Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x03 - I Should Be Carried On The Chariot-Type Thing

2010. május 23. 15:00 - sixx

Nagyon hosszú a cím, de tessék nekem elhinni, hogy nagyon találó is egyben, egy iszonyatos nagy stratégiai baklövés és annak szomorú következményei miatt lesz emlékezetes ez az epizód, no meg az egyik legbrutálisabb challenge-ről, ever. Az előző részben Joel, a nagydarab gyökér úgy gondolta, hogy a játék elején kell elkezdeni a kis power-playeket, és kiszavaztatta Mary-t, aki állítólag közel került Mikey-hoz, és így veszélyes lett. Mi sem értjük, nyugi.

A táborba visszaérve természetesen jön az obligát, "ezt meg most így, hogy", az arcok általában arról árulkodnak, hogy Joel nagyszabású stratégiája csak abban az előemberre emlékeztető fejiben áll össze értelmes egésszé: minek kiszavazni egy olyan törzstagot, aki erős, míg a fanoknál legalább két gyenge, csak ballasztnak jó alak is kóricál? Mikey szerint is érdekes húzás volt, Joel meg úgy kommentálta, hogy majd kíváncsi lesz az arcára, amikor oldalról jön a baseballütő, ez az ember annyira hülye, hogy az már fáj.

A favotitoknál a mai menü Eliza volt, a sűrűn pislogó, és nagyon sokat beszélő kiscsaj, aki az első részben jól beverte a fejét egy fába, nem mintha ettől kevesebbet dumálna, sőt. A szerelmes-kvartett, ahelyett, hogy mondjuk egy könnyebben elcsábítható, és egyelőre magát sehová el nem kötelező embert keresett volna meg ötödiknek (Cirie???), inkább Elizát kerülgetik, ó gyere szavazz már velünk, satöbbi. Teljesen úgy érzem magam, mitha mindenki elfelejtette volna, hogyan is kell játszani a Survivorban. Eliza persze visszamegy, és elmond mindent a Jonathan-Ami-Yau triónak, azok nyugtázzák a dolgot, és Jonathan már úgy beszél Cirie-ről, mint az ő szövetségük tagjáról - közben Cirie az interjúban a jó öreg "azzal tartok, akiben bízok" indokkal jön elő, azaz bullshit a köbön.

Reggel levél jő, csata lesz a reward challenge, amihez nevetséges színekbe kell kifesteni magukat, jutalomnak pedig három dolgot választhatnak. Maga a challenge brutális, valami zsákokat kell az ellenfél térfelének a végében kialakított részre cipelni, és akkor nyer az egyik csapat, ha öt zsák van bent egyszerre a területen. Mindezt vízben, szakadó esőben, és mint az epizód végén kiesett játékos elmondta, a tengerfenék nem homokos, hanem korallos volt, a mezítlábasok szoptak ezerrel. A tévében persze ez nem jött le, mint ahogy az sem, hogy az egyik favoritot majdnem vízbe fojtották, és eredetileg két nyert menet kellett volna a győzelemhez - miközben egy is eltartott 45 percig, így Jeff megkönyörült rajtuk. Egy összecsapás eldöntötte a dolgot amit a forgatókönyvnek megfelelően (a fanok fizikálisan erősebbek, tehát esélyesek) a favoritok nyertek, nagyrészt a végig idegből embereket borogató James és a kitartó Jonathan állhatatos munkájának köszönhetően.

A nyeremény: lámpa, szerszámok és egy ponyva, amit fel lehet húzni estére, vagy takaróként is be lehet vetni. A vesztesek közül ismét Catherine ment az Exile Islandra, míg a nyertesek közül Ami jelentkezett, de túl sok értelme nem volt a dolognak, mert nem tudott rájönni, hogy a nyomok egyi szigetről a másikra küldözgetik őket, Catherine meg majd hülye lett volna elmondani neki. Ennyit róluk, tényleg nem volt semmi lényeges arrafelé. A táborba visszaérve Cirie elkezdte az oroszlánkörmöket mutogatni, és megjegyezte, hogy basszák meg, ő az ötödik szavazat, nem kellene nyalni az ő hatalmas fekete fenekét, hogy megszerezzék a szavazatot? A cím is erre utal: "nem engem kellene egy ilyen hordszék-izén körbehurcolni?" Ez volt az a pillanat, amikor elkezdtem utálni Cirie-t, akit pedig kedveltem a saját évadában, hogy lehet  ennyire fasz? És hogy lehet a másik nyolc olyan barom, hogy képesek egy olyan nő kezébe adni a sorsukat, aki NYILVÁNVALÓVÁ TETTE, hogy a szavazata megvehető???

A nők mellesleg elég furcsán értelmezik ezt a szerelmi négyszög dolgot: Parvati azonnal hajlandó lenne kiszavazni Ozzyt, mert állandóan kérdez, meg érdeklődik - James, a nagydarab sírásó, meg elvan magának, vágja a bambuszt oszt jó. Éjjel leszakad az eső, ami a fanoknak iszonyú szívás, hiszen nincs se ponyvájuk, se normális menedékük, míg a favoritok alszanak a kényelmes barlangban, a ponyva alatt. Az a baj, hogy megint ki lehet találni, hogy milyen véget ér az immunity challenge - a sokkal éhesebb, és fáradtabb, ergó esélytelenebb fanok fognak nyerni, kurvaélet. És így is lesz, ismét egy nyers erőről szóló viadalt kapunk. Két-két nő és két-két faszi tart egy kosárszerű izét kötelekkel, míg a többiek az ellen tribe kosarába kókuszdiókat hajigálnak - aki legtovább bírja, nyer. És persze a fanok bírják, se kajájuk, se menedékük, de Chet és Catherine csak megúszta még egyszer.

A táborba visszaérve elkezdődik a nyomulás, de sajna Jonathan ahelyett, hogy a hízelgést választaná, és nyalná Cirie seggét, arrogáns önmagát hozza, készpénznek veszi az ötödik szavazatot, pedig Cirie kurvára nem ígért semmit. Sőt, közli is, hogy ő Yau Man-t akarja kiszavazni, mert retteg a faszi Idol-megtaláló képességétől, amit azért tűnik faszságnak, mert ha nem küldik a szigetre - márpedig nem fogják, mert MINDENKI tudja, hogy megtalálja az Idolt, mert NEM HÜLYE, MINT A TÖBBI LÚZER - akkor nincs probléma. Ez Cirie-t kurvára nem érdekli, és a szerelmes-kvartetthez is úgy megy oda, hogy ő Yau-ra szavaz, oszt kalap, leszarja, hogy ők mit akarnak (Elizát kiszavazni) és ami hihetetlen, senki nem jön elő azzal, hogy bazmeg Cirie, akkor kiszavazunk, a táborban szart sem csinálsz, a challenge-ben csak akkor vagy jó, ha észjátékról van szó. Hihetetlen.

Az esti Tribal Council előtt (ahol Jonathan és Cirie egymásnak esik Jeff legnagyobb örömére, aki vigyorogva nézi végig a vitát) Ozzy és Jonathan tárgyalnak egyet, hogy akkor mi, legyen, de egyik oldal sem tágít. Este Jonathan közli, hogy Cirie megígérte, hogy velük szavaz, erre Cirie kiakad, bazmeg, Jonathan, ti Parvatit akarjátok kiszavazni, engem amúgy sem akartok a végéig elvinni, mit pofázol? Jonathan jön a lelkiismereti kártyával, Cirie kiröhögi, és látszik rajta, hogy Ozzyékkal szavaz, ami sajnos Yau-Man végét jelenti. MI A FASZÉRT NEM SZAVAZTÁK KI CIRIE-T???? A szavazatok beszédesek: Ami rühelli Cirie-t, ezért rá szavazott, Eliza, a kis geci hernyó viszont Yau-Man-re, ami cseppet sem meglepő, mert egy kígyó, és ez a hülye Jonathan nem veszi észre.

Címkék: survivor
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Midaga 2008.02.27. 13:04:05

Nemtom, már az exileban se bírtam Cirie-t. Végig csak szerencsétlenkedett, piszkos az avar, csúnya a hal, fogalma nem volt mit csináljon. Végig csak lapított, talán volt egy önálló húzása, az összes amire verte a mellét, hogy couchpotato volt és mégis kibírta, erre a reunionban arra verték hogy mekkora stratéga és hát a social-game. Faszt.
Meg egyébként is külön lúzerkategória az előjátékokban a figur(in)a aki tapsikolva ugrál, hogy ő a swingvote, aztán másnap meg alárúgnak. Veteránként több esze lehetne.

*Bónusz, hogy Eliza ismét kapott a fejére a rewardban, örülök, hogy itt lehet.

WUTM 2008.02.27. 14:11:58

nagyon sajnáltam, hogy Yau ment, de nem olyan nagy hülyeség szerintem a kiszavazása. Az exile-ra odaküldheti a másik csapat, szóval Cirie-nek ebben igaza volt. én bírom a csajt, de persze Ozzynak drukkolok :-)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.02.27. 15:05:40

de miért küldené, ha ők, az űberfanok is tudják, hogy úgyis megtalálja az idolt?

FlasH 2008.02.27. 15:20:16

"...Elizát kerülgetik, ó gyere szavazz már velünk, satöbbi. Teljesen úgy érzem magam, mitha mindenki elfelejtette volna, hogyan is kell játszani a Survivorban."
"Eliza, a kis geci hernyó viszont Yau-Man-re"
ugylatszik csak tudnak valamit ;)
kov reszben meg Joel vs Mikey..
Go Hulk!

sixx · http://comment.blog.hu 2008.02.27. 15:38:25

flash: arra értettem, hogy felesleges egy olyan arcot megkörnyékezni, akiről köztudott, hogy egy hernyó, míg akkor még Cirie-ről nem lehetett tudni, hogy méhkirálynői ambíciói vannak.

WUTM 2008.02.27. 15:40:05

sixx: de miért küldené, ha ôk, az ûberfanok is tudják, hogy úgyis megtalálja az idolt?

és az miért lenne baj nekik? ha megy a kavarás a másik csoportban az nem baj, az összeolvadás után pedig elôny, ha tudják, kinek van idolja... különben az nem világos, hogy mi van, ha két ember megtalál egy idolt. kié lesz???

WUTM 2008.02.27. 16:54:41

ja, és hadd kekeckedjek egy kicsit: el van írva a chariot a címben. és nem hordágy-izét jelent, nem arra vágyik Cerie, hogy mint egy beteget hurcolgassák körbe. :-)

k.Tomi 2008.02.27. 18:16:56

Én se értettem, hogy a két csapat mért nem fog össze és szavazzék ki Cirie-t. Eliza meg azért szavazott át, mert látta, hogy az ő szövetsége szétesőben van és gyorsan nyalni akart a másik négyesnek.

De az a 4-es se annyira összetartó. Amanda szépen fel is vázolta, hogy ő bizony kiszavazná a srácokat, mert ellenük nincs esélye a végén. És, hogy majd a 3 csaj marad (ő+ Cirie meg Pavarti). Amandát bírom. Lehet James itt is olyan h*lye lesz, mint a China-ban és Amanda itt is kiszavazza amikor nem számít rá. Mekkorát röhögnék. :)))

A köv körben Cirie repüljön ha a favorite-ek kapnak ki. Ha a fanok akkor Joel vagy az idegesítő Chet.

TorrenteXY 2008.02.28. 16:54:14

Joelnek egyszerűen maradnia kell, hibátlan élvezet, mikor elkezd stratégiázni, vagy egyáltalán beszélni! :D
Én sem értettem mértnem Cirie-t szavazzák ki? Sajnos az Exile-t nem láttam, de nekem már elsőre is egy fontoskodó jellegtelen hulladék játékosnak tűnt. Itt meg hogy ő uralkodik, valami hihetetlen. Ha így egyáltalán a merge-ig eljut, annak is örülhet.

gastro, missing in action 2008.03.01. 12:10:26

No offence,de...
Én nem tudom észrevettétek, hogy a fekákban milyen kisebbségi érzés munkálkodik flyamatosan? Egy szimpi játékos sincsen, az a hülye James is a China-ban a két Idollal.. mekkora arca lett rögtön!
De az Exile-ban(?) is a Shawn vagy ki, az is milyen idegesitő volt, meg az Amazing Race 10.évadjában a 'Bamagirls...pfffff
Egyébként meg kihullott a Yau-Man, szegénynek ideje sem volt kibontakozni, de az szimpi játékos volt nagyon...
innentől viszont hajrá Ozzy, vagy Jonathan!:D
süti beállítások módosítása