Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x21 - Szabadesés

2010. március 05. 14:00 - leeann

Melinda arra ébred, hogy egy fehér galamb az ablaküvegnek csapódik, és a földre zuhan. Sajnos a galamb bevégezte, de úgy tűnik, hogy nem ő az egyetlen, a hűtőszekrény is tropa lett. A hűtőjük konkrétan fagyaszt, ami nem túl szerencsés, ha nem a mirelithűtőről beszélünk. Az hagyján, hogy a hűtő fagyaszt, de a konyhaablakon is jégvirágok jelennek meg, és erős kopogtatás hallatszik a bejárati ajtó felől. Jim nem lehet az, mert ő kopogtatás nélkül is be tud közlekedni a házba, valamint az imént ment el aludni. Melinda egy női hangot hall, aki segítséget kér, de az ajtó előtt senki sincs. Mel azóta sem lát szellemeket, tehát vagy folytatódik az elszippantás, vagy Jim szerint mindenki rendben átkelt.

Persze ez nem így van, de a mentős ebben a hitben él. Szóval Mel dolgozni megy, ahol szintén hideg van. A boltban -15 fok volt, amikor Andrea kinyitott. Melindának nem tetszik ez a helyzet, de Andreát nem érdeklik a mínuszok, mert lelkes, mint egy gyerek. A lelkesedést az váltotta ki Andreából, hogy a boltjuknak terjeszkedési lehetősége nyílt. Mel nem nagyon érti ezt a napot, és érzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Ennek megfelelően egy rémületes látomást is lát, ami arra utal, hogy sok ember lehet veszélyben. Nem elég, hogy Mel látomásai szörnyűek, még a hallomásai is, mert amikor a szomszéd kávézóban járt, fülsiketítő zajt hallott, de csak ő.

Később Mel visszamegy a boltba, de még mindig nagyon hideg van. Andreát ez továbbra sem zavarja, és tervezgeti a bolt új szárnyát. Persze nem csak ez a lelkesedés oka, hanem az is, hogy Mitch újra látogatást tesz Grandview-ban. Mitchnek szülinapja is lesz, amire Andrea egy antik zsebórát vett ajándékba. Melnek egész nap rossz érzése volt, amit este elmesél Jimnek. A mentős még dolgozik, így Mel egyedül megy haza és otthon is annyira hideg van, hogy északi sark ehhez képes a trópusok. Úgy tűnik, hogy az otthoni termosztát is tönkrement, ám ekkor hatalmas rengés rázza meg a házat és egy szellem látszódik odakint. Mel nagyon ideges a történtek miatt, de Jim most is, mint mindig, elbagatellizálja a dolgot.

A házaspár a megfagyott dolgokat dobálja ki a hűtőből, miközben a szellemvilág jelenlegi fura működése a téma. Melindát megviselték a mai események, és a kalapossal álmodik, aki azt mondja neki, hogy „Te vagy az!” Mel azonnal felriad, és egy férfit vesz észre, amint remeg a hidegtől, és csak annyit tud mondani, hogy nagyon fáznak. Sajnos nem derült ki, hogy kik és hol vannak. Mel másnap is csak a saját gondolataival van elfoglalva, mert nem érti a mostani látogatóit. Néha múlt időben, néha jelen időben beszélnek, és olyan, mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mi történt velük. Valami miatt összezavarodtak, és Mel nem is érti őket.

Eddig mindig gyorsan rájött, hogy mit akarnak a szellemek, de ez most olyan, mint egy rejtvény, és jó lenne minél előbb megfejteni. Egyszer csak újra jön a szörnyű hang, és Mel meglátja a tegnapi látogatóját a szemközti ház tetején, aki lezuhan a tetőről. Mel odarohan, de semmit nem lát, csak azt a kendőt, amibe Jim tekerte bele a halott galambot. Andrea szervezett mára egy találkozót egy építésszel, akitől arról kérnek tanácsot, hogy miként bővíthetnék ki a boltot. Miközben Andrea az építésszel beszélget, Mel a falon keresztül a segítséget kérő női hanggal társalog, de nem tudja meg, hogy hol vannak pontosan a bajba jutottak.

Miközben Melinda a szellemmel beszél, Andrea ajándékba szánt órája megint megáll pontban fél 11-kor. Ha ez az Órásokkal suttogó című sorozat lenne, akkor indokolt is Andrea azon terve, hogy visszaviszi az órát megjavíttatni, de ez itt most nem az, ami azt jelenti, hogy valamiért fontos a fél 11-es időpont. Melinda nem akar belevágni a bővítésbe, de Andrea jobb, mint egy ügynök, és szinte levegővétel nélkül sorolja a terjeszkedés előnyeit. Közben Melindát megint meglátogatja a jéggé fagyott férfi. Melinda próbál némi információt kiszedni a férfiból, aki azt mondja, hogy a közelben vannak, és mindenki alszik. Annyit sikerült kideríteni, hogy a fickó valószínűleg pilóta.

Andrea a bátyját félti, mert éppen repülőn kéne lennie, az óra persze megint fél 11-et mutat, ami már felkelti Mel érdeklődését. Két kérdés ragadt meg Mel fejében: az egyik, hogy mi van fél 11-kor, a másik, hogy mi van a repülővel, aminek a pilótája időről időre meglátogatja őt. Miközben Mel a kérdésekre keres választ, Jimet egy súlyos balesethez riasztják, ahol kiderül, hogy az új mentősnek nem való ez a munka. Mel már a repülőszerencsétlenségeket böngészi a neten, de egyelőre nem jut előrébb, sőt az építész is beugrott. Miközben teát készít az építésznek, megint jön a pilóta, akinek most már látszik a névkitűzője is, meg a repülős kitűzője is.

Melindának az agyában már villog a piros „új infó” tábla, de most még nem rohanhat sehova, mert az építész feltartja. Később Jimet kéri meg, hogy nézzen utána annak, hogy volt-e valahol ma repülőgép-szerencsétlenség. Jim megpróbál utána nézni, de Mel kiszúrja a pilótát a szomszéd ház tetején. Melinda kikérdezi a pilótát, aki azt mondja, hogy még nem zuhantak le, a gépük még repül. Melinda azonnal szalad a boltba, az építészt kipaterolja és elmondja Andreának, hogy mit tudott meg. Melinda és Andrea azonnal hatalmas telefonálgatásba kezd, hívogatnak repülési és egyéb hatóságokat, bárkit, aki meghallgatja őket.

Persze mindenki hülyének nézi őket, amikor Mel a női hanggal is szembetalálja magát. Ő is gépen van, az egyik stewardess az, akitől még több információt megtud a gépről és arról, hogy mi történt velük. Melinda halálra vált arccal jelenik meg, és elmondja Andreának, hogy a gép, ami lezuhanni készül és már mindenki halott lehet rajta, az a gép, amivel a testvére, Mitch utazott. Andrea azonnal elindul a bátyja lakására, Mel visszatartaná, de a lány csak rohan és nem megállítható. Miközben Jim számonkéri a társát - aki nem áll a helyzet magaslatán, ha vért lát, ami egy mentősnél hatalmas hiányosság -, a rádió folyamatosan vészhelyzetet zeng.

A repülőgéppel nincs kapcsolat és egyenesen Grandview felé tart. Jim azonnal hívja az asszonyt, akinek most is igaza volt. Mel megfogadja Jim tanácsát és próbálja az embereket figyelmeztetni az utcán, de késő, a gép elszáguld fölöttük és egy kicsit arrébb becsapódik a földbe. Jim és az új srác azonnal a helyszínre siet, Mel pedig meglátja, hogy pontosan fél 11 van. Andrea sírva megjelenik a boltban és elmeséli, hogy látta a gépet lezuhanni, és ha azon rajta volt a testvére, akkor nem élte túl. Nem csak Andrea érkezett meg, hanem a repülőgép utasai és teljes személyzete megjelent a főtéren, és mindenki Melinda segítségére vár. Tudják, hogy Mel látja őket. Folytatjuk…..

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2010.03.06. 21:32:44

Jaj, ez az egyik kedvenc részem, és pont lemaradtam róla, mármint most. Köszi a HV-t nagyon jó!!!Várom a folytatást:)
süti beállítások módosítása