Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x14 - Melyik utat választod? (ÉVADZÁRÓ)

2009. március 20. 14:00 - leeann

A Liberty Avenue elég nyomasztó lett, mivel folyamatosan rendőrök járőröznek mindenhol. Szinte rendőrállam lett Pittsburgh meleg negyedéből. Debbie, Vic és Justin az élharcosok viszont szembeszállnak a rendőrkapitány intézkedéseivel, és szórólapokat osztogatnak az utcán, amin az szerepel, hogy „Állítsuk meg Stockwellt!”. A melegeket nem nagyon rázzák fel a szórólapok, úgyhogy nehéz munka lesz felnyitni a közösség szemét. Ben és Mikey dolgozni indul, Hunter pedig iskolába, lassan igazi család lesznek. Melanie-n már látszik a terhesség, aminek örülnek a lányok, de amikor Linds elmondja, hogy vett egy takarót a babának, Mel szinte dühösen utasítja vissza az ajándékot.

Emm sincs jó formában, egyrészt ugye szakított Teddel, másrészt pedig jelenleg a lányok kanapéján lakik. Brian vett egy hiper-szuper tv-t. Oké, ez mondjuk nála nem nagy ügy, de úgy, hogy nemrég kirúgták, talán nem egy új tv a legfontosabb. Természetesen ezt Justin is megjegyzi neki, és beszámol arról, hogy a képregényben egy új gonosz született. Mikey és Ben napközben hazalógnak egy kis lopott szexre, de egy váratlan vendég zavarja meg őket. Megérkezett Hunter édesanyja, aki elvileg halott, de a jelek szerint nagyon is él. Nem csak hogy megjelent, de elmondja, hogy megélhetési gondok miatt adta intézetbe a fiút, és amióta onnan megszökött, azóta keresi.

Anyuka azt mondja, hogy rendbejöttek a dolgai, és magához venné a fiát. Brian, Stockwell ellenfelének ajánlgat egy videokazettát, aki nem fogadja el az ajándékot, pedig jóval rosszabbul áll, mint a rendőrfőnök. A lányokhoz is vendég érkezik, de ő inkább Emmhez jött, mint a lányokhoz, tehát Tedről van szó. Szeretné hazavinni Emmett-et, de Mr. Honeycutt nem hisz Ted ígérgetésének. Este a világot megváltani készülő csapat már a Woody’s-ban osztogatja a szórólapokat, de Justin az osztogatás helyett inkább repülőt hajtogat a szórólapból, mert szerinte erre jobban megfelel.

Debbie nem nézi jó szemmel szöszike hozzáállását, de ekkor megérkezik a Ben-Mikey páros, akik lógó orral mesélik el, hogy előkerült Hunter anyja, aki nem is tud arról, hogy fia miből élt, és hogy milyen nyavalyát szedett össze az utcán. Hamarosan Brian robog be, és követeli, hogy mindenki nézze a tv-t. A tv-ben egy hirdetés látható, amit a „Felelős polgárok az igazságért” fizetett. A hirdetés nagyon ütős lett: egy pár perces kisfilm, ami Jason Kemp (kukás fiú), Kenneth Rikert (a gyilkos rendőr) és Stockwell rendőrfőnök párhuzamát mutatja be. Na, ez már nagyon kemény dolog ám!

Nagy dolgok történnek mindenfelé, de a lányok ebből semmit nem tudnak, mert szexhez készülődnek, de mivel Mel megtalálja az ominózus takarót, inkább lelkizés lesz a dologból, mint testi érintkezés. Mel elmondja, hogy mikor kicsi volt, az édesanyja elvetélt a testvérével a 11. héten, ahol most épp Mel is jár. Akkor előre vásároltak a gyereknek és Mel attól fél, hogy ha ők is előre vásárolnak, vele is megtörténik. A Babylon mosdójában Justin rájön, hogy Brian meglepően sokat tud a „Felelős polgárok az igazságért” szervezetről, akik a reklámot fizették, ami vetítésenként 5000 dollár, és minden órában lemegy a választásig. Persze Emm és Ted is a szórakozóhelyen vannak, de már külön utakon.

Ted a drogos barátaival van, Emm pedig a pultot támasztja. Justin és Brian ezt látva azonnal kezelésbe veszik barátjukat. Brian szerint Ted már halott, vagy legalább is hamarosan az lesz, és nem lenne jó, ha Emmettet is magával rántaná, és ebben Briannek nagyon igaza van. Másnap Ben és Mikey még mindig nagyon szomorú, és mikor Hunter hazaér, elmondják neki, hogy megjelent az anyja. Hunter káromkodik egyet, majd felveszi a nyúlcipőt, és olyan messzire próbál futni, amennyire csak bír, de a fiúk utolérik. Ben és Mikey nem értik, hogy Hunter miért ellenkezik ennyire az anyja ellen, de a fiú elmondja, hogy anyuci volt, aki először kiküldte őt az utcára dolgozni, és most is csak ezért akarná őt visszaszerezni.

A pótszülők megígérik Hunternek, hogy nem hagyják, hogy az anyja elvigye tőlük. Justin nagyon megijed, mikor megérkezik Brianhez, mert a lakást éppen darabokban viszik ki az ajtón. Szöszike nem érti, hogy miért van ez. Brian elmondja, hogy 100 ezer dollárt költött a 20 db 30 másodperces reklámra. Hát itt van a kutya elásva, Brian egymaga a „Felelős polgárok az igazságért” szervezet, 5 db arany hitelkártyát nullázott le Stockwell ellen. Úgy tűnik, Brian felöltötte a tapadós ruháját, és igazi Rage lett belőle, aki megpróbálja megmenteni Gayopolist. Közben Ted minden eddiginél mélyebbre csúszik. Nagyon rondán betépve halad le egy lépcsőn, és a drogos haverok egy videót néznek, amin nagyokat röhögnek.

Egy házi pornót néznek magukról, ahogy mindannyian alaposan megdugnak egyvalakit. Theodore izginek tartja a videót egészen addig, amíg észre nem veszi, hogy akin mindenki végigmegy, az ő maga olyan szinten kiütve, hogy szinte magánál sincs. Azt hiszem, ennél mélyebb szint már nincs! Debbie sajátos rendszert dolgozott ki a kajáldában arra, hogy ki kap enni és ki nem. Csak azoknak a vendégeknek ad kaját, akik szavaztak, akik nem, azokat elkergeti szavazni. Közben Mikey csak hüledezik, amikor megtudja, hogy Brian mindenét eladja, mert akkora adósága van, hogy még. Sajnos az álomautó, a zöld Corvette is eladásra kerül hamarosan.

A reklám annyira sikeres volt, hogy a szavazó helység előtt akkora a sor, mintha ingyen pornót osztogatnának. Közben kedvenc könyvelőnk bejelentkezik az elvonóba, amit nem hittem, hogy önszántából megtesz. Ben, Mikey és Hunter hazafelé tartanak, amikor megjelenik Hunter anyukája. A mama ölelgetné a kisfiát, de Hunter nagyon ellenkezik ez ellen. Ben és Mikey nem hagyják, hogy a mama elvigye a fiút, aki azonnal bírósági végzéssel és rendőrökkel fenyegetőzik. Közben Ted az elvonóban méri föl a társakat, amikor egy ismerős hang szólítja a nevén.

Nocsak, nocsak, hát ő meg a kis drogos fiú, Blake. Ted - ahogy mi is - nagyon meglepődik, de Blake csoportfoglalkozásra hívja az újoncot, akinek úgysincs jobb dolga. Mikor mindenki elfoglalja a helyét, kiderül, hogy Blake már nem betegként van itt, hanem itt dolgozik, mint csoportvezető, konkrétan ő tartja a csoportfoglalkozást. Miközben Tednek az álla a földig esett, addig mindenki mást a választás eredménye érdekel. A két jelölt fej-fej mellett halad, úgyhogy kedvenc kis csapatunk tövig rágja a körmét, Debbievel az élen.

A csapat azért elég csonka, mert Ben, Mikey és Hunter még otthon vannak, ami nem lenne baj, de Hunter mamája rendőrök társaságában pont a lakásuk felé tart. Ben ügyvéddel akarja intézni a dolgokat, de Mikey szerint ez nem jó megoldás, irány a menekülés. Hunter még megöleli Bent, és Mikeyval együtt eliszkolnak. Mindeközben a Woody’s-ban nagy az öröm, mert megvan az új polgármester, aki szerencsére nem a rendőrfőnök lett. Debbie vezényletével az utcára vonul az éljenző tömeg, és mindenki táncol, ahogy csak bír. Emm nem tud úgy örülni, mint a többiek, de Debbie jobb kedvre deríti, és ők is a táncoló tömeggel tartanak.

A lányok is nagyon boldogok, de nem csak a választások miatt, hanem ezért is, mert Mel túljutott a 11. héten, és még mindig megvan a baba. A Woody’s előtt utcabál kerekedett pár pillanat alatt, és ez nagyban Ragenek köszönhető. De egy hős sohasem alhat, így Brian tesz még egy jótettet. Ugyanis az autóját kölcsönadva hozzájárul Mikey és Hunter elmeneküléséhez. Meg kell még jegyeznem, hogy a New Order zenekar - ami személyes kedvencem - True Faith című dalával zárjuk a harmadik évadot, ami nagyon mozgalmas volt, és rengeteg nyitott kérdéssel kezdjük majd a negyediket.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.03.21. 13:13:43

Imádom a 3. évadot! És ez az első olyan évadzáró rész, ahol happy end van.
Ebbe a részben nagyon tetszett a színesből fekete-fehérbe váltás és a végén vissza az egész. Szép keretet adott a történetnek.
Ja, és személyes kedvencem Emmet-Brian jelenete a Babylonban. Az nagyon ütős!
Köszi a HV-t Leeann!

mándruc 2009.03.21. 14:18:33

Szuper volt a harmadik évad szerintem is, nekem a kedvencem. Köszi a HV-t!

leeann 2009.03.24. 00:34:00

Köszi:-))))
Tényleg nagyon jó és mozgalmas évad a 3.
De rengeteg nyitott kérdés maradt!

Dódi 2009.03.30. 14:50:41

minden idők egyik legjobban sikerült szezonfináléja!!! olyan atmoszférát csináltak a végére, amit szinte már elképesztő. :)
és New Order - True Faith :) egyszerűen zseniális választás...
imádtam a 3. évadot, bármikor nagyon szívesen megnézek 1-1 részt belőle.
Köszönjük a HV-t Leeann!

naomi95 2014.12.04. 19:08:43

:D nagyon jó rész
süti beállítások módosítása