Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 35.

2012. április 21. 12:30 - Hódos Hajnalka

Ahogy azt sem tudtuk meg, hogy került Ottó a hullaházba, azt sem fogjuk megtudni, hogy került Titi Kígyós szobájába, azt meg főleg nem, mi módon jutott ki onnan. Arra pláne nem fog senki magyarázatot adni, miért tartja egy aneszteziológius a hullaházban az uzsonnáját, meg a sörét. A hullaházban nem történik semmi, nem ül fel a letakart halott, nincsenek befőttesüvegben vesék meg agyak, nincsenek kis hatkezű élienek sem, se egy klónozott birkaembrió. Sok hűhó semmiért. Titi elmeséli Kígyósnak a névtelen telefonálót meg azt is, Gergő feltörte a kórház naplóját. Biztos olyan kis szívecskés lakattal volt lezárva, mint amilyen a bugyikék és bébidollrózsaszín emlékkönyveken volt gyerekkoromban, remélem, mindenkinek volt emlékkönyve és mindenkinek voltak benne ilyen bejegyzések: "azért írtam fordítva, hogy gondolj rám ordítva!"

Titi elfordul, míg Kígyós felöltözik és megvárja azt is, hogy élre hajtogassa a pizsijét. A recepciós Kerberosz csaj nem érti, miért távozik, nem baj, nem kell érteni, papírokkal együtt vagy papírok nélkül, akkor is megy. Hédi megint elrohan otthonról, felhívja Antost, hogy menjen a Félkézbe. Amíg kihozzák a szendvicsét, az anyjáék egymás torkának ugranak, de legalább előtte Hédi megmondta az anyjáról a tutit. Lényegében azt, hogy idegbeteg, csak valamivel finomabban fogalmazott, csak az anyja. Antos próbálja megértetni a kiscsajjal, hogy ő alkalmatlan lelki szemetesládának, dugni még csak-csak, de Ottó a fogával tépné le a heréit, tanácsot adni se tud, mert ő harmincnégy évesen született, sose volt kamasz. Küldd egy sms-t Ottónak, aztán kiröhögi az ellenőrzésre betoppanó, feldúlt Bohócévit, na anyukám, erre most rábasztál, másfél évig tudok arra hivatkozni, hogy szabadidőmben otthonról szökött kiscsajok lelkét ápolgatom!

Klárika reggel betoppan Antosékhoz, Évi a lelkére köti, reggelizzen együtt az ő Antoskájával, mert ökör eszik magába'. A fotós Ottó kérésére bevonszolja a kiscsajt a szerkesztőségbe, miután friss kiflit, paradicsomot és sajtot nem esznek, Klárika elmeséli, Tornyai ott sem volt a műtőben, a Forrai elvágta a kezét, azért a Havas doktor fejezte be a műtétet. De ez nem műhiba, ez műtéti kockázat. Ha az ügyvéd nem hergelte volna fel Koroknait, lófasz nem lett volna, nemhogy ügy. A kórháznak ilyenkor egyszerűbb kicsengetni a lóvét és a húzóneveket menteni. Egy kezdő orvos nem érdekel senkit. Mi? Hogy névvel, arccal mindezt vállalja-e? Itt sem volt! Eszter felhívja Eriket, találkozzanak este, Ottó azon morfondírozik, Erik eddig is tudta az igazságot, miért nem kérte, hogy Eszter segítsen bebizonyítani az ártatlanságát? Eszter leszarja, Ottó dünnyög, rossz érzése van, ez még mindig nem sima ügy.

Titi Faterral randizik, gokartozni mennek, mert a tegnapi epizódot azok támogatták, nagy a szerelem, de megérkezik Zsánfránszoá és egymásnak esnek. Óbégatnak, mi jó Titinek és mitől lenne boldog. Én attól, ha ennek a szarnak egyszer és mindenkorra vége lenne, már a kétmilliárd sem érdekel. A gokartpálya bazmegja kitessékeli őket, mert ez egy kultúrhely, Titi szomorkodva anyut hívja, András, Ottó és Eszter közben Godot-t Eriket várják a Félkézben. Egy óra várakozás után otthagyják Esztert. Alighogy kihúzzák a belüket a kávézóból, megjelenik Havasdoki, vigyorog, mint a rohadt paradicsom, aztán felháborodik, senkit nem kért arra, hogy az ügyében nyomozgassanak meg befeküdjenek miatta a Magánkórházba! Ő baszta el, ezért vállalja a felelősséget, ó, hogy azt az érzékeny lelkű, mártír beállítottságú hétszentségit, akkor menjél anyádhoz Szegedre, hülyegyerek!

Címkék: marslakók
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ormi 2012.04.21. 14:43:03

Na...másodjára.
A sör...az érdekes volt...
Meggyőződésem volt, hogy hallucinálok.
Meg egyébként is...

sogeking 2012.04.21. 15:30:35

rúdtánc oktatást vállalok :)

Ormi 2012.04.21. 16:04:05

@sogeking:
Hány rúd kell hozzá?...

sogeking 2012.04.21. 16:08:45

@Ormi: csak nők számára, rudat biztosítok

Ormi 2012.04.21. 16:24:35

@sogeking:
Rúdbiztos vagyok.
Persze, csak nők számára.

Akármi Áron 2012.04.21. 16:48:18

Hajni olyan érzésem volt, míg olvastam, mintha kicsit felindulásból írtad volna..., nekem így sokkal prímább:DDD
Az emlékkönyvi bejegyzésed pipec, hogy én ilyet nem kaptam?:))) viszont olyat igen, hogy
"Kútágasra szállt egy sas,
engem babám ne csalogass...ál,
mert ha engem csalogatni fogol,
meghalok a búbánattól.. kifolyólag.":)))

Ormi 2012.04.21. 18:07:46

@Akármi Áron:
Szeretném a söröskocsit megállítani...
Szeretnék a tartályából nagyot hörpölni
De ha egyszer mégsem áll majd meg nekem,
Abba biztos belebetegszem.

(A Homokóra dallamára, ugye.)

kemény keleti kommentelő 2012.04.21. 20:19:28

Ez nincs 10-11ezer karakter, még képekkel együtt sem. De kommunista szombaton nem kötekszünk, jöjjenek a válaszok a rejtélyekre:
1. Ottó bemászott az első ablakon, az épp a hullakamráé volt. Lehetett volna a nővérkék öltözője is, akkor az lenne a kérdés, hogy került Ottó a nővérkék öltözőjébe.
2. Titit Jáksó vitte be Kígyóshoz és ő is hozta ki onnan. A recepciós macának addig adott egy cipőkatalógust.
3. A magyar kórházi személyzet minden tagja (nem csak az altatóorvosok) visz reggel 2 lefagyasztott sört a munkahelyére. Azt beteszik a hullák mellé, így azok másnapig 14 fokon tarthatók.
4. Ha a hűtő szigetelése szét van rohadva, a 2 sör nem garantálja a hideget és a hulla feltámadhat. Ezért készítenek be neki uzsonnát, hogy azzal kihúzza reggelig, míg hozzák a sört.

Kullancs1983 2012.04.21. 21:00:25

Néztem, de hogy minek... Ottó tényleg úgy került oda, hogy épp oda mászott be. A sör szerintem azért volt a hulla mellett, mert azokat hidegen kell tartani, de nem annyira hogy boncolhatatlanra fagyjanak, úgyhogy a sörnek is nagyjából megfelelő hőmérsékletet biztosít. Kisnaplóm nem volt, én fiúnak születtem... (És az idézetet is másképp tudom, a Csantavéri kisbicska című örökbecsűnek köszönhetően. :D) Ha a félelmetesre festett csak a recepciós cápa akiről a múlt részben is szó volt, akkor belőle simán kinézem a bőrszerkót az egyenruha alatt, meg a korbácsot a sankban, de mégsem akarom látni. A szőke szuka hangja meg tényleg egyfolytában olyan mintha meg lenne fázva, nem tudok másra gondolni, mint hogy túl sok kolloidális folyadék rakódott le a torkában mire bebizonyította a sorozat készítőinek, hogy ő a lenne a legjobb főszereplőnek. :D

Akármi Áron 2012.04.22. 08:04:49

@Ormi: DDD szijja Zele. Dehogy betegszünk bele, feltatóztatTYuk mindenképp a lajtos kordét:)))

nosce 2012.04.22. 11:41:13

@Akármi Áron:
szeva Áronka itt bujkálsz ? :)

nosce 2012.04.22. 11:43:56

ehhez a sorozathoz még mindig nézőket castingolnak ? :)

Akármi Áron 2012.04.22. 14:20:04

@nosce: Hát szijja(d)!:) Okom nincs a búj-bújra, csak drágább lett az idő,ezért zömmel inkább olvasok, de azt vakon mindÉg:)))
Látlak és fiDellek benneteket, azért számontartom a minapi vendégkörünket, naná!:DDD (Majd szüretre jövök...:))))
süti beállítások módosítása