Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x11 - Szabotázs

2013. április 25. 13:00 - fuszulykavirág

Kezdésnek szokás szerint kapunk egy egyelőre érthetetlen képsort, ahol vértócsában fekszik egy Emilynek látszó test, de szerintem egyelőre ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, 2 nappal korábbról kezdjük a történetet. Aiden nyafog Emilynek, amiért a lány megint Daniel körül sündörög, és ugye egy csók is elcsattant már, meg elmondja azt is, hogy a terrorista nő megkereste őt, és azt állítja, még él a tesója. Emily beugrik Danielhez, akitől pillanatok alatt megszerzi a befektetők bizalmas listáját, és mellesleg kihallgatja Daniel és a terrorista nő beszélgetését is. A nő valami befektetést ajánl, meg a Nolcorp után érdeklődik, Emily pedig leadja a drótot Victoriának.

1.JPG

Igazi Emily beszélőre megy Jackhez, és végre megtudja a Ryan tesók titkát, hogy csak az apjuk halálát akarják megbosszulni, Jack pedig nem akar segítséget se Emilytől, se Nolantől, de Igazi Emily ezt nem fogja annyiban hagyni. Conradot egy régi vetélytársa, Jason látogatja meg, Victoria pedig beavatja férjét, hogy milyen vásárlásra készül rávenni a terrorista nő Danielt. Ezt most sürgősen meg kell állítani, és Victoria felcsillanó szemei azt vetítik előre, hogy Jasont is felhasználja majd ehhez. Victoria gyorsan be is szervezi Jasont Emily következő jótékonysági estjére, mert állítólag majd a Daniel és Jason közti versengés milyen jót tesz majd az aukciónak.

A Ryan tesók amúgy a Potyautast akarják maguknak, teljes egészében, de nem annyira látom értelmét a fenyegetőzésüknek, Jack már így is börtönben van, és legfeljebb csak megszöktetni tudnák. Daniel hiányolja a Nolcorp beszámolójából a bebukott fejlesztéseket, kutatásokat, hátha lehet azokkal is kezdeni valamit, Nolan viszont nem szívesen adná ki ezeket, a hétvégéig kapott haladékot. Padma visszatér (ezek szerint el volt menve?), és vissza akar jönni a céghez, meg Nolanhez is. Egyik lehetőség sem tetszik Marconak, de a lány marad, és ő lesz Nolan +1-e Emily jótékonysági aukcióján.

2.JPG

A visszatérők sorában Ashley a következő, esze ágában sincs lelépni a nagy bukása után, több titkot tud ő annál, minthogy szó nélkül eltűnjön. Kicsit megzsarolja Conradot, és már fel is van véve. Emily büszkén mutogatja Danielnek a meghívottak listáját, de hát sajnos éppen pont a terrorista nőt nem sikerült még rávenni, hogy elmenjen az árverésre. Szerencsére a hölgy amúgy éppen figyeli az ő beszélgetésüket, és fel is hívja gyorsan Danielt, Emily pedig kapva kap az alkalmon, és ráveszi a nőt, hogy elmenjen. Nolan szerint Daniel Marco tanácsára kíváncsiskodik az elbukott fejlesztések után (különösen egy Carrion nevű után), de Marco tagad, és benne állítólag tényleg meg lehet bízni – most már.

3.JPG

Gyülekeznek a vendégek az árverésre, Aiden is itt van, aki Takedát képviseli, meg a nagy ellenfél, Jason. Declan nem érti, hogy Ryanéknek miért kell annyira az ő kocsmájuk, és Jack azt állítja, most akkor végre elmondja az igazat. Közben Igazi Emily arról győzködi Charlotte-ot, hogy vegye rá a szüleit, hogy segítsenek valahogy rajtuk. Az árverésen szépen működik Victoria terve, Jason és Daniel veszett kutyákként licitálnak egymás ellen, végül Daniel egy millió dollárért vesz meg egy üveg bort. Remélem legalább tényleg finom. Aiden végre ismét találkozik a terrorista nővel, de a tesójához nem jut közelebb.

4.JPG

Emily is megismerkedhet végre a terrorista nővel, bájosan elcsevegnek, majd a nő még győzködi kicsit Danielt, hogy vegye csak meg azt a céget, amit ajánlott neki, mert meg fogja bánni később. Igazi Emily és Charlotte meglátogatják Conradot, hogy segítsen Jacken, de az öreg hallani sem akar erről, ezért távozóban Igazi Emily elemel egy karórát, Ashley pedig figyelmezteti Conradot, hogyha valóban politikai pályára készülne váltani, akkor bizony profitálhatna ebből az ügyből. Padma elkésik az aukcióról, mert Marco elárasztotta munkával az utolsó pillanatban, viszont hallotta őt Daniellel telefonálni arról a bizonyos Carrion projektről (amiről ő semmit nem tud), de Nolan ettől ideges lesz, és elrohan.

5.JPG

Igazi Emily tudja, hova menjen minőségi áruért: egy kocsi csomagtartójából vásárol magának pisztolyt Conrad karórájáért cserébe. Aiden és a terrorista nő együtt szállnak be a liftbe, amikor is hirtelen megáll a lift, nincs térerő, nem működik a telefon, és elkábítja őket a beszivárgó füst. Victoriát közben Jason fűzi a teraszon, Victoria pedig teljesen véletlenül elkotyogja, hogy melyik céget készül Daniel felvásárolni éppen. Jason se hülye, azonnal rámozdul az infóra. Aiden és a terrorista nő elrablója arra kíváncsi, mit akarnak ők a Stonehaven Unitedtől – ez a felvásárlandó cég, és elég határozott fellépésű a maszkos arcú elrabló.

6.JPG

Igazi Emily éppen fegyvert rántana az egyik Ryanre, de Ashley időben érkezik, és szól neki, hogy helló, amúgy Jack az emeleten vár rád, mert Conrad kihozta. Mert ő most a rendőrségi korrupció felszámolását tűzte zászlajára, és Jack kiszabadítása ennek volt első lépése – de azért a vádakat még nem ejtették ellene. Aiden hirtelen kiszabadul a kötelei közül, rátámad az elrablójukra, és le is lövi, majd kiszabadítja a terrorista nőt, és együtt elmenekülnek a kialakuló tűzpárbaj elől. A támadójuk Emily volt, a másik maszkos pedig Nolan, és Aiden is benne volt a buliban, ezzel a kis színjátékkal akarják Aident a terrorista nő bizalmába erőszakolni.

7.JPG

A kapuban el is válnak a menekülők, Marco pedig lebukik, mert Nolan megtalálja az emailt, amit Danielnek írt. A fiú állítja, hogy azt nem ő írta, de mennie kell. Daniel Emilyvel ünnepelne, ki is nyitják az egymillió dolláros bort, ami mellesleg már nem jó. Hát ciki. Aiden zavarja meg a párost, aki éppen újra egymásra találna, mert ezt az időpontot választotta, hogy a „szakításuk” után visszakérje a holmijait. Ha már így meghalt a romantika, Daniel is lelép, amúgy is lassan akarják most ezt csinálni. És végre kiderül, kicsoda is Padma valójában: a terroristáknak dolgozik, a Carrion-ról kellett kiderítenie, hogy hol van, és azt jelenti a főnökasszonynak, hogy valahol a Nolcorpon belül kell keresniük. Mondjuk két hét múlva. (Jövő héten munka ünnepe, szünet.) 

Címkék: bosszú revenge
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2013.04.26. 11:41:16

Meghalt a romantika, bizony, mert csalódtam Padmában...

fuszulykavirág 2013.04.26. 11:44:00

@Gabba: A szeme se állt jól annak a lánynak már az elején se.

Gabba 2013.04.26. 15:59:27

@fuszulykavirág: igen, de micsinájjak, mindig hagyom magam befűzni :)

fofofo 2013.05.03. 15:51:16

hülye május 1., elvonási tüneteim vannak

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.03. 19:48:37

@fuszulykavirág: ÉN azaz ÉN már az elején megmondtam, hogy ebből nagy baj lesz! Éreztem egyből az ellenszenvet Padma iránt, és tessék, nem megtörtént?! Még csak meg se lepődtem.
@fofofo: nekem is. De tűrnünk kell.

Gabba 2013.05.03. 20:41:13

@aggyistenbiri: @fuszulykavirág:
mert ti kegyetlen nők vagytok, én meg egy hiszékeny pasi :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.03. 20:47:48

@Gabba: Na!!! Nem vagyunk kegyetlenek attól, ha egy szemvillanásából ki tudjuk ismerni a másik nőt, és levágjuk, hogy simlis. És igen, hiszékeny vagy. :)

Gabba 2013.05.03. 21:13:52

@aggyistenbiri: tudom :)

viszont hogy fuszulyka posztját is szétoffoljuk jelzem, hogy zöld jelzést kapott Gyula vitéz, már csak meg kéne írnom

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.03. 22:38:12

@Gabba: 1956-ban kértem, hogy írj róla, azóta már el is felejtettem (nem) a sztorit. Olvasom majd.
süti beállítások módosítása