Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x07 - Cold Grey Light of Dawn

2011. november 19. 08:31 - sixx

Az előző részben túl sok lényeges nem történt, Marnie testébe beköltözött egy igen mérges spanyol banya szelleme, Jézuskát meg kígyóval maratta a sajtá nagyfaterja, ja, és Eric megcsinálta Sookie-t, akit ha jól számolom, már három szereplő is megdugott, és hol van még a sorozat vége. Arlene háza leégett, mert a démoni gyerek szemmel verte. Pam egyre arcátlanabb, Jason meg továbbra is egy idióta, de ezzel nem mondtunk újat. A legkeményebb napja Samnek lesz, akinek a nőjét a saját testvére pocsíkolta meg. Ha ez nem lenne elég, itt bővebben is írnak az eddigi eseményekről.

Marnie meglóg a vámpírsittről, mert megbabonázta a körszakállas spanyol vámpírt, aki 500 évvel ezelőtt egy spanyol boszorkányt erőszakolt meg. Marnie nem magától ennyire ügyes, hanem mert belebújt a bőrébe Antonia, a spanyol banya, és most igazán kibaszik a vámpírokkal. Első körben a körszakállas kinyírja Bill biztonsági főnöknőjét, majd kapja az újabb ukázt: eredj a királyhoz és mondd meg neki, hogy Antona visszatért. Fog neki örülni, már látom. Pam kissé ideges, nagyon összejöttek neki a dolgok (Eric törölt agya, a rothadó arca, Bill teszetoszasága), a legjobb ilyenkor, mondja a vámpír álmoskönyv, ha kiszívod a vérét valami nyomorultnak. Tara van kéznél és a csaja, Pam először a barátnőt szívná szárazra, de Tara úgy vágja fejbe egy vascsővel, hogy kiszakad a fejéből egy darab. Guszta.

Pam nem az a türelmes típus, Tarát a nyakánál fogva emeli a magasba, de az utolsó pillanatban vakuk villannak, a parkolóban pár turista videózza az eseményeket, megy fel a youtube-ra, mondja az egyik, Pam meg inkább visszavonulót fúj, minek a feltűnés, ugye. Ez meg nem is vámpír, hanem zombi, mondja az egyik nézelődő, nem vagyok zombi bazdmeg, sziszegi Pam a sírógörcs szélén, majd belesúgja Tara fülébe, hogy neki oszt édesmindegy, mikor, de szét fogja szaggatni, mint bolond a hógolyót, majd elszalad. Tara elég szarul van. Jézuska sincs jól, és kiabál a nagyfaterral, aki meg azárt ideges, mert éppen nyolcadik hónapban járó feleségét dugta, és ilyenkor nem illik zavarni az embert. Nem leszek olyan, mint te, üvölti Jézuska, meg eleve, milyen már, hogy megmarattál a nagyon halálos kígyó mérgivel? És a fiad szelleme mentett meg?

A fiam, kérdez vissza a félbolond mexikói, az tíz éve halott, bazdmeg, hogy került ide? Hát Lafayette médium, úgy, mondja Jézuska (tényleg? szúrja be Lafayette), de nem ez a lényeg, hanem az, hogy az életemet kockáztattad. Én meg médium vagyok, ne már, mondja Lafayette kicsivel hangosabban, az, feleli a másik kettő, gratulálunk, és üvöltöznek tovább. A nagyfater visszamegy a nejét dugni, Jézuska mehet isten hírével, Lafayette lesz a kulcs a Marnie elleni harcban? Otthon, a mesebeli kerek erdőben, ahol Eric dugta (dugja?) Sookie-t a mohaágyon, farkasemberek gyülekeznek a holdfényben, szarvast nyúznak és a vérével megjelölik Debbie-t meg Alcide-ot, akik így falkatagok lesznek, és örvendenek, Debbie nagyon, Alcide meg csak legbelül, mert ő egy ilyen magányos farkas típus.

Alcide fülig szerelmes Sookie-ba, és még ezt a boldog pillanatot is el tudja kúrni azzal, hogy megkeresi az erdőben, de nem sok öröme telik benne, mert Eric még mindig dugja a foghíjas pincérnőt. Alcide-ban összeomlik egy világ, Debbie előveszi a legjobb "én megmondtam neked, hogy egy büdös ribanc" arckifejezését, szegény farkasember. Bill,a pöcsfej még nem sejti, hogy ez egy nagyon szar este lesz, de megjön a körszakállas, hatás alatt levő vámpír és rátámad, először lelövi (minek?), aztán egy ezüstkarót verne a mellébe, de Billnek is van pisztolya, és visszalő, aztán meg már nála a karó, és a körszakállas biomasszává válik a nappali padlóján. Annyit azért elmond, hogy Antonia baszakodik a vámpírokkal.

Tara Sam kocsmájának parkolójában kirúgja a nőjét és önsajnál, jaja, mi lesz velem így, hogy egy félig elrohadt vámpír vadászik rám, brühühü, remélem kinyírnak, az. Kiszáll a kocsiból, eredj, mondja a nőjének, nekem már úgyis mindegy, és sír egyre. Nem érdekes. Jason otthon tornagyakorlatokkal próbálja levezetni a merevedését, de nem megy, mert a melltartós Jessicát látja lelki szemei előtt állandó jelleggel. Megjön Hoyt, aki aggódik Jason miatt, hiszen a párducemberek megerőszakolták jó sokszor (Jason fellélegezhet, mert ő meg azt hitte, Hoyt sejt valamit Jessicával kapcsolatban).

Jess közben Billnél van, a király beavatja az eseményekbe, itt van Antonia, szar van a levesben. Ki az a nő? Aki 400 évvel ezelőtt rá tudta erőltetni az akaratát a vámpírokra, az. Megégették, de a szelleme visszatért Marnie testében. És most mi szarban vagyunk, de nagyon, mert Antonia mond egy igét, mi meg megyünk a napba és elégünk elevenen. De hát miért, kérdi Jess, hát mert nem szereti a vámpírokat, mondja Bill. A következő snittben a király kiadja az ukázt: minden vámpír húzzon el az államból, aki marad, az ezüsttel láncolja le magát, mert úgy nem tudja elcsábítani a banya. Eric, ha már a vámpíroknál tartunk, a házig dugja Sookie-t, aztán odabent is folytatja. Utána meg alszanak, és romantikus dolgokat mondogatnak egymásnak.

Pam, ha lehet ezt fokozni, még az eddiginél is szarabbul van, most éppen a bőrét szaggatja le róla egy orvos(?), és elmondja neki, hogy a külső rohadást ezzel meg lehet állítani, de a belsőt nem, és hát ez már örökre így marad, szóval tessen megbarátkozni a gondolattal hogy mostantól naponta négyszer hat injekciót kell beadni ahhoz, hogy a vámpírnő külseje ne olyan legyen, mint egy zombi segge. Sam Tommy-t vitte kórházba, ezek szerint nagyon megterhelő az alakváltók számára, ha másik emberré kell átváltozniuk. Tommy már jól van, és persze hazudik. Bill Sookie-hoz megy el, de Ericcel akar tárgyalni, mert ha nem vigyáz, jön Marnie és elviszi. Bill elmeséli a sztorit, banya, inkvizíció, varázsige, máglya, Marnie, ezüstlánc. Ha kedves az életed(???), Eric, akkor leláncolod magad, mondja és elhúz.

Tara az út mentén kolbászol és vedel, zajt hall a bokrok közül, és azt hiszi Pam az, de nem, hanem a Marnie-jelmezes Antonia. Beavatja Tarát az eseményekbe, és mivel van bennük közös (vámpírok dugták mindkettőt, és ittak a vérükből), menten egymásra találnak. Bill házát lezárják, a pincében először Jessicát, majd őt magát is leláncolják ezüstláncokkal, ami nagyon fáj a vámpíroknak, így sírnak egyre. Ez azért kell, mert ha Marnie kimondja az igét reggel, akkor a vámpírok elindulnak a napfénybe, de aki le van láncolva, az nem tud. Pam egy pink koporsóba fekszik bele, az egyik pultoscsaj adja be neki az injekciót és ezüstinget terít rá. Eric is megkapja az ezüstöt, őt Sookie láncolja a bőrkanapéhoz.

Jézuska és Lafayette hazafelé tart, reggel van, esznek éppen, és Jézuska elmeséli Tio Luca történetét, aki nagyon erős gyógyító volt annak idején. Hát, szólhatott volna, mielőtt kesztyűbábnak használ, sóhajt fel Lafayette. Jézuska a dolog jó oldalát nézi, Marnie mellett Lafayette az egyetlen, aki így tud a szellemekkel kapcsolatba lépni. Sam felhívja Lunát, és nem érti, miért zavarja el a csaj a bús picsába. Tara közben a kocsmában toboroz katonákat Marnie-nak, mert a banyának valami kör kell, hogy igazán fasza lehessen. A régi boszorkányos banda össze is jön, már hatan vannak. Jess és Bill talpig ezüstben fekszik a pincében, és véreznek. Eric is, őt Sookie vigasztalja. Sam és Luna csak összefut, és kiderül, hogy tegnap dugtak, illetve Luna igen, de Sam nem, mert nem ő dugta meg, hanem Tommy, aki átalakult Sammé. És most ez ki is derül.

Andy seriff rózsákkal a kezében jön a szőke pincérnőhöz, a randi kicsit kínosan alakul, mert Andy nem tud viselkedni, és eleve nem ivott még V-t ma reggel. Andy egyszer csak felpattan, ez nagyon szar ötlet, mondja, kiront és viszi magával a virágcsokrot is. Arlene közben Lafayette mellett ténfereg a konyhában, a démoni gyermek a hátán, és egyszer csak megjelenik az a nő, akit a kiskölyök az égő ház mellett is látott - csak éppen most Lafayette is látja. A nő énekel a kiskölyöknek, Lafayette meg csak néz, mint Matolcsy az IMF küldöttségre, most akkor mi a fasz van, olvasható le az arcáról. Kiált egyet, mire a nő eltűnik. Alcide Debbie-t dugja, de nem túl sok öröme van benne egyiknek sem, mert Alcide Sookie-ra gondol közben, és Debbie is, nahát. Alcide megnyugtatja, nekem csak te kellesz, nyugi. Hazudós gyökér.

Marnie boltjában összegyűlnek a hívek, vannak vagy húszan. Antonia elmeséli a sztorit, és felvázolja a tervet: kibaszunk a vámpírokkal. Aki nem bírja a feszültséget, az húzzon a picsába. Ketten elmennek. Sam hazamegy, és szembesíti Tommy-t azzal, amit tett, a kis pöcs megpróbálja kimagyarázni magát, sikertelenü, Sam kis híján megfojtja, majd kihajítja a picsába. Marnie-ék kört alkotnak, és jön a csudaige, amivel a vámpírokat elő lehet csalogatni nappal. MarniaAntonia annyira belejön, hogy már lebeg a levegőben, nahát. Jason elmegy Sookie-hoz, pont jókor, mert Ericre kezd hatni az ige, és menne ki a napfénybe, kit a foga és üvölt, eressz, Sookie, nem eresztelek, mert meghalsz, nem érdekel, eresszél, de nem.

Jason úgy kétpercnyi gondolkodás után rájön, hogy akkor Jess is valami hasonlót fog tenni, és elrohan Bll háza felé. És milyen jól teszi, a pincében Bill és Jess vergődik, közben Hoyt anyjának az egyik szomszédjáról kiderül, hogy vámpír, mert kisétál a napra és szénné ég. Kemény ez a varázsige, Bill szaggatja láncait, de rajta jó sok van, Jess viszont sikerrel mászik ki a cuccból, és szépen elindul az ajtó felé, amin túl a biztos halál vár rá, az utolsó képkockán pedig megfogja a kilincset és szélesre tárja az ajtót.

True Blood a comment:com-on:

 

Címkék: true blood
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkelly 2011.11.19. 12:49:46

"...Sookie-t, akit ha jól számolom, már három szereplő is megdugott..." - ki az a három? Bill-en és Ericen kívül nem volt más.

naughtyL 2011.11.19. 15:13:06

Bill volt az elsője, és most Eric, nem megy tovább a sor..még

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2011.11.19. 18:28:25

én csak azt nem értem, tara hogy lehet ilyen sík, mintha a második évadban nem szopta volna már be a semmiből előtűnő nagyhatalmú varázsnőt aki minden szépet jót ígér neki, most ugyanaz a szitu és ugyanúgy beleugrik:D
süti beállítások módosítása