Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5987-5988.

2012. február 29. 16:55 - Mésza "Abdul" Jani

Felpörögnek az események. Gabi a ház bunkója, Alizt kivágják, Juli és Ati pedig nem bír tovább magával. Szerencsére (?) főribi Rita meg a Valami Amerika kúrógépe ma nem teszi tiszteletét.

5987. rész

Nóra szexi köntösben, zuhanyzás után teszi magát Attilának. Atti beleszagol a nyakába, hmmm, mi ez? Amit a szállodából loptál, az. Atti farkából elszáll a vér és vele az ihlet is, helyette az emlékek szállják meg. Nóra majd szerez hasonló vaníliásat valamelyik drogériából, de nekünk nézőknek gyanús, nem lesz már rá szükség. Attila megadja magát, rámászik Nórára.

A Feketecsalád kiront az udvarra, Clau meg elsuhan a kamera előtt. Aliz nem bírja ki, annyira furdalja a kíváncsiság, hogy sikerült a rendezvény? Na jó, igazából a szenyák érdeklik. Szerencsére nem genyák a rendezvény vendégei, nem kukába dobálóst játszottak a kajával, Aliz szerint, mert ízlett nekik. Claudiának kellene a számla, Aliz gyorsan rögtönzi a hazugságot. ó jaj, otthon hagytam. Clau leszerelve, Szabi jön a képbe, aki eddig csak Ali válla fölött pislogott. Mi van, szerzel számlát? Ja, ha Claudinák az kell. Szabolcs lehülyézi a tesót, nem tetszik neki az ötlet, de Aliz szerint minden le van rendezve. A számla pénzbe kerül, pénztelen Szabit akarja lehúzni, amíg a főnökasszony nem fizet. Sikerült is.

Miki Novák lelkét ápolgatja, az meg szétborítja a kenyérszeleteket. Nem csak fia nincs, de luvnya sem. Mi van, vazze? Laci fikázza Gabit, meg a melóst is. A kétkezi munkások felhördülnek, az írók izzadnak. Miklós nincs képben, így Laci elmeséli, hogy a Tibi, a melós, na ő volt a főkolompos a lázadásnál. Miki feje szépen csillog minden oldalról, közben Laci előadja tévképzeteit a papás-mamásról. Miklós vigasztalná, de emez hajthatatlan.

Julikám, mesélj a konferenciáról. Áh, dög unalom volt, az Atti sem bírt méhecskést játszani velem. Ezt végül inkább mégsem mondta ki. András szerint egy szempontból biztos gyümölcsöző volt. Juli egy pillanatra ledermed, azt hiszi, András már tudja, megint más piszkít a fészkébe, ő meg majd viselheti a következményeket 18-25 évig. De nem, András arra gondolt, hogy gyenge Bonnie és Clyde utánzatként (Made in China) végigrabolták a fél szállodát. Juli szabadkozik, nem volt kiírva, hogy „Ne lopj magyar!”, és egyébként sem hagyhatták ott a finom holmikat. András a lopásokról a hawaii kirándulásra asszociál, kedves nejét faggatja, mire emlékszik legszívesebben? Tök mindegy, az arcán látszik, semmire. Andris a nyakát csókolgatja, Juli meg majdnem kitaccsol tőle.

Zsoltnak fura, hogy nem kell melóznia, nem mintha eddig megszakadt volna benne. Shoppingista Zsófi ennek örömére még egy kis pénzzel le akarja húzni, hogy húzzanak el üdülni. Széftörő ennek nem örül, és ha még nem lenne elég baja, még Linda is le akarja szedni egy kis zsével, mert kellene csizmára. Kérjél anyádtól, de persze nem kér, erre mostohaanya akarja kisegíteni.10 ezer elég? Pff, fél csizmára sem. Zsófi szerint a plázákban most nagy leárazások vannak, én a helyében elküldeném a józsefvárosira, ott játssza a buksit.

Miki az irodában osztja az észt, hogy mekkora köcsög Gabi. Nóri kérdezi, biztos ő hagyta el Lacit? Biztos. Andris szerint akkor nyilván oka volt. Persze, Gabi nem olyan, csak másik pasassal szűri össze a levet, amikor Laci maga alatt van. Nóri szerint fura, hogy pont Miki papol ilyenekről, nem mintha ő különb lenne. A végére egész jól kiosztják egymást, Vili meg izzítja a parabolafüleket a háttérben.

Laci autogramokat osztogat, mert infóból gyenge. Claudia lelécel, de előtte még Novákból titkárnőt csinál. Teljesen véletlenül Gabi meg most jön dolgozni. Azaz csak jönne, mert Lacinak nem kell olyan beosztott, aki a magánéletében is megbízhatatlan. Gabi külön tudja választani a magánélettől, a Laci is, de mégsem. Ki van rúgva. Gabi azt hitte, felnőttek módjára tudják kezelni a dolgot, de Novák gyerekes.

Juli kis papír cetlikkel sündörög Attila körül, megbeszélik a jegyzetelteket. Nóra belép, és előadja a tervét Attisnak. Jövő hétre ne csinálj programot, megyünk wellnessezni. Juli féltékeny, mint állat.

Aliz összefut az udvaron Claudiával, és ha már arra járt, odaadja a számlát is. Clau gyanút fog. Nem azt mondtad, otthon van? De, de megtaláltam a táskában. Ha pedig már ilyen szépen összejöttek, akkor elkéri az árát is. Megkapja. Tisza és társa Bt? Nem szuperszendvics? De, az volt, de lehúzták a Dunán.

Még az udvaron vagyunk, Miki és Nóri is összefutnak. Miki nem tud Timikéért menni, mert töcskölhetnékje van, aminek a volt asszony nem örül. Elő is húzza a szokásos kártyáját, majd az Attila elintézi, ha már a vér szerinti apja nem képes rá. Miklós sóhajtozik.

5988. rész

Aliz kifizetve, Clau hálálkodik, előbbi hárít, majd lelép, helyette Shoppingista jön. Claudia persze egyből Zsoltit rugdossa, Zsófi meg természetesen védi. Telefon csöng, egy cég az, aki vinné a tápot az összeröffenésre, de beszart a hűtökocsi. Főberényi özvegye kiakad, mi az, hogy nem a törzsvevők az elsők? Ez sem hat, hát viszlát. Claudia durrog, amikor az asztalra néz, és meglátja a számlát. Hohohohó! Fel is hívja izibe, de a telefon másik végén lévő személy értetlenkedik, gyorsan el is varrják ezt a szálat. Egy varroda. Clau dühében a Tiszának menne,ha nem a Duna partján élne. Végén a szokásos fejcsóválós-szemforgatós kép.

Juli egy adag szarnak kinéző kutyatáppal próbálja főnökét megmérgezni. Attitól viszont megtudjuk, az bonbon. Mi ez? Ajándék. Nekem? Nem, az ügyfeleknek, te vegyél magadnak. Attila azt hitte, Juli próbálja felszedni. Édes a kísértés, mi? Persze Júlia, de az egy másik műsor volt. Persze volt ennél édesebb is, a konferencián, ahol Juli volt a desszert cseresznyével a szájában, de nem hagyták őket dugni. Nóri eközben lesi őket a képkeretből. Telefon, melóügy, Juli gyorsan olajra is lép, mielőtt nagyon felforrósodik a helyzet.

Vili bá látogatja meg Gabikát, és ha már arra jár, utánajár a pletykának. Gabi szerint Laci küldte Vilmost mediátornak, de téved. Az öreg szerint most Novák beszámíthatatlan, szerintem jó pár éve az. Gabi megérti, de hiába erőlködik Uri Geller, hogy „Mukodj!”, az biza nem akar. Betelt a pohár. Sok mindent elnézett neki, de hogy az ártatlan Dorothyt meg a Madárijesztőt molesztálja, azt nem.

Alíz késik, de egyből a melóba vetné magát. Clau próbálja csapdába csalni, Aliz persze szokásához híven belesétál. Lemondták a kajaszállítást, próbáljuk meg Tiszáékat. A Fekete lány magára vállalná ezt a terhet, majd ő inkább hívja őket, de nem most, nagy a hajtás. Egy varrodában ilyenkor az. Aliz megsemmisül, bevall mindent, de ez nem hajtja meg a kemény üzletasszonyt. Kibassza, mint macskát szarni. Flawless victory.

Atti és Julcsi összefut a kapuban, mindenhol próbálják őket összehozni, eddig kevés eredménnyel. Attila igazi úriember, segítene felcuccolni a beojának. Juli nagyon figyelmes, és főleg, nagyon előrelátó. Attis megsimogatja Juli arcát, arról meg leolvad a bugyi. Smár, mappák elejtve, majd Juli kéreti magát, neee, és eltolja magától a férfit. Valaki megláthat. Juli továbbra is kéreti magát, mint egy kis csitri. A vágytól duzzadó férfi tudja, mi a dörgés, újból magához húzná a szende kislányt, de léptek zaja hallatszik, szétrebbennek. Aliz az, de nem vett észre semmit. Juli összeszedi a mappákat, mert a falra ki van írva, ügyeljünk a tisztaságra.

Szabolcs chipsen csámcsog, és a képdobozt bámulja. Komoly dialógus valami hülye reklámról. Szabi élvezi a szabit, de itt ne a marok marcsára gondoljatok, csak nincs meló. A nagy ráérésben kiszámolta, hogy mennyi jut egy emberre nettóban a szenyakészítésből. Majdnem jó, csak a kamuszámlás részét kifelejtette. Van itt még egy másik probléma is. Ételmérgezés? Nem, csak kivágtak. Vazze,a Szabi megmondta előre.

Most Miklós a soros, hogy lebassza Gabit, amiért ilyen bunkó volt Lacival. Csak magadra tudsz gondolni Gabi? Hogy tudsz így tükörbe nézni? Még jó, hogy Miki kint van a gangon, különben pár kiló építőanyag a nyakában landolna. Gabi megunja, rávágja az ajtót.

Szabi még a számlánál tart, hallgathatja még pár napig a tesója. Szabolcska fosik a börtöntől, bezzeg amíg a lóvét számolta meg tartotta a markát, addig nem volt necces. Egyelőre csak Aliz bukta ez miatt a melót, Szabi nem. Ugye most nem fogsz sírni? Nem tudom, válaszolta durcás arccal a csaj. Csússz odébb, vigasztalás, majd lesz más, meg lehet, a Clau is megbocsát. Csengetnek, lehet, pont a nagy lehetőség az, de nem Kovi jött, hanem, a nagyi kis kosárkával, de mégsem Piroska, aki állítólag majd a Magdi anyus hagyta űrt fogja betölteni. Ajjaj.

Gabinál ma nagy a forgalom, a jómunkásembernek van épp jelenése. Egy rajzzal lepi meg, amit Dorothy készített a Madárijesztőről, mielőtt még Laci inzultálta. De édes. Oszt mijé van rossz napja? Há me Lacival konyec. Most mindenki azt gondolja Gabiról, hogy gonosz sárkány, pedig az másik mese, Lacust meg mindenki sajnálja. Tibó sajnálja, és ha szükség van rá, tudja a számát, csak hívja. Oké, csácsá.

Komor csend, nyomott hangulat, Attila és Juli a munkába fojtja bánatát, csak egymással ne kelljen beszélni. Atti nem bírja tovább, Julit nézi, az meg visszabámul rá. Emez kacérkodva, segget rázva viszi a mappákat, riszálja magát a férfi előtt. Eléri a kívánt hatást, Attis szemei gúvadnak rendesen. Próbálja magában csitítani a tomboló tüzet, de alulmarad. Bezárja az ajtót, a Juli már nedvesedik. Attilának sem kell több, szagot fog, blúzt gombol, és egy szenvedélyes csókkal ér véget ez a rész. Szex?

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lucrezia Borgia 2012.02.29. 23:23:33

"bukta ez miatt a melót" ?!?!?!?

Mésza "Abdul" Jani 2012.02.29. 23:31:45

"Egyelőre csak Aliz bukta ez miatt a melót"
Claunál, Szabi még csak ijesztgetve volt

julcsi29 2012.03.01. 00:37:09

Nos,Laci egy bunkó.
Gabi sokkal jobban járna Tiborral,aki nem egy önző paraszt.
Laci már mondta Gabinak,milyen jó,hogy nekik már nem kell kölyköket nevelni.
Nos egy olyan nőnek,akinek mindene a gyerek,ezt nem kéne.

Aztán,Miklós is egy paraszt,meg se kérdezi a másikat,csak lebassza,és nagy ég,hogy pont ő!!?? :)

Végre megtörtént,amit már fél éve húztak mint a rétestésztát,mint a brazil szappanoperákban,Juli és Attila.
Csak most fél évig ezt fogják húzni,hogy jaj miért,meg hogy meg ki tudja meg és mikor. :)
Gondolom a nyári szünet előtt ott fogunk tartani,épp kiderül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.01. 11:39:41

Hátbazzeg... rohadtul életszerű, hogy egy házastárs (főleg egy András-szerű férfi) kiszúrja és azzal foglalkozik, hogy oldalboldája egy 1 decis, felbontott üveg repitusfürdőt visz haza a szállodából.
Na jó, mondjuk az egész BK nem életszerű, miért pont ez lenne az?

Johnny336 2012.03.01. 12:13:33

@julcsi29: Juli bekapja a legyet, aztán Andris felneveli a zabigyereket :)

hannamontanna 2012.03.01. 13:38:46

@Johnny336: :-DDDDDD még egy ide vagy oda, nem számít.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.01. 16:24:53

@van-e szándék: tudod, én mindenhová beszivárgok.. :D

Amúgy nagy örömömre szolgál, hogy hogyvoltozzák a BK-t is, jókat szoktam röhögcsélni rajtuk.

Méghogy kocka?!

Lucrezia Borgia 2012.03.01. 19:33:53

@Mésza "Abdul" Jani:
Nem, ne haragudj de nem tudtam elsiklani az "ez miatt" szófordulaton...
süti beállítások módosítása