Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x05 - A sorsod te alakítod

2008. augusztus 29. 17:00 - leeann

A Woody’s-ban csajos est van, ezért a lányok is ott vannak ma este, és ezért Brian halálra unja magát. Linds eldicsekszik azzal is, hogy összeházasodik Melanieval, úgyhogy Briannek ismét van miért a száját húzni, Emmettnek pedig akad min ujjongani. Teddy nincs velük, és a telefont se veszi fel, ugyanis amióta kirúgták, nem igazán önmaga. Emm már a legrosszabbra gondol, ezért buli után elugrik hozzá. Ted éppen pornót néz és masztizik ezerrel, de nem csak ma este, ugyanis 4 napja nem volt a lakásán kívül. Emmett ráparancsol a barátjára, hogy azonnal keljen fel és fejezze be az önsajnálatot, de Tedre nem nagyon lehet ma hatni.

Brian és Justin szexelnek, de Szöszike nem akarja az összes energiáját a szexbe ölni, mivel másnap kezdődik a suli. Gyorsan el is érkezik a másnap reggel, amit Brian és Mikey a kajáldában töltenek. Csak nem? Jaj, de igen, Mikey már megint hisztizik, mert féltékeny a barátaira. Az a baja, hogy mindenkinek beindult az élete, az övé pedig megrekedt. Az önsajnálatot Emm szakítja félbe, mert aggódik Tedért. Mikey, Brian és Emm meglátogatják Teddyt, aki rosszabbul néz ki, mint egy alkoholista a legrosszabb napján. Amíg Mikey és Emm elviszik lefürdetni Tedet, Brian telefonál egyet.

Brian a munkahelyén ajánlotta be Tedet a főkönyvelőnél. Justin közben már a suliban van, és rajtolnia kell, de a keze nem szuperál úgy, ahogy kéne. Mikey is bajban van, ugyanis elkésett a Ted-akció miatt, amit a hatalommal megáldott főnöke azonnal meg is torol. Tracy nem érti, hogy miért tűri Mikey ezt a bánásmódot. Justin munkáját megnézi az iskola dékánja, mert a tanárnő beszámolt neki arról, hogy Justin keze megadta magát munka közben. A dékán azt javasolja Justinnak, hogy gondolja át az iskolába járást, mert nem tudja majd felvenni a képzés tempóját.

Mikey a munkahelyi terrort a kedvenc képregényboltjában piheni ki, ahol megtudja, hogy bezár a bolt, mert a tulaj unja az egészet, és inkább Floridába költözik. Este a csapat Babylonban van, és már Ted is velük van, mert elnyerte az állást és kijutott az alagútból végre. Mikey viszont továbbra is hisztizik, mert kiderült, hogy még a képregényboltosnak is van élete, csak neki nincs. Szöszike is beszuszakolja vézna kis testét a Babylonba, és a csapatot keresi. Brian nem érti, hogy mit keres a Babylonban Justin ahelyett, hogy készülődne a másnapi sulira. Justin elmondja, hogy nem megy a rajz, így a szexben és a bulizásban teszi hasznossá magát.

Másnap Mikey és Tracy az áruház bejáratát díszíti az éves családi napra, de a főnök megint nagyszerű tréfát eszelt ki Mikey számra. A legújabb dolgozó ugyanis beöltözik bohócnak, és lufikat osztogat a kölyköknek, de mivel a kiszemelt beteget jelentet, Michael-é a megtiszteltetés. A lányok megjelennek a családi napon, és húzni kezdik Mikeyt, aki nem bánná, ha megnyílna alatta a föld. Brian dolgozik, és az egyik grafikus egy számítógépes programon mutatja meg neki, hogy mit képzelt el az új dizájnnak. Közben Ted megismeri az új főnökét, aki ugyanolyan, mint az előző volt.

Mikey úgy érkezik haza, mint akinek megölték a kedvenc plüssmaciját, de Emm éppen a Pride-on készült képeket nézegeti, és megdicséri Mikeyt, hogy milyen jól néz ki nőnek. Időközben Justin is hazaérkezik, de beteg a lelke ettől a rajz dologtól, és a bulizásba menekül emiatt. Brian hazahozta a rajzoló szerkezetet, de Justin kiborul, és a szokásos módon csapkod és kiabál. Másnap Mikey megkapja a következő pofont a munkahelyén, ma is bohócnak kell öltöznie, mert jól sikerült a nap és megismétlik. Mikey elküldi a francba a főnökét és megmondja neki végre a magáét. Bunkó főnök közli, hogy ha nem veszi fel a jelmezt, kirúgja őt, és mellé elégedetten vigyorog.

Mikey pár másodpercig nézi a jelmezt, majd közli a bunkóval, hogy bassza meg, majd megpuszilja Tracyt, és a főnöke felé indul. Mikey úgy dönt, hogy a bosszú mindig édes és Tracy után szájon csókolja a főnökét, majd ugyanazokkal a szavakkal köszön el tőle, amikkel a felvonuláson is a csók után. Bunkókám köpni-nyelni sem tud, Michael pedig lelép az üzletből. Szöszike dolgozik a kajáldában, de mikor Emm kávét kér tőle, remegni kezd a keze, így alaposan a csésze mellé folyik a fekete. Debbie azt javasolja Justinnak, hogy pihentesse a kezét, de szöszike közli vele, hogy törődjön a saját dolgával. Debbie egyszerűen nem hisz a fülének.

Debbie nagyon okosan beszél Justinhoz, amitől szöszike kicsit összeszedi magát, de azért a végén megkapja a „Ha még egyszer így beszélsz velem…” kezdetű mondatot, ami jár is neki. Linds, aki szintén szemtanúja volt az eseményeknek, elcsalja magával Justint egy kiállításra pihenésképpen. Kiderül, hogy a kiállítás Linds egyik ismerősének a műveiből nyílt, aki tolószékben ül, és majdnem teljesen béna, de az egyik keze működik, azzal fest. Justin tulajdonképpen lélekgyógyító kiránduláson találja magát és a festőnő ad neki egy képet ingyen.

Debbie ezerrel rohanja le a fiát, mert hívta az áruházat, és ott azt mondták, hogy Mikey felmondott. Debbie éppen nekilátna a kiosztásnak, de megjelenik Brian is a színen, aki azonnal bűnbak lesz. Mikey éppen az álmát váltja valóra, így rendre inti a körülötte lévőket. Az álmához viszont pénz kell, így éppen árverezi a szülinapjára kapott Astro kapitány első évfolyam egyes számát. Az álom pedig az, hogy megvegye a kedvenc képregényboltját. Debbie pánikol, és azon gondolkodik, hogy mit tehetne a fia, hogy visszavegyék az állásába, Brian pedig a tettek mezejére lép, mert a képregény beragadt 1000 dollárnál.

Brian licitál rá, így most 5000-nél tart a licit, ami beválik, mert rögtön ráígérnek ezret. Közben Mel kíséretében Teddy visszaviszi a rengeteg pornó videokazettát a tékáéba, ahol kiderül, hogy majdnem mindegyiket ismeri. Mel nem érti Ted pornófüggését, de Tednek támad egy ötlete, mikor az élvezet kontra munka kerül szóba. A licitálók továbbra sem érték még el a bűvös célt, mert most meg 6000-en ragadt be a képregény. Brian megint ráajánl, amire az utolsó másodpercekben többen is ráajánlanak, és a licit végére tízezer dollárért kel el a képregény.

 

Este a Woody’s-ban Mikey új boltját ünnepli a csapat, amikor Ted is ünneplésre szólítja őket, ugyanis ő is az álmát valósítja meg. Úgy döntött, hogy kilép az új munkahelyéről és saját internetes pornóoldalt indít. Később este, mikor Brian már otthon van és lefekvéshez készülődik, szöszike csak egy fotelban gubbaszt és nézi a lakásban jövő-menő pasiját. Mint ahogy mindig is, Brian megihleti szöszikét és rajzolni kezd a számítógépes ceruzával. Úgy tűnik, ismét kezd helyrerázódni a kis lelke. Másnap reggel Mikey a saját képregény üzletét nyithatja ki, ami egy új álomélet kezdete lehet.

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leeann 2008.08.29. 17:24:01

Az milyen mikor saját magamat röhöghetem ki, mert elírok valamit és tréfás lesz belőle. Tehát Justinnak rajzolnia kell és nem rajtolnia, de akár azt is tehetné:-))))))))Bocsi:-))))

mándruc 2008.08.29. 20:37:55

Köszi a HV-t leeann! Szerettem ezt a részt is, szerintem nagyon aranyos, hogy Brian így gondoskodik Justinról...
Májki meg végre tökös legény volt, de csak egy pillanatra :)

leeann 2008.08.29. 20:57:19

Hosszú távú tökösségre soha nem volt képes:-))))

mazogirl 2008.08.29. 22:08:27

Jó a HV leeann! Azért Lindsay is pszichológus alkat, mert helyre tette Justint a kiállítás. Mikey meg nem véletlenül passzív.

Annieke 2008.08.30. 16:54:52

Michael, mint bohóc? Hmmm! Azt hiszem teli találat a viselkedésére néha.

Démétér 2008.08.30. 20:03:47

Ted olyan csodálatosan gusztustalanná tud lerobbanni :)) Michael néha idegesítő, de ebben a részben speciel nem annyira zavar - itt Justin dühe bosszant, ami önmagában ugyan érthető, de Brian ellen?! A szívem szakad! :)

sunshine66 2008.08.31. 18:36:13

Justin dühe a világ ellen szól, nem Brian a célpont. Amint ki tud lépni a saját tehetetlenségéből és rajzolni (küzdeni) kezd, rögtön elfelejti a céltalan dühöt.
Fantasztikus az a jelenet a zöldalmát falatozó Briannel. Engem is megihletne:))
Köszi leeann!

mándruc 2008.08.31. 22:45:43

Leeann, elárulod, hogy melyik a kedvenc évadod? :)

leeann 2008.09.01. 00:12:08

Húha nem is tudom, így hirtelen. Mindegyikben van valami izgalmas szál, vagy több izgalmas szál, ezért sose untam egyiket sem. Nem igazán tudom kiemelni csak az egyik évadot, hogy az milyen jó volt.
Az a helyzet, hogy így végig gondolva, az összes évadhoz hozzá tudnám tenni, hogy: "azért jó mert...!"
Szeretem mindegyiket, egyben komplett a sorozat.

Démétér 2008.09.01. 07:03:06

Leeann, ez számunkra azért jó, mert ilyen remek hogyvoltokat fogunk kapni végig :) Köszi mindent!

mándruc 2008.09.01. 14:21:28

Szuper, akkor én is reménykedem, hogy az összes kedvenc évadodról ilyen remek hogyvoltokat fogunk még kapni :)

leeann 2008.09.01. 15:11:41

Köszönöm :-))))) Igyekszem!:-)))))))
süti beállítások módosítása