Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x07 - The Panty Pinata Polarization

2013. június 21. 15:00 - Szakee

A srácok klingon szókirakóssal játszanak (te jó ég, ilyen létezik? nagyon beteg) amikor Penny tör be, TV-zni szeretne, a sajátja nem megy, mióta nem fizeti a számlát. Talán az első dolog, amit Penny nem tud a testével megszerezni? Penny az Amerika következő topmodelljét nézi, ami Sheldonon kívül mindenkit magával ragad. Howard már látja is a távoli jövőt, tuti mindegyik a felesége lesz egy napon. Penny elárulja, hogy a lányok egy Los Angeles-i villában laknak, ami csak olaj a tűzre Howie-nál, karnyújtásnyira vannak a modellek, ráadásul hetente egy ki is esik, aki ilyenkor nagyon szomorú, ergó tökéletes préda. Mellesleg a kirakós kört Sheldon nyeri.

vlckép00001.png

A fiúk Sheldon kivételével már megint a TV-n lógnak, Raj meg elkezdi megkeresni a házat, latba vetve csillagászati tudását – mégis csak van haszna egy csillagásznak a csapatban. Sheldon hamburgere legalább annyira "különleges", mint Sheldon maga, nem csoda, hogy Leonard, aki a kajaszállításban soros, nem tudta maradéktalanul teljesíteni a kívánalmakat.

vlckép00001 (2).pngPenny hozzányúlt Sheldon ételéhez, tuti nem tudja mekkora lavinát indít el ezzel a hagymakarikával, a srácok tudják, hogy itt vége mindennek. Dr. Cooper közli Penny-vel, hogy ez már a második (!) strigulája, 3 után pedig "kiesett". Na de mi volt az első? Sheldontól rögtön kaunk is választ: Penny küldött egy cuki macskás képet Sheldonnak, ami megbocsájthatatlan bűn Sheldon világában. Penny-t nem hagyja nyugodni a tudat, hogy Sheldon mindent irányít, elfoglalja a helyét, harmadik strigula, kiestél Penny. Szerencse, hogy Sheldon nem tagja a Camorra-nak, mert Penny-t másnap egy betonpapucsban találnánk meg az óceán mélyén.

vlckép00002.pngA Cheescake Factory-ben Howard kész műholdas térképpel mutatja, hol lehet a villa a modellekkel. Howard tényleg be akar jutni a házba, hisz is benne, szép dolog, a remény hal meg utoljára. Penny felveszi a rendelést, kivéve Sheldonét, mert ő ki van rúgva a Cheescake Factory-ból, megvolt a 3 strigulája, meg amúgy is, az új szabály szerint Sheldont nem lehet kiszolgálni. Leo próbál hatni Penny-re, mert neki egész nap el kell viselnie őt, ami ilyenkor fokozottan nehéz. Penny hajthatatlan, de azért Sheldon megkapja a hamburgerét, mert ügyesen reklamált. Ja, és Leonak is van már egy strigulája Penny-től, mert nem állt ki mellette (remélem ezt a strigulázósdit nem folytatják sokáig, mert el fogjuk veszíteni a fonalat).

vlckép00004.pngHoward megtalálja a szupermodellek házát, mondjuk ehhez kellett neki egy kémrepülő, de nem gáz, Howie-nak vannak kapcsolatai. Penny újra betör a fiúk lakásába, nyilván nem szokása kopogni. Hozza a laptopját, internet helyett egy Sheldon videóval, aminek a végén olyan mosolyt sikerült Shelly-nek a saját arcára csalnia, hogy kevés sminkeléssel igen meggyőző Joker válna belőle. Sheldon letiltotta Penny-t a saját Wifijükről, amíg bocsánatot nem kér, esetleg szereltet be magának netet. Nem baj, Wolowitz megoldja a problémát. Inkább csak megoldaná, de Sheldon gondolt erre, őt is csak egy videó fogadja, amin közli, hogy mindenki kap egy újabb strigulát. Howardnak ez már a harmadik, mehet oktatásra Sheldonhoz, újra. Penny pedig bosszút forral.

vlckép00005.pngSzombat este, Sheldon szokásos ruhamosási rituáléja, Penny-vel kicsit megbonyolítva. Hoppá-hoppá, egész "véletlenül" az összes mosógép foglalt, Sheldon nem fog szombat este mosni, Penny jól rájátszik, Sheldonnak kinéz pár hét valamelyik elmegyógyintézetben. A csatát Penny nyerte, de a háború csak most kezdődik.

vlckép00006.pngMásodik felvonás, valaki eltüntette Penny ruháit a mosógépekből. Sheldon idézi is a szabályt: Tilos ruhákat felügyelet nélkül a mosógépeknél hagyni! Sheldon kirakta Penny ruháit a telefonvezetékre, most épp ott száradnak – hogy a Camorra szálon maradjunk: ezzel jobban járt, mint egy lófejjel az ágyában ébredni. Egyelőre Sheldon áll nyerésre, Penny még bocsánatot is kérne, ha Sheldon beleegyezne, hogy bizony ő is hülye volt itt. De tudjuk, Sheldon nem ilyen ember.

vlckép00002 (2).pngAmikor Penny épp két partvist ragaszt össze, hogy lekapja a ruháit, mikor Leonard belép, és egy papírt ad neki, amin "Sheldon kriptonitja" van. Erre mindenképp szükség lesz Sheldon legyőzéséhez.

vlckép00003 (2).pngRajék megtalálták végre a modellek villájának pontos címét. Végülis nem kellett hozzá sok minden, csak katonai műholdak, meg egy drón. Azért a 4-es úton ennél olcsóbban is tudunk nőt szerezni. Sheldont hívja az anyja, na megvan a kriptonit, anyuka szépen megoldja majd a dolgot, vele még Cooper sem tud vitatkozni.

vlckép00004 (2).pngSheldon olyan bűnbánóan kopog, ahogyan még soha. Visszahozta a ruhákat és még a strigulákat is elengedte. Jó, mondjuk a helyére még mindig nem ülhet senki. Sokat ér az anyai közbenjárás egy ilyen nagyra nőtt gyereknél.

vlckép00005 (2).pngZáró jelenetünkben Howard és Raj bejutnak végre a modellvillába, ahol útjukra is kelnek becserkészni az új Mrs. Wolowitzot. Mondjuk hogy ezt mennyire lehet egy TV-s szerelőgúnyában megtenni, arról nincsenek tapasztalatok, és itt sem derül ki, de bizakodjunk a srácok sikerében.

vlckép00006 (2).png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása