Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x24

2013. február 08. 15:00 - Alice Page

A szokásosnál is nagyobb izgalmakra éhezve vártam a csütörtök estét, hiszen az eddigiek alapján borítékolható volt néhány új szerelmi szál, eltitkolt gyermek vagy biztosítási csalás napvilágra kerülése. Mert, mint tudjuk, ez a sorozat a valódi életet hozza közelebb hozzánk, és kinek ne került volna már elő egy testvére, akiről nem tudott, vagy ki ne rabolt volna már ékszerboltot? Ejj, ne szemérmeskedjünk. Lássuk a termést.

24.1.PNG

Fruzsi ugyebár második melóján van Koóséknál, és hamarvást kiszúrja az asztalon az övéhez tökéletesen passzoló félmedálos nyakbavalót. Ügyfél teával kínálja, amit citrom nélkül kér – kapaszkodjatok, a nő is így szereti! Áh, ő az anyja. Tuti. Ez a tea-dolog ugyanolyan bizonyító erejű, mint Rómeó anyajegye. No de elég az elmélkedésből, Fruzsi kapkodhatna a lakás fotózásával mert ügyfélnek vacsorája meg színházjegye van.

24.2.PNG

Frenki – az elméleti tudós Lorenzóval ellentétben – az empíria nagy tisztelője, ezért éppen férfias sármjának és határozott fellépésének Kevin gyönge testére gyakorolt hatását próbálgatja. Hiába tiltakozik a kis girnyasznya, hogy ha túl sok a rablás, bukik a csibe és bukik a biznisz, Frenkit elkapta a gépszíj, és telefonszámokat akar, gyorsan, sokat. Nem szereti, ha sértegetik, és Kevin könnyen gipszben találja magát, ha este nem telekommunikálja át neki a címlistát.

24.3.PNG

Tibor a zűrös akció után megtér otthonába, hogy családjával nyugodtan megbeszélje a legutóbb elmaradtakat. Pannit ezért helyből meggyanúsítja, hogy valaki bujkál a házban, jó kezdet egy kedélyes családi eszmecseréhez. Panni ritka értelmes asszony, tudja, honnan fúj a szél: Tibor csőrét az bassza, hogy átverték. Talált! Meg az se nyerő Tibornál, hogy a romló közerkölcsöknek köszönhetően minden fiú megbízhatatlan, és ennek tetejébe Blanka megint Rómeóval van… Agy persze megint eldurran, telefon. Ez a faszi tuti sztrókot kap egyszer.

24.4.PNG

A két kis gerle egymást nyugtatja egy erdős táj ölén, egyik testben, másik lélekben szenved, de mindkettő az apja miatt. Tibor hívását Blanka mintha kissé kelletlenül fogadná, nem is értem. Nem akar hazamenni, mert épp jól érzi magát a kiserdőben – rossz válasz nr. 1. Bánatosan bazsevál a zenekar a háttérben, tudjuk, elválás jön. Rómeó szerint újra inkognitóba kellene vonulniuk kapcsolatostul. Node elmúltam tizennyolc, már randiképes vagyok! Tiltakozik Blanka, és még nyávog egy sort arról, hogy nem akar hazamenni.

24.5.PNG

Kira és Kevin a biztosító közösségi terét választotta mocskos ügyleteik megvitatására, mert megtehetik. Egyikük sem akarja kiadni az új címeket Frenkinek, a terv az, hogy valamivel visszazsarolják a klánt, elképzelem Kevint valami mátrixos napszemüvegben és hosszított, derékban karcsúsított bőrjakóban, amint a tolókocsis Bodzást fenyegeti egy biztosítós dossziéval, kivárjuk ezt is. Jön Fruzsi, jelentem, lefotóztam mindent, a lakás szar, node a műtárgyak! Kevin a múltkori lelkesedést hiányolja, de Fruzsit csöppet lelombozta, hogy alig csukta be maga mögött az ajtót az előző ügyfélnél, rögvest kirabolták. Nincs idő szomorkodni, a főni betanítja adatbevitelre, és különben is SOS életbe kell lépnie a szerződésnek. Kirát idegesíti Fruzsi, de Kevin szerint inkább kushadjon, mert rajta keresik meg az iPadre valót.

24.6.PNG

Táphoz terítenek a hásziendán, ahol a nőstények újra egymásra fenik franciásra manikűrözött műkarmaikat. Tina Lorenzó főnökségét próbálja legitimizálni, visszautalva az ovisok szellemi vetélkedőjére, ahol Serif döntése alapján Lorenzó terméke nyerte el a különdíjat. Ekézi picit Frenki munkáját (egy pisztolyt rajzolt a szentem), amire Brigi elejti a tányérokat. Miközben a cserepek között matat, Tina még az ő lyukasmarkúságáról is mond valamit, egy pillanatig komolyan azt hittem, Brigi beleállítja valamelyik nagyobb szilánkot a szemébe. Helyette csak kifakad, és méltó bánásmódot követel Frenkinek, mire Tina a jegygyűrűjét mutogatja és az ezzel járó jogaival villog. Brigi szarik a főnökségre, azt fájlalja, hogy úgy beszélnek, mintha Lajos bácsi már elpatkolt volna. Tina ezt követő rikácsolására összerezzenek, szerencsére jön Frenki. Az istenbarma beszámol a magánakcióról, amire Tina kigúvadt szemmel, szopránban kezd el Lorenzóért üvöltözni, árulkodós picsa.

24.7.PNG

Tibor habzó szájjal várja haza Blankát, és Panninak ama felvetésre sem reagál túl jó, hogy netán túlreagálja a szituációt, de azért szép próbálkozás volt. Szerinte ő nem is szigorú, csak jó életet akar Blankának, bezzeg az ő szüleik, hajjajj! Node azért csak tudtunk mink is csintalankodni kicsinység, replikáz Panni, de Tibor megint az erkölcsök fesléséről hablatyol valamit. De majd szépen hármasban elbeszélgetnek. Nem jött be, mert Blanka Rómeóval állít haza, és éppen kiállna magáért, de ebben Tibi újabb agyfaszrohama megakadályozza.

24.8.PNG

Fruzsi végzett a főnöknél, de az esze már rég máshol jár. Kirát arról kérdezi, hogy ő fantáziált-e már valaha szerető szülőkről és gazdag családról? Naná hogy, de aztán csak arra jutottak Kevinnel, hogy maguknak kell az almot összehordani, ha már nem tették alájuk. Nekik ráadásul még medáljuk sincs… Fruzsi épp elmesélné, hogy mit csórt a háztól, amikor Kevin elrabolja beszélgetőtársát, de előtte még beígér neki egy vacsit valami jó helyen, egy olyan kacsintással kísérve, amitől bármilyen jóérzésű ember összehányná magát. Ha már így egyedül maradt, Fruzsi ellenőrzi, hogy a lopott medál még mindig passzol-e az övéhez. Passzol.

24.9.PNG

Bodzáséknál a család éppen nem halott, hospitalizált vagy csajuktól kiutált tagjai körbeülik az üres tányérokkal gazdagon megrakott asztalt, Frenki pedig stand up comedy stílusban meséli el Frenki megfingatását, irtó büszke magára. Tina nem érti, mire veri magát, plusz ugye ott a verseny… De Frenki tettekkel versenyez, nem holmi cellulózszármazékkal! „Mindenkit semmibe veszel, épp olyan nagy nulla vagy, mint a csajod” hangzik a napi hajtépés szezámtárulja, mire Brigi azonnal Tina festett tincseire veti magát, és viszont. Epikus jelenet, némi marketinggel.

24.10b.PNG

Blanka nem érti, mi a baja Tibornak, mert biztos nem üvöltötte elégszer és elég hangosan az öreg. Elege van abból, hogy gyerekként kezelik, de Tibor ezt pont leszarja, és szobafogságra ítéli. Rómeó szerint Blanka igen érett a korához képest, tudna is mesélni – rossz válasz nr. 2.  Tibor ezt fenyegetésnek veszi, és nem hagyja, hogy a lányából szajhát csináljanak, és jól elküldi a háztól Rómeót. Szerintem jól járt a srác, mert ha megtudta volna a vezetéknevét, úgy tarkón is lövi. „Gyűűűlööllleeeeeek” zeng a szeretet himnusza Blanka ajkáról, majd jól elszalad. Tibor azért még utána szól, hogy egy hétig nem mehet sehová az iskolán kívül, jobb az ilyesmit tisztázni, szerintem.

24.11.PNG

Frenki nagyon büszke Brigi teljesítményére, aki viszont elnézést kér Lorenzótól (ki is jár neki, elvégre biztos ő fizette a hajhosszabbítást). A kisfőni csak Brigivel szemben elnéző, Frenki viselkedésének nyomán azonban összevonja férfias szemöldökét. Ugyanazt mondja, amit Kevin: a túl sok betörés bukáshoz vezet, és a Pádre tuti nem örülne, ha egy biznisz miatt bukna az egész család. Frenki nem hátrál meg: közli, hogy mostantól Lorenzó kezdjen az embereivel, amit akar, ő magányos farkasként fog akciózni ezentúl. Azzal kézen fogja nőjét és ellovagol a naplementébe.

24.12.PNG

Tibor újabb bölcselkedési félórája során a szabályok fontosságáról ejt néhány szót – szerintem másról nem is tud – és arról, hogy ezek mind Blanka érdekeit szolgálják. Panni megint bedobná a „mi is dugtunk tiniként”-érvet, de Tibor szerint akkor még nem rohangáltak baltás gyilkosok minden utcában. Ismét két, különálló beszélgetést folytatnak a felek. Panni szerint meg kellene ismerniük Rómeót, engedniük kellene, hogy ott, előttük találkozzanak. Na, indul is, hogy beszéljen a lánnyal… aki persze már rég lelépett az erkélyen át. Panni nem hisz a szemének, pedig amit lát (illetve nem lát), igaz: Blanka az előzetesben már a hászienda csenevész bokrai alatt bujkál.

24.13.PNG

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atom|ant 2013.02.08. 20:48:08

Ez tényleg ennyire szar? De a hogyvót az jó! Elismerésem h végig tudod nézni, nekem nem menne...
süti beállítások módosítása