Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X95

2011. március 22. 16:20 - Hódos Hajnalka

Olyan tanácstalanul ücsörgök a monitor előtt, mintha arról kéne döntenem, melyik kezem vágják le, mert hiába kezdődött meg a katonai hét a Villában, a tegnap esti összefoglaló olyan durvusul volt unalmas és semmitmondó, hogy inkább írnék az Önök kértékről, vagy az elcserélt mellű időjárásjelentő csaj napi öltözékéről, akit mazochizmusból azért megnézek, amikor csak tehetem. Jelmezversennyel kezdünk, én szóltam. A Villában található anyagokból kell ruhát varrni, a lakók közül csak Béci és Anikó jutnak a krumpliszsákon túl, a ruhák szűkek, vihogás, bemutató. Jerzsi kollekciójából legfőképpen a férfiasságot emelnénk ki, ezt a faroktájékra biggyesztett banán szimbolizálja, fél hat. Béci nájlonzsák ruháját előreszeretettel viselik aluljárókban, nyáron hűt, télen fűt, Béci táncol és a földön fekve pörög, legszívesebben én is ezt tenném, csak visítva karmolásznám is magam közben. Alekosz Rambónak öltözött, ruházatának éke a füle mellé biggyesztett karfiollevelek, elő is ad egy jelenetet, Éva szerint tök úgy néz ki, mint Stallone, ennek ellenére Jerzsi nyeri a versenyt.

A lányok is kitesznek magukért, Anikó lány az űrből, avagy a jövőbeli Pléjbojnyuszi, Alekosz lepontozza, mert hallott olyasmit, hogy géplány, robotika és futurisztikus jeleneteket szeretett volna látni. Anikó szerint és szerintem sem volt szó semmiféle robotról, de hülyékkel ne álljunk le vitatkozni, még a végén minket is annak néznek. Gigi ruhája és produkciója a fehér homokos tengerpartot próbálja megidézni, ahol bantu lányok sürögnek-forognak kezükben hűs koktéllal, Alekosz elégedett, mert maximálisan idevarázsolta a meditterán, karibi hangulatot, én meg hagyok időt. Irina (Éva) a 13. századi Oroszországból érkezett, az akkori jobbágyok ruházatát testesíti meg. Praktikus lábvédő is van a modellen, mely megtestesíti a földművelő jobbágy életérzést. Alekosz eredetileg kilenc pontot akart adni, de följavítja tízre, mert az orosz nők ugyan nem feltétlenül így mozognak, de ha egybe nézem a kollekciót, legfőképpen a frizurát, akkor úgy néz ki, mint egy orosz vagy egy csehszlovák táncdalénekes. Az új átok tehát tegnaptól: dicsérjen téged Alekosz! A jelmezversenyt Gigi nyeri, a mediterrán bantu, mert részletgazdagabb a ruha.

A Lakók feladatot kapnak, egy kérdőívet kell kitölteni egymásról, jó és rossz tulajdonságok alapján. Béci nem érti, aki nem zsarnoskodó, annak miért írja be, hogy négyesen zsarnoskodik? Laci tökéletes és sunyi. Alekosz okos(!) és zsarnokoskodó, Éva őszinte és hazudós, Gigi megbízható és kétszínű, Anikó szép és hisztis, Jerzsi jószívű és gyáva, Béci hűséges és rosszindulatú, Hajni ideges és türelmetlen, Pötyi nyüszögős és éhenkórász. Mindenki felhúz egy pólót, amin a jó tulajdonsága szerepel és egy fejkendőt, arra a rossz tulajdonságot biggyesztették. Nem mindenki elégedett, a hisztist Béci szerint Lacinak vagy Jerzsinek kellett volna kapni. Nem tudom, az őszinteség mellé a hazudós hogy kompatibilis, értetlenkedik Éva. Még te is elhiszed, amit hazudsz, és tényleg, örül magának Béla. És most pedig következzék kedvenc feladatunk, az igazmondó hinta! Óbazmeg, sejthettem volna!

Gigi megbízhatónak tartja magát. Lehet, hogy kétszínű vagyok, mert nem vagyok egyszínű, sokszínű vagyok és akkor ez egy színes dolog. Lehet, hogy azért vagyok gyáva, mert állandóan mindenkivel jóba akarok lenni, teszi fel a költői kérdést Jerzsi. Gigi szerint azért írták Jerzsit a többiek gyávának, mert nem vállalja a konfliktusait. Béci ha rosszat akar, viccesen akar rosszat csinálni másnak, Anikó hisztizik, mert a szépség egy külső tulajdonság, ami mulandó és nem minden, aztán érdeklődik, valóban hisztis-e. Laci rájött a legnagyobb titokra villaléte alatt: a tökéletes ember sunyi! Megpróbálják definiálni a sunyiságot, Béci úgy véli, sunyiság az, ha fingottál és nem vallod be, hogy te voltál, köszönjük, elég is lesz. A riportszobában Laci háborog, nem érti az összefüggést, mindenki azt mondta neki, hogy ő nem írta be sunyinak. Akkor ki a sunyi? Aki nem vállalja be, hogy azt írta be, hogy sunyi? Éva túl sokat is mondd el, amit érez. Hazudós? Van benne valami, nem tagadom. Anikó és Béci inkább Fejhezvágó pólót adtak volna Évára, aztán egy rövid eszmecsere arról, hogy Éva csak Alekosszal szemben őszinte, a többieknek nem mond dolgokat. Ez azért van, mert Éva nem akar konfliktusba keveredni. Alekosz fényesre nyalja a bölcsek kövét, egy igaz barátnak sosem azt mondjuk, amit hallani akar. Mikor észreveszek valamit, ami neki nem előnyös, megpróbálom azoktól távol tartani, ezt csak úgy lehet, ha rápirítunk, még ha meg is haragszik ránk. Arról viszont mindig gondoskodom, hogy utána visszaálljon az egyensúly. Ezeket a szituációkat hívhatjuk úgy, hogy zsarnokoskodás, de valójában ez odafigyelés, gondoskodás, törődés, óvás.

A következő játék is az őszinteségről szól. Egymástól kérdeznek, ha a választ nem találják igaznak, meg kell inni egy kupica színtelen valamit, amiről nem lehet tudni, ecet, víz vagy valami más és ne reménykedjen senki abban, hogy részeg orgiába fulladt a feladat, a szokásos kitviszelpárbajozni ment tíz percen keresztül. Anikó viháncolgat Gigi kérdésére, mi volt az LL Junioros sztori? Annyi, hogy igen, ennyi, hihihi. Most valami nagy dologra gondoltok, közben semmi. Éva csillogó szemekkel kérdez Gigitől, szexeltél Jerzsivel a kameramentes órában? Ahh, igen. Alekosz aztamindenitezik, Béci kifejezéstelen arccal próbál ülni, Anikó jujésmilyenvoltozik, Gigi bevallja, hogy jó volt, nagyon jó. Mi lesz az első dolgot, ha kimész a Villából, kérdez Jerzsi, Béci válaszol Gigi helyett. Szexel még egyet veled. Éva, mi lenne egy Jerzsi-Éva párbaj kimenetele? Éva mindenki ellen parázna és nem akar a sajátjáról jósolni. Béci, meg tudod fogalmazni a játékstílusodat? Nincs egyéni játékstílusa, aztán kimondja azt a mondatot, amitől a viszketés tör rám, próbálja magát adni. Egy dologban nem kevésbé mondja oda az embereknek, amit gondol, inkább kimegy és levegőzik egy kicsit. Élek, vagyok, nyerni szeretnék.

Lacit arról faggatják, milyen esélyeket adna egy Éva-Laci párbajnak? Totál feles. Totál más csapat kedveli őket, Laci csapata nem ül az internet előtt és nem küld sms-eket, amikor kell, oda fogják magukat tenni, hogy mekkora erő lesz benne, Isten tudja, aztán elutasítja Anikó válaszát. Nem tudna Gigi és közte dönteni, ha ebből lesz probléma, kizárnak és kimegyek a picsába. Ez, gyerekek, ecetes víz volt. Végre fény derül a nagy titokra is, mi volt az Alekosz-Gombi párbaj eredménye. Ha Alekosz kapná most a legtöbb jelet, Lacit, Gigit vagy Jerzsit vinné. Egy embert mondj. Laci. Kaja a pia ellen. Alekosz kérdése Anikóhoz az, Gigi, a Béci, a Jerzsi tennének csak azért rám jelet, hogy kivigyem a Lacit és ezáltal elodázzanak egy párbajt? Anikó már lejátszotta fejben az egészet, mostanában nem fogják Alekoszra tenni a jelet, szerinte most Éva-Jerzsi párbaj lesz. A játék után, amit csak azért volt érdemes végignézi, hogy közvetlen közelről leláthassunk Gigi tátott száján át egészen petefészkéig, amikor könyékig túrt benne, ha jól láttam egy kihajlított gemkapoccsal, Alekosz Évával, Gigi Lacival tárgyalja meg a történteket. Éva megfigyelte, hogy Jerzsi sokat beszélt a jótékonysági héten a gyerekkoráról. Szerinted ezzel elnyerte a nézők sajnálatát? Hogy veszélyes ellenfél lehet? A dolog lényege, ha te kimennél a Jerzsivel, úgyis visszajönnél. Éva Lacin is gondolkodik. És a Gigivel mi van? Azt mos nincs a fejemben, úristen, remélem nem te leszel a kiválasztott, mert ellopod előlem a Jerzsit és akkor mit csinálok? Gigi és Laci szavait csak azért idézem, nektek se legyen jobb, ne csak nekem fájjon. Nem téged fog vinni. Megtévesztő hadműveletet folytat. Megtévesztő hadműveletet? Miért? Hogy megtévesszen minket.

Reggel hat óra két perckor kezdetét vette a katonai hét. Aki azt hitte, hogy csak a tengerészgyalogosokról szóló katonai filmekben van ilyen ébresztés, az még nem nyaralt apámmal, nálunk ez egy sztenderd reggel, a különbség annyi, hogy kicsit korábban. Jó reggelt, katonák, vége van az éjnek! Gyerünk már, keljen föl! Jöjjön már, megkérjük?! Mit csinál, mondta valaki hogy turkáljon? Sorakozó! Tudtam, hogy ez lesz! Mit tudott maga? A dzsíájdzsók és dzsíájdzsének tíz percet kapnak tisztálkodásra, aztán az udvaron sorakoznak. Úristen, még vizsgálat is lesz, kérdi Béci. Ajajj, urológiával kezdünk! A nagyon halovány jó reggelt után ordítoztatják őket, erőt, egészséget. A mai nappal az orvosi vizsgálat után bevonulnak a VV4 hadseregébe, úgymond. A két ordítozós katona ezentúl a parancsnok úr becenévre hallgat. Béci felolvassa a szabályzatot, a katonai hét célja az összetartozás erősítése és a csapat összekovácsolása. Rend, fegyelem, engedelmesség. A kopaszokkal kiboríttatják a zsákokat. Megfordítja, kiborítja, örül neki. Csajka, kanálgép, kulacs. Elmegy, csurig tölti. Kiöblítették? Neeeeeem. Akkor meg, mozgás! Kiönti, újratölti! Visszapakoltatják a zsákokat, Éva szerencsétlenkedik, a többieknek belement? Tapossa meg. Éva ezt úgy oldja meg, hogy közben felmászik a Parancsnok Úr hátára, röhögök. Oszolj vezényszóra bemennek a körletekbe és tevékenykednek tovább, előírás szerint! Oszolj! A riportszobában megy a nyafi, Anikónak ez a hét elég nagy szívás, és ettől tuti lesz rosszabb, mert a katonák mennek mindenféle sárba! Éva amúgy is utálja, ha parancsolgatnak neki, a szívatásoktól tart egy kicsit, biztos benne, hogy ő lesz, aki a legtöbb büntetést kapja, de áll elébe. Látta valaki a Garni-zónát? A slagos jelenetben reménykedem, háháhá.

És igen. Az eszetlen kapkodásban kitöröltem az összes S-től kapott képet. Jó, még két percig lehet röhögni. S., bocsi, cserébe hoztam neked Anikó szemet!

Címkék: vv4
993 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 16:26:43

Bár katonásan csak 1-2-1-2, tovább nincs!

haruka 2011.03.22. 16:28:01

első, aki el is olvasta! :)

gastro vazze 2011.03.22. 16:31:01

fos9? :)
Én egészen beleuntam ebbe a VV-be (no nem Hajni HV-jébe, azt folytatom), azt vettem észre magamon, hogy simán főzök mellette, és gond nélkül kihagyom a kimaradt részeket!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 16:32:47

Legalább megtudtuk, hogy aki egyértelműsíti a forrást és hangosan fingik, az már nem lehet sunyi!

haruka 2011.03.22. 16:33:07

én csak a katonás részt láttam, és én naív azt hittem, Évának nem lesz ideje sminkelni a kiképzés előtt, mert ugye 10 percet kaptak, majd hangosan röhögtem, amikor csak kifestette a szemeit, a biztonság kedvéért.

genevieve 2011.03.22. 16:33:27

@MegLepke: na, nekem meg volt a három első, már meg van a boldogságom:-)

(igaz számoltam és 10 mp-enként frissítettem 3 óra 59 perctől kezdve:-)

Tolve 2011.03.22. 16:33:57

Gombit néztem volna meg katonaként (semmi másként nem a továbbiakban), amikor légszívet küld a kiképző őrmesternek, ez kihagyott ziccer. Acéllövedék c. filmet ki ismeri? Na AZ az őrmester kellene ide, teli szájjal vigyoroghatnánk.

MegLepke 2011.03.22. 16:34:15

Én belehalnék, ha erről kéne írnom. Hiába megy a tévé, egyszerűen nem tudok figyelni. Szerencsére Hajni még bírja.:)

genevieve 2011.03.22. 16:35:55

@gastro vazze: én is főzni szoktam mellette:-)

genevieve 2011.03.22. 16:36:35

@genevieve: meg ruhát teregetni, felmosni ilyesmi a szünetekben:-)

locsolóember 2011.03.22. 16:36:59

Az milyen volt má', amikor Éva hidegvérrel még kisminkelte magát.
Hajni, késtél. :P

Eznemsemmi 2011.03.22. 16:48:46

@locsolóember: Rajparancsnokként leüvöltöttem volna azt a nagy kazal haját a fejéről ('90-ben egészen szakaszvezetői rangig vittem, mekkora karrierista voltam) :)

MissMarple 2011.03.22. 16:56:40

Apukám is így ébresztett mindig. Villany felkapcs, aztán jó hangosan, mintha nem egyedül lennék a szobában: Jó reggelt, ébresztő !...hú de utáltam, márcsak az elvtársak fel! hiányzott

bévé 2011.03.22. 16:59:40

@gastro vazze: detto. nem láttam egy jó pár napot, és vissza sem nézem neten, csak elolvason hajnit, oszt' jónapot. mellette net vagy bármi más, önmagában már nem nagyon köt le.

MegLepke 2011.03.22. 16:59:49

@genevieve: nekem még csak egy:(

@MissMarple: engem apukám reggel forró kakaóval ébresztett, halkan bemondta az időt és hogy ideje felkelni.:)

locsolóember 2011.03.22. 17:02:14

@Eznemsemmi:
Velem Béla járta volna meg, ha így (röhögcsélve)olvasta volna fel a "parancsot".
Üdv, egy kiképzőszázad (volt) hadnagya.
:))

Zelefánt 2011.03.22. 17:03:11

Én azért A domb c. filmből is emelnék át bizonyos elemeket.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.22. 17:03:38

igaz, hogy a magyar honvédség a villakókat küldi líbiába? ;)

Zelefánt 2011.03.22. 17:05:41

@MegLepke:
Boldogult nagypapám dettó, csak ő tejeskávét vetett be ellenem.

Zelefánt 2011.03.22. 17:08:59

Tajgetosz úgy néz ki azon a képen, mint egy bizarr őshüllő.
Elsőre bizony isten nem ismertem meg.

locsolóember 2011.03.22. 17:11:32

@Zelefánt:
Pedig Éva még a Csődört is felismerte benne.

thomasmakmusz 2011.03.22. 17:15:18

@Zelefánt: Az én boldogult nagymamám meg bundás-kenyér + tea kombinációval ébresztett, mikor nála nyaraltam, igaz, hogy hajnali 6-kor, amikor BÁRMEDDIG aludhattam volna...

Zelefánt 2011.03.22. 17:18:10

@thomasmakmusz:
Hát igen, ezek a nagyszülők még más anyagból voltak faragva.

MagasMacska 2011.03.22. 17:21:47

@Gildor Inglorion: Sajnos, nem. Pedig milyen jó lenne!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 17:22:26

Jó reggelt honvédek, vége van az éjnek:
59 napra ébredtek a vének!

Ez megvan még valakinek? :D

2011.03.22. 17:28:10

@Gildor Inglorion: igaz, hogy a magyar honvédség a villakókat küldi líbiába? ;)

:DDDDDDD Kadhafinak akkor vége!!!!!

mézescsók 2011.03.22. 17:28:41

@genevieve: @bévé: @gastro vazze: @MegLepke: és ezek után én kapok nyuszifültől, hogy nem nézem!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 17:35:13

@Eznemsemmi: Na ez a katonás hét is csak annak kedvez, aki tud droid üzemmódban működni! Katasztrófa!!!!! Büszke vagyok örök civil mivoltomra!

zoxó 2011.03.22. 17:38:57

@mézescsók: én sem nézem, de Hajni összefoglalóját ki nem hagynám:)).

elek1 2011.03.22. 17:39:23

Ha én olyan szuper kommandós lennék mint László, akkor kivágtam volna azt a két makk marcit a szobából, nem pedig riadtan sompolyogtam volna a többiek után. A héten kiderül mennyit ér L. László hadi tudománya.

penelope garcia 2011.03.22. 17:42:09

Juuuuuuuuuuujjj, szexi katonabácsik!
Izgi :))))))

K Tomoceusz 2011.03.22. 17:42:58

Alek meg akarta téveszteni szegény Ráczokat, de azokat nem lehet. Nekik 71-29-es Alek-Gombit mondtak, hiába próbált a majom sumákolni a 73-27-el. Azt, hogy honnan kapták az infót, sajna nem tudhattuk meg.
Gigit szabadon lehetett kérdezni egy négyzetméter vodka nevű játékban. Ha tudták volna a többiek (www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szegyenkezik-szexelo-lanya-miatt-gigi-anyukaja-2047237/) részletesebben kérdezik a csajt Jerzy témában, nehogymá a vénasszony örömködjön odahaza. Na jó, ezt nem gondoltam komolyan, nem kell bántani szegényt. Elvégre olyan szépen mondta, hogy minél hamarabb otthon szertné látni a csemetéket. Én se mondhattam volna szebben. És hogy nem nekik való a nyeremény. Ezt is be lehetne nekik küldeni sms-ként, biztos megszavaztak maguknak valamit ma is, megérdemlik.

penelope garcia 2011.03.22. 17:44:28

Ja, egyébként kurrrrrrrvajó az a Rambo-kép a kreténről. :)

K Tomoceusz 2011.03.22. 17:46:33

@Peter_Cs: Évánk kézenfogva Anikóval remélem kikészíti az a két kis köcsögöt. Gyáva kis pöcsök, nem mertek bemenni üvöltözni, míg Szandika bent volt.

arkangyal44 2011.03.22. 17:48:14

Szép délutánt mindenkinek. Hajni kedves, megen kitettél magadért a semmiről ilyen jót írni ehez kell a tehetség,ami nálad maximálisan megvan. ha megengedsz egy apró kiigazítást:Mindenki felhúz egy pólót, amin a jó tulajdonsága szerepel és egy fejkendőt, arra a rossz tulajdonságot biggyesztették. vessenek az oroszlánok elé,de szerintem fordítva volt :))

solid01 2011.03.22. 17:49:18

elek 1 igazat adok neked, remélem Laci most tud virítani, bár nekem már az is tetszett amikor 30 kilom-ert tekert a bringán míg más 100 métert.
De nekem nagyon tetszeni fog ez a hét! Remélem a sok macskajancsi csicska ge..i megtanulja!
Laci nem vághatta volna ki a két nekem kicsit humoros kommandóst(?) mert akkor kollektív bünti lenne, Lacinak is van annyi esze. Ő katona, ha valaki volt katona az tudhatja hogy nincs visszapofázás- pláne ha ez a feladat !
A problémám csak az hogy Éva Alkesz kAncsiKÓ miatt a többiek is szopni fognak, de hát ez a katonaság!:)
Hajrá Laci!

penelope garcia 2011.03.22. 17:49:20

@Peter_Cs:

He? Ezt most miért?
A katonabácsik szexik, ezt írtam. A zene, amit betoltál gyengus. Mi közük egymáshoz?

(Ha majd megkaparintod végre vágyaid Éváját, javasold neki, hogy feledje a boglyát, és hordjon olyan frizut, ami a fenti képen van.)

Zelefánt 2011.03.22. 17:49:29

@K.Tomoceusz:
Mint szegény Potrien őrmestert?

Albino Vernyul 2011.03.22. 17:50:02

@mézescsók: Az nem zavar, ha nem nezed.. Az inkabb, ha velemenyt formalsz ugy, hogy nagyon sok dologra nem emlekeztel, vagy egyszeruen nem is lattad.. Ez kb. olyan, mintha egy etelrol megmondanad kostolas nelkul, csak egy pislantassal, hogy milyen az ize.. Amugy meg kardozni nem akarok...:)

gastro vazze 2011.03.22. 17:50:10

@bévé: @genevieve: és ezen nem nagyon változtatna az sem, ha Olivér bent lenne, ezzel meg is dől az a teória, hogy Olivérrel kiment a show, ebben biztos vagyok...
A Hotel Éden sokkal inkább az a fajta reality, amit érdemes nézni - meg olvasni is. Na ott van a természetes kiválasztódás, nem itt a VV-ben a 4-es, amit Alek hajtogat mindig:)
Tényleg érdekes is lenne lejátszani, mi történt volna, ha nekik egymást kellett volna kiszavazniuk, mint egy nem nézőkön, nem is egy emberen múló realityben!

penelope garcia 2011.03.22. 17:50:43

@Zelefánt:

Csak vörösbor legyen.
Trapézon és lovon. :)

penelope garcia 2011.03.22. 17:51:58

@solid01:

Igen! Végre Laci is megvillanthat valami izgalmasat. Remélem, meglátják végre az értékeit. :)

solid01 2011.03.22. 17:53:13

Alkesz egy brutál idióta, beöltözött a zsákruhába, feltűzte a feje mellé a három laput és rögtön Rambonak képzelte magát, nagyjából ennyire hiszi magát hódítónak is! Hülye fosz!

Zelefánt 2011.03.22. 17:53:42

@penelope garcia:
Az miért érték, hogy valaki robot?

redhaven 2011.03.22. 17:53:51

@Vajkrém - Möff CAT: én határőr-őrsellátóvoltam,
bi-bi.
hétvégén köbö olyan ótvar pitét sikerült sütnöm mint a vévé.
erőst gondolkoztam,hogy elmék a vellához,oszt hajítok pár kockát által a kupolán.
akkor 7-es döntő lett volna szombaton.
merre jártál ily sokáig?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 17:54:43

@penelope garcia: Figyelj a dalszövegre! A Solarisos Pócs Tamás, Gömör László és a debreceni születésű billentyűs-dalszerző Barcsik Valéria zenéje meg nem gyenge!

K Tomoceusz 2011.03.22. 17:55:29

@solid01: Nem tetszett, ahogy a felső ajkát bebiggyesztette az orrába? Jobb volt, mint az eredeti.

solid01 2011.03.22. 17:55:50

penelope, az a baj mármint ha nem megrendezett az egész- hogy a Laci tipusú emberek az igazi életben nehéz, vagy katasztrófa helyzetben villantanak!

Csak azt itt nem értékelik !

solid01 2011.03.22. 17:57:24

Én meg Rendész voltam!
A határvadászok kemények!
bratyesz is az volt, spanom meg Egerben felderítő!

Zelefánt 2011.03.22. 17:57:33

@redhaven:
Ne is beszéljünk sütésről.
Most raktam oda a gumót.
(...Amúgy én meg útlevélkezelő /is/).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 17:59:45

@K.Tomoceusz: Gigi egészséges fiatal nő, az élete természetes része a szex is. Csak ezt sokáig eltagadta Ha Rácz Művésznő nem játszotta volna meg magát a VV4 elejétől, ez elkerülhető lett volna! Vígszínház! Az anyjának inkább a gyermekei képmutatása miatt lenne szégyelnivalója!

arkangyal44 2011.03.22. 18:00:04

@penelope garcia: Értékeit??? csak nem bevitt magával pár kg aranyat ???:)))))

Zelefánt 2011.03.22. 18:00:16

@solid01:
Pedig a műsor igen katasztrofális.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.22. 18:00:49

ráczék információforrása a börtönöknél edződött bekiabálós pereputty volt...

arkangyal44 2011.03.22. 18:03:45

@solid01: Igazad van Egerben nagyon sok felderítendő dolog van,tavaj mi is felderítettünk vagy 20 borospincét,és vagy 5 egri leánykát :))DDDD

arkangyal44 2011.03.22. 18:04:40

@redhaven: A merre jártál az nekem szólt tesó ?

2011.03.22. 18:05:01

@redhaven: az igaz, hogy a határőrségnél hálóing volt a kincstári pizsama helyett?
Mesélte valaki és olyan izgi elképzelni.... :)

oriana 2011.03.22. 18:07:02

@Peter_Cs: hát nem bírom a ráczokat, de most talán megbocsátok nekik, hisz nem tehetnek róla, hogy álszentek lettek...
anyuka ilyennek nevelte őket...
szóval szinte sajnálom őket, hisz a saját anyjuk álszentsége nyomorítja az egész életüket... anyuci biztos szűznemzéssel fogant... képmutató család.

Zelefánt 2011.03.22. 18:07:36

@Peter_Cs:
Nem hiszem, hogy néhány hónapot nem lehet kíbírni, ráadásul ha mintegy kétmillióan kukkolnak.
Inkább az lehet, hogy valamivel ébren kellett tartani a lanyhuló érdeklődést, ezért terelték össze a két kölyköt.
(Lásd: szállodás jelenet, ami már majdhogynem kimerítette a kerítés fogalmát.)
És voltaképpen most sem tudjuk, hogy mi történt az éjszaka -- és a takaró -- leple alatt.( A BB-ben az a régi töcskölés igen explicit volt.)

Zelefánt 2011.03.22. 18:09:58

@beebeer:
Az én időmben igen, de csak a kiképzésen. Buzi-nak hívtuk, térdig ért, és olyan drapp vagy mifene színe volt.

2011.03.22. 18:12:13

@Zelefánt: mondtam én, hogy izgi! :) És mindenkinek térdig ért? Én úgy képzeltem, ismerve kicsit a katonaság kocka gondolkodását, hogy egy méretben készült.

tornapipő 2011.03.22. 18:13:38

A jósnők és a kártya szerint VV Anikó a favorit :)

penelope garcia 2011.03.22. 18:15:12

@Peter_Cs:

Félreérthető voltam.
Nálam a jó zene az, ami leköt, ami vonz. Műfajfüggetlenül, előadófüggetlenül, szerzőfüggetlenül.
következésképpen:
Ami ásítozásra és/vagy vállrándításra késztet, az nem jó zene.
Ami sikítozva menekülésre és/vagy öngyilkosságra késztet, az meg a rossz zene definíciója.

Én tudom, hogy Lilla aranyosan tud énekelgetni, de sajnos eleve rosszul bírom
a) a szoprán hangfekvést
b) az érzelgősködést
Szóval, köszönöm, nem. :)

Zelefánt 2011.03.22. 18:16:11

@beebeer:
Nem, ennél felkészültebbek voltak, hiszen csak a mi csapatunkban volt 160 centis és két méter négy magas srác is, mindketten igen érdekesen mutattak volna egy egyen/középméretű darabban.

redhaven 2011.03.22. 18:16:34

@Zelefánt: gyönyörű idők voltak,a fep-esek bejöttek éjjel kettőkor,megterített asztalnál beszéltük meg az aznapi történéseket.

rianna 2011.03.22. 18:17:01

Tordas szambázik a Nekedvalóban :)) Mindig van lejjebb..:D

penelope garcia 2011.03.22. 18:17:14

@Zelefánt: @arkangyal44:

Laci az egyetlen férfi a VV-ben.
A többi jó esetben a férfiasság felé jó úton lévő srác (Béci, Jerzy), rossz esetben valami hímnős überkretén (Alek).

Zelefánt 2011.03.22. 18:17:28

@tornapipő:
A kártyát tán egy rokon vetette ki.

traff 2011.03.22. 18:17:38

nézem a nekedvalót, ez a tordas rendkívül együgyű és ostoba.

redhaven 2011.03.22. 18:17:41

@arkangyal44: Te horgásztál.
Möfföt láttam régen.

2011.03.22. 18:19:51

@Zelefánt: most már csak az érdekelne, mi lehetett a praktikus oka a hálóing viseletének?
Riadó esetén csak be kellett ugrani a gatyóba? Tizedmásodperceken múlott a haza határainak védelme?

Zelefánt 2011.03.22. 18:20:03

@redhaven:
Fiatalok voltunk, vazze, hát persze, hogy gyönyörű -- még ha akkor nem is mindig éreztük így.

solid01 2011.03.22. 18:20:09

Zelefánt! Ahogy az élet is! De hát ez a való világ ! :)

redhaven 2011.03.22. 18:20:55

@beebeer: igen,én balassagyarmatra vonultam,a mi hálóingünk színe(1 hónapos kiképzéskor "hordtuk" csak,az csoda darab volt:)))
utónn türkizzöld pihamában poNpáztunk:))

tornapipő 2011.03.22. 18:21:14

@traff: ebben mi az újdonság?

penelope garcia 2011.03.22. 18:22:06

@beebeer:

Hálóinges szexipasik? Hááát... na jó... ha csukott szemmel tapogatok alá, tán nem röhögöm el magam... :))))))

Zelefánt 2011.03.22. 18:22:11

@beebeer:
Egy darabból állt, ez az ötvenes években, amikor kitalálták, valószínűleg
a költségek szempontjából számított.

tornapipő 2011.03.22. 18:22:16

@Zelefánt: a kapu.hu-n van fent mint hír a vv-nél. a háromban béci alkesz és anikó lesz és anikó nyeri meg...

arkangyal44 2011.03.22. 18:24:36

@penelope garcia: Nézd kedves erre nem tudok mit mondani neked,ha Lacit tartod a legjobb pasinak benn a villában,pedig majdnem megszerettelek amikor volt egy pozitív véleményed Alekról:Ja, egyébként kurrrrrrrvajó az a Rambo-kép a kreténről. :) Vald be ő az egyetlen akin szórakozni lehet.

MagasMacska 2011.03.22. 18:24:59

@penelope garcia:
De ne tisztán! Egy kis rummal higítva...

redhaven 2011.03.22. 18:26:57

@beebeer: ja ...mivel emeletes ágyak voltak,így pontosan lehetett a "furcsán,gyorsan mozgó ágyról tudni,hogy kinek van fontosabb dolgamint a haza és szocializmus védelme
...:)))

Zelefánt 2011.03.22. 18:28:27

@penelope garcia:
Ahogy ténferegtünk az épületben, leginkább olyan kísértetekre hasonlítottunk, akiknek kinőtt a lába.

solid01 2011.03.22. 18:29:02

hímnős überkretén (Alek)
:)

2011.03.22. 18:29:17

@penelope garcia: de éééééédesek lehetnek, nem? Ne is tagadd, neked is piszkálja a fantáziádat. :) Speciel nekem még a skótszoknya is bejön, pláne alsó nélkül, csak azt nem értem, hogy a hűvös, szeles skót hegyek között ugyan már miért alakult ki ez a szokás?????

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.22. 18:29:22

Na, végre bement oda két igazi férfi. Nem tetszett a kiabálásuk, de csak úgy jött le róluk a férfiasság.Bécinek este már nem tetszett a katonásdi. Inkább a földön aludt, csak ne keljen reggel ágyazni reggel.

traff 2011.03.22. 18:31:37

@tornapipő: nekem minden, mert én nem láttam a villabeli létét a szerencsétlennek.
De ha már itt tartunk, szerintetek is Béci megváltozott?A 'megalszik a tej a szájában', meg a 'két pislogás között szemműtétet lehet rajta végezni' Béciből virgonc fiúka lett.Mi volt a vízválaszték?Tán csak nem Olivér kiesése?Mitha akkortól változott volna meg a dinamikája.

penelope garcia 2011.03.22. 18:32:35

@arkangyal44:

Nincs mit bevallanom. Ugyanis nem nézem. Nincs is tévém. :D
Én a neten követem az eseményeket.
Ami a szórakoztatóságot illeti. Nekem a Hajni és a kommentelők a szórakoztatóak.
A VV önmagában nem ér annyit, mint az általa keltett echo. :)

Zelefánt 2011.03.22. 18:32:39

Már milyen állatok vannak, akik az ülés alatt csmpésznek csecsemőket?...
(Híradó)

2011.03.22. 18:32:45

@redhaven: ó ti szegények!!!!! Volt katonagyerekként mély részvétem, nem vagyok nagy híve a seregnek. Bár első exem igen kellemesen érezte magát a seregben, hosszú évekig összejártak a régi bajtársakkal.

solid01 2011.03.22. 18:33:25

nekünk kétrészes libafos zöld volt és bertha egyfolytában hokizott!
Alkeszen csak dühöngeni és sajnálkozni szoktam. Azon, hogy ez ma a menő! Szégyen!
Nézem a mai ajánlót! haha ugyanaz az ágy is ! Kit büntettek először persze hogy Évát! Tudtam! Asszem megverném de nagyon! Tuti sok vér folyna!

penelope garcia 2011.03.22. 18:33:43

@beebeer:

Talán nem mosták, de a szagtól azért csak próbáltak megszabadulni, szellőztetéssel?... :P

Zelefánt 2011.03.22. 18:33:52

@beebeer:
Spóroltak a nadrág száraival.

oriana 2011.03.22. 18:34:16

hááát, nekem laciról mindig a moha és páfrányból a moha ugrik be, pláne most, hogy a hálóing a téma :)

dehogy férfiasnak egyáltalán nem látom, az tuti...és furamód a hit és becsület dumától méginkább férfiatlan benyomást kelt bennem

puha plötty (mégcsak nem is pöcs) :D

2011.03.22. 18:34:58

@Zelefánt: a költségek szempontjából számított.

Jellemző módon erre a pofonegyszerű megoldásra nem gondoltam, tömegtermelésben, megspórolva a szabást tényleg ennél olcsóbb megoldás nem létezik.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 18:35:59

A kulacskiöblítős szórakozást velünk is megcsinálták a katonaságnál. Én sem öblítettem ki, úgy be voltam szarva az első nap a szakaszvezetőtől. Nekünk még aloménium kulacsunk vót. A legelső ebéd előtt még a kanálgépet sem takarítottuk le. A forró leves arra volt jó, hogy leáztassuk a dzsuvát. Boldog idők!

solid01 2011.03.22. 18:37:08

Lusta még ágyazni is?pedig ő szorgalmas nem?
Háát igen a frankó szekrényrend! ugyeugye.
Kockára hajtogatva a ruha is. Még jó hogy lehetett kartont használni segítségképp.
Éva dettó Kenéz honvéd volt. Egy csicska,rendetlen, szabályokra, mindenki másra szaró, kis buzi!

penelope garcia 2011.03.22. 18:37:44

Ja, ha kérhetném az itt kommentelő kedves nézőket, hogy amikor a szexi katonabácsik zuhanyoznak, nyomjatok már pár prtscr-t, hogy legyenek végre nyami képek is. ;)
Köszike, puszika.

2011.03.22. 18:41:28

@penelope garcia: jó gondolat, de szellőztetéssel csak a szagtól szabadulhattak meg, attól is csak időlegesen, de a szag okozója, azt mint tudjuk maradt. Inkább mosták volna. :(
Bele sem merek gondolni. Brrrrrr.
Aproposz, én koleszos voltam, és a szomszéd fiúkoleszban a zoknimosást úgy akarták megúszni, hogy a billenőablakokkal kicsíptették a harmadnapos zoknikat szellőzni. Na, az se jött be, csak az átható szag időlegesen kívülre került.

Zelefánt 2011.03.22. 18:41:39

@BGy:
Az én kulacsomba be volt vésve, hogy X Y határőr, 1957 május akárhányadika.
(Én 87/89-ben voltam rabszolga.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:42:07

@penelope garcia: Ebben a formációban Barcsik Vali, Lastofka Bea és Könczöl Szilvia voltak az énekesnői a bandának (1991-től 2009-ig Lilla nem énekelt a NB-ban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 18:42:44

@redhaven: Sokáig csak az öf-kat tudtam elolvasni, mert sok volt a meló, kellett zenélni is, így aztán még a szuper rekordkísérletről is csak 5 nappal később szereztem tudomást :(

solid01 2011.03.22. 18:43:08

Reggel pumaszag volt a körletben!
És volt mosógép !

redhaven 2011.03.22. 18:43:53

@Vajkrém - Möff CAT: ha nem titok milyen stílben nyomod a múzikát?

solid01 2011.03.22. 18:43:55

penelope te jó nő vagy?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:44:25

@solid01: Ezt a hetet is pont Éva ellen szervezték meg! Tqalálhattak volna értelmesebb feladatot is a hétre!

solid01 2011.03.22. 18:44:39

penelope te jó nő vagy?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 18:45:23

@Zelefánt: nekem a "véletlenül" nálam maradt kanálgépem '63-as.

Zelefánt 2011.03.22. 18:46:22

@penelope garcia:
Sajnos, ha az egyenruhát levetették, (amely a nőkre, azt mondják, különös hatással van), a katonák közül is csak kb. a harmadát-negyedét lehet "szexi"-nek nevezni, akár csak a hétköznapi életben.

2011.03.22. 18:46:36

@Peter_Cs: találgatok milyen feladat feküdne igazán Évának. Tegyenek ki egy tükröt és sminkverseny?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 18:47:00

@redhaven: alter-rock, blues, funk vegyesen, a Krómpillangó zenekarban gitározom :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:48:02

@solid01: Lehet, hogy neked fontosak ezek a formaságok, de vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben! Ez a kockára hajtogatósdi pedig úgy hülyeség, ahogy van! Szánalmas, akinek ez a központi témája!

csicserierika 2011.03.22. 18:48:34

@penelope garcia: férfin sskk ne legyen háj, mert az az érzésem vele, hogy buzulok:) Háj, csak a nők kritériuma !
Lacinál még öreganyám is férfiasabb.

dr. gernika 2011.03.22. 18:48:51

@Zelefánt: Egy időben volt katona pasim és mozogtam a haveri körében - tényleg átlagos volt mind, bár elhízott egy sem volt.

redhaven 2011.03.22. 18:49:15

@beebeer: na még annyit,amikor eskü után elkerültem siklósra,úgy örültünk,hogy tudunk mindennap fürödni meleg vízben,hogy vödörrel locsoltuk egymást,és mennyit röhögtünk...:))

2011.03.22. 18:49:42

@Zelefánt: ha beleszólhatok, a nőkre igazán a tűzoltók kantáros munkaruhája van igazán hatással, főleg, ha hanyagul letolják a felső részt és csípőtájékon rögzítik. :) Mint az autóversenyzők a versenyoverált.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:50:00

@beebeer: Műveltségi vetélkedő és hasonlóan elmés feladatok többek között.

redhaven 2011.03.22. 18:51:05

@Vajkrém - Möff CAT: férfiasan bevallom,hogy ilyen nevű bandáról még nem hallottam.:)

Zelefánt 2011.03.22. 18:51:14

@gernika:
Ne keverjük a két időszakot, mostanság a seregben lévők szerződéses/hivatásos katonák, akik más kondícióban vannak, mint mi, akiket innen-onnan fogdostak össze.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.22. 18:51:16

Szerintem Éva meggondolja majd, hogy szarozzon, ott a két igazi férfivel. Ők nincsenek vele össze zárva. Így aztán kíváncsi leszek, mikor fogja be a lepcses száját.Szeretem Évát, de nagyon rá fér már egy kiadós leckéztetés.

2011.03.22. 18:51:27

@Peter_Cs: a műveltségi vetélkedő stimmel, főleg ha az általános iskolai tananyag kerül terítékre. Fiam történésznek készül, szinte hörgött a fájdalomtól, mikor ezek a részek mentek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:51:28

@csicserierika: Pedig vannak olyan nők, akiknek a mackós pasi jön be!

solid01 2011.03.22. 18:51:44

nem központi de pondró csak nevelés ! évanak seggrészegre ivós versenyt! vagy távolbaköpőset !

redhaven 2011.03.22. 18:53:50

@Peter_Cs: sok nő szereti a "sűrűt":))

csicserierika 2011.03.22. 18:54:10

@penelope garcia: akkor már értem az elfogultságodat. Néha, ha olyan helyen jársz, azért kukkants bele nyugodtan, le is tagadhatod :) A tegnapi öf-ban is Alek volt a legszórakoztatóbb.

Zelefánt 2011.03.22. 18:54:35

@beebeer:
Na meg az a locsolócső is igen imponáló lehet, főként amikor feszíti a víznyomás.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:54:47

@beebeer: Amikor még bent volt a Tordas, akkor Éva remekelt magasabb szintű kérdésekre is. Az a stílusú vetélkedő kellene most is. Az iskolahét színvonala sajnos sokkal gyengébb volt, Éva egyszer megjegyezte, hogy magasabb szintű tananyagra számított.

csicserierika 2011.03.22. 18:55:05

@Peter_Cs: nem értem őket. Mellet csak nőkön tartok indokoltnak :)

2011.03.22. 18:55:27

@redhaven: mennyi szép közösségi élmény! Ha meggondolom a katonaság egyfajta férfivé avató szertartás, nem? Csak kicsit tovább tart, mint a természeti népeknél.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:56:24

@Ari11: A négyhavi állandó basztatás is túl sok volt már!!!!!

rianna 2011.03.22. 18:57:31

@beebeer: az amerikai tengerészgyalogos egyenruha sem elvetendő:)

2011.03.22. 18:59:41

@Peter_Cs: nézd, nem akarok sznobozni, de a vesztfáliai béke időpontja, biztos van akinek magasabb szint, van akinek nem. Ha a társak kicsit jobban el lettek volna eresztve meg lehetett volna fogni simán, de hát egyedül Laci tett fel talán kérdéseket, ő meg úgy látszik csak a háborúk témakörben erős.

redhaven 2011.03.22. 19:00:26

@beebeer: én csodáxom a villalakókon, a nagyon kicsi stressztűrésükön.
semmi kitartás,leeresztenekminden apróságon,stb...

oriana 2011.03.22. 19:01:46

@rianna: jiiiiiigen...
az a szép fehér, nyami...
néha megemlítem a barátomnak, hogy milyen szép lenne benne... :)übersexi

Zelefánt 2011.03.22. 19:02:27

@beebeer:
Lényegesen, de legalább nem kurtítanak meg...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:02:54

@redhaven: Február 24.-én léptünk fel először, nem is igen hallhattál :)
Április 28.-án lesz koncert a Rocktogonban, ha ráérsz, nézz le! :)

2011.03.22. 19:05:22

@Zelefánt: eeeeegen, a víznyomástól feszülő locsolócső pont olyan szimbólum egy egészséges nő képzeletében, mint mondjuk egy Magnum reklám egy férfi agyában. Tudod, melyikre gondolok....
Nyáron késő este villamosoztunk hazafelé a nővéremmel, egyik megállóban valami zűr volt, tűzoltó hegyek voltak ott kérem, azon röhögtünk, hogy az össze nő 16-60 között azonnal rátapadt az ablakra.

lac64 2011.03.22. 19:05:58

@redhaven: Mi "nagyon szerettük" az örsellátonkat. Nálunk azért vágták le a disznókat, hogy tovább ne fogyjanak. Novemberben nem lehetett csak fával fűteni, a jóember meg papirnyárt hozatott. Egyébként Drávaszabolcs.

redhaven 2011.03.22. 19:06:08

@beebeer: a békék időpontjai helyett inkább viselkedni,problémákat megoldani,megtanulni,hogy felelősek vagyunk magunkért,a másikért,a környezetünkért,ilyesmiket taníthatna az iskola.
sokkal könnyebb lenne beilleszkedni a mindennapokba.
magunk között:ki a faszt érdekel,hogy mikor volt?ez a történelemmel foglalkozók asztala kellene legyen.

2011.03.22. 19:06:36

@rianna: ha ők is leveszik a felsőt!!! Jó legyen, megszavazva az amerikai tengerészgyalogosok is!

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:08:59

@redhaven: az iskola jóságának, megfelelőségének próbája az lenne, ha megszüntetnék. Akkor kellene megnézni,ki, hány fő megy be oda, ha nem kötelező.

redhaven 2011.03.22. 19:09:16

@lac64: annyi disznót vágtunk,hogy a sápkóros,aki bevonult 60kilósan,95kilóval szerelt le.:))
somoskőújfalu

Zelefánt 2011.03.22. 19:09:21

Ez egy faszság, hogy üvöltöznek.
Ilyen nem volt, ez valami amerikai találmány.
Hatkor felbaszták a villanyt, beindult a hangszóróban a rádió, és tízből nyolcszor azt hallgattuk, hogy "Voyage Voyage", valami francia picsától, miközben félálomban dülöngéltünk a folyosón a fürdő felé.

2011.03.22. 19:10:55

@redhaven: a bezártság lehet az oka, de inkább az, hogy az ellenség nem külső, hanem egymás között kell keresniük. Mikor ti voltatok katonák gondolom a tisztek, kiképzők voltak az ellenség, és ellenük, vagyis a rendszer ellen tartottatok össze, kialakult a bajtársiasság. Én koleszosként közel sem azonos körülmények között éltem, de jó érzés volt a hatalom (nevelőtanárok, házirend) ellen lázadni, ez összehozott bennünket.

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:12:38

@beebeer: az iskola olyasmi abszurd börtön, ahol a fogvatartók együtt sínylődnek a fogvatartottakkal

2011.03.22. 19:13:21

@redhaven: már bocsi, de amit írtál ne csak az iskola sara legyen, hát a család hol marad? Az iskola tanítson, a család neveljen szvsz.

Zelefánt 2011.03.22. 19:14:31

"Mire valók ezek a műanyag zsákok?"

Hát a hulláknak, baszki.

oriana 2011.03.22. 19:14:51

jerzsinek agyfejlesztő gyógyszere van... :DDDDD

lac64 2011.03.22. 19:14:55

@redhaven: Akkor Siklóson csak kiképzés volt?

fran7 2011.03.22. 19:16:24

@ddendi: Engedéllyel, szabálykövető Jerzy.

Zelefánt 2011.03.22. 19:16:36

A katonaság-témakörből miért éppen a bunkóság részét erőltetik?
(A Béla gyerek meg nagyobb darab, mint az a faszi, aki ugrándozott ott előtte.)

redhaven 2011.03.22. 19:18:43

@beebeer: velünk sem üvöltöztek,voltak ganaj tiszthelyettesek (magunk között csak csillagharcosoknak hívtuk őket).kopaszként egy hónapig engedélyt kellett kérni a szoba elhagyására és a bejövetelre.én elfelejtettem egyszer,oszt mondtam,hogy elnézést.na megkaptam,hogy tudja mi az elnézés?bassza a kecskét,oszt elnéz a szarva között:))
hihetetlanül lesajnálóan néztem rá,és annyit gondoltam:szard össze magad,faszkalap.nem kellett semmit komolyan venni.

oriana 2011.03.22. 19:18:44

@beebeer: ezzel qrvára egyetértek
ma a szülők sehol sincsenek, mindent a sulitól várnak, és csak jogaik vannak, kötelességeik nincsenek... mármint szerintük...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:18:47

@Zelefánt: Viszont komoly esély van rá, hogy a kiképző gyerek karikába tekerné a Bélát :D

2011.03.22. 19:18:52

@Mme Chauchat: jó hangzik ez a mondat, de szerintem inkább iskolája válogatja.
Az a gondolatod, hogy tiltsák be az iskolákat, az jobban tetszett.

rianna 2011.03.22. 19:19:37

@ddendi: :D az a fehér bizony:)

@csicserierika: az össznépi nyálcsorgatáshoz ezúton csatlakoznék :)
Tudom, hogy nem szereted, de a Sex and the City-ben volt egy jópofa rész, amelyikben Samantha beszerzett egy tűzoltót, aztán ott maradt hoppon, meztelenül a tűzoltóállomáson, mikor az úriembert riadóztatták. Érdemes megnézni :P

Zelefánt 2011.03.22. 19:20:12

@Mme Chauchat:
"Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Igy hát egy se ment oda,
Meg is szűnt az iskola."

redhaven 2011.03.22. 19:20:13

@lac64: igen,128napig.
és másfél napra engedtek minket haza.

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:21:43

@beebeer: több, mint gondolat...mozgalom már az 1970-es évektől (deschooling)

zeus666 2011.03.22. 19:21:45

Béci egy az egybe private Pyle:P

redhaven 2011.03.22. 19:21:48

@beebeer: persze,igaz!!!
csak ne azt amit most általánosan tanítanak.

oriana 2011.03.22. 19:21:53

éva egy köcsög most...
tuti megtépném :)

fran7 2011.03.22. 19:22:51

A furi Böszörmény környékén pozitívat jelent.

Kekec1 2011.03.22. 19:23:04

hogy is van ez, hogy ez az utolsó undorító véglény semmit se csinál????

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:23:06

@Zelefánt:
És lásd, akadt
nő, ki érti e szavakat,
de mégis ellökött magától.

lobster thermidor 2011.03.22. 19:23:26

@Zelefánt:

Beteg egy dolog ez. Nyilván valamelyik ertéeles balfék túl sok amerikai filmet nézett és azt hiszi, hogy ez jó poén.

oriana 2011.03.22. 19:23:41

jaj, most meg laci a hit és becsület lovagja, csak azért mert már ismeri a dörgést, és tudja, jó pont, ha átvállalja a másik guggolását... de tuti beveszik neki, mennybe megy

lac64 2011.03.22. 19:25:02

@redhaven: Hozzád képest akkor szerencsés voltam, mi 5 hetenként mehettünk eltávra.

Kicsit a VV-ről. Tegnap megelőlegeztem, hogy törni fogja a bakancs a lábukat.

Zelefánt 2011.03.22. 19:26:44

@ddendi:
Hogy somolygott, amikor a többieket miatta csicskáztatták!...
A "kiképző" csávó annyira mesterkélt, hogy már ciki.
Lehet az ilyet természetesen bunkó módon is csinálni, én sajnos ismertem olyan fazont, aki valóban tökre élvezte, és nem csöves amerikai filmekből merített.

2011.03.22. 19:27:01

@ddendi: pedig, ha figyelembe vesszük, hogy 12 éves koráig lehet nevelni a gyereket, onnantól kezdve önjáró, öngondolkodó, szóval ha ezt az életkort vesszük, a szülőnek jóval nagyobb felelőssége van, mint az iskolának. Általában a szülőnek sokkal nagyobb felelőssége van, mint bármelyik iskolának szerintem. Gyereket nevelni az élet legnagyobb kihívása, sajnáltam volna, ha kimarad az életemből. Azzal együtt, hogy az iskolai évek első 4 évében heti rendszerességgel jártam a suliba raportra. :)

Trevlovics 2011.03.22. 19:27:30

@ddendi: ma már olvastam olyant, hogy a laci nem olyan, aki segítene a többieken és csak okoskodik, fölényeskedik, ilyesmi. most azt olvasom, hogy csak azért segít másoknak, hogy. hát tényleg mindegy mit csinál ez a szerencsétlen faszi :)

oriana 2011.03.22. 19:29:15

@Trevlovics: hát tényleg mindegy :))
nem bírom, és kész... műanyag katona :)

redhaven 2011.03.22. 19:30:02

@lobster thermidor: valamelyik biztos dzsí áj dzsént nézhetett...
még jó,hogy véva haját nem borotválták le.
mehetettvolna hálivúdba.
a második részbe demimúr helyett.
az ordítást abbahagyhatnák.unalmas.

2011.03.22. 19:30:26

@Mme Chauchat: érdekes gondolat, főleg, hogy bizonyos korosztályokban a tiltott dolgok mennyire tarolnak. :)
Az iskola betiltásával egyidejűleg kötelezővé tennéd az alkoholfogyasztást és a droghasználatot is? :)

tornapipő 2011.03.22. 19:30:55

évi a legvagányabb katona mindig ellenszegül a parancsnak... mintha magamat látnám. ;)

oriana 2011.03.22. 19:32:01

@beebeer: így van...
és a szülők annyira elfelejtették mára a példa erejét...
papolnak, mondanak szépeket, az elméletet tudják... de ahogy élnek, beszélnek... na, az (lenne) a lényeg

Trevlovics 2011.03.22. 19:33:38

@ddendi: pedig szerencsétlen alekoszon eddigi életében eddig nem hiszem, hogy sokan segítettek, hát még az ezutániban. lesz majd pár haverja, akik látszólag segítenek, valójában kapaszkodnak rajta (ollie), jó lett volna ha megjegyzi ezt a pillanatot, a következő minimum egy évében talán ez volt az egyetlen olyan momentum, ha apró is, mikor önzetlenül segítettek neki :)

sogeking 2011.03.22. 19:33:58

ez izgi hét lesz. (nem)

2011.03.22. 19:34:03

@tornapipő: nagy dicsőség, főleg ha a többiek szívnak miatta.
Évát kiválóan lehetne büntetni egy hetes sminkelvonással. Igaz, az a nézőknek is büntetés lenne.

csicserierika 2011.03.22. 19:34:31

@rianna: miből gondolod, hogy nem szeretem a sex és NY-ot? Megvolt és a tűzoltós rész is.
Olyan cukik és irtó nehéz a munkájuk , ezért is szimpik nagyon.

oriana 2011.03.22. 19:35:36

@Trevlovics: pont azzal van a bajom, hogy nem igazán hiszem, hogy ez őszinte, önzetlen segítség volt
inkább nagyon is kiszámított jó pont gyűjtés...
de lehet, hogy tévedek, egyelőre nem hiszek benne

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 19:35:38

@tornapipő: Éva a legjobb, a többiek csak massza!

A görény kiképző meg kapjon bikacsököt a hátába a "Mi van, maga balkezes?! ... Majd lefog róla szokni!!!" kreténségért!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 19:36:11

@beebeer: Éva smink nélkül is szép! Ennyi!

Zelefánt 2011.03.22. 19:36:58

@lac64:
Létezik a seregben tűsarkú bakancs -- mondjuk Évának, külön?
Meg arra is gondoltam, hogy mivel úgyis imádja vakolni magát, ki kellene festetni afféle terepszínűre a fejét, és kirakni a kertbe tujának.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:37:07

Szerintem Alekosz nem volt katona, ezzel az alkattal tuti E kategóriát kapott

Albino Vernyul 2011.03.22. 19:37:34

Nekem tetszik ez a katonasdi... Nem art meg nekik, es senkinek nem artana meg egy ilyen trening.. Tulsagosan elharapozott, a tobbi le van szarva, csak en vagyok eleterzes, es nalunk minimalis az egyutmukodes a munkahelyeken is.. Pedig a team munka sokkal produktivabb, az egyutmukodes pedig jo.. Es azt tudom becsulni, akinek ilyen helyzetben ugyan ezert-azert hatranyban van, de csinalja..

2011.03.22. 19:39:00

@Mme Chauchat: semmit, ami kötelező

Na ez így már tökre járhatatlan út.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:39:32

Ez jó duma volt... :D:D:D
"De egy perc alatt megcsinálom..."
"Majd én megcsinálom magát egy perc alatt..." :D

penelope garcia 2011.03.22. 19:39:32

@csicserierika:

Ezt egyszer már kitárgyaltuk.
Én az angol humort értékelem, nem az orr alá fingósat. Alekosz szövegei nem viccesek, hanem tünetek. Beteg embereken röhögni szánalmas dolog.

rianna 2011.03.22. 19:40:02

@csicserierika: egyszer írtam, hogy majdnem SJP lett az avatarom, te pedig valami olyasmit mondtál, hogy jobb, hogy nem lett az. Innen vontam le a következtetést, bocsi, ha rosszul :)

oriana 2011.03.22. 19:40:23

én nem szeretem, ha valaki "csakazértse" dolgokkal akar kitűnni, ellenszenves magatartás, és marhára önző

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:40:39

@beebeer: ó! itt a tévedés...nincs más út, mint a kötelező/nem kötelező..? hm?

penelope garcia 2011.03.22. 19:41:17

@solid01:

Minden nő jó nő. Valakinek. :)

rianna 2011.03.22. 19:42:01

Ez a kiképzés nekem nem tűnik annyira borzasztónak.

2011.03.22. 19:43:14

@Mme Chauchat: majd válaszolok részletesebben, csak most nézem Évát és nem tudom eldönteni most nagyon fasza csajnak érzi magát és születetten ilyen köcsög vagy RTL-es megrendelésre játssza a nagy lázadót.

sogeking 2011.03.22. 19:43:42

ez mekkora kamu

egységet kovácsolni, amikor arról szól a játék, hogy egy aki mindent visz

penelope garcia 2011.03.22. 19:44:12

@csicserierika:

Engem a vékonka buhergyerekek késztetnek menekülésre. Nem várom el a férfitól, hogy tökéletes legyen, de foglaljon el jelentős mennyiségű teret az univerzumban, elsősorban vertikálisan, de horizontálisan is belefér némi párna. Csak girhes csontváz ne legyen. brrrrrr

tornapipő 2011.03.22. 19:44:49

@beebeer: nem köcsög. én is ilyen vagyok ha nincs kedvem vmihez lázadok. jó arc...

oriana 2011.03.22. 19:45:36

@beebeer: szerintem nulla empátia és maximális önzés, ennyi :)
és persze, hogy fasza csajnak hiszi magát, és őt már megint mindenki bántja...

tornapipő 2011.03.22. 19:46:58

@beebeer: hülyeség... éva a kedvencem... mintha magamat látnám... legjobb szöveg az volt mikor el akart szívni egy cigit és mondta h egy perc és megcsinálom erre a paraszt majd megcsinálom én magát... hehe

Albino Vernyul 2011.03.22. 19:47:00

@Peter_Cs: A kedvenced azert nem megy semmire az eletben, mert ilyen amit most latsz.. Vegletegik onzo, csak az van amit O akar, es csak ugy.. Aztan mindenki leszarja, es nincs baratja stb.. Aztan csodalkozik.. Inkabb tanulna..

Zelefánt 2011.03.22. 19:47:29

Lehet, hogy a társaság jelentős részének újat mondok, de a katonaság lényege nem az ágyfelborogatás, meg a kúrogatás -- már elvileg.
Tanulhatnának valami értelmeset is, mondjuk a honvédelemmel, a harcászattal vagy a történelemmel kapcsolatban -- rájuk is férne.
Ezzel szemben beküldenek két seggfejet, hogy járják a póktáncot, és még azokat (a nézőket) is visszatántorítják a katonai pályától, akik egyébként késztetést éreznének ez irányba.
Gratulálok.

oriana 2011.03.22. 19:47:31

@penelope garcia: hát szerintem, laci, meg a girhes csontváz között még nagyon sok igazán férfias testalkat elfér...
az én társam 190 cm és 105 kiló, de nulla háj...

penelope garcia 2011.03.22. 19:47:31

@gernika:

Na, akkor én ezzel is szívtam. Amikor a fiúmat bevitték, gyönyörű, kisportolt, gömbfenekű, karcsú csípejű isten volt (hja, a heti 3-4 óra karate...).
Odabent felszedett vagy 20 kilót, és az agyát is elcseszték. Egy hisztispicsa töltött zoknit kaptam vissza. :(((

tornapipő 2011.03.22. 19:47:55

@ddendi: nem lehet mindenki empatikus. sokkal színesebb egyéniség az évi mint akármelyik...

penelope garcia 2011.03.22. 19:48:40

@ddendi:

Na igen, az már ember méret. :)
Nem állítottam, hogy Laci SZÉP. Persze, fogyhatna. De nálam az ő alkata a felső határ, még belefér.

oriana 2011.03.22. 19:50:17

@Zelefánt: hát szerintem, aki késztetést érez, azt ez nem tántorítja el.
sztem amilyen a mosdó alapon a kiképzők annyira nem bunkók, mint amennyire lehetnének...

tornapipő 2011.03.22. 19:50:31

@ddendi: pedig a vagány emberek ilyenek mernek ellenszegülni, mernek mást mondani, gondolni... a többi meg beletörődik a sorsába és máris empatikus meg cukipofa. érdekesen gondolkodtok...

redhaven 2011.03.22. 19:50:41

@Zelefánt: nagyon zsenge műsor ez a kiképzésről...

2011.03.22. 19:50:53

@Mme Chauchat: nincs más út, mint a kötelező/nem kötelező..? hm?

Szerintem nincs, a felnőtté válás magával hozza a kötelező dolgokat, persze vannak választásaid, mégis a kötelező a domináns. Hidd el, tanuló éveimben a világ legnagyobb csavargója voltam, a mai napig zokogok belül ha egy ilyen szép tavaszi napon, mint a mai meglátok egy gyülekező motoros csoportot, de mégis elmászok dolgozni, részint azért, mert gyereket nevelek, adót fizetek, másrészről meg a kollégák és a cég iránti felelősségérzetből. A felelősségvállalás teszi emberré az embert.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.22. 19:51:25

@Peter_Cs: Igen, de 50 milláért mit vártak. Nem is értem tényleg csak egy kis fegyelmezettséget várnak.
Egyébként most is azt mondom, hogy töketlen Laci kedvéért van az egész. Mert hónapok óta szart sem ért.Most RTL kicsit kiemeli, hogy ő is ér valamit.
Nem értem mért nem veszik feladatnak, és csinálják, ezek olyan kis szar dolgok, ilyen ideg gyenge emberek páran. Vagyis majdnem mind.

csicserierika 2011.03.22. 19:51:44

@penelope garcia: imádom az angol humort, úgyhogy nem értem , mi a baj?
Arra utaltam, hogy egyfolytában kreténezed Aleke, holott bevallásod szerint nem nézed . Mire ez a permanens gyűlölet? Igaz, a te dolgod, csak nem fair.

lac64 2011.03.22. 19:52:02

@rianna: Lehet, hogy a fizikai terhelés nem nagy, bár ebben sem vagyok biztos. Az egészben az durva, hogy egész nap csicskáztatnak, úgy beszélnek veled, ahogy egy kutyával. Voltam katona, ökölbe szorul a kezem az ilyen jelenetektől.

oriana 2011.03.22. 19:52:09

@penelope garcia: ok, értem :)
@tornapipő: sztem ez nem mentség az önzésére, ami határtalan... gyerekes, és ostoba viselkedés

rianna 2011.03.22. 19:52:09

@tornapipő: az állandó hiszti, önzés és empátiaképtelenség nem biztos, hogy színes egyéniséget takar... Én inkább a patologikus esetre szavaznék:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.22. 19:52:14

@tornapipő: persze, nem lehet mindenki empatikus! de ha ezt vesszük alapul, akkor meg igazán nem értem az olyan típusú költői kérdéseket, hogy hát vajon miért nem szeretik ezek a dögök szegény Kócost..

Szóval, még egyszer - persze nem kell mindenkinek empatikusnak lenni, csak én speciel szívesebben barátkozom ezekkel az emberekkel, az önző bunkókat meg elkerülöm.

oriana 2011.03.22. 19:54:01

@tornapipő: ezt én nem nevezném vagányságnak, csak színtiszta önzésnek...
leszarni mindenkit, aki miattam szív...
szerintem te gondolkodsz érdekesen :)

fran7 2011.03.22. 19:54:18

Jimmy ezt felejtette el töltetlen fegyver nincs.
Falumba mondta egy idősebb ember. A fegyver csak azt érdekelte, aki nem volt a háborúba.

sogeking 2011.03.22. 19:54:27

Ani fegyverrel:) ♥
majdnem olyan jó mintha Sarah Palin

2011.03.22. 19:54:32

@tornapipő: vagány emberek ilyenek mernek ellenszegülni, mernek mást mondani, gondolni.

Ha valóban gondolkodna, fel tudná mérni, hogy a többiek mennyit szívnak miatta. Az ilyen emberek nem vagányak, csak fegyelmezetlen herék.

gastro vazze 2011.03.22. 19:55:47

ÉVA-ÉVA A QRVAANYÁD!

az a szerencséje, hogy ez tényleg nem a sereg és a villán belül védve van: ugyanis a seregben a lámpaoltás után senki nem lát és hall semmit! Másnapra, de legkésőbb harmadnapra Évike jelentkezne, hogy szeretné a Jerzsi helyett is megcsinálná a fogkefével szarpucolást, csak, hogy ne legyen gond többé ......

rianna 2011.03.22. 19:56:46

@lac64: elhiszem, hogy az igazi katonaságnál így volt/van, de ezek az alakok nem tűnnek túl félelmetesnek.
p. s. Szeretnék megtanulni lőni

Zelefánt 2011.03.22. 19:57:14

@lac64:
Na ez az.
De már vízipisztolyuk is van, azt alkalmasint kockázat nélkül feldughatnák a csávók seggébe, a nézettségnek is jót tenne, meg az én közel negyedszázada megsértett önérzetemnek is.
(Mert én akkor ezt sajnos elmulasztottam.)

oriana 2011.03.22. 19:57:59

most nem ordítanak, hanem értékelnek a kiképző és nagyonis igazságosak, SZTEM :)

2011.03.22. 19:58:57

@tornapipő: megkérdezném hány éves vagy, ha nem lenne személyes a kérdés.
De az biztos, soha életedben nem sportoltál, csapatban tuti nem. :)

penelope garcia 2011.03.22. 19:58:59

@Peter_Cs:

Oké.
Ugye, te Éva anyja vagy?
Nyugodtan bevallhatod, nem gáz. Mindenkinek van anyja, aki ha szőrös, ha szaros, akkor is szereti. Ez teljesen természetes dolog.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.22. 20:00:17

Éva tipikusan az a jellem, akinek ilyenkor nagy a pofája, és marhára tudja, hogy mit hajlandó megcsinálni és mit nem, de ha élesben menne a dolog, a legnagyobb seggnyaló és besúgó lenne..

fran7 2011.03.22. 20:01:38

Anikó olyan furcsa, ha valami érzelem tör fel benne, vagy egy kis fáradtság olyan tájszólása lesz, hogy hihetetlen.

Frenk a hal 2011.03.22. 20:01:46

anikónak egy bajuszgyantát! gyorsaaaaaan!!

rianna 2011.03.22. 20:01:58

Jerzy most miért takarít? Végre kiáll magáért, aztán meg nekifog takarítani:((

Zelefánt 2011.03.22. 20:02:21

@rianna:
Én a seregben csak egyszer paráztam, akkor, amikor gránátot kellett dobni.
Kibiztosítva ott van a kezedben, és csak arra gondolsz, hogy mihamarább a lehető legmesszebb hajítsd el...és fogy az idő.

oriana 2011.03.22. 20:02:23

@Zelefánt: :D
@penelope garcia: ez már bennem is felmerült... :)

Anikó viselkedése sokkal sziNpatikusabb

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.22. 20:03:16

@rianna: mert ő megértette az egység lényegét, nem akarja, hogy miatTUK a többiek szívjanak, így inkább bevállalja, hogy egyedül ő szívjon, még ha így Éva megint nem csinál szart sem..

sogeking 2011.03.22. 20:03:58

kár hogy Szandi már nincs bent, csinált volna egy kis műsort

2011.03.22. 20:04:00

@ddendi: 190 cm, de jó!!!! Én elég magas vagyok a magam 177 cm-vel, életem legnagyobb élménye volt mikor a Nyugati téri McDonalds-ban a holland vizilabda válogatott közepébe keveredtem sorban álláskor. Olyan kicsinek és törékenynek éreztem magam a sok két méteres kisportolt narancsmezes srác között. :)

penelope garcia 2011.03.22. 20:04:35

@csicserierika:

Fair?
Erika, ne viccelj már.
Ez egy gügye sorozat. Amiről mindenkinek van véleménye. A fair-séget itt számon kérni... hát legalábbis naivitás. :))))

Zelefánt 2011.03.22. 20:05:55

Miért is kell bevallani, hogy cigizett?
Mindenki ezt tette (és/vagy ivott); az egész katonaság egyetlen nagy kibúvókeresés.
Rutintalan.

mozifan 2011.03.22. 20:06:22

Ez az első őrpáros, igazi "sosincski brigád"

redhaven 2011.03.22. 20:06:38

@sogeking: szandálka gyorsan összepromózott a fickóval.:)
sanyi?

Zelefánt 2011.03.22. 20:07:26

Ráczék valamiért mintha tényleg vonzódnának a fegyverekhez.

Lone Starr (törölt) 2011.03.22. 20:07:27

Anikó nagyon ott van katonanőként. :) Remélem készítenek majd vele egy nyárias fotósorozatot terepszerkóban.

oriana 2011.03.22. 20:08:24

@beebeer: megértem, rám is mágikus hatással van a magasság... mondjuk én 165 vagyok :D így nem csoda

rianna 2011.03.22. 20:09:33

@Zelefánt: nem irigyellek:)
Éles lőszerekkel, gránátokkal mennyire volt dolgotok amúgy?

sogeking 2011.03.22. 20:09:45

@redhaven: ja, jót nevettem amikor hallom, hogy a srác a Gombi testőre.

mondom mije??
Sanyíí forevör

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 20:11:43

Csak annyit akarok mondani, ha nem lesztek jók, letyúzok mindenkit!! Tyú, tyú, tyú!

rianna 2011.03.22. 20:11:51

most fognak lelőni?
Az is eljön majd. :DD

oriana 2011.03.22. 20:12:34

fúj, szandika... szegény pasi :)
vagy nemtom, csak én vagyok ilyen finnyás?

fran7 2011.03.22. 20:12:44

@sogeking: Én azon nevettem, hogy első randi után összeköltöztek, hát nem a Kant összest beszélték végig rajta.
Sanyi megnyugodhatott két hétig egyedül lehet otthon.

gastro vazze 2011.03.22. 20:14:32

@Hódos Hajnalka: Csúszunk Tata?! Mászunk Tata?
Akkor inkább Ra-Ta-Ta-Ta!
:D

Zelefánt 2011.03.22. 20:14:43

@rianna:
Mivel útlevelesnek képeztek, megelégedtek a kötelező minimummal.
Elég is volt, azt hiszem.
(A dolog egyáltalán nem olyan, mint amikor egy Gojko Mitic-film után szalagpatronos pisztolyokkal igen heves tűzharcba keveredtünk az osztálytársaimmal.) (Az egész lakás füstben úszott, a szomszédok azt hitték, felgyújtottunk valamit.)

oriana 2011.03.22. 20:15:30

@fran7: igaz szerelem...:S
de meg is érdemlik, ha ez a szintjük

2011.03.22. 20:16:25

Mme Chauchat:

KÖSZI!!!! MINDIG ARRA VÁGYTAM, HOGY KÖVETŐIM LEGYENEK!!!!! :)

sogeking 2011.03.22. 20:16:29

a kopasz férfinek miért van kirúzsozva a szája ?

Zelefánt 2011.03.22. 20:16:43

@ddendi:
Lehúzós kurva, gengszterkülsejű móger: az Isten is egymásnak teremtette őket.

tornapipő 2011.03.22. 20:16:51

jó nektek hogy ilyen tökéletesek vagytok... én ki merem jelenteni h. az évit szeretem és kész. szívem joga... nem kell emiatt támadásba lendülni... az évi emberi és szerethető... a hibáival együtt...ráadásul még jól is néz ki... :)

genevieve 2011.03.22. 20:17:16

éva még ezek után is azon fog csodálkozni, hogy miért utálják a többiek...

látszik rajta, hogy kurvára leszarja a többieket, jókat mulat az egészen

csicserierika 2011.03.22. 20:17:22

@rianna: mert nekem Charlotte a kedvencem :)

tornapipő 2011.03.22. 20:18:10

@genevieve: azért szeretem... én pont ilyen vagyok... hehehehehe...

redhaven 2011.03.22. 20:18:28

@sogeking: nem vagy egyedül vele,
ez a szoliban túlpirult gombotka akkora keleb lett,hogy tetőr dukál:))))
mikor alsónadrágban maga is egy gyémántkeménységűnapóleonka.

Zelefánt 2011.03.22. 20:18:49

Most (!) éppen Ollie reklámozta Megalekszandroszt vagy mit...
Ha egy karrier beindul...

2011.03.22. 20:18:58

@ddendi: jó, de neked 165 cm-rel sokkal nagyobb esélyed van rá, mint nekem 177-tel! Igazságtalan az élet. Igaz, buszon viszont könnyebben érem el a kapaszkodót.

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 20:19:03

@rianna: :DD én még mindig azon röhögök, hogy Anikó szerint TÁMADNI fognak :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 20:19:31

@sogeking: Azért Anikó emberileg sokkal magasabb színvonal, mint a reakciós keresztényfasiszta alaszkai kormányzó!

tornapipő 2011.03.22. 20:19:42

suliban, melóhelyen, mindenütt én vagyok az egyik legnagyobb lázadó és ez mindig minden körülmények között vezéregyéniséget sugall, persze utálnak, de kurvára be vannak szarva tőled... és ez tök igaz itt a villalakók és az évi viszonylatára is... félnek tőle...

genevieve 2011.03.22. 20:19:56

@tornapipő: szarsz mindenkire, csak az a fontos, hogy neked jó legyen?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:20:09

@genevieve: Majd meg lesz pokrócozva aztán nem fog mulatni :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:21:00

@genevieve: Majd meg lesz pokrócozva aztán nem fog mulatni :D

fran7 2011.03.22. 20:22:15

@tornapipő: Nem tudom férfi vagy-e, de én is érzem, hogy harminc fölött már kisebbek az elvárások, de azért az Évát még így is nehéz azokkal a szavakkal leírnom, mint te teszed.

Albino Vernyul 2011.03.22. 20:23:28

Nos... A kikepzok nem bunkok.. Csak ki kell nyitni a szemunket.. Aki pattog, az buntetve van, a tobbieken keresztul, ami regi, es jo modszer.. De, ha figyeltetek, Aniko hogy csinalta a fizikai feladatokat (a terpesznel kitamaszthatott kezzel combra, a masiknal meg terdelve nyomta a fekvotamaszokat), akkor egyertelmu volt, hogy a gyengebbek konnyitest kapnak, es nem csesztettek erte.. Ha Evanak lenne annyi esze, hogy nem kekeckedik, sok mindent meguszhatna..
Amugy azt jol kihagytak, hogy Anikonak valami majdnem ajulasa volt igy is... Eva kint a konyhaba magyarazta Jerzynek onlineba, mikor mar lehigadtak, hogy miert Ot valasztotta..

Zelefánt 2011.03.22. 20:23:31

@genevieve:
Akkor Te Éva vagy, és most is épp szabályt szegsz!

tornapipő 2011.03.22. 20:23:37

@genevieve: nem mindenkire, de az idegenekre igen, pl a villalakókra szarok, vagy azokra akiket nem ismerek, nem kedvelek...stb.

sogeking 2011.03.22. 20:24:04

@fran7: lehet, csak felhívta magához, és Szandi egyből azt gondolta, hogy összeköltöztek

Sanyíí is csak nézett, amikor az első ott töltött éjszaka után nem akart hazamenni:)

2011.03.22. 20:24:20

@tornapipő: tényleg nem csesztetni akarlak, de a vezéregyéniséget nem szokták utálni, azért vezér. :)

Zelefánt 2011.03.22. 20:24:20

@Zelefánt:
Bocs, Geneviéve, de ez Pipőnek ment volna.

zsok 2011.03.22. 20:24:35

@tornapipő: inkább simán egy gennyláda lehetsz. ha azt hiszed, hogy félnek tőled, akkor meg ostoba gennyláda vagy.

lac64 2011.03.22. 20:24:51

@rianna: TV-n keresztül lehet, hogy nem, de élőben azért más. Pl. ha nem vagy hozzászokva és egyik napról a másikra állandóan az arcodba kiabálnak, akkor az erősen frusztrál.
Egyébként a fegyver csak először érdekes, hamar hozzászoksz, ha állandóan ott lóg válladon.

genevieve 2011.03.22. 20:25:55

@tornapipő: azért azt nem lehet mondani, hogy évának a villalakók idegenek

főleg nem nagy barátja, aki beteg, de ugyan úgy szivni fog a közös büntetés alatt....

oriana 2011.03.22. 20:25:58

@redhaven: :) pöte vad?

@beebeer: ezt kifejtenéd az esélyekről?
sztem 177-tel egy 190-esnek simán bejössz :)

@tornapipő: szeresd nyugodtan évát, de a lázadónak, megbotránkoztatónak nincs automatikusan igaza... és ne téveszd össze a félelmet a sajnálattal... részedről ez is csak egy konfliktuskezelés, ami nem épít téged...

rianna 2011.03.22. 20:26:04

@Zelefánt: :)))

@csicserierika: nekem Carrie, mert belevaló de esendő is, Charlotte, mert reménytelenül romantikus. Miranda túl cinikus, Sam túl sok....:)

@Hódos Hajnalka: nem tudhatod, lehet kitörnek a kupolán keresztül, a villa környékét meg evakuálni kell.

fran7 2011.03.22. 20:26:29

@Albino vernyul: Éva szerintem ezt a lázadásait is azért csinálja, hogy a középpontban legyen. Szerintem az ágyas büntetést még élvezte is. Mélyen belül.

Zelefánt 2011.03.22. 20:27:20

@beebeer:
Már a birkáknál, ott lehet, hogy nem.

2011.03.22. 20:27:42

@Albino vernyul: azért Anikó ájulásait fenntartással kezelném, emlékszel hány másodperc tekerés után szedték le ájulás közeli állapotban a bicikliről? Kettő? Három?
Anikó csak kiválóan él egy ismert női fegyverrel, és még jól is áll neki.

fran7 2011.03.22. 20:28:16

@sogeking: Ha jól értettem Szandi 15 évesen költözött Sanyihoz. Szerintem Sanyi azon lepődött meg, hogy a rendőrség nem tört rá azon az éjszakán.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 20:28:32

@tornapipő: Örülök ennek, végre még egy ember itt a HV VV4-en, aki szereti Évát! Yeah!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:29:11

@Peter_Cs: Bázzz.... :D
Nem bírtam nem végignézni, mikor odakattintottam, pedig láttam már egy párszor! :D

tornapipő 2011.03.22. 20:29:38

@ddendi: lehet h. nincs igaza de jó karakter... mégis őt veszik észre az emberek nem a jerzyt meg a gigit...

haruka 2011.03.22. 20:29:39

aki 28 évesen 5 napig nem képes az önös érdekeit félretenni, és úgy gondolja, pont most kell megmutatni, ő milyen nagylány, az ne csodálkozzon, hogy utálják az emberek.

picigyongy 2011.03.22. 20:29:52

@redhaven: Érdekes módon ezzel semmi gond nem vot...Őrségben indokolatlan fegyver használat ? Sortüzek? Béci csinálta: ezt nem vették észre, vagy csak Évát b...a cigi miatt?- jogos....Ugyanakkor kétszer-vagy háromszor felhíva figyelmet a kiválasztásra és Éva magatartására----

2011.03.22. 20:30:07

@ddendi: persze, párom csaknem 190, de azért el kell ismerni, hogy az átlag pesti magasságot meghaladom.
(dunántúli vagyok, ott nem tűnt fel milyen nagyra nőttem, csak itt Pesten. Egyik haverom mindig úgy mondja: sok táááápos pesti gyerek)

tornapipő 2011.03.22. 20:30:14

@Peter_Cs: én is örülök... a többieket nem is értem...

Zelefánt 2011.03.22. 20:30:42

@fran7:
Lehet hogy ő is zsaru.

tornapipő 2011.03.22. 20:31:04

@haruka: és hagy utálják engem is utálnak jól megvagyok nélkülük is...

redhaven 2011.03.22. 20:31:05

@ddendi: nem vok pöfe,csak valami van a géppel:)

sogeking 2011.03.22. 20:31:42

most kivételesen egyetértek Évával, ha mindenki beállna a sorba, akkor a Lacit és nézhetnénk 7-szer

Jamelia mindenkinek aki...
www.youtube.com/watch?v=eGF0vbBVqgg

2011.03.22. 20:32:13

@Zelefánt: Már a birkáknál, ott lehet, hogy nem.

Ezt most nem értem. :(

Zelefánt 2011.03.22. 20:32:22

@beebeer:
Mert az valami mélyföld, vagy hogy?

fran7 2011.03.22. 20:32:25

@Peter_Cs: Na akkor most elmondhatod az igazi véleményed, már van ki továbbviszi a fáklyát. A mór megtette kötelességét,a mór...

oriana 2011.03.22. 20:32:28

@Albino vernyul: te nem én vagy? szinte mindig egyetértek veled :)

arkangyal44 2011.03.22. 20:32:31

@rianna: Első lépcsős tüzér dandár Marcali nem tudom mond -e neked valamit ??
Szerinted ?????????:)))DD

TapOut 2011.03.22. 20:33:24

@tornapipő: teljes fogalomzavar van nálad, a vezéregyéniségek attól azok, hogy tekintélyük van, követik őket és felnéznek rájuk.
Évát MINDENKI lenézi a villán belül - igen, még a nagy barátja, Alekosz is - de nem szemétkednek vele, mert egyrészt senki nem olyan hülye, hogy leereszkedik a szintjére, másrészt valahol még szánják is, mert az tény, hogy súlyos problémái vannak.
Félnek tőle, ugyan már...

tornapipő 2011.03.22. 20:33:33

@zsok: milyen kedves vagy...köszönöm szépen...

Zelefánt 2011.03.22. 20:33:44

@beebeer:
Fel sem merül bennük, hogy utálják a vezért, mert úgy is tudják, hogy a puli mondja a tutit.

tornapipő 2011.03.22. 20:34:34

@TapOut: mégis erősebb mint jerzy, laci, gigi,anikó, akkor miről beszélünk???

lac64 2011.03.22. 20:35:04

@beebeer: Nem hinném, Anikó megpróbálja odatenni megát az ilyen feladatokban. A futást például ő nyerte, akkor Gigi lett rosszul. A kerékpárnál lehetett szimplán rosszul vett levegő is, ami beszorult.
Egybként az esti sorakozónál lehetett látni, hogy a fiúk is megzuhantak egy picit.

2011.03.22. 20:35:32

@Zelefánt: az valami mélyföld, vagy hogy?

Nemtom, arrafelé annyit esik az eső, hogy magasra nőnek az emberek, így mondják.
De tényleg! :)

picigyongy 2011.03.22. 20:35:33

Örüljön mindenki, akinek nem ment tönkre kapcsolata a haccsereg miatt, aki nem vesztette el majdnem a gyerekét-Ha valakivel megtörtént, az megérti, hogy miért nrm értek egyet azzal, hogy mindenkire ráfér a katonaság, ki lehet bírni.
Ugyanakkor : nem barátok bent és nem is keresik egymés társaságát - szinte ellenségek. Akkor miért kell Évát elitélni ?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:35:51

@tornapipő: Nem erősebb, erőszakosabb, nagy különbség! :)

tornapipő 2011.03.22. 20:36:10

@TapOut: ki kit tart vezéregyéniségnek, nem mindenki úgy gondolkodik mint te...

genevieve 2011.03.22. 20:36:24

@tornapipő: mit is jelent, hogy erősebb?:-)

Talpig Jimmy 2011.03.22. 20:37:09

Évát jól megbüntették. Szabályosan élvezte, hogy a többiek miatta szívnak :)

Doktor Kotász 2011.03.22. 20:37:12

@Albino vernyul: "A kedvenced azert nem megy semmire az eletben, mert ilyen amit most latsz.. Vegletegik onzo, csak az van amit O akar, es csak ugy.. Aztan mindenki leszarja, es nincs baratja stb.. Aztan csodalkozik.. Inkabb tanulna.."

Ha most erről a katonai izábigyóról van szó, annak semmi értelme. Nem katonák, nincs háború, és nem egy csapat tagjai. Tehát ha valaki azt mondja magában, hogy anyátok picsáját, és szarik az egészre, az nem jellemhiba.
Amit láttam ma, az a hol a sapka, nincs meg?
Na akkor rajtad kívűl mindenki fekvőtámaszozik. Amelyik fekvőtámaszpzó ilyenkor a másiknak beszól, hogy miattad szívunk, kapd be, az ostoba. Nem, azért szívsz, mert ott áll előtted pár ember, aki elhiteti veled, hogy ez katonaság, és szívatni akar. Tehát nem az a hibás, akinek nem volt meg a sapkája, és a büntetés nem azért van, mert a sapka nem volt meg, hanem azért, mert szívatni akartak. A sapka erre csak ürügy volt. Aki ezt nem látja, az hülye.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 20:37:32

@fran7: Nem lesz meg az örömöd, maradok!

2011.03.22. 20:38:25

@lac64: igen, ez lemaradt, ezt akartam írni a végére, hogy én pont azért nem tudom nagyon komolyan venni az ájulásait, amik mindig csak ájulásközeli állapotok (!), mert kitartást igénylő feladatokban a legjobbak között van, sőt egyet meg is nyert.
Szerintem Anikó sokkal erősebb, mint aminek mutatja magát.

tornapipő 2011.03.22. 20:38:42

@Vajkrém - Möff CAT: úgy értem kint hagyná mindet a csába...

Zelefánt 2011.03.22. 20:38:52

@beebeer:
Ezek szerint az angoloknak kb. hárommétereseknek kellene lenniük.

zsok 2011.03.22. 20:39:28

@tornapipő: honnan veszed, hogy erősebb? mert tordas ellen visszament???
mert hisztizik és bőg, mert őt mindenki utálja. neked is jobb azt hinni, hogy mindenki azért tartja a 3 lépés távolságot, mert fél tőled, és nem azért, mert ki nem állhat, mint a szart.

oriana 2011.03.22. 20:39:57

@tornapipő: mi az hogy erősebb?
válasszuk szét, a villát, meg a kinti életet
akkor mért vágyik éva mindenáron az elismerésre? soha nem kaphatja meg, pont azért, mert így viselkedik
te nem ugyanezt teszed? utáljanak, ha már szeretni nem tudnak...?
és úgy teszel, mintha direkt így lenne?
mintha így pont jó lenne... közben meg nagyon nem, és arra vágysz, hogy szeressenek... én nem veszem be, hogy ez a jó neked, és tényleg így akarod :)

és attól, hogy kritizálunk valamit, még nem utáljuk, és nem törekszünk az elpusztítására, és hagyjuk élni,és nem gondoljuk, hogy mi tökéletesek vagyunk

TapOut 2011.03.22. 20:40:12

@tornapipő: erősebb?
ezt magyarázd meg, kérlek, játék szempontjából érted, vagy emberi értékek alapján, hm?
mindkettőt megcáfolom, örömmel.

picigyongy 2011.03.22. 20:40:17

Jajjjjjjj, a rekedt Szand i - az ifjú pár a Fókuszban....

rianna 2011.03.22. 20:40:33

@arkangyal44: nem igazán. Kérlek, homályosíts föl.

fran7 2011.03.22. 20:40:40

@Peter_Cs: Ez nekem nem okoz örömöt csak még mindig kétlem, hogy számodra valóban Éva személyiség és kinézete ennyire vonzó, kell legyen valami más ok. ;)

2011.03.22. 20:41:08

@Zelefánt: miért, nem háromméteresek????? A francba, egy illúzióval megint kevesebb...

sogeking 2011.03.22. 20:41:17

@picigyongy: Szandi megtalálta az igaz szerelmet:)

fran7 2011.03.22. 20:43:09

@Zelefánt: Múltkor láttam az angol rögbiválogatottat. S a szövetségi kapitányuk még tőlük is egy fejjel magasabb. Nem csak Rowan Atkinson angolságából kell kiindulni.

2011.03.22. 20:43:15

Gyerekek! Szandika itt fog lakni a mellettünk levő házban.
Urist"n!!!!!

Zelefánt 2011.03.22. 20:43:25

Pillow Lips love story-ja: tombolnak(!!!) az(!!!) érzések(!!!).

tornapipő 2011.03.22. 20:43:50

valaki védjen meg....

oriana 2011.03.22. 20:44:07

@beebeer: sirály :)
kukkolj... van videókamerád? :DDD

rianna 2011.03.22. 20:44:09

Elég félelmetes ez a pasi, de zsák és a foltja, Szandikának valszeg ideális :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:44:10

@Doktor Kotász: Amúgy a kolletktív büntetés szokott használni, ma még lehet, hogy nem, de ebből véres veszekedések lesznek, ha továbbra is így folytatja a csaj, az tuti!

genevieve 2011.03.22. 20:44:14

@beebeer: gratula, celeb lettél:-DDD

csicserierika 2011.03.22. 20:44:27

jajj, de durvus Szandika új pasija :)
Igazi bumburnyák képű. (most ez jó a Bécinek, mert hogy olyan pasiról ámodott, mint Ő) :) :)

TapOut 2011.03.22. 20:44:30

@tornapipő: akit nagyjából mindenki elutasit, mert együttműködésre képtelen, egyáltalán nem csapatjátékos, azt nem sokan tartják vezéregyéniségnek. OK, te igen, hajrá!

zsok 2011.03.22. 20:44:52

@beebeer: dejó!!! te leszel a szandika-térfigyelő-kameránk!

genevieve 2011.03.22. 20:45:05

@tornapipő: védjen meg a nőtanács:-)

egyébként meg miért kellene megvédeni téged? független, erős, önálló, erős nő vagy:-D

Doktor Kotász 2011.03.22. 20:45:28

@haruka: "aki 28 évesen 5 napig nem képes az önös érdekeit félretenni, és úgy gondolja, pont most kell megmutatni, ő milyen nagylány, az ne csodálkozzon, hogy utálják az emberek. "

Aki meg félreteszi az önértékelését, amit te önös érdeknek hiszel, az becsicskul a viszálykeltésen kívűl nyílvánvalóan semmi mást nem szolgáló manipulációnak.
Mert szerinted kötelező bárkinek katonásdit játszani?

Mondjuk, ha én odamennék hozzád és azt mondanám, hogy katona vagy, és most fekvőtámaszozni fogsz, és ha elégedett vagyok, akkor megdícsérlek, ha elégedetlen, akkor fikázlak, hogy rossz katona vagy, mit tennél?
Elküldenél a fenébe...

Hát akkor ez miért baj Évánál?

sogeking 2011.03.22. 20:45:47

@beebeer: kérj gyorsan egy autogramot, és fel az ebayre:)

2011.03.22. 20:46:02

@genevieve: speciel meg vagyok győződve, hogy Szandikával jól kijönnék, pasikon nem vesznénk össze az biztos!

oriana 2011.03.22. 20:46:27

@rianna: majd jól megrakja, minden értelemben, ha sokat hisztizik...
szandikának tényleg ez kell... :)

lac64 2011.03.22. 20:46:50

@beebeer: Hát nem tudom, én elhittem, de én férfiből vagyok, s ezek a fegyverek ellenünk lettek kitalálva.:)

csicserierika 2011.03.22. 20:46:55

@beebeer: szerb származás az ősök között?
Legmagasabbak a világon.

zeus666 2011.03.22. 20:47:10

Csak én érzek erős késztetést arra, hogy Évát addig üssem míg mozog? Megfognám a haját, puliszkakavaróra tekerném, majd a hátába támasztanék és tépném. Máskor kedvelem, de most hülyét kapok tőle. Vagy simán fosnék egy bajuszat neki. Miután megittam fél liter pálinkát...

oriana 2011.03.22. 20:47:26

@genevieve: sőt, igazi vezéregyéniség

genevieve 2011.03.22. 20:47:50

@Doktor Kotász: álljon meg a menet:-)

ő bement a villába, elfogadta, hogy a szabályokat betartja...ezt a katonásdi ugyan olyan feladat, mint ami eddig a többi is volt...ezt is be kell(ene) tartani...mégpedig az 50 milláért és a többiért....

2011.03.22. 20:48:57

Ne reménykedjetek, reggel megyek este jövök a dolgozóból. Esetleg a szemközti CBA-ból egy-két helyszíni jelentés, de semmi autogram, videó!!!!

genevieve 2011.03.22. 20:49:09

@zeus666: ahhoz képest, hogy máskor kedveled:DDDD

tornapipő 2011.03.22. 20:49:11

@genevieve: mert 100-an támadnak... ennyire reagálni se tudok...

oriana 2011.03.22. 20:49:29

@Doktor Kotász: csak annyi, hogy ő azért ment be, hogy feladatokat oldjon meg, megnyerjen egy versenyt, aminek ez is része...
és szívás, nem szívás, ez a feladat
ráadásul a többiekkel szúr ki, mit nem értesz ezen?

genevieve 2011.03.22. 20:49:46

@beebeer: feltétlenül várjuk ám:-)

TapOut 2011.03.22. 20:49:54

@tornapipő: ki kit tart annak, OK, tartsd annak, hajrá.
Vezéregyéniségek azonban nem szoktak egyedül maradni, miután mindenkit eltaszitanak maguktól. Csapatjátékra, együttműködésre képtelen emberekből nem lesz vezéregyéniség. Minél elöbb megtanulod, annál jobb lesz neked.

Zelefánt 2011.03.22. 20:50:09

@fran7:
A rögbiseket én is kúpom, de azok széltében is majdnem hasonló méretűek.
(És nem is igazán szenvelegnek.)

@beebeer:
S mivel mégsem háromméteresek, valószínűsithető, hogy az esernyő a brit tudósok találmánya.

zeus666 2011.03.22. 20:50:10

A posztot író Mesternőt meg csókóltatom, mert rettenetesen érdekessé teszi ezt a műsort, ami olyan unalmas, mint Jerzy agysejtjeinek kozmikus fitymacsattogásai...

tornapipő 2011.03.22. 20:50:14

@genevieve: egyébként meg jó néha védtelennek lenni, tudni h. van egy erős hím aki képes kiállni mellettem...

oriana 2011.03.22. 20:50:22

@tornapipő: elég, ha elgondolkozol :)
nem kell visszalőni, én nem bántani akartalak.

sogeking 2011.03.22. 20:50:35

@beebeer: akkor legalább az éj leple alatt egy hajrá Sanyíí grafitti a falra?

2011.03.22. 20:50:46

@lac64: azért csinálja jól, mert elhitted. Egy nőt sosem tudna becsapni, de kérem, mit nem vesztek be ti férfiak egy ilyen csinos kis pofitól???!!

haruka 2011.03.22. 20:50:52

@Doktor Kotász: mert én itthon ülök, és nem a Való Világban játszok. tehát ha te idejönnél a szobámba, hogy most azonnal nyomjak 100 fekvőtámaszt, akkor kiröhögnélek. ha azt mondanád, lehet, hogy a végén kapok 50 millát, ha szimpatikus vagyok, akkor megcsinálnám.

genevieve 2011.03.22. 20:50:58

@tornapipő: szerintem az a 100, max 5-6 :-D

egy vezéregyéniség egyébként se foglalkozik mások győzködésével, magyarázkodással:-)

redhaven 2011.03.22. 20:51:17

@beebeer: minden lépéséről,mondásáról,köhögéséről tudni akarunk!:)
sanyi sanyi egy áspiskígyót etettél a viaszkosvászonnal terített asztal mellett.

genevieve 2011.03.22. 20:52:32

@tornapipő:
na peter-cs előlépett alfa hímmé:-D

tornapipő 2011.03.22. 20:52:34

@TapOut: játék szempontjából.

Doktor Kotász 2011.03.22. 20:53:04

@genevieve: Csak éppen az a kifogás, hogy nem csapatjátékos. Miért baj az, ha nem az? A díj is egyéni. Mellesleg miért kellene csapatot alkotni azokkal, akikkel utálják egymást.

fran7 2011.03.22. 20:53:27

@Doktor Kotász: Kivételesen egyetértek veled, nem kell semmit csinálni, amit nem szeretnél. Ha valaki most nekiállna nekem és azt mondaná, hogy irány a katonaság mindenféle cél és értelem nélkül, akkor szépen felállnék és elmennék.
De ilyen helyzetben, ahol vállalta a játékot, olyan ellátást kap, amiről az utóbbi időkben csak álmodhatott, s ezzel nyerhet x összeget, s ezzel segít kis pajtásainak, akkor azért némi elfogadható indokot találhatna azért, hogy egy kicsit lelkesebb legyen és végezze a munkáját.
Van egy mondás a legrosszabb vezetőket kiváncsiságból követik, mert nem lehet tudni, mi a következő lépésük. Éva, ha másért nem kíváncsiságból kipróbálhatná a csapatjátékot.
Szerintem Béci és Gigi is először kiváncsiságból kezdett el takarítani. Úgy maradtak.

tornapipő 2011.03.22. 20:53:31

@genevieve: álljatok már le... nem vicces. nem magyarázkodok, csak visszavágok.. elmondom a véleményem...

sogeking 2011.03.22. 20:54:15

ki erősebb kinél? ez már engem is érdekel, csak nem bírom követni

2011.03.22. 20:54:36

@sogeking: @redhaven:
Peeersze, mi vagyok én valami felderítő partizán.
Graffiti, még csak az hiányzik, nem is menne, 24 órás portaszolgálat van, a múltkor még azért is szóltak, mert ráléptem a fűre.
Szerintem Szandika nem sokáig fogja bírni a légkört errefelé, mondjuk ez a pár ház jó, de pár utcára már kőkemény gettó. Lovat meg itt akkor lát csak, ha kimegy az ügetőre.

zeus666 2011.03.22. 20:54:41

"erős hím": Ville Vallo?

oriana 2011.03.22. 20:54:49

@beebeer: a videókamerát beállítod az ablakba, folyamatos felvétel...
vagy nincs mari néni a közelben? aki mindig a függöny mögött les? homlokára webkamera, oszt kész :D

tornapipő 2011.03.22. 20:54:52

@Doktor Kotász: na végre egy értelmes ember...

arkangyal44 2011.03.22. 20:55:29

@rianna: Fentebb kérdezted annó,hogy van e köze vagy látott e valaki löszert,gránátot,stb. erre írtam,hogy ott volt bőven tehnika,önjárok, sorozatvetők
T-34 harckocsik,tarackok,ágyuk,meg amit akarsz,volt szerencsém részt venni 3 nagy hadgyakorlatban a Bakonyban,senkinek nem kívánom :(

oriana 2011.03.22. 20:55:44

@Doktor Kotász: MERT EZ A FELADAT! kapisch?

tornapipő 2011.03.22. 20:56:00

@genevieve: nem alfahím nem engem védett meg a saját igazát szajkózza csak kivételesen egybevág az én véleményemmel...

Zelefánt 2011.03.22. 20:56:46

@Doktor Kotász:
...és a végén úgyis csak egy maradhat.
(Annak idején a Hegylakóban sem értettem, Connery miért istápolja Lambertet, ahelyett, hogy szimplán levágná a fejét?)

genevieve 2011.03.22. 20:56:53

@tornapipő: ezt most nem értem, nem vagy csapatjátékos, akkor mi a gond?

tornapipő 2011.03.22. 20:57:01

@ddendi: kik vagytok ti? elég ha elgondolkozol... szállj le a magas lóról... mivel vagy te jobb mint én??? nem is ismersz...

TapOut 2011.03.22. 20:57:13

@TapOut: nem támad téged senki, egyszerűen többen nem értenek veled egyet, és ennek hangot is adnak ilyen-olyan formában. Vélemények ütköznek, el lehet gondolkodni, ennyi.

TapOut 2011.03.22. 20:58:25

@TapOut: magamnak válaszoltam, szuper...
@tornapipő: neked ment

genevieve 2011.03.22. 20:58:37

@tornapipő: a humor se az erősséged?:-)

fran7 2011.03.22. 20:59:07

@tornapipő: Ha nem is látod a szmájlit, ott van a legtöbb téged és PetiCsét cinkelő kommentnél.

sogeking 2011.03.22. 20:59:45

@beebeer: persze hogy szóltak, mert a fű az a lónak lesz :):)

fran7 2011.03.22. 21:00:01

@TapOut: Ha értelmes emberrel akarok beszélni én is gyakran szóba állok magammal.;)

genevieve 2011.03.22. 21:00:34

@tornapipő: te tényleg tiszta éva vagy:-)

előbb nagy hangon kijelented, hogy vezéregyéniség vagy, és a többiek félnek tőled...most meg hirtelen mindenki téged támad (vagy 100-an) és nem is érted miért:-D

cso-dá-la-tos:D

2011.03.22. 21:00:53

@csicserierika: szerb származás az ősök között?

nincs tudomásom róla, sváb és kun ősökkel rendelkezem, ezek szerint közepes magassággal kellene bírnom... Érthetetlen. A család egyik fele magas és szőke a másik kicsi, görbe lábú és fekete. Én meg fekete vagyok és magas. Kun fejem van a sváb testemen. :((((

TapOut 2011.03.22. 21:02:38

@tornapipő: arról annyit, hogy valószinüleg bárki visszamenne Éva ellen, ezt ő is érzi, nem véletlenül lapitott a kiválasztások elött hetekig. Az eddigi ellenfelei nagyon gyengék voltak, egyszerűen nem látok benne mégegy győztes párbajt.

oriana 2011.03.22. 21:03:37

@tornapipő: mi vagyunk, akik támadnak...

ne beszélj mellé kiscsillag...

nem támadlak, csupán próbállak ráébreszteni bizonyos dolgokra, amit itt kinyilatkoztattál, azt ismerem... ha neked jogod van véleményt írni, akkor nekem is, nem?

az én bőröm vastagabb, minthogy ilyen kis szurkálás bántson, úgyhogy nyugodtan befejezheted :)

nekem mindegy tulképp, hogy téged hányan utálnak, és te ezt hogyan, hogyan nem dolgozod fel

nézz az orrodnál tovább, és láss is...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 21:03:39

@genevieve: min-dig min-den körülmények között ÚristN, ennyit szólnék hozzá Évához tisztelettel...:D:D:

Zelefánt 2011.03.22. 21:03:53

@genevieve:
Már azt is nehezményezte, higy Pipinek szólítottam. :)
Én mondtam, hogy Éva.
(Vagy a nővére.)

rianna 2011.03.22. 21:04:36

@arkangyal44: tudom, hogy mire írtad, és tényleg érdekelt a kérdés. Az általam hallott sztorik szerint a kiskatonák nemigen láttak fegyvereket, legfennebb a raktárban, ezért érdeklődtem :)

sogeking 2011.03.22. 21:05:13

@tornapipő: én kiállok melletted, mert jó az avatarod:)

dr. gernika 2011.03.22. 21:05:24

@genevieve: Visszaolvastam és tényleg. :D
Éva nethez jutott a villában? :)))

csicserierika 2011.03.22. 21:05:37

@beebeer: miért lefele görbül ?
Töpszli szöszi lenne ciki :)

genevieve 2011.03.22. 21:06:41

@Vajkrém - Möff CAT: @Zelefánt: @ddendi:

jól van emberek, gyakoroljuk a felebaráti szeretetet, ne támadjunk falkában:-)

TapOut 2011.03.22. 21:07:44

@tornapipő: na látod, ez a probléma veled, te azt tartod értelmesnek, akinek a véleménye egyezik a tiéddel.
Nem is óhajtok veled további eszmecserét, értelmetlen időpocsékolás.
Pá!

rianna 2011.03.22. 21:07:53

@Doktor Kotász: nem állom meg, hogy ne mondjam el én is :D Ha bemegyünk a villába, a szabályok szerint játszunk, mert ez volt az egyezség (the deal). Ennyi erővel végigaludhatta volna ezt a négy hónapot, neki ugyan ne mondja meg senki, mit csináljon :))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 21:08:17

@genevieve: Oké, részemről téma befejezve, bár szerintem nem estem a torkának :)

2011.03.22. 21:09:11

@arkangyal44: csak nem azon a hadgyakorlaton, mikor sátorozó kiskatonák közé behajtott egy gépkocsizó? Valami ilyesmit hallottam, jó régen volt, 4-en haltak meg.

Doktor Kotász 2011.03.22. 21:09:23

@ddendi: "MERT EZ A FELADAT! kapisch?"

És az nincs teljesítve? Van rajta egyenruha? Van. Tornázott? Igen. Őrségbe ment? Igen.
Ezek voltak a feladatok, és nem az, hogy örüljön neki.

Szóval mi is a probléma?
Az, hogy Gigi, Béci, Jerzy manipulálható, Éva meg nem?

Csak kérdezem, hogy miért nem Jerzy a téma, ha már ez az ürügy. Mintha ő nem akart volna takarítani.

Az, hogy most Éva van hibáztatva, csak azért van, mert egy katonai fegyelmezésnél valakit cikiznie kell a felettesnek. Mégpedig azt, aki a legkevésbé manipulálható. Jelen esetben ez Éva. Mert a személyiségéből adódóan nagyobb az ellenállása. Csakhogy ez nem jellemhiba. Ez pedig nem katonaság, ahol törvénnyel vagy kényszerítve a személyiséged feladására azlrt, hogy egy esetleges helyzetben irányítható haderő tagja legyél.

genevieve 2011.03.22. 21:09:47

@rianna: ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy az miért érv egy vitában bárkitől is, hogy neki senki ne parancsoljon, mert neki még az apja se parancsolhatott....

_most_ 2011.03.22. 21:10:34

Szerintem zsír volt Éva viselkedése, még jóhogy nem hagyja, hogy itt csicskáztassák, mint a többi birka.
Ahhoz, meg hogy a többieket emiatt megbüntetik mi köze, nem ő szabja ki a büntetéseket.

sogeking 2011.03.22. 21:10:52

@rianna: ha mindenki a szabályok szerint játszana, akkor elég lett volna, ha bemegy a Laci:)

Doktor Kotász 2011.03.22. 21:11:08

@rianna: Az előbb írtam ddendinek, hogy a feladatot Éva megcsinálta, legfeljebb nem tetszett neki. Ellemben Jerzy nem, mégsem őt cikizitek.

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 21:11:13

tornapipő szelet vetett, vihart aratott.

genevieve 2011.03.22. 21:11:43

@gernika: vagy lehet, hogy peter-cs meghasonlott:-))

2011.03.22. 21:12:24

@csicserierika: töpszli szöszi.... He-he ez jó.
Végül is tényleg szerencsés vagyok, ahogy Stohl lábait nézem, pont olyan mint a családi görbületek, még nadrágot is nehezen kapnék magamra. Csak az fáj, hogy magassarkút nem igazán tudok hordani, akkor tényleg olyan érzésem van, mintha én lennék a sétáló Godzilla.
Volt kollégám Japánban hasonlóan kényelmetlenül érezte magát, 194 cm, két fejjel magasabban hömpölygött Tokio utcáin, mint az átlag.

Cs 2011.03.22. 21:12:36

@tornapipő: Az aki visszapofáz állandóan, az nem vagány az szimplán hülye. Az a vagány aki úgy tud kibújni z egész alól, hogy a többieknek nem esik baja vagy éppen előnyük van belőle, visszapofázni vagányság szempontjából csak nagyon ritkán igaz

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 21:12:42

@Hódos Hajnalka: A Királynő szólt (MMKK :D), IstN óvja Őt!

zeus666 2011.03.22. 21:13:40

@lami83: 26.media.tumblr.com/tumblr_lic5xcYu7l1qg0cppo1_400.jpg
Bár ma kedd van, te a szombati arcod vetted fel. Gondolom.

2011.03.22. 21:13:46

@Doktor Kotász: bocs, de Jerzsi csinálta meg a feladatot, mutatták, ahogy takarít a konyhában.

Zelefánt 2011.03.22. 21:16:55

@Doktor Kotász:
Akkor eszerint Te megúsztad a másfél éves kényszermunkát?...

arkangyal44 2011.03.22. 21:17:48

@beebeer: Ha emlékeim nem csalnak az a 90-es évek elején volt. én leszereletm 84 februárban másfél év után.

rianna 2011.03.22. 21:18:39

@beebeer: "Szerintem Szandika nem sokáig fogja bírni a légkört errefelé, mondjuk ez a pár ház jó, de pár utcára már kőkemény gettó."

Szandi amolyan Sandy from the block, nem hiszem, hogy ne bírná a gettót. Készülj fel az exkluzív tudósításokra.

@genevieve: szocializációs probléma, vagy nem volt megnevelve. 3-4 éves gyerekek élvezik, hogy mindenre nemet mondanak,aztán kinövik :))
Ő olyan erőből érvelő, akinél az észérvek hatástalanok. Mert ő mindig hangosabb, mindig személyeskedik, vagy épp megsértődik.

oriana 2011.03.22. 21:19:42

válaszoltam kotásznak, jó hosszan....
elszállt :DDD
ezt isteni jelnek vettem
a vége úgyis a fal, meg a borsó...
de milyen érdekes, hogy megjelent néhány azonos vélemény új nickkel...
paranoia rulez :D

2011.03.22. 21:20:33

@Cs: a vezéregyéniség pedig összetart egy közösséget és formálja is azt. Ahhoz, hogy a többiek elfogadják vezetőjüknek tenni kell a közösségért és nem írhatja felül önös érdeke a többiek érdekeit.

genevieve 2011.03.22. 21:21:35

@rianna: arra gondoltam, hogy nagyon tisztelheti a szüleit és viszont

Zelefánt 2011.03.22. 21:21:41

@lami83:
A közösség büntetése az egyén helyett azt a célt szolgálja, hogy megutáltassák a delikvenst a csapattal, s azok tegyék őt helyre.
(Oszd meg és hadd legyen balhé, bunkóéknál így megy ez.)
(Hát itt az ilyesmi amúgy is termékeny talajra talál, az szentigaz.)

rianna 2011.03.22. 21:21:57

@sogeking: ha mindig mindenki kibújna a feladatok alól, mi lenne? Szandit épp ezért akarták kirúgni, nem? :)

genevieve 2011.03.22. 21:22:19

@ddendi: olyanok vagyunk mint a villa lakói:-DDDD

legalább történik valami, van min rágódni:-)

fran7 2011.03.22. 21:22:48

@ddendi: Lehet benne valami, mert az enyém is elszállt.
Röviden: néha azt gondolom, hogy ha taktikából csinálná Éva, azt könnyebben elnézném.

2011.03.22. 21:23:36

@rianna: igazad van, Szandika megtalálja a hangot a helyi lakosokkal, ha meg beszólnak neki valószínűleg leordítja a fejüket.
Nincs más teendőm, mint nyitott füllel közlekedni... :)

zeus666 2011.03.22. 21:24:54

Arra lennék kíváncsi, hogy majd azt az Alekoszos műsort fogjátok-e itt dokumentálni sokunk örömére? Mert én konkrétan telibeszarom a műsort, de minden hódolatom Hódos Hajnalkáé és szeretném olvasni mélyrehatoló írásait mmkk!

oriana 2011.03.22. 21:24:55

@Zelefánt: de ez igazán nevelő hatású...
már ha az ember ért a szóból, és van annyi gógyija, hogy átlássa a helyzetet

és a társaktól sokkal inkább elfogadja az ember, mint a főnöktől

ez nem bunkóság, sztem
én gyakran alkalmazom, ez pedagógia :)
vagy most bunkó vagyok?! ok...

Zelefánt 2011.03.22. 21:25:14

@beebeer:
Most már tuti, hogy Te is külföldre szakadtál...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 21:25:29

@Zelefánt: Ez a gerinctelen hányadékok módszere!

sogeking 2011.03.22. 21:25:44

@rianna: nem tudom:) én önös érdektől vezérelve szeretem, ha történik valami

és szerintem a szerkesztők is bekalkulálták, hogy nem mindenki fogja teljesíteni a feladatokat

(látszólag arra van kitalálva ez a hét, hogy megoldja a konfliktusokat, de a valóság pont az ellenkezője - akárcsak az igazmondó hintánál)

genevieve 2011.03.22. 21:26:05

@Zelefánt: az is lehet, hogy csak ki akarják nyomni évat a következő párbajon:-)

tornapipő 2011.03.22. 21:26:44

@Cs: akkor szimplán hülye vagyok. annak is kell lenni...

tornapipő 2011.03.22. 21:27:35

@Hódos Hajnalka: ;) +osztó személyiség vagyok...

dr. gernika 2011.03.22. 21:28:49

@Doktor Kotász: A feladatokat nem teljesítette, és visszapofázott. Ezért kapta a büntetést, teljesen jogosan.
LEgalább végre helyrerakják kicsit.

oriana 2011.03.22. 21:28:51

@tornapipő: én nem tetszelegnék ebben a szerepben :)
sztem nem nem vagy az
keresed magad
remélem megtalálod :)

genevieve 2011.03.22. 21:30:18

@tornapipő: momentán teljesen egységes volt a reagálás a személyiségedre:-)

(peter-cs nem számít, mert elfogult:-D )

Zelefánt 2011.03.22. 21:30:52

@ddendi:
Csak akkor vagy bunkó, ha mindezt rákényszeríted arra a közösségre.
(És az a közösség, hát azon is sok múlik, hogy az milyen tagokból áll össze.)

tornapipő 2011.03.22. 21:31:19

@ddendi: már elég idős vagyok ahhoz h kiforrott legyek... már nem igen változom +.

2011.03.22. 21:31:38

@arkangyal44: Úrist'n! Szerintem te faterommal együtt hadgyakorlatoztál a Bakonyban!!!
Persze csak akkor, ha voltak ott vadászrepülők. Többet nem mondhatok, lehet hogy még mindig hadititok. :)))

TapOut 2011.03.22. 21:31:52

@genevieve: a próféta szóljon belőled, ha megtörténik, beállok a pezsgőbontók sorába. Ha esetleg Jerzy hagyná kint, akkor duplapezsgő! Nagyon jót tenne az igazságérzetemnek, ha pont az hagyná kint, akit a legtöbbet bánt.

zeus666 2011.03.22. 21:31:55

@tornapipő: megosztó személyiség és öszvér felfogás között van különbség...

genevieve 2011.03.22. 21:32:15

@tornapipő: akkor most hülye vagy, vagy megosztó egyéniség?:-)

rianna 2011.03.22. 21:32:17

@sogeking: a villában követendő viselkedésmintáról már volt itt néhány vita :))
Nekem annyira nem fáj az egész, de ma Éva azért verte ki a biztosítékot, mert a "lázadása" a többiek büntetését vonta maga után, ő meg leszarta az egészet, valószínűleg kuncogott is magában.

tornapipő 2011.03.22. 21:32:39

@genevieve: inkább vagyok hülye, idióta, v akármi minthogy belesimuljak a tömegbe...

sogeking 2011.03.22. 21:32:40

hogyan lehet követőket visszaigazolni?

Zelefánt 2011.03.22. 21:33:10

@genevieve:
Sokan akkor nem néznék tovább.
Pipőke szívem sem, meg lehet hogy én is elmaradnék.

oriana 2011.03.22. 21:33:15

hát akkor döntsd el
ha én vagyok az osztályfőnök, akkor rákényszerítem?
ha én vagyok a részlegvezető, akkor rákényszerítem?
ha én vagyok az igazgató, akkor rákényszerítem?
ha én vagyok a szülő két gyerekkel, akkor rákényszerítem?

hm? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 21:34:37

@rianna: Nem Éva szabta ki a büntetést! Ha Éván múlott volna (konkrétan ő döntött volna a helyzet megítélésén), semmi hátrány nem érte volna a többieket!

genevieve 2011.03.22. 21:34:49

@tornapipő: miért, mi a bajod az emberekkel?

rianna 2011.03.22. 21:35:01

@Zelefánt: ki az a pipőke? miről maradtam le?:)

genevieve 2011.03.22. 21:35:22

@tornapipő: nekem mindegy, te vagy bizonytalan:-)

tornapipő 2011.03.22. 21:35:36

@Zelefánt: én nézném de már nem igazán izgatna... éva a királynő és alkesz a király. a többi semmi. esetleg anikó a hercegnő...

genevieve 2011.03.22. 21:36:01

@Zelefánt: nekem béci a favoritom, de nem maradnék el, ha kiesne....

Lijiang 2011.03.22. 21:36:14

Éva a harmadik legerősebb, mivel ez nem annak a függvénye, hogy az itteni kommentelők közül hányan utálják. az összes szimpátia felmérő szavazáson ő végez a harmadik helyen Alekosz és Béci után. és ha az Éva nem cirkuszol időnként a kiképzés miatt, akkor nézhetetlen lett volna a mai öf.

fran7 2011.03.22. 21:36:38

Ha Évának lenne annyi esze, hogy kiprovokálja a kiválasztást és közben rámenne arra, akit szerinte meg tudna verni a párbajban, s azt kicsit békén hagyná, akkor ez az engedetlenségi mozgalom akár működhetne is. De ez a l'art pour l'art engedtelenség csak valamiféle gyerekes csíny.
Mert ha nem az lenne, akkor eszébe jutna Hajni gyűrűjének felirata és a legkevesebb energiabefektetéssel megcsinálná a fealadatokat. S azután nem törődne vele.

sogeking 2011.03.22. 21:37:24

@rianna: persze, nekem ebben a kérdésben nem az a lényeg, hogy személyesen Éva lázad, csak, hogy van valaki:)

(az meg hogy más hibájáért büntetnek, az én szememben egy dedós módszer)

Zelefánt 2011.03.22. 21:37:33

@rianna:
Hamu és Pipőke, két bérgyilkos az eszement Pierre Richard-filmből.

rianna 2011.03.22. 21:37:35

@Peter_Cs: és egyszer miért nem lehetett volna csapatjátékos? Katonásdiban ezek a szabályok (az amerikai filmekben is így van:)), az egész csapat bűnhődik, ha valaki hülyéskedik.
Abban sem vagyok biztos, hogy ha alkalma lenne valakit vagy többeket CSAK ÚGY megbüntetni, nem tenné meg :))

oriana 2011.03.22. 21:37:37

@tornapipő: aki olyan marhára fél a tömegbe való belesimulástól, annak önértékelési zavarai vannak, fél, hogy nem tűnik ki...
hiszen aki tisztában van saját értékeivel, az magamutogatás és feltűnősködés nélkül békésen elvan a tömegben...

tornapipő 2011.03.22. 21:37:44

@genevieve: akkor veled nem is vitázom béci egy köcsög cigány és bunkó is...

2011.03.22. 21:37:47

@genevieve: momentán teljesen egységes volt a reagálás a személyiségedre:-)

:DDD Nekem mindjárt az jutott eszembe, hogy utoljára Hajdu Péter állította magáról, hogy megosztó személyiség. Nos, ő tévedett, őt mindenki utálja.
Csak nem akartam írni, még bántásnak veszi. :)

genevieve 2011.03.22. 21:38:31

@Lijiang: ha éva nem cirkuszolt volna, akkor más kerül az öfibe:-)

Zelefánt 2011.03.22. 21:38:39

@ddendi:
Csak ha Te vagy a kibaszott Állam, és úgy.

tornapipő 2011.03.22. 21:38:53

@ddendi: lehet h. igazad van... senki nem állította h. normális vagyok...

dr. gernika 2011.03.22. 21:38:59

@genevieve: Azon gondolkozom, hogy volt-e már ennek a nőnek főnöke, és vajon annak is ezzel érvelt-e. :))

oriana 2011.03.22. 21:39:29

@Lijiang: én nem utálom évát, sokszor kedvelem
de a viselkedése most nagyon helytelen, és önző, ráadásul értelmetlen
én nem bánom, hogy ezt csinálja, de a nézeettség nem igazolja...

tornapipő 2011.03.22. 21:40:10

@beebeer: vannak emberek akik különlegesebbek mint a többi. ennyi... lehet ő is annak érzi magát.

rianna 2011.03.22. 21:40:11

@tornapipő: @Zelefánt: :D:D
egyre jobban élvezem a mai estét :)

@ddendi: ámen

tornapipő 2011.03.22. 21:41:05

@genevieve: cigányellenes vagyok bocs...

genevieve 2011.03.22. 21:41:17

@gernika: azt nem tudom, de mint ő is mondta, nincs rendben az élete.

oriana 2011.03.22. 21:41:20

@tornapipő: jaj, egy magas ló befigyelt :DDD

Lijiang 2011.03.22. 21:41:56

sztem meg Éva valóban önző, de nem értelmetlen, mivel még bent van, két párbajt megnyert, és a nézettség igazolja.

genevieve 2011.03.22. 21:42:15

@tornapipő: nem, te most szimplán egy buta liba vagy:-D

TapOut 2011.03.22. 21:42:47

@genevieve: szerinted ezek után még van értelme további párbeszédnek?
aztakurva, de tényleg....

Lijiang 2011.03.22. 21:42:54

@tornapipő: ezzel viszont nem tűnsz ki a tömegből. előítélet rulez...

tornapipő 2011.03.22. 21:43:26

@rianna: hát ez örömmel tölt el...

2011.03.22. 21:43:41

@sogeking: szerintem nem dedós módszer, bejáratott közösségformáló módszer, pontosan azért ennyire tahók a kiképzésen, hogy a kialakuljon az a bizonyos bajtársi viszony. Nem feltétlenül az agymosás a cél. Az agymosott katona nem feltétlenül jó katona, vannak harci helyzetek ahol önállóan kell döntést hozni, agymosottak erre képtelenek.

oriana 2011.03.22. 21:44:00

@sogeking: jókat röhögök ma a beírásaidon :DDD köfi

rianna 2011.03.22. 21:44:21

@beebeer: ma volt a velveten egy cikk Liluról. Nos, a törzsközönség egyöntetűen utálja a sálas gyorsbeszélőt :)

tornapipő 2011.03.22. 21:44:24

@genevieve: úristn, mert a béci az egy nagyon okos pali nem hiszem h magasabb lenne az iqja mint az enyém...

zeus666 2011.03.22. 21:44:40

@tornapipő: tiszavirág életű pislogásod csúfos véget fog érni, hacsak meg nem tanulsz diplomatikusan fogalmazni: nem romapreferáló vagy.

genevieve 2011.03.22. 21:45:12

@beebeer: azért bejáratott módszer, mert a katonák nem a villában játszadoznak

hanem elvileg éles helyzetbe vetik be őket, és ha ott nem számíthatnak egymásra, akkor az életükbe kerülhet...

Lijiang 2011.03.22. 21:46:01

@beebeer: a szivatásnál vannak jóval hatékonyabb, nem a megfélemlítésen alapuló közösség összehozó technikák.

Zelefánt 2011.03.22. 21:46:37

@sogeking:
Manapság.
Úgy mint álarc, álság, áltudomány, áltevékenység, állatkert.
(Ja, az utóbbi mégsem.)

oriana 2011.03.22. 21:46:38

@Lijiang: a nézettség nem igazolja a jellemhibát, a helytelen viselkedést, semmit sem igazol...

az ellenállása értelmetlen sztem, nem éva :)

fran7 2011.03.22. 21:46:40

Ez olyan anti-Tordas effektus. Akkor alakult ki egy hasonló vita, mikor Ildikó párbajozott, hogy egy viszonylag normális ember miképp viselkedjen ilyen helyzetben.
Most Éva azzal vált ki vitát, mert mindannyian ismerünk olyan embereket, akik akkor fognak hozzá az önmegvalósításhoz, amikor összefogásra van szükség. S azt sokszor a másik hátán verik el.

MegLepke 2011.03.22. 21:46:49

Nah, mi vót itt? Mindig lemaradok. Épp főztem.:)

genevieve 2011.03.22. 21:46:53

@tornapipő: bécié, ha jól emlékszem 95-ös, a tied mekkora?

dr. gernika 2011.03.22. 21:46:59

@Cs: Szerintem túl fiatal az Angyalbőrben-szellemiséghez.

2011.03.22. 21:47:09

@rianna: mondhatjuk-e ebben az esetben, hogy a sálas gyorsbeszélő megosztó személyiség?

tornapipő 2011.03.22. 21:47:15

le lehet akadni rólam... inkább a vv-ről csatázzatok...

sogeking 2011.03.22. 21:48:04

@MegLepke: Szandi dobta Sanyíít Gombi testőréért, és már össze is költöztek:)

tornapipő 2011.03.22. 21:48:07

@genevieve: sokkal több... sokkal sokkal több... jobb ha nem tudod... az én dolgom...

Lijiang 2011.03.22. 21:48:48

@ddendi: nem mondtam, hogy igazolja a hibáit, csak annyit, hogy hibái ellenére (vagy éppen azért?) hatékony ebben a műsorban.

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 21:49:10

@genevieve: egy hónap múlva kiderül, addig gondokodhat, érdemes-e baszogatni egy közösséget meg cigányozni.

MegLepke 2011.03.22. 21:49:44

@tornapipő: neked mi bajod, szívem? kérsz egy magnéziumot?:)

genevieve 2011.03.22. 21:50:03

@Hódos Hajnalka: addigra éva már nem lesz bent a villában:-)

Zelefánt 2011.03.22. 21:50:22

@Lijiang:
Oktatásnak hívják.
A katonásdi egy szakma, igaz, mi nem úgy gyakoroltuk annak idején, csak beleszorultunk.

oriana 2011.03.22. 21:50:35

@Lijiang: de mért nem értitek, ez nem szivatás
legalábbis, ahogy én csinálom :)
közösen felállítunk szabályokat
a közösség kényszeríti ki a betartást, és önkéntes alapon mindenki betartja
előbb-utóbb :) én nem bántok senkit, nem terrorizálok senkit, nem üvöltözök...
elintézi maga a csapat
mert a következmény, ha szabályszegés van, mindenkire vonatkozik...
és a bünti nem megalázó, csak valami apróság, valami feladat, munka a közért...
ez a pedagógia lényege, sztem

Doktor Kotász 2011.03.22. 21:51:30

@Zelefánt: "Akkor eszerint Te megúsztad a másfél éves kényszermunkát?..."

Nálam már egy év volt. Viszont a hadsereg az elengedhetetlen egy országnak. A katonaság az katonaság. A közhiedelemmel ellentétben pedig senkibők nem csinált embert. Ha vaklakinek erős az öntudata, és van intelligenciája az ember maradhatott. Akinek ezek nincsenek meg, azokat meg elrintotta. Én híradós voltam, nálunk mindenkinek volt érettségije. Ha egy lajtanyába besoroznak 500 embert, 45-nek van érettségije ebből, és ha abból 40 egy századba kerül, akkor az a század lesz a laktanya krémje. Nálunk nem volt csicskáztatás, mert mindenkinek volt annyi esze, hogy az csak egy eszköz a megosztásunkra. Alkalmazkodtunk a helyzethez, de mind megőröztük az emberi énünket. Nálunk aki kifordul magából, az lett volna kiközösítve. A többi századnál viszont a férgek, a tartás nélküli talpnyalók, a manipulálható ostobák kerültek előtérbe, és ez mindenkiből kihozta a bunkóbbik énjét. Persze nálunk működött is minden, hozzánk már ellenőrizni sem jártak a legfelsőbb előljárók, és hétvégenként 90%-ban otthon lehettünk, aki kért az állandó kimenőt kapott.
A többi században pedig egymást szivatták, egymás életét keserítették meg, és soha semmi nem működött, csak ordibáltak egymással.

Volt olyan, hogy beüzemeltük a technikát a hadgyakorlatra, de a másik egységnél nem ment. Dzsippel vittek oda, beállítottam mindent, tartottam egy kétórás tanfolyamot, mit hogyan kell kezelni, stb.

Mert náluk nem az volt a jó katona, aki tudja kezelni az eszközöket, hanem az, aki csicskáztatja a másikat. Volt olyan a lövészeknél, hogy bezártak valakit a szekrénybe, és amikor bedobtak egy pénzérmét a kis kerek lukon, énekelnie kellett. Ez volt a wurlitzer. Csórika, aki be volt zárva, egyszer nem énekelt, és ütögették a szekrényt, hogy hibás a gép, de az felborult. De ez csak ott történhet meg, ahol az embereknek nincs erkölycsi tartása, és intelligenciája.
Amikor leszereltünk, arra ittunk, hogy mi emberek maradtunk.

genevieve 2011.03.22. 21:51:46

@ddendi: én értem:-)

igaz nekem 57 az EQ-m:-D

MegLepke 2011.03.22. 21:52:38

@sogeking: láttam, azóta se térek magamhoz. Valamit elronthattam, mert láttam most a tévében, hogy milyen az igaz szerelem. nagyon romcsi volt.:)

@genevieve: :)

@MegLepke: okafogyottá vált a kérdés, látom.:D

rianna 2011.03.22. 21:52:48

@beebeer: nem követem a tevékenységét, csak mióta a VV-t nézem, de azóta pozitív kommentet nem olvastam róla :D
Ebből, tudományos módszerekkel, levonnám azt a következtetést, hogy nem megosztó, hanem egyértelműen közkedveletlen :D (tudom, hogy nincs ilyen szó)

@tornapipő: a délután még egész sziNpatikus voltál a pasigondjaiddal, de ne vessük el a sulykot :)

Lijiang 2011.03.22. 21:53:01

@Zelefánt: hát, sajna a közoktatásról sem mondható el, hogy a helyzet magaslatán lenne közösségformálásban. de az egyén pozitív formálásában még rosszabb a helyzet, mondhatni a kreativitás a legnagyobb bűn, amit egy diák elkövethet.

fran7 2011.03.22. 21:53:05

@MegLepke: Remélem babgulyást, hogy ilyen soká elmaradtál.:)

TapOut 2011.03.22. 21:53:07

@genevieve: irigylem a kitartásod, én bizonyos szint alá SSKK nem megyek.
Mindenesetre erős idegeket kivánok! :-)

redhaven 2011.03.22. 21:53:48

@MegLepke: láttad szandál halálos szerelmét??
áááááááá...

2011.03.22. 21:54:06

@Lijiang: persze hogy vannak, nem állítottam, hogy nincsenek. De hát mégiscsak a katonaságról beszélünk, a legegyszerűbb, leggyorsabban ható módszereket választják.
Mondjuk a kiképzés rövid ideje alatt a katonáknak készségszinten kell elsajátítani bizonyos önvédelmi technikákat, mondjuk itt nem pusztán a közelharcra gondolok, hanem arra, ha lőnek, a hülyegyerek gondolkodás nélkül vesse hasra magát akár disznóhúggyal kevert tehénszarba is, meg ilyesmi.

genevieve 2011.03.22. 21:54:52

@TapOut: meg volt rá az okom:-)

Zelefánt 2011.03.22. 21:55:26

@Doktor Kotász:
Bocs, de a wurlitzeren most elröhögtem magam, de amúgy mindenben igazad van, lásd fenntebb.

2011.03.22. 21:55:26

@rianna: pedig Lilu most nyert el valami Glamour díjat vagy mit.

MegLepke 2011.03.22. 21:55:39

@Doktor Kotász: ilyet is ritkán hallani. Gratulálok.

genevieve 2011.03.22. 21:55:44

@TapOut: és egyébként se mentem le egy szint alá, arra MMKK vigyázok:-)

Lijiang 2011.03.22. 21:55:46

@ddendi: huhh, rémes, kiráz tőle a hideg.:) bennem is van ez a ha kötelező, akkor lázadhatnékom támad dolog. mondjuk adót azért fizetek, nem ilyesmire gondoltam:)

TapOut 2011.03.22. 21:56:26

@Hódos Hajnalka: ez esetben köszi, hogy megkimélted genevieve idegeit, bár nyilvánvalóan nagyon jókkal rendelkezik :-)

fran7 2011.03.22. 21:56:37

@Lijiang: Belém nem nevelte a kreativitást a porosz iskolarendszer, de van egy olyan gyanúm, hogy ebbe a mostani liberális rendszerben még nehezebb valóban kreatívvá válni.

TapOut 2011.03.22. 21:58:14

@genevieve: természetesen nem rád értettem, hanem a vitapartnerre.

penelope garcia 2011.03.22. 21:59:52

@tornapipő:

Na, szép. Apád nyilván nem erre nevelt. Rendes ember.
Azé' ez a te "kiforrott személyiséged" még forrhatna kicsinyég... :)

(Ha netán lesz egy kis szabadidőd, javaslom, hogy keress rá a hisztéria mint személyiségzavar tüneteire. Mondjuk a DSM-IV-ben. Sokat lehet tanulni belőle. Tán még a személyiség-forrást is segíti.)

genevieve 2011.03.22. 22:00:08

@Lijiang: te is alkalmazkodsz/alkalmazkodtál szabályokhoz mint mindeni:

az szüleidéhez, az iskoládéhoz, a fönöködhöz, barátaidéhoz, párodhoz, a társadalomhoz..stb.

sőt, itt a blogon is:-)

Lijiang 2011.03.22. 22:00:09

@fran7: felvilágosítalak, nem liberális a rendszer, uolyan poroszos, mint volt. max van néhány "liberális" iskola, amik szintén képtelenek teljesíteni a feladatukat.

Zelefánt 2011.03.22. 22:01:10

@beebeer:
Az ágyazással kezdik, mint az látható volt, de tényleg. Alig hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb, amikor épp kiugrott a balhé.

oriana 2011.03.22. 22:02:45

@fran7: mélyen egyetértek... :)
sajna a liberalizmus hozott pipőhöz hasonló önmagukban eltévedt bolyongókat, akiknek sokkal jobb élete lenne, ha tudnának alkalmazkodni, és ezt lenne hol megtanulni...
de ettől a kreativitás még szárnyalhatna, vagy pont ettől...? :)

Lijiang 2011.03.22. 22:02:56

@genevieve: iskolában csendesen lázadtam, főnököm 1990 óta nincs, barátaimhoz, páromhoz, gyerekemhez persze, de nem azért, mert kötelező, hanem mert természetes. a kötelezőt nem bírom, az magában foglalja, hogy nem magadtól, hanem külső kényszer miatt kell. itt a blogon a nem beszélünk csúnyánhoz alkalmazkodom:)

fran7 2011.03.22. 22:04:43

@Lijiang: Na megint pontatlanul fogalmaztam én tisztán porosz típusú iskolában lettem nem kreatív. Most van egy nevében liberális iskolarendszer, aminek még működő részei szintén poroszos, csak a fegyelmezés tűnt el. Mint az ország a kommunizmus rossz része itt maradt, de a kapitalizmus jó része még nem ért ide és nem is fog.

oriana 2011.03.22. 22:05:03

@Lijiang: de már semmi sem "kötelező"
csak szokásos... nincs presszió, elnyomás...
szavazunk :) demokrácia van :)
és sokkal hatékonyabb minden, hidd el
(mármint az én csapatomról beszélek)

genevieve 2011.03.22. 22:06:15

@Lijiang: a lényeg, hogy alkalmazkodsz valamihez/valakihez mert felfogtad, hogy mi az értelme társadalmilag, érzelmileg, logikailag:-)

és ez igy normális:-)

csicserierika 2011.03.22. 22:06:31

@genevieve: egyforma lett :) Higgy nekem !
Nem hiába akarta eltitkolni, csak hát kikövetkeztettünk :) Nézz utána .
Ma milyen jól elvoltunk, hogy nem bántottad Alekoszt :)

Zelefánt 2011.03.22. 22:06:31

@ddendi:
Pipővel semmi baj, csak frontátvonulás van.
(Ma én is RPG-vel lőttem volna a buszomat, csak mert elkésődésben volt.)

penelope garcia 2011.03.22. 22:07:16

@penelope garcia:

Á, most olvasom, hogy felszabadult egy kis időd.

sogeking 2011.03.22. 22:07:50

mivel rosszak voltak a villalakók, a bajtársiasság jegyében mi is büntetést kaptunk:
nincs online

MegLepke 2011.03.22. 22:08:06

@fran7: nem. rakott tésztát. csak hát a tészta főtt, meg aztán a besamel, meg az elhűlt, mindent feldarabolni bele, szóval, na. még sül amúgy, de jöttem hozzátok.:)

@redhaven: ühümm, igazán fess férfiember!:D

Lijiang 2011.03.22. 22:08:52

@fran7: korrekt!:)
@ddendi: demokrácia magyar módra. hogy is mondják? egeret szültek a hegyek.
mikrokörnyezetben persze még lehet hatékonykodni, ez a mi szerencsénk.

penelope garcia 2011.03.22. 22:09:05

@csicserierika:

Ha CS Péter Éva mamája, akkor te meg Alekosz mamája vagy, igaz? :)

MagasMacska 2011.03.22. 22:09:21

@sogeking: Biztos, hogy ez büntetés?

oriana 2011.03.22. 22:09:27

@Lijiang: ebben tévedsz...
sokkal nagyobb a szabadság, csak van aki nem tud vele élni, mert nincs meg rá a képessége, kedve, valamije...
sajna a liberalizmus soxor csak ott megy át, hogy a tanárnak a kurva anyját, és jogom van mások jogait leszarni...

2011.03.22. 22:09:31

@Lijiang: mondhatni a kreativitás a legnagyobb bűn, amit egy diák elkövethet.

Gyakorló szülőként ezzel vitába szállok. Oktatási rendszerünk legnagyobb baja, hogy a régi poroszos rendszert porig rombolták anélkül, hogy a pozitívumait meghagyták volna, a helyette épített rendszer meg egyszerűen nem működik. Ahogy a légvárak általában szokták.

Lijiang 2011.03.22. 22:09:59

@genevieve: cuki vagy, tudom, hogy normális vagyok;P

csicserierika 2011.03.22. 22:10:49

@penelope garcia: jajj, már vártam, mikor olvastam, hogy mit írtál pcs-nek :)
Kicsit több fantáziát plíz :)

sogeking 2011.03.22. 22:10:59

@MagasMacska: nem, főleg mert nézhetem Szandi és -elfelejtett név- bimbózó kacsolatát:)

genevieve 2011.03.22. 22:11:48

@csicserierika: nekem végül is mindegy, de biztosan több lett mint aleké:-)

Albino Vernyul 2011.03.22. 22:12:19

A tarsadalom egy csapatjatek, a munkahely, a csalad szinten... Egyutt kell mukodni, mert a tapasztalatok azt mutatjak, akik egyuttmukodnek, azok tobbre jutnak, mint akik nem.. Ennek mikentjet meg kell tanulni.. Peldaul erre jok a csapatsportok.. Nem veletlen, hogy az USA-ban kultusza van az iskolai csapatsportoknak, mert egyreszt ok individualistak, de megtanitjak oket egyuttmukodni is.. Raadasul az ember tarsas leny.. Ha egyedul van, szenved.. Megha el is hiteti magaval, hogy igy neki tok jo, ez csak onbecsapas.. Marpedig ahhoz, hogy kommunikalni tudjon az embertarsaival, egyutt tudjon mukodni veluk, bizonyos keszsegeket el kell sajatitani.. Ha ez elmarad, vagy keptelen ra, akkor minden helyzetben a periferiara fog kerulni.. Ez pedig rombol.. Mint pszichesen, mint fizikalisan..
A katonai feladat.. Ez nagyon jo dolog, ha valaki felfogja, hogy hasznos.. Nagyon sok jo ceg csinal ilyesmiket a dolgozoinak.. Nem veletlenul.. Ha egy tarsasagban kiepulnek emberi kapcsolatok, akkor jobban fognak mukodni csapatkent, es egyenileg is.. Ez hasznos a cegnek, hasznos az egyennek.. Ha Eva felfogna, hogy az ilyen dolgok megtanulasa konnyebbe tennek az eletet, sokat nyerne vele..
Amugy sapka elhagyas, es azert buntetes.. Forditsuk le.. Dolgozik egy cegnel, ahol fontos iratok vannak rabizva.. Minimum elvaras, hogy ne hagyja el oket egy cukraszdaban, vagy barhol mashol.. Egy csaladban, mondjuk van gyereke, es mert rendetlen mint a fene, elhagyja a gyerek kedvenc alvo allatat.. Na akkor ut be a menyko.. Sok mindennek van ott ertelme, csak at kell gondolni...

csicserierika 2011.03.22. 22:13:31

@genevieve: hát igen, fáj az igazság, mindkettőn kedvence azonos szinten van, legalább nemes küzdelem lesz :)

genevieve 2011.03.22. 22:14:00

@Lijiang: meg se fordult a fejemben, hogy ne lennél az:-)

oriana 2011.03.22. 22:14:18

@fran7: ez hülyeség...
a kreativitást nem lehet belenevelni, vagy kinevelni...
teret adni, vagy nem adni neki, azt lehet...

Zelefánt 2011.03.22. 22:14:42

@beebeer:
Mármost a nagyszüleim, meg a szüleim, meg (hmmmm...) én is miért tudtuk elfogadni a fegyelmet, és megtanulni olyan dolgokat, amely a mostani kölyköknek már meghaladja a befogadóképességét?
(Bizonyítványért sohasem bíráltak meg otthon, magamtól szállítottam, amit tudtam, mert így volt természetes.)

genevieve 2011.03.22. 22:15:01

@Albino vernyul: na , te sokkal szebben megfogalmaztad azt amit én itt nyökögtem idáig:-)

Lijiang 2011.03.22. 22:16:35

@ddendi: az, hogy a tanárnak a kurva anyját, az nem liberalizmus, hanem anarhizmus. csak sajnos magyarországon nincs és nem is volt hiteles liberális politikai párt, az szdsz lejáratta a liberalizmust, és ezért sokan szitokszónak vélik, jajj, nem politizálok!:)
@beebeer: akkor abban egyetértünk, hogy szar a közoktatás:)

oriana 2011.03.22. 22:16:50

@Zelefánt: na, ez az... a példamutatás
most mi a példa? egyest kaptál kisfiam? a qrva anyját a tanárnak, holnap pofánverem...

penelope garcia 2011.03.22. 22:17:29

@ddendi:

Se Évának, se pipőnek, se az oktatásnak nincs semmi köze a liberalizmushoz.
Ez csak egy bevett fordulat, hiszen valakit/valamit okolni KELL.

Erről a szitokká tett szóról eszembe jut nagymamám egyik anekdotája:
14 évesen beállt inasnak egy varrodába, ahol sok lány és asszony dolgozott, sok volt tehát a perpatvar is.
A mamám tűztől pattant lányka volt, mindig kiállt a saját és mások igazáért is, ma bizonyára emberi jogi aktivistának neveznék. Akkor csak egy szájaló lányka volt. Egyik alkalommal egy idősebb lány a vita hevében ezt vágta a fejéhez: Na, te csak hallgass, te kommunista!
A mamám sírva mesélte otthon, hogy mit mondtak neki. Hiszen ő nem olyan lány. tisztességes. Miért kurvázták le?
(Ugyanis összekeverte a kurtizán és a kommunista szavak értelmét...)

Mindig ez a történet jut eszembe, mikor látom, hogy manapság egyre elterjedtebb "liberálisozni".

oriana 2011.03.22. 22:18:18

@Lijiang: na, hát ezt mondom én is :)
van aki él vele, mint tanár, és használja eszközeit, van aki visszaél vele...most én nem politikailag használom, hanem gondolkodásmódilag :)

zeus666 2011.03.22. 22:19:01

Már unom visszanézni azt, hogy ki linkelte azt a NB számot, de minden tiszteletem az övé, mert azóta csak azt hallgatom...Régi emlékeket kotortatott elő velem. Puszi neki.

fran7 2011.03.22. 22:19:10

@ddendi: Én is különleges vagyok mint pipő, képtelen vagyok bármiféle kreatív tevékenységre, szinte fájdalmat okoz. De ha kicsit erőltettek volna legalább egy normális rajzot tudnék csinálni. Én vagy okos vagy erős vagyok, kreatív soha nem leszek, s egy kicsit sajnálom ezt.

oriana 2011.03.22. 22:20:00

@penelope garcia: most én nem politikailag használom, hanem gondolkodásmódilag :)
pont ezt mondom, hogy amit mi annak nevezünk, az nem az, vagy csak az egyik fele... se

genevieve 2011.03.22. 22:20:39

@csicserierika: nekem ez biztosan nem fáj:-) nem tudom pontosan, az is lehet, hogy tényleg 91:-)

2011.03.22. 22:20:51

@Zelefánt: nem tudom, nem voltam katona, hacsak azt a 14 évet nem számoljuk, amit apám felügyelete alatt töltöttem el. Tehát nyugodtan mondhatjuk, én kaptam a leghosszabb kiképzést ágyazás meg rendrakás ügyében.
Az eredmény igen kétségesre sikeredett, apám szerint trehány, szerintem meg laza vagyok, meg különben is a zseni átlátja a káoszt :)

oriana 2011.03.22. 22:21:19

@fran7: állj! mi neked a kreatív tevékenység? most a kézügyességről beszélsz?

genevieve 2011.03.22. 22:22:29

@fran7: az is lehet kreativ, aki az értelmével kitalál valamit:-)

sőt:))))))

Zelefánt 2011.03.22. 22:23:02

@ddendi:
Nem teljesen igaz, mert apám mérnök volt, anyám meg könyvelő, és sohasem álltak le kúrogatni, hanem minden olyan természetesen ment.
(Anyám egyszer valóban le akarta tépni egy tanárnő fejét az általánosban, amikor az a pofámba baszta a kulccsomóját, rajzórán, amikor azt tapasztalta, hogy ahelyett, hogy odafigyelnék, a saját kezemet /v.ö.: pracli/ rajzolom körbe.)
(A csajt kibaszták a suliból, de ez azért mégsem ugyanaz.)

2011.03.22. 22:23:28

@Lijiang: abszolút, a közoktatás szar. :)
Csak pár lelkes és zseniális tanár tartja még a frontot, nekünk szerencsénk volt.

fran7 2011.03.22. 22:23:47

@ddendi: Leginkább, de mondjuk fotózás, videózás és hasonló dolgokra. A betű és a szó az én világom.

TapOut 2011.03.22. 22:24:02

A nagy vitában el is felejtettem:
Gombárnak testőre van???
Hova tart a világ....

genevieve 2011.03.22. 22:24:42

@Zelefánt: na bassz, majdnem félrenyeltem mikor ezt elkezdtem olvasni:-DD

Lijiang 2011.03.22. 22:25:01

az én kreativitásom legfőbb forrása a lustaság. elromlik valami, inkább megcsinálom, semmint embert kelljen keresni, hívni, várni, nem jön, stb.

csicserierika 2011.03.22. 22:25:06

@genevieve: mondom, hogy egyformák.
Egyik a kommunikációban erős, a másik a metakommunikációban. Válassz, ki melyik? :)
Megyek aludni, tudom kispolgári szokás, de nekem mindig fel van duzzadva az alvásigényem. Jó éjt

mama ottmarad 2011.03.22. 22:25:10

@MegLepke: az milyen az a rakott tészta? Nálunk sose volt :(

Zelefánt 2011.03.22. 22:25:44

@beebeer:
De stokizni azért csak mégsem kellett?
(Vagy tankolni a repülőt?...)

2011.03.22. 22:26:30

@fran7: bármiben lehetsz kreatív, nem kell ehhez rajztudás.
Én pl kreatívan főzök, 10-ből 4x ehetetlen, de ha sikerül mindig igazolva látom magam.

genevieve 2011.03.22. 22:26:59

@csicserierika: tromfolok:-)

ha én este 9kor lefekszem , akkor is simán tudok másnak délig aludni:-)

oriana 2011.03.22. 22:27:05

@Zelefánt: a példamutatás nem azt jelenti, hogy kúrogatnak a bizonyítvány miatt :)
hanem emberi tartást, tisztességet,munka, a tudás tiszteletét, ilyeneket MUTATnak, és ELVÁRják tőled is...a viselkedés, viszonyulás, elvárás ami nevel...
és azért volt természetes, mert nem mondták, hanem csinálták, mutatták, és te követted... :)

inga tag 2011.03.22. 22:28:10

@penelope garcia:Tagadás tagadásának tagadása. Szerintem, a pszichológusok rossz társadalmi megitélése, Neked és a hozzád hasonló kontároknak tudható be. Vélemény alkotó, fő okos, aki még magának is hazudik. csak ne játszanád a szakembert. Röhejes vagy.

TapOut 2011.03.22. 22:28:25

@ddendi: sajnos a liberális szónak lett egy teljesen kiforditott értelmezése, azaz sok ember enged meg olyasmit magának a liberalizmus zászlaja alatt, ami egyes embertársainak rovására megy, azaz a maga a klasszikus liberalizmus sérül általuk.

oriana 2011.03.22. 22:28:30

@fran7: a nyelvi kreativitás pont olyan fontos, mint a kézügyesség... úgyhogy ne mondd, hogy nem vagy az :)senki sem tökéletes, de mindenki kreatív, te is hidd el :)

Zelefánt 2011.03.22. 22:28:33

@mama ottmarad:
Én ma rakott gumókat kínoztam a sütőben, ez valami hasonló lehet, csak épp teljesen más.

fran7 2011.03.22. 22:29:38

@beebeer: Az a baj, hogy maximalistára sikeredtem és a kreativitás ezért idegen nekem, ha elkezdek főzni, megőrülnek körülöttem, mert olyan kérdéseket teszek fel, amire senki nem tudja a választ. S engem nem elégít ki a csak válasz. Pedig az a helyes.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 22:29:47

@Albino vernyul: A sapkaelhagyás azért nem egy szinten van a gyerek játékszere, vagy egy fontos irat elvesztésével! Éva akkor tulajdonít valaminek fontosságot, ha látja értelmét.

2011.03.22. 22:30:33

@Zelefánt: röhögni fogsz, kerozinnal fűtöttünk sokáig. :) Te tankoltad a repcsit, az én papám leszállás után marmonkannába gyűjtögette, én meg 6 évesen (!) bénáztam otthon egyedül mikor begyújtottam az olajkályhát.
Stokizni nem kellett, de míg mások babáztak, én a skacokkal vaktöltényeket durrogtattam a lépcsőházban. Militáns gyermekkorom volt.

oriana 2011.03.22. 22:30:42

@TapOut: igen, én is ezt mondom... :)

genevieve 2011.03.22. 22:31:25

@Peter_Cs: pl a smik készlet elhagyásának?:-)

Zelefánt 2011.03.22. 22:31:40

@beebeer:
Egy kedves filmben volt ez a mondat:
"Madzag nélkül a világ csupán csak káosz."
(Egértanya)

mama ottmarad 2011.03.22. 22:31:49

@Zelefánt: én ma csak ruhákat rakottam :))

2011.03.22. 22:31:49

@fran7: de a választ tapasztalat útján megleled, nem?

genevieve 2011.03.22. 22:32:15

@beebeer: érdekes gyerekkorod volt:-)

penelope garcia 2011.03.22. 22:32:26

@Lijiang:

Ne szégyelld a lustaságot!!!
Az én értelmezésemben ez emelte ki az emberiséget az állatok közül. Beszéd? Piha! Munka? Ugyan már. Közösség? Hóóóóóógyne.
Nem!
A lustaság! Ez a viszi előre a világot. Minden találmány a mindennapi élet megkönnyítésére született. Azért lett kerék, hogy ne kelljen izzadni a kőtömbök ráncigálásával. Aztán így tovább: gőzgép, mosógép, autó, stb. Mindnek egy a célja: kevesebb megszakadás legyen (és többet lehessen lustálkodni :)).

TapOut 2011.03.22. 22:33:10

@ddendi: tudom, csak helyeseltem :-)

oriana 2011.03.22. 22:33:40

@TapOut: erre mondtam, hgoy csak addig jutottunk el, hogy jogunk van mások jogait leszarni...
ezt hívják ma magyarországon liberalizmusnak, vagy ez valósul meg belőle nagyrészt,holott pont az ellenkezője igaz

fran7 2011.03.22. 22:34:59

@beebeer: Persze, csak ne tudd meg, mikor neki állok magyarázni a kenyérsütés folyamatát, s hogy mi miért kell bele, akkor néznek nagyokat, hogy ők még nem is gondoltak erre.

inga tag 2011.03.22. 22:35:43

@penelope garcia: ha még te is jó vagy valakinek az már világvége

TapOut 2011.03.22. 22:35:43

@ddendi: teljes egyetértés.
A liberalizmus nevében hatalmas károkat okoznak egyesek.

Zelefánt 2011.03.22. 22:35:58

@beebeer:
Ez semmi, én ismertem olyanokat is, akik azt az alkoholt itták, amit a repülőgép szárnyára kentek, hogy meg ne fagyjon nagyobb magasságban a lapátokat (fel/le) mozgató mechanika.

2011.03.22. 22:36:13

@penelope garcia: egyre elterjedtebb "liberálisozni".

Azért valami felelősségük van abban, hogy olyan fontos eszmék, mint pl. jogvédelem is, szitokszóvá alakult át, komoly munkájuk van benne. Lejáratták ezt is, meg a liberalizmust is.

fran7 2011.03.22. 22:37:18

@penelope garcia: Jó dolog a lustaság, különösen, ha amúgy sok dolgod van. De néha a nagy agyalás helyett két perc alatt el lehet végezni bizonyos munkákat, egy kis erőfeszítéssel.

genevieve 2011.03.22. 22:38:14

@fran7: tudod a legtöbben azért tapasztalati vagy hagyomány alapján főznek/sütnek:-)

2011.03.22. 22:38:56

@fran7: jaj, akkor te vagy az én emberem! Én képtelen vagyok csak részfeladatot csinálni, nekem el kell magyarázni a miértjét. Sőt első szavam is az volt állítólag.

inga tag 2011.03.22. 22:39:12

@penelope garcia: és ezt te találtad ki? Alkeszné, az a nem idézőjelbe tett koppintások mesterlövője.

genevieve 2011.03.22. 22:39:20

@inga tag: ezt fejezd be légyszives!

penelope garcia 2011.03.22. 22:39:30

@inga tag:

Nocsak. Rossz lenne a pszichológusok társadalmi megítélése? Ezt most hallom először.
Ó, nem is. Másodszor. Először egy nehezen kezelhető eset említette.

Szóval, azért az érdekelne, hogy az inkriminált kommentemben mi felháborítót találtál.
Persze, csak ha akarsz beszélni róla. :)

2011.03.22. 22:39:56

@Zelefánt: szerintem azok akik ezt itták (meg esetleg a Pitralont is) már nincsenek életben! :)

mama ottmarad 2011.03.22. 22:39:59

Nekem ma Éváról Tordas jutott eszembe. Valahogy nem volt önmaga. Máskor, ha neki nem tetszett valami, nem kedvesen mosolyogva puffogott, hanem dühösen, kifejezetten sértő jelzők kíséretében (tetű, görény). Nem volt hiteles alakítás ez a titkos feladat. Amúgy meg helyesebb smink nélkül összefogott hajjal.

Lijiang 2011.03.22. 22:40:14

@fran7: a villanykapcsolót is csak azután használod, hogy kiolvastál egy elektromosság tankönyvet?:P

genevieve 2011.03.22. 22:40:25

@beebeer: minden főzőiskolában elmondják a miérteket és hogyanokat:-)

fran7 2011.03.22. 22:41:21

@genevieve: Rájöttem, csak férfiként nem főzök annyit, hogy igazi rutinom legyen.

MagasMacska 2011.03.22. 22:42:51

@fran7: Jó dolog a lustaság. Régi ofőm mondta egyszer: ha egy bonyolult dolgot egyszerűsíteni akarsz, add megbízható, de alapvetően lusta emberre. Ki fogja módolni!

Lijiang 2011.03.22. 22:43:09

@fran7: főzzél színek szerint, ha nem is lesz finom, legalább jól néz ki.

penelope garcia 2011.03.22. 22:43:12

@beebeer:

Jééééééééézus! :O
Akkor nyilván nem érezted furának az életed, de most, felnőtt fejjel, nem fog el néha a pánik, hogy ezt hogyan sikerült túlélned sérülések nélkül?

2011.03.22. 22:43:27

@genevieve: érdekes gyerekkorod volt:-)

És akkor még a közeli kispatakban a gőtevadászatokról nem is meséltem! Szerintem isteni gyerekkorom volt, sajnos a fiamnak fele annyi szabadság sem jutott mint nekem az átkosban.
Mi minden nap este hétig bent maradtunk a suliban, mert a tornatanár ingyen és bérmentve addig bent volt, hogy mi használhassuk a tornatermet meg a sportpályát.
Az én fiamat kizavarták az iskolából, mikor tanítás után hóembert akartak építeni az udvaron. :(

fran7 2011.03.22. 22:43:59

@Lijiang: nem lepődnék meg magamon, ha egyszer ez is eljönne, de még nem. :)

genevieve 2011.03.22. 22:44:31

@fran7: pedig a férfiak általában jól főznek:-)

Zelefánt 2011.03.22. 22:45:19

@beebeer:
Pitralon-ivót nem láttam, de egyszer volt egy Attaché Club nevezetű jugoszláv arcszeszem, és azt a szemem előtt tolta le egy katonatársam...Úgy látszik, ez ma ilyen harcos blog.
(Ám ha a Senator arcszeszt összetöltötted Róna-kólával, mocsárzöld folyadékot kaptál, és igen illatos büfiket.)
(Lám, a csajok mindezt hogy megúszták!...)

sogeking 2011.03.22. 22:45:31

wow, egy gömbölyödő Alek pocira indul az élő:):):)

genevieve 2011.03.22. 22:45:55

@beebeer: nekem nem volt ennyire viharos:-)

de a feeling meg van nekem is, hogy mindig volt a suliban program és utána is:-)
meg az utcán csavarogtunk estig és nem volt gond belöle:-)

MegLepke 2011.03.22. 22:46:01

@mama ottmarad: jah, ez most hosszúmetéltből készült. Darabokra törtem, megfőtt. Soronként rádobáltam kukoricát, gombát, sonkát, több rétegben, nyakon öntöttem besamellel (amit mindig kedvem szerint fűszerezek), meglazítottam villával, hogy folyjon be mindenhova, tetejére sajt, mehet a sütőbe.:)

2011.03.22. 22:46:38

@penelope garcia: hát nézd, a kerozint azért már én is túlzásnak tartom. Ha belegondolok, tiszta szerencse, hogy fater nem valami atomerőműben dolgozott, amilyen barkácstípus volt tuti hazahozott volna valamennyi kis uránt dúsítani.

inga tag 2011.03.22. 22:47:21

@penelope garcia: Beszélni akarok. HA NEM NÉZED, NE ITÉLKEZZ. Ha nem tetszik valaki, akkor, helyesen fogalmazz, neked nem tetszik. De persze akkor is megtalálhatnád a pozitivumait, persze ember is kell hozzá. Játék, ki igy akar v (vagy nem) nyerni. Ki másképp.

genevieve 2011.03.22. 22:48:17

a belevalóban ma az egyik kiképző tiszt lesz bent:-)

2011.03.22. 22:48:29

@genevieve: minden főzőiskolában elmondják a miérteket és hogyanokat:-)

Igen, de én önfejű vagyok, meg szeretek is kísérletezni, én jól elvagyok ezzel, család meg jól tűri. :)

fran7 2011.03.22. 22:49:29

@inga tag: Miért érzem azt, hogy most valami olyasmit látsz bele Pennybe, ami inkább csak belevetítés? Easy!

penelope garcia 2011.03.22. 22:49:47

@inga tag:

Ha jól értelek, akkor azt akarod mondani, hogy nem tartod helyesnek azt, hogy véleményem van arról, akit nem ismerek.

inga tag 2011.03.22. 22:50:04

@fran7: nem engedném, hogy tegyen valamit. Szórakoztat.

mama ottmarad 2011.03.22. 22:50:06

@MegLepke: köszi, jól hangzik :)
Érzem az ízét a számban. Hűtött Irsais fröccsöt ajánlok hozzá.

Zelefánt 2011.03.22. 22:50:24

@beebeer:
Tolta volna befelé a házba a nagy bolond fűtőrudakat...

inga tag 2011.03.22. 22:51:27

@fran7: Ha valakibe belevetitek, projektalok az Eva. Fanny csak szorakoztat.

genevieve 2011.03.22. 22:51:33

@beebeer: az egy dolog, de te előbb a miértekre akartad a választ:-)

penelope garcia 2011.03.22. 22:51:49

@fran7:

Még nem volt szerencsénk egymáshoz.

sogeking 2011.03.22. 22:52:07

@ddendi: nem hiszem, csak figyel a test-tar-tá-sára:)

inga tag 2011.03.22. 22:52:12

@penelope garcia: Itt van az eb elásva. és a kontextusban

penelope garcia 2011.03.22. 22:53:21

@inga tag:

Aha. Értem.

Vajon te is érted?

2011.03.22. 22:53:42

@Zelefánt: a Róna kóla már önmagában kulináris élvezet lehetett leg-fel-sőbb szin-te-ken!
De ki az az agyas, aki meginni egy arcvizet??!!!

MegLepke 2011.03.22. 22:54:46

@mama ottmarad: a bort SSKK nem hígítom semmivel, de irsait nyomatok most utána.:) Egészségedre!:)

inga tag 2011.03.22. 22:55:15

@penelope garcia: Vagy igen, vagy nem. De most nem rólam van szó. Ne tessék projektálni,

mama ottmarad 2011.03.22. 22:56:02

@genevieve: majd meséljétek el ... nekem már leragad a szemem. Különösen Lepke virtuális rakott tésztája és a fröccs után. A fröccs valódi volt.

Jóccaka :)

fran7 2011.03.22. 22:56:30

@beebeer: A Rónából is volt kóla. Erre nem emlékszem csak valami zöld színű löttyre. S nem emlékszem, hogy olyan rettenet rossz lett volna.

sogeking 2011.03.22. 22:56:49

valaki zuhanyzó férfi test screenshotot kért, és nincs itt, amikor Alek zuhanyzik?!

Zelefánt 2011.03.22. 22:56:52

A szükség (szűk segg, bocs, áthúzva)
rákényszeríti a delikvenst, hogy radikális módszerekhez nyúljon.

2011.03.22. 22:57:20

@genevieve: általában érdekelnek a miértek, de mikor főzök én teljességgel meg vagyok győződve róla, hogy tudom a választ. A tapasztalat azonban néha rácáfol erre. Ilyenkor meghasonlok. Önvizsgálatot tartok. Rájövök, hogy az élet alázatra akar tanítani. Alázat.
Aztán minden kezdődik elölről. :)

Inkább melóban vagyok maximalista, képtelen vagyok részfeladatokat az egész ismerete és megértése nélkül megcsinálni.

TapOut 2011.03.22. 22:57:25

@beebeer: de jó neked, az én férjem igazi kockafej, ha valami kicsit eltér az általa vélt hagyományostól, az már nem is jó.
Pl. szerinte a sárgarépával készitett szósszal nem is igazi a lasagne, igy nem is eszi meg. Én viszont úgy szeretem.
Rég volt nálunk lasagne.

penelope garcia 2011.03.22. 22:58:00

@sogeking:

Fúúúúúúúj! Nem ALEKOT kértem, hanem valamelyik szexi katonabácsit! :DDD

Zelefánt 2011.03.22. 22:58:19

@fran7:
Mert nem vegyítetted Senator arcvízzel, azért.

sogeking 2011.03.22. 22:58:44

@penelope garcia: pedig még Ani is megnézte a szeme sarkából:)

penelope garcia 2011.03.22. 22:59:46

@inga tag:

Látom, tetszik a szó. :)
Új?

Figyelj, én nagyon örülök, hogy okozhattam neked egy kis szórakozást, de az a helyzet, hogy ilyenkor én is szórakozni vágyom. Tudod, nem vagyok szolgálatban.

genevieve 2011.03.22. 23:00:03

@beebeer: én viszont szeretek érzésből, és ösztönből főzni:-)

@TapOut: miért nem csinálsz kétfélét?:-)

mama ottmarad 2011.03.22. 23:00:46

@MegLepke: van olyan bor, amit én se, de a hűvös fröccs jót tesz a bior... emésztésemnek. Kólával sose hígítanám.

penelope garcia 2011.03.22. 23:00:53

@sogeking:

Szegény kislány. Ez a többhavi megvonás durva dolog.
Nehogy aztán rosszakat álmodjon. :D

fran7 2011.03.22. 23:01:39

@Zelefánt: A vicces az, hogy emlékszem a Senator arcvízre, de én csak a tej és Cherry Coke vegyítéséig jutottam el. Valamivel fiatalabb lehetek, mint te.

mama ottmarad 2011.03.22. 23:02:57

@mama ottmarad: neked is egészségedre Lepi :)

Kivétel 2011.03.22. 23:03:40

Most tudtam megnézni a videókat, biztos már elhangzott - és gondolom az ellenkezője is - de kénytelen vagyok kiírni magamból, hogy ez az Éva valami hihetetlenül irritáló, és egyre inkább.. egy lakatlan szigeten ki kéne tenni, ahol nem kell alkalmazkodnia senkihez, nem kell szabályokat betartania, önmaga lehet, és ezzel nem zavar másokat. Attól még lehet nagyon is sok értelme dolgoknak, hogy ő azt nem fogja fel.. nem is értem, miért gondolja azt, hogy neki nem kell alkalmazkodnia a világhoz, hanem hogy annak kell hozzá.... hát ki az isten ő.... egy utolsó senki... miért nem mondja meg már neki valaki!!??????

2011.03.22. 23:04:18

@Zelefánt: fater tuti megtette volna, a műhelyben építgette volna saját kis házikészítésű atombombáját...
Jut eszembe katonaság: a spájzunk tele volt zöld "különleges vagdalthússal" mennyiségben azt hiszem a legjobban úgy érzékeltethetem, hogy alsós voltam, mikor nagyobb kerozin bartell keretében szerezte fater a század szakácsától, már érettségiztem, mikor még tömegével volt. Azóta is keresem azt a konzervet, de nem találom, az a finom fémes íz mindegyikből hiányzik. :)
Tisztára úgy működött a sereg az átkosban, mint a 22-es csapdájában.

penelope garcia 2011.03.22. 23:05:01

@TapOut:

Én a húgomat szoktam sajnálni, mert ha gombát akar enni, akkor muszáj neki valamelyik rokonnál tennie, mert sem a férje, sem a fiai nem hajlandóak gombát tenni a szájukba.

Érdekes, hogy a férfiak és a gyerekek milyen konzervatívak tudnak lenni kaja-ügyben. Nálunk anyám folyamatosan hazudott és kommandózott, mikor valami újat akart mutatni a szakácstudományban, mert nagyon makacsul ellenálltunk mindenfajta újításnak.
Aztán ugyanezt meg kellett élnem a gyerekeimmel, a másik oldalról. :)

inga tag 2011.03.22. 23:05:15

@penelope garcia: Ez szerencse az emberiségnek. Bár soha nem lennél szolgálatban.

TapOut 2011.03.22. 23:05:36

@genevieve: :-)teljesen jogos és helyénvaló a kérdés, eddig úgy voltam vele, hogy a frásznak strapálom magam két változattal, de elöbb-utóbb úgyis ez lesz a vége.

penelope garcia 2011.03.22. 23:06:10

@fran7:

Tej és Cherry coke?
De abban hol a zalkohol???

Albino Vernyul 2011.03.22. 23:06:29

@beebeer: Szerintem tevedsz.. Az ominozus tekergetesnel nem volt kamu a rosszullet.. Lehet, hogy keveset ivott aznap, nyomelem hiany, edzettseg hiany, rossz levegoveteli technika, sok oka lehetett.. Lemerevedtek az izmai, de eroltette, ettol elkezdett hiperventillalni, attol kezdve vegeztunk.. Beci jol csinalta amugy, ilyenkor lassu levegovetel, es lenyugtatas a megoldas... Nekem is sikerul ilyet eloallitani magamnal, ugyan ilyen gyorsan.. Csak volt eszem, idoben megalltam.. Marha szar..

inga tag 2011.03.22. 23:06:31

@penelope garcia: Te tényleg pszichológus vagy?

genevieve 2011.03.22. 23:07:04

@TapOut: én általában 3 félét főzök, mert mindenki mást szeret:-)

penelope garcia 2011.03.22. 23:08:03

@Kivétel:

Ó, nem kell azt megmondani.
Vagy rájön idővel, vagy beledöglik.
Nem az a fajta, aki egyáltalán meghallja, ha valamit mondanak neki. :)

Lijiang 2011.03.22. 23:08:27

@inga tag: nem tudom megfejteni, mi ez a nagy ellenszenv. a betege voltál? vagy csak szeretnél az lenni? persze semmi közöm hozzá.

penelope garcia 2011.03.22. 23:08:56

@inga tag:

Hisz te mondád.
Ne legyek? Mit szeretnél, mi legyek? :)

fran7 2011.03.22. 23:08:59

@penelope garcia: Én óvatos duhaj vagyok. Életemben ittam összesen annyi alkoholt, mint Charlie Sheen egy lájtosabb napján az elvonóban.

Zelefánt 2011.03.22. 23:09:09

@penelope garcia:
Na és ki lenne az?
Tom Cruise -- katonai ügyész (Egy becsületbeli ügy)?
Viggo Mortensen -- kiképző őrmester? (G.I.Jane)
Michael Biehn -- hős tizedes? (Aliens)
Charlie Sheen -- újonc a Szakaszban?
Tom Berenger és Willem Dafoe -- ugyanott?
Az idősebb Sheen -- az Apokalipszis, most-ban?
Eastwood/Savalas/Sutherland -- a Kelly hősei-ben?
Bronson -- a Halál ötven órájában?
Redford/Connery/Ryan O'Neal/James Caan -- a Híd túl messze van-ban?

oriana 2011.03.22. 23:09:14

@genevieve: én inkább beintek :)
átnevelek :) eszi, nem eszi nem kap mást :)

TapOut 2011.03.22. 23:09:45

@penelope garcia: hát én az ilyenfajta lemondásra biztos nem lennék képes, ha szeretem a gombát, akkor gombát fogok enni a vacsoraasztalnál, másnak nem kell, ha nem akar, persze nekik készitenék olyat, amit szeretnek.

genevieve 2011.03.22. 23:10:48

@ddendi: nana:-)
hiszen a szeretteimnek főzök, miért csináljak olyat amiről tudom, hogy nem szereti?:-)

Zelefánt 2011.03.22. 23:11:04

@beebeer:
Ami jó Milo-nak, az jó a hadseregnek is?...

2011.03.22. 23:11:43

@TapOut: hála Istennnek, az enyém rendelkezik alapból egy hatvanas vérnyomással és vészhelyzet esetén még egy 80-as pulzust is tud produkálni.
Ezek a tulajdonságok segítik át az én konyhai kudarcaimon, igaz, alapból nyitott mindenre, ami ismeretlen íz.

inga tag 2011.03.22. 23:11:44

@Lijiang: Bennem semmi ellenszenv nincs iránta. Személyesen. ellenérzéseim vannak, ha valaki szakmaként kezel valamit ami hivatás kellene legyen. Szakmaként amit napi x órában gyakorol, aztán elfelejt mindent.

oriana 2011.03.22. 23:13:52

nahát én sem olyant csinálok, amit nem szeretnek, de nem főzök háromfélét :)
de ha épp nem olyat enne, hanem mást, akkor nem csinálok másikat :)
a párom sem szerette a gombát
aztán főztem egy olyan pörköltet... :)
azóta megeszi minden formában
kicsit erőszakos vagyok? :)
a lányom ugyanez az ananásszal
hawai pizza... már megeszi :)

genevieve 2011.03.22. 23:14:23

@TapOut: ugyan, teljesen önző okból teszem, szeretem, ha örülnek és jó nekik:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 23:14:54

Blikk: www.youtube.com/watch?v=Ef1wSl9BT7Y . Évának beadhattak volna több pozitív üzenetet!

2011.03.22. 23:15:05

@Albino vernyul: lehet, hogy igazad van. Csak abból indultam ki, hogy egyébként más állóképességet igénylő feladatokban nagyon ott van az Éva.

penelope garcia 2011.03.22. 23:15:54

@Zelefánt:

Sssssz
Egyik sem jön be.
Swarzi?
Wesley Snipes?
Vin Diesel?
Ők nem elérhetőek? :)

2011.03.22. 23:15:58

@Peter_Cs: Évának beadhattak volna több pozitív üzenetet!

De ha egyszer nem volt! :))))

2011.03.22. 23:17:46

@beebeer: dehogy az Éva. Az Anikó.
Na asszem megyek aludni, szép álmokat, tulipántos rugdalódzásokat!

Holnap különben is korábban indulok, meglesem van-e ló a szomszédban, mint ahogy SomeKing kolléga feltételezte. A ló Szandika jelenlétét igazolná. :)

Kivétel 2011.03.22. 23:18:15

Éva igénytelen, gusztustalan, önző... talán még élvezi is, hogy miatta állandóan más bűnhődik... pfujjj...

genevieve 2011.03.22. 23:18:53

belevelóban rendesen ekézik évát:-)

TapOut 2011.03.22. 23:19:17

@genevieve: tudom, ha nekik jó, akkor neked is.
Értem én :-)

inga tag 2011.03.22. 23:20:20

@penelope garcia: hát nem. de akkor hentesnek kell menni.

penelope garcia 2011.03.22. 23:21:14

@beebeer:

Csak ügyesen!
Véééééééééletlenül mindig legyen nálad fényképezőgép. :)

Na, én is megyek aludni.
Jó éjt.

Zelefánt 2011.03.22. 23:21:24

@penelope garcia:
Már ők sem mai gyerekek, de én az afféle klasszikus háborús filmekre gondoltam.
Schwarzi élő klasszikus, Wesley-t bírom, mert néha még színésznek is elmegy, de a dízel-embert kiveti a szervezetem magából.
(De egyikük sem játszott holmi igazi katonát, azt hiszem.)

TapOut 2011.03.22. 23:26:18

@genevieve: a fenébe, hogy nincs hozzáférésem, kik ekézik?

genevieve 2011.03.22. 23:27:57

vv gina, vv kristóf és nini belucci:-))

és a betelefonálok:-)

genevieve 2011.03.22. 23:29:45

most béci és ani van őrségben:-)

ani most mondja, hogy tavaly nyáron tanították a barátai uszni, mert béna:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 23:30:14

@genevieve: Katasztrófa!!!!! Béres Anett kellett volna!!!!

genevieve 2011.03.22. 23:31:13

@Peter_Cs: a menthetetlen, ne mentegesd:-)

Zelefánt 2011.03.22. 23:31:52

@genevieve:
Még jó, hogy nem feladat egy folyami hadihajó elsüllyesztése.

genevieve 2011.03.22. 23:33:17

@Zelefánt: ááá, ani vizet fakasztana a sivatagban:-)

Zelefánt 2011.03.22. 23:35:10

@genevieve:
Hát, ha a fedélzeten kezdene hüppögni, valóban veszélybe sodródna a gálya, mert azért tényleg a víz az úr.

sogeking 2011.03.22. 23:35:21

kiváncsi vagyok Béci egy éjszaka alatt át tudja -e állítani Anit a sötét oldalra:)

Ayesha (törölt) 2011.03.22. 23:36:47

Sziasztok ébrenlevők:) hazaestem:)
mai öfi kimaradt, majd elolvasom holnap, de az is lehet, hogy megnézem. Lemaradtam valami extrafontosról?

Zelefánt 2011.03.22. 23:39:58

@sogeking:
Amennyiben érzelmes húrokat penget -- hiszen B. a Villában echte facér -- megtörténhet, hiszen szegény lány egyik oldalon sem találja a helyét.
(Mármost, hogy ezen oldalok között melyik a sötét...)

Zelefánt 2011.03.22. 23:40:50

@Ayesha:
Már fegyverük is van.

Ayesha (törölt) 2011.03.22. 23:42:05

@Zelefánt: jesszus...akkor Vér és Becsület elemében van:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 23:43:29

@genevieve: Miért menthetetlen?! Szerintem pont nem az!

Zelefánt 2011.03.22. 23:46:23

@Ayesha:
Nem tűnt felvillanyozottnak.
(Ez úgy néz ki, mint én, aki /hmm.../ közepesen műveltnek tartja magát, mindaddig, amíg Madame Chauchat-val nem találkozik.)

Ayesha (törölt) 2011.03.22. 23:51:44

@Zelefánt: sérvvel való érvelés volt már? vagy csinálja a feladatokat?:)
annyira édes az az elefántocska az avatarképen. Illetve tudom, hogy te így nézel ki!

Ayesha (törölt) 2011.03.22. 23:55:36

Megjegyezném zárójelben, hogy azon a fenti képen Éva egészen jól néz ki, jól van megcsinálva a haja.

Zelefánt 2011.03.22. 23:56:40

@Ayesha:
Én a Valódi Zelefántot (v.ö.: Ormi) szerettem volna kirakni, de pont aznap kaptam egy kollégámtól ezt a képet, s nem volt szívem, ezt a kis jószágot kiebrudalni.
Csodalény.

Ayesha (törölt) 2011.03.22. 23:58:33

@Zelefánt: nagyon nagyon édes!!!!Ne is ebrudald ki:)

Zelefánt 2011.03.22. 23:59:05

@Ayesha:
Éva jól nézne ki, csak túl zajosnak született.
Ám ez a katonásdi nem az ő műfaja, aligha lesz belőle Éva főhadnagy.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 00:00:57

@Zelefánt: Nem baj, majd ott lesz Herr Flicknek László barátunk. :D
habár Alek inkább passzolna Herr Flick karakteréhez...
viszont most olyan magas szintű álmosság vett rajtam erőt, hogy le is fekszem. Jó éjt:)

Zelefánt 2011.03.23. 00:01:01

@Ayesha:
Százhúsz kilós csoda.
Csak legalább annyi évig is éljen.

Zelefánt 2011.03.23. 00:02:51

@Ayesha:
Én is lemerültem.
BÚÉK!
(Mindenkinek.)

Albino Vernyul 2011.03.23. 00:04:06

Nah... Ma az orbodet adjak, mar amikor..:) Aniko/Beci a soros.. Beci fejtegeti, hogy O ugyan nem feltekeny Alekra, de azert, hogy mindent szavazast O nyer az...... Erre Aniko, de en feltekeny vagyok, bevallom.. Kintrol bekiabalas "Alekooosz", erre Ani "Na meg Ok is, mi a faszomnak vagyunk mi itt.." Panikgomb, sotetseg.. Miutan visszajott, Ani epp azt fejtegeti, hogy milyen mar az, hogy szetdobaljak a cuccaikat, az egyik ficko stikkes, latta az arcan, hogy elvezi.. Mar azt is nehezen birta, hogy anno szolga volt a regi jatekban, akkor ez.. Panikgomb.. Kep vissza.. Beci panaszkodik, hogy Eva az o torulkozojet hasznalta, Gigi latta.. Mindenki panaszkodik, hogy gombas, csak Anit nem hallotta meg, erre Ani mondta neki, hogy neki is van labgombaja.. Erre Beci, hogy milyen ez mar, O a faszat toroli bele, Eva meg a pinajat ezutan.. Panikgomb.... Azota semmi....:))

Albino Vernyul 2011.03.23. 00:12:32

Alakul, azert neha van adas is...:)

Atok 2011.03.23. 00:16:59

@Albino vernyul: En ugyan Alekosz fan vagyok :) , de azert szerintem mar kicsit frusztralo lehet a tobbieknek, hogy minden szavazast az Alekosz nyer. Meg szerencse, hogy nem kuldik be nekik a szamokat is - Aleknak egyedul tobb szazaleka van mindig, mint az osszes tobbinek egyutt. Laciek, hogy orultek a kulturcsurhe 72%a miatt, de nem tudom leesett-e nekik, hogy csak az Alek miatt lett az a 72% 72%.

dr. gernika 2011.03.23. 00:21:33

@tornapipő: Végülis ez már mindent elmondott rólad.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 00:22:12

@Albino vernyul: Alapszinten meghagyhatták volna mindannyiuk tisztálkodási cuccát! Az ÁNTSZ mit szól ehhez a gombatenyészethez?!!!

pong a ping 2011.03.23. 00:26:40

@Peter_Cs: meghagytak, csak Eva cserelte fel a torulkozot, ha minden igaz.

Albino Vernyul 2011.03.23. 00:28:07

Hat, ezt mar nem meselem, tul hosszuak a parbeszedek.. A lenyeg, Ani szokas szerint bizonytalan onmagaban, Beci ur meg atment pszichomokusba, es gyurja a lelket.. Ani meg az onismeret.. Azt mondja itt valik felnotte, annyi dolog tortent itt bent... Bejott az a kis affektalo picsa, es mar teljesen mast gondol az akkori onmagarol.. Az utobbi idoben ugy latja, hogy Bela egyre tobbet elerzekenyul, kiderult, hogy van szive.. Remelem valaki veszi.. Megy a lelkizes ezerrel..

Atok 2011.03.23. 00:47:52

Aniko szerint, Pesten nem biztos, hogy megismerik majd oket.

pong a ping 2011.03.23. 01:03:24

Hat az elmult jo felora kb 15 perc panikgomb es 15 perc beszelgetesre oszlott.
Arrol beszelgetnek bela es Ancsa, hogy mi var rajuk odakinn. Ancsa kivancsi az uj zenekre, es fel tole, hogy ki fogjak nevetni azert, mert olyan szamokra fog bulizni, amiket mar mindenki mas un, mert neki uj. De majd azt fogjak mondani, "ah, remlik, mar hallottam".
Aztan toprengenek, hogy uj reklamok jonnek, uj musorok vannak a teveben, stb.
Annyira elbutultak, hogy alig emlekszenek vezeteknevekre, vagy keresztnevekre. 20 eves ismeros kapcsan is mar gondolkodni kell a neven. Bezzeg a Megasztar es a X-Faktor minden versenyzojet ismerte nevrol, mert a bekoltozes elott minden hetvegen azt neztek a baratnojevel. Es meg azt sem tudjak ki nyerte meg.
Ancsa szerint Pesten alig fogjak oket megismerni, ellentetben videken talan felismerik oket. Erre bela kontrazott, hogy valami tancos(?) csapat 7-8. lett a korabbi Csillagszuletikbe, es megis rajongok futottak utanuk valami fellepes utan. Es ha azt nezi - bela szerint - hogy a Csillag csak heti egyszer ment, akkor oket, heti het alkalommal nezve, szinte mindenki fel fogja ismerni. A kerdes csak az, mihez kezdenek a hirnevvel. Ancsa sajat bevallasa szerint lehet alkalmatlan lesz erre a dologra.
Volt szo baratokrol, baratnokrol. Ani mindig is irigykedett azokra, akiknek van valakijuk, es talalkozhattak evfordulokon, valentin napon, karacsonykor stb, mig hozza "csak" a feltestvere jott, egyszer. Erre bela elmagyarazta, hogy oke, jo dolog volt talalkozni a bnojevel, viszont a vegen az elvalas annal szarabb volt, es nagyon taccsra vagta. Es kulonben is, alig tudtak mirol beszelni, mert feltek, hogy tiltott info miatt kizarjak.
Votl meg szo arrol, hogy a galan lattak a tobbi villalakot, es mindenki milyen boldognak tunt. Ancsa szerint nagyon szar lehet, kiesni es teven nezni tovabb a musort ugy, hogy elotte 4 honapig ott elt o is. Erre mondta bela, hogy nyugi, mire ok kiesnek, max 1 honap lesz hatra, nem 3-4 mint az elso kiesok eseteben.

Roviden ennyi, valoszinu bovebben benne lesz az osszefoglaloban, mert nagyon nyomogattak a panikgombot.

Lenyegeben Ancsa probalja kihasznalni a 3 orat, es vegre nyugodtan beszelni belaval, ugy, hogy nincs a kozelben a gigi sem az erzsi, hogy kozbeszoljon. Mas kerdes, hogy csak tiszteletkoroket futnak mindketten.

pong a ping 2011.03.23. 01:14:48

Ancsa fel, hogy nem lesz eleg ideje a regi barataira, ha vege a VVnek. O ugy szeretne, ha visszakapna a regi eletet, es ahhoz jonne a jatekkal szerzett uj elete.

Bela szerint forditva lesz, teljesen uj elet fog kezdodni, es majd emellett vissza lehet tekinteni a regi eletre, ha lesz ra ido.

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:14:59

Ahanyszor raall az agyam a temara, panikgomb.. Vajh abban mi annyira titkos, hogy Ani mit gondol a barati kapcsolatairol a VV utan...?!

Desperatefan14 2011.03.23. 01:17:35

Nem azért hogy Évát védjem, de vannak titkos feladatok, sztem az RTL megvárta, hogy ki akad ki a legjobban és Éva kapta azt a feladatot hogy mindig miatta szívjon a többi... azt az ágyonfekvést már nem csinálta volna, főleg nem kiválasztás előtt. Most gondoljatok bele ha mindenki csinálná szó nélkül, én biztos hogy előbb-utóbb megunnám de sztem nem én vagyok az egyetlen.

pong a ping 2011.03.23. 01:19:01

@Albino vernyul: Vszinu elrakjak ezeket a kepsorokat, mert benne lesz vagy a mai osszefoglaloban, vagy egy kesobbi parbaj-kivalasztas miatt jo lesz idezni, hiszen egesz jol elvannak most. Amolyan aranytartalek. De hogy akkor miert adjak vissza 1-2 percre, csak a joeg tudja.

Siralmas az online kozvetites hetek ota, mar-mar jobb lenne, ha egyszeruen nem lenne es kesz, inkabb nezze mindenki a szerkesztett es osszevagott anyagot, mint egy brazil szappant, aztan csokolom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 01:21:09

@Desperatefan14: A Tordasnak a lábmasszírozása is az volt. Ez is nagy valószínűséggel az! Titkos feladatok nélkül kellene játszani!

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:22:16

Amugy hihetetlenul bizonytalan a csajszi onmagaban, es gyakorlatilag mindentol fel.. Jo, ezt eddig is tudtam, de minden mondatat azzal kezdi, hogy felek.. Ezert is keres mindig kulso tamaszt.. Csak ott meg mindig mellenyul..

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:24:05

@Peter_Cs: Ne eljetek bele magatokat, Eva azt hozza, ami... O ilyen..

Desperatefan14 2011.03.23. 01:24:25

@Peter_Cs: Igazad van anélkül kéne, de akkro ki csinálná a műsort? Gigi meg Laci ahogy a parancsnokoknak nyalnak? Éva nélkül ez a hét semmi lenne... de tényleg. Lehet azért is van ez, hogy mégcsak véletlenül se legyen más a kiválasztott.

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:26:13

@supern0va: Inkabb legyen kesleltetve 1 nappal az osszefoglalo utan, de egyben.. Ez igy gaz.. Mondjuk a tegnapi 6 oraban horkolasnal azert jobb..

Desperatefan14 2011.03.23. 01:26:17

@Albino vernyul: Sokan mondják hogy Éva nyal Gigiéknek sokszor kiválasztás előtt. akkor kiválasztás előtt miért csinálná ezt? á nem hülye ő... még amit ma csinált oké, de amit holnapra mutattak az már túlságosan megjátszott. Ennyi erővel a Ráczok is kaphatnának büntit mert játszpttak a fegyverekkel... amikor emgmondták hogy nem játék.

pong a ping 2011.03.23. 01:26:19

@Desperatefan14: Eva nagyon erosnek tunik a bentieknek. Napok ota olyan smseket kap, amilyet csak Alek meg Aniko szokott kapni. Emiatt picit batrabb szerintem, es amugy is, neki a vilagon senki sem parancsol. Nem hiszem hogy fel a kivalasztastol, mert amig benn van erzsi, addig a kovetkezo parbaj setagalopp neki is, meg Ancsanak is. Igy aztan lazadhat nyugodtan, miatta szivnak a tobbiek? Na bumm :)

A gond akkor lehet maximum, ha beszol a szerkesztoseg, hogy a sorozatos parancsmegtagadas (feladatok nem teljesitese) miatt kizaras is szoba johet, mint Szandranal. Addig nincs gaz.

De szerintem Eva is abba fogja ezt hagyni hamarosan es csinalja rendesen a dolgokat, de most meg elvezi ezt a szituaciot, es legyunk oszintek, ha nem ezt csinalna amit csinal, az lenne a furcsa. Ez igy Eva :)

pong a ping 2011.03.23. 01:27:57

@Albino vernyul: Igen, ezt javasoltam en is tegnap "odaat", hogy legyen 24-36oras csuszassal egy nonstop stream, es aki akarja, ismetles jelleggel megnezhezi amit akar. Addigra mar lehozta a blikk, lement a teveben, es a kiseromusorok is kitargyaltak. De ez csak egy kosza gondolat volt, a rideg valosag mas.

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:30:38

Ketsziku, vagy egysziku.. Panikgomb.. Biztos a sexualis tartalom miatt...:)

Desperatefan14 2011.03.23. 01:31:02

@supern0va: Elfogadom ebben is van igazság, gondolom hogy alapból ilyen csak sztem még mondják is neki hogy csinálja. Egyébként sztem az RTL már csak azért sem zárna ki senkit ha nem muszáj, lásd ahogy Szandikánál is volt, mert előbb vége lenne a műsornak.

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:36:25

@supern0va: Ja.. Mondjuk csendesen megjegyzem, mostanaban mintha tobb lenne az ertelmesebb ember odaat, mint az elejen.. Egy darabig ra se neztem, mert ment a ciganyozas, tuskosag...

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:50:14

Aniko alig iszik, ne kelljen annyit WC-re jarnia.. Beci magyarazta neki, hogy ez nem jo, mert ez meg az.. Ha mar akkor se ivott, mikor volt a bicajos feladat, nem csoda, hogy nem birta, azthiszem reszben betalaltam... A higenia emlegetesenel elvettek.. Akkor befejezem, ruhelli, hogy ennyi ember utan kell a WC-re ulnie, inkabb szomjanhal...

Albino Vernyul 2011.03.23. 01:58:02

Azon rohogcselnek, hogyha Eva/Jezy lesz parban, akkor nem tudnak majd beszelgetni, Beci szerint Jerzy biztos kinyitja majd az ajtot Evanak...:)
Aniko azon huledezett, hogy Beci, meg Gigi allva nyomtak vegig az orseget, es holnap megint jonnek a tabornokok, amit jo vot elfelejteni egy darabig...

Albino Vernyul 2011.03.23. 02:51:47

Na oruljetek, szegeny Ani mar kibeszeli Alekot..:) Most meg nem kell orkodnie, azt szavaztak meg neki.. Az Alek hivo szavazatrobotok biztos szetszedik szegenyt.. Ekkora hibat elkovetni, mit az online szavazasos szarsag, gyakorlatilag azt ertek el vele, hogy mindenki elkonyvelte bent, hogy Alekosz nyer.. Ilyen jatekban, ez szarvashiba.. Itt a videjo...:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/0/jVnhUvsDJ54

Albino Vernyul 2011.03.23. 02:59:30

Ahogy elnezem, 5-ig nemigen lesz panikgomb, Jerzy/Eva nem sokat fognak beszelgetni... Eva a szemebe huzta a sapit, ha nem fog igy elbobiskolni, azon csodalkoznek..

Bredan 2011.03.23. 06:05:15

Karbantartás van a villában? Vajon ki kit tart a karjában? Alekosz Évát, miközben Éva alszik és nem veszi észre, hogy orvul ölelgetik?
Vagy Éva csak úgy tesz, mintha nem venné észre, mert nem akarja, hogy Ádámkája rosszat feltételezzen? :-)

De nem értem, miért a karbantartás? Elkopott a sokat használt "közvetítés hamarosan folytatódik" tábla? Vagy az RTL stílust vált?
Egyvalami tény: az állítólagos online adás jelentősen többet van offline-ban, mint nézhető állapotban.

pong a ping 2011.03.23. 08:12:18

@Albino vernyul: Ha pontosak akarunk lenni, nem konkretan Alekkal van baja, hanem hogy minden szavazast o nyer, mar-mar automatikusan.

Albino Vernyul 2011.03.23. 09:20:59

@supern0va: Persze, en ertem, Te erted, de a video cime mar beszedes, amit felraktak.. Ott Bela mond negativat Alekrol, Aniko a szavazasrol.. De a cim szerint Aniko beszeli ki Alekot.. Szoval most ez fog raragadni.. Ez van..

Albino Vernyul 2011.03.23. 09:49:32

@Bredan: A VV oldalt piszkaltak.. A kozvetites a kulon linken ment tovabb.. Igaz az Aniko/Bela orseg alatt a panik gomb nagy munkaban volt (gyak. vegigbeszeltek a 3 orat, igaz alig lattunk belole valamit)... Az Eva/Jerzy parosnal meg nem... Igaz, Ok gyakorlatilag nem kommunikaltak mig lattam..

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 09:51:54

Jó reggelt gyerekek:)
micsoda jó kis műsort találtam az ÁTÉVÉN...

Albino Vernyul 2011.03.23. 09:52:07

A web valyogvilla nepe.. Mindenki alszik..?!

Albino Vernyul 2011.03.23. 09:53:06

@Ayesha: Porno, vagy rajzfilm..?!;))

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 09:54:57

@Albino vernyul: érdekes lenne Juszt Laci bácsi poreszban:D:D:D
a tévé ügyvédgjét nézem:)

Albino Vernyul 2011.03.23. 10:01:08

@Ayesha: Az meg letezik..? Nohat.. Azt hittem, mikor kiraktak a kozszolgalatirol, akkor befejezte..

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 10:03:58

@Albino vernyul: igen, én is most láttam:) odakapcsoltam, erre megjelent Ő:D

rianna 2011.03.23. 10:15:19

@Ayesha: ez jólesett, köszi:)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 10:17:08

@rianna: az írásbeli kommunikáció hiányossága, hogy nem tudom, ki mikor ironizál:D

rianna 2011.03.23. 10:20:07

@Ayesha: nem irónia volt, bóknak vettem :D

Albino Vernyul 2011.03.23. 10:20:19

Reggelt holgyek..
Ugytunik az RTL-nel elindult a pozicionalas a parbajokra, Gigi erotika kiallitasos, meg fetispornos dolgai bekerultek a Blikkbe.. Raadasul a kiskorusagaval is kevernek.. Mondjuk az utolso 2 napban, valamelyik sms-es Blikkben, volt egy uzenet az alszentsegukrol.. Gigi fel is huzta a szemoldoket, hogy mi ez.. Az volt az eloszele a cikknek..

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 10:21:32

@rianna: jól van:) ennek örülök:)
na kapcsolok át a Story tévére. Mingyár gyön a Farm ahol élünk.
:D:D:D
(arról egy hogyvoltot nem akar írni valaki?:D:D:D)

rianna 2011.03.23. 10:44:38

@Albino vernyul: ügyesen manipulálnak, azt meg kell hagyni...:) De Gigi tényleg azt hitte, hogy nem kerülnek elő ezek a dolgok?

@Ayesha: én a Flört c. filmet nézem. Nem rossz, de a legérdekesebb eddig benne az, hogy Nicole Kidman és Thandie Newton milyen fiatalok (91-es film).

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 10:47:25

@rianna: most szereztem meg a Nő kétszer-t. Nagyon tetszett az a film, szintén nem új.

mézescsók 2011.03.23. 11:11:51

@nyuszómuszó: Egyetértek.Még hozzátenném, eleve úgy állt a héthez, hogy juszt is nem csinálja meg a dolgokat, mert neki aztán ne parancsolgasson senki, azt az egója nem bírja.
@Albino vernyul: Olvass pontosabban. Az online-t nem nézem. A az összefoglalókat igen és olvasom is.
@Peter_Cs: Nem a szex fontosságát tagadta, hannem arról beszélt, hogy nem akarná nyilvánosan. Ezzel nem csinált s...get a szájából, mert van az úgy, hogy változnak a dolgok. Ha meg anyukája azt nyilatkozta, hogy nem tudta, hogy mi történt Jerzyvel, akkor nem nézte az adásokat! Egyébként tökmindegy, hogy volt-e szex, mert ha nem lett volna, akkor most lefap....nák.
@beebeer: A motoros zsaruk sem rosszak!
@tornapipő: amikor bekerültek a villába, nem írtak alá valamilyen szerződést arról, hogy "játszanak", a megszabott feladatokat teljesítik? Mert ha igen, akkor szerződést szeg. Arról már nem is beszélve, hogy nem vall marha nagy jellemre a többi rovására vagánykodni. Amit eddig kértek tőlük a kiképzők, nem volt megalázó, emberfelettien nehéz, vállalhatatlan. Miért olyan nagy érdem hülyén megcsinálni az ágyat, stb., amikor ugyanannyi fáradsággal akár rendesen is lehet? Ha otthon nem 2/3-ra van hajtva a takaróm, kit érdekel? Ha a kiképzők viszont ettől boldogok, akkor meg miért ne tegyem őket boldoggá, főleg, ha nekem nem kerül semmibe?
Ez pont úgy műxik, mint az életben. Számos olyan dolgot kell csinálnia az embernek, ami eszébe nem jutna, de ha ettől megy előre a világ, akkor hajrá!Lehet, hogy a lázadók voltak a nagy változások előidézői, de ez azért nem forradalom.
Jó érzés, ha utálnak és félnek tőled, a vezéregyéniségtől? Kielégít?
@Doktor Kotász: Azért, mert arra szerződtek oda, hogy megcsinálják azokat a feladatokat, amik a játék részei. Függetlenül attól, hogy tetszik-e nekik vagy sem, hogy idiótaság-e vagy sem. Más meg arra szerződik, hogy pék lesz és kenyeret süt, megint más arra, hogy jegyet árul a moziban, stb. Ennyire egyszerű ez. Ha hülye a játék, az nem a játékos hibája. Azt viszont már engedtessék megjegyezni, hogy nem fegyverrel kényszerítették őket a Vv-be és a feltételek vállalására. Ahogy Béci mondta egyszer (Éva Jerzy elektromos cigijének keresése kapcsán kivert balhéjakor): "b....meg, nem adják ingyen azt a k... főnyereményt".

_most_ 2011.03.23. 11:52:53

@mézescsók: Ez egy tévéműsor, aminek fontos elemei a konfliktusok. Szerintem az rtl se örülne, ha mindenki szó nélkül teljesítené a feladatokat. És a főnyereményt sem az kapja, aki a legjobban megérdemli, ez nem szeretettábor :)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 11:56:30

@lami83: eddig a főnyereményt az kapta akit a nézők megsajnáltak. Pl Szabit az első vévében a bentiek rühellték, a nézők szerintem megsajnálták. A Miló gyerek se volt egy nagy lumen, de megsajnálták, mert jaaaaj szegény vajdasági(?) kisfiú. Talán a Vitkó Laci volt kivétel, de az meg jól rá is baszott a nyereménnyel.

dr. gernika 2011.03.23. 11:57:48

@mézescsók: Teljes mértékben egyetértés, ezért szoktam elgondolkodni néha, hogy Évának volt-e már valaha normális munkája, valamint hogy lesz-e ezután...

dr. gernika 2011.03.23. 12:01:18

@lami83: Szerintem maga az együttélés ténye teljesen idegen és eltérő jellemű emberekkel generál épp elég konfliktust, a feladatokban való részvétel nem lenne szabad, hogy kérdés legyen. Egyértelmű, hogy nem az nyer a végén, aki mindegyikben a legjobban teljesít, hanem aki eközben a legnépszerűbb.
(írtam ezt a manipulálatlan műsor szellemében, aztán majd meglátjuk mi lesz, de ha manipulált is, akkor sem kellene erre senkinek sem odabent rájátszania)

Atok 2011.03.23. 12:09:35

www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/0/jVnhUvsDJ54

Hehe, az a bekiabalas Aniko szovege utan, mintha csak rendezoi utasitasra tortent volna :D

dr. gernika 2011.03.23. 12:11:07

@Ayesha: Vitkó Lacit is rühellték, mikor bekerült. Azt a VV-t kivételesen néztem és tisztán emlékszem, hogy első este be nem állt a szája, és nem vette észre, hogy már a többiek unják, valamint frusztrálja őket, mert beképzeltnek tartották. Szerintem nem volt az, csak kicsit irritáló volt a stílusa. Később már kicsit feljebb küzdötte magát odabent is, de eleinte hasonló varánuszarcokat kapott, mint most Alekosz.

_most_ 2011.03.23. 12:12:08

@gernika: Éva rész vesz a feladatban, a maga módján. És amíg, nem teljesen passzív, mint Szandika volt néha, addig nem szeg szabályt.

fran7 2011.03.23. 12:13:45

@Ayesha: Szabit részszint ok nélkül támadták a többiek, ezért nem volt nehéz megsajnálni. Meg okosabb is volt mint a többiek. Milo magyarországi szerb családból származik, ő azért nyert, mert Leo egy ponton túl elviselhetetlen volt a folyamatos Évicával való egymást marcangolásával. Vitykó Laci meg abban a közegben a legnormálisabb volt. Mondjuk ez jellemzi azt a szériát is. Nagy Ó Anikóval szemben nyert, akivel szemben bárki nyert volna.

Atok 2011.03.23. 12:14:42

Ez a feladat is Eva miatt nezheto - legalabbis szamomra. Inkabb megnezem, ahogy Eva osszebalhezik a kikepzokkel, mint azt, hogy Gigi vagy Laci szo nelkul lenyomja a 2500000 fekvotamaszt.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 12:19:47

@fran7: na. Akkor ennek analógiájára kit mondasz a mostani széria nyertesének?:)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 12:20:46

@gernika: jaja, emlékszem, hogy harsány faszi volt, meg állandóan azzal a bongyorhajú Balfácánnal mulatozott ilyen esztrádműsoros operettslágerekre.

_most_ 2011.03.23. 12:23:11

@Atok: Egyetértek, ha nem lennének ilyen büntetések, nem is lenne teljes a katonásdi feeling.

fran7 2011.03.23. 12:27:30

@Ayesha: Ha kicsit stabilabb lenne, akkor az Anikót. Ha most tudna hozni egy jó átlagot, akkor bármi lehetne. Amúgy Alekosz fog nyerni, mert folyamatosan szembe álló volt egy kisebb csoportban, s nem nagyon esik ki a szerepéből. Azért a retek általában azt hozta ki győztesnek, akiről bizonyos szempontból mindenki azt mondja, hogy megérdemelte. Emlékszem a VV1 katartikus pillanata volt, amikor Szabi nyert, pedig Majka is kedvelhető volt a számomra.

dr. gernika 2011.03.23. 12:28:48

@lami83: De megszegte a feladat szabályait.
Az olyan apróságokról nem is beszélek, hogy visszadumált, mikor figyelmeztették, hogy valamit nem csinált meg rendesen. Szerintem ritka hülye nő, hogy ezt a demo-katonaságot is a szívére veszi. Poénnak kellene felfogni, a katonák direkt azért ütnek meg ilyen hangnemet, hogy leszokassák az embereket a fölös körökről, valamint az egonak sem sok szerepe van ebben a hivatásban. Mégis hogy nézne ki egy olyan hadi parancs, hogy "Mélyen Tisztelt Százados úr, amennyiben ideje engedi, legyen szíves vezényelje az embereit ide és ide, erre és erre a feladatra. Megfelel ez Önnek? Amennyiben észrevétele, kérdése, ellenvetése merülne föl, jelezze bátran itt és itt. XY Tábornok"

Arról nem is beszélve, hogy az a hangnem, ami Évike picinyke lelkét olyan mélyen sérti, naponta többször hagyja el az ő szájacskáját mások felé, időnként némi nyállal kísérve.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 12:30:05

@fran7: Én akkor nagyon kedveltem Majkát,neki is drukkoltam és nagyon fura volt, hogy nem ő nyert. De hosszútávon mégis.

fran7 2011.03.23. 12:36:10

@Ayesha: Szerintem ezért engedték meg, hogy Szabi nyerjen. Így két embert nyertek a csatornának Szabi elmolyolt a lakberendezési műsorban. Majka meg minden másban.@Atok: Évában az a jó, hogy a kiképzők vele vannak elfoglalva, addig a többieknek se kell annyira odatenni magukat. Ha nem lenne Éva, akkor egyre nagyobb teljesítményt kellene produkálniuk.

genevieve 2011.03.23. 12:42:31

@fran7: gondolod, hogy a kiképzőknek nem mondják meg előre kire másszanak rá, mit csináltassanak velük, stb., stb?:-)

nekik ez csak egy munka és nem szórakozás:-)

_most_ 2011.03.23. 12:44:20

@gernika: Azzal mondjuk egyetértek, hogy milyen alapon kéri ki magának, ezt a hangnemet, mikor ő se túl kedvesen beszél másokkal. Köpni, meg csak egyszer köpött, megesett ez focistákkal is, például Totti :)

Mivel ez csak egy demo-katonaság, gondolom nem fognak háborúba menni, így nyilván a feladat célja se az, hogy valódi katonákat képezzenek belőlük, így ezt a hangnemet is joggal érezhetik indokolatlannak.

pong a ping 2011.03.23. 12:47:35

@gernika: Nem szegte meg. Ez most Jatek a jatekban. Vegigcsinalta amit kell, es a katonai jatekhoz ez is hozzatartozik, hogy valaki lazadjon. Akkor szegte volna meg, ha nem veszi fel a katonai ruhat, egesz nap csak ult volna a kinti asztalnal, es a vilagon semmi reakciot nem mutatott volna a katona-het iranyaban. Ahogy tette azt Szandra az iskolai heten.

Eva csak megcsinalja azt, amit az emberek tobbsege nem mer (munkahelyen, vagy iskolaban), hogy nemet mondd, ellenall es szembeszall a parancsokkal. Most ez egy jatek, megteheti meg par hetig. Erdekesebb is, mint korbe-korbe futkarozo embereket nezni orakon keresztul.

Remelem lesz egy paintball verseny a villa melletti teruleten, egy direkt erre a celre kialakitott saros, akadalypalyan, amolyan heti zaraskent :)

fran7 2011.03.23. 12:54:19

@genevieve: Igen az arányt nem ismerjük, sem azt, hogy milyen forgatókönyvet tártak a kiképzők elé, s ők mennyire tartják magukat hozzá. Szerintem egy átlagos kiképző tiszt 2 percen belül levágja kivel lesz gondja.

genevieve 2011.03.23. 12:55:02

@supern0va: ha szembeszáll a parancsokkal akkor nem szegi meg?:-D

genevieve 2011.03.23. 12:56:48

@fran7: biztos vagyok benne, hogy a két pasinak az a feladata, hogy ordibáljon és szivassa őket:-)

pong a ping 2011.03.23. 12:58:30

@genevieve: De, de nem a VV szabalyait szegi meg, hanem a "jatek a jatekban", vagyis a jatek-katonasag szabalyait.

Hulye pelda, de ha leulnek mondjuk kartyazni, es valaki csal benne, akkor ot sem kell egybol kirugni, csak mert csalt a kartyaban. De ha emiatt valaki pofanvagja egy sutotokkel, akkor az mar a VV szabalyait szegi.

Eva csak hozza a formajat. Hozzateszem, biztosra veszem hogy be/megtorik ez a fajta "ellenallasa" es beall a sorba nagyon hamarosan :)

genevieve 2011.03.23. 13:00:30

@supern0va: mivel ez a játék a vv-n belüli játék, igy annak a szabályait szegi meg..

azért mert ez most katonásdi ne gondold azt, hogy más mint pl. a tanulós vagy zenés hét, vagy bármilyen eddigi feladat!

Atok 2011.03.23. 13:03:00

@genevieve: Nem lattam, hogy megszegte volna a VV szabalyait. Mint elottem mar leirtak, o is jatsza a kiskatonat, csak o epp mas katonat alakit mint a tobbiek :) O jatsza a tokos katonat, aki nem fel beszolni a parancsnokanak

csicserierika 2011.03.23. 13:03:07

@fran7: Ágica volt az a lelkem, hát lehet őt feledni ?:)

genevieve 2011.03.23. 13:06:54

@Atok: nem figyeltél rendesen:-)

béci felolvasta, hogy a katonai héten a vv átadta a parancsnokságot a katonáknak:-)

tehát a villalakók KÖTELESEK! teljesiteni mindent amit mondanak nekik...

pong a ping 2011.03.23. 13:09:01

@genevieve: Nem gondolom. Ugyanolyan szituacios jatek mint eddig, csak a tema mas, ez vitan feluli teny.

De lehet teljesen rosszul latom a dolgot, elfogadom. Talan picit elfogult is vagyok (bar nem "kedvencem" az Eva) De oszinten, Eva olyan dolgokat csinal most meg, amelyet en nem mertem anno sksz alatt. :) Talan ezert szimpatikus a "lazadasa", es elfogadhatobb mint a Szandi fele iskolas het es az azt koveto - majdnem - kirugas.

genevieve 2011.03.23. 13:10:15

@supern0va: azért mert ha te csináltál volna ilyeneket annak tényleg komoly büntetés lett volna az eredménye...itt ő tét nélkül játssza az agyát:-)

rianna 2011.03.23. 13:12:14

@lami83: a katonás játéknak az a lényege, hoyg úgy csinálunk, mintha katonák lennénk. Ha a kiképzőtiszt rózsaszín levlapon, egy szál piros rózsa kíséretében megkérte volna volna Évát, hogy nyomjon egy fekvőtámaszt, azt már nem lenne katonaság.
Attól, hogy nem mennek igazi harcba, még úgy kéne viselkedniük, mintha...)

genevieve 2011.03.23. 13:12:49

@csicserierika: ha most azt irod ő volt a kedvenced én a kardomba dőlök:-D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:15:56

Kötelesnek szerintem nem köteles, ezért is van ott a fogda:)

genevieve 2011.03.23. 13:16:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ha nem lenne köteles, akkor nem is büntethetnék fogdával:-)

dr. gernika 2011.03.23. 13:18:45

@lami83: Szerintem meg nincs a hangnemmel semmi baj, mert ez egy játék, annak szól, nem nekik személy szerint. Kicsit sarkítva ez olyan, mintha színpadi próba közben a fériszínész szövege szerint lekurvázza a színésznőt, az meg magánemberként is megsértődik.

@supern0va: Ha az a feladat, hogy az éjszaka meghatározott óráiban adott ponton őrködjön fegyverrel a kezében, akkor igenis megszegi a játék szabályait, ha leteszi a fegyvert, elhagyja a helyszínt és elmegy cigizni. Ok, hogy ez csak demo és játék, de ilyen hozzáállással gyanítom, hogy Éva élesben is megtenné ugyanezt, az pedig a társai életébe is kerülhetne. Mennyit kellett őrködniük, 2 órát? Tudta előre, ne mondja már, hogy arra nem lehet lélekben felkészülni, és kibírni, vagy ha annyira nem megy, kérni egy nikotinos rágót...
Azt persze nem várom el, hogy emiatt a villából rúgják ki, de a heti feladat keretein belül igenis megérdemli a büntetést. A kollektív büntetés pedig azért volt jó, mert ezt később a többiek érzelmi elfordulással, és -valószínűleg falkában támadással- fogják megtorolni. Elsőre igazságtalannak hangzik, de hosszabb távon jellemépítő hatása van. Nem ártana már némi bűntudatot kicsikarni a kazalból.
Amúgy az napnál világosabb, hogy max. csak jövő szombatig fog a villában hisztizni, ezen a héten rákerülnek a jelek, kiviszi Jerzyt aztán majd jó nagyot koppan, mikor ellene is kint marad.

lac64 2011.03.23. 13:18:54

@genevieve: Szép napot mindenkinek! Elnézést, hogy beleszólok, de Éva szerintem sem a VV szabályait szegte meg. A két kiképzőnek kell különböző eszközökkel elérnie (mint ahogy ez az igazi katonaságnál is így van), hogy Éva teljesítse a feladatát.
Egyébként ezzel valamennyire analóg, amikor Jerzy közölte Évával, hogy márpedig ő nem fog takarítani, és Éva elment mószerolni, akkor a kiképző is azt mondta, hogy oldja meg Éva saját maga a problémát.

genevieve 2011.03.23. 13:20:30

@lac64: mint az előbb is irtam, a vv "átadta" a lakókat a katonáknak:-)

senki nem figyel mi történik bent?:-)

egyébként szép napot:-)

Atok 2011.03.23. 13:20:59

@genevieve: Ha ugy lenne, ahogy mondod akkor a fogda helyett az utcara kuldenek oket. Ez is a jatek resze, tudtak ok jol, hogy mi lesz Eva reakcioja, De vegul is csak nekunk jo :)

pösze 2011.03.23. 13:21:50

unom ezt a hülye blogot, aki nem úgy táncol ahogy a többség fütyül állandóan kiközösítik. szemét világ.

genevieve 2011.03.23. 13:22:25

@gernika: a próféta szóljon belőled:-D

genevieve 2011.03.23. 13:23:33

@Atok: persze, hogy tudják, azért csinálják:-)

fran7 2011.03.23. 13:24:38

@pösze: pipő te vagy az? PetiCsé sincs kiközösítve.

rianna 2011.03.23. 13:26:39

@lac64: nem hiszem, hogy az igazi katonák preferálhatják egyik vagy másik kiképzési módot, vagy ilyen szinten érzékenykedhetnének. Végülis ez nem óvoda, hogy minden delikvenssel különbözőképpen kell bánni :)

genevieve 2011.03.23. 13:26:47

@pösze: kit tisztelhetünk benned új néven?:-)

genevieve 2011.03.23. 13:28:15

pont,pont, vesszőcske

dr. gernika 2011.03.23. 13:28:20

@Atok: Te se néztél Angyalbőrbent? A tökös katona nem szól vissza a parancsnokának, mert az hülye, önsorsrontó katona. A tökös katona felméri a parancsnoka értelmi képességeit és annak megfelelően kijátssza a szabályokat, esetleg úgy válaszol, hogy a többiek értsék benne az iróniát, de mindig udvarias és látszólag a hierarchiának megfelelően viselkedik.

@genevieve: Érezd az iróniát. :) Részben miatta sem bírtam nézni a VV3-at, meghallottam 3 mondatot a picsáskodásából (főleg Leoval), és a hajamat téptem.

lac64 2011.03.23. 13:29:15

@genevieve: Ha a játék előtt bement egy levél, hogy ezen a héten a két kiképző az atyaúristen és minden parancsukat kötelező teljesíteni, akkor a VV szabályait szegték meg.
Ha ilyen nem volt, akkor a katonaság szabályait, amit a Béci olvasott fel, akkor meg a kiképzőknek kell megtörniük az ellenállást.

kaltenem 2011.03.23. 13:31:23

Palotapincsi VV: www.ustream.tv/channel/palotapincsi

Érdemes megnézni őket, nagyon aranyosak.

pösze 2011.03.23. 13:31:25

@fran7: de pipő kilett közösítve csak mert elmondta a véleményét. és kimondott egy oda nem illő szót. pipő nem rossz, nem gonosz, ő csak gerjesztett egy kis feszkót a különcségével.

genevieve 2011.03.23. 13:31:26

@gernika: a tiedet éreztem:-)

csicserierikának másért irtam:-)

dr. gernika 2011.03.23. 13:31:39

@pösze: És most visszajöttél még néhány pofonért? :)))

genevieve 2011.03.23. 13:32:15

@lac64: mondom BÉCI FELOLVASTA AZ RTL LEVELÉT AMIBEN LEIRÁTK, HOGY MOSTANTÓN A KATONÁK LESZNEK AZ ATYAÚRISTENEK!!!

pösze 2011.03.23. 13:32:57

@gernika: nem számít a véleményetek... nem ismerlek titeket rátok nem hallgatok...

dr. gernika 2011.03.23. 13:33:25

@genevieve: Ja bocs, máskor nem pofázok bele. :)

genevieve 2011.03.23. 13:33:41

@pösze: pipő nem lett kiközösítve:-)

ő kezdett el harciaskodni a többiekkel szemben akik csak nem voltak azonos nézeten vele

peti-cs-t teljesen elfogadja mindenki, pedig imádja évát:-)

_most_ 2011.03.23. 13:33:52

@genevieve: lol, Éva nem szegett szabályt és ez ellen nem tehetsz semmit :)

pösze 2011.03.23. 13:33:55

amúgy is megyek ki a reptérre nem is érek rá...

lac64 2011.03.23. 13:34:46

@rianna: Valóban, de nem is írtam ilyet. Azt írtam, hogy a kiképzőknek kell elérni azt, hogy a katonák elvégezzék a feladatokat, és ehhez a valóságban elég széles eszköztárral rendelkeznek is. A visszapofázókat rövid úton elintézik, s ehhez általában a kollektív büntetés jó módszer szokott lenni, mert a delikvens barátai is elkezdenek előbb-utóbb anyázni.

genevieve 2011.03.23. 13:34:46

@gernika: csak nyugodtan:-)

csak nem akartam félre értést:-)

főleg, mert veled egyezni szokott a véleményünk:-)

dr. gernika 2011.03.23. 13:34:51

@pösze: Ha nem számítana, nem sértődnél meg mindenen, miután kitiltottak, nem regisztrálnál más néven, csak hogy itt moroghass. Vedd már észre, mennyire szánalmas vagy. :)

pösze 2011.03.23. 13:35:10

@genevieve: a tömeg meg vissza harciaskodott...

fran7 2011.03.23. 13:36:32

@pösze: tanulj egy kicsit a példájából, akkor nem lesz semmi baj. Ellentétes véleménnyel nincs baj.

genevieve 2011.03.23. 13:36:44

@pösze: a tömeg?:-)

adjak egy zsepit felitatni a könnyeid?:-)

pösze 2011.03.23. 13:36:46

@gernika: nem azon sértődtem meg hanem azon h. ebben az országban a véleményét se lehet elmondani az embernek mert egyből büntetik. és ez nem új regisztráció ha nem gond. van legalább három nevem.

genevieve 2011.03.23. 13:40:12

@pösze: milyen szerencse:-)

nem is értelek, ha vezéregyéniség vagy és leszarod a többiek véleményét akkor most minek ez a hiszti?:-)

rianna 2011.03.23. 13:40:49

@lac64: Szerintem egyetértünk ebben, csak másképp fogalmaztuk meg. Én arra akartam rámutatni, hogy a katonának általában az az érdeke, hogy alkalmazkodjon és teljesítse a parancsokat.

fran7 2011.03.23. 13:40:59

@pösze: Ha normális hangnemben mondasz véleményt, de nem egyezik a blogon levőkével, akkor sem kell megsértődni. Okos ember tanul a butától is, a buta az okostól se.

lac64 2011.03.23. 13:42:21

@genevieve: OK, visszanéztem, a Béci által felolvasott szabályzat valóban úgy kezdődik, ahogy írtad. Viszont úgy folytatódik, "ha valamelyik villakatona megtagadja a szolgálattételt, akkor a parancsnok azonnali büntetést róhat ki rá. A büntetés lehet egyéni és kollektív is."
Azaz az RTL a szankcionálást is átadta a kiképzőknek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:43:43

@genevieve:
igen ez is igaz, de nem Úgy köteles:)
érted , hogy gondolom, ha megszegi ott a fogda, a többi inkább szívatás mint büntetés.
Ne feledkezzünk meg Béci szabályszegéséről sem, és akkor sem nyígtak a többiek , mikor mindenki meg lett miatta büntetve.
Kíváncsi leszek, hogy a "fegyverrel" való játszadozásért mi lesz a bünti.
A rágyújtásért azt már kb. láttuk, különben is félórával előbb kezdték meg a lányok az őrködést, akkor meg belefér még egy cigi is:DD
egyébként is szerintem hülye játék , katonaság meg már rég nem is kötelező, amikor meg az volt, akkor is voltak polgári szolgálatosok ?:)
csapatépítés egyéni játékban pedig úgymond unnaturális:D

genevieve 2011.03.23. 13:43:52

@lac64: igy van:-)

ezt nem is vitatta senki:-)

többek szerint éva egy jellemtelen,hisztis, lusta picsa

pár ember szerint pedig egy igazi, lázadó, jellemes, karakán csaj

Albino Vernyul 2011.03.23. 13:44:50

@pösze: Szerintem senkire se.. Inkabb gondold at az eleted, mert egyszeru troll lesz beloled..

genevieve 2011.03.23. 13:45:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ilyen szemmel a többi is csak egy hülye játék:-)
sőt az egész vv csak egy hülye játék:-)

pösze 2011.03.23. 13:45:47

mindenkinek a hangnemmel van baja... miért ti hogy beszéltek velem? egyáltalán nem vicces a smile-t kirakni egy oda nem illő mondat után...

dr. gernika 2011.03.23. 13:46:15

@genevieve: Igen, az már feltűnt. :)
@pösze: Óh ezer bocs, valóban nem új nick, hiszen már egy teljes hetes, bár az előbb kommenteltél vele először. :D
Senki nem büntetett amúgy, a te kis szuvenír véleményed ellenvéleményeket szült. Ezt normális emberek között úgy hívják, vita, a te kis világodban úgy, hogy falkában támadás. Nem véletlenül Éva a kedvenced. :)

genevieve 2011.03.23. 13:47:56

@pösze: én csak a magam nevében beszélhetek és tiszta lelkiismerettel mondhatom, hogy normális hangnemben beszélek veled:-)

még mindig:-)

pösze 2011.03.23. 13:48:19

@gernika: nem véletlen én meg is értem az évit.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:48:28

@genevieve:
tulajdonképpen igen , az:)
azért megnéztem volna a kiképző fejét amikor lelkiismereti okokra hivatkozva kéri valaki a polgári szolgálatot:D

Desperatefan14 2011.03.23. 13:48:36

De most komolyan mit néznénk ha Éva nem lázadna???? Unalmas lenne az egész hét. Az egész összefoglaló Évára van most építve... ez nem véletlen higyjétek már el, a szerkesztők sem hülyék, tudják ki csinálja a műsort.

pösze 2011.03.23. 13:49:20

kócos a legnagyobb karakter

genevieve 2011.03.23. 13:50:03

hmm, lehet, hogy a fogdában beadtak évának egy laptop-ot?:-D

pösze 2011.03.23. 13:50:06

@Desperatefan14: itt meg pipő csinálta így most unatkozhattok. ;)

lac64 2011.03.23. 13:50:06

@genevieve: Szerintem addig karakán valaki, amíg ezzel csak magát bünteti. Ha ez már a többiek rovására is megy, akkor az ok nélküli lázadás bunkóság, és az igazi katonaságnál a társaktól ezért elég hamar bünti jár.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:50:50

@fran7: én kimondottan kedvelem Peticsét, annyira édesen védi Évát:)

És ennyi erővel engem is lehetne bannolni, nem titkolt Alekosz-fanság végett.

genevieve 2011.03.23. 13:51:02

@Desperatefan14: ezt sem vitatjuk szerintem:-)

de attól az én véleményem szerint az éva egy jellemtelen, sunyi, hisztis picsa:-)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:51:45

@pösze:
azért van oda rakva a szmájli amikor irkál az ember, hogy lehessen érezni, hogy nem komoly, nem bántás, mosolygok, ha nincs oda rakva akkor tényt közlök, kedves sem akarok lenni stb.
de igazából nem tudom konkrétan mire gondolsz mert most nem nagyon van időm visszaolvasni

genevieve 2011.03.23. 13:52:15

@Ayesha: utállak is érte:-DDDD

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: na az viszont poénos lett volna:-)

genevieve 2011.03.23. 13:52:49

@pösze: itt vagy nekünk helyette, nem?:-)

Desperatefan14 2011.03.23. 13:52:55

@pösze: Én nem írtam eddig semmit, szóval nem nekem kéne írni, rádásul éppen évát védtem, de mindegy... nem voltam itt eddig, nem tudom miről beszélsz, ennyi.

pösze 2011.03.23. 13:53:09

a forradalmárok viszik előrébb a világot akik lázítanak... kócos nélkül az egész villa üres lenne és ha van egy kis esze a nézőknek nem az ellenfelét küldik vissza a párbajról. ha ő nem lenne játékban nem is lenne miről írnotok és ha én nem írtam volna ellentétes véleményt, nem lett volna értelme a tegnap estéteknek. ezen kellene elgondolkodni? akkor ki is az unalmas??? most már tényleg mennem kell...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:53:53

kár, hogy Szandika már nincs bent, megnéztem volna ahogy kislattyog a rózsaszín köntösében papucsában, vagy feje búbjáig húzza a takarót:)

_most_ 2011.03.23. 13:54:02

@pösze: te vagy pipő? Mert nekem tetszettek a hozzászólásai, bár kicsit túl komolyan vette a dolgokat.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:55:05

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

annak a nőszemélynek ugyanolyan házipapucsa van mint nekem!!!! Már megvan ősz óta, tehát nem az ő hatására szereztem be.:))))

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:56:02

@genevieve: én meg azért, mert olyan vagy mint A.H.:D

Desperatefan14 2011.03.23. 13:56:14

@genevieve: Értelek én, nem vitatom hogyha Éva nem lenne ilyen személyiség, ahogy te is írtad akkor nem ő csinálná a balhét, de hát valljuk be valakinek kell csinálni a feszkót :D

csicserierika 2011.03.23. 13:56:50

@genevieve: ki nem álltam :) kéjes öröm töltött el, hogy elvitte előle Milo a pálmát. :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:56:50

@pösze:
szerintem te tegnap este nem Éva pártolása miatt lettél kirakva, csak mondom

pösze 2011.03.23. 13:57:05

már késésben vagyok...hess...pösze hess...

rianna 2011.03.23. 13:58:11

@pösze: kócos egyszerűen csak jellemgyenge, nem forradalmár :))
Tegnap is látszott, hogy egyes fogalmakat keversz, jó lenne ezeknek utánanézni :)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:58:37

@lami83: PetiCsé is vérét adja Éváért, de őt valamiért szerintem mindenki - vagy kevés kivétellel mindenki - megkedvelte.:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:59:05

@Ayesha:
akkor gyorsan szerezz be egy hozzáillő köntöst is, aztán majd frászt kapnak tőled otthon, mikor reggel kómában kimész a kávédért:)

genevieve 2011.03.23. 14:00:45

@Ayesha: kiazaz A.H? le vagyok maradva:-)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 14:01:06

@pösze:
na látod, ennyi, itt ezen a blogon nem mondunk ilyeneket, ha ezt betartod, betartjuk, semmi bántódásod nem eshet, írhatsz annyit míg nem kapsz ínhüvely gyulladást:)
illetve a kommenttársakat is tiszteletben tartjuk, ennyi a titok, azt hiszem.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:01:14

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: és még szőke is vagyok, de kisebb szájjal és inkább hegyes, mint ugratós orral:D:D:D
(saját, nem gyártották:))

Voltam egy interjún ahol a főnökkel kellett beszélgetnem. Csomó mondatát úgy kezdte, hogy "ÉN". (mármint E/1) Kedvem lett volna olyan évásan beszólni neki: MIÉRT? Ki vagy te?:D:D:D

genevieve 2011.03.23. 14:01:27

@Desperatefan14: én azért a magam nevében nem mondanám, hogy csak az szórakoztat, ha valaki ilyen alpári mint éva:-)

fran7 2011.03.23. 14:01:47

@pösze: Néha azért nem árt egy kis hangnem, regiszter váltás. Nem vagy véletlenül szabolcsi vagy esetleg viharsarki?

genevieve 2011.03.23. 14:02:02

@csicserierika: na jó, ezt respektálom:-)))

dr. gernika 2011.03.23. 14:02:51

@pösze: Csak a magam nevében beszélhetek, de én azért szmájlizok, mert mosolyogva írok neked. Hol mosolygok, hol nevetek rajtad. Az persze elég szomorú, hogy ezeken a vitákon te IRL is felhúzod magad, és talán tényleg legörbül a szád, de az nem az én bajom.
:)

genevieve 2011.03.23. 14:03:13

@Ayesha: ja azt hittem valamelyik villalakóra célzol:-DDD

genevieve 2011.03.23. 14:04:28

azért ha jól tudom a forradalmárok nem önös célok miatt lázadoztak, hanem tényleg a világot akarták előbbre vinni:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:05:35

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: De alapvetően egy jó humorú, emberi vezetőnek látom így elsőre, elfogadnám főnöknek. Kérdés, hogy elfogadna-e ő is engem alkalmazottjának:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 14:08:10

@genevieve:
legalábbis így volt/van beállítva:)

@Ayesha:
akkor szorítok:)

genevieve 2011.03.23. 14:08:52

öröm lesz majd nézni miután éva megkapja a zöld kendőt, milyen tündi-bündi lesz egy hétig megint:)

Hódos Hajnalka 2011.03.23. 14:08:57

@pösze: nem kizárólag. azért is, mert szóltam. egyszer. szépen. igaz, hogy nem írtam ki, hogy ne baszogasd a többieket, mint ahogy most sem, most csak felbasztam magam azon, hogy hülyének néztél.
és igen, úgy ahogy mondtad. hess a picsába.

dr. gernika 2011.03.23. 14:09:39

@genevieve: Mindenki azt mondta Olivér kiesésekor is, hogy nem lesz utána értelme a műsornak, de szerintem aki nem szerette, annak nem is hiányzik. Legalábbis nekem nem, sőt azóta nézem rendszeresen, és szerintem Éva sem fog hiányozni, ha kiesik.
@pösze: Én is azért mondok valamit, mert úgy is gondolom, mégsem kapok idegösszeomlást, mikor többen nem azt gondolják. De azért halálosan komolyan sem kéne venni a VV véleményezését, nincs fontosabb dolgod? vagy ezért kapsz fizetést?

genevieve 2011.03.23. 14:10:06

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát igen che gueveránál mikor bement a hegyekbe már szerintem is rezeg a léc:-)

genevieve 2011.03.23. 14:11:35

@gernika: én azt mondtam, hogy simán lesz műsor akkor is, ha oli kiesik:-) és lesz akkor is amikor éva kiesik:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:12:49

Nekem van a legszeretnivalóbb uram a fődön...vett nekem hajfestéket:):):):)
*az élet apró örömei

genevieve 2011.03.23. 14:13:43

@Ayesha: és eltalálta a színt?:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:17:44

@genevieve: igen:) ezekért baromira büszke vagyok rá.
Pl születésnapomra kaptam tőle egy mini-sminkkészletet (szemfestékek, szájfények és pirosító van benne) és tökéletesen jó árnyalatokat választott, önállóan, egyedül:)

_most_ 2011.03.23. 14:18:14

@genevieve: én nem kedveltem igazán Olivért, de szerintem mióta kiesett azért unalmasabb lett a műsor.

Desperatefan14 2011.03.23. 14:19:17

@genevieve: Megértem :D Csak erre a hétre értettem, mert senki nem mer most semmit csinálni Éván kívül... mit nem adnék ha Szandi bennt lenne, akkor aztán lenne műsor :D úgy kéne lefogni sztem hogy ne menjen neki a parancsnoknak.

Albino Vernyul 2011.03.23. 14:22:15

Mar elmult 14 ora, es meg egyetlen promo videot nem raktak ki a ma esti osszefoglalorol a VV oldalra.. Mi ez a hanyagsag kerem..?! Vagy tan reggel ota megy a szerkesztoi megbeszeles, hogy kit nyirjanak ki..?:)

genevieve 2011.03.23. 14:25:33

@Ayesha: :-)

@lami83: szerintem meg nem:-) de ugye, nem vagyunk egyformák:-)

@Desperatefan14: évánál ez nem bátorság, ő ilyen:-)

_most_ 2011.03.23. 14:25:42

@Desperatefan14: mondjuk én azt várom, mikor lesz Anikó szerelmes valamelyik parancsnokba :)

Desperatefan14 2011.03.23. 14:27:21

@lami83: Igen már tegnap is azt kérdezte Évától asszem hogy melyik szimpibb neki :D

genevieve 2011.03.23. 14:28:11

@lami83: én meg azt várom amikor vége lesz a katonai hétnek, este lesz egy buli és pertuba isszák magukat:-D

na akkor jön el ani ideje:-D

lac64 2011.03.23. 14:29:55

@Albino vernyul: Már kirakták. Alek mint legjobb katona súlyzóztatja a többieket.

dr. gernika 2011.03.23. 14:30:42

@Desperatefan14: Nem nem mernek, nem akarnak. Nem fáj az nekik, feladatnak veszik és kész. Nem hiszem, hogy Éván kívül bárki mást kiborított a szitu. Pedig Anikó és Alkesz is betegek.

genevieve 2011.03.23. 14:34:07

@lac64: alekot az isten is őrmesternek teremtette:-DDDDD

Desperatefan14 2011.03.23. 14:34:08

@gernika: Jójó értem, csak azért mondom hogy jelenleg Éva csinálja a műsort. meg tegnap kicsit Béci. de sztem ő már nem fogja.

_most_ 2011.03.23. 14:40:54

@lac64: mi, hogy lett Alek a legjobb katona, ez biztos valami nézői szavazás lehetett :)

lac64 2011.03.23. 14:41:34

@genevieve: Hát szivatni tud. Három feladatról volt szó, Éva javasolt valamit harmadiknak, erre Alek közölte, hogy az jó lesz ráadásnak, mert az a feladat neki is tetszik.

fran7 2011.03.23. 14:41:54

@genevieve: Az lehet, de azt hiszem van egy olyan mondás, hogy a háborút az őrmesterek nyerik meg, nem a tábornokok. Alekosz után nem mennék egy háborúba, mint az ő alakulat tagja. Bár akkor nem lenne választásom, de valami okosat csak ki találnák.

lac64 2011.03.23. 14:43:01

@lami83: Nem tudom, az előző öf-ben este a kiképzők választottak, így lett Gigi őrvezető

_most_ 2011.03.23. 14:50:12

@lac64: mondjuk Alekosz Rambo-t is nagyon hitelesen alakította, szerencse, hogy már nem voltak bent a kutyák, úgy emlékszem a rambo 1-ben csúnya végük lett :)

genevieve 2011.03.23. 14:50:41

@lami83: hát úgy, hogy beteg volt és ezért laci átvállalta a feladatát:-)

genevieve 2011.03.23. 14:52:27

@lac64: azért mondtam, és egy pillanatra sem esett ki a szerepéből:-)

viszont éva sem pofázott vissza neki:-)
csak vágott egy mostmiafaszvan? fejet:-)

genevieve 2011.03.23. 14:53:14

@fran7: én se utána, se előtte nem mennék:-D
sőt, még mellette sem

lac64 2011.03.23. 14:55:31

@genevieve: Éva szép lassan megtörik. Gondolom végigfutott az agyán, hogy sikerült megint kiharcolnia egy plusz feladatot a többieknek.

pong a ping 2011.03.23. 14:56:55

@lac64: Szerintem a "jelmezverseny" online szavazas jutalma, hogy o lett a napi orvezeto/szakaszvezeto, mig a masik online szavazason kapta az "eronleti feladatot vezenyelhet" vagymi lehetoseget. Igy a ketto ugy hozta, hogy megint O kapott mindent, nem csoda, hogy lassan mindenkinek ki van a toke az egesz szavazasos marhasaggal...

De lehet hogy maskent tortent, kiderul este.

genevieve 2011.03.23. 14:57:55

@lac64: aleknak nem mer ellent mondani:-)

Albino Vernyul 2011.03.23. 15:00:46

@lami83: Varhatod.. Ugy utalja a katonaskodast, hogy elmondhatatlan.. Meg annal is jobban, mint mikor szolga volt a regi feladatban.. Az egyik kikepzore azt mondta stikkes, latta az arcan, hogy elvezte mikor szetszorta a cuccaikat.. Nem eppen optimalis szerelembe esesi helyzet..:)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 15:00:54

Tud valaki egy linket, ahonnan ecdl vizsgafeladatsorokat lehetne szerezni? tesómnak kéne gyakorolnia...
egyet találtam már, de ott emelt díjas sms-be kerül a dolog:(

csicserierika 2011.03.23. 15:26:14

@genevieve: Leonidasz gyerek is le szeretne hasítani egy jó nagy szeletet a tortából :)
Nekem tűnik csak úgy, hogy mióta kiesett indokolatlanul nagy az arca? Bent sem szórakoztató, sem jópofi nem volt, igaz kint sem.

csicserierika 2011.03.23. 15:30:35

sZERINTEM Szerintem Alek volt katona, vagy sok hasonló filmet látott? Biztos, hogy nem szavazás útján lett parancsnok, mert arról tudnánk. Ti kis buták :)

genevieve 2011.03.23. 15:35:19

@csicserierika: elég sokat szerepel a belevaló és nekedvaló müsorokban:-)

meg irták azt a dalt alekoszról, azt is nyomatja:-)

oriana 2011.03.23. 15:36:02

@Hódos Hajnalka: sztem azt ő nem értette...
gőze sem volt, hogy te most szóltál...

egyébként sziasztok :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 15:45:39

katonák maguk meg itt szédelegnek mikor már új poszt van?
sorakozó amott:D
süti beállítások módosítása