Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X74

2011. november 27. 17:35 - Hódos Hajnalka

Ha már öfi alatt azon gondolkodom rezignáltan, vajon miről fogok holnap írni, baj van. Nagy baj. Kedvem lenne, csakhogy nincs miről. Unalmas a műsor. Hiába próbálkozik Péter és Attila, már ők is untatnak, sőt, idegesítenek az órák alatti rosszalkodással és a tolvajlással is. Juj, a Filmpozitívon háromnegyed hétkor kezdődik az …és megint dühbe jövünk c. film, egyébként remélem, mindenki szokott hagymás babot csinálni, ami, ugye krumplis hal. Na, essünk túl rajta, hagyjátok magatokat, előbb szabadultok! Jó reggelt kívánok, köpeny! Köpeny! Köpeny! Attila megmosná a fejét, mert nagyon másnapos és köpeny! Veronika és Péter a tegnapi produkció után a szamárpadba kell, hogy üljenek, érdekes, ha Attilának nincs köpenye, Péternek sincs, csodálom, hogy az ujjadat nem vágtad el. De. Itt azért vártam volna az „édes fiam, és ha neked az Attila azt mondja, hogy ugorj a kútba, beleugrasz?” mondatot, ami véleményem szerint a tanárrá válás követelménye a diploma mellett. BTA ne üljön szőrös, bilikék szobamamuszban az iskolapadban, nem, Attila azt a kis kólát sem hozhatja ide. A tanár úr többre menne azzal, ha levetkőzne kisgatyára és azt ordítaná, „ha én egyszer azt mondom, hogy kuss…” (vagy azt, „ha én egyszer azt mondom, hogy szeláví, akkor szeláví!” nem, nem bírok lejönni róla), de ő azt hajtogatja, rá kell hangolódni a holnapi napra, meg hogy tessék tudomásul venni.

Az első felelő Sehi, aki tánclépésekkel vonul ki, a tanár úr kiborul, nehogy holnap így jöjjön ki vizsgázni! Jó, akkor tessék feltenni a kérdést! A reneszánszról kéne beszélni. Akkor tessék kérdezni! Attila jöjjön ki segíteni, Sehi hisztizik, de ő tudja, és ő akarja mondani a Boccacciót – aki egy olasz író egyébként – mert az az ő témaköre és azt is tudja, hogy a görögöknek milyen isteneik voltak. Attila nem tud felelni, mert Péter kő-papír-ollózik és inzultálja, pedig ő készült. Minden nap készül és reméli, hogy jövő héten züllött, alkoholista hét lesz, munkahelyi elbocsátásokkal. És kurvákkal.

Tesiórán ő és Péter a tanársegédek, hiszen fel vannak mentve. Amíg a többiek a sorversennyel vannak elfoglalva, addig röhögnek az Alfahímen, na, itt a másik díszfasz is! Attila attól fél, ha Analfáék veszítenek, Gergő felkap egy zsámolyt és agyonbassza vele a tanárt. Nézzük a Fecót is, a komoly, kétgyerekes családapát! Ha van otthon egy lufi, elmarja a gyerektől! Elbaszták – ezt is – a tanár úr rutinos, és a kezében tartja a naplót, pedig az előbb ott volt előttük. A talajgyakorlatból Annamari cigánykerekét emelném ki, a nagyon öreg, reumás ganajtúró bogár átesik a golyóján címmel illetem a mozdulatsort. Gergő a maga feladata után elnyeri az Analfa Aladár nevet. Juj, a tanárnő haja ki van vasalva! Igen, és magyar feltalálókkal fognak a töriórán foglalkozni. Ki tudja, ki találta fel ezt? Nem, nem Flopi János! Az ott egy Rubin kocka Annamari szerint. Akkórubik. És a feltaláló neve? János. Helyett? Ernő. Rubik Ernő. Nézzük a pajzsokat, hátha az nem lesz ilyen fájdalmas. Vera pajzsán a monogramja látható és a játék elején őt fekete mambának nevezték, ezért azt is rajzolt rá. Hát, ha Vera egy fekete mamba, akkor minimum egy birkát nyelt le, valamint itt kérek elnézést Tarantinótól is egyúttal. Attila sem elégedett, nem-nem, pusztán csak azt mondták rá, hogy egy kígyó. Attila ne hazudjon, ő mondta, hogy fekete mamba! A díszítés ezazamaz igazándiból és a lényeg rajta van.

Veronikáén is, ő félreértette a feladatot, miért nem csodálkozom? Pajzs vs óvszer, a lényeg a védekezés! Vera kiröhögi Veronikát, az cserébe leszörnyellázza, a tanárnő próbálja menteni a menthetőt, nagyon kreatív munka, még reklámnak is beillene! Óra után Veron morog Péternek, nem is érti, mi baja van Verának vele, folyton baszogatja. Tegyék rá a jelet, ha kicsit is szeretik, kiviszi, mert nem bír vele együtt élni. Vagy ő megy, vagy én. Péter nyugtatja, meg fog oldódni a dolog és ne foglalkozzon ezzel az idegbeteg nővel. Míg Gergő alszik, Attila és Péter megpróbálják felfeszíteni a kasszáját, nem sikerül, ezért rázzák, mint Krisztus a vargát, hátha kihullik belőle némi pénz, de én csak arra tudok figyelni, ha Veronika nyárászkodva még egyszer azt mondja, Petike, kikapcsolom a tévét. Gergő biztos benne, hogy történt valami, Attila jópofáskodik és közben lapka sajtot zabál.

Villaismeretekből is vizsgázni kell, mert amióta Kinga és Attila nem nyűglődnek, valamint Fecó MárNemPulikutya, azóta egy valamirevaló gecizés nem volt a Villában, leszámítva a szerencsétlen Vera erőzését Veronikával, de az meg annyira szánalmasan gagyi, hogy nem is vesztegetek rá több szót. Attila témája: az elmúlt két hét konfliktusai a Villában. Vera és Veronika viszonyát hozza fel, ami egy mélyről jövő féltékenységből átváltott ösztönös utálatba. Vera keresi a fogást, próbálja a Kis Tücsköt kellemetlen helyzetekbe toloncolni (sic!), ha nincs ilyen, csinálsz. Vera elismeri, az APRÓ féltékenység valós dolog, de az unszimpátia a játék kezdete óta megvan. Nem szándékosan nem fejti most ki, majd egyszer. Vera témája a trehányság, hát ki gondolta volna, hogy szerinte Veronika a legtrehányabb lány a Villában! Utána Sehere és BTA következnek. Seri vitába száll, ez a te unszimpátia listád bazmeg, de Vera leoltja, az még hagyján, hogy trehányak, még mosogatni sem tudnak. Veronika témája a hiszti és kiborulás. Hát hisztiben Kinga jeles. Vera, te meg folyamatosan baszogatsz! És ez hogy jön a hisztihez? Jó, akkor felolvasom. Vera konfliktusokkal leplezi érzelmi labilitását, így próbál erősnek látszani, de nem az. Lenéz mindenkit, Péterre kivan, fölényeskedik. Lehet, hogy ez nem hiszti, csak kezd megbolondulni. Akkor Vera meg elmondja, hogy a Veronika itt a legolcsóbb RibizliGizi, mert olcsó az, amit csinál. Egyik pasi ágyából mászik a másikéba. Ez olyan szép, mikor az egyik nő ribancozza a másikat, pláne, mikor az erkölcs lángoszlopairól beszélünk, ennél már csak a baszatlan frusztrált picsázás szebb, kiváltképp, ha aki mondja, pusztán darabra van megcsinálva. Harminc alatt ez legalább havi kettőt jelent, negyvenöt fölött házassági évfordulót és a szülinapot. Az igénytelenezést nem fejtem ki, mert meg akarom nézni az utolsó pár kört.

Veronikának se kell több, kurva szarul és támadhatónak érzi magát. Kívülről mindez másként jöhet le, úgyhogy ezt véglegesen le kell tisztázni a Petivel, mert magából is elege van, a Verának meg rohadtul igaza. Nem kéne bújni, akarom mondani bujcizni. Péternek ráadásul föl is áll rá a khm...khm. Ez Veronikát zavarja. És Péter a combját is fogdossa a pad alatt. Ez gáz. Jó, hát akkor ennyi, Peti nem akarja kínos helyzetbe hozni. Kicsit később Veronika a szobában nyavalyog, na, szegény Peti, most jól eltaszította magától, azért is ölelgeti mostanában Attilát, mert az barátként tekint rá. A kezembe temetem az arcom, jézus ereje. Az utolsó tíz percben szemtanúi lehetünk annak, BTA hogyan válik a Villa spiclijévé és első számú közellenségé. Nagy az ő bűne, beült a nyomicsapathoz a nyugiba. Csodálkozom is, hogy ott helyben nem kövezték meg. Kinga és Fecó faggatják, mit csinál a másik csapat? Attiláék nem magukra rakják? Csabi nyugodtan ülhet a picsáján, nyugi. Attila, ha kap jelet, vagy Kingát viszi, vagy őt és azért van itt, mert nem akart Attilával benn lenni, undorodik tőle. Benn Péter veszi észre, hogy Annamari nincs ott velük, mi ez? Fél! Tövig elkezdett nyalni a Verának is! Eszter megint elmondja, BTA azt mondta, ha a beleegyezése nélkül megszórják, vagy Pétert viszi magával, vagy Attilát. Péternek megint nagy a pofája, micsoda? Akár ölben viszi ki! Attila küldené, mindegy, hogy kihívott vagy kiválasztott, csak lássa a Villán kívül. Kinga kedvesen ítélkezik a riportban, akkora spicli ez az Annamari, mint az állat, érzi, hogy rezeg a léc. Péter szerint BTA nagyon ostobán próbálja kijátszani egymás ellen az embereket. Ők ketten össze is találkoznak, Péter még puszit is ad Kingucinak. Képmutatásból, hihihi. A politikai berendezkedés nagyon durván változik napról-napra. Bölcsen bólogatnak, aztán Annamarira terelődik a szó. Nem kell két perc, kitalálják, letesztelik a csajt. Péter mondd neki valamit, Kinga megpróbálja belőle kiszedni, és ha kiderül, hogy spicli, az nagyon ciki! Péter örül, szuper ötlet, aztán együtt viháncolnak a fürdőben.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1048 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 14:38:52

@BarBwire: igy van. esztert ki is akarták tenni, shadit ki is tették. előttük csaba jött be (akkor még úgy tudták, hogy utolsóként, aztán jött a csavar, hgy két benti helyett jön két kinti, ők voltak dreszter és shadi). szóval az utolsóként érkezőkre fenték a késüket.
lsd dyucyuska sem volt semmivel érdekesebb, mint egy tuja, őt mégis kedvelték, nyilván egy már megszokott életközösség része volt, nem úgy mint a később érkező "betolakodók". egyébként ez egy normális emberi védekező reakció.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 14:45:32

@mokamini: no, ezt én sem értem. időnként annyira negatívan állítják be csabát és annyira egyértelműen más látszik, mint amit próbálnak előadni. (a múltkor már írtam a köv. példát. lilu: jaj, hát szegény csabán látszik, hogy mennyire rosszul esik neki, hogy valamiben nem ő lett az első. csabán mi látszott: röhögcsélt péterrel. vagy, szintén lilu: csaba végre önmagát adhatja a gitárral, eközben ha csak egy összefoglalót végignézne, láthatná, hogy csaba folyamatosan szerves részét képezi a csapatnak.
lehet, hgoy fáj nekik, hogy csaba ennyire népszerű.
vagy. a beszavazóknál nem csaba ütötte ki a zuglói polgmester fiát?
akárhogy is, ez az indokolatlan savazás borzasztó átlátszó.

beacska 2011.11.28. 14:46:07

@antiszociális taho_kismama: én Attilát és Pétert teljesen egyenrangú társnak érzem ebben a "barátságban"

BarBwire 2011.11.28. 14:47:20

@antiszociális taho_kismama: jesszus a Papcsák fia bejutott volna a vv-be?

Tjuca 2011.11.28. 14:51:54

@capa05: remélem kihívja pétert. ugye, akkor megszűnne a nyűg trágya.

wtfwtf 2011.11.28. 14:52:31

Édes jó istenem elsírom magam! Most komolyan ez a Lilu förmedvény mit keres a képernyőn? Szánalmas amit művel. Ilyen egy buta idegbeteg hülye picsát ritkán lát az ember. Annyi esze van mint egy marék szárított lepkének. Pfff

Zsoofka 2011.11.28. 14:59:31

@butakurva: Hááát ezt a kommentet te sem rideg nyugalommal írtad.... :) Nyugi. Lilu nincs a helyzet magaslatán. Ennyi.

hannamontanna 2011.11.28. 15:00:36

@butakurva: A Lilus öfit én sem bánom ha kihagyom, Hajnit úgyis olvasom. De Balázst nem szívesen hagyom ki.

Müszélia 2011.11.28. 15:03:36

@mokamini: nem volt kerek a villa, hanem szögletes. gergő feltalálta a kör négyszögűsítését.

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 15:06:35

@BarBwire: bocs, elírtam, az előző polgmesteré a rátonyié. ala rátonyi márk

Zsoofka 2011.11.28. 15:07:25

@Müszélia: :D Gergő kirohanását és jelét Vera ellen még mindig nem értem... Én azt hittem AM idegesíti.... Persze lehet, hogy lassan összes mindenki zavarja: Tudjátok:
"itt mindenki hülye, csak én vagyok repülő"

Zsoofka 2011.11.28. 15:09:01

@hannamontanna:
Szerintem ma B. lesz. Lilu pihen egy puhafalú szobában :O

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 15:09:31

@Lotyóbridzsida:

vicces vagy... akiről beszélek 20 éve meghalt egy másik földrészen, szóval halvány dunctod se lehet kiről van szó, se neked, se másnak, ennél diszkrétebb nem tudok lenni, a történet viszont fontos és igaz...

hannamontanna 2011.11.28. 15:10:40

@mokamini: Gergő kirohanása? Kb annyira aktív, mint Csaba. Az a sötét folt a múltjában a dolgok szerencsétlen egybeesésének köszönhető szerintem, annyira jófiú.... legalábbis próbál megfelelni. Sok vizet nem zavar. Még a végén megnyeri...

Zsoofka 2011.11.28. 15:12:18

@hannamontanna:
:) Igaz. Úgy értettem önmagához képest heves volt :)

antiszociális taho_kismama 2011.11.28. 15:13:14

@antiszociális taho_kismama: ráadásul duplán elkúrtam, az nem a csaba kategóriája volt.
így végképp nem tudom a csaba ellenszenv okát.
cserébe viszont léptem, mindenkinek remek délutánt/estét!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 15:15:12

@Peter_Cs:

Sajnálnám, ha Vera menne vissza, nagyon idegesítő a szuperioritás tudata és ahogy másokat baszogat vele folyton, szóval se nem szórakoztató, se nem érdekes, csak szimplán kellemetlen, és nagyon egydimenziós.. az rettenetesen abszurd, hogy másokat ribancozik, ez már határeset tudathasadás...

csodálkoznék, ha Veronikát nem szeretnék többen, de elképzelhető, csak épp sajnálatos... én át szoktam pörgetni most már a Verás részeket online, hogy ne kelljen látnom a miss képét, annyira zavar az agybaja és az ahogy még saját magának is hazudik...

wtfwtf 2011.11.28. 15:15:25

@hannamontanna:
Balázzsal nincs gond őt csipázom fényévekkel jobb műsorvezető mint Lilu. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 15:17:15

@capa05:

engem szórakoztat, remélem megbocsátod..

hannamontanna 2011.11.28. 15:18:33

@butakurva: Igen! Sajnos tudja is, de van mire nagyképűnek lennie..:-))) Ennyi. Aki tud, az tud.

Zsoofka 2011.11.28. 15:21:25

@hannamontanna:
? Ezt most nem értem... Mire lehet nagyképű?

TapOut 2011.11.28. 15:21:58

@hannamontanna: számomra Eszter mellett Gergő a legérdektelenebb a villában. Vera akár őt is vihetné, észre sem vennénk, ha kint maradna.
Ja de, Seri néha emlegetné...

hannamontanna 2011.11.28. 15:26:39

@mokamini: Szerintem jól vezeti a műsort/ műsorokat, profi, ezt tudja, és néha elszalad vele a ló... Erre gondoltam.

Zsoofka 2011.11.28. 15:28:45

@hannamontanna:
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a lánya :Ö

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:30:34

@hannamontanna: ha meg Attila -Lilu elképzelésének megfelelően - fikázni kezdi Kingát, akkor meg gyáva, sunyi szemétláda lenne, aki minden lehetőséget megragad, hogy megmarja a Lányt (Akinek a Seggéből Süt a Nap by Hajni), aki visszautasította őt... az a fránya kalap. :D

hannamontanna 2011.11.28. 15:31:21

@mokamini: Így igaz. Michael Schumacher sem szimpatikus, de hogy tud, azt el kell ismerni.

Zsoofka 2011.11.28. 15:32:29

@pushpang:
Tökéletesen egyetértek...
Kellene ide is egy lájk gomb :)

Zsoofka 2011.11.28. 15:33:24

@hannamontanna:
Bezzeg Ayrton Senna... Tinikoromban szerelmes voltam belé....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 15:33:53

@Brr: Verának csak nagy az igazságérzete!

hannamontanna 2011.11.28. 15:35:18

@pushpang: Akkor most Lilu megvezetett engem?? Én úgy vettem ki, hogy Atit akarja kihozni nyerőnek ebből a helyzetből. Béna vagyok? A Lány (ASSN) a szájából meg ömlik a ...hát nem írom le mi.

hannamontanna 2011.11.28. 15:37:10

@mokamini: Én is szerettem volna vele mégegyszer... mert egyszer már szerettem volna..:-)))

nowo 2011.11.28. 15:37:30

@Brr: érdekes,eddig én is magasan Verát és Esztert utáltam a legjobban,de ez most kezd megváltozni.
Most Veronikában csalódtam egy nagyot,mert egyértelműen kiderült,hogy egy teljesen éretlen személyiség,és nem bánnám,ha Vera fogná,és kinthagyná.Nálam mindenképpen Vera alá csúszott rangsorban.
Jelen pillanatban Kinga a legeslegantipatikusabb.
Annyira sajnálom,hogy senki nem merte "megszórni" jelekkel,mert most tuti kintmaradt volna.
Na,azt nagyon tudtam volna élvezni!:)

Zsoofka 2011.11.28. 15:37:52

@hannamontanna:
Szerintem Lilu csak a rendezői utasításnak megfelelően szolgalelkűen b.szogatta az épp aktuális szerelmespárt :Ö

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:38:54

@vallatas: Kinga - Seri? Aaaaz szép lesz.
Emlékeztek pár éve a Sztárbox c. remek műsorra? Sose felejtem el pl. Pandora vs Anettka meccsét.. :D

Zsoofka 2011.11.28. 15:39:00

@hannamontanna:
háát egy-két ajtócsapkodást megért volna...

hannamontanna 2011.11.28. 15:40:31

@mokamini: ..pártatlanul? Habár ő mindenkivel gonosz.

hannamontanna 2011.11.28. 15:42:02

@mokamini: A régi szép idők... amikor még húsz másodperc volt a kerékcsere...:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:42:35

@hannamontanna: nemtom, akár még kedvezni is akart neki Lilu, de szerintem csak csámcsogni akart ezen.. akár utasításra, akár élvezetből. :D
Talán az elmúlt héten túl kevés konfliktus volt Attila és Kinga között, gondolták, hogy kicsit felpiszkálják a parazsat, hátha egymásnak ugranak, mint régebben...
Még ezen az ominózus tetemrehíváson se sikerült annyira felbőszítenie Kingát, hogy az elveszítse a fejét, bár remegett a hangja a vége felé.
Gondolom, Attila ezért is reagálhatott úgy, ahogy.

Zsoofka 2011.11.28. 15:43:14

@hannamontanna:
:)Ja és Palik kereste Damon Hill-t.

hannamontanna 2011.11.28. 15:45:22

@mokamini: azóta sincs meg.....:)
@pushpang: Kinga még sosem uralkodott ennyire magán. Azt vártam mikor sírja el magát. Lilu élvezte volna ha kirohan a fürdőbe bőgve...

Zsoofka 2011.11.28. 15:45:55

@pushpang:
Ezért mondom én, hogy A.-tól pozitív, hogy nem sározta tovább a szitut, hanem hárított. Ha Lilu kellőképp intelligens ezt felfogja és felhasználja, nem pedig erőből rászól. A villalakókat kb. 3 szinttel alsóbbrendűnek kezeli minden másnál....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:46:17

@mokamini: azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy én elfogult vagyok Attilával kapcsolatban. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 15:47:24

@hannamontanna: engem is meglepett, azt hittem rikácsolni fog.

Zsoofka 2011.11.28. 15:48:11

@pushpang:
Hááát én is.... Mókás, ahogy a szája sarkában enyhén mosolyog :)

hannamontanna 2011.11.28. 15:52:27

@mokamini: ..és mégis ő jött ki ebből a szituból rosszabbul, nem Ati.

Zsoofka 2011.11.28. 15:54:11

@pushpang:
tudod: a pokolban jobb, több az ismerős :)

capa05 2011.11.28. 15:56:40

@Brr: én nem itélem meg más szórakozását... csak arra utaltam, hogy ez a magatartás amit művel enyhén szólva sem szines..,
és hogy nélküle ne lehessen valóság show az meg beteges és szánalmas..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 16:19:01

@capa05:

"szánalmas" nos, ennek a szónak a használata valamilyen rejtett szuperioritás komplexusra utal szerintem, semmitmondó, ám használója intelligensnek akar látszani...

capa05 2011.11.28. 16:35:11

@Brr: nem, én nem vagyok az!!
A látottak alapján használtam a kifejezést, utalva arra, hogy Veronika a magamutogatás és feltünési viszketegség olyan fokán áll amely bennem ellenérzést kelt.
Még azért tituláltam ennek, mert nem vagyok benne biztos, hogy erről csak ő tehet...

csicserierika 2011.11.28. 16:37:47

@pushpang: szerintem is kedvezni akart Lilu, mert Kingu véleményem szerint megérdemelt volna egy jó kis riposztot Attistól, de már megint grál lovag volt a hp-val szemben.
Lilu és Balázs is szerkesztői utasításra kérdezget szerintem. Annak idején Buci sokkal keményebb volt a villalakókkal, ha úgy maszatoltak, mint most Kinguci pl.
Nagy az összhang köztünk, ez olyan furcsa :) :)

traff 2011.11.28. 16:44:07

A jeles mágneses tábláról miért hiányzik a leszürkített melinda és bandi?

Baklövés volt, hogy őket is beszavazták, ezért eltüntették őket örökre?Vagy keskenyebb tábla a jó, nem férnek rá mert kilógna a képből?

Zsoofka 2011.11.28. 16:45:55

@csicserierika:
Majd jön Hajni, és rendet tesz... :) neki tegnap más volt a véleménye.... Kíváncsian várom a mai adagunkat :)

csicserierika 2011.11.28. 16:49:23

@mokamini: ha, ha..Hajnival sokszor nem vagyunk egy nevezőn :)
Sőt, én Lilut sem utálom, inkább ő mint pl. Anikó a kényszervigyorával, és a tegnapi kék ruha sem volt rossz.
Na, most megmondtam :)
Szeláví :)

hannamontanna 2011.11.28. 16:55:44

@csicserierika: A tegnapi kék ruha messziről nagyon jó volt. Közelről nem annyira:-)

csicserierika 2011.11.28. 17:11:25

@hannamontanna: jól van na, nem volt rajtam szemüveg :)

kozi001 2011.11.28. 17:49:05

@csicserierika: Inkább Anikó, mint Lilu...!

csicserierika 2011.11.28. 17:56:29

@kozi001: kinek ki. A belevalót csak pörgetve bírom nézni, mikor ő van.
Ez van.

kozi001 2011.11.28. 17:57:07

@csicserierika: Sztem amit mondasz azt már kinőtte és adoptálódik!

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 18:02:46

@csicserierika: ennek ellenére végigkoktéloztuk és locsogtuk az egész nyarat :DD

csicserierika 2011.11.28. 18:02:59

@kozi001: én nem úgy látom.
Ezen kár vitatkoznunk, mert nem csak ez a bajom vele, de nem is érdemel több szót részemről. Csak példának hoztam fel.

csicserierika 2011.11.28. 18:03:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na ja, savallom, is, hogy nem az Attila a kedvenced :)

csicserierika 2011.11.28. 18:05:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem is tudom, hogy örüljek, vagy sírjak, hogy nem lehet visszaolvasni, mert nem frissíti a gép :) :)

Zsoofka 2011.11.28. 18:06:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Képzeld el milyen hamar meguntátok volna a koktélozást, ha mindketten folyton ugyanazt mondjátok :)

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 18:10:06

@csicserierika: ööö... én örülök :DDDD

@mokamini: :) jahh. és izé. tegnap akkóis nekem volt igazam (tépem a dobozból a papírzsepit és az ágyon ülve trombitálok, mint tegnap veron...) :DDDD

beacska 2011.11.28. 18:10:09

@mokamini: az éjszakaiban azt mondta Gergő, hogy ezzel a jellel azt jelezte, hogy ő a RÉGI Verát szerette (lsd. kulcs), de ez az idegesítő-kötözködő Vera neki nagyon nem jön be. ha visszavedlik, őt fogja visszavárni

csicserierika 2011.11.28. 18:21:05

@lac64: én az első csoportba tartozom:
csak röhögök az egészen :)

csicserierika 2011.11.28. 18:52:20

mindenki lesben áll az új posztra várva ?
Én megcsináltam a pirítósomat, itt a forró hársfatea, én is olvasnék már :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:01:48

Szép estét kommentlakok:)Mindha tennap Hajnika írta volna,hogy gondban van poszttilag ,mert unalmas szar az egész ezért lehet nem van még.:))

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 19:03:09

kb negyed óra, türelem. már szerkesztem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:05:49

@csicserierika: Hársfavirágos szopogatós cukorka a megfázásomra. :)

Nem igaz, hogy mindenki elsőzni akar?! Szégyelljétek magatokat! :D

csicserierika 2011.11.28. 19:06:23

szia Arkangyal ! :)
Addig is gusztáld Cris új nőjét.
Van mit a tejbe aprítania, hogy ezzel a képzavarral éljek :)
www.storyonline.hu/hirek/veronika_hasonmasat_oleli_vvcristofel_foto/37363/

csicserierika 2011.11.28. 19:07:30

@neccharisnyás útonálló: az én koromban már vigyázni kell a éjszakai koffein bevitellel, még elszabadul a pokol :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:09:08

@csicserierika: Puszka kedves csicsrgő Erikám,el nem tudod mennyire nem szimpi nekem ez krisz,már a beszavazón megutáltam.

arkangyal44 2011.11.28. 19:10:20

@csicserierika: e

ez lemaradt a csicsergőből:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:10:51

@csicserierika:
Röhej, öregszem vagy mi, de a du.-i kávé már engem is ébren tart. Sőt, a fekete teát is megérzem már. (nyáron szigorúan csak roi tea, mert a sok napsütés még segítene is fent maradni) Igen. Használódok el. Semmi kétség.

csicserierika 2011.11.28. 19:11:15

@arkangyal44: nem mondom, hogy nem fárasztó a gyerek, azért bohócnak jó volt :)

csicserierika 2011.11.28. 19:12:40

@neccharisnyás útonálló: nekem, meg savat csinál a tea :)
Sztk-ban érzem magam :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:13:51

@csicserierika: Megnéztem a linket,hát mit mondjak?? ég és föld a két nő,ennek a mostaninak aranyos az arca,és azok a légzsákok ??:)))DDDD

csicserierika 2011.11.28. 19:15:16

@arkangyal44: én az arcát nem is figyeltem, elterelődött a figyelmem :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:16:57

@csicserierika: Savra jaja, pirítós, meg doki írt fel nekem valami porított ásványi... fehér por, italba keversz belőle egy kicsit, és jól leköti, az a lényeg. Inkább, mint egy reflux. Korombéli ismerősnek volt, azóta rettegek tőle.

csicserierika 2011.11.28. 19:17:34

jól van, szóismétlés.
Úgy látszik, feletted is eljárt az idő, ha tudtál az arcára is koncentrálni :)

csicserierika 2011.11.28. 19:19:17

@neccharisnyás útonálló: tavasszal és ősszel kulminálódik,ne kérdezd, hogy miért. Nyáron zabálhatok bármit, akkor nincs baj vele :)

arkangyal44 2011.11.28. 19:23:07

Hogyan lehet megnézni.hohy van-e már új poszt ? hiába frissítek mindig ezt dobja be :))

arkangyal44 2011.11.28. 19:24:01

Lehet a többiek már rég oda írkálnak :((

Zelefánt 2011.11.28. 19:25:30

@neccharisnyás útonálló:
A nyolcvanas évek felé a csehek feltalálták, hogy egy bizonyos kézkrém pirítósra kenve...emelkedett állapotba juttatja a fogyasztót, és még a gyomra sem fog égni tőle.
A haszontalankodás ezáltal kellemessé vált, mi több, felhőtlenné, és a nemzetgazdaságnak is jót tett, hiszen rendkívül megemelkedett a kereslet a szükséges kozmetikum után.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.28. 20:23:51

"Ha már öfi alatt azon gondolkodom rezignáltan, vajon miről fogok holnap írni, baj van."
Mi az az öfi? Öntevékeny Férfiak Intézménye?

Hódos Hajnalka 2011.11.29. 09:29:37

@TrueY: az összefoglaló hogyvoltos beceneve.
süti beállítások módosítása