Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6063-6064.

2012. április 26. 18:00 - drtorok

Sokatmondó, ha csak ennyit árulok el: ehető söralátét, ceruzavégű fogpiszkáló, világító könyv. Ez mind, amit szellemi értékként Laci hozzá tudott tenni a BK részekhez.

02.jpg

6063. rész:

Nóra bizonyos jelek alapján gyanakszik. Szerinte Atesz félrekúr. Sokat dolgozik, vágja rá Júlia. Ez nem kifogás és ez még nem minden, folytatja az ügyvédnő. Találtam egy kulcsot, és Attila azt mondta, az ex felesége lakásához van. Juli fogcsikorgatva erőlteti magára a nyugalmat, de Nóra fortélyos nőszemély. Lemásoltatta a kulcsot, odament Mártához (az ex nejhez), és természetesen nem volt jó a kulcs a zárba. Na, most mit mondasz, Julikám?! Én a titkárnője vagyok, és nem vájkálok a magánéletében (csak Attila vájkál a micsodámban.) A titkárnő kitartóan védi főnökét, Nóra viszont félrevezethetetlen.

Az udvaron Gabriella belefut Vili bába, csak megcsókolni ugrott haza Lackóját, a főnökének azt hazudta, kávézni ment, és ezzel a lendülettel akkorát odabasz a kabátjával Vili csomagjára, hogy két pár kolbász landol a földön. Nem baj, hozok másikat, mondja Gabi esetlenül.

Zsófi tejjel a kezében magyarázza Kingának, hogy tök durva, hogy Zsolt könyvolvasót vett a lányának. Laci a pultnál iszik, miközben világraszóló ötleten töri a fejét. A másik hülyét, Szabit kéri, hogy segítsen neki. Gabika belép a Rózsába, lebassza Lacit, hogy ne igyon már délelőtt, de ő csak B-vitaminnal tölti fel magát. Töltsd fel magad akkor répával! mondja Gabika. Most vannak kurvajó gondolataim, mondja László, mint például az ehető söralátét. Gizike marcipántortát rendel izgatottan. Megünneplik Linda hazaköltözését. Zsófi lefagy a hír hallatán.

03.jpg

Klau kiabál az irodában, hogy egy játszótérre kell szerveznie egy esküvőt. Ennyi erővel lehetne egy metró kocsiban is! Attila érkezik, Juli elkezd Patrikozni, hogy megint telefonált, gond van, tali a szokott helyen, Atti rohan ki. Klau kiakad ezen is, hogy gáz ez a Patrik, nem csettintgethet csak úgy Attikának.

Zsófi tejestül közli Zsolttal, hogy Linda Gizihez költözött. Mijjjért? kérdi a férj. Ezek szerint a könyvolvasó smafu? Az anyja piát adott neki? Bartha kiakad, hogy hiába próbálta megvesztegetni a lányát. Pár stúdióval lakik arrébb, vigasztalja Zsófi. Gondolj arra, hogy mennyire a halál faszára kívánod, amikor például dugni akarunk.

04.jpg

Bözsike megy a boltba rendezni a tartozását. Mézesmázos tulaj mondja, hogy elég lett volna akkor, amikor megérkezik a nyugdíja. Bözsi szokásához híven vicsorít. Azonnal kiszúrja a tartozás átfutásakor, hogy ott van valami „kroaszan”, azt se tudja, mi az. Gabika lebassza a tulajt, hogy te zabáltad meg a kroaszant, azt hitted, senki nem veszi észre, hogy a szegény, éhező nyugdíjasnak írtad fel?! Bözske értetlenül pislog. Mit vádaskodsz? Azt, baszd meg, hogy módszeresen meglopod a vásárlóidat. Kilépek, mondja Gabika, és kezdi magáról tépni a Nők a pult mögöttes köpenyét. Na, na, na, mondja a főnök, mire tartod te magad, anyukám? Gabika nem dolgozik tovább egy tolvajnak.

05.jpg

Juli rohan Patrikkal találkozni, András a nyomában van. Hol a barna cipőm, a fekete gáz, tartja fel ideges nejét Berényi. Szarom le a cipődet, oldd meg, mondja Juli. Nem érted, hogy üzleti tárgyalásra nem mehetek fekete cipőben? Akkor az ötletem: nézd meg a cipős szekrényben. Remek! ismeri el András, egy angyal vagy, simogatja meg Juli arcát.

Zsolt a homlokát masszírozza, nyilván megvan az oka, hogy az anyját választotta Linda, mondja rekedten. A felesége nem bírja tovább, elrohan, Ádám váltja. Hozta Linda cuccait. Vidd az anyjához! De hát hozzád költözött vissza, tudom! bizonygatja a fotós. Nem. Senki nem ért semmit.

01.jpg

Juli a padláson terem, Attila és Patrik, az egér már várja. A nő elmondja, amit Nórától tud, a szerelmesek tök kiadnak. Juli egy kerti törpe és egy állólámpa között agonizál, mert ő majdnem elsüllyed szégyenében. Nem bírja ki, hogy pont neki kell Nórát vigasztalnia, miközben ő kúr félre az élettársával.

07.jpg

6064. rész:

Gizi nyal a gyerekének, ha Vili túl hangosan merne tévézni a saját lakásában, hát bebasz neki. Zsolt ront be. Linda, pakolj! Mivvvan, Linda itt él! sikít Gizzancs. Nem, sehol se, illetve mindenhol akarok élni, értelmetlenkedik a lány. Nem tudtam dönteni, Ádi ötlete volt, hogy dobjak fel egy érmét. Apa, te voltál a fej, anya, te az írás, és fejeltem. Mér’ nem én vagyok a fej? érdeklődik Gizella. De akkor miért vagy itt? érdeklődik Zsolt is. Mert mentem hozzátok, ti meg Zsófival szokás szerint üvöltöttetek és visszafordultam.

08.jpg

Laci nonstop iszik, már annyira se tud beszélni, mint józanul. Gabika jön természetesen, kezdik az előző jelenetet elölről. Too bad, Lacikám, hogy agyatlanul agyalsz, mert már nekem sincs munkám, mondja Gabi. Szabi számol, Lackó tíz sört gurított le összesen.

Zsolt lerohanja Zsófit, hogy Linda miatta választotta az anyját, mert üvölt mindenért. És máris artikulálatlanul üvöltenek egymással a raktár mélyén. Atti és Juli egymás kezét szorongatva szenvednek a padláson, Patrik a kerti törpe fülét rágja. Baszki, ezek soha nem dolgoznak? Atti bíztatja a nőt, hogy elaltatja majd Nóra gyanakvását. Nórát Lackó traktálja a hülyeségeivel a Rózsában. Legújabb ötlete a ceruzavégű fogpiszkáló. Nem bírom.

09.jpg

Zsófi panaszkodik a pincérnőnek, hogy a fasza kivan Zsolttal. Hagyjátok már abba! rimánkodom együtt Kingával. Vili jön, Laci lelőhetetlen, nála a világító könyvvel jön elő. De Vilmos kapható a baromságra, ja, olyan könyv, amit Linda kapott az apjától. Laci húzza is ki a remek ötletet a listáról. És hol máshol, mint a padláson akar tovább agyalni, hátha ott ihletet kap – ebben nyilván Patrik lesz nagy segítségére. Vili mondja, hogy a kulcs Attilánál volt, Nóra extra buzgón figyel.

11.jpg

Gabika otthon szomorúan krumplit pucol, Laci próbál behatolni, de hát persze, hogy nem talál bele a kulcslyukba. Mackó kb. négykézláb megy át a küszöbön, első útja a hűtőhöz vezet egy sörért. Dőlni fog a lé, mondja, mire Gabika: melyik lé? Egyből irtó kurvajó ötlete támad megint Lászlónak: házi sört fog főzni. A nő kikapja a kezéből az italt és elküldi pihenni.

Zsolt bocsánatot kér Lindától, de menjen már hozzá. De ő nem tud dönteni, ezért dobta fel a pénzt, ami az apját hozta ki győztesen, ezért költözött az anyjához. Kurvára unom. Meg hogy mennyire egyformán szeret mindenkit, és erre össze is borulnak mindhárman. Gizike: kurva jófej gyereket csináltunk. Na, ja, mondja Zsolt a pultra támaszkodva. De ki a faszra üthetett, ha mi ilyen barmok vagyunk?!

14.jpg

Juli óriásméretű nylon szarral takargatja a legnagyobb szex bizonyítékot, a padlás díványt. Kulcs zörög a zárban, megérkezett Nóra. Juli egy vitrin mögött retteg. Zsolt hazamegy, végre senki nem utál senkit, mondja a nőjének. Nyilván a szokásos módon húszezredszerre kibékülnek. A lényeg, hogy nem akarta „froclizni” a gyerektémával, de Zsófi addig úgyse ért semmit, amíg nincs saját kölke, mert micsoda felfedezés: a gyerek mindig mindenekelőtt az első. Zsófi ezen láthatóan behisztizik, és ahogy Zsolt elhúz, suttogva telefonál a banknak, hogy új hitelkártyát igényel. Mindezt fölényes hangsúllyal, miközben pökhendi arckifejezéssel nézegeti az esküvői fotójukat. Bosszú ez a javából.

15.jpg

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.04.27. 11:23:01

Ha 29 hitelkártyát borított minuszba, miként fognak adni neki egy harmincadikat?
Vagy a 24. kerület, Mátyás király téren van egy Jófej-bank, ami inkább deficites szeret lenni? Vagy miafasz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.27. 11:32:59

@Johnny336: meg hát pont telefonon lehet ilyesmit elintézni, kvázi úgy bejelentkezve, hogy "Csá' Izémizé Zsófi vagyok és egy üzletben elhagytam a hitelkártyám, ezért újat kérek."
Tök életszagú... :D

Attilát meg a csempeszájú Julit remélem kinyírja Nóra néhány résszel később, és majd Laci találja meg őket vérbefagyva a suhogós műszatén ágyneműben, amitől majd ihletet kap és koporsókészítő vállalkozást fog beindítani.
süti beállítások módosítása