Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x13 - If It Smells Like A Rat, Give It Cheese

2010. augusztus 01. 15:31 - sixx

Kérem szépen, nem hittem volna, hogy amikor kineveztem Elizát, a hamis idolt kijátszó nőt a legidiótább survivornak, lesz valaki, aki űberelni tudja. Utána jött Ozzy, és átvette a stafétát, mert nem használta az idolját, mármint az igazit. Egy hétre rá Jason következett, aki, Ozzy-val ellentétben már elvitte a tribalra az idolt, de nem használta, és megkapta a Leghülyébb Survivor címet, de ez mind semmi, az idiotizmust ebben a játékban a végletekig lehet fokozni, mint ma este kiderült. Best. Tribal. Council. Ever.

Amanda előző részben végrehajtott manővere az idollal nagyon furcsa helyzetet teremtett: Alexis távozásával ugyanis Natalie helyzete meggyengült, így már ő van nehéz helyzetben (Erik permanensen a kiszavazás szélén táncol eleve). A csaj nem tehet mást, mint Eriket hívja segítségül. Az exile island ebben az évadban lassan ajándékká avanzsál, aki odamegy, megtalálja az idolt így Natalie azt találja ki, hogy ha Erik megnyeri a rewardot, akkor küldje el őt a szigetre, mert ha kiássa az idolt, akkor ki tudják szavazni Amandát, akit innentől kezdve a legnagyobb ellenfélnek tartanak a zsűri szimpátiája miatt. Erik belemegy a dologba, és azt mondja, hogy ha nyer, akkor vagy elviszi magával Natalie-e a jutalomútra, vagy elküldi a szigetre.

Közben Amanda és Cirie azon agyalnak, hogy annál szarabb nem fordulhat elő, hogy a két fan megy az exile islandre, mert ha megtalálják a HI-t, akkor annyi valakinek az Amanda-Cirie-Parv trióból. Cirie tervet kovácsol: ez az Erik gyerek annyira naiv, hogy még a télapóban is hisz, így Amanda dolga az, hogy megdolgozza. Azt kell elhitetni a civilben fagyiárus fiúval, hogy Amanda megbocsát neki, ha Parvatit küldi az exile islandre, ha nyer a rewardon. Cire indoka: Erik is tudja milyen lusta Parv, aki nem fogja keresni az idolt, így mindenki jól jár. Egy apróság: ahelyett, hogy azon lennének, hogy megnyerjék a rewardot, mind a három nő azon dolgozik, hogy manipuláljon valaki mást. Ez a játék már régen nem a nyers erőről szól, nyerhetsz te állandóan, ha a social game nem megy, akkor nem a tied az egymillió.

Amanda elkezdi gyúrni Eriket, akit annyit már nem is nagyon kell, mert abszolút úgy van vele, hogy neki fontos Amanda barátsága, így Natalie-hoz hasonlóan neki is megígéri, hogy oké, akkor Parvatit küldi az exile islandre, és Amandát viszi magával a jutalomra. Félelmetes, ahogy a nők ezt a szerencsétlen lúzert szopatják. Egy mosoly, egy kivillanó csöcs, és máris meg van véve. EGYMILLIÓ DOLLÁRRÓL VAN SZÓ, TE GYÖKÉR! A reward challenge egy szimpla kvíz, a korábbi évadokból vannak kérdések (most nem azért, de az összeset tudtam, yeah), és Erik simán nyer. Ki megy az exile islandre: Parv. Ki megy a jutalomútra (helikopterrel elmennek kajálni, fürdeni, masszázsra)? Amanda. Ki lesz iszonyú ideges? Natalie.

Parv a szigeten nem csinál semmit, amin annyira nem lepődünk meg, mert eddig sem dolgozott, az idol nem kell neki, mert biztonságban van, így napozik. Mert 33 nap alatt eddig nem lett elég barna. Eszem-faszom megáll. Közben a parton tovább folyik a kavarás, Cirie és Natalie beszélgetnek egy kicsit, és Cirie ismét bebizonyítja, hogy úgy tudja az embereket irányítani, mint ebben a játékban talán csak Richard Hatch, az első évad nyertese volt képes. Szépen elülteti a fülében, hogy Erik egy megbízhatatlan kis gyökér, de mindezt csak azért, hogy szórakozzon vele. Komolyan. Erik és Amanda elvannak a jutalomúton, nem érdekes, hacsak az nem, hogy Erik kijelenti, hogy ő nem alkalmas fontos döntések meghozatalára.

A táborba visszaérve Erik meglepve látja, hogy Natalie sík ideg (Cirie szarkavarása gyümölcsözőnek bizonyult), és pontosan azt teszi, amit vártunk tőle: elkezd Cirie-vel beszélgetni. Ez a nő nem semmi, odahúzza a kis székét a hálóhelyhez, és szépen lassan addig manipulálja Eriket, míg az ki nem jelenti, hogy a döntőbe Parvatit és Cirie-t akarja magával vinni. Ami zseniális az egészben, hogy Cirie ezt egy szóval sem mondta, csak annyit jegyzett meg, hogy Amanda ellen senkinek nincs esélye. A beszélgetést kihallgatja Natalie, aki ettől még idegesebb lesz, mert Erik egy hete ígérte meg neki, hogy mindenképpen beviszi magával a döntőbe, ha úgy alakul. Van rá egy söröm, hogy Cirie sejtette: Natalie végighallgatja a csevegést.

A három nő a parton összeül, és megbeszélik, hogy Erik a legmegbízhatatlanabb survivor, mert minden csajnak megígérte, hogy őt viszi be a döntőbe - és ezt el is mondják neki. Erik nagyon szarul érzi magát, mert mint mondja, innentől kezdve egy szavazata sem lesz a zsűriben, és valamit tennie kell, hogy ezen változtasson. Fiam, ezt már nem fogod tudni jóvátenni, hidd el. Az immunity challenge nem egy nagy vasziszdasz,  puzzledarabokat kell kiásni a homokból és összerakni, Erik meg is nyeri, mert a négy nő haszontalan az ilyenekben. Mivel Eriknek nem nagyon volt esélye a túlélésre, nagyon fontos volt, hogy nyerjen, ezzel benne van a final fourban.

A táborban Parv, Amanda és Cirie közli Natalie-val, hogy  viszlát, és kösz a halakat, mégy Alexis mellé a zsűribe. És ekkor megszólal Cirie, hogy csak akkor jöhet össze a csupa nőből álló final four, ha Natalie rá tudja venni Eriket, HOGY ADJA ODA NEKI A VÉDETTSÉGET BIZTOSÍTÓ NYAKLÁNCOT. Natalie csak néz erre, "I feel stupid just listening to this", mondja, és igaz. Ki az isten lenne olyan barom, hogy feladja a védettséget két körrel a vége előtt??? Cirie nem hagyja annyiban, és Amandával közösen azt eszelik ki, hogy Natalie győzze meg Eriket a dologról, mondván Cirie és Natalie hajlandó Amandára szavazni, ha odaadja a nyakláncot. Persze nem így lenne, hanem Erikre szavaznának, amint nem védett.

Natalie nem nagyon bízik a tervben, de elővezeti Eriknek, aki habozás nélkül kijelenti, hogy erről szó sem lehet, de addig beszél neki Natalie és Cirie is, hogy kezd meginogni, különösen akkor, amikor Cirie közli vele, hogy ezzel a gesztussal visszanyerheti a bizalmukat. Erik ebben a pillanatban azt latolgatja, hogy egy csupa nőből álló szövetség ellenében utolsó állva maradt férfiként feladhatja-e a védettséget biztosító nyakláncot azért, hogy visszanyerje a nők bizalmát. Komolyan. Később azt találja ki, hogy szerinte Parvnál van az idol, aki ezt oda fogja adni Amandának, így inkább szavazzanak Parvatira, és akkor belemegy, Cirie és Natalie nem hisz a fülének. Ez tényleg ennyire hülye?

Jön a tribal, ahol a nők nekiesnek Eriknek, tovább ültetve a bogarat a fülébe, nem bízunk benned, mert hazudtál, satöbbi. És Erik, amikor Jeff megkérdezi, hogy na, akkor feladod-e a nyakláncodat, úgy válaszol, hogy ez egy nagyon nehéz döntés. A zsűriben ekkor mindenkinek leesik az álla, Elizának szó szerint, James és Ozzy hangosan röhögnek, és MÉG EZ SEM ELÉG ERIKNEK ahhoz, hogy észrevegye, most nagyon meg lesz szívatva. A nők nyomására fogja, és odaadja a nyakláncot Nataile-nak. Az indok: ezzel próbálja jóvátenni, hogy hazudott minden nőnek, így hátha lesz esélye megnyerni a lóvét. MIUTÁN KISZAVAZNAK, BAZDMEG???

Natalie megkapja a nyalkáncot, James ekkor már hangosan röhög, és beszól, hogy csak nem ő a leghülyébb survivor ever, ami abszolút szabályellenes, de Jeff is annyira meg van döbbenve, hogy nem szól érte. A nők kiszavazzák Eriket, aki közben imádkozik, hogy mégse így történjen. A négy nő nyíltan röhög, a zsűri nem hisz a szemének, mi sem. Erik, te vagy a leghülyébb játékos a Survivor történetében, ezt SOHA nem lehet űberelni. Ma este döntő, holnap duplahogyvót.

Címkék: survivor
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shore 2008.05.11. 10:59:55

Eddig nem néztem Survivor-t, csak a hogyvoltokat szoktam olvasni. Ezt a részt viszont bánom, hogy nem láttam.

Szegény Erik néhány száz évvel le van maradva. Azt hiszi ez még a Grál-lovagok kora:)).

macskafaraok 2008.05.11. 11:06:13

Ezek utan rakattanok... :)

quad damage 2008.05.11. 12:23:12

Nekem ebből az egészből úgy tűnik, hogy a srác brutálisan manipulálható, a végtelen naivitása miatt. Sztem ez nem egyenlő a hülyeséggel. Szal sztem inkább az a durva h az efféle szarkavaró ringyók tevékenysége a 'normális' manapság.

gastro, missing in action 2008.05.11. 12:41:00

Hát csapkodtam a térdem rendesen, hogy lehet valaki ennyire buta! Asszem marad neki az Ice cream parlour:-))))) Joey Tempest: the tribe has spoken!

WUTM 2008.05.11. 13:24:50

tényleg nem kukacoskodásból, de James a szavazatok felolvasása UTÁN mondta, hogy 'I lost my reign as dumbest survivor ever', szóval nem szegte meg a szabályt, hogy csendben kell lenni. :-)

szép játék volt a csajok részéről, Cerie-t eddig nem ő volt a kedvencem, de abszolút járna neki innentől a milla, nem semmi, amit csinál. és attól tartok, hogy ha Amanda nem nyeri meg a védettséget, akkor röpül ő is, Cerie nem hülye, hogy bevigye a döntőbe.

TorrenteXY 2008.05.11. 13:44:45

Szerintem valamilyen szinten igaza volt Eriknek, ha bennmarad ki szavazot volna rá? Mondjuk biztos több pénzt kap ha benne van a final 3-ban, mint az 5ben, de így talán lett volna egy kis esélye szimpátiaszavazatokra.
Amúgy quad damage-nak szerintem igaza van, nagyon gecik voltak vele a nők, azért ezt annyira nem érdemelte meg. Még ha mindenkinek meg is ígért mindent.
A múlt heti szerintem sokkal jobb volt, én Amandát biztos kipróbálnám színésznőként, ahogy kipakolta a táskát, meg későbba tribalon adta szomorú arcot! :) Damn good! :D

winnie 2008.05.11. 14:20:12

"Nekem ebből az egészből úgy tűnik, hogy a srác brutálisan manipulálható, a végtelen naivitása miatt."

ja, kívülről vágja az eddigi összes survivort, de nyilván az.

"Szal sztem inkább az a durva h az efféle szarkavaró ringyók tevékenysége a 'normális' manapság."

ó, anyám. ez játék. nem esett le? stratégia. az egész után pacsiznak és sztoriznak, hogy sikerült túljátszaniuk egymást. (szerencse, hogy erik nem ilyen korlátolt:)

quad damage 2008.05.11. 16:33:03

Winnie> Sose szerettem az olyan játékokat, amiknél a színészkedés és/vagy a gátlástalan szociális játszadozás a döntő. Többre értékelem ha valakinek van vmiféle kézzelfogható képessége.

Másrészről pedig lehet h pacsiznak/sztoriznak a játék után, de ha vki egy játékban ilyen felszabadultan geci tud lenni, az sztem az életben se nagyon lehet más.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.11. 17:11:42

qd: ez egy ilyen játék. nézd végig az első évadot, ott elmagyarázzák PONTOSAN, hogy miről van szó, Richard Hatch IS GOD.

winnie 2008.05.11. 19:52:44

"Sose szerettem az olyan játékokat, amiknél a színészkedés és/vagy a gátlástalan szociális játszadozás a döntő."

stratégia, man, stratégia. játék, hogy ki tud maradni a legvégére úgy, hogy azok, akiket ő ejtett ki, őt hozzák ki győztesnek. nem egyszerű. (nyilván nem kell szeretni játszani, nyilván ezért nem jelentkeztél)

"Többre értékelem ha valakinek van vmiféle kézzelfogható képessége."

képessége kézzefogható mindenkinek van, nyilván. neked is, nekem is, nekik is, csak nem tudsz róluk. de én inkább nem értékelek idegen embereket:)

"ha vki egy játékban ilyen felszabadultan geci tud lenni, az sztem az életben se nagyon lehet más."

ez, pardon my french, de oltári nagy baromság szerintem. hát nem épp az a lényeg, hogy az életéből kilépve, más körülmények között, idegen emberekkel körülvéve valaki totál másmilyen lehet? (kulka és richárd? vagy haumann és hókuszpók?)

nyilván lehet, hogy valaki g*ci (ööö, itt valaki g*ci volt? nyilván nem.) itt is, irl is, de épp úgy lehet, hogy nem. aki játszik nyerni akar és nyilván felvesz egy gúnyát magára, ami kell a sikerhez. ez is csak színház.

ja, és a végeredmény ugye az egyik legjobb tévéműsor:)

k.Tomi 2008.05.12. 16:13:16

Legjobb TC Ever.
Egyik legjobb rész.
És az évad is már a Pearl Island-dal és az All-Stars-szal vetekszik nálam a legjobb címért.

Azért ez nem semmi a 4 nőtől. Tényleg a lehetetlent hajtották végre. Parvati és Amanda a tribal-on támadott, míg Cirie és Natalie a táborban. Priceless. :)

És az volt a legjobb benne, hogy mindenki röhögött. A 4 csaj, a jury, de még Erik is a búcsúbeszédében.

Póniló 2010.08.02. 13:30:15

Wow, ez a TC elképesztő volt, ez a négy csaj szarrá manipulálta ezt a szerencsétlent. Elképesztően ügyesen csinálták, ahogy szétosztották egymás közt a szerepeket. Parvati és Amanda letámadta a tanácsban, végül Cirie bevitte a kegyelemdöfést a tettek többet érnek a szavaknál dumával, király volt :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.08.04. 19:43:54

@Póniló: Cirie bele is mondta a kamera arcába a kiszavazáskor, hogy mit tanult anyukájától:nem csak az ügyesség és erő számít - majd jól megkopogtatta a homlokát :)
Kicsi Erik meg se érdemelte volna ezek után a nyereményt, hisz két perc alatt kibeszélte volna bárki a bukszájából az egészet.
Ezek után C-nek szurkolok, mert a csajokat is ő manipulálja. Aztán lehet hogy valaki a végén jól pofára ejti, nemtom, nagyon izgulok :)
süti beállítások módosítása