Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x01 - Frontvonal

2013. április 15. 13:00 - Chat Géza

A rebootolt Dallas első évadában az történt, hogy miután mindenki kibaszott mindenkivel, de olyan szinten, hogy na, és különben is Kosztolányi legyen a talpán, aki azt egy mondatban megfogalmazza. Megalapult az Ewing Energivaállalat, amibe „a saját fiaddal ne genyózzál bazmeg” alapon Jockey pont nem került be. Na, ennyi a lényeg, mondjuk. A részleteket itt lehet megtekinteni. Na, de most! Johnny valami idegen terepen szürcsöli a gazdagok bóléját, és asszimilálódás gyanánt gyorsan levarrja az utolsó szabad estéjét töltő menyasszonykát. Hát persze, hogy valami főmuftinak a szeme fényét döngette, tisztes zsarolás szándékából. A papa nem tárgyal terroristákkal, majd a bíróságon ráadja Johnnyra a szopóálarcot, de akkor mutatja Johnny a telót, hogy pont csinált az estéről egy igen fasza POV házipornót. Az alku egyből megköttetik, valami olaj basz a téma. Tökmindegy, váltsunk is, de azonnal. Valaki veszettül küldi az amerikai népsportot, a Nascart. De minek is nézzük ezt? Ja, mert a kocsiból kipattanó, simára sminkelt Christopher már mondja is, hogy ez metánnal megy. Ő anyám borogass, persze hogy ebbe az élsportba akar szponzor lenni vagy mi a rák, hogy Ricky Bobby üljön a metánnal hajtott győztes szekérben. Baaaaazmeg.

1.jpg

A patinás Ewing Energiavállalat székházában vagyunk, ahol Jockey és Johnny megtárgyalják, hogy a női genitáliák leharcolásán túl más módja is van a zsarolásnak. Johnny sejtette, hogy így van, de neki tetszik ez a módszer. Na, majd ha egy szőrösseggű texasi redneckkel kell üzletet kötni, meglátjuk ki lesz a kancsó. Jockey nem szívesen látott vendég, úgyhogy már megy is, meg amúgy is meeting van a tárgyalóban. A négy nagy tulaj Johnny (30%), Elena (10%), Christopher (30%) és Bobby (30%) gyorsan lemeccselik a sehova sem vezető  burkolt bazmegolással és fenyegetőzéssel egybekötött „ a nagy lófszt fogunk mi itt olajjal bizniszelni” megbeszélést.

2.jpg

Ann (Bobby felesége, csak az amnéziás Iazurák kedvéért) céltalanul álldigál, mire ex férje is betoppan egy aprócska közjáték erejéig. Megvan a  22 éve a napköziben felejtett/halottnak/elveszettnek hitt lányuk. Csoda bazmeg. Hoci a kocsit, oszt megyünk is érte. Na, nem úgy van az. Itt a deal: Ann visszaszolgáltatja a pénzmosást bizonyító hangfelvételt és már mehet is az anya lánya teaparti.  Ann az otthon melegében odaáll Bobby elé, hogy azt a sztorit hallotad-e már, hogy volt egy lányom 22 éve és amikor a búcsúban ittuk közösen a bambit és CSAK EGY PILLANATRA nem figyeltem oda rá, hogy tehenészfiúk formásra lovagolt seggpogácsin legeltessem a szemem, a kislányom eltűnt és azóta se tudom hol van? Ezt még így nem mondtad drágám. Rayland tudja hol van, van DNS, van minden. Bobby azért lemeózná mégegyszer azt a DNS tesztet. Ámen. Úgy is lesz az.

3.jpg

Elena és Christopher aktív nyálcserét folytatnak a mödansziéban. Nem jó ez így, hogy csak 10% tulajdonrészem van a cégből, mondja Elena. Jobb híján Christopher altestén keresztül próbálja magát feljebbküzdeni a szamárlétrán. Rebecca is megérkezik (valahova) a helikopáterrel, Frank a kopasz egyből kiossza, hogy faszér kell nyaralgatni ennyit. Na neked meg pofád lapos puttáná, mert azért voltam el eddig, hogy Chris hamis nyugalomba ringassa magát, most meg jöhet a hidegen szervírozott vendetta. Nem is szarozik összecsődíti a találkozót a Barnes vállalathoz. Na most koppan Bobby és Christopher egy nagyot, hogy ki kinek a jó édes anyja. A teljes neve Pamela Rebecca Barnes. Rebecca 30 százalékot akar a cégből, vagy különben megy a bíróságra. Christopheren látszik, hogy ma élére vasalt fecske alsót visel, mert kőkeményen megmondja, hogy a nagy büdös lófaszt kisanyám, együtt megyünk a bíróságra hacacárét csapni.

4.jpg

Eztán jöhet is a rendkívüli családi ülés. Jockey kicsit megdolgozatná az öreg Barnest, aminek Bobby nem tapsol annyira. Chrisopher megduplázza az őrséget, minden metános cuccról kamu hamisítványokat készíttet. Johnny lefalcol az Ewing V rendszámú farokhosszabítóval, mert a magánhekus talált valami égetően fontos dolgot. De Ann háza táján is zajlanak az események ám. Egyezik a DNS, úgyhogy hirtelenbe lebarterolja lánya címét. Samantha is asszisztál ehhez, mert a család az első, de ha nem a lány címe az amit megadtál, akkor bizony halál lesz. Na, csak azt ne. Rayland is visszafenyít, így kerek az élet. Bobby agyát mindjárt eléri a kék halál, amint meghallja, hogy Ann becsicskult Raylandnak, de már késő bánat. Mennek az elveszett lányhoz, aki speciel 10/10-es ügetést mutat be egy lovon, de amint anyjához ér lerí róla, hogy marmagasságnál tetőzik nála az úri modor és faszparaszt stílusba mundja a kedves mamának, hogy nem szeretlek, rohadjá széjjel. Ez a 22 év agymosás meghozta a stabil anyagyűlöletet, no.

5.jpg

Christopher a Nascar pályán veri a nyálát. Ki a lőcs hajcsa a metán paripát, he? Nyugi főni, csak Ricky Bobby tiporja neki a gázt, mert tetszik neki a gépsárkány. Na végre, Christopher is nyomhat egy önelégült fistpumpot. Zsebben az a zsíros szerződés. Még a bogrács gulyás alá is metánnal kell majd begyújtani Texasban baszki. Öröm itt, bánat ott. A Hírekbe beközlik, hogy Samanthának most szopó, mégsem lesz szenátor holnap, mert csalt és hazudott, meg különben is. Jockey is nézi ám a híreket és gyanúsan ’na én ezt majd jól elintézem’ jellegű bosszús tekintettel bámul előre.

6.jpg

Johnny már Rebeccánál - ki a faszom Pamelánál - smúzol, merugye mind a ketten ugyanazt akarják: tönkrebaszni Christophert és Elenát. Ja, de teccik emlékezni – mondja Rebecca – mi utáljuk ám egymást, mint a szart. Na de mi a te titkos fegyvered? Az igazi Rebecca Sutter. Igaz, hogy ő sem jóbaráti szívességből állt az Ewing klánháború ezen oldalára, hanem mert a ravatalon, vagy valami igen nyomasztó helyen, mondjuk az internet explorer szerverparkjában látná legszívesebben a másik Rebeccát. B-A-Z-M-E-G! És még 14 részen keresztül fog menni a basszunk ki a másikkal családi társasozás.

Címkék: dallas
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.04.15. 20:28:21

Nekem ez ocskanak tunik. Eroletett izzadtsagszagu fordulatok. Vacak.
A szineszek is elegge B kategoriasak. Bobbyt eddig se birtam ezutan se fogom.
süti beállítások módosítása