Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x08

2012. március 16. 07:40 - sixx

Sárga, meglepően nem csöcskirakós, hosszú ruhában nyitja a heti utolsó műsort T69.2, párválasztás lesz ma, mondja, tudjuk, Muzsikus Skorpiókirály választ áldozatot, de előtte még pandora is lesz, sűrű műsorra számíthatunk, én meg olyan migrénnel írom ezt a hogyvoltot, hogy fél perce majdnem telibehánytam a monitort, mondjuk pont akkor vonult Melák a képernyőre, szóval nem tudom.

Hiper, Hiper, fasznak rázod a segged ilyen korán. Edina csak Broki mellett ébred, éjjel biztos kibékültek. Melák kedvesen fejbevágja Műanyagot, ébresztő, baszki, mondja, de a párja nem akar felkelni. Skorpiókirályról kiderül, hogy a) az egész hetet végigfosta, b) ipari mennyiségű zselé kell ahhoz, hogy a frizura kameraképes legyen. Fátter már reggel gyúrja a lelkét, és puhatolózik, Pedrót kéne kitenni, irányítja finoman a másikat, aki azt mondja, jól van, bár három választásom is van, de akkor legyen, és most már tényleg befejezem ezt a tetves mondatot.

Odalent a másnapos Broki mered maga elé, szerintem nem mindenre emlékszik az előző estéből. Edina szomorkodik, és mi is, mert valami nyálas slágert tolnak be a jelenet alá, értjük, szerelmes szívek szakadtak szanaszéjjel. Broki nem másnapos, kérem szépen, hanem konkrétan be van baszva, Edina kedvesen próbálja menteni a menthetőt, de nem nagyon kell pedálozni, mert Broki most kedves részeg, és megbocsát, bár bocsánatkérés nem is volt. Edina majd engesztel, újabb maratoni textilpettinget vizionálok. Carlos levelet hoz, a felolvasást ÚjPéterre bízzák, pandora, kérdések, boríték, tessen körmölni.

És akkor jöjjön a heti második tetemre hívás, negyven fokban ülnek a játékosok egy lekövezett placcon, ha itt öt percen belül Melák nem kap hőgutát, sehol. Jól indulunk, Fátter, nem pofázol kicsit sokat? De, de jól áll, és jövő héten nem így lesz. Ezt az agyatlanok fenyegetőzésnek veszik, mi ez a kibaszott paranoia? Noémi, taktikai öribarid Műanyag? Nem, mert ugyan leótvaroskurvázott, de ettől még elvagyunk. Műanyag, ha egy csajt be kéne áldozni, ki lenne az? Hát Hipert. Műanyagnak ez a sárgás smink nem nagyon áll jó, kinéz vagy ötvennek a napon, és akkor óvatosan fogalmaztam. Hiper nem bírja szó nélkül, mi a faszért bírná, hazudtál megint, Pokahontasz, hogy dugnál a seggedbe tollakat. Éééén? Te. Éééén? Hát Csírával egy rangsorban állsz, de ma te vagy távolabb.

Fátter, mi ez az édeni családkép, amit erőltetsz? Tényleg, minek az? Hát, jó lenne, ha a törzsgárda maradna. Csíra a fent nem tartható családot nem tekinti jó ötletnek, csak azért nem kéne kibaszni valakit, mert új, ha van olyan régi jétékos, aki prosztó. Skorpiókirály a családi érdekeket tartja szem előtt, és nyíltan kijelenti, hogy már tudja, ki fog menni. Melákról szakad a víz, erre Csíra tőle kérdezi, hogy meddig akarja még az orránál fogva vezetni a jónépet, amitől Kamion nagyon ideges lesz, a szeme villan egy olyan melákosat, és benyögi, hogy ő nem vezet senkit sehová semminél fogva, így ezek a vádak meg is vannak cáfolva. Zseniális, megvan az új Csubakka-védelem, bazdmeg.

ÚjPéter, dugnád Noémit? Barátnak jó, csinos, de nem kéne. Edina szerint nem úgy látszik, ezek szerint ÚjPéter meredt farokkal közlekedik Noémi környezetében? Noéminek nem kell az összebújás, nem azért jött. Melák, ki a te főszövetségesed? Nem válaszolok, mindenki az. Melék, szereted, ha félnek tőled? Nem. Mély hangú ember vagyok, mér gyerekként is a frászt hoztam mindenkire, amikor azt mondtam, mama, de a légynek se' tudnék ártani. Műanyag, kiborulnál, ha Melák kimenne? Perszehogy, de menten lenne új párom, oszt szevasz. Szar lenne, de kibírtam azt is, hogy a mellkasom két szélére egy-egy fél gumilabdát műtsenek, nehogy ettől szarjak már be. Na, ennyi volt.

Persze a nappaliban tovább folytatódik a téma, Fátter és Melák Skorpiókirályt faggatja, az meg mondja nekik, hogy volt dilemma, de már elmúlt, nem kell beszarni. Pedró az ágyon hever, Csíra meg Hiper kint cigizik az erkélyen, pakoljál, szól be Pedrónak Csíra, mögém áll a Skorpiókirály. Csíra attól tart, hogy nem lesz mögötte álló faszi, és ő is hazamegy, nincs olyan szerencsénk. Na, Piniokkina a reggel látott sárgában várja a bevonuló játékosokat, akik megsztájlingolva érkeznek, ÚjPéter fején egy fél tégely alapozó ül tort. Skorpiókirály, átok, vagy áldás a védettség? Átok és áldás. Fátter, fosol? Lecsökkentek a kommunikációk, szarul érzem magam. Hipernek kell Fátter, mert nem sodródó típus. Pinokkina hangszoftvere kezdi felmondani a szolgálatot, egy torokköszörülés jól jönne. ÚjPéter nem érzi magát biztonságban, Melák sem, aki úgy véli, ha itt hátba támadás jön, az kritikán aluli lenne.

Na, válasszunk, emberek. Broki megy Edina mögé, Fátter-Hiper, ÚjPéter-Noémi, Pedró-Csíra, Melák-Műanyag, és a végén jön Skorpiókirály, aki innentől csak egy régi arccal baszhat ki, hiszen Noémi mögé nem állhat. Megindul, elmegy Csíráék háta mögött, bekanyarodik Melákék és Fátterék közé, és balra fordul, azaz Hiper mögé, szevasz Fátter. Noémi könnyek nélküli zokogásba kezd, Skorpiókirály a nők szarkavarására keni a választást, bár ugye még délelőtt Pedró hullott volna, ha nem hazudik Fátter szemébe. Skorpiókirály is a családot emlegeti, és sajnálja, hogy így kellett tennie, hiszen szereti Fáttert. Not in a homosexual way. Fátter nagyot csalódott Skorpiókirályban, ez egy nagy geci, mondja a kamerába, T69.2 Hipert kérdezi, hogy mi lesz vele így, mire Hiper aszongya, hogy ő elég idős ahhoz, hogy ezt kibírja.

T69.2 Melákot kérdezgeti, hogy akkor most bosszú lesz? Oda a család, oda a bizalom. Műanyag örül a fordulatnak, Hiper hátha magába száll egy kicsit. Azt várhatod. Noémi azt szerette volna ha Pedró esik, de annak örül, hogy nem neki kellett választania, Csíra fejére meg az ül ki, hogy egyszer úgyis belefojtalak a kibaszott medencébe, te rohadt kurva, csak lennék tíz kilóval nehezebb. Fátter nem búcsúzkodik, nem ölelget senkit, kicsit sírdogál, és szépen hazamegy a latyakba. Na, a nappaliban megy a megbeszélés, Skorpiókirály szerint nem volt jó választás, Hiper remegő hangon, zokogva mondja, hogy ő ezt megérti, de Fáttert közel engedte magához, és az most szar. Felmegy sírni a szobába, ahol Melák kissé túl bizalmasan a lábát simogatja, majd én vigyázok rád.

Lent megint piálnak a többiek, Pedró egyértelmű célzásokat tesz az esti programra, baszunk, Csíra? Nem. Melák Műanyagnak azzal nyit lefekvés előtt két perccel, hogy Hiperrel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, lecseréllek a gecibe. Jól van akkor, cseréljél. Melák inkább rázuhan a nőre, akinek ez kurvára nem jön be, takarj be és húzzál innen a picsába. Szarul esik neki, na. Pedró egyre szánalmasabban próbál Csíra csudapinájába bejutni, de nem fog, mert a nő ilyen faszikat eszik reggelire. Ő mondta, nem én. Erre Pedró kijelenti, hogy Csíra eddig csak kobrákkal találkozott, de ő egy afrikai anakonda, és igen, ezt most emésszük egy kicsit. Giliszta az, nem kígyó, mondja Csíra.

Odafent Melák bebaszott állapotban beszólongat Műanyagnak, értékeld át magadat, kit érdekelsz? Kit érdekel a kurvás mosolyod? Nahát, ez a faszi, ha be van baszva, vagy összehányja az ágyneműt, vagy agresszív köcsög, átmenet nem nagyon van. Skorpiókirály beköltözik, Hiper egyet kér tőle, le ne fingja, ha lehet. Hiper szereti a vizet és a delfineket, mint kiderül, de a fingot nem. Macika jó érzékkel kivárja, míg az összes nyomorult lefekszik, majd előjön, és keres valami kaját, de Oreo nincs, mert a lakók megették. A gecik.

Címkék: éden hotel
381 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haruka 2012.03.15. 20:24:20

nemtom. tanga?

Lady: nem fejtem ki, inkább nem... :P

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.15. 20:27:48

nem elsőzünk, az isten faszát már.

beacska 2012.03.15. 20:32:46

nnna, most mi van? írjam be megint a 10 másodperces hsz-emet a másikból?

beacska 2012.03.15. 20:33:37

Edina bugyit húz. feketét

haruka 2012.03.15. 20:36:08

@beacska: ha van türelmed... nem tudom mi van a blog.hu-val, de már idegesít, hogy ezerszer kell frissítenem, hogy megjelenjen a kommentablak. amúgy egyetértek azzal, amit leírtál.

2012.03.15. 20:36:46

Tamás feladja, azért sír Noémi.

beacska 2012.03.15. 20:39:19

jisoráz:

Máté józanul aranyos, de TÉNYLEG sokat iszik, és nincs igaza, mert nem bírja. Píttel is igen agresszív volt, és noémi sem szolgált rá. Nem bírom az ilyen pasikat.
DE(!) abban igaza volt, hogy edina ne pampogjon neki, nem a NŐJE...bááár...lehet, hogy én sem bírtam volna szó nélkül. Mátéból kinézem, hogy rutinos, nem ő forszírozta a témát...de szerintem a konfliktus igazi okát nem vágták be, nem hinném, hogy egy ÁDÁM miatt rúgta ki Edinát.

...és ...volt egy pasim, aki folyton jött az "utolsó dobás"-dumával. Ki nem állhattam, nagyon rossz szokás, igen szokás, a lelki terror egyik módja.

De kinézem Mátéból, hogy másnap már nem is emlékszik rá

szőkeluca 2012.03.15. 20:40:04

@aklubisz: na, csak elkapott a gépszíj?

beacska 2012.03.15. 20:42:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Lady, azon gondolkodom (tettlegességre nem fajultam), hogy hogy hívták az a srácot az ÉH1-ben, aki 3. lett a lindával, és ő is élt a Védettséggel, amikor új volt?...

Zabkása 2012.03.15. 20:46:35

Kézcsók a Hölgyeknek és Pacsi a srácoknak, jelentem becsatlakoznék az esti csevelybe :)

beacska 2012.03.15. 20:57:53

@haruka - a túracipős: robiiii...igen ő volt!! és kit is küldött haza? ki mögé állt be?

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.15. 20:57:54

Faszszopó köcsögök lopják a kontentot innen. Ide: www.facebook.com/edenhotelfanclub. Apjuk faszát, remélem olvassák a kommentet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 21:03:23

@sixx: van honlapjuk is, rajongókkal, meg minden

@beacska: nem tom:)

haruka 2012.03.15. 21:07:50

@beacska: hát ezt vissza kellett keresnem, de a Csudálatos Pöcsöt küldte haza PM mellől.

Zabkása 2012.03.15. 21:08:14

@beacska: jó hát csak köszöntem és mindeki leszart :D és tegnap itt fél napig elvoltam a vörös cipellőkkel ezért mondtam :D

beacska 2012.03.15. 21:10:19

@Zabkása: (szemlesütve:) bocs, jogos. kezdjük újra:

...jééé, szia Zabkásaaaa! (és nem sütöm el azt az olcsó poént: találd ki, mit ettem ma vacsira? ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 21:10:58

@Zabkása: szia:) Örülök, ha elmegy egy komment:D

Még mindig a padban ülsz?:D

@haruka - a túracipős: jaj, ha ezt Liller meglátja, h nem tudtuk fejből...:D

Zabkása 2012.03.15. 21:13:23

@beacska: Steaket? :D

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát már itthon vagyok, azért az be is ba....na ha ilyenkor is suliban ülnék. Keddig semmi dolgom, csak szombaton Dublinban Szent Patrik napozni :)

IllaryBlasi 2012.03.15. 21:15:56

El vagyok utazva:), és csak netem van, viasatom nincs. Így a kommentekből kell kitalálnom mit dönt végül a zseniális Muzsikus.
Jó estét, jó szurkolást Zabkása!

Zabkása 2012.03.15. 21:18:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát pattanj fel egy RyanAir-re és gyere ki, holnap van gép ;D

@IllaryBlasi: én meg kint élek és nincs Viasatom, youtube-on nézem vissza a részeket. A mai: www.youtube.com/watch?v=qDj3DNmez6M

Billy a kölyök 2012.03.15. 21:18:33

Szerintem semmi sem villan Edina lábai közt. Egyébként is úgy tűnik, ebben a szériában a csajokból csak csöcsöket és max. feneket mutatnak.

beacska 2012.03.15. 21:19:43

nnna, én megyek a másik szobába nézni :(
jó együtt szurkolást! majd jövök!! és ezt vegyétek fenyegetésnek ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 21:20:53

@Zabkása: küldöd a pénzt is hozzá?:D Sőt, akkor már mennék Mehikóba is:D

Zabkása 2012.03.15. 21:23:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ryanair occó :D Mehikóba .... oké de akkor kaktuszt nem kapok tőled soha! És mehetünk a Jaguárszobába :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 21:25:07

És megtudtuk, h Anikóé volt a tegnap fenék:D

IllaryBlasi 2012.03.15. 21:27:04

@Zabkása: Biztosan sokszor hallod, és már nagyon unalmas, de egy ISTEN vagy:)
Akkor az ÍRORSZÁGI Dublinban leszel???;)

Zabkása 2012.03.15. 21:28:00

@IllaryBlasi: oh köszönöm a bókot :) igen ott leszek valami zöld cuccba részegen fotózkodom :D

genevieve 2012.03.15. 21:29:37

mit gondolhatnak a mexikói személyzet tagjai magukban?:-)

ő-szinte 2012.03.15. 21:30:05

@sixx: ámen:-DDDDDDDDDDDDDDD

Zabkása 2012.03.15. 21:32:03

egy LIVE stream kéne most, de olyat nem találok :/

genevieve 2012.03.15. 21:34:47

anikó egyre érdekesebb figura:-)

ő-szinte 2012.03.15. 21:37:22

bakker, krisz for president!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zabkása 2012.03.15. 21:39:30

@ő-szinte: mit csinált? meséljetek én nem látom :(

szociologus01 2012.03.15. 21:41:30

a skorpiókirály Muzsikus, mintha tegnap én használtam volna ezt a kifejezést elsőként :-)

Anyway!
Faternak nem gyengén buszarca van így napfényben!!!:-)
Krisztián szemeit még maga Rodney Dangerfield is megírígyelte volna!
www.nndb.com/people/877/000022811/

2012.03.15. 21:41:58

@ő-szinte: Csíra legyen a försztlédi akkor.

ő-szinte 2012.03.15. 21:42:31

@Zabkása: csak nagyon "értelmesen" beszél:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
olyan hülyeségeket beszél komoly pofával, hogy hutyutyu-hutyutyu

ő-szinte 2012.03.15. 21:43:43

@szerivan: én bírom csírát, engem szórakoztat:-D
viszont edina... áááááááááááááááááá

Zabkása 2012.03.15. 21:45:20

@ő-szinte: szipogi csak okosakat tud mondani :D ki nem állhatom..... Csíra engem is szórakoztat :D de Edinával mibajod?

Lucrezia Borgia 2012.03.15. 21:46:34

Na végre, jóóóó a ruha! Azt hittem rosszul látok...

busifa 2012.03.15. 21:47:24

Edina lába között sunamontír villan!

dennis rodman 2012.03.15. 21:47:59

nem tudom miért de Csíra az Aranypartos Csontira emlékeztet..

lemonkeyface (törölt) 2012.03.15. 21:47:59

Breaking Bad muzsika ahhhwyeah.

ő-szinte 2012.03.15. 21:48:36

@Zabkása: az, hogy kicsit felsőbbrendűnek képzeli magát, pedig ő is ugyanolyat szarik mint a többi...

ő-szinte 2012.03.15. 21:50:44

@busifa: a seggét is ki lehetne montírozni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RedHotTears 2012.03.15. 21:52:07

Jól értem hogy aki Noémi mögé áll be, az nem eshet ki? Muzsikus oda nem állhat, tehát aki ott van, az biztonságban van.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.15. 21:52:21

Skorpiókirály! :DD Nem tudom ki írta , de telitalálat. Sixx, nyugdíjazhatod a muzsikus nevet.

genevieve 2012.03.15. 21:53:20

pitnek noémi mögé kellene beállni...

szociologus01 2012.03.15. 21:55:40

Skorpiokiraly ma úgy látszik, hogy Terminátort játszik, ezektől a szemektől még a fiatal Sarah Connor is rögtön levágná hogy egy átprogramozott T101es érkezett el érte Borsodból!

genevieve 2012.03.15. 21:55:52

@RedHotTears: igen, most tamás csak a többi pasi közül ejthet ki bárkit

Zabkása 2012.03.15. 21:57:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: na pedig azért körbe lehet azt írni :P tudod te ;)

@ő-szinte: hát mondjuk azt az összes elhiszi magáról :D de messze Kamion a legostobább

genevieve 2012.03.15. 21:57:25

na hova fog beállni tamás?:-)

busifa 2012.03.15. 21:58:46

@ő-szinte: csak mer látom nem bírod a fejét :)

kovácspéterke 2012.03.15. 21:58:46

@genevieve: ezért volt vicces a Piti szájából a bizalom magyarázat, mondta volna, h azért álltam ide baszki, hogy ne essek ki.

beacska 2012.03.15. 21:59:18

Gábor és Krisztián elég gyáván viselkedik:
fosnak, hogy ők mennek, bizonygatják, hogy összetartoznak, de nem hajlandóan a kezükbe venni a sorsukat, és beállni Noémi mellé. Még csak meg sem kérdezték a lányt, kit választana...gyávák...

ő-szinte 2012.03.15. 21:59:55

@busifa: hát nem:-D oszt akkó?:-DDDDDD

genevieve 2012.03.15. 22:00:17

@Mrs. Jackman: valami kamut el kellett ejteni:-)

vernal 2012.03.15. 22:00:52

Pít megúszta. Eljött Muzsikus és a reklám ideje is. Kamionnak az egyszerűsége hiányozna. Noémi szerintem Peti miatt sírna max.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:01:38

@beacska: vagy csak hülyék!

@genevieve: szerintem, Anikó mögé, de remélem, h Máté mögé!

haruka 2012.03.15. 22:01:59

nem értem, miért nem beszéltek Noémivel, hogy beáll mögé Peti, és őt választja, nem Pítet. nem kellene itt görcsölni, hogy jaj, a család.

busifa 2012.03.15. 22:02:01

@ő-szinte: most már nekem is egyre kevésbé szimpi! :)

Zabkása 2012.03.15. 22:03:00

Na sárcok én most elpályázok kocsmázni, úgyse látom és legalább nem spoilerezek itt magamnak :D jó csámcsogást, holnap - miután visszanéztem a youtube-ról - jövök! :)

RedHotTears 2012.03.15. 22:03:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: már csak teoretikus felvetés, de ha mind2 Péter beáll Noémi mögé, akkor Tamás a hajára kenhette volna a védettségét, marad neki a szabadon maradt Csíra, és Noé választ. vagy beáll valahova ő is 2.nak így két lány mögött állnak ketten, Csíra mögött senki, akkor mi van?

genevieve 2012.03.15. 22:04:01

és mi lett volna, ha minden srác noémi mögé áll be?:-)

mocskosmacska 2012.03.15. 22:04:52

Az elején azt hittem, hogy a Niki lesz a legunszimpibb a lányok közül, de tévedtem. Anikó az.

ő-szinte 2012.03.15. 22:04:57

@Zabkása: ELPályázol?:-DDDDD kár...:-DD

ő-szinte 2012.03.15. 22:05:48

faszom! ez a muzsikus menjen már a picsába

kerdesek05 2012.03.15. 22:05:49

FÁTTERRRRRRRRRR:(((((((((((((((((((((((((((

Zabkása 2012.03.15. 22:05:53

@ő-szinte: El bizony, nem látom a streamet úgyse :/ de majd délután holnap jövök csámcsogni :D

rianna 2012.03.15. 22:06:25

na ez jó húzás volt

sogeking 2012.03.15. 22:06:26

ez a srác jól tud hazudni

ő-szinte 2012.03.15. 22:06:34

jesszus! műanyag hogy néz ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mocskosmacska 2012.03.15. 22:06:41

@genevieve: Akkor kíra rémálma valóra válik.

Mi ez a család dolog? Milyen hülyeség ez? Remélem anikó hamarosan megy gábor után.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:07:34

@RedHotTears: szerintem, ez az egyetlen szabály, h nem maradhat senki egyedül!

will 2012.03.15. 22:07:39

Szar arc, elég gyér érveléssel... Nem mintha nem szarnám le az ács sorsát.

haruka 2012.03.15. 22:07:54

Anikó mondjuk simán kipicsázza az első adandó alkalommal, úgy hiszem.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.15. 22:08:01

Egyébként igaza van skorpiókirálynak, jövőhéten meg küldheti haza hipert ha csaj(ok) jönnek be.. :))

kovácspéterke 2012.03.15. 22:08:17

Pöcsfej, sztem. Szegény Besenyő Pista bácsi.

Abbafejezhetnék ezt a családozást.

busifa 2012.03.15. 22:08:20

@genevieve: akkor indult volna újra a játék! :)

genevieve 2012.03.15. 22:08:25

@Atok: merre jártál eddig?:-)))

hiányoztál:-)

kerdesek05 2012.03.15. 22:08:35

FÁTTTTTTERRRRRRRRRRTTTTTTTTTT VISSZA!

mocskosmacska 2012.03.15. 22:08:51

Krisztián megborotválkozott.

Remélem Anikó is hamarosan hazatakarodik.

Ez a család dolog meg egy nagy hülyeség.

vernal 2012.03.15. 22:09:07

Szegény Fátter mit csinált január közepén itthon? Ácsmunka felejtős. Amúgy ő szimpatikus volt legalább.

mocskosmacska 2012.03.15. 22:09:24

@haruka - a túracipős: Következő körben lány esik ki, így anikó van veszélyben.

genevieve 2012.03.15. 22:09:24

úgy látom fatert tényleg kedvelték...

ködpamacs 2012.03.15. 22:09:48

Annyira elokeszitettek a terepet "nem szur hatba" tobbszori bejatszasa stb hogy egyertelmu volt hogy Fatert rakja ki :( viszont ezzel elerte azt hogy sztem amint lehet kirakjak, csak egy kis esz kene hozza a tobbiek reszerol.

ő-szinte 2012.03.15. 22:09:57

noémi sír...
én meg vonyítva röhögök ezen!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lemonkeyface (törölt) 2012.03.15. 22:10:05

Szlovák megint miről beszélt 3 percen át ?? áááá

Krisztián bosszújától meg nem kell tartani, a családideológia pedig szánalmas. :D

will 2012.03.15. 22:11:09

Pít és Noémi azért menjen haza, mert NEM ÉRTIK a szabályokat!!! Három napja makog ez a balfasz, hogy jaj ő fog kiesni, Noémi meg végig félt, hogy mellé áll a Tamás, ennyire nem lehetnek süketek.

haruka 2012.03.15. 22:11:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: miért is kéne? :D de ügyes vagy, okos vagy, szép vagy. így jó? :)

Fater jó arc volt azért.

szociologus01 2012.03.15. 22:11:38

Fater, ez a cserépléc eltörött, good bye. :-)

sogeking 2012.03.15. 22:12:42

most pár napig szurkolok Anikónak :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:12:51

@haruka - a túracipős: mert tudtam, h Gábor esik ki:D:D:D:D

De minden igaz volt, amit írtál?

Krisz78 2012.03.15. 22:13:06

Oké, látom nem csak én vinnyogok ezen, hogy Noémi és Pít nemigen értette meg a lényeget... De ahogy látom Muzsikus is belekavarodott már:-D

mocskosmacska 2012.03.15. 22:13:23

Muzsikust nem csípem, de most igaza van. VAlakit ki kellet ejtenie.

will 2012.03.15. 22:14:25

Az a vicces, hogy mindenki bicó, meg csöcsméret alapján nézi, hogy ki a rivális, és nem veszik észre, hogy a legkomolyabb rivális mindig az, aki viszonzottan szerelmes: Máté és Edina. Ehhez még kavics sem kell, hogy belássa bárki.

haruka 2012.03.15. 22:14:54

fú, Tamáson az a hányadék póló vagy miafasz! :DD

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: persze hogy igaz, hát szoktam én hazudni? :D

Atok 2012.03.15. 22:14:58

@will: Noemi nem attol felt, h a Tamas is melle all, hanem attol, hogy a Peti

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:15:34

@will: nem véletlenül akartam Mátét kirakatni:) Köszönöm:)

lemonkeyface (törölt) 2012.03.15. 22:15:37

Az mekkora lett volna,ha peti beáll noémi mögé, skorpiókirályy pedig nem csíra mögé áll be hanem anikó mögé. Így csíra és fátter is haza! :D

genevieve 2012.03.15. 22:16:02

bakker ezek a hasonlatok:-DDDD

Atok 2012.03.15. 22:16:11

@will: Noemi attol felt, hogy a Peti is moge all, nem pedig attol, hogy a Tamas...

lemonkeyface (törölt) 2012.03.15. 22:16:47

Lemaradtam. A két prokarióta min veszett össze?

Atok 2012.03.15. 22:16:51

Ups, doublepost. Fuj blogmotor, fuj!

busifa 2012.03.15. 22:16:55

így jutunk el az anakondátòl a gilisztáig! :)))

ő-szinte 2012.03.15. 22:16:58

hát ez haláli!!!!!!!!!!!!!!!
műanyag hogy a faszba érti krisz mit mondd?????:-OOOOOOOOOOOOOO

will 2012.03.15. 22:17:21

Asszem bármilyen csaj jön be jövőhéten, 4 csávó fog rácuppanni, könyörögve, hogy hadd legyen a párja. Anikó, Kájra, Csalán egyszerűen vállalhatatlan párnak.

sogeking 2012.03.15. 22:17:50

Anikó átment gyagyába

Alkaline 2012.03.15. 22:17:59

remélem Muzsikust hamar kibasszák, látszik a szemében, hogy mekkora geci egy ember

haruka 2012.03.15. 22:18:31

Féltengely már megint milyen kedvesen, illedelmesen beszélt! hihetetlen! :D

ő-szinte 2012.03.15. 22:19:39

HÉ nyelve rendesen akad:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rianna 2012.03.15. 22:19:48

nem csodálom éva ruháit, ha a sugarbird öltözteti :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.15. 22:20:12

Valójában abban a pillanatban, hogy beszopták azt hogy nem állhat vissza az expárja mögé, már tudható volt hogy nem lesz bennük annyi kohézió hogy megoldják hogy így is Pete menjen kapálni... Pedig amúgy az a pali valami elképesztően sótlan, na nem mintha Gábor nem lett volna az, de Petehoez képest még mindig egy showman. Hiper amúgy egész jól viseli, valszeg tényleg ő az aki felfogta hogy miért történt az, ami.

szociologus01 2012.03.15. 22:22:19

PszichoMelák jövő héten átmegy Hannibálba? LoooL :-) Jó éjt!

ő-szinte 2012.03.15. 22:23:08

most megint leadják ugyanazt a viasat6-on?

rianna 2012.03.15. 22:25:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: jah, tervezni is olyan jól tud, mint beszélni :)

kovácspéterke 2012.03.15. 22:25:35

@ő-szinte: igen, elég nehéz kibogozni.

Hurri Kán 2012.03.15. 22:25:57

Szegény Anikó... Mostantól nélkülöznie kell papi afrikai anakondáját. :D

will 2012.03.15. 22:28:14

Antiszociális Kúria kifigurázása by Péter zseniális a V6-on! :)

dennis rodman 2012.03.15. 22:29:02

van igaza Peti fiúnak!!

ő-szinte 2012.03.15. 22:29:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: @Mrs. Jackman: mindegy, szex legyen, oszt kész:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rianna 2012.03.15. 22:29:20

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: próbáltam figyelni, de nem jutott el az agyamig a ruha. Szóval ha nem verte ki a szemem, valszeg nem volt rossz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:30:35

@rianna: :D:D:D, ezt lehet, h Dukai tervezte:D:D:D:D:D

@ő-szinte: nem lesz:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:33:06

Ez a Máté, h bír így felöltözni.................................................?

@ő-szinte: ez nem a VV:P

nosce 2012.03.15. 22:34:04

@gyvy:
nem a Petinek volt anakondája ? :)

will 2012.03.15. 22:34:04

V6-on a kimaradt részek kb olyan, mint a Queen kiadatlan számai: nem véletlenül nem képezte a fő anyag részét...

ő-szinte 2012.03.15. 22:34:11

bakker, edina tényleg mátéval beszéli meg, hogy mit vegyen fel?:-OOOOOOO

kovácspéterke 2012.03.15. 22:34:15

Ez a cukulás kezd uncsi lenni.

ő-szinte 2012.03.15. 22:35:18

@nosce: jogos:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

dennis rodman 2012.03.15. 22:36:26

Egyre inkább az az érzésem, hogy a Máté -Edina balhé kronológiailag nem akkor történt amikor bevágták.

rianna 2012.03.15. 22:37:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: dukai sem jobb mint a többi "tervező" :D Szerintem inkább a Sylvyih tervezte :P

will 2012.03.15. 22:38:26

Ez az Anikó maga a megtestesült marketingpicsa. Közhelyes, vagy mindenki által köztudott infokat és egypontnullás érveket olyan vehemensen és generikusan tud előadni, mintha nem is tudom milyen meditációval és piackutatással jutott volna ezekre a megállapításokra. Ilyenekkel vannak tele az irodaházak kávézói, gesztikulálva hamuznak bele a kakaódba, másfél órán át tudják mesélni, hogy mennyi munkájuk van, micsoda "pörgés" van a melóban... este meg könnyesre sírják a párnát mint a dagadt Bridget.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:39:09

@rianna: jó, akkor a Britney utánzat tervezte:D

Anyám Kíra: Baszélgetni akar:D

nosce 2012.03.15. 22:42:04

@ő-szinte:
azért az Edina Máté békülésről jól lemearadtunk, vagy csak álmodták ? :)

nosce 2012.03.15. 22:43:10

@rianna:
a blogon most már csakis a Karl a trendy :)

beacska 2012.03.15. 22:43:28

ti értettétek Tamás indokát???

Liller 2012.03.15. 22:44:44

Magyarazzatok el a muzsikus indoklasat,lecci,rohadtul nem ertem,h a fater mivel arulta el a csaladot...

rianna 2012.03.15. 22:45:27

@nosce: bocsi, le vagyok maradva :) Ápdételek, legyél türelemmel :)

Kár, hogy nincs viasat6-om:(

kovácspéterke 2012.03.15. 22:48:06

@nosce: reggel megbeszélték, aztán ennyi.

Tamás érveit én sem értem, nem jelzett ő semmit senkinek.

nosce 2012.03.15. 22:48:45

@Liller:
"Magyarazzatok el a muzsikus indoklasat,lecci,rohadtul nem ertem,h a fater mivel arulta el a csaladot..."

az le van sz@rva mivel, a lényeg h Fater erős játékos lett volna a végjátékban Anikóval, ezért kellett mennie zuhanyozni...

will 2012.03.15. 22:49:47

@Liller: Nem akarta azt mondani, hogy "a 25 misi kell, nem barátok", ezért jött elő azzal az általa konzisztensnek vélt (és a hőségben végiggondolásra és megkritizálásra senki által nem méltatott) gondolatmenettel, hogy Gábort a csélcsap párja miatt kellett kitenni, mert Anikó veszélyes, és telebeszéli Gábor fejét, és ezzel veszélyeztette "a családot". Az érvelés értelmetlenségét jól mutatja, hogy később Anikóval Tamás örök hűséget fogadott a delfinminták bűvöletében.

beacska 2012.03.15. 22:50:11

@Liller: ugye? akkor nem csak nekem sötét a dolog...de tény és való, tényleg szólt Gábornak, hogy ha vki máshova áll, akkor felőle mehet a dolog...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:51:20

Szerintem, most lesz az, hétfőn, amit már valaki korábban spoilerezett!!!

beacska 2012.03.15. 22:51:35

@will: szerintem nem fogadott örök hűséget, csak közölte, hogy itt nem lesz dugás. se vele, se mással. ezt közölte

Liller 2012.03.15. 22:51:49

@will: koszi!akkor erre utalt azzal,h aniko volt az egyeduli,aki leszarta ot a csipes utan?

beacska 2012.03.15. 22:53:13

@Liller: @Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem is, de pszt... ;)egyem a kis érzékeny lelkét...azt bezzeg nem hallotta, amikor Krisztián és Gábor megbeszélték, hogy bár vissza se engednék őt.

will 2012.03.15. 22:53:58

@beacska: Igen, de azért nem dug senkivel, mert taktikázik, amire jó lesz neki párnak ANikó. Én kb így értelmeztem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:56:39

@will: Anikóban én nem bíznék meg:) Mondjuk Kírában végképp nem:P

@beacska: most látta a tévében:P Ezért döntött jól, szerintem:) Bár én még mindig Mátét raktam volna ki!:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.15. 22:57:39

@nosce: vminek következménye lesz, a bemutató alapján!

nosce 2012.03.15. 23:01:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
"vminek következménye lesz, a bemutató alapján!"
aham, ez csak a hétfői adás felszopása volt, aztán ez ia csak valami photosop lesz, mint az EdinaMatyi kamu örihari..:)

fulljampi 2012.03.15. 23:02:57

megmondja valaki mi van a képen edina alatt?
broki máténak kicsi...egy midget nyomott egy jódlit a kanyonban?

beacska 2012.03.15. 23:10:57

@fulljampi: tényleg...eddig a bugyira koncentráltam, de mintha egy bilincs is villanna ott...

Hurri Kán 2012.03.15. 23:19:59

@nosce:
De az nem afrikai volt. :)

adam2szoszi 2012.03.15. 23:44:30

Egyszerű a dolog srácok kell neki jövőhétre egy csaj és erre Anikó a legalkalmasabb érzelemmentes taktikus, muzsikus jol döntött mert Ancsi mellett mOst egy ciklusig maradhat a többi mem fogadta volna ilyen delfines álmok közepette!

ő-szinte 2012.03.15. 23:51:32

@nosce: gyere már át a villába, és nézz szét...

*jinx* 2012.03.15. 23:57:21

A szlovákozó kisköcsög afrikai anakondáról beszél, közben az anakonda Dél-Amerikában él.

hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%B6ld_anakonda

tvsc 2012.03.16. 00:12:29

elmondaná valaki, hogy mi lett Máté és Edina műbalhéjával?

Thera 2012.03.16. 00:20:46

@tvsc: Reggel békültek. Van ez így...

TapOut 2012.03.16. 00:21:47

Neeeee, Fatert tökre csíptem...
Utálom Muzsikust, csípje meg egy egész skorpiócsalád, de ha nem, legalább Anikónak valahogy sikerüljön kigolyóznia!
grrrrr

tvsc 2012.03.16. 00:39:50

@Thera: pont most néztem meg a Viasat oldalán a videót. Így viszont, hogy kibékültek, szerintem Muzsikusnak Mátét kellett volna kitennie, mert ha tényleg szerelmesek, akkor őket csak majd védet játékos fogja tudni kitenni.

LöncsVezér 2012.03.16. 02:24:01

Fater egy borzasztó jó Ember.
Örülök,hogy láthattuk néhány napig.

LöncsVezér 2012.03.16. 02:32:59

Kira meg egy vérproli.

nyílegyenes labirintus 2012.03.16. 05:38:21

Hát, ez a Muzsikus gyerök jól belepisált a puncsos tálba. Sokáig vívódott majd meghozta a legszarabb döntést, amit lehetett és kibaszta szegény Fatert, aki a légynek sem ártott. Ok, érthető, hogy taktikai döntés volt, az "öreg" erős karakter, de ez még nagyon a játék eleje, az ilyen taktikai kiszavazósdinak még kurvára nem lenne itt az ideje, igazából nem indokolja semmi, hogy ez helyes döntés volt. És ez az állandó "családozás", meg az "egységeben az erő" kijelentések,innentől értelmüket vesztik. Muzsikus ezt elkúrtad.

Müszélia 2012.03.16. 05:52:37

kriszt kellett volna hazaküldeni, sajnos ez most nem jött össze

kontratenor 2012.03.16. 07:52:16

A pápa tavalyi reinkarnációja után jogos abból következtetni, hogy a Fátter kihúzottkocsis zárójelenetében az volt a szöveg, hogy jó volt, nem pedig az, hogy utazik haza (mint Lábfejmodell Adrivagyki a pasijához)?
Ja, az afrikai anakondán én is jót röhögtem, annál még az enyém is nagyobb.
Pít meg szerintem pozitív meglepetés lesz a héten, legfőképpen azért, mert van honnan javítania, de talán azért is, mert szabadabban és kevésbé görcsös lesz (és mondjuk közben még többet ihat).
Ja, és sokkal nagyobb poén lenne, ha újra hapsi jönne. [Nem láttam előzetest.]

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.16. 08:21:39

ÚjPéter-Edina helyett ÚjPéter-Noémi volt a párválasztón

kontratenor 2012.03.16. 08:28:39

@jadebulgari: Az egész tele van hibával, elütéssel.
Tudjuk be a körülmények következtében letudott közepeske iparosmunkának.
Lesz majd jobb is!

Na jó, ezen azért felröhögtem:
"Pokahontasz, hogy dugnál a seggedbe tollakat!".
:)

kontratenor 2012.03.16. 08:42:05

Edinára és Noémire semmi névötletem, de Pítre bedobnék egy SelymPít karakterksort azonosításra.
A karakterhatározót kell frissíteni?

kontratenor 2012.03.16. 08:43:03

@sixx: Ha látok még (máskor is) szívesen eldobom mélben, üdv.

kovácspéterke 2012.03.16. 08:59:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én aztat már nagyon várom. Főleg, hogy nem láttam a teherautóról képeket a partin.

kovácspéterke 2012.03.16. 09:03:17

@Mrs. Jackman: és ezzel kapcsolatban van egy remekbeszabott ötletem.

kovácspéterke 2012.03.16. 09:04:36

és még válaszoltam is magamnak....

handax 2012.03.16. 09:05:17

Kamion egy fasz. Símán kidobhatta volna a következő héten Műanyagot (Anikó mögé áll, a bejövő új lány meg Skorpio mögé), de nem tudja befogni a nagy pofáját.
Másrészt meg azért fasz, mert Anikó ugyanolyan hülyének nézné Kamiont, mint Műanyag.

Fredo78 2012.03.16. 09:08:55

Nekem sincsenek mélyenszántó biológiai ismereteim, de az afrikai anakonda egyből megütötte a fülemet! Tudomásom szerint nem stimmel a földrész...

független sorozatfüggő 2012.03.16. 09:11:09

Sajnálom fatert, neki legalább volt stílusa, és értelmes is volt, már ha lehet az Édenben értelemről beszélni egyáltalán. :)
Még nem volt itt az ideje ilyesfajta taktikai lépésnek, inkább Pétert küldte volna haza, ő nem sok vizet zavart. Megértem én, hogy valakit muszáj volt kiválasztania a kétszínű Skorpiókirálynak, de az a svédcsavar, ahogy előadta az árulást a végén, amikor visszapenderült Anikó mögé...gusztustalan, remélem minél előbb kint találja magát a reptéren. :)

handax 2012.03.16. 09:16:31

@független sorozatfüggő: szerintem fatter is kétszínű kamionnal együtt: nem ők mondogatták, hogy bárcsak adná fel a versenyt a skorpió? Aztán mikor visszajött szemérmetlenül nyaltak neki...
Nyalásra alapozni a menekülést az meg igencsak karcsú észre vall...

kovácspéterke 2012.03.16. 09:17:29

Hát a castingon Ádám nem tudta megmondani milyen óceánok határolják mexikót, meg volt egy csaj, aki még a földrészt se tudta megmondani.

kovácspéterke 2012.03.16. 09:19:45

@handax: sztem a kettő nem zárja ki egymást, jobban járnak, ha védett kiesik, de attól még nem baj, ha nem murdelt meg.
sztem az volt a gáz, h tamás előadta, hogy nem őket választja, ez teljesen felesleges volt, maradt volna inkább csendben.

független sorozatfüggő 2012.03.16. 09:28:25

@handax:
Természetesen mindenki két-illetve sokszínű, ezt kívánja meg a játék és az érdek.
a játék kezdeti szakaszában nem árt ellenben, ha az ember nem csinál sz@art a szájából, mert könnyen közutálat tárgyává válhat. (Fater szemébe ígérni, hogy nem őt ejti ki, majd mégis).

Neretil 2012.03.16. 09:59:27

A legutolsó a Muzsikus, akit bent szeretnék látni. De...

Ekkora baromállatok hogy lehetnek? Nyilvánvaló, hogy ha nem szerveznek le valamit, akkor egyikük repül, erre behúzzák fülüket-farkukat, nem csinálnak semmit és csak reménykednek, hogy ne ők legyenek azok.

Könyörgöm, még csak meg sem kérdezték Noémit!! És ha nem választja Petikét? Akkor még ott van 3 másik opció, de saját maguk már nem jut eszükbe egyszer sem. Fater is papol, hogy ő taktikából bármire képes és nem gond, ha Anikó elkerül mellőle, de inkább beáll mögé és óvodás szinten elgügyögi, hogy mennyire össze tartoznak, ahelyett, hogy ő állt volna Noémi mögé, mert őt 90%-ra veszem, hogy nem szórta volna ki. De ha biztosra akarnak menni, akkor meg Melák megy mögé, mert Plasztik megmondja Noéminek kit választ és őt választja.

Lehet utálni a Muzsikust (utálom is), de még csak választási lehetőséget se adtak neki! Sajnálom Fatert, de pont ezért meg is érdemelte amit kapott. 10 perc alatt elrendezhette volna az egészet, ha vállal egy minimális kockázatot a biztos kiesés helyett.

beacska 2012.03.16. 10:24:08

@Neretil: ugye, én is ezt mondtam tegnap a műsor alatt!!!

Pedig Tamás még mondta is Gábornak, hogy álljon vki Noémi mögé! De gyávák voltak meglépni! és igen, legalább megkérdezhették volna Noémit, hogy van-e olyan Faszi a házban, akit szívesebben választana Pít helyett...de nem tették meg...csak lapítottak...

sajna, megérdemelte Gábor...még a védettséget sem merte bevállalni, bezzeg Peti megtette!!!

független sorozatfüggő 2012.03.16. 10:28:23

@Neretil:
Igazad van. Muzsikus Anikó mögé, Fater Noémi mögé. Bár Fater szerintem nem lehetett eléggé biztos abban, hogy Rókaképű nem beszélt-e már túl nagy lyukat Noémi hasába ügyetlen bókjaival.
Egyébként meg nehéz leszervezni valamit úgy, hogy a "családtagok" közül sem megbízható az összes láncszem, lásd Muzsikus.

E-leonora 2012.03.16. 10:29:09

Bocs, lemaradtam. Ki a "kamion"?

kontratenor 2012.03.16. 10:30:49

@E-leonora: Méretre és foglalkozásra is gondol, meglesz.

kontratenor 2012.03.16. 10:31:27

@E-leonora: Méretre és foglalkozásra is gondolj, meglesz.

beacska 2012.03.16. 10:36:22

jaaa, és Krisztián hiába mondta, hogy ő nem fog segget nyalni, nagyobb volt a nyelve, mint Gáboré: vagy 5-ször elmondta, hogy "Tamás a családfő"...pfúúújj

beacska 2012.03.16. 10:36:55

@kontratenor: meg viselkedésre! főleg arra! (lsd. csirkeevés)

E-leonora 2012.03.16. 10:42:46

@kontratenor: Szóval, a 'szépnézésű" autószerelő? Csak a HV-ot olvasom, így sok mindent csak a hsz-ból következtetek.

Banyus83 2012.03.16. 10:49:30

Csak nekem megy az agyamra ez a Nagy Család duma???? Aztán ahhoz képest Muzsikus igencsak borított a bilit.
Annyira röhögném, ha Kamion lecserélné jövő héten az Agyonplasztikázottat :-)

☺ágica (törölt) 2012.03.16. 10:53:58

sajnálom fatert, de nagyon balf@szok voltak...

E-leonora 2012.03.16. 10:54:19

@kontratenor: Köszönöm.

Beácskának is.

kovácspéterke 2012.03.16. 11:13:21

@Banyus83: engem is kurvára idegesít, egy ilyen játékban nincs család, és ezt Csíra jól látja.

handax 2012.03.16. 11:26:56

@Banyus83: hát ha a családtagok nem kooperálnak akkor meg kell mutatni ki az úr. Nem akarták kiejteni a skorpió által utált petét, skorpió meg megmutatta, ne szórakozzanak vele az ő erős lapja terhére. Elmondják, hogy ő a családfő és aztán a háta mögött kb. kiröhögik és szarnak rá, hogy ő mit akar kezdeni a védettségével?

Kamion meg hülye: ha nem nyitja ki a pofáját, műanyag repült volna gond nélkül a jövő héten... így nem biztos

RedHotTears 2012.03.16. 11:31:17

@Mrs. Jackman: szöveg az egész, Muszikus túl sok hogyvoltot olvasott tavaly és azt hiszi, a családozással menőbbnek látszik.

Stella70 2012.03.16. 11:39:46

@RedHotTears:
Nekem úgy tűnik Muzsikusnak van a legtöbb esze. Bevédte a s..ggét azzal, hogy odadobta Noémit. A többinek meg ahelyett h. vmit kitalált volna, odaállt elé, mint a húspiacon, ő meg választott köztük.

kontratenor 2012.03.16. 11:44:32

@Stella70: Én úgy látom, nem a hatalmával vagy a konkrét felhasználásával volt gond, hanem a kezelésével.
Mindenkit rettegésben tartott és közben egyszerre viccelődött vele. Nem buta gyerek, de senki nem fog megbízni benne a jövőben - joggal.
Ergó az első adandó alkalommal penderítik ki a többek, meglásd.
És ez a hunyászabb Pétereknek a legkedvezőbb - feltéve ha nem csinálnak ordasnagy ordenáré otrombaságot orvul.

Banyus83 2012.03.16. 11:45:37

Amúgy azt nem hiszem, hogy Gábort vissza hozzák, mint anno Danit. Végülis Dani akkor nem párválasztón esett ki. Ilyen alapon akkor bárkit visszahozhatnának, nem?

szabohajni68 2012.03.16. 11:59:12

Valaki magyarázza már el nekem, miért akar a sok agyatlan "erős párt" találni magának? A legtöbb esze Edinának a Naívának van az egész társulatban, azt kimutatta, hogy nem szereti, ha megmondják, mit csinál, de nem keres ellenséget, nem kavar, nem keveredik bele semmibe. Okosan figyel. Egy hibája van: nem tudom, mit eszik Brokin, akinek idáig egyetlen megnyilvánulása volt: folyamatosan részeg. Viszont: látszik, hogy nem az a biztos pár, aki "erős" hiszen a kis lenézett, sakkfigurának szánt báb-párok is ragaszkodhatnak egymáshoz, biztos párt alkotva. Szóval mi is az értelme az "erős" alfának mondott pároknak? Látszik, hogy a kicsik néha fellázadnak és nem hajlandóak együtt énekelni, ráadásul akinek esze van, azt akarja kipenderíteni, akit veszélyesen erős karakternek hirdetnek ki. Edina hozzáállása a legtutibb: nem akar főszereplőként előtérbe kerülni, nincs is veszélyben.

szabohajni68 2012.03.16. 12:06:03

Egyébként nem értem, hogy miért nem Pedrót lökték már ki a babaházból, eszméletlen gusztustalan, ahogy az orrát a mödanszié oldalába fujja rendszeresen. Épeszű nő nem ragaszkodik hozzá, azon kívül, hogy állandóan álló-farok szindrómával küszködik, semmi nem mondható el róla. Nem a kedvencem Csíra, de le a kalappal,hogy együtt tud még élni vele, elképzelni sem merem, hogy hagyja a Wc-t maga után, aki képes mások szeme láttára az orrát a közös használatú térben kiverni. Talán még a medencébe is belep..il, kitelik tőle. Miért is ragaszkodna hozzá bárki? Akkor inkább jöjjön az Újpít, az legalább alapfogon szocializáltnak tűnik..egyelőre

Stella70 2012.03.16. 12:06:20

@kontratenor:
Annyi esze nem volt a többinek, hogy kigolyózzák Muzsikus alól a választás lehetőségét, megérdemelték a sorsukat. Inkább nyaltak neki és reménykedtek hogy nem ők lesznek a kiválasztott.

Stella70 2012.03.16. 12:08:12

Egyébként HÉ tegnapi ruhája nagyon klassz volt.

kontratenor 2012.03.16. 12:11:21

@Banyus83: Egy szívatós, kasztingra épített műsort, ahol erény a váratlanság is, naivitás igazságosnak várni.
Eladhatónak kell lennie, nem korrektnek.
Ergó valószínűleg megvannak a készítés közbeni elvek és mérőszámok, ki mennyire érdekes, mennyire teszi a többiek viselkedését érdekessé, mennyire benntartandó vagy épp visszahozandó.

cézé 2012.03.16. 12:12:08

Miről beszélt Muzsikus a döntése indokolásánál? Dögöljek meg, ha értettem. Egyébként ah ennyire az volt a szívük vágya, hogy a kezdeti csapat maradjon, akkor 15 perc alatt el lehetett volna intézni, csupán Noémire kellett volna kicsit odahatni. De még csak meg sem próbáltak taktikázni, a barmok, hanem hagyták, hogy hadd menjenek az események. Rábízták arra az idiótára, gyakorlatilag. Egyébként kírának, akit szívből utálok, mert egy idegesítő ribanc, akinek 3D-ben mozog az állkapcsa, igaza volt, hogy mi az ördögnek megtartani az első tízest, ha baj van velük.
Viszont pedro a végén a kígyóival, az mindent megért. A baj az, hogy a gyerek komolyan gondolta.

beacska 2012.03.16. 12:14:14

@szabohajni68: azért nem Peti ment, mert "gyengének" van minősítve. Egyrészt ő volt az kétszem, aki bevállalta volna a párja átpasszolását, igaz, ő pusztán csak azért, hogy az ÚJ ne kapjon Védettséget, kvázi eddig Tamással ők tettek a legtöbbet a "családért"
Másrészt, Tamásnak MUSZÁJ volt egy potenciális ellenfelet kivágni, mert ilyen alkalom ÉH-ként csak egyszer adódik. nem pazarolhatta el valakire, akinek amúgy is gyenge a kapcsolata a párjával (Kíra már ment is smúzolni Tamáshoz)

szabohajni68 2012.03.16. 12:33:40

@beacska: Ok, a dolog, de nem igazán világos, mitől is tartozik Muzsikus a "családhoz" hiszen nem kezdő 10-es, ő volt az első, akit ki akartak rakni Denással együtt, mert "Új" volt. Most egyből családtag lett, és úgy is kellett volna viselkednie? Érdekesen értelmezik a kezdő 10-es fogalmát, ha már ennyire ragaszkodnak ehhez a hülyeséghez. Igaza van azoknak, kik azt mondják, ez nem csapatépítő tábor, akinek kitelt az ideje, az menjen, mindegy, mikor jött. Lehet egy új sokkal normálisabb, mint egy régi. Viszont Muzsikus nem fél vajon attól, hogy őt vágják ki elsőnek majd, mert megbízhatatlannak fogják tartani, hiszen "belemart a simogató kézbe"? Bunkó Kamion sokkal jobb választás lett volna, legalább nem eszi el a kaját előlük...

beacska 2012.03.16. 12:37:34

@szabohajni68: Tamás mikor kicsit megmelegedett elkezdett jópofizni Krisztiánnal, nyomták a nagy Keresztapa-fílinget. Igyekezett úgy tenni, mintha nem 1 nappal (vicc) később jött volna. Végülis nem csinálta rosszul, beszopták rendesen ;)

Úgy látszik, Krisztián magabiztossága bejön ott bent. Mondjuk én már azt sem értettem, miért hitték Ádámot olyan picsa erősnek...

genevieve 2012.03.16. 12:40:31

jó ez az ÉH, senki nem szimpatikus:-DD

szabohajni68 2012.03.16. 12:50:46

@beacska: Na innen látszik, milyen buták: Műcsöcs meg Hiper azt hiszik, ők irányíthatnak bárkit, mert ők olyan "erős egyéniségek". Krisztián egyenesen öntörvényű, a mindig az erősebb kutya b..ik, (eszik), minden úgy legyen, hogy nekem jó legyen, amúgy én nem mondom meg, ki mit csináljon. (mindezt bele a kamerába). Broki sztem egyedül azért jött, hogy jól kialudja magát, és ingyen vedelhessen, gondolkodni még nem láttam. Csira a kicsi a bors, de nem hagyja magát effektussal küzd: majd én megmutatom, nekem nem fogtok diktálni. Ezért megbízhatatlannak tartják. Noémit egyenesen agyatlannak nézik, aki úgy ugrál, hogy mondják, mert úgysem érti az egész lényegét: ő a feláldozható természetes veszteség. Peti, aki csak a farkával van elfoglalva, nem jelent veszélyt. Itt most a legveszélyesebb Muzsikus, aki úgy használja a fejét, hogy nem tudják kitalálni előre. Közben mind olyan "okos vagyok"..

Zabkása 2012.03.16. 12:51:11

Szeva mindenki, ahogy ígértem a tegnapi kocsmázás előtt, megjöttem! :)

Ditti82 2012.03.16. 12:54:22

Tamást valaki nagyon gyorsan ejtse ki a vérbe! És Fáttert vissza az Édenbe! :D

beacska 2012.03.16. 12:57:36

@Zabkása: sziaaa! megnézted már a tegnapit?

Zabkása 2012.03.16. 13:00:54

@beacska: igen igen, extrával együtt :) Alig várom h itt kivesézzük veletek :D Skorpiókirály Bounty tekintetével most hatalmas császárnak hiszi magát.....

beacska 2012.03.16. 13:06:04

@Zabkása: én már nekiveselkedtem a vesézésnek...;)

vélemény?

Zabkása 2012.03.16. 13:13:13

@beacska: jaj most nem olvastam vissza a kommenteket, csak a cikket egyből és írtam h ittvagyok :)

Számítottam rá, hogy ezt megjátsza, mert azt hiszi, hogy most itt ő lett az Isten, mert ugye azt már kijelentette, hogy Faterral ketten ők a stratégák, és akkor szerinte mostmár csak ő az. Közben szerintem van még két hete, bár attól függ milyen pasi jön be, de az ellenszenvet most kiváltotta. Szóval a csajok majd kikukázzák a picsába szerintem.

Bár persze most odatették a cliffchargert a végére, hogy mi lesz a következő adásokban jövő héten, van itt Niki hiszti meg Csíra is ha jól láttam.... szóval lesz itt minden :D

De én ezt a Skorpiókirályt ki nem állhatom, nem bírom amikor valaki így el van pattanva magától, ráadásul legalább lenne alapja de nincs

RedHotTears 2012.03.16. 13:26:17

velvet.hu/celeb/2012/03/16/eden_kristof/
Az 1. képen Korleóne Ádámban mintha maga a legendás Okkerboy reinkarnálódott volna.

Ditti82 2012.03.16. 13:31:21

@RedHotTears: Csak azt a videót tudnám feledni... :D

handax 2012.03.16. 13:34:35

@Zabkása:
És tényleg ő lett az Isten. Az kérdés, hogy ha most nő jön be majd egy hét múlva pasi, akkor elég ideje lesz-e az agymosásra a régiek felé, vagy megszerzi a bejövő nőt, akinél tiszta lappal indulhat, és akkor Aniko/Műanyag valamelyik repül.
Asszem Noémin és petén kívül mindenki el van szállva magától. Talán még Edina nem.
Pete jól látja a helyzetét, de valahogy nem tud nyitni a többiek felé, vagy mi.

Zabkása 2012.03.16. 13:40:04

@handax: Csak a saját szemében lett Isten, és már védettség sincs. Nem tud szerintem olyan agymosást végezni a többieken, mert annyira nem jó. És nagyon remélem valami nő jön, mert néznék valami jó csajt mostmár :D

Műanyag még átállhat máshova, neki nem gond a sodródás, míg Hiper mondta h az neki nem pálya, és ott lesz faszi nélkül.

Az új csajnak meg moshatja a fejét a brémai muzsikus, viszont majd a többiek felvilágosítják, hogy óvatosan.

Pít egy tök korrekt srác, pont az a jó benne, hogy nincs elszállva. Bár eddig nem is lehetett, majd most ha kinyílik meglátjuk. A rókakép az rókakép... Noémi meg azért nincs elszállva, mert nem tudja kifejezni magát.

Én akit még bírok, az az originál Peti, kis taknyos de nem szarkeverő, kívánom h dugjon már egy jót... annyit nagyzoll csak, hogy szerinte neki kérdés h vissza tudja-e fogni magát, pedig tényleg csak a szűzkurva Csíra nem hagyja magát és ez rajta múlik.

OFWGKTA 2012.03.16. 13:47:45

sokkal jobb mint az előző széria

monanarchia · http://kretenvilag.blog.hu/ 2012.03.16. 14:09:27

Az 5. képen levő srác elég jó kiállásúnak tűnik, bárhogy is híjják.

kontratenor 2012.03.16. 15:17:37

@monanarchia: Azért én nem cserkóznék vele egy tányérból. Akarom mondani, nem csirkéznék, igen.

jog-ász 2012.03.16. 16:01:39

csira és pedro. kész vagyok, ezek a csajozós szövegek, africai anakonda?baszélgetni..tök prosztó a csaj, de birom, ennél tahobb már nem lehet, remélem összegabalyodnak..vagy megzabálja reggelire petit.

2012.03.16. 17:09:33

A 20 éves Csíra úgy ült a pultnál mintha legalább Monique Couvet lenne: Ilyen fiúkat eszek reggelire :DDD Mekkora liba!

szabohajni68 2012.03.16. 18:57:58

"Tetszik" ez a csajoknak ez a hozzáállása: én az eszemmel akarok boldogulni, nem a s@emmel. Szép, szép a dolog, Műcsöcs meg Hiper legalább nem hergelik a fiúkat, a többi rendesen "odateszi", aztán jön a szöveg: Naa, én nem olyaan vagyoook. Szóval egyre kíváncsi lennék: ha nem lennének a kamerák, akkor is ilyen szűziesek lennének? A másik elgondolkodtató dolog: a következő szériát vajon hol forgatják? Nem merném végighallgatni a személyzet véleményét a magyarokról.. tesznek róla, hogy a columbiaiak után a mexicóiak is felmosó vödörért rohanjanak, ha a magyarok szóba jönnek. Lesz még szálloda jövőre, ahova beengedik ezt a műsort???

kovácspéterke 2012.03.16. 19:21:26

@szabohajni68: igen, elég sok ország forgatja a műsort, nem hiszem, hogy amgyarok lennének a legrosszabbak.

K3rnel 2012.03.16. 19:36:59

Mexikóban nem lepődik meg rajta a honi polgár, hogyha egy Európait lát szertehányni a lakóteret, az ottani piák kemények tudnak lenni... Bár jómagam már lv. 62-es Alkesz class vagyok, de még én is bármikor megpörgetem a homlokom a macskakövön, ha eredeti mehíkó tequila-t gurítok a torkomon dusk till down! A nyelvünket meg nem értik, sőt nem is érdekli őket, csak mi látjuk, hogy mekkora prosztó a társaság. Ettől pont nem fogják sehogy sem megítélni kicsiny hazánk fiait és lányait, megkapják a nagy pénzt a viasat-tól, befektetik a szép ültetvényekbe, oszt akkor majd jó lesz.

Amúgy Brokit értem meg a leginkább, jól teszi amit tesz, bár az nem sok ugye, de éppen addigra józanodik ki az előző éjszakából amire már megint ihat amennyi elfér benne. Közben meg nyelvet nyalogat nyavajogva, nyilván... Muzsikus gonosz nézése epic, látszik, hogy dartvödörnek képzelte magát közben, de neki nem Fater volt a fater így csomagolás lett a vége. Jó döntés!

Bar Kochba 2012.03.16. 21:25:56

afrikai (?!) anakonda !!! (Hol él az a kígyó?)

genevieve 2012.03.16. 21:28:49

@Bar Kochba: ááá, senki nem érti a lényeget:-)

nem az számit, hogy hol él:-)

hanem, hogy mekkora:-)

genevieve 2012.03.16. 21:42:41

@Talpig Jimmy: tudom mire célzott, pont azért irtam:-)

egyrészt kicsit el van szállva magától, másrészt a csajt nézi fehérmájúnak, hogy neki minimum egy alkar vastagságú farkinca tud jó tenni:-)

genevieve 2012.03.16. 21:52:26

@Talpig Jimmy: ah ÉH a viasaton megy, azt nem nézed?:-)

genevieve 2012.03.16. 21:55:03

@Talpig Jimmy: végül is, nem olyan bonyolult dolog:-)

ő-szinte 2012.03.16. 22:13:12

@szerivan: pufikam, azt mi nem tudhassuk! Lehet, hogy mar alakuloban van a dolog :-DDDDD

xndpt 2012.03.17. 01:22:22

feltűnt nektek is, hogy ÉH2 karakterei mutatnak némi hasonlatosságot ÉH1-el? Nyilván tudatos ez a válogatás, hogy az eltérő személyiségek konfliktust keltsenek.
Máté = Levi
Noémi = Alíz
Niki = Niki
Gábor = Dani
Tamás = Szöszi
Anikó = Kriszta
Kíra = Tökösbula (eredeti nevére már nem emlékszem:))
Peti, ÚjPéter - futottak még kategória, több is volt belőlük az első szériában
A szerkesztők talán Tamásra akarják osztani a keresztapa szerepet azért erőlteti annyira? De látszólag Krisztián elfogadta őt. A jelenlegi felállásban egyértelműen girl power van: Niki, Anikó és Kíra is sokkal inkább vezető egyéniség, mint Tamás vagy Krisztián. Az olyan szereplők, mint Noémi sokáig fogják húzni (lásd Alíz), mert nem veszélyesek és jól jöhet a segítségük.
És bármennyire rühellem a pasast, de Krisztián korrektnek és megbízhatónak tűnik (amíg nem támadják meg).

JOKKA21 2012.03.17. 04:18:02

Edinát sunáznám.Édenbe bemennék rendet raknék, nőket kiosztanám és a kanokkal bebasznék.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.17. 07:43:26

@xndpt: na de vajon Krissz ki az első szériából?:D Csak kérdezem:D Vagy ő az EGY, aki megismételhetetlen?:D

@Rafkóblog: neked is!

beacska 2012.03.17. 10:06:23

@xndpt: szerintem nem akarják Tamásra osztani, ő osztotta magára, és számomra inkább kicsit kifigurázva adják vissza. Inkább pojácának tűnik Krisztiánnal

pink ninja 2012.03.17. 10:18:10

@xndpt: anikó=kriszta? o_O
hát ez azért nem kicsit erős :)
valamint szerintem niki1 sem egyenlő niki2-vel, legalábbis niki2 eddig mutatott viselkedése alapján. (niki2-ről jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy egy idő után kvázi sírva könyörög azért, hogy valaki megdugja :P az valahogy karakteridegen lenne szerintem)
szóval van 1-2 felfedezhető párhuzam, de a listád azért elég meredek szerintem

ő-szinte 2012.03.17. 12:36:43

vki tudja, hogy hánykor ismétlik az édent ma?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.17. 12:49:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szegény ormányossal nem tudom nem állatkínzás-e ennyi kekszet megetetni tisztelt műsorkészítők... (Dottyka válaszoltam majd nézd meg)

nosce 2012.03.17. 13:07:14

@sixx:
"Mert nem, oszt kesz, azert."

Minden tiszteletem, mert ingyér csináljátok ezt a blogot, ezért (is) jogos h megmondjátok hogy itt hogy lesz, de...akkor minek tüntettetek a sajtószabadságért ha itt nem akaródzik tartani ? tudom az elsőzés egy kicsi lépés a blognak, de nagy lépés a kommentelőknek :)

playoff szakáll 2012.03.17. 13:26:11

Edinát láttam a muziktévén 15 éve, onnan húzták elő, összeesküvésh!!! www.youtube.com/watch?v=MGZag6XntL4&feature=related

ő-szinte 2012.03.17. 14:10:58

@nosce: na végre!:-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.17. 14:12:31

@nosce: nem tudod az ismétlés hánytól van a viasaton?
villában voltál? nézz szét...

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.17. 14:21:15

@nosce: Leszarom. Itt nincs elsozes, mert ez nem az a forum. Aki ilyet akar, huzzon a homarra.

nosce 2012.03.17. 14:32:26

@ő-szinte:
nemtom, de a youtubon megnézhető, vagy telóról húzós ?

ő-szinte 2012.03.17. 14:35:23

@nosce: szerencsére már nem CSAK telóról;-)
de jobb szeretem a tv-ben nézni:-)

nosce 2012.03.17. 14:53:06

@sixx:
a leszarom, meg az el lehet innen menni valahonnan ismerős válaszok, nyilvánvalóáan faszság az elsőzés jogát kivívni, mint ahogy faszság tiltani. Viszont az kérdés sok kis partikulásris leszarom attütüdből épülhet-e valami más mint ami most van...illetve nem kérdés h nem.

D.Leery 2012.03.17. 15:09:00

@nosce: Tessek szepen faszomozni, meg bazzmegezni, meg sunaznamozni es hasonlok... Tessek tisztelettel viselkedni e hely es ura irant. Nem szamolaszni osszevissza, ki hallott meg ilyent! :)
+ 1 FB

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.17. 15:23:50

@nosce: tessék már megérteni, hogy ez az én blogom, és ha nem tetszik az elsőzés, akkor kiszedem. nagyon vicces lehet mondjuk a szobád közepére szarni aztán strandpapuccsal szétverni, de mivel a te lakásod, megértem, ha nem engeded.

ő-szinte 2012.03.17. 15:29:40

@sixx: de ha engedi elsőzhet?;-D

kipcsak alvezér 2012.03.17. 15:33:32

@sixx: és miért van ellenedre az elsőzés?
egyébként ne tilts ki mert nem tudsz
csak a nickjeimet szaporítod
az egy jó játék
vedd észre

nosce 2012.03.17. 15:42:27

@sixx:

Azért a szobád és a blogod között van egy kis különbség, ugyanis a blogot kinyitottad, nem zárt, és onnantól rá is vonatkoznak szabályok, másként, nagyobbnak kell lennie a tűrésküszöbödnek itt mint a szobádban.
Az elsőzés pedig nem ekvivalens a szőnyegedre szarással ugyanis az elsőzés egy ártalmatlan netes mém, a szar meg ugye egy szar.
De mondjuk az még rendben is lenne h kivszed az elsőzést, de h ezért kibaszol valakit, az túlzás, szerintem.

D.Leery 2012.03.17. 15:47:22

@nosce: Nem tudhatod, hisz ahany haz annyi szokas. Lehet a strandpapucsot arra is hasznalni, nem?

ő-szinte 2012.03.17. 15:49:04

Krisztin for president bazdmeg!

most nézem az ismétlést, hátttttt...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.03.17. 16:46:17

Melák miért ennyire buta agresszív?

kerdesek05 2012.03.17. 16:46:51

FÁTTER meg csak másodállásban ács egyébként sznóbord király:)

inmemancsi 2012.03.17. 18:01:40

@nosce: egyetértek, szeva szerinted csíra nem bendegúzra hajaz az indul a bakterházból, tuti lenyúlta a karaktert

nosce 2012.03.17. 18:34:38

@inmemancsi:
szió :), de, még a feje is hasonlít :)

2012.03.17. 18:37:04

Csíra pótolja Pókmajmot, remélem sokáig csapatja!

ő-szinte 2012.03.17. 19:00:31

@szerivan: pókot nem bírtam elviseni, de csíra jóóóóóóóóóóóóó:DDDDDDDDDDD
elég ecerűűűűű:-DDD

2012.03.17. 19:03:45

@ő-szinte: Nem szeretted PM-et? :O Imádtam! A többihez képest Csírának van a legtöbb esze, azt el kell ismerni.

ő-szinte 2012.03.17. 19:07:08

@szerivan: nem szeriztem, irritált kúúúúúrvra. de csíra bejövős, elég őrült és elszánt:-DDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.03.17. 19:14:24

lilu szörnyen néz kiii csillag születik fotózásnál is ketten együtt az ördög nórival meg tömegpusztító fegyver

xndpt 2012.03.17. 19:18:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: leginkább Kristófhoz hasonlítanám olajoskezű emberünket... Önző, hiú majom mindkettő...:)

ő-szinte 2012.03.17. 19:20:18

@inmemancsi: még mindig ua a sminkes,fodrász,sztájliszt?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
isten nem bottal ver,;-D

nosce 2012.03.17. 19:21:46

@inmemancsi:
téli sapiban vannak ? :)

nosce 2012.03.17. 19:22:41

@szerivan:
"Csírának van a legtöbb esze, azt el kell ismerni."

azért neki könnyű, egy afrikai anakondája is van :)

xndpt 2012.03.17. 19:26:04

@beacska: igen, egyetértek... a show miatt azonban kelleni fog egy ÉH1 Ádám kaliberű ember, nem hiszem, hogy Ádám2 erre alkalmas lett volna (valahogy nem nézek ki sokat abból, aki szilikonmennyiség alapján választ párt...)

xndpt 2012.03.17. 19:40:53

@pillangod: nyilván nincs 100% fedés két szereplő között, hiszen nincs két egyforma ember. Krisztát azért hasonlítottam Anikóhoz, mert ő is olyan kis bolondos, érzelmes... a két Niki meg olyan személyiség, aki mindig közel áll a tűzhöz és befolyással tudnak lenni a vezetőre. Ugye, ezért robbantott Anikó, félt, hogy Ádám egy ilyen vezető típus és Nikivel komoly konkurenciát jelentettek volna neki.

beacska 2012.03.17. 20:34:20

@xndpt: ááá, ÉH2Ádám szerintem harmat gyenge volt. Még a Nikije is lesajnálta.

Viszoooont, én azt gondolom, hogy most nem lesz még egy Korleone. Egyszer volt Budán.... ;)
Ezek a fiúk nem bíznak úgy egymásban, mint anno Ádám-Dani-Kristóf. Nem is szeretik egymást, ott meg élből jött a szimpátia. Esetleg a lányok...Anikó-Edina? talán..

ő-szinte 2012.03.17. 20:38:22

@beacska: nem kell még egy:-D hozzák vissza a régit!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JOKKA21 2012.03.17. 21:41:20

Edinát sunáznám.

Ormi 2012.03.18. 01:42:57

Sixx, tudom hogy OFF, de szeretném visszakapni a "Zelefánt"-ot.
(Nem fogok itt sohasem megjelenni, de máshol meg szeretnék.)
Kit kell virtuálisan leszopni ehhez?
(Előre is bocs hátra.)

ő-szinte 2012.03.18. 01:48:58

@Ormi: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ormi 2012.03.18. 01:54:28

@ő-szinte:
Bazmeg, neked hány D-betűd van a klaviatúrán?...

ő-szinte 2012.03.18. 01:59:46

@Ormi: amennyit megkíván a nemzet;-)
miért?:-O

Ormi 2012.03.18. 02:03:58

Aki ily viDám, nemzetünk része csak kültestként lehet.
Szintelenül.
(Nemakarokofffffolni.)

ő-szinte 2012.03.18. 02:08:42

@Ormi: ezen Krisztian the president is röhögne, faszomatbazdmeg:-DDDDDDDDDDDD

Ormi 2012.03.18. 02:11:35

@ő-szinte:
Min?
A zenén?
Azon lehet?...

ő-szinte 2012.03.18. 02:16:25

@Ormi: nem, akkor még azt nem hallottam:-) a hsz-en;-D a zene tetszett, de most románckodós hangulatban vagyok épp:-)

amúgy meg szépen sírjál neki priviben, és hátha lesz olyan kedves/rendes, hogy vissza adja a becsületedet;-)

Ormi 2012.03.18. 02:18:38

@ő-szinte:
Eztetet gondolom épp.

Ormi 2012.03.18. 02:44:29

www.youtube.com/watch?v=dXUXpmqXRHk
Ez egy ausztrál zenekar.
Az énekes (Simon Bonney)tavaly öngyilkos lett.
Jó éjt.

berni84 2012.03.18. 07:48:33

Én csak annyit fűznék hozzá a műsorhoz az adásokat elnézve, + látva a záróbulijukat, hogy el tudom képzelni, hogy a Péter viszi a fődíjat.

kovácspéterke 2012.03.18. 12:00:10

@xndpt: ő volt az, aki nem tudta, merre van mexikó...

xndpt 2012.03.18. 17:57:28

@beacska: az is lehet, hogy most "keresztanya" lesz a Hotelben!:) Anikó és Edina nagyon hasonló értékrendet képviselnek, biztos nagyon erős szövetséget alkotnának, de Edina most nem játszik, a rózsaszín felhőkben jár, és ennek rossz vége lehet. Taktikai szempontból jobb lett volna ha a kis liézonjukat a zárt ajtók mögé rejtik, ezért úgy gondolom nekik a fő motiváció nem a pénz, hanem, hogy jól érezzék magukat. Azt borítékolom, hogy ez az idill nem fog végig tartani, a szerkesztők tesznek majd róla, hogy csúnya dolgok történjenek, akkor lesz igazán izgalmas...:)
Valaki írta, hogy Edina mekkora taktikus, hogy visszahúzódva figyel. Hát ezt nem mondanám, Krisztiánt magára haragította, és most gyakorlatilag egy lábon áll, a Mátétól függ és más fiúval nem is látom, hogy barátkozna, pedig be kéne magát biztosítania, mert egyrészt a szerelem hamar gyűlöletbe torkollhat, másrészt ők lesznek a következők, akiket szét fognak robbantani, mint erős párt.

M. Bertalan 2012.03.18. 18:50:01

Most néztem csak meg a hetet egyben. Nem hiszem el. Aki egy picit is veszélybe érezte magát, az beáll Noémi mögé. Fattert addig ütném, amíg nem ad választ a "temiafasztcsináltálvolnahasonlóhelyzetbenbazmeg" kérdésre. Szegény gyereknek nem volt sok választása, lehet, hogy sosem lesz döntő helyzetben, most kellett kiszórnia az erősembert.

2012.03.18. 20:27:20

@M. Bertalan: Tamásnak nem lett volna szabad kezet adni arra, hogy nem Gábort viszi.

coco 2012.03.18. 21:26:44

De édes az a hangyászsün vagy mi:)
irtó cuki:P

coco 2012.03.18. 21:29:45

vagy mosómedve:)
mindegy, akkor is a legértelmesebb szereplő volt ebben a részben.. meg úgy általában. lehetne betenni állandóra?:D

ő-szinte 2012.03.18. 22:30:53

@szerivan: pufi, a muzsikus vérgeci, majd meglásd;-)

beacska 2012.03.19. 08:39:45

@szerivan: ez már a VV5-ben is rossz kifogás volt Csabától...

mézescsók 2012.03.19. 11:07:30

@M. Bertalan: Na, ezért érdemelte meg Fatter, hogy kiessen. Hogy Pít kivételével senkinek sem esett le, hogy Noémi mögött kvázi védett lesz Muzsikustól!
Noémi mi a frásztól rettegett még a párválasztás előtt, hogy Muzsikus csak nehogy mögé álljon? És miért bömbölt Gábor kiesésekor? Annyira barik voltak?
Csírának megmondhatná már valamelyik fickó, hogy nem kedves, nem vagy Te annyira jó nő, hogy minden pasi rád mozduljon. Merthogy mintha ez lenne a fix ideája (masszázs, párválasztás és már az előző adásokban is mondogatta).
Mi a szabály akkor, ha egy lány mögé két pasas áll és egyik sem a védett? Tehát mondjuk Anikó mögé beállt volna Fatter és Pít is? Melyik megy? Vagy a lány távozik? Mert Csíra mintha arra utalt volna, hogyha két srác áll mögé, akkor Ő kiesik.

Kolombusz 2012.03.19. 11:12:39

Ez az ormányos valami geci aranyos jószág! valaki nem vágja milyen típusú?

beacska 2012.03.19. 13:15:55

@mézescsók: Noémi attól félt, nehogy PETI mögé álljon, és akkor neki kell választania. Pít és Noémi pontosan tudták, mi az ábra. Pít is csak attól félt, nehogy BÁRKI (aki nem T.) Noémi mögé álljon...

beacska 2012.03.19. 13:17:53

@mézescsók: Nem. Kíra azt mondta, mi van, ha átküldi Petikét Noémi mögé, ott fog állni Pít és Peti, és Tamás NEM MÖGÉ áll, hanem pl. Anikó mögé (miért is ez a példa jutott az eszemben? ;)), és akkor 2 lány mögött lesz 2 fiú, és mögötte senki, és akkor ő is hazamegy...

beacska 2012.03.19. 13:19:26

@mézescsók: ha Anikó mögé beáll Fatter és Pít is, akkor a teljesen szokványos felállás van, ami 6 lány és 5 fiú esetén: Anikó választ, és hazaküldi az egyiket.

független sorozatfüggő 2012.03.19. 13:42:23

@mézescsók:
Szerintem Noémi azért bömbölt,mert titokban gyengéd érzelmeket táplált Fater iránt...Mesélte,hogy volt már 41 éves pasija,jó, Fater csak 35,de az érett ffi kategória.

2012.03.19. 14:05:50

@független sorozatfüggő: Vagy tudott szétvetett lábakkal ülni , férfiasan :) Fátter neki még fiatalka mert Pít is az mondta.

2012.03.19. 14:07:16

@beacska: Cáfolom. Amire kezet rázol annak úgy kell lennie, még rilití országban is.

mézescsók 2012.03.19. 14:37:56

@beacska: Píten nem vettem észre, hogy ezen (ki áll még Noémi mögé) különösebben parázott volna, inkább azon aggódott, hogy még nem volt ideje kibontakozni.
Noémi paráját azért nem értettem, mert nem vettem észre, hogy annyira jó barátságban lett volna Fatterrel, hogy egyáltalán felmerült volna az esélye, hogy mögé áll. Ezen az alapon az összes srác felsorakozhatott volna mögé.
Igazad van a másik kérdésben: Kíra tényleg azon problémázott, hogy mi van, ha nem áll mögé senki. Szóval ez esetben neki is mennie kellett volna, ezt nem tudtam (elfelejtettem a régi ÉH óta, hiába régen volt!) Ettől függetlenül rá nem tudok jönni, hogy mitől van ekkora arca ennek a kislánynak (Kírának), hogy csak úgy küldözgethet bárkit bárhová.

@független sorozatfüggő: Lehet, hogy ezért bömbölt, de lehet, hogy Szerivannak van igaza: a férfiasság ismérve ezek szerint a szétdobált láb!!!
Jó ezt tudni. Hiába informatív egy sorozat ez az ÉH!

nosce 2012.03.19. 15:00:49

@szerivan:
ne hagyd magad puffika :)

Különben muzsikus ritka nagy barom volt, Fetterral meg Féltengellyel egy megbonthatatlan szövetséget alkothattak volna ami megvédte volna a seggét amikor ő áll a fasz rossz oldalán...de hát neki ae az IQ volt a jele az oviban :)

beacska 2012.03.19. 15:23:16

@mézescsók: és igen, igazad van, az összes srác felsorakozhatott volna mögé...de nem tették, csak rágták a körmüket ;)

☺ágica (törölt) 2012.03.19. 16:18:57

kíváncsi vagyok mikor jön új lakó

☺ágica (törölt) 2012.03.19. 16:23:06

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: addig nem tudok várni:))) tiszta függő lettem:) szörnyű, hogy csak hétfőtől csütig van...:D

független sorozatfüggő 2012.03.19. 16:53:23

@nosce:
Szerintem is hülye volt, max. 1 hetet nyert az árulásával, már senki nem bízik benne. Ellenben ha a Fater-Féltengely szövetséghez korrekt marad,még hetekig tudtak volna együtt szövetkezni.

☺ágica (törölt) 2012.03.19. 17:01:16

@független sorozatfüggő: és milyen gusztustalan volt, ahogy mosta magát utána...

ő-szinte 2012.03.19. 17:20:51

@nosce: van csisz hv:-) csak kommentelni nem enged egyenlore...:-O

ő-szinte 2012.03.19. 17:46:55

@☺ágica: van egy olyan gyanum, hofy vhogy megoldja;-)

☺ágica (törölt) 2012.03.19. 17:48:19

@ő-szinte: hát, végülis ezt így kell játszani...nekem nemlenne gyomrom hozzá. de azért remélem minél előbb távozik:)

Pácsó Ármándó 2012.03.19. 17:55:31

@független sorozatfüggő: Nem volt Fater-Féltengely szövetség igazából, pláne nem a Műanyag-Hiper ellentét fényében

mézescsók 2012.03.19. 18:02:06

@beacska: Mi lett volna, ha egy lány mögé sorakozik fel az összes férfi? Választ egyet, a többi kiesik?

Ormi 2012.03.19. 18:11:03

@mézescsók:
Mögé?
...
Veszettül megnőtt volna a nézettség, azt hiszem.

független sorozatfüggő 2012.03.19. 18:21:32

@Pácsó Ármándó:
jó,nem volt igazi szövetség, csak valami kölcsönös megnemtámadásra irányuló halvány szervezkedés.
Lassan már nem is emlékszem HOGYVOLT,olyan rég volt.:)

nosce 2012.03.19. 18:23:13

@Pácsó Ármándó:
"Nem volt Fater-Féltengely szövetség igazából, pláne nem a Műanyag-Hiper ellentét fényében"

még nem volt, de lehetett volna, mert Fater és Féltengely is az a típus aki tartja a szavát, különösen ha nem származik hátránya belőle, a csajok meg egy ilyen játékban nem igen dominálnak, max ha a pasik gyökerek akkor...

Pácsó Ármándó 2012.03.19. 18:32:13

@nosce: Nekem eddig a csajok tűnnek taktikusabbnak :-)

inmemancsi 2012.03.19. 18:58:36

@nosce: hát azért pókmanci aláfeküdt rendesen
süti beállítások módosítása