Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 5x12 - Félúton

2009. december 30. 14:00 - leeann

A csapat Buffyéknál gyűlik össze, ahol Giles elmondja, hogy a figyelők úton vannak Sunnydale felé. Buffy nem nagyon örül annak, hogy a figyelők feléjük tartanak, mert már nem is egyszer meg akarták őt ölni. Miközben a csapat megbeszélést tart Glorynak is iparkodnia kell megtalálni a kulcsot, mert lassan idő van, és a tervét véghez kell vinnie. Ahogy arra számítani lehetett a figyelők tanácsának küldöttei pont olyan bunkók, amilyennek emlékeztünk rájuk és pont olyan módszereket akarnak bevetni, ami a vadász életébe kerülhet.

Első körben a varázsboltot kezdték ki és nagy erőkkel leltározni kezdenek benne. Miközben a tanács rémesen ráijeszt Gilesra, Buffy az iskolában kerül vitába a történelem tanárával, amikor a „tényeket” próbálja más szemszögből is megvilágítani. Persze a tanár megalázza Őt a többiek előtt, ami a vadásznak nem esik jól, és az esti vadászaton ezt megpróbálja levezetni. Írhatnám, mint ilyenkor általában, hogy Buffy jól kiverekszi magát és hazamegy, de nem tudok ilyet írni, mivel Spike előtűnik a semmiből, és segítségképpen megöli az aktuális bokszzsákot.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

A szökés 4x17 - Szemtől szemben

2009. december 29. 09:00 - Freevo

A magyar címadói leleményesség kútja kimeríthetetlen, a múlt héten Lincoln bátyó Célkeresztben volt, mint Clint Eastwood, most meg Szemtől szemben lesz, nemsokára azt is megtudjuk, hogy úgy-e, mint Robert De Niro, vagy úgy, mint Al Pacino. A pattanásig feszített cliffhangert kényelmi okokból kicsit megmásítják az írók: a nyitó jelentben most mégse látszik annyira tisztán Linc a mesterlövész gukkerjében. Betévelyeg egy fa alá, ahonnan már nem olyan könnyű kilőni, közben Selfék szpottolják az orvlövészt az egyik tetőn. Mahone a nyomába ered, és lövöldöznek sokat.

Végül a lövész lemenekül a rejtekhelyéből, egyenesen Linc karjaiba, aki elkezd üvöltözni, hogy "Hol van Christina?". Eléggé el nem ítélhető módon a járókelőknek semmi okuk azt hinni, hogy a nagydarab tuskó, aki egy pisztollyal a kezében ordítozik egy elesett ember fölött, az a jó fiú, a lövész meg kihasználja az ebből fakadó pánikhangulatot, és majdnem elmenekül, de elütik. Lincoln folytatná a nem túl sikeres vallatást (valószínűleg szóltak az íróknak, hogy Dominic Purcell nem képes túl sok szöveget megtanulni egyszerre), de Mahone leleményesebb, és elveszi a telefonját, aztán T-Bag kocsijában meglépnek.

Tovább
Címkék: a szökés
5 komment
süti beállítások módosítása