Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x02 - Napfogyatkozás

2011. december 13. 10:00 - szösznibaba

Napfogyatkozás lesz. otthon Phoebe éppen napvédő szemüvegeket gyárt sk, és mindkettő biztos abban, hogy a másik lesz a koszorúslány Piper és Leo esküvőjén. Grimaszka ekkor toppan haza, teljesen ki van borulva: mindenhol csak boldog menyasszonyokat látott a városban, akiknek még volt pofájuk ezt ki is mutatni, majd szétveti a düh. Neki bezzeg semmije sem lehet: sem vendégek, sem zenekar, sem torta, sem semmi. Nyílván mindenki a zürichi Tonhalle Zenekart szeretné a Szent Péter-bazilikában, de néha csak néhány kókuszgolyó gurul le egy-két cherryvel. Nem tudja sokáig sajnálni magát a titkos esküvő miatt, mert megjelenik Leo és közli, hogy méretes nagy gáz van: vagy szakítanak, vagy másik bodyguardot kapnak. Másnap kell válaszolniuk. Feszegették a pofonládát, tessék. Szerencsére angyalkának van egy birodalmakat megdöntő ötlete: másnap estig egybekelhetnek, de nem tudhatják meg odafenn, mert akkor miszlikekbe harapják őket. Megint visszatértünk a véd, de az ellen nem véd körkérdéshez, amit én már ez előző részben sem értettem, talán valaki más, aki elárulhatná.

Phoebe felveti, hogy lehet, ez a titkos egybekelés mégsem olyan egetverően jó ötlet: mivel az alapcsomagban mind a hárman benne vannak, ha egyikük kihúzza a gyufát, lehet a többi is rábaszcsizik, és neki ehhez nincsen nagy kedve. Úgy néznek rá, mint a lőtt medvére. Leo szerint ráadásul hallgatóznak (!) is, így az "E" betűs szót (esküvő), nem is szabad kiejteni, mert akkor lebuknak. Ha tényleg hallgatóznak a dirik, akkor gondolom, a "titokban tartani", "kockázat", "legyünk óvatosak" és a “Ssss!!!” semmit nem mondhatnak nekik. 

Balhé van a bejáratnál: macsek hazahozott egy baglyot, és most meg nem tudja megenni. Csajok lekapcsolják a dorombgépet, rossz cica, mire a bagoly átváltozik egy pasivá, aki úgy guggol, mint Arnold, amikor eljött SarahConnorért. Ugyanannyi ruhában. Jó cica. Behívják, kinn mégsem maradhat, mit szólnának a szomszédok. A srác nincsen humoránál, egy törcsivel körbetekerve adja elő a nyomorát, nyílván senki nem figyel rá, mindenki a törülközőnek drukkol.Valahova nagyon siet, nem is barátságos, a főnöke tette ezt vele, és ma mindennek vége lesz. Senki nem ért semmit, Prue próbálja rábeszélni, hogy neki segítség kell, de a srác egy óvatlan pillanatban meglóg Leo ruháiban. Prue és Phoebe nem hagyná ennyiben a dolgot, de Piper nem bánja, hogy végre megszabadultak tőle, elvégre csak egy szerencsétlen, elátkozott ember, akinek segítség kell, néha madárrá változik, majd vissza, és akkor mi van, a legjobb családban is előfordul. Hol ér ez föl azzal, hogy neki el kell titkolnia valahogy a rutabagát (esküvőjét), most azzal kell foglalkozni, mindenki más megdögölhet.

Míg Prue megvallatja a Könyvet, mit lehet a baglyos átokkal kezdeni, közben Piper Phoebe-vel egy könyvesboltba megy, hátha valamelyik szirupos bestsellerben van a megoldás, és mellesleg le tudja cseszni Phoebe-t, mert nem áll mellette és miért kell pont most gondolkodni. A "Hogyan tartsd titokban az esküvőd" és valami szökéses esküvőről szóló könyvvel a kézben összefutnak az ügyésszel (tudom, hogy helyettes államügyész, de az baromira hosszú), mindenki hozza a formáját: Cole lábremegtető, Phoebe idétlen, Piper original lópokróc. Cole a bazsalygás közepette varázslattal kicseréli a könyveket a zacsiban, így a csajok az ő könyveivel masíroznak el, ő pedig megvizslatja, mit vettek, valamire készül. 

Késő este, magas ház, benn fekete bútorokkal megszórt, komor iroda, két morc ember. Ezek biztos a rosszak, a kockafejű meg biztos a törcsis srác főnöke, aki megtollasította. Az üzlet nagyon megy, pénz van szarásig, de a főgonosz kicsit upset, hogy letelik az átok, a kiscsaj meg még mindig nem adta be a derekát. Kezd körvonalazódni a story, megint valami nő a baj forrása. Mikor egyedül marad, megjelenik a bagolyember egy nagy késsel, hogy akkor ő most megöli. Error van hombre, attól mert kinyírsz, az átok marad. Nem hiszek neked. Nem  blöffölök. A beszélgetést a boss egyik nyílpuskás embere szakítja meg, aki sosem téveszt célt. Most mégis, a főgonosz tajtékzik, nyírja ki a csávót, ha kell, minden baglyot írtson ki (megjegyzem, védett állat, ebből is látszik, milyen alávalóak ezek). 

Otthon a csajok nem haladnak előrébb az ügyben, Piper csak a saját bajára tud gondolni, tesz magasról a bagolyemberre, meg az átokra, ő már kiérdemelte a boldogságot, itt az ideje, hogy magukra is gondoljanak. Phoebe szerint ezt ne mások rovására tegyék, és attól is tart, hogy Piper azzal sem törődik, ha a tesókat trutymóba keveri, önző kis cegi. Szerirntem összekeverték Phoebe és Prue szövegét ennél a résznél. Phoebe kezébe kerül a bagoly egy tolla, és ezzel együtt jön a látomás is: a bagolysrác az erdőben mendegél, egy farkas meg vicsorog. Meg kell menteni, nem kell mást tenni, csak megtalálni a helyszínt. Néhány órás kóválygás után meg is találják a srácot, meg a farkast, de azok úgy tűnik, jóban vannak; a farkas nem a srácra, hanem a nővérekre vicsorog. Eltűnnek egy rozoga viskóban, ahol aztán a farkasból egy lány lesz (na, ezért a vicsorgás a csajokra), a srác meg megint bagoly. Ezt a kicseszést! Ha a gonosz kreatívabb lett volna, akkor ragadozó-zsákámányállat kombó lett volna az igazi átok. Esetleg béka-szúnyog, róka –csirke, macska-fonalgombolyag, no de a farkas-bagoly!. Na, ez csak úgy az eszembe jutott. A farkaslány is lécelne, Prue őt is megpróbálja meggyőzni, hogy hadd segítsenek, de pont annyi eredménnyel, mint a srácnál. Egy “ő (a bagolyfiú) mondta, hogy” ősrégi csellel aztán ráveszi, hogy legalább meghalgassa őket. Hogy a bizalmát elnyerjék, a rájuk törő nyílpuskás gonosz bérencet elég hamar leszerelik, aki aztán hazafelé lő magának egy baglyot, de az nem a srác, ezért a főgonosz kinyírja. Nagy a cégnél a fluktuáció.

Otthon végre kikerekedik a story: a csaj a gonosz cégénél dolgozott, az szemet vetett rá, de mivel csak kosarakat kapott, úgy döntött, kibabrál vele. Így elátkozta őt is és a szerelmét is: fél napos műszakban hol az egyik, hol a másik változik át, de egyszerre nem lehetnek emberek. Tehát a srácnak igazából semmi köze a dologhoz, csak éppen rossz poziban volt. Adott egy felsőbb hatalom, no meg más fülét is a csalánba verni…Pipernek kezd ismerős lenni a helyzet. A gonosznak egy embere megjelenik náluk, neki már sorozatlövős-újrateremtődős nyílpuskája van, a madarat keresi, mire az okos ara elő is rohan a konyhából, a hapsi ellő felé egy nyilat, amibe viszont hős baglyunk száll bele. Telitalálat! Így már legalább van nyele, rendesen meg lehet fogni. Prue, miután összezúz vele egy antik szekrényt, kinyírja a gonoszt, de ez a baglyon nem segít, pacskereldobás lesz itt hamarost. A fényőr sem tud rajta segíteni, nem ért az állatokhoz, akkor sem, ha emberek.

Csengetnek, Cole az, a legjobbkor. A könyveket hozta vissza, a számlán volt a cím (no persze). Phoebe nem engedheti be, disznóól van odabenn (éppen egy nyíllal átlőtt bagoly hever a díványon, és egy  ripityára tört kétajtós szekrény a sarokban), inkább kiadja a zacsit. Leo is kimegy az ajtóhoz, kezet fognak, Cole kezén nyomot hagy az angyal keze, de Leo nem érzi a gonoszt.  Cole elmenőben úgy törli le kezéről a fényőr nyomát, mint amikor valami nagyon langyos, nyúlós, nyálkás dologra fogunk rá a metro kapaszkodóján, majd elküldi az árnyékát, hogy jelentsen. Nagyon vicces, amikor az ÁrnyékCole felveszi az árnyéktáskát, és úgy tűnik el a csatornában.

Közben a wolfgirl és Piper azon filózik, hogy megéri-e egyáltalán a kockázatot a lámúr, amit persze Leo pont meghall, megsértődik, kiviharzik, Piper utána, ahogy ez lenni szokott. Grimaszka már majdnem elmagyarázza, hogy miért nem jó, amit csinálnak, a bagoly-farkas duó is hogy ráfázott, és nem érdemes packázni a felsőbb erőkkel, amikor Phoebe közli, hogy mégis támogatja (korábban szellemnagyi megjelent neki a padláson, és teletömte hülyeségekkel a fejét), segít a szupertitkos esküvőben. Ezek hárman kinn, Prue meg biztos a budin üldögél, mert éppen senki nem figyel az állatkertre, és ahogy lenni szokott, mikor már majdnem megoldódott a dolog, valaki elszarja: most a farkaslány, Brooke az okos. Lelép, mert véget akar vetni az átoknak, inkább lesz a főgonosz macája, mintsem, hogy a másik szenvedjen. Az időzítés pompás, baglyunk pont ekkor változott vissza emberré. Mivel napfogyi van, nappal van este, most törik meg az átok! Csak a mindent eldöntő smaár kellene, de a csaj ezt nyílván nem tudja, mivel éppen úton van a gonoszhoz.

Vajákosunk emberként már meg tudja gyógyítani Christophert (merthogy így hívják a bagolyembert), indulnak is Brook-ért, aki éppen alkudozik a gonosszal (tényleg, nincs is neve). Mikor odaérnek, Piper azt hiszi rosszul van, aztán mégsem, aztán érdekes érzés “odabenn”, ő sem tudja mi az. Vagy terhes, vagy szívrohama volt, vagy nem kellett volna annyi kv-t inni. Nem semelyik, innen tudja, hogy itt az idő a rutabagára! Haza kell most gyorsan menni: hiszen, ha nem látják az eget, ŐK sem látják őket, és akkor meg lehet tartani, és akkor jó lesz, már csak egy papnő kell, de hát az meg terem minden bokorban. Christopher elég higgadtan viseli, hogy a cél előtt három másodperccel a lányok elkezdenek mással foglalkozni, neki csak a további élete a tét. Ez Pipernek is leesik (pont neki), tudja, hogy csak az egyikre lesz idő, úgy dönt, az állati párost kellene inkább megmenteni. Szép tőle. Az utolsó pillanatban érkeznek, a két szerelmes egymásra talál, a főgonosz óbégat, előkerül a nyílpuska is, de Piper freezeli, Prue kiüti a kezéből a cuccot, így úgy ég el, hogy végignézi a szerelmespár turbékolását. Micsoda revans!

Mégis van idő a Nagy Eseményre, még tart a napfogyi, mehet sunyiban az esküvő, a papnő a szellemnagyi. Minden jól megy, egyszercsak Leo nagyon rosszul lesz, és szenvedve eltűnik. Pofonláda kinyílt, fenn megtudták a sumákságot, baj van, nem kicsi. Piper teljesen összeomlik. Eközben  Cole éppen a Triádnál van meetingen, ami úgy néz ki, hogy három szembogár nélküli csuhás figura körbeáll egy nagy világító fehér tányért, aminek a közepén valami sejtelmes ködben álldogál Cole. Elég jól halad, király ötlet volt az angyalt felnyomni, így kiderült a titkos esküvő. Leo-t nagyon meg fogják büntetni, Pipernek meg most nagyon szar. Szép munka. Még nincsen vége, neki Phoebe a belépő a nővérekhez, hogy kinyírhassa az összeset.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2011.12.14. 07:33:34

Kösz a hogyvoltot, emlékszem, régen mennyire szerettem ezt a sorozatot. Mondjuk, most is belenézek, ha éppen elkapom valahol :)
Jó olvasni ezeket, mert szerintem ez az időszak nekem kimaradt, köszönöm!

Ja, és Sólyomasszony feldolgozás rulez :D!
süti beállítások módosítása