Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x11 – Abby Mays

2009. május 19. 11:00 - Madmoazell

Sűrű volt a legutóbbi epizód – Matt összehalászott magának egy rasszista szőkét, Kimber menyasszonyból Houdinivé változott (értsd – eltűnt), a többiek meg csak úgy lézengenek. Mára is kijut az izgalmakból. Zordon arcú nyomozó érkezik a rendelőbe, hogy különféle fényképeket mutasson fiainknak, mostanában ugyanis valaki egyre többször firkál a falakra különböző rasszista üzeneteket. Az egyiket a múltkor megműtött zsidó leányzó iskolai szekrényére, egy másikat pedig egy ázsiai pár ajtajára. Mivel mindkettejüket a Troy/McNamara társaság kezelte, ezért felmerül a gyanú, hogy valaki onnan szivárogtatja ki az adatokat. Seanék nem is sejtik, hogy mennyire igaz ez – Mattie ugye a múltkor lopta el a nyilvántartást friss apósjelöltjének. Közben kiderül, hogy Kimber a meghiúsult esküvő óta nem került elő, és bár ez Seannak gyanús, Christian inkább próbál továbblépni.

Ezt a napibetegünkkel kezdi. Abby Mays nem tartja magát túl szépnek, és mivel Christian csak ül és szótlanul mered maga elé, felvezeti neki, hogy inkább dícsérgetnie kéne, nem beleegyezően hallgatni. Merthogy Abby úgy akar kinézni, hogy a Dr. Troyhoz hasonlók szeressék. Úgy igazán. Mikor szépfiúnk kijelenti neki, hogy a csúnyább pasik az ágyban jobbak az átlagnál, Abby kijelenti, hogy neki nem kell csúnya pasi, neki műtét kell. Rúzs elő, és mint az első részben, a hölgy problémás részei dekorálásra kerülnek.

Quentin eközben egy katonát vizsgál, Olive Brandtet, akinek tele van az arca repeszekkel, ezeket szeretné eltüntetni. Sean lepattintja, Costa meg kelletlenül átadja a helyet. Olive műtétét amúgy a hadsereg fizeti, mert végleg hazajött, hogy most toborzóként dolgozzon. Kicsivel később Christian nekiáll szétszabdalni Abbyt. Stílusosan a Fat Bottomed Girls szól a Queentől, de ez nem nyugtatja meg dokinkat, úgy áll neki leszívni a lányzó fenekéről a zsírt, mintha jeget kaparna a szélvédőről. Liz próbálja nyugtatni, de semmi eredmény, Christian erőteljesen leugatja. Míg ők a zsírpacákkal küzdenek, Sean Olive-ot műti. Quentin asszisztál, és még mindig durcázik. Sean ideges lesz, és Costa fejéhez vágja, hogy nem igazán helyénvaló dolog az ő exnejével kavarni, majd hivatalosan is háborút deklarálnak egymás ellen.

A műtét után Quentin újra nekiáll haverkodni a tizedessel, miközben bekeni a gyógyuló sebeit. Mikor kiderül, hogy Olive mellkasán is vannak sérülések, Quentin nekilát megvizsgálni azokat is, viszont túlmegy egy határon, ugyanis Brandt elkapja a kezét, kijelenti neki, hogy nem meleg, tessék lepattanni. Közben Christian látogatást tesz a De La Merben, de nem terepfelmérni, hanem Comboskát vizsgálni. Abby egész szépen gyógyulgat, és most a legnagyobb vágya Christiannel randizni. Péntek este 8. Wow. Míg ők időpontot fixálnak, Sean elég kellemetlen szituba botlik – Olive Quentint dugja. A tizedest. Aki mellesleg nem meleg. Muháhá.

Természetesen McNamara első ötlete Juliához szaladni, hogy beszámoljon neki a „látványról”, de előtte inkább Mattel szeretné beszélni, aki – mily véletlen – éppen Ariellel „tanul”. Julia nem is engedi be hozzájuk, erre újra nekiállnak vitázni, hogy anyuci annyira elfoglalt, hogy ad1, nem veszi észre, kicsi gyerkőcük barátnője maga az ördög, és ad2, a magasságos Quentin más férfiak hátsó felében turkál. Julia nem hiszi el, mint ahogy mostanában semmit, mire megjelenik Matt, hogy megvédje, aztán a párbeszédbe belepofázó Arielt is, a vége pedig ajtócsapkodás lesz, mint ahogy mostanában mindig.

Sean rendelőben aztán újra belefut Costáékba, csak éppen most vizsgálat folyik, és Brandt neje is ott van. Dokink kikapja Quentin kezéből az eszközöket, és somolyogva megkérdezi a nőtől, hogy megvizsgáltatta-e magát, mióta hites ura hazatért Irakból. Mikor Chloe kimegy valamiért a kocsihoz, Sean előadja, hogy mit látott, mindenki nekiáll morogni, ekkor jön a vendetta – Sean panaszt fog benyújtani szexuális zaklatásért Quentin ellen. Olive-nak két lehetősége van – elismeri, hogy Quentin zaklatta, ergo a dokit kirúgják és eltiltják a praktizálástól, vagy elismeri, hogy beleegyezett a mókába, és vége a katonai karriernek. Sokk és hüledezés. Quentinnél nem tart sokáig a dolog, meglátogatja Juliát a De La Merben. Mivel anyuci kicsit stresszes, megpróbálja ellazítani, de csak a kádig jutnak.

Kicsivel később jön a kérdés – dugtunk-e pasival vagy sem. Costa nem tagad, hanem nekiáll nyekeregni, hogy ez a Sean milyen hülye már, majd pont ott csinál bármi hülyeséget, ahol simán rajta lehet kapni, jaj ne már, jaj. Julia hisz neki, bár az az egy gyanús, hogy ők ketten eddig miért nem kufircoltak még. Quentin erre kijelenti, hogy ő máshogy csinálja a dolgokat – nabezzeg amikor Kittel kufircoltak, és Christian seggét fogta… na de mindegy. Abby közben megérkezik A randira Christiannel. Comboska fröccsöt iszik, és odavan, hogy Dr. Troy hajlandó volt találkozni vele. És tökéletesen készen áll arra, hogy Christian lesmaccantsa. Ciki, hogy emberünk erre nem igazán vágyik, Abby ugyanis úgy néz ki, mint egy pisztráng. Az alázás elkezdődik. Christian ugyanis csak úgy hajlandó lefektetni Comboskát, ha a fejére húz egy zacskót, hogy ne láthassa az arcát. Abby felveszi, Christian pedig élvez…

Quentin a rendelőben van újra, éppen most engedik útjára Brandt tizedest. A katona kijelenti, hogy bármennyire is élvezte a dolgot, be fogja mószerolni őt az orvosi kamaránál. Costa viszont gyorsabb volt, merthogy szólt egy bizonyos Watterson ezredessel, és elmesélte neki, hogy a nagy hős meleg. Szépen egymásnak ugranak, de a doki nyer – ami meglepő, tekintve, hogy az ifjú ugye nagy hazavédő. Ezután kihagyhatatlan ajánlatot tesz főhőseinknek, féláron visszavásárolhatják tőle a cégrészt. Sean a műtőasztal felett írja alá a papírokat, Christiannel együtt, majd jön a pofaleesés. Quentin ugyanis nem megy vissza Atlantába, ugyanis elvállalt egy állást a De La Merben. Juliánál. Ojjé.

Christiant a hosszú nap végén levél várja. Kimbertől jött. Kedves Christian, remélem, továbbléptél, nem akartalak elhagyni, blablabla. Az érdekesebb, hogy Kimber hogyan írta ezt a levelet – egy elhagyatott gyárépületben, nyakig véresen. Merthogy elkapta a Késes. Jaj jaj. Christian viszont ezt nem tudja, és most nem is tud elgondolkozni rajta, merthogy vendége érkezik – Abby. Azért jött, hogy előadja Christiannek, hogy neki jó, ha valaki csak megdugja, mert ő se szereti magát, és előző este nem a megaláztatástól bőgött, hanem élete első orgazmusától. Búcsúzóul otthagyja neki a papírzacskót is a telefonszámával. Még mielőtt kimenne, Christian kijelenti, hogy legyen nála este 9-re. Azt már csak mi látjuk, hogy folyik a könnye közben. Brühühü.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása