Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24x06 - Thanks For The Souvenir

2012. május 01. 16:00 - kardigan

Az előző részben Monica esett ki, mert agya is volt meg fizikuma, Kim idolt rejtett a bugyijába, most pedig az egyik kedvenc részem jön, de nem hosszan, mert majd meglátjátok miért. Colton és Alicia láthatóan úgy döntött, hogy normális emberi lényhez hasonlóan se kívánnak viselkedni, klasszik gimis zsarnok-üzemmódba kapcsolnak. Megállás nélkül röhögve baszogatják Christinát, hogy ő a következő és eddig is csak azért maradt bent, mert egy csótány, végül pedig nem engedik be a shelterbe aludni. Christina ugyan azt állítja, hogy most majd leveszi a kesztyűt, de igazából nem nagyon csinál semmit, csak szomorúan néz. A többi pasi meg persze kussban tűri, én igazán nem gondolom, hogy egy férfinak le kéne terítenie a felsőkabátját a pocsolyákba, és Christina tényleg egy balfasz, de az is iszonyúan bicskanyitogató, ahogy a fiúk csak csendesen hallgatják.

Kat újra agyat villant, azt meséli, hogy álmában Alicia megölte a plázában, és ez vagy jel vagy nem. A reward challenge nem igazán különbözik a két héttel ezelőttitől, most öt dobszerűséget kell eltalálniuk úgy, hogy előtte egy trambulinon pattan a kókuszdió, a nyeremény soksoksok fagyi. Colton folytatja a rugdossuk-meg-mielőtt-kiszavazzuk című vidám varietéműsort, mindenért ordít Christinával - kit lepek meg, ha azt mondom, hogy pont ugyanolyan szarul csinálja.

Alicia ráléphetett Jeff lábára vagy valami, egyértelműen ő kapja a legtöbb beszólást, az unokaöcsém jobbat dobna-vonalon, ennyire nem szokott durva lenni, nem? Na nem mintha bánnám. Persze a Salani nyer, és látszólag nem is tervezik, hogy ez másképp lesz, abszolút nem szervezkednek fagyizáskor, csak árad a szeretet, ilyen azért ritkán fordul elő. Azt mondjuk magyarázza el nekem valaki, hogy két hét rizsevés után hogy nem lesznek ettől rosszul?

Colton mintha úgy érezné, hogy racionalizálnia kell Christina iránti gyűlöletét, továbbra is azt magyarázza, hogy miatta vesztettek. Lovagias módon felajánlja, hogy kiszavazás helyett akár ki is szállhat, vagy beleugorhat a tűzbe. Christina ezt is kussban tűri, én sajnálom, de nem lehet ezt a csajt se kedvelni, ordíts vele vagy bőgj vagy valami.

Jonas szerint érdekes, hogy Colton és Alicia személyeskedik, és még meg is forgatják a kést kiszavazás előtt, hol volt ez az ember, amikor a gerincet osztogatták, érdekes bazmeg!? Christina végre valami stratégiaszerűt kezd produkálni, és elmeséli Jonasnak meg Leifnek, hogy Alica az összes többi lányal egy szövetségben van - valami teljesen fura oknál fogva ezt is úgy adja elő, hogy őutána menjen Alicia, az nem hagyja el a száját, hogy esetleg helyette szavazzák ki, mi ez a mártíromkodás basszameg. Alicia végighallgatja, és mintha úgy érezné, hogy ezzel belenyúlt a tutiba, és leleplezte, hogy Christina ellene melózik, a szomorú az, hogy akármennyire Christinának van igaza, ő jön ki rosszabbul a helyzetből. Leszáll az est, és Colton Christina ölében nyugtatja fájós kis fejét - ahogy egy barátnőm igen bölcsen megjegyezte, most kell elroppantani a nyakát.

Christina ápol, mert Christina rendes, és abban bízik, hogy ettől maj Colton rájön, hogy nem őt kell kiszavazni, a szegény kis beteg persze holtában sem tagadja meg önmagát, és inkább jót röhög rajta, ahogy a csaj teper. Másnap se jobb, a gyomra fáj és Tarzan szerint ki van száradva, lázzal, veseleállással meg vakbélgyulladással fenyegetőzik, és ő speciel orvos, szóval ez azon ritka alkalmak egyike, amikor nem beszél teljes marhaságokat. Colton nyakába veszi az erdőt hányni, és legközelebb már a földön fekszik zokogva, tényleg kurva szarul van, még ha le is vonjuk belőle a hisztit.

Jön Jeff az orvosokkal, a konklúzió, hogy túl nagy az esély a vakbélgyulladásra, és kórházba kell vinni. Nagyon ki van borulva, hogy így esik ki, és lehet, hogy a saját érzelmeimet projektálom, de Jeff arcán semmi sajnálatot nem látok. Felmerül még az idol kérdése, Colton odaadná valakinek, ha lehet.

Hozzák a többieket, Alicia aggódik, hogy mi lesz a stratégiájukkal, közepesen szimpatikus ez, de legalább őszinte. Az mondjuk látszik, hogy nem sokan kedvelték, Jonas kicsit sírdogál, nekem meg eszembe jut, micsoda zokogás volt Mikronéziában, mikor Pennernek szétment a lába. Colton azzal búcsúzik, mondják meg Sabrinának, hogy köszöni a szuvenírt, és az idolra mutogat, ez mondjuk kurvaérdekes ahhoz képest, hogy két perce azt kérdezte, hogy átadhatja-e valakinek.

Alicia gyorsan verbalizálja is ezt, milyen egy elkényeztetett köcsög, neki kellett volna adnia az idolt, mert mennyire kiszúrt vele - direkt kapott tán vakbélgyulladást, csak nem figyeltem? Mondjuk pont keresztbeszarom a szegény lány lelkében dúló kínokat, az egész jelenetsort az ágyon ugrálva és konfettit szórva nézem, mégis hiszek a karmában! Alicia még azt is a szánkba rágja, ha esetleg nem éreznénk, hogy mennyire kibaszott magával, hogy ha nem szavazta volna ki Monicát, most a lányok jobban állnának, hát igen, hogy úgymondjam, szopóág, és annyira rendben van ez így.

A Salani levelet kap, hogy mennek tribalre, és egész vicces ötleteik vannak egy nagy közös szavazásról. Kat nagyon izgul, ezt úgy gondolta mintegy képileg érzékeltetni, hogy körmei már nincsenek, és az összes kosz a szájában van, ami igazán tápláló, viszont gusztustalan. Jonas úgy érzi, hogy hirtelen hatalma lett, nagyon röhögök. Christinával és Leiffel kiegészülve Aliciát akarják kibaszni, és készen áll rá, hogy ő legyen a vezető - annyit szúrnék közbe, hogy ez sem az ő ötlete volt, ha Christina nem szól neki, hogy a másik törzsben is vannak ám nők, az életben nem jön rá. Tarzan továbbra is Christinát dobná ki, szerintem csak azért, mert megjegyezte a nevét végre.

Tribalen Jeff elmeséli, hogy Coltonnak kórházba kellett mennie a vakbele miatt, mindenki szomorúan néz, kivéve Katet, aki kurvára meg van rémülve, mert fogalma sincs, mi az. Leif valamiért szükségét érzi, hogy elmesélje, hogy neki is volt vakbélműtéte, nagyon szeretné szegény, ha valamiről emlékeznénk rá, de segítek, nem fogunk. Alicia átadja Sabrinának az üzenetet az idolról, Chelsea nem hiszi el, hogy hazavitte magával. Jeffet érdekelné Kat véleménye a dologról, de szegénynek a teljes agykapacitását lefoglalják az új információk a félelmetes vakbél nevű szörnyetegről, ami ártatlan embereket ragad el nap mint nap.

És ez ennyi is volt, a törzsek egyesülnek hat fiúval és hat lánnyal, nem volt egy különösebben izgalmas rész, de lecsapott a költői igazságszolgáltatás, és én ezt annyira nagyon köszönöm.

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása