Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5763-5764.

2011. szeptember 01. 12:00 - Stella_zs

Rögtön belecsapunk a lecsóba, amint András leüvölti Zsuzsa fejét, hogy Mit csinálsz?? Zsuzsa a tenyércsók után hebeg-habog, majd szerelmet vall az exférjének. András lezárja a témát azzal, hogy ő nagyon foglalt, és teljesen ledöbben a tenyér-csóktól, amit pillanatnyi elmezavarként magyaráznak meg. Szabi pakol a sporttáskájába, úgy látszik, itt mindenki pakol. Egyik nap Kinga, másnap Szabi. Viszont a srác valószínűleg nem kirándulni készül Gézával. Szakít Kingával, amiért az félrekamatyolt. Kinga nagyon durva modell-pózban áll mellette, csoda, hogy nem görcsöl be közben a lába, és szerelmet vall Szabinak, de hiába, a srác hajthatatlan. Ezt elkúrtad Kinga. Nem kicsit, nagyon. És szó szerint.

Csengetnek, Linda ajtót nyit szobafogságban lévő, de mégis kint mászkáló Petinek. A srác az ablakból meglesett tenyércsókot konkrétan megcsalásként értelmezte, te jó ég, ez a fiú még nagyon kezdő és ártatlan lehet. De Linda nem kíváncsi a nyávogására, mert még haragszik rá a 2 darab Borival történt nyelves csókja miatt és kidobja a lakásból.

Miklós a dobálós mandarinját eszegeti a kórházban, Balázs pedig beviszi neki a laptopját és némi ruhát. Miklós érdeklődik, hogy hogyan áll a szitu Hannával, de Balázs nagyon logikusan elkezdi ecsetelni, hogy evőpálcával vakarja meg a viszkető kezét a gipsz alatt. Valaki biztos kínait rendelt a családban. Bravó. Ezek után megkapja a lakáskulcsot az apjától, kezdheti a költözködést. Szabi eközben szűzlány módjára picsog Alíznak (a testvérének), hogy mennyire kivan a kis lelke a Kinga ügytől. És hát szereti, de hát mégis összefeküdt a Gézával, és hát így muszáj volt kidobnia. Jajj Szabika, sok lesz ebből a drámázásból.

Klaudia jópofizik Hannával és elkezdi lebeszélni Balázsról, mondván, hogy ő is az apjára ütött, és ebből nem fog túl sok jó kisülni. Aztán hirtelen felugrik, ugyanis fontos megbeszélésre kell rohannia, és jobbra el. Biztos valamelyik esküvőre kell kitalálnia, hogy mályva vagy rózsaszín legyen-e a szalvéta. A Non-Stop-os Ádámnak szerepe szerint csak bamba képet kell vágnia a következő jelenetben. Valahogy Lady Gagát énekelve szimpatikusabb volt a srác, úúú bed romensz.

András vérbeli közgazdász módjára magyarázza a havi kiadástervezetet Zsuzsának. Komoly bonyolultságú dokumentum lehet. Bevétel ennyi, kiadás annyi. Basszus, nem is értem, hogy Zsuzsa hogy tudott idáig egy ilyen kimutatás nélkül létezni?? András a megmentő. Eközben Zsuzsa sminkel, nehogy már meglássák, hogy sírt. Vajon a tenyércsókolás közben ennyire elérzékenyült, vagy András előtte hagymát pucolt? A tenyércsókot egyébként most már konyhai kisiklásnak nevezik, egyre jobb. Juli betoppan, mindig a legrosszabbkor érkezik. Zsuzsa átveszi a kiadástervezetet és zavartan elkullog. Juli kérdezgeti Andrást, hogy mi történt, de a férfi magyarázkodás helyett inkább elvonul a fürdőbe. Hmm, csak az úrilány mivoltom miatt nem írom le, hogy vajon tutujgatni akarja a Jancsit?

Géza borospohárként pörgeti a söröspoharát a Rózsában, eközben a szeme villámokat szór a hetyke mexikói bajuszhoz hasonlító szemöldöke alól. Ádám elszólja magát, hogy Kingáék szétmentek Szabival, és Géza máris rohan a lányhoz, naívan bizakodva a szebb jövőben. Kinga megállapítja, hogy remekül működik a házi információszolgálat (Magdi anyus nélkül is.) Meglepetésünkre Kinga most Szabit nevezi meg szerelmeként és Gézát dobja ki. Huhh, kicsit sokat változik a menyecske véleménye.

Miklós már a kórházban fekve,a laptopján keresi a legújabb megvételre érdemes lakást, és diszkréten a nővérkét használja titkárnőnek. Hmm, ennyi erővel másra is használhatná, de ez egy másik film lenne. Nóra és Attila érkezik hozzá látogatóba, Nóra egy rajongó tinédzserként áradozik Miklósról, hogy milyen hihetetlen ember. Hozott neki káposztás rétest is, és elkezdenek nosztalgiázni a régi réteses bódéjukról. Attila arcáról leolvasható, hogy mindjárt elhányja magát. Balázs és Hanna eközben nyálcserézik az udvaron és lebeszélik az esti randit, ekkor már 2 órája járnak. Miklós jókat röhög, amikor András elmeséli neki a Zsuzsa által elkövetett tenyércsókot. Következő snitt, Juli főz. Apa meg kocsit hajt. Gombapaprikás készül, és felteszi Petinek az évtized kérdését: Nokedlivel vagy tésztával? A nokedli tovább tart! De Peti a válasz helyett inkább közli, hogy András megcsalta. Na itt nem lesz már tészta sem. Szóval a tenyércsóktól eljutottunk a megcsalásig ismét, jajj ez a Peti gyerek. Mintha csak Magdi anyus unokája lenne. Szabi zsemlét ken és közben Ádám kioktatja, hogy a menő csávók nem vinnyognak, hanem gyorsan becsajoznak oszt kész. De Szabinak Kinga nem csak egy csaj volt.

Hanna skype-nak tűnő valamin beszélget Petivel a villából, de valami technikai hézag akad és csak Peti hallja, ahogy Hanna benyögi Lindának, hogy hát izé ő még szűz. Peti szemei kikerekednek, de Bandika is előjön a hallgatózásból és teljesen bejön neki, hogy Hanna még szűz. Valószínűleg megnyugodott, hogy nem ő az egyedüli szereplő, akinek a szüzességének elvesztését még ki kell tárgyalni a sorozatban. Zsófi egy üveg Shirazzal és balzsamecetes étcsokival álít be Kingához, végülis azt már elfelejtették, hogy anno vele csalta meg Géza, sebaj. Kinga panaszkodik, hogy ő még sosem volt szingli, wtf? Peti elkezdi felvezetni a csajok beszélgetését Balázsnak, mire Bandika vérprofin és higgadtan csak úgy odaszól, hogy ja amúgy Hanna szűz. És akkorát beleharap az almába, hogy a reccsenés alapján pár foga odaveszett. Juli az irodában emészti magát, majd betoppan Attila és egy újabb titkos vigasz-nyálcserére kerül sor köztük.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrs wilkinson 2011.09.01. 14:06:36

"Kinga nagyon durva modell-pózban áll mellette, csoda, hogy nem görcsöl be közben a lába"

:DDDDDD
Megj.: Kinga mindig modell-pózban áll, és ami még jobb, modell-vonaglással járkál fel-alá. Hát hogy ez nem tűnt még fel senkinek? ;)

Zssssss 2011.09.01. 14:25:10

Ez pont olyan unalmas volt, mint tegnap este a tévében. Ha ez volt a cél, akkor jó. (Persze tudom, hozott anyag, meg minden, de akkor is többet vártam.)

ren 2011.09.01. 15:02:35

Az utolsó bekezdés egész jó lett, de a többi sajnos nagyon uncsi. Az előző poszt jobb vót!

Tüzitündér 2011.09.01. 15:25:18

HH ( Hódos Hajnalka ) hol vagy?

2011.09.01. 20:11:18

Részemről Géza szemöldökének megemlítése az öröm. Bizarr látvány egy ennyi idős pasin. Megjegyzem a húszéveseken is, de velük valahogy még elnézőbb vagyok.
süti beállítások módosítása