Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X55

2011. november 08. 17:30 - Hódos Hajnalka

Tegnap, mikor Kinga azt sikítozta a nyugiban, „miért ezt az idióta dagadék kurvát küldték vissza bazmeg, miért?” gonosz vigyorral arra gondoltam, elég sokan azért, te hisztis picsa, mert pontosan ezt akarták látni. Aztán elégedetten rágyújtottam, hosszan kifújtam a füstöt, hátradőltem és reméltem, apám látta ezt a jelenetet. Amennyiben igen, a hiszti szó velem kapcsolatban többé fel sem merül benne. Aki nem érti, miről beszélek, olvassa el a VV4-1x71 poszt első bekezdését, illetve a cím ellenére szorosan a témakörhöz kapcsolódó A szexmentes éjszaka titka c. írásomat. Dyából még kapunk egy adagot, Verából többet is, még mindig ő a Villamester és még mindig a takarítás a vesszőparipája, neki is áll baszogatni a pinklédit, aki éjjel úr, legyen nappal is, száradjon fel az ágyból és takarítsa el maga után a ganét. Nem ér rá, mert tiszta szar a padló. Miután Dya arra sem kel fel, hogy az ágya mellett lufikat durrant szét, csak egy enyhe hisztériába hajló normális vagy bazmeggel veszi tudomásul a történteket, Vera keménykedni kezd és elkezdi kipakolni a raktárba a kajátpiát és addig nem hagyja abba, míg valaki neki nem áll valaki takarítani. KinguciDyuci erre is baszik felkelni, Csaba a tejet félti, Gergőnek tetszik, hogy Vera ilyen módszerekhez nyúlt, Péternek már nem annyira. Ha nem áll le a csaj, hideg zuhany, apukám!

Vera elkövet egy végzetes hibát. Nemcsak az alapvető élelmiszerekhez ér hozzá, de Péter fűszereihez is. Hánemtom, akárhogy erőlködtem, se sáfrányt, se vaníliát, de még egy kurva piemonti szarvasgombát se láttam a két műanyag kübliben, pedig Péter ezt úgy adta elő, mintha. Az ízvarázs kockát csak nem féltené annyira, ugye. Mivel ezzel Vera túllépte a hatáskörét, megfogják és bevágják a medencébe. A Villamester kicsit értetlenkedik, miért nem azt vágják be a vízbe, aki benn döglik. Péter sztoikus nyugalommal rágyújt, mert nem tudod a határokat, Vera. Kurva sokat leszel abban a medencében.

A következő blokk a valaki mondja már el azt a szájbakúrt kortest címet viseli. Eszter először Serit kéri meg, de ehhez minimum semlegesnek kell lennie. Szerivanné beleegyezik, de beszél a Dyussal is, hogy megértse a szitut. Dyuci megérti, nem bántja a dolog, csak egy kicsit fura. Ettől Seri annyira elbizonytalanodik, hogy rögtön szalad a gazdatesthez, aki a tőle megszokott kedvességgel kifejti véleményét. Ez egy idióta húzás volt a részedről, baszki! Nem kell Esztert sajnálni, egyébként is, kit szeret jobban, őt vagy Dyát? Seri megint elbizonytalanodik, az a baj, hogy nem akar Dya ellen fordulni, még akkor sem, ha most ilyen szar a helyzet. Peti nem szaladgál és nem lelkizik ennyit, kerek-perec nemet mond, tudod jól, mikor álltam volna ki melletted. A visszautasítás Esztert megacélozta, vagy ahogy ő fogalmazott, ez rátett még egy kanállal. A párbajhősök elbúcsúznak, Dya mindenkitől, Eszter egy üveg fehérbor társaságában Pétertől. Kinguci picsog és búcsúzás gyanánt önmagával foglalkozik, mi lesz vele, ha Dyuci kiesik? Péterék a párbajról beszélgetnek, ha Eszter jön vissza, az Péternek szuper, mert Kingáék gyengülnek egy emberrel, egyébként is, mi várható Dyától? Olyan viták, amik arról szólnak, ki vette el a kézkrémét? Esztertől fordulatos játék várható, folyamatos botránysorozatok vannak körülötte. A lányok megírják a Titkot, amit még nem árulok el, de ne várjon senki olyasmit, hogy Eszter bevallja, orálszex volt közte és Fecó között.

Párbaj közben Veronika kiakad Cristofelre, azt sem tudja, hányadán áll. Majd akik szeretik őt – Péterről és Attiláról van szó – segítenek neki: szarik a te fejedre, kint csinálja magának a showt! Hidd el, hogy átbassza a fejedet! Amennyi esze van, Veronika el is hiszi. Amennyi esze van, Cris át is bassza. Az Rtl kegyes, újra megnézhetjük Kinga hisztériázását, amire jó előre rákészül, úgy hergeli bele magát, hogy öröm nézni. Amíg faszombazmegezik a nyugiban, Eszter elmondja Seriéknek, mennyivel jött vissza, olaj a tűzre. Hazudik, sipít Kinga, és csapkodja magát a rácsos ágyhoz, remélem, mindenki érti a finom célzásomat. Nem hiszi el, basszuk meg. Miért? Miért? Miért? Ki szavazott rá? A sok dagadt? Én már rég nyakon öntöttem volna egy kancsó vízzel, de Attila és Fecó sokkal türelmesebb, pedig tudhatnák, ha nincs közönség, nincs produkció. Már-már azt hinnénk, Kinga lenyugodott, mikor újra felvisít, minden lányt utál itt, idegesíti mindegyik, így van! Még most se vágja nyakon senki, én már a hajánál fogva húznám ki és taposnám bele a medencébe. Mivel azt könnyebb elhinni, hogy Eszter hazudik, mint azt, hetvenöt százalékkal jött vissza, megegyeznek, azért mondja, hogy ne merjék kivinni és a jelet se rakják rá. Mialatt FaszomBazmeg őrjöng és visong a nyugiban, Veronika Eszteren veri el a port, mivel Cris nincs a Villában, nehogy azt gondolja, hogy állandóan vissza fog jönni, most is csak azért, mert mártírt csináltak belőle! Meg mi az, hogy ne rontsa el a pillanatot, úgy elrontja, ahogy akarja! Eszter intelligens nő, nem ordít vissza, hogy kabbefaszom hülye kacsaszájú ribanc, hanem kivonul a szaunába Péterhez és Verához. Péter fel is pattan egyből, mert kínos és kompromittáló számára a társaság, úgyhogy átnéz a többiekhez.

Faszombazmeg megnyugodott végre valahára, úgyhogy el is kezdenek rögtön ármánykodni. Először is öljék meg Esztert úgy, ahogy a Csabát is. Hagyják figyelmen kívül. Péter nem akar beleszólni, de Shadira kéne tenni, nem történik vele mostanában semmi, mellesleg idegesítő. Annamari is az, ja de az Verát vinné, bocs, Peti. Péter leszarja a labilis nőszemélyt, neki Veronika lenne fájó pont. Akkor legyen Annamari és az viszi Verát. Összülnek és értékelik Esztert. Természetesen rohadt objektív mindenki, Eszter négy pontot kap a párbajon nyújtott teljesítményért. Azért ilyen magas a pontszám, mert végül is győztesként tért vissza. Fény derül a titkokra. Eszter titka, hogy Vera ugyan teljesen odavan Péterért, az viszont egy bármikor felfújható guminőnek tartja. A kapcsolatukból nem lesz semmi, hacsak jól be nem basznak és Péter véletlenül meg nem dugja. Attilának unalmas a téma. Vera pont leszarja és szeretné megragadni az alkalmat, hogy beszéljenek erről a témáról. Péter elkezdi magyarázni, hogy minden nap küzd azzal, hogy kizárja az érzelmeit, közben Eszterről azt gondolja, köszbazmeg, Vera is menjen a pokolba, ilyen dolgokról négyszemközt se, nemhogy nyilvánosan.

Dya belefingott a nullás lisztbe, az ő titka nem más, Gergő bevallotta, hogy Seri egyáltalán nem az esete, és kinn első dolga lesz megkeresni Csillát. Seri bevonul dühöngeni a hálóba, ez a féreg, még hogy nem az esete, már első nap a vibrálással basztatta! Már megint ő szív, mert nyitott egy olyan ember felé, aki felé nem kellett volna! Seri szerint az a legnagyobb probléma, hogy érzelmekkel nem szabad játszani. Isten hozott a ValóVilágban, bazmeg. Vera picsog Eszternek, mert akkor se tud elmenni Péteren, ha az elé fekszik. Gyűlöli, mert gyáva. Pedig Péterben megvannak azok a vonások, amiket ő keres. Szüksége lenne rá. Úgy kell neki, mint egy pohár víz a sivatagban. Van ez így csajszi, ne picsogjál azzal az érzékeny lelkeddel, még senki nem döglött bele. Jó, Madame de Tourvel többek közt erősíti a szabályt.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
752 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tüzitündér 2011.11.08. 17:36:21

Szia hajni! :):)
Első?

Tüzitündér 2011.11.08. 17:38:40

Bocsi Baltás, úgy siettem, úgyhogy mégegyszer... Szia Hajni! első...

Némber Ván 2011.11.08. 17:40:29

Épp mondtam is magamnak tegnap, hogy ha szavaztam volna, megérte volna a pénz Kinga produkciója...na de ingyéé még jobban tetszett. :-)
A kövérségről meg csak annyit, hogy Kinga totyogása a lavórseggével a platformos cipőkön minimum egy szarógalamb fílingjét hozza.

rianna 2011.11.08. 17:41:19

5dik, kösz Tüzitündér, h szóltál:)

huncut 2011.11.08. 17:41:24

Ötödik? :-)
Hajni grat, látom, te is kiakadtál Kingán. :-)

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 17:42:32

ma este szavazzon mindenki a Gergő-Peti féle Morovics István Rádióra, ahol hallani lehet majd az ódát Morovics Istvánhoz :-))

mocskosmacska 2011.11.08. 17:42:54

Modoros vera a medencés jelenet után mégis mit várt pétertől?

Némber Ván 2011.11.08. 17:43:21

@huncut: Kinga benti viselkedése még haggyán, de az, hogy gyógypedagógusnak készül az istenadta...na az a brutál...

traff 2011.11.08. 17:45:33

Hehe, Eszter nem csak egy kanállal tesz, hanem azt mondta Verának amikor Péter gyávaságáról beszélgettek, hogy KÉTSZEMKÖZT:)Mik ezek, küklopszok beszélgetnek kettesben?

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 17:47:58

@mocskosmacska: a sex jelenetekért több lóvét kapnak a szereplők, Vera is a jackpotra hajt :-)

YessicaHard 2011.11.08. 17:49:51

Én ugyan csak nő vagyok, de szerintem 10 férfiből 8 inkább Eszterrel töltené az időt hosszabban (most nem egy gyors numeráról van szó csak), aki oldott, természetes, értelmes és ha kell benne van a mókában (értsd: szex), mint a hisztis, agytalan, csak önmagukkal foglalkozó, tök üres csajokkal. Jó, nagy a segge! És? Arcra szerintem pl.ő a leghelyesebb messze mind közül. De ez csak az én véleményem.

haruka 2011.11.08. 17:51:00

fossokadik!
Hajni, az uccsó előtti részben nem Esztert ülnek össze értékelni? Mert Verát írtál, de ha nem figyeltem eléggé, akkor bocs.

Azt viszont nem értem, hogy eddig nem úgy volt, hogy csak annak a titkát olvassák fel, aki kiesik?

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 17:52:56

sziasztok! :)

@haruka: de, kösz, javítom!

MagasMacska 2011.11.08. 17:55:58

Huhh, ez megint jó volt!!

traff 2011.11.08. 17:55:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
az előző posztot Pöcsisétával kezdted, komolyan pöcsdiétának olvastam.
De a pöcsiséta se kutya, kilógott a slicc mikor megsétáltattad a párod?

MagasMacska 2011.11.08. 17:57:21

@Némber Ván: Áááá, ez olyan készülődés, ahogy NagyŐAnikó az orvosira. Valami jól hangzót kell mondani. Eszébe sincs, Ott még csinálni is kellene valamit, és a gyerekek nem az ő szépségén ámuldoznának naphosszat.

Tüzitündér 2011.11.08. 17:57:40

@rianna: nincs mit, hiszen én egy tündér vagyok! :)

YessicaHard 2011.11.08. 17:59:57

@MagasMacska: Hát, amikor ott összegyűrt arccal hisztizett nem volt valami szép.

Mizantrop 2011.11.08. 18:00:29

Kedvencem kimaradt. Faszombazmeg a hiszti után gyűlöletét és elismerését mérlegre téve két jegyet adott Eszternek, miszerint 1 és 7, és vont egy átlagot, hogy akkor az 5. Miután eddig még egy percet sem láttam még ebből az okádékból, most is csak a véletlen bambította rám a műsort, azt hiszem, szerencsés vagyok, hisz ha a hisztit és ezt pontozást mérlegre teszem, mondhatom, hogy negyed óra alatt esszenciálisan máris magamévá tettem a VV5-öt. Lényegre török, no.

rianna 2011.11.08. 18:02:45

Kingáról mindig ritka jó képek készülnek. Akárcsak ez a mostani "verem a seggem az ágyhoz" című remekmű:)

MagasMacska 2011.11.08. 18:02:50

@YessicaHard: Akkor nem . És még sokszor nem. De sokszor igen.

csicserierika 2011.11.08. 18:03:20

először nem tudtam értelmezni a pinklédit , így egyben , a gazdatesten borultam :)

foxglove (törölt) 2011.11.08. 18:05:08

most azon röhögök, hogy Peti a Valmont. (aki az én egyik könyvszerelmem!!)

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 18:06:57

@traff: nem :)) kutyasétafika volt, a kutya hivatalos neve özv. Zimonyi Ákos, de szürke hétköznapokon a nem túl férfias Pötyi névre hallgat.
Ennek elferdítése a Pöcsi, akkor hívom így, mikor addig táncol a kötélidegeimen, míg azok pókhálóvékonyságúra kopnak.
Egyéb elnevezések: trimmelés után - Vinyov, mikor szeretettábor van - Szőrös Kisfiam, külföldi ihletésű nevek - Tánce

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 18:08:04

@biohazard: ahh, igen, bocsánat! :) még ma válaszolok!

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 18:15:22

Imádom, amikor Péter lefordítja a titokban, mit mondott odakint. A tegnapi különösen jól sikerült. Bátor a hasonlat, de az első kiadású Annie Hall erkélyjelenete jut róla fejembe, ahol még feliratozták miket gondol a férfi és a nő, miközben marhaságot beszél. Ez a jelenet valamiért rendszerellenes lett, a későbbi kiadásokban már nincs felirat, így nincs is értelme az egésznek. No de ennyit a kultúráról.
A fűszeres jelenet is jó volt, a pukkancs tényleg kiakadt Vera akcióján. Megvan a gyenge pontja, kár hogy nem vagyok odabent, vissza tudnék élni a helyzettel. Az ottaniak sajna sötétek ehhez. No de ennyit az öntömjénről.

mocskosmacska 2011.11.08. 18:15:53

@Dragonair: Mert ez egy szép, spontán kapcsolat, aminek semmi köze az rtl klubhoz.

sihaya 2011.11.08. 18:21:47

off: a mi kutyánk neve Csöpi, de olyan kis butus, hogy a Pöcsi megszólításra is ugyanúgy seggrázva odarohan, szóval én rendszeresen így szólítom, anyám meg fogja a fejét, hogy azt hiszik a szomszédok hogy tényleg így neveztük el a kutyát...

biohazard 2011.11.08. 18:27:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Oké :) Az első öt sor mindent visz, apámon kívül a többi mind stimmel! :)

" Igen, arra gondolok, mikor összevesztünk a metszésen, üvöltve a földhöz basztam a metszőollót, azzal fenyegetőztem habzó szájjal, hogy hozom a baltát és kicsapkodom az összes kurva gyümölcsfát, bevágtam a sarabolót a veteményesbe, fölrúgtam az esővizes hordót, toporzékolva ugráltam a már levágott ágakon, végül, megkoronázva mindezt a kerekeskút előtt földhöz csapkodtam magam és krokodilkönnyeket hullatva sikoltoztam, hogy akkor is nekem van igazam. "

Ezen viszont sírva röhögtem (4x71, by the way)

rianna 2011.11.08. 18:31:00

@sihaya: a mi kismacskánknak még nincs neve, de bármire hallgat. Sőt, elég, ha meglát és rögtön ott toporog a lábam alatt és követ bárhova. Igaz, tudja, kaját vagy simit kap MMKK.

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 18:31:03

@Dragonair: "Seherezádé expasija szerint Dyának kellett volna megnyerni a ValóVilág 5. szériáját." lol

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.08. 18:32:14

jó lenne Eszter tartani tudná ezt a belétek szarok, de szerethető , következetes és mindenekelőtt intelligens formát, mert látni akarok ahogy a Kacsaszáj, a GordonRamsey meg a PszichoAtis elvérez alatta...

Én amugy nem értem Attilától miért fosik mindenki? Az ilyen tuskók 30%al szoktak kiesni a gecibe.

Spéter46 2011.11.08. 18:35:31

@eric: Én félek, hogy az RTL határozza meg a kiválasztott és a kihívott személyét is.

Spéter46 2011.11.08. 18:36:35

Ha Eszter lesz megint a kiválasztott és kihívja Attilát, akkor kint is hagyja!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 18:36:53

@haruka: szióka! Írtam, bár gondolom, h láttad:)

Na, most olvasok!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, ez nagyon tetszik! Nálam is így szokott lenni:D A kis törpe...mini futkosó, a kis zsidó a leggyakoribb, mert mindenből, mindenbe, stb behízelgi magát, és nem lehet ellenállni neki! A másik meg az idióta, hibbant és cigány neveket viseli! Amúgy azért, mert mindig lop, utána eltünteti, aztán, amikor nem látjuk, akkor előhozza, és feleslegesen artikulálatlanul üvölt néha:D

OFF vége:D

Nyugee 2011.11.08. 18:40:50

@Némber Ván: Honnan lehetett ezt megtudni, hogy gyógypedagógus lesz?
Nem akarom, hogy akár csak ennyi közös is legyen bennünk!

Dragonair 2011.11.08. 18:42:18

@Okocha:
Sztem mi egy masik faj vagyunk..csak en erem ugy hogy lassan inkabb lennek mormota mint ember..ezek komolyan mit kepzelnek amikor ilyeneket nyilatkoznak?!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.08. 18:43:55

Kinga tegnapi viselkedéséről nagydoktorit lehetne írni. Én speciel addig kalapáltam volna, amíg mozog. :))) Buta, elkényeztetett hülye picsa.

haruka 2011.11.08. 18:46:00

@ladyandhenk: igen, olvastam, majd válaszolok is később! :)

Balázs tegnapi online szavazós beszólásán sírva röhögtem. Vajon leveszi-e valaha Fecó a zakóját? :DDD

mocskosmacska 2011.11.08. 18:48:44

@eric: El tudod képzelni, hogy dreszter ki merje hívni attilát? Jelenleg benyalni igyekszik neki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 18:48:53

@haruka: rendben! Várom!:)

Én Balázson "ámblokk" röhögök, mert annyira semmibe veszi az idiótákat, de annyira:D:D:D, viszont respektálja pl Esztert:)

@BGy: Na, de kérlek, ezt a finom úrinőt?:) Mondott ő valaha vmi rosszat?:)

huncut 2011.11.08. 18:51:01

@Nyugee: Ne aggódj, nem lesz gyógypedagógus, legalábbis nagyon remélem. El tudnád képzelni, hogy ezek után bárhová is felvennék? :-)

Tüzitündér 2011.11.08. 18:51:11

@ladyandhenk: húúúú 2x kellett végigolvasnom, hogy rájöjjek a kutyáidról írsz, már majdnem kértelek vóna, hogy ne zsidózz és ne cigányozz! :):)Egyébként a zsidók nem ilyenek a cigányokról meg nem udom...

Húúú, most kapok majd a Baltástól!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.08. 18:51:33

@ladyandhenk: a finom úrinő kihozta belőlem a finom úriembert. Éva 2.0. Bár ennyire buta ő sem volt. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 18:57:55

@Tüzitündér: nekem semmi bajom senkivel:) Én minden embert szeretek, még Kingát is, Attilát is:)

Tüzitündér 2011.11.08. 18:59:05

@ladyandhenk: ráadásul vannak a vv5-ben, akikre illenek a jelzők! :):) Jézusom.. elszált velem a ló. Inkább inni fogok mostmár azt hiszem! Bocsi mindenkitől!

Krissyfurrr 2011.11.08. 18:59:23

@sihaya:
kicsi off:te Pöcsized, én anyámék kutyáját csak Suncinak hívom, mert egy elkényeztetett kis ribanc, de mindenki imádja, csak a szomszédok néztek nagyot először, mikor teli torokból üvöltöttem a csöppségnek, hogy "Suuuuuunciiii,zaabaaa!" :D Hab a tortán, mikor fater elbőgi magát, hogy "Kiskurva, lábhoz!" Végülis hallgat mindkettőre,szerintem előző életében kurtizán volt. :D
Off vége

Hayny! Hatttallllmaaas piros pont a Faszombazmeg nőnemű lény fotójáért az előző posztban!:D A Tourvelnés utalás is zseniális! Ismét tökéletes az írás, napjaim bearanyozva,lassan már szállóigeként idézgetek barátoknak az VV-s hogyvótokból! Főhajtás és imádat! :D

dwr 2011.11.08. 19:06:03

@Tüzitündér: De aztán a Pléhboy segítségével megtalálta. Azóta nem olyan lány...., ő mondta.
Amúgy Vera erőszakos vízbehajítása szerintetek nem testiépség-veszélyeztető cselekedet?

sihaya 2011.11.08. 19:10:10

a múltkor amúgy nem csak egy titkot olvastak fel?

Tüzitündér 2011.11.08. 19:19:14

@dwr: a nem olyan lányt, onlánjnak olvastam! :):)

Vera vízbedobása igenis veszélyeztette az egészségét!!!! :):)

Azt láttátok tegnap, amikor kinga elvonult dreszter mögött suhintott a kezével a feje irányába?

MagasMacska 2011.11.08. 19:19:50

@dwr: Erre én is kíváncsi vagyok? De hát gumiszabályok vannak a reteknél, és ebben Attila is benne volt...

Virágék 2011.11.08. 19:30:53

@Tüzitündér: Én úgy láttam, hogy a cipője is a kezében volt, azzal csapott felé!

Azt sem értem, miért lehetett Verát beledobni a medencébe. Most ha valami nem tetszik a fiúknak, majd így oldják meg?
Legalább valami büntetés kijárna nekik érte!

Tüzitündér 2011.11.08. 19:34:39

@Virágék: bedobni lehet, csak kéretik büntetést is kiszabni érte, vagy miatta! Nem kellene külön elbírálásban részesíteni egyeseket.

skorpioqueen 2011.11.08. 19:37:57

@Virágék: Sziasztok. Követeljük, hogy büntessék meg a fiúkat! Meg azokat is, akik nem akarnak maguk után rendet rakni.

cöcö 2011.11.08. 19:41:31

mi a túrót jelent az, hogy MMKK???

Tüzitündér 2011.11.08. 19:44:01

@cöcö: mindig minden körülmények között

skorpioqueen 2011.11.08. 19:44:13

@cöcö: Mindig, minden körülmények között!:)

cöcö 2011.11.08. 19:46:26

@skorpioqueen: @Tüzitündér: kössz:)
amúgy Eszter helyében - ha megint jelölik, tuti Kingát vinném párbajozni. simán kint is hagyná.

2011.11.08. 19:46:48

@Tüzitündér: suhintott, sőt a kezében ezzel a tűsarkúval... szerintem ekkora sarok már halálos fegyver.

Hurri Kán 2011.11.08. 19:46:53

Verát miért dobták be a medencébe?

Krissyfurrr 2011.11.08. 19:46:55

@cöcö:
Mindiiiiíííg, Minden Körülmények Között! Alekosz idézgette tán a Hyppolitból a VöVö4-ben. :)

Spéter46 2011.11.08. 19:47:04

Szégyen, hogy felnőtt embereket(?) szabályokkal kell a rendre szorítani, de ezeknél sajnos ez van. Ha ezt nem teszik meg, akkor kíváncsi leszek büntetnek-e
ha valaki legközelebb a társalgó közepére szarik, csak úgy viccből, és azt nem lesz hajlandó eltakarítani?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 19:47:39

@dwr: Az, károsan hathat az egészségére!

@Virágék: @Tüzitündér: Egyetértek!!!!

kamarti 2011.11.08. 19:48:56

tudom, hogy még messze a vége, és nem lehet tudni, hogy alakulnak a dolgok, de azért az nekem kicsit furcsa lenne, ha ebben a szériában sorra hullanának ki az olyan típusú villalakók, akik a VV4ben favoritnak vagy nagy túlélőnek számítottak, mert ők csinálták a show-t. Vagy annyira átalakult a (szavazni is hajlandó) nézőközönség, esetleg a nézőközönség ízlése, hogy bazmegelős csöcsvillantás helyett Mensa-versenyekre vágyik? Fura. Vagy nem?

Tüzitündér 2011.11.08. 19:51:39

@cöcö: elfelejtettem, hogy ez a Hyppolit a lakáj filmből van, de a vv 4-ben a görög csődőr szótárábaan szerepelt igen gyakran.

Spéter46 2011.11.08. 19:52:17

@gyvy: Mert mint villamester megpróbált előbb szóval érvényt szerezni a takarításra való felszólításának, majd mikor mindenki leszarta elkezdte a kaját és a piát behordani a raktárba, ahová csak ő léphet be.
Ez sem érdekelte a többieket és büntetlenül behatoltak a raktárba, és amit akartak kihoztak. A villamestert pedig bedobták a vízbe!
Várom a büntetéseket!!!!!!!

rianna 2011.11.08. 19:54:08

cipővel ki és mikor suhintott?:) Erről lemaradtam.

Hurri Kán 2011.11.08. 19:54:44

Hát Verának ennyi tekintélye van a többiek előtt, most szembesülhetett vele.

2011.11.08. 19:55:14

@gyvy: mert visszapakolta a raktárba a kaját, de nem, ez még akkora nagy baj nem volt, de a FŰSZEREKET is!!!!! Péter nagyon közel áll a fűszereihez! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 19:56:00

@Tüzitündér: Veszélyeztette, mert nagyon kicsi az a medence.

Igen, de a magassarkújával akart odacsapni.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 19:56:16

@kamarti: nekem is fura, nagyon is! érdekes módon most mindenki utálja kingát, az előző szériában viszont majdhogynem oltárt építettek Évának, pedig szerintem ő sokkal undorítóbban viselkedett, mint Kinga.
VV4-ben csak azt hallottam, hogy ez nem takarítóverseny, nem főzni-takarítani mentek be, aki ezt teszi, az megjátsza magát. most természetesen szégyen, ha valaki nem főz-takarít...
Érdekes dolgok ezek...

Tüzitündér 2011.11.08. 19:57:25

@King of Shadows: félreértettél, mert szerintem is....

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 19:57:43

@kamarti: Bandi, Melinda és Dya remek szereplők voltak, de húzóembernek nevezni őket húzós. Krisz már megosztó személiség volt és showman és frontember és nagyon hangos, mindannyiunknak fáj az elvesztése.

Hurri Kán 2011.11.08. 19:57:45

@beebeer:
Hát aki a fűszereimet akarná elpakolni előlem, azt én sem vörösborral kínálnám. :)

Tüzitündér 2011.11.08. 19:59:45

@Binbir gece: csak egyes számban, ha kérhetlek.

2011.11.08. 20:00:17

@gyvy: te is fűszer-fetisiszta lennél??? :DDDD

Hurri Kán 2011.11.08. 20:01:06

@beebeer:
Nem, szimplán haspók. :D

2011.11.08. 20:02:26

@gyvy: ahogy elnézem Péter is az. Én olyan jókat szórakozom ezen a kis gonosz gömböcön! :)))

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 20:02:59

@Tüzitündér: Bocs. Jav:
Bandi, Melinda és Dya remek szereplő volt.
(tréfa)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 20:03:41

@Tüzitündér: És azt is a "húdeintelligens" Survivor találta ki, Csaba és Ati (a másik két észlény) meg segített végrehajtani...

MagasMacska 2011.11.08. 20:07:48

@Binbir gece: Azért nem mindannyiunknak...

Hurri Kán 2011.11.08. 20:09:09

@ladyandhenk:
Nem bizony. :D

@King of Shadows:
Legalább Csaba végre csinált valami értékelhetőt.

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 20:10:53

@ladyandhenk: fűszerek nélkül valóban nem. a kübliben viszont maggiszarok meg zacskós őrölt fekete bors volt, muhhahha! :D

Tüzitündér 2011.11.08. 20:10:59

@King of Shadows: ne intelligens csak taktikusabb a butáknál és szándékosan nem okosabbat írtam.
off:
nem tudnátok segíteni, hogy a madárfészek című filmet honnan tudnám letölteni? Olyan helyet ne írjatok, ami regisztrálós! Köszi!

Hajninál, húzogatom a gyufát ma...

Némber Ván 2011.11.08. 20:12:17

@Nyugee: Fókuszban volt egy családlátogatás faszomatbazdmegéknél, ahol anyu a lányszobában körülvezetvén a riportert említette, hogy a kicsi lánya milyen főiskolára jár (nem jegyeztem meg), majd utána el akarja végezni a gyógypedagógiát is, mert nagyon szereti a gyerekeket (na itt kaptam fel a fejem meg a vizet is).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 20:16:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na, akkor ezt most visszanézem, mert nem figyeltem meg tisztességesen! El is szégyelltem magam, de nagyon!

Amúgy meg az tud főzni, aki maggiszarok nélkül is összehoz vmit:D

@Tüzitündér: letoltes.talalat.com, esetleg itt nézz körül!:)

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 20:19:24

Megeszem a nemlétező kalapom, ha a mai online kérdésre nem a 3 válasz fog nyerni...

Tüzitündér 2011.11.08. 20:19:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Anno az 1800-as években :) étterme(ke)t "csináltam" üzemeltettem. SSKK nem jöhetett szóba még a vegeta sem.

kamarti 2011.11.08. 20:20:13

@Binbir gece: Bandi és Melinda eszembe se jutott, de egyébként sem konkrét húzóemberekről írtam, hanem típusokról. És arról direkt nem, hogy a csatorna mennyire látványosan és kiket favorizál-segít
(ja, amúgy nekem nem hiányzik Krisz)

@Tüzitündér: aha, szóval a VV5 értelmiségi műsor lett/lesz és a diplomások szavaznak... értem.

traff 2011.11.08. 20:20:20

Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a két Kingafan csávó(Attila meg Gergő) a nyugiban mit gondolt magában, amikor látták az eltorzult arccal visítozó kis hülyepicsát

Tüzitündér 2011.11.08. 20:21:25

@ladyandhenk: köszönöm szépen! Megnézem!

kamarti 2011.11.08. 20:23:13

a HV-t olvasva azon is elgondolkodtam egyébként, hogy mégis melyik csaj ostobább vagy szánalmasabb, vagy talán helyesebb úgy fogalmazni, hogy vajon Sehere vagy Vera látja tisztábban a kiszemelt pasit, illetve a kapcsolatát a kiszemelt pasival (már nem a másikét, hanem a sajátját :)

Tüzitündér 2011.11.08. 20:23:50

@ladyandhenk: Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot :(

mocskosmacska 2011.11.08. 20:25:09

@dwr: Szerintem az volt, elvileg ezért ki kellene zárni őket.

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 20:26:32

@kamarti: Nem vagyok egy makacs legény, de így se változik a kép. Ezért a 4 kiesett játékosért nem nagy kár, szerény nyomott véleményem szerint még van bent pár felesleg. Hogy ki mit és miért irányít, ahhoz nem értek. Ahhoz se nagyon, hogy ez jó nekünk vagy sem, de sznyvsz túl nagy hibát akkor sem vétettek eddig.

MagasMacska 2011.11.08. 20:27:06

@mocskosmacska: De azt már tegnap meg kellett volna mondani. Ezért gondolom, hogy elkenik a dolgot.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:27:31

@gyvy: MErt egy hülye picsa. Egyébként azért, mert többen aludták ki az előző napi bulit, ő meg bejött pattogni, hogy MOST kell takarítani és amikor nem ugrott mindenki elkezdett lufikat szétdurrantani, de mivel erre sem kezdett senki sem serény takarításba az ételeket kezdte kivinni a raktárba -köztük horribel dictu! - péter fűszereit is.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:30:39

@kamarti: Szerintem sehi valamivel tisztában látja, mert ő már akart szakítani.

Hurri Kán 2011.11.08. 20:31:04

@mocskosmacska:
Tényleg az. Én is rühellem, ha másnapos vagyok és a fejemen ugráltak.
Ez esetben magának köszönheti. Próbálgatta nem létező karmait,és ez lett belőle. Így járt.

Éder mester 2011.11.08. 20:31:14

Péterben mintha lenne egy kis Harkonnen vér. A szemöldökök árulkodóak.

Így már érthetőnek tűnik a fűszerhez való szoros ragaszkodása.

Kandabula 2011.11.08. 20:31:21

Remélem, hogy az a szőke idegbeteg csaj (nem tudom a nevét) fog legközelebb kiesni. Egyébként meg azt üzenem a játékosoknak, hogy ez a játék EGY emberről (a győztesről) szól. Akik most összeesküsznek, kizárnak, susmognak, rövidesen egymásnak fognak esni. Volt az a mondás: "Gladiátor, ne barátkozz gladiátorokkal!" Úgyhogy csak észnél.

lac64 2011.11.08. 20:31:27

@mocskosmacska: Vagy ez már csak az utolsó csepp volt a többieknél a pohárban. Az előtte való napi ÖF-ben lehetett látni, hogy Vera milyen stílusban adja ki a feladatot, és a reagálását, ha szerinte nem elég gyorsan és elég jól teljesítik a parancsait. Lehet, hogy valóban kosz van bent és lehet, hogy a bentiek lusták, de az a stílus bicskanyitogató volt.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:33:32

Egyébként az egész összeállítása az embereknek egy szar. MÁr nem arról szól a műsor, hogy 14 összezárt ember külső inger nélkül hogy mit tud kezdeni egymással, hanem arról hogy 14 ember hogy tud minél gecibb, önzőbb, szemetebb, hálatlanabb, másokon áttrapolóbb lenni. Akkor legyen inkább a műsor címe Légy te a legkeményebb geci! és egy aréna gladiátorcelljáiba lakjanak.

efi 2011.11.08. 20:34:02

Hogy lehet ennyit írni a semmiről ?

mocskosmacska 2011.11.08. 20:34:23

@gyvy: NEkem egyértelműen arról szólt a jelenet, hogy piszkálni akarja a többieket - elsősorban Dyát. Őt pont a buli reggelén zavarta a szemét, addig nem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 20:35:08

@gyvy: Az óránkénti három milliméter szőrnövesztés nem értékelhető? Ez a Rapid Szőrnövesztés Technika. És este kiderült, hogy combfixet hord... :D

@Tüzitündér: Mondjuk majdnem mindegyik csak eljátssza a hülyét, de egyébként van eszük...

lac64 2011.11.08. 20:35:19

@mocskosmacska: Mivel veszélyeztették? Nem dobtak utána mentőövet az 150 centis vízbe? Vagy, hogy megfázik? A múltkor pont a szerkesztők adtak fűrdős feladatot, pedig akkor vagy 10 fokkal hidegebb volt.

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 20:35:29

@efi: ígybazmeg. van még kérdésed?

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 20:36:46

@lac64: Ebben lehet valami. Dya egy " művésznő drága jelenés!" szövegre tuti felugrott volna súrolni.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:37:13

@lac64: Vera az a típus, akit én 10 percnél tovább nem bírnék elviselni. Mást sem tesz, csak próbál mindenki fölé kerekedni, görcsösen megmutatni, hogy ő mennyivel faszályosabb, mint bárki más. Aztán meg egy két ember előtt (jelenleg péter) térdre rogy és elveszti minden önbecsülését.

Hurri Kán 2011.11.08. 20:37:42

@mocskosmacska:
Ennyit áldott jó természetéről. :D

@King of Shadows:
Jó, hát az rajtam is volt már. A fejemen :D

mocskosmacska 2011.11.08. 20:38:12

@lac64: NÉzd, személy szerint én verát akkor sem sajnálnám, ha a máglyát gyújtanák meg alatta, de ettől függetlenül ne legyen ez elfogadott.

Tüzitündér 2011.11.08. 20:40:28

@efi: Így basszus, ahogy Hajni teszi! Te... a pontozott részt gondold hozzá!

Spéter46 2011.11.08. 20:40:30

@mocskosmacska: Ez így nagyon elfogult és
egyoldalú beállítása a történteknek.
Persze minden minden ez is szubjektív vélemény.

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 20:41:06

@mocskosmacska: Vera legjobb tulajdonsága, hogy hasonlít Ford Fairlane titkárnőjére :-)

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 20:42:53

@mocskosmacska: Nem akarok kötekedni, de a faszályos nem pontos jé?

lac64 2011.11.08. 20:43:37

@mocskosmacska: Nem azt mondom, hogy ezt kell csinálni (bár szerintem hatásos), de ez nehogy már a testi épség veszélyeztetésének számítson.

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 20:43:55

@mocskosmacska: Vera legjobb tulajdonsága, hogy hasonlít Ford Fairlane titkárnőjére :-)

mocskosmacska 2011.11.08. 20:44:18

@Binbir gece: De lehet. Akkor vétettem egy helyesírási hibát.

Tüzitündér 2011.11.08. 20:45:13

@mocskosmacska: Macsek! Nem gondolod, hogy ez a szerkik szemétdombja és csemegézenk abból amit nem látsz, mert éppen a közvetítést hamarosan folytatjuk vagy mi a fa som vankiírva? és igy manipulálnak?

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 20:45:25

aaa, sorry a duplázásáért, frissítettem párszor és nem látszott az első beírás, csak miután beírtam újra

dwr 2011.11.08. 20:45:55

Ezt az egész veszélyeztetősdit azért dobtam fel, mert én már jártam hasonlóképpen. Igaz én keményen ellenálltam, a jófej cimbik ki is ficamították az egyik ujjam - mondjuk száraz is maradtam. A raktárban Vera ellenállt-e, milyen erővel, ez a kérdés, mert ha ellenállt akkor ez erőszak és nem fér a jópofaságok közé. Legközelebb jöhet a "dupla anál"....

MagasMacska 2011.11.08. 20:45:58

@Binbir gece: Nem tudom. Nincs benne a helyesírási szótárban...

mocskosmacska 2011.11.08. 20:46:01

@lac64: Nem tudom, nekem durva amikor négy férfi cipel egy tehetetlen női nemi szervekkel rendelkező organizmust (azért nem nőt, mert veráról van szó) a medence felé és bedobja. Ebben az esetben igazából nem vagyok felháborodva, mert vera nekem is az idegeimre menne, de ebből ne legyen rendszer.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:46:50

@Okocha: Ő ki? Bocsi, de hiányos a műveltségem.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:47:36

@Tüzitündér: De ebbe biztos vagyok, de ezek alapján nem is beszélhetnék a vv-ben semmiről sem, mert az úgysem biztos.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 20:47:58

@Spéter46: A Dya-buli után sokkal ocsmányabbul nézett ki a villa, mint egy kocsma egy húzós kocsmabuli után! A többiek meg akadályoztatva voltak emiatt!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 20:49:28

@mocskosmacska: Igen, ezért is utálom a Pornós Verát. Mert egy olyan jelenet sincs, ahol mondjuk Kingával szemben keménykedett volna. Azért Dyust találta meg, mert ő volt ott az egyetlen introvertált személy. "Introktól" nem várható el, hogy megvédjék magukat, még a párbaján is külön kérvényt kellett benyújtani neki, hogy szólaljon már meg végre...

Krissyfurrr 2011.11.08. 20:49:33

@sogeking:
anyám, ez mekkora nóta (volt)! :)))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 20:51:05

@Spéter46:

Jó, de előbb szeretném, ha a melltartó letépésért megbüntetnék végre a sötét erőt, az se érdekel, ha be volt rúgva!

Tüzitündér 2011.11.08. 20:52:07

@dwr: Ezt az egész veszélyeztetősdit azért dobtam fel, mert én már jártam hasonlóképpen. Igaz én keményen ellenálltam, a jófej cimbik ki is ficamították az egyik ujjam
a megoldás, dr. Ruttner György
Az, hogy száraz maradtál én sajnos nem tudom értelmezni.
Vera ellenállt-e, milyen erővel, ez a kérdés, mert ha ellenállt akkor ez erőszak és nem fér a jópofaságok közé. Legközelebb jöhet a "dupla anál"....
és mennyit ültél eddig?

TapOut 2011.11.08. 20:52:24

@kamarti: esetleg erre a szériára más az rtl forgatókönyve :-)

mocskosmacska 2011.11.08. 20:54:02

@King of Shadows: Ezt én is nagyon rühellem, amikor valaki védtelenebbet piszkál valaki szórakozásból. Ezért rühellem verát és dresztert. Az utóbbin lehet, hogy sokan felhördölnek, mert eddig őt piszkálták, de a kihíváson megmutatta jellemét. Ő pont az a típus, csak eddig a farok rossz oldalán állt. De a párbajon, amikor balázsba társat talált milyen boldogan alázta a neki semmit nem ártó, csak segítő Dyát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 20:54:47

@Brr: Azért is büntetés járt volna, ügy lett volna a korrekt!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 20:55:43

www.valovilag.hu/video/147327

Azért édes ez a Cris gyerek, roppant mód sajnálom, hogy Csaba addig adott össze és vont ki, míg őt vitte ki a sötét erő helyett. Most szeretném leszögezni, hogy ezt sohasem bocsátom meg neki, és ő se fogja magának, ha majd kintről újra végig nézni ezt a cuccot. Hogyan zúzta szét Csaba az egész játékot a reteknek meg nekünk a szemellenzőjével!

www.valovilag.hu/video/147327

TapOut 2011.11.08. 20:56:01

@foxglove: ez mennyire igaz! szerintem is Kinga elviselhetőbb, mint Éva volt, mégis szidják azok, akik anno Éva mellett harcoskodtak.

Spéter46 2011.11.08. 20:56:11

Amennyiben a villamesternek arra sincs joga, hogy szóban felhívja a bentieket a takarításra, akkor el kell törölni ezt a tisztséget és kész! Éljenek a szarban és piszokban ha úgy szeretik.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:57:45

@TapOut: Kinga nekem is szimpatikusabb. VAgyis inkább kevésbé unszimpatikus, mint éva.

mocskosmacska 2011.11.08. 20:58:58

@Spéter46: De akik most itt verát védik a medencés jelenetet megelőző történetben: Shadi mellett - aki csak kulturált hangnemben kérte a takarítást - miért nem álltak ki ennyien.

lac64 2011.11.08. 20:59:11

@mocskosmacska: +1

Tegyük hozzá, hogy a falkában támadott szegény ügyvédnő előtte ugyanúgy beállt a falkában támadók közé, amikor csak azért dobott egy jelet Csabára, hogy ne fedje fel a taktikáját.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 20:59:40

@mocskosmacska: Vera egy nő, mégha nálad zavarják az adást! Ez erőszak volt, ami elítélendő!

dwr 2011.11.08. 20:59:52

@Tüzitündér: Száraz maradtam = nem tudtak bedobni, "dupla anál"= extremitásig fokozott erőszak szinonímája (idézőjelben!) Legalább is így gondoltam, -elnézést ha érthetetlenné bonyolítottam.

beacska 2011.11.08. 21:00:15

amúgy én úgy gondolom, nem csak Vera vétkes a készülő AM-Vera párbajért. Lehet, hogy féltékeny AM-ra, de hogy AM is Verára, az tuti! Nem mondja, de nem véletlen a dolog!!!

Spéter46 2011.11.08. 21:00:22

@mocskosmacska: Én nem versenyeztetem őket, nagy undormány mindkettő.

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:00:38

óbazmeg, miért nem szóltok, hogy kezdődik??? :DDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 21:02:21

Éva szörnyű volt, de inkább szerencsétlen, mint rettenet, viszont határozottan nem volt gonosz, faszombazdmeg Kinguci viszont kifejezetten gonosz és ebben kitűnően illik társához a másik ősgonoszhoz. És ez nagy különbség. Mármint Éva és Kinga között.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 21:04:05

@Brr: ne haragudj, muszáj megkérdeznem, ha nem akarsz, nem kell válaszolnod: MáriaTerézia-e vagy?

Turambar 2011.11.08. 21:04:37

@Turambar: Nézzétek meg, érdemes!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 21:04:46

@Spéter46: @mocskosmacska: Gergő és Shadi is belebukott a rendteremtésbe és nem lett következménye.

@beacska: Annamária valamiért berágott Verára és képtelen megbocsátani, Vera minden békülési szándékát mereven elutasítja.

lac64 2011.11.08. 21:05:06

@Spéter46: Van egy kis különbség a "szóban felhívja a bentieket a takarításra" és aközött, hogy a prosztó hangnemben parancsolgat, a szemetet behajigálja a konyhapadlóra és a konyhai hulladékot beönti más ágyába.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:05:10

Köszi, ez még 1000szer látni akarom, mármint Kingát:P

mocskosmacska 2011.11.08. 21:05:10

@lac64: Mondjuk amikor mindenki őt szopatta, akkor sajnáltam, de ettől függetlenül ő csak rosszabb azoknál, akik piszkálták őt.

Zelefánt 2011.11.08. 21:05:55

"Mi lesz velem nélküle?..."
Te leszel a következő, kincsem, aztán majd együtt cirkálhattok.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:06:03

@Peter_Cs: Elég egyértelmű a hozzászólásaimból, hogy én is azt gondolom, hogy büntetést érdemelnének, akik bedobták.

Tüzitündér 2011.11.08. 21:06:45

@Brr: Cicakutya! Krisztofel nem tud olvasni szerintem, sőt érteni sem tud, megintcsak szerintem.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:06:46

@Brr: Én Évát látom inkább gonosznak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:06:58

@lac64: most nem azért, de neked anyukád sosem borította ki a polcod, ha nem csináltál rendet?:) Én garantáltan megtanultam...bezárni az ajtót előle:P:P:P

hebab 2011.11.08. 21:07:52

jé, ez a Kinga évább VV4 Évánál.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:07:56

@Peter_Cs: Verának milyen békülési szándéka volt?

hebab 2011.11.08. 21:08:49

@Brr: de monnyuk, ez lehet, hogy igaz.

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:09:15

most mondta rám az Anna a fb-n, hogy ténsasszonyos vagyok.
holnap belinkelem neki lilut :DDDDD

mocskosmacska 2011.11.08. 21:09:16

@ladyandhenk: Azért az ember az anyjától többet elvisel, mint egy borzalmas tehéntől, akivel össze vagy zárva 60 milla reményében.

TapOut 2011.11.08. 21:10:13

@Brr: Éva nem volt gonosz? Huhh...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:10:30

Ez az AM nem komplett! Miért nem fogják már fel, h ez egy egyéni játék???????????

rianna 2011.11.08. 21:12:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tényleg olyan (mármint Lilu), plusz még mint egy rossz tanárnő és egy rossz domina:)

TapOut 2011.11.08. 21:12:31

@Brr: és néha még azt is érzem, hogy Kinga csak SZERETNE olyan elviselhetetlen lenni, mint Éva volt. De míg Évából ez ösztönösen jött, neki néha meg kell erőltetnie magát.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:12:54

" Te vagy itt a legjobb csaj." Ez nem biztos, hogy jelent valamit. Ha azt mondom, hogy dreszter a legintelligensebb nő a villából az nem azt jelenti, hogy intelligens, csak valamivel több az iq-ja, mint gyök2.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 21:13:03

@mocskosmacska: Mondjuk ez Aleknén látszik a leginkább. Vera rögtön a beköltözése után nekiugrott, de azonnal visszafogta magát, amint rájött, hogy a célszemély milyen erős bent. Az ügyvédtől is csak egy erőtlen mondatra tellett, amikor a párbaj után megkapta, hogy le van szarva, mit akar. Ahhoz képest, hogy öt perce nyert 75%-al...

Tüzitündér 2011.11.08. 21:13:09

@dwr: extremitásig fokozott erőszak szinonímája

akkor ez azt jelenti Nálad ha letörik az újjad és a seggedbe dugják? hmmm bocsi a vulgaritásért

Száraz maradtam = nem tudtak bedobni
hova nem tudtak bedobni? mert ezt sem írtad le?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:13:12

@ladyandhenk: akarom mondani fiókod:)

@mocskosmacska: 1, szerintem nem tehén, 2, valóban többet, viszont aki már ezt otthon megtanulta, ott sem viseli el!

Krissyfurrr 2011.11.08. 21:13:58

www.youtube.com/watch?v=xrQEVeNq8eM&feature=related
1:40nél, és 1:51 körül mecccsoda igazságokat mond a Kinguci! :D (nem néztem a tegnap/tegnapelőtti öfit, nem tudom lement-e)

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:14:41

@rianna: de én nem!!! :D olvastam a múltkori kommentedet és GRATULÁLOK, örülök nagyon, várom a részleteket gtalkon! :)

traff 2011.11.08. 21:16:07

Na, Lilu terhes.Az arca is terhesen püffedt.
Csak Balázs lesz a műsorvezető tavaszra.

rianna 2011.11.08. 21:16:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: beléptem többször, de nem láttalak, ezért muszáj volt kommentbe beírjam :)

rianna 2011.11.08. 21:17:39

@traff: lilu mindig ilyen püffedt. A rosszindulat teszi.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:17:42

@King of Shadows: Annamarit nézte az első este ki magának, de őt nem tudta kiakasztani, így ráment dyára. MOst valaki mást kell keresnie magának, hogy a felforrott agygőzét kieressze.

dwr 2011.11.08. 21:18:00

@Tüzitündér: Jól van, nem érted... nincs mit tenni...szevasz...

lac64 2011.11.08. 21:18:25

@ladyandhenk: Megtörtént :(, de az az anyám volt. Itt meg egy felnőtteket próbál meg így rendszabályozni egy olyan vad idegen ember, aki kapott egy hangyafasznyi hatalmat.
Mondjuk, Vera kizárásának ötlete tetszik :)

Hurri Kán 2011.11.08. 21:18:39

ez kijeza semüveges kiscsótány? :D

mocskosmacska 2011.11.08. 21:18:51

@ladyandhenk: Aki arra vállalkozik, hogy bemegy 13 ismeretlen közé, az készüljön fel rá, hogy sokmindent el kell viselnie.

efi 2011.11.08. 21:18:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Igen. Az agysejtrombolódás fájdalmas volt?

mocskosmacska 2011.11.08. 21:20:09

Most röhögtem attilán és péteren, pedig nem szeretem a gonoszkodásukat. De most szellemesek voltak, meg nem gyengét kezdtek ki.

flippant 2011.11.08. 21:20:12

A tehénnek tényleg nem volt gáz kiszivatni a plázacicát akinek ha eggyel kevesebb agysejtje lenne már növénynek számítana (és nem is indulhatott volna a műsorban). Mondjuk tehén se ász, a való világban a macskámat nem bíznám rá, nem tudom, hogy pl. római jogból vagy polgáriból hogy a rákba mehetett át

foxglove (törölt) 2011.11.08. 21:20:12

analfahím..:DD és ilyenkor nincs itt nathalie!

efi 2011.11.08. 21:20:41

@Tüzitündér:
Na ja. Olcsó játék hülyegyerekeknek.

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:20:43

@rianna: jó, holnap pink sugar party :DDD

mocskosmacska 2011.11.08. 21:21:29

Mert attila neked olyan pörgős lehet a sexulális életed.

Hurri Kán 2011.11.08. 21:21:42

@Zelefánt: @ladyandhenk:
ő ki? Mit csinált? Kiféle? Miféle? Keféle? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 21:22:04

@lac64: Tegyük hozzá, hogy Csabi is, csak ő fordítva. XD

MagasMacska 2011.11.08. 21:22:44

Jaj, Attila hányadeszor süti el ezt a "neked, mint kívülállónak"poént!!! Már elsőre is unalmas volt!

mocskosmacska 2011.11.08. 21:22:49

Kinga elnyújtja a szavak végét.

sogeking 2011.11.08. 21:22:53

@mocskosmacska: neki mint kívülállónak? :)

felka 2011.11.08. 21:24:01

már megint összeomlott Kinga amint meghallotta Caramelt..:))

hebab 2011.11.08. 21:24:03

@traff: á, addigra szabadul Buci.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:24:03

INkább sehi énekeljen, mint caramell.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 21:24:30

@mocskosmacska: Marad neki Anna, az úgyis ki akarja vinni. Tegnap már azt mondta, hogy ha nem viheti most ki, meg fogja támadni, legfeljebb kizáratja magát. :O

Zelefánt 2011.11.08. 21:24:36

@gyvy:
Kétféle...Látszik is most már, de hallgathatod is...mondjuk egy liftben.

Hurri Kán 2011.11.08. 21:25:08

@ladyandhenk:
Szörnyű érzés szembesülni tudatlanságommal :D

mocskosmacska 2011.11.08. 21:25:12

Az rtl a t2-ös megasztárosokat nyomatja?

hebab 2011.11.08. 21:25:14

@flippant: azokból leginkább gondolkodás nélküli seggelés segítségével lehet átmenni.

rianna 2011.11.08. 21:25:25

kinga hogy örömködik a tóth gabi számnak :)

traff 2011.11.08. 21:26:16

Ez a Gergő buta mint a tök.Bamba.

rianna 2011.11.08. 21:26:35

@mocskosmacska: TG-t egy ideje átvették.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:27:07

@gyvy: meg tudom érteni! Bár velem még sosem fordult elő, h vmit nem tudtam:D:D:D:D:D:D:D

Egyébként kellemes orgánuma van Gábornak!

nodd 2011.11.08. 21:27:28

@traff: azért a himbilimbije neked is bejönne ;)

Tüzitündér 2011.11.08. 21:27:33

@flippant: Neked is szépjóestét! Miért tehenezel? Mi az összefüggés a római jog és dijácska agysejtjei között, He?

hebab 2011.11.08. 21:27:37

na végre, reklám.

Hurri Kán 2011.11.08. 21:27:55

@Zelefánt:
Zuhanó liftben? Valami akcijós hős?

foxglove (törölt) 2011.11.08. 21:28:24

@Tüzitündér: úgy tűnik, elijesztettem szegényt:)

traff 2011.11.08. 21:28:53

@nodd: ha lány lennék?
Á, húsfasza van nem vérfasz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:28:56

Na, kit fognak választani a szavazók?

MELYIK KÉT FIÚ KÖZÜL VÁLASZTHASSON KINGA RANDIPARTNERT?
Csaba-Shadi
Péter-Fecó
Attila-Gergő

hebab 2011.11.08. 21:29:12

@Tüzitündér: az, hogy a római jog szerint a szörnyszülötteket (monstrum) bárki büntetlenül megölhette.

Hurri Kán 2011.11.08. 21:29:59

@ladyandhenk:
Nekem is kellemes orgánumom volt a hétvégén. Jó sok. :D

Zelefánt 2011.11.08. 21:30:14

@gyvy:
Leértékelt. A lifthez árukapcsolásképpen adták.

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:30:48

@sogeking: a tekintetes asszony népies rövidítése. segítettem? :D

nodd 2011.11.08. 21:31:18

@traff: és mi ezzel a gond?

flippant 2011.11.08. 21:31:23

@Tüzitündér: Nézd. Nem mondhatom a csajra azt, hogy pálcika vagy nádszál kisasszony...

hebab 2011.11.08. 21:31:47

@gyvy: most miért kell itt dicsekedni?

julcsi29 2011.11.08. 21:32:07

@ladyandhenk: He-he :) Én gonosz módon reménykedem az Attila-Gergő párosban! :)
Azzal Kinga már ott felidegesítené Attilát,amikor nem Őt választaná :))))

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 21:32:12

@MagasMacska: Attilának vajon kívülállóként mi lehet a véleménye az esztétikus fejszerkezetről, valamint a kielégítő szexuális életről, illetve a kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokról? :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 21:32:20

@King of Shadows: Veronikáról csak a frankót mondta meg Vera! Nekem is ugyanezek jönnek le Veronikáról!

mocskosmacska 2011.11.08. 21:32:31

@King of Shadows: Remélem, bta kiviszi modoros verát és kint is hagyja. Sokkal jobb lenne bent a légkör.

Hurri Kán 2011.11.08. 21:32:59

@Zelefánt:
Akkor a lift sem lehetett egy csúcsmodell.

MagasMacska 2011.11.08. 21:33:33

@Okocha: Attilának, mint kívülállónak, mi a véleménye a normális emberről?

julcsi29 2011.11.08. 21:33:46

Ja egyébként bocsi,Sziasztok,Szép Estét mindenkinek ! :)

csicserierika 2011.11.08. 21:33:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én ma vettem poharas pink vattacukrot.
Hová fajultam ? Én lehetek a célközönsége a termékmegjelenítésnek :)

lady boo boo 2011.11.08. 21:33:49

reméljük az összes devizahiteles nézi ezt foslékot, mert hamarosan kiköltözhetnek a parkokba, vihetik magukkal a tv-t is :-)

Zelefánt 2011.11.08. 21:34:46

@gyvy:
Dehogynem, csak lefelé jobban ment.

Hurri Kán 2011.11.08. 21:35:13

@julcsi29:
Szia! :)

@csicserierika:
Hát ideje lenne visszafajulnod. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:35:17

@julcsi29: valszeg az lesz:) Az van többségben! Akkor szavazzatok:)

@gyvy: Gratulálok, nekem mindig:P

@flippant: nem, de azt igen, h ember, nő...Nem feltétlen kell jelzővel ellátni...

mocskosmacska 2011.11.08. 21:35:35

final game over? Mi jöhet még?

sogeking 2011.11.08. 21:36:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igen, bár a dominát tudtam magamtól is :D

Hurri Kán 2011.11.08. 21:36:35

@ladyandhenk:
Erre mit mondhatnék? Legyen így sokáig :)

csicserierika 2011.11.08. 21:36:51

@gyvy: már elindultam a lejtőn,...nehéz lesz :)

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:36:54

@MagasMacska: ráadásul nem is az ő poénja, hanem Veráé.

julcsi29 2011.11.08. 21:37:14

@mocskosmacska: Valószínűleg semmi..ez mát túúú mááccs :))))

Tüzitündér 2011.11.08. 21:37:30

@flippant: testes, molett,vagy teltkarcsú? Ráadásul szerintem nem is tehén. Bár ízlések és.....

MagasMacska 2011.11.08. 21:38:32

Helyes. Seri vesszen össze a védőjével/szóvivőjével...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 21:38:35

@mocskosmacska: Veráról több és érdekesebb anyagot ad le a csatorna, ezért ez öngyilkos húzás lenne Annamáriának!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:39:02

@csicserierika: van poharas vattacukor?:O:O:O

@gyvy: jaj, köszi:) Utána néztél már?:)

rianna 2011.11.08. 21:39:12

gergő mekkora egy majom, értelmesebbnek tűnt

Tüzitündér 2011.11.08. 21:39:17

@csicserierika: Szia! Attól függ, hogy benne-é vagy a 18-49 korban.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 21:39:18

drEszter megint nem tudja frappánsan kifejezni magát, sajna.

haruka 2011.11.08. 21:39:22

@ladyandhenk: ííírtaaaaaam! :)

Gergő meg Seri olyan kis cukkerek. mosmá nemszerivan? hmmm. :(

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:39:39

@csicserierika: ajajj. ki kell venned három hét vvszabadságot. :)

MagasMacska 2011.11.08. 21:39:56

Azért a visszacsókoláshoz előbb egy odacsókolás kellene...

csicserierika 2011.11.08. 21:40:18

@ladyandhenk: aha, már régóta, csak hülyének tartottam, aki vesz ilyet , az egész 2 dkg :)

julcsi29 2011.11.08. 21:40:18

@Tüzitündér: Szia!Remélem unokád szépen növekszik és jól van :)Ízlésünk hasonló,töltött galamb...és nem tehén! :)

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:40:30

Gergő, mint érett, felnőtt férfi. Csak én röhögök?

mocskosmacska 2011.11.08. 21:40:43

Sehinek nem lesz szinglipartyja?

Hurri Kán 2011.11.08. 21:40:54

@csicserierika:
Addig fajulj vissza, amíg nem késő...:D

csicserierika 2011.11.08. 21:41:18

@Tüzitündér: még tűréshatáron belül vagyok, igen :)

Zelefánt 2011.11.08. 21:41:28

A ribiben fel sem merült, hogy Gergő fertelmes csápjai elől akár félre is lehetne gördülni...?

Hurri Kán 2011.11.08. 21:41:32

@ladyandhenk:
Szoktam. Meg inni egy pohár bort. :D

Tüzitündér 2011.11.08. 21:41:36

@julcsi29: Szia! Márciusban születik és fiú.

sogeking 2011.11.08. 21:41:40

valaki engem is megdobhatna egy sörrel, vagy akár le is önthetne

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 21:42:00

@Peter_Cs: Eddig rendben is van. De akkor Kingáról miért nem mondja meg, és miért fossa össze magát, ha Kinga csak egy kicsit is felemeli a hangját? És Atinak? És a Survivornek? És Görgőnek?

mocskosmacska 2011.11.08. 21:42:13

Péter über a gergő jellemzésével.

Hódos Hajnalka 2011.11.08. 21:42:13

hánemtom, mi ennyi sörrel egy szimpla bl-meccshez ülünk le, nem kanbulihoz. asszem, ma túl sokat jár a pofám.... :DDD

haruka 2011.11.08. 21:42:43

úristen, kognitív disszonanciát okozott nekem Attila. jóarc volt ezzel a Seri-dicsőítéssel.

hebab 2011.11.08. 21:43:00

télleg nincs annyi sör a Földön.

csicserierika 2011.11.08. 21:43:28

@julcsi29: én coop abc-ben vettem, de láttam már egyéb élelmiszerben is, igaz nem mindig van.
Szintén célcsoport vagy ? :)

mininyul 2011.11.08. 21:43:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mmint h pont akkor hördültünk fel mi is.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:43:54

Pétert kezdem megkedvelni.

csicserierika 2011.11.08. 21:44:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :) enyhítést kérek, bár kettőt faltam be :)

csicserierika 2011.11.08. 21:44:43

@gyvy: nem fog menni, ugyanis ízlett :)

mocskosmacska 2011.11.08. 21:44:50

@hebab: MOndjuk annyi sör sincsen a földön, hogy hagynám, hogy egy ilyen gergő szintű buta tapír hozzámérjen.

julcsi29 2011.11.08. 21:44:50

@csicserierika: Felkeltette az érdeklődésemet :)Pláne hogy rózsaszín! :))

Tüzitündér 2011.11.08. 21:45:14

@csicserierika: Akkor lehetsz célközönség, de utána esélyed nincs! :)

hebab 2011.11.08. 21:45:44

@csicserierika: majd dreszter lépvisel téged és kieszközli az enyhítést.

hebab 2011.11.08. 21:46:30

@hebab: mármint képvisel, bár, belegondolva a lépvisel is jól hangzik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:46:54

@csicserierika: én még ilyet nem láttam, de te mégis vettél:) Mi ütött beléd?:D
Biztosan itt a keleti régióban nincs ilyen:D

@sogeking:
én leöntelek, de mit csinálunk utána?:D

penelope garcia 2011.11.08. 21:47:04

Kinga, csillagom, ne izgasd fel magad, mert még a végén felrobban az a balta arcod. Sajnálatos, hogy sötét vagy, mint néger seggén a májfolt, de ez genetika, szívem. Most már így kell leélned a hátralevő életedet. Sosem fogod érteni, hogy mi történik körülötted.

hebab 2011.11.08. 21:48:06

@mocskosmacska: elég nagy állat, az tény, főleg most viselkedett köcsögül.

csicserierika 2011.11.08. 21:48:08

@julcsi29: részesedést kéne kérnem a gyártótól , nincs ingyen reklám, meg ebéd sem ugyebár :)

Tüzitündér 2011.11.08. 21:48:27

@julcsi29: a tes.... előtt bódéban árulják ahol a szerintem förtelmesen cukrozott csonthéjas gyümölcsöket is lehet kapni... ( nem az aszaltra gondoltam)

MagasMacska 2011.11.08. 21:48:41

@penelope garcia: Addig nem is lesz baj, amíg tetszik neki, ami körülötte történikj.

csicserierika 2011.11.08. 21:48:49

@hebab: nem tudom, hogy jó lenne-e nekem :)

hebab 2011.11.08. 21:49:20

@penelope garcia: ugyan már, bízz egy kicsit jobban az orvostudományban. nem is olyan régen még szilikon sem volt.

sogeking 2011.11.08. 21:49:25

@ladyandhenk: mondjuk így te jársz jobban, pláne ha szereted a sört:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:50:48

@sogeking: miért én jérok jobban?:)

És nem szeretek semmilyen alkoholt:)

csicserierika 2011.11.08. 21:51:41

@ladyandhenk: mondom, hogy régóta láttam már a polcokon, de nem vetemedtem még rá :)
Egyébként nagyon is keleti részen lakom .

julcsi29 2011.11.08. 21:52:05

@csicserierika: :))))@Tüzitündér: Melyik településen?Ma voltam a B.örsi-be,ott fornettis van előtte :(

haruka 2011.11.08. 21:53:13

@ladyandhenk: e kies tájon is lehet dobozos vattacukrot kapni, csak mondom. :)

julcsi29 2011.11.08. 21:53:31

De cukika,én is akarok ilyen világítós koronát!!:)))Úristn :))

csicserierika 2011.11.08. 21:54:15

@julcsi29: Éva szülővárosa, de csak átutazóban voltam .

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:54:46

@haruka: elolvastam, és mi nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra, a többit leírom holnap! Amúgy a hétvégére meg igen:D

sogeking 2011.11.08. 21:54:51

@ladyandhenk: akkor mégsem olyan jó a tervem :)

Tüzitündér 2011.11.08. 21:55:44

@julcsi29: ott ott!

"festékes" szerű kübliben árusítják! Össze van préselve. Van kék is fiúknak! Na meg zöld, nem tudom kiknek! :):)

mocskosmacska 2011.11.08. 21:56:18

Vera nem tud kulturáltan vitatkozni. Megint ő volt a bunkó.
Annamáriában miért baj, ha mindenkivel kijön?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:56:37

@csicserierika: jól van, na! Legközelebb utána nézek, ezt meg kell néznem, h milyen sok szirszar van benne! :P

@haruka: Ühüm, értem, szaladok utánanézni, most azonnal, a Tesco még nyitva van:D

haruka 2011.11.08. 21:56:56

@ladyandhenk: na kíváncsi vagyok! :) és mostantól te döntesz majd helyettem, vagy mi van? :D

Tüzitündér 2011.11.08. 21:57:01

@julcsi29: az egy euros üzletekben lehet kapni ilyen koronát 350 Huf-ért.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:57:16

BTA meg kinga összebariznak?

haruka 2011.11.08. 21:58:06

@ladyandhenk: én a corában láttam az üzletsoron a fagyisnál. de lehet bent is van, már nem emlékszem drága agyament barátnőm hol vette. :D

Szumi 2011.11.08. 21:58:11

Fogalmam sincs, miről van szó és nem is érdekel - de ha én lennék az Index címlapon szereplő Eszter, addig fizetnél, amíg mozogsz - még a fitymádat is leperelném és meg is érdemelnéd.

mocskosmacska 2011.11.08. 21:58:13

Ez a magamra pakoltatom a jelet nem jött be eddig sem. INább vesszen össze mindenkivel, kössön bele mindenkivel.

Málnaszörp 2011.11.08. 21:58:52

BTA-nak baltával csináltak választékot a hajába :D

julcsi29 2011.11.08. 21:58:55

@Tüzitündér: bassz...akkor legközelebb kinyitom a csipám,köszi :))

hebab 2011.11.08. 21:59:18

@Tüzitündér: bakker, már 350 az euro? :)

JOKKA21 2011.11.08. 21:59:28

Vera jó nagy gyökér.:D Annamari kiejti remélem.

Zelefánt 2011.11.08. 21:59:31

Nekem lenne arról a szívességről némi elképzelésem.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 21:59:33

és megjátsza a Keresztapát!!!!! hol van nathalie?!

mocskosmacska 2011.11.08. 21:59:33

BTA és attila is összebariznak? Egész furcsa barátságok születnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 21:59:48

@haruka: jaj, dehogy, csak kimondom a fejedben levő gondolatokat:) Így könnyebb, nem?:D:D:D:D

Tüzitündér 2011.11.08. 22:00:11

@hebab: ez eszembe sem jutott. Nem vagyok EDDÁ-s! :):)

rianna 2011.11.08. 22:01:13

Annamari most miért bolondult meg?

mocskosmacska 2011.11.08. 22:01:20

Ezen a csajos megbeszélésén mindenki próbált konstruktív lenni, kivéve verát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 22:01:21

@haruka: de az most nyitva, honnan veszek ilyen vattacukrot???:O:P:P:P Nekem az kell!:)

foxglove (törölt) 2011.11.08. 22:01:21

ez a bábus téma nagyon beteg, baz+:)

sogeking 2011.11.08. 22:01:55

@ladyandhenk: ha leöntesz és rámszárad, akkor kárba vész:) viszont így sörhöz sehogy sem jutok, inkább csináljuk fordítva :D

JOKKA21 2011.11.08. 22:01:55

@mocskosmacska: jó lenne, mehetne cumizni.:D

mocskosmacska 2011.11.08. 22:02:06

@rianna: Szerintem töke kivan modorosverával. Ott megértem, hogy egy ilyen női nemi szervekkel rendelkező organizmussal én sem bírnék egy fedél alatt élni.

haruka 2011.11.08. 22:02:24

@ladyandhenk: :DDD igen, mester! na megyek, holnap korai lesz a kelés. jóccak!

julcsi29 2011.11.08. 22:02:28

Megfordult az állás,elég uncsi randit láthatunk majd,úgy tűnik :(

JOKKA21 2011.11.08. 22:02:39

@rianna: Nem bolondult meg, csak Vera szívja a vérét.

mocskosmacska 2011.11.08. 22:02:43

@JOKKA21: Én a fejét szeretném látni, amikor kiesik.

csicserierika 2011.11.08. 22:02:44

@ladyandhenk: van benne gyermekek figyelmére, tevékenységére káros anyag, de tartósítószert nem tartalmaz.
Hát ezt most olvastam el, hogy kikukáztam :)

hebab 2011.11.08. 22:02:46

@Tüzitündér: akkor abban a boltban átverik a jónépet.

Tüzitündér 2011.11.08. 22:02:47

Ilyet! diából guminő? betegek ezek ott az rtl-nél! :):)

sogeking 2011.11.08. 22:03:05

jégcsákány elintézi

(azért ez a Dya baba/bábu nagyon gáz)

mininyul 2011.11.08. 22:03:31

az rtl gerilla akció keretében újraforgatja a plasztik szerelem c. filmet.

julcsi29 2011.11.08. 22:03:35

@julcsi29: ez most nagyon kamu,látható a csalás!!!Jóóvan na,eddig is tudtam :)))

JOKKA21 2011.11.08. 22:03:53

Jaj ez a Seherevere mit szenved már?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 22:03:56

A Dya baba kevesebb műanyagot tartalmaz mint az igazi.

JOKKA21 2011.11.08. 22:04:31

@mininyul: Vagy azt, amikor életre kelt a próbaba.:D

Zelefánt 2011.11.08. 22:04:34

@foxglove:
--- "Mit mondtál neki?"
(A háttérből: "...de az egy bábu, ugye?...")
--- "Megöleltem, és egy puszit is adtam neki..."
B+

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 22:04:48

@penelope garcia: Egyetértek, a legnagyobb katasztrófa bent!

2011.11.08. 22:05:04

OFF: Quimby az M1-en.
Rendkívül expresszív ábrázolása személyiségemnek, mondja Kis Tibi 4 (!) éves rajongójának rajzát értékelve.
Imádom a pasit, elviselnék érte pár tányércsörgést, de nem egy óvobácsi.:))))

hebab 2011.11.08. 22:05:07

ez a bábu tök élethű. Dya is kb. ennyi értelmeset tudott mondani, mint amennyit a baba.

Hurri Kán 2011.11.08. 22:05:10

@sogeking:
Nem nagy változás az eredeti állapothoz képest.

sogeking 2011.11.08. 22:05:36

@ladyandhenk: hát ez a csel, hogy nem várom meg :D - amúgy a sör majdnem olyan ízű, mint a vattacukor

mininyul 2011.11.08. 22:06:09

@JOKKA21: a Próbaba c. filmre gondolsz talán? :D

rianna 2011.11.08. 22:07:05

@mocskosmacska: @JOKKA21: én megértem, de nem vennék rá mérget, hogy Vera ellen Annamari visszajönne. Sőt.

mocskosmacska 2011.11.08. 22:07:28

Fecó shadi? Fecónak nem a tujára kellene mennie?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 22:08:06

@sogeking: ja, akkor letörlöd egy ronggyal, h ne legyek sörös?:D Vagy mit csinálsz?:D Most propagálsz a sör mellett?:D

JOKKA21 2011.11.08. 22:08:06

@mininyul: Arra.:D Köszi.Annak volt jó dala és a csaj is jó volt benne.:D

mocskosmacska 2011.11.08. 22:08:17

@Peter_Cs: Remélem, nem lesz igazad.

@rianna: Én sem vagyok biztos benne, de azért remélem.

hebab 2011.11.08. 22:08:29

@Tüzitündér: szegény. túl sok vattacukrot ehetett...

sogeking 2011.11.08. 22:08:50

@gyvy: de, nem csavargatja a haját - a viccet félretéve, nekem ez akkor is furcsa, de még furcsább, hogy még beszélnek is hozzá :D:D

Tüzitündér 2011.11.08. 22:09:05

@ladyandhenk: gumi, vagy gipsz... nem mindegy? :)

penelope garcia 2011.11.08. 22:09:10

@King of Shadows:

Nem úgy tűnik, hogy jól ismered az introvertált szó jelentését. Nem bambán nyálzó lámát jelent ám. :)

julcsi29 2011.11.08. 22:09:13

@gyvy: Most miért mondod? :)))Hát nem is rángatózik,nem piszkálja a haját stb. :))Pozitív irányú a változás :)

JOKKA21 2011.11.08. 22:09:45

Próbaba.:D Ezen könnyezem.:D

penelope garcia 2011.11.08. 22:10:11

@hebab:

Szilikon-agy? Gondolod?
Hááát...

hebab 2011.11.08. 22:10:17

@Peter_Cs: szerintem is. nem baj.

Hurri Kán 2011.11.08. 22:11:20

@sogeking:
Szerintem még párbajra is ki fogják hívni. :D

@julcsi29:
Viselkedése lehet, én anyag-összetételre gondoltam alapvetően. :)

2011.11.08. 22:11:28

@Tüzitündér: Ja, Pataky és az UFOK. Egyszer megkérdeztem a Velveten, de miért hozzák vissza? A válasz szerintem az év kommentje volt: azért mert értelmes létformát keresnek. :)))

JOKKA21 2011.11.08. 22:11:34

@Peter_Cs: Igen, már Ágicánál is unalmas volt a Leos történet, vagy előzőben Alekosz és Éva se veled se nélküledje. Picsog itt Gergő miatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 22:11:38

@Tüzitündér: a gumit is próbálgatni szokták végül is:D, tehát nem tom:P:P:P Ha túl sok rajta a lyuk, akkor gumiból van:P

penelope garcia 2011.11.08. 22:11:41

@Szumi:

És tényleg!
Fogalmad sincs, miről van szó. :)

vallatas 2011.11.08. 22:12:43

lesz onlájn?
vv.hu-n nem írja h nem lenne, de aréna volt szóval...

sogeking 2011.11.08. 22:12:58

@ladyandhenk: nem, gyorsan leiszom, ahogy folyik :)

penelope garcia 2011.11.08. 22:13:36

@Peter_Cs:

Nem vagy belé szerelmes? Nahát? :O
Pedig tisztára Éva.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 22:15:59

@penelope garcia: Most Vera a kedvenc. Róla mi a véleményed?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 22:16:41

@vallatas: Az Aréna miatt a mai online offline lesz.

vallatas 2011.11.08. 22:18:04

@Peter_Cs:
így nem láthatjuk a kinga gergőt...

sogeking 2011.11.08. 22:18:08

@gyvy: vagy fésülgetik a haját, esetleg még csavargatják is :)

Tüzitündér 2011.11.08. 22:18:18

off: házon kívülben kriptai nautila és a leeshetett-é a rokikártya!

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 22:18:23

@vallatas: a reggeli villarádió ideje alatt is lesz közvetítés, ott is kiderülhet ki lett védett, kíváncsi vagyok lesz e annyi esze a reteknek, hogy figyelnek erre, amúgy nem értem miért nem lehetne azt megtenni, hogy az online adások idejére leveszik a kendőt, úgy láccik az online nézettség nem annyira fontos

vallatas 2011.11.08. 22:20:03

@Okocha:
pont erre gondoltam én is :)))
simán nem kell aznap oda adni a kendőt ,és villalakóknak kiadni hogy pszt...

Hurri Kán 2011.11.08. 22:20:14

@sogeking:
Hát beszélne is annyit a párbajon, mint az eredeti. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 22:20:50

@penelope garcia: Csendes, visszahúzódó, befelé forduló az intovert. Például ez:

"Az introvertált típus csendes, megfontolt, zárkózott, visszahúzódó. Nagy társaságban, idegen közegben feszélyezetten mozog, a tömeg idegessé, feszültté teszi. Távolságtartó, nehezebben alkalmazkodik és teremt új kapcsolatokat. Jól elvan egyedül is. Általában kevés, de tartós és mély barátságok, viszonyok kialakítására törekszik. Mottója: „A kevesebb, néha több”."

Pont, mint én.

Tüzitündér 2011.11.08. 22:21:05

@Peter_Cs: ugyan nem engem kérdeztél, de én nagyon csípem a Verát! Úgyhogy most "barik" lehetünk és "szerizni" fogjuk egymást. A vv4-ben kurvára nem csíptem az boglyát és Téged sem.....(ezért)

beacska 2011.11.08. 22:23:35

@Peter_Cs: akkor te sem rajngsz egy AM-Veráért, ugye?
Én úgy látom, AM felelős az elmérgesedett helyzetért. Hiába bizonygatta Kingának, hogy nem...Vera szinte senkivel nem jön ki, AM a belépője óta aszimilálódott a borghoz, ezért gondolja, hogy a Shadi példájára, a kevésbé népszerűbe rúgjon bele.

...és szerintem féltékeny is, hiába mond mást...

bááár, én AM-nekis szurkolok, de most fejjel megy a falnak

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 22:25:01

Vera kikészíti Annamarit a párbajon, mint szűcs a nyers bőrt :-)

penelope garcia 2011.11.08. 22:27:21

@Peter_Cs:

Ó. Hát, végül is, ízlésednek megfelelően kellően bitchy... :)

Krissyfurrr 2011.11.08. 22:30:19

Jó éjt mindenkinek! (és jó onlányozást, ha lesz!) :)

JOKKA21 2011.11.08. 22:31:06

@Okocha: Nem fogja.:) Kint marad a cumis.

Tüzitündér 2011.11.08. 22:50:49

Jó éjszakát mindenkinek!

hebab 2011.11.08. 22:51:13

@mutant: én meg szeretem a rántott csirkét.

nathalie 2011.11.08. 22:58:31

csak én röhögtem, a fullba nyomtad a kretént monólogon :D
Robert D. J egy isten :D:D

ő-szinte 2011.11.08. 22:59:51

@nathalie: hali, megjöttem! még csak most nézem az öfit. Volt vmi extra?

nathalie 2011.11.08. 23:02:30

@ő-szinte:
hát én is ebben a pillanatban jöttem és én annyit láttam, amikor péter beszélt a bábuhoz.ezen röhögtem.ennyi.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 23:03:35

@mocskosmacska:

nem tudom hányan szavaztak összesen, de egy biztos, hogy mindazon "dagadék idióta kurva", aki szavazott Eszterre, biztos, hogy újra fog szavazni faszombazdmegkinguci ellen, mert megéri nekik a kéjt, hogy ezek után kiesni lássák...

Hogy mekkora a minőségi különbség Rettenetes Éva és faszombazdmegkinguci között bizonyítva lesz, mikor gyönyörtől hörögve kiszavazzák... szemben azzal, hogy Évát rendszeresen visszaszavazták egészen a döntőig.

kékdelfin 2011.11.08. 23:06:12

@Brr: És gondolod, hogy az összes dagadék idióta kurva rosszindulatú is?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 23:09:49

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):

Miért gondolnám? Én velük érzek! Alig várom, hogy faszombazdmegkinguci kiessen.. én szurkolok a "dagadék idióta kurva" szavazóknak, akik Eszterre adták le a voksukat...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 23:10:47

@Brr: A Kócbabát csak az RTL, a műsorvezetők, Alek és az ő szavazóhadserege vitte vissza rendszeresen. Ezekkel a háta mögött a kubai is játékban lenne...

Kinga meg azért van bent, mert sosem párbajozott, ahogy Anna és is. Csaba sem úszna meg még egy párbajt.

nathalie 2011.11.08. 23:11:54

attila egy állat,ahogy énekli a caramel(l) számot :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 23:13:17

@King of Shadows:

Csaba csak azért nem ússza meg nagy valószínűséggel a következő párbajt, mert elsőre rossz embert vitt ki.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 23:13:47

@nathalie: szia! ma 2x(!) is bírtam Attilát! még kerestelek is, hogy elmondjam!:)

nathalie 2011.11.08. 23:15:02

@foxglove:
szia. az egyik amikor énekel, a másik amikor gergőn röhögök :D mondjuk a második kurva jól meg is volt vágva, ahogy gergő büszkén nevetgél :d

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:15:42

@sogeking:
Olyan, mint a tehén, csak udvarias megfogalmazásban.

fofofo 2011.11.08. 23:17:23

Hajnalka, tudom, hogy elveszik a hozzaszolasom a tobbi kozott, akik tenyleg magaval a vv-vel foglalkoznak, de idorol idore muszaj megirnom: zsenialisak a kommentjeid. sixx az eden hotellel mar kezdett ravezetni,hogy is kell nezni ezt a mufajt, de nalad ertettem meg igazan. koszonom.

sogeking 2011.11.08. 23:17:35

@gyvy: azért ebben még van fantázia, legalább alájátszhattak volna valami válaszszöveget :D

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:19:51

@flippant:
Hát nálad azért lehet, hogy jóval okosabb.

De a modora mindenképp jobb.

fofofo 2011.11.08. 23:22:00

@foxglove: ja igen, keso van mar;-)

hebab 2011.11.08. 23:24:03

@foxglove: valamint a kutyája sem poszt! (hanem tacskó)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 23:25:52

@King of Shadows:

Kócbaba egy fényévekkel jobb minőségű csapathoz tartozott eleve, ezért lehetett sokszor visszahozni.

A jelenlegi csapat halvány mása a vv4-nek, és nincs akkora ereje a magukat gonosz szerepbe leosztóknak, hogy visszahozzák, ha sor kerül erre.

Kócbabának a villában voltak konfliktusai, de nem sértette meg a fél országot. Faszombazdmegkinguci viszont IGEN, amikor azt sivítozta, hogy "kik szavazták vissza ezt az idióta dagadék kurvát? A dagadtak?"

Ezt nem fogják elfelejteni neki a szavazók. Sőt, még azok sem, akik most nem szavaztak, de legközelebb fognak, faszombazdmegkinguci ellen, mert őket is megsértette. Nekik ő a Vasorrú Bába, a Gonosz Mostoha és a Szörnyella De Frász egyszemélyben, a 101 kiskutya lenyúzott bőréből készült bundában a kifutón..

Ha kiviszi Sherit, akkor neki lőttek, nem azért mert Sheri erős (mert nem az), hanem mert faszombazdmegkinguci jelenleg közellenség a mellette szolgáló sötét erővel egyetemben.

Hurri Kán 2011.11.08. 23:26:11

@sogeking:
például. Vagy diktafont tenni a hasába, amiről visítást meg nyerítést jáccanak le.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:28:38

@sogeking:
Én is azt mondom: nem tekintetes asszony, hanem tehén. :-)

sogeking 2011.11.08. 23:28:44

@gyvy: nem azért :) a többiek is tudnak úgy beszélni, hogy nem mozog a szájuk, főleg Attila, de Veronika is - fokozatosan kicserélik mindegyikőjüket egy bábura, alájátsszák a szokásos szöveget, és mehet a műsor végtelenítve :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 23:30:17

@Brr: Neki nem segített volna az sem, ha esetleg Atit dobja ki. Akkor is kiesne, ha továbbra is csak döglik...

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:30:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Na dohányozz, baszd meg, feldobod a pacskert, oszt kit fogok itt baszogatni? :-)

foxglove (törölt) 2011.11.08. 23:30:26

"nem sértette meg a fél országot" de. késő van, ne menjünk bele, tudod te is, hogy mire gondolok.

Én nem utálom Kingucit, és nem is sértett meg:) ha jellemezni akarsz, Ursula a boszorkány még nem volt:)

Hurri Kán 2011.11.08. 23:32:04

@sogeking:
Ez jó. Ezzel le is raktuk a következő, immáron virtuális, cyber VV6-játék alapjait. :D

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:35:35

@YessicaHard:
Én férfi vagyok, a magas, karcsú fekete csajok a gyengéim, de sokkal inkább választanám Esztert, mint Dyát.

Dugás előtt meg után ugyanis beszélgetni kellene legalább 5 percet, és Dya esetében ennyit már nem ér meg az egész, pedig hát élni jó, dugni jó, éljen a szovjetúnijó, ahogy a mondás tartja.
Szóval a vele való beszélgetéshez képest a sajtreszelővel való rejszolás is önfeledt szórakozásnak tűnik.

Eszter egy normális csaj.
Ha összefognának Csabával, vernék a teljes mezőnyt. Agyban mindenképpen.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 23:35:39

Ez hiányzott az összefoglalóból, Péternek ebben teljesen igaza van: www.valovilag.hu/cikk/506587 . Bónusz kérdés: Ki énekel az elején a háttérben?

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:37:25

@nathalie:
Maradjunk annyiban:
Attila egy állat.

nowo 2011.11.08. 23:40:28

Hajrá Annamari!

Ha már ezt az öngyilkos módszert választotta,legalább cáfoljon rá,hogy esetében még sem volt az.
Ez a Vera olyan kimondottan antipatikus számomra,hogy az elképesztő!
Ahogy vitte kifelé a cuccokat a raktárba...Húú..kegyetlen egy némber!
Mit gondol ez,miért van egyedül a sivatagában?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 23:42:29

@King of Shadows:

Neki talán nem segített volna, de nekünk meg a villának igen,

www.valovilag.hu/video/147327

Cris nyomná az őrült showját, mindenki lazább és boldogabb volna..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 23:43:08

@Brr: Azon kívül, hogy ez nem takarítóműsor, tényleg nem. Emiatt nem takarítanak a mostaniak, mert ők még úgy tudják, hogy az a műsor szempontjából öngyilkosság.

Valószínűleg ki fogják ejteni, de Kinga és Ati alapból egyáltalán nem ilyen. Az esti beszélgetésüknél például nagyon jól látták magukat "egy külsős szemszögéből".

kékdelfin 2011.11.08. 23:43:37

@Közbiztonság Szilárd: és a karcsú fekete csajokkal hogy egyeztethető össze eszter?;)

2011.11.08. 23:44:40

@Okocha: Kevésbé ijesztő avatart nem találtál? Visítok tölle (by villalakók) mikor meglátom, mint Veron BTA-tól a zombi bulin.

2011.11.08. 23:45:37

@nowo: Mit csinált a kis fennakadt szemű?

nowo 2011.11.08. 23:46:15

Annamarinak egy óriási plusz pont a rádióban való szerepléséért!:)
Nagyon frappánsan válaszolgatott.
Péternek meg szépen odaszúrt,hogy nem kedveli a dagadt pasikat...hehe...:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 23:46:48

@Brr: Ez az ocsmányság biztos kieső!

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:47:15

@mocskosmacska:
Ez a horribel dictu nagyon ott van a szeren. :-)

Szinte már terribel. :-)

nowo 2011.11.08. 23:47:46

@szerivan: megbeszélte Attilával,hogy magára rakatja a jeleket,hogy kivihesse Verát.
(Nem nézted ma este?)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 23:48:02

@King of Shadows:

de alapból ilyenek, ez a lényeg, csak gonoszként érzik jól magukat... vagyis nem jól, hanem adekvátan..

Péternél ez csak egy felvett szerep (ő valószínűleg tényleg csak egy megírt szerepet játszik, utasításokra, megrendelésekre cselekszik, és fizetést húz a retektől) de náluk nem, ők tényleg azok.

kékdelfin 2011.11.08. 23:49:54

Lilu nem azt mondta a vera-annamari csatára, meg a szemét ki-bepakolásra, hogy lesz még következménye? Gondolom büntetésre célzott.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:50:28

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):

Nem azt mondtam, hogy csak és kizárólag ilyenekkal vagyok hajlandó kapcsolatba keveredni.

Inkább annak szemléltetésére szolgál, hogy bár azok tetszenek, de mégis Esztert választanám inkább, ha csak 2 közül lehetne, és Dya a másik. :-)

kékdelfin 2011.11.08. 23:52:07

@Közbiztonság Szilárd: hja, így már értem. mondjuk én egyiket sem;) Nyertél!

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:52:09

@Brr:
Nem akarok titkokat elárulni, de Péternél sem felvett szerep. Tényleg ilyen.
És Péter közel sem okos és közel sem olyan jó taktikus, mint gondolja magáról.

nowo 2011.11.08. 23:53:26

Nem tudom,volt-e már szó Lilu öltözékéről,de a ma esti retro-csizmás szerelés ultra gáz volt.
Én megtiltanám a stúdióban a csizmaviselést.Nagyon irritáló és egyáltalán nem stúdióba való.
Ördög Nórika is szokott hótaposókat viselni az X-ben,az is gáz!

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 23:54:11

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):

Pedig egyszer ki kell próbálnod, milyen egy ekkora feneket látni magad előtt, amikor hátulról tolod. :-)
(És jó a melle, és még csak nem is műanyag.)

2011.11.08. 23:54:24

@nowo: Tudom, hogy benne van a Villaszabályzatban, hogy nézni kell és szégyizem is magam erősen, de nem.

De kis gyökér ez a Marika, Kakadu széjjeltépi. Kár a villa lelki szemetesládájáért:( Kinga után is úgy rohant be a csöpp kis 75 kilójával mint egy ápoló az ideg és elmén.

kékdelfin 2011.11.08. 23:57:14

@Közbiztonság Szilárd: Hát, maximum, ha hányni támad kedvem. Nem, nem akarok ekkora valagat tolni, még részegen sem. Ha fizetne sem. A melle meg, hát, láttam már szebbet, semmi különös.

GL-581 g 2011.11.08. 23:57:15

@Peter_Cs: Fúbazzeh, ez kemény! :DDD Tényleg teljesen igaza van... ám hozzátenném, hogy felállt a hátamon néhány szőrszál tőle. A legratyibb akciófilmek és pszichothrillerek főgonoszai szoktak ilyen hanghordozással beszélni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 23:57:35

@Brr: Mondjuk Krisz kiejtésében - a látszat ellenére - benne volt az RTL is ... legalábbis szerintem. És Atit sem véletlenül védik annyira.

nowo 2011.11.08. 23:58:24

@szerivan:
:)

Nem beszélve,amikor Veron után rohant be,akit meg Fecó cipelt be,miután majdnem rárontott Eszterre...
Én csípem a csajt.

nowo 2011.11.09. 00:01:12

@King of Shadows: Kriszt szerintem is az RTL ejtette ki,na meg akkor már Dyát is...

Kíváncsi leszek,ki esik ki hamarabb,Attila,vagy Péter?
Vagy ketten lesznek döntősök?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 00:02:38

@Brr: Akkor miért pont este lettek normálisak, amikor semmi okuk rá? És miért csinálnák ezt, ha ők is tudják, hogy párbaj szempontjából öngyilkosság? És miért nem hívják ki őket, ha az előbbit a többiek is tudják (elvileg tudják)?

Közbiztonság Szilárd 2011.11.09. 00:06:30

@mocskosmacska:
Persze, mert te rám vágysz, de ezt ne áruljuk el ezeknek itt, mert kipletykálnak. :-)

Közbiztonság Szilárd 2011.11.09. 00:10:06

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
Huszonévesen még én is így gondoltam.
Aztán egyszer véletlenül összejöttem egy termetes csajjal (Eszternél kicsit megtermettebb), és kiderült, hogy az sem rossz. :-)
Meg hogy a változatosság gyönyörködtet. :-)

Amíg nem ettél osztrigát, nem tudhatod, hogy milyen jó, mert kinézetre elég undorító. :-)

kékdelfin 2011.11.09. 00:11:29

@Közbiztonság Szilárd: Ezek szerint nekem maradt olyan az ízlésem, mint huszonávesen volt. Biztos nekem a szar:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:12:48

Na szevasztok :-)

Nincs még ideje egy Bta Vera párbajnak, sztem a szerkik sem engedik majd... ha mégis, én Vera párti lennék.. bta puszta jelenlététöl kiver a víz... nem tehetek róla, bocs, ez van...

mellesleg szvsz jól tette vera, hogy nem ment bele a vitába.
1 - nyilván eszik egymást bta-val eleget, túl vannak ezen az egészen már jónéhányszor
2 - nem egy ilyen csajbulin kell ilyennek elöjönni (vera ezért is állt fel, jól tette)
3 - (más) undorító volt ahogy dreszter veronikának próbál puncsolni, gyakorlatilag 3 hete rágják ugyan azt a csontot, a videó is egyértelmü, drága kubainknak mégis szeri van.. mellette meg ott ül kinguci, aki még akkor testápolózta mezítelen apucit, amikor böven serikével volt... mindegy, dreszter sztem ezt most elbaszta, néhány embernek fordulhatott a gyomra... veronika oldaláról elég nagy hiba ez a viselkedés, sztem mindenki kezdi unni lassan a nézök közül is ezt a nem tudok megbicsibocsizni gittrágást...
4 - bta pontosan tudta h egy ilyen bulin vera ki fog térni a vita elöl, így mehetett magyarázni a bizonyítványt kinguciéknak... egyik oldalról ötletes, másik oldalról sztem sokaknak leesik ez a fajta provokált kitérés (ja, nem bent, itt kint) :-)

ööö...
ja, kb ennyi :-D
köszönöm, ennyi voltam, leülnék magamtól! ;-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 00:13:36

@nowo: Szerintem kellett valaki, hogy kívülről is megtámogassa a műsort, és erre Krisz pont megfelelő. Másrészt meg nem merték bevállalni, hogy esetleg megüssön valakit.

Péter, mert őt el tudom képzelni egy Nekedvalóban (ami ugye élő műsor és nem 18-as karika alatt megy), Atit már kevésbé. Mondjuk ez alapján Kinga döntős lesz...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:13:46

Na szevasztok :-)

Nincs még ideje egy Bta Vera párbajnak, sztem a szerkik sem engedik majd... ha mégis, én Vera párti lennék.. bta puszta jelenlététöl kiver a víz... nem tehetek róla, bocs, ez van...

mellesleg szvsz jól tette vera, hogy nem ment bele a vitába.
1 - nyilván eszik egymást bta-val eleget, túl vannak ezen az egészen már jónéhányszor
2 - nem egy ilyen csajbulin kell ilyennek elöjönni (vera ezért is állt fel, jól tette)
3 - (más) undorító volt ahogy dreszter veronikának próbál puncsolni, gyakorlatilag 3 hete rágják ugyan azt a csontot, a videó is egyértelmü, drága kubainknak mégis szeri van.. mellette meg ott ül kinguci, aki még akkor testápolózta mezítelen apucit, amikor böven serikével volt... mindegy, dreszter sztem ezt most elbaszta, néhány embernek fordulhatott a gyomra... veronika oldaláról elég nagy hiba ez a viselkedés, sztem mindenki kezdi unni lassan a nézök közül is ezt a nem tudok megbicsibocsizni gittrágást...
4 - bta pontosan tudta h egy ilyen bulin vera ki fog térni a vita elöl, így mehetett magyarázni a bizonyítványt kinguciéknak... egyik oldalról ötletes, másik oldalról sztem sokaknak leesik ez a fajta provokált kitérés (ja, nem bent, itt kint) :-)

ööö...
ja, kb ennyi :-D
köszönöm, ennyi voltam, leülnék magamtól! ;-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:16:37

bocs, vmiért duplán küldte el.. :-P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 00:20:28

@Papucs Orrán Pamutbojt: Szerintem engedni fogják, mert Anomália már azzal fenyegetőzött, hogy ha nem mehet párbajozni, meg fogja támadni a Verát és kizáratja magát. Azt hiszem a szerkesztők most jöttek rá, hogy talán mégsem kellett volna egy ilyen bandát összeengedni...

2011.11.09. 00:21:10

@Papucs Orrán Pamutbojt:
nem értem miért dupláz.
nem értem miért dupláz.

sanyix 2011.11.09. 00:21:24

Ez kurvajó volt, akkorát röhögtem amikor láttam a videot, nem néztem a vv5-öt, de az a hisztin amit az a nyúzottarcú szilikoncsöcsű picsa lenyomott az hatalmas volt :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:25:10

@King of Shadows: Hát az tuti, hogy most vakarják a fejüket, hogy lehettek ekkora állatok :D
@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
Nana... Vigyázzá, kiviszlek, kint hagylak! :D

nowo 2011.11.09. 00:26:51

@King of Shadows: szerintem is attól tartottak,hogy Krisz megüt valakit.

Elképzelhető,hogy ezek ketten elgyalogolnak a döntőig,mert nincs egy Alek-típusú nevető "harmadik",aki egymás ellen fordítsa és kiküldje őket párbajozni egymással (lásd Olivér-Béci).

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:30:23

Valaki fentebb érdeklődött lesz e reggel rádió közvetítés...
Nos, nem...

"Szerda reggel elmarad az online közvetítés!

Az Aréna miatt november 9-én, szerdán reggel nem lesz online közvetítés a Villarádióról."

Jó kis feladat mi?? :D

nowo 2011.11.09. 00:33:03

@Papucs Orrán Pamutbojt: a zügyvédnő megmondta,hogy ez nem egy hittantábor!
Úgyhogy itt nem kell fennakadni semmin.

nowo 2011.11.09. 00:34:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: pedig Lilu vagy ötször is elmondta,hogy reggel 8-tól 10-ig lesz rádióadás...:)))
Tudja legalább,melyik műsort vezeti?

Közbiztonság Szilárd 2011.11.09. 00:36:04

@beebeer:
Nem tudom, miért gondolják a nők,hogy ilyenkor egy férfi tányérokat vagdosna földhöz.

Szerintem pár fülcsörgetős pofon lenne inkább a díjazás (már ha nem az azonnali picsába eküldés). Azt is elviselnéd?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 00:36:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: @nowo: Szerintem itt párbaj szempontjából az számít a legkevésbé, hogy a játékosok mit akarnak, mert - végül is - milliós tételeket kockáztat a csatorna.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:38:30

@nowo: Óóó, nekem tök mindegy ki kivel fürdik vagy búj ágyba :D Csak legyünk már következetesek... Alig várom, h titoklevél, vagy vmi egyéb miatt bevágják a szerkik a Dyaparty részleteit... Csak nem hagynak ki egy ekkora ziccert... Kinguci és Sheri arca érdekelne majd nagyon :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:40:57

@King of Shadows: Ezt nem tudom mire írtad, de egyetértek minden esetre :D

kékdelfin 2011.11.09. 00:43:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: mielőtt, vagy miután összeverekedtek, és megtépték egymás haját, arcszerkezetét?:)

nowo 2011.11.09. 00:44:27

@Papucs Orrán Pamutbojt: a megfelelő pillanatra tartogatják.
A Krisz-Eszter ujjnyalogatós videot is elég későn adták le Veronikának(persze eléggé meg volt vágva,úgyhogy a teljes igazság nem derült ki...)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.09. 00:49:06

@nowo: Nyilván szétvagdossák... Felőlem fotót is mutathatnak :D Alig várom..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 00:49:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ja ... Most látom, hogy elrontottam az előzményezést, bocsi! :)

nowo 2011.11.09. 00:51:54

@King of Shadows: ez be is bizonyosodott a mostani párbajon.

nowo 2011.11.09. 00:55:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: így Seri is megtudhatná miről maradt le...:)
Kinga meg gondolod nem is emlékszik mi volt,annyira részeg volt?

Doktor Kotász 2011.11.09. 01:06:31

@King of Shadows: "Kinga meg azért van bent, mert sosem párbajozott, ahogy Anna és is. Csaba sem úszna meg még egy párbajt."

A nők dominálnak az SMS-küldésben.
Bármilyen Borg-nem Borg párbaj esetén a Borg esik ki. Miért? Mert a nők nem szeretik a Borgokat. A nők között három szimpatikus volt számomra. BTA, Dreszter és Dya. Dyára egy rosz szót nem lehetne mondani. Csak mivel Borg, esélytelen egy nem Borg nővel szemben. Mert ül otthon a sok lógómellű, lófejű, nagyseggű átlagnő, és indulatból leszavazzák. Kurvára nem érdekli őket, hogy a legnormálisabb nő volt bent, nem szemétkedett senkivel, nem basztatott senkit, nem izgult rá más palijára, stb. Az átlagnő azt látja a tükörben, hogy őt nem húzná a faszára majd minden férfi, azt a "kurvát" meg igen.

Csaba...
Őt tuti visszasdzavaznák a nők bárki ellen, mert jófiú, meg basznának is vele zokszó nélkül. Sportos, rendes, eszes, és zsír nélküli izom, ráadásul magas is. Nem klasszikusan szép az arca, de vonzóan kisfiús.

A tinilánytól a nagymamáig minden nő szeretné az ágyába vagy a lányának, unokájának az ágyában látni. Inkább, mint egy bunkó faszfejt.

Verhetetlen. Ha nem csinál valami botrányosat, a döntőig viszi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 01:26:51

@Doktor Kotász: Szerintem inkább a szervezők és Diust azért dobták ki, mert nem volt hajlandó kefélni, még annak ellenére sem, hogy egyértelműen ajánlgatták neki a jelölteket (Bandi, Cris, Shadi, Csaba). Ugye az előzőben is mindig azokat kezelték így, akik szembe mentek az elvárásaikkal (Leonidasz, Prolivér, Stb.).

Viszont az előbbiek alapján Csabi is fölösleges nekik, tehát mehet. Legalábbis inkább tőle válnának meg, mint mondjuk Petitől... :)

julcsi29 2011.11.09. 01:35:45

@Doktor Kotász: Bocsika,szeretném megjegyezni,nő vagyok és Csabának sem a külalakja,sem a magatartása/viselkedése nem jön be :)Nem ba...nék vele.
Igaz SMS-t se küldenék senkire :)Ja,és ezzel a barátnőim,ismerőseim is így vannak,még nem találkoztam olyan nővel,akinek bejönne :)Mondjuk az is igaz,hogy hála Istennek nem tartozom az általad vázolt átlag-nő kategóriába :)Te tényleg ismersz ilyeneket?:)Nekem egyébként szintén az általad említett 3 hölgy szimpatikus,és Dyával sem volt bajom,de Eszterben én úgy gondolom több van.Ha szavaztam volna,ezért rá szavaztam volna.(Egyébiránt férfi ismerőseim 90%-nak még dugásra sem kéne Dya,vagy Seri ) :)

Doktor Kotász 2011.11.09. 01:50:54

"(Egyébiránt férfi ismerőseim 90%-nak még dugásra sem kéne Dya,vagy Seri ) :)"

Persze, hogy ezt mondják neked. :-D

Líder Máximo 2011.11.09. 01:51:05

hahó, mi a bazmeg történt ma? faszombazmeg!?!? :)

Új póószt! Olvasom, máris!

Ettetek már 1:50-kor tabascós tojáslevest?:P

Doktor Kotász 2011.11.09. 01:53:42

@King of Shadows: Nem a szervezők dobják ki az embereket, hanem a szavazók. Mennyire akarták, hogy Kiszopfel maradjon, még az eredményeket is mutatták időközben, de az sem segített.

julcsi29 2011.11.09. 01:58:07

@Doktor Kotász: Szerintem vannak még őszinte emberek/férfiak :) A maradék 10% például kicsit szégyenkezve de vállalja,hogy szívesen meghúzná az ilyen mű nőket,ha másért nem is,de hát férfiak :))))

julcsi29 2011.11.09. 01:58:48

@Líder Máximo: Én se ettem még,de jó étvágyat hozzá! :)

Líder Máximo 2011.11.09. 02:03:38

@Doktor Kotász: @julcsi29: szopjatok le, de kurva jó! Mint ahogy ez a Hajni-poszt is üt, mint Erdei az utolsó meccsén! Egy gondom van, hogy az egész tojásokat már délben kiettem a cuccosból, így hajnalra maradt a csurgatott cucc, ami tabaszkósan az államon végigfojva csak azt juttatja eszembe, hogy nincs itthon szalfetta. Pedig, mondtam, hogy vegyen, bazmeg!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 02:03:40

@Doktor Kotász: Feljebb írtam már, tehát csak magamat tudom ismételni, hogy az csak a látszat. :)

Krisz ugye hajlamos volt dühöngeni. E mellé azt mondták róla a bentiek, hogy nyers fizikai erő tekintetében ő az egyetlen méltó ellenfele Csabinak. Ebből következik, hogy ha rendesen megvadul és megtámadja valamelyiküket...

julcsi29 2011.11.09. 02:04:17

Jó Éjt Mindenkinek!

Doktor Kotász 2011.11.09. 02:22:41

@julcsi29: Igen, a 10% az őszinte. :-)

Doktor Kotász 2011.11.09. 02:24:28

@julcsi29: Egyébként szerinted a playboy az micsoda? Egy lap, amiben olyan nők vannak, akiket sunázna a férfiak zöme.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.09. 02:35:18

@julcsi29:
Lehet, hogy ő sem veled. Tudod, a férfiak is megválogatják ám, kibe-mibe dugják be a faszukat.
Ujjunk 10 van, és egyiket sem dugjuk ám be minden lyukba.

Mondjuk Dyávak dugni, hát az azért elég szar élmény lehet. Lásd a sajtreszelős rejszolást, á la Zuzu Petals.
Seheresezádé még elmegy, néha értelmes mondat is elhagyja a száját.

@Doktor Kotász:
Dyára?
Hacsak azt nem, hogy annyi agya volt, hogy a sarokban lévő fikusz nagyságrendekkel vert rá IQ-ban...
Meg hogy úgy nyavalygott mindig, hogy az ember leginkább szeneslapáttal baszta volna pofán...
Meg ilyenek.

@King of Shadows:
Diust nem kellett kidobni.
Olyan ostoba volt, mint a föld, az a csoda, hogy az a csaj még nem fulladt meg, amikor kimerült az elem az iPodjában, ami azt fúgja folyamatosan a fülébe, hogy belégzés-kilégzés-belégzés-kilégzés stb.

@Líder Máximo:
És nem folytott az álladon végigfojva?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 05:11:49

@julcsi29: "(Egyébiránt férfi ismerőseim 90%-nak még dugásra sem kéne Dya,vagy Seri ) :)"

Arra nekem sem (de én eleve senkivel sem akarok dugni), viszont Dyával szívesen barátkoznék...

kozi001 2011.11.09. 06:22:05

@Brr: Szerintem VV4 Évát abszolút nem rehabilitálta a Eszter győzelme és Kinga hisztije...!

Bár elég szánalmas volt látni szerencsétlent, de Kingának minden héten kellene egy ilyen hisztériát csinálja h PszichoÉvát megközelítse...!

Spéter46 2011.11.09. 07:08:01

@King of Shadows: Ajánljanak Csabinak egy fiút, és máris dúlni fog a szerelem!
Dyának meg megvolt a szerelme Kinga személyében, még egyet nem rángathatott magára!

Spéter46 2011.11.09. 07:08:48

Szép és kellemes reggelt mindenkinek!!!

Spéter46 2011.11.09. 07:14:59

@King of Shadows: Ugyan-ugyan! Az RTL-t egyáltalán nem izgatja, hogy valamelyik játékos megüti -e a másikat vagy sem. Aki üt azt kizárják. Emlékezzetek a Mónika és a Balázs műsorokra, mikor az "emberek" a földre vitték egymást a hajuknál fogva, sőt székkel is verték egymást. Ott is kivártak pár jó ütést, és csak utána avatkoztak be a biztonságiak.

Tjuca 2011.11.09. 07:25:31

@foxglove: tudod, hogy itt nem szabad elárulni, hogy könyvet olvasol! :-D (amúgy valmont bejön nekem is. :-)))

indapass90210 2011.11.09. 07:42:42

@julcsi29: "Egyébiránt férfi ismerőseim 90%-nak még dugásra sem kéne Dya,vagy Seri "

Ezt el is hinném, ha tudnám, hogy csak melegbárokban haverkodsz!

Gabe Walker 2011.11.09. 07:43:20

@Doktor Kotász: "A nők dominálnak az SMS-küldésben."

Erről neked statisztikád van vagy csak beleálmodtad a nagy magyar valóságba? Esetleg olyan megdönthetetlen érvekkel tudod alátámasztani, mint: "Ezt mindenki tudja!" vagy "Mindenhol ők szavaznak általában többen!"?

Ettől kezdve az okosságaid a "Mit szeretnek a nők?" címmel puszta spekuláció. A párom például utálja Csabát, Dya nem érdekelte, de Eszter sem.

"Mert ül otthon a sok lógómellű, lófejű, nagyseggű átlagnő, és indulatból leszavazzák. Kurvára nem érdekli őket, hogy a legnormálisabb nő volt bent, nem szemétkedett senkivel, nem basztatott senkit, nem izgult rá más palijára, stb. Az átlagnő azt látja a tükörben, hogy őt nem húzná a faszára majd minden férfi, azt a "kurvát" meg igen."

Áháháháhááhááháááá, tényleg? Nab+, neked is jó véleményed van a nőkről úgy általában. Düuska lehet, hogy kitűnő szilikon-anyag volt, de bicskával ette a fagyit, akkora tuskó. Önmagában ez még nem gond, de büszke is volt rá, még ki is jelentette, hogy "Csámcsog, és akkor mi a f. van?" Az van, b+, hogy bunkóság és undort kelt a sok "lógómellű, lófejű [...] átlagnőben (és férfiban)" és előbb húznék egy Esztert a farkamra, mint egy Düát, bocs.

"Csaba..."

Ez meg már kommentre sem érdemes. A Miló-Szabolcs-Dzsörzi faktor ebben a csapatban nem játszik, mindent elkövetnek a villakók, hogy erre felhívják a figyelmet.

indapass90210 2011.11.09. 07:45:53

Lehet, hogy banális a kérdés, de Serinek és Dyának nem műcsöcsei vannak egészen véletlenül?

Spéter46 2011.11.09. 07:51:59

@Dövan: dyának igen, sherinek:nem!

never again 2011.11.09. 07:54:04

Jó reggelt!
A tegnapi volt a legunalmasabb öfi eddig. Nem hiszem el, hogy a 2 buliról nem lehetett volna jobb részeket bevágni a műsorba.

Spéter46 2011.11.09. 07:55:48

Dyát egy éjszakára azért el lehetne viselni, de csak egyre és beragasztott szájjal.
Megjelenni vele dugás előtt egy társaságban: No azt már nem!!!! Annyit nem ér az egész.
Akkor már inkább dugom a farkam a darázsfészekbe mint Dyába.

never again 2011.11.09. 07:57:05

@Doktor Kotász: Csaba a viselkedésével szerintem most nagyon irritálja az általad említett szavazótábort:)
(Lásd: majd' elcsöppent Dya takarításán, stb.)

mocskosmacska 2011.11.09. 07:57:38

@Közbiztonság Szilárd: IGen, persze, rád vágyom, de ez hogy jön ide? Bocsi, de kora reggel van és nem értem a poént.

Spéter46 2011.11.09. 07:58:07

A fene bele! Így melléfogni!

mocskosmacska 2011.11.09. 08:00:40

@Doktor Kotász: "Egyébként szerinted a playboy az micsoda? Egy lap, amiben olyan nők vannak, akiket sunázna a férfiak zöme." Mint pl. Molnár Nagy Ő Anikó?

never again 2011.11.09. 08:01:06

@Közbiztonság Szilárd: Csabának ehhez semmi kedve. Akkor már régen nyitott volna Eszter felé, de nem, neki inkább a másik falka kell, holott Fecónak nyíg, hogy mennyi savat kap. Esztertől nem kapna savat, de nem kell neki. Megérdemli.

Spéter46 2011.11.09. 08:03:03

@never again: Ez "természetes" mert Csaba Fecót szereti, éppen úgy ahogy Kinga Dyát!

mocskosmacska 2011.11.09. 08:03:10

Annamarinak nem kellene megütni modorosverát, inkább ki kellene várni, amíg az üti meg őt. A csaj már kezd nagyon kiakadni, meglátszott a beszéljük meg a problémákat bulin, ahogy a feszültség elől kiszaladt a konyhába.

mocskosmacska 2011.11.09. 08:04:18

@never again: LEhet, hogy egyszerűen nem szimpi neki eszter, nem érzi jól magát vele.

never again 2011.11.09. 08:09:51

@Spéter46: Fecó akkor is megmaradna neki, ha nyitva a másik oldal felé.

@mocskosmacska: Ebben igazad lehet. Ez esetben sajnálatos a tényállás:). A falka ott sem fogadja be, Fecó egyedül kevés a támogatáshoz, így meg akkor hamarosan távozni fog. Közben meg ígért nagy fűt-fát a párbajon :D hajajaj

csicserierika 2011.11.09. 08:16:37

Jó reggelt !
@Közbiztonság Szilárd:
"Ujjunk 10 van, és egyiket sem dugjuk ám be minden lyukba." -ezt cáfolnám.
A szomszédunknak hiába könyörögtünk, bedugta az ujját egy patkánylyukba :)
Sorozat oltás lett a végeredmény.
@julcsi29: teljesen egyetértek, nem tudom, hogy mitől helyes pasi Csaba.
Még Péter is jobban megmozgatja a fantáziámat, a kis huncut :)

mocskosmacska 2011.11.09. 08:25:18

@never again: Ez a vv tele van "beteljesületlen szerelmekkel". Pl. shadi csabával barátkozna, de az szövetkezik a kitúrására. Eszter modorosverához közeledne, aki az őt utálón attilát ajándékozza. Attila hiába büdös, dagadt tehenezi le eszter, az mégis buliba hívja meg mellet akar vele nyalatni. Modorosvera a vízbedobásás jelenet után is péterről ábrándozik.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.09. 08:30:51

Még nem sikerült feldolgoznom miért nézi ennyi ember ezt a szart...

mocskosmacska 2011.11.09. 08:35:46

Emlékszetek tegnap milyen furcsán viselkedett modorosvera, amikor garamvölgyi bejött? Nézett egy kicsit, megkérdezte, hogy akkor most el kell futnom, aztán arrébb ment. Ha tényleg senki nem jöhet be hozzájuk csak vendégek, meg ilyen nagy emberek, akkor nem így viselkedett volna. Szerintem tényleg jár be hozzájuk takarítóbirgád, meg locsolóember, csak nekik nem szabad nagyon beszélgetni velük. Szerintem vera nem tudta eldönteni, hogy ez most valami vendég, akitől visítani kell vagy csak egy locsolóember.

never again 2011.11.09. 08:42:17

@mocskosmacska: Pedig milyen szép is lenne egy Fecó-Csaba-Shadi-Eszter-csapatot összerántani (talán még Vera vagy Seri is idetartozhatna).
álom álom édes álom.

@organikusviselet: Én azért, mert próbálom figyelni az emberi interakciók elkorcsosult tömkelegét. Szerintem, lehet tanulni belőle. Valamint Csaba látványa sem oly rossz.

mocskosmacska 2011.11.09. 08:54:46

@never again: Mindenkinek más az álomcsapata. Nekem egy attila-shadi-bta-kinga-csaba-péter hatos lenne.

mocskosmacska 2011.11.09. 08:56:32

@mocskosmacska: Azaz pillanatnyilag ez lenne. Ez mindig változik attilát és pétert néha rühellem, néha nagyon bírom. Kingát régen utáltam, most kezdem megkedvelni.

Spéter46 2011.11.09. 08:57:25

@mocskosmacska: Ezt a csapatot robbantanám fel először!!!

mocskosmacska 2011.11.09. 09:00:04

@Spéter46: Mondtam, hogy mindenkinek más az álomcsapata.

Spéter46 2011.11.09. 09:00:26

@never again: Igérni én is rengeteg mindent tudok!:)

Spéter46 2011.11.09. 09:02:30

@mocskosmacska: Nekem: Grosics-Buzánszky-
Lóránt-Lantos-Bozsik-Zakariás ....

csicserierika 2011.11.09. 09:03:48

@never again: hi, hi,.. ez engem Én LÁzár LÁszló verhetetlen csapatára emlékeztet :)Nem is lenne rossz :) :)

mocskosmacska 2011.11.09. 09:07:59

@Spéter46: Az tényleg nagyon nagy lenne.

Spéter46 2011.11.09. 09:22:28

@Toszkana: Helyes! Matuska Szilveszter ugyan egyedül dolgozott, de ez keményebb munka lenne és így elkél a segítség!

nosce 2011.11.09. 09:35:44

@csicserierika:
"cáfolnám.
A szomszédunknak hiába könyörögtünk, bedugta az ujját egy patkánylyukba :)"

na de a farkát ö se merte bedugni, nem egészen reménytelen :)

Virágék 2011.11.09. 09:39:38

Jó reggelt!

Ahogy olvasgatom az éjjeli kommenteket, látom, hogy még mindig Dyuska a téma.

Nekem egész addig szimpi volt, amíg a Kingával nem keveredett ilyen ikres viszonyba. Az a nőnek nevezett förmedvény iszonyatosan rossz hatással volt rá. Mindenkit kibeszéltek, ócsároltak és úgy viselkedtek, mint az óvodáskurvák.

Remélem, azóta Dyának is leesett a tantusz, hogy ezzel baszta el magát.

Addig nekem semmi bajom nem volt a műdolgaival, amíg mást a testi adottságai miatt nem kezdett fikázni.
Úgyhogy nem a női irigység beszél belőlem, mikor azt mondom ebből a Dyából éppen elég volt ennyi is!

mocskosmacska 2011.11.09. 09:46:54

Szerintetek kitől mi várható még? Azaz fog -e valaki valami meglepetést okozni?
Pl. modorosvera tesz-e majd valami mást, mint idegbetegen baszkurálja azt, akitől nem tart? Vagy attila mindenki lealázásán kívül fog-e mást produkálni? Péter képes-e a sikertelen kombináláson kívül bármire is? Kinga a hisztin kívül?

csicserierika 2011.11.09. 09:50:46

@nosce: ha, ha.. átfuttatta, melyikből van több :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.09. 09:51:39

@Virágék: Tanulság: mindenkinek érdemes a Kinga-féle förmedvényeket messziről elkerülni.

@mocskosmacska: Az attól is függ, hogy a szerkesztők milyen feladatokat adnak nekik. Csak nem úgy érzed, hogy máris bedöglött a VV5?

mocskosmacska 2011.11.09. 09:54:51

@Peter_Cs: Az az érzésem, hogy ez már nagyon mű. Mindenki megpróbál nagyon taktikázni, lenyomni a másikat, igazából elengedni senki sem engedi el magát. Igen, úgy érzem, hogy bedöglött már. Bár lehet, hogy vannak nézők, akiket ezek az állandóan ugrásra kész, idegbeteg gladiátorok vonzanak.

Virágék 2011.11.09. 09:57:48

@Peter_Cs: Eszter mellett szól az is, hogy nagyon jól ráérzett, mikor van esélye a műnő ellen.

Számomra ez is az intelligenciáját mutatja.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.09. 10:03:03

@mocskosmacska: Jó lenne Fort Boyard- és Játék határok nélkül típusú feladatokat adni nekik, az felkavarná az állóvizet. Szerintem a játékosok előre kiszámíthatóan viselkednek.

nosce 2011.11.09. 10:07:43

@csicserierika:
egyébként érdekes h a tv2 majdnem megverte nézettségben a vasárnapi kiszavazósót....úgy látszik Attila meg Péter taktikázása mint valóságsó zászlóshajó, amiből mellesleg semmi nem jön be, nem sok nézőt vonz, amit tudhattak volna mert a sakkversenyek ritkán töltenek meg foci stadionokat :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.09. 10:08:21

@Virágék:

az vicces, hogy heten ráteszik Eszterre a jelet, majd megsértődnek, mikor az nem akar csak úgy simán kiesni, hanem az egyik barátjukat viszi ki, és ezért "gyávaságért" lepontozzák. Szóval nekik joguk van őt kiejteni, de Eszternek nincs joga azt a taktikát választani, amivel legjobban meg tudja magát védeni?

Nekem semmi bajom Dyával, kicsit sajnálom is, mert alapjáraton egy jóindulatú lány, aki itt a műsorban és utána rengeteg alázásnak tette ki magát, és alapjáraton el van veszve a szilikon sztrádán. Eszter valszeg kint hagyhatta volna Shadit is, de ebben pont megakadályozták őt gonoszék, mert azt akarták, hogy lepaktáljon velük, és ez sértette Eszter függetlenségi és önállósági szükségleteit, arról nem is beszélve, hogy addigra már látható volt, gonoszék mindenkit átvernek a palánkon, nem áll szándékukban fair playt játszani...

mocskosmacska 2011.11.09. 10:12:02

@Peter_Cs: Az tényleg jó lenne. EGy kis testmozgás segítene a feszkó levezetésében.

mocskosmacska 2011.11.09. 10:13:19

@Brr: Szerintem eszter nem játszott fair plyat Dya kihívásával.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 10:14:02

@mocskosmacska:

Erről beszéltem, hogy túl hosszú a műsor. Mostantól rétestészta effekt van, dögunalommal és megszokással. Nyavalygáson és cseszegetésen kívül nem sok minden lesz itt már.:) Esetleg még +8 kg hízás itt-ott.:))))

mocskosmacska 2011.11.09. 10:16:18

@Lotyóbridzsida: És a legnagyobb baj, hogy a szerkeztők az egymás cseszegetését erősítik a feladatokkal. Egy idő után már túl sok.

csicserierika 2011.11.09. 10:17:23

@nosce: mi volt a tv2-n akkor ?
Egyébként a tegnapi öf is unalmas volt, inkább itt ültem a gép előtt, pedig az előző szériánál ez SSKK nem fordult elő velem.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 10:18:14

@mocskosmacska:

eszter nem játszott fair playt???
ezt fejtsd ki légyszives, mert akkor lehet, hogy félreértelmeztem eddig ezt a játékot.
nem az a cél, hogy a párbajból győztesen visszakerüljön az ember egy másik, nála gyengébb legyőzésével?
szerinted, ha ül majd a jó kis új kecóban, a sok zsozsóval, meg az új autóval, ki fog még emlékezni, hogy mennyire volt tökös választás a Dya?
(megjegyzem: nem fog, mert nő nem fogja megnyerni soha a VV-t)

Virágék 2011.11.09. 10:18:16

@mocskosmacska: 60 milláról és nem fair play-ról szól ez a műsor:)

kemény keleti kommentelő 2011.11.09. 10:27:07

Már megint kisebbséginek érzem magam, én tudnám hátulról büntetni Dyát. Verát még jobban. Sehit még szemből is. Sőt, az 52. napon talán már Fecót is. De ne pajzánkodjunk, maradjunk a szakmai kisebbségnél. Ott is a bugyuta 10%-hoz tartozom, aki azt hitte, Péter a még lélegző Dya hasán ülve kreténezik. Az öfi után feltételezhető, hogy az már a baba volt. Figyelni kell ebben a játékban minden apró részletre, mert végleg elkallódik az ember.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 10:28:05

@mocskosmacska:

legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem akarnak párosodni a bentlévők. max még kinga megy rá analfahím gergőre, akinek láthatóan komoly problémái vannak a nőkkel, tehát nem jósolok túl nagy lávot, még ha belemegy sem. minden más 2 nap alatt unalmas lesz (fikázás, veszekedés).

nathalie 2011.11.09. 10:32:36

én tényleg nem értem miért volt ez a dya kihívás annyira gyáva tett, hogy csaba is csak levegőt kapkodott.

- kivitt egy olyan embert, aki nem rakta rá a jelet ( ezt soha nem merik eljátszani, mert hogy mit szólnak hozzá a nézők - eszter be merte vállalni)

- kivitt egy olyan embert akivel még konfliktusa sem volt ( ugyanazért tökös dolog, mint fent az előbbi)

- kivitt egy olyan embert, aki a szimpátia szavazáson a legjobban szerepelt (nekik ugye csak ez az infójuk volt)

- kivitt egy olyan embert, akit mindenki jobban szeret (megkockáztatva azt, hogy utána mindenki utálni fogja)

- kivitte a csajt úgy, hogy attila és péter mellette állt volna, ha mást visz ki (lehet hogy ez rossz omen, de hosszú távon jól jöhetett volna a két gyerek "barátsága" neki)

- és végül a fentieket mind bevállalta és nem hazudozott az indokot illetően.
ha shadit viszi ki még attilék is segítik, nem kell ezt a szart egyedül végig csinálnia, nem kell könyörögni egy rohadt kortesbeszédér és még azt is elkerüli, hogy folyamatosan tehenezzék és szidják, mert ki merte vinni a legkedvesebb emberi lényt a földön stb

csicserierika 2011.11.09. 10:42:22

az előbb néztem a tegnapi belevalót.
Szegény Voksán V. egyre jobban hajaz szépemlékű Michael Jacksonra, valamint szeretném visszaszívni Péterről tett kacér kijelentésemet, miután megnéztem a villa villantásokat :)

nathalie 2011.11.09. 10:46:14

@csicserierika:
akár mi is volt az a kacér kijelentés, MÁR NEM LEHET VISSZASZÍVNI!!! :D:D:D

beacska 2011.11.09. 10:48:36

"Shadi, te kár, hogy hülye vagy, mert egész okos is lehetnél"

nosce 2011.11.09. 10:52:35

@van-e szándék:
na még ráadásul meg is verte :) ez lassan a vég, Csabának például jobban oda kell tennie magát ezután a zarénában, ha nagyobb fölénnyel nyer talán visszatalálnak az elbitangolt nézők :)

foxglove (törölt) 2011.11.09. 10:52:50

@nathalie: a dya kihívással kapcsolatban engem az zavar, hogy ennyi erővel lehetne akár titkos is a jelölés (BB-ben és Survivorben is titkos, ha jól tudom). Ha ezentúl mindenki így játszik, akkor felesleges az egész nyílt kijelölés koncepció.

csicserierika 2011.11.09. 10:54:04

@nathalie: dee..:), még csak gondolati szintre jutottam :)

nosce 2011.11.09. 10:55:36

@Binbir gece:
"Már megint kisebbséginek érzem magam, én tudnám hátulról büntetni Dyát. "

valami spéci pozit kellene kitalálnod, ahol egy kézzel is megtartja magát, mert az egyik kezével biztos a haját basztatná közben :)

van-e szándék 2011.11.09. 10:55:49

@nosce: szűk, de minőségi réteg :)))

nathalie 2011.11.09. 10:56:42

@foxglove:
de ez nem tendencia. és jó látni egy olyat is, aki azt mondja, hogy baszok én a száz jeletekre, nem ugrok be, viszek mást :)
Ha mindig így lenne, akkor érteném a titkosítást. De ez kivételes eset volt. A nyílt jelölés mindig konfliktust szül, még így is ez történt, hogy nem is a jelölőkből választott.

van-e szándék 2011.11.09. 11:03:33

@nosce: a másikkal a szájában turkálna.. kell akkor valami homloktartó eszköz, puha :)

mocskosmacska 2011.11.09. 11:03:42

@Virágék: Igen, ez a baj. Nekem már nagyon el van állatiasodva ez a műsor.

mocskosmacska 2011.11.09. 11:05:39

@nathalie: @Lotyóbridzsida: Ízlés dolga, nekem gusztustalan, ha valaki annak aki szívatja benyal és azt bántja, aki nem ártott neki.

mocskosmacska 2011.11.09. 11:06:16

@Lotyóbridzsida: Gergő nekem is gyanús. Szerintem nem olyan alfa, ahogy elő próbálja adni magát.

mocskosmacska 2011.11.09. 11:07:18

@nathalie: Eszter ezzel a kihívással olyan lett, mint a negyedikes, akit vernek a nyolcadikosok, ezért ő behúz egy elsősnek.

Akármi Áron 2011.11.09. 11:11:56

@nosce: Ej, rámész a vizualításomra... 10 ponTy:)))

foxglove (törölt) 2011.11.09. 11:12:15

@nathalie: "ha shadit viszi ki..."

na igen. teljesen tudatosan vállalta be a sok szart a győzelemért. mondhatni kiprovokálta:)

genevieve 2011.11.09. 11:13:38

@mocskosmacska: gergőnek (és sehinek is) hatalmas szivességet tett dya:-)

mindketten ki akartak már farolni ebből a nyögvenyelős "kapcsi"-ból...
most megtehették...és szabad a pálya...

jellemző módon a srácok rá is kérdeztek mennyi idő mulva röppenhetnek rá sehire?

genevieve 2011.11.09. 11:14:49

dya persze még mindig nem érti miért esett ki, mikor őt ott bent mindenki szerette:-)

Hurri Kán 2011.11.09. 11:16:09

@genevieve:
MIért, Gergő összejött a gumyDyával, vagy mi történt? Valamiről lemaradtam? :D

nathalie 2011.11.09. 11:19:47

@foxglove:
köszi. persze hogy nem akartam leírni, hogy ezek mind egy olyan döntési sorozatnak az előzményei, mely alapján visszajöhet :D:D:D de ez gyávaság?

nathalie 2011.11.09. 11:21:03

@mocskosmacska:
nem, sztem nem olyan lett :D inkább olyannak tűnik akinek van esze hozzá, hogy megnyerjen hatvan milliót. ez egy játék. előbb-utóbb a barátok is egymásra szavaznak. szóval valamikor el kell kezdeni :)

foxglove (törölt) 2011.11.09. 11:23:13

@nathalie: nem gyávaság, csak megtévesztés:)

nosce 2011.11.09. 11:25:00

@van-e szándék: @Akármi Áron:

éppen ideje már megújítani a pornó kultúrát :)
például Gergőben benne van az x faktor, az a különleges fojtásos technika nagyon erős lenne Kingát dugva, mert hamar elfogyna a levegője, és ez befékezné a hadonászását közben :)

beacska 2011.11.09. 11:26:21

@ladyandhenk: lady, írtam neked "otthon" vmit, ha elolvastad, gondolkodj róla ;D!!!

Hurri Kán 2011.11.09. 11:26:27

@nosce:
Meg a rikácsolást is. :D

van-e szándék 2011.11.09. 11:28:34

@nosce: ellenben hörgővé tenné a "bazmeg, faszomat, bazmeg"-et :)

Akármi Áron 2011.11.09. 11:35:46

@nosce: @van-e szándék: DDD lököttek...
tele van szerivel:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.09. 11:40:49

@beacska: h mi van?:D Már abszolút nem értem:D

Írok oda, te is tedd :D

beacska 2011.11.09. 11:46:04

@ladyandhenk: nem a cikkre, az eggyel előbbire

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 11:59:58

@genevieve:

Mondjuk itt kezdődik a GERINC, amikor unsz egy kapcsolatot, és kinyilatkoztatod annak akit illet.
Nem a barátnénak, meg a havernak, mint az oviban, üzengetünk, meg bemutogatunk egymásnak, pfff... (ilyet is ki csinál???? aszittem rosszul látok. mikor elfogynak az észérvek az érzelmi dolgokban, akkor köcsögözök, meg bemutogatok??? egyik 19 a másik egy híján 20).

beacska 2011.11.09. 12:00:04

szóval a lényeg: megnéztem, ahogy Gergő-Péter próbált Shadival szót érteni. Hát, az egy p*cs! igazuk volt, kiejti ő saját magát, csak az a kár, hogy nem kerül be az ÖF-k, így csak egy aranyos, tiszta szívű egzotikus gyerek marad...

beacska 2011.11.09. 12:04:02

@Lotyóbridzsida: mondjuk onlányból kiderült, hogy Gergő még mindig a Csilla nevűt szereti, bele került egy olyan dologba, amiről nem gondolta, hogy idejut. Bevallotta, hogy hülye volt, hogy belement, és nagyon megkönnyebbült, hogy sikerült véget vetni ennek. Ezt Kingának mondta.

És mindezek ellenére, én el tudom képzelni, hogy közeledni fog Seri felé, mert többször beszéltek már róla, hogy egyre jobban hiányzik nekik az érintés, a "női illat"...erre mondta a Shadi, hogy a "baszás", mire a három 30+-os "ja, Shadi, NEKED a baszás"...

biohazard 2011.11.09. 12:06:14

@Lotyóbridzsida: Akit legyőzöl, az eleve gyengébb nálad. Olyan nincs, hogy legyőzöl egy erősebbet, mert akkor nyilván nem ő volt az erősebb. Kicsit nyakatekert :)

genevieve 2011.11.09. 12:07:25

@beacska: gergő a nyugiba el is mondta, hogy ő egyáltalán nem gondolta komolyan sehivel, csak bent mint pótlékként kezelte, sajnos (!?) sehi túl komolyan vette....

nowo 2011.11.09. 12:07:35

@mocskosmacska: ha jár be hozzájuk takarítóbrigád,akkor Vera meg mit cirkuszolt a rendrakás miatt?Én ott utáltam meg véglegesen (ha lehet még fokozni),amikor elkezdte kihordani a cuccokat a raktárba.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 12:08:49

@beacska:

Nekem ez ilyen befogadhatatlan kategória, amikor "hirtelen rájövök", hogy mégis a kinthagyottat szeretem.

Mert ez az én értelmezemben ennyit jelent: "Seri, csalódtam benned, többet gondoltam annál, mint amit nyújtani tudsz. Ennél még a kinti kapcsolatom is jobb volt, szóval viszlát."
Mert ugye azért ráment a csajra már az első percben, ezt ne tagadjuk. Hol volt akkor még a csajhiányzás...?

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 12:10:13

@biohazard:

Jóvan, most ne lovagoljunk a szavaimon, ha kérhetem, hanem a lényeget értsd. Hogy nincs olyan, hogy gerinces meg gerinctelen választás, ha párbajról van szó. JÓVAN???:D

beacska 2011.11.09. 12:13:33

@Lotyóbridzsida: én el tudom képzelni. A családunkban is van olyan 30-as férfiember (gyerek?), aki képtelen az elköteleződésre. Évek óta él sevele-senélküle kapcsolatban. Lehet, hogy egy ilyen távolságtartás használna neki? ki tudja....

beacska 2011.11.09. 12:14:57

@nowo: nem. ők csak a locsoló emberek. úgy vettem ki, egyszerre nincsenek együtt egy térben: ha lehúzzák a redőnyt, akkor vannak akcióban, de akkor ki- v. bezárják a lakókat

shc 2011.11.09. 12:17:49

@mocskosmacska: Mit értünk azalatt, hogy nem játszott fair playt hogy kihívta Dyát??
Van valami szabály arra, hogy ki milyen erősségű, kedvességű, magasságú, hajszínű, iq-jú játékost hívhat ki?
Ez egy játék, mindneki úgy taktikázik ahogy akar, és azt hív ki akit akar, hiába volt az vele éppen kedves. Eszter nem akart kiesni, és kihívott egy olyan személyt aki ellen sejtette (mert tudni nem tudhatta), hogy valószínűleg nyerni fog. Félre kellett rakni az önérzetet, sértettséget miegymást, és nem kihívni márcsak dacból is egy olyan ellenfelet, aki párbajon esetleg kiejtheti, pusztán azért mert az a személy őt bántotta.

Egyébként tegnap olvastam valamelyik napilapban egy cikket a Dya-Claudio közt szövődő románckodásról. Dya nyilatkozta, hogy Sheri bent nem csinál semmit a Gergővel való ölelkezésen kívül, meg a hajdobáláson kívül (és ezt mondá Dya) Amúgy én nem is értem ezt a csavarom,tekergetem,basztatom a hajam csakmert hosszú és hűdeszép. Nekem is derékig érő hosszú hajam van,amit az idő növesztett a fejemre, nem pedig a fodrász, de valahogy nem vonzza a kezemet ezekre a tevékenységekre.Vagy azt csak a póthaj vonzza?

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 12:18:53

@beacska:

Persze, ez oké, nekem csak az őszinte arcamondással van a bajom, nem a döntés háttérrel.
Millió okból lehet végetvetni egy ilyennek nincs ezzel prboléma. Megszagolta, oszt rájött, hogy büdös. De álljon elé, mondja meg neki kerek-perec, hogy mi a stájsz, oszt jónapot. De ez az ovis üzengetés, sunnyogás, kihátrálás, jááájjj...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.09. 12:19:01

@beacska: miért kérdezte tegnap valaki, nem tom, h ki volt az, amikor meglátta Garami Gábort-persze nem ismerte fel, h most be kell szaladnom????????????? Nem lehetnek egy légtérben?

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 12:22:53

@shc:

NA! Az van, hogy pl nekem alacsony a homlokom, és egyenes hosszúhajam van, olyan Jennifer Anistonos. Belehullik feszt az arcomba, és el kell tűrni kézzel, igen!:)) De ilyen, mert szép szerintem.:)

Különben pedig a nőiesség alapeleme a haj (+a nevetés). Ezzel hangsúlyoz sok lány, hogy ha fel akarja magára hívni a figyelmet, mint NŐre, akkor dobálja a haját és hangosan nevet.:)

Virágék 2011.11.09. 12:25:52

@shc: Nekem meg az jutott az eszembe, hogy az fair play, hogy feltuningoljuk magunkat műdolgokkal, aztán fikázzuk a természeteseket?

beacska 2011.11.09. 12:26:32

@Lotyóbridzsida: szerintem nem volt üzengetés. egyszer valamit mondott a Dyának, amit ő másként írt le (ezt mondta is a Gergő)...és most borult a bili. ha a Kényelmes Gergőn múlik, ez eltartott volna egy ideig még

beacska 2011.11.09. 12:27:16

@ladyandhenk: szerintem igen. ezért van a redőnyhuzogatás (pl. mosógépszerelőkor)

Spéter46 2011.11.09. 12:28:28

@mocskosmacska: Kedves Cica, nekem egyszerűen érthetetlen a Dresztlerrel kapcsolatos elítélő véleményed. Nem megyek bele a részletekbe, mert azt már Kisséktől kezdve mindenki elmondta Neked!
Kezdek attól félni, hogy dya rokonságához tartozol, ha ezt a sötét, ostoba nőt sajnálod, és elítéled Esztert mert ki merte vinni, és hazavágta mint még senkit!
Lehet, hogy egy világ esküdött össze védenced ellen?:)

beacska 2011.11.09. 12:30:18

@beacska: de nekem erről az egész Titok írogatásról az a véleményem, hogy leültetik őket: írjatok! felveszik. Aztán beadnak nekik egy kézzel írott papírlapot, amin van egy "titok". Ugyan, mikor tudja elmondani a kiesett, hogy ez nem is az övé volt? (és MERI elárulni a bentmaradt?)...legfeljebb a kintlévők jól megbeszélik egymással. ha akarják

Spéter46 2011.11.09. 12:32:45

Én arra vagyok kíváncsi ki és mikor jön elő Vera pornós fényképeivel. Az lesz Vera vége!

nowo 2011.11.09. 12:35:42

@beacska: nem hiszem,hogy hamisítanának.
A kiesett lenyilatkozza valamelyik szennybulvárnak és ott a balhé.

nowo 2011.11.09. 12:37:28

@Spéter46: amíg bent vannak a villában,senki nem jön elő vele,mert a bentlakók nem tudnak róla.
Ha majd kiesik Vera,akkor fog szembesülni vele,hogy kint tudtunk róla.

shc 2011.11.09. 12:39:40

@Lotyóbridzsida: hát azt én sem mondtam, hogy nem tűröm odébb, ha éppen útban van, de én arra értettem, hogy állandóan non-stop dobálja meg tekergeti. Persze a haj is hozzánk tartozik egyértelmű, hogy hátratesszük, előrerakjuk, megigazítjuk néha, pláne mert nők vagyunk, de a hangsúlyom még mindig ott van, h állandóan??

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.09. 12:44:16

@genevieve:

mind a ketten arra használták egymást, hogy hozzá lehessen bújni valakihez, egyikük részéről se volt komoly, viszont segítség lehetett volna mind a kettőjüknek, hogy kibírják a stresszes napokat, Gergőnek óvatosabban kellett volna fogalmaznia mások előtt, most őt is veszteség érte, tudnia kell, hogyha Kingával próbál kezdeni, akkor rálép a sötét erő tyúkszemére, és abból komoly konfliktusok lehetnek a házban, tehát okosabb megtartani a három lépés távolságot...

Sherivel kényelmesebb lett volna kihúzni végig... Gerry most csak egyik a sok magányos macsó közül a villában, nem tudja megmutatni, milyen az amikor simogat, ölelget valakit, meg kellett volna jobban becsülnie, hogy Sheri az elején belement a játékba...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.09. 12:49:08

@Lotyóbridzsida: @shc: Az Annie Lennox fazont nem próbálnátok ki? Vagy Nena új hajzatát 3.bp.blogspot.com/_GtpwmA_3Uqc/S6zly9eZIlI/AAAAAAAAB04/LpTWDK8qD-E/s1600/nena2.jpg ? Nekem inkább bejönnek ezek a hajzatok nőknél, mint hosszú fazonok.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.09. 12:50:47

@nowo:

nehezen hihető, hogy nem tudja, hogy mialatt ő a házban van, valaki előhozakodik vele...

Matrix_ 2011.11.09. 12:51:15

@Brr: pedig ha igazi alfahím lenne, akkor leszarná a setét erőt meg az ő tyúkszemét is, és azzal próbálna meg show-t csinálni, hogy rámoccan BazmegKingára! mekkora lenne :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.09. 12:53:53

@shc: @Spéter46: Eszter nagyonis jól játszik és olyan játékost vitt ki és hagyott kint, akinek a karaktere kifulladt, egy eléggé üres nő Dya. Bent másnak érzik az erőviszonyokat, mint kint. Esztert a kihívás miatt nem ér savazni, bent az ellenfelét erősebb játékosnak érezték.

Spéter46 2011.11.09. 12:58:14

@Peter_Cs: Teljes mértékben osztom az álláspontodat!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.09. 12:58:24

@Brr: @Matrix_: Ezzel gyengólt Gergő és Seherezádé is sokat, ha így folytatódik, a középjáték eleje körül biztos kiesők lesznek.

Spéter46 2011.11.09. 12:59:43

@Peter_Cs: Bár már látnám! Főleg a Gergőét!

shc 2011.11.09. 13:01:02

@Peter_Cs:Vannak nők akiknek a rövid tényleg nagyon fasza, és vannak akiknek nem. Én az utóbbiba tartozom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.09. 13:01:25

@Spéter46: @nowo: @Brr: De ki volt olyan iszonyú gyík, aki ilyenre rákeresett? Lehet, hogy valami haragosa élt ilyen gerinctelen húzással? Remélem, nem lesz kihatással ez Vera jövőjére!

shc 2011.11.09. 13:03:21

@Peter_Cs: én nem is savaztam, nem is védtem. Csak kifejtettem, hogy én, hogy az én véleméynem szerint mit miért tett, és nem ítélem el egy oylan taktikai húzás miatt amit a bentmaradásért tett. Végülis a játékot megnyerni mentek be nem? Más kérdés, hogy kinek hogy vezet oda az útja.

Matrix_ 2011.11.09. 13:10:47

@Peter_Cs: Eddig sem voltak hűdeizgalmasak a nagy szerivan-ölelkezés-smárimitáció kombóval, de most mit tudnak majd nyújtani egymás nélkül, az lesz a nagy kérdés. Max ha állandóan veszekednek, az talán még érdekes lehet, bár személy szerint én hidegrázás kapok ha megszólal a Serehezádé... :) Illetve Gergő szerintem egy Kinga megcsinálással még felhozhatja magát... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.09. 13:22:46

@Matrix_:

Kinga csak szimbolikusan akar szexelni Gergővel (lásd a "termékenyítő anyag" ráfröcskölését a zuhanyzóban), de azért tudja, hogy nem nyerő élőben szexelni a házból, és erre vigyázni fog. Azért a flörtölés belefér neki minden mennyiségben. Jól láttam, hogy valamelyik éjszaka a setét erő egy kéken világító önkielégítő szerszámot mutatott neki a közös ágyukban?

Spéter46 2011.11.09. 13:30:01

@Brr: Jól láttad bizony!:)

Matrix_ 2011.11.09. 13:30:07

@Brr: Az ilyen szimbolikus szexből szoktak mosókonyhában bekövetkező folytatólagos dugások kibontakozódni! :)))
Itt most nem azon van a hangsúly, hogy a Kinga mit enged/akar/mer/tud, hanem, hogy a Gergő mit tesz annak érdekében, hogy
1. méltó legyen az alfahím kategóriához, és ne csak egy kis nyálas kiskötsögnek tűnjön
2. érdekes maradjon (vagy inkább legyen) és egy esetleges párbaj során ki ne szavazzák a nézők mert unalmas...
3. csipkebokor vessző.... :)

Spéter46 2011.11.09. 13:32:49

@Matrix_: Gergőt ha valaki kihozza, akkor neki is fogja mondani Balázs - mint szellemesen Dyának - "Te pedig mehetsz az utcára":)

Tjuca 2011.11.09. 13:49:00

@never again: ???

ha nekem valaki nem szimpi, nem kezdek vele csak azért barátkozni, mert ő talán barátkozik velem. akkor már inkább egyedül.

Tjuca 2011.11.09. 13:50:50

@never again: szerintem meg nem kell fűfavirággal barátkozni...

nosce 2011.11.09. 13:51:30

@mocskosmacska:
"Szerintetek kitől mi várható még? Azaz fog -e valaki valami meglepetést okozni? "

szerintem az még dob egyet a helyzeten, ha Gergő megcsinálja Kingát. Ehhez mondjuk elég a napi italadag dupláját tolni Kingának, meg eljátszani háromszor valamelyik Béci gigaslágert... De ezt láthatóan a retek is tudja nem véletlenül erőlteti a Gergő Kinga randit és tudja Attila is nem véletlenül savazza analfahímet Péternek, Feconak, Kingának (kevés sikerrel)

genevieve 2011.11.09. 13:53:28

@Brr: ez a termékenyitő anyag halál komoly?:DDDDD

nosce 2011.11.09. 13:54:50

@gyvy:
"Meg a rikácsolást is. :D"

a rikácsolás akár maradhat is, hagy irigykedjenek a szomszédok :)

genevieve 2011.11.09. 13:59:23

@Spéter46: tudom, hogy testápoló:-DDD

csak ezen a szimbolikus megtermékenyitésen röhögök:-)
még ha gergő locsolná kingát vele:-DDD

Líder Máximo 2011.11.09. 14:00:11

@nosce: A kisollónál már egyszer összecsaptak (gerő és attila), akkor gergő elég rosszul jött ki belőle...

nosce 2011.11.09. 14:02:19

@Brr:
"Kinga csak szimbolikusan akar szexelni Gergővel (lásd a "termékenyítő anyag" ráfröcskölését a zuhanyzóban), "

Sztem annál a fürdőszobás fröcskölésnél Gergő akár meg is csinálhatta volna kungucit, azért meztelen pasi előtt arcbamászva ugrálni több mint flört...és hát Gergő se véletlenül levegőztette a bránert...

Tjuca 2011.11.09. 14:03:08

@nathalie: azért annyira nem volt kivételes ugye. :-P

nosce 2011.11.09. 14:05:15

@Líder Máximo:
"A kisollónál már egyszer összecsaptak (gerő és attila), akkor gergő elég rosszul jött ki belőle..."

az lehet, de Kinguciból sztem jól fog kijönni :)

milkacica 2011.11.09. 14:15:32

@Matrix_: Hát sem Geri, sem Sehi nem hozza a kategória-nevüket...lapoasak voltak es most is azok.

csicserierika 2011.11.09. 14:19:17

@nosce: "hát Gergő se véletlenül levegőztette a bránert... "
MindÉg az a kombinálás....csak vizes volt a háta, és az következett a törülközésben :) :)
Kingunak éppen akkor volt "gáz" az arca, hogy gyorsan meg kellett mosni. Ejnye mán..:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.09. 14:21:12

Jónapot.
Ki a tököm az a Garami Gábor? Oké, hogy valami rádiós lehet, meg hogy nem titkolja, hogy kurvázott (ezt valami címsorban olvastam róla), de amúgy???

nosce 2011.11.09. 14:23:55

@pushpang:
"Ki a tököm az a Garami Gábor? Oké, hogy valami rádiós lehet, meg hogy nem titkolja, hogy kurvázott (ezt valami címsorban olvastam róla), de amúgy???"

Nem mind1 ? A lényeg h nem ő Morovic István :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.09. 14:24:09

@nosce:".. levegőztette a bránert..."
Napokig kinn úgy olvastam az index címlapján, hogy "Gergő méteres farkat villantott".
Meg is voltam botránykozva :D

nosce 2011.11.09. 14:25:32

@csicserierika:
"MindÉg az a kombinálás....csak vizes volt a háta, és az következett a törülközésben :) :)"

Sztem Gergőnek izzadhat a háta, mert akkor annyit törölgette h másnak már tüzet fogott volna :)

nosce 2011.11.09. 14:28:39

@pushpang:
"Napokig kinn úgy olvastam az index címlapján, hogy "Gergő méteres farkat villantott".
Meg is voltam botránykozva :D"

Hát aki írta az is rég láthatott már faszt, ha az neki méretes volt (nem hogy méteres ) :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.09. 14:38:34

@nosce: na, most nem írom le, ami erről az eszembe jutott:)

@pushpang: Danubius rádió egykori műsorvezetője!:) Ezt illene tudni:)

beacska 2011.11.09. 15:02:06

@ladyandhenk: egyébként nem az volt vicces, milyen hülyére vette őket, hanem, ahogy a többiek hagyták. Aztán még Shadi ki is oktatta Pétert, hogy mennyivel le van maradva hozzájuk képest, mert nem csinálta...nagyon komolyan vették magukat :DDD

Anselmo 2011.11.09. 15:09:55

@nosce: Gergő védelmében írom, hogy "az" hidegben összemegy.

Anselmo 2011.11.09. 15:10:59

Egyébként tényleg el kellett volna kapnia Kingucit.

Anselmo 2011.11.09. 15:16:49

@mocskosmacska: "Ízlés dolga, nekem gusztustalan, ha valaki annak aki szívatja benyal és azt bántja, aki nem ártott neki."

Egyet értek, ez zavar Eszterben. A nézők most hőüst csináltak belőle (test ész ellen), amiről Eszter ugyanúgy nem tehet, mint ahogy arról sem, mikor a többiek igazságtalanul nekirontottak. (egyébként Eszternek is van teste, nem is kicsi - muhahaha )

Tjuca 2011.11.09. 15:26:53

@beacska: menjen attila párbajozni, osztan mondja már meg neki valaki, hogy váffánkúló. idegesít, hogy klasszisokkal mások fölé teszi magát, csak tudnám mire... jár már neki a bünti, ha az a feladat, hogy rrrépppaaarrretttekkkmogyorrrózzál, akkor réperetekmogyorózzon.

annyira unom, hogy ignorál mindent és mindenkit, és SOHA nem kap büntetést.

MagasMacska 2011.11.09. 15:42:40

@Tjuca: "...annyira unom, hogy ignorál mindent és mindenkit, és SOHA nem kap büntetést."

Hát bizony, ez engem is idegesít már egy ideje.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.09. 15:45:23

@nosce: Nem ő a Степан Мотовић!

Tjuca 2011.11.09. 15:46:20

@MagasMacska: bár mondjuk az önmagában büntetés, hogy kinga tetszik neki. :-D

nowo 2011.11.09. 15:54:03

Most néztem a Neked Valót,és abban Dya,az észkombájn,élő,egyenes adásban adta át Annamari üzenetét a legjobb barátnőjének,ami annyi volt,hogy:matcbox.
Annamari legjobb barátnője,aki a műsor vendége volt,közölte,hogy ez az üzenet azt jelenti,hogy AM ki akar jönni,valamint,hogy Annamari,mielőtt beköltözött volna,mondta neki,hogy ha magára pakoltatja a jeleket,az azt jelenti majd,hogy ki akar jönni...

Ezek után kérdem én,akár Dya,akár Annamari legjobb barátnője,nooormálisak???!!!

Annamari bizalmasan üzen valamit,erre ez az agyatlan élő-egyenesben adja át,valamint nem hiszem,hogy a barátnőt megkérte,hogy majd ezeket a kis titkait közölje a nagyérdeművel.

nowo 2011.11.09. 15:59:21

A játék "tisztasága" miatt tulajdonképpen ezekért az infokért ki kéne zárni szegény Annamarit,mert akkor ne párbajon essen ki,hanem akkor gyalogoljon ki a villából.
Valszeg azért nem teszi ezt,mert az előbbi ingyen volna,az utóbbi szerződésszegésnek minősülne,ami pénzbüntetéssel járna...

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:02:03

@nowo:

Ez az.
Ha ki akar jönni, akkor szépen mondja bele a kamerába, hogy "ezennel feladom a játékot!" és sétáljon ki.

Tjuca 2011.11.09. 16:05:22

@Lotyóbridzsida: szar ügy, mert történetesen, ha verával jön ki, nagy eséllyel visszamegy. de, hogy így hisztizik, már csakazértis visszaküldik szenvedni. :-D (ha taktika, akkor nagyon ügyes!!! :-DDD és merész. és mivel nem úgy néz ki, mint aki most készül összeroppanni, ez szerintem taktika, mer' ilyet még úgyse csinált senki. :-D

Tjuca 2011.11.09. 16:06:45

ha ez előre eltervezett "poén", ez 10 pontos. le a kalappal.

Tjuca 2011.11.09. 16:08:58

a leghülyébbel üzent, és barinő nem lehet annyira hülye, vagy ha igen, akkor jóra bízta a dolgot. na ez a médiahack. úgyis tudja, hogy kizárni nem fogják. :-P

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:09:06

@Tjuca:

nemtom, olyan tök mindegynek látom, mert úgysem nyeri meg nő, főleg nem ilyen semmilyen, amilyen AM. szerintem én már kijönnék a helyében, mert minek ott szenvedni a sok hülye között a semmiért? inkább jöjjön ki, és csináljon gyorsan lóvét haknikkal.

nowo 2011.11.09. 16:09:18

@Lotyóbridzsida: pontosan.

Bár,ha belegondolunk,Szandika és Gombi is fennen hirdette,hogy elegük van a játékból,és ki akarnak menni,majd ki is választottak maguk mellé két olyan erős párbaj-ellenfelet,hogy vígan kint is maradtak.
A retek meg hagyta...
No comment!

Ha Annamarinál ez taktika,és bejön,akkor oké.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:12:54

@nowo:

Hát kihívhatja Pétert is, gondolom a sok "okos" pétert tartja bent, és akkor bejön a taktika.:) Nem köteles a Verát vinni.
Őszintén el sem tudom képzelni, hogyan lehet ilyen agyhalott brigádban egy hetet is kibírni.:)))

Tjuca 2011.11.09. 16:13:04

@Lotyóbridzsida: nem tudom, én benne látok "tartalékot". persze lehet tényleg csak ki akar jönni, de arra az esetre pont nem modoros vera alkalmas.

hívja ki attit, és hagyja kinn. :-D

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:15:25

@Tjuca:

A műsor szempontjából vera sokkal érdekesebb, mert meri vállalni a véleményét és konfrontálódik is akár 400x/nap. És egyébként sokszor igaza is van.

Tjuca 2011.11.09. 16:18:49

aha, csak itt a néző szavaz, és nem a műsor készítői. :-D nem tudom megítélni, hogy vera mennyire kedvelt, de szerintem, ha sms (pénz) számít, akkor inkább annamari a nyerő.

nowo 2011.11.09. 16:21:16

@Tjuca: Én ezerszer jobban kedvelem Annamarit,viszont nem szavazok.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:22:00

@Tjuca:

nemtom nekem elképzelhetetlen, hogy bárkire is szavazzak, így azt sem tudom elképzelni, hogy kik azok a tömegek, akik akár Józsikára akár Pistikére szavaznak.:)))) ez nekem ilyen szürreális dolog.:D

Tjuca 2011.11.09. 16:22:09

ha rajtam múlna, egyik sem nyer, új gárda be, régi ki. :-D

nowo 2011.11.09. 16:23:01

Ja,eszembe jutott,hogy az egyik vendég a Neked Valóban Gestapos Transzvesztitának titulálta Verát.
:DDD

Tjuca 2011.11.09. 16:23:30

én se szavazok, mint említettem, ez négy túrórudi/sms, és hülye azé nem vagyok, meg sajna krőzus sem.

de ha szavaznék, és lemondanék négy túrórudiról/sms, akkor nem verára nyomnám. :-D

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:25:18

@Tjuca:

á, de látod, hogy egyik gárda rosszabb, mint a másik.
vagy túl szélsőségesek, vagy semmilyenek és akkor unalmasak. vagy pszichopaták és akkor mindenki okádik tőlük...
szóval szerintem simán unalmas egy valóságsó, főleg fél éven keresztül. gyorsabban kellene pörgetni a kieséseket, de ugye az senkinek sem éri meg.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:26:14

@nowo:

szerintem inkább a Veronika a transzfesztita, főleg, ha agyonsminkeli magát.:D

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:27:18

@nowo:

vagy tényleg: Vera ilyen ostoros domina.:D

Tjuca 2011.11.09. 16:28:41

megyek emberek, feltöltöm a túrórudi készleteimet. :-D

nowo 2011.11.09. 16:31:18

@Lotyóbridzsida: ja,Veron sajnos beállt a feltöltött szájú egy-idióta-kinézetűek sorába.
Na,de legalább nem gestapos.
Verában pont ezt a nagyon találó gestapos vonalat utálom a legjobban.

nowo 2011.11.09. 16:32:43

@nowo: javítás: egyen-idióta-kinézetűek

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:33:25

@nowo:

igen, sajnos hiányzik belőle a nőies lágyság. viszont én bírom, hogy tök jól látja a dolgokat, még ha azt őrmester styleban is adja elő.:)

mocskosmacska 2011.11.09. 16:34:26

@nowo: Nem tudom, hogy jár-e be hozzájuk takarítóbrigád, de vera nagyon furcsán viselkedett garamvölgyivel, amikor meglátta. Innen gondoltam, hgoy ezekhez mások is járnak be, nemcsak a vendégek.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:36:14

@nowo:

én azt rühellem, ha egy nő túlsminkeli magát és verocska ezt naponta megteszi.

mocskosmacska 2011.11.09. 16:36:58

@shc: Villaszabályzaton és törvényen felül is kell valami gerincnek és erkölcsi tartásnak lenni az emberekben. Az életet sem úgy éled, hogyha valamit nem tilt a törvény, az már rögtön rendben is van.

Lotyóbridzsida 2011.11.09. 16:38:10

@mocskosmacska:

és ez miért olyan fontos momentum, hogy egész nap erről beszélünk?:D

nowo 2011.11.09. 16:39:36

@Lotyóbridzsida: nekem válaszolt még egy délelőtti hsz-omra.

nowo 2011.11.09. 16:41:08

@Lotyóbridzsida: nekem sem tetszik a túl sok smink,pláne fényes nappal,minek?

mocskosmacska 2011.11.09. 16:43:16

@Lotyóbridzsida: Mert valaki mindig válaszol és kérdez, erre én meg válaszok, erre megint kérdeznek és ez így megy.

Spéter46 2011.11.09. 16:53:37

@Tjuca: Nem büntetik, mert a cég embere!

Spéter46 2011.11.09. 16:59:26

@Lotyóbridzsida: Ugyan ki hívná haknizni Annamarit?:)

mocskosmacska 2011.11.09. 17:00:10

Egyébként, ha dreszter annyira gyengének érzi magát, hogy abból a rengeteg emberből, akik rápakolták a jelet senkit sem mert kihívni, akkor mi a fenét keres a villában?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 17:06:31

@Spéter46: Ahhoz képest kizárással fenyegetőztek amikor a Kubai összeugrott a mesterével, pedig ott még ökölrázás sem volt. :)

Spéter46 2011.11.09. 17:06:58

@mocskosmacska: Engedd már meg, hogy úgy játsszon ahogy ő jónak látja! Eddig bejött neki!

Spéter46 2011.11.09. 17:08:28

A "fenyegetettség" is olyan komoly volt, mint az összeugrás:)

Líder Máximo 2011.11.09. 17:10:46

@nosce: ...és látom, ahogy nosce Cukorfalat módján kuncog és sűrűn dörzsöli a tenyerét..:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.09. 17:19:26

@Virágék: "Remélem, azóta Dyának is leesett a tantusz, hogy ezzel baszta el magát."

Krisz mondta neki tegnap... :)

Akármi Áron 2011.11.09. 17:20:06

Új poszt lakótársak:)

csicserierika 2011.11.09. 17:20:32

@mocskosmacska: ha Shadit viszi, mint ahogy azt el is tervezte, akkor a tréfás nézők csak azért is visszaszavazták volna a kis mitugászt, úgyhogy saját szempontjából mindenképpen a legjobbat hívta, a leggyengébbet, akivel külsőleg, belsőleg a legnagyobb kontrasztban volt.
Nekem tetszett, hogy nem a jelrakók közül mazsolázott.

mocskosmacska 2011.11.09. 17:20:40

@Spéter46: Ja, bejött neki. Tizenöt perc hírnévért tönkrevágta magát egy ideig.

mocskosmacska 2011.11.09. 17:22:46

@csicserierika: Nem szeretem, ha valaki gyáva és gerinctelen. Shadin kívül is rengeteg választása volt. Hogy kit szavaznak vissza a nézők, azt a csaba-cris párbaj óta nehéz megmondani.

kemény keleti kommentelő 2011.11.09. 17:27:12

Nem tudtam meglesni kin van lila kendő, a mostani biztonsági szolgálat sokkal gyorsabban fut az előzőnél. Marad a találgatás.
Az előzetes szerint a nyers fizikai erő döntő volt az arénában, tehát Annamary simán nyert. De ő most inkább az eszére hagyatkozik, így elvetjük az ötletet. Csaba győzelme már unalmas lenne, Veráé bundagyanús. Eszteré meghökkentő, Veronikáé meghökkentőbb, Péteré legmeghökkentőbb. Fecó nem szokta a szántást, Gergő lehet hogy szokta, de tagadja. Kinguci bánatos, Sehi csalódott, magyar focival szólva: fejben fáradtak, így a pályán hagyták a pénzt. És már meg is van a befutó. Shadi kezén lila kendő feszül. Legközelebb már nem kell mennem leselkedni, simán levezetem ezt itthonról is.

kemény keleti kommentelő 2011.11.09. 17:29:41

@Binbir gece: És hova lett Damon Atilka Hill? Az bezony kimaradt. Most újra kell számolnom az egészet.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.09. 17:48:53

@mocskosmacska:
Tudja a faszom.

@csicserierika:
Épeszű férfiakról beszéltem.

jpmjpm 2011.11.09. 22:05:49

khmm....

a múltkor azt találtam írni, hogy birom kingát, mert olyan aranyosan tud dolgokra reagálni. ajjajjjajjjjj

most megyek és hamut szórok a fejemre, és kukoricára térdepelek a sarokban.

Kandabula 2011.11.10. 18:44:06

Azzal lehet nyerni, hogy valaki nyafog?
süti beállítások módosítása