Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda 1x01 - 1. felvonás a melodrámából - a pasik

Első hogyvoltom lesz ez, Kedves népek, tessék így olvasni. A műsor német licence, ők nagyon kedvelik, mi meg csak fogjuk, lévén az RTL Klubbon megy, ami meg garantált siker, vagy nem. Van 8 gazda, feleséget keresnek. Az első részben bemutatják az arakereső embereket, rájuk lehet jelentkezni. A csatornának sikerült mindenféle férfiút beszereznie, lesz fiatal, idős, ősz, alacsony, kiugrott pap, stb. 8-ból 2 dohányzik csak. Első problémám a műsorral, hogy miért asszonyokat keresnek? Asszony az, aki már férjnél volt, van. Aki nem volt még, az esetleg kisasszony. Tehát most elvált, özvegy jellegű nőket keresnek? Jó, néha megemlítik a lány, nő szócskákat is:) Ez csak számomra paradoxon? Cupido szerepét Lilu kapta meg, akit nem kell bemutatnom, gondolom. Gyengébbek kedvéért Kovalcsik Ildikónak hívják. Fogjuk még ezt hallani ma. Nem tudom őt parasztlánynak elképzelni, de ez senkit sem érdekel.

A VIKTÓRIA KÉPEI1.jpg

Kezdődjék a műsor! Nyitóképként egy hatalmas BMW-t nyom az arcunkba az RTL, rendszám szépen kitakarva, a reklám viszont rettentően sokszor feltűnik. Már - már idegesítő. Nincsenek már igazi férfiak – mondja Lilu, mármint szerintünk, nők szerint. Közli is gyorsan, hogy márpedig nincs igazunk, ő már csak tudja. Első mondatokból is kitűnik, hogy színészi teljesítménye 0, nagyon szépen olvas, ezt mondhatjuk el róla, mást nem. Itt élnek köztünk az IGAZI FÉRFIAK, bizony, gazdálkodnak ám. Első felszopásként azt is megtudjuk, hogy sokmilliós gazdaságot vezetnek. Még, hogy a parasztok szegények, ugye. Erre máris ugranak az asszonyok, igen, asszonyok. Szép búzamezőt is látunk, miközben Lilu a gazdákhoz igyekszik a BMW-vel. Meglátjuk most az IGAZI FÉRFIAKAT. Azt, hogy miszerint választották ki őket, illetve a műsorba miért olyan sorrendbe kerültek be, mint amibe, nem tudjuk meg sosem. Kit érdekel, de tényleg. Engem mondjuk igen, de ez is kit érdekel. Snittek a gazdákról, miközben igen melóznak, aztán este csak a magány fogadja őket, ójaj! Persze nekik semmi más nem kell, csakis a szerelem, boldogság blablabla…. Azt is megtudjuk, hogy jó, ha azok jelentkeznek, akik sírig tartó szerelemre vágynak; azt nem közli Lilu, hogy ez mikor következik be.

táj.jpg

8 gazda pofázmányával ismerkedünk most, a nevek: András gazda, Bence gazda, József gazda, Ottó gazda, Rolf gazda (szép, magyar név), Tamás gazda, Tomi gazda, Szilveszter gazda. Mindeközben látunk cuki malackákat, tyúkocskákat, lovacskákat, marhácskákat. Lilu sem vidéki lány, de azt tudja, h a földdel bensőséges a kapcsolata a gazdáknak, éljen.

Szilveszter gazda: Tiszajenő, mezőgazdasági vállalkozó, fafeldolgozás, erdőtelepítés, 180 hektáros birtok, dohányzik (ez lenni háttér információ). Vele indítunk egy esős napon. Megbecsült, módos nagygazda ő. Napjait földmunkákkal kezdi, majd állatozik. Vannak birkái, lova, egyebek. Csilli-villi - ő írja így az adatlapján - nagy házat látunk, kívülről nem is néz ki rosszul. Családi idill, természetesen étkezés zajlik papával, mamával. Lassan, de biztosan megérkezik Lilu is a bekamerázott BMW-vel. Az eső még mindig esik, szar lehet így forgatni. Idillikusnak nem mondható időben, nosza, mindent megmutatni, amit te szeretsz, parancsolja Lilu. Ő maga farmer cuccban, parkettába font hajjal, egyszerű blúzban, melltartó nélkül, borzalmas, csatos, szürke csizmában. Még jó, hogy az ő szájából halljuk a felolvasást, hogy nyár van, kell oda az őszi csizma. Kemény pasi ez a Szilveszter, mondja Lilu. Ennek apropóján meg is mutatják, hogy hogy fogja a láncfűrészt a gazda.

Szilveszter gazda.jpg

Stihl reklám is megvolt, köszönjük. Csillag lóval (16) is megismerkedünk ám. Nagy a szerelem köztük, nem, nem, azért sem gondolok másra, hogy miért nincs neki nője. Az eső elől menekülni kell ám, menten igyekeznek is egy szalma bálára magánéleti válságról lelkizni. Harmadik felszopás: a ház volt a második, hatalmas, gyönyörű birtok, tudjuk meg Cupidótól. Még sincs itten asszony. Jöttek persze a nagy csalódások, de már van ideje házasodni, köll már valaki.  Az életkorát valaki megmondhatná, én negyven év körülire tippelem. Burkoltan közlik, hogy a munka a legfontosabb számára, így jelentkezzetek asszonyok!!!! Negyedik felszopás, Szilveszter sikeres, jelentkezzen mindenki! Nem tudjuk meg, hogy milyen legyen a jövendőbeli, hát én bemásolom az adatlapjáról: Az őszinte, talpraesett, okos, alkalmazkodó, és házias nőket kedvelem. Semmiképp se legyen öntörvényű. Külsőre ne legyen túl vékony, szeretem, ha egy nőn van mit fogni. A tekintet a legfontosabb számomra, a szeme sugározza, hogy becsületes ember.

Konklúzióm: nem kellene

ház.jpg

Tamás gazda: 40 éves, Szurdokpüspöki, állattenyésztő, van búza, lucerna is, 50 hektár, 45 szürke marha. Pásztor legény ő, minden tekintetben. Korábban Isten nyáját terelgette, de hopsz, kiugrott. Teológus végzettségű, 2007-ben hagyta el hivatását. Ádámmal azonosítja Lilu, lévén kezdetben neki sem volt asszony, igaz, még nagymamája sem volt. A sok munka után asszony kell ám. Igyekszik is most megtalálni. A marhák nagyon aranyosak. Eddig felszopás nem volt látványosan, ha csak az nem izgat valakit, hogy egy kiugrott lelkipásztorról van szó. Megérkezik Lilu a bömbivel, süt a nap. Ismét parkettafonás, csak most kettőbe, szürke, fordos blúz, melltartó nélkül, csicsa, rózsaszín szoknya, lábujjközi papucs, micsoda váltás. Nem volt normális kapcsija a fószernek, miután kilépett, kevés a tapasztalat, de nagy a szív.

Tamás gazda.jpg

Aztán jön a kis bornyú, hátha beleszeret valaki a gazdába. Felszopás? Lilu érzi, hogy csak akkor lesz boldog a pasi, ha a kis lurkók majd szaladgálnak és lesz asszony a háznál, nahát… Hülyeségeket kérdez, hogy valami probléma csak volt a papi hivatással, nem érezted jóm magad benne, UGYE????? Ő is érdekes választ ad, de nem tisztem megítélni. Az idióta, idegesítő éiba boldog, személyes ismeretséget kötött 43 szürke marhával. További idióta kérdések (voltál-e már szerelmes, milyen volt az első csók, stb, stb, stb), nem is vártam mást, de ezt nem részletezném most. Itt érzem azt, hogy leugrom a legalsó lépcsőről, megtaposom a kutyát, kárt teszek magamban. Aztán rájöttem, hogy ezt Liluval akarom megtenni. Én akkor lennék boldog. Tamás gazda nőideálja: Olyan 28-34 év közötti nőt keresek, aki derűs, kedves, mosolygós és tud örülni az egyszerű dolgoknak. Legfeljebb 170 cm magas, átlagos vagy vékony, sportos testalkatú, nőies, nem hivalkodó, hosszú vagy félhosszú hajú. Fontos, hogy elfogadja a munkám, és a vidéki életet, hogy kompromisszum kész és családanya típus legyen, aki szellemi és lelki partnerem egyben.

Konklúzióm: érdekes, érdekes, nem kellene.

tehén.jpg

Tomi gazda: Belezna, állattenyésztő. Hatalmas ház, természetesen BMW az udvaron, felszopásnak is. Megjelennek a szülők, menjünk nyomban a disznókhoz, a BMW-ben, a nap süt. Halálom, amikor a szülőket Kondricz papának és Kondricz mamának hívják például. Biztosan nincs más nevük. Humorbonboncsalád. Tréfa répák. No comment. Csodás viccet hallunk ennek örömére: két pasi beszélget, egyik a másiknak, feleségemet mennyiért vennéd meg? Semennyiért. (Szánom, bánom, de a csattanót többszöri visszahallgatás után sem értettem, biztos nem vagyok gazda, azért.) Jön a sok disznaj. Ami engem illet, szeretem őket, roppant okos állatok. Rengeteg az állat, évi 1000 kismalac. Anyám… Nem telik el a gazdaságban fél perc, menni is kell haza, mert gajdol a mama, jön A Lilu.

Tomi gazda.jpg

És tényleg, jön a BMW. Lilu rózsaszín felsőcskében, melltartó továbbra sincs, minek az, ugye, farmer mini nadrágban. Ismét fonott haj, de most nem úgy, ahogy eddig. A nap süt.  Kovalcsik Ildikó, mutatkozik be a szöszkeség. Na de miért nem a művész nevén? Mindenki úgy ismeri. Vagy nem használja az életben? Tipikus újgazdagok, rohadt nagy ház, ízlés semmi. Az ülőgarnitúra nálam kiverte a biztosítékot. Kék fal, aranyszínű ülőalkalmatosságok. Lilu értelmetlen kérdéseitől megkímélek mindenkit. Jönnek a kismalacok, hátha meghat néhány asszony szívet. Neki is összetörték mindenét, mindenki hazudott neki. Borzasztó. Őt is 40 körülire tippelem. Az ideális asszony: 21 és 32 év közötti, csinos, jó megjelenésű, magas lányok jelentkezését várom. Nagyon fontos, hogy ne igyon alkoholt, ne dohányozzon, legyen családcentrikus, ragaszkodó, alkalmazkodó, aranyos, kedves. Fontos, hogy be tudjon illeszkedni az én világomba, és velem akarjon élni.

Konklúzióm: semmiképpen nem kellene

kép1.jpg

András gazda: Karancskeszi, gazda (ez a mindent csinálokat jelenti), erdőgazdálkodó, 35 hektár. A nap nem süt, felhős az ég. 24 évig volt házas, elvált. Látjuk a gazdát barizni Zsuzsival, a kedvenc vaddisznójával, hiszen ő állatszelidítő is kérem, de nincs idő megnézni a rahedli állatot, hiszen már itt is van a felolvasás bajnoknője. Vége a fodrász kreativitásának, hiszen a haja úgy van, mint első nap. Irtó ronda, mai divatos, rózsaszín gumicsizma, hosszú farmer, kék pulcsi a derekán, rózsaszín póló. A gazda tájszólásához hozzá kell szokni a jövendőbelinek. 15 darab dám szarvasa van. (Nagyon finom a húsa.) Mint az oviban, Lilu nagyon örül a kis állatkáknak, juj, de cuki. A pasi egy az egyben nagy felszopás az erdei állatokkal.

András gazda.jpg

A puli így már nem is érdekes. De jöjjön a cukiság X-faktora! Őzike, Bimbi. Amit a bácsi nevelt. Persze, hogy a műsorvezetőnek hozzá kell nyúlnia, nem is ő lenne. A ház amúgy nem nagy szám, de itt a természetet kell figyelni. Diszkóba is jár. Bálba jár, imád táncolni! Hajrá lányok! Arra azért fel kell készülni, hogy 8 órát etet, aztán az erdőgazdaság jön. Sok idő nem lesz az asszonyra, persze az alkalmazkodjon hozzá mindenben. Tovább tudják fokozni a cukiságfaktort, kis dámszarvas. Van tava is, le is kell melléje ülni, nagyon megbeszélni a dolgokat. A lényeg, hogy neki szerelem kell, boldogság, legyen dolgos. Adatlapja szerint: Nem számít a hajszín, de tetszik a göndör haj. Szeretem a nagy szemeket, ne legyen magasabb 170 cm-nél. Belső tulajdonságait nézve legyen családcentrikus, csendes, mosolygós, vidám természetű. Szeresse a zenét, az állatokat, a természetet. Jó, ha házias, de semmiképp sem szeretnék olyan nőt, akinek takarítási mániája van.

Konklúzióm: ha 25 évvel fiatalabb lenne, talán akkor sem kellene

állat.jpg

Íme a 4 férfi mára, hamarosan jön a másik 4. Addig is lehet jelentkezni a műsorba asszonynak. Lehetőleg nőknek.

132 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2012.07.10. 18:28:35

@sogeking:
Lefosná Lilu gumicsizmijét interjú közben.

sogeking 2012.07.10. 18:29:24

@gyvy: az nem gond, legalább látszik a szponzor :)

beacska 2012.07.10. 18:31:48

Lady, gratula, hogy
1. megnézted
2. megnézted még egyszer és megírtad
3. megírtad

nem hinném, hogy töröm magam majd miatta, de MIATTAD megnézem az első csajos részt ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 18:35:23

@sogeking: tárgyi tévedésben vagy, az nem Bimbi:), ez névtelen dám:)

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: vagy az rtl választja, a műsor azon bukik vagy sem, hogy milyen nőket válogatnak ki/be.

@É2I: akkor ebben a szakmába sem vagyok jó:) Elárultam tudatlanságomat, köszönöm., hogy felvilágosítottál, meghajlok tudásod előtt:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 18:37:10

@foxglove: @beacska: köszönöm szépen.

Beus! Legalább olvass majd, plíííz:)

flippant 2012.07.10. 18:38:09

Aztamindenit. Eszemfaszommegáll. Miket ki nem találnak a parasztoknak. Úristen.

sogeking 2012.07.10. 18:38:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de mi van, ha őt is Bimbinek hívják :)

rexter 2012.07.10. 19:10:35

iszonyatosan szar ez az írás. a harmadik felszopás szócska után abbahagytam. én nem szeretem rtlklubbot, nem szeretem lilut se nagyon, de az első részt még hetekkel ezelőtt pont láttam. (nemtudom ez most uaz?) és szerintem egész jó volt, lilu normális volt meg kb. minden.

a posztíró bevet minden szokásos hogyvolt elemet, ruha fikázás, megjegyzések, gúnyolódás, okoskodás. egyszerűen kibaszott erőltetett, rossz olvasni. FELSZOPÁS!!!!! mi a faszom az??? szánalmas az egész, többet ezt tutira nem olvasom el.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 19:10:46

@flippant: ezt a műsort - szerintem - pont nem a parasztoknak találták ki:)

@sogeking: nem kizárt, valóban, erről nem szólt a mese:)

@anivivi: holnap 11 óra, ha minden igaz:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 19:20:38

@rexter: 1, igen, ez az, ami hetekkel ezelőtt adásban volt
2, hogyvolton nevelkedtem:), amúgy meg ilyen vagyok, kritikus
3, sőt, gúnyolódó, okoskodó, erőltetett:), legyen így
4, felszopás létező szó, mint ma megtudtam több aspektusból is
5, tiszteletben tartom a véleményed :)

mézescsók 2012.07.10. 19:23:48

Bocs, Lady, de nekem a hv nem tetszett. Viszont egyrészt lesz ez még jobb is, másrészt én még ilyet sem tudnék írni.

Ez most az én ízlésem szerint feszesre sikerült, olyan izgalmat érzek benne, mint egy érettségiző diákban. Tudom én persze, hogy sixx álmából felverve is tud valami kis habkönnyű röhögtetőt irni, de majd menni fog.
Ugyanakkor respect Neked, mert én szerződéseken, hivatalos leveleken kívül legfeljebb bevásárlólistát vagyok képes írni, úgyhogy tényleg tiszteletem.
Azért is biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is, mert a hsz-eid más hv-k kapcsán kifejezetten élvezetesek voltak.
De, amit nem élveztem: Lilu nem a kedvencem, annál valamivel kevesebb, hogy kedveljem, de annál több, hogy utáljam. Megjelenését fikázni egyszer-kétszer (valamennyi Vv) szórakoztató volt, harmadszor már uncsi (CSISZ). Nekem. Egyrészt, mert nem főszereplő, másrészt mert alapvetően nincs baj a megjelenésével, harmadrészt mert nyilván stylist öltözteti.
Sok volt a szó-, illetve gondolat ismétlés (érdekel - nem érdekel, ám, stb.)
A műsort még fogalmam sincs, hogy nézem-e, a hv-kat még fogalmam sincs, hogy olvasom-e, ez gondolom Téged, nem is érdekel. Csak régi kommentelőként írtam le első benyomásaimat és korántsem a bántás szándékával.
Az műsorötlettel meg az a problémám, hogy nem tudok rájönni: miért éppen városi lányokat keresnek elsősorban a tanyákra? (Ezt többször is hangsúlyozták.) Egyébként valószínű, hogy a forgatókönyv rég kész.
Szóval: kicsivel több lazaságot szeretnék tőled. Van benned több műsorra való is.

mézescsók 2012.07.10. 19:26:47

Bocs, Lady, de nekem a hv nem tetszett. Viszont egyrészt lesz ez még jobb is, másrészt én még ilyet sem tudnék írni.

Ez most az én ízlésem szerint feszesre sikerült, olyan izgalmat érzek benne, mint egy érettségiző diákban. Tudom én persze, hogy sixx álmából felverve is tud valami kis habkönnyű röhögtetőt irni, de majd menni fog.
Ugyanakkor respect Neked, mert én szerződéseken, hivatalos leveleken kívül legfeljebb bevásárlólistát vagyok képes írni, úgyhogy tényleg tiszteletem.
Azért is biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is, mert a hsz-eid más hv-k kapcsán kifejezetten élvezetesek voltak.
De, amit nem élveztem: Lilu nem a kedvencem, annál valamivel kevesebb, hogy kedveljem, de annál több, hogy utáljam. Megjelenését fikázni egyszer-kétszer (valamennyi Vv) szórakoztató volt, harmadszor már uncsi (CSISZ). Nekem. Egyrészt, mert nem főszereplő, másrészt mert alapvetően nincs baj a megjelenésével, harmadrészt mert nyilván stylist öltözteti.
Sok volt a szó-, illetve gondolat ismétlés (érdekel - nem érdekel, ám, stb.)
A műsort még fogalmam sincs, hogy nézem-e, a hv-kat még fogalmam sincs, hogy olvasom-e, ez gondolom Téged, nem is érdekel. Csak régi kommentelőként írtam le első benyomásaimat és korántsem a bántás szándékával.
Az műsorötlettel meg az a problémám, hogy nem tudok rájönni: miért éppen városi lányokat keresnek elsősorban a tanyákra? (Ezt többször is hangsúlyozták.) Egyébként valószínű, hogy a forgatókönyv rég kész.
Szóval: kicsivel több lazaságot szeretnék tőled. Van benned több műsorra való is.

sogeking 2012.07.10. 19:38:10

kerestem Bimbiről képeket a neten, de mindig más témájú találatok jönnek be

Doktor Kotász 2012.07.10. 20:05:41

Mi lesz ennek a műsornak a menete? Mármint mi a koncepció? Összezárják a parasztokat a ribikkel és VV-nek vagy étlapról választanak a kanok tenyerestalpas menyecskéket?

Esetleg valami köztes állapot?

Pajkos Pónik és ostobaságukat a "hát ez valami csodálatos" ismételgetésével leplező korosodó ribancok lesznek-e a műsorban? Esetleg valamikori playmatek?

K.Tomoceusz 2012.07.10. 20:11:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ezek a konklúziók nem túl változatosak. Legalább arra a rozoga kéglire vagy a szakadt bmwre írhattad volna hogy kéne. Vagy a malacra. Vagy Bimbirre vagy kire. Vagy Lilura. Túl sok a papírforma, sehol egy meglepi kettes.

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2012.07.10. 20:12:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
A borz-asztóan poénos család viccének a lényege az volt, hogy ha nem kell a feleség pénzért, akkor ingyé is odaadja a gondos gazda. Nyihihihi.
Mutathatnának több traktort stb, mert én enyhén mezőgarázdálkodási gép fetisiszta vagyok.
Amúgy az megvan, hogy a múltkor a híradóban az aszály miatt az egyik gizdát, akarom mondani gazdát interjúvolták, hogy jaj, de rossz ez most nekije?! Talán Szilveszter gazda volt az.

2012.07.10. 20:21:10

Mi a műsor koncepciója? Az összes gazdának keresnek asszonyt?

avanivi/ 2012.07.10. 20:37:48

@szerivan: Akire nem jelentkezik elég sok,vagy jó luvnya,városi lány, asszony az kimarad a játékból.Lehet csak négy gazda marad műsorban,de lehet mind a nyolc .A jelentkezők közül fog /bele/választani a gazda, ahogy valaki írta azt akinek a legnagyobb a melle,és hosszú a haja mert az is nagyon fontos:)))

sogeking 2012.07.10. 20:43:17

@szerivan: a gazdák leülnek egy-egy sámlira, és aki mögé nem áll be egy állat sem, az kiesik a játékból

Módfelett Kényelmetlen 2012.07.10. 20:44:36

kedves dr dorothy
tekintsük a cikkben szereplő felszopás szavak számát "n"-nek

ennek alapján basszon téged valagon n-1 x n-1 db alkarnyi faszú nigger bozótharcos

jó mulatást

ubu1 2012.07.10. 20:54:21

Nem tetszik ez a "Házasodna a gazda" cím, túl fennkölt. Javaslom inkább az előző hasonló (tipikusan mindig egy-egy VV széria után készített) műsorok mintájára a "Paraszt feleséget keres" címet. Így sokkal hitelesebb.

ubu1 2012.07.10. 20:59:26

Bocsánat! Most jöttem rá, hogy az előzőekben általam javasolt "feleséget keres" kifejezés homofób. Így a Budapest Pride hétvégéje után nem illett volna ilyet írnom. Elnézést kérek minden érintettől... ;-)

csicserierika 2012.07.10. 21:04:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nahát, Dotty mint bloggerina , nagyon meglepődtem, de tetszett az írás :)
Gondolom, hogy ősszel csapunk a lecsóba, addig Tamás atya is visszatér, és kérünk tőle egy trollűző szertartást :)

2012.07.10. 21:12:11

@sogeking: Élénken él még benned az ÉH :)

2012.07.10. 21:14:53

Bisztos Dorothy írja összel?

Bambano 2012.07.10. 21:21:24

ritka gagyi írás... ha azt gondolod, hogy senkit nem érdekelnek a gondolataid ("Nem tudom őt parasztlánynak elképzelni, de ez senkit sem érdekel.") akkor ne írj blogot. hogyvoltot meg pláne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 21:27:52

@IV. (Parkoló) Béla: igen, láttam ezt. :) A Bence gazda szokott rendszeresen az RTL reggeli műsorában szerepelni:D

@mézescsók: köszönöm a kritikai észrevételt, majd máskor :) Annyiban nem értek egyet, h itthon a műsorvezető a főszereplő kvázi, a ruháját csak leírtam, ami nem tetszik az nem tetszik viszont:)
Városi lányokat azért keresnek, mert az meghökkentő, több nézőt vonz, szimpla nézőcsalogató, szerintem.

@Doktor Kotász: fogalmam sincs, ezt én is szeretném tudni, német verziót sem láttam

@Mrs. Jackman: Mrs. Jackman :)

@szerivan: fogalmam sincs.

@K.Tomoceusz: a holnapiban lesz benne, h mi/ki kellene:D

@Módfelett Kényelmetlen: úgy legyen, várlak holnap is:)

@ubu1: :D:D:D:D

@csicserierika: igen, ősszel, lehet, h előtte lesz valami asszonybemutató is, nem tudom:) Köszönöm

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 21:29:56

@szerivan: elvileg igen, de lehet, hogy Bambanora hallgatok :)

sogeking 2012.07.10. 21:31:06

(nem paraszt, gyalog:)

Bambano 2012.07.10. 21:36:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: vagy pedig hagyd ki ezeket a gagyi szófordulatokat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 21:39:32

@Bambano: a holnapin nem tudok változtatni, lehet, h előfordul, de ezért előre is boccs.

@szerivan: hát ki?:)

2012.07.10. 21:40:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem tűnsz butának, de tévedhetek ;)

PanDaNaci 2012.07.10. 21:40:55

Humortalan, lapos, szerintem. A műsor jobb volt.

youtu.be/tD4NY2wM7yE

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 21:47:13

@szerivan: te sosem tévedsz és még a hátad is szép :)

@PanDam Aci: én csak írtam, semmi vicceset nem akartam, ha nem tetszik, hát nem tetszik, sajnálom

PanDaNaci 2012.07.10. 21:48:58

@K.Tomoceusz:

Tetszik Bimbir kemény kommentje. :)

busifa 2012.07.10. 21:56:40

Dorothy jól írsz, nagyon! :)
Várom a folytatást! :)

A fikázó trollok meg bekaphatják! :)

PanDaNaci 2012.07.10. 21:56:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

A humorérzék nem az akaráson múlik, de legalább ambíciód van.

sogeking 2012.07.10. 22:03:29

mielőtt elfelejtem - második :P

kewcheg 2012.07.10. 22:28:23

Nem az a baj hogy gazdag parasztok,hanem az,hogy hogyan lettek azok.....Én csak azt látom az ismeretségi körömben,hogy a "gazdák" (sokkal idősebbek is) gebedésig dolgoznak, de azért egyiknak sincs Lamborghini traktora,mindenhol toldottfoldott MTZ-k meg Zetorok végzik a munkát.Mondjuk tény az,hogy helyi viszonyok között meg lehet normálisan élni a mezőgazd.-ból sok munkával,de semmi ilyesmi jómód,mint a realityben.Max.annyi hogy mindig van egészséges,jóminőségű éllmiszer.(ez se utolsó)

kewcheg 2012.07.10. 22:36:03

Miért nem lehet egyszer olyan trash realityt kitalálni, hogy az ország külünböző pontjairól asszonyt keresnek ilyen csoffant lúzerek,mint pl. tanár,mentőtiszt,tűzoltó,éjjeliőr,raktáros.etc...vagy még pl. kisgazda,akarom mondani zsellér.Mi abban a pluszpoén, hogy tőkfejű zsíros kulákok keresgélnek betevő után,sokkal szórakoztatóbb és életszerűbb lenne meríteni a nép sűrűjéből...(Németo.-ban azért mehet,mert ott a paraszt egészen mást jelent és máshol is áll mint nálunk..)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.10. 22:51:17

@kewcheg: ez megy nálunk, csak életnek hívják. Gondolom, azért, mert másra vannak itt rászoktatva az emberek. Asszem itt már nem is érdekelne senkit a nép embere, de ne legyen igazam.

ő-szinte 2012.07.10. 23:01:28

@rexter: te nem nézel pornót?:-OOOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Brianna 2012.07.10. 23:14:31

Nekem a műsor alatt végig ugyanaz járt a fejemben, mint a te konklúzióid: "Ez nekem nem kellene." :P
Lehet, hogy a műsort nem fogom nézni, csak a hogyvoltokat...
Már előre félek, milyen nők lesznek... ha olyanok, mint Alekosznál, kiugrom az ablakon.

sogeking 2012.07.10. 23:21:46

@Brianna: nahát! azért az egymást púderfelhőbe borító tesók jók voltak :D:D:D

Exminden 2012.07.10. 23:31:24

@kewcheg: viasaton volt par éve vmi helyes kis tehetségkutatós műsor, kismetró-dolgozókkal, áruházi, irodai, mittudomén átlagosember-alkalmazottakkal, egy csoda volt nézni, hogy egy kis hozzáértő szeretettel mit ki nem lehet hozni emberekből, tényleg nagyon emberi volt az egész, szerinted érdekelt valakit?

ezanicknevem 2012.07.10. 23:32:45

Annak idején a német RTL-en belenéztem a Bauer sucht Frauba. Már akkor megfogalmazódott bennem, hogy ez a műsor csak négy vonatkozásban kínos / lealacsonyító: annak, aki feleséget keres, annak, aki férjet, annak, aki vezeti, meg aki nézi.

A posztírón érezni a lámpalázat, semmi gond, elmúlik. Ha sikeres hogyvoltíró akarsz lenni, fütyülj a kommentelők véleményére. Vedd figyelembe persze, de fütyülj rá. :) Csináld azt, ami neked tetszik. Talán nem leszel jófej, de sikeres igen. :) Ha mindenkire hallgatsz, úgy jársz, mint az öreg meg a fiú a szamárral.

Nem tudom, gondoltál-e rá, de felhívnám a figyelmed: ha a pályázó gazdák bármelyike vágyat tudna ébreszteni benned, akkor valószínűleg már rég foglalt lenne. És akkor nem lenne szükségük arra, hogy egy valóságsóban kompromittálják magukat. (Vajon tényleg szükségük van rá? Vagy csak zsarolják őket valamivel? Sok az adósság? Kell a pénz a szomszéd föld megvételéhez?)

Talán próbáld meg némi előnyhöz juttatni őket. Például tekints rájuk egy képzeletbeli pályázó hölgy szemszögéből. Kellene-e neked az adott gazda, ha:
- valaki zsarolna a pornós múltad miatt,
- sürgősen kéne marha sok pénz, mert fizetni kell a devizahitelt és nem értesz semmihez, ami legálisan ennyit jövedelmez,
- nevelő / eltartó apa kellene a három gyerekednek (akik négy biológiai apától vannak),
- elment volna az eszed, és úgy gondolnád, hogy pont egy valóságsóban fogsz férjet találni?

A fenti szempontrendszerrel érdekesebb lenne az osztályozás.

Intizar 2012.07.11. 00:32:58

Azért "asszonyt" keres, mert feleségül szeretné venni. Elvileg. Neki asszony kell.
Ha egy ifjú hölgy "férjet" keres, gondolom, nem tör ki a visítás, hogy júj, akkor valaki másnak a férjét akarja. Folytathatnám nem nélkül, akárkicsoda "társat" keres. Jaj, netán mástól akarná elvenni a társát?
Na. Marhaság. Mindenki azt keres, ami neki nincs, de lehetne.

Intizar 2012.07.11. 01:04:43

Egyébként nagyon tetszik, olvasni fogom.
De azt nem értem, miért tetszik forszírozni, hogy ez a libácska melltartót hordjon? A képek alapján nincs ott sok tartani való.

Bambano 2012.07.11. 02:07:49

@kewcheg: csak a nagyon gazdagok használnak mtz-t meg zetort. a csórók JD-t meg hasonlókat használnak.

öt görög 2012.07.11. 03:13:29

frappánsabb lenne az a cím, hogy "Tehén kő a házhó!"

mókáné 2012.07.11. 07:13:05

Nagyon humoros írás.:)Köszönet érte.

Asszony. Az olyan komolyan hangzik. Én asszony vagyok és paraszt családból jöttem, szóval nagyon tudom, milyen az élet egy paraszt legény mellett. Az első vőlegényem az volt.

Sokat kellett a szőlőbe menni: kapálni, kötözni, szüretelni és akkor mellette volt pénz bőven, de rengeteget kellett dolgozni érte és mind fizikai munka.

Végül nem mentem a paraszthoz, inkább választottam értelmiségit. Szóval magam részéről van bennem egy nosztalgia.:):)

Saját multikárral fuvarozott engem, nem BMW- vel, de az ember így is úgy is fölkerül az Audira. Gazda ide, gazda oda. Nekem sikerült. Szóval én most nem jelentkeznék.

peter3374 2012.07.11. 08:29:22

Az irón nagyon látszik, hogy lelkesen olvasta az eddigi hogyvoltokat, de elárulom, azok azért sikeresek, mert van saját stílusuk, attól, hogy kiszopod a pár jellemző stíluselemet a a felszopásukból melltartó nélkül miközben felszopják a témát amin nincs melltartó még nem lesz jó amit összeírsz...
De ha továbbra is így akarod felszopni a felszopni valót a felszopható részekből, akkor csak idegesítő leszel nem jó.
Szóval hajrá, kezdetnek azért nem volt nagyon rossz, de elég a felszopásból, arról nem a szegény olvasó tehet, hogy neked nincs kit és nem járhatsz melltartó nélkül, a frusztrációidat ne itt vezesd le..

gratulálok (törölt) 2012.07.11. 08:35:21

Mi ez a fos?
Talan nem kene tobb butito musor Magyarorszagon, igy is atlag alatti az intelligencia.
Ezeket az embereket meg egyaltalan nem kene tv-ben mutogatni, nem veletlenul elnek ilyen egyszeru eletet, annyira unalmas, hogy borzalom.

elkoltozott. 2012.07.11. 08:39:18

Felszopó= fluffer:) Vagy valami ilyesmi:) Valaki biztosan jobban tudja itt hogy a pornó világában hogy is hivják:))

Kutchek (törölt) 2012.07.11. 09:11:31

35 hektár, 50 hektár, 180 hektár fafeldolgozó, sertéstelep, kisebb kastély.
Nevezzük inkább agrár-vállalkoznak.
Egy átlag magyar gazda örül ha a 30 éves MTZ-je ki bír menni a földekre.

Prosztó 2012.07.11. 09:18:10

Erőltetettnek, műhumorosnak sikerült.

A valahol hallott "felszopás" kifejezés lelkes és ismételt használata pedig kültelki.

(Valahogy, nőknek az elegánsabb és visszafogottabb humor áll jól, már ha van. Ha nincs, nem baj, de nem kell erőltetni.)

whale 2012.07.11. 09:19:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Felszophatnál. Ám. (modorosblogba veled)

Prosztó 2012.07.11. 09:19:43

@Kutchek:
"Egy átlag magyar gazda örül ha a 30 éves MTZ-je ki bír menni a földekre."

Ne erőlködj, itt a "zsíros kulák Lamborghini traktorral jár tüntetni és sír-rí az állami támogatásért" álláspont lesz többségben.

Mentol frász 2012.07.11. 09:40:12

Elsőnek jó. :)
Csak ez a "felszopás" szó nem világos. Most ez valami fixáció nálad, vagy konkrétan ezt a szót használod húsz másik helyett?

Ja, és a melltartó fóbia is érdekes volt az írásban...

whale 2012.07.11. 09:48:46

@Mentol frász: Modoros szar volt. Erőltetett, humortalan fos. Nagyot akart fingani, 'oszt az erőlködéstől összeszarta magát...

Skodakék Fábia 2012.07.11. 09:54:22

@Mentol frász: aki sokat jár pornó forgatásra annak rááll a szája, különösen ha nő :)))

vasgyuszi 2012.07.11. 09:57:54

Nem ment már le hetek óta ez az adás? Miért most a hogyvolt?

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 10:05:48

Szép napot :)
régen elég sok hv-t olvastam, néha, ritkán még kommenteltem is. Ez jó lesz, de mint ahogy többen jelezték kissé sok a felszopás meg a melltartó hiányra utalás.
Magát a műsort nem minősítem, aki akarja nézi, minden másra ott a távirányító vagy a mastercard.
Amennyiben marad ez a stílusa a műsor hv-jának nem biztos, hogy olvasni fogom.
Emlékeztet sixx munkáira de vhogy számomra dől belőle az izzadtság szag.

De azért sok sikert...

Üdv és szép napot
aard

aard · www.goldberry.hu 2012.07.11. 10:14:39

ja és egyébként a "felszopót-felszopást" a tv szakmában az un nevezett hangulatfelelőst jelenti, aki az élő! adás előtt beizzítja a jelenlévő fizetett vagy fizető közönséget (tudom, anno részt vettem jó pár élőadás készítésében), tehát szerintem jelen esetben indokolatlan a szó használata.
a melltartó fóbiáról nem tok nyilatkozni ... :)

foxglove (törölt) 2012.07.11. 10:29:09

Nocsak, nocsak. 100+ komment. Ez a szerző valamit jól csinált;)

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.07.11. 10:40:22

nem tetszik...
:(
a musor ugyan vacak,de epp ezert nagyon jofele kis cinikus/szarkasztikus/humoros hv-t lehetett volna belole irni,de nem sikerult...
a rengeteg stilisztikai es nyelvi hibarol nem is beszelve...
kar...

add meg a jelszavad 2012.07.11. 10:52:26

azért az nem semmi, hogy örökös kitiltást kaptam egy elsőzésért ezen a blogon, egy alig különböző nick-néven LOL

Fekete Panna 2012.07.11. 10:56:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia Dorothy! Először is gratulálok az első hogyvoltodhoz, várom a következőt! :-) Másodszor pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy az én családom is a földből és állat-tartásból él, nagyon kemény munka, arra tényleg születni kell. Mert ott nincs nyaralás, meg négykor hazamegyek, mert elegem van a munkából, majd holnap befejezem. Nem azért megtermett, erős testalkatúak, mert konditerembe járnak. Na csak ennyit szerettem volna mondani. :-) Szép napot!

add meg a jelszavad 2012.07.11. 11:17:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: egyébként elég tűrhetőre sikeredett ez a kis szösszenet LOL

avanivi/ 2012.07.11. 12:16:28

@Jimmy Talpig: neked jó a nickneved és ha megint kivág v a l a k i,akkor még lehetsz Fülllig J,szia tesó:))))

fofofo 2012.07.11. 12:23:39

Gratulálok az első hv-hot! Nekem tetszett, bár a felszopás szerintem is sok. Nyilván más, ha van egy ismerősöd, aki sokat használja, de nekem nincs ilyen. Mindenesetre kíváncsian várom, hova vezet ez a "szál".
Azt hiszem egy újabb műsor, amit nem fogok nézni, csak a HVn élvezem a posztokat:)

kozi001 2012.07.11. 13:06:13

Lilu fog kapálni?
Mert akkor lehet belenézek!

kozi001 2012.07.11. 13:18:35

A vitatott "felszopást" egyébként Kormos Anett interpretációjában érdemes meghallgatni:

www.youtube.com/watch?v=aqEcIZseJFk&t=8m17s

ezanicknevem 2012.07.11. 16:46:38

@kozi001: "Lilu fog kapálni?"

Lol. :D

sogeking 2012.07.11. 16:48:59

@ezanicknevem:
lájk

Inka szerintem egy klasszissal kedvesebb Lilunál, a pornós múlt meg lassan inkább erény lesz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.07.11. 18:35:33

@Fekete Panna: szióka! Köszönöm! Tudom, hogy nagyon kemény munka, ezt senki sem vitatja el. Meg is érdemli a tisztelet a szakma. Ellenben ezeket az eredményeket nem ők érték el, hanem még a szüleik, stb. Más kérdés, hogy ők tudják-e olyan sikeresen vinni a gazdaságot, mint az ősök, viszont "hendikeppel" indulnak/tak az életben. Viszont hajrá nekik is, meg minden gazdának :)

@Jimmy Talpig: tőled ez nagy dicséret, köszi :)

@fofofo: köszönöm

gratulálok (törölt) 2012.07.11. 20:19:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Hello.. csak egy suggestion.. Szerintem valtoztasd a nevedet csak Dorothy-ra, ha mar te irod ezeket a posztokat.. Igy is elegge jellegzetes.. Hadd tiszteljenek ezentul, az ujak is foleg.
Sok sikert...

add meg a jelszavad 2012.07.11. 22:05:44

@anivivi: meg akárki :)
De, mint tudjuk egy felkészültebb kitiltás esetén ez nem segítene :(

add meg a jelszavad 2012.07.11. 23:15:49

mindegy, látszólag feladtam

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.07.12. 16:28:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Puszi! :D
Nojó! Várok 3 részt, és ha elfogadható lesz, belenézek. Ólganézás, kecskefejés, harc a kopasznyakú tyúkkal az aznapi tojásokért remélem kerül bele. Imádnám! Már eleve Lilu "parasztlány a'la Retek" szerelésein is szakadtam. Azistennek se traktornyomban billegésre tervezték azokat a cipőket! Haha! Simple Life rulz! (ha még nem volt)

Müszélia 2012.07.15. 17:27:21

andrás gazda a legjobb, meg a vaddisznó

csicserierika 2012.07.16. 08:25:29

@Müszélia: és András gazdára valszeg nagyobb hatást gyakorolt a bimbi, mint Bambi

nosce 2012.07.16. 09:34:49

Hát bazky, ilyen jót ritkán olvasni :)

nosce 2012.07.16. 09:39:55

@aard:
"ja és egyébként a "felszopót-felszopást" a tv szakmában az un nevezett hangulatfelelőst jelenti, aki az élő! adás előtt beizzítja a jelenlévő fizetett vagy fizető közönséget (tudom, anno részt vettem jó pár élőadás készítésében), tehát szerintem jelen esetben indokolatlan a szó használata."

A felszopás a pornó műfajból ered, ahol a pasi szerszámát kényeztetik az eksönre méretes állapotba, úgyhogy itt helyénvaló a használata, mert pont erről van szó :)

aard · www.goldberry.hu 2012.07.16. 10:32:48

@nosce: ok, értem és ezt is tudom, meg páran előttem kivesézték a témát :) de akkor sem érzem jelen esetben és kontextusban indokoltnak a használatát, vagy Lilu valóban "felszopta" az egyik gazdát csak lemaradtam róla? :)

nosce 2012.07.16. 10:50:05

@aard:
a lényeg h Lilu "áttételesen" felszopja a gazdákat, h eksön képesek legyenek (legyen elég jelentkező) a műsorhoz, úgyhogy kis elvonatkoztatással szerintem korrekt a hasonlat :)

Robina 2012.07.16. 20:52:33

Szerintem még vannak tartalékok a műsorban. Az osztrák szériában az egyik kicsit más gazdának fiút kerestek pölö... Aztán simán elférne a pedzegetett VV-HG szuperdöntő... :))
süti beállítások módosítása