Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 2x06 - Hard-Hearted Hannah

2009. december 25. 10:59 - Hoppancs

A vészjósló arcú vámpírasszony tovább suhan a folyosón, eközben Eric egy butuska nővel próbálja jól érezni magát. A varázsnak azonban annyi, mikor partnere bébinek szólítja, meg amúgy is, mi a buli az egészben, ha az „áldozat” hagyja magát megharapni. Tesznek még egy próbát, hátha a megjátszott ellenkezés jobb kedvre deríti Eric-et. Nem jön be a dolog, mert a nő elég bénán játszik, de már amúgy is mennie kell, mert megérkezett Lorena ( ő közeledett eddig ijesztően), akit maga Eric hívott, valószínűleg azért, hogy jól bekavarjon Sookie és Bill között.

A párocska még nem sejti a veszélyt, épp az ágyban élvezik egymás társaságát, mikor látogatóik érkeznek Isabel (a korábban megismert dallasi vámpírhölgy) és az ő hatalma alatt álló ember, Hugo személyében. Isabel azt javasolja, hogy Hugo kísérje el Sookie-t a Napgyülibe, mert egyedül veszélyes lenne, és az ottaniak valószínűleg jobban megbíznak majd egy olyan nőben, aki nincs egyedül. Sookie érzékeli, hogy Hugo teljesen odavan Isabel-ért, és tényleg hajlandó a kedvéért kémkedni. Eric úgy gondolja, Lorenának még mindig jelent valamit Bill, és mivel neki meg Sookie kéne, talán összefoghatnának, és szétválaszthatnák a szerelmeseket.

Lorena a múltba réved, amikor még minden szép volt és vidám, ő és Bill pedig nagy egyetértésben gyilkolásztak. A visszatekintésben Bill épp egy bárban zongorázik és dalol, amíg Lorena magát franciának kiadva elcsábít egy amerikai házaspárt, akik kapnak az alkalmon, hogy egy éjszakát az egzotikus idegenekkel tölthessenek. A flashback itt egy időre félbeszakad, és Dapne-t látjuk meztelenül heverészni Sam társaságában egy billiárdasztalon. Utóbbi végre rákérdez a sebhelyre, mire Daphne elmeséli, hogy valami rátámadt az erdőben, de nem tudja, mi lehetett. Az eset után sokáig nagyon rosszul volt, és csoda, hogy életben maradt.

Maryann kényeskedik, mert rossz a zuhany, és ahhoz, hogy megszerezzék a kijavításához szükséges ketyerét, kétórás utat kell megtenni. Tara és Eggs neki is indulnak, hogy megvegyék a cuccot, Maryann-t addig Karl próbálja kényeztetni, kevés sikerrel. Luke-ot és Jasont hívatják, utóbbi már arra gondol, meg fogják büntetni, amiért rosszalkodott a szent asszonnyal, de Steve láthatóan nem tud semmit a dologról. Valójában azért nekik szóltak, mert ők a legjobbak, és szükség van a segítségükre, hogy elkészítsék azt az emelvényt, ami kulcsszerepet fog játszani a Találkozás a Nappal nevű ceremónián. Na, de mi is ez? Luke boldogan ismerteti a lényeget, miszerint a szertartás keretében egy kereszthez kötözött vámpírt tesznek ki a napra, majd végignézik, ahogy szépen elég. Halleluja! Jason azért nincs annyira elájulva ettől az ötlettől, de az őrültek vannak többségben.

Sookie és Hugo jegyespárt fog alakítani a Gyüliben, ezért a lány még gyűrűt is kap, hogy hiteles legyen a dolog. Kicsit elbeszélgetnek a vámpír-ember kapcsolat mibenlétéről, Hugo meg felveti az öregedés témáját és azt, hogy megvénülve valószínűleg már nem fognak kelleni örökifjú kedvesüknek. Ez igen felzaklatja Sookie-t, látszik, hogy ezen még nem gondolkodott. Tara és Eggs jó hangulatban autóznak, de a fiúnak egyszer csak szokatlan érzése támad, mintha járt volna már azon az úton. Meg is kéri Tarát, hogy forduljanak be jobbra, majd álljanak le. Tara ijesztőnek találja azt az egészet, de azért belemegy.

Andy meglepi Lafayette-et a Merlotte-ban, és próbálja kiszedni belőle, hová tűnt el két hétre. Elvégre a nő, akit megöltek, lehúzta az unokatesóját, meg annak anyját, így akár köze is lehetett a halálához. Lafayette nem beszél, ezért a zsaru durvább eszközökhöz folyamodik, és elkezdi bezárással fenyegetni a szakácsot. Erre Lafayette totál kibukik, a kiabáló Andy helyébe Ericet hallucinálja, majd remegve kuporodik a sarokba. A jelenetnek Terry vet véget, aki kidobja Andy-t, majd elkezdi nyugtatgatni a reszkető Lafayette-et egy érdekes – nyilván a pszichiáterétől tanult – technikával. Hoyt felháborodva érkezik anyja asztalához, mivel az öreglány letiltotta a telefonját, nehogy megint beszélhessen Jessicával. A fiú követeli, hogy csinálja vissza az egészet, mellékesen közli vele azt is, hogy a barátnője azért telefonálgat olyan későn, mert vámpír.

Luke és Jason látszólag megint egész jól kijönnek egymással, és ácsolás közben a vétkekről beszélgetnek. Kiderül, hogy nagy bűn a házasságtörés, de még nagyobb, ha egy férfi vámpírral csinálja, vagy egy másik férfivel, esetleg – de az már egyenesen a pokolba visz – egy vámpír férfivel. Eközben megérkezik a helyszínre Sookie és Hugo – alias Holly és Rufus- , és megismerkednek Sarah-val, aki Sookie szerint úgy néz ki, mint a vanília puding. Ez ám a találó megfogalmazás! Bár korábban megállapodtak, hogy a beszéd Hugo dolga lesz, Sookie feltűnően sokat csacsog, talán kissé túl is pörög. A párost Steve-nek is bemutatják, aki eközben már arról ábrándozik, milyen szuper lesz elégetni a csúnya, gonosz vámpírt.

Visszatérünk Lorena flashback-jéhez, amiben már az akció kellős közepén láthatjuk a dicső párt. Áldozataikat durván kivégzik, majd Bill elveszi a haldokló nő nyakláncát, és kedvesének adja. Ezután a vértől szennyezett ágyon szeretkeznek…nagyoon súlyos… Tara és Eggs egy tisztáson köt ki, ahol véres köveket és ruhadarabokat találnak. Eggs még mindig nem tudja, miért mentek oda, de nagyon rossz érzése van. Sookie sem túl boldog, mikor Steve és Sarah fejéből olyan gondolatokat hall, amik egyértelműen bizonyítják, hogy szenték tudják, hogy ő nem az, akinek mondja magát. Aztán megjelenik Gabe, Steve segédje, aki elég nagy és félelmetes ahhoz, hogy nyomatékot adjon Steve ki nem mondott szavainak.

Andy ismét meglátja a malacot, ezúttal a kutyus társaságában, de hiába szalad utána, pofára esik. Persze mostmár tudjuk, hogy a malacka Daphne volt, aki Sammel szaladgált vidáman az erdőben. Eric követe a frászt hozza Lafayette-re, akinek mostantól újra V-t kell árulnia a vámpírok megbízásából, ami fura, hisz’ elvileg ezért zárták be. Sookie nagyon rosszat sejt, mikor Steve az alagsort is meg akarja mutatni neki és „vőlegényének”, de már nincs menekvés, elkapják őket. Bill sajnos nem siethet a lány segítségére, mivel Lorena nem engedi, és mint teremtőjének, sajnos még mindig nagyobb az ereje nála. Taráék közben hazaérnek és olyan orgiát látnak, amit még soha, Maryann-nel a középpontban, aki javában vibrál.

Jessica dühös, mert Hoyt nem hívta, a következő pillanatban azonban udvarlója személyesen jelenik meg, és a rosszkedv tovaszáll. Jason a templomban talál a sírdogáló Sarah-ra, aki csalódott Steve-ben. Mostmár úgy érzi, a kegyetlen, háborút szító férfi helyett Jason-re van szüksége, és ezt be is bizonyítja. Sam most aztán tényleg habzsolja a vanília pudingot. Sam úgy tűnik, tévedett, mikor úgy gondolta, Daphne lesz az igazi, a lány ugyanis az orgia helyszínére vezeti, ahol már várják is őt egy nagy késsel, Maryann pedig bikafejet öltve kezdi ismét az átalakulást.

Címkék: true blood
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naughtyL 2009.12.27. 11:42:49

Így, hogy másodszorra nézem a Tara meg Eggs féle szál kicsit idegesítő.

Nem is tudom ,hogy kell-e ahhoz bámit is hozzáfűzni, hogy Eik előkerítette Bill teremtőjét..:D és még csak most lendülnek bele, elképesztő:D

Jó HV;)
süti beállítások módosítása