Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x03 – One World is Out the Window

2012. április 26. 10:00 - kardigan

Ott hagytuk abba, hogy a nők törzse meglehetős lúzer, és eddig egy árva challenge-et sem nyertek meg, úgyhogy már két játékos mínuszban vannak (bár ebből az egyik a hipsztersapkás Courtney csuklótörése), a fiúknál meg van a négyfős Hasizom Alliance, meg a többiek, akiknél viszont van idol. Tribal után a lányok szarul vannak, Chelsea azt mondja az ijesztő éjjeli kamerába, hogy egy pici magabiztosság kéne csak, hogy kimásszanak a gödörbül. Megjelenik Colton és Jonas, szeretnétek-e átjönni a mi táborunkba, merhogy istentelen nagy vihar jön, és hát a mi szállásunk... szóval... fel van építve, a tietek meg nem. A lányok kemények, mint a wolframkarbid, és maradnak, szarrá-rommá ázni-fagyni.

Szomorú zene, eső, szél, és a frizura nem tart. Tűz sincsen persze, Chelsea ki van borulva, nyuszihangon kiszól az arra járó fiúknak, hogy van-e tűz odaát, pucsít is közben ügyesen. Troyzan kedves csávó, persze, menjetek át melegedni. Matt, a pöcsfej ügyvéd viszont ezt nehezményezi, és nagyon macsósan közli, hogy na ezt nem. Már nem a lányokkal természetesen, hanem a kamerába, mert az nem ugat vissza. Challenge jön, és a producerek megkegyelmeztek a ludaknak, nem fizikai, hanem memóriajáték. Párosával mennek, megmutatnak nekik egy sornyi bizbaszt, aki úgy érzi, emlékszik rá, az megnyomja a nagy piros gombot, onnantól a másik se látja, és futás kirakni, akinek megvan az öt, az megnyeri a halászcuccokat meg a kenut. (Itt megjegyezném, hogy a nyeremény említésére a lányok csak hümmögtek, hogy hát így végülis tökjó, szusiséf Jonas szeme meg teáskanna méretű lett.) Jeff szükségét érzi megjegyezni, hogy aki nyer, annak lesz momentuma is – ez neki a mániája, kb annyit jelent, hogy ha nyersz, akkor vidám vagy és könnyebben nyersz legközelebb is, sajnos ezzel közölte is, hogy a lányok lesznek a janik. És lőn, az egyetlen érdekesség a Troyzan vs Kat meccs, akiknek hetedszerre sikerül abszolválni a dolgot, miközben a vicces kedvű szerkesztők vidám countryzenét játszanak nekünk. Ja, és Coltonnak még a futása is affektáló.

A lányokban buzog a tettvágy, mostantól minden csodás lesz, csak meg kell szerelni a sheltert, meg tüzet rakni, juhú! Oh, wait. Tüzet továbbra nem tudnak csiholni, úgyhogy ismét puncsolás a fiúknál. És itt egy rettenetesen értelmetlen műsor következik, amelyben a fiúk felháborodottan emlegetnek olyan dolgokat, hogy de ittvoltatok reggel meg ez egy játék meg egy csomó mindent tettünk értetek, de közben nem küldik el őket a faszba. Szóval lényegében a lányok gonoszul a női bájaikat használják, a fiúk meg mélyen felháborodnak ezen és nem tesznek ellene, igazán sajnálom, de ebben a helyzetben a fiúk a lúzerek.

Valószínűleg a nap további részében összekuporodva sírtak, vagy hasonló, mert a következő kép már a csodás új nap, meleg van, kék a víz, a lányok halásznak és egészen jól is csinálják, a fiúk meg ettől betojnak, ugorjunk, mert jön a védettségjáték. A challenge az a fajta, amit én utálok, párosával rohangálnak bekötött szemmel és közben nekimennek dolgoknak, aztán meghúznak egy madzagot, rájuk ömlik egy vödör víz meg némi puzzledarab. Félreértés ne essék, azzal nincs bajom, hogy mindenki összeveri magát, csak ilyenkor mindenki ideges és ordít, és ez engem frusztrál, na mindegy. Jeff viszont szép a fekete ingben. Ja, és a végén puzzle.

Az irányítók Bill meg Sabrina, és ahogy az a nagykönyvben meg van írva, mindenki lendületből nekirohan a deszkáknak és nagyokat koppan, amit Jeff kéjesen kommentál. Troyzan és Tarzan konkrétan a madzag alatt áll és kalimpálnak a levegőbe, de az istennek nem találják meg, ez például kurvavicces. A fiúk óriási előnnyel kezdik a puzzlet, de a végén a lányoknak megjön az esze, szépen lemásolják a szomszéd asztalt, nagyon helyes, és meg is nyerik jól, vidámság, szerelem, hejehuja, hepiend. Sabrina megjegyzi, hogy tíz évet öregedett a játék alatt.

Mattnek még mindig akkora a pofája, mint a bécsikapu, ő tökre várja a tribalt, hiszen az elmúlt öt napot azzal töltötte, hogy kialakítsa a hatalmát, és most szeretné használni is, valaki ha orrbaverné, kösz. Colton vakerál és fintorog, ez az egész Bill hibája volt. Vétkei ezen kívül: azt szokta mondani, hogy bro, és jókedve is szokott lenni, így mosolyog, hát felháborító, nem?

Konklúzió: Bill semmi más, mint ghetto trash, tulajdonképpen menjen és ölje meg magát, bűbájos fiatalember ez a Colton. Mítingel a csipetcsapatával, Leif, Troyzan, Tarzan és Jonas. Tarzan szerint Bill is velük szavazhat akár, de countryclub Colton szerint ez megengedhetetlen, neki kell mennie, méghozzá tegnap. Szegény Tarzan pedig nem beszél hülyeséget (ritka pillanat ez), szerinte Mattet kell kihajítani, mert veszélyes, Bill meg ráér. Sziasztok fiúk, hát ti miről beszélgettek itten? Jay a hasizomteamből elsőként valószínűleg elkezdett számolni, vagy csak észlelte, hogy ezek itt öten beszélgetnek, és a kilencfős törzsben az biz többség. Nem különösebben feszülnek be a többiek, végülis nem nagyon van mit tagadni a helyzeten, inkább megmondják Jaynek, hogy nem ő jön, modellfiú meg simán szavaz velük, miért is ne. Matt is beúszik, őt már nem sietnek megnyugtatni, viszont mindenki a földet bámulja, akkora stratégák vagytok fiúk, eldobom az agyam. Matt csodálatos terve, hogy Troyzant fogja átállítani, mégpedig azért, mert ők mind kakasok, és hát nyilván nem akarnak másik kakasokat maguk mellé, és természetesen ő már a legelső napon úgy gondolta, hogy Troyzan is közéjük tartozik. A közben néha bevágott interjúiban csak per Average Joe-ként emlegeti a többi fiút. Troyzan kedvesen mosolyog és bólogat, de hálistennek ennyire nem ostoba, esze ágában sincs ezzel a faszkalappal szavazni.

Tribal előtt még Jonas gyorsan főnöknek szólítja Coltont, mindjárt hányok. Őnagysága egyébként hajlandó megfontolni, hogy esetleg Mattre szavazzon, koncot dob az alattvalóknak. Tribalen Colton tünci vigyorral közli, hogy neki ám van idolja, közben balkézről gyorsan lehülyézi Jamest, aki ugyebár két idollal a zsebében ment haza néhány ével ezelőtt, mint az közismert. Valamint Colton sok időt tölt a lányokkal, ami szerinte nem kéne, hogy meglepő legyen. Jeff meg sem próbál úgy tenni, mintha kedvelné, ez mondjuk elég király, és mintha egy négyévesnek magyarázná: szívecske, a lányok, az az Ellenfél, te nem velük játszol, hanem a Fiúkkal, és pont keresztbeszarja mindenki, hogy buzi vagy. Bill azt az okosat találja mondani, hogy kizárólag Colton volt az előítéletes, ő ugyanis meg sem próbált a saját törzsével barátkozni, hanem rohant a lányok szoknyájához, hiszen a fiúk majd úgyis kinézik maguk közül, mert meleg. Colton közben undorodó arccal a körmét piszkálja. Matt rettenetesen be van feszülve, Jeff rá is kérdez, ki szart bele a müzlidbe, jól érzed itt magad egyáltalán? Hát Jeff, az úgy van, hogy én egy komoly ügyvéd vagyok, és engem komolyan kell venni, amikor én beszélek, Tarzan meg itt vicceskedik, hát ez komoly dolog. Bill meg egyszerűen imádnivaló, valószínűleg be van ekizve, gyakorlatilag ugrál ültében, hogy hát ez kurvaizgi és ő nagyon be van sózva és ez mennyire csodálatos, hát ittvan tribalen, úristen de izgi, és közben csillog a szeme, imádom ezt a fickót na.

Mattet kibaszarintják, Colton elbaszott stílben nyalogatja a beszédszerveit és ide-oda teszi magát, Tarzan meg szeretné tudni, mi volt az utolsó két szavazat, jelentkezik is, nagyon cuki:

Jeff persze nemet mond, Colton viszont nem hagyja ki a lehetőséget, hogy még egyszer felvigye a vérnyomásomat az utolsó kibaszott percben, kérdezzél csak tőlem szivi, mert én vagyok a mindentudó puppet master és a nap is a seggemből süt.

Hát így, az előzetes alapján a következő rész is a fiúkra épül, különös tekintettel Colton és Bill örök barátságára, és feltett szándékom, hogy jövő hétre utolérem az évadot, úgyhogy sűrűn fognak jönni a hogyvoltok remélem.

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása