Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x35

2012. május 03. 05:00 - sixx

A tegnapi nap nem volt egy nagy vasziszdasz, Broki vallott, majd majdnem kúrt, de Naiva még időben lerúgta magáról, Hiper egyre szorosabbra húzza Papucs pórázát, de az csak virgonckodik benne, Csírát meg nejlonba tekerte a lelkes Féliker, de legalább nem feketébe. T69.2 kikericssárga skinben tolja a felhős háttér előtt, ma igazi próbatétel lesz a párok előtt, tán fel kell olvasni az Ablak zsiráfból és nem lehet elbaszni, mert aki ront, repül? Lenne bukta, ne tessék röhögni. A reggel sportos, legalábbis az Andor-Naiva tengely mentén, a nappaliban meg közben derék mexikói asszonyok mossák fel a hányást a kőpadlóról. Bettina furcsa taktikával veszi magára a melltartót, addig kínlódik, míg pont kint van a két bimbesz, ezért tényleg érdemes volt ennyit gimnasztikázni. Csíra óvatos mozdulatokkal kenegeti a combja belső felét, tán csak nem kiharapta Féliker?

A nappali előtt Féliker smacizik Csírával, akinek ez nagyon tetszik, különösen az, amikor két cuppanás közt szajhának nevezik. Csíra próbálja irányítani a párját, de nem nagyon megy, mert Féliker azt hiszi, ő a pék faszán a stanicli, és (horrible dictu) mindenféléket beszél Bettinával, kontroll nélkül. Naiva bocsánatot kér Naomitól, mint ahogy azt a szlovák jós- és jövendőmondó egyesület tiszteletbeli tagja tegnap megjósolta, majd jön, oszt kéri a bocsánatot, mindig ezt szokta. Most is ezt szok, Nooooncsiii, neeee haaaaraaaguuudj, de kivagyok, éééérted? És minden kis izén kipattanok. Naomi talán csak arra tudna jobban szarni, ha Csíra a menedzserasszisztensi szopórollerről mesélne, tisztán látszik az arcán, hogy nem érdekli Naiva meg az ő problémája, egy agysejt kell az alapvető testi funkciókhoz, a másik meg tartalék, ne fárasszá' má'. Naiva szerint Naomi képes lenne Brokit elhódítani vész esetén, de nem akarja ezt hinni róla.

Roli a mödanszié mellett vízzel teli vedreket emelget lelkesen, nagyszerű. Féliker közben Bettinából szedi ki a nappaliban, hogy csak elviseli Rolit, na persze, hiszen a csaj a táncoslábút tartja a legfaszább manusnak idebent. A vágást jelző pillangó éppenhogycsak átsuhan a képernyő, máris jön a bugyuta "Naiva és Broki szárazbasz és/vagy negédesen csókolgatja egymást" zene, köszönjük, lehet tekerni simán. Azt azért elcsípjük, hogy amikor Broki nyelve Naivában van, akkor elfelejt mindent, mármint Naiva. Rá is fekszik Brokira és villant valamit, vagy pina, vagy fürdőruhaalsó, innen nem látni, de a szárazbaszástól kiég a szemem. Csíra a nappaliban szőlőt csipeget, mint egy hasas seregély, és kijelenti, hogy Roli nagyon a bögyiben van. Hogyhogy nem tudják, hogy ki a védett, morfondírozik, közben Féliker a Bettinás beszélgetésből idéz, ezek csak elvannak egymással, semmi több. Csíra taktikája: nem ragaszt műszempillát és bújik Félikerhez, így hátha nem kell majd Rolinak, ha az védett lesz.

Juan hozza löeveeeeelet, lassan, de begyűlnek a lakók. Megint elhangzik a mantra, aki az újak párja lesz, az védett lesz a következő ceremónián. Ki dönti el, hogy ki lesz védett, mi?- kérdez Féliker, lehurrogják. Bettina szerint ő lesz védett, mert sokkal magabiztosabb és jobb játékos, mint Roli. Roli szerint ő a magabiztosabb, és ő fog bent maradni. Hiper a kamerába aszongya, hogy Papucsot jól idomította, és mivel az tudja, hogy ő mit akar, akár saját magát is feláldozza Hiper kedvéért. Ezt a beképzelt picsát bazdmeg. Mivel nem tudják mi lesz a védettséggel, az élőhalottak nem tudnak túllépni a délelőtti problémán,. csak akkor, amikor újabb levél jön, pandora. Roli üvölt, löeveeeel, pont Bettina mellett, aki be is szól, a fülem bazmeg, normális vagy? Írják a kérdéseket, Csíra megint a kibaszott kádban, eszem megáll. Az mellesleg még egyik gyökérnek sem jutott eszébe, hogy saját magának tegyen fel kérdéseket, és így befolyásolja a róla kialakult képet? Na mindegy.

Pandora. Papucs, bízol Hiperben még most is, hogy ő beleüvöltötte a nagy büdös mexikói délutánba, hogy megbízhatatlan szarembernek tart? Andor szerint nem, de le fogja tagadni. Papucs köszöni az ismételt kérdést, nem bízik Hiperben száz százalékosan. Közben Hipert mutatják, akinek akkora műszempillája van, amivel egy Ladát le lehetne festeni, kétszer, csoda, hogy nem esik orra tőle. Hipernek nincsenek érzései. Féliker, Bettina mint pár, játszik? Nem. Csírának lerepült a lakk a hajáról a kérdéstől. Roli, ha védett lennél, mi alapján választanál párt? Szimpátia révén, mondja az egyetemi hallgató választékosan. Hiper segít, annak alapján döntenél, hogy a lány szimpatikus vagy a fiú? A lány, mondja Roli, aki nagyjából annyira érti a kérdést, mint Naomi. Hiper ettől rettentő mérges lesz, mert ő már a repülőn is taktikázott (ott kellett volna agyonverni).

Roli, védettség nélkül kinél lenne esélyed? Senkinél. És akivel szimpatizálok, a mögé nem állnék se így, se úgy. Ezt speciel én sem értem, Hiper egyre idegesebb, faszom, minek jött ez ide, tiszta idióta, és nem hittem volna, de ez egyszer nem tudok vitatkozni a nyomorulttal. Papucs lassan, tagoltan felidézi Roli 43 másodperccel ezelőtt tett kijelentését, miszerint szimpátia alapján választ majd csajt, és ehhez hozzáteszi a legutolsót, amiben meg az hangzott el, hogy akivel szimpatizál, az nem pálya. Roli szerint ő mást mondott, mire Hiper és Papucs heves röhögéssel válaszol. Roli kicsit megkavarodott, mondja. ÚjPéter szerint valóban hülyeséget beszélt a srác, de ezért nem kellett volna baszlatni, mert ez visszaüthet. Bettina, te egy pár vagy Rolival? Nem.

Hiper erre megkérdi, hogy miért pont Bettinával van ilyen jóban Roli, mert ő a párom. Most. Hiper fölényesen belerúg, te tudod, melyik játékban vagy? Te idióta fasz, nem választhatod Bettinát, vele jöttél be, nem érted? Ha én bejönnék új lakóként, kapcsolatokat próbálnék építeni. Roli szegény hebeg, miért ne lehetne a párom? De hogy, kérdez vissza Hiper, mondjuk azt én sem hallottam még explicite kimondva, hogy egymást nem választhatják, de ezt csak halkan mondom, mert nem akarom, hogy Hiper kommentelni kezdjen. Roli utolsó bátortalan kísérlete a páros védettség meglebegtetése, és ja mindketten védettek vagyunk? Hiper ekkor már hangosan röhög, Dűvid viszont a feját csóválja, csak nehogy Roli röhögjön a végin. Csíra szerint Hiper pont azt csinálta, amit szokott, csak Roli erre nem volt felkészülve.

Ekkor betolják Pinokkinát, a sárga ruhájában, na, aki a védett játékos párja lesz, az védett lesz jövő héten. És ti döntitek el, ki lesz védett. Van nála boríték, a borítékban papír, igent vagy nemet tessen írni, ha dobod a párod az újért akkor igent, ha nem, akkor nemet. Írnak, közben mindenki mondja mit érez, amit leszarunk. És iksz lesz baszki, ami azt jelenti, hogy mindketten védettek. Nabazdmeg. Hiper tágabbra nyitja a száját, mit amikor Papucsra bukik rá, a többiek kínjukban vigyorognak. Ugye, milyen igaza volt Dávidnak. T69.2 megkérdi Rolit, milyen érzés, hiszen Hiper pont ezért röhögte ki, annak persze menten be kell szólnia, nem azért röhögtem ki, hanem megkérdeztem, tudja-e, mit játszik. Roli kezd ideges lenni. Hiper egy fasz. Sok sikert, mondja Pinokkina és balra el, az agyhalottak meg elkezdenek nagyon beszarni. Yeah.

A nappaliban Roli eldobja magát a kanapén, na, jöhet a nyalás. Broki szerint aki a párját felajánlotta, az Hiper és Dávid. Van benne valami. Roli aszongya, megy szarni, ez egy kicsivel több infó, mint amit Hiper el bír viselni, és a háta mögött elkezdi rázni az öklét. Hová jött ez, bazdmeg? De neki lett igaza, baszki, mondja Papucs. Hiper szerint egyetlen felsőoktatási intézménybe sem fogják felvenni Rolit, mert hülye. HülyeRoli Bettinának mondja, hogy eddig nem tudott kibontakozni, na, majd most, amikor odaszarik a pultra! Bettina szerint neki megvannak az emberei, akik szívesen látnák, de Rolinak nincs senki. Roli Hiperéket robbantaná, de ez csak álca, mert azt akarja, hogy Bettina elmondja Hipernek. El is mondja menten, ugye, hogy nem olyan hülye, he? Hiper erre úgy reagál, hogy ha ez így lesz, megkeseríti az életét, de egyébként meg szarik rá, menjen Papucs és intézze el a dolgot, ő nem fog két ember helyett dolgozni, neki Bettina a feladat.

Papucs engedelmesen megy, és kérdezi Rolit, hogy akkor most mi van. A mödanszié mellett Roli bevallja, hogy gondolkodott Papucsékon, de még nem tudja pontosan. Papucs szerint ők erős párost alkotnak, és Hiper egy vérmes nagyszájú picsa, és ha Roli odaáll, azt megszívja. Csíra és Féliker a pultnál ugyanezt a témát járja körül, te Féliker, holnap van mitől trasholnom? Nem kap egyenes választ. Este Féliker és Bettina tárgyal, te vonzódsz Csírához? Nem. Oszt a csók? Mer' láttam. Színjáték, nekem megbízható pár kell, nem Csíra, és te ilyen vagy. Hú, bazdmeg Csíra, szarban vagy, hallod? Broki és Naiva az ágyban, nincs tündibündi zene, mert Naiva depis, csak nem ment le egyből ez a barátnős dolog a torkán. Bettina Dáviddal társalog a függőágyban, és Dávid azzal nyit, hogy ha robbantani akarsz, akkor egy régi párt kell, sőt, a legrégebbit. Hoppácsak, micsoda kis geci. De én nem mondtam semmit, és add a kezed Bettina, hogy ezt nem pofázod el. Muhaha.

Broki este megint be van baszva, és a pultnál kijelenti, hogy ő itt nem tud felszabadulni, és sokkal visszafogottabb, mint otthon, ellentétben Naomival, aki itten kivetkőzik önmagából, ráadásul szó szerint. Naomi szerint az asztalon táncolás még csak-csak elmegy, de tegnap, amikor úgy rázta a picsáját, mint Michelle Wild fénykorában a harminccentis faszon, na az már túlzás volt. Broki erre megöleli és ad a nyakára egy puszit, ami azárt egy kicsit meredek, ráadásul Naiva pont ebben a pillanatban sasszézik elő hálóöltözetben, ebből csajbalhé lesz öt másodperc múlva. De nem, csak egy üveg vizet vesz magához és szó nélkül meg vissza a szobába, Broki meg utána.

Naiva remeg az idegtől, mert Broki vigasztalja Naomit, őt meg nem. Ebből a szobában lesz egy beszélgetés, Broki felkapja a vizet, és lefekszik. Naomi visszamegy Dávidhoz és beszámol az eseményekről. Naiva nem bírja idegileg és lemegy Naomihoz megtárgyalni a dolgot, mi van köztetek? Semmi. De azt mondta Broki, hogy szeret. Csak vigasztalt, mert a faszim miatt kivoltam. Megbeszélik, közben odakint megjelenik Macika, aki nem szarozik tovább és zacskóstul eszi a csipszet. Az előzetes nem sok jót ígér a párválasztóra, Roli például Naiva mögé áll be, halló. 

Címkék: éden hotel
1402 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:03:39

Szerintem Anikó, esetleg Kíra

f.fredericks 2012.05.02. 20:05:06

Mivan, ha Levi megvilágosul, és beáldozza Hipert? Na akkor lenne népünnepély. Bár lehet akkor Hiper beáll Márk mögé, és így kiteszik Csírát.

2012.05.02. 20:06:20

Pít, Dávid, Noémi, Anikó

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:08:09

A védettséget az kaphatja meg akit többen akarnak párként és szerintem a nők ebben aktívabbak lesznek.

GL-581 g 2012.05.02. 20:08:23

Remélem, a Pszichopata Botsáska távozik a héten! Irgalmatlanul irritál az a luvnya, Elemző helyében már leüvöltöttem volna róla a műszempillát.
De sajnos Elemző egy málészájú kis megalkuvó lúzer. :-/

2012.05.02. 20:08:29

@Yooha: Leginkább egy se.

GL-581 g 2012.05.02. 20:09:50

@Yooha: Egy sincs. :DD

(No jó, nem bántom szegény lányt, de ez kihagyhatatlan volt. :D)

ő-szinte 2012.05.02. 20:11:07

Szal döntetlen lesz, Sixx?;-)))

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.02. 20:12:09

@ő-szinte: miért lenne? csak filózok, mert ebben a játékban az még sose vót.

LoveMy 2012.05.02. 20:12:39

@szerivan:
Hát szerintem ha mikroszkóppal megnézed, akkor ott találsz egy táblát, hogy ez itt a mell helye :D

ő-szinte 2012.05.02. 20:12:42

@szerivan: sztem csíra is beajánlja márkot márk is csírát:-)
anikó alap, és még mátéra tippelek;-)

2012.05.02. 20:13:14

@ő-szinte: Te is spoilerszagot éreztél?

ő-szinte 2012.05.02. 20:13:51

zimánylinda megcsináltatta a mellét???:-O

GL-581 g 2012.05.02. 20:14:10

Valahogy úgy kellene, hogy most és jövő héten legalább két, de inkább három kezdő lány kihúzzon a vérbe.

Szerintem a lányok tudat alatt eljutottak arra a szintre, ahol már sérthetetlennek hiszik magukat. A jelek szerint sem Botsáska, sem Ostobenkó, sem pedig a Disney-hercegnő nem tudja elképzelni, hogy egyszer neki is fel kell emelnie eltunyult valagát a félköríves döglőhelyről.

ő-szinte 2012.05.02. 20:15:55

@szerivan: ja;-DDD
azér az már milyen mikor vki a saját nappalijában csapkodja a szőnyegen a szart strandpapuccsal...?:-OOO
ehhehehehehehehehehehehehehehehe

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:16:36

Döntetlen esetén prímszámokat kell sorolnia Rolandnak és Bettinek. Aki hamarabb eltéveszti az kiesik! :-)

Vadkörte82 2012.05.02. 20:16:53

@LoveMy: nem baj majd a műsor után Csírával együtt reklámarcok lesznek, kapnak ingyen cickókat..

2012.05.02. 20:16:58

@ő-szinte: Te úgy, de úgy le vagy mindig maradva! Már több mint egy éve...

kemény keleti kommentelő 2012.05.02. 20:17:32

Hosszabbítás aztán 11-esek
Csíra szétteszi a lábait, Melák ráfekszik, céloz és lő.
Ha időközben kiesett valamelyik, az nagy pech, megpróbáltam szakszerű lenni.

sogeking 2012.05.02. 20:18:32

a képen levő két csaj közül melyik Bettina?

LoveMy 2012.05.02. 20:18:52

@Vadkörte82:
LoveSzexDurex géllel mellfeltöltés ;)

ő-szinte 2012.05.02. 20:19:03

@szerivan: igen, láthattad:-DDDD
tegnap este is az előző posztban kommenteltem lelkesen:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csak kamilláztam, hogy mindenki elment szuszogni...:-O
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vadkörte82 2012.05.02. 20:20:50

@LoveMy: mert az mindenre jó :)csak nehogy a végén meg is egyék..

szgy 2012.05.02. 20:21:28

az ilyen hiper-félék pillanatok alatt tönkreteszik a családon belüli erőszak ellen szóló kampányokat :-)

(ma olvastam, egy olasz 76 éves "bácsi" 25 évig hallgatta az asszony hiszitjét aztán megfojtotta.)

LoveMy 2012.05.02. 20:22:56

@Vadkörte82:
lehet, hogy a cuki maci is megette, és azért tűnt el egy időre, mert elérte a vékonyfosás!

Vadkörte82 2012.05.02. 20:24:29

@LoveMy: vagy mert ez az éhenkórász banda mindent felzabál..Csíra is egyfolytában majszol vmit..

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:26:13

Nem, az Betti a csúnya lány! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.02. 20:26:53

@ő-szinte: Én nem írtam bele, de eskü én ezt a postot fél óráig kerestem!!!! :D

Hurri Kán 2012.05.02. 20:26:53

@Pácsó Ármándó:
Nem tart sokból háromig eljutni. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.02. 20:28:21

Hiper menj haza!!!!!!!! Maaa!!!! :)

ő-szinte 2012.05.02. 20:29:42

@paranyuszi: nekem ott maradt nyitva mikor elmentem itthonról, és elfelejtettem megnézni az újat, így sikerült oda kommentelnem, meg közben csodálkoznom:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.02. 20:30:01

sztem az lesz h aki bedobja a párját annak rá kell tennie a pár hátára egy skorpiót :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.02. 20:30:57

Csak én érzem úgy hogy a három "nagy taktikus" hülyeséget csinál mikor a srácot teszi védetté? Ha a csajnak szavazzák meg, ők biztosan maradnak, ráadásul egyikük védett lehet a következő héten, és kap egy párt, akivel adott esetben végig lehet menni, mert még hálás is lesz.

Így meg megbíznak egy egy napja ismert, amúgy se nagyon okosnak tűnő pasasban, és már most veszélyben a seggük.

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:31:17

@gyvy: Ennyi!

@LoveMy: @sogeking: Ezeket nem nézem hálistennek, nekem Isaura volt az utolsó :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.02. 20:31:43

@ő-szinte: bakker már bánom h nem irkáltam neked ott tegnap egy fél órát.. addig sem esett volna le a tantusz... :D::D::DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.02. 20:34:27

@paranyuszi: kösziiiiiiiii :-P :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mondjuk így sem;-) úgy szóltak, hogy rossz szobában vagyok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.02. 20:35:51

@ő-szinte: puffi elment érted ? :)

2012.05.02. 20:37:11

@Hooshee: Ők a másik végéről közelítették meg a dolgot: úgy lesznek védettek, hogy biztos párjuk van. Ez sem akkora hülyeség.

kerdesek05 2012.05.02. 20:38:00

@szgy: Melák azt mondta egyszer LMZről, Ő a csendes gyilkos!:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.02. 20:38:54

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDD
jóvan én is ültem már háttal a moziban... :D
Nem gáz!!! :D

GL-581 g 2012.05.02. 20:38:57

@Hooshee: Ezen én is gondolkodtam, jobban járnának a csajjal. Kérdés persze, hogy rá tudnák-e beszélni csekély értelmű párjukat a csaj védetté nyilvánítására... habááár... Diznike azt csinálja, amit az ő ura kíván, a Platóhátú odáig van Pítért, Naomi meg... na igen, ő eléggé szeszélyes.

nosce 2012.05.02. 20:40:15

@Hooshee:
talán nem lesz ilyen egyszerű mert HÉ nagyon kockázatosnak mondta a választást, gondolom ha felajánlod és nem te kapod az új párt, akkor a párod meg is reptet utána :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.02. 20:40:23

@kerdesek05: Igen... és még egy nagyon fontos dolgot mondott még Melák...
idézem: ENNYÉÉMMM VAGGGYYYY!!!! :DDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.02. 20:40:34

@Pácsó Ármándó:
ha fizetnének sem nézném :)

fofofo 2012.05.02. 20:40:39

sztem a pasik szavaznak, hogy melyik csajnak adnanak vedettseget, a csajok meg forditva. aki a tobb szavazatot kapja, az lesz vedett. a szavazas elott nincs ido megbeszelni, hogy ki kire szavaz. de csak a parvalaszton tudjak meg, hogy ki hany szavazatot kapott. tilos beszelni arrol, hogy ki kire szavazott. aki megteszi, azonnal csomagol es megy haza. ha en lennek szerki, ezt csinalnam. dontetlen eseten a maci dont;-)

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:42:03

Lehet, hogy valami pénzt is feldobnak!

nosce 2012.05.02. 20:42:39

@nosce:
persze az is lehet h HÉ hazudott amikor kockázatosnak mondta :)

ő-szinte 2012.05.02. 20:43:47

@nosce: ja, el:-O :DDDDDDD
szerencsére arra járt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vadkörte82 2012.05.02. 20:43:56

@Pácsó Ármándó: már értem honnan a neved...:))))

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:44:04

@LoveMy: Helyes!

@fofofo: A levélben valamilyen párelhagyásról volt szó

fofofo 2012.05.02. 20:44:26

@Pácsó Ármándó: en is attol felek, hogy kb igy fogjak eldonteni a vedettseget. es meg ma, hogy parvalasztora mindenki felkeszulhessen, nehogy valami meglepo tortenjen.

2012.05.02. 20:44:45

@fofofo: És ki közül választanak a lányok, Betti és Bettina közül?

ő-szinte 2012.05.02. 20:44:50

@nosce: de honnan tudta, hogy ott vagyok?:-OOOO

fofofo 2012.05.02. 20:45:13

@Pácsó Ármándó: nem lattam tegnap. ez en verziom akkor is jobb:-)

Vadkörte82 2012.05.02. 20:45:18

@paranyuszi: alig volt az ótószerelőben birtoklásivágy :))

sogeking 2012.05.02. 20:45:51

@Pácsó Ármándó: biztos, mondjuk aki mást választ mint a szokásos párja, kap x összeget

nosce 2012.05.02. 20:46:17

@ő-szinte:
sztem látott valami hulló csillagot és abban a topicban bújt meg :)

fofofo 2012.05.02. 20:46:45

@szerivan: igy jar az ember, ha kihagy egy adast. de most mar kepben vagyok, koszi

2012.05.02. 20:49:21

@ő-szinte: Meghekkeltem a gépedet.... FB+, jobb oldalt vannak a friss kommentek!!!

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:49:40

@Vadkörte82: :-)

OFF:
Akkor most, ha szabad, folytatnám a látomásomat Leventéről és Anikóról. Az első rész az elmúlt posztban megtalálható:

A démonnal bélelt nő hirtelen megmerevedik és lassan felemelkedik, száját véresre harapó hegyes fogai közül csikorgó szavak buknak ki: Mit szövetkeztetek ellenem Kírával? Beszélj!! Levente eltökélten folytatja: "Pater noster, qui es in cælis, Sanctificetur nomen tuum, Adveniat regnum tuum, Fiat voluntas tua, Sicut in cælo et in terra. A nő megvonaglik és körmeivel a férfi felé mar: Mondjad már! Először értelmesen kérdem!!
De a rituálé töretlenül folyik tovább: "Panem nostrum quoidianum da nobis hodie, Et dimitte nobis debita nostra" A vörös hajú némber erre nagyot csuklik és elkezd pörögni, mint egy fékevesztett búgócsiga. A levegő vibrál körülötte és sűrű bűzös zöld füst kezd áradni testréseiből. A hideg pára árként tör elő a sarkokból.
Ebben a pillanatban éjfélt üt a közeli templom évszázados harangja. Egy kóbor földibéka ijedten nyeli vissza tétova brekegését. Anikón egy rángás fut végig és ernyedten zuhan vissza a párnák közé: Mit keresett nálad Andi? nyöszörgi üveges tekintetét az áhítat páncéljába vértezett papra szegezve. Te szar!!
Levente nem kíméli őt: "Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris.
Et ne nos inducas in tentationem, Sed libera nos a malo! Amen!" Keresztet vet a négy égtáj és Róma felé. Lassú, fegyelmezett mozdulatokkal letekeri laposüvege tetejét. A nősténydémon elkeskenyedő pupillával pillant ki Hiper kerek szembogarán át. Egyre erősödő visítása kristálycsillárokat robbant darabokra a Puerto Vallarta-i módos haciendákon. A fagyos levegőt dicsőn derengő szenteltvíz cseppek szelik át, röppályájuk végállomása a nő csatakos feje búbja. Az idő megáll egy percre és borotva élen táncol. Valahol minden és mindenki a szörnyű végkifejlet veszedelmes árnyékában egy szempillantás alatt megbánja bűneit. Az ágy felől artikulátlan üvöltés söpri el a mozdulatlanná dermedt pillanatot: A HAJAM TE ÁLLAT!! TEGNAP MOSTAM!! NA, MOST LETT ELEGEM MINDENBŐL BAZDMEG!!!
Mint mikor a tűzijáték röppentyűk százai lőnek ki az égre, a démon kiszállt az összecsukló nőből. A rejtőzködő világ sóhajtva fújta ki a visszatartott lélegzetét. Levente fáradtan rogyott mellé az ágyra és a vállánál fogva megrángatta az elgyötört nőt: Anikó!! Anikó hallasz??
Mi van? Mi történt? Levéél? - ébredezett az.
Hála istennek, hogy magadhoz tértél! Már egy órája próbálkozom! - könnyebbült meg Levente.
Védettséget kaptam? - csillant fel két mohó szem reménykedve.
Nem, csak a cigimet keresem! - válaszolta a férfi. Nem láttad valahol??

nosce 2012.05.02. 20:49:44

@sogeking:
inkább a nyereményből kéne vissza licitálni :)

2012.05.02. 20:50:08

@Pácsó Ármándó: Én is erre gondoltam, hogy píz lesz a dologban.

LoveMy 2012.05.02. 20:50:29

@Vadkörte82:
ja nem, csak néha előkapta a gatyájából a kőbunkóját :)

nosce 2012.05.02. 20:50:45

@szerivan:
te vagy vallatás ? :)

ő-szinte 2012.05.02. 20:51:25

@szerivan: ehhhehehehehehehehehehehe
én azt nem szoktam nézni, de jogos:-DDDD

sogeking 2012.05.02. 20:51:28

@nosce: hogy? :) én csak 23 milliót szeretnék nyerni, nekem elég 22 is....
végül valaki megelégszik egy ezressel, és vége a játéknak? :D:D:D

ő-szinte 2012.05.02. 20:52:00

@nosce: bezzeg mikor én mondtam, akkor tagadta;-DDDDDDD

ő-szinte 2012.05.02. 20:52:45

@nosce: @sogeking: gyertek a villába!:-)
@szerivan: te is:-)

Vadkörte82 2012.05.02. 20:52:45

@LoveMy: :))..az éj leple alatt :)

LoveMy 2012.05.02. 20:52:47

@Pácsó Ármándó:
Fenomenális!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehetek a menedzsered?

Hurri Kán 2012.05.02. 20:53:08

Hiperen nem segíthet már csak a piócás ember...

nosce 2012.05.02. 20:54:00

@sogeking:
ez lenne az igazi izgalom, a végére csak 1 milla maradna a nyeremény, PIT -nek az órája többet ér :)

nosce 2012.05.02. 20:55:25

@gyvy:
"Hiperen nem segíthet már csak a piócás ember..."
sztem az is elég lenne ha egy Melák kaliberű fasszal levarrnák :)

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 20:56:21

@LoveMy: Köszi, de egyelőre rajongókat castingolok!

Hurri Kán 2012.05.02. 20:57:22

@nosce:
Mit vétett szegény melák?

@jadebulgari:
Nyakájánál fogva lehetőleg. :D

sogeking 2012.05.02. 20:57:59

@ő-szinte: na most ki hova menjen? :)

@nosce: vagy valaki lecserélhetné a párját Krisztiánra :)

ő-szinte 2012.05.02. 21:00:40

@sogeking: majdnem mondtam vmit;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vadkörte82 2012.05.02. 21:00:46

@Pácsó Ármándó: fizetsz érte? mert akkor jövök :)

viragoskertecske23 2012.05.02. 21:03:34

@Pácsó Ármándó: húúú ez nagyon jó kis adaptáció volt:)
még egy annyit, úgy is irhattad volna hogy 'Valahol minden és mindenki a szörnyű végkifejlet veszedelmes árnyékában egy műszempillantás alatt megbánja bűneit.' - Anikóra utalva :D

nosce 2012.05.02. 21:03:38

@gyvy:
sztem melák győzne, kiütésssel :)

szgy 2012.05.02. 21:04:05

Pácsó fenomenális írása nyomán jöttem rá hogy valószínűleg a mexikói skorpiók is elkezdtek tömegesen vonulni a skorpiókirálynő ágya felé :-)

hideg kéz 2012.05.02. 21:05:09

@Pácsó Ármándó: Kegyes Uram, add, hogy LMZ megismerje e történetet:))

Hurri Kán 2012.05.02. 21:06:26

@nosce:
NA most nőt nem ütünk meg, de Hiper nem nő :D

murunga 2012.05.02. 21:10:27

@Yooha: ja, remus & romulust is ő soptatta

szgy 2012.05.02. 21:10:55

most látom hogy munkaidőben lényegesen több komment jön mint a műsor alatt. kb. 3-4x annyi.

hóódejóó 2012.05.02. 21:11:15

@szgy: arról a cikkről nekem is Hiper ugrott be :)

murunga 2012.05.02. 21:11:33

@GL-581 g: meg ugye akkor nem lenne tematizálva ez az eden blog se...

hóódejóó 2012.05.02. 21:13:34

@ő-szinte: köszönöm :) néha eldob, hogy más is van annyira fáradt, mint én. egyébként hangosan kacarásztam rajtad. bocsi, de nagyon jól esett :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.02. 21:14:13

Basszus, most nezem hogy holnap a HÉ-el egyszerre lesz a Megapiranha, igazi zs-remeknek tunik. Marad a kapcsolgatas.

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 21:15:12

@Vadkörte82: Neked természetben :-)

@viragoskertecske23: Kicsit összecsaptam, tudom :-)

@szgy: Csak azután oda is érjenek!

@hideg kéz: Legyen hited szerint! :-))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.05.02. 21:16:49

Hiper tenyérbemászó, ostoba, alpári hisztizsák, Elemző egy málészájú krumplis zsák, Csíra borzalmasan bepuhult, Márk egy kretén, Naívát ott lehet át és megbaszni ahol csak épp van rá lehetőség, Mátéra rá se tudok nézni, annyira sekélyes érzelmileg...

Retek ennek a bandának a fele..
Első szériában szétkavicsoztuk a fejünket. Itt ki valósítja meg a B C vagy D tervét? Múlt héten is mindegyik visszaállt a startmezőre.

murunga 2012.05.02. 21:17:27

@murunga: meg ki rázná bele a tangát a kamerába az esti táncmulatságok alatt???

murunga 2012.05.02. 21:18:22

szerintem Dávid ma egy taco-bell frizurát csinál magának hibiszkusz virággal spékelve!

2012.05.02. 21:18:39

3 perc és meglássuk, hogy esett ki simabőrű Roli és maradt játékban lárvaarcú Bettina.

LoveMy 2012.05.02. 21:20:20

@Pácsó Ármándó:
én meg mehetek a.....
ahova akarok, hmmm?

viragoskertecske23 2012.05.02. 21:20:32

@Pácsó Ármándó: dehogyis, szuper lett, nagyon tetszik :) sőt, a ördögtől megszállt Anikó képe igazán találó, ahogy a latin pap Elemző-é is.

ő-szinte 2012.05.02. 21:22:02

@hóódejóó: nem gáz:-DDDD
mindent a családért!;-)))))

ő-szinte 2012.05.02. 21:22:38

@szerivan: vagy hogy döntetlen lett-e...;-))))

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 21:23:28

@LoveMy: Szeretettel várlak téged is! :-)

@viragoskertecske23: Oké!

További jó szórakozást, mentem nézni!

2012.05.02. 21:23:46

@ő-szinte: Persze, persze, el is felejtettem ;)
Ezt nem is értem, hogy lenne döntetlen?

ő-szinte 2012.05.02. 21:24:33

@murunga: nem tom hol csináltatta:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

asszem a retek vmelyik műsorában volt most este:-)

2012.05.02. 21:24:44

@jadebulgari: Pít, Dávid MMKK bedobná a csajét, Anikó,Noémi is párt cserélne.

LoveMy 2012.05.02. 21:25:13

@Pácsó Ármándó:
jah, miután már a menedzseri ajánlatomat visszadobtad! Kösssz!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 21:25:38

@szerivan: Mátéra tippeltem volna először v Márkra - de Csírára is

Veder1 2012.05.02. 21:28:50

éo éo ... éo éo ... éo éo

ő-szinte 2012.05.02. 21:29:44

@szerivan: gondolom, hogy a fijjúk is meg a lányok is egyenlő arányban szavazzák meg a bettit meg az újfiút. asszem így matekozott fátter

hóódejóó 2012.05.02. 21:29:58

valaki tudósítson plíííz

szgy 2012.05.02. 21:30:23

csíra ismét csak az eszét használva smárol.

ő-szinte 2012.05.02. 21:30:54

hát csía télleg úgy néz ki, mint egy 4 hónapost terhes, hehe

murunga 2012.05.02. 21:32:04

@hóódejóó: brokiné - szlovákkurva lelkizés

uhh b+ elmegyógyintézet

szgy 2012.05.02. 21:32:34

edina megbeszéli a problémát noémivel. nem sikítva, hajtépve hanem embermódon. hmmm...

sogeking 2012.05.02. 21:32:39

@hóódejóó: Vettel startolt az élről, de az első jobbosban kicsúszott, így most Schumacher vezet...

murunga 2012.05.02. 21:33:03

@murunga: 1 vörösgatyás forma vödröt emelget (edz)

Éder mester 2012.05.02. 21:33:23

Edina monológjában Noémi helyére be kellene helyettesíteni Mátét és máris stimmelne minden.

sogeking 2012.05.02. 21:33:38

már Edina is rájött, hogy buta :)

szgy 2012.05.02. 21:33:54

Edina elfelejt mindent ha Mátéval csókolózik. össze is gabalyodtak egy kicsit.

ő-szinte 2012.05.02. 21:34:03

@sogeking: úgy látom szuszogás lesz:-DDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.02. 21:34:11

brokkerné brokkert cirógassa (mer jól eski neki - a brokinénak)

aztán lihegés & tipitaoidinó

szgy 2012.05.02. 21:35:00

csíra fekszik, zabál és idegesíti Roland.

murunga 2012.05.02. 21:35:17

ja, charlie sheen vödrözik a mödansziéparton

csira ikret fikázza

murunga 2012.05.02. 21:36:14

"és fel van dagadva a pofám"

(by csira)

cseppet odaszáradt
(by ewing)

murunga 2012.05.02. 21:37:18

levél - párcsere védett játékosra = nagy lépés előre :)))
na, végre kavar!

sogeking 2012.05.02. 21:37:43

@ő-szinte: és ki kire fog gondolni közben?

ZuzuPetals 2012.05.02. 21:37:44

Roland nem olyan, mitn az ÉH1-ben a Pisti volt vagy ki, aki utána Aranypartolt Levivel?

hóódejóó 2012.05.02. 21:37:50

@sogeking: ne vezessen már Schumi!! Hajrá Alonso!

mocskosmacska 2012.05.02. 21:37:55

"Én jobban játszom ezt a játékot." -bettina. MIt játszik jobban ez a csaj? 24 órája már bent van?

murunga 2012.05.02. 21:38:16

levente akár föl adja ma gát, h én be nt tud jak ma radni

(by sanyi a lú)

LoveMy 2012.05.02. 21:38:16

Ekkora aljas gerinctelen nyűvet, mint a Hiéna!!!!

murunga 2012.05.02. 21:39:09

bandzsa gyerek nehezen birkózik a betűkkel

ő-szinte 2012.05.02. 21:39:34

@sogeking: ez jogos kérdés...:-DDDDDDDDDD
hú de undorító ez a máté!!!!!

sogeking 2012.05.02. 21:39:41

@hóódejóó: de hová tűnt...
(Alonsonak nem fért be a haja a sisak alá, így nem indulhatott)

murunga 2012.05.02. 21:39:42

pandurka kibeszélő show!

szgy 2012.05.02. 21:39:49

nyílik a hazugságszelence

ő-szinte 2012.05.02. 21:40:13

@murunga: a gondolatokkal is:-DDDDDDDDDDDD

Kivétel 2012.05.02. 21:40:16

Az eszébe se jut Hipernek, hogy levente nem feladja, hanem lecseréli őt????

ő-szinte 2012.05.02. 21:40:53

@sogeking: Damon Hill :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.02. 21:41:29

@Kivétel: nem, mer annyira ostoba:-DDDDDDD

szgy 2012.05.02. 21:42:18

hát... megnéznék egy rendezvényt amit hiper szervez :-)

ő-szinte 2012.05.02. 21:42:34

Rolland - Bunkó Pitta párhuzam?:-O
merakkor még jó is lehet:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.05.02. 21:42:42

Q: levi bizol sanyiban?
A: ismerős quérdés - bizalom meg kötelék van (nooooormális margit???)
anikó leszarja, odadobná a mókusoknak

csira: "lerepül a lakk a hajamról"

Rolo: szimpátia alapján választana (WOW)
sANYI A ló közbe' összevissza pofázik

szgy 2012.05.02. 21:43:02

elemző kielemezte az ellentmondást Roland 2 mondatában.

murunga 2012.05.02. 21:43:22

@ő-szinte: fúúúúbazz, nem egy mcdonalds eladó!

f.fredericks 2012.05.02. 21:44:32

Ha ez a Rolandgyerek bentmarad, az az idei évad legalja.

ő-szinte 2012.05.02. 21:44:38

@murunga: még az se;-DDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.05.02. 21:44:54

Jellemző, hogy anikó és tüncike röhög gúnyosan. És egyedül pít jött rá, hogy ez bunkóság.

tryclops 2012.05.02. 21:45:19

Anikót fojtsa már meg valaki!!

murunga 2012.05.02. 21:45:53

Rolo: Fájtsd ki vágy mondd ál

sanyialúb + 3 speed bogyót kapott be, alázza már rolot is és röhög magán

raspberrypie 2012.05.02. 21:46:31

remélem bettina kapja a védettséget, és kiteszi anikót... csak ebben az esetben kapja ő :D

hóódejóó 2012.05.02. 21:46:57

Roland a Kaposvári Egyetemre jár. és ott vajon mit csinálhat???

Katicavirág 2012.05.02. 21:47:08

Jól mondta Dávid Anikónak, hogy nehogy a végén Ő nevessen, mármint Roland!Undorító kárörvendő picsa!Remélem holnap hazatakarodik végre!

tryclops 2012.05.02. 21:47:15

Ezt megint sikerült elspoilerezni...

Veder1 2012.05.02. 21:47:25

Na fiúk, vagy lányok fognak több igent mondani (Píték, ahogy megbeszélték hárman nemet)

mocskosmacska 2012.05.02. 21:47:25

Most azt akarják sugallni, hogy Márk lecserélte kirát bettinára,

raspberrypie 2012.05.02. 21:47:28

máté, edina, noémi, kíra, márk meg a bettina bent marad, szóval bettina fogja kapni a védettséget szretintem... mivel este is még ott volt a csaj..

ő-szinte 2012.05.02. 21:47:33

húbazz, HÉ már megint mit vett fel?:-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nincs karácsony, hogy szaloncukornak képzelje magát:-OOOOOOOO

murunga 2012.05.02. 21:47:33

hehe, csavar!!!

párcsere rolora vagy betty boora: mindenki papirra irhatja, mit akar - aki bedobja a párját az a jövőben proteksönt kap!!!

NÁÁÁJSZ. ÁJLÁJK!

ZuzuPetals 2012.05.02. 21:47:46

@mocskosmacska: két ostoba picsa, nem először bizonyítják.

sogeking 2012.05.02. 21:47:48

Edina picit balhézik Noémi miatt, holnap meg már hármasban szuszognak :D

GL-581 g 2012.05.02. 21:48:08

Ez a Hiper egy hüllő. Egy beteg ember.

Éder mester 2012.05.02. 21:48:18

Beugrott, Betti egy az egyben Faludy Fanny fiatalabb kiadása.

www.rtlklub.hu/cache/leadimages/139853_1177250625_320x240.jpg

Ditti82 2012.05.02. 21:48:30

@mocskosmacska: Mert Pítnek egyedül több esze van, mint a többinek együtt.

ZuzuPetals 2012.05.02. 21:49:10

@hóódejóó: szerintem magyar nyelv és irodalom szakon csapatja. :))

LoveMy 2012.05.02. 21:49:15

@mocskosmacska:
én szinte mindenkit mosolyogni láttam, már akit mutattak, de aki élvezte az egészet, az a Hiéna!

sogeking 2012.05.02. 21:49:22

@murunga: és mi van, ha többen is választanák mondjuk a csajt? :)

mangalor 2012.05.02. 21:49:26

Évikének végre csini citromszínű rucija van:) Szerintem jól néz ki!

Bettina arca olyan, mint egy rajzfilmfigura, nagyon tiszta, egyszerű (a szó jó értelmében) és szép a bőre is, viszont nagyon taszító a személyisége, legalábbis amennyit megmutatnak belőle.

Ellenben már megint át lettünk verve. A hízelgő ajánlatról már tudtak, nem?

GL-581 g 2012.05.02. 21:50:13

@mocskosmacska: Melyik agyhalottat hívod Tüncikének? :)

Adná az ég, hogy a csaj kapja a védettséget! Mondjuk Pít bedobhatná a Platóhátút... vagy Papucs azt a pászaszájú pszichopatát...

mangalor 2012.05.02. 21:51:10

@Katicavirág: Úgy legyen! Nagyon szeretném látni az arcát, amikor Levente mondjuk Csírát beválasztja, vagy Bettina kiüti (de ő ne fogja, mert Márkra van ráindulva).

hóódejóó 2012.05.02. 21:52:14

@jadebulgari: "A Kaposvári Egyetem négy kara tudományterületeivel és képzési szintjeivel sajátos, színes oktatási programot kínál a jelentkezők számára.

A felsőfokú szakképzések mellett az agrár-, a művészeti és művészetközvetítő, a gazdaság-, a társadalom- és a bölcsészettudományim valamint a peadagógusképzési területeken alapképzések, mesterképzések, és szakirányú továbbképzések közül választhatnak az érdeklődők. Így a végzett hallgatóink között van többek között természetvédelmi mérnök, pénzügyi szakember, színművész és gyógypedagógus is. Tovább bővíti a lehetőségeket a sportoktatói tanfolyam és a középfokú edzőképzés, amelyeket a Pannon Lovasakadémia biztosít."

tryclops 2012.05.02. 21:52:40

Ez szép lesz, Márk dobja Csírát, akire repülőrajtot vesz LMZ, Hiper meg pisloghat bután, jeah. :DD

murunga 2012.05.02. 21:53:37

@sogeking: you mean, csajok a csajt???

Vadkörte82 2012.05.02. 21:54:12

@tryclops: én is ezt a lehetőséget raktam ki kövekkel.(by ádám)

raspberrypie 2012.05.02. 21:54:18

na, basszus... akkor holnapig mind a kettő bent marad, és minden holnap derül ki..

murunga 2012.05.02. 21:54:31

na ffi PAPUCS TEAM, hajrá!!!

sogeking 2012.05.02. 21:54:48

@murunga: nem, mondjuk Máté, Márk, Dávid mind az új csajt választanák

Veder1 2012.05.02. 21:55:20

Mi van, ha senki sem ír igent, kiesik a két új ember, vagy mindketten védettséget kapnak?

murunga 2012.05.02. 21:55:43

ha több papucsállat dobná a tésasszonyát, akkor a betty boo védett és vica versa (Rolo - és a női dobások)

mocskosmacska 2012.05.02. 21:55:58

@LoveMy: Hiéna vitte a prímet. Eszem közben, úgyhogy lehet, hogy más is röhögött.

@GL-581 g: Edinát hívom tüncikének.

Ditti82 2012.05.02. 21:56:03

Elvesztettem a fonalat! :O

mangalor 2012.05.02. 21:56:13

ez egy jó feladat egyébként, ilyesmikkel kellett volna végig szívatni őket:)

És nem hiszem el, hogy a pszichopata megint LMZ kezét markolássza...

mocskosmacska 2012.05.02. 21:56:42

Mi lesz, ha bettinára és rolandra is igényt tartanak?

raspberrypie 2012.05.02. 21:57:13

amúgy HÉ nyilatkozott egy oylat, hogy vmikor fordítva vette fel a ruháját, és ezt a mai "párválasztó ceremónián" lehet majd látni... na mondom, jólvan :D

ZuzuPetals 2012.05.02. 21:57:13

Hiper műszempillája lisztbe esett?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.02. 21:57:13

Latta valaki a tollmozgasbol, hogy ki mit irt?

szgy 2012.05.02. 21:57:17

levente azt mondja hogy idegeskedik, gyomorgörcs, de nagyon nem látszik rajta.

Veder1 2012.05.02. 21:57:33

LMZ, szerintem nemet írt, még mindig bízik a bolondban.

murunga 2012.05.02. 21:57:49

Qrva nagy dráma!
és még mindig a pacsker faszik fosnak!!! :))))

pedig ezek a csajok nem is főznek :)))

ZuzuPetals 2012.05.02. 21:57:58

Ztakurva! Hahaha! :)))

tryclops 2012.05.02. 21:58:01

baaaaaaaaazmeeeeeeggggg :DDD

f.fredericks 2012.05.02. 21:58:03

ehhh sixx tudta, az ÉH szerkik meg gecik.

raspberrypie 2012.05.02. 21:58:04

azt a QQQQQQ!!!! :O mind a kettő védett!

szgy 2012.05.02. 21:58:06

hiéna álla leesett :-)

Veder1 2012.05.02. 21:58:19

Na, ez a jó csavar!

Lacka929 2012.05.02. 21:58:20

Remélem, a holnapi párválasztón az, aki feldobta a párját, nem is választhatja őt. Nagy kavar lenne...

Mindkettő védett lett ... nabazz.

murunga 2012.05.02. 21:58:23

EGÁL = MINDKÁT ÚJ VÉDETT, YAEEEEAH!!!

murunga 2012.05.02. 21:59:01

ANIKÓT LEOSZTJA BANDZSURKA SZOPÓÓÓÓÓÓROLLER!!! :))))

fofofo 2012.05.02. 21:59:16

de miert nem lehetett csak kozvetlenul a parvalaszto elott elmondani, hogy ki vedett?

mocskosmacska 2012.05.02. 21:59:28

Szerintem anikó nem tudja, hogy mit játszik, mert már mindenkit maga ellen hangolt és ilyen viselkedésével még ez a papucs levi is le fogja cserélni.

Bettinának miért ellenfél roland? Max. a vége felé.

ZuzuPetals 2012.05.02. 21:59:33

Két régi megy a levesbe, remélem Hiper az egyik.

sogeking 2012.05.02. 21:59:43

@Yooha: legtöbben verset, ketten nekikezdtek egy novellának, Edina meg gyorsan rajzolt egy naplementében ölelkező meztelen párt

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.02. 21:59:51

Es most mi van? Mindenki a parjat valasztja, a ket vedett egymast, es senki nem esik ki.

Veder1 2012.05.02. 22:00:07

Azért én a rész végén megnézném ki mit írt, mint a Survivorban.

murunga 2012.05.02. 22:00:28

@sogeking: ezek puhapöcsök!

Na Anikó ma faszt fog szopni egész délután/este

'a védetteket mindig szeretik'
by Pete :)))

Ditti82 2012.05.02. 22:01:13

Olyankor mi van, ha mondjuk Levi-Hiper páros mögé áll mindkettő?

Anikó mondja, hogy Roli nem normális? XD

f.fredericks 2012.05.02. 22:01:30

@Yooha: majd hoznak egy olyan szabályt, hogy védett nem állhat védett mellé. Hiper közben osztja Rolandot meg a sulit ahová jár.

szgy 2012.05.02. 22:01:44

megindul a talpnyalás ezerrel, gondolom

hiéna kb. mint egy elmebeteg, elhabogja hogy roland nem méltó semmilyen felsőoktatásba mert nem normális.

murunga 2012.05.02. 22:01:52

anikü még mindig rolot alázza kamerába - AKI KI FOGJA ÁM BASZNI!!! :)))

és közben betegszamárosan röhög/liheg

murunga 2012.05.02. 22:03:19

Betti Boo meg kibaszhatná ábrokkernét és akkor kinyalathatná magát este crying game Mátéval

mocskosmacska 2012.05.02. 22:03:21

Ez vicces volt rolitól. Mármint, hogy ráhozza anikóra a sokkot. LMző életét nem keseríti meg anikó?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.02. 22:03:33

@jadebulgari: akkor is lehet 6 par. Szoval hogy marad valaki par nelkul? Meg kik valasztanak? Szoval ez az egyenlo ivararany sehogy nem jon ossze a parvalaszton.

hóódejóó 2012.05.02. 22:03:33

@murunga: na ezt el tudom képzelni, és milyen jó, hogy nem látom :)

blogger.katt 2012.05.02. 22:04:02

Anyám borogass!! Én nem bírom tovább ezt az Anikót! Dobjátok már ki könyörgöm!

murunga 2012.05.02. 22:04:31

anikó már leszbibe is elmenne, Betti Boot akarja maga mögé állitani - LOL

jön a vég, mg a spiderman danone

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:04:32

@Yooha: mondták h nem választhatják egymást az újat - ez nem változik így sem h védettek lettek
2 réginek menni kell holnap

Veder1 2012.05.02. 22:04:43

@mocskosmacska, annak Anikó örülne, mert még egy hétig bent maradna.

ZuzuPetals 2012.05.02. 22:04:44

@murunga: sajnos Roller csak LMZ-t tudja kibaszni, Hipert nem.

szociologus01 2012.05.02. 22:04:49

Roland nem méltó semmilyen felsőoktatásba, mert nem normális. De! Hipernek is csak érettségije lehet...:-)

szgy 2012.05.02. 22:04:52

a diszkrimináció elleni küzdelem jegyében bevezethetnék hogy csak azonos nemű párt választhatnak :-)))

hóódejóó 2012.05.02. 22:05:48

@Yooha: most jön, hogy választhat a pultos, ki a legparasztabb, az csomagolhat :)

kerdesek05 2012.05.02. 22:05:55

Edina Fanclub kérdezi, cuki Edinának milyen fehér virágos mintás ruhája volt tegnap? Hol lehet beszerezni?:)
www.kephost.com/view3.php?filename=naml6uu4uii3jbn89v94.jpg

sogeking 2012.05.02. 22:06:26

találtam Anikó nevetéséről egy kis videót:
www.youtube.com/watch?v=SazBzvQ0ZAM
(én kérek elnézést:)

kerdesek05 2012.05.02. 22:06:56

HIPER:
Pázmány Péter jogi egyetem megérdemli, hogy HIPER oda járhasson?
Bölcsészkar tényleg sok lehetett neki:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:07:26

Nincs kedvem végigolvasni mindent! Volt valami lényegre törő eddig?

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:07:37

Anikó milyen jó érzékkel össze tudja szedni az akaratgyengéket. Most például Bettit

mangalor 2012.05.02. 22:07:43

Én nem nagyon találok már szavakat Anikóra. Undorító ember, nem is vesztegetek rá több szót. LMZ-ről meg ünnepélyesen lemondok, megérdemli, ha így visszacsicskult. Sztem nem fogja a pszichopatát magára hagyni, tán még a kényszerzubbonyt is ráadja majd, amikor vége a játéknak számára (remélem, holnap).

Roland meg... fuh, nehéz eset:o Kamikaze típus. Pont a Hiper mögé akar beállni?

murunga 2012.05.02. 22:07:58

@raspberrypie: keméynek lehetnek a méhikói esték...

will 2012.05.02. 22:08:11

De mi itt a kockázat? Felírja mindenki, hogy IGEN, aztán pont visszajutottunk a kezdőpontba, és azt választ az ember, akit akar, nem?

kerdesek05 2012.05.02. 22:08:22

Betti igazán választhatná LMZ-t, Hajós meg Kyrát

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.02. 22:08:28

@kerdesek05: En azt hittem, az Edina fanclub fiukbol all. Oket viszont nem erdeklik a ruhak :)

murunga 2012.05.02. 22:08:51

@szgy: merjen mást mondani b+, alien letépné a fejét ott helyben!

will 2012.05.02. 22:09:08

"Én nem azon nevettem...."

sogeking 2012.05.02. 22:09:15

@will: csak a párbaj előtt majd kiderül, ki cserélte volna le a párját (ha jól hallottam)

kisberci 2012.05.02. 22:09:32

Az lenne nagy vicc, hogy párválasztás kezdődik, csajok ülnek, 6 pasi válogat, Rolival álló csávó hazamegy, új szavazás a "KÖVETKEZŐ", Roli választottja és Betti védett, szóval egy csaj haza, három hét hátra és senkinek sincs védettsége

skylaner88 2012.05.02. 22:09:46

Akkor jövőhéten is 2 embernek lesz védettsége?

Enrich 2012.05.02. 22:10:03

Ezt az lófejű hiper qrvát mikor vágják már pofán? Ennél idegesítőbb nincs amikor nyerít a hülyeségein a kamerába!
Már csak abban bízom, hogy a Bettina holnap kivágja, amúgy több részt biztos nem bírok megnézni, mert agyér görcsöt kapok.
És még a papucs ringatja neki a nyugágyat, meg ugrik amikor parancsol neki. Ilyen ember sincs.

hóódejóó 2012.05.02. 22:10:03

@mangalor: én nem adnám fel. :) lehet, ez a taktika része, ehhez el kéne jutnia a földöntúli arany gömbhöz, vagy mi a neve :)Ha 22,5nél eldobná, az lenne az igazi bosszú

Lacka929 2012.05.02. 22:11:48

@will: Remélem nem, a feldobott párt ne lehessen már választani, hiszen le akarta cserélni...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:12:32

@jadebulgari: @sogeking: én úgy szeretlek titeket! Ezt érdemlem a JÓSÁGOMért? Amiért fedeztettem, amiért kertészkedtem, majd leszakad a derekam, most érek csak be és még Viasatom sincs?:O (hüpp)

@hóódejóó: köszönöm, remélem, akkor Edina repül, Mátéval.

skylaner88 2012.05.02. 22:12:33

@jadebulgari: elvileg, igen...Azért kíváncsi leszek, hogy be is tartja a Viasat...
(Mintha a anno Csírának is azt mondták volna, ha maj visszamegy védettséggel fog)

Veder1 2012.05.02. 22:12:49

@kisberci, szerintem először a régi játékosok választanak, majd a két új egymás után beáll valamelyik pár mögé.

murunga 2012.05.02. 22:13:51

iker smúzol betti boonak
bandzsurka pacskerral egyeztet

broki házaspár szenveleg...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:13:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én is fedeztettem de nem panaszkodok egyfolytában mint te :D
@skylaner88: jaj de szívás lenne ha nem :)

blogger.katt 2012.05.02. 22:14:21

Miért ismétlést nézünk folyton??

Veder1 2012.05.02. 22:14:37

@sklaner88 szerintem csak akkor, ha a mögé állnak be az újak, aki ki is szerette volna tenni a párját.

murunga 2012.05.02. 22:15:04

broki best of szopórollel megamix feketefehérben

brokiné közben nagyon sajnálja, emocionális-roncs ez a csaj...

raspberrypie 2012.05.02. 22:15:17

noémi-máté volt már? elmentem kajáért :S

Gillett3 2012.05.02. 22:15:34

Hol vannak a híres drogcsempészek, amikor kellenének? Anikót lazán át lehetne vezetni a határon. Nyerget rá, patkót rá és csókolom. Nincs olyan ember, aki megmondaná, hogy nem ló.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:16:05

@raspberrypie: én már átvittem viasat 6-ra negyed órája vártam mikor lesz - de csak reklám volt - jól átvertek

murunga 2012.05.02. 22:16:11

broki crying game-t nyom mert ma este már kúrni akar, na!

anyyát is szereti, meg edinkát is...

murunga 2012.05.02. 22:17:07

broki kásásan nyomja a süketelést slovenskokurvának

smár, na gyiiiiiii!

mangalor 2012.05.02. 22:17:48

@hóódejóó: nem tudom elképzelni, hogy LMZ így gondolkodik. Bár imádnám, ha sikerülne így kibasznia Hiperrel... de nem fog. Hiper eldobja előbb.

Mááátééé, b+:DDDDD

murunga 2012.05.02. 22:17:52

ez egy pontyot is lesmárolna - van annyi ital.

sogeking 2012.05.02. 22:19:01

@jadebulgari: áááá, én is a Csillagkaput nézem, mondom mi van már :D

@murunga: sajnos tényleg az :(

murunga 2012.05.02. 22:19:17

hopp, brokiné babydollban belibben - de továbbra is bizok és szereti csudafaßt!

remélem lesz ma CHARITY FUCK!!!

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:19:56

Máténak már kapaszkodnia kell a valóság után

sogeking 2012.05.02. 22:20:08

@murunga: mert látja a szemén, hogy igazából őt szereti

Veder1 2012.05.02. 22:20:18

Máté eléggé be van bszva, ez mindig kínos, ha egyedül tolja az ember :D

murunga 2012.05.02. 22:20:22

@sogeking: sajnálom. az ilyen brokikat lehetne rugdosni - ide sirok, oda sirok, de baszni nagyon akarok!!!

Miliana 2012.05.02. 22:20:23

de szépen hazudik Matcsi, és még neki áll feljebb, de én arra tenném minden pénzemet, hogy ma még dug.ak is:D

Katicavirág 2012.05.02. 22:20:53

Ez a Máté mekkora egy geci fasz!Az Edina meg egy ostoba tyúk, hogy ezek mellett azt mondja hogy Máté jó ember, stb.!

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:21:01

Edina, részeg embert ne faggass!

sogeking 2012.05.02. 22:21:26

@jadebulgari: ő már ilyen szuperember, csak energia

murunga 2012.05.02. 22:21:42

slovensko homárdévidnek meséli a smár sztorit, dév is beizgul csudafasztól

Miliana 2012.05.02. 22:21:56

Látja Mátén, hogy hulla, és nyomja ezt a lelkizős dumát, agyvérzést kapok tőle nő létemre

szgy 2012.05.02. 22:22:09

Edina már kezd beleőrülni a féltékenységbe meg az értetlenségbe meg a szerelembe :-)

murunga 2012.05.02. 22:22:19

broki ledobta az alsót - na gyerünk nyugtasd meg EDINA!!!

sogeking 2012.05.02. 22:22:29

@murunga: az a szar, hogy Edina ebből semmit sem fog tanulni (Mátéban egyetértek)

Gillett3 2012.05.02. 22:22:35

Máté visszafogottabban bulizik, mint otthon? Talán ott kétszer annyira mérethelytelen sapkában csalja meg a negyvenes csaját?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:22:38

@jadebulgari: nekem kellett szenvedni a kutyával, na:P És én panaszkodhatok:D

mangalor 2012.05.02. 22:22:38

Naiva miért erőlteti a lelkizést egy csutkarészeg emberrel? Na, ez az amit egy idősebb nő ne csinálná, hanem hagynáa fenébe kijózanodni.

Grozunol 2012.05.02. 22:23:07

részeg emberrel minek akar bárki is értelmes dolgokról beszélni? Hagyni kell hadd aludjon.

murunga 2012.05.02. 22:23:15

lehetne egy csajcsere broki ágyában (fel se tűnne neki sztem - lyuk-lyuk)

kerdesek05 2012.05.02. 22:23:19

MATCSI AMIKOR BEBASZCSIZIK nagyon nyomorékká tolja Edinkát

ZuzuPetals 2012.05.02. 22:23:45

@mangalor: mert hülye. Azt sem veszi észre, hogy mennyire fojtogató az állandó féltékenykedése.

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:24:02

@Miliana: Szegénykém, házhoz megy a pofonért

kerdesek05 2012.05.02. 22:24:25

EDINA SEGGET MINDEN CSAJNAK!:)

blogger.katt 2012.05.02. 22:25:00

Na, Mátékénak most borult tört le a bili nyele és ömlött az összes kaki az az ölébe...
Már én is kiakadnék ha vki ennyire vak! Vak?!! Buta!! Ovis koromban nem voltam ennyire féltékeny soha, ha a lagzis játéknál lecserélt a párom, inkább nyomultam egy felsőbb évesre rögtön!!

szgy 2012.05.02. 22:25:06

a maci már a bárpultban jár, nagyon jó :-)

még a végén bepiál :-)

murunga 2012.05.02. 22:25:13

@Grozunol: meg jól megcsavarná, mint az öreglány - egyyenként ütné bele a szöget.
'van amit tudnom kéne?'

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:25:20

@kerdesek05: nem kérek olyat
@Pácsó Ármándó: önszántából áll a szopott fasz rossz oldalára?

Gillett3 2012.05.02. 22:25:20

@murunga: Ja, csak onnan venné észre a változást, hogy az új csaj nem kérdezne szex után 2 perccel olyanokat, hogy érzi-e, hogy bízhat benne , vagy valami hasonló ökörséget. :D

kerdesek05 2012.05.02. 22:25:59

HÜLYE NYOMORÉK HAJÓS BEÁLLT EDINA MÖGÉ CSESSZE MEG!

Miliana 2012.05.02. 22:26:11

@Pácsó Ármándó: mazochista, az tuti, sok szerelmes emberben van egy adag, de ő minden határon túlmegy...

Ditti82 2012.05.02. 22:26:15

Roli nem Bettinát akarta Edináék mögé küldeni?

murunga 2012.05.02. 22:26:18

Rolo a védett játékos brokiné mögött!!! :DDD

AdnamA 2012.05.02. 22:26:19

Na... EZ bebasssszzz :-D

Veder1 2012.05.02. 22:26:21

Háh, na végre, a védett választ először! Hány hónapja rimánkodtunk ezért!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.02. 22:26:32

Hu, most tenyleg azt lattam, hogy Roland Edina mogott all holnap?

LoveMy 2012.05.02. 22:26:33

AAAAAAAAAZZZZZZZZZTTTTTTTTTTAAAAAAAAA!!!
Frankestein Edinához állt!

mangalor 2012.05.02. 22:26:54

áááá, remélem, remélem, hogy Anikó mögé nem állt senki!!! De biztos nem így lesz, ha az ő arcát mutatták:(

2012.05.02. 22:27:05

Döntetlen :DDDDDDDDDDDDDD

Gillett3 2012.05.02. 22:27:24

@kerdesek05: Akkora azért nincs neki, hogy mindenkinek jusson belőle :D

LoveMy 2012.05.02. 22:27:28

De hogy hogy a védett most előbb választhatott????

Vadkörte82 2012.05.02. 22:27:33

@LoveMy: hahahahahhehahahhahaha:))na akkor beáll Noncsika mögé Broki :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:27:35

@jadebulgari: ha szeretnék kiskutyákat, akkor küzdeni kell érte:P

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:27:38

@jadebulgari: Tényleg olyan tapasztalanlanka szegény Edina :-(

f.fredericks 2012.05.02. 22:28:14

Na ezek szerint Kira és Levente fog kiesni. Az újsrác beállt Edina mellé, Máté beáll Anikó mögé, ő kiteszi Levit, Betti meg beáll Márk mögé és kiteszi Kirát.
Aztán majd holnap kiderül mennyire volt igazam. :)

ő-szinte 2012.05.02. 22:28:16

EHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
CSAK DÖNTETLEN LETT???:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

almafa5555 2012.05.02. 22:28:39

de jóóó,hogy lelőtték ezt a poént

Veder1 2012.05.02. 22:28:49

@LoveMy, az lett volna eddig is a logikus, úgy egész héten kombináltak volna az emberek.

ő-szinte 2012.05.02. 22:28:49

@szerivan: ehehehehehehehehehe
beszpojlerezte magát:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:28:55

Ha Máté marad legvégére, akkor ő nem esik ki, sztem. Mert akkor nem úgy alakították volna a tv-nél a szerkik.:P Gondolom, beáll Noémi mögé.

ZuzuPetals 2012.05.02. 22:29:01

De mi lehet a feltétel amivel Broki mégis maradhat? Kibassza Naivát?

fofofo 2012.05.02. 22:29:12

ekkora hulyeseget! vegre nem a vedett valaszt utoljara, erre spoilereznek

almafa5555 2012.05.02. 22:29:18

@f.fredericks: miért állna Anikó mögé?

LoveMy 2012.05.02. 22:29:32

Máté meg beáll FSZK-hoz!

murunga 2012.05.02. 22:29:44

csia nem dughatott egy hónapja . LOL

Péter bá 2012.05.02. 22:29:52

Na kész,az alkoholista Mátét már megint megvédik!Eddig mindig a védett játékos áll a már beállt párok mellé és hazaküld valakit, de most nem így lesz ahogy az előzetes alapján mutatták!Ez már vicc!

mangalor 2012.05.02. 22:30:27

tipp
Csíra-LMZ
Márk-Betti
Pít-Andor
Naiva-Roller
Naomi-Dávid
Anikó egyedül
Máté meg beválasztja Naomit
így kiesik a Hiper és Dávide, egyikért sem nagy kár:)

ZuzuPetals 2012.05.02. 22:30:30

@f.fredericks: Broki nem áll Levihez, mert eléggé jóban vannak.

2012.05.02. 22:30:33

Láttátok, hogy akiket mutattak azok mind igent írtak a lapra? Csíra, Márk, Anikó biztos és még valaki szintúgy.

Ha Betti beáll Mátéhoz akkor ki esik ki?

almafa5555 2012.05.02. 22:30:48

Roland-Edina
Broki-Noémi
Betti-Márk
Anikó-Levente
Pít-Andorka

kieső Kíra és Dávid

f.fredericks 2012.05.02. 22:31:12

@almafa5555: mert Anikó azt hangoztatta, hogy Melák és Broki számára a legfontosabb, és túl evidens lenne, ha Ostobenkó mögé állna a mai után.

LoveMy 2012.05.02. 22:31:22

@Pácsó Ármándó:
Szerintem most fog Edina igazán játszani, intett a fejével Máténak, hogy ne álljon mellé!

Péter bá 2012.05.02. 22:31:26

Kíra üzleti kapcsolatai?Szerintem fénymásol egy szürke irodába!

szgy 2012.05.02. 22:31:38

csíra ésszel játszik... marketingasszisztensként nem illik valóságshow-ban kufircolni. de azt el lehet mondani hogy alig várja hogy azzal dugjon akivel akar, ahogy akar. huhh...

murunga 2012.05.02. 22:31:41

"megrágott a rencer és kiköpött"
chira

+ további aranyyköpések tömkelege az extrában!!!

"én márketing assztensként dolgozom - ebben a szakmában nem illik realityben kufircolni" - MINDE"NT WISSSZ!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:31:43

@szerivan: nem állhat oda ha Broki magában maradt utolsónak

almafa5555 2012.05.02. 22:31:46

@mangalor: jaaaaj de jó lenne!!!!Elemző viszont sajna Anikó fan forever

ő-szinte 2012.05.02. 22:31:57

@jadebulgari: csak a végét, mert közben dolgom volt. de pont a lényeget láttam:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hét belefutott, na;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:32:01

Bettit se lopják el az eszéért!

mocskosmacska 2012.05.02. 22:32:08

Na, végre valaki mer lépni egy merészet.

Gillett3 2012.05.02. 22:32:14

Máté szerintem annyira be lesz rúgva, hogy így is beparkol Edina mögé :D

LoveMy 2012.05.02. 22:32:32

@ZuzuPetals:
FSZK Mátét választja, Dévid meg repül

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:33:18

@ő-szinte: bejött a szar magától a nappaliba és épp saját magát csapkodja

murunga 2012.05.02. 22:33:28

deep throat szimulációs bemutatót & versenyt üres bacardi palackokkal - Sanyi a lúval!

szopjon le mindenki by Cira :) Lilu után szabadon

ő-szinte 2012.05.02. 22:33:33

@sixx: khm...
filozófus;-))))

2012.05.02. 22:33:42

@jadebulgari: De miért nem? Kik választanak, milyen szempont szerint, ABC sorrend? Hogy lesz fair?

f.fredericks 2012.05.02. 22:34:12

@jadebulgari: ez is igaz, de én mindig várom a tarantinoi csavart, és általában nem szokott bejönni, de most hátha.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:34:56

@jadebulgari: én reménykedem a sikerben, sok pénz lenne belőle:D Eladás okán, amennyiben sikerülne mondjuk:)

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:35:13

@LoveMy: Mondjuk ehhez nem kell ész :-)))

fofofo 2012.05.02. 22:35:31

ugy lett volna jo, ha a vedettek csak ahhoz allhatnak, aki felajanlotta a parjat. de mivel Edina mogott allt a hajos, ez nem valoszinu. vagy megis? akkor viszont le a kalappal Naiva elott. es akkor a spoiler is csak fel spoiler volt, a legnagyobb meglepetest nem arultak el. ebben remenykedem, bar hinni nem hiszek benne

f.fredericks 2012.05.02. 22:35:32

@LoveMy: ez azért lenne különösképpen ciki, mert Dávid forszírozta a Brokiházaspár robbantását, csak hát a fagyi visszanyal.

Na Naíva és a Csepel Plaza, így már mindent értek.

2012.05.02. 22:35:43

@LoveMy: Nekem úgy tűnt, hogy Roli kezdte a párválasztót így bármerre is ingatja Dinka az okos fejit, nem oszt nem szoroz.

sogeking 2012.05.02. 22:35:51

Edina annyira szereti Mátét, még a pukinak is örül :D:D:D:D:D

blogger.katt 2012.05.02. 22:35:57

@ZuzuPetals: simán beállhat oda, Lópofi alias Anikó azt mondta anno ő és Melák a legfontosabb neki, miért ne használná ki ezt a lehetőséget?? plusz mikor most összebeszéltek a Rolival, ki beszélt össze? Ha jól emlékszem Újpéter, Broki és Dávid. Leventére messziről tettek.

mangalor 2012.05.02. 22:36:11

Óóó, értem már, miért nem beszélget Máté Naivával, rohadtul unalmas...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:36:16

@szerivan: nemtom de kivételezés lesz a vége az tuti h nem megy haza Máté
@f.fredericks: na hátha
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: vaterára tedd fel mások is úgy szokták

hideg kéz 2012.05.02. 22:36:27

A kancsal gyökér tényleg beáll Edinához?
Hogy lehet ilyen buta? Nagyon megetette a buzigyanús Dávid. Hiperre meg már HÉ is kiakadt:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:36:30

@kerdesek05: bolhapiac??? Ez most nem egy jó darab, pedig vannak nagyon jó göncei.

murunga 2012.05.02. 22:36:58

csudafaß odafingik brokiné orra alá a nappali kanapén ("ezt a dialektust nem értem")

- bocs
- semmi gond

és örömbódottá!!! :D

Cuddy 2012.05.02. 22:37:00

jó lenne ha Betti vagy ki is Edináék mögé állna és akkor ez a fárasztó szappanopera megszűnne végreeee! Tudom, hogy ez nem így lesz de olyan jó álmodozni. Edina annyira buta lány, hogy kevés ilyen van. Ha Máté bennmarad akkor megint a lelkizése tölti ki a műsorídőt. Remélem azért maci oda is szarik néha ahol eszik. A legjobb a csapatból.

szgy 2012.05.02. 22:37:15

hiper: "én mindenkivel jól kijövök"

mangalor 2012.05.02. 22:37:19

@kerdesek05: én is kérdeztem tegnap a csíkos kötött pulcsit, de senki nem tudott semmit:(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:37:57

@jadebulgari: ha lenne kiskutya, az lenne; ha kapnék, mert szerződést nem kötöttünk.

kerdesek05 2012.05.02. 22:38:20

@mangalor: ah:(
nincs mese kell Edinával egy beszélgetés a műsor után a ruhatáráról és az egyebekről:)

murunga 2012.05.02. 22:38:48

Broki: te szopógép vagy?
SLO: nem, de párommal akár mindennap

OUIIIII

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.02. 22:38:57

@murunga: így már értem eddig nem értettem
@Dr. Cuddy: félek odaáll Máté is h elegánsan kieséssel távozhasson haza anyuhoz

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:38:58

Komolyan Máté, Pít Noémi, Noémi szopási szokásairól kommunikál?:O

kerdesek05 2012.05.02. 22:39:23

@murunga: TOP10 ÉH2 beszólásra pályázik ez is, gyűjtjük!:)

szgy 2012.05.02. 22:40:08

hű, Pít ki van akadva Andorra? :-)

Broki nyomja a lesz.pós szöveget Noémivel.

f.fredericks 2012.05.02. 22:40:18

Pít Naívának osztja Andort? :D Akkor mégse akkora spíler, Edina mondjuk sötét mert elmondja, hogy jóban van Andorral. Ááááá ezek full hülyék.

murunga 2012.05.02. 22:40:21

PIT: Andi nagyon fiús
(naná, hát azért Andor!!!)

mangalor 2012.05.02. 22:40:44

@almafa5555: ettől tartok én is:(

Ám Máté tényleg ráindult Naomira???

kerdesek05 2012.05.02. 22:40:54

@Gillett3:
MI lesz ha FRANKENSETEIN-EDINA-BETTI-MÁTÉ négyes lesz egymás vállára tett kézzel egy szék mögött?
Ki esik ki?
:)

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:40:57

Anikó átvágná a hazugságvizsgálót is, mert elhiszi magáról amit hazudott

baileys 2012.05.02. 22:41:00

Anikóra már nem nagyon találok szavakat, abszolút szívlapát-díjas. Edina, te drága jólélek, ez most komoly, hogy a saturészeg Mátéval próbálsz lelkizni? :O
Viasat spoilerezett egy jót, kíváncsi vagyok, Máté hova áll, ha az új gyerek tényleg Edinát szemelte ki. Lehet, Edinának megjött a józan esze, és ő szervezte maga mögé a srácot? Ezzel azért nagyot nőne a szememben :)

ő-szinte 2012.05.02. 22:41:35

@murunga: ez nagyon durva:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és naomi rezzenéstelenül...:-O:-DDDDDDDD
bezzeg ha szlovákozzák!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.02. 22:42:11

Szerinte Máté két helyre nem állhat:

Andor mögé, ő nem dobná Pítet
Anikó mögé: ő ugyan dobná LMZőt, röhögve, viszont neki valszeg eljut a tudatáig, hogy Edina a védett játékos párjaként jövő héten védett lesz, és úgy küldi haza, mint macskát szarni, amúgy sincsenek jóban. Tehát saját érdekében nem merné bent tartani Mátét.
Noémi viszont valszeg ennyit nem tud belepréselni a két agysejtjébe, plusz Dávidot simán dobná Mátéért. Ugyanez igaz Csírára: félökör menne a levesbe azonnal.

Mondjuk ebből az előzetesből nem derül ki, hogy pontosan hogy is gondolják feloldani ezt a kettős védettséget, Bett még Máté után választ vagy mi lesz...

Persze lehet hogy Máté lelkizősre issza magát, és odaáll Edina mögé hogy hazamehessen a nőhöz :)

Szerintem az új fiú hamar leves, és Dávidka is nagy veszélyben van...

Gillett3 2012.05.02. 22:42:13

Szegény Edina egy hortobágyi faguriga bonyolultságával rendelkezik, nem csodálom, hogy a hostesskedést is szakmának tekinti, még ahhoz is hülye, hogy mosolyogva kínáljon gabonapelyhet.

murunga 2012.05.02. 22:42:30

PETE qrva jól pörgeti a csajokat!!! :)))

csak ne énekeljen bazzzzzzzzzzmeg!!!

szgy 2012.05.02. 22:42:41

Pít áriázik Noéminek :-)

és panaszkodik hogy milyen idegesítő Andor.

ő-szinte 2012.05.02. 22:42:46

nabazz, még ez hiányzott!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pít és a kappanhang:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

blogger.katt 2012.05.02. 22:42:55

@szgy: wáháháháhá, de ha kimerészkedsz az utcára, te meleget hideget nem kapsz, csak hideget és jégesőt

f.fredericks 2012.05.02. 22:43:13

@kerdesek05: Csepel Pláza - butik - eladó, így könnyen összejön a 19.

Gillett3 2012.05.02. 22:43:33

Pít jól tette, hogy az X-faktor helyett inkább Mexikóba ment csajozni. Nem ő nyert volna.

ő-szinte 2012.05.02. 22:44:05

és síííííííííííííííííííííííííír bazze:-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

murunga 2012.05.02. 22:44:15

ÖREG PIT IS SIR, B+ mit toltak ma a piába??? vagy jár egy Oscar!!!

murunga 2012.05.02. 22:44:57

és visitva röhög - SPACE CAKE VOLT MA!!!

2012.05.02. 22:45:26

@kerdesek05: Szerintem így lesz és akkor Roli választ egy csajt, hogy ki a legkevésbé szimpatikus neki és az hazamegy. Betti szintén, a maradék fiú és csaj meg összecuccol. Ebben az esetben Anikó pakolhatna.

kerdesek05 2012.05.02. 22:46:03

@f.fredericks: Edina Fanclub! holnap találkozó Csepel Pláza!:)

murunga 2012.05.02. 22:46:27

SZTEM VALAMI JÓFAJTA MÉHIKÓI FÜVEZÉS VOLT MA

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:46:37

Noémi polisztirénnel melegítette ki a macskákat a budiból! :-))

fofofo 2012.05.02. 22:46:45

most Naomi meg Pit azert aranyosak voltak

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:46:45

@Gillett3: pedig lehet, h de:D

@kerdesek05: a párválasztó göncei tetszenek általában. Meg többnyire jók, kiemelni nem tudok egyet sem. Viszont a neonos fürdőruhája kellene:D

Gillett3 2012.05.02. 22:46:56

Pít azért sírt, mert rájött, hogy ostoba emberekkel van körülvéve. És csak Noémi szlovák akcentusa tudta megnevettetni, innen köszi, Pozsonyné.

murunga 2012.05.02. 22:47:07

@szerivan: MER' SZÉT VANNAK CSÚSZVA ERŐSEN...

f.fredericks 2012.05.02. 22:47:16

@kerdesek05: sztem már nem ott dolgozik.

kerdesek05 2012.05.02. 22:47:16

@szerivan: de nem? eg yzsék mögött 4en, ebből kettő védett és kettőnek védettséget adnak.
és kiesik Betti-Frankenstein: ))

sogeking 2012.05.02. 22:47:34

@murunga: pultos srác adott nekik egy kis extrát :D

ő-szinte 2012.05.02. 22:48:03

@szerivan: elérzékenyült a nótától, bazz...:-OOO

Gillett3 2012.05.02. 22:48:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mondjuk az ötvenedik tehetség-eresztésbe lehet befért volna. Nyomott volna egy korrekt Bariczosat, hogy robbanna le a traktorja.

murunga 2012.05.02. 22:48:32

na alien nyihogás indul - ez a köcsögbuzipacskermazochista, na ez a LEVENTE

murunga 2012.05.02. 22:49:09

és közben a lábát csókolgatja, pföööeejjj!

genevieve 2012.05.02. 22:49:17

papucs, papucs, papucs....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.02. 22:49:58

@Gillett3: oké, de a negyedik csillag születiket megnyerné:P

sogeking 2012.05.02. 22:50:04

ha Anikó lepisili Leventét, ordítok :D

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:50:39

Anikó_Levi, érik a szuszogás megint?

Veder1 2012.05.02. 22:51:01

Elkapcsolhatnának már erről az S/M párosról...

Gillett3 2012.05.02. 22:51:11

Levente helyébe nem biztos, hogy betteném a nyelvem annak a lónak a szájába, aki az előbbi kijelentése szerint majdnem telibehányta magát.

*jinx* 2012.05.02. 22:51:14

De nem úgy volt, hogy csak amögé állhatnak, akik IGEN-t írtak a papírra????????????????

AdnamA 2012.05.02. 22:51:43

Ez a Hiper tényleg beteg...most meg ott nyalizza Levit a hintaágyban. És Ő a kezdeményező! Levi meg hagyja. Agyam eldobom! :-/

ő-szinte 2012.05.02. 22:51:58

@murunga: színészkedett, most mondta:-)

mangalor 2012.05.02. 22:52:10

úgy látom, lassan mindenki pszichopatává válik...

Veder1 2012.05.02. 22:52:32

@*jinx* én nem halottam, hogy ilyenről szó lett volna.

genevieve 2012.05.02. 22:52:48

@sogeking: nyugi, nem téged fog érni:-))

ő-szinte 2012.05.02. 22:52:54

@mangalor: várj, hozom a vödröt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 22:53:05

Edina azért udvarias lány, odatartja az arcát Dunai Hajósnak :-)

blogger.katt 2012.05.02. 22:53:39

Edinka Roli, ez már tuttifrutti
A kérdés, hová állhatott a flegma arcú? Amennyire befolyásolható, tuti nem Anikó mellé (sajnos!!).
Marad Naomi, Csíra, és az orbir rágó fogú Andor.
Itt még bekavarhat az is, h. ki ajánlotta fel a párját... hmm.
Szerintem Csíra mellé áll (sajnos!! az csaj legalább megkavarja az állóvizet)
No, meg bejön neki Féliker.
Remélem még lesz egy csavart kanyar, mert egyébként a holnapi részt is felesleges lesz megnézni.
Broki Naomi mellé áll. Anikó sem esélytelen, de kétlem, hogy vonzódik lópofihoz ennyire, max a seggéhez.

baileys 2012.05.02. 22:53:43

Levente, te jó ég... ez a faszi sem komplett, úgy éljek.

sogeking 2012.05.02. 22:53:48

új srác fejébe húzza Máté satyóját, és a probléma meg van oldva :D

@ő-szinte: és mi történne azután?

f.fredericks 2012.05.02. 22:54:04

@Pácsó Ármándó: lehet a mohácsi vész lesz a szerencsés 21-es. :P

kerdesek05 2012.05.02. 22:54:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: arról tudok segíteni, Edina egyik barátnője készítette, legalábbis egy Edina-Andor beszélgetés alapján, keresd facsén: www.facebook.com/ffrutti

mangalor 2012.05.02. 22:54:24

@LoveMy: talán a velveteseknek kéne írni a témában, bár ők csak a zöldvidiket tették ki, de hátha a trend részbe beférne...

mangalor 2012.05.02. 22:55:10

Én úgy láttam, hogy Hiper vállán is volt egy kéz:( kurvaélet.

genevieve 2012.05.02. 22:57:13

@sogeking: ááá sehogy:-)

csak reflexből jött:-DD

ő-szinte 2012.05.02. 22:58:44

@sogeking: hát, te vagy a nagy történetíró, neked kell tudnod;-)

*jinx* 2012.05.02. 22:58:55

@jadebulgari: aki felajánlja a párját az védett lesz a jövő héten. Nem ezt mondta HÉ?

AdnamA 2012.05.02. 22:59:30

@mangalor: Szerintem Levente nem volt olyan bátor, hogy máshová álljon...

Akkor az már "tuti", hogy Edina jövőhéten védett...És Mátét visszakapja :-D

Sütislány 2012.05.02. 22:59:59

@mangalor: Szia! Ez a kép egy régebbi részből való, de szerintem ugyanez a Süel felső volt Edinán tegnap is. Vagy valami ehhez nagyon hasonló:

www.facebook.com/photo.php?fbid=361881813847049&set=a.136557066379526.13676.106855962682970&type=3&theater

A virágost sajna én sem tudom, hogy milyen márkájú lehet :(

mangalor 2012.05.02. 23:01:06

@ő-szinte: kösz:) de egyébként komolyan, ettől a nőtől fizikailag rosszul vagyok, a hangja a mozdulatai mind hazugok, mesterkéltek, el nem tudom képzelni, hogy bírja ki Levente... de egy kis remény, hogy azt mondta, színészkedik.
Viszont váratlanul ért, hogy így kitárulkozott, hogy nem talál párt... ideális családapa pedig, szingli csajok álma:) meg az enyém, de nekem úgyis csak a teste kéne:D

raspberrypie 2012.05.02. 23:02:07

amúgy most nem azért... de a csajok ültek, ergo betti is ott ült, tehát akkor 6 csaj ült? O_o

Veder1 2012.05.02. 23:02:34

@*jinx*, már ha őt választja a most védett. Ha meg nem, akkor így járt és várhatja a párja bosszúját :DD

Veder1 2012.05.02. 23:04:36

"ergo betti is ott ült" ez egyáltalán nem biztos, lehet ő a végén választ szokásos módon.

mangalor 2012.05.02. 23:04:40

@*jinx*: nem, aki mögé beáll a védett ember az lesz védett a jövő héten, tehát kétélű a fegyver.

@Sütislány: nagyon KÖSZIII!!! Mindjárt utána is nézek, lehet-e rendelni tőlük! :)

AdnamA 2012.05.02. 23:05:49

@*jinx*: én csak a játékra gondoltam, hogy mint párját visszakapja. Mióta vége az ÉH2-nek szinte nem is beszélnek egymással.

LoveMy 2012.05.02. 23:05:51

BANYUS!!!!!!!!!!!!
Érik a szőlőőőőőőőőőőőő!!!!!!
;)))))

mangalor 2012.05.02. 23:06:49

@raspberrypie: én is ezen filóztam most, hogy ezt akkor így hogy?

*jinx* 2012.05.02. 23:06:53

@mangalor: OK de akkor mi motivál, hogy IGEN-t írjanak a papírra?

AdnamA 2012.05.02. 23:07:19

"Egyenlőre maga sem tudja, hogyan folytatódik kapcsolata Mátéval, nyilatkozta a Borsnak Edina." Milyen szépen fogalmazott :-)) Mert az úgy folytatódott, hogy Máté idekint sem tud parancsolni a csudafaszának és két szék közül az árokba esett :-D

Almeron 2012.05.02. 23:08:35

Végre valahára rájöttek a szerkesztők, hogy mennyivel érdekesebb, ha a védett játékos választ először és nem pedig utoljára.

AdnamA 2012.05.02. 23:09:30

@LoveMy: Mondjuk így a vége előtt egy olyan pár mint ők...kiben bízhatnának meg a fináléban? (ha eljutnak odáig, de még talán köztük a legstabilabb a bizalom mindennek ellenére)

Veder1 2012.05.02. 23:11:01

@*jinx* szerintem elsősorban a hülyeség, nem tudták, hogy milyen módon választ majd a védett az igenezők közül, de az is lehet, hogy mindenki nemet írt.

AdnamA 2012.05.02. 23:11:07

@Almeron: És akkor Betti mikor választ? ott csücsült a többi lány közt.

beacska 2012.05.02. 23:11:55

kíváncsi vagyok, HÉ tartja-e a szavát, és a Párválasztón elmondja-e, hogy kik írtak IGENt. szerintem nem fogja, pedig ezt ígérte!!!

ő-szinte 2012.05.02. 23:13:15

@beacska: ha mást nem, nekünk nézőknek igen:-)

murunga 2012.05.02. 23:13:46

@Gillett3: még ahhoz is hülye, hogy mosolyogva kínáljon gabonapelyhet.

10pont+

raspberrypie 2012.05.02. 23:14:00

de amúgy is úgy szólt az "ajánlat", hogy "aki felajánlja a párját, az a jövőhéten védett lesz", tehát akik felajánlották a párjaikat, azok közül kellene választani...

LoveMy 2012.05.02. 23:14:41

@AdnamA: én is így gondolom!

mangalor 2012.05.02. 23:15:28

@*jinx*: az motivál, hogy ha le akarod cserélni a párod, akkor védetté teszed a játékost az IGENnel, és megpróbálod úgy alakítani a helyzetet, hogy mögéd álljon. Persze benne van a pakliban, hogy többen számítotok erre, tehát nem biztos, hogy sikerül, de lehet taktikázni.

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:16:38

@AdnamA: Vissza akkor kapja Mátét, ha az megússza a hetet

beacska 2012.05.02. 23:16:48

@ő-szinte: remélem
@Pácsó Ármándó: miért ne? szerinted Márk szeretné hallani nevét, amikor Betti mégsem őt választja, és Kíra bentmarad?? ;))) ÉN szeretném látni Márk arcát!!!

AdnamA 2012.05.02. 23:18:00

Am nem azért de facen is úgy szól a kérdés, hogy "Szerintetek ki vagy kik ajánlották fel a párjukat a jövő heti védettségért?". Nem értem. Nem úgy volt, hogy a mostani védett játékos PÁRJA lesz jövőhéten védett. Valamit nagyon benéztem??? :-?

beacska 2012.05.02. 23:18:17

@raspberrypie: szerintem ez egy szar megfogalmazás volt.

Nem emlékszik vki, hogy anno, amikor Petike is és MuzsikTamás is felajánlotta a párját a védettségért, miért Tamás kapta???

murunga 2012.05.02. 23:18:20

@mangalor: na remélem az a büdöshalál vasmarka volt!

ő-szinte 2012.05.02. 23:19:28

@murunga: előbb te írtad, hogy egy kis remény, hogy azt mondta színészkedik...
most meg faszod?:-O
mondjuk sanszos, hogy van;-)))

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:20:03

@beacska: Ööö..nem egészen értelek.
Én azt mondom, hogy HÉ elmondja nekik, hogy ki mit nyilatkozott.

AdnamA 2012.05.02. 23:20:56

@Pácsó Ármándó: Egenn :-)) De valami képzavar van nálam. Nem úgy volt, hogy a védett játékos párja lesz védett? És akkor logikus lett volna nekem, hogy Roli párja Edinka jövőhéten védetten áll Mattcsija mellé.

Almeron 2012.05.02. 23:21:07

@AdnamA: @beacska: Valóban 6-an lesznek a párválasztó ceremónián. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg, hogy 2-en távozzanak.

beacska 2012.05.02. 23:21:21

@Pácsó Ármándó: jaaa, bocs. tényleg ezt írtad....bocsi...de szerintem nem fogja

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:21:55

@AdnamA: Be, az lesz védett a jövőhéten aki MohácsiVész és Betti párjaként hagyja el most a ceremóniát.

LoveMy 2012.05.02. 23:22:06

@AdnamA:
De mivel egyenlő arányban ajánlották fel a párjukat, ezért nem csak az egyik lett védett, hanem mindkettő, és így akik mellé állnak azok lesznek védettek!
Mert a kérdés úgy szólt, felajánlod-e a párod a jövő heti védettségért?

raspberrypie 2012.05.02. 23:22:10

@beacska: de petike és muzsiktamás közül válaszott pít, hogy kinek adja, ill. kinek a párját választja. ennek most is így kéne lennie. kiderül pl. hogy dávid és márk felajánlotta a párjaikat, így betti közülük kell hogy válasszon..stb

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:23:11

@beacska: Kezdjük előröl. Miért ne mondaná el nekik nyilvánosan HÉ?

murunga 2012.05.02. 23:23:32

@ő-szinte: én ilyet nem irtam, csak papucsállatoztam - és akkor még finom voltam.

temegpuncisvagy?

raspberrypie 2012.05.02. 23:23:51

vagy akkor tegyük fel, anikó ajánlotta fel egyedül a csajok közül a párját a védettségért... aztán a pasi nem is oda áll :D szóval, ez így nem jön össze... akkor minek így kérdezték..?

beacska 2012.05.02. 23:23:56

@raspberrypie: ja, igen. Tényleg így volt....remélem,most is ez lesz...

csiporog 2012.05.02. 23:24:21

anikó valószinű már vmi ideggyengélkedőben van...

mangalor 2012.05.02. 23:25:05

@AdnamA:
A "felajánlották a párjukat" kitétel csak egy feltételes dolog volt, hiszen nem lehettek biztosan benne, hogy fiú igenel többet, vagy lány. viszont ezárt szopó, ha tényleg kiderül, ki írt igent:)

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:25:46

@LoveMy: Hát a mohácsi Roland gyerek, a Dunai Hajós

AdnamA 2012.05.02. 23:25:46

@Almeron: holnap este erre is fény derül...csak lenne már holnap este!!! :-)))

beacska 2012.05.02. 23:25:54

@Pácsó Ármándó: hát azért nem, mert nem hinném, hogy szeretnék, hogy tudja a párjuk, hogy le akarta cserélni. Mert ez itt most nem arról szól, hogy bárki kapjon védettséget, csak az új nem, hanem arról, hogy ki küldené haza is akár a párját...elég kínos pillanatokat szülhet.

murunga 2012.05.02. 23:26:09

@csiporog: inkább átvette a cégvezetést.

AdnamA 2012.05.02. 23:26:29

@Pácsó Ármándó: akkor csak jól értem. Ergo Edinka védett és jövőhéten Mattcsikával újra összeáll a karaván.

AdnamA 2012.05.02. 23:27:08

@LoveMy: :-)) köszi, köszi lassan összeáll nekem is!

beacska 2012.05.02. 23:27:25

@raspberrypie: szerintem Anikó nem ajánlotta fel. Én meg is lepődtem, amikor a hírre, hogy Roland mögéjük akar állni, nem csak megvonta a vállát, hanem küldte az embört dolgozni. Nem akarja ő elveszíteni az emberét...

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:27:28

@csiporog: És egy tükörnek puncsol :-))

sogeking 2012.05.02. 23:27:30

ááááááá, csak most látom az Anikós tangás táncot, pedig már akkor vártam a gifet :D:D

beacska 2012.05.02. 23:28:42

@AdnamA: egyébként, ha ez lesz, jól leszopatták a Roland gyereket...csak igaza volt Anikónak!!!!

AdnamA 2012.05.02. 23:28:45

@mangalor: kell valami kis izgalom is a játékba, mert néha elég lapos a műsor :-(( mondjuk ennek ellenére nézem :-D

busifa 2012.05.02. 23:28:57

@sogeking: reggel már ott volt,te! :)

murunga 2012.05.02. 23:29:10

@*jinx*: egyik este beteljesedett szerelmük és ezzel új magasságokba emelkedett kapcsolatuk.
Másnap viszont hideg zuhanyként érte Edinát, hogy Máténak párja van odakint, akitől szerelemmel vált el a beköltözéskor.

MÁSNAP, WTF??? egy nap alatt nyomták le misszionárust, günter von hintert és megannyi társát???

AdnamA 2012.05.02. 23:31:01

@beacska: Rolit nem fogom sajnálni. Szegény még a Meláknál is egyszerűbb értelmi szinttel bír. Legalábbis az eddig látottak alapján.

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:31:23

@beacska: DE ez nem kisdedóvó! Itt egy tizedmásodpercig sem azt fogják nézni, hogy a játékosoknak mi a kínos! Éppen ellenkezőleg! Az egész feliratósdi részben erről szól, hogy utána szembesítsék a játékosokat a döntésükkel és még több feszültség keletkezzen!

@AdnamA: Ha Mátcsika túléli a holnapot!

beacska 2012.05.02. 23:31:43

@AdnamA: ja. Robbantás végjátékban??? ez NOOOORMÁÁÁÁLIS???

kovácspéterke 2012.05.02. 23:32:11

@raspberrypie: sztem meg az kap védettséget, akit választ a most védett, nem kell azokból választani, akik felajánlották a párjukat. vagy edina egy pókerface.

LoveMy 2012.05.02. 23:32:20

@Pácsó Ármándó:
"az lesz védett a jövőhéten aki MohácsiVész és Betti párjaként hagyja el most a ceremóniát."

Ezt nem jól fogalmaztad...
mint a Frankie :)

beacska 2012.05.02. 23:32:35

@Pácsó Ármándó: jaaa, én sem sajnálnám őket, csak megnézném a képüket (kezet dörzsöl, sandán néz jobbra-balra)

sogeking 2012.05.02. 23:32:41

@busifa: gondolom, de reggel nem néztem, és utána meg egyből átjöttem ide :D

mangalor 2012.05.02. 23:33:31

@murunga: hát a lóarcúék is szorgoskodtak, 3x egymás után... állítása szerint.

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:33:37

@murunga: Nem kell hinni a bulvárnak! :-)

Almeron 2012.05.02. 23:34:01

@murunga: Könnyen lehet, hogy a vágóképek nem időrendi sorrendben lettek leadva, hanem szépen szétvágták. Pl. lehet, hogy csak egyszer szexeltek, de a felvételt több alkalommal leadták, úgy állítva be, hogy minden este akció volt...

AdnamA 2012.05.02. 23:34:28

@beacska: biztos nem magától jutott erre az elhatározásra, hanem tevékenyen közrejátszott valaki, akinek EZ érdekében áll! ;-))

beacska 2012.05.02. 23:35:27

@AdnamA: hát ja. erre mondtam, megszívta... :))))

mangalor 2012.05.02. 23:36:05

@murunga: közben rájöttem, hogy egy virág rezeg ott a háta megett, szóval van remény:)

AdnamA 2012.05.02. 23:37:34

@Pácsó Ármándó: Holnap kiderül...Vagy véres estém lesz :-D

LoveMy 2012.05.02. 23:37:40

@Pácsó Ármándó: ha a jövőhéten védett lesz, hogy hagyja el a ceremóniát??????

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:39:39

@AdnamA: Kérdezd meg paranyuszit. Ő már egyszer elbukta ezt a nyakas dolgot :-)

Ki fogadná be Mátét? Anikó? Noé?

kerdesek05 2012.05.02. 23:40:16

@Vödör: ez érdekes, biztos, hogy azonos neműek ültek egy széksorban?
És biztos, hogy Matcsi választott utoljára?

AdnamA 2012.05.02. 23:40:43

@Pácsó Ármándó: alkalomadtán meginterjúvolom :-D

Noé...

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:40:52

@LoveMy: Nem értelek, fejtsd ki lécci

kerdesek05 2012.05.02. 23:41:06

@AdnamA: helyesírási hiba. Egyelőre=/Egyenlőre

LoveMy 2012.05.02. 23:41:52

@Pácsó Ármándó: pedig ez a lényege amit te írtál, olvasd csak vissza!

AdnamA 2012.05.02. 23:41:53

@kerdesek05: copy-past volt...a cikkből ;-))

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:42:08

@kerdesek05: A csajok ültek én úgy láttam. Az nem látszott, hogy Máté választ-e utoljára.

kerdesek05 2012.05.02. 23:42:41

@Gillett3: én az összes gabonapelyhet felvásárolnám tőle...:)

AdnamA 2012.05.02. 23:43:50

a ÉH2 bejegyzések írója sixx valami látnok? vagy álneves hotelista? :-D
mert elég szépen "ráérez" a történésekre, ahogy eddig olvasgattam.

ő-szinte 2012.05.02. 23:44:10

@murunga: kúúúúúúrva diszlexia!:-DDDDDDDD
keverlek mindig mangalor-ral:-((((

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:44:15

@LoveMy: Én magamat értem, téged nem. Kérdezz másképp.

LoveMy 2012.05.02. 23:44:55

@kerdesek05:
ez az érdekes, hogy eddig mindig a védett választott utoljára. Most Máté maradt, de FSZK-hoz fog állni, és Dévid megy haza!
Bár ha jól számolunk: 6-6 az arány, akkor ki megy?

kerdesek05 2012.05.02. 23:45:12

@LoveMy: Hajós, Matróz, Frankenstein

ő-szinte 2012.05.02. 23:45:51

@AdnamA: ehhhehehehehehe
ő tudja előre, csak most elszólta magát:-)
ez akkor derült ki mikor egy hétig nem volt, de posztok igen, mert megírta előre...

AdnamA 2012.05.02. 23:46:23

az hülyeség, hogy Betti szóban választ ? azaz megmondja, hogy ki álljon be mögé?

LoveMy 2012.05.02. 23:46:44

@Pácsó Ármándó:
Ezt írtad te:
"az lesz védett a jövőhéten aki MohácsiVész és Betti párjaként hagyja el most a ceremóniát."
ez a lényege:
aki jövőhéten védett lesz, hogy hagyja el a ceremóniát??????

kerdesek05 2012.05.02. 23:47:32

@Pácsó Ármándó: meg vagy még 100 csaj...:) Csudafasz Fanclub is alakulhat ám a való világban!:)

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:47:52

@LoveMy: Lehet, hogy senki, marad a 6-6 és ennyi emberből lehet gazdálkodni a végéig

LoveMy 2012.05.02. 23:47:53

@kerdesek05:
:)
A Frankie jobban illik rá! ;)

ő-szinte 2012.05.02. 23:48:02

@Pácsó Ármándó: sztem Petra:-) korábban azt mondta, hogy ő bárki szívesen befogad magába;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D

ő-szinte 2012.05.02. 23:48:55

@jadebulgari: hehehehehehehehe
ezek után...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.02. 23:49:00

@LoveMy:
"aki jövőhéten védett lesz, hogy hagyja el a ceremóniát????"

hát együtt vonulnak ki kézenfogva a ceremóniáról :)

AdnamA 2012.05.02. 23:49:08

@ő-szinte: most komoly...? de játékos vagy "viasat dolgozó"? :-D valaki homályosítson már fel, mert rág a kíváncsiság :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:50:25

@LoveMy: Ja! Arra gondoltam amikor a végén mindenki kézen fogva a párjával elhagyja a ceremóniát, visszasétálnak :-DDD
Nem úgy hagyja el, hogy kiesik :-DDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:51:26

@kerdesek05: @ő-szinte: Mennyi humoros ember van itt :-))

@nosce: Köszi!

AdnamA 2012.05.02. 23:51:52

@Pácsó Ármándó: bocsi Pácso és Love de ezen a kis félreértésen én most roppant jókat nevetek!! ;-)) :-))

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:52:24

@AdnamA: Megkapja előre hivatalból, persze nem végig

LoveMy 2012.05.02. 23:52:27

@Pácsó Ármándó:
Na ugye, ugye! Nem kellene annyi cefrét inni! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.02. 23:53:12

@AdnamA: Mindig félreért, aztán meg rámfogja :-)

LoveMy 2012.05.02. 23:53:36

@nosce:
köszi, már kijavította a hibáját Pácsó! ;)

AdnamA 2012.05.02. 23:54:42

@Pácsó Ármándó: Édesen cívódtok, mint Mattcsi meg Edinka még az elején ;-))) *ultrabocsi*

LoveMy 2012.05.02. 23:54:52

@AdnamA: nekem reggel szerivan okozott roppant jó napot a páviánsegges beszólásával...azon kifeküdtem! :D

ő-szinte 2012.05.02. 23:54:54

@AdnamA: sztem egyik sem:-) de nem tom, kérdezd meg tőle:-)

LoveMy 2012.05.02. 23:55:39

@Pácsó Ármándó:
még ha csak rád fognám...;)

nosce 2012.05.02. 23:56:03

egyébként az a fantasztikus h PIT hogy sír h nincs párja, pedig elfogyasztott már vagy 5 csajt. Mi a faszt akar vagy gondol ? Mindenki szar csak ő nem ? Már 2 nappal azután h kiválasztotta bármelyik aktuális párját ekézi a többieknek keményen, nagyobb picsa mint Anikó mert az legelább csak egy faszon pörög :)

AdnamA 2012.05.02. 23:56:13

@LoveMy: az nagyon jó volt, csak főzike közben nem volt időm posztolni, így csak nevettem egy sort :-D gyarapszik a szókincsem mióta titeket olvaslak!

ő-szinte 2012.05.02. 23:56:26

@AdnamA: én már mondtam, hogy menjenek szobára, oszt csak sértődés volt:-O:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.02. 23:56:47

@ő-szinte: és egy ilyen újoncnak mint én fel is fedné magát :-D
azért kössz a tippet ;-)

AdnamA 2012.05.02. 23:57:40

@ő-szinte: javasolhatom a tükör szobát ? :-))))))

ő-szinte 2012.05.02. 23:58:25

@Pácsó Ármándó: jóvanna, tudom, hogy szereccc;-))))))

ő-szinte 2012.05.02. 23:59:29

@AdnamA: azt nem mondtam, csak javasoltam:-)))

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:00:16

@nosce: Szerintem a B terveit készíti elő ezekkel a siránkozásokkal. Például Edinát dicsérte is, hogy bezzeg ő (Edina) milyen jól átlátja az egészet, neki meg marad a buta-csúnya Andi

@AdnamA: Már megkaptuk egy párszor :-)

Veder1 2012.05.03. 00:00:38

@kerdesek05 amit én láttam abból még bármilyen megoldás is lehet. Akár az is, hogy két választási kör van, az elsőben a védett srác majd a fiúk - egy fiú távozik. A másodikban a védett lány és a maradék fiúk és egy lány távozik. A védett nem állhat oda ahol már áll egy másik védett. De még ezerféle variációt el tudok képzelni.

ő-szinte 2012.05.03. 00:01:00

@AdnamA: hogyne, hátha ezt a viccet sem fogja érteni LoveMy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 00:03:07

@Pácsó Ármándó: csak foganatja nincs a dolognak:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 00:04:20

@Pácsó Ármándó: de, csak azt egy másik kommentbe raktam:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a változatosság nagyon fontos;-)))))))

AdnamA 2012.05.03. 00:04:45

@Pácsó Ármándó: és nem érzitek hogy lehet benne Valami ? ;-)) Vagy titokban egy pár vagytok már ? :P

ő-szinte 2012.05.03. 00:05:17

@Pácsó Ármándó: vagy télleg megtörtént:-P;-DDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.03. 00:05:24

@ő-szinte: az milyen jó lenne nekem :-S
:-DDD

hideg kéz 2012.05.03. 00:05:29

Az az érzésem, hogy egy ideje tényleg kizárólag hátrányos helyzetűeket engednek be. Andor, meg a két békaképű csaj, az egyik vele került be, már nem emlékszem a nevére, de ennek a mostaninak is olyan szünet van a szemei között, mint egy gőtének, meg ez a kancsal gyerek, akit még egy homokozóvödörrel se engednék beszélgetni, nehogy összezavarodjon, olyan csapat, mintha büntetni akarnák az egész eddigi brigádot. És persze, mért ne kapjon a két széparcú védettséget is.
És mért vették el a cigijüket?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:05:53

@Vödör: És akkor mi az első kört láttuk Rolanddal és Mátéval?

nosce 2012.05.03. 00:06:18

@Pácsó Ármándó:
"Szerintem a B terveit készíti elő ezekkel a siránkozásokkal"

jó h a többi csajnak mit mond az lehet taktika, na de a riportokban is sír meg ekézi a párjait, ott nem tud semmit előkészíteni az lehet az igazi véleménye , ez a faszi full gáz :)

AdnamA 2012.05.03. 00:07:01

Teszem hozzá, nagyon mellé nyúlhatok, mert ugye csak tippjeim vannak, hogy egy egy név mögött fiú avagy lány rejlik :-D

ő-szinte 2012.05.03. 00:07:32

@AdnamA: nem, nem érzik, de szerencsére mindig van aki felhívja rá a figyelmüket :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.03. 00:08:36

@hideg kéz: mindenkiét elvették ? én azt hittem, hogy csak Kíra nem szívhatja, amíg ki nem derül mitől néz ki 4 hónaposnak :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:09:09

@AdnamA: Nem érezzük és nem vagyunk. Csak itt hülyéskedünk ahogy a többiek is. Ő-szintének legalább hat partnere van itt például :-) Egy komplett szárnyat elfoglalnak a hotelben :-))

AdnamA 2012.05.03. 00:09:54

@ő-szinte: hát amennyiben LoveMy félreért, és "belémköt" az milyen "jó" lesz nekem...Magyarázkodhatok meg hebeghetek-haboghatok :D

ő-szinte 2012.05.03. 00:10:01

@AdnamA: ne tippelgess, mert könnyen beszopod:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.03. 00:10:41

@ő-szinte: Mennyi jó akaratú ember van :-)))) Miért nem az ilyenekből válogattak az ÉH2-be ? :P

AdnamA 2012.05.03. 00:12:32

@Pácsó Ármándó: Ezt szépen megfogalmaztad és rögtön tovább is görgetted a szálat, hogy eltereld magatokról a figyelmet :-D

Ok, komolyra fordítva...Köszi az infókat :-)

(amúgy ő-szinte neme nagy kérdőjel) :-D

ő-szinte 2012.05.03. 00:12:53

@AdnamA: van egy olyan gyanúm, hogy nem hebegnél-habognál;-)
meg amúgy sem nagy cucc leszerelni:-)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:13:06

@nosce: Lehet, hogy ilyen tényleg. Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy a riportra nem mindig váltanak vissza a taktikázós szerepből. Hiper pl. rendszeresen ködösít a riportokban is. Bár ő mondjuk nem normális, szóval nem mérvadó. Én még Márkot se tudom összeegyeztetni a riportjaival. Ma például nyíltan felajánlkozott Bettinek.

AdnamA 2012.05.03. 00:13:28

@ő-szinte: megfogadom, mert most nincs kedvem felvenni a szopóálarcot :-D

ő-szinte 2012.05.03. 00:13:58

@AdnamA: mert balfaszok :-))) de ezt tudjuk;-DDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 00:14:43

@Pácsó Ármándó: há népszerűűűűűűűű vagyok, na;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Veder1 2012.05.03. 00:15:11

@Pácsó Ármándó vagy a másodikat, vagy egyáltalán nem így lesz, csak tippelek :)

AdnamA 2012.05.03. 00:15:54

@ő-szinte: hát az igaz, amit ezek itt összekásztingóltak szégyen és gyalázat.

hideg kéz 2012.05.03. 00:16:45

@AdnamA: Ez még beleférne:)
De én senkit se láttam dohányozni, ami nagy geciség, ha vállalom, hogy 8-10 hétig nem hagyok el egy helyet, akkor ez nekem nem mindegy, és eddig nem volt belőle gáz. Egyszer szólnak, hogy most leszoktál?
Más téma, de kezdem átlátni, hogy Langyi Pít és Buzigyanús Dávid miért tud olyan flottul együttműködni.

ő-szinte 2012.05.03. 00:16:49

@AdnamA: nem, ez nem igaz:-) kérdőjel semmiképp;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:17:10

@ő-szinte: Ne legyél már gonoszka! :-)

@AdnamA: Ha akarja majd elárulja, hogy csaj :-)

AdnamA 2012.05.03. 00:17:50

@hideg kéz: de hát nemrég az esti bulikban még Mattcsi kezében ott lógott a bláz.

AdnamA 2012.05.03. 00:19:00

@ő-szinte: hát ha nem akkor mi? :-D esetleg felkiáltó jel? :-D
*nagyonröhög*

ő-szinte 2012.05.03. 00:19:16

@AdnamA: hát télleg az! már a vv5-re is azt mondtuk, hogy szégyen és gyalázat, de akkor még nem gondoltuk, hogy van annál is lejjebb:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.03. 00:20:41

@Pácsó Ármándó: vagy már elvetted tőle ezt a lehetőséget, és ha akarja ha nem beárultad :-DDD

neked honnan ered a neved ? valami végenincs brazil szappanyoperából ? :-))

ő-szinte 2012.05.03. 00:21:03

@Pácsó Ármándó: nem vagyok gonosz:-) csak őszinte;-DDDDDDDD
csírát is ezért bírod, vagy tévedek?;-)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:21:19

@Vödör: (Ha ráklikkelsz a kék "Válasz erre" szövegre itt a hozzászólás alatt jobbra, akkor automatán beírja a mondanivalód elejére, hogy @Pácsó Ármándó és nekem sárgával kijelöli, hogy a sok hozzászólás között feltűnjön, hogy nekem írtál. Ha már tudtad, akkor bocsi)

ő-szinte 2012.05.03. 00:22:09

@AdnamA: hát én is nagyon röhög :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de jó úton jársz;-DDDDD

AdnamA 2012.05.03. 00:22:43

@ő-szinte: nincs viszonyítási alapom a többi realityvel mert én csak az ÉH nézem. :-/ De az egyhez képest is nagyon színvonaltalan a dolog. Ott csak egy "István" nevű legalja volt, aki étkezés közben a HÉ-ről tett vallomásával asztaltársaságot bontott.

hideg kéz 2012.05.03. 00:23:48

@AdnamA: Na ja, tegnap még lehetett. Ma jött ez fel az extrában, én csak azóta figyelem. De hagyjuk a francba, nem akarok itt a dohányzásról vitatkozni senkivel.

AdnamA 2012.05.03. 00:24:02

@ő-szinte: nézd vagy zárójel vagy, avagy felkiáltójel. szóval 50-50% ez nem olyan nagy kockázat. és a tét sem 25 milka :-D

AdnamA 2012.05.03. 00:24:55

@hideg kéz: vitázni velem semmiképpen. nem szívom, de nem vagyok ellene, mert MÁR nem szívom alapon vagyok nemdohányos. Pont. :-)

mézescsók 2012.05.03. 00:25:34

@Pácsó Ármándó: @LoveMy: Lusta vagyok ilyentájt visszakeresni a délutáni csevelyt, tehát nem ezekhez a hozzászólásaitokhoz: Noémit illetően revideálom az álláspontomat, meggyőztetek. Tényleg nem ugrik minden brokira.
Jó éjszakát!

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:26:14

@ő-szinte: Szijja Csíra!!!

@AdnamA: Nem, régi Mehicoi hotelmaffiás családból származom, a teljes nevem Pácsó Ármándó de Garcia Marquez Miugel dos Santos y Azvédó. Így tudsz rám keresni :-))

ő-szinte 2012.05.03. 00:27:06

@Pácsó Ármándó: hehehehehehehe, nem mindenkinek sárgul:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
a vv5 alatt sokan méltatlankodtak, mikor a vége felé benyögtem, hogy nem értem mit nyavalyognak, mikor kisárgul és látni, hogy mi a helyzet:-DDDDDDD azt a felháborodást, hogy én biztos hazudok, meraz nemis és egyébkéntis:-DDDDDDD
aztán meg csal kamilláztak:DDDDDDD
vmit át kellett állítani:-)

hideg kéz 2012.05.03. 00:28:18

Na és, mit szóltok a fordulathoz?
Ha szétmegy a Broki-Naíva páros, és egyik-másik védett is lesz, talán mégis megnézhetjük a végén, hogy melyik kezéből esik ki a gömbőc.

ő-szinte 2012.05.03. 00:28:55

@AdnamA: az egy kurva jó volt:-))))
mondanám, hogy kezdd el nézni a vv4-et meg az 5-öt...:-)))

AdnamA 2012.05.03. 00:29:47

@Pácsó Ármándó: Szóval akkor a Te kis hotelvityillódban volt ez a szedett-vedett bagázs. :-DDD

Minnyá utána is nézek a családod fájának. :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:29:52

@ő-szinte: Nem tudom, nekem sárgul, villog és zenél is. Bár ugye ami jár az jár! :-)

ő-szinte 2012.05.03. 00:30:27

@AdnamA: hehehehe, ez jó, értem!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.03. 00:32:09

@ő-szinte: semmi pénzért nem nézném, ne haragudj! nem az én világom. nekem tavaly az ÉH az Ádám-féle csapat keverései kavarásai, taktikai szárnypróbálgatásai miatt volt érdekes, és vallottam, hogy ez egy más és jobb reality mint a többi. De azt hiszem az ÉH2 miatt kissé felülbírálom magamban ezt az elgondolást :-))))

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:32:59

@AdnamA: Ő-szinte azt hiszi, hogy az ő hotelje, de a múlt havi védelmi pénzzel még lóg. Lassan indítjuk Egont a keselyűt!

@hideg kéz: Talán előbb Máté túlélését kellene megnéznünk :-)

ő-szinte 2012.05.03. 00:33:58

@Pácsó Ármándó: jó, még szép:-) mióta megtanítottam, hogy hogyan kell így beállítani...;-DDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.03. 00:34:37

@kerdesek05: előző fotón anyuka?

bírom, hogy itt mindig belinkeltek valami érdekeset :-D eszembe nem jut "nyomozni" utánuk :-D

AdnamA 2012.05.03. 00:35:57

@Pácsó Ármándó: :-DDD
komolyan toljátok meg kell hagyni, de imádom az itteni fííílinget :-DDD

ő-szinte 2012.05.03. 00:36:33

@AdnamA: oh, sajnálom, hogy neked nem jön be:-) pedig nagyon mókás volt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ott valóban nem a taktika volt a lényeg:-DDDDDDDDD
és tény hogy ez meg sajnos nem olyan, mint az ÉH1 volt:-((((

AdnamA 2012.05.03. 00:37:17

@szerivan: a múltkori jútyúb videóban pl. nagyon jó volt látni, a (talán) norvég finalistákat, hogy kitartottak a végéig! Vajh...ilyen lesz nálunk is most a döntő? Mert szép lenne!

hideg kéz 2012.05.03. 00:37:59

@Pácsó Ármándó: Szerintem Máté marad, de ez nem sokat jelent. Ma is buktam a tippmixen.

ő-szinte 2012.05.03. 00:38:24

@Pácsó Ármándó: nem azt hiszem:-OOOO
Krisztián megvette nekem! Papírom van róla:-P

kerdesek05 2012.05.03. 00:38:25

@hideg kéz: igen, ez észrevehető, valahogy a castingolás során az elejére kerültek az erősebbek, a végére meg a maradék...

AdnamA 2012.05.03. 00:38:49

Jessz. Léptem :-(( mindjárt kelnem kell és még nem is aluszkáltam. A holnapi izgalmas párválasztón "találkozunk"
Jóéjt evribodri :-)))

2012.05.03. 00:42:03

@AdnamA: Az nekem is tetszett és így is kéne mindenkinek csinálnia. Páros játék, egyedül semmire sem megy a legnagyobb taktikus sem ezért gerinctelenség nem megosztani a győzelmet. Bár a megosztás rossz szó, inkább nem lenne szabad más pénzét lenyúlni.

gonoszkiralylany 2012.05.03. 00:42:18

@hideg kéz: amúgy én lefogadom, h Máté és Edina direkt így szervezték ezt, hogy különváljanak. egyikük arcán sem látszott, hogy meglepte volna őket Roland választása.

hideg kéz 2012.05.03. 00:43:15

@AdnamA: Bakker, jöhettél volna előbb is, csomószor nem volt meg az ezer komment:)
@kerdesek05: A Nonci pl normális csaj volt, aztán öt percet adtak neki. Pedig érdemelt volna egy esélyt a csaj.

busifa 2012.05.03. 00:44:13

@szerivan: bizti nem fogják "megosztani" a győzelmet!!

2012.05.03. 00:45:14

@busifa: Én nem dobnám el.

hideg kéz 2012.05.03. 00:45:50

@gonoszkiralylany: Az tetszene nekem:)
De szerintem homályban vannak, csak Broki profin rejti el az érzéseit, Edinkának meg idő kell hozzá, hogy felfogja őket.

busifa 2012.05.03. 00:45:58

@szerivan: és ha velem lennél? :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:46:05

@ő-szinte: Örököltél minket is az alagsorban :-) Krisztián jó ügyfél volt mindig, csak egyszer kellett bemutatni Fausztusznak a skorpiónak. Fájin srác volt, na!

@AdnamA: Jóéjt, álmodj Anikóval!

2012.05.03. 00:46:50

@busifa: Bárkivel eljutnék odáig nem dobnám el.

ő-szinte 2012.05.03. 00:46:51

@szerivan: attól függ ki a párod...
anikónál tuti eldobnád:-DDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.05.03. 00:47:47

@szerivan: nem csalódtam benned! :))

kerdesek05 2012.05.03. 00:47:47

@Pácsó Ármándó: lassan lehetne felvonulni a viasat székház elé, hogy TARTSÁK BENT MATCSIT!, még úgy holnap délutánig kellene ezt elintézni, hátha van olyan fogatókönyv amit leforgattak ott kint mehikóban és azt teszik be a lejátszóba estére!:))

2012.05.03. 00:47:55

@ő-szinte: De Anikó nem lehetne a párom :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:48:07

@gonoszkiralylany: Szerintem már a meglepődés után mutatták őket

gonoszkiralylany 2012.05.03. 00:48:35

@hideg kéz: Edina azért ennyire nem hülye, legalábbis a játékot illetően nem az :)

kerdesek05 2012.05.03. 00:48:55

@AdnamA: persze Anikó levivel áll ott és levi 500ezernél fejbek*rja Hipert a gömbbel:)

gonoszkiralylany 2012.05.03. 00:49:38

@Pácsó Ármándó: lehet, ááá, nem szabad semmit elhinni a viasatnak :D

kerdesek05 2012.05.03. 00:50:09

@gonoszkiralylany: matcsi arcán csak a borvirág, akarom mondani a mehikói sörvirág látható általában esténként:)

ő-szinte 2012.05.03. 00:50:56

@Pácsó Ármándó: :-DDDDDDDDDDDDDDDD
nám bój,a lényeg, hogy szlovákul tudtok-e? merúgy minden viccesebb:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 00:53:05

@szerivan: nana, azt nem lehet tudni pufikám;-)))))

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:53:10

@kerdesek05: :-))

@szerivan: Csak elbeszélgettek a váratlan balesetekről. Muzsikus például ki akart szállni a hotelzenekarból ahová az első este helyeztük, pedig még lett volna fellépésük San Felípében és Cancúnban is. A végeredmény ismert...

ő-szinte 2012.05.03. 00:54:36

@Pácsó Ármándó: álmodjon anikóval, oszt még én vagyok gonosz?:-O :-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 00:55:54

@Pácsó Ármándó: sztem szeri az anikósra gondolt:-DDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:57:00

@ő-szinte: Én nem, de a bátyám Pácsó Villa már tanul. :-)

Noémi hogy magyarázta Pítnek, hogy "otthon a vécénél amelyiknél a fa van és a macskák is ott szoktak lenni ..." :-))
Mintha, Pít lejárt volna hozzájuk szarni Pozsonyba :-)

hideg kéz 2012.05.03. 00:58:20

@gonoszkiralylany: Az itteni közhangulattal szembemenve, szerintem Edina nem hülye. De a Naíva nick azért elég találó:) És egyébként is FSzK-nak szurkolok. Meg régebben még Pítnek is, mert olyan szépen kavart, de folyton kibuggyan belőle a langyiság, úgyhogy maradt LMZ, aki legalább csak papucs.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 00:59:43

@ő-szinte: Ja! :-)) "Ezért dolgozom?" by Edina :-)
Most mán mindegy!

2012.05.03. 01:03:21

@Pácsó Ármándó: A legnagyobb beszólások egyike volt! Ma Csíra is jó volt: lerepült a hajlakkom :)))

ő-szinte 2012.05.03. 01:03:53

@Pácsó Ármándó: mit tudhatod pít hova jár:-DDDDDDD
ezek általában innen-onnan ismerik egymást;-)

gonoszkiralylany 2012.05.03. 01:04:15

@hideg kéz: igen, sztem sem buta, csak naiv, az nem ugyanaz (meg teljesen vak Mátéval kapcsolatban). örülnék, ha lenne annyi eszük h rájöjjenek, most kell szétválni, és meg is tudnák valósítani... kíváncsi vagyok :)

LöncsVezér 2012.05.03. 01:06:05

Van itt egy pszichológus/pszichiáter??

Anikónál mi a diagnózis? Pszichopata,szociopata, bolond?

hideg kéz 2012.05.03. 01:09:30

@gonoszkiralylany: Na, már megijedtem, hogy mindenki megy aludni:)
Komolyan, ha kiderül, hogy Brokiék szervezték a kancsi srácot Edinka mögé, az nekem igazi katarzis lesz.
És felőlem megkaphatnák ők a gömbőcöt.
De szerintem egyikük eldobná.

hideg kéz 2012.05.03. 01:12:02

@ő-szinte:Nekem Colonel Karcsart elég gyanús ebből a szempontból.

busifa 2012.05.03. 01:13:01

@ő-szinte: Anikó szájából: hogy most őszinte legyek...(mai extra) :)

ő-szinte 2012.05.03. 01:13:01

@gonoszkiralylany: @hideg kéz:
sajnos sztem ezek annál sokkal butábbak;-)

ő-szinte 2012.05.03. 01:14:25

@busifa: jó, tudhatnád már, hogy mindenki én vagyok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
beválasztottam, bazz, ez van;-DDDDDDDDD

busifa 2012.05.03. 01:15:15

@ő-szinte: tizedmásodperces különbséggel írtunk:)

ő-szinte 2012.05.03. 01:16:32

@hideg kéz: ammeg kiafasz?:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hideg kéz 2012.05.03. 01:16:51

Szerintem is. Vagy, ami még rosszabb, gyávábbak. Ezt legalább nem lehetett mondani az Órabuzi Ádámról. Meg a sleppjéről sem.

ő-szinte 2012.05.03. 01:17:41

@busifa: akkor most házasodjunk össze vagy mi?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 01:18:17

@szerivan: én is csak néztem, hogy miiiiiiiiiii?:-O :-DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 01:20:57

@busifa: na bazz, holnap Pácsó ezt is a fejemre olvassa:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hideg kéz 2012.05.03. 01:21:45

@ő-szinte: @szerivan: na de gyerekek..
van itt egy srác(?), remélem srác, akit mind szeretünk, egy németjuhászos logóval,
és valami ezredes. Az nem jut eszembe, mi a pontos neve neki, hát gondoltam, torzítok kicsit, nehogy valakit megbántsak. Khm.

ő-szinte 2012.05.03. 01:22:00

@hideg kéz: Ádámot nagyon szeriztem, kár hogy csaj:-(((

hideg kéz 2012.05.03. 01:23:59

@ő-szinte: Amúgy ő is brókernek adta ki magát, nem?

ő-szinte 2012.05.03. 01:24:39

@hideg kéz: hát, úgy látszik ez most nem jött át:-DDDDDDDDDDDDD
egyébként sajana az ő kommentelése nekem nincs képben, így ezért sem érthettem volna:-)

ő-szinte 2012.05.03. 01:25:22

@hideg kéz: igen:-)
de messziről jött ember...:-DDDDDDDD

2012.05.03. 01:26:25

@hideg kéz: Nem tűnt fel, hogy baj lenne vele.

busifa 2012.05.03. 01:27:19

@ő-szinte: hogy férjhez mész? :DDD

hideg kéz 2012.05.03. 01:28:23

@ő-szinte: Ne törődj vele, sokan belekotyogunk ebbe. Csak a csávó tényleg gyanús, hogy valami pszicho-terepen van, és ez nemrég szóba jött. De hagyjuk aludni, majd jön holnap.

hideg kéz 2012.05.03. 01:34:00

@ő-szinte: Erről meg az jut eszembe, hogy ő legalább kemény volt, nem úgy, mint Pít, akinek kell egy köbméter vodka ahhoz, hogy felemelje a szavát.
Még akkor is, ha szerette Bamba Dánielt:)

busifa 2012.05.03. 01:34:30

No akko aludjunk is !

ő-szinte 2012.05.03. 01:37:23

@busifa: hát most olvasta a fejemre, hogy egész háremet tartok:-DDDDDDDDDDDD
ezek után ki tudja?:-DDDDD lehet már ez is baj:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.03. 01:38:45

@hideg kéz: hehehehehehehe
de valóban Corleone jó arc volt:-)))

ő-szinte 2012.05.03. 01:41:38

@szerivan: ma vmi félreértős nap van?:-D mert sorozatban mindenki vmit félre ért:-O
most te:-)
nem baj van vele, hanem coldhand azt gondolja, hogy az ezredes vmi pszihomókus féle:-)
fáradt vagy már pufi, menj aludni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hideg kéz 2012.05.03. 01:44:17

@ő-szinte: Te most vagy nő vagy, vagy melegecske, vagy maga a király:)

hideg kéz 2012.05.03. 01:46:32

@ő-szinte: Baszki, ti mind haverok vagytok?
Most szereznem kell új nicket?

ő-szinte 2012.05.03. 01:49:33

@hideg kéz: mért kéne?:-)
meg sztem van neked másik;-)))))

hideg kéz 2012.05.03. 01:52:10

@ő-szinte: Rendben, adj még pár napot..
Most meg tényleg jóccakát:)

ő-szinte 2012.05.03. 01:52:16

@hideg kéz: amúgy meg, te pasi vagy és mégis csipázod Corleonét. akkor hogy vontad le az előbbi következtetéseket?:-O

hideg kéz 2012.05.03. 01:56:13

@ő-szinte: Egy: nincs másik.
Meg nem is lesz, nekem tetszik ez:)
kettő: Talán egy langyi nem lehet fasza gyerek?
Szerintem vagány volt. A Szt. Danival meg még mókás is:)

2012.05.03. 01:59:27

@ő-szinte: Pedig vissza is kerestem pár kommentjét, de nem tűnt fel semmilyen devianciára utaló jel :D

Alig látom már a monitort olyan fáradt vagyok, jó éjt löevééélkék!

puszAnat 2012.05.03. 05:59:04

a vödrös képen sírásig nevettem ma reggel,valami döbbenet ez a Roli gyerek,találó a Hülyeroli elnevezés:))))A végén még ő nyeri a játékot....

Müszélia 2012.05.03. 06:45:47

@hideg kéz: ja, 5 percig könnyű normálisnak lenni. nem tudjuk, hovy fejlődött volna, ha egy broki ráveti magát.

Müszélia 2012.05.03. 06:48:19

@LöncsVezér: és még borderline is. de jó taktika, öfik, kommentek, mindenki vele foglalkozik.

Átvitel honvéd 2012.05.03. 08:03:58

Mindennapi Hogyvoltunkat add meg nekünk ma...

beacska 2012.05.03. 08:14:33

jó reggelt, jó szurkolást!

Hááát, Dávidnak valszeg harangoztak. NYILVÁN Noémi mögé áll Máté. Különben meg miért lett volna a tegnapi dráma...

Szegény Roli nem egy észlény. Igaza volt Anikónak.

Pít megérdemli, hogy nincs egy valamire való csaja. Bááár, a castingos is hibás.
1. 25 feletti csajnak csak Anikót és Nikit küldték be. Kááár
2. de he lett volna, Pít akkor is messziről kerüli. Neki a 19-20-21 évjárat a zsánere. Aztán meg panaszkodik, hogy agyhalottak....háááát, mire számít. Nem is az ész hiányzik belőlük, hanem a rutin.
Valszeg Pít ezért tart a 150. puncinál, mert a (1) naposcsibékre utazik...
-egy szóra dobta Noémit Omárnak
-Petrának is mennie kellett
-most meg Andinak akar utilaput adni...

..és volt Anikó v./és Levente egyetlen találkozón is??? lehet, hogy kettőjük közül kerül ki a győztes???

LoveMy 2012.05.03. 08:16:40

Hy

@AdnamA:
Pont nekem NEM szokásom belekötni másokba, de valaki csak ezért van itt, az ilyeneket nagy ívben lesz.... és nagyon is értem a viccet, viszont van egy bizonyos HATÁR!
Egyébként az enyém a jaguár szoba a lila ágynemű miatt, Banyusé a tükör szoba a szép pasztell macskaszobrok miatt. Pácsó néha benéz ide is, oda is, mert ő olyan, hogy száll egyik ágról a másikra;) Kicsit krémlikőrözgetünk, stb ;) de ez csak a mi titkunk :)
De majd meglátod, hogy ki milyen, ha minél többször jössz :)

jo.e 2012.05.03. 08:17:34

@puszAnat: ne haragudj, de azon mi a vicces? Hány kg lehet az? 20, 30? Ha 1x nincs bent akkora 1kezes súlyzó...

mocskosmacska 2012.05.03. 08:22:26

MÁténak jól meg kell gondolnia, hogy ki mögé áll, mivel: Tüncike védett lesz a következő körben és nem lesz se taktika, se átgondolás, betolat broki mellé. Tehát broki új párja a következő körben repülni fog.

jo.e 2012.05.03. 08:25:49

Az, hogy 1ik fiútól sem hangzott el a védettség kihirdetése után, h. "Rolikám, arany barátom! Amit eszel, iszol..." :))) vagy valami ilyesmi, az mindenképpen jelzi v. a feszültséget, v. a humor teljes hiányát ezekből a srácokból.
----
Ha jól emlékszem, eddig mindig a védett választott utoljára. Ezt most szemétségnek érzem a készítőktől, h. nem így volt.

C76 2012.05.03. 08:27:33

valakinek van otlete hogy fog zajlani a parvalaszto ? agyalok egy idelye rajta, de nem birok rajonni, dupla valasztas lessz vagy megit kitalalnak valami tok ujat ... minden esetre a bevagott jelenet szerint a lanyok ultek es a fiuk valasztottak, akkor lehet elotte forditva volt egy lany mar kiesett

beacska 2012.05.03. 08:27:38

@mocskosmacska: abban az esetben, ha nem találnak neki párt. és fognak. az én verzióm:
-Máté beáll Noémi mögé, Dávid megy
-aztán Pít átveszi Noémit. nem lenne nagyon meglepő

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 08:29:24

@jo.e: Annyi kiló kb. ahány literes a vödör. Persze ha víz van benne :-)

Nem lesz itt semmilyen dráma. Roland beáll Edina mögé, Dévid Betti mögé, a többek ahová szoktak, Máténak meg marad Noé. Mind a 6 pár megmarad, a 6. beköltözik a szinglibe, bezárják a kaput és többen nem jönnek be. Edina és Dévid védett lesz a jövőhéten, egymás mellé nem állhatnak majd.

beacska 2012.05.03. 08:29:51

@jo.e: ne hülyülj! eddig arra panaszkodtunk, hogy nem adnak lehetőséget a szépítésre a többieknek. Ha van sapka az a baj, ha nincs az? ;))

én Roli védettségét amúgy is méltánytalannak tartottam.

Remélem, elmondják, ki volt az a "döntetlen" szavazat.

C76 2012.05.03. 08:30:54

@jo.e: szerintem meg igy korekt, nem utolso bealni es kesz tenyek ele helyezni a maiskat, a vedett aljon elsonek vagy legalabbis az elsok kozt, a masiknak legyen halvany remenye valamit meg lepni, vannak itt B tervek, de ha meg sem tudod huzni, akkor mi ertelme
eddig volt rosszul csinalva, igy kellene a jovoben is

beacska 2012.05.03. 08:31:13

@C76: én úgy gondolom, a két védett nem választható. Ők nem ülnek. amúgy is csak 5 székük van

beacska 2012.05.03. 08:31:56

@Pácsó Ármándó: akkor mégis előkapartak egy hatodik széket? honnan? a Praktikerből???

LoveMy 2012.05.03. 08:33:12

@Pácsó Ármándó:
De Betti választ, mint védett, ha őt választhatná bárki, akkor az összes fiú mögé állna!

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 08:33:57

@beacska: Hülye kérdésre csak hülye választ tudok adni :-)

beacska 2012.05.03. 08:35:37

@Pácsó Ármándó: hát tedd azt! van itt ilyesmiből bőven ;))

C76 2012.05.03. 08:36:18

@Pácsó Ármándó: akkor viszont nem ertem a felajanlosdit, senki nem ajanlott es azert lett dontetlen ? mert arra tippeltem 1-1 ajanlat jott, de ha a fiuk valasztanak, akkor a lany aki cserelne az nem tudja megvalosintani, mert nem o valaszt, a fiu meg tudja ejteni a cseret ... pedig a levelben az volt aki felajalja a parjat es a vedett ember parja lessz az vedetseget kap jovo heten, pedig nekem ugy tunik hogy siman csak kiadtak a vedetseget, Betti melle elajon be aki mer (barki), Roli meg maga valaszt (barkit) ... hat nagyon varom, mert egesz maskepp gondoltam a forgatokonyvet

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 08:38:12

@LoveMy: Ott ülnek sorban a lányok, HÉ felől kezdve: Andor, Noé, Csíra, Edina, Hiper, Betti
A fiúk: Levente, Pít, Márk, ...,..., ...

Lesz itt még valami amit nem tudunk

f.fredericks 2012.05.03. 08:39:28

@mocskosmacska: ebben az esetben kívánom, hogy Ostobenkó mögé álljon. Bár amilyen naiv Naiva simán teletömi FSzK és Broki a fejét a következő héten, hogy mást basszon ki. Meg attól is függ ez, hogy ki jön be jövőhéten, és kik fognak választani. Szóval kíváncsi vagyok mi lesz itt.

jo.e 2012.05.03. 08:39:55

@Pácsó Ármándó: 'Aztabetyárját! :)) Nem valami fizikus vagy véletlenül? :)) Azé' kérdeztem én is, hogy kb. hány literes lehet a vödör? A vizesvödör azé' is jó, mert ahogy lötyög ki, egyre könnyebb lesz így több ismétlést lehet végezni.
Akkor ennyit mára a természettudományok és a (bb.) technika újdonságaiból :))

LoveMy 2012.05.03. 08:41:17

@Pácsó Ármándó:
Én ezt értem :)

Az TUTI, mint ahogy eddig is, mindig volt valami csavar!

De az, hogy a védett választható legyen, az kizárt!

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 08:42:09

@beacska: Vissza tudod nézni az előzetest, ha van neted.

@C76: Tényleg! Betti mellé álljon aki mer, mert ha mindenki odaáll, akkor azok közül választ Betti és csak 1 maradhat

C76 2012.05.03. 08:42:16

@beacska: en kb igy kezeltem el magamban

1, a ket vedett melle beallnak azok akik felajanlottak a parcseret, ha 1-1 ember, akkor kesz vagyunk, 2 paros megvan, ok felre allnak es ar nem valasztanak, amenyiben tobben is parcseret ajanlottak, a vedett valaszt a lehetosegekbol, ha megvan a parja, felre allnak

2, a maradek 4-4 emberbol kell 3 part alkotni, az a 6 ember akik nem vesztettekl el parjaikat az elozo mini ceremonian, azok valasztanak eloszor, mindegy fiuk vagy lanyok, a vegen valaszt az a ket ember aki elozeleg bukta a parjat, igy kialakul 2 darab 3 paros ember, egyikben fiuk masikban lanyok vannak kevesebben akik valasztanak majd es akkor 1 fiu + 1 lany tavozik (ez nem mukodik akkor ha egyazon par tagjai ajaljak fel a cseret)

LoveMy 2012.05.03. 08:43:02

@Pácsó Ármándó:
Nálatok még meleg van?

Itt már hajnali 4 óta esik, dörög, villámlik! Közben volt kettős szivárvány is :)

jo.e 2012.05.03. 08:43:35

@beacska: @C76: Igen, igazatok van, tényleg jobb így. Csak az a baj, h. ha mondjuk velem történne - és tudnám, h. eddig nem így volt - akkor személyes kib..nak is érezhetném akár...
De még 1x mondom: igazatok van, jobb így.

Vadkörte82 2012.05.03. 08:44:26

@LoveMy: @Pácsó Ármándó: guten morgen! nem olvasok vissza, mert látom éjszaka telihold volt, nem tudtatok aludni..:)

végre egy izgalmas párválasztó, ki mögé áll bárgyúbetti??:)

hajajj,mi lesz itt, ha Noncsi és Broki egy ágyba kerül jövőhéten??

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 08:45:33

Jó reggelt!! :)

Csak én nem értem miért lőtték le a poént h ButaRoli hova áll???
Így már sokkal kevésbé izgi...
Már azon is agyaltam, hogy mi van ha Bettike meg Máté mögött landol??.. Bár mivel Máté állt egyedül ott a végén.. így nem sok értelme van...:)

Visszaolvastam tegnap esti találgatásokat... :D Az Ezredes mint pszicho mókus???? :D :D muhahahaaaa :D

Egyébként tegnap ÉN írtam, hogy sztem Hiper pszichopata.. de ehhez azt gondolom nem kell orvosnak lenni...:D::D::D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 08:46:42

@Vadkörte82: "hajajj,mi lesz itt, ha Noncsi és Broki egy ágyba kerül jövőhéten??"

sztem d*gás.... :D

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 08:47:11

@jo.e: A nemem és a korom miatt muszáj itt gondolkodnom :-)
Szerintem 12, max 15 literes lehet. Tud bele szedni terméskövet is a "létrázáshoz"

@LoveMy: Amit C76-nak írtam utoljára

@mocskosmacska: "Tehát broki új párja a következő körben repülni fog" Hacsak nem áll a jövőhéten más mellé Máté mostani párja a te verziódban

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 08:48:12

@LoveMy: Itt is esik... és hűvös van.. :)

jo.e 2012.05.03. 08:49:25

@beacska: Én csak azt tartom benne szívásnak, h. akárhogy is, de nem tud vele bosszút állni Anikón...
-----
Azt meg, hogy ki hogyan tudná "pokollá tenni" a másik életét én 1 kicsit árnyaltabban látom, mint Anikó. Látszik, h. sosem lakott mondjuk nagyrészt fiú egyetemi kollégiumban (v. közvetlenül mellette) :))
Én mindenesetre kiállnék vele 1 versenyre :))

Vadkörte82 2012.05.03. 08:49:34

@paranyuszi: :)) szegény Edinka éjszakánként ott fog dekkolni a szobájuk előtt..

C76 2012.05.03. 08:49:45

@jo.e: neked is igazad van, hogy nem menet kozben kellene valtani, nem fair a regiekkel szmeben ... szoval mindannyian egyetertunk mindenben :)

elso evadban nagyon vedetseg ellenes voltam, most mar kezdem alairni, hogy az uj embernek nagyon nehez bent maradni, 10-bol 1-nek sikeredik ugy hogy sajat maga valakit szo szerint "elcsabit". Ami nem vedetseges parcsere volt, az is inkabb egy nagy mazli volt, mert valaki a regiek kozul osszekapott a parjaval valamin es nem merte megvarni a jovo hetet, hogy a parja tegye ki otet es inkabb bevalalta az uj lehetoseget, mindgey mindne alapon es nem azert mert hu de megkedvelte vagy mennyir ebejon neki vagy elcsavarta a fejet
vedetseget lehet adni, dolgozzon meg erte az uj ember, legalabb annyit mint Omar es Mark, nem csak ugy oda adni vagy adatni a tobiekkel + a parvalaszton a vedett valaszon elsonek, ezzel lehet oda a dramai hatas, de hagyjanak lehetoseget a B terveknek is, mert van akinek van es dolgozott rajta, egy B tervnek is megvannak a dramai hatasai

jo.e 2012.05.03. 08:50:35

@Pácsó Ármándó: "A nemem és a korom miatt" :DDDDDD Ez jó volt!!! (Pít mondta bent, ugye?)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 08:51:08

@LoveMy: Szeged,25 fok, szélcsend, enyhén bárányfelhős ég. "A hajam még mindig tartós"

@Vadkörte82: Szia! Olvassvissza! :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 08:52:54

@jo.e: Aha

@C76: "a ket vedett melle beallnak azok akik felajanlottak a parcseret" Akkor Broki felajánlotta Naivát?

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 08:54:10

@Vadkörte82: Háát van rá esély... :D Bár tegnap mondta valamelyik interjúban, hogy "lehet, hogy buta vagyok és naív...."

ÁÁÁÁÁÁÁ dehogy!!!! :D

Meg aztán, hogyvoltot akkor még nem is olvashatta.... :D

The Game 2012.05.03. 08:54:46

Edina nem Budapestről jött? Az általa, mint "nálunk" említett csabapláza meg Békéscsabán van.

Vadkörte82 2012.05.03. 08:56:42

@paranyuszi: ááááá dehogy butus és naív :))

@Pácsó Ármándó: buda, 30fok.

f.fredericks 2012.05.03. 08:59:34

@The Game: nem Csepel Plázát mondott?

riverblue 2012.05.03. 08:59:53

szerintem..Csíra,Márk és Hiper,Papucs párosé volt a 4igen..de majd kiderül ma elvileg.

az hol van megtiltva,hogy a két védett ugyanazon párhoz álljon..és ők folytassák tovább (újfent )védettként?:)))

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:00:02

@Vadkörte82: Valami terráriumban dolgozol? Hozd be a napról a hőmérőt :-)

C76 2012.05.03. 09:01:59

@Pácsó Ármándó: nneem, nem a parod ajanlod fel, hanem te magadat hogy cserelnel, szoval az en verziomban a bevagott jelent azt jelentene, hogy Naiva ajanlotta fel hogy cserelne es ezert Rolinak melle kell alnia

lehet tulkombinaltam magamban, a viasat nem szokta ennyire elkomplikalni

ul a 6 lany, a fiuk valasztanak, Betti moge nem alhat senki, mert O fog a vegen oda alni aki bevalalta, Roland szinten oda kell aljon aki bevalalta (Naiva), utanna tessek valasztani az 5 lany kozul (minusz Betti)
kialakul 4 paros + egy harmas (1 lany + 2 fiu), ekkor jon Betti aki beall az moge aki bevalalta (ujabb 3as paros ahol 2 lany + 1 fiu van) es akkor a vedettek kiejtik a plusz egy lanyt es fiut

mindnekepp az a logikus, aki felajanlotta hogy cserelne az csereljen is ! tehat alkosson part az uj emberrel es azert jar neki a vedettseg, nem csak velemnyet kertek hogy kioszthassak a vedetseget, eleg hulyen nezne ki ha X es Y "igent" irt a botitekba, de annak ma este nincs jelentosege, mert az uj ember azt valaszt akit akar

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:02:22

@The Game: Itt nem hátrány, csak írni-olvasni kell :-))) Én se értem soxor mit motyognak!

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:07:49

@C76: "nneem, nem a parod ajanlod fel, hanem te magadat hogy cserelnel" oké, jogos!
"az en verziomban a bevagott jelent azt jelentene, hogy Naiva ajanlotta fel hogy cserelne" Na, ezen még jobban meglepődnék. Edina elkezdett taktikázni?

Betti és Roland hová fog állni, ha egynél többen ajánlkoztak fel neki? Vagy előtte még ki kell külön választaniuk, hogy kinek az ajánlatát fogadták el?

pilar ternera 2012.05.03. 09:09:54

sziasztok!

Broki-szívlapát
Hiper- szívlapát

a többi nem is fontos...;)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:12:33

@C76: "kialakul 4 paros + egy harmas (1 lany + 2 fiu)" Sajnos mutatják, hogy Roland egyedül áll Edina mögött. Oda már más fiú nem fog állni.

@Pilar Ternera: Szia! Elég minimálba nyomod :-)

Vadkörte82 2012.05.03. 09:13:28

@Pilar Ternera: szia! pontosan, még annyit Noncsi szívlapát!

Pácsó, fűt a szerelem :)..nem a pia.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:15:17

@Vadkörte82: Wow! De jó egyeseknek kedves Edina! :-))

pilar ternera 2012.05.03. 09:17:59

@Pácsó Ármándó: hát, kb. ennyi érdekel most ebből.. mindkettőt kint látnám szívesen, de sajnos mindkettő maradni fog...
@Vadkörte82: mostanában ő nem is idegesít annyira... :O

nosce 2012.05.03. 09:18:43

"Papucs lassan, tagoltan felidézi Roli 43 másodperccel ezelőtt tett kijelentését, miszerint szimpátia alapján választ majd csajt, és ehhez hozzáteszi a legutolsót, amiben meg az hangzott el, hogy akivel szimpatizál, az nem pálya."

Mondjuk ez nem ellentmondás, mert szimpátia alapján választ akkor is ha a legkevésbé szimpatikusat választja, csak mondom :)

pilar ternera 2012.05.03. 09:19:44

@nosce: ez a fiú ennél a gondolatmenetnél kicsit eccerűbb. ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:21:51

@nosce: @Pilar Ternera: Hiper bunkó volt, hagyhatta volna a fenébe az egészet

pilar ternera 2012.05.03. 09:22:48

" egy agysejt kell az alapvető testi funkciókhoz, a másik meg tartalék, ne fárasszá' má'."

nagggggyon hüle vagy sixx! :DDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.03. 09:23:27

@Pilar Ternera:
ez igaz :), ennél mindenki egyszerűbb, mert senkinél nem merült fel ez a lehetőség :)

pilar ternera 2012.05.03. 09:24:11

@Pácsó Ármándó: és ezen még meg vagy lepve?!?! :-o) az a nő komolyan orvosi eset, súlyos problémái vannak! ezt tényleg fapofával mondom...

nosce 2012.05.03. 09:25:36

@Pácsó Ármándó:
Hiper mindenkit lehülyéz, aztán gyakran alap dolgokat nem ért, de akkor is a másik hülye :)

beacska 2012.05.03. 09:26:55

@jo.e: Anikóóón? miért kéne bosszút állnia Anikón? lehet, hogy harsány volt, de igaza volt! jaaa, hogy bólogatni kellett volna? szerintem Anikó jobbat tett vele, hogy szembesítette a hülyeségével, mintha hallgatott volna. Így legalább elgondolkodott. De persze, mindig Anikó a bunkó, bármit is tesz (nagy legyintés)

Stipistopi 2012.05.03. 09:27:32

"Csíra a nappaliban szőlőt csipeget, mint egy hasas seregély"

és

"közben odakint megjelenik Macika, aki nem szarozik tovább és zacskóstul eszi a csipszet"

ez mindent vitt :DDDDD

pilar ternera 2012.05.03. 09:27:48

@nosce: tipikusan az a fajta ostoba ember, aki nagyon okosnak képzeli magát, ezért nem is lehet meggyőzni semmiről. a legrosszabb kombináció. aki csak simán butuska, az még szerethető is lehet, de ez csak felpumpálja az ember idegrendszerét.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:29:54

@Pilar Ternera: Terrorral milyen jó páros lett volna Hiper :-))

nosce 2012.05.03. 09:30:12

@Pilar Ternera:
De broki mekkora játékot játszott, ha azért ölelgette Naomit h ma mögé állhasson, mondjuk csira is jön neki eggyel....de persze esélyese se lett volna ha a védettek a végén választanak mint pl. Meláknál...

pilar ternera 2012.05.03. 09:33:02

@beacska: szia! igen, okosan szemlélődni kell, nem beledöngölni valakit a földbe, aki még keresztbe is tehet... de ennek a csajnak akkora az egója, hogy képtelen kussolni...

Stipistopi 2012.05.03. 09:33:15

A múltkor Levente azt mondta, hogy csak akkor cseréli le Hipert, ha továbbra is a Hotelben marad a csaj. Könyörgöm, melyik pali vállalná be? Tehát Levente és Hiper marad egy pár.

nosce 2012.05.03. 09:35:22

@Pácsó Ármándó:
lett volna kis fojtogatós sex :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:35:35

Lehet, hogy most azért ülnek(választanak?) a lányok, mert a múlthéten a fiúk választottak

pilar ternera 2012.05.03. 09:35:37

@nosce: óóóó, dehogy volt ilyesmiről szó! először is nem tudhatta a beállás sorrendjét, másrészt egész egyszerűen csak minden este hullarészeg és ilyenkor olyasmiket csinál, hogy az kész!
ez a pali annyira gáz, hogy hihetetlen, Naíva mit lát benne?!?

beacska 2012.05.03. 09:36:16

@Pilar Ternera: szerintem a Pandórán pont nem Anikó volt ostoba. És az, hogy megfenyegette Rolit, hogy megkeseríti az életét, nem volt alaptalan, MuzsikTamással is megtette, hogy kibaszarintotta. Szandra óta nagyon menő gondolkodás nélkül kibaszarintani a legerősebbnek tűnőt. Csak aztán ott állsz vki mellett, aki vérre szomjazik. Akkor mi van? Rolinak lenne B terve Anikó mellett??? nem hinném. + hét múlva vége. TÉNYLEG ilyen pár kell neki???

Jól tették, hogy ezt elmondták neki, láthatóan eredménnyel, bár Edina mellett sem lenne egy életbiztosítás neki...

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:37:54

@nosce: Kivinni őket a betonteknőhöz azzal, hogy csak akkor jöhetnek vissza, ha meggyőzik a másikat a maguk igazáról :-)

beacska 2012.05.03. 09:38:34

@Pilar Ternera: én nem ítélem el Anikót. Sokkal sunyibb dolog ráuszítani vkit Mátéékra. Nnnna, ŐK még a bosszúszomjas páros. Baromság. Korrektebb szemtől szembe elmondani. Még akár röhögve is.

jegyzem meg, TÉNYLEG röhejes volt, lehet, én sem bírtam volna fapofát vágni...

The Game 2012.05.03. 09:39:19

@Pácsó Ármándó:

Csepel simán bele illik az Edináról alkotott képbe.

nosce 2012.05.03. 09:39:38

@Stipistopi:
LMZ-t mindenki hülyének tartja, pedig a riportokban látszik h a legokosabb faszi bent, csak gerinces is, akit megreszelt azzal nem akar kibaszni, és papucs ide papucs oda azért sikerült bent dugnia, rajta kívül csak brokinak :)

nosce 2012.05.03. 09:40:55

@Pilar Ternera:
"Naíva mit lát benne?!?"

a csudafaszt :)

jo.e 2012.05.03. 09:41:32

@The Game: Én is "csabaplázának" hallottam. Pesti, ja. Most már. Biztos ciki neki a viharsarok :)

pilar ternera 2012.05.03. 09:41:55

@beacska: de igen, mert előtte Rolinak eszébe sem jutott volna odaállni mögéjük (láthatóan nem is gondolta komolyan egy percig sem), de ezzel elérte, hogy rohadtul antipatikussá váljon a szemében...
önszántából senki nem áll Anikó mögé, az kész öngyilkosság, mert a csajt senki nem érdekli igazán, nemhogy az, aki épp akkor állt be mögé. aki ezt nem veszi le 2 nap után, az meg is érdemli!

beacska 2012.05.03. 09:41:57

@nosce: szerintem is jó srác. nem tudom, hol és mit elemez, de nem buta. Bááár, Anikó mellett néha a mutat parás dolgokat, de még ő legnormálisabb a "régiek" közül...

Vadkörte82 2012.05.03. 09:42:25

@Pilar Ternera: Edinka nem lát már a rózsaszín felhőtől, néha talán kap egy kis fényt..de ez kevés. Amúgy szerintem is be volt nyomva, akár a macit is ölelgehette volna, Naomira meg rá van kattanva sexuálisan..ezt a hüle is látja.

Stipistopi 2012.05.03. 09:44:00

@nosce: Pontosan, ő a legjózanabb (mindenféle értelemben) és a leggerincesebb is odabent.

nosce 2012.05.03. 09:44:55

@Pácsó Ármándó:
sztem terror simán lehúz 2 pofont kicsit megcipőzi ha szükséges és hiper becsicskul, látszik h csak ezt tartja férfiasnak, melákhoz is vonzódott :)

beacska 2012.05.03. 09:45:23

@Pilar Ternera: nnna, erre mondom, hogy nem csinálja rosszul. A múltkori Petrás balhénál is volt egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül volt éppen a párválasztó előtt ;)))

Stipistopi 2012.05.03. 09:45:32

@Pilar Ternera: Igen, erről beszéltem Anikóval kapcsolatban.

beacska 2012.05.03. 09:46:17

@nosce: dehogy vonzódott Krisztiánhoz!!! hol láttál te erre bármiféle jelet is???

pilar ternera 2012.05.03. 09:46:30

@beacska: az, hogy tényleg röhejes volt, nem kérdés, csak kellő bölcsességgel hagyhatták volna, hogy olyan hülyeséget csináljon, amilyet akar. aztán megeszi, amit főzött. de nem, osztani kellett az észt!
azt mondjuk én sem értettem, Dávidnak miért fáj az Edinka-Broki páros...? bejön neki Edinka. ez kevés magyarázatnak...
@nosce: honnan tudhatja, hogy az övé a "legcsudább" odabent? ;) amit produkált, az alapján semmiképp nem érdemli meg a jelzőt!

Stipistopi 2012.05.03. 09:48:17

@Vadkörte82: Edina meg a rózsaszín felhő... Jó nagy vastag felhőnek kell lennie. Edina nyilatkozta, hogy az apja is iszik/ivott, nem? Máté meg biztos vagyok benne, hogy minden estére mata részegre issza magát. És akkor ezt most hogy?

Edinával még az is baj, hogy nem igazán nyitott a többi pali felé. "Mert neki ott van Máté." Azt most lehet csodálkozni, meg szájat tátani...

jo.e 2012.05.03. 09:49:07

@beacska: Igen, azért, mert bunkó volt vele. Élete első "pandoráján" nem fogalmazott 100%an precízen + nem tudta kapásból mondjuk azt válaszolni a "hová jöttél" kérdésre, hogy "lófejü, hülye picsákat seggberugdosó táborba".
Anikó szerintem túl sokszor bújik a "nősége" mögé. + akárhogy is, de udvarias gyerekek lakják ezt a hotelt. Hidd el, a férfiak is tudnak olyan g..ik lenni, hogy Anikó - bármennyire is keménynek látszik - sírva menekülne ha csak meglátná. Fentebb írtam az "élet pokollá tételéről is". El van kényeztetve ez a csaj, na.

riverblue 2012.05.03. 09:49:18

van a józan paraszti (sicc:)) logika..
aztán van a műsorkészítői..
és ott van még az a pár agyhalott is benn ;)) akiknek háromszor elmondott dolgok sem tiszták..
ezekre varrhatunk gombot.

Stipistopi 2012.05.03. 09:50:07

na, hova lett a kommentem?

Stipistopi 2012.05.03. 09:50:48

ja, jól van, megkerült :)

shimizu 2012.05.03. 09:51:59

áááá utálom Rolit! Utálom Hipert és utálom Dávidot!!!!!!

Ha Hiper továbbra is bent fog elmebetegskedni, akkor megemelam a kalapom! Olyan nincs, h egy ilyen elmebeteg picsát megtűrjenek maguk közt!

Szegény Broki! Hiába volt genya, attól én még csíptem >.<

jo.e 2012.05.03. 09:53:11

@Stipistopi: Akkor biztos apakomplexusa van. Hogy a fenébe nem vette pl. észre, hogy tegnap nem is M.-val beszélgetett, hanem 5 sörrel, meg 3 tekilával (v. mennyivel) M. minden nap őszintére v. szerelmesre issza magát. Ez biztos cuki valakinek, nekem nem.

pilar ternera 2012.05.03. 09:53:20

@beacska: ha ez taktika, akkor tényleg jó, de sztem ez a nő nem ilyen okos, csak ennyire tapló!
@Vadkörte82: @Stipistopi: nekem egyébként nem tűnt úgy, hogy Edinka meglepődött azon, hogy Roli mögé állt... ezért mondom, hogy Máté nélkül jó játékos lenne ő, kár, hogy ez az alkesz elvette az eszét...

Banyus83 2012.05.03. 09:53:46

Sziasztok!

Mivel nem láttam a tegnapi részt, elég homályos a dolog...Szóval. akkor ki lesz védett jövő héten, aki most Betti és Roller párja lesz?
A fiúk vagy a lányok választanak ma este? Bár, ha Roller Edina mögé áll, akkor a fiúk...akkor Betti hogy választ?

Stipistopi 2012.05.03. 09:54:27

Ja, és akkor még itt van Pít. Mintha nem ő smárolta volna le anno a Baltaarcút, azt meg most nyíg, hogy már elege van belőle. Ugye, Edinát már nem választhatja... marad Noémi. Itt már csak az a kérdés, hogy a Pletykafészek hogyan gondolkodik (ez a szó kicsit erős)...

nosce 2012.05.03. 09:54:32

@Pilar Ternera:

"Broki-szívlapát
Hiper- szívlapát"

tényleg, kéne egy olyan közönségtalálkozó ahol a közönségből mindenki egy szívlapáttal azt kezelhetné meg a játékosok közül, akit szeretne :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 09:55:05

@Banyus83: aki most Betti és Roller párja lesz

nosce 2012.05.03. 09:56:49

@beacska:
" hol láttál te erre bármiféle jelet is???"
hát le is zsírozták h Melák mögé áll, csak szóljon előtte....

Stipistopi 2012.05.03. 09:57:37

@Banyus83: úgy, hogy azokból választ, akik mögé állnak.

pilar ternera 2012.05.03. 09:57:58

@nosce: áááá, én csak virtuálisan agyalok, de teccik az ötlet! :)
Hipernek inkább egy beutalót vinnék, szép, piros szalaggal átkötve! ;)

Vadkörte82 2012.05.03. 09:59:33

@Pilar Ternera: meglátjuk..szerintem Edina ezzel sokat nyert h belépett mögé Roli, max. az alkesz alvótársát veszíti el..

@jo.e:nem cuki szerintem sem..sőt nagggyon taszító.

@Banyus83:így így, a választási sorrendet nem tudjuk..Máté egyedül állt a pasik közül, edinak mögé már nem mehetett..ma este meglátjuk.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:01:13

@beacska: Ezek után az volna a poén, hogy Anikó felajánlja magát a szóváltás után pár perccel írásban.

nosce 2012.05.03. 10:01:39

@Stipistopi:
"Máté meg biztos vagyok benne, hogy minden estére mata részegre issza magát. És akkor ezt most hogy? "

és ráadásul elmondása szerint itt bent a hotelban csak punnyad, mennyit ihat odakint ahol pörög ? :)

Stipistopi 2012.05.03. 10:02:01

@nosce: vagy fellógatni őket egy kötélre és baseball ütővel rájuk verni :D

sawyer_15 2012.05.03. 10:02:09

A tegnapi újabb Máté – Edina felvonás után első körben Ady költészete jutott eszembe („fülembe forró ólmot öntsetek”), aztán az, hogy ha a kipöckölt szemű Malcolm McDowell elé Broki-Naiva jeleneteket vetítettek volna, akkor biztosan máshogy végződik a Mechanikus Narancs…

Ha meg kéne dugnom ezt a csajt, magam adnám a kezébe a jégvágót, hogy a végén inkább azzal gyepálja szét az agyamat, minthogy elkezdjen beszélni… utóbbi sem kevésbé pusztító hatású, de az nemcsak agyra, de lélekre is…
Miért-miért-miért büntetnek minket?!?!?!?! Vagy ez már egy mexikói szappanopera spin-offjának az előkészítése?!

Soha-soha-soha nem gondoltam volna, hogy ezt le fogom írni, de visszasírom Pókmajmot, inkább vele 3 ÉH meg egy Aranypart (főleg, hogy mindkét helyről dicstelenül távozott :-)), mint még egy rész ezzel a két idiótával…

Basszus, és az előzetes alapján Roli ma Naiva mögé áll, akkor a csaj jövő héten is védett lesz… megyek és megfojtom magam egy kanál vízben…

Stipistopi 2012.05.03. 10:03:23

@nosce: jaja, pont erre gondoltam! Igen, akkor hogyan viselkedhet egy bulin a való életben? :(

pilar ternera 2012.05.03. 10:04:01

@Vadkörte82: szegény még nem érzi át, hogy mennyire nem kár érte...
Máté Ostobenkó mögé áll,ha Dévid is ott áll, akkor repül...
bár Dévidről kiderült, hogy milyen kis sunyi, simán beáll Betti mögé! :O)

Stipistopi 2012.05.03. 10:04:56

Mit szóltok ahhoz, amit Píttel kapcsolatban írtam?

Stipistopi 2012.05.03. 10:05:58

@Pilar Ternera: mi van, ha Pít is Naomi mögé áll?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:06:07

@Pilar Ternera: Edina odatartotta az arcát Rolinak. Udvarias kislány :-)

C76 2012.05.03. 10:06:36

@Pácsó Ármándó: ami verziokat leirtam, azok jartak az agyamban tegnap a musor kozben-utan, igy tudtam volna elkepzelni, de a bevagott ceremonia jelenet utan nem valoszinu egyik sem

most megneztem ujbol, szo szerint mi hangzott el a pandoran es mit mutattak a ceremoniabol :
- "hogy ha tobb fiu ajanlja afel a parjat akkor Bettina a vedett jatekos"
- "ha Bettina vagy Roland lessz vedett, az o parja a jovo heten szinten vedettseget kap"
- "igen, ha szeretnetek lecserelni a parotokat es nem, ha nem szeretnetek lecserelni"
- "Levente : amikor ezt a szot rairtam a papirra, meg voltam rolla gyozodve, hogy nincs mas valasztasom es ez egy jo dontes"
- a ceremonia ott a 6 szek (megint egy talpalatnyi helyre zsufolva), ul a 6 lany, a fiuk valasztanak
- Roland all be Edina moge es Edina valamelyest meg van lepodve, tehat szabadon valasztott es nem elotte olvastak fel, hogy "Edina ajanlott parcseret alj be moge mert muszaly oda allnod"

Sehol nem hangoztt el, hogy aki parcseret ajanl, az kotelezoen meg is kell lepje majdvagy az koti a vedett uj jatekost barmiben is.
Ez a boritekos dolog egy vedettseg odaitelesi szavazas volt, ez a fo jelentosege, na meg a ceremonian felolvassak ki mit irt fel, de az senkit smemire nem kotelez, csak megkavarja majd a szart egyesekben. Mivel nem lehet megbeszelni egymassal, nincs lehetoseg elore kimagyarazni, hogy figyi, taktikabol ajanlottalak fel.
Normal esetben, taktikailak igent kelett volna irni, mert ha teszem azt fiu vagy es igent irsz, a lanynak adsz nagyobb eselyt a vedetsegre es mented a magad boret, meg ha utolag nem is leped meg a cseret, jol jarhatsz.
Tegnap volt talan amikor pit mondta Rolandnak, hogy 3 fiu is bent akarja tartani, de ne aljon mellejuk ha vedetsege van (Broki es David a masik ketto, ha jol remlik) ... ezek szerint ebbol semmi nem lett, mert Brokit veszelyezteti.

Egy biztosnak tunik, ez a szavazas csak a vedetseg kiosztasa volt jo, senkit nem kotelez semmire a parvalaszton.

A, Bettit nem lehet valasztani, majd O fog valasztni a vegen. A 6 fiu aljon be a masik 5 lany moge, a vegen Betti is bell egyik paros melle, a kilakault 2 trional tavozik egy fiu es egy lany.

B, ha minden lany valaszthato, kikotik, hogy nem alakulhat ki 6 paros, a fiu aki utolsonak valaszt nem allhat be a szabadon maradt utolso lany moge, mert ez a lany par nelkulinek szamit es kisett, masvalaki foglalt lany melle kell alnia es az majd valaszt (de akkor felmerul, mi van ha Betti mogge 3an is bealnak es ket regi lany marad par nelkul)

C, ha a ket hatralevo het az nallunk ket het (ami 2 ceremonia) es nem nalluk ket het (ami 3 ceremonia), akkor lehet bent tartjak a 6 parost es az egesz vedetseg csak annyira lessz/volt jo, hogy megbojgassa a parokat igy a vege elott

Roland valasztasa elsore nem tunik tul jonak, ez a mostani vedetseg jovo heten hatranyt jelent majd, ha ilyen valasztast hoz, inkabb mentem volna olyan melle aki amugyis cserelni akart. Finale szempontjabol jo dontes, de a kovetkezo het szempontjabol rossz dontes.

pilar ternera 2012.05.03. 10:07:35

@sawyer_15: :DDDDDDD, de annyiban vitatkozom veled, hogy Edinka Broki nélkül nem idegesítő, csak így együtt....
szóval tedd még félre azt a kanál vizet, reménykedj, hogy észhez tér! ;)

sawyer_15 2012.05.03. 10:07:50

Amennyire sikerült kiismerni Broki lelkivilágát (what?!), arra jutottam, hogy Edina azzal jár a legjobban, ha Broki beáll Noémi mögé. A csávó aztán esténként meghúzogatja párszor FSZK-k, leordítozza, hogy milyen szemét módon viselkedik vele, majd a kimegy a konyhába, lelkizni meg csókolózni Edinával, miközben végre neki is mondja, hogy mennyire szereti… Közben persze párszor elsírja magát, hogy neki mennyire hiányzik a barátnője, így szüksége van a vigasztalásra…

pilar ternera 2012.05.03. 10:08:53

@Stipistopi: miért állna oda?:O) Andor megbízható, nem?
@Pácsó Ármándó: kevert volna le neki egy sallert? :o)

Banyus83 2012.05.03. 10:09:16

@Pácsó Ármándó: Szóval akkor Edina védett lesz...ez jó hír!!!!

@Stipistopi: Akkor ott lesz tolongás...

@Vadkörte82: Az se baj, ha hazamegy, bár gyanítom, hogy nem fog...Hiper és FSZK is benn tartaná szerintem...

ÁÁÁÁ, mérges vagyok, hogy pont ma nem kerül fel a tegnapi rész a letöltős oldalamra...ez az én formám, nem kellett volna tegnap teljes nyugalomban bealudni, gondolván, hogy ma reggel úgyis letöltöm... :-( Grrr...

Pepeninho 2012.05.03. 10:09:36

Kezdem úgy érezni, hogy a szerkesztők Brokival akarják megnyeretni a műsort. Ha megnyeretni nem is de minél tovább bent tartani. Ez az új manőver nagyon arra utal. Érthető, hiszen a gerinctelelnsége az egyik legérdekesebb dolog a műsorban.
Six már meg sem lepődsz a tegnapi gyöngyszemen. Edina baszd meg, Edina faszt nem, Edina szarháziretekkurva. Erre Edina azt szűrte le a dologból, hogy Broki annyira dühös magára, hogy az Edinát szídja, de valójában magát átkozza. Nálam ez volt eddig a mélypont. Ennél már csak nem lesz hülyébb ez a nő. :D Vagy tényleg ennyire, romlatlan és naív ez a lány. A romlatlan mondjuk az Ő esetében költői túlzás.:) Tehát, Edina hülye mint a segg vagy csak ennyire naív.
Egyébként őszintén sajnálom, hogy ennyire kapcsolatfüggő és emiatt képes enynit nyelni. Csak ez lehet a háttérben.

szepi79 2012.05.03. 10:12:37

sixx: " Roli szegény hebeg, miért ne lehetne a párom? De hogy, kérdez vissza Hiper, mondjuk azt én sem hallottam még explicite kimondva, hogy egymást nem választhatják, de ezt csak halkan mondom, mert nem akarom, hogy Hiper kommentelni kezdjen."

amikor randizni voltak az újak még kedden (?), akkor volt egy levél, hogy az egyikük védett lesz, a másik meg megy a levesbe. viszont arra is emlékszek, hogy nem pont ugyanazt a levelet kapták benn, mint kinn, volt valami eltérő infó benne, lehet pont ez, a bentiek javára, ebben az esetben ez geciség a szerkik részéről.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:15:13

@C76: A, ez így egész jó
B, És ma van ha Betti mellé senki sem áll be? Kiesik védetten? Nyilván nem.
C, én erre szavazok

Stipistopi 2012.05.03. 10:15:54

@Pilar Ternera: miért állna oda?:O) Andor megbízható, nem?

Pont ezt mondom,hogy Pít panaszkodott rá Edinánál is és Naominál is, hogy már nem bírja. Na, most ez vagy taktika, vagy a való igazság...

pilar ternera 2012.05.03. 10:16:56

@Stipistopi: erről én lemaradtam. :((( extrában volt???

Stipistopi 2012.05.03. 10:16:58

@Banyus83: Szóval akkor Edina védett lesz...ez jó hír!!!!

Na, de csak a jövő hétre! És utána?

sawyer_15 2012.05.03. 10:17:03

@Pilar Ternera: Viszont csak Brokival látjuk, és az katasztrofális (ld. Pepeninho kommentjét...).
Egyébként az sem normális, hogy valaki ennyire más befolyása alá tud kerülni.

LoveMy 2012.05.03. 10:17:58

@Pácsó Ármándó:
:DD

Szerintem az elméleted, hogy aki felajánlott a párját, amellé áll majd a két védett, ez abszolut kizárt. Ez a felajánlás téma, akkor lépett volna érvénybe, ha az egyik nem (nő v. férfi) többséget kapott volna. Most így már ez csak arra lesz jó, ha T69 elmondja azok nevét, akik felajánlották, hogy szembesüljön a párjuk ezzel a ténnyel. Me aztán honnan tudná a védett Frankie, hogy kiket ajánlottak fel, ha titkos?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:18:10

@Pilar Ternera: Vagy lekapja szájjal Rolit :-) Az lett volna az igazi meglepi :-)

@Banyus83: Valakinek biztos :-)

nosce 2012.05.03. 10:18:39

@C76:
"Sehol nem hangoztt el, hogy aki parcseret ajanl, az kotelezoen meg is kell lepje majdvagy az koti a vedett uj jatekost barmiben is.
Ez a boritekos dolog egy vedettseg odaitelesi szavazas volt, ez a fo jelentosege, na meg a ceremonian felolvassak ki mit irt fel, de az senkit smemire nem kotelez, csak megkavarja majd a szart egyesekben"

HÉ eleve mondta előtte h nagy kockázatot vállalnak a választással. De tegyük fel h ezt csak mi nézők hallottuk, és ez csak egy szimpátia szavazás volt h ki legyen védett, de akkor ezt is írták volna a papírra, pl. "szerinted ki legyen védett ?". Ha felajánlod a párodat az azt jelenti h az megy a levesbe...

LoveMy 2012.05.03. 10:20:44

@Pácsó Ármándó:
még a fű is kihalt volna ÉH-ben :)

Banyus83 2012.05.03. 10:23:30

@Pácsó Ármándó: nekem biztos :-))

@Stipistopi: Egyelőre az is jó...már ennek is örülni kell :-D

C76 2012.05.03. 10:23:54

@nosce: szamomra is igy lenne helyesebb, hogy aki parcseret ajanlott, az meg is lepje kotelezoen es elobb a ket uj ember parjait alakitsak ki, aztan a maradek 8 valasztgasson parokat es csak abbol a 8bol essen ki 2 ember, de a bevagott jelenet nem erre utal (ma este okosabbak leszunk)

HE azt mondja ha lecserelned a parodat es nem azt, hogy ha lecsereled a parodat, inkab feltetelesen mondja mintsem kijelentoen, habarnem akarok kukacoskodni, valosiznu ennek nincs jelentosege

Stipistopi 2012.05.03. 10:23:56

@Pilar Ternera: ha nem az adásban, akkor az extrában. :) Még azt is mondta Pít, hogy Andor egyáltalán nem nőies, de hozzá úgy közeledik, mintha az lenne. Pl. nézd meg az elmúlt műsorokat, Andor is beállt a picsarázó "táncosok" közé. Pítnek ez már túl harsány, "túúmáccs". És mindezt Naominak (is) mondja, akit ő dobott maga mellől, pont emiatt!

fl3sli 2012.05.03. 10:25:44

Én egyet nem értek. Lehet már írta valaki, de párba vannak, szóval mindenkinek lehet párja a végére, vagy a ceremónia előtt kiesik valaki?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:26:05

@LoveMy: Nincs ilyen elméletem, azt csak figyelmetlenül írtam. :-)

beacska 2012.05.03. 10:26:12

@nosce: az más. annak semmi köze nem volt a szexhez! az lojalitás volt. szerintem Gábor emlékének csinálta...

jo.e 2012.05.03. 10:26:26

@Pilar Ternera: Dehogynem! :) Majd talál magának másik mestert, akibe beleszerethet.

nosce 2012.05.03. 10:26:49

@C76:
"HE azt mondja ha lecserelned a parodat es nem azt, hogy ha lecsereled a parodat, inkab feltetelesen mondja mintsem kijelentoen, "

Azért mondta feltételesen, mert ha többen is cserélnének párt akkor ténylegesen csak egyikük fog cserélni.

jo.e 2012.05.03. 10:27:42

@C76: a "B" változat kilőve. Azt nem értenék meg. Sztem az "A" lesz pontosan! Te vagy az igazi elemző, nem Levente! :))

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:28:46

@Banyus83: Tudtad, hogy Vadköri=Edina? Stimmel a lakhely, az alak, és szerelmes is :-))

@fl3sli: Na, ezt nem tudjuk még!

nosce 2012.05.03. 10:30:11

@beacska:
"az más. annak semmi köze nem volt a szexhez! az lojalitás volt. szerintem Gábor emlékének csinálta.."

Hipernél senki nem tudja h minek van köze a sexhez, még ö se :), LMZ nagyon nem jött be neki, aztán mégis megcsinálta :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:32:45

@nosce: Aztán megint nem jött be neki, aztán tegnap majdnem lehányta :-))

beacska 2012.05.03. 10:32:59

@nosce: nem jött be neki? :))) rögtön ráúszott...tegnap mondta is neki. De Anikónál nem az számít, amit mond, hanem amit tesz. Hidd el, bejött neki Gábor is, Levente is. Mindkettő szép nagydarab férfiember, aki még idősebb is nála. Kizárt dolog, hogy Anikó egy nyikhajjal kezd...

Banyus83 2012.05.03. 10:33:17

@Pácsó Ármándó: Vigyázz...majd mindjárt jön, aztán kikéri magának :-P...És miért 82?

pilar ternera 2012.05.03. 10:33:26

@jo.e: ugyan már! :))
@sawyer_15: volt már pl. kényszerű párcsere, amikor külön voltak. akkor is látszott, hogy Broki nélkül jó lenne ő... szeretethiányos, kapcsolatfüggő. sajnálhatod is, szidhatod is... ez van.

jo.e 2012.05.03. 10:34:23

@Pilar Ternera: Nem nézed az extrát ???? Nebazzz!!! :)))
Akkor lemaradtál erről is:
Pít és N üldögélt, M. állt mellettük a szokásos sörével.
- (M. N-nek) Te 1 szopógép vagy?
P. majd leesik a székről. De N. válaszol. Már nem emlékszem pontosan mit, de részletes használati útmutatót adott, h. mikor és milyen módon hajlandó sz..ni.
Tud ez a M., ha akar. Ezt a "csajozós dumát" én nem ismertem, de tuti, h. túl öreg vagyok.

beacska 2012.05.03. 10:35:07

nnna, azon gondolkodtam, mire is jó, ez a jövő heti előre védettség: nincs már több új lakó, kezdődik a leépítés!!!

viszont, ebben az esetben, én a 2 mostani Védett helyében végigmennék a párokon, lehet licitálni a védettségért! Ki ad többet érte?

a jövő heti 2 védettség, a bentmaradó párok felét jelenti!!!!!! nem semmi!

Vadkörte82 2012.05.03. 10:35:31

@Banyus83: szeretem ezt a számot :))amúgy valóban semmi konkrét.

Klajcsika 2012.05.03. 10:35:37

@Péter bá:
Ez már tényleg az a kategória!pfff...

Kabarészínész 2012.05.03. 10:36:57

ha a két agyhalott újfiú és újlány egymást választaná holnap (amit a bemutatoból láttuk, hogy nem lesz) akkor mindketten védettek lehetnének jövő héten is.
ÉSZ? NUKU?

Stipistopi 2012.05.03. 10:38:04

@jo.e: azt mondta, hogy csak a párjának az.

Banyus83 2012.05.03. 10:38:19

@Pácsó Ármándó: Jaaaajjj, de gonosz :-) akkor viszont bele kellett húzzon az Éden után :-)

@Vadkörte82: :-D

LoveMy 2012.05.03. 10:38:38

@Banyus83:
Szia!
Tegnap este, amikor megmutatták a párválasztó egy spori részletét, akkor írtam neked, hogy "érik a szőlőőőőőőőőőőő" ;)))

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:38:53

@beacska: "a jövő heti 2 védettség, a bentmaradó párok felét jelenti!!!!!! nem semmi!"
Mire gondolsz?

pilar ternera 2012.05.03. 10:38:55

@jo.e: naaaaa, neeeee!!!! basszus, mikről maradok le!!!
ebből is látszik, hogy kibújik Mátéból a kultúra, ha iszik! Ostobenkó meg...nomen est omen.! pfff!

Stipistopi 2012.05.03. 10:39:23

@Látnokzsálya: pont ezt mondom... és akkor mi lenne a védettséggel pont a finisben?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:40:39

@Banyus83: Hát, aki híres az népszerű! :-)

Banyus83 2012.05.03. 10:40:50

@LoveMy: Olvastam, csak még nem kerestem vissza, hogy válaszoljak...de igazad van!!!! De jó lenne...csak ismerjük már a jól összevágott előzeteseket :-(

Cathcart_ezredes 2012.05.03. 10:40:58

A tegnap esti kommentek után akkor most hivatalos sajtótájékoztatò keretében jelentem be, hogy nem vagyok pszichològus:)

Vadkörte82 2012.05.03. 10:41:13

@Pácsó Ármándó: ez most bók?...öööö..de nem. ugorj át inkább MyLovehoz cicázni...:)

beacska 2012.05.03. 10:41:16

egyébként szerintem Kíra fog hazamenni.
1. nem nyerhet, 2-szer kapott esélyt
2.jönnek a leépítések, nehogy már vmi csoda folytán bentmaradjon a döntőbe
3. Krisztiánnál is mutatták, hogy hogy kivan, mielőtt kimentették volna

Stipistopi 2012.05.03. 10:42:06

Én arra leszek kíváncsi, hogy Féliker kit választ...

Zsírsárkány 2012.05.03. 10:42:26

@Pepeninho: broki tényleg azt mondta edinkára hogy szarháziretekkurva?:D lemaradtam a tegnapi részről :(

beacska 2012.05.03. 10:42:45

@Pácsó Ármándó: hát, hogy szerintem a jövő héten redukálnak az 5-párból négyet. Tehát, a 2 védett már fix bentmaradó, rajtuk kívül még 2 pár marad

Vadkörte82 2012.05.03. 10:42:51

@Banyus83: na ez tényleg jó lenne..mi lenne ha végre megvonnák Brokitól az alkoholt? meddig bírná ki???

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:44:14

@Vadkörte82: :-)) Most akkor ne is áruljam el, hogy Banyus miért 83? :-))

C76 2012.05.03. 10:44:29

Ezt a jatekot tucatnyi modon lehet jatszni, lattunk mar mindne felet fajtat:
- csak vakaciozom es pialok, lessz ami lessz
- kalakult parkapcsolat es kitartanak egymasert
- taktikas killer aki minden heten/kethetente parjat lecsereli
- leszarok mindenkit, par hetem van de abban geci leszek
- don Corleone, aki nem csak magaert hanem a jo csapatert is taktikazik
- jelentetelen senki, aki ket szot nem szol egy adasban, lapit, hogy ne eszre se vegyek
- par ember osszefog iranyitani a sajat bentmaradasuk
- maganyos farkas, senki nem erdekli es vegig hazudja a jatekot
- maganyos farkas, senki nem erdekli es vegig nyalizik mindenkinek

es meg sorolhatnank .... mert minden ember egy kulon klinikai eset, tobb jatekmod lehet eredmenyes, de nem mindegyik.

"Taktikusok" kozul szerintem Pit jelenleg a legjobb, Aniko csak annak hiszi magat, de nem az, O inkabb a mindnekit leszarok, vegig hazudok es mindnekit kihasznalok verzio. Pitnek jo meglatasai vannak, a maga sorsat jol iranyitja, meghuzza a nehez dontest ha meg kell tennie, de nem szarik mindenki fejere, csak anak tolja rizsat akit felre kell vezetni es nem egyszer sajat magan tulnezve mast mentett ha tudott. En dicserem azt aki minnel emberibb tud maradni odabent.

Edina-Mate lehet a nezok szempontjabol unalmas, biztos erdekesebb lenne bent latni 10 pokmajmot akik hetente valtjak a parjaikat. Nem rossz jatekmod az ovek, valami kotelek van koztuk (vagy legalabbis volt, ha nem mas, akkor a szex, ami odabent is er valamit), igyekeznek joban lenni a jatekosokkal. Mate piasan szokott kiakadni, tisztabb fejjel fele annyi zur lenne koztuk. Ez a jatekmod az utolso hetekig nagyon eredmenyes tud lenni, csak vedetseg tudja megbomlasztani oket, de menet kozben hosszu tavra gondolkozik es elsosorban part keres maganak, nem azt hogy a legszorosabb parkapcsolatot verje szet, ez inkabb a vege fele kerul eloterbe, mert ha az utolso vedetsegekkel nem robbantjak szet a legstabilabb part, kesobb szinte lehetetlen lenne.

hideg kéz 2012.05.03. 10:44:55

@jo.e: Azt mondta, hogy természetesen naponta. De mondani én is tudom.

Banyus83 2012.05.03. 10:45:19

@Vadkörte82: Semeddig...de már amúgy is mehetne...

Nincs ma cikk a Brosban .-( ejnye-bejnye...

pilar ternera 2012.05.03. 10:46:24

kérdés: 1.KIT LÁTNÁTOK SZÍVESEN A NÉGYES DÖNTŐBEN??? :O)
2. KI LESZ BENT?:O)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:46:45

@beacska: Ööö..., nincs két védett pár a jövőhéten, csak két védett személy. Rolinak&Bettinek nem hosszabbodik a védettsége csak Edinának lesz a jövőhéten és talán Márknak.

Vadkörte82 2012.05.03. 10:47:32

@Pácsó Ármándó: te mindentudóóó..83 pár cipője van.

Banyus: múltkor is Mátéról cikkeztek..lehet benézték a hetet.na ez nem valószínű. még korán van majd délután.

hideg kéz 2012.05.03. 10:48:47

@Cathcart_ezredes: Bocs, valamikor elemezted, hogy Broki a torkát fogdossa, ha Edinával van, az vitt félre. Azt se bánom, ha a fegyházból írsz, szép a kutyád.

Banyus83 2012.05.03. 10:49:01

@Pilar Ternera: 1. Edina-Pít-Máté-tökmindegy
És látok is esélyt bármelyikükre a 3-ból...

beacska 2012.05.03. 10:49:47

@Pilar Ternera:
1.Pít-Noémi és Anikó-Levente
Mindkét páros más-más miatt érdemli meg

2.valszeg Edina-Máté - valamiért úgy érzem Máté bejön vmelyik szerkesztőNŐnek. És van egy másik szintén NŐ, akinek nem...melyik győz? ;)

fl3sli 2012.05.03. 10:50:26

én még mindig erre leszek kíváncsi, hogy mivel egyenlő a fiú lány pár, akkor hogy fog kiesni valaki, mivel mindenkinek lehet párja.

beacska 2012.05.03. 10:50:50

@Pácsó Ármándó: tudom, hogy nincs védett pár. De a 2 védett személy, ha nem egymással alkot párt, akkor máris megvan a 2 tuti pár. ami a továbbjutók fele. Így értettem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2012.05.03. 10:51:34

Macika rulez! Sokkal faszább és karakteresebb, mint bárki az agyhalottak közül...

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:52:29

@Vadkörte82: És mindet egy-egy fiútól kapta :-) Értettem a célzásod :-)

@Pilar Ternera: 1, Andi-Pít, Edina-LMZ
2,Ua.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.03. 10:52:35

Uhh ez az Anikó nagyon elszállt már magától.

A tamponos előadása után szemet forgatni azon, hogy valaki bejelenti a szarását... Hát nem semmi álszentség.

Plusz lehet, hogy a Roland egy buta pöcs, de hogy Anikó még nála is nagyobb idióta, az biztos. Ugyanis most Roland lesz legalább 2 hétig védett és nem hősnőnk, aki nyilvánosan kifejezte, mennyire nem bízik a párjában, valamint Roland égetésével kb garantálta, hogy nevezett személy ne álljon mögé, védettséget biztosítva a következő hétre...
Meg kéne tán kérdezni tőle, hogy tudja-e egyáltalán, melyik játékban van, nem?

Banyus83 2012.05.03. 10:52:42

@Pácsó Ármándó: nehogy elmondd :-D

@Vadkörte82: Annyi cipőm tuti nincs :-)

pilar ternera 2012.05.03. 10:53:38

az én "vágyam":
Edina, Pít, LMZ, és mert muszáj még vki: Ostobenkó

amitől félek, hogy végül Máté is ott lesz...:(

C76 2012.05.03. 10:53:58

Amugy nem elkepzelhetetlen, hogy a jovo heten bent marado 5 paros ugy fog valasztani, hogy csak 4 par maradhat bent, a vedett fiu es vedett lany (Edina) nem valaszthatjak egymast hanem be kell aljanak a mar meglevo masik 4 par melle valahova, ezzel kiejtenek egy ujabb fiut es lanyt (esetleg megspekelni egy plusz lakoval, akinek kb, nulla eselye lenne part talalni ebben a felalasban).

Stipistopi 2012.05.03. 10:54:27

@Haynau: és nem vedel, mint "állat" :)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.03. 10:55:17

@Zka: hopp, bocs, Roland nem 2 hétig lesz védett, a lényeg azért érthető.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:55:33

@beacska: Vagyis a jövőhéttől komplett párok esnek ki? Csak részben láttam az ÉH1-et és már nem emlékszem.

Banyus83 2012.05.03. 10:56:10

@Pilar Ternera: Igen, ez a verzió jobban tetszik...Máté nem kell, LMZ jöhetne...
És akkor ki nyer?

@Pácsó Ármándó: Aha...fiúk meg a cipővásárlás...kíváncsi lennék, lányok, kaptatok már fiútól cipőt????

LoveMy 2012.05.03. 10:56:45

@Vadkörte82:
na jól van, ezt megjegyeztem!

nosce 2012.05.03. 10:56:58

@Zka:
"A tamponos előadása után szemet forgatni azon, hogy valaki bejelenti a szarását... Hát nem semmi álszentség."

Hiper érzékeny a szarásra, Muzsikust azért baszta ki mert az a hotel összes wc-jét összeszarta :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 10:57:33

@Zka: Roland és Betti csak ma védett.
A többi stimmel.

hideg kéz 2012.05.03. 10:58:53

Broki meg Edina tuti ott lesznek a végén.
Aztán Broki eldobja a gömbőcöt, és közli: meg kellett tennem, tudod, hogy miért. De nagyon megszerettelek.
Pedig csóró Papucs dolgozik a legtöbbet.
Meglehet, ő is pszichológus.

Stipistopi 2012.05.03. 10:59:57

@nosce: nem csak azért baszta ki.

hideg kéz 2012.05.03. 11:00:33

@Banyus83: Zoknit már vettem nőnek:)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.03. 11:00:46

@Pácsó Ármándó: igenigen, összezavartam magamat azzal, hogy 2 hét biztonságot nyer, aki a most védettséget nyerőt maga mellé tudja állítani. Ezt bukta be most Anikó - legalábbis vélhetőleg.

beacska 2012.05.03. 11:01:24

@Zka: 1. Roland nem kapott 2 hétre védettséget
2. ezzel is bizonyította, hogy bár itt mindenki köpködi, hogy gerinctelen, és mindent odaadna a védettségért, érdekes, mégsem....

3. Anikó tudja, te is tudod, mit nézel?

nosce 2012.05.03. 11:01:31

@beacska:
"nem jött be neki? :))) rögtön ráúszott...tegnap mondta is neki. "

Jah mert muzsikus után a kardfogú tigrisre is ráúszott volna :) De fattert tényleg kedvelte :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:02:14

@Pilar Ternera: "amitől félek, hogy végül Máté is ott lesz"
Pít-Máté vagy LMZ-Máté vagy Pít-LMZ?

@C76: Szerintem már nemigen lesz újabb lakó, a többi stimmel

@Banyus83: Én már vettem cipőt lánynak, nem is egyszer...

@nosce: A tamponra meg nem érzékeny, elb@szta Kulabá! :-)

riverblue 2012.05.03. 11:03:00

@Látnokzsálya: látom te is levágtad a storyt..;)
nos talán ezért kaptak észbe a szerkik..
és ezért állt ott a Máté fiú a végén árván:))),mert kapott egy menekülő utat.
a 2 új..meg,amúgy sem juthatott el idáig agyban ;)))),hogy baszki álljunk már mind2en egyazon párocska mellé..ha van sansz rá.
de nem lett..ezek szerint.

nosce 2012.05.03. 11:03:16

@Stipistopi:
nem csak, de ahol tehette szóvá tette :)

Banyus83 2012.05.03. 11:03:47

@Pácsó Ármándó: Az elsőben az utolsó 2 hétben hullottak el a párok. Az utcsó párválasztó után (vagyis az utolsó hétre) 3 pár maradt...és nem feltétlenül párosával estek ki...

@LoveMy: :-D

@hideg kéz: Az nem ér...cipőre vagyok kíváncsi...Pácsó?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:05:07

@hideg kéz: A hideg kezed miatt nem is csodálom :-)

@Zka: Kíváncsi vagyok, hogy felajánlotta-e magát a beszólása után pár perccel Rolandnak?

LoveMy 2012.05.03. 11:05:22

@Pácsó Ármándó:
Az előző HV-be beraktam egy cikket, hogy ez a kettő az utolsó beköltöző, ezután már csak fogynak!

Kallisztó 2012.05.03. 11:05:32

Ilyen azóta nem történt meg, hogy van internet, de most mindenki egyetért abban, hogy Hiper egy minősíthetetlen némber. Hihetetlen, megtörtént a csoda az interneten
Haleluja

hideg kéz 2012.05.03. 11:06:52

Azért szegény Muzsikus hogy foghatja a fejét most Olaszliszkán. Tényleg, tényleg az volt a baj, hogy szeretek ide-oda szarni??

nosce 2012.05.03. 11:07:03

@Pácsó Ármándó:
"A tamponra meg nem érzékeny, elb@szta Kulabá! :-)"

lehet ha kulabá időben megujjazza, akkor a szarást is elfelejti neki :)

Banyus83 2012.05.03. 11:07:49

@LoveMy: Aztán még ki tudja...abban a cikkben a pár nap azért elég tág fogalom...lehet 4 is meg 8 is, nem? :-D

@Pácsó Ármándó: Akkor te egy gavallér vagy :-9 Bár végülis, én is kaptam már cipőt páromtól, ha úgy vesszük...de nem 83-at :-)

C76 2012.05.03. 11:08:13

Nagyon kivancsi lennek egy olyan felmeresre hogy ki az a negy ember akit szivesen latnal a finaleban es ki az a negy akit semmi penzert nem szeretnel ott latni.

pilar ternera 2012.05.03. 11:08:57

@Pácsó Ármándó: Pít- Máté. Ha Máté van, LMZ nincs. :((
@beacska: 1. gerinctelen és senki nem érdekli, ahogy mindig mondja
2. olyan hülye, hogy még a riportszobában is hazudik, ahol nem kell taktikázni! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:09:15

@LoveMy: Ügyes vagy MyLove, én is ezt mondom.

@Kallisztó: Kérdezd meg Beácskát hol tévedtél :-)

@hideg kéz: :-DD

pilar ternera 2012.05.03. 11:10:01

@Kallisztó: nem, nem, @beácska Hiper-rajongó! :) nincs csoda! ;)

beacska 2012.05.03. 11:10:05

@Kallisztó: én nem értek ezzel egyet, de mindegy...és még vagyunk egy páran, csak nem ordibálunk hangosan, és írjuk le minden 2. hsz.-ban!

LoveMy 2012.05.03. 11:10:33

@Pácsó Ármándó:
hmmm, esetleg engem is meglephetnél ;)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.03. 11:11:21

@beacska: én nem köpködöm gerinctelenség miatt - nyilván hülye aki nem áskálódik és taktikázik ebben a játékban. És szintén hülye, aki a taktikázást gerinctelenségnek véli.

Én azért köpködöm, mert álszent és csúnyán el is taktikázta magát 1 hét alatt kétszer. Ami nem elnézhető egy olyan ember számára, aki teli szájjal röhögi ki a versenytársa hülyeségét.

Csillag Születik selejtezőben megvolt az a kiscsaj aki bejött és kurvanagy mellénnyel előadta, hogy itt van ez a sok önértékelési hibás ember aki nem tud énekelni? Természetesen kiderült, hogy ő is egy azok közül, akikről beszélt. Anikó ugyanez.

hideg kéz 2012.05.03. 11:11:21

@Banyus83: Jó, de erre azért emlékszem, mert nem volt ott a csaj. Cipőt is fizettem már, de az rohadtul nem ugyanaz, azt nem én választottam, nem is én vettem, csak jelen voltam.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:12:57

@nosce: (Az érzékeny lelkűek ne olvassák):
Anikó meg viszonozza neki, hogy könnyen kicsússzon otthon is! :-))

@Banyus83: Mint Buga Jóska. Nem szép, de gavallér!

@Pilar Ternera: Edina szíve megszakadna, ha Máté még Píttel is összejönne! :-DDD

pilar ternera 2012.05.03. 11:14:23

@Pácsó Ármándó: hüleeee! :DDDDD akkor kinyílna a szeme? nem hinném.... és Mátétól részegen minden kitelik!;)

Zafír333 2012.05.03. 11:14:26

@beacska: Igen, és Elemzőnek önuralma is van! Szelíd!
Anikó viszont ocsmányul viselkedik vele, abba rúg, akinél erősebbnek tartja magát, holott Elemző magasan fölötte áll minden szinten. Milyen gusztustalan volt, ahogy mosolygott az új fiúra, miután az védettséget kapott.Elképedek ezen a nőn!Már akkorára felfúvalkodott, hogy hamarosan hatalmasat fog zuhanni!
A legnagyobb örömet az előzetesben az okozta, hogy Edina mellett nem Broki Mátét láttam.Végre! Szörnyű ez a leki terror, ami a tükörszobában folyik!Sajnélom Edinát, hogy ennyire fájnak neki egy ilyen jellemtelen ember okozta sebek! De ő szerelmes! Mi könnyen osztjuk a tanácsokat kívülről, józanul. Egy kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, és Edina ezt 1000 %-kal betölti.Őszinte, szinte már nézni sem mer, miközben Broki Máté űzi a kis játékait.Aztán jönnek a kérdései: "Mi a gond? Miért vagy szomorú? Mi történt?Mi a baj?" Bárcsak Edina felébredne a kábulatból!!

beacska 2012.05.03. 11:14:41

@Pilar Ternera: 1. csak szeretne az lenni. de ezen kár vitatkozni.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:16:25

@LoveMy: (Ha leszoksz arról, hogy mindent letagadj ami megtörtént, akkor oké! :-DD )

beacska 2012.05.03. 11:16:54

@Zka: álszent??? hát ez új...mert nem szarik bárhova?

megyek dolgom van, veregessétek egymás vállát csak tovább nyugodtan.

Én bírom Anikót, ti nem, nem posztom védeni.

Kallisztó 2012.05.03. 11:17:06

@beacska: elnézést. pár napja el vagyok csúszva és csak belescrollozok a kommentekbe, abból szűrtem le a teljes egyetértést, de akkor tényleg nincs még itt a csoda.

vécés jóska 2012.05.03. 11:18:24

Most néztem meg a tegnapi adást. Szóval ez most azt jelenti, hogy a dunai betyár beállt Naíva mögé, hogy Edinácska védett lesz jövőhéten és akkor már szinte biztos, hogy bent van a döntőben?! Ez fáj :( Ha ez a szerencsétlen pénzt nyerne, az lenne mindennek az alja. Még Hiper + Ostobenkó is jobban megérdemelné, egyik legalább játszik meg kavar, FSZKnak meg volt egy csomó párja. De Edinka már 2 hónapja csak Máté mögött nyavalyog.

pilar ternera 2012.05.03. 11:18:52

@beacska: ok, ahogy gondolod.... én csak annyit mondtam, hogy sztem te túl sokat feltételezel erről a csajról... talán mert tényleg jó lenne a műsorban egy jó taktikust látni, aki normálisan csinálja ezt. ő számomra nem ez.

sawyer_15 2012.05.03. 11:20:25

@Pilar Ternera:
1. Lányoknál bárki, csak ne Hiper ill. Edina, fiúknál elsősorban Pít...
Bár tulajdonképpen szívesen megnézném, ahogy Máté-Edina vagy Hiper-LMZŐ tartja egymással szemben a gömböt... asszem nem kéne 25-ig számolni, ismerve Máté és Anikó személyiségét... még azt is vállalnám, hogy minden zsáknál lehúzok egy felest... be-e rúgnék vajon addigra, mire átbasszák Naivát meg Leventét? :-)

LoveMy 2012.05.03. 11:21:24

@Pácsó Ármándó:
te kis szadomazo ;)

Öccccsssééééémmm, lelki terrorban vagyok és ráadásul még zsarol is!
Ígérem leszokok...;)
Kérhetsz bááármit ;)

Zafír333 2012.05.03. 11:21:51

@Pilar Ternera: Elemző-Edina biztos, talán Márk ...

Banyus83 2012.05.03. 11:22:55

Isten az atyám, úgy felhúzom magam hülye embereken!!!!! ÁÁÁÁ...Senki ne vegye magára, nem az itteniekről van szó :-) Csak kicsit mérges lettem...

LoveMy 2012.05.03. 11:24:10

@vécés jóska:
már többször rájöttem hogy nem egy műsort nézünk. De szíved joga :)

Kallisztó 2012.05.03. 11:24:27

Mekkora lenne, ha Pít levajazná az új csajjal, hogy dobja ki a párját, jövő héten meg a védettségével beáll Noémi mögé.
Brokinak holnap Csírához kellene állnia holnap, persze Edinka a féltékenységi rohamai miatt nem látná át miért csinálja, de ha mégis megtenné és Naíva is megértené, akkor jövő héten visszakaphatná Brokkot és megszabadulnának Csírától.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:25:31

@Zafír333: Elvileg Bettinek Márk jön be, pláne hogy tegnap felajánlkozott neki a fiú. Szóval Márk is esélyes a végén!

pilar ternera 2012.05.03. 11:25:40

@sawyer_15: :DDDD jó teszt lenne!
Pítben egyetértünk, az egyetlen aki igazán gondolkodik itt...
az én finálé vágyálmom, ami a kib.szásokat illeti: Máté-Edina döntő és Edina eldobja a gömböt. tökmindegy hol, csak Máté ne jusson egy kanyi fillérhez sem!
de ez olyan messze van a valóságban elképzelhető verziótól, hogy tényleg csak a legszebb álmokban van helye! rózsaszín vattacukorfelhő tejszínhabbal! ;)

Zafír333 2012.05.03. 11:27:05

Köszi! Jó lenne! Márk eddig még nem torzult el:)

Stipistopi 2012.05.03. 11:27:46

@nosce: meg azt is (többek között), hogy kibaszta Fatert. Már akkor elmondta, amikor a párja lett Muzsikus, hogy ő nem tud vele élni. Érdekes, mindegyik palira ezt mondta.

Stipistopi 2012.05.03. 11:28:47

@Kallisztó: Brokinak holnap Csírához kellene állnia holnap

miért nem Naomihoz?

Kallisztó 2012.05.03. 11:30:15

Én Noémi-Pít döntővel lennék elégedett. Azért szerintem az a csaj is melózik azért, hogy itt legyen, csak nem annyira látványosan, mint szerencsétlen Papucs. De ő csomagban jön az elmebeteggel, tehát semmiképp nem lehet befutó, de azért sem, mert eltűri, hogy Hiper leszarozza. Komolyan..annak a nőnek borzalmas lelki világa lehet...minden ok nélkül ilyen utolsó módon beszélni a párjával..áh, kész. Eszemebe jut az a nő, és én elszégyellem magam.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:31:09

@Kallisztó: Kapcsolódom ahhoz amit az előbb írtam Zafírnak. Csíra mögött tömörülés várható. De azért nagy poén lenne: Csíra-Márk mellé Broki és még melléjük befurakszik Betti :-)

C76 2012.05.03. 11:31:40

@Pilar Ternera: egyetertek, taktikusnak hiszi magat, de nem az, LMZ-ovel volt egy jo huzasa, de ennyi, mast nem lattam tolle, azt nem tartom nagy taktikanak hogy odamegy az uj emberhez, akinek barki jo csak bent tartsak es felajlaj aljon mogeje, ehhez nem kell sok esz, azt latnam mar egyszer mikor lany van bent es nalla rezeg a lec, akkor mit tud kieszelni par nap alatt, mert a maci sem valalna be maga melle

Elso nap : Edina-Aniko-Peti kedvencek sorrendet alkottam magamnak, 2 het utan ANikot az utolsok koze vetettem. Az igazsag az, hogy jo a teste es az huz rajta, de ha kiyitja aszajat es par napig latod mit muvel, nem kellene semmi penzert hosszab idore. Az agyambol nem rugdosnam ki, sot ha a fejet le lehetne csavarni es kicserelni mint egy villanyegot, bevalalhato lenne.

Kallisztó 2012.05.03. 11:32:21

@Stipistopi: Mert azt szeretném, hogy Noémi Píttel legyen a végén. Látok esélyt, hogy Noémi eljut a döntőig, de Brokival kevés esélye lesz, ha a többiek szavaznak. Píttel simán beszavaznák őket, mert cask új beköltözők feláldozásával jutnának be a döntőbe.

vécés jóska 2012.05.03. 11:32:36

@LoveMy: Nem baj az, hogy máshogy vélekedünk. :) De szerinted Edina megérdemelné, hogy megnyerje? Szerintem Pít + Levi kivételével, egyik sem érdemelné meg. Talán még Hiper, de adja Isten, hogy ő ne nyerjen semmit.

sawyer_15 2012.05.03. 11:33:30

@beacska: Számomra nagyon szomorú, hogy meg kell magyarázni, miért ellenszenves Anikó szinte mindenkinek:
- tárgyként beszél az emberekről, még a saját párjáról is;
- vitakultúrája az ordítozásból és más leszarozásából áll, nem hallgat meg senkit, nem figyel másra, és nem érdekli más véleménye, legfeljebb akkor, ha érdeke fűzódik hozzá;
- folyamatosan kettős mércét alkalmaz;
- kétszínű (ld. Kíra visszajövete);
- álszent, igen álszent: az, hogy húzod az orrodat, ha más bejelenti a szarását, miközben te a tamponcserédet kürtölöd világgá, eléggé erre utal;
- önző, lazán elvárná, hogy Levente beáldozza magát azért, hogy neki jó legyen;
Az, hogy paranoiás, affektál, vállalhatatlan a stílusa, ordenáré, már szinte részletkérdés, mert ezeknek a megítélése már sokkal szubjektívebb kategória, mindenesetre nálam már az önmagában is kiveri a biztosítékot, igaz, nála nem baszik egy öltést sem.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:34:12

@LoveMy: Csak az a nagy szíved kell! (Meg egy rekesz Black Rose sör :-))

anne.shirley (törölt) 2012.05.03. 11:34:57

Én vagyok az egyetlen aki nem érti mi baja lett Anikónak egyik napról a másikra Leventével? nekem valahogy kimaradhatott valami, vagy tényleg úgy jött mint derült égből villámcsapás ez az egész dolog köztük?
Levi helyében én lezsíroznám a csajjal hogy áljon be mögém, és a jövő héten is továbbjut, itt az is benne van, h a jövő héten az kapja védettséget aki mögé most álnak ugye.
Csávó meg áljon be Noémi mögé, aki majd a jövő héten Edinát rakja ki :)
Kár h nem szavazós a játék hehe

Stipistopi 2012.05.03. 11:35:03

@Kallisztó: Azt ne felejtsd el, hogy Pít egyszer már dobta Noémit a viselkedése miatt.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.03. 11:35:40

@beacska: Ha valaki szemet forgat gyakorlatilag ugyanolyan viselkedés láttán, amit ő maga is produkál, az álszentség. Vagy más szótárból dolgozunk?
Egyébként én is bírom Anikót, csak mostmár inkább rajta röhögök, mint vele, már ha érted :)

C76 2012.05.03. 11:36:06

@Pácsó Ármándó: "Kapcsolódom ahhoz amit az előbb írtam Zafírnak. Csíra mögött tömörülés várható. De azért nagy poén lenne: Csíra-Márk mellé Broki és még melléjük befurakszik Betti :-) "

HE nem tudna megbirkozni egy ilyen helyztetel, ha van eszuk ennyire nem engedik elkombinalodni a helyzetet.
Ott a fel bandanak nincs agya vagy agyilag zokni, a macit kellene behivni, hogy elmagyarazza na akkor itt mi is fog most tortenni. (a maci nappal nem elerheto)

Stipistopi 2012.05.03. 11:39:44

@anne.shirley: azt lett a baja, hogy LMZ mert CSAK társalogni más lányokkal is. Holott Hiper meg igencsak elvetette a súlykot más palik irányában is. És nem társalgással. LMZ-nek hálisten kinyílt a szája az utóbbi időben, csak Hiper nem veszi jónéven, mert már a papucsa kezd önálló életet élni valamilyen formában. Levi nem fog lezsírozni semmit, Hiperrel marad. Bár... még Bettina bekavarhat... A csávó meg Edina mögé állt be.

A szavazás már nekem is eszembe jutott, de ugyanoda jutnánk, mint az összes többi ilyen "show" esetében. Manipulálás a szerkesztők részéről.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 11:40:56

@anne.shirley: A Csávó=Roland?

@C76: Ha Márk sötét felsőben(ing vagy zakó) lesz akkor ő áll Kíra mögött. Látszik a karja egy része.

Stipistopi 2012.05.03. 11:41:21

@C76: a HE az itt mit takar pontosan? Horváth Éva vagy Hotel Éden?

hideg kéz 2012.05.03. 11:42:28

@sawyer_15: Jaj, de jó! Még egy édenes-ivós játék. Egy már volt, azt is csíptem.

Vadkörte82 2012.05.03. 11:42:40

@Banyus83: kaptm :) de én is vettem már..

@LoveMy: BOCSÁNAT!!!! nincs harag remélem :)

@Kallisztó: Hiperről már mindennki leírta véleményét, nagyjából ugyanazt, egyetértek vele..Hiperke hazajön sok sikert kívánok neki a párkereséshez..biztos a pasik zabálni fogják a stílusát.

Banyus83 2012.05.03. 11:44:05

na, csak megszereztem a tegnapi részt :-) mindjárt naprakész is leszek, mihelyt befejeztem a vaterán licitálást :-))

C76 2012.05.03. 12:05:11

@Pácsó Ármándó: en is neztem, hogy belog valakinek kajra/valla, fekete fenylo anyag, de nem tudom kie lehet

@Stipistopi: Evara gondoltam konkretan, mit fog lepni ha ilyen kialakulna, mert elvileg most lehetseges hogy 2 avagy 3 fiu is bealjon egy lany moge es pluszban meg oda allhat Betti is, hogy meg nagyobb kavar legyen ... jonne egy reklam es ekozben (valos idoben orakba is telhet) kiagyaljak mi is legyen

Meg mindeg az A) valtozatomban latok ertelmet, az elejen Betti nem valaszt es nem valaszthato, a 6 fiu valaszt az 5 lany kozul, es a legvegen valaszt Betti is. Vagy 2 trio alakul ki es a vedettek ejtenek egy-egy lanyt es fiut, avagy ha betti oda all ahol mar 3an vannak es 4en lesznek, akkor betti miatt tavozik a lany es a ket fiu kozul Betti valaszt maganak valakit.
Remelhetoleg a parvalszto elott kijelentik, hogy Roland es Betti egymast parjai nem lehetnek (ez igy zokott lenni), mert kulonben a mostani vedetseguket atvihetnek jovo hetre is mindketten, amit tulzasnak tartanek.

anne.shirley (törölt) 2012.05.03. 12:11:04

@Pácsó Ármándó: igen, csak nem jutott eszembe a neve :D

sawyer_15 2012.05.03. 12:13:52

@hideg kéz: Monjuk, ha két korrekt ember lenne a végén, az bünti lenne... de ettől itt szerintem nem kell tartani...

Egyébként számtalan ÉH ivós játék ötletem van, inni kell, amikor:
- Edina szájából elhangzik a Máté szó (a'la How I met your motherben a "but, ahhhm"
- Hiper hosszan mond egy egyébként rövid mássalhangzót
- valaki hibát vét levélolvasás közben
- Máté segge kilóg a gatyából és/vagy sapkát visel 40 fokban
- Noémi nem ért valamit...

vagy simán gyorsasági verseny, le kell pacsizni, ha feltűnik az obligát virág fejdísz a képernyőn, aki lassab, iszik...

Snoopyzit29 2012.05.03. 12:16:00

Kb. 23:50-nél feladtam a kommentek olvasását, van mihez hozzászólni az tény.
Fiúk választanak, így Bettibaba csak ücsörög és várja a csodát.
Remélem Elemző beáll Betti mögé, így Anikó koppan egy nagyot. Máté beáll Anikó mögé és mivel Edina jövő héten védett így visszamegy hozzá köv. alkalommal, így Anikó koppan, mert Elemző is védett lenne, ő meg hülye lenne őt választani.
És Anikó húzna haza a picsába. Jaj de jó is volna... De sajnos nem így lesz! Vagy Elemző beállhatna Kíra mögé is az még jobb lenne.
A legvalószínűbb az persze, hogy Máté Noémi mellé fog állni, aki Dévidet dobja is a levesbe rögtön és mivel nem látja a helyzet súlyosságát következő héten már keresheti is az új párt, mert Edina "vissza is veszi" Mátét.

Na jó mára ennyit az elméleteimről...

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 12:17:03

@C76: Levi pólószerűbe van, Pít, Broki és Roland világosban, Stikli(Dávid) sötét zakószerű és világos ingben, Márkot meg nem mutatják, de asszem neki van ilyen fénylős fekete inge.
A két trióval az a baj, hogy Rolandot már mutatják, hogy egyedül áll Edinával és nem lesz olyan hülye senki, hogy Ő is odaálljon ezek után.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 12:19:54

@anne.shirley: Dunai Hajós, MohácsiVész, Frankeistein, Frenki, Kancsal, stb. :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 12:21:51

@Snoopyzit29: Szerintem Kíra és Dévid megy haza.

beacska 2012.05.03. 12:26:33

@Zka: na tessék...én is csak azt mondom, hogy bírom, röhögök rajta jókat, és minél dilisebb, annál jobban értem, mit miért csinál és mond. És hogy nem kell csorda módra bégetni minden 2. hozzászólásban, hogy SZÍVLAPÁT (kedvenc hozzászólás prototípusom)

dilis, túlmozgásos, nagyszájú...de sok megmozdulása szimpatikusabb, mint az ÁLSZENT bólogatóké.

LoveMy 2012.05.03. 12:28:57

@Pácsó Ármándó:
Még hogy nem vagy Máté! ;)

@Vadkörte82:
Na jóóóó, egyefene ;)

C76 2012.05.03. 12:31:11

@Pácsó Ármándó: de azt figyelted hgy Brkitol csak balra mutatjak a szabad teret, jobbra nem latszik semmi, ott elkepzelheto hogy meg all valaki, persze ez nam valtoztat azon, hogy Edina moge mar nem fog sneki bealni, de ...

kialakulhat a ket trio, ugy hogy Mste mondjuk beall Naomi es David moge, ez egy trio + jon Betti a vegen, aki szinten beall egy par moge, nem Edinaek moge, masvalaki es akkor megvan a ket trio, egyik vedetseg miatt bomlik, a masikban pedig a lany valaszt

akkor komplikalodik el nagyon, ha betti nem par mell all, hanem oda ahol eleve 3an vannak, akkor ott 2 fiu es 2 lany lessz, Betti kiuti a lanyt es utanna valazt a ket fiu kozul

anne.shirley (törölt) 2012.05.03. 12:32:35

Kíra amúgy ellustult valahogy mióta visszajött, azt hiszi sérthetetlen vagy mi?
Anikóra szavam sincs... első perctől nulla szimpátia, már faterra is úgy nyomult h gáz volt nézni, sztem előbb utóbb kiejtette volna őt Gábor.
Edina nyávogása már jobban zavar mint a naivitása...
Andor lesz a végén a kedvencem, ide jutottunk..?
Fiúk közül Pít és Máté játszik, Máté már csak sebet nyalogat.
Nagyon lapos ez így sajna

LoveMy 2012.05.03. 12:33:22

@Snoopyzit29:
Szerintem Betti mögé nem állhat senki, mert védettként ő fog választani.
Gondolj bele ha Betti mögé is állhatnának a jövő heti védettség függvényében, az összes fiú odaállna!

beacska 2012.05.03. 12:37:04

@anne.shirley: Kíra tegnap elmondta, belefáradt. El is hiszem. Ha vki nem veszti el a józan eszét ennyi idő után, marha fárasztó lehet. Plusz ő még pihizett is egy pár hetet.
Meg még, érzi a vesztét. Tudja, hogy Márk ki akarja tenni, de nem tud tenni ellene semmit, hisz a jövő héten már nem jönnek újak, nem tud megbosszulni.

Egy esélye van: Roli. de ő meg agyhalott...

yilane 2012.05.03. 12:38:41

Andort senkise várja legalább a 6 közé?
Végülis az ÉH1-ben is volt egy férfiarcú nő és ő is milyen jól szerepelt.
Andornak a férfiarcúság szerencsét hozhat. :)

Ha Noémi tényleg megmenti Mátét, az jövő héten a végét okozhatja.

Snoopyzit29 2012.05.03. 12:43:42

@LoveMy: nem biztos, hogy az összes fiú odaállna, de majd meglátjuk hogyan csűrik-csavarják majd a mai párválasztót.
Jön majd biztos a szöveg, hogy ÉH-ban minden megtörténhet.
Én eddig idegeskedtem, de már csak röhögök rajta. Én egyetlen egy dolgot szeretnék, hogy Anikó essen ki (vagy lehetőleg üssék agyon még a vége előtt).
Milyen dumát nyomott a hintaágyon a Bettinek, hogy gondolja át kivel akar itt együtt élni a hotelben és előadta, hogy ne akarjon olyannal lakni aki ordibál meg hisztizik vagy valami ilyesmi dumát nyomott. Majdnem dobtam egy hátast...

Málnalekvár 2012.05.03. 12:45:02

Hello!

Annyit fűznék a dolgokhoz, hogy szerintem a viasat annyira nem hülye, hogy lelőné előre az összes poént és ekkorát spoilerezne a párválasztóval kapcsolatban. Lesz még ott valami csavar :))

Anikót meg valaki lője le légyszi, gusztustalan egy némber, még lónak sem jó.. az egy kedves állat, ráadásul gerinces.

LoveMy 2012.05.03. 12:48:15

@Snoopyzit29:
ezt kire értette?
csak nem saját magát ajánlotta? ;D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 12:49:39

Hi Guys! :D

Tudjuk már ki mellé áll Broki??? :)
Vagy lesz még valami dupla csavar szerintetek??

Én fogadnék rá, hogy Ostobenkó mellett fog kikötni... díjaznám mert szerintem onnantól mókásabb lenne a hotel.. :)
A ribi meg az alkesz.. tök jó páros.. :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 12:51:37

@LoveMy: Én azon agyaltam, hogy mi van ha mindkét védett egy párhoz áll?
Pl. Brokihoz és Edinkához...
Akkor nem esne ki senki... vagy lehet valami szabály, hogy egy pár mellé nem állhatnak??

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 12:53:05

@yilane: A foga előbb érne a döntőbe mint ő... ;) (Overdose... :) )

Snoopyzit29 2012.05.03. 12:55:32

@LoveMy: mindjárt visszanézem a videót, mert ezt szó szerint akarom idézni :-P

LoveMy 2012.05.03. 12:56:59

@paranyuszi:
Bár Pácsó szerint hat pár marad :) de szerintem egy lány és egy fiú megy.

riverblue 2012.05.03. 12:59:38

A megosztó személyiségeket szeretik a reality szerkesztők..
Na de egy többhetes hányinger..az smafú??? lásd: HiperLópofiAnikó

Az én tippem is a Csíra, Dávid duó
a távozásra..
szemben az ideális Hiper,Máté go outtal!!

gonoszkiralylany 2012.05.03. 13:02:45

@yilane: Noémi jövő héten beáll Pít mögé, és Andor fog kiesni.

Snoopyzit29 2012.05.03. 13:03:04

@riverblue: abszolút egyetértek.
Én Dévidet se sajnálnám, Kírát viszont igen. Nagy geci ez a Márk!

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:04:50

@LoveMy: Én is sanszosnak érzem, hogy egy lány és egy fiú is távozik.. De szerintem akkor sincs ilyen szabály, hogy ne választhatná a két védett egy azon pár két tagját... :) Vagy lehet,hogy ma este kiderül, hogy MÉGIS van ilyen szabály.. :)vagy, lehet, hogy még lesz jelentősége (hiába védett áll mellé), hogy ki mit írt a papírra.. azaz h lemondana-e a párjáról vagy sem... de csak 5letelek.. :)

2012.05.03. 13:07:15

Annyira készpénznek vesztek mindent amit a képernyőn láttok!

Fogadni mernék rá, hogy valójában ezek összevágott anyagok, kissé manipulálva az eseményeket, szerintem pont, hogy nagyon félre vannak vezetve a nézők.

A szereplők már majd 1 éve itthon vannak, télen vették fel az egész sztorit Mexicoban.
Nyilván nem adhatnak interjút, de miért ez a nagy csönd? Senkinek nem sikerült még összetalálkozni egyik szereplővel sem?
Erősen kétlem.

gonoszkiralylany 2012.05.03. 13:07:34

@paranyuszi: ja, ez nem infó, csak így lenne logikus :DD

szélfúttahaj 2012.05.03. 13:09:05

@Pilar Ternera: e-dinka szerint igen, ő már csak tudja hiszen ő meg kinyilatkoztta, h. ő a 10 a pontozás alapján. Összehasonlítási alap bőven van gondolom, ha ennyire felküzdötte magát.

kovácspéterke 2012.05.03. 13:10:03

@paranyuszi: hát, én sztem lesz vmi, mert sose az van a bemutatóban, ami valójában lesz.

kiváncsi vagyok mi lesz, sztem dévid és csíra távozik, az utóbbit nagyon fogom fájlalni.

Kallisztó 2012.05.03. 13:10:58

@Stipistopi: Igen, de most lelkiztek, sőt még sírtak is együtt. Pítnél ezzel be lehet vágódni és miután Pít lecserélte Petrára vagy Noémi átállt Omárhoz egy kis haragszomrád után megint úgy nyilatkozott, hogy fontos neki Noémi és még mindig szeretné bent tartani.

@Vadkörte82: hát lesz mit mantrázni, hogy a bezártság és a nyomás hozta ki belőlem, de alapjában nem ilyen vagyok...már várom :)

kovácspéterke 2012.05.03. 13:11:49

@Látnokzsálya: erre én is gondoltam, de sajnos én nem jutok ezzel közelebb a 25 millió forinthoz.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:12:31

@vágtázó halottkém: Nem értem a kételyeid... Az szerintem is tuti, hogy manipulált (bizonyos módon, lásd, Máté kinti barinő kicitálása) azt is gondolom, megvágják.. és?? :D
Egyébként asszem januárban jöttek haza, nem egy éve.. vannak azóta rendszeres közönségtalik is.. Sőt úgy emlékszem valaki itt írta, hogy találkozott Omarral és értelemszerűen szerződés köti, tehát nem beszélhet az ottani dolgokról.. Nem meglepi, elég gáz lenne ha most megtudnánk, hogy ki vagy kik nyerték.. :)

kovácspéterke 2012.05.03. 13:14:47

@C76: aki legyen ott: elemző, edina, pít és csíra.

Aki ne: anikó, máté

A többi nem annyira érdekel.

Grozunol 2012.05.03. 13:15:27

A műsor idén január februárban lett felvéve és márciusban elején már ment is adásba.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:15:38

@Mrs. Jackman: Egyetértek.. biztos lesz még valami.. hiszen ez az Éden hotel itt bá.... :D:D::D

Csírát én is nagyon fogom sajnálni... néha kicsit alpári (bár ez is relatív hiszen ott van minden szint alja... HIPER.. :)) de én bírom a csajszit, és sztem jól játszik.. :)

kovácspéterke 2012.05.03. 13:16:19

@vágtázó halottkém: március közepén értek haza, egy héttel a forgatás után. akinek meg eljár a szája, olyan pert húz rá a viasat, hogy a nyereményből nem fizeti ki. ilyen egyszerű.

kovácspéterke 2012.05.03. 13:16:55

@paranyuszi: sztem is, meg egyébként kellően önironikus.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:18:50

@Mrs. Jackman: Igen, ezt én is bírom benne.. :) "úgy nézek ki mint egy mell nélküli terhes hattyú.. :D " Ezt még sixx sem tudta überelni.. :D

kovácspéterke 2012.05.03. 13:18:57

ó, tényleg, el is felejtettem, h a fiúk állnak be, ergó, ha betti mögé be kell állni, felvállalva az esetleges kibaszarintást.

Stipistopi 2012.05.03. 13:20:53

@C76: ilyen esetben Éva sem gondol semmit, hanem azt mondja, amit a szerkesztők mondanak neki :DD

LoveMy 2012.05.03. 13:21:10

@paranyuszi:
a papírra írt igenek-nemeknek most csak annyi jelentősége lesz, hogy így mindenki számára kiderül, hogy mlyen kapcsolatban vannak a párok. Remélem tényleg felolvassa T69, hogy ki ajánlotta fel :)

@vágtázó halottkém:
Sokszor bebizonyosodott már mindenki számára, hogy remekül dolgoznak a szerk-vágók, és az, hogy egy-két spori momentum alapján találgatunk, reménykedünk, és beszélgetünk az csak nekünk jó, főként, ha úgy lesz, ahogyan mi szeretnénk! ;)

Stipistopi 2012.05.03. 13:23:02

@beacska: álszent??? hát ez új...mert nem szarik bárhova?

Még ha ezt jelentené az álszentség!!!

kovácspéterke 2012.05.03. 13:23:26

@Mrs. Jackman: magyarán már ment az adás itthon, amikor kint vége lett.

LoveMy 2012.05.03. 13:23:29

@vágtázó halottkém:
ja és 2012. februárjában lett vége!

Stipistopi 2012.05.03. 13:24:09

@paranyuszi: és a szőlő meg a terhes seregély hasonlat? az viszont ütött :)

Snoopyzit29 2012.05.03. 13:25:15

Nekem halott a videomegosztó nem tudom újra nézni egyiket sem ,-(

Stipistopi 2012.05.03. 13:25:59

@Kallisztó: PÍt nem fogja (másodszorra is) elviselni Naomit.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:26:32

@Mrs. Jackman: Ez igaz.. de bármikor bármelyik csaj vagy fickó mögé ketten, vagy többen állnak, valamelyiknek úgyis mennie kell...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:28:16

@LoveMy: Szerintem úgy izgibb lenne, ha MI nézők megtudnánk, hogy ki mit írt.. de nekik nem mondanák el.. :) És csak találgathatnának és hátradőlve nézhetnénk, hogy ki mit kamuzik..:)

Snoopyzit29 2012.05.03. 13:28:47

Van egy olyan érzésem, hogy lehet, hogy Píttel is lesz valami, mert olyan fancsali képpel mondja, hogy kicsúszott az irányítás a kezéből...

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:29:22

@Stipistopi: oké elismerem, a terhes seregély tényleg jó volt.. :)

Stipistopi 2012.05.03. 13:29:46

@Snoopyzit29: Én eddig idegeskedtem

ugyan min? :)))

Snoopyzit29 2012.05.03. 13:30:36

@Stipistopi: az emberi butaságon...
Rosszul fogalmaztam felidegesített.

Snoopyzit29 2012.05.03. 13:31:24

@LoveMy: köszi a linket, de nem indulnak el nekem még 15 perc után sem, de majd próbálkozom :)

LoveMy 2012.05.03. 13:32:50

@Snoopyzit29:
indítsd el, majd állítsd meg, és várj egy kicsit, hadd töltődjön fel!

Stipistopi 2012.05.03. 13:32:50

@Kallisztó: Pont, hogy azért passzolta Omárhoz Naomit, mert már nem viselte el, és látta, hogy ők ketten meg elvannak.

Stipistopi 2012.05.03. 13:33:48

na, és így legalább Naomit játékban tudta tartani, ahogy ígérte neki...

Vadkörte82 2012.05.03. 13:35:06

@Snoopyzit29: én is ezen méláztam nehogy őt dobják ki mert akkor tényleg nem tudok kinek drukkolni.

@paranyuszi: heheee :)ez ténlyeg jó lenne, én ma kb erre vagyok a legkíváncsibb kik ajánlották be öribari-társukat.

Stipistopi 2012.05.03. 13:35:17

@vágtázó halottkém: ne fogadj, mert így igaz! Összevágott jelenetek, nem jöttél még rá? :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:36:05

@Stipistopi: Kérdés az, ha nem lettek volna Naominek támogatói vajon meddig marad játékban??? Két hétig? kb.. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 13:36:14

@Snoopyzit29: Vagy pont azért nem lesz semmi, mert bevágták a riportot

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:37:36

@Vadkörte82: Erre én is nagyon kíváncsi vok..:) Vannak tippjeim, de remélem ma este mindenképpen megtudjuk.. :)

Stipistopi 2012.05.03. 13:38:15

@Kallisztó: na igen, de már előtte is (amikor egy pár voltak) már akkor is lelkiztek. Naomi nem is egyszer elmondta a riportszobában, hogy neki Pít lelki társ.

riverblue 2012.05.03. 13:38:32

elképzeltem mit csinálna éden1Ádám
a kavicskáival egy egy párválasztó előtt
ebben a szériában!?:))))
kidobálná vele az ablakokat..maximum.
mert itt ,ha kell,ha nem -már jön is védettség..kb.most már a semmiért.

és megkérdezem,hogy ha az éden1es szériában vkit vissza lehetett küldeni 2szer is!! pedig egy alamuszi fasz volt..
akkor itt- a szimpi Omár- miért nem kaphat még egy sanszot???:))

LoveMy 2012.05.03. 13:39:27

@paranyuszi:
FSZK még túlszárnyalta volta a Nonszit akinek 10 perc múlva kellett elhagynia a hotelt! :)

LoveMy 2012.05.03. 13:41:39

@riverblue:
egyszer küldték vissza, másodszor Ádám, mint barát feláldozta magát helyette!

szélfúttahaj 2012.05.03. 13:41:44

@anne.shirley: Én is Dinkát szeretném, h. kiessen, marha unalmas, de ha bentmarad elbabusgathat még valakit a paplan alatt. Lehet ezért tartják bent.Mondjuk Márkkal elnyüglődhetnének. Ja nem, mert Roli

Stipistopi 2012.05.03. 13:41:55

@paranyuszi: talán egy két napig.. vagy utána a viselkedésével kb. semeddig

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:42:13

@LoveMy: Lehetséges, hogy Ostobenkó 6 perc után távozott volna..:D
Érdekes, hogy Petra (vagy a szerkik? :) ) egy ügyes kis csellel indított, utána meg végig agyhalottkodta a köv. pár hetet :D

Stipistopi 2012.05.03. 13:43:27

@riverblue: akkor itt- a szimpi Omár- miért nem kaphat még egy sanszot???:))

honnan veszed, hogy nem kap? ;-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:45:21

@Stipistopi: Jahh Ostobenkó viselkedése botrány.. :) Mordor.. mint már sokszor mondtam :D

riverblue 2012.05.03. 13:45:27

@LoveMy: 1+1 az kettő:))
a lényeg a lényeg..nem esett ki,pedig kétszer kitették..
pedig kb. semmit nem tett hozzá a dolgokhoz..az más kérdés,hogy Ádám vmi

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 13:45:28

@paranyuszi: Kint is mondhatták neki a rokonok

riverblue 2012.05.03. 13:46:03

tehát Ádám vmiért..oda meg vissza volt a pasiért..

LoveMy 2012.05.03. 13:46:07

@paranyuszi:
hat percig magyarázták volna FSZK-nak, hogy:
"EZ AZ ÉDEN HOTEL, ahol BÁRMI MEGTÖRTÉNHET! -T69
Miiivan??? -FSZK, mert akkor még nem volt Dévid, aki lefordította volna.
Nem érted? akkor kérlek azonnal hagyd el az ÉH-t! -T69
;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:46:32

@Stipistopi: Ámen! bárcsak igazad lenne!! :) Omar volt az egyetlen jó arc!! :D

riverblue 2012.05.03. 13:47:53

@Stipistopi: eddig nem kapott...
de pozitív volna,ha tudnál vmit előre;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:48:09

@Pácsó Ármándó: Szijja Pácsó! :) Mármint Petra rokonai, vagy micsoda??? :D:D::D
(huhh kezdek megint szőkülni.. :) )

Zabkása 2012.05.03. 13:48:38

Azért nem gyenge SPOILER volt ez az előzetes, de végre úgy csinálták a szerkik, ahogy mi már majd' két hónapja rimánkodunk, hogy ne a védett álljon be utoljára.

Máté beállhat Ostobenkó mögé, és akkor szerintem őt választja, Dávid meg hatalmas öngólt rúgott azzal, hogy ButaRobit betette Edina mögé.

Betti meg beáll Máté mögé, ami azért gáz, mert nem akarom, hogy Csíra kiessen, én őt eskü bírom.

Levinek hatalmas respect azért, hogy még nem késelte meg Hipert.... bárcsak Betti beállna mögé, Istenem de jó lenne. Az a csaj valami elképesztő.... szerinte Levi magát is beáldozná érte? Hol szerzi ezeket az értesületlenségeket?

Kár, hogy az extrákról nincs hogyvolt, ott is fenomális dolgok vannak, bár a tegnapiét csak most fogom még megnézni, viszont Dávid igazából egy mocskos szájú gyerek, már kb mindenki elküldött a kurva anyjába egyszer a háta mögött

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:48:57

@LoveMy: :DDDDDD
Fuss Naomi Fuss!!!! :DDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 13:52:29

@paranyuszi: Szijja Nyuszikám! Persze, Petra rokonai a sírkertből :-)

@Zabkása: Dévid Bettit ráküldte Edina-Mátéra, a Rolis küldésre nem emlékszem hirtelen

beacska 2012.05.03. 13:53:14

@Stipistopi: hát nem egészen ezt történt! Pít látta, hogy Noémi Omárhoz vonzódik, és fájdalommentesen cserélt, mielőtt még pofára esett volna...

baileys 2012.05.03. 13:54:40

@beacska: Azt tényleg el sem tudod képzelni, hogy a többség nem csorda módra béget, hanem sokaknak TÉNYLEG, VALÓBAN vállalhatatlan lett Anikó viselkedése??? Nem mindenki olvassa végig a kommenteket (legtöbbször nekem sincs időm rá), csak beírja, ami a bögyét nyomja, vagy válaszol egy-egy kiragadott kommentre, amit hirtelen meglát és érdekesnek tart. Nem tudom egyébként, mi mozgatja Anikót(talán a féltékenység), de erre az ordenáré stílusra nem igazán tudom, mi lehet értelmes mentség. Persze nem látunk minden történést, tehát aláírom, akár az is megeshet, Levente tett valami olyat, ami kiverte a biztosítékot. De vajmi kevés esélyt látok rá. Viszont ha ez mégis így történt, és az valami taktikai, játékbeli dolog volt, akkor az így jártam effekt, ez a játék része. Ha magánemberi, akkor meg max. egyszer elmondom neki, hogy apám, te mekkora egy görény vagy, aztán folytatom tovább a játékot a 25 milláért vele vagy nélküle. De lehordani mindenféle szar alaknak, senkiházinak és így gyalázni... primitív dolognak tűnik nekem. Arról nem is beszélve, hogy azok után, hogy porrá alázta, rámászott a függőágyban... Ha te érted, mit miért csinál, szívesen veszem ha elmondod, mert tényleg kíváncsi lennék rá.

Mindettől függetlenül szerintem Anikó megérdemelné, hogy benne legyen a végső tízben, ahogy szeretné, mert ő legalább valami minimálisan próbált játszani, taktikázni.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:55:04

@Zabkása: Elírtad.. :D Nem Máté mögé állna Betti hanem Márk mögé.. :D De nem gáz, azért érthető volt.. :D

Egyébként sztem is a Dévid gyerek öngólt rúgott.Azt gondoltam, vagy azért hajtja, ButaRolit mert 1. ez a bosszúja mert Edinka (Máté iránti halhatatlan szerelme miatt.. :D ) le se sz@rta, pedig láthatóan neki nagyon bejött.. vagy 2. Így akart ő Edinka mellé kerülni, hogy eltávolíttatja Mátét.. Szegény Looser... ráb*szcsizott... :D:D:D (valószínűleg.. :D)

LoveMy 2012.05.03. 13:56:11

@paranyuszi:
:DDD

@Pácsó Ármándó:
"Dévid Bettit ráküldte Edina-Mátéra, a Rolis küldésre nem emlékszem hirtelen"

én is csak ezt láttam, Dévid-Frankie egyáltalán nem szervezkedett

(látod én támogatlak ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 13:56:50

@Pácsó Ármándó: Jahh már értem! :D

Bakker lehet, hogy most én is hülyeséget írtam..:) Dévid gyerek nem a ButaRolit küldte Edinkáékra?? Bettit?? :D Vagy mindkettőt??? :D

Zabkása 2012.05.03. 13:57:41

@paranyuszi: ok bocsi tanulok, csak a lelkiismeretemet átverve blogolok kicsit és elírtam :D de köszi :D

riverblue 2012.05.03. 13:58:18

na igen..a pozsonyi egyagysejtű..
most képzeld el..ha nincs bent az elejétől.hány napja lenne itt most??
és könyörgöm,ha már vki beválogatta,az nem tűnt neki fel,hogy nembeszéliamagyart,de legfőképp kurvára nem érti?:)))

és akkor Hiper még a matrózt ekézi az egyetemmel...szerinted Ostobenkó miféle fősulira jár?:)) talán pletyiszakon

ő-szinte 2012.05.03. 14:00:54

@LoveMy: Uramatttttyám!:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kallisztó 2012.05.03. 14:01:31

@Stipistopi: meglátjuk...Közel már a vége és a saját párját még kevésbé viseli el. Ha ez bejön akkor, azt kell mondanom, hogy nagyon jól játszották ezt a játékot. Szétváltak amikor kellett (egymás agyára mentek) de megmaradt a bizalom ezért a végén erősek. Ha újra összeállnak régi párnak fognak számítani, ami fontos lehet a végén a szimpátiaszavazáskor. Ahogy az is, hogy csak az újaknak okoznak sérelmet,ha kiejtenek most valakit; ez meg ugye meg senkit nem érdekel bent. Jók lehetnek együtt a végén, nagyon is jók.

Szerintem itt fog eldőlni, hogy tényleg okos játokos Pít (és Noémi) vagy csak szerencsésen sodródtak eddig.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:01:40

@LoveMy: Köszi kincsem!

Pít azért nyafoghatott a kamerába, hogy kicsúszott az irányítás a kezéből, mert Rolandnak azt mondta, hogy őt, Dévidet és Mátét ne bántsa Roli, azután az mégis Broki helyére állt. Más kérdés, hogy a MohácsiVész bent maradásához Pítéknek semmi köze sem volt

gratulálok (törölt) 2012.05.03. 14:01:45

szuper post.. de a macikas mondaton rohogtem a legjobbat.. :DDD

beacska 2012.05.03. 14:02:05

@baileys: én napi szinten követem az ÉH és a HV eseményeit. A birkákat arra mondom, hogy minden héten van egy "főszereplő", akinek a viselkedésére, vagy "kalandjaira" ki van élezve a műsor. Ilyenkor a birkák bégetése beindul, bégetnek ezerrel, mert azt látják csak meg, amit a csatorna bead nekik. És igen, vannak olyanok, akik kitartanak a kedvenceik mellett, de a nagytöbbség jön az "első héten még bírtam, de ezután...gerinctelen féreg" dumával. És ezt az aktuális Közellenségre nyomják: Noémi, Kíra, Tomi, Anikó, Máté (Edina). jaaa, és Pít az állandó Buzi...ezt hívom én bégetésnek.

szívesen leírom, mi áll Anikó viselkedése hátterében, de nem hiszem, hogy Téged VALÓBAN érdekel. LÁSS, NE CSAK NÉZZ!

LoveMy 2012.05.03. 14:02:23

@paranyuszi:
A hintaágyban ült Betti és Dévid, ekkor mondta a lánynak, hogy a legrégebbi párt kell szétszedni. Betti mondta ki Edina-Máté nevét, a srác meg bólogatott!
Nem láttam, hogy Dévid-Frankie lepaktált volna!

Apropó: Márknak ne felejtsük el a szivességét, amit Dévidnek ajánlott fel, ha Dévid kiesik, Márk bukta a szívességet!

baileys 2012.05.03. 14:03:37

@vágtázó halottkém: Ebben pont ez a poén, hogy megtévesztően összevágott előzetesek alapján összevissza agyalnak a blog látogatói :) Egy komoly spoiler ezt nagyon tönkretenné.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:07:02

@LoveMy: Hmm..
Márpedig h Roli ezt az atombombázást (Broki-Naíva) nem egyedül találta ki az tuti... :D Nem tudom ki adta a szájába... de valahogy valaki rávezette erre... azon sem lennék meglepve ha kiderülne, hogy Ostobenkó csinálta valahogy.. bár belőle sem nézem ki.. :D Nemtom! :D

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:08:12

@baileys: Az nem összevágás, hogy Roland odaáll Edina mögé. Ez inkább egy olyan spoiler aminek hiányában ugyanúgy eltalálgattuk volna hova áll Roland és még ráadásul meg is lepődtünk volna estére. Szóval szerintem felesleges volt lelőni ezt a poént előre.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:08:33

@beacska: Figyi világért sem szeretnék kötekedni, de Hiper az extrában, a saját édesanyjára azt mondta, idézem: " egy köcsög" .... szerintem ez semmilyen emberi normába nem fér bele.. De lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva...

beacska 2012.05.03. 14:08:34

@paranyuszi: szerintem Niki volt ;) ő mindenkit ezzel fogad(ott)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:10:45

@beacska: Hát akkor Niki volt :D, vagy a szerkik súgtak neki.. este már okosabbak leszünk... :)

beacska 2012.05.03. 14:10:50

@paranyuszi: és, most mit vársz tőlem? hogy azt mondjam, nahát, én nap mint nap ezt mondom az anyukámra? vagy hogy engem így hívnak a gyerekeim? mégis, miért írtad nekem címezve? beszéljétek meg egymással, van itt elég vállalkozó kedvű! nehogy már rajtam kérd számon, ha Anikó fingik egyet!

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:11:19

@paranyuszi: Hát lehet, hogy Dévid ma fog ebben az ügyben tevékenykedni, biztos ami biztos alapon és arra számítva, hogy Roland utoljára választ. Aztán megsz!vja :-)

baileys 2012.05.03. 14:12:37

@beacska: Pedig VALÓBAN érdekel, és megköszönöm, ha leírod, mert én viszont nem követem napi szinten az itteni eseményeket, és adások közben is van, hogy pár percre el kell szakadnom a tv elől, így biztos van pár dolog, ami felett elsiklottam. Ilyenkor próbálok HV-ból és gyorsolvasásban kommentekből tájékozódni, hogy mi történt. Az Anikó-féle kirohanásra eddig még senki nem tudott magyarázatot adni, pedig hét elején már egyszer kérdeztem, hogy ez most mégis honnan jött neki?

LöncsVezér 2012.05.03. 14:14:10

Nem tudom,hogy vagytok vele, de egy VV Éva vs Anikó üvöltözős balhét nagyon megnéznék :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:16:31

@beacska: Jahh bocsesz.. Én úgy értelmeztem azt mondod, van értelmes magyarázat Hiper viselkedésre (szerintem nincs) csak kíváncsi voltam a véleményedre..

LoveMy 2012.05.03. 14:17:43

@paranyuszi:
milyen Niki?
Most nincs bent Niki!

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:18:48

@Pácsó Ármándó: Nahh este meglássuk.. :D Dévidke a kardjába dől-e... :D
Már kíváncsi vagyok!!

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:18:54

@LoveMy: Az csak poén akart lenni szerintem.

bondacsoki 2012.05.03. 14:19:05

Sziasztok!Először írok,bár ÉH1-tis követtem itt a kezdetektől.
Amiatt írok,hogy megdöbbentő,mennyire nincs taktikai érzéke az ilyen játékba jelentkező embereknek.Tisztelet a kivételnek pl.Pít.Ez a Roli gyerek se egy észlény,mert csak ebben a hétben gondolkodik.Beáll Edina mögé...Édes istenem!Arra nem gondol,hogy Edinának Mátén kívül is elég jó kapcsolatai vannak.Én személy szerint Andor mögé állnék,Mivel nem lehet tudni mi lesz jövő héten és neki más fiúval nincs esélye,se túl jó kapcsolata..Mindegyiknek van a rangsorban előrébb 2 másik lány.Mondom ezt úgy,hogy Pítnek drukkolok(régebben Omárnak),mert ő legalább nem teljesen hülye.

baileys 2012.05.03. 14:19:59

@Pácsó Ármándó: Jah, én most nem is erre a spoilerre gondoltam, hanem általánosságban beszéltem arról, hogy sokat sejtetően tudják megvágni az előzeteseket, és így beindul az agyalás, aztán persze másnap kiderül, hogy az összevágott jeleneteknek fikarcnyi közük nincs egymáshoz, de azért jót szórakozott mindenki az agyalások közepette :) Illetve arra utaltam még, hogy az nagyon rossz lenne, ha kiderülne a vége előtt, hogy kik kerültek mondjuk az utolsó hatba, négybe, kik döntőztek, és ki(k) nyert(ek), különben odalenne az agyalás :)

foxglove (törölt) 2012.05.03. 14:20:26

@LöncsVezér: ó, tutira lesz ilyen, Pókmajommal is összebalhézott tavaly baukó:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:20:51

@LoveMy: Lemaradtál kicsit.. :) az csak egy poén volt.. miszerint Niki indított mindig úgy, minden védettnek, hogy álljon Brokiék mellé... :D:D nem én írtam hanem Beácska. :D

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 14:21:45

Ez az Anikó nevű képződmény egy igazi ótvar picsa, a női nem szégyene. Ha nem tudnám, hogy ez a pszichopata 26 éves, meg nem mondanám, mert a viselkedése sok mindenre utal, csak éppen egy felnőtt nőre nem. Tisztelet Leventének, hogy ilyen türelmes és még nem akasztotta fel magát kínjában.

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:21:59

@Pácsó Ármándó: Köszi Pácsó, te szoktál fordítani nekünk.. :)

LoveMy 2012.05.03. 14:24:09

@paranyuszi:
ja mert közben a ballagási csokrot csinálom, és most csak félig vagyok itt!

beacska 2012.05.03. 14:26:19

@baileys: na jó, végre egy érdeklődő ember :DDD
Anikó eredendően zakkant, és túlmozgásos, és ez most egyre inkább halmozódik benne.
Ő úgy jött be (ez pl. tegnap derült ki számomra), hogy lefektetett magának alapköveket:az egyik, hogy nem barátkozunk, nem kötünk érzelmi szálakat senkihez, és kemény szívvel mindenkin átgázolunk, ha kell a pénzért.
Ehhez képest Gáborhoz mégis nagyon gyorsan nagyon szoros kötöttségbe került (tán vonzódott is hozzá, bár megbeszélték, hogy nem). Nagy megrázkódtatás volt neki, mikor kiesett. Nem volt nehéz MuzsikTomit kiraknia, jött Levente, akihez szintén nagyon vonzódni kezdett, sőőőt, egy idő után már tán össze is fonódott benne a két pasi (Fatternak nevezte). Aztán meglátta, hogy Levente "átölelte" az Új lányt (Betti) és ettől bekattant: jött a Márkozás, meg a "nem bízom benned, eljátszottad...", ráadásul még Kírával is meglátta beszélgetni....
Anikó tudatosan nem barátkozik lányokkal, ezt szívesen mondogatja a riportba, ám azért nem tud érzéketlen maradni (jaaaa, unalmában vigasztalta Noémit is meg Edinát)
Azért mondogatja, hogy bárkin átgázolna, Leventét BÁRMIKOR lecserélné, mert elhatározta, és azt hiszi, ha sokszor mondogatja, az úgy is lesz. Végülis bevált, a nézők nagy része, TÉNYLEG nem látja meg, hogy Anikó miért mond ilyeneket. Mint a kisgyerek: nem félek, nincs mumus a szekrényben....;)))

és ehhez jön, hogy eddig nagyon is bevált, hogy lópokrócként ordibálva beszél néha, hisz senki sem vágyik rá. Plusz, elhatározta, hogy nem akarja, hogy a legerősebb párosnak lássák őket, mert az könnyű célpont (és igaza van Máté-Edina lett az)...úgy néz ki, megint megússzák.

És furcsa mód a lakótársai nem utálják zsigerből, mint itt kint sokan, sőőőt, csak legyintenek rá. Vajon miért nem rakták még ki, ha annyira tapló....????

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:28:49

@LoveMy: :DDDDD
nem gáz.. múltkor átlag 60 kommenttel voltam elmaradva mire visszaértem a géphez.. :D

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:28:55

@bondacsoki: Szia! Valószínűleg a casting első számú szempontja a külalak és a karakter típus volt. Lehet, hogy nem sok olyan agyas jelentkezett, akit ezek a szempontok szerint be tudtak válogatni, vagy kiestek hamar, mint TerrorT.

Stipistopi 2012.05.03. 14:31:20

@riverblue: sajna, nem tudok előre semmit, de tudod... (és itt nem akarok puffogtatni ellőtt semmitmondó dolgokat...)

halványfekete 2012.05.03. 14:31:29

Anikó sztem az adások alapján vmiféle borderline szindrómában szenvedhet, tényleg nem sok gátlására derült fény és néha teljesen irracionálisan viselkedik. És sztem nem azért mert nincs esze.

beacska 2012.05.03. 14:32:23

@Sziporka: jajj, istenem, hagyjatok már ezzel! itt vki benyögte, hogy attól álszent Anikó, hogy a fiúkat cseszteti a szarás miatt, ő meg bejelenti a tamponcserét. Ezt nem én írtam, csak kiröhögtem emiatt, és most már tőlem származik a mondás is!!!!

baileys 2012.05.03. 14:33:29

@Zabkása: Dávidot én sem bírom, beköltözése óta baromi antipatikus. Remélem, ma tényleg kiteszik a szűrét. Kíra nagyon átlátja a dolgokat és a viszonyokat, ezt bírom benne, másrészt viszont nem játszik jól, mert túl nagy az arca (még mindig :)), és nem hajlandó ismerkedni az újakkal, illetve jó kapcsolatot ápolni a régiekkel. Ezért rezgett már múltkor is a léc, és ez lesz, ami a vesztét okozza valószínűleg rövid időn belül. Pedig kár érte, mert ő is megérdemelné valahol a végjátékot.

Stipistopi 2012.05.03. 14:33:58

@beacska: És furcsa mód a lakótársai nem utálják zsigerből, mint itt kint sokan, sőőőt, csak legyintenek rá. Vajon miért nem rakták még ki, ha annyira tapló....????

Mert nem velük lakik együtt! Ez ennyire egyszerű. Egy nem LMZ karakter már régen kivágta volna, mint macskát szarni. (Már ha, Anikóról van szó, gondolom, esetedben igen.)

Stipistopi 2012.05.03. 14:36:01

@beacska: te akkor nem ezt a műsort nézted. Pont, hogy azért cserélte le Naomit, mert kapóra jött neki Omár...

beacska 2012.05.03. 14:37:45

@Stipistopi: jajjj, ez a "nem ezt a műsort nézed" duma már akkor szar volt, amikor először leírták....nem is válaszolok

beacska 2012.05.03. 14:40:11

@Stipistopi: Gáborral nem így viselkedett. Ha Levente gátat tudna vetni, vele szemben sem ez lenne. Egyik fórumozó társunk írta, hogy neki is volt hasonló pasija, és előbb-utóbb belőle is ilyesmit váltott ki...nem mondom, hogy ő tudna normális lenni, de kordában kéne tartani. MuzsikTamást is csesztette, néha meg is jegyezte, de nem hagyott folyást engedni ennek...

LoveMy 2012.05.03. 14:41:02

@Pácsó Ármándó:
nem, dehogy is! ;)
Én megyek egyik rokonom ballagására!
vagy...
megijedtél a következményektől? ;D

Banyus83 2012.05.03. 14:41:45

Na, sikerült végignéznem a tegnapit...tudom, hogy már mindenki túllendült ezen, de megírom a véleményem...

Honnan veszi hHiper, hogy LMZ magát is feláldozná az ő bentmaradásáért...hülye ez a nő??? Egyébként egyszer már írtam, hogy Hiper pont olyan, mint a főnökön...detto...az az eszelős röhögés...csak ő már 42, se pasi, se gyerek, mert a kutyának sem kell... :-D Így fog járni Hiperke is...
MohácsiVész: "jééé, borítékokat is hoztak..."... Jééé, olvasni meg nem tud!

Nem bírom a mohácsit...és Dévidet se!!!!!!
Betti nagyon furcsa, nem tudom hova tenni ezt a lányt...
Hiper műszempillája a pandorán ultragáz!!!!
Andi meg olyan baltaarcú, mint TökösBula volt az elsőben...

Szerintem Márk és Hiper nemet írt a borítékba...legalábbis úgy látszott...de majd este kiderül...

mohácsi: "Jöhet a nyalás..." OMG!!!!

Azért az is érdekes lesz, hogy jövő héten jön-e be még új és ha igen, akkor fiú vagy lány lesz-e.

Jaj, Edina, Edina..."...elhittem, hogy lehetek annyira fontos, mint aki otthon vár..."...ez volt a baj!!!!!! Plusz hagyni kellett volna a mattrészeg Mátcsit a pííí-ba békén...

Dévid szemellenzője alvásnál az princeless :-DD

Hiper asszem maradni fog sajna, mert HÉ arra utalt a végén, hogy kieshet, szóval nem fog...

Stipistopi 2012.05.03. 14:43:19

@beacska: hiszen mégis válaszoltál!!! Hehh.

Egyébként meg tényeg úgy viselkedsz, mint Hiper.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:43:30

@LoveMy: Én nem félek attól, hogy fiatal vagy és csinos! :-)

beacska 2012.05.03. 14:43:49

@Stipistopi: biztosan azért értem meg.

Stipistopi 2012.05.03. 14:44:18

Az volt már, hogy Máté Edina orra alá fingott?

foxglove (törölt) 2012.05.03. 14:44:18

@Banyus83: mivel utalt rá HÉ?
*reménykedik*

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 14:44:20

@Banyus83: Mattrészeg Mattcsi!!!! :D
10 pont!!! :D:D::D

Vadkörte82 2012.05.03. 14:45:50

@LoveMy: húúú lemaradtam valamiről??? :))))))) Pácsó TE Donjuán:))

LoveMy 2012.05.03. 14:46:44

Frankie, miután visszajöttek a párválasztóról, gondolom a nagy izgalom és stressz hatására, pár perc múlva felpattant és kijelentette:
"Na nyomok egy kakimakit!"

és mindenki úgy örült ennek a hírnek!
:DDD

Kallisztó 2012.05.03. 14:46:44

@beacska: hát szerintem szimplán rohadtul fél, mert a benti keféléssel elvágta magát a kinti pasijánál. Ez most kezd tudatosulni benne, ezért hibbant meg a szokásosnál is jobban és ezért beszélt olyan ordenáré módon a párjával.Papucs csak a villámhárító, nem rá haragszik az elmebeteg, de attól, hogy erre nm jön rá, még kurvára nem Papucs a hibás,

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:47:49

@Banyus83: Roli először volt pandórán és nem vág olyan gyorsan az agya. Én úgy láttam, hogy Hiper kezében sokat mozgott a toll és az "igen" hosszabb, mint a "nem".
Lehet, hogy Roli azért állt be Edinához, mert nem jött a nyalás :-)

Zabkása 2012.05.03. 14:48:07

@baileys: Dávid totál unszimpi nekemis, és az is fura nekem, ahogy beszél. Kírának nagy az arca az igaz, de pont ezért szerethető karakter. Most jól ki van kerekedve, amíg nem ment vissza a hotelbe tuti valami konyhán szállásolták el. :D

Most azt nem értem, hogy ha többen felajánlották a párjukat, akkor ki tud cserélni? Aki erősebb vagy ezt nem is vágom.... vagy ez egy csel volt és ilyen nem is lesz, vagy pont hogy lesz és direkt nem mutatták be az előzetesben?

Azt még mondja meg valaki, hogy hogy van a finálé? Nem néztem az előző évadot, nemtom hogy ki állhat a végén a nyereményért, a többi 4 pár meg kínvigyorog h faszért nem ők állnak ott.

LoveMy 2012.05.03. 14:48:30

@Stipistopi:
"én nem ismerem ezt a dialektust" - mondta anno Omár!
:DDD

Vadkörte82 2012.05.03. 14:49:24

@Banyus83: dejó annyira egyetértek megint :)) én is utálom a dunaihajóst..annyira primkó szegény..és tényléeg nem tud olvasni:(( vagy csak zavarában nem ment neki...

ki is volt a tökösbulla tavaly???

luellla 2012.05.03. 14:49:42

háh, tegnap láttam Naivát az árpád-hídi hévnél. biztos maradt még egy kicsit a forgatás után, mert még mindig csokibarna

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 14:53:08

@Vadkörte82: Nem, ez csak a szokásos :-)

@LoveMy: Gondolom azért, hogy ha löevééél! jön, akkor tudják, hogy nem tud jönni. Még rutintalan, nem tudja, hogy látják kintről azt is kinek mikor dugja ki a fejét a "barnamaci" és akkor nem küldenek be levelet.

@Kallisztó: Szerintem meg a benti nyomás alatt bediszkult, hajlamos is rá és minden gyanús jelre támad, elvesztette a józan ítélőképességét.

LoveMy 2012.05.03. 14:54:55

@Pácsó Ármándó:
na, én nem vagyok szokásos! ;)

:DD

Banyus83 2012.05.03. 14:55:34

@foxglove: Az mondta a végén HÉ:"...de vajon Anikó túlzott önbizalma a játéka végét jelenti?..."...ha valakit így név szerint emleget a végén és veszélyre utal, az általában nem jön be, én legalábbis így figyeltem meg :-) de ne legyen igazam...

@paranyuszi: :-))

@Pácsó Ármándó: Nem tudom, én meg tök úgy láttam, hogy nem-et írt, ami mondjuk furcsa, mert nagyon akarja a védettséget...de majd visszanézem még 1x...

@Vadkörte82: :-)) Mi mindig egyetértünk :-)) A bajai csaj...asszem Linda?

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.03. 14:57:18

Roli nem egy észlény, de ahogy Anikó ráförmedt, abban benne volt az egész nő lényege.

LoveMy 2012.05.03. 14:57:44

@Banyus83:
lehet, hogy T69 kíváncsi volt a Hiéna kakimakijára is, ezért egy kicsit ráijesztett :D

baileys 2012.05.03. 14:58:46

@beacska: Köszi a részletes kifejtést :) Végre valaki! :) Az addig rendben volt, hogy csak nagyon erős, mély indulatok képesek ilyen minősíthetetlen stílust előhozni az emberből, csak azt nem értettem, hogy ez most miért és hogyan jött, mi volt a kiváltó ok. Az volt nagyon furcsa egyébként, hogy a szarházizás után Leventével a függőágyban igen jól elvoltak, és valahogy Levente sem igyekszik gőzerővel, hogy új párt találjon magának, csak úgy tessék-lássék mond erről mindig valamit, pedig ha nem kötné semmi a dilishez, kb. ez lenne az első, amit meg kellene lépnie.

sawyer_15 2012.05.03. 14:59:27

@beacska:
Gondolom, könnyen írtál hosszú verselemzéseket egykoron, mert folyamatosan olyan dolgokat látsz bele Anikó viselkedésébe, ami nincs benne, de legalábbis semmi nem igazolja, hogy benne lenne. Ugyanennyire lehet igaz, hogy szimplán egy ostoba picsa. Lehet, hogy ezt innen kintről nem lehet eldönteni, mindenesetre én az utóbbira teszem a voksom. Ennyire azt is meg lehet indokolni, hogy Noémi egy géniusz, Máté a gerincesség szobra, az ormányos maci pedig egy cukorbeteg éhező mexikói törpe jelmezben.
Mellesleg nem igaz, hogy nem utálják a bentiek. Omár (aki egyébként az egyik legnormálisabb, legértelmesebb karakter volt) konkrétan el akarta küldeni más éghajlatra. Pít, Andor teljesen idegbetegnek tartják, Petra szintén annak tartotta, csak mert neki visszaordítani. Leventében pedig eddig nem volt meg a kurázsi, hogy azt mondja, velem te így nem beszélsz, viszlát…

Banyus83 2012.05.03. 14:59:50

@Zabkása: A fináléra 2 pár maradt tavaly---a többi így-úgy lemorzsolódott/kiesett az utolsó másfél-2 hétben. A 2 pár közül 5 visszatérő, régi játékos döntötte el, hogy ki legyen a győztes pár. A győztes pár pedig felállt egymással szemben egy-egy gömbbel a kezében, Éva elkezdte ajánlgatni a pénzt, asszem 2,5 milliónként emelkedett...ha megtartották volna végig a gömböt, akkor felezték volna a 25 milkót, de a fiú játékos 12,5 milliónál eldobta, így övé lett a pénz, a csaj semmit sem kapott, a maradék 12,5 milliót pedig elosztották a második helyezett pár között.

bondacsoki 2012.05.03. 14:59:55

@Pácsó Ármándó:Ez lehet az oka,gondolom.De azért ezeknek az át,ill.meglátása csak egyszerű,józan mérlegelést igényel.Pl.a lányok közül Kírának vannak jó gondolatai a játékkal kapcsolatban..De lehet én vagyok túl kritikus(megnem is vagyok már se 20,se30 éves).De erre ott van ellenpéldaként az előző széria pár játékosa.Hát nem tudom.

Stipistopi 2012.05.03. 15:02:30

@LoveMy: naja, Edina meg lengette a párnákat feszt. :)

Stipistopi 2012.05.03. 15:04:43

@baileys: de jó, hogy én is válaszoltam neked.... :(

LoveMy 2012.05.03. 15:05:22

@Banyus83:
most jutott eszembe, hogy a döntő előtti napokban már csak 3 pár volt, és azt hiszem egy "bomba"-szerű tárgyat kellett ide-oda adogatni a párok között, a pontos szabályokra nem emlékszem, de akinél felrobbant a bomba, az kiesett.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:05:52

@bondacsoki: Én húszéves koromban csak nyaralni és szerelmeskedni mentem volna el egy ilyen helyre, a többit a szerencsére bíztam volna.

Zabkása 2012.05.03. 15:06:27

@Banyus83: köszi! szóval mondjuk két hét múlva már egy egész pár repül? de innen már semmi értelme bejönni akárkinek, egy ilyen Roli gyereket az életben nem szavaznak meg a többiek ha bent is marad

Banyus83 2012.05.03. 15:07:19

@LoveMy: Jaja...úgy volt...illetve a pár egyik tagja esett ki (aztán később vissza is került :-D ).

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:08:11

@LoveMy: Erre épült a betonteknő direkt! :-)

Stipistopi 2012.05.03. 15:08:12

Illetve nem neked, de visszaolvasva ott van

LoveMy 2012.05.03. 15:08:50

@Zabkása:
már a jövő héten fog egy pár repülni, hiszen ugyanúgy két védett (lány-fiú) lesz

Banyus83 2012.05.03. 15:09:54

@Zabkása: Hát, az is lehet...bár a párválasztón még ott is egy ember ment, pár közben esett ki, aztán mindig volt valami feladat/játék/kavarás, hogy a végén valaki ment...szóval ott már bonyolították...

Zabkása 2012.05.03. 15:10:12

@LoveMy: oks én ezt értem, mert most egy mindkét fajtából kiesik egy (fiú-lány), viszont ha jön be új ember, akkor van utánpótlás szóval 5 pár marad

Stipistopi 2012.05.03. 15:11:01

én nem láttam az első évadot :(

Vadkörte82 2012.05.03. 15:11:25

@LoveMy: igen, az amúgy elég nagy lutri..szóval hiába játszol 2 hónapig jól ha nálad robban..

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:14:18

@Zabkása: Most 6pár van bent, ha kiesik 1fiú-1lány akkor marad 5pár. Vagy nem erre gondoltál?

baileys 2012.05.03. 15:15:41

@Stipistopi: Nem látom, illetve nem találom :( Pedig végiggörgettem most többször is az oldalt :S

LoveMy 2012.05.03. 15:16:06

@Zabkása:
már nem jön be új!
Május 24-én vége!

Zabkása 2012.05.03. 15:16:33

@Pácsó Ármándó: dede erre természetesen, hogy a ceremónia után marad 5. de kezetben is 5 volt... és tavaly hogy fogyasztották aztán az 5 párocskát? Oks volt a bomba, de az a harmadik párnál nem? 4. meg 5. páros hogy zuhan ki?

LoveMy 2012.05.03. 15:18:33

És még emlékszem egy csirkepörkölt-főzőversenyre is a lányok között, legjobban sikerült nyert védettséget, de nem tudom, hogy ez mikor volt!

Fredo78 2012.05.03. 15:21:18

Valaki vázolná hogy lehet 6fiú-6lány felállásból párválasztót csinálni?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:21:56

@Zabkása: Én csak akkor néztem, ha a csajom nézte és nem engedett ki az ágyból, úgyhogy vannak homályos foltok az emlékeimben :-)

@LoveMy: Pít megnyerte a ki-mit-tudot a pantomimmel és ígértek neki ezért valamit. Kapott már jutalmat?

sawyer_15 2012.05.03. 15:25:18

@Fredo78: 5 lány (a védett kivételével) ül, 6 fiú választ, sorrendtől függően vagy a védett kiszór valakit (most nem ez lesz), vagy akinél ketten lesznek, az a lány választ. Ha ez a kör lement, akkor a védett lány választ egy fiút, esetleg azzal a korláttal, hogy a védettet nem választhatja.

De biztosan van még más módja is a dolognak.

LoveMy 2012.05.03. 15:27:08

@Fredo78:
nem lesz ez olyan nagyon kézen fekvő, lesz benne csavar is, mert csak 5 pár marad!

LoveMy 2012.05.03. 15:28:08

@Pácsó Ármándó:
nem valami pezsgőt vagy valami italt kapott?

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:29:28

@sawyer_15: Az előzetesben 6 lány ül.
Amúgy C76 délelőtt egész jól leírta, hogy szerinte hogy lesz.

baileys 2012.05.03. 15:30:26

@Stipistopi: jah, így már oké :) Néztem, hol a bánatban sárgállik még a nevem.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:31:14

@LoveMy: Azt nem az régebben kapta? A versért vagy az úszásért? Komolyan ez a Pít szinte mindig nyert a vetélkedőkön.

Átvitel honvéd 2012.05.03. 15:31:44

Most, hogy az imént megnéztem netről a tegnapi Extrát, az a gondolat vert gyökeret a fejemben, hogy Hiper nem elsősorban elviselhetetlen, idióta hp, hanem beteg ember.

Ehhez mérve a dolgokat, LMZ valójában baromi jól megállja a helyét.

Stipistopi 2012.05.03. 15:31:57

@baileys: nem csak ez az egy oldal van, de utána helyesbítettem magam:

Stipistopi 2012.05.03. 15:08:12
Illetve nem neked, de visszaolvasva ott van

Stipistopi 2012.05.03. 15:32:49

Vajon Máté mennyire józan a párválasztókon?

Stipistopi 2012.05.03. 15:34:03

@LoveMy: és hogy melyik játékban :DDD

Zabkása 2012.05.03. 15:34:37

@Átvitel honvéd: Ha Levi nem is nyer, remélem második helyen kap valami zsetont, mert megérdemli azért, hogy elviseli ezt a picsát. De alig várom, hogy kiszóródjon Hiper, mert ha mgé szórakoztató lenne, de nem az!

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:35:38

@Stipistopi: MyLove egyszerre nézi az ÉH-t az Amerikai Mesterszakáccsal! :-)

Stipistopi 2012.05.03. 15:36:35

@LoveMy: A parton elfogyaszthatott egy romantikus reggelit.. tán még Naomival...

Stipistopi 2012.05.03. 15:37:38

@Pácsó Ármándó: :DDD de legalább a témához szól ,-)

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:37:50

@Zabkása: Állásajánlatot kap az Ideggondozótól :-)

sawyer_15 2012.05.03. 15:38:13

@Pácsó Ármándó: Akkor nem írok további variációkat... :-)

Stipistopi 2012.05.03. 15:38:40

@Stipistopi: vagy Petrával, azt hiszem... nem tudom pontosan

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:40:36

@Stipistopi: Az a versért volt nem? Én a Ki-mit-Tudot kérdem, az volt utoljára.

kovácspéterke 2012.05.03. 15:41:22

@Vadkörte82: nem biztos, h egyedül áll. @baileys: márkkal elég hamar kijött, szóval figyel az újakra is.

Stipistopi 2012.05.03. 15:41:59

Lassan lépek, tényleg élveztem, hogy -eltekintve egysmástól - nem voltak offok!

Kíváncsi vagyok a mai párválasztóra, azt holnap megdumáljuk.

Sziasztok, mindenkinek további kellemes napot!

Átvitel honvéd 2012.05.03. 15:43:05

@Zabkása: Ja, egyetértek. Szerintem egyébként minden esélye megvan rá. Illetve megvolna, ha az esélyek mostanra nem kb. úgy működnének, mintha dobókockával dobna valaki (a sok védettség- meg egyéb szerkesztői csavar miatt). Omárról sem hittem, hogy bedobja a törölközőt, aztán Patrik, bocs, Márk, megoldotta... Most pl. nagy tétben csak arra mernék fogadni, hogy Broki ma este (még) megússza, és arra is csak azért, mert az előzetes nagyon az ő, várható szívására volt kihegyezve...

baileys 2012.05.03. 15:43:56

@Stipistopi: Na, ezen az előzetest nézve én is elgondolkodtam. Mármint ha nem matt részeg, akkor esetleg még végig is tudja gondolni a variációkat, miután újfiú beállt Naíva mögé, és nem csak Naomit látja, hanem átfut az agyán, hogy Csíra és Márk kapcsolata nem túl rózsás, ők meg kedvelik egymást Csírával, így esetleg beáll mögé, aztán ki tudja. Ez már csak azért is vicces lenne, mert akkor lehet, Márk repülne, és ha újlány választ később párt, és Márk már nincs ott... :)

Zabkása 2012.05.03. 15:47:04

@Átvitel honvéd: igen pont ezért gondolom azt, hogy ő megússza.... Beállna Ostobenkó mellé, akkor sztem őt választja, meg majd bármi lesz, Termináta előáll, hogy itt bármi megtörténhet, és majd mond valami olyat, amivel megmenekül

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 15:47:27

@Mrs. Jackman: "márkkal elég hamar kijött, szóval figyel az újakra is."
Mármint Kíra? Valószínűleg azért jött ki jól Márkkal, mert már ismerte és kedvelte régebbről.

@Stipistopi: Csőváz!

@Átvitel honvéd: Ancsa is megússza, hiába mutatták a rémült képét.

baileys 2012.05.03. 15:48:48

@Mrs. Jackman: Igen, de az ikreket ismerte korábbról, tehát nem voltak neki annyira újak, és akkor volt ott volt az a kényszer is, hogy Melákot kiiktassa valahogy a játékból, így ez volt az a kivétel, ami erősítette a szabályt :) De általában véve nem foglalkozik egyáltalán az újakkal, és ez nagy hiba.

Átvitel honvéd 2012.05.03. 15:50:27

Hmmm, még egy. Nem tudom, volt-e már szó róla korábban. Az előzetesen az látszik, hogy a párválasztó elején mind a hat nő helyet foglal. "Elvileg", azok a játékosok, akik védettek, azok választanak (Bettina tehát valahol külön kategóriában kellene, hogy helyet foglaljon, hiszen ő a "kivétel", a hat, köztük egy védett fickón felül). Talált erre valaki logikus magyarázatot? Vagy nincs jelentősége, egyszerűen ott ül, de nem lehet választani, és a "második körben" majd kap egy parancsvarázst HÉ-tól, hogy akkor most emelje fel szépen a tompábbik felét?

Átvitel honvéd 2012.05.03. 15:58:09

@Pácsó Ármándó: számomra ez a mai teljesen kiszámíthatatlan. Broki is csak azért ugrott be, mert a Viasat az utóbbi hetekben ezt csinálta (...aztán lehet, hogy az izgalom kedvéért épp ma mond igazat, és akkor most ez is bukta :D ). Ahogy most áll a dolog, a többiek tőlem akár pénzfeldobással is dönthetnének a bentmaradásról, akkor sem tudnám jobban megsaccolni. ...De lehet, hogy Hipernek tényleg szerencséje lesz, és bentmarad... :D

kovácspéterke 2012.05.03. 16:01:45

@baileys: hát nem tudom, sztem ő jól játszik, a nők közül egyedül okosan.

kovácspéterke 2012.05.03. 16:03:06

@Átvitel honvéd: erre írtam korábban, ha bettina is ül, akkor vkinek igencsak ki kell tenni az ablakba, h le akarja cseréni a párját, amikor beáll mögé, és az a legvégén visszaüthet. kiváncsi vagyok, ki áll bettina mögött, és máté megreszkírozza-e, h odaáll.

Átvitel honvéd 2012.05.03. 16:03:19

@Zabkása: ja, ez nekem is eszembe jutott. Nem nagyon van kétségem, hogy Naomi Brokit választaná, és Dávid mehetne a levesbe (bár az ügy kimenetele komolyan függne Naomi max. négy agysejtjének pillanatnyi állapotától... :D ). És csak egy lépéssel előbbre gondolkozva, jövő héten fix egyesre venném, hogy Naiva kinyomja Rolandot a fenébe, Broki kedvéért. Ha így lesz, a srác ezt rohadtul eltaktikázta. Sőt, valaki említette korábban, hogy a Broki-Naíva robbantást épp Dávid ültette el Roland fejecskéjében. Ha ez így összejön, Dávid nyugodtan verheti a fejét a falba, mert ez a saját verme, amibe ő maga esett bele.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 16:04:09

@Átvitel honvéd: Betti amikor bejött azt mondta, hogy átlát Anikón, azóta viszont a híreket viszi neki Rolandtól. Márk tetszik neki és Márk is felajánlkozott párjául. Evidens lenne, hogy Hipert békén hagyja és Csírát ejti ki. Rolandon én látom, hogy akar taktikázni, csak az a kérdés hogy mennyire van hozzá esze és lehetősége. Brokinak Noé jó menekülő útvonal lehet, fűzte is az elmúlt napokban és Déviddel se olyan hajdenagy haverok.

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 16:08:29

@Mrs. Jackman: "kiváncsi vagyok, ki áll bettina mögött, és máté megreszkírozza-e, h odaáll." Szerintem, ha üres odaáll, ha van ott valaki akkor annak a szabadon hagyott párjához áll és nem kockáztat, Edina úgyis védett lesz a jövő héten és benttartja őt. A Választási sorrenden sok múlik.

Átvitel honvéd 2012.05.03. 16:09:02

@Mrs. Jackman: ja, de ez így valahogy nem jön össze. Ha az elején mind a hat nőt lehet választani, akkor sehogy sem jönnek össze a dolgok, a választás bonyolulttá- és többfordulóssá válik. Vagy, csak nem látok valami egyszerű dolgot. Azt sem látom, hogy azt a dolgot, hogy ki passzolná le a párját, a párválasztó melyik pontján kell nyilvánosságra hozni, és a pszichológia-faktoron kívül milyen közvetlen következménnyel-kötelezettséggel jár (vagy nem jár). Azaz egyelőre sok a bizonytalanság...

Zabkása 2012.05.03. 16:13:57

@Átvitel honvéd: igen írták fent, meg én is láttam, ezért is írtam, hogy Dév saját magát szopatja így ki. Mert Edina már tuti védett lesz jövőhéten, neki csak Broki az esély, és mivel rá van kihegyezve az előzetes, ő nem fog kisni sajna, jövő héten meg visszakapja. Vagy megint Évike jön, hogy bármi megtörétnhet, hozzá nem állhatsz :D

mocskosmacska 2012.05.03. 16:17:22

Lehet, hgoy túlkombinálom a dolgokat, de mi van, ha roland csak azért mondta hogy anikó mögé akar beállni, hogy oda senki nem merjen beállni, így a luvnya pár nélkül marad és húzhat haza?

Banyus83 2012.05.03. 16:18:57

@LoveMy: Még 3 hét van vissza...szóval még jöhet új...az elsőben csak az utolsó 2 hétben kezdtek fogyni...szóval...

Zabkása 2012.05.03. 16:19:18

@mocskosmacska: na most ilyen taktikázás attól, aki két mondatból helyből önmagának mond ellen nemhiszem h várhatunk :D

LoveMy 2012.05.03. 16:38:02

@Stipistopi:
az ÉH 1-ben, de gondolom nem láttad

:)@Pácsó Ármándó:
az időrenden sok múlik, mert ha Betti is előbb választja Márkot, akkor Csíra odaállhat LMZ-höz is! mert a Hiéna-LMZ nagy veszekedése után elég jól kibeszélték a dolgot, mármint a Csíra-LMZ :)

LoveMy 2012.05.03. 16:38:56

@Pácsó Ármándó:
azért örülök, hogy így kiállsz értem...

Zabkása 2012.05.03. 16:40:21

Mellesleg azért a védettek választottak először, mert a felajánlott kínálatot teszik a piacra először... ergo Máté bedobta Dinát a közösbe

LoveMy 2012.05.03. 16:47:08

@Zabkása:
akkor nézd meg, hogy a párválasztó után mit mondott Máté a riportban ezzel kapcsolatban!

Zabkása 2012.05.03. 16:48:46

@LoveMy: kaphatok egy linket? :)

LoveMy 2012.05.03. 16:48:57

A mai felkonfban:

"Ketten is védettek!
Vajon kik lesznek azok, akiknek el kell hagyniuk az édent!"

baileys 2012.05.03. 16:49:04

@Mrs. Jackman: Igen, azt írtam fentebb valahol, hogy a csajok közül ő látja át legjobban a dolgokat, sőt talán nem csak a csajok közül, hanem általában véve is... de ez nem elég, ez csak a játék egyik része, e mellett kellene az is, hogy jóban legyen az újakkal, akik esetleg védettek lehetnek, és ha nem tartják szimpinek, kibabrálhatnak vele (lásd Alexa), illetve kellene, hogy a régiekkel is jóban legyen, hogy ne mindig arról szóljon a történet, hogy a régiek megpróbálják rábeszélni az új védettet, hogy Csírát tegye ki. Így esett ki először is, amikor Alexát meggyőzték, álljon mellé, és múlt héten is nagyon rezgett a léc, hiszen Andort is próbálták rábeszélni, őt tegye ki, és nem sokon múlt, hogy végül bent maradt. Most megint veszélyben van, hiszen újlány kinézte magának Márkot, akiről Csíra is tudja-érzi, nem stabil pár, és ezért veszélyben van, mégsem haverkodott újlánnyal, nem próbálta befolyásolni, mert nehogy már ő puncsoljon itt bárkinek is (főleg újnak). Ez nem túl jó taktika.

Zabkása 2012.05.03. 17:05:58

@LoveMy: azthittem kivágva van meg az a rész amire gondoltál :) mert a teljes részt persze vágom h itt találom, én is itt nézem Írországból :)

LoveMy 2012.05.03. 17:13:09

@Zabkása:
de jó neked :)
ott tuti jobb az élet, mint itt!
megpróbálom megkeresni, ok?

Zabkása 2012.05.03. 17:15:00

@LoveMy: köszönöm, persze csak ha nagoyn ráérsz! :) hát tanulok de az tény: hiába ez is gagyi kategóriába sorolt ország, itt azért van dudva meg boldog ember.... amellett h az írek csapnivaló népség

Pepeninho 2012.05.03. 17:16:00

@LoveMy: Párválasztó után? Megnézted a mai részt vagy múlthétről beszélsz?

Snoopyzit29 2012.05.03. 17:30:36

@LoveMy: én is pont most akartam postolni ezt a linket :)
Mi van akkor, ha ez már a párválasztó után volt. Nem tudhatjuk.....
Máté tényleg nem bír magával. Hihetetlen ez a faszi vagy már úgy van vele, hogy szarik az egészbe, mert már bukta anyut úgyis.

Snoopyzit29 2012.05.03. 17:33:15

@LoveMy: jó lenne, ha a védettek választanának először. Akkor az a forgatókönyv lenne, amiről már a múlt héten beszéltünk, hogy abban sokkal nagyobb a csavar. Nagyon remélem Kíra bent marad :)

LoveMy 2012.05.03. 17:36:06

@Snoopyzit29:
hát a szöveg szerint ez a párválasztó előtt történik, lehet, hogy összevágás, vagy direkt így szellőztetik meg, hogy kiesik Máté, vagy éppen ellenkezőleg sikerül bent maradnia!
Egyébként nagyon valószínű, hogy ez egy taktikai lépése Máténak a párválasztó előtt!
Viszont kellemes csalódás Arnold (NDKúszónő) hozzáállása, már mint, hogy Edina miatt nem!
:)

Snoopyzit29 2012.05.03. 17:41:18

Máté biztos, hogy bent marad! Erre a fejemet tenném. Tudjuk, hogy többen is dobnák a párjukat Mátéért (Noémi és Anikó is szerintem, talán még Kíra is bent tartaná, hogy Márk repüljön). Szóval szerintem Máté - sajnos - nem esik ki.

Zabkása 2012.05.03. 17:44:44

@LoveMy: Arni egyre szimpibb ami számomra is meglepő. :D

Pácsó Ármándó 2012.05.03. 17:55:33

@LoveMy: Látod, hogy mindig veled foglalkozom :-)

mocskosmacska 2012.05.03. 18:08:01

@Zabkása: Ő sem rosszabb, mint a többiek. Itt eddig "taktikázás" címszó alatt csak azt ment, hogy a védetett megpróbálták rábeszélni, hogy oda álljon ahová ők szeretnék.
A nagy taktikusok mit taktikáztak eddig:
Kira: A viasat kitalálta neki azt a feladatot, hogy állítsa maga mellé krisztiánt. Ez azért sikerült, mert
1. krisztiának éppen akkor esett ki a párja
2. egyik agyhalottnak sem tűnt fel, hogy kira arról beszél, hogy ő most bosszút fog állni.
Azóta meg mást sem tesz, mint azon morfondírozik, hogy lecserélje-e márkot vagy ne.
Anikó: Összeállt levivel, hogy kibassza kulabát. Azóta mást sem teszi, mint mindenkivel összeveszik.
Edina:
Aláfekdüt máténak, azóta mást sem tesz, mint amikor távozik egy új elmondja a kamerába, hogy ".....hát de így nem lehet játszani" És észre sem veszi, hogy ő már régen a hogyan alázzuk meg magunkat játékot játssza.
Elemző:
Igazából semmit sem tesz, minthogy hagyja, hogy egy idióta luvnya csicskáztassa.
A nagy taktikusok taktikázássa ebbe merül ki. Némi reményt Dávidnál láttam csak megcsillani, aki robbantani akarja a broki-tüncike párost bettina felhasználásával. MIntha ő lenne az egyetlen, aki végig gondolta azt, hogy ki lehet rá veszélyes és kiket kell kitenni. A többi csak kapkod ide-oda, ha éppen van valami.
Ja, és még a legnagyobb taktikus márk, aki azért tette ki omárt, mert annak még nem volt stabil párja.
Ha ezek a nagy taktikusoknak kikiáltott agyhalottak ezt tudták csak összehozni, akkor már csak a félhülyétől várhatok valamit.

kovácspéterke 2012.05.03. 18:14:47

@LoveMy: hát csak addig, amíg látja őket, eljön még az ő idejük, szóval ez nem olyan jófejség. sztem ez már utána van, vagy esetleg korábbi beszélgetés, amit nem adtak le.

Snoopyzit29 2012.05.03. 18:16:24

@mocskosmacska: Dévid, mint pasi nem szimpatikus, de szerintem se hülye. A helyében én is azt csinálnám, hogy próbálnék kigolyózni egy erős párt. Ha erős pár marad a végén, akkor neki mennyi esélye van a fődíjra? Nem sok. Szerintem se taktikáznak a játékosok. Talán csak Máté - de lehet, hogy ő csak szimplán ilyen gerinctelen - és emiatt fűz minden csajt, ami ma lehet hogy előnyére fog válni. Kíra kicsit kezdi leutánozni Petrát. Petra is tudta, hogy Andornak Pít jön be és tessék! Kíra is vágja, hogy Márk Bettinára kacsintgat. Miért nem megy Elemzőhöz, hogy valamit szövetkezzenek (értsd B terv). Elemző ugyanez. Anikó egy hülye picsa, már az első veszekedéskor menekülési útvonalat kellene keresni. Edinának semmilyen taktikája nincs. Minden egyes megnyilvánulásban csak Mátét emlegeti, Máté-Máté-Máté (ezt egyszer Kíra és Márk jól kifigurázták, de találó volt nagyon). Noémi építgeti a menekülő útvonalat (Pít és Máté) bár szerintem ez nála inkább ösztön, mint taktika. Andor csak Pítben gondolkodik szerintem. Márk viszont nem tök hülye, jól érzi, hogy Kíra lehet, hogy bosszút áll és ő is keresi a megoldást (mégha ez gecivé is teszi, hogy átb*ssza Kírát). Hirtelen ennyi, kit hagytam ki?

Zabkása 2012.05.03. 18:22:41

@mocskosmacska: oks kicsit meggyőztél :D de ez a Roli akkor is hülye szerintem..... ha eltekintek a Pandorától, akkor se tud normálisan 3 mondatot összehozni egybe.

Mellesleg Pít tud taktikázni a legjobban közülük szerintem.

LallR 2012.05.03. 18:25:55

ötsém ilyen baromságokról ennyit postolni

vécés jóska 2012.05.03. 18:29:11

Ezt hallottátok?stop.hu/bulvar/eden-edina-osszejon-az-elozo-szeria-nyertesevel/1033867/
Edinának megvan a 23/24. faszija! Sajnálom, hogy pont Kristóf, őt szerettem az előző szériában :(

kovácspéterke 2012.05.03. 18:32:46

@vécés jóska: nem kell mindent elhinni, ez tipikusan az a válasz, amikor erőlteti a riportalanyt a kérdező, h és tetszik, és van köztetek vmi? én is egy csomó faszival együtt érkezem helyekre, de ez nem jelnt semmit.

Vadkörte82 2012.05.03. 18:33:05

@LoveMy: ez tényleg nem bír magával..szerintem párválasztó után van, ebben a cuccban volt a párválasztón..és már piál nem?na mindegy hamarosan kiderül..

vécés jóska 2012.05.03. 18:39:14

@Mrs. Jackman: de jó dolgod van :) amúgy lehet, de Edinkát nem úgy ismertem meg, hogy ne akaszkodjon rá valakire, hiszen már eltelt pár hónap, mióta vége a műsornak.

mocskosmacska 2012.05.03. 18:40:53

@Snoopyzit29: Nekem a másik nagy kedvenc taktikusom omár volt, aki elhasználta a védettségét arra, hogy kitegye tetkós tomit, azt a srácot, akit már annyira utált minden csaj, hogy inkább a cápák közé ugrott volna, minthogy az ő párja legyen.

Snoopyzit29 2012.05.03. 18:41:10

Máté az Éden-szexről beszél egy interjúban:

www.youtube.com/watch?v=DE2hAYEOmIg

Snoopyzit29 2012.05.03. 18:42:20

@mocskosmacska: Omár szerintem mindenkinek nagyon hiányzik!

mocskosmacska 2012.05.03. 18:44:29

@Zabkása: MOndjuk nekem sem tűnik ez a roligyerek egy észlénynek. De akiben bíztam, hogy kever egy kicsit, abba mindig csalódtam, úgyhogy most abba bízok, aki nem kelt bennem bizalmat.

mocskosmacska 2012.05.03. 18:46:37

@Snoopyzit29: Omár tényleg jó srác volt, de ő sem a taktika királya.

Snoopyzit29 2012.05.03. 18:50:56

@mocskosmacska: nem sajnos Omar se taktikázta szét magát. Még az előbb Pítet hagytam ki. Ő még talán próbál észből játszani, de néha neki is akkora arca van, hogy lehet ez okozza a vesztét. Ő is panaszkodik Noéminek, hogy Andorral nem jó a buli, de ő se nagyon gondolkodik B terven. Ezt az is bizonyítja, hogy a mai előzetesben azt mondja, hogy kicsúszott az irányítás a kezéből. De még talán Pítet nevezhetjük taktikusnak.

bondacsoki 2012.05.03. 18:54:37

Sokan kérdeztétek,hogy kezdtek el fogyni a párok az első szériában.Először volt 5 pár.Le kellett ülniük gyufaszálakkal és azt szétosztogatni egymás között.Talán aszerint,hogy ki kinek szimpatikus.Akinek a legkevesebb volt az léphetett.Így maradt 4 pár.Ezután jött a pandora,ahol Pókmajom levert egyet Kristóf képére.A játékosok dönhettek,hogy kizárják e vagy maradhat.Így esett ki Pókmajom.Maradt 4 fiú 3 lány.Ekkor jött 1 párválasztó ceremónia,kiesett Pókmajom párja.Maradt 3 pár és ekkor jött az utolsó hét.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.03. 18:54:52

@Pácsó Ármándó: szóljon már valaki ha lesz új kommentizélő köfi

vécés jóska 2012.05.03. 19:04:50

@bondacsoki: Huh, ez durva, ezt a gyufás dolgot nem is tudtam. Eléggé igazságtalan. Végül is ebben a szériában mindegy ki esik ki, mert senki nem taktikázik, de azért ez így elég tré.

LoveMy 2012.05.03. 19:08:24

@Snoopyzit29:
írtam egy "féloldalt", na jó csak negyed oldalt, aztán elküldtem, és eltűnt, mint a szürke szamár a ködben! Úgy hogy most mérges vagyok! Ezért csak annyit írok, hogy:
nincs igazad! :/

;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 19:10:53

@jadebulgari: Én szólnék de kb. mindig azután fél órával találom meg az újat, hogy az első komment felkerül.. :)
Amúgy azt vicces visszaolvasni mikor valaki itt ragad és írogat még egy darabig... :D::D:D:D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.03. 19:12:52

Sixx nem lehetne, hogy kiírod ennek a végére, hogy "off"? :) Amikor az új felkerül...? :D

Snoopyzit29 2012.05.03. 19:15:57

@LoveMy: Írd meg privátban, kíváncsi vagyok a véleményedre, mert mi nagyjából egyet szoktunk érteni :)))

kerdesek05 2012.05.03. 19:17:55

@Stipistopi: párválasztón még józan Matcsi, de aztán elszabadul a sörbuli:)

kerdesek05 2012.05.03. 19:18:57

@Zabkása: én azon gondolkodom, hogy megkeresem levit civilben és elemeztetek vele, tuti remek munkaerő!:) csak azt nem tudom mit elemez:)

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 19:25:23

helló:)

kicsit le vagyok maradva:S gyors összefoglaló vkitől? mi várható ma? olvastam az nl cafés cikket, esélyes, hogy robban az Edina-Broki páros?

Snoopyzit29 2012.05.03. 19:34:21

@☺ágica: szia! Mire gondolsz összefoglaló címén?

LoveMy 2012.05.03. 19:35:10

@☺ágica:
Az új, védett srác Frankie (nem utoljára választ) és beáll Edina mögé, ezáltal Edina védettséget szerez a jövő hétre. Ma fog kiderülni, hogy Máté hova áll?
De van még egy új, védett csaj Betti, aki nem tudni hol robbant, de Márk jön be a csajnak!

kerdesek05 2012.05.03. 19:37:53

@☺ágica: esélyes, de mint tudjuk az ÉH-ban minden előfordulhat:)

cézé 2012.05.03. 19:43:01

Én látom kurva rosszul a dolgokat, de Hipernek nem az lett volna az érdeke, hogy Roli mögé álljon, így még tuti van két hete? Ehhez nem az kellett volna, hogy mondjuk kedves legyen? Akkor ki nem tudja, hogy milyen játékban van?

Snoopyzit29 2012.05.03. 19:44:05

Sajnos Hiper biztos hogy marad most. Sajnos....

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.03. 19:45:52

Ha Anikó nyer én kigyilkolom a viasat adóvevőjét..

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 19:46:28

@Snoopyzit29: amit LoveMy-tól kaptam:) pont király, csak a lényeg:)

@LoveMy: köszi, ez érdekesnek ígérkezik:)

@kerdesek05: :D

LoveMy 2012.05.03. 19:46:57

@Snoopyzit29:
Dévid
szerintem nem géniusz, mert csak egy párig lát, tovább nem, főleg most, hogy védettséget kap az aki mellé áll a védet. Mert a védettség nagy ajándék főleg a vége felé.
Edina
szinte az összes fiúval jó kapcsolatban van: Píttel nagyon sok őszinte beszélgetésük volt/van, újabban Márkkal is, LMZ-vel volt pár egy ideig. Erre utalt Máté féltékenységi rohamában is!
FSZK
még hogy okos, taktikus? több feladatot nem ért, tátott szájjal bámul maga elé értetlenségében. Lehet, hogy ösztönös, de semmi ésszerűség nincs benne.

LoveMy 2012.05.03. 19:48:16

@☺ágica:
szívesen ;)

@Snoopyzit29:
összeszedtem a lényeget :)

vécés jóska 2012.05.03. 19:48:27

@cézé: Ezt nem szabad tőlük elvárni, hogy ennyire előre gondolkozzanak. Elég evidens lett volna amúgy, én sem értem. És ezek az emberek egyetemre járnak. Eskü, ha egy kis faluból behívtak volna egy tanulatlan jánykát, az is rájött volna, hogy kedveskedni kell azzal, aki adhat védettséget, de legalábbis nem körberöhögni.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 19:52:57

ki az a Frankie? ma is megy be vki?

@LoveMy: :) ezek szerint Edina elkezdett nyitni mások felé is. helyes. bár nem szeretem, de messze kiemelkedik a többi közül és sajnálom azért amit Broki művel vele

cézé 2012.05.03. 19:55:08

@vécés jóska: Pít átlátta mindezt, illetve, még talán Dávid állt ki szegény Roli mellett a vitában, de, felteszem, a természetes empátiája okán inkább, mintsem mert felfogta volna, hogy nem kellene kutyázni a potenciális védett játékost. De ez sem kis dolog, számomra ez szimpatikus.

cézé 2012.05.03. 19:57:51

@Fehér pamacs gusztáv: Én aludni se tudnék aznap, komolyan :) Hirtelen nem jut eszembe nála antipatikusabb reality szereplő. Jobban kívánom az elestét, mint Pöcsfej Joffrey-nak a Trónok Harcából, ami nem kis dolog:)

Sziporka 2012.05.03. 19:58:54

Most először érzem azt,hogy sixx postjának olvasása után sem értem a felét, szóval meg kell néznem..nézném, ha nem akadna a lejátszó bah...

ez a Bettina tök trampli!!

cézé 2012.05.03. 19:59:05

@LoveMy: ez szép. Nekem Kristóf rendkívül szimpatikus volt. Valahogy hiányzott belőle a rosszindulat.

LoveMy 2012.05.03. 19:59:43

@☺ágica:
nem nem! hétfő este jött be Betti és Roli, de valaki elég találóan Frankesteinnek nevezte el, majd meglátod miért ;)
Ők védettséget szereztek a Pandorán egy különleges párfelajánló feladat kapcsán, megtetézve azzal a kuriózummal, hogy akit ők most választanak, azok a jövő hétre védettek lesznek.
És lehet, hogy már több ember nem fog bejönni, mert lassan vége lesz május 24-én.

Sziporka 2012.05.03. 19:59:50

De Roland teste is vicc :D

Wolpertinger 2012.05.03. 20:01:08

Sziasztok!
Van pár ismerős nick a VV-fórumból :)
szerintetek mikor kerül sor arra, hogy Dávid viszonozza Féliker gesztusát, az átadott védettséget? Ha egyáltalán lesz erre alkalom.
VV4 Éván és VV5 Kingunellán edződve is azt kell mondanom, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy létezik ilyen idegbeteg véglény, mint Anikó.

cézé 2012.05.03. 20:02:00

@Sziporka: a mellére gondolsz a vödör emelgetése közben? Nekem nő létemre kisebb. Tegnap jót nevettem ezen:)

kovácspéterke 2012.05.03. 20:02:49

@LoveMy: hol jönnek össze?, fent is írtam, h irányított kérdés, gondolom kristóf is megjelenik a rendezvényeken, sztem ebből nem kell ilyesmire következtetni.

LoveMy 2012.05.03. 20:03:19

@cézé:
pont azért örülök, hogy tényleg összejönnek, mert Kristóf meg Máté ég és föld! Kristóf egyenes, őszinte, jóképű, és tisztességes, Ádám után ő is a kedvencem volt! :)

kerdesek05 2012.05.03. 20:03:40

Ha ma kiesik Matcsi, élőben ott Pécsen tuti szétverik a Matcsi fanok az egész szórakozóhelyet!-D

vécés jóska 2012.05.03. 20:04:25

@cézé: Jaja Pít + Dávid + talán Leviben van valami empátia. A többiek... Hiper meg Naíva tegnap is olyan kárörvendően nevettek szegény dunai gyereken.
Kristófot én is nagyon csípem, ezért sajnálom, hogy összejött vele Naíva. Gondolom nemsokára szakít vele ő is, de addig nem lesznek valami kellemes napjai.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:04:27

@LoveMy: á, köszi, akkor így már értem:))) kíváncsi leszek, bár ebben a posztban is elég érdekes azon a képen, ahol vödröt emel... gonosz vagyok, de nagyon hülyén néz ki rajta:)

LMZ-nek meg lassan kijár a béke nobel-díj, vagy a szentté avatás...

Wolpertinger 2012.05.03. 20:04:30

lehet, hogy a mindent megszépítő nosztalgia miatt gondolom, de mintha az előző ÉH-ben egy pöttyet magasabb lett volna az átlag IQ.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:04:54

@LoveMy: Egyetértek, Kristóf jó arc volt. De azt hiszem az első széria karakterei "szerethetőbbek" voltak.

LoveMy 2012.05.03. 20:05:37

@cézé:
nagyon gnóm a felső teste, xlábú és hogy eltorzult a feje amikor vödrözött!

cézé 2012.05.03. 20:05:47

@LoveMy: Máté, női szemmel legalábbis, az eddigi legrosszabb pasik egyike az édenben. Hanem a legrosszabb. És Edina, aki meg lányok közül talán ennek az ellenkezője, mégis őt választotta. Ki érti ezt?:)

Wolpertinger 2012.05.03. 20:06:18

@☺ágica: Roland azon a képen olyan, mint egy nagyon elkúrt Popeye vagy Fülig Jimmy :)

Sziporka 2012.05.03. 20:07:09

@cézé: hát ja :D meg úgy az arányai :D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:07:31

@cézé: Kit kellett volna választania?

LoveMy 2012.05.03. 20:07:32

@Joey Tribbiani:
már aki, mert a pókmajomnak akkorát tudtam adni egy hatalmas szívlapáttal, hogy még porszívóval sem szedték volna össze! és akkor még diszkrét vagyok és nőies ;)

cézé 2012.05.03. 20:07:54

@vécés jóska: igen, és ez rohadt érdekes, hogy Edinából néha, lehet ő sem veszi észre, de mennyire durván előjön a rosszindulat...

LoveMy 2012.05.03. 20:08:17

@cézé:
hát ez nagy kérdés!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:08:51

@LoveMy: Jogos! Én akkor hagytam abba nézni, amikor már 3-4 hete folytatta az ámokfutását.

cézé 2012.05.03. 20:09:30

@Joey Tribbiani: az idegrendszerünk kíméletére való tekintettel senkit:)

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:09:43

@Joey Tribbiani: szerintem is. bár anno nem láttam, nemrég néztem vissza pár részt, de nagyon más

@cézé: ezen jót röhögtem:))) Joffrey-t én is nagyon utálom:) de jól eltalálták a színészt a karakterhez:)

kerdesek05 2012.05.03. 20:12:11

Krisztián, LMZ, HIPER aki még egyetlen ÉH rendezváynen sem, volt, Melák ebből igazolt, vajon hol van LMZ és HIPER?

kovácspéterke 2012.05.03. 20:12:18

sztem semmi gáz nincs rolanddal, gnómnak nem nevezném.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:15:53

@cézé: Ő lett volna az egyszemélyes pár?!

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:17:00

@kerdesek05: ma meg Pítről láttam vmi cikket vhol. akkor lehet, hogy ő lesz a következő kieső?

@Wolpertinger: a Popeye találó:)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:17:53

@☺ágica: Akkor neked nem kellett izgulnod egy-egy rész között eltelt időben! :)

kovácspéterke 2012.05.03. 20:19:46

@kerdesek05: remélem, nem az az idióta nő nyeri meg. lehet, h ő nyerte meg és nagy öröm miatt zárt osztályra kellett szállítani.

LoveMy 2012.05.03. 20:21:04

@Mrs. Jackman:
nem ő a gnóm, hanem a teste torz, különbség

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:21:16

@Joey Tribbiani: nem bizony:) sorozatokat is jobban szeretek így nézni:) csak az első széria hogyvoltjai után nagyon vártam az ÉH2-t, eleinte néztem is, de egy ideje csak olvasgatok:) csak már elvesztettem a fonalat:) de most megint megvan:D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:23:35

@☺ágica: Sajnos én az első széria hogyvoltjairól nem tudtam: Hogy ez mennyivel élvezhetőbb így! Ráadásul megnyugtat, hogy nemcsak én nézem... :)

kovácspéterke 2012.05.03. 20:25:09

@LoveMy: jó, akkor a felsőteste meg a lába meg a feje.
nem értem, h minek kell vkinek a fizikai adottságain röhögni.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:26:34

Valaki meg tudja mondani, hogy miért még a tegnapi adás blogjára kommentelünk? Ilyenkor már új blog szokott megjelenni.

Sziporka 2012.05.03. 20:27:27

@Mrs. Jackman: Szerintem ez nem adottság, hanem kicsit aránytalanná edzette magát..ezek a felsőtestre kondizós pasik szerintem nagyon akarnak tetszeni a nőknek, de benézték.

cézé 2012.05.03. 20:27:41

@kerdesek05: mert hol van mindenki Melákja? Csak nem eset baja?:)

Sziporka 2012.05.03. 20:28:00

Olyan lassú a lejátszó, hogy párhuzamosan nézem kedd-szerdait:D

Konklúzió: Anikót ütném.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:29:26

@Joey Tribbiani: én is véletlenül találtam meg még vmikor tavaly. és függő lettem:D

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:29:43

@Sziporka: Szerintem nem férnél hozzá.

LoveMy 2012.05.03. 20:31:25

@Mrs. Jackman:
minden ÉH lakónak van olyan jellegzetessége, ami szembetűnő, átlagtól eltérő, egy sem volt kivétel, szinte mindenki megkapta!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:32:10

@☺ágica: Én is az lennék, de mindig érzem a párom rosszalló pillantását a hátamon, amikor benézek ide.

LoveMy 2012.05.03. 20:34:13

@Sziporka:
szerintem meg elsősorban testi adottság, mert pl. Meláknak arányos, delta alakú volt a háta, de a többi fiúnak is hasonlóan inkább háromszög alakú volt a háta

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:35:31

@kerdesek05: Bakker, "karriert épít"! Hirtelen nem is tudom mire gondoljak. Biztos beépül a kubai alvilágba, amilyen keménynek mondta magát.

LoveMy 2012.05.03. 20:36:02

Lehet, hogy csak holnap reggel lesz HV.36.

mimózA 2012.05.03. 20:36:25

@☺ágica: Tényleg igazad van sajnálatra méltó, mert csak egy dolog izgatja,a csudafasz és ha elkezd taktikázni az is csak emiatt van, h. vissszaszerezze, v. megbosszulja vagy bármi ezzel kapcsolatos dolog. Így legalább a végén csinál is valamit.

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:39:27

@☺ágica: A sorozatot már nézi, de azt már nem érti, hogy it lehet erről írogatni.

Sziporka 2012.05.03. 20:40:53

@LoveMy: háát,kell edzeni altestre is..

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:41:09

@Joey Tribbiani: pedig jó:) szeretem olvasgatni ki hogy látja a dolgokat:)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:41:35

@LoveMy: Ki tehet erről a trehányságról?! :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:42:58

@☺ágica: Nekem mondod?! Én meg neki, de nem hatja meg. Na mindegy, az ő baja!

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:45:51

@☺ágica: Nem tudod hol vannak a többiek? Egy kicsit zavarba hoz, hogy szinte csak z én kommentjeimet látom.

Wolpertinger 2012.05.03. 20:46:01

nem tudjátok, lehet valahol online nézni? nem találom a tévémet.

cézé 2012.05.03. 20:48:49

@Joey Tribbiani: mindenki várja az adást, mások meg a tévét keresik :)

kerdesek05 2012.05.03. 20:48:50

na mivan, sixx elveszett?:)

cézé 2012.05.03. 20:49:36

@cézé: illetve, sokan szerenádozni vannak. Holnap ballagás. De kurva rég volt :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:50:45

@cézé: Igen, kezd összeállni a kép. Gondolom a sok kisgyermekes anyuka pedig fürdet, altat. :)

Banyus83 2012.05.03. 20:53:04

Nekem bejönne a Kristóf-Edina páros...az előzőben végig Kristófnak drukkoltam, most meg ugye Edinának... :-)

sogeking 2012.05.03. 20:53:47

@kerdesek05: biztos most csinálja az animált gifet :)

Joey Tribbiani 2012.05.03. 20:54:57

Na tessék, nálunk is fürdetés.

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 20:55:56

@cézé: ne is mondd...

@Joey Tribbiani: hát, elég bensőséges a hangulat:) de remélem csak arról van szó, hogy mindenki gyorsan vacsizik..., hogy aztán már csak az ÉH-nak szentelje a figyelmét:)

azt már csak halkan remélem, hogy lesz közvetítés:)

Wolpertinger 2012.05.03. 20:56:13

@Joey Tribbiani: van székem. nem mondom, hogy tökéletes, de a semminél jobb :)

vécés jóska 2012.05.03. 20:58:53

Lehet szerenádozik, már csak 20 perc pedig a kezdésig.

Cathcart_ezredes 2012.05.03. 21:01:43

Szerintem Dávid fog kiesni és Hiper. Legalábbis remélem.. meg logikus is lenne:)

Banyus83 2012.05.03. 21:03:54

Lehet sixxnél is tombol a vihar aztán lelőtte a netet...nálunk is erőst dörög meg villámlik...félek is, hogy annyi lesz a digitvnek, aztán nuku ÉH :-)

LoveMy 2012.05.03. 21:04:19

@Banyus83:
én is örülök, már fentebb leírtam a véleményemet róluk :)))

@Joey Tribbiani:
Én is fürödtem ;)

kerdesek05 2012.05.03. 21:05:38

@Banyus83: lehet sixx lement Pécsre az ÉH2 buliba élőben közvetíteni

☺ágica (törölt) 2012.05.03. 21:06:13

@Banyus83: itt is vihar:S

Sixx előkerült!

Wolpertinger 2012.05.03. 21:06:35

segítsetek kérlek, valamelyik online tv portálon megy? nem találok sehol

LoveMy 2012.05.03. 21:06:48

@Banyus83:
itt hajnal 4-től tombolt a vihar, dörgött, villámlott, csendes esővel kb 10-ig és kettős szivárvány volt a házunk felett :) (lefényképeztem)

Banyus83 2012.05.03. 21:07:08

@LoveMy: Na, majd visszakeresem, de az a véleményem, hogy normális srác-normális csaj...elvileg még működhet is :-)) na, ezért majd a fejemet veszik... :-D

kerdesek05 2012.05.03. 21:07:46

@Wolpertinger: nincs sajna.
de a műsor után fent lesz a neten az extrával együtt a hivatalos lapon

Banyus83 2012.05.03. 21:08:23

@kerdesek05: Lehet...hihihi :-)

@☺ágica: Na, akkor van új poszt?

Wolpertinger 2012.05.03. 21:09:32

@kerdesek05: köszi!
utána már nem az igazi, a legjobb a műsor közben kommentelni :)

LoveMy 2012.05.03. 21:15:08

@Banyus83: na azt próbálja meg valaki!
tudod egységben az erő! ;)

kovácspéterke 2012.05.04. 07:32:10

na, most volt új poszt és eltűnt?, mert oldalt van egy komment belőle, de azt írja ki, h nincs megjeleníthető bejegyzés.

A tegnapi részről, nekem tetszett ez a visszajátszós dolog, remélem, hogy edina nem bassza ki noémit a jövő héten a védettségével. sajnálom, h szerelmes, de a faszverést a történtek után nem tudom megérteni.
pít hogy ki volt borulva, hogy más is tervezget, az elég szánalmas volt, a janics natasára hasonlító baltaarcú meg már nem is olyan nagy barinője edinának?

Roland jólelkű, de egyszerűbb a faéknél, nem értem, hogy miért itt a végén küldték be, de sztem a jövő héten meg fogja szívni.

az extrában volt, h anikóék megint csináltak vmit a paplan alatt, vajon a jövő héten, amikor mondjuk biztonságba érzi magát megint hülye picsa lesz? leventének nem esett le, h miért ilyen kedves vele?

kirát sajnálom, jó fej volt, és nagyon elegánsan távozott, amit az extrában mondott márkról, az meg külön jó volt.

sintén extra: nyikhajnak most esett le, h a kinti életben nem feltétlen előny, ha vkit láttak dugni a tévében?
süti beállítások módosítása