Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x06 - It Hit Everyone Pretty Hard

2010. június 13. 15:20 - sixx

A múlt heti történetek közül egy sajnálatos módon folytatódik, egy másik meg viccesen, és megint kapunk egy olyan részt, ami ismét méltó a realityk királyához. Amit még érdemes megjegyezni, hogy a fanok és favoritok össze lettek keverve, és Joel addig baszogatta Chetet, és bízott meg Ozzyban, míg ki nem szavazták a francba, szevasz előember. A partra visszatérve a hülyegyerekfrizurás Erik meséli el, hogy ő most oszt annyira meg van lepve Joel kiszavazásán, hogy ihaj, és ezek a favoritok nagyon kemények. Wake the fuck up, kid.

Tracy másnap reggel nagyon helyesen rájön, hogy most ők hárman (Chettel és Erikkel együtt) iszonyú nagy szarban vannak, mert a fan-favorit arány hirtelen 3-4 lett, ami halálos. Mindeközben a mellbimbói szinte saját életet élnek, és ki akarják szakítani a fürdőruhafelsőt. A szilikoncsodát azonban nem olyan fából faragták, aki csak úgy feladja a dolgot, és máris ráveti magát Amire, akit szerinte át tud állítani a fanok oldalára, hát majd meglátjuk. Airai, Jonathan egyre szarabbul van, a térde iszonyatosan fel van dagadva, én rosszat sejtek. James azt nyikatkozza, hogy ha valami történne Pennerrel, akkor megveszne az idegességtől, mert itt ragadna a csajokkal. Meg a Bon Jovi frizurás gyerekkel, de őt ezek szerint a csajok közé soroljuk.

Reward challenge, szegény Jonathan alig bír besántikálni, nekem fáj miközben nézem. A feladat egy úszós-kibaszós: egy csomó kötél, léc és bot van a vízben, ezeket vissza kell hozni a partra, majd egy ketrecszerű izében akadályt kreálni a másik törzs játékosainak, a cél pedig az, hogy ennek végén minél hamarabb le tudják bontani az akadályt, és átmenni a túloldalra. A nyeremény: két helyi lakos, aki majd megmutatja, hogy lehet nem éhenhalni errefelé. A verseny elég izgalmasan alakul, fej-fej mellett halad a két stáb, de a végén James ereje és Penner önfeláldozása - a térde nem mozog, de így is átkínlódja magát az akadályon - többet nyom a latba, mint Ozzy fürgesége. A nyereményben Jason nem vesz majd részt, mert Chet társaságában megy az Exile Islandre.

És most jön az, amitől tartottunk, a zene is nagyon melenkolikus: egy orvosnő megnézi Penner térdét, mert láthatóan nagyon szar állapotban van. A diagnózis: a seb elfertőződött, itt nem lehet tovább kezelni. Ki kell mosni egy kórházban, és lehet, hogy műteni is kell, mert ha így hagyják, akkor amputálás és akár halál is lehet a vége. Penner először alkudozik, mert nem akar hazamenni, de kénytelen hajóra szállni az orvossal, mert meghalni ő sem akar. Sír szegény, és mi is vele, mert egy kiváló játékos, és kurva jó fazon távozik idő előtt az évadból. Mindenki kivan. (Penner térdét azóta a kórházban felvágták, a sebet kitisztították, már semmi gáz vele.)

Az Exile szigeten Chet azt csinálja, amit máshol is: semmit. A lábába belement valami korall, és az fáj neki, így pihen, mi meg hányunk már az egésztől, mert ez a faszi a leghaszontalanabb játékos, akit valaha láttunk, beleértve a két magyar évad összes lúzerjét is. Jason meg van arról győződve, hogy ő a) faszagyerek és b) az Idolt úgyis ő találja meg. Így is lesz, megtalálja Ozzy hamis fadarabját, aminek van egy száj meg szem faragva, és BAZMEG ELHISZI, HOGY EZ AZ IDOL. Ha nem egy saját magát űberfannak nevező csávóról lenne szó, istenbizony sajnálnám is, de így csak kacagok rajta, meg majd a fején, amikor előkapja az egyik tribalon, és Jeff elküldi a picsába.

Közben otthon megjön a két benszülött, megtanítják a lúzereket horgászni, meg kókuszdióval rákot fogni, Parvatinak meg még arra is van ideje, hogy az egyik kövár faszival flörtöljön, habár az mondja neki, hogy nős. Ez Parvatit nem érdekli. Ribanc. A reward legjobb része, hogy hoznak magukkal fűszereket és egy újabb machetét. Malakal, a vesztesek idegesek, mert úgy érzik (mármint a favoritok), hogy a fanok miatt veszítettek, akik azt sem tudják, mit kell itt csinálni. Cirie meg is jegyzi, hogy ő nem tanítani jött ide, szóval hagyják már őt békén ezzel. Ami próbálja védeni a szerencsétleneket, de kevés sikerrel, Chet vagy Tracy megy haza ma este, ha elveszítik az Immunity Challenge-et.

Immunity Challenge: Jeff először megkérdezi Jasont, hogy talált-e valamit, ő meg erre azt mondja, hogy szerinte Ozzynál van a cucc, és mosolyog hozzá. Kurva nagy szívás lesz ebből. A feladat: két cölöp segítségável A pontból B-be átvinni két csapattagot, majd a B ponton felállított emelvényre mind felállni (már volt ilyen egyszer), úgy, hogy az öt emberre tervezett platformon mind a heten rajta legyenek. James testi ereje megint jól jön, ugyanis az Airai nem kínlódik a két cölöppel: Eliza leguggol az első tetején, James meg a többiek támogatásával átviszi a következő pontig. Mivel a másik oldalon egy igazi erőember sincs, kínlódnak egy sort, James kis brigádja meg még azt is megengedheti magának, hogy Parvati lezúgjon a cél előtt két centivel - visszamennek, és megint átviszik, a Malakal pedig még csak akkor ér be a célba az első emberükkel, Tracyvel. Immunity goes to Airai.

A Malakal parton a döntés már korábban megszületett ugye: Chet megy haza a picsába. Erre mi történik: Chetnek annyira fáj a kis lába, hogy kéri: szavazzák ki. Jóvan, mondja Ozzy, akkor kiszavazunk, bazmeg. Tracy maga alatt, Erik viszont eszénél van, és kétségbeesetten próbálja rádumálni a nyikhajt, hogy ne kínlódjon már, hanem szavazzon velük még egy utolsót, mégpedig Ozzyra! A terv egyébként zseniális, mert Ozzy annyira magabiztos lett mostanában, hogy nem számítana rá, az idolját nem vinné a tribalra, és Ami is benne van...csak éppen Chet nem, mert ez nem fair, mondja, és kiszavaztatja magát. Ideje volt már. A következő rész tegnap este volt, de csak jövő hét csütörtökön kerül fel a hogyvót.

Címkék: survivor
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.Tomi 2008.03.20. 17:10:27

Most először örültem volna, ha nem Chet esik ki, hanem jól hátbatámadják Cirie-t. Mert ugye Ozzy előtt a nagypofájú feka volt a célpont.

Tracy a legjobb játékos a fanok közül és emiatt repülni fog. Eddig kb mindenkinek a kiszavazásában benne volt azért, hogy Chet-et védje. Chet pedig egy akkora balfasz. Tracy eddig a hátán hordat, megmentette már egy párszor a hátsóját, erre most cserbenhagyja.

A favorite-ok szerintem leigazzák majd a fanokat. Már egy étkézláb emberük sincs. (mind kiszavazták).

És nem igaz, hogy itt senki nem tanult a Rob and Amber-ből. Ozzy és Amanda simán eljut majd a végéig, mert a sok hülye hagyja, hogy ők irányítsanak. Pedig elvileg ők a favorite-ok és a fanok és mind látták az All Stars-t...

WUTM 2008.03.20. 17:11:24

jaj, én majd meghaltam, hogy nehogy az az édes-drága-aranyos-ügyes Ozzy menjen haza, foleg mert két ilyen lúzer szervezkedett ellene, ez a szornyu gebeseg meg a mumell. mondjuk nem is néztem volna tovább, ha Ozzy megy, az is tuti.

Jonathan-ért kár, szerintem most jobban játszott, mint az elso játékában.

az meg döbbenet, hogy a gyerek bevette a hamis idolt, hatalmas nagy rajongója lehet a sorozatnak, ha nem villant be neki, hogy ez nem az igazi...

winnie 2008.03.20. 17:52:53

"az meg döbbenet, hogy a gyerek bevette a hamis idolt, hatalmas nagy rajongója"

egyáltalán nem biztos, hogy bevette, csak a vágással azt sugallták, hogy mi bevegyük, hogy bevette.

TorrenteXY 2008.03.20. 18:23:37

Szerintem 95%, hogy bevette, annyira tré fanokat szedtek össze. Egyedül Kathynél hiszem el hogy tényleg nagy fan, mert majd elélvezett, mikor összemosták a két tribeot.
Közben meg olyan volt ugye, hogy már nem is tudom ki volt, aki annyira nagy fan, hogy nem tudta kiejteni Parvati nevét a tribeok újraszervezése idején. Nanemá.
Én simán elhiszem, hogy Jason immunity idolnak nézte a faragványt.

Sook Jai 2008.03.20. 20:37:35

Én viszont nagyon örültem, hogy végre girnyóChet hazament,még egy részen keresztül nem bírtam volna nézni azt a csodás fizikumát.Tracy megint bizonyította, mekkora kavarógép.És a fanokról kábé ennyi,a többi annyira jellegtelen,hogy a nevüket sem nagyon lehet megjegyezni.Azért ha bejött volna a "szavazzuk ki Ozzyt",hogy nézett volna a másik csapat a következő játékon.
És ha már Ozzy,a cölöp-cipelős kihíváson meglepődtem,hogy nem neki jutott eszébe ez a húzás,mert ez annyira rá jellemző megoldás volt.
Penner kilépésével kapcsolatban meg elgondolkodtam, hogy ezekután ki miatt nézzem ezt az évadot.Mert ha végig is nézem, perpillanat személyszerint drukkolni nem igazán tudok kinek.

És egy halvány kérdés:nem lehetne korábbra időzíteni a HV-t? Gondolom, szoros az időbeosztás,de így mire kijön a poszt,nagyjából már el is felejti az ember,hogy mi volt az előző részben..

k.Tomi 2008.03.20. 20:54:19

Szerintem se hitte el Jason, hogy az az Idol. Egyszerűen a szerkesztők csak így vágták össze, hogy a nézők azt gondolják.

enzo23 2008.03.21. 12:48:48

kicsit off de AXN-en most megy a thaiföldi etap (na ott aztán olyan fejek vannak, egy jó nincs köztük..) onnan van vki?

gastro, missing in action 2008.03.21. 17:46:10

enzo
jajj az nagyon szar volt, abban volt asszem, mikor a benga feka csaj begyanúsitotta az egyik ürgét, hogy széttaperolta éjszaka:-)


Jonathanért kár...
Már csak Ozzy maradt..
De ennek az Amandanak mennyire gyönyörű szemei vannak az hihetetlen...

gastro, missing in action 2008.03.21. 17:53:41

Ja és még annyit, hogy a végén láttátok a szavazatokat?!?!?!
Ozzy-ra egy sem ment, de Erik-re 2 is, csak nem kerültek elő...akkor, hamár, miért nem az összes Chetre?!
WTF?!?!?!
ezt nem értettem...

winnie 2008.03.21. 21:27:26

"Én simán elhiszem, hogy Jason immunity idolnak nézte a faragványt."

ha szerkesztőként ott vagyok mellette és nem hiszi el, akkor is megkértem volna, hogy adjon egy soundbite-ot, hogy elhitte, mert good television.

winnie 2008.03.21. 21:28:18

"kicsit off de AXN-en most megy a thaiföldi etap (na ott aztán olyan fejek vannak, egy jó nincs köztük..) onnan van vki?"

ebben a survivor 9 és 15 közöttiek figyelnek. a survivor all stars-ban volt shi ann a survivor 5: thailandből.

winnie 2008.03.21. 21:31:51

"Ozzy-ra egy sem ment, de Erik-re 2 is, csak nem kerültek elő...akkor, hamár, miért nem az összes Chetre?!"

hmm, ez fura. fel sem tűnt, hogy nem mutatták a két erik vote-ot (chet és tracy rászavazott, naná), pedig amiket nem mutatnak, azok szinte mindig a kieső további szavazatai.

WUTM 2008.03.22. 14:40:03

ha Jason nem hitte el, hogy az az idol, akkor miért vette magához, és miért nem hajította el, vagy tette vissza? nincs elég fadarab körülötte, vagy mi? :-)

enzo23 2008.03.22. 19:22:35

Aha, winnie, kösz, értem, Shi Ann-re emléxem, azt az All Stars-t (a Rob&Amber-félét) néztem is, jó volt.
süti beállítások módosítása