Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6023-6024.

2012. március 28. 16:20 - Mésza "Abdul" Jani

Tovább balhézik Bözsi mama, az oldalán Géza is beszáll a játszmába. Miklós elhappolja Attila elől a szervezkedést. Zsolt nem tudja kiverni, mert felesége állandóan hisztizik valamiért, de nem ússza meg ennyivel a dolgot. Timike pedig oltári nagy baromságot csinál, ami akár egy másik ember életébe is kerülhetne.

6023. rész

András fényezi a cégüket saját testvérének, hogy amióta nem Miki a főnök, azóta is volt nagy projektjük. Jön Nóra, ki is akarja élvezni „győzelmét” és jól belerúgni volt férjébe, hogy Attila egyik ügyfele hotelt akar építeni, és majd beajánlja a Berényi Kft-t. Nem jött össze a gonosz kis káröröm, ugyanis Miki tényleg ismeri a nőt, együtt várják lányaikat franciaóra után. Nórika, még mindig Miklós a jobb party, neki meg ezek szerint megtérül, hogy anno inkább a lányáért ment, nem Ritát dugni.

Aliz újfent a testéből él, és az utcákat rója. Most a Rózsát népszerűsíti, reklámtábla lóg a nyakában, azaz csak népszerűsítené, mert fázik, és behúzódik a kávéházba meleg teát szürcsölni, aminek persze Zsolt nem örül. Géza telefont kap, hogy a nagyi és dédunokája a rendőrségen hűsöl. Aliznak sem kell több, egyből lógna, de Bartha nem engedi, Gézu meg egyedül is el tud taxizni értük, nem kell plusz súly, annyira azért nem fog sietni.

Teljesen véletlenül Andi és Zsófi összefutnak az udvaron, és ha már ott vannak, Bartháné bele is köt. Vallatja a másikat, mit keres itt és miért, Szilágyi viszont okosabb, inkább azt kamuzza, megint pénz kell Oszi miatt. Vastagbőr Zsófi kiosztja, hogy mennyivel akarja megint lehúzni, mintha vele jobban járna a kávéház tulaj, hogy nem szakad rá a plafon, legalább egy ideig mellőznék az idegesítő karakterét.

Miki lezsírozza a találkát, Andris persze örül, Nóri meg magában puffog, hogy Attis megint szopóágra került az exe miatt. Az ügyvédnő nem szeretné a lányukat felhasználni, és különben is, a prezentáció a lényeg, szereztek már így ügyfelet urambátyám országban. Na ja, lehet akár úgy is, végül is nincs lehetetlen. A kft. feje meg idegességében a gyűrűjét húzgálja, lehet, inkább a győztes oldalon játszana?

Andi elmeséli az udvaron történteket, Zsoltnak nem tetszik, hogy a pénzzel hozakodott elő. Szilágyi akár elmondhatta volna az igazat is, de az még kevésbé tetszett volna neki. Végül is kiderül, mi a látogatás célja. Az orvos várja Barthát, neki csak le kell adni az „anyagot”, jaj de szofisztikáltak vagyunk, kérem szépen. Bezzeg, amikor nyelted, mint kacsa a nokedlit, meg tele volt az arcod vele, akkor biztos tudtad mondani, hogy ide lődd a g**cid. Zsolt is szereti a XXI. századot, hogy a gyerekcsináláshoz már szexelni sem kell, talán hamarosan a neten is beküldheti az „anyagot”. Szép is lenne, ahhoz nagyobb USB port kell.

Luca nagyon élvezte a rendőrautózást, a mama meg védekezik, hogy ő nem rajcsúrozni ment, csak figyelmet felhívni, ami jól is sikerült, a kislányt meg azért vitte magával, mert vigyázott rá. Bezzeg az ablakosnak ez nem tetszett, el is hordta mindennek. Luca megsúgja az anyjának, miket is mondott a bácsi, Aliz le is fagy, mint Win3.1 az Office alatt. Aztán a többiek is hallhatják a csúnya szavakat, mondjuk csak ilyen vérszegény szapulás fér el a 12-es karika alá, de ennél egy homokozóban is keményebben odaszólnak egymásnak a gyerekek egy komolyabb homokozólapát vitánál. Bözse néni se ment volna tüntetni, ha nem veri át a fickó őket, és az ablakot sem dobja be kővel. Aliznak nyúlik a szája, hogy a nagyi garázdálkodott.

Zsófi parázik az osztálytalálkozó miatt, a Juli meg nem érti, miért, amikor csomószor csinált már ilyet. Nem lesz semmi baj, és ezzel a lendülettel a bögre tartalmát szétterítette a Rózsa megrendelőjén. Semmi gond, majd kinyomtatják újra, feltörölni viszont nincs idő. Akkor azt majd Zsófi egyedül intézi, mert Julinak vissza kell mennie az irodába, de ha gáz van, hívja fel, vagy Zsoltot. Az ki van zárva, mosolyszünet van.

Timike a másik lány miatt hisztizik, hogy játszania kell vele, majd Attila, mert a Miki kapta a befűzést. Timi irigy, mert a Jojo már vezetett repülőt, erre Attila roppant frappáns választ ajánl a kislánynak, te meg mondd, vezettél űrhajót. Ha-ha-ha, bár ennyi alázás után már ez is valami, hogy ennyit kipréselt magából. Timike továbbra is nyafog, hogy a Tifanival kell rajzolnia, amikor az olyan beképzelt. Nem baj, most anya kedvéért akkor is ezt csinálod.

Ablakos szereli az új ablakot az ablakosnál, zsiráfnak meg jön Géza. Kérdezgeti, mi történt, és mivel Vili bácsi nem üveges, a boltos simán lehordja Bözsi nénit. Gézunak elég átlátszó az egész, hisz már ismeri az egyik oldal történetét, nem is sokáig hallgatja a történetet. Rendkívül élethűen felpasszírozza a csávót a falra, az meg a fájdalomtól párás tekintettel rinyál. Kertész bekeményít, és ha nem teljesíti a másik a kérést, akkor visszamegy, és akkor nem csak az üveg fog betörni.

6024. rész

Aliz még alig kezdett elé újra dolgozni, már nem tetszik neki. Géza pedig nem taxizott, hanem meglátogatta Bözsi néni kedvenc ablakosát. Jaj Géza, ne legyél már ennyire gyerek, de Gézu az, és büszkén meséli, hogy csapkodta oda a csávót. Aliz nem volt ennyire elragadtatva a hallottaktól. Szintén udvar, Shoppingista rohan a férje után, mert nagy gáz van a konyhán. Semmi gond, majd Gábor meg Szabi megoldják. de ez Szentmihályit egyáltalán nem nyugtatja meg, sőt, csak jobban felturbózza magát. Végül csak rábeszéli, így Bartha nem megy a dolgára, nem adja le az „anyagot”.

Megérkezik a beképzelt család (?) Miklósékhoz, a gyerekek játszanak, amíg a felnőttek üzletelnek. A kislányok rendkívül komoly dolgokról beszélgetnek, mint az anorexia, Tifani próbál vetíteni, de belesül, amikor kiderül, nem is tudja, mit jelent a szó. Oda se neki, az anyu tudja, annyi elég, neked meg jó lesz a hülye, de gazdag gyerekének lenni, többit majd ő elintézi. Rohadt idegesítő mindkét új nőnemű szereplő, gyors üzletkötésre és eltakarodásra szavazok.

Zsolt megjavította a tűzhelyet, minden akadály elhárult az osztálytalálkozó elől. A tulaj rohanna a dolgára, de Zsófi megint rinyál. Ahányszor gáz van köztük, Zsolti mindig elszökik, inkább meg kellene beszélniük. Hajjaj Zsófika, ahhoz egy nap nem lenne elég, amiket műveltél, bár a férjed sem kell félteni. A jelenet többi részével nem terhellek titeket, a szokásos, Vastagbőr kiveri a balhét, a spermadonor meg meghunyászkodik.

Boldog a család, Gézát istenítik, de csak addig, amíg nem jönnek a zsernyákok. Luca újra kocsikázna, de most nem lehet, valószínűleg rutinosabb versenyzőre fáj a foguk. Az ablakost, azaz Szabó Pált megfenyegette egy ismeretlen. Géza bevallja minden bűnét, és megússza egy dorgálással, vajon mit kell tenni az üvegessel, hogy be is vigyék valamelyiket? Bözsi néninek nem tetszik, hogy békén kell hagyniuk Palit, de ennek megvan a hivatalos útja.

A kislányok nem túl lelkesen játszanak, a felnőttek annál inkább élvezik a beszélgetést, főleg, miután úgy tűnik, nyélbe ütik az üzletet. Timike az anyjának sír, hogy nem akar esküvőset játszani, mert ő lenne a vőlegény, de Nóra rábeszéli, és a mogyoró is segít ebben, amiből viszont Tifani nem ehet. Allergiás rá, és egyszer egy hétig kómában volt miatta. Timike nem hiszi, de azért mogyoró helyett szendviccsel kínálja. Amíg a vendég kimegy fátyolnak valót keresni, egy fél mogyorót el is dug a paradicsom alatt. Ez a kislány egyre hülyébb.

Luca aggódik, hogy börtönbe csukják őket, de a nagyi szerint nem csináltak semmit. Bár a Géza kicsit megcibálta a fickót, az azért gáz, de hogy ő kővel dobta be az ablakot, az nem. Bözse néne magát szidja, mert volt olyan marha, hogy előleget adott a csalónak és másoknak is ajánlotta, de nem ússza meg ennyivel, most kicsit kivár, hogy elüljön a dolog, majd újra lecsap.

Andi ki van akadva, mert Zsolt nem fejte meg magát, Bartha meg elmeséli a tűzhelyes-rántott húsos sztorit. No, semmi baj, Andrea feltalálta magát, vitt is egy műanyag poharat, hogy abba engedje le az örökítő anyagát az exe, ha már megígérte neki, hogy segít. Van rá két órája, hogy be is érjen vele a dokihoz.

Tifani a kerettörténetet adja elő az esküvőhöz, míg a szülők a további teendőkön diskurálnak. A lányok jóízűen falatozzák a szenyákat, főleg Timike, árgus szemekkel figyeli, mikor akad bent az alma… vagyis a mogyoró. Nem is kell sokáig várni, az idegesítő újonc kiszúrja, valami ropog a foga alatt, bár addigra a mogyi átcsúszik a tojás alá, ő is tojáshéjra gyanakszik. Az allergiás anyag gyorsan hat, már köhög is a kislány, anyuka ki is szúrja a rohamot, kéri a táskájából az epinefrin injekciót. Miklós kételkedik, szerinte csak megijedt a lány, akit már ájultan tart az anyja a kezében, gyorsan be is akarja vinni a korházba, injekció elfelejtve.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása