Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X74

2011. november 27. 17:35 - Hódos Hajnalka

Ha már öfi alatt azon gondolkodom rezignáltan, vajon miről fogok holnap írni, baj van. Nagy baj. Kedvem lenne, csakhogy nincs miről. Unalmas a műsor. Hiába próbálkozik Péter és Attila, már ők is untatnak, sőt, idegesítenek az órák alatti rosszalkodással és a tolvajlással is. Juj, a Filmpozitívon háromnegyed hétkor kezdődik az …és megint dühbe jövünk c. film, egyébként remélem, mindenki szokott hagymás babot csinálni, ami, ugye krumplis hal. Na, essünk túl rajta, hagyjátok magatokat, előbb szabadultok! Jó reggelt kívánok, köpeny! Köpeny! Köpeny! Attila megmosná a fejét, mert nagyon másnapos és köpeny! Veronika és Péter a tegnapi produkció után a szamárpadba kell, hogy üljenek, érdekes, ha Attilának nincs köpenye, Péternek sincs, csodálom, hogy az ujjadat nem vágtad el. De. Itt azért vártam volna az „édes fiam, és ha neked az Attila azt mondja, hogy ugorj a kútba, beleugrasz?” mondatot, ami véleményem szerint a tanárrá válás követelménye a diploma mellett. BTA ne üljön szőrös, bilikék szobamamuszban az iskolapadban, nem, Attila azt a kis kólát sem hozhatja ide. A tanár úr többre menne azzal, ha levetkőzne kisgatyára és azt ordítaná, „ha én egyszer azt mondom, hogy kuss…” (vagy azt, „ha én egyszer azt mondom, hogy szeláví, akkor szeláví!” nem, nem bírok lejönni róla), de ő azt hajtogatja, rá kell hangolódni a holnapi napra, meg hogy tessék tudomásul venni.

Az első felelő Sehi, aki tánclépésekkel vonul ki, a tanár úr kiborul, nehogy holnap így jöjjön ki vizsgázni! Jó, akkor tessék feltenni a kérdést! A reneszánszról kéne beszélni. Akkor tessék kérdezni! Attila jöjjön ki segíteni, Sehi hisztizik, de ő tudja, és ő akarja mondani a Boccacciót – aki egy olasz író egyébként – mert az az ő témaköre és azt is tudja, hogy a görögöknek milyen isteneik voltak. Attila nem tud felelni, mert Péter kő-papír-ollózik és inzultálja, pedig ő készült. Minden nap készül és reméli, hogy jövő héten züllött, alkoholista hét lesz, munkahelyi elbocsátásokkal. És kurvákkal.

Tesiórán ő és Péter a tanársegédek, hiszen fel vannak mentve. Amíg a többiek a sorversennyel vannak elfoglalva, addig röhögnek az Alfahímen, na, itt a másik díszfasz is! Attila attól fél, ha Analfáék veszítenek, Gergő felkap egy zsámolyt és agyonbassza vele a tanárt. Nézzük a Fecót is, a komoly, kétgyerekes családapát! Ha van otthon egy lufi, elmarja a gyerektől! Elbaszták – ezt is – a tanár úr rutinos, és a kezében tartja a naplót, pedig az előbb ott volt előttük. A talajgyakorlatból Annamari cigánykerekét emelném ki, a nagyon öreg, reumás ganajtúró bogár átesik a golyóján címmel illetem a mozdulatsort. Gergő a maga feladata után elnyeri az Analfa Aladár nevet. Juj, a tanárnő haja ki van vasalva! Igen, és magyar feltalálókkal fognak a töriórán foglalkozni. Ki tudja, ki találta fel ezt? Nem, nem Flopi János! Az ott egy Rubin kocka Annamari szerint. Akkórubik. És a feltaláló neve? János. Helyett? Ernő. Rubik Ernő. Nézzük a pajzsokat, hátha az nem lesz ilyen fájdalmas. Vera pajzsán a monogramja látható és a játék elején őt fekete mambának nevezték, ezért azt is rajzolt rá. Hát, ha Vera egy fekete mamba, akkor minimum egy birkát nyelt le, valamint itt kérek elnézést Tarantinótól is egyúttal. Attila sem elégedett, nem-nem, pusztán csak azt mondták rá, hogy egy kígyó. Attila ne hazudjon, ő mondta, hogy fekete mamba! A díszítés ezazamaz igazándiból és a lényeg rajta van.

Veronikáén is, ő félreértette a feladatot, miért nem csodálkozom? Pajzs vs óvszer, a lényeg a védekezés! Vera kiröhögi Veronikát, az cserébe leszörnyellázza, a tanárnő próbálja menteni a menthetőt, nagyon kreatív munka, még reklámnak is beillene! Óra után Veron morog Péternek, nem is érti, mi baja van Verának vele, folyton baszogatja. Tegyék rá a jelet, ha kicsit is szeretik, kiviszi, mert nem bír vele együtt élni. Vagy ő megy, vagy én. Péter nyugtatja, meg fog oldódni a dolog és ne foglalkozzon ezzel az idegbeteg nővel. Míg Gergő alszik, Attila és Péter megpróbálják felfeszíteni a kasszáját, nem sikerül, ezért rázzák, mint Krisztus a vargát, hátha kihullik belőle némi pénz, de én csak arra tudok figyelni, ha Veronika nyárászkodva még egyszer azt mondja, Petike, kikapcsolom a tévét. Gergő biztos benne, hogy történt valami, Attila jópofáskodik és közben lapka sajtot zabál.

Villaismeretekből is vizsgázni kell, mert amióta Kinga és Attila nem nyűglődnek, valamint Fecó MárNemPulikutya, azóta egy valamirevaló gecizés nem volt a Villában, leszámítva a szerencsétlen Vera erőzését Veronikával, de az meg annyira szánalmasan gagyi, hogy nem is vesztegetek rá több szót. Attila témája: az elmúlt két hét konfliktusai a Villában. Vera és Veronika viszonyát hozza fel, ami egy mélyről jövő féltékenységből átváltott ösztönös utálatba. Vera keresi a fogást, próbálja a Kis Tücsköt kellemetlen helyzetekbe toloncolni (sic!), ha nincs ilyen, csinálsz. Vera elismeri, az APRÓ féltékenység valós dolog, de az unszimpátia a játék kezdete óta megvan. Nem szándékosan nem fejti most ki, majd egyszer. Vera témája a trehányság, hát ki gondolta volna, hogy szerinte Veronika a legtrehányabb lány a Villában! Utána Sehere és BTA következnek. Seri vitába száll, ez a te unszimpátia listád bazmeg, de Vera leoltja, az még hagyján, hogy trehányak, még mosogatni sem tudnak. Veronika témája a hiszti és kiborulás. Hát hisztiben Kinga jeles. Vera, te meg folyamatosan baszogatsz! És ez hogy jön a hisztihez? Jó, akkor felolvasom. Vera konfliktusokkal leplezi érzelmi labilitását, így próbál erősnek látszani, de nem az. Lenéz mindenkit, Péterre kivan, fölényeskedik. Lehet, hogy ez nem hiszti, csak kezd megbolondulni. Akkor Vera meg elmondja, hogy a Veronika itt a legolcsóbb RibizliGizi, mert olcsó az, amit csinál. Egyik pasi ágyából mászik a másikéba. Ez olyan szép, mikor az egyik nő ribancozza a másikat, pláne, mikor az erkölcs lángoszlopairól beszélünk, ennél már csak a baszatlan frusztrált picsázás szebb, kiváltképp, ha aki mondja, pusztán darabra van megcsinálva. Harminc alatt ez legalább havi kettőt jelent, negyvenöt fölött házassági évfordulót és a szülinapot. Az igénytelenezést nem fejtem ki, mert meg akarom nézni az utolsó pár kört.

Veronikának se kell több, kurva szarul és támadhatónak érzi magát. Kívülről mindez másként jöhet le, úgyhogy ezt véglegesen le kell tisztázni a Petivel, mert magából is elege van, a Verának meg rohadtul igaza. Nem kéne bújni, akarom mondani bujcizni. Péternek ráadásul föl is áll rá a khm...khm. Ez Veronikát zavarja. És Péter a combját is fogdossa a pad alatt. Ez gáz. Jó, hát akkor ennyi, Peti nem akarja kínos helyzetbe hozni. Kicsit később Veronika a szobában nyavalyog, na, szegény Peti, most jól eltaszította magától, azért is ölelgeti mostanában Attilát, mert az barátként tekint rá. A kezembe temetem az arcom, jézus ereje. Az utolsó tíz percben szemtanúi lehetünk annak, BTA hogyan válik a Villa spiclijévé és első számú közellenségé. Nagy az ő bűne, beült a nyomicsapathoz a nyugiba. Csodálkozom is, hogy ott helyben nem kövezték meg. Kinga és Fecó faggatják, mit csinál a másik csapat? Attiláék nem magukra rakják? Csabi nyugodtan ülhet a picsáján, nyugi. Attila, ha kap jelet, vagy Kingát viszi, vagy őt és azért van itt, mert nem akart Attilával benn lenni, undorodik tőle. Benn Péter veszi észre, hogy Annamari nincs ott velük, mi ez? Fél! Tövig elkezdett nyalni a Verának is! Eszter megint elmondja, BTA azt mondta, ha a beleegyezése nélkül megszórják, vagy Pétert viszi magával, vagy Attilát. Péternek megint nagy a pofája, micsoda? Akár ölben viszi ki! Attila küldené, mindegy, hogy kihívott vagy kiválasztott, csak lássa a Villán kívül. Kinga kedvesen ítélkezik a riportban, akkora spicli ez az Annamari, mint az állat, érzi, hogy rezeg a léc. Péter szerint BTA nagyon ostobán próbálja kijátszani egymás ellen az embereket. Ők ketten össze is találkoznak, Péter még puszit is ad Kingucinak. Képmutatásból, hihihi. A politikai berendezkedés nagyon durván változik napról-napra. Bölcsen bólogatnak, aztán Annamarira terelődik a szó. Nem kell két perc, kitalálják, letesztelik a csajt. Péter mondd neki valamit, Kinga megpróbálja belőle kiszedni, és ha kiderül, hogy spicli, az nagyon ciki! Péter örül, szuper ötlet, aztán együtt viháncolnak a fürdőben.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1048 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.11.27. 17:56:07

Azt tudjuk, hogy Rubik Réka mit talált fel?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 17:58:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez már járt neki :)
(de hallgathatod ezek után Lady sírását :PD )
@gyvy: :DDD a kockahasat??:DD

2011.11.27. 18:03:09

Azt tudtátok, hogy az informatikai elnevezésekben használt alsó aláhúzás (lásd Peti_Cs) is magyar találmány? Csak a kisfloppyról jutott eszembe, gondoltam megosztom veletek, hátha valakinek valamikor ez lesz a 25 milliós kérdése.
Megyek vissza F1-et nézni.

Hurri Kán 2011.11.27. 18:04:10

@anica inkognitóban:
Mást is? :DDD

@Tüzitündér:
Az hány ápdét-pontos? :D

2011.11.27. 18:06:26

@gyvy: hány ápdét-pontos? Biztos alacsony, mert Fricinek becézik otthon.
(ez egy olyan infó, amit akaratom ellenére tudtam meg)

Tüzitündér 2011.11.27. 18:07:27

@gyvy: Norbi rúdja csak tíz centi!

www.bulvaros.hu/cikk/x7ekbm/
ápdét1 úgy olvasom! :):)

Hurri Kán 2011.11.27. 18:08:15

@beebeer: @Tüzitündér:
Hát majd csinálnak arra is valami edzésprogramot. :D

2011.11.27. 18:09:03

@gyvy: ja, meg szednek rá tömegnövelőt! :)

Tüzitündér 2011.11.27. 18:09:28

@gyvy: nyújtó programra gondolsz? :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 18:09:40

@Tüzitündér: akciókész állapotban??:DDDD
@gyvy: látod...:D nem tudom, én nem érdeklődöm irántuk..a diétájukra is magas ívben teszek, rajtam egy forintot nem keres a két idióta..:DDDD

Hurri Kán 2011.11.27. 18:11:47

@beebeer: @Tüzitündér:
Nem tudom, ők a fitnesszguruk. :)))

@anica inkognitóban:
Hát rajtam sem. Lehet, eccer kiadom a saját speciális, fatness-passivity edzésprogramomat. :D

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.27. 18:24:09

Ezt az öfit vagy nem láttam, vagy annyira unalmas volt, hogy nem emlékszem semmire.

csicserierika 2011.11.27. 18:31:27

Hajni ! Én nem unom a szeláví-s részt, mert most is felröhögtem :)
Nálam bármikor bevethető, médiJatörténeti pillanat volt Kati mama :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 18:36:51

Sajnos a tuja agyoncsapta rögtön az elején a műsort, mikor kivitte a Crist!

Állítólag a Crisre leadott sms-ek döntő része érvénytelen lett, mert pontatlanul írták a nevét, ez lett a műsor veszte, hogyha egy betű már más, akkor nem fogadja el a program érvényes szavazatként, valójában Crisnek kellett volna visszajönni...

A Cris egy szédült energiabomba úgyhogy egymaga folyamatosan mozgásban tudta volna tartani a házat a komplett, dúsított atomú hülyeségeivel... míg ezek a nyugdíjas csávók a villában szakállas vicceiken, és gonoszságaikon próbálnak tetvészkedni..

mindet hazaküldeném MOST.

2011.11.27. 18:39:58

@Brr: háááát igen, többet kellett volna iskolába járni, talán sikerül kibetűzni egy ilyen bonyolult nevet, mint Cristofel.

huncut 2011.11.27. 18:40:48

@BGy: Tényleg unalmas volt, sajnáltam is a démont. Végre vége az iskolahétnek, valljuk be, nem volt valami nagy szám. A végére meg már vérszemet kaptak a renitensek, és ez engem is inkább idegesített, mint hogy szórakoztam volna rajta.

huncut 2011.11.27. 18:43:14

@Brr: Ezt cáfolták pár nappal a szavazás után, azt mondták, az érvénytelen szavazatokat külön megnézték, és amelyiknél egyértelmű volt, hogy Crisnek szánták, az hozzáadták a többihez.

inmemancsi 2011.11.27. 18:43:25

jó az a kalocsais overáll

Zelefánt 2011.11.27. 18:45:39

@inmemancsi:
Lehet, hogy Button is magyar?
Nagyapja Gombos Izidorként hagyta itt az óhazát?...

2011.11.27. 18:45:39

@inmemancsi: rendes ettől a Button gyerektől, hogy dobogóra hozta a kalocsait. De biztos, hogy az van rajta? Nem látom a mintát.

antiszociális taho_kismama 2011.11.27. 18:51:00

@beebeer:
helló, látszott a kalocsai, leginkább Button hátán, de időnként a karján is látható volt

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 18:51:03

@csicserierika: PONT azt a részt láttam, Marcsa kérésére és PONT belefutottam a médiatörténeti pillanatba! :D

@huncut: jaj, köszönöm. :)

inmemancsi 2011.11.27. 18:51:34

"hidegnek nyoma sincs" németh lajos..normális??

2011.11.27. 18:53:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudom ezt, még szavaztam is, csak szemből nem jól látszott a minta. (beszélni kell Jensonnal, legközelebb erre figyeljen!) :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 18:54:59

@huncut:

a két kakikavaró eléggé egydimenziósan gonosz, azért uncsi a show...

bírnám, ha annamari kivinné petit és kinn felejtené, lehet még gergő is felébredne erre a fordulatra..

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 18:57:39

@Brr: Péter szerintem úgy fél attól, hogy párbajoznia kell, mint ördöng a szentelt víztől. Mindent megtenne, hogy ne.

inmemancsi 2011.11.27. 18:58:03

@Zelefánt: :))) jaj de cuki lettél:))

inmemancsi 2011.11.27. 18:59:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaja, mert nem kap akkor több lóvét ha kint marad:))

huncut 2011.11.27. 19:01:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az utóbbi két napon én is szenvedtem az öfin, úgyhogy tényleg őszinte együttérzésem és elismerésem. :-)

Tüzitündér 2011.11.27. 19:02:03

visszajöttem a kutyasétiből!

@Brr: Jó szívvel javasolnám neked a Tv2 csatorna műsorát, aholis a másik vadbarom ámokfutását követheted nyomon cristofeled feledtetésére. :)

capa05 2011.11.27. 19:04:14

Jó estét! a jelenlévőknek!!:)

csicserierika 2011.11.27. 19:04:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha hiszed, ha nem, én is PONT akkor kapcsoltam oda :) De tényleg :)

capa05 2011.11.27. 19:06:17

@csicserierika: miből maradtam ki? Engem különösen fel tud izgatni minden médiatörténeti pillanat!:))

huncut 2011.11.27. 19:07:18

@Brr: Én egyébként nagyon bírom Attilát is meg Petit is, legalábbis máskor határozottan jókat röhögök rajtuk, de ez most sok volt.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a nézők szeretik a balhés karaktereket, de vissza inkább az átlagoshoz közelebb állókat szavazzák, mintegy igazságszolgáltatásként, úgyhogy ez alapján tán még meglepetés is lehetne egy párbaj, ha Peti az egyik résztvevő. No, majd meglátjuk...

csicserierika 2011.11.27. 19:08:54

@capa05: és még VÉLETLENÜL ! azt is láttam, amikor részegen, négykézláb a lépcsőn a férje után óbégatott szexuális hiányában, na meg azt is, hogy lába között törölközőt húzkodva gogózott :)

2011.11.27. 19:11:06

@csicserierika: kiez?miez? Miket néztek ti a TV-ben?????

capa05 2011.11.27. 19:11:16

@csicserierika: ez a Hajdu show ? Csak oda kéne néha kapcsolnom!!:(((

Tüzitündér 2011.11.27. 19:13:38

@csicserierika: ezmiez? milyen műsor volt ez? ki óbégatott a férje után? :):)

csicserierika 2011.11.27. 19:13:47

@beebeer: néha érdemes átkapcsolni a konkurenciához is, a miheztartás végett :)
@capa05: az bizony :) Én kérek elnézést , olyan sz@r, hogy már jó :)

csicserierika 2011.11.27. 19:15:15

@Tüzitündér: tv 2, összeesküvők, és Kati mama vitte véghez a fenti dolgokat, de pénteken kiesett :)

csicserierika 2011.11.27. 19:16:13

@Tüzitündér: Hajni innen idézte a szelavít :)

fran7 2011.11.27. 19:17:12

Peti arca, miközben Vera minősíti Veront. Épp ez a baj,hogy nem mászott be rendesen az ágyamb.
12-es karika, remélem Annamari figyel.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 19:18:19

Lilu decensebb, mint Dúró Dóra.

Tüzitündér 2011.11.27. 19:19:37

@csicserierika: jaaa! Én is bele szoktam nézni éjszakánként, mert nem bírom a vv onlányt, hogy órákig nincs semmi. Ez az összeesküvők egy rémálom! Én akkor láttam amikor ez a víziló méretű nő akit az előbb írtál, meg a vája hullarészegen randalíroztak... hát elborzadtam.

huncut 2011.11.27. 19:20:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nekem most tetszik a ruhája is meg haja is. Nem vagyok én ehhez hozzászokva. :-)

fran7 2011.11.27. 19:21:22

Jóbarátokat játszanak?
Kosztolányi Pacsirtájának ez a kulcsmondata: Csúnya. Ez a baj. Nem hiszem, hogy Veron Olvasta.

inmemancsi 2011.11.27. 19:25:07

@huncut: csak szegény nem képernyőképes:))

fran7 2011.11.27. 19:25:41

Az öreg haja mitől ilyen színű?

csicserierika 2011.11.27. 19:26:45

@Tüzitündér: tényleg, a Vája is ott hasít :)

capa05 2011.11.27. 19:27:21

@fran7: diszperzittel festett és a teddyhengert túlzottan gyorsan mozgatta:..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 19:27:28

@capa05: végülis ismerheted....abban az esetben jól tetted fel a kérdést..:P:DDD
(Jobbikos ogy.képviselő, néhány felnőttfilm korábbi szereplője)

atandora 2011.11.27. 19:27:59

Az egyszerű számok klikkekbe tömörülve alkotnak összetett számokat és az iszlámot mohamedán alapította. Ennek jegyében kívánok szép estét! :)

Öncélú örömködés: juhujjj, nem az RTL közvetíti a jövőben a Forma-1-et. De a pletyka szerint Gyula is megy az MTV-hez. :S
Button csak ne nagyon fordítson hátat a közvetítéseken, mert ugyan cuki segge van, de a pofiját jobban bírom.
Jut eszembe jányok: láttátok a kis cseh tündérfiút a futam előtti közvetítésben? Kimi után már épp itt lenne az ideje egy kis női eyecandy-nek. :D

Ja, vv van. Igazad van Hajni. Boooring. :D

fran7 2011.11.27. 19:28:17

@capa05: G. Nagyné Maczó Ágnes fiatalabb és csinosabb verziója.

arkangyal44 2011.11.27. 19:29:24

Szép estét kommentlakók.

Drága Hajnika ennél nagyobb meglepit,még soha nem kaptam,nagyon köszönöm. De ha nemsokára egy piros ruhás fehér szakállas pasi be akar gyömöszkölni egy nagy zsákba,ne csodálkozz,csupán téged kértelek mikulásra :))D

inmemancsi 2011.11.27. 19:29:24

@capa05: valószínű csak megmosta:))

Zelefánt 2011.11.27. 19:30:21

...
...
...

BANG!

(főbe lőttem magam, csáp.)

Tüzitündér 2011.11.27. 19:32:07

péter péter nem vagy még egy km :(:(

capa05 2011.11.27. 19:32:10

Lilu ismét egy barom!!!

atandora 2011.11.27. 19:32:54

Azért amikor a Vera azt kérdezi, hogy ti nem tudtok e mosolyogni ... azért az odabasz. :D

inmemancsi 2011.11.27. 19:33:26

ha ekkora seggünk van nem veszünk fel török bugyogót, főleg nem fehéret:)) 45 kg. körül áll esetleg valahogy, ha kurva jól néz ki valaki egyébként, ez sem tudja elrontani:))

capa05 2011.11.27. 19:35:13

@anica inkognitóban: tudsz valami filmcímet, megyek vissza a TK-ba:)))

2011.11.27. 19:35:35

@fran7: Maczó Ágnesnek jobb volt a humora, pedig az ablakok jegesedtek mikor humorizált!

inmemancsi 2011.11.27. 19:35:47

@capa05: hogyhogy ismét? már annak született azt kész:))

Tüzitündér 2011.11.27. 19:36:13

Vera miért fújta magát mellkason a fürdőszobában?

fran7 2011.11.27. 19:36:21

Na ezért nem szabad szóba állni a reménykedő hölgyekkel. Vera, mit is akar?

2011.11.27. 19:37:40

@atandora: te csak számolgasd Button szeplőit, eyecandy, az!

:DDDDDDD

atandora 2011.11.27. 19:38:36

A bálban a lányok miért vannak menyasszonyi ruhában?

sogeking 2011.11.27. 19:38:46

mikulásra kevesebb Pétert kérek a műsorba - előre is köszönöm

Dúró Dóra rulez :D

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 19:39:14

@beebeer: höjj, belelépett a bögyödbe kimivel, mi? pedig le se alkoholistázta, mint nyáron a Nyúl :DDDDD

capa05 2011.11.27. 19:40:09

@atandora: A hattyúk tavából eltáncolják az iszapot!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 19:40:43

@capa05: utána láttam, hogy te már D.D. filmjeit keresed, nem a délelőtti témánál vagy :DD nem emlékszem a művésznevére a hírekből, csak arra, hogy te abból nem sokat tanulnál..:DD:P elég kevés pasi szerepel benne..:P:DDDDDDD
de a haverod biztos tudja a művésznevet is..:DDDDDD

2011.11.27. 19:42:21

@inmemancsi: most vacsiztam, ezért különösen hősies dolog lesz beszámolnom, milyen foltokat mutató (vonal), agyonmosott, elvékonyodott, fehér törökbugyogót csodáltam én cirka 90 kilós seggen! Ami újdonságnak számított nálam, hogy ekkora méretben is gyártanak tangát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 19:42:37

@atandora: engem a Forma-1 legalább annyira érdekel, mint a foci....:P
(bocs Hajni! :D)
@capa05: vagy a Parasztkantátából a kocsizörgést...:D

inmemancsi 2011.11.27. 19:43:44

@beebeer: de végülis lehet az a cél, hogy benyomást hagyjon maga után:))

MagasMacska 2011.11.27. 19:44:02

@Tüzitündér: Az átmérője lassan közelít...

csicserierika 2011.11.27. 19:44:17

@Zelefánt: hé, az túl egyszerű megoldás lenne :)

arkangyal44 2011.11.27. 19:45:01

@anica inkognitóban: Köszönöm a gratot,bár nem az én érdemem,de azért kinyomtattam,legyen egy emlékem róla:))@Tüzitündér: Tündérke nem késtem.sőt korábban is jöttem hamar pakoltam nem volt jó a piac:(

MagasMacska 2011.11.27. 19:45:42

@atandora: Az nem menyasszony, hanem elsőbálos-végzőbálos.

atandora 2011.11.27. 19:46:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: héhéhé! Kimiről egyetlen rossz szót sem vagyok képes meglátni. Ki van kockázva előttem mindenhonnan, mindenféle negatívum. Még az is tökéletes, ahogy alkoholista. Ő már nem is szívem csücske, hanem szívem középső sávja. (Uhh, szerencsére a párom nem hv-zik. :D)

2011.11.27. 19:47:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nyúl vérnyúl, de paprikás lesz belőle, ha még egyszer megpróbálja!
De írtam neki, hogy a többiekre nézve gáz, hogy Kimi kialvatlanul, másnaposan is jobb volt mint a "csakasport, csakaverseny" az "anyámatisegygyőzelemért" típusú PR robotok.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 19:47:23

az egyébként feltűnt valakinek, hogy Veronika szerint Irinyi János a dohányzást találta fel?? :DDDD (legalábbis a férjem azt állítja, ez hangzott el)

inmemancsi 2011.11.27. 19:48:46

fehér blúzhoz ne vegyünk fel nyakunkba ajatollah kendőt, pláne nem műanyag óriás szörny szürkés műanyag fülbevalóval

sogeking 2011.11.27. 19:48:50

második osztályba léphet

atandora 2011.11.27. 19:49:40

Hát most lehet meg fogtok kövezni, de én bírom a ... izé ... hogy is hívják a sittest? :)

inmemancsi 2011.11.27. 19:50:24

ha gnóm törpék vagyunk soha ne hajtsuk fel a nadrágunk szárát

Tüzitündér 2011.11.27. 19:50:36

@arkangyal44: akkor tévedtem! Ilyenkor mikulás csomagot kell árulni, meg virgácsot! :):)

sogeking 2011.11.27. 19:51:35

Gergő kapott egy új kisollót

2011.11.27. 19:51:44

@atandora: Kimi nem alkoholista, csak finn!

Ha elkezdünk inni, csináljuk rendesen - elve alapján működik.

Egy kollégám fia Helsinkibe kapott ösztöndíjat, első héten finn évfolyamtársai megkínálták snapsszal (akkor még az EU-ban be volt tiltva). Egy metróban ébredt, páran aprót szórtak az ölébe. :)

Zelefánt 2011.11.27. 19:51:44

@atandora:
Kimi tökéletesen elválasztotta a munkát és a magánéletet.
Ez azért nem mindenkinek sikerül.
Respect.

(Nekem Mansell volt az idol.)

inmemancsi 2011.11.27. 19:51:57

ha hörcsög fejünk van, akkor ne ilyen frizurát hordjunk:))

nathalie 2011.11.27. 19:52:56

borzasztó ez a gergő,ahogy akadozva beszél és mereszgeti a szemeit.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 19:53:15

ne írjatok már ilyeneket, mert röhögök és nemtok jegyzetelni.

inmemancsi 2011.11.27. 19:54:11

ha nincs derekunk, ne hordjunk derekat hangsúlyozóan szabott és húzott ruhát

2011.11.27. 19:54:17

@anica inkognitóban: látszik, hogy én vagyok az informatikus, én már azon kiakadtam, hogy szerinte a flopylemezt.

Tüzitündér 2011.11.27. 19:54:23

@anica inkognitóban: igen igen tényleg ezt válaszolta. Még jó hogy nem a szívást mondta.... :):)

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 19:55:50

juj, nyomjátok, hogy vera és kinga nézhessék végig a fotózást, hogy megpukkadjanak, könyörgöm!
csaba és attila vezet ugyanis. sokkal.

2011.11.27. 19:55:53

@Zelefánt: lehet tanulni a kölyöktől, mi?!
Mansell azért nem ilyen típus volt, ahogy hallottam. :)

inmemancsi 2011.11.27. 19:56:11

na jó kibontom a milkát

antiszociális taho_kismama 2011.11.27. 19:56:18

szeretném látni vera és kanga fejét, amint végignézik a fotózást :)
egyébként én csak egy személyre tudtam szavazni

atandora 2011.11.27. 19:56:55

@beebeer: Tavaly télen jártam ott. -27 volt amikor leszálltam a gépről. Rájöttem, hogy van orrszőrzetem, mert amikor levegőt vettem megfagyott. :D Sétáltunk 10 percet, betértünk valahova, 10 perc séta, kocsma. Csak 5 napig voltam, úgyhogy maradtam a forró teánál. Ha tovább maradok simán áttérek a vodkára. :D Úgyhogy megértem Kimit. Maximálisan. Na meg meg is bocsátok neki mindent, amíg ő az egyetlen olyan pilóta akinek tehetsége, stílusa és humora is van. :)

fran7 2011.11.27. 19:56:57

@Zelefánt: Ritka az alkoholista autóversenyző. Kimi az. Állítólag ráadásul kötekedős verekedős fajta, de attól még jó fej.

atandora 2011.11.27. 19:57:59

@Zelefánt: nekem meg Senna. 10 évvel a halála után kezdtem el azon gondolkodni, hogy a bambán bámulom a közvetítést helyett kellene valaki, akinek drukkolni is tudok. Aztán jött Kimi ... :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 19:59:00

@beebeer: áááá!!!!!!!!!! tényleg??:DDDDD én éppen elbambultam másfelé, kiesett ez a rész :DDDDD az is csodálatos :DDDDD
@Tüzitündér: azért a "nyalok, szopok, gombot varrok" hármason kívül csak ismer tán más tevékenységet is..:DDD ja, a gombvarrás sem biztos...:D

sogeking 2011.11.27. 19:59:34

@nathalie: hmmmm... marhapörkölt, somlói galuska, bundás kenyér, málnaszörp?

Tüzitündér 2011.11.27. 20:00:22

@anica inkognitóban: igen persze... ha nem szerepel valóságsókban, akkor gyakorta látni a múzeumok és a könyvtárak környékén! :)

Zelefánt 2011.11.27. 20:00:31

@fran7:
Nigel Mansell dettó az volt, úgy sohasem láttam nyilatkozni, hogy szesz ne lett volna a kezében -- meg benne is...
Ám ő inkább a szórakoztató piás-kategóriába tartozott, botrányairól nem igazán olvastam.

nathalie 2011.11.27. 20:00:44

na elkezdődik újra...

inmemancsi 2011.11.27. 20:01:09

@sogeking: nem viszont holnap jól kéne kinéznem, ezért nem eszem meg az egész táblát:))

attila és kinga tök jól összeillenének fülileg mindenképp

fran7 2011.11.27. 20:01:12

Érdekesen mennek a szavazatarányok.
Sehit küldeni kéne Guantanomora, vallatni.

antiszociális taho_kismama 2011.11.27. 20:01:19

háhá, zoltán erikára megy a buli :))

2011.11.27. 20:02:06

@antiszociális taho_kismama: legalább tudom mi ez a szar......

capa05 2011.11.27. 20:03:12

@inmemancsi: így volt régen is főd a fődhöz,most meg fül a fülhöz...:))

foxglove (törölt) 2011.11.27. 20:03:33

sziasztok ribizlik.
Ez a mostani Adele/Veronika jelenet az eddigi mélypont számomra.

sogeking 2011.11.27. 20:03:53

@nathalie: ok, akkor megnyugodtam - mert ha mindenről fordítva gondolkoznál, akkor könnyen kitalálhatnád, miről mit gondolok :D:D

atandora 2011.11.27. 20:03:54

Csak egyszer lehet szavazni? Tök feleslegesen nyomkodom a gombot sokszor?

fran7 2011.11.27. 20:04:21

Ha először hallanám azt hinném az énekes éppen meg akar fulladni.
I wish nothing. Az öfiket nézve teljesül.

Tüzitündér 2011.11.27. 20:05:41

Hajni! Még mindig szeretnéd veronikát Pötyi mellé játékszernek? :):)

nosce 2011.11.27. 20:05:52

Peti jól főzi Veront szerintetek csajok ? :)

fran7 2011.11.27. 20:05:57

@Zelefánt: A kedvencem, Button, apját elnézve, antialkoholista angol nem is nagyon létezhet.

2011.11.27. 20:06:03

Olyan csúúúúúúúúúúnya! Brühühü! Mert te aztán szép vagy kisanyám!

atandora 2011.11.27. 20:06:05

@capa05: neeee, pont ma délelőtt néztem meg a Körhintát. :D

foxglove (törölt) 2011.11.27. 20:06:47

milyen fotózásról van szó? lemaradtam

Zelefánt 2011.11.27. 20:07:38

@atandora:
Legszebb jelenet kedvenceinkkel...:
(Írtam már egyszer másnak, de Neked még nem.)
Senna már papíron bajnok volt, de az aktuális futamot rajttól célig Mansell vezette, szétgyilkolva a szerkezetet, amire mindig is hajlamos volt.
(Abban az évben nem lehetett a verseny során tankolni, ezért egy adott üzemanyag-kerettel kellett gazdálkodnia mindenkinek.)
Mansell a szezonban immár másodjára játszotta el, hogy a célegyenesben fogyott el a varázslat az autójából...noha a futamot épp megnyerte volna.
Senna megállt, felvette az autó orrára
a faszit, és együtt begördültek a célba.
:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 20:08:05

NA vége az iskolának, remélem lesz katonahét is megint, szerintem a jelenlegi villalányok sokkal nagyobb rikácsolást csapnának mint Éva bírt a legszarabb napjain :D

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:08:30

gyerünk, kingát még behozhatjuk befutónak! :D

2011.11.27. 20:08:38

@Zelefánt: fociban meg a Gascoine... várj nem, inkább George Best? :))))

atandora 2011.11.27. 20:08:38

Juj, valaki ráindult Csabára. Kinga 16% alá esett. Csatarendbe állítottam a páromat is. :D

nosce 2011.11.27. 20:08:53

@atandora:
ha vársz kb negyedórát akkor szavazhatsz még egyet akkorra általában feloldják az ip lockot, de lehet hamarabb is nemtom..

antiszociális taho_kismama 2011.11.27. 20:09:44

@beebeer: ha szar, legalább legyen híg, két remekmű is volt. nem baj, megérdemlik ;)

inmemancsi 2011.11.27. 20:10:58

@beebeer: nem de egy tízessel fiatalabb:)) tíz év múlva nézze meg szegény magát..

eddig nem számított, hogy csúnya ahogy enyelgett vele?? vagy nemcsak kancsi de távollátó is?

atandora 2011.11.27. 20:11:00

@Zelefánt: nocsak, ez nálam is dobogós jelenet. :) És igen, láttam élőben (vagyis tévében). És visítva őrjöngtem a ma sokat emlegetett 91-es interlagosi futamgyőzelem után is. És véresre karmoltam közben a tenyeremet, hogy meg ne álljon alatta a vas. :) És sírtam 2004-ben Imolában a kanyarban, ahol meghalt. :(

capa05 2011.11.27. 20:11:17

@beebeer: játékosként szerintem Best ..italban Gascoine

sogeking 2011.11.27. 20:12:02

@nosce: én simán tudok szavazni akármennyit, mondjuk nem látom, hogy hozzáadják -e - bár lehet, hogy egyáltalán nem adják hozzá :D

Zelefánt 2011.11.27. 20:12:30

@beebeer:
Best bele is halt, nem?
Gascoine...hát...igen.
(Nem mellesleg, egyszer, nem is oly rég Budapestről tűnt el, és csak hetekkel később lelték fel Spanyolországban...Mit nyomathatott, b+...)

Drogon 2011.11.27. 20:12:38

Én már lejöttem errőla fikázós tripről, de ez a duplatokás kacsacsór annyira szánalmas, hogy essen ki és ne szenvedjen tovább (meg a nézők se).

rianna 2011.11.27. 20:13:29

@nosce: lehet szavazni, én az utasítás szerint többször leszavaztam mindkét csajra:D

nosce 2011.11.27. 20:13:55

@sogeking:
ha nem adják hozzá úgy könnyü :)

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:14:10

@rianna: helyes, de csaba elhúzott :(

Hurri Kán 2011.11.27. 20:14:28

Megint Jó reggelt. :)

@capa05:
Best azér piában sem nagyon maradt volna alul, na. :)

nosce 2011.11.27. 20:15:35

senki nem tippel rá, hogy meglesz-e Petinek Veronika ? :)

Zelefánt 2011.11.27. 20:15:46

@beebeer:
(másodjára, mert eltűnt)

Best bele is halt, nem?
Gascoine pedig...hát nagy játékos volt, minden pályán.
Nem olyan régen rajtunk keresték, mert Budapestről tűnt el, és csak hetekkel később akadt horogra valahol Spanyolországban...ÉS Ő SEM EMLÉKEZETT, hogyan került oda...)

sogeking 2011.11.27. 20:15:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én szavazok sorban Kingára, Csabára, és Melindára

atandora 2011.11.27. 20:16:06

A vv nézésből kiszálltam, mert Sztárom a párom van - kötelezően megnézendő filmek egyike nálam -, de nyomom Kingára ezerrel. :)

rianna 2011.11.27. 20:16:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, épp látom :( Vera csökkent még 3 tizedet, őt biztos nem tudjuk felhozni.

inmemancsi 2011.11.27. 20:16:19

na ez a bőrkeményedéses jó volt:))

Drogon 2011.11.27. 20:16:22

Azta kva,, oké, hogy már ganajra be vannak állva, de nő létemre, ezt az ótvar szakadsz kacsacsőrű lényt felpofoznám.
És remélem, hogy kacsacsőr anyuka olvassa ezt a blogot.
Úristn.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.27. 20:16:24

Ééééééééééééén eszt nem éééééééééééérteeeeeeem! :D

Zelefánt 2011.11.27. 20:16:45

A Zismétlés a tudatlanság ellensége.

Tüzitündér 2011.11.27. 20:16:47

ilen vastag bőrkeményedés van a lábán.............. lol

nathalie 2011.11.27. 20:16:57

úgy néz ki alekosznak nem volt bőrkeményedése :D:D

genevieve 2011.11.27. 20:17:33

na azért veronikához képest kinga kutyafasza sem volt.....ő legalább nem mászott rá atira...

ez a mű hiszti:-)

capa05 2011.11.27. 20:17:37

@gyvy: akkoriban még nem volt ilyen gyors és szerteágazó a hírközlés így igazából csak memoárokból tudhattunk róla...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 20:17:38

@perpetum: Serikének meg a hóna alatt van dupla toka :DD

Hurri Kán 2011.11.27. 20:17:56

@nathalie:
:D :D :D

Kit fognak fotózni? :)

nosce 2011.11.27. 20:18:22

@nathalie:
"úgy néz ki alekosznak nem volt bőrkeményedése :D:D"

a 60 milla felpuhítja :)

foxglove (törölt) 2011.11.27. 20:18:34

@nathalie: alekosz egy jóképű, szexis, fiatal srác, simán bejön egy 19 éves lánynak.

Zelefánt 2011.11.27. 20:18:53

Se szeri...
Se bari..
Kibori...

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:18:57

kimentem a konyhába ÉS LEMARADTAM A BŐRKEMÉNYEDÉSRŐL, mi volt?????

rianna 2011.11.27. 20:19:05

@nosce: aszondod, h mind hiába :)?

padlizsán 5 2011.11.27. 20:19:19

úristen, ez milyen idióta ez a veronka...
meg nem csókolná ?! már megvolt, nem?
mondjuk peti is megérdemli, hisz csak megdönteni akarta, és ezt még a tanároknak is megmondta...

amúgy sziasztok :)

2011.11.27. 20:19:23

@Zelefánt: viszont kapaszkodj meg, tudtad, hogy Sócrates - a brazil középpályás a Zico féle csapatból - is májtranszplantációra vár? Én nem C-vírus okozta hepatitise van....

Drogon 2011.11.27. 20:19:45

jelentkezzen az a csaj itt, aki egy számára undorító pasihoz hozzá tud bújni.

Tüzitündér 2011.11.27. 20:19:49

@nathalie: se bőre, se keményedése... ezt megmondta veronika is ezért perli alekosz

Drogon 2011.11.27. 20:20:45

@anica inkognitóban: Egyszerre nem tudok több tokára koncentrálni : D

nosce 2011.11.27. 20:21:03

@rianna:
"aszondod, h mind hiába :)?"

én ilyet nem mondok, de ha a retek agyafurt akkor passra megy :)

MagasMacska 2011.11.27. 20:21:32

Naaaa! Kihagyták Annamarit és Csabát, mint bálkirályi párt??? Nem illik bele a koncepcióba?

Zelefánt 2011.11.27. 20:21:32

Nem tudtam.
Ő volt a fogdoki, nem?
Milyen lehet egy részeg fogorvos...?
Biztos hogy szivacs lett?
Más miatt is fel lehet kerülni a listára...

nathalie 2011.11.27. 20:21:34

most arra kapcsoltak be hogy seri vaginájáról beszélnek??? :D:D:D:D

Tüzitündér 2011.11.27. 20:21:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mert vajat csipegetsz... veronika azt mondta (kb10cm mutatott),hogy ilyen vastag bőrkeményedés van a lábán! :):)

2011.11.27. 20:21:55

@perpetum: na de kérem, milyen kérdés ez? Veronika mást se csinál hetek óta, mint bújik.

rianna 2011.11.27. 20:21:56

@nosce: szerinted ennyire érdekli őket?

vallatas 2011.11.27. 20:22:06

Remélem Kinga és Attila mennek a fotózásra :))

Épp bekapcsoltak onlineba, vajon miről beszéltek Attiláék?:DD

fran7 2011.11.27. 20:22:14

@antiszociális taho_kismama: a bréking lényege, hogy valami meglepő történt, nem? Engem a fordítottja lepne meg. Például Veronika érti ...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 20:22:32

Kingára amúgy miért mondják hogy szép? Olyan halálfeje van mint az állat.

nosce 2011.11.27. 20:22:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Veronika undorodik Petitől mert annak a talpán ekkora (mutatta) bőrkeményedése van :)

genevieve 2011.11.27. 20:22:56

uhhh seri papucsa nagyon bejövős...

capa05 2011.11.27. 20:22:56

@beebeer: pedig ha jól emlékszem fogorvos volt..?! nem kellett volna lecsúsznia...

nathalie 2011.11.27. 20:23:23

@perpetum:
hát még megbökni kisujjal talán. de a meztelen testére rámászni és simogatni éjszakánként sztem nem... :D

2011.11.27. 20:23:32

@Zelefánt: De, szivacs. De egy éve absztinens, és igen, ő a dr. Socrates. Egyik gyerekkori kedvencem volt.

Tüzitündér 2011.11.27. 20:23:35

@perpetum: attól függ, mennyi pénze van! na jó vicceltem csak! :):)

inmemancsi 2011.11.27. 20:23:42

@padlizsán 5: szasz, nem olyan idióta azért

nosce 2011.11.27. 20:24:11

@rianna:
semeddig nem tart betenni :), és lehet tele van a faszuk a meglepi szavazásokkal, de alapból nyilván szarnak rá :)

inmemancsi 2011.11.27. 20:24:19

@nosce: és mondat is 10 centis:))

Zelefánt 2011.11.27. 20:26:05

@beebeer:
Hm. Efféle információt nem szabad a szélbe szórni...
(Már hogy...gyerekkori...Régen volt az már, nálam is.)

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:26:43

@genevieve: veron harisnyája, stop! :))))

Tjuca 2011.11.27. 20:26:55

@inmemancsi: na legalább rajta biztosan van 10 centi kemény

capa05 2011.11.27. 20:27:32

@beebeer: emlékszem, hogy magasságához képest (a sport sajtóból) nagyon kis lába volt azt hiszem 38 -as...

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:29:04

@Hooshee: szijja! még nem értem oda! :))

padlizsánnak is szijja, meg mindenkinek, aki mostanában jött! :)

sogeking 2011.11.27. 20:29:15

nekem meg Kinga és Seri, a ruhákat nektek adom ...

Tüzitündér 2011.11.27. 20:29:28

@inmemancsi: műköröm lakk? van olyan is?

capa05 2011.11.27. 20:29:42

@inmemancsi: azon nincs lakk? .. csak kérdezem??? ://

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:30:02

@foxglove: nekem ződ köll, még mindig. meg egy fasza kék, az előzőt elkentem.

rianna 2011.11.27. 20:30:35

@nosce: akkor miért jelenik meg újra és újra az opció, h lehet szavazni. Miért nem a százalékarányt mutatja frissítéskor?

Drogon 2011.11.27. 20:30:37

@beebeer: Azért mondom - akkor mit undorkodik. Pláne, ha még a bőrkeményesést is látta/érezte.

2011.11.27. 20:31:05

@Zelefánt: figyusz, azt mégsem mondhatom, hogy magzati koromban láttam játszani.

2011.11.27. 20:32:17

@perpetum: mindig mondtam, a kurválkodáshoz elsősorban gyomor kell. :)))))

Zelefánt 2011.11.27. 20:33:08

@capa05:
Annak a brazil csapatnak volt tagja egy Eder nevezetű (fehér) csávó, aki arról volt nevezetes, hogy egyszer 150 km/h-s sebességgel rúgta meg a labdát, amely, akárhogy is nézzük, egy közepes képességű autó csúcssebessége volt akkoriban...
Álljon bele abba valaki.
(Azt már nem tudom, hogy Roberto Carlos ezt később überelte-e, de a teljesítmény ettől még iNponáló.)

csicserierika 2011.11.27. 20:33:51

@beebeer: de hát ez csak színtiszta baráCCság vót. Most én ütném Veront (bocsi Hajni )

atandora 2011.11.27. 20:34:00

Na jó, az Attila - Csaba is vicces lesz. :/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.27. 20:34:36

Pár szóban megosztaná velem vki, hogy Veron és Péter min kaptak össze, amitől Csőrikénk kiborult?

Drogon 2011.11.27. 20:35:02

@nathalie: Ez az pont. Végülis nem egy lakatlan szigeten laknak.
Manikűrös, fodrász hetente megcsinálja őket, ahogy látszik.

BTW - Annamarika körömszíne nagyon nem passzol a kék szemhéjfestékéhez

Amgy ő öltözik a legelőnyosebben.

2011.11.27. 20:35:27

@capa05: én kisebbre emlékszem, 36-os lába volt, mikor a németekkel játszottak, kiszúrták a kis cipőt, megkérdezték ez kié? Amikor rámutattak a 190 cm-es Socratesre röhögőgörcsöt kapott a nationalelf.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 20:35:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Sebaj, amekkora iszákos én vagyok :D

Olvasok ám rendesen, csak ritkán van idő írni is :) Mikulásvers-verseny is lesz? :D

inmemancsi 2011.11.27. 20:36:13

@capa05: színezett zselé, vagy porcelán, illetve lehet színtelen vagy francia is ez szerintem színezett műköröm

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:36:17

@foxglove: olyan olaj. találtam, de 7.900 ft. na annyiért azért nem :)

atandora 2011.11.27. 20:36:36

Hogy az a kicseszett szilikonpánt nem bír kirohadni a világból ...

capa05 2011.11.27. 20:36:40

Jó Vera fülében a sajtostallér...

Zelefánt 2011.11.27. 20:36:53

A táncverseny...nem a múlt héten volt?...

inmemancsi 2011.11.27. 20:37:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem van zöld, nagy tévedés volt, neked adhatom

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:37:28

@Hooshee: legyen? :) de akkor a nyertes jön hozzám halat enni! :))

Tüzitündér 2011.11.27. 20:37:56

@pushpang: pár szóban? hát, mert, csak.... kb ennyi a lényege! :)

2011.11.27. 20:38:13

@Zelefánt: ó yesss! Édes, Zico, Socrates!!!!!!

Bírtam őket, és igen, szééééépek voltak. De nem is nyertek semmit.

Hurri Kán 2011.11.27. 20:38:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
De ugye csókolózni nem kell a ponttyal? :D

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:38:51

@atandora: úgyúgy. verán nyakbakötős változatban baszki. hihetetlen.

@inmemancsi: olajzöld? :))

2011.11.27. 20:39:00

@beebeer: természetesen Édert akartam írni.

Drogon 2011.11.27. 20:39:06

@beebeer: De a legkipróbáltabbaknak is jobban bejön egy helyesebb, jóképűbb.

Veronikának egyedül az volt a baja, hogy Péter nem nyalta ki a seggét, hanem kicsit szivatta. (vagy nagyon, vagy nem a gyakorlatban szivatta, mittudomén)
Annyira egyszerű az a lány, mint a satu.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 20:39:22

@perpetum: Most ő bent az egyik legcsinosabb!

@capa05: So 80's! I <3 80's!

@Zelefánt: Lehet legalább mutogatni vele konfliktusokat!

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:39:39

@beebeer: ti nem vettétek fel egymást fészen, csak úgy kérdem.... :DDDDDDDDDD

@gyvy: ki mondta, hogy ponty lesz? :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 20:39:56

Még szép hogy legyen, de a természetesen nem is gondolva arra hogy sikerülne duplázni, a halat azért konvertálnám valami karácsonyi szárnyasra :)

Mazlee 2011.11.27. 20:40:43

ez a lilu egy NULLA!!!!!!!!

Drogon 2011.11.27. 20:40:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: van egy olyan technika, ami hidegre kék, melegre zöld lesz. Színjátszó, zselés köröm. nem tiplis mű, hanem olyan felépítős.

Lilu genyó lol

Tüzitündér 2011.11.27. 20:41:11

@Zelefánt: csak a köménymag hiányzik belőle!

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:41:21

@Hooshee: pulyka ebbe a konyhába márpedig be nem gyün! csak nyak formájába, abból meg leves van paradicsomszósszal. :)))

2011.11.27. 20:41:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj de gáz, szilikon melltartót már a józsefvárosi piac környékén sem lehet látni.

Zelefánt 2011.11.27. 20:41:48

@beebeer:
Josimar félpályás gólja?
(Meg ne kérdezd, ki ellen követte el...de az mindent vitt.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.27. 20:41:54

@Tüzitündér: Köszi.... tkp. magam is ilyesmire gondoltam. :D

Drogon 2011.11.27. 20:42:10

@Peter_Cs: legalábbis a legkülöncebb, de nem ordenáré módon.

kozi001 2011.11.27. 20:42:19

A 40 éves posztot ne vegye el már Seherezáde VV Évától...! :)

Mazlee 2011.11.27. 20:42:25

ennyire gyenge műsorvezetést régen láttam

sogeking 2011.11.27. 20:42:29

ki mondta, hogy sajtos tallér? remélem nincs benne köménymag

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 20:43:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jóvan akkor marha, velem lehet beszélni :))))

@gyvy: Csuka :)

padlizsán 5 2011.11.27. 20:43:28

@Tüzitündér: a se keményedés, se bőr... alekosznál :)

2011.11.27. 20:45:05

@Zelefánt: ki leszünk tiltva!!!!! Inkább tárgyaljuk meg, Vera vajon miért gondolja azt, hogy egyik vállát szabadon kell hagynia. Az ő kicsit teltebb alakjához jobban állna egy V alakú dekoltázs.

Tüzitündér 2011.11.27. 20:45:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj ma én 30 darab kárászt pucoltam meg... de isteni volt megenni!, na nem mindet!

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:45:19

@perpetum: nemtok hosszú körmökkel gépelni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 20:46:11

@Mazlee: Részrehajló és szétesett ma Lilu.

nosce 2011.11.27. 20:46:57

@rianna:
az alsó szinten vizsgál, ha vizsgál a sourceban nem látszik...

2011.11.27. 20:47:06

Akkor ezek a mondatok kijöttek a szádon. Lilu!

Zelefánt 2011.11.27. 20:47:14

@beebeer:
A mohamedán népségek továbbgondolták már e problémát -- nem feltétlenül elvetendőek az eredményeik.

inmemancsi 2011.11.27. 20:47:22

@beebeer: meg nem szabadna neki buggyos derekút felsőt hordania az alakja miatt

rianna 2011.11.27. 20:47:35

@Mazlee: @Peter_Cs: mindig részrehajló, és állandóan értékelhetetlen a teljesítménye és a kinézete.

vallatas 2011.11.27. 20:47:47

Kinga asse tudja miről beszél, csak én érzem így?

inmemancsi 2011.11.27. 20:48:02

kinga tényleg ko hülye 22 éves? mi lesz vele később

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 20:48:26

@perpetum: hát, tipliset nemis igen csinálnak, tip(p?) az...:D de az egy vacak....olyan mint a szilikon melltartópánt...:D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a mű sem feltétlenül hosszú... az enyémről sokan meg sem mondják, hogy az...

2011.11.27. 20:49:29

@inmemancsi: és úgy egyáltalán felejtse el a tapadós holmikat. :))))

kozi001 2011.11.27. 20:49:51

Nem Lilunak kéne ezt a beszélgetést lefolytatni...!

Drogon 2011.11.27. 20:50:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Azért nincs nekem sem olyan :)

Most bírom Lilát, szembesítés rlz.

2011.11.27. 20:50:16

@Zelefánt: igazad van csador a megoldás!!!! :)))))

vallatas 2011.11.27. 20:50:29

ez FACEPALM

Kinga wtf
:DDDD

foxglove (törölt) 2011.11.27. 20:50:38

Lilu bazdmeg, nem szereti, és nem fogja azt mondani, bármennyire is akarod.

2011.11.27. 20:50:53

Most mi van, kiválasztás lesz vagy élveboncolás??????

vallatas 2011.11.27. 20:51:08

minjdárt sir, már csuklik a hangja :D
Luli jól tolja :D

Kinga szét van esve egyből!
:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.27. 20:51:17

Megígérem, hogy ezen a héten többet nem fikázom Lilut, amiért kicsit megfingatja Kingát. :D

inmemancsi 2011.11.27. 20:51:18

úristen élőben seherezádé

Drogon 2011.11.27. 20:51:23

@anica inkognitóban: Az a zselés, nekem rövid, csak erősebb és szebb, nem hatja meg a sütés, főzés, takarítás és amúgy is egy tisztább, jobb érzés :D

rianna 2011.11.27. 20:51:41

@nosce: biztos jobban értesz hozzá, de más helyeken hiába frissíted, lépsz be újra, nem tudsz szavazni. Megoldhatnák ők is, ha már...

MagasMacska 2011.11.27. 20:51:42

@Peter_Cs: Mikor nem az? Na jó szétszórt csak szinte mindig.

capa05 2011.11.27. 20:51:44

Sehi !! imádom a csilingelő kacagását!!!:DDDD

inmemancsi 2011.11.27. 20:52:14

kinga 100 ezret költött havonta magára?? abból már egy év alatt egy új arcot is tudott volna csináltatni

Hurri Kán 2011.11.27. 20:52:20

@vallatas:
Ezzel nincs egyedül bent. :D

foxglove (törölt) 2011.11.27. 20:52:22

Lilu ma nem kapott instrukciót, csak annyit mondtak neki, csináld, ahogy érzed.

vallatas 2011.11.27. 20:52:47

Attila kiosztotta Lilut, kész :-DDD
Lilu meg megsértődött :DDD

sírok :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.27. 20:52:48

@vallatas: vajon ki van adva neki, vagy simán csak élvezi ezt az élveboncolást? :D

rianna 2011.11.27. 20:53:02

liluka megsértődött, kérjük a zsebkendőt

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 20:53:10

Höhö... Lilu ezt csúnyán beszopta, és most megsértődött :D

capa05 2011.11.27. 20:53:18

szopatják Lilut!!! az meg még fenyegetőzik!!!

padlizsán 5 2011.11.27. 20:53:21

Liluuuuuu!!!
hát ez kész... mint a Kinguci :)

loverain 2011.11.27. 20:53:22

Nah, Lilunál megtörik az Attilaimádat?

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:53:27

@anica inkognitóban: nekem a sajátom olyan, hogy azt hiszik, mű. anyutól örököltem. :)

ÉLJEN LILU, beszólt a Manipulátornak! :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 20:53:34

@perpetum: az enyém is, de tip nélkül.. nincs az a körmös, aki nekem azt a vacakot is beletenné.. meg kellene ölnöm érte..:D az egész zselé, épp annyira hosszú, amennyire nőies, de kezelhető.. és a sajátom szakadt, tört, ez nekem is bír mindent..
@capa05: ani....:D;)

genevieve 2011.11.27. 20:53:54

hehe, lilu beállt a szopófa alá:-))))

le kell irnom, pedig beledöglök: ez most jó volt ati:-D

(Hajni: jól irtam?)

sogeking 2011.11.27. 20:54:06

Federer Tsonga előtt befejeződik, mint a jelölés :)

Drogon 2011.11.27. 20:54:29

Lila, basszus -
1. megkapta az ukázt?
2.Balláb?
3.Egy csík?
4.Baszatlan?
5.Ráérzett az ízre?
6.Olvassa a blogot?

Lehet perverz vagyok, de sokkal jobban bejön ez a stílus tőle.

vallatas 2011.11.27. 20:54:47

@loverain:
sőt Attilanak annyi, mostantól jó összefoglalók lesznek róla :D

Lilut ennyire szerintem még nem szopatták :D

nathalie 2011.11.27. 20:54:52

@vallatas:
én semmit nem értettem abból amit kinga mondott.
azért attiláról meg el lehet ismerni,hogy normális volt,hogy itt most nem forgatta bele kingát ebbe az egész szarba. sajnos tartok tőle,hogy ennek határása megint elkezdődik az attila-kinga tipródás.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.27. 20:54:57

Hát mindenkinek nyilvánvaló hogy Lilu milyen foscsík műsorvezető.

Mazlee 2011.11.27. 20:54:59

@rianna:

mert egy nulla :) a nők eleve nem tudnak vitatkozni.

capa05 2011.11.27. 20:55:05

@anica inkognitóban: segíts még egy betűvel..!:))

Atok 2011.11.27. 20:55:08

Tizenkettes karika es Sehi nevetese lol

Lasombra 2011.11.27. 20:55:09

Lilu megint feszegeti a pofonos ládát.
Idióta ez a nő.
Miért nem oltja már le valaki úgy istenigazából?!

"Én vagyok a műsorvezető!"
és akkor hova szarjak?

totál szereptévesztésben van ez a hp.
ugyanolyan fogaskerék, mint a játékosok. nem ő hozza a szabályokat, nem ő tartatja be a szabályokat, nem dönt semmiben. max kommentál. ld műsorvezetés.

padlizsán 5 2011.11.27. 20:55:12

Lilu átment Kingába... :)
lehet, hgoy attila csak ezt tudja kihozni a nőkből? :)

Tjuca 2011.11.27. 20:55:50

@perpetum: két csík, ikrek, balitól

rianna 2011.11.27. 20:56:11

na lilu visszakozik, kapott közben instrukciókat :)

inmemancsi 2011.11.27. 20:56:21

@Lasombra: de többet keres mint én..

kozi001 2011.11.27. 20:57:02

@rianna: én is erre tippeltem!

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:57:11

@Lasombra: nem, Attila jött neki azzal, hogy "te vagy a műsorvezető".....

2011.11.27. 20:57:31

Lilu olyan kápós vagy minek is hívják a női börtönőröket. Jeges a hangja. Rettenet.

Tüzitündér 2011.11.27. 20:57:40

remélem lilut most elküldik egy kicsit betegszabira

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 20:57:42

@capa05: "érdekes megközelítés..:D-hát, röfög!" :DDDDDDD éééérted??:DDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 20:57:45

Csókolom, csókolom!

Kamionosok&kurvák hét mikor lesz bent?

Zöld körömlakkból milyen árnyalat kell? Van nekem vagy 8 idehaza, mind ezer alatt.

Ja, és mai ebéd, Hajni által inspirálódva: csülök (tepsis helyett) francia stílusú rakott krumplival

nathalie 2011.11.27. 20:57:57

lilu ma szépen mindenkit sorba lealáz. sztem orgazmusa is van közben :D

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:58:28

@padlizsán 5: @Mazlee: mivel? azzal, hogy kérte, válaszoljon normálisan és a hülye játékait játssza a villában, de ne vele... ?

Atok 2011.11.27. 20:58:36

Mi volt ez az Attila vs Lilu? Lemaradtam rola...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.27. 20:58:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Hát....elviekben ez így is van nem? :) Más kérdés, hogy kinek a nemiszervét tisztelhetjük benne. Mármint Liluban. Egy ilyen szar másképp nem lehetne képernyőn. :)

vallatas 2011.11.27. 20:59:02

@nathalie:
Balázs fizetésén most emeltek :-D
Lilu meg megy tarcsiba!

barakka 2011.11.27. 20:59:02

@inmemancsi: én szpéci azthittem legalább 30...nem agyilag,persze:)
Szerintem a Lipóton végezné,ha nem zárták volna be:-))

panoz (törölt) 2011.11.27. 20:59:10

Egy biztos, nem Attila felé fog lejteni a pálya ha kimegy párbajozni.
Öngyilkosság az egoista műsorvezetőket megpiszkálni. Balázsnál is ez lenne.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 20:59:19

@neccharisnyás útonálló: hellóbelló! faszombazmeg, itt mindenki tele van zöld lakkal én meg ezzel teszem tönkre baját? :DDDD

Lasombra 2011.11.27. 20:59:39

@inmemancsi: azt nem tudom, mennyit kerestek, de ez miben is menti fel?

fizetés ide, műsorvezetés oda, zéró tekintélye van, és minél inkább erőlteti annál szánalmasabb lesz. senki nem veszi komolyan, és látszik, hogy zavarja.

Drogon 2011.11.27. 20:59:55

Most nézem először az öföt a szememmel is, nemcsak a fülemmel.

Időhúzás van amúgy vagy mi?
Máskor is volt ilyen lelkizés lakók vs. műsorvezető?

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 21:00:27

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Attila, mint szardarabka se lehetne képernyőn, ha.
De Lilu tovább lesz. Hihihi.

inmemancsi 2011.11.27. 21:00:28

és egy szatyor füle van vera nyakában!!

Mazlee 2011.11.27. 21:00:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

azzal hogy erőlködik és fenyegetőzik. máshoz nem tud nyúlni csak a fölényeskedéshez ami már vérciki

a bentiek meg konkrétan kiröhögik :)

2011.11.27. 21:00:34

@nathalie: ha Balázs van, nem ilyen fosatós a történet.

nathalie 2011.11.27. 21:00:39

most hogy már mindenki lilun röhög kezd ez kínos lenni :D sztem lilunak egész este verával kellene dumocsizni,mert örömmel mondja a magáét :D

vallatas 2011.11.27. 21:01:04

Vera milyen sárga???
nyaka és a pofája egybefolyt :D

csajok ez mitől van?

Lilu ma rugatja ki magát :-)
Jöhetne már végre Olivér!

Mazlee 2011.11.27. 21:01:30

@atandora: biztosra sose :) úriember vagyok :)

Lasombra 2011.11.27. 21:01:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tökmindegy, mi adta az apropót, hogy ez eszébe jusson. akkor sem érv. (ugye úgy folytatta, hogy "én vagyok a műsorvezető, velem ezt ne játszd" vagy ilyesmi.)
de látszik is, mennyire komolyan vették, veszik.

Balázsnál miért nincsenek ilyen problémák?

Hurri Kán 2011.11.27. 21:01:38

Kár, hogy nem Prolivér vezeti a műsort. :D

rianna 2011.11.27. 21:02:05

@panoz: kolosi & co. dönti ezt el, nem a műsorvezető:)

Mazlee 2011.11.27. 21:02:21

@panoz: ebben van valami, de ha nem nyal nem nyal.

kozi001 2011.11.27. 21:02:26

Lilu ha így halad, a szintjét lassan hozni fogják a vv Anikóék!

padlizsán 5 2011.11.27. 21:02:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem, azzal, hogy amikor válaszolni akart, akkor már nem kellett neki a válasz... nagyon hp-sen, sztem :)

inmemancsi 2011.11.27. 21:02:38

@vallatas: rosszul megválasztott alapozó, serike is sárga szokott lenni,

rianna 2011.11.27. 21:03:24

nem is modntátok, hogy a tornatanár jól néz ki, most láttam egy villanásra :D

Zelefánt 2011.11.27. 21:03:30

Jól láttam...Volt aki JELENTKEZETT?....
(Észter, szerintem...)
Uramisten.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 21:04:02

@Lasombra: Mert Balázs sokkal okosabb mindegyiknél, és van humora.

GL-581 g 2011.11.27. 21:04:19

1. Lilu miért ekkora tapló paraszt Attilával? Az a szociopata hülyegyerek most tényleg nem mondott semmi rosszat.

2. Láttátok, hogy Seri folyamatosan szemez valakivel (Eszterrel?), mióta elhangzott, hogy Veronika már a randin érezte, hogy Péter többet akar, mint barátság? Gondolom, eszébe jutott a kacsacsőrű bál utáni picsogása.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 21:04:23

@Mazlee: mivel fenyegetőzött?

@Lasombra: válaszolt. igen, én vagyok a műsorvezető, tudom, hogy ez a kedvenc játékod, de ezt velem ne. mi ebben a ciki?
én elküldtem volna a büdös kurva anyjába úgy, hogy alig várja, hogy elinduljon.

nathalie 2011.11.27. 21:04:46

a probléma sztem az, hogy lilutól (egy nőtől) ezek a kioktatások vagy minek nevezzem mindig kétségbeesett női őrületnek tűnnek és szánalmas. talán ha más hangot ütne meg, nem ezt a sértődős, kikéremmagamnak stílust.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.27. 21:04:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Hát Attila amit megszül a slozin, az is értelmesebb mint Lilu. :) Nyilván nem, hiszen hetero, az rtl-nél ez rossz pont :)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.27. 21:05:20

Szép estét mindenkinek!
Arra lettem figyelmes ó, hogy Lilu sértődötten kijelentette, hogy ő a műsorvezető.... Mi volt a kérdés amire Attila nem volt hajlandó válaszolni? Sajnos nem hallottam, segítség..... :-)

Lasombra 2011.11.27. 21:05:23

@Hooshee: költői kérdés volt. :)

Lilunál konkrétan egy csomag pörkölt mogyoró is okosabb.

genevieve 2011.11.27. 21:05:29

huhha, lilunál tényleg lehúzták a rolót:-DD

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 21:05:32

@padlizsán 5: hát ha valaki nekem beugat, azzal én sem kívánok tovább tárgyalni. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 21:06:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Mondjad, kiscsillag, mi kell, megmondom hol találtam. :DDDDD
Az hagyján, hogy pisztáciaszínű is van, de valami elmebeteg módon sikerült ugyanolyan, metálos fényű, világos zöldalma színt kerítenem, mint amilyenre a mobiltelót fújták a gyárban. Ha majd kopik a gépről, szépen visszafestegetem. :D

2011.11.27. 21:06:16

@vallatas: sötét (sárga színű) alapozó.

nathalie 2011.11.27. 21:06:25

a rövid kis időben lilu magából kikelve fog üvölteni az rtl klub folyósóján, hogy faszombazdmeg!!! :D:D

padlizsán 5 2011.11.27. 21:06:25

@nathalie: egyetértek! erre mondtam,hogy átment kingába

capa05 2011.11.27. 21:06:28

Lilu megutáltatja magát- ha lehet jobban- mint Máté Krisztina abban a megalázós vetélkedőben..

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 21:06:32

@Lasombra: Nem olyan hülye azért mint látszik, de konfliktuskezelésből karó. Balázs meg profitál a Balázs showban szerzett tapasztalatokból ezen a téren :)

vallatas 2011.11.27. 21:06:54

és Lilu folytatja, beszarok!

a ma este Liluról szól kéremszépen!
Mikor költözik be?:-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 21:07:35

@DóraTanár: jó, hát nem lehet észrevenni, hogy az, most már legalább tudjuk, mert megmondta..:DDDD

genevieve 2011.11.27. 21:07:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a vicc ebben az, hogy én aki köztudottan nem birom atit...még én is úgy láttam, hogy most lilu volt a hunyó:-DD

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 21:07:48

@nathalie: sztem meg az van, hogy tizenhuszonéves kis beképzelt tahók képzelik azt magukról, hogy azért, mert benn vannak egy műsorban, ők fingják a passzát szelet és olyan dolgokat is megengednek maguknak, amik ciki.
a tanárokkal sem voltak különbek, azt is elkezdte mindenki unni meg soknak tartani.

nosce 2011.11.27. 21:07:54

@nathalie:
"a rövid kis időben lilu magából kikelve fog üvölteni az rtl klub folyósóján, hogy faszombazdmeg!!! :D:D"

inkább azt h szopjatok le mind :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 21:08:00

@Lasombra: Mint egy rossz tanár. Mázlija, hogy bezárták a súdióba, különben már csúnya dolgoknak lehettünk volna tanúi.

kozi001 2011.11.27. 21:08:01

@kárpátia56: Hmm? Én örülnék ha többet látnám...!

BarnaMaki 2011.11.27. 21:08:08

Lilu menstruál, hogy a szokásosnál is hisztérikusabb? egyre elviselhetetlenebb ez a "nő" ... a válltöméséről nem is beszélve :)

atandora 2011.11.27. 21:08:12

@Mazlee: egy olyan úriember, aki szereti a sztereotípiákat. És eszerint a nőknél az a vége a vitának, hogy:
a.) mert csak!
b.) mert azt mondtam!
c.) mert én vagyok a lány!

Vagy tévedek? :)

padlizsán 5 2011.11.27. 21:08:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az ok, de most itt ő nem Liluként van jelen, hanem műsört vezet, vagyis mosolyogva kell neki felülkerekedni, aggyal, beszélőkével, nem azzal, hogy hp-sen megsértődik...
De legalább jól szórakozunk :)

MagasMacska 2011.11.27. 21:08:15

Attila másodszor van leugatva. Apa, kezdődik???

Mazlee 2011.11.27. 21:08:23

na akkor a lilu témát szerintem kibeszéltük :) kiderült hogy egy nulla :)

nathalie 2011.11.27. 21:08:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
lilu most kingának tűnik. ha más stílusban rakja helyre attilát semmi gond,de azért itt elég sokan itt ezt kínosnak találjuk. az külön nem tesz jót, hogy mindenki bent kiröhögi. ennyi vele csak a baj.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.27. 21:09:05

@Lasombra:

Én a mogyorók nevében perelnélek, egy ilyen becsületsértés miatt! :)

Mazlee 2011.11.27. 21:09:25

@atandora:

tévedsz :)

sok sok évnyi tapasztalatom van a dologban :)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.27. 21:09:44

@anica inkognitóban: ez tény, hogy most már tudjuk :-) de milyen kérdést tett fel amire Attila nem válaszolt? Azt hallom, hogy élveboncolás megy, de azért Attila eddig nem volt bunkó a MŰSORVEZETŐKKEL :-)

vallatas 2011.11.27. 21:09:53

@nathalie:
bent és kint is :-D
Lilu lesz a való világ nagy vesztese, ááá komolyan rég volt ilyen jó kihívás :)))

nosce 2011.11.27. 21:10:15

@rianna:
Attila kihúzta a gyufát Lilunál :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 21:10:21

@BarnaMaki: a premenstruációs szindrómát azért így hívják, mert a kergemarhakór név már foglalt volt :DDDDD

de Lilunál kicsit tovább tarthat a dolog.....

Lasombra 2011.11.27. 21:10:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hogy miért volt ciki????
te melyik csatornát nézed? :)
ott volt élő egyenesben, hogy miért volt ciki.

tudom, már többen összefoglalták, de akkor nohejnmál:
amikor valaki nem tud rendet tartani, mert nincs tekintélye, és ultima ratioként előveszi a "tenekemaztáneztne, merténvagyokazazezmegaz" kártyát, (megj. eddigi megfigyeléseim alapján ezt általában nők szokták), az már önmagában száni pont hu, de hogy ennyire szarba se vegyék utána, az már a vadász te szopni jársz ide kategória.

Balázs valami poénnal elütötte volna, és a nézők is meg Attila is többre tartotta volna.
de hát nem lehet mindenki jó fej.

Tüzitündér 2011.11.27. 21:11:17

szerintem lilu délután tudta meg, hogy a kicska, a férje miatt hagyta el a keresztest! Mást nem tudok elképzelni a viselkedésére!

Lasombra 2011.11.27. 21:11:45

@Hooshee: oly annyira, hogy leginkább ő generálta a konfliktust. de fel sem tűnik neki.

nathalie 2011.11.27. 21:12:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
liluka azért kapja a fizetését, mert egy ilyen kis tahókkal teli műsort vezethet, ráadásul mindezt elég szarul. és még ki is röhögik.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 21:12:14

@Lasombra: Ez a poén akart lenni a "köszönöm hogy ilyen együttműködő vagy", csak ezt sikerült fapofával és jeges hangon közölni, hogy inkább fenyegetésnek tűnjön mint poénnak, igazából itt lett ez elcseszve :) Képzeld el ugyanezt a mondatot félig elröhögve Balázs szájából, és rájössz, hogy csak az előadás rossz ,a szövegkönyv rendben volt :)

nosce 2011.11.27. 21:12:15

@Lasombra:
""én vagyok a műsorvezető, velem ezt ne játszd" vagy ilyesmi.) "

sztem ilyet mondott már Balázs is, és ő is leoltja aki mellébeszél...

padlizsán 5 2011.11.27. 21:12:21

egyébként én is tudok hp lenni pms előtt, után, alatt, ez nem ettől függ pasikáim!
:)

csicserierika 2011.11.27. 21:12:26

Kinga bajszot akasztott a csatornával, tudniillik, hogy manipulálják az ő kis bejátszott videóját.

Mazlee 2011.11.27. 21:12:41

@Lasombra: én sem tudtam volna jobban megfogalmazni

panoz (törölt) 2011.11.27. 21:12:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Két villalakó között is van különbség. Péter reputációja a médiában és mögötte például elég nagy hogy nyugodtan fölényeskedhessen. Attila se egy bajai színésznőcske, neki is van kapcsolati tőkéje bőven. Dukai Gergőről nem is beszélve.

Drogon 2011.11.27. 21:12:53

Lila eddig olyan langyosvízhez konvergáló házmester volt, de most kicsippant a szemem.

Lehet, hogy olyan uncsinak tűnt a társaság, hogy ezzel lehetett feldobni?

BarnaMaki 2011.11.27. 21:13:07

@anica inkognitóban: szerintem itt csak csúcspontok vannak, a standard hüJe szinthez képest. de ma valóban bohócot csinál, SAJÁT MAGÁBÓL :))

inmemancsi 2011.11.27. 21:13:14

@BarnaMaki: szerencsétlennek az a válla, akkora a háta mint egy teknősnek

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.11.27. 21:13:39

Kinga Alien feje epic, grat a vágónak :)

Lasombra 2011.11.27. 21:13:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: miért, azt mondtam, hogy ők is okosabbak! :)

2011.11.27. 21:14:22

@Tüzitündér: hüle, most annyira röhögök......

inmemancsi 2011.11.27. 21:14:33

vera szörnyen néz ki fülbevaló, szatyor a nyakban, buggyos felső és nadrág gáz, a cipőt nem láttam

Hurri Kán 2011.11.27. 21:15:14

Csak én látom úgy, hogy Vera a hátára hízik? :D

Mazlee 2011.11.27. 21:15:35

na mondták lilunak hogy inkább ne beszélgess, inditsd el a műsort

inmemancsi 2011.11.27. 21:16:37

ekkora combokra nem veszünk fel fényes feszülő nadrágot

BarnaMaki 2011.11.27. 21:16:47

@Mazlee: a szünetben
a.) kapott egy felest
b.) kapott egy fülest
ezzel magyarázható csak, hogy lehiggadt :)

2011.11.27. 21:16:58

@inmemancsi: valahol láttam 10 évvel ezelőtti fotókat Veráról, meg kell mondjam, bármennyire is fájó de kurva jól nézett ki. De mintha öltözködésben ott maradt volna az ezredforduló táján. Ami, ha stílusos egyáltalán nem gáz, de hát nem az.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 21:17:14

hát, nem először nem értünk egyet, de nincs gond.
lilu-utálatból kiosztok mindenkinek egy csillagos ötöst, külön örülök, hogy a pms is feljött, mint indok, ez sztem a legalja, és mindig meglepődök rajta. mindig.

Hurri Kán 2011.11.27. 21:17:19

Seri ma mikor énekel?

Mazlee 2011.11.27. 21:17:23

@BarnaMaki:

meg egy pár nap kényszerpihit remélem :)

Drogon 2011.11.27. 21:17:44

Logopédust küldjenek be a következő hétre.

BarnaMaki 2011.11.27. 21:18:15

@Mazlee: kényszerzubbony is lesz, remélem :)

2011.11.27. 21:18:21

@gyvy: fiatal kora ellenére (nálam fiatalabb) Verát betámadta a hátháj. :)))

BarnaMaki 2011.11.27. 21:18:56

alany - állítmámy egyeztetés se erőssége a benti társaságnak :)))))

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 21:19:24

juj, az külön tetszik, hogy akinek kapcsolati tőkéje van, az megengedheti magának, hogy.... :)))

loverain 2011.11.27. 21:19:34

jajajajajaj remélem Eszti dönt, és Attilát küldi párbajra :)

inmemancsi 2011.11.27. 21:19:46

attiláról meg ezt a melegítőfelsőt nem lehet lerobbantani

Zelefánt 2011.11.27. 21:19:48

Ha mindenkit kiválasztanak, ki dönt, Észter?

Drogon 2011.11.27. 21:20:02

Tényleg, a PMS - most már teljesen és véglegesen együttérzek vele

Hurri Kán 2011.11.27. 21:20:09

@beebeer:
Továbbá a szemhéja is darabonként kb. 80 deka :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 21:21:02

Lilu drága, rendben, hogy te a KOMOLY műsorvezetőt akarod játszani. Csakhogy akkor irány a Híradó vagy a Házon kívül. Ehhez az állatkerthez humor is kell rendesen.

Lasombra 2011.11.27. 21:21:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én aztán nem utálom, csak mélységesen lenézem.

Attilának érik, vagy mi lesz? húdeizgi

inmemancsi 2011.11.27. 21:21:31

@beebeer: ez a nő soha nem nézett ki kurva jól:)) 10 évvel fiatalabb volt, az sokat számít, sokat javíthatna magán ha igényesebb lenne és odafigyelne magára,

2011.11.27. 21:21:59

@gyvy: Verának szép szeme van.

Mazlee 2011.11.27. 21:22:17

ajjaj attila 2? nehogy úgy járjon mint az olivér

nathalie 2011.11.27. 21:22:31

sztem sincs gond Hajni :)
lilu mai mutatványa ahhoz hasonlít, amit valamelyik postban írtál.Telefon és azt üvölti az ember, nem vagyok ideges... Lilu kb ugyanez volt ma: kétségbeesetten vergődve uralom a műsort.
semmi köze nem volt ennek a lilu utalátnak. olyan is egyetértett ezzel, aki egyátalán nem szokott senkire rosszat mondani. ettől függetlenül biztos még rengetegen voltak, akik úgy gondolták lilu jól csinálja a dolgokat.

Zelefánt 2011.11.27. 21:22:49

@beebeer:
A csador azt nem is takarná.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 21:22:50

nahh, jó éjt mindenkinek.

2011.11.27. 21:23:46

@inmemancsi: de tényleg, van valahol felrakva youtube-ra, én is meglepődtem, de nagyon jó képek. Majd megkeresem neked.

Azért szép látvány, hogy Attila mennyire be van szarva, csak mert jelet kapott.

Zelefánt 2011.11.27. 21:23:51

Mily érdekes, hogy a beépített fasz az utolsó...

Tjuca 2011.11.27. 21:24:19

elmesélné valaki ki kire tesz? csak mert innen élek. (szerintem nem pms. két csík...)

Drogon 2011.11.27. 21:24:36

Ezt a kis pockot néha megsajnálom, néha, kilőném az űrbe.

Hurri Kán 2011.11.27. 21:24:46

@neccharisnyás útonálló:
Vagy sok rövid. :D

@beebeer:
Azt nem mondtam, hogy csúnya. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 21:24:47

@Zelefánt: Találtatok számára egy arab kecskepásztort? 8o

rianna 2011.11.27. 21:25:10

lilut én is utálom, de a mai konfliktusban tényleg neki volt igaza

Lasombra 2011.11.27. 21:25:10

@neccharisnyás útonálló: a Z+ volt az ő közege még anno.
"van valaki a vonalban?"
"s akkor kinek küldöd a kokodzsámbót?"
stb.

az is milyen szuper fogadtatásra talált, hogy nem kéne káromkodni. :)

inmemancsi 2011.11.27. 21:25:12

mondtam lilu hülyének született

2011.11.27. 21:25:32

@Zelefánt: és vajon kire tesz?? Na kire????

Tjuca 2011.11.27. 21:26:13

plíz meséljetek, ki kire tett?

rianna 2011.11.27. 21:26:50

@Tjuca: már lejárt, négy embernek volt 2 jele, eszter döntése alapján vera megy párbajozni

Zelefánt 2011.11.27. 21:27:14

@beebeer:
Kacsacsőr? Én arra tenném.

Hurri Kán 2011.11.27. 21:27:22

@anica inkognitóban:
:DDDDD

"ne szólítson Verának..."

Tjuca 2011.11.27. 21:27:26

vera, attila, kinga veronika? vagy csaba?

nathalie 2011.11.27. 21:27:40

fecó kire rakta? nem figyeltem...veronika??

genevieve 2011.11.27. 21:27:49

veronika, hogy besértődött mert fecó megkapirgálta picit a felszint:-)

Tjuca 2011.11.27. 21:28:03

és ki nyomott atoszra?

kozi001 2011.11.27. 21:28:24

Én nem nagyon emlékszem ilyen négyes befutóra a vv4-ben...! Volt?

Lasombra 2011.11.27. 21:28:26

"ezt a kendőt MMKK viselned kell, csak ekkor és akkor veheted le."
tehát MÉGSEM mmkk kell viselni.

részemről hozhatják VV Anikót főműsoridőbe. ennyire van jó ő is.
Lilu meg menjen komoly műsorba politikusokkal beszélgetni. (möhöhö)

vallatas 2011.11.27. 21:28:34

@Tjuca:
Csaba, Annamari
a szerelmespár :-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 21:29:07

@gyvy: te mindig a megfelelő lélektani pillanatban kerülsz elő :PP

Tüzitündér 2011.11.27. 21:29:18

a liluval tuti történt valami, mert a hangfekvése is tök más volt ma, mint szokott.

capa05 2011.11.27. 21:29:32

valami baromfiudvar lesz a háttér, kár hogy nem film lesz, mert a kacsa mögött egy disznó röfögne...:)))

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 21:29:53

@inmemancsi: a melltartópánt Verán döbbenet. biztos van, akinek ez jól áll, dehát...szegény

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 21:30:10

Amúgy szerintem DevilNóri feszt ugyanígy szenved az X-faktor közepette. Csak az scripted és Feróéknak per capita több sütnivaló jutott, mint az egész villabagázsnak.

capa05 2011.11.27. 21:30:15

@Tüzitündér: lehet apu máshol kereste a való világot..)))

nosce 2011.11.27. 21:30:32

Peti_Cs látod Vera megy párbajozni...

Krissyfurrr 2011.11.27. 21:30:51

Estét, estét!

Mi történt a sztájliszttal, igen tetszetős volt a Lilu szerkója ma! Úgy érzem Kistücsök veszélyben van, mert F@szomatb@zdmeg Kingucit Mélytenger Vera nagyon nem fogja kivinni...

lac64 2011.11.27. 21:31:01

@Tjuca:
Péter, Attila: AM
Fecó, Vera: Veron
AM, Csaba: Attila
Sherere: Kinga
Kinga: Sherere
Eszter, Gergő,Veron: Vera

Remélem, jól írtam

Hurri Kán 2011.11.27. 21:31:16

@anica inkognitóban:
Van nem megfelelő lélektani pillanat is?.:D

BarnaMaki 2011.11.27. 21:31:46

A Fülest mikor vágja már szájba valaki? Végtelenül idegesítő a folytonos köpködése és picsogása :(

Lasombra 2011.11.27. 21:31:58

@Tüzitündér: azt hogy a bölcsességfoga jönne, azt hiszem, nyugodtan kizárhatjuk.

rianna 2011.11.27. 21:32:41

@Tjuca: kinga seri egymásra
vera veron egymásra
gergő verára
fecó veronikára
péter annamarira
attila annamarira

többit már nem tom

Drogon 2011.11.27. 21:33:53

Pf. Remélem a Kacsát viszi ki.

Na, ez a jó rész volt, bár Lilut továbbra sem szerettem meg. Viszont feldobta a műsort.

padlizsán 5 2011.11.27. 21:34:30

azt mondjátok meg, csabika mért utálja ennyire az esztert? csak úgy süt belőle, én úgy látom...
bukik az agytalan plázacicákra, az ok, de ennyire...

Tjuca 2011.11.27. 21:35:22

meg kell tudnom a nemedet, mert már szobára hívtam itt egy hölgyet, még egyszer nem szeretnék, khm felsülni.

fijú vagy?

capa05 2011.11.27. 21:35:39

Fecó megbontotta az első 6 paktumját!!

liberaliskonzervativ 2011.11.27. 21:36:47

az egészben az a legszarabb, h attilát megint bámulhatjuk legalább egy hétig.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 21:36:57

@gyvy: volt már....de neked megbocsájtottam :)

BarnaMaki 2011.11.27. 21:37:20

@padlizsán 5: meeee kirakta a kebelbarátját, a Shadit!

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 21:37:25

én most szeretnék egyenlőségjelet tenni Kinga és VV4 Évi közt. Csak nekem tűnt fel a "Ezt nekem kellett volna kapnom, én jobban akartam! hüpphüpp"? A győzelmet és a vereséget is tudni kell kezelni. A fényképezőgép és minden más kellett Kazalnak, mint egy falat kenyér. Ő próbálta jól csinálni, ez tény, csak nem jött össze.
Kinga, igaz, hogy a család fontosabb, mint egy fényképezőgép, de ez még csak dolgozni se akart, hisz az büdös. bocs Peti_Csé.

padlizsán 5 2011.11.27. 21:38:08

@neccharisnyás útonálló:
sztem Ördög Nóri, szép és okos, és hiba nélkül levezeti a műsört, és nem makog, nem beszél mellé, hibátlanul dolgozik...
és finom humora is van, én szeretem :)
majd meglátjuk, liluval milyen lesz a kontraszt :)

BarnaMaki 2011.11.27. 21:38:15

@Tjuca: ha tőlem kérded, akkor én nőnemű egyed vagyok :))

padlizsán 5 2011.11.27. 21:39:24

@rianna: @BarnaMaki:
ok,ok, de azért ezen már felül kéne emelkednie, nem? gyengék voltak mindketten, az meg nem az eszter bűne...

Hurri Kán 2011.11.27. 21:40:10

@padlizsán 5:
Mert nem áll vele szóba semmilyen szinten, talán ezért? Nem tudom...

BarnaMaki 2011.11.27. 21:40:26

@padlizsán 5: de mennyivel egyszerűbb utálni, mint revizionálni (siccc!) az álláspontját :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 21:40:38

@perpetum: Ótvar gáz volt ma Lilu! Egy hete maradt Péternek, hogy meghegessze Veronikát.

rianna 2011.11.27. 21:40:45

@padlizsán 5: ez a játék menete, mégis nehezen teszi túl magát rajta:) De ma legalább bevállalta attist

lac64 2011.11.27. 21:41:53

@BarnaMaki: Szerintem Csabát pont nem érdekelte Shadi, Igazából nem Shadi mellett, hanem Eszter ellen volt. Az igazi ok Dya kivitele, illetve szerintem az, hogy Csaba kiválasztásánál nem akarom felfedni a kártyáimat felkiáltással rádobta Eszter a jelet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.27. 21:42:11

@Peter_Cs:

Fúj. Ennyire nem alacsonyodhat le egy férfi, hogy Alekosz után jöjjön :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 21:42:53

@capa05: És végre elkezdte Veronika leleplezését, amit már régóta mondok én is!

Krissyfurrr 2011.11.27. 21:43:07

@kárpátia56: reménykedtem, hogy a mai kiválasztón Kingucikácska kapja a legtöbb jelet...na, majd legközelebb! :D

BarnaMaki 2011.11.27. 21:43:08

@lac64: lehet! az a gyerek tényleg egy tuLYa. a nyulamba több egyéniség szorult, mint abba a gitáros kanáriba :)

Tüzitündér 2011.11.27. 21:43:25

húúú, ennek a bajornak mekkora homloka lett :):)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 21:45:14

@padlizsán 5: igen, mindkétszer elvesztett egy jóbarátot drluxusprositEszter által.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 21:45:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Sjnos van ennyire igénytelen pasi, hogy egy ilyen Veronikafélére is rámenne. A végén még Veronikát meghegeszti és kicsárázza Péter és Pétert leharbákolja Veronika!

Hurri Kán 2011.11.27. 21:45:52

@Krissyfurrr:
Ne már. Akkor még inkább ellaposodik a műsor.

2011.11.27. 21:46:00

@lac64: most komolyan milyen kapcsolat volt Dya és Csaba között? Az összefoglalók alapján nekem több közöm volt Jimmy Page-hez, pedig csak zenehallgatás utáni erős felindulásból írtam neki egy lelkendező kommentet, mint Csabának Dyához.

Zsoofka 2011.11.27. 21:48:16

Sziasztok!

Úgy gondolom, hogy Attila egyszerűen már úgy érezte, hogy túl van ragozva a Kinga-féle balhé és nem akarta tovább magyarázni. Ezért kertelt, a szokásos stílusában. Nehéz lehet nekik, hogy ilyenkor hogy és mint beszéljenek, hiszen ÉLŐ adás van :) Lilunak pont ezt a tényt kellett volna felismerni (márhogy Attila még mindig védi Kingát és nem akar a kárára beszélni a vitájukról - vagyis még mindig érez valamit a zizi csaj iránt) - ahelyett, hogy kioktat és erőből akar politizálni.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 21:49:00

@Peter_Cs: az volt Lilu, egy kis kék erdei manó. végülis aranyos. :)

lac64 2011.11.27. 21:49:13

@BarnaMaki: Lehet, de Attilára rajta - és AM-en - kívül más még nem merte rárakni a jelet, illetve Crist is bevállalta. Ő legalább vállalja a konfliktusait.
Egyébként pedig a villában rajta kívül még annyi tuja van, hogy a kertem körbe tudnám keríteni velük :)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 21:50:49

utálom a gesztit, de ez a sztárvendéges koncert egész jó a muzsika tv-n. sajna szerintem mindjárt vége.

fran7 2011.11.27. 21:51:48

@lac64: Szerintem is. Viszonylag kevéssé szeretne az ember jóba lenne valakivel, aki csak azért rúgott beléd, mert a többiek is megtették. S közben meg előadja, hogy szeretnék veled jóban lenni és nem értem, te miért nem.

lac64 2011.11.27. 21:53:27

@beebeer: Én sem láttam többet, mit Te, csak az online-ban beszélgettek Csabáról, és ott mondta többi lány. Csabáról infók általában úgy vannak, hogy a többiek beszélnek róla :)

2011.11.27. 21:54:42

Sosem gondoltam volna, hogy Woody Harrelsont egyszer bölcsészalkatként fogom meghatározni, de az M1-en megy a transzszibériai expressz és kifejezetten kedvés és ártalmatlan feje van. Asszem ezt megnézem!
Sziasztok!

GL-581 g 2011.11.27. 21:59:31

@Lasombra: Ó, most kap majd magának komoly műsort! A Csillag születikben ő beszélget a színpad mögött a köcsögdudaművészekkel, az orrharmonikásokkal, és azokkal, akik fejenállva végig tudják szavalni a Toldi estéjét. :D

:ON:
Szóval Vera-Vera párbaj lesz - aranyos. :D
Egyébként a kacsacsőrű komolyan azt képzeli, hogy megengedheti magának az összeveszést Péterrel?? Ez a csaj sötétebb, mint hittem!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:02:16

@Lasombra: azért azt megnézném, ahogy ilyen stílusban (ez stílus??) leoltja Sz. Petikét....:DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 22:03:48

@beebeer: Jóéjt. a zombilend előtt/után (én azt láttam előbb) ez tényleg komoly. ez nem egy karakterszínész.

Tüzitündér 2011.11.27. 22:06:58

na, arra zsöllye jegyet vennék. :)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 22:06:58

@beebeer: Woody Harrelson tényleg nem egy szimpla karakterszínész.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:07:51

@kárpátia56: és nekem tetszik is..:)de az én ízlésemet ma már leszólták :P

beacska 2011.11.27. 22:09:29

@kárpátia56: még mindig jobb, mint az első hónapban, amikor nem volt rajta semmilyen (mármint Verán melltartó), és mindenkinek muszáj volt a köldökénél lévő melleit nézni döbbenten...

Tüzitündér 2011.11.27. 22:09:53

@anica inkognitóban: kerekasztal beszélgetés torgyán, szíjgyártó, lázár (nem az én lázárl) alekosz, krisztofel :):) no, meg lilu

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:11:03

@Tüzitündér: LézerLázár??:DDD szép kis társaságlenne.. nem a Kerekasztal Lovagjai..:DDDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:13:08

@beacska: azért egy ilyen felsőhöz illik nyaknál keresztberakni a pántokat... jó, akinek B kosárnál nagyobb, az nem tud pánt nélküli hordani biztonsággal, de a szilikonpánt ordenáré,ez meg ízléstelen....

Tüzitündér 2011.11.27. 22:13:57

@anica inkognitóban: Woody Harrelson egy jó pasi! Shark még barbrára is féltékeny, mert ő nem olyan szép és okos! :):)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 22:14:33

@anica inkognitóban: méé, én lennék ő, fiatalon, azaz annyira nem lehet gáz az ízlésed. Másban persze lehet, de ezen a téren semmiképp. :P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:14:55

@Tüzitündér: meg mert sose lesz olyan jó nő..:DDDDDDDDDDDDDDDDD;))))))))))))))

beacska 2011.11.27. 22:16:56

@anica inkognitóban: én egyáltalán semmit nem hordok, őgyhogy ez ügyben nem vagyok mérvadó, de szerintem örüljünk, hogy van rajta vmi! Ma este amúgy különösen szépnek tűnt...

Tüzitündér 2011.11.27. 22:18:34

@beacska: vera egy jó csaj, csak ordenáré módon bír magára venni dolgokat. Tuti defektes mentálisan egyébként. De szerintem nagyon szép arca van!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:18:55

@kárpátia56: na ugyehogyugye! :)) állítólag harisnyában több mint érdekes az ízlésem, de amúgy tényleg rendben szerintem :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 22:20:11

@anica inkognitóban: van háton keresztpántos melltartó, gugli a barátod, de legalábbis a nyanyásnak kikiáltott triumphnak is van.

huncut 2011.11.27. 22:20:21

@mokamini: Igen, én is így éreztem végig. Ráadásul sajnos csipetnyi humorérzék sem szorult belé, nem tudott felülemelkedni a vélt sérelmén, ezért Attilát még akkor is letorkollta, amikor az iskolai hétről viccesre véve pontosan az ellenkezőjét állította a történteknek, amin mindenki nevetett, még én is, pedig nem tetszett Attila viselkedése a suliban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:22:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudom, bocs hogy nem soroltam fel mindent :PPPcsak a felső nyakmegoldása miatt bátorkodtam a nyakbankeresztezős megoldást ajánlani, és nem gugliból keresgéltem :PP:D de legközelebb mielőtt írok, leellenőrzöm..::PPPP

capa05 2011.11.27. 22:22:19

@Tüzitündér: most hogy megszólítottál.. mi a f.om szép Barbrán a homloka közepéből kinőtt orra ? A szeme.. hát az Liznek sokkal szebb volt!! szája? annak ott van Lolo alakja? Cardinale.. keble ? Sophia

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 22:22:36

ebből a filmből Emily Mortimer igen meggyőző.

Tüzitündér 2011.11.27. 22:23:22

@capa05: na, mi a fasz van? felébredtél a vérszagra? :):):)

beacska 2011.11.27. 22:23:35

@Tüzitündér: csak amikor utálkozik, elfancsalodik az a szép arca, az nagyon ilyesztő. Amúgy nem rossz csaj ő...

Tüzitündér 2011.11.27. 22:24:38

@beacska: mindenki nagyon ronda tud lenni amikor utálkozik, sőt, reggel is amikor felébred! :):)

liberaliskonzervativ 2011.11.27. 22:25:37

@huncut: lilu reakciója teljesen oké volt, örüljön attila, h nem ment be és nem baszott le neki egy kva nagyot.
paraszt ez az ember, nagyon, és tényleg, mi a faszt képzel magáról? ki ő?

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 22:26:49

@anica inkognitóban: miért, máskor le szoktad ellenőrizni?

capa05 2011.11.27. 22:27:18

@Tüzitündér: csak kíváncsi vagyok! :DD

huncut 2011.11.27. 22:27:32

@capa05: Valaki mondta már, de szerintem is olyan hihetetlen kisugárzása van a nőnek, ami meg tudja szépíteni. Nem mindig szép, néha kimondottan csúnya, de nagyon szép tud is lenni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:27:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: há'mer olyan hülye vagyok, nem ???:P:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2011.11.27. 22:28:15

@Tüzitündér: a reggeli ébredéssel nincs gond, mert olyankor nem ül belső csúnyaság az ember lányára ;D...hacsak nem morgolódik egyfolytában...mert attól is lehet

ő-szinte 2011.11.27. 22:28:30

@Tüzitündér: Veranak az a baja, hogy rem igenytelen szegeny, es furcsa izlese van. Tok jol meg lehetne csinalni (es nem szexualis ertelemben :-)).Az arcaban tenyleg vannak lehetosegek.

Némber Ván 2011.11.27. 22:31:12

Hajnikám, szeretném, ha megnéznéd Vera pajzsát, félretéve, hogy fekete mamba, vagy sem, grafikailag elég rendben van.
Nincs túlspirázva, letisztult vonalak.
Valószínűleg jó rajztanara volt. :-D

beacska 2011.11.27. 22:31:12

@ő-szinte: én arra várok már 1 hónapja, hogy "ilyen volt-és-ilyen lett" partit rendeznek, és AM, Eszter és Vera papaaaammm szépséges hercegnő lesz. Mert mindegyikben benne van a SZÉP NŐ...de ha így megy tovább, a szépek kiesnek, és csak a csufik maradnak bent :(((

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 22:31:58

@Tüzitündér: @beacska: Én úgy vettem le eddig, hogy aki normálisan kezeli, azzal jóban van, viszont, aki számára irritáló, annak megmondja kíméletlen őszinteséggel a frankót, de alapvetően mindenkivel őszinte nő Vera, ez sajnos ritkaság. Szerintem a kinti életében nagyságrendekkel jobb emberanyaghoz szokott, mint a villalakók átlaga.

@huncut: Lilu konkrétan ettől lebőgött.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 22:33:15

@anica inkognitóban: a tarkószorongatós így férfiként fájdalmasnak tűnik. ebben állva maradni, 5 percig... nekem nem tűnik kivitelezhetőnek.

ő-szinte 2011.11.27. 22:33:24

@beacska: Az ilyen volt-ilyen lett a tobbiekre is raferne :-)))
Egyebkent ez egy jo musor otlet, add el a reteknek :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:33:33

@Tüzitündér: de azért nem papírzacskóval a fején és éjszaka tologattad, nyugtass meg...:DDDDD és nem mondtad azt, hogy örökbefogadtátok..:DDDD

Hurri Kán 2011.11.27. 22:33:41

@Tüzitündér:
Hát ha gondolkozni kellett rajta, nem lehetett túl emlékezetes. :DDD

Tüzitündér 2011.11.27. 22:34:50

@Peter_Cs: ha jobb emberanyaghoz szokott volna akkor nem ment volna be a vv-be.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 22:35:41

@ő-szinte: Mert nem borgul, attól még nem igénytelen, saját stílusa, egyénisége van szerencsére!

@Némber Ván: Olvastam valahol, hogy nagyon jó volt rajzból, egy időben fotózott is.

beacska 2011.11.27. 22:36:34

@ő-szinte: jó. majd bekopogok, és megpróbálok kihúzni belőlük egy "köszönöm"nél többet ;D

foxglove (törölt) 2011.11.27. 22:37:20

velvet:

"Lilu hiába próbálta élő adásban tisztázni, Kinga folyamatos mellébeszélése mindezt lehetetlenné tette. A műsorvezető próbált kedvesen, anyásan segíteni neki,"

muhhahahahaha. a velvet megint idióta.

Krissyfurrr 2011.11.27. 22:37:43

@gyvy: há' de olyan idegesítő a nő! :D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 22:37:53

@Tüzitündér: én visszanéztem az újszülött-fényképeimet, és nem értem, miért csak az egyik bátyám látta rajtam kívül, milyen szinten ronda vagyok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.27. 22:37:59

@Peter_Cs:

Véletlenül nem tudod mit jelent az a szó, hogy haláboló? :)

huncut 2011.11.27. 22:39:20

@liberaliskonzervativ: Nekem meg Attila volt teljesen normális, sőt. :-) Egyetlen rossz szót sem akart Kingáról mondani, és rühellte ezt az egész rájuk kihegyezett és elnyújtott helyzetet. Lilu valami konkrét döntést, helyzetelemzést akart kicsikarni Attilából, de Attila továbbra is vonzódik Kingához, és nem akarja eltaszítani magától, mert fontos neki, ezért inkább nem akart erről semmit beszélni. Szerintem ő jól kezelte a helyzetet, Lilu viszont meglehetős érzéketlenségről tett tanúbizonyságot.

Egyébként nagyon nem csípem ezt az RTL-es erőlködést a "párok" viszonylatában. Alig várják, hogy valaki összefeküdjön valakivel, pedig a személyes kapcsolatok alakulása szerelmi szál nélkül is lehet érdekes.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.27. 22:39:21

ja, és az újszülött kiscicák, kiskutyák, ha van szőrük, cukik.

ő-szinte 2011.11.27. 22:39:34

@Peter_Cs: Az nem baj, ha borgul valaki, felteve, hogy a fejeben nem a borg diktal :-)
Az egyenisegevel nincs bajom, a stilusa viszont... olyan mint vmi pecsvork takaro :-)))

beacska 2011.11.27. 22:40:17

@Peter_Cs: én bírom, de néha azért rájátszik...az a hullámzó viselkedés, azért jellemző rá, amit már itt írtam, és megfigyelhető: kihívás és párbaj után kötekszik ész nélkül 3-3 napig, kijelölés és kihívás előtt 3 nappal meg "barátkozik", mint pl. most is így volt 3 napja...

Hurri Kán 2011.11.27. 22:41:11

@Tüzitündér:
Ez így van. Sajnálatos módon én később sem lettem az. Egyik nagybátyám is mindig azzal bíztatott, hogy legalább hülye ne legyek, ha máá szép nem lettem. :D

@Krissyfurrr:
NA jó, de ha kiesne, még egy "színes" egyéniséggel kevesebb marad. :) Tuja, Sehi és Bta fetrengéséről Hajni milyen öfit tunna vajon írni? :)

Tüzitündér 2011.11.27. 22:42:20

nézzétek meg MOST a frízbiben a csekekatinyka pasiját!Hát nem semmi!

ő-szinte 2011.11.27. 22:43:02

@gyvy: Tenyleg, a tujat kellene kivinnie! Jo eselyei vannak ellene.

Hurri Kán 2011.11.27. 22:44:31

@ő-szinte:
Vera vihetné, de nem fogja.

ő-szinte 2011.11.27. 22:45:49

@gyvy: Akkor tok hulye es ongyilkos. szerinted Veronikat viszi?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 22:46:18

@Tüzitündér: nem látok nőies vonásokat :D;)

ellenben Cs. Katinka pasija...jujjjj.....

Hurri Kán 2011.11.27. 22:47:13

@ő-szinte:
Nem tudom. Ötletem sincs, télleg. :)

huncut 2011.11.27. 22:47:18

@Tüzitündér: A párom is mindig ezt mondta, a családja meg teljesen ki volt akadva rajta. :-)

huncut 2011.11.27. 22:49:29

No, jóccakát mindenkinek! :-)

ő-szinte 2011.11.27. 22:50:35

@gyvy: Es mert gondolod, hogy Csabat nem?

beacska 2011.11.27. 22:50:40

@anica inkognitóban: bakker, még a j is ugyanannyi ;DD

Hurri Kán 2011.11.27. 22:52:21

@ő-szinte:
Mondom, nincs ötletem. Mert őt nem utálja, talán ezért. De nem biztos.

beacska 2011.11.27. 22:52:35

@ő-szinte: szerintem fiút kihívnia vétkes könnyelműség lenne. nem hagyhatja a csatorna, hogy 2 lánnyal több legyen, mint fiú. Így is küzdenek, hátmég úgy...

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 22:53:48

@Peter_Cs: némber tanította rajzból, csak mondom. A Barátnőm, csak mondom, ha már itt előkerült a Kapcsolati Tőke :DDD

Tüzitündér 2011.11.27. 22:55:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de, Neked, van egy matek tanár spanod is ugye jól emlékszem, az kinek vót a kapcsolati tökéje? :)

beacska 2011.11.27. 22:56:18

@anica inkognitóban: @beacska: bakker, én már nem mondok semmit...:)))

Tüzitündér 2011.11.27. 22:57:49

@beacska: ugyan az a reinkarnációnkat olvastam! Mondjuk nem csodálom, mert lecsúszott a rozé az egész üveggel! :):)
( az üres üveg megmaradt )

ő-szinte 2011.11.27. 22:59:09

fasza ez az online...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 23:00:02

@beacska: És Veronikának meg már lejárt a szavatossága!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Te ennyi mindenkit ösmersz? Mi a barátnőd véleménye Veráról?

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:02:29

@Tüzitündér: na ez egy nagyon jó kérdés volt, mert némber matek-rajzos :DDDD úgyhogy ő is verának :D

a barátnőm véleménye veráról egyébként az, hogy egy értelmes csaj volt. mondom, volt. :D

beacska 2011.11.27. 23:03:18

@Tüzitündér: na csak azért! üvegre nem fanyalodunk ;D

a rozét nem különösen kevelem, nekem undi a színe.

JOKKA21 2011.11.27. 23:04:38

Annamarit, Kingát és Seherét bevállalnám..:D Hajrá Annamari!

beacska 2011.11.27. 23:05:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és mi a véleménye a pornójáról? megmondom őszintén, nem néztem meg, de vhogy próbálom hinni, hogy csak hasonlít. vélemény?

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:07:10

@beacska: hát ilyenekről még nem beszélgettünk, de éppen vele csetelek fészen, úgyhogy mindjárt megkérdezem :D

ő-szinte 2011.11.27. 23:08:04

@JOKKA21: Annamarit??? Mert a masik kettot meg megertem...

Némber Ván 2011.11.27. 23:10:17

@sogeking: Itt az öfi tetején van egy kép róla.

beacska 2011.11.27. 23:10:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: köszi, TÉNYLEG érdekel...mert amúgy bírom, meg előítéleteim sincsenek vele kapcsolatban, de kíváncsi vagyok, kikezthető-e erről az oldalról

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 23:11:29

@JOKKA21: Két igazi nő van bent, Annamária és Vera, a többi katasztrófa!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 23:13:51

@beacska: Úgy tudom, pornófilmbe nem válogatták be, ha lenne ilyen filmje, már tudnék róla, tele lennének ugyanis a fájlcserélők vele már egy ideje.

capa05 2011.11.27. 23:13:54

@Peter_Cs: Az igazi alatt azt érted, hogy nem borg?

sogeking 2011.11.27. 23:14:00

@Némber Ván: ó, tényleg, köszi - na most lebuktam :D

Hajni, nem lesz pajzskészítő verseny? :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:16:05

Na hali ismét. Heti erőszak-adagomat letudtam.
Onlány van?

Hurri Kán 2011.11.27. 23:17:49

@Peter_Cs:
Ennek azért fuss neki még egyszer. :DDD

@neccharisnyás útonálló:
A lány most off. :)
Kit vertél meg? :D

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:19:36

@beacska: ezt válaszolta, másolom:

Mi az apukátok foglalkozása?
- Asztalos, vízvezeték szerelő, tűzoltó, orvos - az összes szokásos válasz elhangzik.
Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az óvó néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és ........

Az óvónő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából szakállamtitkár az Orbán-féle Miniszterelnöki Hivatalban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...

beacska 2011.11.27. 23:19:59

@Peter_Cs: itt páran azzal kérkedtek, hogy látták. még be is linkelték..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:21:02

@gyvy:
:D Szomszéd purdékon rendszeresen gyakorlok, de....
most csak pótoltam az eheti SoA-t.
Közben látom, hogy nincs. És megint kiújult a VV4 ideji morgásom miatta. ("hogyazanyjukúristenitmítélőezmikónincsmiiiiiitttt")

Hurri Kán 2011.11.27. 23:22:53

@neccharisnyás útonálló:
SoA??? Az valami Z-kategóriás akciógyurmafilm-sorozat, vagy micsoda? :D

beacska 2011.11.27. 23:23:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csakhogy úgy néz ki, itt fordított a helyzet. vagy félre értettelek? ha kínos, nem akarom ám feszegetni. tudodm, hogy mennek ezek....bulvár sajtó, stb..;DD...mire a végére érek, már tudom is a választ ;DDD

köszi

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 23:23:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: van olyan családtag, akinek hasonló okból nemszívesen áruljuk el, mi a munkahelye..:DDDD mentségére legyen mondva, kicsi pont, de mégis.....:DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:24:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Elfelejtettem, hogy hívtad egyszer az óramutatókat. Pedig nagyon tetszett. Segíts, légyszi! Had terjesszem az igét. :D

Némber Ván 2011.11.27. 23:26:16

@beacska: Most, hogy így kérded, nem tudhatom, hogy kényszerhelyzetben volt (merem remélni, hogy mindig van más megoldás), vagy a könnyebb utat választotta, vagy ilyen eltorzult módon akart magának bizonyítani valamit, vagy csak szimplán hülye, vagy mások az erkölcsi normái, mint az átlagnak, de nagyon nem örülök neki.
Betámadható dolog és sokat ront a megítélésén.
És az a legkevésbé érdekes, hogy a VV-s szereplésére ez hogy hat ki, hanem így, hogy ez előjött, végig fogja kísérni az életén.

Posztszállító 2011.11.27. 23:27:04

Egy kis olvasnivaló a műsorral kapcsolatban: vvhirek.blogspot.com

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:27:24

@Némber Ván:
Én csak fotókról tudok. Film is van? Aztaa! 8o

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 23:27:55

@beacska:

két elég durva fotót láttam róla, nem hiszem hogy fotóshop, de majd megmondja, ha kijön...

Hurri Kán 2011.11.27. 23:29:16

@Némber Ván:
Ja, értem... Egyes szereplőknél ez gond, ha kiderül, másoknál nem...

@neccharisnyás útonálló:
Ez csodálatos. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:30:52

@neccharisnyás útonálló: egészen pontosan fél óra múlva basznak a cágerok! :DDD

Némber Ván 2011.11.27. 23:31:57

@neccharisnyás útonálló: Mondtam én olyat, hogy van film?
Én is csak képekről tudok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:32:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Gyönyörű!!! Akkor ezt így É-Dunántúl, főváros régióban ezentúl tömöm a népek fejibe. :DDDD

beacska 2011.11.27. 23:33:19

@Brr: én ezekről már a múltkor is úgy vélekedtem: én is beadtam a pályázati anyagom egy köztisztviselői állásra, nem kaptam meg, de az aktám ott maradt...

Némber Ván 2011.11.27. 23:33:41

@gyvy: Én viszont nem értem, áttételesen megkérdezték a véleményemet Vera képeiről, erre válaszoltam, senki mással kapcsolatban nem mondtam semmit.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:33:46

@Posztszállító: te, hogy ezt ide hozod, nos, sztem ez a MI érdemünk. köszi :))

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:36:03

@Brr: hohohohóóóó ne felejtsük el, Gigi anno egy "szopnék" feliratú pólóban kullogásért az erotika feszten kapta meg, hogy egy utolsó kurva ribanc rohadt kurva fujj.
ehhez képest most vera ondóval telespriccelt arcára olyan kis visszafogott "majd meglátjuk"...
nagyon röhögök.
micsoda álszent, képmutató a világ, istenem....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:36:09

@gyvy:
Ja, 2. v. 3. részben PeggyBundy (így mondom, talán tudjátok) úgy fejbecsapta idegesítő hp kiscsajt egy gördeszka lapjával, köptem egyet. Ezek után.... kössön csak belém a piás kiránduló vályogvető péntek este, mikor mennék fel barátnéhoz vendégségbe! :P

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:37:07

@neccharisnyás útonálló: helyes, tudok még csomó ilyet, a ződtakony kocsma volt a törzshelyem hatéves koromig! :DDDD

beacska 2011.11.27. 23:37:10

hát most hirtelen nem tudnék olyan lányt mondani, akinek szurkolnék Vera ellen. talán AM...talán...de ő az utóbbi időben nagyon betujásodott...ezt a Csaba-dolgot nehezen nyelem le neki.

sogeking 2011.11.27. 23:37:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és a harisnyás fétisfilm? :)

Hajni, legyen pajzskészítő verseny !

Hurri Kán 2011.11.27. 23:38:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Á, dehogy az... :DDD Gigi nyilván nem volt "kényszerhelyzetben"... :DDD

@neccharisnyás útonálló:
Én nem tudom. Sorozatból utoljára Kukori és Kotkodát néztem, de ettől függetlenül egy gördeszkát lehet beszerzek. :)

beacska 2011.11.27. 23:38:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, csakhogy Gigi antipatikus volt. tudooood, az a nyavajás kettős mérce ;DD

Tüzitündér 2011.11.27. 23:39:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát az. álszent és képmutató!

Hállóka! Írtam Néked! Kérlek, kérlek, kérlek!

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:40:27

@sogeking: ott se dugtak bele és fröcsköltek rá semmit, ha jól emlékszem.

jó, ha akar még valaki pajzskészítő versenyt, lesz, lobbizzál. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:40:52

@Némber Ván: Mindjárt vége.. :(

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Dyuska fehérnemű parádéjától szívgörcsöt kaptam. Nem is értem, hol takarított, mint a cikk címe ígéri. Mindenesetre örülök, hogy már nincs bent. Irritálta a retinámat.

Ja, és tökjó, hogy ennyi plasztikliba van bent, AláValóban külön blokkot szentelnek az elsőd-másod-harmadlagos nemi jellegeknek.

genevieve 2011.11.27. 23:41:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

köszönöm, ilyesmit pedzegetek én is egy ideje:-)

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:43:05

@Tüzitündér: :DDDD juj megkaptam, de kaptam egy rohadtkurvázóst is, először azt olvasom el, már megbocsáss, előbb a munka, aztán a szórakozás :DDDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:44:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
6 év? Ott is árultak krémest? :DDD

@sogeking: Most lehet nekem kúszott el az ingerküszöböm, de nem értem mi azon a brutál meg fétis.... ja, igen, elkúszott az ingerküszöböm.

sogeking 2011.11.27. 23:45:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: legyen inkább sima grafikai verseny VV témában (a pajzskészítés olyan izé)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:45:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Akkor majd emlékeztessetek, hogy diszkvalifikálva vagyok, jogtalan előnyszerzés ürügyén. :D

Hurri Kán 2011.11.27. 23:46:22

@sogeking:
Kardkészítés a pajzskészítés mellé? Ha már...

Tüzitündér 2011.11.27. 23:46:39

pedig az enyém fontosabb, van benne jutalom is! :):):)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 23:46:55

@Némber Ván: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ezen dolgok helyén való kezelésében sajnos a magyar társadalom lebőgött előttem álszent prüdériájával, kevesen kezelik ezt megfelelően. Fejlettebb társadalmakban ez nem központi téma. Egyik földim szerepelt pornófilmekben, amúgy jó tanuló volt, 151-es IQ-jú nő és most jó családanya, a szülei nem vetik meg, sőt büszkék is rá.

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:47:07

@gyvy: ne röhögjél bazmeg. mingyá átküldöm. :D

Tüzitündér 2011.11.27. 23:47:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
pedig az enyém fontosabb, van benne jutalom is! :):):)

sogeking 2011.11.27. 23:47:34

@neccharisnyás útonálló: mi a kérdés? :) nem mondtam róla véleményt, csak azt, hogy volt.

sogeking 2011.11.27. 23:48:55

@gyvy: nekem már van kardom :)

capa05 2011.11.27. 23:48:58

@Peter_Cs: az már lehetne férfi is!!!

ő-szinte 2011.11.27. 23:49:22

@Peter_Cs: Esetleg ugy hivtak, hogy Michelle Wild?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:50:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nekem is!! :DDDDDDDDDD

@sogeking: ? Én meg mondtam, hogy én milyennek láttam.

Retkesek, hogy a retkesfarkú rák másszon belétek, olyan alienesen! Mé kell mindig lekaccsolni????

Tüzitündér 2011.11.27. 23:51:20

@ő-szinte: szerintem, talált, süllyedt! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.27. 23:51:49

@sogeking: @gyvy: @beacska: Bennem pont ezek indítottak el egy olyan folyamatot, hogy az ellenszenvemből rokonszenv lett belegondolva abba, hogy egy ilyen filmeket jó humorérzékkel lehet csak jól megcsinálni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:52:44

Be fogok kúszni abba a retek Villába! Ott fogok lakni a falakban, hogy mindent lássak, bizisten. :DDD

Hurri Kán 2011.11.27. 23:52:50

@Peter_Cs:
Mondom, nincs semmi gond a kettős mércéddel.

sogeking 2011.11.27. 23:54:19

@neccharisnyás útonálló: azt írtad, hogy nem érted mi azon a brutál - nem mondtam, hogy az, de túl van tárgyalva :)

genevieve 2011.11.27. 23:54:47

@neccharisnyás útonálló: megint feladat van, ülnek a kanapén és verát vesézik ki..gondolom ezért nincs élő

sogeking 2011.11.27. 23:55:25

@gyvy: jó, akkor te versenyes kívül készíthetsz egy kardot is :D

Hurri Kán 2011.11.27. 23:55:32

@genevieve:
Felboncolják? Akkor hogy fog párbajozni?

Hódos Hajnalka 2011.11.27. 23:56:08

nahh, az van, hogy eltüntettem kérésre pár kommentet, mert ez így van jól :) és mert én egy áldottka vagyok. és egy földre szállt angyal meg ilyesmik is, azér'.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:57:16

@genevieve: Van, van. Petya, Veron volt, most Gergő virít.

@sogeking: Ja, én magát az adott művet méltattam, nem a műfajt.

Hurri Kán 2011.11.27. 23:58:03

@sogeking:
De csak ha lesz pajzskészítő verseny. Én asszem már tudom is, mit tennék rá. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 23:59:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Angyal témában tudok egy cúúna, cúna nótát. :DDDD
Legyél inkább tündér. ;)

Tüzitündér 2011.11.27. 23:59:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát igen "cicuskám" , no meg köszönöm!:):)hiszen jön a kari, de ha még azt is megírom, hogy zsidó vagyok, baj lesz? :):)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:01:59

Jóvan, bazmeg! Akkó innentől hivatalos. ÉN vagyok a Villa Szelleme.
Lakhelyem a gipszkarton falak köze. Létezésemet Kinga időszakos sikítórohamai jelzik, mikor is ördögi kacajt hallatok.

Hurri Kán 2011.11.28. 00:02:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Átküldöd azt a csodás üzenetet, amit küldtek rohadtkurvázós vonalon? :D

sogeking 2011.11.28. 00:02:25

@gyvy: Hajni azt mondta, hogy toborozzak jelentkezőket, akkor ketten már vagyunk - Általános VV5 grafikai és pajzskészítő verseny (igény szerint a pajzs karddal kombinálható:)

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 00:03:52

@neccharisnyás útonálló: nyugi, ha még sok ilyen lesz, akkor lesz karácsonykor ilyen, hogy "gyűlöljük, egymást gyerekek" poszt. és akkor látjátok mindet.
egyébként a szokásos, rohadt kurva bazdmeganyádat, hogy ilyen szart fosol ki magadból, stb. ja meg hogy basszak többet (sic!), mert abból ered a frusztráltságom.
Meg hogy irigykedek, mert nincs diplomám, másoknak bezzeg van.
És tanyasiként nem nőttem ki, hogy nincs víz meg villany.
És a férjem egy elhízott, pörköltszaftos pólóban döglő impotens fasz, aki távirányítóval a kezében döglik egész nap a tévé előtt.
Szóval, a szokásos, csak most nem tértek ki arra, milyen ronda vagyok a heges arcom miatt, na.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 00:04:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

én alapjáraton sajnálok minden csajt, aki ilyen pornóba belecsúszott, ilyen vagy olyan oknál fogva, vagy mert belenyomják, vagy mert rosszul méri fel a helyzetet, nem látja, hogy hogyan fognak visszaélni vele.. amit nem tud majd visszacsinálni,

a pornó szervezőjét, azt aki a pénzt keresi a lányokon vagy egyáltalán nem látjuk, ő a láthatatlan szereplő, vagy egyenesen hőst csinálnak belőle, míg a lányok szégyellhetik magukat

ez sehogyan sem fair a lányokkal szemben,

a gond verával, hogy miközben ilyen szomorú múltja van, eközben a többi lányt sajnálatosan ribancozza...

ez érthetetlen,

vagy nem volt tisztában azzal, hogy kiadják a fotókat róla, vagy pontosan tudja, és így teszi magát érdekessé, hogy mégis ő ribancozik, nem tudom, az is lehet, hogy komoly mentális problémái vannak,

de alapjáraton mindenképpen sajnálom, miközben hát sokszorosan bebizonyította szegény, hogy egy szörnyeteg, akivel nem lehet élni...

amúgy szép arca van, csak hát az elméssége sokat rongál rajta..

Hurri Kán 2011.11.28. 00:05:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
És télleg nehéz gyertyafény mellett írni az öfiket? :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:07:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Éértem. Szal kb. olyasmi, mint amit Sixxnek szokása kapni, csak nőiesítve és nem nyíltan.

Basszus, most jövök rá, Verának tényleg mekkora kín lehet odabent. Totál más környezethez van szokva. Csak akkor minek jelentkezett?

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 00:09:34

@neccharisnyás útonálló: olyan van, hogy a baltás tündér? :D

@Tüzitündér: nem, de legalább neked van humorod baszki. :DDD
a barátnőm is az, a férjem bulgár/orosz én csetnik vagyok, mi a fasz kéne még? :D
ja és a baráti társaságom négyötöde sváb.
ha lenne szeretőm, lefogadom, cigány lenne. most röhögök.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:10:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Várj, tudod mit hagytak ki? A buzikurva hímringyó kutyádat!
Pedig nagy flancnak néz ki a kis szőrmók! ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:13:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Majd ráállítom az illetékesekez. Egyelőre egy Álszent angyal-ra futotta.

És poont Kingánál kell kilőni megint! Adásban bezzeg mehet a faszomatbazdmeg...!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:17:19

Óöcsém, mikor agysebész kisgyerekek összegyűlnek!!!! Unszimpatikusnak gondoltalak, mert olyan semleges(!) voltál. Anyám borogass!

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 00:17:48

@Brr: nézd, én úgy gondolom, ahhoz, hogy eljusson valaki oda, kiáll az út szélére, elmenjen amsterdamba és az üveg mögött illegesse magát, vagy pornózzon... sok ehhez vezető út van.
anyám mindig azt mondta, lányos anya lányos anyát ne szóljon meg, sose tudhatja.
ha én három gyerekkel, fedél nélkül, jövedelem nélkül volnék, lehet, én is kiállnék a gyerekeim miatt az ötvenegyes út mellé kétezerért furulyázni. soha nem tudhatjuk... a nők rengeteg dologra képesek.
vera egy elviselhetetlen picsa. akár pornózott, akár nem. ez tény. már az előző szériában is arra törekedtem, aszerint ítéljek, ki mit mutat a játékban, most is így próbálom.
Nem mindig sikerül, de igyekszem :)

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 00:21:20

@ő-szinte: a mi ügyünk más volt. :) és te kiálltál nyilvánosan is. :) ezt nagyon becsülöm benned.
jóvan, faszfog itt szörcsölni.... :DDDDDDDD

@neccharisnyás útonálló:
ja, a kutya azért van, mert a férjem nem képes nekem gyereket csinálni és nekem szükségem van gyerekpótlékra. azt kifelejtettem :DDDD

Tüzitündér 2011.11.28. 00:21:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A neved meg lehetne akár, Csetneki Hódos Hajnalka!
Ha, meg a cigány szerető, akkor ha javasolhatom: snétbergert, vagy az orgon albertet!

ő-szinte 2011.11.28. 00:24:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A tizesnel jobb a forgalom :-DDD

De egyebkent igazat szoltal. Es szeri van :-)

Tüzitündér 2011.11.28. 00:25:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A "gyűlöljük egymást gyerekek" pandantját, megboldogult apósom írta!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:26:46

@Tüzitündér: Orgon Albert!!! :DDDDDDD
Négy Esküvőben héten lesz ciguslagzi.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nem kell szabadkozni. Én is erre fogom, miért van pár madaram. Azokat ráadásul sétáltatni se kell. Viszont már iszonyat nagy Kalapács Józsi fanok. :DDDDDDDD

Hurri Kán 2011.11.28. 00:27:25

@Tüzitündér:
Egyébként tényleg komoly fílingje lenne egy ilyen posztnak, éppen karácsonykor. És mindenki leírhatná benne kertelés nélkül, kit, miért utál.
Megjegyzem, szerintem kiváló módja lenne a karácsony okozta stressz levezetésének. :D

Hurri Kán 2011.11.28. 00:28:18

@neccharisnyás útonálló:
Papagájok Kalapácsot énekelnek? No azt meghallgatnám. :DDD

sogeking 2011.11.28. 00:28:43

@gyvy: már nem bírom követni, milyen levelet kell írni Hajninak??

Tüzitündér 2011.11.28. 00:30:13

@neccharisnyás útonálló: az orgon albertenk lesz egy ilyen esküvője a vasat3 csatornán, Hát nagyon csodálkoznék ezen, ha igaz lenne!

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 00:31:51

ünnepelmélet tanárom szerint (nem röhög, tényleg volt ilyen) a családok 90 százaléka karácsonykor végzi ki egymást, csak van aki mosolyogva. szóval a gyűlöljük egymást gyerekek poszthoz +1 :)

Hurri Kán 2011.11.28. 00:31:54

@sogeking:
A legszebb pajzsot készítők jutalomból írhatnak a karácsonyi "utáljuk egymást gyerekek" posztba büntetlenül. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:36:11

@gyvy: Pintyek és csipogva tánciznak rá.
Pl.erre:
www.youtube.com/watch?v=RP3gCVb_WXk

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:38:10

@antiszociális taho_kismama:
Idegileg instabil ember mellett felnőve tanúsíthatom ezt. 1 hétre összezárva mindenki, akit egész évben nem lát, kihozza belőle a vállalhatatlant.

ő-szinte 2011.11.28. 00:38:51

Utalom a kibaszott karacsonyt! Faszomat bazdmeg!

ő-szinte 2011.11.28. 00:40:33

@gyvy: Te en ezt csak most latom! Ez a ket maci alul csatlakozik?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:41:36

@gyvy: :DDDDD
Á, zossziján nem megy. Nem szeressem paksit. se így, se józanon. Viszont a dallamos dolgokra jobban "moccannak".

Feminizmus? Tényleg ez megy bent????!!!!!!! Sírok, baszki!

Hurri Kán 2011.11.28. 00:43:07

@ő-szinte:
Természetesen. Kompatibilizálnak. :DDD

@neccharisnyás útonálló:
És Csaba viszi a szót? :DDD

Azér ezt a debreceni koncertet meghallgattam volna. :D

Tüzitündér 2011.11.28. 00:44:38

@neccharisnyás útonálló: Te tuti a jazz enész orgon albertről mondod, hogy eladta magát meg az új esküvőjét a viaszathármomnak? mert én én ismerem ezt a fiúcskát és el nem tudom képzelni róla, hogy eladja magát egy ilyen"sónak"
Volt egy egy (és van is még) egy értelmiségi cigány lány, Hégető Honorkának hívták! A mai napig a 21. század felíratozza a nevét...Na neki volt a nem hiteles párja az orgon albert és ha jól tudom, a halála előtt iker gyremekeket szült honorka.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:48:33

@Tüzitündér: Mi????
Na. 1. Kuncogtam az Orgonon, mert jól hangzik.
2. Viasat-on lesz cigus esküvő. Emilio veszi el a mittomki debella lányát. Bangó Margit is feltűnik, de mivel nem biztos, nem rágalmaznám, hogy ő szülte a világra.

ő-szinte 2011.11.28. 00:55:00

@gyvy: Kompatibilizalnak :-DDDDDDDDDDD
uj szinonimat tanultam a szexre :-))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 00:56:12

@ő-szinte: Mik ezek? Hálózati adathordozók? :DDDDDDDDDD

Hurri Kán 2011.11.28. 00:56:30

@ő-szinte:
No hát. Most lebuktál, kiderült, nem vagy alapos VV5-néző. :D
Ha megmondod, kitől származik a mondás, karira kapsz egy dísz-pajzsot. :D

Tüzitündér 2011.11.28. 00:57:54

@neccharisnyás útonálló: akkor, meg ne íírj hülyeségeket! Lécci....
nézd meg ezt:

www.youtube.com/watch?v=znAnDbkEgyk

És nagyon kérlek arra is, ha nem tudsz valami "celeb" hírt ne kommnetáld, mert csak rábaszol! A Bangó Margit unokája szült gyermeket az emiliónak egyébként!

Hurri Kán 2011.11.28. 00:58:38

@neccharisnyás útonálló:
Hát bizonyos adatokat indirekt úton bár, de továbbítanak. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 01:04:24

@Tüzitündér:
Nézd végig alaposan az eredeti hszemet újra. Légy oly jó. Semmi kombinálás nincs benne. Pusztán egy dologról eszembe jutott egy másik. De egy szóval sem állítottam, hogy a 2nek köze van egymáshoz.

Tüzitündér 2011.11.28. 01:07:35

nagyon szép barikás álmokat mindenkinek!

a gyengébek kedvé(jér)t Jó éjszakát és sszép álmokat! :)
@

Hurri Kán 2011.11.28. 01:08:05

@neccharisnyás útonálló:
Ha nem vigyáz az ember, új életre kelnek. :DDD

Hurri Kán 2011.11.28. 01:08:43

@Tüzitündér:
Beeeeeeeeee beeeeeeeeeee :DDD

Tüzitündér 2011.11.28. 01:11:18

@neccharisnyás útonálló: majd esetleg holnap, mert most nem kp-i kérdés ez nálam! De előre nem kérek elnézést, ha valamit félreértettem! JóéjtNekedis! :)

ő-szinte 2011.11.28. 01:11:34

@gyvy: Nekem nem remlik. De gergore tippelek.

Hurri Kán 2011.11.28. 01:12:34

@neccharisnyás útonálló:
Realista. ;-)))

@ő-szinte:
Nem. A kubai csődör. Akiből színész lesz, ha megengedélyezik. :D

ő-szinte 2011.11.28. 01:14:56

@gyvy: Jesszusom! Mi lesz belole?!

Hurri Kán 2011.11.28. 01:16:28

@ő-szinte:
Színész akar lenni, megmondta. :D

Hurri Kán 2011.11.28. 01:20:21

@neccharisnyás útonálló:
Az a baj, mire odaértem volna, vége volt a kásztingnak. :DDD

Tüzitündér 2011.11.28. 01:21:42

A Tv2 csatornán, keresztapa 3 van! iMÁDOM! Tudom , Hajni nézed, vagy nem tudom, csak remélem! ÁlpácsinóBigLáv!

No, ténylleg jóéjszakát mindenkinek!

Müszélia 2011.11.28. 07:27:55

@Peter_Cs: én már láttam pár videót, mihez van szokva vera. az való neki. csak mondom.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 08:22:00

ez már a függőség netovábbja....:D jó reggelt! :)

BarBwire 2011.11.28. 09:00:59

Jó reggelt, hétvégén nem volt net. A munkahelyen meg nem nézik.

Volt valami érdekes? A kommentekből úgy látom, hogy Veráról van szó... pornózott? Sajnálni kéne? De légyszi ne akarjátok beadni nekem, hogy nem tudott róla, hogy pornóra hívták.

beacska 2011.11.28. 09:01:53

érti vki, hogy csalt a matektanár a kő-papír-ollóban Attila ellen? a 11.26.-ban volt 0.25 körül péter meséli. NEM ÉRTEM!!!

capa05 2011.11.28. 09:12:36

Jó reggelit!
Lehet egy kicsivel később mutatott és láthatta, hogy Ati mit erre ő esetleg a jobbat mutatta... én így tudok csalást elképzelni!:))

beacska 2011.11.28. 09:13:57

@capa05: de Péter szerint ELŐBB(!) már kettőnél...nem értem...

capa05 2011.11.28. 09:17:03

@BarBwire: mire vagy kíváncsi? Verára rakták a jeleket a legtöbben 3! Ő a kiválasztott.A szavazatokat fentebb megtalálod!
A pornóképek meg azok amik már voltak!!!( szopós meg ahol telibe rakták az arcát)
Filmről egyenlőre csak beírás alapján lehet tudni..??

capa05 2011.11.28. 09:18:38

@beacska: akkor Atinak rossz a reakció ideje..... vagy Peti valakit szivat!

beacska 2011.11.28. 09:19:49

@capa05: nem hinném...majdnem mindenki ott volt, igaz, Attila nem...azt mondta Ati ledöbbent a látványtól...szóval nem értem...

BarBwire 2011.11.28. 09:22:35

@capa05: Köszi, ez a tanítási hét nagyon unalmas volt. Remélem valami jobbat találnak ki erre a hétre, tudjátok, milyen hét kezdődik?

capa05 2011.11.28. 09:23:32

@beacska: én megpróbáltam segíteni... nem szoktam ezt játszani talán 1x a számitógéppel..:(((((
Sajnálom ha csalódást okoztam!!:)))

beacska 2011.11.28. 09:25:19

@capa05: óóó, drága, te sose okozol csalódást ;DD

capa05 2011.11.28. 09:27:34

@BarBwire: azt hogy milyen hét nem tudom..az onlányban egymást értékelgették, hogy ki milyen és miben változott..
elég sűrűn megszakították így maradt a New England NFL meccs..(nekem)!

BarBwire 2011.11.28. 09:29:07

@capa05: És mi lett a meccs vége? Kivel játszottak?

capa05 2011.11.28. 09:30:22

Philadelphiával és 38:20 Bradyéknek idegenben..!

BarBwire 2011.11.28. 09:33:25

@capa05: hehe (exem phili rajongó, és valahogy élvezem, ha veszítenek)

Müszélia 2011.11.28. 09:39:14

a veszekedések és hisztik alapproblémája, ebbe futnak bele kinga, seri, ronika, ha két kedves szót szólsz egy pasihoz, mindjárt azt képzeli, lehet dugni, sőt kell is, mert azt várják tőle. pedig nagyon nem! mondjuk én is beszélgetnék mengelével, mert izgat, mitől lett pszichopata, de ha nyomulni akarna, hát fúj, undorító.
persze a rtl alaposan kihasználja a tényt, hogy a pasik pasiból vannak. erőltetik a konfliktust, aztán lilu bociszemekkel megkérdezi, mi a baj?
más.
sokszor írtok lulit lilu helyett, lehet, hogy csak véletlen. indiában luli = prosti.

capa05 2011.11.28. 09:42:11

10:0 al indítottak pedig, de aztán beindultak a városvédők...

BarBwire 2011.11.28. 09:43:49

@capa05: hát a hazafias szellem... egyébként a Patriots jó csapat.

capa05 2011.11.28. 09:50:11

@BarBwire: én őket kedvelem a legjobban.. de mivel jók , néha megkapom a divat szurkoló "címet" pedig mióta nézem ők a kedvenceim... Irányitóként még nagyon bírom az idősebbik Manninget meg Vicket ..

BarBwire 2011.11.28. 09:59:08

@capa05: nekem van Vic mezem, aztán néhány hétre rá itélték el. :-D
Mo-on sok a Patriots fan, ezvan. Én GBP rajongó vagyok, ja meg Favre.

capa05 2011.11.28. 10:09:37

@BarBwire: Hát az utolsó idényt már nem kellett volna bevállalnia szerintem...:(

BarBwire 2011.11.28. 10:11:52

@capa05: hát nem, de ő is függő... focifüggő, remélem most már megmarad a tanításnál. Aaron Rodgers se rossz, volt kitől tanulni.

Na más, Vera-Veronika párbaj kimenetele? Egyik se hiányozna a villából.

capa05 2011.11.28. 10:14:38

@BarBwire: veronika kihívása nagyon papírforma... valamilyen "csavart" gondolok..
de lehet nem lesz igazam, én Verának drukkolnék!!

BarBwire 2011.11.28. 10:21:54

@capa05: Vigye ki Kingát. Akkor tuti, hogy bennmarad, vagy na Annamarit. Kiváncsi vagyok, hogy szerdán hogy dönt.

lac64 2011.11.28. 10:26:59

@BarBwire: Akkor csaltam meg a GB-t amikor Brett apó elment Minnesotába. Mióta visszavonult GB és AR minden körülmények között :)

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 10:28:18

@Müszélia:

Sajnos a pasik 95% bent ilyen bárgyú, és már bocsánat, de érzelmi reti, hogy nem érzi a különbenséget a kedveskedés és a tetszel között.
Lilu tök gáz volt tegnap a tanárnénis, "akkor is én vagyok felül, kis hülye" hozzáállásával. Nem is értettem, hogy miért csinálja, mi a célja ezzel, és egyáltalán. Nem az övé az erkölcsi fölény, még mielőtt súlyos tévedésbe esne ezzel kapcsolatban.

az én rózsám vasutas 2011.11.28. 10:28:52

@BarBwire: Katonai hét lesz, pénteken IQ-teszttel. Utána fordított hét, a fiúk tangában, a lányok boxerban. Szombat éjjel kamionsofőr- kurva est. Az 50. héten gyűjtenek a hajláktalanokért, keddi udvaron alvással. Aztán karácsonyi hazaüzengető hét meglepetésvendégekkel, szerda Cristofel, péntek Cristofel anyja. Szombat este össznépi zokogás Kinguci vezérletével. Az utolsó héten túlélnek, keddi bogárevéssel. Ennek időpontja még nem fix, lehet hogy ide teszik a csöves hetet. Valami új ember került a szerkesztők közé, az folyton bekavar a hülye ötleteivel.

az én rózsám vasutas 2011.11.28. 10:34:33

Vera remélem elbizonytalanodik és a szabályokat felrúgva kiviszi Veronikát, Annamaryt és a törmelékszállítót. És kint is hagyja őket. Aztán hogy a létszám meglegyen, visszaköltözik Bandika és Alekosz, mint teljes jogú játékos. Ha Alekosz ekkor még tv2, akkor Laca vagy Boglya.

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 10:35:08

@Binbir gece:

:)))

Nagyon fantáziadús!:D Nem akarsz szerkesztő lenni?:)))

BarBwire 2011.11.28. 10:36:25

Katonai hétre visszahozzák Lacit :-D

capa05 2011.11.28. 10:37:54

Advent első vasárnapját már elszúrták...
lehet, hogy más felekezet szertartásai szerint fognak most ünnepelni!!

BarBwire 2011.11.28. 10:39:12

Seri meg úgy néz ki azzal a fejpánttal, mint Ciccolina (így írják?) De lehet, hogy ezt már mondta valaki.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 10:39:38

@capa05: melyik másik vallás jöhet szóba még karácsony okán????:P:DD csak kérdezem...:P:D

fran7 2011.11.28. 10:41:13

@Binbir gece: Ha Laca nem találta az előző szériában a helyét, akkor ebben a szériában idegenebb lenne, mint Jackie Chan a Lear király címszerepében.
Baglyas-Kinga páros vagy a legnagyobb harcot hozná el, amit láttunk vagy egy szép, de félelmetes barátság kezdetét jelentené.

BarBwire 2011.11.28. 10:41:31

@anica inkognitóban: hát orosz ortodox? Csak kérdezem, de biztos kitalálnak valamit.

capa05 2011.11.28. 10:44:36

@BarBwire: köszönöm a segítséget!!! :)))
@anica inkognitóban: mire válaszoltam volna megírták:PPP:DDD

capa05 2011.11.28. 10:45:16

@anica inkognitóban: azért van rá idő felkészülni!!:P:DD

az én rózsám vasutas 2011.11.28. 10:46:43

@fran7: Gondolod megúsznánk ennyivel? Nincs nekünk ekkora szerencsénk. Boglya felfedezné Kinguciban a nőt és többet akarna őszínte barátságnál.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 10:50:20

@capa05: van, viszont akkor pontosítom a kérdést, gyengébbek kedvéért: mely, nem keresztény vallások jöhetnek szóba???:PPPPPPP:DDDDDDDDDDDDD

BarBwire 2011.11.28. 10:52:19

@Binbir gece: ahhoz képest, hogy az Alfahím meg semmitse csinál... ja jól tanul. Én félidőben kiraknék két embert, aztán két újat vinnék be :-DDD
Alekosz nem érdekel.

nem csoda, hogy híznak odabent, az alkohol hízlal, ők meg sokat isznak.

BarBwire 2011.11.28. 10:54:03

@anica inkognitóban: hát én gyorsan átpörgettem magamban, és hát télen minden isten alszik, vagy elmélkedik.

Azon gondolkodtam, hogy lehetne nekik népies hetet is tartani, disznó-csirke tartással, és kukoricatöréssel, mesélés, és nem lenne se meleg víz, se villany. Jó is lenne.

capa05 2011.11.28. 10:54:47

@anica inkognitóban: azt hiszem ez a fórum nem vallási ünnepek szertartásaira van "kihegyezve":PP:DD
A Net keresőbe több választ is találhatsz::P:D

csicserierika 2011.11.28. 10:55:57

@Binbir gece: én beadnám hozzájuk Váját és Kati mamát, majd rendeznék egy papok ringyók bulit :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 10:56:29

@BarBwire: van benned egy adag szadizmus, úgy látom..:D
@capa05: nem, úgy látom, gorombáskodásra :PPPP
vagy kóstolgatsz, harapdálsz??? próbálkozni lehet......:PP

capa05 2011.11.28. 10:56:43

@BarBwire: sokkal kevesebbet szerintem, mint az előző széria, meg talán kevesebb a maligán is!!:)))

beacska 2011.11.28. 10:59:35

@capa05: viszont milyen szarokat adnak be nekik! az a limonádés alkoholos szar...br....olyan hihetetlenül édes, én egy üveggel sem bírok belőle. Az elején panaszkodtak is miatta, mostanában nem annyira.

...mondjuk úgy láttam folyik a csapból a víz, úgyhogy lenne rá megoldás

BarBwire 2011.11.28. 10:59:47

Megnéztem, Svédországban ünnepelték a téli napfordulót, és állat és emberáldozás volt. Skóciában a legrövidebb napot ünnepelték, tűzgyujtás.
Van a szamár ünnepe is, de azt betiltották.
Budhista ünnepek vannak, vajszobrászat, retkek éjszakája Mexikóban.

Hurri Kán 2011.11.28. 11:02:24

@Lotyóbridzsida:
Lilu mindig tök gáz. Azt várom, madárfészek után mikor sétál be egy méhkaptárral a fején. :D

capa05 2011.11.28. 11:07:00

@beacska: hát majd megindul az arcszesz ..igénylés:DDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 11:07:28

@gyvy: ha annyira várod, kérd a Jézuskától! :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.28. 11:09:00

Sziasztok!

@beacska: majd nézz át a minénkre is:)

Hajrá Vera, remélem, Veronikát v Kingát viszi, de inkább Kingát!:D

Hurri Kán 2011.11.28. 11:11:06

@anica inkognitóban:
Neki másik listát küldtem. :DDD

MagasMacska 2011.11.28. 11:12:21

@ladyandhenk: Szerintem Kingát nem viszi. MA éppen öribarik. Veronikát nem meri. Talán Annamarit.

BarBwire 2011.11.28. 11:13:13

@gyvy: biztos tele van mindenféle szado-mazo cuccal a lista. Küldjön neked egy szado-mikulást.

Hurri Kán 2011.11.28. 11:18:30

@BarBwire:
Semmi ilyesmi nincs a listán. Monnyuk kínzóeszközöket küldhetne, tudnám használni, de nem szex közben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.28. 11:19:34

@MagasMacska: oh:(, már két hete egy adást sem láttam, ezzel nem voltam tisztában:( Akkor vigye Veronkát, légyszí, légyszí:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 11:19:48

@gyvy: akkor apácajelmez piros combfix-szel...???:PP:DDD

BarBwire 2011.11.28. 11:20:09

@MagasMacska: akkor ő se egy szavatartó, mert hogy igérgette, hogy őt viszi ki párbajozni. De most kérdem én, nem erről szól a játék?

BarBwire 2011.11.28. 11:21:41

@Lotyóbridzsida: azt akkor, ha már a fodrásza is felmond neki.

Hurri Kán 2011.11.28. 11:23:26

@anica inkognitóban:
Minek az apácajelmez? Pingvinekre nem gerjedek. :D

@Lotyóbridzsida:
:DDD Akár. :DDD

BarBwire 2011.11.28. 11:25:24

Most jutott eszembe, milyen lenne bent egy amish-hét?

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 11:25:25

nemtom, mit mondanék, a verának kit vigyen...
talán annamarinak nincs olyan támogatottsága, mint a többieknek.
vagy a kingának.
veronika szerintem érdekes a butanépnek már bocsánat. csinálja az osotoba fesztivált.
serin meglepődtem, milyen jól látja a kingát, egyébként.

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 11:26:30

@gyvy:

ha mókusfészek lenne a fején, akkor a hónaljára növesztheten mókusokat is a teljes összkép kedvéért.:D:D:D

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 11:27:49

sziasztok!
@ladyandhenk: mivel tartok attól, hogy a vévé szerkesztői fantáziátlanok, gyaníthatóan megismételtetik veronika és péter között az attila-kinga forgatókönyvet, vergődés 2.0 címmel. (a párocska előbb bari ebből szeri, majd pasi jobban szeri, minekután a nő uti, legvégül undi, következmény pedig uncsi hiszti)
ilyen aspektusból tényleg jobb lenne, ha veronikát vinni az érzékeny asszony

Hurri Kán 2011.11.28. 11:27:58

@anica inkognitóban:
Igazából a combfix is csak arra kell, hogy közben legyen mivel összekötni a haját, hogy ne lógjon a szemébe. :DDD

Hurri Kán 2011.11.28. 11:28:49

@Lotyóbridzsida:
Oda copfot kéne, mint egy időben Julia Roberts. :D

BarBwire 2011.11.28. 11:29:14

@gyvy: praktikus vagy :-DDDd

BarBwire 2011.11.28. 11:30:44

@antiszociális taho_kismama: nem lesz ebből semmise, mert a Péter dugni akar, hát a sokáig bírja, akkor tavasszal majd tulipánt dughat, Veronika nem biztos hogy hagyja magát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 11:30:56

@gyvy: :DDDDDD most, hogy már ezt is tudjuk, sokkl jobban alszunk, szerintem mindannyian :PPPP:DDD

Hurri Kán 2011.11.28. 11:32:33

@BarBwire:
Rutin, meg az Évák.:DDD

@anica inkognitóban:
Kérdés, óhaj, sóhaj, probléma? :D

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 11:33:19

@antiszociális taho_kismama:

Tyű, de jól lekottázta Kend ezt a játékot!:D:D:D

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 11:34:38

@BarBwire: ha kiválasztott lesz, meglehet picit lazulhatnak az erkölcsei. khm :)
egyébként pont azon gondolkoztam, hogy az rtl-nek mennyire éri még meg benntartani az egyetlen olyan játékost, aki nem saját jelzővel került be, hanem alekosz exe-ként. miközben már alekosz is ciki a csatornának.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 11:34:42

@gyvy: már így is túl sok volt az input...:P:DDD

fran7 2011.11.28. 11:34:47

@BarBwire: Mit kezdenének azzal, hogy nincs gomb a ruhákon csak holmi zsinórok, s nem lenne áram és nem ihatnának alkoholt és még dolgozniuk is kellene, s beszélhetnék a XVI. századi németet? Vagy mit értettél pontosan amish héten?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.28. 11:35:07

@gyvy: :D:D:D:D, nem vagy semmi, de tényleg:), az én párom is mindig a hajamra panaszkodik:), fel is vetem neki eme csodás ötletet:D

@BarBwire: nem biztos?:) Sztem, meglesz Péternek, és már drukkolok neki:D, tudom, perverz vagyok:D

@antiszociális taho_kismama: már folyamatban van:D, de itt hátha lesz egy kicsit több is, aztán jövőhéten repülhet a csaj:D

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 11:36:02

@fran7:

ÉS NO SMINK AKKOR!!!:D:D:D
Fel vagytok ti erre készülve?????:D:D:D
Veronika smink nélkül????:DD

Hurri Kán 2011.11.28. 11:36:38

@ladyandhenk:
A bugyi is tökéletesen megfelelő erre a célra egyébként, ha más nincs kéznél. :D

BarBwire 2011.11.28. 11:37:25

@fran7: nagyjából azt amit írtál, mondjuk a németen röhögnék ezerrel! Még magyarul se tudnak rendesen beszélni, nemhogy amish-németül.

beacska 2011.11.28. 11:37:41

@ladyandhenk: írtam oda is ;D

Én meg remélem nem csinál segget a szájából, és viszi Veront. Mindenkinek jobb lenne, ahogy most állnak a dolgok Péter bosszantásibul Vera mellé állna (hogy a nézők Veronikát hozzák vissza), de Veron ettől függetlenül jól kiesne, Vera meg nagy örömmel hullana Péter karjaiba, és még hálás is lenne, ha jól kicsárázná...és innentől Vera feszkói le lennének vezetve, béke lenne és nyugalom halleluja ;DDD

beacska 2011.11.28. 11:38:53

@BarBwire: ha visszajön a Vera hálás lesz egy kicsárázásért, garantáltan ;DD

BarBwire 2011.11.28. 11:40:58

@ladyandhenk: jaj én is szur-kolok neki, hogy meglegyen a Ribizligizi. (ezt sosem tudtam, kire-mire kell mondani)

BarBwire 2011.11.28. 11:43:23

Péter helyében én a Verát is meg a Veronikát is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.28. 11:43:44

@gyvy: de az sosincs:)

@beacska: ez szép terv, de tényleg:), amúgy én is írtam oda:)

Nekem Verával semmi bajom amúgy, az vesse rá az első követ, aki.........

@BarBwire: :D:D:D, jó, megalapítom a Péterreméljükelkapjamárveronikát fan-clubot:)

Zsoofka 2011.11.28. 11:44:40

Szió!

Emlékszik valaki/ látta valaki, hogy Eszter 1. párbaja előtt min ugrott össze Eszter és Vera? Előtte úgy volt, hogy Vera mondja még a kortesbeszédet is, aztán meg most Vera Eszter jelének "köszönheti" a kendőt...

BarBwire 2011.11.28. 11:49:43

@ladyandhenk: Küldjünk neki üzit be, hogy Kedves Péter, húzz bele!

BarBwire 2011.11.28. 11:55:31

@ladyandhenk: mert a feledés örök homályában maradt.

MagasMacska 2011.11.28. 11:57:53

@BarBwire: Nem. Arról szól, hogy a ma nem öribarit viszi ki. (Persze, ha holnap összevesznek, és elmondják egymást mindenfélének, akkor már viheti is! Én nem sírok utána!)

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 11:58:14

@beacska:

és Vera és Péter nagy boldogan ellovagolnának a naplementébben.:D

Zsoofka 2011.11.28. 11:58:29

@ladyandhenk: Csak szeretném megérteni Esztert! Egyszer a kivülállók szerepében tetszeleg, egyszer a nők nagy védelmezője, egyszer meg dörgölődzik Péterékhez... Lehet, hogy a végén ő kerül be abba az ágyba, amit Ronika üresen hagyott....

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 12:01:34

@mokamini:

Eszterben én is csalódtam már, de ez az én bajom.
Bár valszeg ő nem érzi, hogy ilyen csapongó. Csak hajlik arra, amerre hajtják az események.

MagasMacska 2011.11.28. 12:02:31

@mokamini: Ez a kérdés sokakban és sokadszorra felmerül, de NEM, nem derül ki. Néha az online-ban egy-egy szellemképes utalás, de mire az ember felfogná, már az sem ér.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 12:03:44

@mokamini: nekem nem rémlik semmi ezzel kapcsolatban. mindössze annyi maradt meg, hogy péter megdicsérte verát, hogy milyen nagyszerű húzás volt támogatásról biztosítani esztert, majd a párbaj napján kihátrálni mellőle. de, hogy mi volt az "indok", azt nem tudom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.28. 12:04:24

@mokamini: na, jó, akkor vegyük be a partiba Esztert is, ha már a "brancsban" van a Két Vera:)

Szóval, hajrá Péter:)

@Lotyóbridzsida: jaj, de szép utópisztikus álom, aztán jönnének kis petik, verák, stb:), ja, előtte az álom esküvő és az álomnászút, amit persze mondjuk megnyernének a Négyesküvő című műsorban:):):)(üdv Viasat)

Zsoofka 2011.11.28. 12:09:25

@ladyandhenk:
:)
Én a Gergőt sem értem: benne biztos voltam, hogy Annamarira tesz.... neki mi volt a gondja Verával?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.28. 12:12:02

@mokamini: fogalmam sincs, mert két hete egy részt sem láttam, ugyanolyan informált vok, mint te:D

Na, további jó társalgást Mindenkinek, mennem kell:S!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 12:13:30

@BarBwire:

Veronika megy vissza, nem olyan egysíkú mint Vera aki meg hát sajnos az egydimenziós "érzéketlenségén" túl rémes balhés nőszemély, és semmi nem szól mellette az unalmas balhéin kívül, aminek lényege, hogy mindenkit zaklat a szuperiorítás komplexusával,

egyébként pszichológiailag érdekes, hogy ugye elvileg baszogató és rendmániás, vagy tisztaságmániás, és ez hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy hát nyilvánvalóan rongálták őt a szexiparban, és korábban nyilván az ifjúságában is, hisz különben miért kötött volna ki a szexiparban...

nekem volt egy ismerősöm, akinek mosakodási mániája volt, és mint utóbb kiderült, apukája rendszeresen erőszakolgatta... és ő így próbált megszabadulni a traumatikus élményektől..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 12:15:47

@Binbir gece: Márki Zsuzsiról se feledkezzünk meg!

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 12:16:51

@ladyandhenk:

Egyébként verának jobbat kívánok. Remélem egyszer elér oda önmegbecsülésileg, hogy elhigyje magáról, hogy jobbat érdemel egy érzelmi reti ducitörpénél.

Lotyóbridzsida 2011.11.28. 12:20:22

@Brr:

mondjuk lehetnél kicsit diszkrétebb, még akkor is, ha nem tudjuk kiről van szó.

capa05 2011.11.28. 12:20:35

@Brr: te melyiken nézed a VV5 -öt? Neked Veronika nem egysikú az agya mint egy biliárd asztal annyira barázdált!!!!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.28. 12:21:05

A tegnapi műsor csúcspontja Péter bőrkeményedésének felemlegetése volt!

Zsoofka 2011.11.28. 12:21:20

@Lotyóbridzsida:
Én csak azt nem bírom felfogni, hogy lehet annyira naiv, hogy elgondolja, hogy nem fog idekinn kiderülni a p-múltja, hiszen a nem ez az első vv széria és eddig mindenkinél kiderült minden ilyesmi.

beacska 2011.11.28. 12:22:08

@Brr: ha a bent bemutatott dolgokat nézzük, Veronika semmit sem csinált, Vera legalább érdekes, és konfrontálódik. Veronika még azt sem. csak picsog.
Az emberek nagy részét nem érdekli az állítólagos pornó.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 12:22:45

@Brr: A FaceBook hivatalos oldalak tanúsága szerint többen utálják Veronikát, mint Verát, szerintem Vera megy vissza. Veronikának sokkal inkább vannak lelki nyavalyái, mint Verának, Veronika szinte mindig játszmázik, Vera meg a frankót mondja.

A valóságshow-k lélektanához: www.youtube.com/watch?v=lQpeUFIsVCo&feature=player_embedded

Zsoofka 2011.11.28. 12:23:17

@BGy: Nálam Lilu hisztije vitt mindent.... Teljesen leszerepelt, mint MŰSORVEZETŐ

Zsoofka 2011.11.28. 12:25:23

@beacska:
Pont ez az: engem sem az érdekel, hogy pornós, hanem az, hogy ribizlizi a többit hatalmas álszentséggel :) Giginél sem az zavar, hogy szopnék - vagy sem, hanem hogy játszotta a szende szüzet.....

beacska 2011.11.28. 12:25:37

@capa05: cááápa, fent van a tegnapi

beacska 2011.11.28. 12:28:03

@mokamini: hmmmm, nem tudom...elég öreg ahhoz, hogy levonhassa a konzekvenciát. ez kizárt?

amúgy én érzek különbséget a kamera előtti szopás és az állandóan másokhoz dörgölőzés között. az egyik lehet felvett, a másik viszont....(fejcsóva)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 12:28:08

@Lotyóbridzsida: Vera tényleg sokkal jobb pasit érdemel! A Péterhez való vonzódást szerintem a bezártság hozta ki, kint elmennének egymás mellett az utcán.

capa05 2011.11.28. 12:35:20

@beacska: Köszönöm, te egy tünemény vagy!!!:)))

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 13:02:52

@mokamini: hm, az az igazság, hogy én nem kedvelem lilut, De. tegnap az, hogy én vagyok a műsorvezető, tromf volt arra, hgoy előtte attila felszólította, hogy kérdezz, hisz te vagy a műsvez.
ráadásul előtte már kinga is játszotta a hülyét. szóval szerintem ebben a szituációban nem Lilu volt a tök.

(bénázott az adásban egyebeket, pl jelenleg tízen vagytok a villában és hasonlók. szóval tényleg elég dekoncentrált volt.) írom mindezt úgy, hogy kifejezetten nem szokom kedvelni őt.

nosce 2011.11.28. 13:06:30

@BarBwire:
"A kommentekből úgy látom, hogy Veráról van szó... pornózott? Sajnálni kéne? De légyszi ne akarjátok beadni nekem, hogy nem tudott róla, hogy pornóra hívták."

Vera pornós képei total félreértések, azt hitte h jégkrémet szopogat és nem egy faszt, és persze egy kiszivárgott homevidcsiről van szó amit a büdös gyökér exe tolt fel a netre, a villába költözés miatt kint hagyott telójáról ..

Zsoofka 2011.11.28. 13:10:46

@antiszociális taho_kismama:
Az a baj Liluval, hogy túl komolyan veszi magát. Nekem egyértelműen lejött, hogy Attilának már herótja van a Kingás konfliktustól és nem akarja tovább ragozni. Akkor sem, ha Lilu parancsba kapta, hogy ezt KI KELL VESÉZNI! Ha Lilu jól csinálja a munkáját, felismeri ezt és kihasználja és tudja kezelni a helyzetet. Attila=összeférhetetlen. Ő "csak" a szerepét hozta. :)

nosce 2011.11.28. 13:13:01

@Lotyóbridzsida:
"Egyébként verának jobbat kívánok. Remélem egyszer elér oda önmegbecsülésileg, hogy elhigyje magáról, hogy jobbat érdemel egy érzelmi reti ducitörpénél."

Verát valszeg Peti feromonjai ejtették rabul, amit az egyszerű shádi vulgárisan csak büdösségnek címkézett, pedig ha tudná h mennyire téved :)

hannamontanna 2011.11.28. 13:17:31

@mokamini: Attila a "jó taktikus" nem ismerte fel, hogy Lilu épp az ő pártját fogja, ebből nagyon sokat profitálhatott volna. Ezzel szemben Liluval is bunkózott, bár Lilu elég gyakran bakizik az utóbbi időben, és ha kiderül, még be is sértődik. Atika elszúrta a renomét, innentől Lilu sorozni fogja. Elég bosszúálló természet, és élvezi is.... Lövésem nincs hogyan fogja vezetni Nórival a csillag születiket...???

nosce 2011.11.28. 13:21:49

@Peter_Cs:
"A FaceBook hivatalos oldalak tanúsága szerint többen utálják Veronikát, mint Verát, szerintem Vera megy vissza. Veronikának sokkal inkább vannak lelki nyavalyái, mint Verának,"

szerintem is Veronikát kell kivinnie, a kis tücsök meggyengült h felhánytorgatta Peti talpán a bőrkeményedést, kint meg Cris szarik rá így támogatók nélkül ideális préda Vera számára...

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 13:21:50

@mokamini: a legnagyobb problémát én is a szerkesztőkben látom, unalomig ismételt jelenetek, szilánkosra rágott csontok, s mindezt úgy, hogy kiélezik a helyzeteket a nem létező, de erőltetett párkapcsolatokra.
a feladatok meg, pfff. kisdobostáborban kreatívabbak voltak a az úttörős felvigyázók.

lac64 2011.11.28. 13:23:59

Box hét lesz a villában
Attila Csabának: "eljött az én időm"

nosce 2011.11.28. 13:27:25

@antiszociális taho_kismama:
"a legnagyobb problémát én is a szerkesztőkben látom, unalomig ismételt jelenetek, szilánkosra rágott csontok, s mindezt úgy, hogy kiélezik a helyzeteket a nem létező, de erőltetett párkapcsolatokra."

sztem nem az a gond, hanem h egyrészt elbaszták a castingot, mert attól izgalmas egy valóságsó h van két erős csapat amiknek a küzdelme fenntartja a feszkót, itt ugye meg tuja vagy fecó lenne a másik erős csapat ami elég vicces szándék volt, a másik hiba h kiejtették Crist, vele lenne legalább szín a villában nem a savanya arcokat bámulnánk...

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 13:33:12

@nosce: emlékezz a műsor kezdetére. péter mindent megtett, hogy legyen egy másik csapat. az már egy másik kérdés, hogy kikkel állt össze! bandikával és krisszel ugye. a két agyban leginkább elfáradttal. simán lehetett volna két erős csapat, ha pétert hamarabb beküldik és az erőviszonyok nem az alapján dőltek volna el, hogy ki ment be hamarabb. akkor most lenne egy attila-péter vezette hadtest. két jó nagy hadTest, az egyik ráadásul bőrkeményedéssel :)

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 13:35:19

@hannamontanna:
"Lövésem nincs hogyan fogja vezetni Nórival a csillag születiket...??? " magam részéről előre rettegek. már a beharangozó kisfilm is annyira mű

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 13:37:07

@lac64: ez érdekes, az éjszakai összefoglalókban egész jól elvan attila és csaba.
csaba szerint attila, ha egy picit is iszik, tök jófej, mert akkor nem a szerepét hozza.
és azért szinte minden nap isznak. egy picit :))

Zsoofka 2011.11.28. 13:49:39

@hannamontanna:
Szerintem a CSISz-szel nem lesz baj, ott nem kreálnak bunkó helyzeteket a versenyzőknek :)
Abban teljesen igazad van, hogy Lilu A. pártján állt és ezt A. most bebukta. Csakhogy szerintem akkor is szimpatikus, hogy nem akart többet belerúgni Kingába.
Lilu bosszút fog állni azt tuti!

hannamontanna 2011.11.28. 13:59:41

@mokamini: Szinte hallom Lilut: Attila... ja téged nem kérdezlek, mert úgysem a kérdésre válaszolsz....
Lilu egészségtelenül gonosz...:-))))

lac64 2011.11.28. 14:02:58

@mokamini: Nem Lilu, hanem a retek. Jól lehet látni, hogy mindkét műsorvezető ugyanazokat a játékosokat fényezi (pl. Attila), illetve savazza (pl. Csaba)

Zsoofka 2011.11.28. 14:04:00

@lac64:
Luli addigra már elvesztette a nemlétező humorérzékét.
A CSISz-t eddig sem néztem, hááát ő sem hozza meg hozzá a kedvem....
Egyébként kíváncsi vagyok a mai posztra, Hajni nem egészen úgy látta az A.-s sztorit mint én :)

Zsoofka 2011.11.28. 14:05:18

@mokamini:
De az pl. nem értem, hogy Csabával mi a gondjuk. Egyszerűen uncsi, de nem értem miért b.szogatják.....

Zsoofka 2011.11.28. 14:06:07

@mokamini:
De az pl. nem értem, hogy Csabával mi a gondjuk. Egyszerűen uncsi, de nem értem miért b.szogatják.....

nosce 2011.11.28. 14:06:21

@antiszociális taho_kismama:
Peti az nem erős ember ő csak a riportszobában arcoskodik egy igazi riportszoba forradalmár, de a terepen (villa) meg sunyizik, megigér (aztán a riportban meg jól röhögva megszegi) és bujik (Veron) ez nem lehetne sehol vezér csak áruló vagy cselszövő max, különben is annyi a tartása, h ha alfahím rámordulna összefosná magát egy sarokban...tehát marad Attila aztán meg Feco mint ellenpólus :), mert alfahím is olyan mint egy jóllakott vigyorgó ovis vagy mint egy kicsit leeresztett michelin baba :)

Zsoofka 2011.11.28. 14:06:42

Bocs, még kezdő vagyok :)

vallatas 2011.11.28. 14:11:25

Jó lesz ez a box, hosszú keze van Csabának és Gergőnek, ők ketten az esélyesek a fiúk közt a nyerésre!
Csajokra nagyon kíváncsi vagyok, remélem mind részt vesznek benne, Kinguci paraszrlengőjét várom ;]]]
Kinga-Sehi lesz a főmeccs szerintem!
Onlájnból sajnos már kiderült, hogy BTA nem vesz részt benne :-(

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 14:27:03

@nosce: odabent mégiscsak pétert vélik második legerősebb játékosnak. (szerintem bőven nem ő az) egyébként én arra a pillanatra nem emlékszem, mikor adta fel a csapatépítés lehetőségét, és mikor állt be attila mögé.

vallatas 2011.11.28. 14:30:01

@mokamini:
megígérte kiskorában, hogy nem üt meg másokat.

@antiszociális taho_kismama:
kávéházibohocfiúk kiestek, utána!

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 14:31:08

@mokamini: ha nézel online-t kiderül, hogy csaba nem annyira uncsi, mint amennyire az összefoglalókból szándékosan kihagyják. nagyjából azért baszogatják, mert valakit kell baszogatni (ha már másként, másokat nem megy), és ugye eszter illetve csaba voltak azok akik utoljára bementek a villába. addigra már mindenféle szövetség kialakult, ami ideig-óráig kitartott, mostanság bomlanak az egységek. mostantól lesz igazán érdekes a játék. szerintem.

hannamontanna 2011.11.28. 14:32:00

@mokamini: Hát ez szuper volt.... érdekes következtetésekre jutottam. Még a végén kiderítem, hogy az ötlettelen ötletekért nem RK felelős, hanem egy magasabb szempont. hm.

BarBwire 2011.11.28. 14:32:46

@antiszociális taho_kismama: eszter és shadi volt az utolsó aki bement, szerintem Kinga miatt cseszegetik, mert bejön Kingucinak a Csaba, és Attila féltékeny volt.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 14:34:28

@vallatas: ja, ja. de hogy történt? "bocs, beégtem a bandámmal, beállhatok nyalni?" vagy, "helló attila, lehetnék az árnyékod?" vagy? tényleg nem emlékszem.
persze az is lehet, hogy a riportban szóltak attilának, hogy péter befuccsolt a csapatával ezért vedd be a csapatba pls, mert ő -is- a mi emberünk. aztán eccercsak úgy lett.

Tjuca 2011.11.28. 14:36:30

@Peter_Cs: akkor tudom, hol a földed nekem rokonaim odavalósiak

Zsoofka 2011.11.28. 14:38:09

@antiszociális taho_kismama:
Félreértettetek: nem az érdekel, hogy a benti zizik miért b.szogatják, hanem, hogy a kintiek: pl. Lilu.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 14:38:52

@BarBwire: igy van. esztert ki is akarták tenni, shadit ki is tették. előttük csaba jött be (akkor még úgy tudták, hogy utolsóként, aztán jött a csavar, hgy két benti helyett jön két kinti, ők voltak dreszter és shadi). szóval az utolsóként érkezőkre fenték a késüket.
lsd dyucyuska sem volt semmivel érdekesebb, mint egy tuja, őt mégis kedvelték, nyilván egy már megszokott életközösség része volt, nem úgy mint a később érkező "betolakodók". egyébként ez egy normális emberi védekező reakció.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 14:45:32

@mokamini: no, ezt én sem értem. időnként annyira negatívan állítják be csabát és annyira egyértelműen más látszik, mint amit próbálnak előadni. (a múltkor már írtam a köv. példát. lilu: jaj, hát szegény csabán látszik, hogy mennyire rosszul esik neki, hogy valamiben nem ő lett az első. csabán mi látszott: röhögcsélt péterrel. vagy, szintén lilu: csaba végre önmagát adhatja a gitárral, eközben ha csak egy összefoglalót végignézne, láthatná, hogy csaba folyamatosan szerves részét képezi a csapatnak.
lehet, hgoy fáj nekik, hogy csaba ennyire népszerű.
vagy. a beszavazóknál nem csaba ütötte ki a zuglói polgmester fiát?
akárhogy is, ez az indokolatlan savazás borzasztó átlátszó.

beacska 2011.11.28. 14:46:07

@antiszociális taho_kismama: én Attilát és Pétert teljesen egyenrangú társnak érzem ebben a "barátságban"

BarBwire 2011.11.28. 14:47:20

@antiszociális taho_kismama: jesszus a Papcsák fia bejutott volna a vv-be?

Tjuca 2011.11.28. 14:51:54

@capa05: remélem kihívja pétert. ugye, akkor megszűnne a nyűg trágya.

wtfwtf 2011.11.28. 14:52:31

Édes jó istenem elsírom magam! Most komolyan ez a Lilu förmedvény mit keres a képernyőn? Szánalmas amit művel. Ilyen egy buta idegbeteg hülye picsát ritkán lát az ember. Annyi esze van mint egy marék szárított lepkének. Pfff

Zsoofka 2011.11.28. 14:59:31

@butakurva: Hááát ezt a kommentet te sem rideg nyugalommal írtad.... :) Nyugi. Lilu nincs a helyzet magaslatán. Ennyi.

hannamontanna 2011.11.28. 15:00:36

@butakurva: A Lilus öfit én sem bánom ha kihagyom, Hajnit úgyis olvasom. De Balázst nem szívesen hagyom ki.

Müszélia 2011.11.28. 15:03:36

@mokamini: nem volt kerek a villa, hanem szögletes. gergő feltalálta a kör négyszögűsítését.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 15:06:35

@BarBwire: bocs, elírtam, az előző polgmesteré a rátonyié. ala rátonyi márk

Zsoofka 2011.11.28. 15:07:25

@Müszélia: :D Gergő kirohanását és jelét Vera ellen még mindig nem értem... Én azt hittem AM idegesíti.... Persze lehet, hogy lassan összes mindenki zavarja: Tudjátok:
"itt mindenki hülye, csak én vagyok repülő"

Zsoofka 2011.11.28. 15:09:01

@hannamontanna:
Szerintem ma B. lesz. Lilu pihen egy puhafalú szobában :O

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 15:09:31

@Lotyóbridzsida:

vicces vagy... akiről beszélek 20 éve meghalt egy másik földrészen, szóval halvány dunctod se lehet kiről van szó, se neked, se másnak, ennél diszkrétebb nem tudok lenni, a történet viszont fontos és igaz...

hannamontanna 2011.11.28. 15:10:40

@mokamini: Gergő kirohanása? Kb annyira aktív, mint Csaba. Az a sötét folt a múltjában a dolgok szerencsétlen egybeesésének köszönhető szerintem, annyira jófiú.... legalábbis próbál megfelelni. Sok vizet nem zavar. Még a végén megnyeri...

Zsoofka 2011.11.28. 15:12:18

@hannamontanna:
:) Igaz. Úgy értettem önmagához képest heves volt :)

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 15:13:14

@antiszociális taho_kismama: ráadásul duplán elkúrtam, az nem a csaba kategóriája volt.
így végképp nem tudom a csaba ellenszenv okát.
cserébe viszont léptem, mindenkinek remek délutánt/estét!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 15:15:12

@Peter_Cs:

Sajnálnám, ha Vera menne vissza, nagyon idegesítő a szuperioritás tudata és ahogy másokat baszogat vele folyton, szóval se nem szórakoztató, se nem érdekes, csak szimplán kellemetlen, és nagyon egydimenziós.. az rettenetesen abszurd, hogy másokat ribancozik, ez már határeset tudathasadás...

csodálkoznék, ha Veronikát nem szeretnék többen, de elképzelhető, csak épp sajnálatos... én át szoktam pörgetni most már a Verás részeket online, hogy ne kelljen látnom a miss képét, annyira zavar az agybaja és az ahogy még saját magának is hazudik...

wtfwtf 2011.11.28. 15:15:25

@hannamontanna:
Balázzsal nincs gond őt csipázom fényévekkel jobb műsorvezető mint Lilu. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 15:17:15

@capa05:

engem szórakoztat, remélem megbocsátod..

hannamontanna 2011.11.28. 15:18:33

@butakurva: Igen! Sajnos tudja is, de van mire nagyképűnek lennie..:-))) Ennyi. Aki tud, az tud.

Zsoofka 2011.11.28. 15:21:25

@hannamontanna:
? Ezt most nem értem... Mire lehet nagyképű?

TapOut 2011.11.28. 15:21:58

@hannamontanna: számomra Eszter mellett Gergő a legérdektelenebb a villában. Vera akár őt is vihetné, észre sem vennénk, ha kint maradna.
Ja de, Seri néha emlegetné...

hannamontanna 2011.11.28. 15:26:39

@mokamini: Szerintem jól vezeti a műsort/ műsorokat, profi, ezt tudja, és néha elszalad vele a ló... Erre gondoltam.

Zsoofka 2011.11.28. 15:28:45

@hannamontanna:
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a lánya :Ö

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:30:34

@hannamontanna: ha meg Attila -Lilu elképzelésének megfelelően - fikázni kezdi Kingát, akkor meg gyáva, sunyi szemétláda lenne, aki minden lehetőséget megragad, hogy megmarja a Lányt (Akinek a Seggéből Süt a Nap by Hajni), aki visszautasította őt... az a fránya kalap. :D

hannamontanna 2011.11.28. 15:31:21

@mokamini: Így igaz. Michael Schumacher sem szimpatikus, de hogy tud, azt el kell ismerni.

Zsoofka 2011.11.28. 15:32:29

@pushpang:
Tökéletesen egyetértek...
Kellene ide is egy lájk gomb :)

Zsoofka 2011.11.28. 15:33:24

@hannamontanna:
Bezzeg Ayrton Senna... Tinikoromban szerelmes voltam belé....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 15:33:53

@Brr: Verának csak nagy az igazságérzete!

hannamontanna 2011.11.28. 15:35:18

@pushpang: Akkor most Lilu megvezetett engem?? Én úgy vettem ki, hogy Atit akarja kihozni nyerőnek ebből a helyzetből. Béna vagyok? A Lány (ASSN) a szájából meg ömlik a ...hát nem írom le mi.

hannamontanna 2011.11.28. 15:37:10

@mokamini: Én is szerettem volna vele mégegyszer... mert egyszer már szerettem volna..:-)))

nowo 2011.11.28. 15:37:30

@Brr: érdekes,eddig én is magasan Verát és Esztert utáltam a legjobban,de ez most kezd megváltozni.
Most Veronikában csalódtam egy nagyot,mert egyértelműen kiderült,hogy egy teljesen éretlen személyiség,és nem bánnám,ha Vera fogná,és kinthagyná.Nálam mindenképpen Vera alá csúszott rangsorban.
Jelen pillanatban Kinga a legeslegantipatikusabb.
Annyira sajnálom,hogy senki nem merte "megszórni" jelekkel,mert most tuti kintmaradt volna.
Na,azt nagyon tudtam volna élvezni!:)

Zsoofka 2011.11.28. 15:37:52

@hannamontanna:
Szerintem Lilu csak a rendezői utasításnak megfelelően szolgalelkűen b.szogatta az épp aktuális szerelmespárt :Ö

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:38:54

@vallatas: Kinga - Seri? Aaaaz szép lesz.
Emlékeztek pár éve a Sztárbox c. remek műsorra? Sose felejtem el pl. Pandora vs Anettka meccsét.. :D

Zsoofka 2011.11.28. 15:39:00

@hannamontanna:
háát egy-két ajtócsapkodást megért volna...

hannamontanna 2011.11.28. 15:40:31

@mokamini: ..pártatlanul? Habár ő mindenkivel gonosz.

hannamontanna 2011.11.28. 15:42:02

@mokamini: A régi szép idők... amikor még húsz másodperc volt a kerékcsere...:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:42:35

@hannamontanna: nemtom, akár még kedvezni is akart neki Lilu, de szerintem csak csámcsogni akart ezen.. akár utasításra, akár élvezetből. :D
Talán az elmúlt héten túl kevés konfliktus volt Attila és Kinga között, gondolták, hogy kicsit felpiszkálják a parazsat, hátha egymásnak ugranak, mint régebben...
Még ezen az ominózus tetemrehíváson se sikerült annyira felbőszítenie Kingát, hogy az elveszítse a fejét, bár remegett a hangja a vége felé.
Gondolom, Attila ezért is reagálhatott úgy, ahogy.

Zsoofka 2011.11.28. 15:43:14

@hannamontanna:
:)Ja és Palik kereste Damon Hill-t.

hannamontanna 2011.11.28. 15:45:22

@mokamini: azóta sincs meg.....:)
@pushpang: Kinga még sosem uralkodott ennyire magán. Azt vártam mikor sírja el magát. Lilu élvezte volna ha kirohan a fürdőbe bőgve...

Zsoofka 2011.11.28. 15:45:55

@pushpang:
Ezért mondom én, hogy A.-tól pozitív, hogy nem sározta tovább a szitut, hanem hárított. Ha Lilu kellőképp intelligens ezt felfogja és felhasználja, nem pedig erőből rászól. A villalakókat kb. 3 szinttel alsóbbrendűnek kezeli minden másnál....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:46:17

@mokamini: azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy én elfogult vagyok Attilával kapcsolatban. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:47:24

@hannamontanna: engem is meglepett, azt hittem rikácsolni fog.

Zsoofka 2011.11.28. 15:48:11

@pushpang:
Hááát én is.... Mókás, ahogy a szája sarkában enyhén mosolyog :)

hannamontanna 2011.11.28. 15:52:27

@mokamini: ..és mégis ő jött ki ebből a szituból rosszabbul, nem Ati.

Zsoofka 2011.11.28. 15:54:11

@pushpang:
tudod: a pokolban jobb, több az ismerős :)

capa05 2011.11.28. 15:56:40

@Brr: én nem itélem meg más szórakozását... csak arra utaltam, hogy ez a magatartás amit művel enyhén szólva sem szines..,
és hogy nélküle ne lehessen valóság show az meg beteges és szánalmas..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 16:19:01

@capa05:

"szánalmas" nos, ennek a szónak a használata valamilyen rejtett szuperioritás komplexusra utal szerintem, semmitmondó, ám használója intelligensnek akar látszani...

capa05 2011.11.28. 16:35:11

@Brr: nem, én nem vagyok az!!
A látottak alapján használtam a kifejezést, utalva arra, hogy Veronika a magamutogatás és feltünési viszketegség olyan fokán áll amely bennem ellenérzést kelt.
Még azért tituláltam ennek, mert nem vagyok benne biztos, hogy erről csak ő tehet...

csicserierika 2011.11.28. 16:37:47

@pushpang: szerintem is kedvezni akart Lilu, mert Kingu véleményem szerint megérdemelt volna egy jó kis riposztot Attistól, de már megint grál lovag volt a hp-val szemben.
Lilu és Balázs is szerkesztői utasításra kérdezget szerintem. Annak idején Buci sokkal keményebb volt a villalakókkal, ha úgy maszatoltak, mint most Kinguci pl.
Nagy az összhang köztünk, ez olyan furcsa :) :)

traff 2011.11.28. 16:44:07

A jeles mágneses tábláról miért hiányzik a leszürkített melinda és bandi?

Baklövés volt, hogy őket is beszavazták, ezért eltüntették őket örökre?Vagy keskenyebb tábla a jó, nem férnek rá mert kilógna a képből?

Zsoofka 2011.11.28. 16:45:55

@csicserierika:
Majd jön Hajni, és rendet tesz... :) neki tegnap más volt a véleménye.... Kíváncsian várom a mai adagunkat :)

csicserierika 2011.11.28. 16:49:23

@mokamini: ha, ha..Hajnival sokszor nem vagyunk egy nevezőn :)
Sőt, én Lilut sem utálom, inkább ő mint pl. Anikó a kényszervigyorával, és a tegnapi kék ruha sem volt rossz.
Na, most megmondtam :)
Szeláví :)

hannamontanna 2011.11.28. 16:55:44

@csicserierika: A tegnapi kék ruha messziről nagyon jó volt. Közelről nem annyira:-)

csicserierika 2011.11.28. 17:11:25

@hannamontanna: jól van na, nem volt rajtam szemüveg :)

kozi001 2011.11.28. 17:49:05

@csicserierika: Inkább Anikó, mint Lilu...!

csicserierika 2011.11.28. 17:56:29

@kozi001: kinek ki. A belevalót csak pörgetve bírom nézni, mikor ő van.
Ez van.

kozi001 2011.11.28. 17:57:07

@csicserierika: Sztem amit mondasz azt már kinőtte és adoptálódik!

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 18:02:46

@csicserierika: ennek ellenére végigkoktéloztuk és locsogtuk az egész nyarat :DD

csicserierika 2011.11.28. 18:02:59

@kozi001: én nem úgy látom.
Ezen kár vitatkoznunk, mert nem csak ez a bajom vele, de nem is érdemel több szót részemről. Csak példának hoztam fel.

csicserierika 2011.11.28. 18:03:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na ja, savallom, is, hogy nem az Attila a kedvenced :)

csicserierika 2011.11.28. 18:05:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem is tudom, hogy örüljek, vagy sírjak, hogy nem lehet visszaolvasni, mert nem frissíti a gép :) :)

Zsoofka 2011.11.28. 18:06:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Képzeld el milyen hamar meguntátok volna a koktélozást, ha mindketten folyton ugyanazt mondjátok :)

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 18:10:06

@csicserierika: ööö... én örülök :DDDD

@mokamini: :) jahh. és izé. tegnap akkóis nekem volt igazam (tépem a dobozból a papírzsepit és az ágyon ülve trombitálok, mint tegnap veron...) :DDDD

beacska 2011.11.28. 18:10:09

@mokamini: az éjszakaiban azt mondta Gergő, hogy ezzel a jellel azt jelezte, hogy ő a RÉGI Verát szerette (lsd. kulcs), de ez az idegesítő-kötözködő Vera neki nagyon nem jön be. ha visszavedlik, őt fogja visszavárni

csicserierika 2011.11.28. 18:21:05

@lac64: én az első csoportba tartozom:
csak röhögök az egészen :)

csicserierika 2011.11.28. 18:52:20

mindenki lesben áll az új posztra várva ?
Én megcsináltam a pirítósomat, itt a forró hársfatea, én is olvasnék már :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:01:48

Szép estét kommentlakok:)Mindha tennap Hajnika írta volna,hogy gondban van poszttilag ,mert unalmas szar az egész ezért lehet nem van még.:))

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 19:03:09

kb negyed óra, türelem. már szerkesztem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:05:49

@csicserierika: Hársfavirágos szopogatós cukorka a megfázásomra. :)

Nem igaz, hogy mindenki elsőzni akar?! Szégyelljétek magatokat! :D

csicserierika 2011.11.28. 19:06:23

szia Arkangyal ! :)
Addig is gusztáld Cris új nőjét.
Van mit a tejbe aprítania, hogy ezzel a képzavarral éljek :)
www.storyonline.hu/hirek/veronika_hasonmasat_oleli_vvcristofel_foto/37363/

csicserierika 2011.11.28. 19:07:30

@neccharisnyás útonálló: az én koromban már vigyázni kell a éjszakai koffein bevitellel, még elszabadul a pokol :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:09:08

@csicserierika: Puszka kedves csicsrgő Erikám,el nem tudod mennyire nem szimpi nekem ez krisz,már a beszavazón megutáltam.

arkangyal44 2011.11.28. 19:10:20

@csicserierika: e

ez lemaradt a csicsergőből:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:10:51

@csicserierika:
Röhej, öregszem vagy mi, de a du.-i kávé már engem is ébren tart. Sőt, a fekete teát is megérzem már. (nyáron szigorúan csak roi tea, mert a sok napsütés még segítene is fent maradni) Igen. Használódok el. Semmi kétség.

csicserierika 2011.11.28. 19:11:15

@arkangyal44: nem mondom, hogy nem fárasztó a gyerek, azért bohócnak jó volt :)

csicserierika 2011.11.28. 19:12:40

@neccharisnyás útonálló: nekem, meg savat csinál a tea :)
Sztk-ban érzem magam :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:13:51

@csicserierika: Megnéztem a linket,hát mit mondjak?? ég és föld a két nő,ennek a mostaninak aranyos az arca,és azok a légzsákok ??:)))DDDD

csicserierika 2011.11.28. 19:15:16

@arkangyal44: én az arcát nem is figyeltem, elterelődött a figyelmem :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:16:57

@csicserierika: Savra jaja, pirítós, meg doki írt fel nekem valami porított ásványi... fehér por, italba keversz belőle egy kicsit, és jól leköti, az a lényeg. Inkább, mint egy reflux. Korombéli ismerősnek volt, azóta rettegek tőle.

csicserierika 2011.11.28. 19:17:34

jól van, szóismétlés.
Úgy látszik, feletted is eljárt az idő, ha tudtál az arcára is koncentrálni :)

csicserierika 2011.11.28. 19:19:17

@neccharisnyás útonálló: tavasszal és ősszel kulminálódik,ne kérdezd, hogy miért. Nyáron zabálhatok bármit, akkor nincs baj vele :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:23:07

Hogyan lehet megnézni.hohy van-e már új poszt ? hiába frissítek mindig ezt dobja be :))

arkangyal44 2011.11.28. 19:24:01

Lehet a többiek már rég oda írkálnak :((

Zelefánt 2011.11.28. 19:25:30

@neccharisnyás útonálló:
A nyolcvanas évek felé a csehek feltalálták, hogy egy bizonyos kézkrém pirítósra kenve...emelkedett állapotba juttatja a fogyasztót, és még a gyomra sem fog égni tőle.
A haszontalankodás ezáltal kellemessé vált, mi több, felhőtlenné, és a nemzetgazdaságnak is jót tett, hiszen rendkívül megemelkedett a kereslet a szükséges kozmetikum után.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.28. 20:23:51

"Ha már öfi alatt azon gondolkodom rezignáltan, vajon miről fogok holnap írni, baj van."
Mi az az öfi? Öntevékeny Férfiak Intézménye?

Hódos Hajnalka 2011.11.29. 09:29:37

@TrueY: az összefoglaló hogyvoltos beceneve.
süti beállítások módosítása