Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 1x05 - Sid

2009. november 09. 12:00 - Hankasid

Sid, mai főhősünk, bámul egy ablakot, ahol egy idős ember fejhallgatóval a fején, a zene ütemére táncol, bejön egy nő is a szobába és ölelkezni kezdenek, majd a dolog szexbe fordul, a pár eltűnik a padló irányában. Sid alig akar hinni a szemének, csak bámulja őket, de ekkor egy erőteljes férfihang visszahozza a valóságba. Az iskola tanáriában találjuk magunkat, ahol Sid és a szülei ülnek szemben egy tanárral, aki Sid nem túl fényes iskolai előmeneteléről beszél. Sid apja nincs túl jó hangulatban. A tanár, Tom, közli, hogy Sid elbukta az évet, de ő elintézte, hogy legyen még egy lehetősége, de ahhoz írnia kell egy hosszú dolgozatot. Apuci a megfelelő eredmény elérése érdekében, gyorsan szobafogságra ítéli Sidet.

Sid kicsit késve megy dráma órára, de előtte undorodva meglesi az órán már táncoló diákokat a folyosóról. Hirtelen megjelenik egy szőke ördög és egy fekete angyal. Nem kell megijedni, csak Maxxie és Anwar hülyéskednek. Basszus, ez mekkora ötlet volt! Megpróbálják Sidet lebeszélni az óra látogatásáról, nem túl nehéz feladat, bár ő éppen az imént ígérte meg az apjának, hogy bemegy. Ekkor megjelenik Cassie és figyelmezteti Sidet az esti randijukra. Sid közli, hogy nem tud menni, mert az apja szobafogságra ítélte, de Cassie-nek ez sem szegi kedvét, akkor majd benéz Sidhez. Sid nem jön lázba az ötlettől. A lány vidáman elmegy. A fiúk biztatják Sidet, hogy csapjon le Cassiere.

Tony Abigailt nézi messziről a parkban, egy bíztató mosoly jön válaszul, de megjelenik Michelle, aki a szokásos női kérdést teszi fel Tonynak: melyik ruhát vegye fel a másnapi alkalomra. Tony meghívja az esti fellépésére, ahova Sid is hivatalos.
Sid ül a számítógép előtt és próbál magából értelmes mondatokat kicsikarni a megadott a dolgozathoz, amelyiken a féléve múlik. Nem nagyon sikerül. Most, hogy nincs rajta sapka már világos, hogy miért viseli máskor szinte mindig: a nélkül tipikus hülyegyerek feje van, a sapka viselése karakteresebbé teszi az arcát. Lehet, hogy az én problémámra is ez lenne a megoldás? Mivel már az első mondat felénél elakad, unalmában bekapcsolja a TV-t, hiba volt. Felbőszülten beront az apja és kiviszi a TV-t, a hifit és az az alá eldugott elnyűtt pornóújságot is, hogy csak a feladatára koncentrálhasson az a büdös kölök.

 

Mivel semmivel sem tudja magát elfoglalni, lefekszik az ágyra és elkezdi azt a tevékenységet, amihez a szükséges eszköz mindig kéznél van, bár az előbb elrekvirált Ázsiai kéj képekben című kiadvány lehet hogy segítene. Még jó hogy van a párna alatt egy kép Michellről. Már éppen belejön a dologba, amikor belép Tony, aki a látványtól kissé zavarba jön és hogy a kínos pillanatot feloldja inkább bejön még egyszer. Természetesen észreveszi Michelle fényképét, már kereste. Kapásból ír pár jól hangzó sort a dolgozathoz, majd meghívja Sidet is a fellépésére, a szobafogságos kifogásra bedobja, hogy Michelle is ott lesz. Üvöltve bejön Sid apja, aki Tony láttán egyből emberibb hangnemre vált. Kis jópofizás után közli Tonyval, hogy Sid nem ér rá mostanában. Tony elmegy. Sid a dolgozat írásra próbál koncentrálni, de a képernyőn egy üzenet várja: A mai este lesz a nagy este, Tony írhatta az elöbb. Ekkor megszólal, a szokás szerint, a hangulathoz tökéletesen illő zene, ami alatt, a lendületbe jött Sid végig próbálja a teljes ruhatárát, vagyis mind a négy koszos pólóját, mire talál egy tiszta, de igen feltűnő színű, rajzfilm kutyát ábrázoló pólót, ami a megfelelő helyen megnyomva sivító rajzfilmhangon megszólal. Ilyesmiket visít: A megakutyi segít, támadás, vau vau!

 

Kis spray az alsógatyába, sohasem lehet tudni, sapi a fejre és osonás le a lépcsőn a kijárat irányába, miközben a szülök elfoglalják magukat egy kis ordítozással a konyhában. A kritikus pillanatban egy ügyetlen mozdulat és megakutyi felüvölt. Apuka meghallja, de csak becsukja a konyhaajtót, hogy nyugodtan folytathassa kedvenc időtöltését, az anyucival való veszekedést. Sid lelép.
Templomban a tömegben ülve Sid és Michelle, Chrissel kiegészülve hallgatják a lány kórust. Tonynak se híre se hamva, végül mégis megjelenik, Chris megütögeti Sidet, hogy figyelmeztesse, mire megakutyi visítva próbálja túlüvölteni a kórust. Tony mellett feltűnik Abigail is és egy duettet adnak elő. A dolog egyre kevésbé tetszik Michellenek, az éneklő pár megfogja egymás kezét, később csókolódzni kezdenek. Michelle padlót fog! Feláll és kirohan. Utána Sid és az időközben fellépő fiúkórus előadását látványosan élvező Chris is.


 
Michelle keresztülvág az éppen öltöző lányok tömegén, az őt követő Sidnek nincs túl nagy sikere, de a leghátul jövő Chris élvezi a dolgot. Michelle és Sid bemennek egy ajtón, ami mögött éppen Tony ellenőrzi bal kezével az éneklő Abigail melleinek formáját, láthatóan meg van elégedve velük. A magából kikelt Michellenek Tony azt mondja, hogy csak Abigail rekeszizmait figyelte éneklés közben. Van nő a világon, aki ezt elhinné? Michelle sem nyugszik meg tőle, és egy hatalmas pofonnal állítja le Abigail nagyképű szövegét. Michelle, majd később Abigail is elrohan, Tony egyedül marad Siddel. Sid rájön, hogy Tony mindent előre eltervezett és azt akarta, hogy Sid is tanúja legyen az eseményeknek. Javasolja Sidnek hogy most menjen Michelle után és próbálkozzon nála. Tony elmagyarázza, hogy azért csinálta az egészet, mert időnként kell a változás. Sid Michelle után indul. A női öltözőben éppen a mestert láthatjuk munka közben: Chris egy hiányos ruházatú lányról próbálja meg ledumálni a bugyit, szerintem össze fog jönni a dolog.
 
 
Az utcán Michellebe beleköt pár lány, bunyózni akarnak, ekkor érkezik Sid és így Michelle egy kisebb hajráncigálással megússza. A lány azonban haragszik Sidre, mert úgy gondolja, hogy mint Tony legjobb barátja, tudott róla, hogy Tony szakítani akar vele, így faképnél hagyja a hebegő-habogó Sidet. Sid viszont nem elég gyorsan távozik a helyszínről és az előbbi agresszív lánybanda közepén találja magát, akik rugdosni kezdik a közben már a földön fekvő srácot, közben megakutyi kiabálását halljuk.  
Sid hazaérkezik, a szülők már idegesen várják és felelősségre vonják, de ő frappánsan megoldja a helyzetet azzal, hogy dilisnek nevezi az apját, aki erre sértődötten elrohan. Felmegy a szobájába, ahol Cassie várja az ágyon ülve. A lány igen kiakad azon, mikor Sid elmodja, hogy Michellel volt, hát igen, ezt fogalmazhatta volna másként is. Cassie búcsúzóul lesmárolja Sidet és azt, mondja, hogy a döntést Sidnek kell meghoznia. Végre leesik a tantusz ennek a balfácánnak is?
 
 
Sid reggel jön ki a lakásukból, az utcán találja az anyját aki a kocsi mellett vár rá, együtt utaznak a kocsiban. Az anya-fia meghitt beszélgetés percek csak nem akarna összejönni. Mikor megérkeznek az iskolához az anyja nagyon el akar mondani neki valamit, de csak annyit tud mondani neki, hogy viselkedjen jobban az apjával, mert az jó ember.
Újra a rész elején látott enyelgő idős párt látjuk, akiket Sid néz az anyjától kapott napszemüvegben az osztályteremből. Jön Tom, a tanár, aki a dolgozatot kérte tőle és közli, hogy még 24 órája van annak leadásáig. Chris érkezik és lelkesen mesél a tegnap estéről, ahol ének, csajok, orálszex és nyulak is voltak. Ez az utóbbi szál sajnos nem lett jobban kifejtve. De legalább megtudtuk, hogy összejött e dolog a csajjal. A csapat tagjai faggatják Sidet a monoklijáról és a Cassievel való randijáról, de nem jutnak sokra vele. A tanár hazaenged mindenkit csak Sid marad. Tom segíteni akar Sidnek, de az készakarva félreérti és elmondja neki az egész szerelmi sokszöget, amibe keveredet, valamint az apjával való konfliktusát is egy szuszra. Erre nem tud semmit mondani Tom, marad a régi nóta: Sid holnap adja le a dolgozatot.
Sid Tonyval fut össze a folyosón, aki újra erőlteti, hogy Sid hajtson rá a volt barátnőjére. Ő megfogadja a tanácsot és felhívja a lányt. Michelle igen elutasító, de nem teszi le, így Sid hosszan győzködi, hogy béküljenek ki és találkozzanak. Mindezt a közelben álló Cassie is hallja, szemeiből könnyek folynak.
 
 
Cassie ül egy étteremben újra egy hatalmas hamburger előtt és először komótosan, majd egyre mohóbban eszik. 
Összejön a randi Michelle és Sid között, Jal apjának bárjában dumálnak, Sid esküdözik, hogy semmit sem tudott Tony terveiről. Michelle egy puszival jutalmazza az őszinteséget. Később lassúzni kezdenek. Közben Cassiet láthatjuk, ahogy magányosan ül egy padon és gyógyszereket vesz be, sokat. Tony is megjelenik a bárban és bocsánatot kér Michelletől, Sid elmegy. A lassúzás Tonyval folytatódik tovább, csókolódzással súlyosbítva.
Sid abban a bárban ül, ahol Cassie evett az elöbb, telefonon hívja Cassiet, de Jal veszi fel sírva egy mentőben, amely éppen Cassiet viszi a kórházba.
 
 
A kórházban Sid érkezik a kórterembe, ahol Cassie ágya mellet van már Jal, aki Sidet hibáztatja a történtekért. Jal azt hazudja az orvosnak, hogy a beteg testvére, így maradhat, de Sidnek el kell mennie. Hazaér, ahol az apja szokatlanul csendesen üldögél a nappaliban. Kiderül, hogy Sid anyja elment, tehát ez volt a reggeli lelkizés oka. Sid kiakad, sír és az apját okolja tőle szokatlan keménységgel. Ordítva ráparancsol az apjára, hogy hívja fel az anyját. Amíg nem jön vissza az anyja, az apját szobafogságra ítéli, pont azokkal a szavakkal, amelyeket az mondott neki előzőnap. Na most sírjak vagy nevessek!
Sid a szobájában a számítógép előtt ül és próbálja befejezni a dolgozatát. Bejön az apja és visszahozza a múltkor elvett cuccokat. Késöbb befut Tony hívása, amit bár felvesz, de nem szól bele, egy ideig tartja, majd leteszi a telefont. A képernyőn még mindig a Tony által gyorsan leírt pár mondat van. Sid elkezd írni. Közben este lesz, a hold is feljön, majd reggel lesz, kivilágosodik, de Sid csak ír tovább szorgalmasan.
 
 
Címkék: skins
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása