Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x15 – Sean McNamara

2008. december 30. 13:00 - Madmoazell

Kedves Hogyvolt-olvasók! Ahogy ígértem, most jön az újévi jókívánság… Klisészerűen mondhatnám, hogy sikerekben, örömökben gazdag búék Néktek, de inkább mégse. Cserébe inkább annyi, hogy érezzétek magatokat január elsejétől olyan jól, ahogy ti szeretnétek, és olvassatok továbbra is sok hogyvoltot! Ja és köszi a majdnem egész éves kitartást!

Ms. Camden mélysejti karcinómára hivatkozva mutogatja tomporát Christiannek, majd megkéri, hogy „kenje be naptejjel”, és természetesen az íróasztalon kötnek ki, a búcsúédelgést azonban megzavarja Gina felbukkanása. Nem ok nélkül jött természetesen, csak szól, hogy HIV pozitív. Ez a nap híre. Valami gombásodás után derült ki, már két hete tudja, kapja is az AIDS-koktélt. Christiant letaglózza a dolog, pláne, hogy Gina nem tudja, mikor kaphatta el, mindenesetre egy teszt befigyel. Persze jól összebalhéznak, a végén pedig ő lesz a hülye, hogy még gumit se viselt közben. A legnagyobb baj, hogy még Wilbur is esélyes arra, hogy megkaphatta. Na erre aztán Christian még jobban kiborul, nem hajlandó segíteni a nőnek megkeresni a gyerkőcöt, mire Gina kijelenti, hogy ugyanolyanok, de legalább ő vállalja a felelősséget a hibáiért. Ajjajjajjajj.

A rendelőben teljesen magába van zuhanva, de a bent ülő páciens se semmi. A Késes visszatért, és szépen fel is vagdosta a modellsrác arcát. Szerencsére a korábbi áldozat, Naomi Gaines arca teljesen helyrejött azóta, van esély a teljes gyógyulásra. Mr. Rourke viszont nem akarja teljesen helyrerakatni a dolgokat, szeretné, ha valami emlékeztetné, hogy mi történt vele. Pláne, hogy a Késes meg is erőszakolta, miután teletömte drogokkal. Szerencsére Mr. Rourke nem HIV pozitív. Erre a hírre Christian megvizsgáltatja a vérét.

Seannak csak kis huzavona után mondja el az okot, de végül hagyja neki, hogy vért vegyen tőle. Christian ki van akadva, meg nem kicsit ráparázott a dologra, de hát ez érthető teljesen. Sean próbál lelket önteni belé, hogy utána is tud majd normális életet élni, de elég nehéz a dolog. Az pedig nem segít sokat, hogy jön a tanács: Christiannek fel kéne hívnia az összes nőt, akivel Gina óta kufircolt. Minél hamarabb, hogy ha már gáz van, ne legyen még hatalmasabb. Christian szerencsére megfogadja a javaslatot, és egy vodka társaságában nekiáll telefonálgatni. Ericával, Julia anyjával kezdi, aki valszeg jól rá is borítja az asztalt képzeletben, ennyi még az egyszeri nézőnek is lejön. A következő snittben már azt látjuk, ahogy egy maszkos ember megkötöz egy nőt és jól meg is rángatja, ő lesz a Késes, én érzem már. De hogy ennek mi köze van Christianhez, azt egyelőre nem tudni. Christian végül leküldi az üveg vodkát, jelentős csapást mérve a telefonszámlájára, most meg szenved. Érthető.

Julia az új pasijával nézi a tévében, ahogy Sean elmeséli, miért is segít ingyen a Késes áldozatainak. Sean elmondja, hogy a Késes olyanná teszi áldozatait, amilyen ocsmánynak ő belül érzi magát, viszont ő, mármint Sean olyan széppé, amilyennek az emberek belül érzik magukat. Ezalatt Kimber pornót forgat, azaz inkább rendez, és épp hasznos tanácsokkal látja el a „színészeit”, amikor betoppan Christian, hogy tálalja a rossz hírt. Szerencséjére Kimber szakmájában íratlan szabály a havi tesztelés, a nő pedig éppen a múlt héten kapta meg az aktuális eredményeket, és teljesen tiszta. Christian a nyakába borul, ez azt jelentheti, hogy ő is teljesen rendben van. Jamest és Wilburt attól még fel kell hívni, ez pedig elég húzós lesz. Kimber nyugtatgatja, majd elmondja, hogy szerelmes belé, de Christian sajnáltatja magát, hogy mi lesz, ha pelenkázni kell, meg ilyenek… Jajj jajj jajj.

Sean zuhanyzik, és nicsak, ki áll a fülke mellett? A Késes. Ójaj. Biztos ő is látta az interjút… A Késes fogmosás közben támad rá, beleszúr valami tűt, amitől szegény Sean teljesen kidől. Azaz éber kómába zuhan, ahogy ez a beteg pöcs felvilágosítja. Aztán előadja neki, hogy ő művész, ellentétben Seannal, aki egy rém, aki kitépi az életből mindazt, ami szép és valóságos. Hát ja. Aztán jelzés értékűen megvágja Sean arcát, de csak az egyik felét, és elegánsan lelép. Előtte azért megfenyegeti, hogy még egy korrigáló műtét, és megöli őt. A rendőrök Christian és Julia társaságában érkeznek meg. Sean kap egy őrt maga mellé egész napra, otthonra és az irodába is, majd Christian csekkolja a vágását. Szerencsére ideget nem ért, pikkpakk helyrehozható, Christian pedig áthív egy atlantai dokit, egy bizonyos Quentin Costát a műtéthez. Merthogy a legjobbra akarja bízni a barátját. Azért félve megkérdezi, hogy ugye nem erőszakolta meg a Késes, de szerencsére ez ma kimaradt. Sean még mindig sokkos.

Quentin gyorsan megérkezik. Megnyerő külsejű úriember, és teljesen odavan, hogy dokijaink mit meg nem tesznek a Késes áldozataiért. Nem mellesleg ő az ország legjobb arc-sebésze, most tért haza Szudánból, ahol egy rakás orrot és fület varrt vissza. Olyan gyorsan összehaverkodik Christiannel, hogy már azt is betervezik, mikor állnak neki iszogatni egyet az egyik parti klubban. Christian stabilan ki van borulva, a műtét miatt is, meg a teszt miatt is, aminek még nincs eredménye, így teljes egészében Quentinre hagyja az operációt.

Otthon Christian tiszta ideges, úgy tűnik, vendéget vár. Mivel egy plüsskutya is előkerül hirtelen, rájöhetünk, hogy nem sokkal később James-nek és Wilburnek fog ajtót nyitni. És tényleg. Ezt a gyereket én még mindig meg akarom zabálni… Ja, az új neve amúgy Gabriel, de ez nem számít. Most pláne nem. James mindent tud már, azért jöttek, hogy Christian végezze el rajtuk a tesztet. James olyan, mint aki még életében nem hallott az AIDSről, nekiáll kérdezgetni Christiant, hogy meghalhat-e, de dokink próbálja nyugtatni. Mikor Christian nekiáll vért venni a gyerkőctől, James kijelenti, hogy ha beteg a kissrác, akkor szeretné, ha ő is részt venne a kezelésében, biztos, hogy jó lenne mindenkinek. Aztán mikor dokink nekiáll fikázni Ginát, James előadja, hogy bármennyire is utálja a nőt, Wilbur világrahozása elég volt ahhoz, hogy ez az érzés eltűnjön. Mert néha elég egy jó cselekedet is. Hát ja.

Sean pofija szépen gyógyulgat, akár a modell-pályára is visszatérhetne. Épp csak mosolyogni nem tud a poénon. A rendőr, aki a lakására is kiment, rossz híreket hoz. A Késes most éppen Matt sulijának a szépségkirálynőjét nyírbálta meg egy kicsit, és kedvesen otthagyta Sean névjegykártyáját is a helyszínen. Kihívás, a Késes kíváncsi, Sean megműti-e a fenyegetés ellenére is. Pech, hogy a lány szülei kifejezetten őt szeretnék megkérni az operációra. Sean nem tudja, mit mondjon. Este otthon Julia ápolja, tök rendes, kaját csinál, takarít, még a krémet is odaadja exférjének. Meg még be is keni. A heg amúgy tényleg jól néz ki, alig látszik, Julia oda is van érte, hogy Christian milyen ügyi volt, Sean meg nem szól neki, hogy nem is ő csinálta. Csak marcangolja magát, hogy a Késesnek igaza volt, mégiscsak ebből a szépségkultuszból építette a házát, és hogy ez nincsen így rendben, de Julia próbálja meggyőzni, hogy mégiscsak jól tette, amit tett. Arra persze nemet mond, mikor Sean megkéri, hogy maradjon velük éjszakára biztonságban. McNamara végül csak megműti a kislány arcát.

Christian meglátogatja Ginát a kórházban. Elég ramatyul van szegény, és kiderül, nem szedi a koktélját. Az oka egyszerű, nincs biztosítása. Míg Christian nekiáll simogatni a hátát, kiderül, hogy tiszta, ahogy James és Wilbur is. Gina önkritikát gyakorolt, eléggé bűnbánó, Christian melléfekszik az ágyba, nekiállnak Wilburről sztorizgatni, dokink elbőgi magát. Szomorú rész volt ez nagyon.

Címkék: kés/alatt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okostojás26 2008.12.30. 16:56:49

Wilbur, a "kakilóvilágbajnok". :P

Madmoazell 2008.12.30. 19:22:56

ahogy édes jóanyám mondaná, igazi sz@rógép :)

Johnny336 2009.01.01. 02:08:18

Ez a késes szál nekem valamiért nem nyerte el a tetszésemet, túlságosan hosszúra, erőltetettre sikerült talán. Vagy csak a sok kavarás benne...már megfeküdte a gyomrom, pedig a sorozat a kavarásra is épül.

Az normális, hogy szerintem Gina és Christian tökre összeillenek? Én legalábbis drukkolok nekik. Mondjuk Gina az egyik kedvenc karakterem a sorozatban.

KiWiSaGe 2009.01.02. 19:52:24

Gina szerintem is remek karakter és az is igaz, hogy Christian az összes kavarása ellenére is jobban járna vele mint mondjuk Juliával.

A késes viszont pontosan illik ide, ki lenne jobb pszichopata egy ilyen sorozatban mint aki gyűlöli a szépséget.
Bár tényleg jól elnyújtották, de szerintem akkor is jó volt
süti beállítások módosítása