Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 1x03

2012. február 28. 15:00 - Segna

Lélegzetelállító szivárványokkal nyitunk, gyönyörű ez a Hawaii csak ne lenne ott a világ legnagyobb tűzhányója, a trópusok összes férge, meg a cunami veszély.... Álmodozásunkat a háttérből felhangzó kétségbeesett óriás segélykiáltásai szakítják félbe... Mi lesz ebből? Megpillantjuk az óriást, kifestve, szem meregetve. Ez valami hawaii helyi ügy lesz, őslakosok meg tabuk és misztikum. Aztán vált a kép és csavar... kiderül, hogy csak a helyi foci (amerikai) csapat kabaláját hallhattuk. Szabadnap van ... és a kis csapat a meccsen gyülekszik. Jó alkalom megcsodálni Kono gusztusosan lesült combjait és elandalogni vérmes szurkolásán... tényleg vannak ilyen csajok?

A nőneműeket a hauli szórakoztatja kicsinyded gyermekével, most a sportválasztási kritériumokról hallunk; A tenisz az nem sport, mert asztalon is játszható!; Hmm... A nyolcévest hidegen hagyja apja bolondériája, sürgeti, hogy nachos irányába húzzanak már el. A büfénél bontakozik ki a bonyodalom, két rosszfiú jelenik meg helyi maffiózó színekben, és bár a csapat heveny beavatkozik, két hulla marad a pályán, Chin pedig elszalaszt, illetve elenged egy sűrű helyi palit. Főcím.

A helyszínelés közben a tetkókból kiderül, hogy egy bandaháború és egy újabb láthatási per várható, mert a kisded hisztérikus anyukája a haulit hibáztatja a lövöldözésért. A főnök értetlen. Látszik, hogy még sosem vált. Chin családi ügyet intéz, és Sidet keresi. Egyelőre nem értjük, hogy jön ide a lajhár? Közben a csapat esze és ökle az öltözőben a halott bandatag rokonát vegzálják, miután összevetik a keleti part és a hawaii szigetek leszámolási módjait, majd igyekeznek az ifjú hátvédet lebeszélni a vérbosszúról. A hauli megint nem ért egyet főnöke módszerével, bár így füleshez jutnak. Füles után irány a nemzetközi piac. A főnöké a megtiszteltetés, hogy a lövöldözőst végigkergethesse a bazáron, majd egy elegáns vetődéssel eldózerolhassa a tagot. Bilincs.

Váltunk. Idilli elegáns szálloda, Chin mereng valamin az előtérben, míg meg nem jelenik a nagyszabású tag, akit a lövöldözés után futni hagyott. (Mellesleg megtudjuk, hogy a szállónak külön tengerpartja és delfines medencéje, valamint árnyas teraszai vannak... hova a francba tettem az útlevelem?!) A Nagyszabású pali rokon, aki még mindig neheztel Chinre korrupció-ügyileg. Chin felhívja a figyelmét, hogy a ő a sáros, látták a focipályán, majd néhány határozott mozdulattal lebilincseli a Nagyszabásút. Hiába, nem minden a súlyelőny. Benn az irodában több érdekes dolog is kiderül a Nagyszabásúról; ő a keresett Sid, aki Kononak és Chinnek is unokatestvére, és rendőr. Beépített. Kihallgatás. Nagyszabású játssza az önérzetest, mocskos zsaru előtt ő nem beszél. Chint ezért a mélabú rágja. Együtt érzünk, szívesen simogatnánk buksikáját, vagy amit szeretne. Kono eszközei ennél jóval korlátozottabbak.

A Nagyszabású fülese egy autóbontóhoz vezeti párosunkat. Eleinte nem találnak semmit, de pizzafixált haulinknak gyanúsak lesznek az üres dobozok. Hiányolja róluk a zsírfoltokat és a morzsákat. McGarett jódot keres, majd gyorstalpaló következik kémiából; a jód amikor fémmel érintkezik kettős sót alkot. A hauli nem érti az összefüggést mindaddig, míg McGyver-McGarett egy hevenyészet jód-sprével ki nem rajzolja a pizzás dobozok alján egy - a körvonalairól általam fel nem ismert - nagyobbfajta puska körvonalait, amelyet a dobozban csempésztek. Hauli elismerő. Irány a pizzázó.

A kocsiban rövid eszmecsere bontakozik ki a pizzákról, és sajnos egyet kell értenem a Messziről Jöttel, az ananász és a pizza nem barátok! Szerintem sincs semmi keresnivalója a gyümölcsnek a húsok és a pizzatészta közelében. A hauli felindultságát tovább fokozza a birodalmi flotta bevonulása - telefoncsengés formájában. Ez az ügyvéd lesz, megszólítása Vader nagyúr. Együtt érzünk a Dannoval, ex-asszony a jog mezejére lépett, és el akarja tiltatni leánykájától érző szívű haulinkat. A pasik egyelőre tehetetlenek. Hja kérem, egy bandaháború felszámolása gyerekjáték egy elcseszett házasság lezárásához képest. A pizzás eleinte nem együttműködő, mivel nem sejti, hogy egy válófélben lévő morcossal és egy ninjával van dolga. Én nem piszkálnám őket... Pizzásunk magabiztos, de kinn a nyílt vízen, cápáktól körülvéve kezdi elveszíteni a magabízását. McGarett habozás nélkül bevágja egy úszó ketrecbe a cápák közé.

Míg a pizzás puhul, párosunk sörözik és tanakodik mit lehetne ex-feleség ellen tenni. A pizzás persze köp. A bandaháborúról kiderül, hogy a szerencsejáték körül forog. Holnap jön egy keleti parti nagykutya-maffiás kaszinó-nyitásra. Terv körvonalazódik, be kell jutni. Nagyszabásút most a másik unokatestvér Kono környékezi meg, juttassa be őket. Csak az új páros és Kono mint pincérlány épülhet be, Chint mindenki ismeri.

Párosunk kicsípi magát, kölcsön Ferrari, kölcsön szmoking, saját mosoly... ínycsiklandó szépek. Kononak bezzeg csak egy falatnyi piros fürdőköpeny jut, pincérnőszerkó gyanánt. Benn vakító fogsorok, igazi gyöngysorok... és az új Keleti-parti bandafőnök. Kono játszva a kis ostobát, becsempész egy mikrofont a maffiózó hajtókájába.

Közben homok kerül a gépezetbe, és a nagy maffiózó őrsége kiszúrja az idegeneket a listán. Sid körül szorul a hurok. A csapat a segítségére siet, míg Chin erősítést hív. Közben Dannó Konoval kamu csókolózik, hogy a medencénél verés alatt álló Sid közelébe juthasson a csapat. Micsoda önfeláldozás Danno részéről! Az elterelés sikeres, a csapat hatékonyan tud lecsapni a Sid kiiktatásán ügyködő rosszfiúkra. A tragikus fordulatot mégis csak Chin akadályozza meg, az utolsó pillanatban közbelépve a Nagyszabású életéért. Touché!

Másnap kedvenc haulink rimánkodik exe kapujánál a lánykája láthatásáért, és nevelhetéséért a kaputelefonon. A monológ szívbemarkoló, de nem hatásos, Rachel már korábban döntött, visszalép a pertől. Ezek után haulink már szinte megkönnyebbüléssel fogadja azt a képtelen kérést, hogy kicsinyded gyermeke rózsaszínfocilabdát kér a szülinapjára. Lezárásként a hauli vonakodva megköszöni McGarettnek a kormányzói segítséget a láthatás miatt, valamint sör és meccs mellett megtudjuk, hogy a five-0 vagyis az 5 0, a McGarett család beceneve is volt, emlékeztetve őket az 50. tagállamban, hogy ők nem idevalók. Vagy valami ilyesmi... aki pontosan érti kommentelhet! és egészségünkre!

Címkék: hawaii five 0
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása