Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5837-5838.

2011. október 24. 14:37 - villanella

Az igazság az, hogy ez a hétvége mindent vitt, de legalább is az agyamat, szóval előre is elnézést, ha kicsit tömör lesz a kivonat, de nyugtasson mindenkit, hogy amióta Júlia elkelt, talán lassabban folyamlik a sorozat cselekményszála, mint az Aggteleki Cseppkőbarlang mészfalán csordogáló vízcseppecskék. Amúgy most már tényleg, ki a faszom Lindácska zaklatója? Mindegy, a lényeg tulajdonképpen, hogy Hawaii-on éget a nap, egy malacnak nem vicces Deka nevet adni, illetve, hogy a jelmezes csirkének is van lelke. Lássuk akkor.

5837. rész:

Nóra és Attila a nyitó jelenetben. Nórikám, csóró szeretné kideríteni, hogy csak viccel-e a szerelme az elköltözéssel, de nem. Mert látta, hogy néz a fotón Miklósra, és bizonyára ezért is akarta eldugni. Őrült vita kerekedik a tekintetek jelentőségéről, amit Nóra megun. Muszáj nekünk mindig ezeket a köröket futni, teszi fel a kérdést, de szerintem ő is tudja, hogy költői. Attila szerint nyilvánvaló, hogy a volt férjével sokkal erősebb a kapcsolata, és Miklós újra és újra felbukkan köztük. És hogy nem akarja a drága Nóra bevallani magának, hogy ennél többről van szó. Illetve nem hagyja el, csak elköltözik. És ha csak ketten lesznek a kapcsolatban, akkor fog működni. Nórát nem érdekli Miki, de attól még Attila szerint úgy nézett rá, és el akarta dugni a fotót. Azért akarta eldugni, mert félt, hogy veszekedés lesz belőle. Az lett. Sír.

A malac, amit Lindácska kapott a titokzatos, és verbálisan aktív idegentől, ki akar jönni a dobozból. Linda kérdi, ki küld nekem ilyet? Peti beszólogat, hogy a fenyegető lehet az. Gizike nevelgetni akarja, már etetné is. A házi sertés mindent megeszik, tudjuk meg Lindától. Nevetgélnek. Gizi ad neki enni-inni. Szerintem ez a koca Zizi tesója, de mégsem, mert ez ilyen egyszerű típusú, nem színes, meg szőrös, meg ilyesmi. Mancikának akarja hívni Gizi, miközben Peti azt taglalja, hogy bizonyára drága volt, tehát vissza kell adni. Gizi szerint amúgy is, Vili bátyátok mit fog szólni? Nó para, Petiéknék lehet, amíg anyuék hazajönnek, ott amúgy is volt már malackodás.

Laci hazaér Gézához a szerelme kínos munkahelyi vizitálása után. Géza viccelget, hogy a meglepetésparti hogy sikerült, nyakába ugrott-e, ilyesmi. Persze nem, hiszen nem látta, megy egy kis barkóba, és elmondja végre, hogy csibejelmezben nyomja Gabirexia, de senkinek és tényleg senkinek sem mondhatja el Géza ezt az infót. Ja, pont úgy ismerjük a Mátyás tér lakóit, hogy nem mondanak senkinek semmit. Mondjuk az vicces, amikor kimondja a csirke szót László. Csirke.

Nahát, hirtelen kapcsoljuk Hawaii-t, ahol András a kis nyakba rakott virágakármivel elég viccesen mutat. Nem tudom eldönteni, hogy egy balatoni szállodáig lementek-e forgatni, vagy megoldották a stúdióban egy fasza háttérrel ezt a nászút dolgot. Mindenesetre a világ legunalmasabb színésze által játszott legunalmasabb sorozatkarakter ejtőzni akar még, nem pedig fürcsizni a kisnaciban. De most Hawaii-on van, úgyhogy menjen fürcsizni azonnal, fürdőruciban, kiskendővel agitálja az asszony, de ezt a szart, ezt nem lehet.

Otthon közben annyira parás Lindának a szitu, hogy e-mail, MMS, levél meg telefonálgatás. Peti hős, és elintézné, mert kemény srác, és a pináért amúgy is mindent. Megvan a módszer, a kiindulópont a doboz. Ki kell deríteni, ki hozta. Vagy, hogy ha futárral érkezett, akkor kinyomozzák, ki adta fel. Jól. Meg hátha az ő komplikált kapcsolatuk is rendeződik valahogy.

Már este lett, Laci kiviszi a szemetet, jön Gabirexia. Örül neki. Milyen volt, mesélj. Ez is egy munka, elfáradt. Koccintani vinné Laci, de nem akar mesélni. Nagyon kinyúlt, és szeretne minél előbb ágyba bújni.

Hipphopp, reggel lett, Timike narancslét önt, álmodott-e szépet, kérdi az anyja. A naptárból tudja Nóra, hogy hosszú napja lesz. És még matricát is kap, világítósat. Közben Attila az irodában kávézgat. Piros gatyában, extrém szexi, huh, a víz is kivert most. Romlott a tej, hát ez van, szar az agglegény élet. Visszkapcs Nóráékhoz, Timike rákérdez Attilára, vigyen-e be neki kávét. Az anyja azt hazudja, hogy korán ment el. Megint Attila, felhúzza a farmert. Csengetnek. Farok helyrerak, belép Klaudia. Még szerencse, hogy helyre rakta. Nyomtatni jött. Rosszkor jött? Rosszkor.

Cocika Emma által táplálódik. Hazaér Vanda és másnapos. Kiakad a disznón, de nincs gáz. Szerintem drogoztak, még a szöveget is elbassza. A reggelit Emmára bízza, ő meg lefekszik pár órára. Most akkor a barátnőjénél aludt, vagy sem, kérdi Emma. Mert ezt mondta. Ugye.

Attila unja, hogy örökké Miklós miatt veszekednek, meséli Klaunak. Kávéznak, most akkor mégis van friss tej? Klaudia párhuzamot von, hogy mikor az ő felesége velük lakott, de Attila szerint a helyzet sokkal rosszabb, mint mikor Márta velük élt. Klaudia mondja, hogy Nóra őt szereti, és ha Miki megtudja az elköltözést, azonnal ostromolni fogja Nórát. Nem lehet, hogy inkább a bűntudat nem hagy nyugodni? Ha kell, megesküszöm, hogy nem Juli miatt nem veszem el Nórát. A csókok csak azért történtek, mert Nórival nem volt rendben minden. Ha valakivel együtt élek, az csakis engem szeressen.

5838. rész:

Géza újságot olvas és idegesíti Laci. Egy történet van az újságban, sztorizik és egyfolytában a csirkével és a tojásokkal vicceskedik. Hát mit mondjak, kurva vicces. Laci ideges. Te mit csinálnál az én helyemben? Lacinak kellene egy táblácska, Helló, Laci vagyok, te mit csinálnál az én helyemben? Én mondjuk sportolnék kicsit, meg kérnék egy új stylistot, mert egyszerűen tróger vagy, Lacikám. Na mindegy, egy dolog biztos, Géza nem állna itt olyan tehetetlenül, mint egy kappan. A meló nem ciki, az a lényeg. De Laci nem mer rákérdezni, hogy csirke-e vagy, mert Gabika szégyenkezik. Géza olaszban hirdetőtábla volt egy évig, szóval tudja, hogy nem para, és aztán nyomozni kezd, hogy szexi-e a csikenkosztüm, de nem az. Hívja meg Laci egy kávéra és beszéljék meg, mert az őszinteség az alap, a pizza tésztája, aztán felpakolhatja mindenfélével, és putty, mehet a sütőbe.

András bazdmeg leégett a napon. Érted. Az András. Nyílván. Pedig jó erős naptejjel kente be Juli. Hát bazdmeg, ezt a szar embert. És tényleg le vannak pirulva. Szoliban ez volt a feladat a felvétel előtt? Bekeni a hátát az asszony, és furcsállja, hogy Pesten most kelnek fel az emberek. Sikong András a kenés miatt. Sziszeg. Perverz, az van, itt lehet, kicsit le kellett volna vennem a hangot, mert most rosszat fogok álmodni.

Bandita, Peti és a kisgyerek a malaccal. Legyen a neve Deka. Meg kell keresni a gazdáját, és visszaadni, mert a Bandika nagyon meg akarná tartani, és nehogy. Vanda szerint András nem fog neki örülni, ha egy malac várja otthon, szerintem meg fel sem fog tűnni a sok disznó gyereke között. Banditára bízza Peti a malacot is, meg Mátét, a kistestvért is, mert neki sürgős, titkos nyomoznivalója akadt. De Bandita kemény csávó. Hiába.

Nóra az irodában Klaunak magyarázza, mi van. Nem érti, téboly. Biztos, hogy nem érzel Miki iránt semmit? Ezt nálad nem lehet tudni, elvégre háromszor mentél hozzá. Hah. De nem érez semmit Nóra, és a képet hagyják már a faszba, mert az nem az. Klaudia szerint Attilát Mikipótléknak használja. Ne gyötörje már Klaudia faszságokkal, mert ezerszer átgondolta. Nem tudja, miért költözik el a csávóka, és az az érzése, hogy semmi befolyása sincs a dolgokra. Klaudia még győzködi, hogy jobban szeresse, éreztesse, hogy szereti. De ne vicceljen Klaudia, hiszen ő kérte meg a kezét, kell ennél több? Cselekedj, Nórikám, mert minél tovább fő magában, annál nehezebb lesz visszacsalogatni.

Laci ellátogat Gabika munkahelyére, hogy meglepje, odamegy a csirkéhez és elkezd beszélni hozzá, de szerintem ez nem ő lesz. Tuti. Na, most, hogy szerelmet vallott, jól beégett, megszólalt, és egy férfi.

Bandita kivan otthon, Emmának nyikorog, hogy lemaradt a vidámparkról. Emma segítene, de minden szar. És muszáj-e visszamennie Franciaországba? Muszáj és kalap. Mátéka jófej, összeragasztgatta matricákkal a malacot. Bandita szerint jobb volt, mikor régen ott lakott Emma. Hát ez van, kamasz vagy, szopsz. Nem szereti Vandát, Emma mentegeti, hogy mostanában boldogtalan. Szerintem Vanda drogos. Vagy ezt már mondtam?

Beszarás, a csirke és Laci verekednek. Ekkor érkezik Gabirexia, és kiakad. Megkértelek, hogy ne gyere ide. A csirke kezdte, védekezik a szépfiúnk.

Don Miklós és Balázska mennek haza, ekkor Attila pont beléjük fut a bőrönddel, és a Don már örül is. Lehet, hogy összekaptak a boldog szerelmesek?

Júlia kezébe veszi a mobilját, András olvasgat, pillangóhalat rendeltek vacsira. Eközben Klaudia rászól Hannára, hogy ne tegye fel a lábát, mert jöhet ügyfél. Ekkor hívja őt Julikám. Tényleg olyan tündéri a sziget? Hanna viccel, hogy tiszta Hawaii. Vicces, hogy csak a szállodát mutatják, low budget, válság van, mondom. Mindenki jól van, a gyerekek is, meg sok fotó lett, ne aggódjon senki sem senki miatt. Julika leteszi, és mondja Andrásnak, hogy minden rendben otthon. Hanna beszól Klaudiának, hogy miért nem mesélte el a pletykát nekik? Ki tudja, lehet, mire hazaérnek, Nóráék kibékülnek.

Laci eközben kurvaideges otthon. Csapkod, meg minden. Ezt a szerencsétlen faszt, de most komolyan. Megérkezik Gabika, és panaszolja, hogy kirúgták. Meg hogy lehet, hogy ez szerinte nevetséges meló, de legalább meló. Volt. Lacika nem jut szóhoz, aztán megfáradtan és kétségbeesve néz a levegőbe. Szerintem lassan be kellene látnia, hogy ez a GabiLaci dreamtem dolog nem ér meg ennyit.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.10.24. 16:04:36

Hát ez csúcs volt... Amúgy nézni már szinte lehetetlen, kínomban fetrengek a kanapén. Ahogy sejtelmesen nem mutatták a nászutasok fejét és akkor egyszer csak bummm!hatásvadászat, istenem vörös a fejük! Micsoda fordulat! Meg ez a banális csirkés dolog! Ilyen erőltetett dolgot. Csodálkozom, hogy a színészek nem lázadnak fel a jelenetek miatt. Hát ritka kínba cs@szett ez az egész már... pedig régebben szerettem. Már más írja ezeket a részeket? Ideje lenne bevonni a nézőket ötletekért, mert így lassan befullad.

Johnny336 2011.10.24. 16:49:36

@hannamontanna: régen még az Imit játszó Kinizsi Ottó is írta a forgatókönyvet.
Nekem a Szomszédokhoz hasonlatos moralizálás hiányzik nagyon, mostanában nincsenek bölcseletek. Klaudia tökéletes Etus lehetne, ugyanannyira irrtáló, csak ez még geciskedve szólna be a fiataloknak, nem tyúkanyósan :DDD

villanella 2011.10.24. 16:52:03

@Johnny336: etus bazdmeg, legdurvabb karakter evör.

Lady.Vengeance 2011.10.24. 20:20:17

Baszki, valamelyik hv-ban írtátok, hogy Hajdúszoboszlóra mennek nászútra, én meg ELHITTEM...:)
Vagy a Hawaii a vicc?
süti beállítások módosítása