Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6043-6044.

2012. április 12. 15:44 - villanella

Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, és nem esik messze az alma a fájától. De nem is ez a lényeg, ami a tegnapi Barátok köztből kiderült, hanem az, hogy részegen a vaddisznófej vicces, és olyanokat is elmondunk másoknak, amiket nem kellene. Sőt, az igaz szerelem mindent kibír, valamint Kinga haja másnap is pont úgy néz ki, mint azelőtt.

6043. rész:
Vili bácsi a padlásról lerámolt vaddisznófejet szereli fel épp otthon, miközben kész a vacsora. Gizi bemegy és kikészül. Hogy milyen nagy a fej. Mekk Mesternek hívja Vilit, közben Linda a konyhában keresgél, izgalmas. Jó, nem az. Sonkás-gombás ravioli lesz, mirelit, amit Gizi feljavított. Gondolom. Linda elmegy, azt hazudja, hogy egy osztálytársnőjéhez, töri doga lesz holnap. A tanulásnál nincs fontosabb, mondja Vilmos.

Zsoltot épp az Anditól kért kölcsön miatt basztatja Zsófi, nem lesz ünneplés, a faszom. Nem tudta a lány, hogy ekkora gáz van. Pont te mondod nekem, kérdi Zsolti, de Zsófit ne keverje bele. Aztán miért nem, kedves vásárlószenvedélyes kisjány, hm? Miért nem szóltál? Hányszor szóltam? Két shoppingolás között eljuthatott volna a füledbe. Nagy levegő, most kell ordítani a szövegkönyv szerint, úgyhogy ordít Zsófi, ez nem fair. És a csónak? Semmi közöm hozzá, Oszi vette. Persze, miután ott hagytad a website előtt. Persze, fogd rám. De épp azt mondom, hogy kettőn áll a vásár. Bár te egyedül is el tudod költeni a világ pénzét. Tudod, mit? Fulladj meg. Na, fasza.

Linda a pincében a lopott piával. Szomorú zene, mint a Karácsonyi történetben. Nézeget egy fotót a nagy négyesről, amiben már nem vehet részt, mert nem szereti őt Hanna. Belekortyol a piába, igen, így lesznek pont alkoholisták a tinédzserek.

Gabirexia Lacinál takarít, Laci ezt nevezi, szép barátságos lett a lakás. Otthonos. Hogyne. Most mindenki mindent kipakol a padlásról? Mindegy, Lacinak jó híre van, jött egy kis meló, ő maga fogja megcsinálni, és így megspórolja a szakik bérét, juppijé! Novák Szaki a jég hátán is megél.

Durva hajú Kinga körmét festi Kriszta, miközben Zsófi panaszkodik, hova sodorta Zsolt az életüket, és nem volt őszinte. Kinga kemény, meg akart óvni, ráadásul neked is volt részed a dologban, gyöngyöm. Zsófi megérti, de akkor is, soha nem mond el neki semmit, pedig! Kinga szerint megsérült a büszkesége, Zsófi szerint meg rég rossz, ha egy házasság a hazugságról szól. És hogy azt sem mondta el, hogy annyira stresszes, hogy visszaszokott a cigire. De Kinga szerint ő sem mondott el neki mindent, és mindkettejük oldalán áll, de ő is hibás, úgyhogy nem fog bólogatni neki!

Gabi véletlenül leszakította a függönyt, Laci segít leszedni, de eszébe ne jusson a székről, mert az rozoga. Laci mindent helyrepofoz, csak írjon egy listát Gabika. Gabika szerint milyen helyes, amikor barkácsol.

Géza érkezik a Rózsába, moziba vinné Alizt egy katasztrófafilmre. Miért ne. Szabolcs is érkezik, mikor akar felmenni Aliz jó éjt puszit adni, mert addig nem alszik el Lucus. Szabolcs beszól, hogy juthatott eszébe, hogy nála a gyerek az első. Vált a kamera, Balázs kérdi Petit, mit vegyen Hannának. Peti viccel, de Balázs nagy bajban van, mert Hannának már mindene megvan. Közben Petit hívja Linda, de nem veszi fel, ezért postafiókra mondja, hogy hiányoznak a hülyeségei, és még mindig szereti. A részeg érzelmesség.

Zsolt otthon pakol, mindjárt lesz villany, nem a számla miatt, hanem hozott egy kábelt a Rózsából. Villany is on, Zsófi hatalmas rózsaszín táskával. Te el akarsz hagyni? Sokba kerülök. Zsolt felismeri a helyzetet, elfogy a pénzem, és elfogy a szerelem is. Te tényleg ezt gondolod rólam? Mire gondoljak? Helyben vannak. Zongorafutam, Zsófi sír mozdulatlanul. Most Zsolt tanácstalan, mégsem örül, hogy megszabadul tőle? Zsófit egyáltalán nem érdekli a pénz, talán ezért nem tud bánni vele. Ha kell, még a híd alá is követné, mert szereti. Csak azért pakolt fel, mert gyűlöli magát, mert miatta van ilyen helyzetben. Gyere ide, annyira szeretlek. Nem lehetne egyszer, hogy egy hétig stagnáljon az érzelemszint Bartháéknál? Annyira baszottul unom már.

Vili bácsi sörözik, WS teleshopot néznek Gizivel, elliptikus tréner reklám a krimi közben. Linda érkezik. Van valami baj? Semmi. Vigyorog Linduska, nagyon laza. Senkinek nem tűnik fel, hogy be van baszva. Elkezd röhögni a vaddisznón, nagyon idétlen az egész. Megy aludni, jó éjt. Gizinek azért valami feltűnik, Vili bát kérdi, nem volt-e furcsa. Mert, hogy nem szokott ilyen mufurc lenni. Valami nincs rendben nála.

6044. rész:
Édes ölelkezésben Zsolt és Zsófi, milyen hülyék voltak, sokkal jobb így. Zsófi komolyan gondolta az esküvői fogadalmát, de Zsolt szerint a csóróságnál Zsófi sokkal jobbat érdemel. Zsófi megígérteti Zsolttal, hogy semmi hülyeséget nem fog elkövetni, mert nem bírná ki, ha visszakerülne a böribe.

Reggel van, a Margit híd alól a Parlament kissé ködösen látszik, Gabi pedig elkészült a reggelivel. Lacinak arany élete van. Egy listát talál az asztalon, miket kell megjavítani. Mindent meg tud csinálni, kifogástalanul. Isteni. Jut eszébe Gabikának, Kingával is csináltatott egy listát, hogy majd olcsón csinálja meg neki is a dolgokat. Jön a vicceskedés, hogy Gabi nem tud fizetni, de majd cserébe ágyba hozza a reggelit.

Vili bá és Gizi reggelit készít, új pékségből van a kenyér, és lesz majd fasza csirke, mert Gizinek sok ideje van. Linda érkezik, kissé leharcolt, egyél már fiam, erre elmegy hányni. Gizi már kombinál, jól ismeri az alkoholistákat, hisz ő is az volt, muhaha.

Barthához érkezik Nándi, milyen rendet tartasz, jaja, jön az adóhatóság, rendet kell tennem. Nándi örül, mert árt az üzletének, ha a jardra viszik. De Zsoltot nem érdekli az üzlet, gondolom, rendesen rendbe rakta őt Zsófika éjjel az áramtalan lakásban.

Kinga és Kriszta listát írnak a javítandókról. Hogy néz ki ez a nő? Párducos felső és gusztustalan haj? Iszonyat. Kriszta egyszínű csempét akar, de végül is el van ezzel is. Leviszi Lacinak a listát, ekkor érkezik Zsófi, jókedvű, de jó, kibékültetek. Szükségem volt arra, hogy helyre tegyél, de jó, ölelés, kacaj.

Laci és Gabi a Rózsában, Szabolcstól vizet kérnek, uncsi. Kriszta érkezik a listával, van pár dolog. Betűrendbe tette és szín kódolta Kriszta, hogy rendben legyen. Állat. Még ma nekilát MaciLaci. Kriszta el, kicsit nevetgélnek a listán, Szabolcs mondja, hogy náluk is lenne, mit csinálni. Na, jönnek az újabb kuncsaftok? Jönnek, ja, már kéri is az árajánlatot Szabolcs, amitől Lacinak ötlete lesz.

Linda a fejét fogja a nappaliban, amikor jön az anyja, és elmondja, hogy eszébe sem jutott, hogy részeg lehet az ő drága kislánya. És miért hazudott, miért nem mondta el, hogy buliban volt. De nem volt buli. Egyedül ivott. Jesszum pepi, egyedül rúgtál be? Igen, a padláson. Ez nagyon veszélyes, mondja az anyja, az önsegítő csoportban megmondták, hogy az alkoholizmus öröklődhet, Gizi a példa. Ígérje meg, hogy nem iszik többet. Megígéri. Szar az íze a piának amúgy is. Ő csak egyedül érezte magát, mert mindenki utálja. Gizi nyugtatja, hogy minden ki fog simulni. Lindának Petiről eszébe jut, hogy szerelmi vallomást hagyott a rögzítőjén. Ajaj!

Könyvvizsgálóhoz érkezik Zsolt és Zsófi, mi a helyzet. Valamit nem ért. A tavalyi évre befizetett társasági adó sokkal több, mint kellene, vagyis túlfizetésben van. Visszakapnak egy jelentős összeget. Vagyis ennyivel kevesebbet kell majd befizetni jövőre. Egyébként minden rendben van a Rózsával, isteni. Azért azt még elmondja, hogy elvitt egy üveg vodkát a főnök úr lánya tegnap este.

Laci érkezik az irodába és újságolja Gabikának, hogy már két kuncsaftja is lett a házban. Isteni. Dől a lé. De jókedvű lett ez az ember, istenem. Gabi miatt fog felvirágozni a Novák Szaki. Én annyira boldog vagyok ettől, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de érzem, ahogy a boldogság végigfut a testemen. Laci bazdmeg, megy az üzlet, veled örülünk.

Linda érkezik Petihez, valami szótárt keres rajta, de csak a telefonját akarja. Megnézi Peti a szótárt, bár tudja, hogy nincs nála, addig Linda elveszi a telefont, de persze rögtön jön Peti és lebukik. Kinek akart sms-t küldeni a nevében. Csak az időt néztem. Ne etess. Kiveszi a telefont a kezéből, hangposta? Ne, ne, ne. De meghallgatja, szerelmi vallomás, Linda izgul, na, most mi lesz. Azt is elárulta tegnap éjjel ez az idióta, hogy meg akarta csókolni Balázst. Hűűűűha.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.04.12. 17:18:37

Ez kurvajó. Szóval a kiscsaj a pincétôl a padlásig piált, a többiek dugtak, barkácsoltak ettek, pénz miatt aggódtak. Most már elolvasom mind a hatezer részt.

Guillaume sous guillotine 2012.04.12. 18:02:57

ez még megy? pénzkidobás az rtl részéről

nyuszi01 2012.04.12. 19:22:40

Azért az remélem mindenkinek feltűnt, hogy a Teleshop, amit Gizi és Vili bá néztek, pont egy BK 2000 nevű cuccot reklámozott. BK.. értitek :D

Géza meg biztos a Titanicra akarta elcipelni Alizt, az megy mostanában katasztrófafilmként, ráadásul 3D-ben. Csak hogy aktuális legyen a BK :D

Koky_ 2012.04.13. 07:28:41

@nyuszi01: Igen! Hallottam én is! :) BK2000 :D

Kedvencem Zsófitól: "egyáltalán nem érdekel a pénz, talán ezért nem tudok bánni vele." :D :D
süti beállítások módosítása