Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x13 - Déja hú!

2010. június 11. 14:00 - leeann

Melinda és Jim vendégeket várnak, Mel várandós barátnőjét, Hollyt és annak férjét, Scott-ot. A házaspár meg is érkezik, de Holly görcsöt kap és mentőt kell hozzá hívni. Mel a rosszullét idején egy fiatal srác szellemét látja, aki összefüggéstelenül beszél. Később Melinda elég rosszat álmodik, és a központi figura itt a fura szellem fiú. Másnap Mel a napot a barátnőjénél tölti a kórházban, Deliát pedig meglátogatja az üzletben Jim egyik kollégája. Melinda és Jim azt próbálja kitalálni, hogy mi köze lehet Hollynak a sráchoz. Egyelőre úgy tűnik, hogy semmi közük egymáshoz, de messze még a vége, biztos kiderül.

Később az üzletbe betér a szellem, aki azt állítja, hogy ő Eric, és pólóboltja van, majd pár pillanat múlva a fiú már Johnny, és egy farmon dolgozik, ezután még átváltozik Oscárrá, aki egyetemista, és Richard Warddá, aki ki tudja, éppen mi. Melinda teljesen beleszédül a sokszoros fickó megjelenésébe, és másnap meglátogatja Payne professzort. A prof egyelőre nem tud semmit a meghasadt tudatú szellemekről, de csalásnak tartja, hogy ő nem látja őket. Melinda megtalálja a pólós szellem, vagyis Eric weboldalát, ahol egy közlemény van arról, hogy a srác meghalt.

Mel azonnal felkeresi a boltot, és Eric nővérétől megtudja, hogy a srác életében sem volt egyszerű eset. Rengeteg régi kacatot halmozott fel, ami Melnek szinte eufóriát okoz, hisz ő ezeket árulja. Mivel Eric boltján nagy volt az adósság, a nővér megkéri Melt, hogy adja el a kacatokat, ha tudja. Mel a régiségek eredetét vizsgálva rájön, hogy a tárgyak a szellem sok személyiségéhez kapcsolódnak. Melinda utánanézett és kiderült, hogy Eric szellem társai élő emberek voltak, mind meghaltak, de nem ismerhették egymást a korkülönbségek miatt. Melinda úgy dönt, hogy megveszi Eric minden holmiját, hátha ki tud még deríteni valamit.

Melinda nem csak a tárgyakat kapja meg a testvértől. Eric papírokat, iratokat is gyűjtött ezekről a halott emberekről, és a nevükben kölcsönöket vett fel, amit most a nővére nyöghet. Eddig úgy tűnik, hogy Eric csaló volt, és a halottak most azért kísértik a szellemét, mert visszaélt a nevükkel. Melinda a boltba megy, mert muszáj ezt megbeszélnie a szellemmel. Eric nagy nehezen elmondja, hogy miért van belőle 4db. Kiderül, hogy emlékszik arra, hogy meghalt négyszer is. Johnny-ként, Oscar-ként, Rick-ként és Eric-ként. Kiderül, hogy már életében is olyanokra emlékezett, ami nem történt meg.

Melinda szerint reinkarnációról van szó, de a magyarázatnak Payne prof ad értelmet. Kiderül, hogy Eric a régi személyiségeit cipeli szellemként, és úgy tűnik, hogy megint újjá akar születni, hogy a hibáit jóvátegye és beléphessen a fényben. Valószínűleg Holly babájaként akar újjászületni. Payne szerint az újjászülető szellem tudatja az anyával ezt egy álmon keresztül, tehát Hollynak már tudnia kell, ha jók Mel megérzései, ó és azok jók, bizony. Melinda emlékszik is arra, hogy Holly mesélt neki az álomról, ezért akarta az Eric nevet adni a gyereknek.

Mel este beszél Erickel, aki már nem szeretne újabb életet élni, mert nagyon elfáradt, de úgy dönt, hogy nem születik újra, és nem érdekli, hogy mi lesz Mel barátaival. Delia és Tim már túl vannak egy-két randin, és úgy tűnik, hogy jól halad a kapcsolatuk. Hamarosan Mel és Jim már a kórház felé tart, mert hírt kaptak arról, hogy Hollynál megindult a szülés. Melt nem engedik be a szülőszobára, mert komplikáció van, ezért nagy az aggódás, de szerencsére minden rendben van, és a barátnőnek Eric-mentes lett a gyereke, mert kislánya született.

Ez mind szép meg jó, de ezzel még nem oldódott meg a dolog, mert Eric még mindig itt van. Később Delia már a Timmel való esti randira készül, de fél elmenni. Melinda lelket önt barátnőjébe, de majdnem összeesik a bolt közepén. Az a bizonyos reggeli rosszullét lehet a bűnös, ami megmagyarázza Eric ittlétét. Jim nem fogadja annyira jól a hírt, hogy a gyerek lelkét már ismerik, de annyira szeretne már gyereket, hogy még ezt is bevállalná. Melindának is vannak kétségei, ezért úgy dönt, hogy beszél Eric nővérével, hogy támogassa, ha visszatér. Közben Delia hoppon marad, mert Tim nem érkezik meg a randira.

Eric nővére nem hisz a dologban, de ha igaz lenne, amit Mel mond, akkor sem támogatná, mert már nincs ereje ehhez. Mindent feladott az öccséért, aki cserbenhagyta, ezért nem támogathatja az öccsét tovább. Később Melinda beszélget Erickel, aki meglátja a fényt, miközben Mel arról beszél, hogy mennyire szeretni fogják és mennyire figyelni fognak rá. Ha Eric a fénybe lép, Melindának és Jimnek egyelőre búcsúznia kell a gyerek gondolatától. Mel elengedi a fiút, előbb még elmondja, egy gyors búcsúzást közbe kell iktatni, hogy ne maradjon tüske a testvérbe. Melinda nem terhes, de Jim biztosítja róla nejét, hogy ezután bármi is jön, ő készen áll rá és végigmegy vele az úton.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása