Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x22 - Az utolsó tánc (ÉVADZÁRÓ)

2008. július 25. 11:00 - leeann

Elérkeztünk az első évad utolsó részéhez. Mi mással is kezdhetnénk ezt a részt, mint azzal, hogy Brian szexel, és a többiek konferenciabeszélgetést tartanak róla. Igazából terveznek valamit Brian ellen, amit hamarosan megtudunk, nem kell aggódni. Az esemény Brian 30. születésnapja, ami, mint tudjuk, egyenlő a halállal. A csapat erőszakosan lefogja Briant és bekötik a szemét. A meglepetés parti egy szülinapi temetésben csúcsosodik ki. A torta egy sírkő, van koporsó is, majd Ted és Mikey beveszik a halott buzik klubjába, vagyis a harmincasok közé. Brian is elmondja a nyomasztó titkát, vagyis, hogy nem megy New York-ba. A csapat megdöbben.

Jön a „jaj miért nem mondtad meg?”. Brian viszont úgy gondolja, hogy ez mind nem számít, hisz úgyis meghalt, majd beheveredik a koporsóba. Mikey hazaérkezik dobozvárba, hisz az egész lakás dobozokban van már. David mindent elintézett, kivett egy házat Portland-ben, elhozta a repülőjegyeket, rendelt kocsit, és összecsomagoltatta a cuccokat. Mikey kissé úgy érzi, megint háttérbe van szorítva, de ki mer ellenkezni Daviddel, amikor ilyen? Emm és Ted el akarják kérni Blake-et a munkahelyéről, de Mel felvilágosítja őket, hogy drogos fiú nem csak lóg a munkából, de még szarul is dolgozik.

Emm persze megemlíti, hogy talán újra felütötte a fejét a drog, de Ted megvédi a kis kedvencét, hogy csak influenzás. Debbie, Jennifer és Vic bélyegeket ragasztgatnak borítékokra, közben nosztalgiáznak és jól mulatnak. Justin is hazaérkezik, aki beleegyezik abba, hogy elmegy az anyjával a meleg szülők barbecue-jára, de úgy dönt, hogy a szalagavatóját kihagyja. Persze Jennifer és Debbie ellenkezik, mivel szerintük ez neki is jár, nem csak a hetero diákoknak. Teddy otthon ücsörög és operát hallgat, Blake-et várja, aki hamarosan megérkezik, bulizott, és megint alaposan be van tépve.

Ted megpróbál a lelkére beszélni a fiúnak, de ő csak szexelni akar. Ted szinte lerúgja magáról Blake-et, de mikor a fiú szopni kezdi Tedet, már nem igazán tud, vagy akar komoly dolgokról beszélgetni. A Babylonban Emm teljesen kiborul azon, hogy Mikey elmegy, ezért azt találja, ki, hogy partit rendez, persze ezt mind bőgve tervezgeti. Mikey Brian után lohol a diszkóban, aki inkább lerázná barátját, minthogy foglalkozzon vele. Majd jön a szőke Brian rajongó, aki táncba hívja az élemedett korba lépett márkafüggőt. Justin megkéri Briant, hogy menjen el vele a szalagavatójára, de Brian nemet mond. Azt tanácsolja szöszinek, hogy menjen egy lánnyal, és mivel ma lerázós hangulatában van, szöszit is lekoptatja.

Másnap a kajáldában Ted elpanaszolja Emmettnek, hogy fél órát aludt, mert egész éjjel szexelt, de nem Blake-kel, hanem valami droggal. Emm most nem cseszegeti Tedet, hanem csak sajnálja, hogy igaza lett. Emm azt javasolja, hogy zárja ki, mert a bonyolultabb megoldás fájdalmasabb. Ted viszont nem képes csak úgy kizárni, így a mentő ötlet az elvonó. A suliban sem rózsás a helyzet, mert Chris Hobbs minden előzmény nélkül olyan erővel löki Justint az ajtónak, hogy szöszike majdnem bemélyedést hagy rajta. Mikor Justin éppen összeszedi magát, Daph áll előtte, akivel már egy ideje nem beszélt.

Most, hogy elmúlt a mosolyszünet, úgy döntenek, hogy együtt mennek a szalagavatóra, mint legjobb barátok. Justin Daphnak mondta el, hogy meghívta Briant, Brian pedig Linds-nek, aki szíve szerint maga tuszkolná el gyermeke apját a bálra. Brian úgy dönt, hogy vesz egy fehér selyemsálat, és megünnepli valami különlegessel, hogy 30 lett. Mikey közben készülődik Emm flanelinges partijára, és mivel David már elcsomagolta az ingjét, van miért dünnyögni egyet. A partin mindenki flanelban van és kezdenek jól mulatni.

Brian viszont egyedül partizik otthon. wishkey-t iszik, füvezik és bontogatja a saját magának vett ajándékot. A flanel partin is jó a muri, mert Emmett megint pityereg egy kicsit azon, hogy Mikey elmegy. Debbie viszont meglepően derűsen áll ahhoz a tényhez, hogy az egyetlen kisfia kilép az életéből, bár amikor megöleli Mikeyt, nem igazán akarja elengedni, így a többieknek kell lehámozni Deb karjait Mikeyról. Közben Brian otthon táncikál a selyemsáljával. Irány vissza a búcsúbulira, ahol Mikey megkéri Justint, hogy vigyázzon az anyjára.

Teddy végre kitálal Blake-nek arról, hogy mindent tud, és így nem tud vele élni. David és Mikey is vitázik egy elég komolyat, ami felvetheti azt, hogy Mikey utazik-e vagy sem. Brian közben kitalálta, hogy miképp is ünnepelje meg magát. Miközben élvezi a nagy találmányát, Mikey ront be hozzá és konkrétan megmenti az életét, Brian ugyanis a selyemsállal felakasztotta magát és így akart elélvezni. Ez a nem veszélytelen elfoglaltság fokozza az élvezetet, vagy megöl. Most, hogy Mikey elrontotta Brian élvezetét, de megmentette az életét, ideje veszekedni még egyet, ha már úgyis benne van.

Brian nem igazán örül, hogy a legnagyobb szexélményét elrontotta a leghisztisebb barát, de Mikey nem bánja annyira. Másnap van, Mikeynak köszönhetően Brian számára is. A nap jól indul, Blake elvonón, Ted pedig boldog, hogy sikerült rávennie, hogy bemenjen. Davidéknél már nem ilyen rózsás a helyzet, mert ők megint vitáznak. David odaadja Mikeynak a jegyét, és párjára bízza a „vele megy, vagy nem?” döntést. Időközben eltelt a nap és Debéknél is fennforgás van. Szöszike elkészült a szalagavatóra. Tehát a bál. A tinik egy része - köztük Justin és Daphne is - rázza a testét a táncparketten.

Közben azért elkísérjük Emm-et és Ted-et az elvonó látogatásra, akiket hideg zuhanyként ér, hogy Blake kijelentkezett, és csak a Traviata cd-t hagyta ott maga után. Vissza a tinikhez, akik között megjelent egy halott, vagyis Brian. Brian elment a szalagavatóra, oké, ezt le kell írnom még egyszer: BRIAN A SZALAGAVATÓN VAN, amit persze szöszike is azonnal észrevesz. No nézzük, Brian bókol egyet Daph-nak és lekéri a párját. A tinik között Brian és Justin a táncparkett közepére vonul és elindul a Save The Last Dance For Me című dal. Brian a selyemsálat szöszike nyakába teszi, és keringőzni kezdenek.

A teremben az iskolások szájtátva figyelik a párt, ahogy táncolnak. Miközben Brian és Justin remekül érzi magát, Mikey otthon töpreng, kezében a repülőjeggyel. Mikor a gyönyörű páros a tánc végéhez közelít, csókolózni kezdenek, ami a tojásfejű Hobbsnak nem tetszik, de kit érdekel? Nekünk és Daph-nak igen, és imádjuk őket. A tánc végén a páros kirohan a teremből, otthagyva a megdöbbent nézősereget, Mikey pedig a repülőtéren rohan, mert ismét döntött, és megy. Justin és Brian a parkolóban is még szinte táncolva mennek Brian autójához, majd Szöszike azt mondja, hogy élete legszebb estéje ez.

Brian szerint is az, még ha nevetségesen romantikus is volt. Csókolóznak egyet, de ez most olyan igazi szerelmesek vagyunk csók! Édesek nagyon! Elbúcsúznak egymástól, Brian beül az autójába, Justin pedig elindul a parkoló másik vége felé, amit Brian a visszapillantóból mosolyogva figyel. Ám ekkor azt látja, hogy szöszike mögött feltűnik Hobbs egy baseballütővel, mire Brian azonnal kiugrik a kocsiból és kiabálva, futni kezd, de késő: ez a szemét rohadvány lecsapott Justinra. Brian utoléri őket és térden vágja Hobbs-ot az ütővel, majd szöszikét a karjaiba veszi, de Justin nem mozdul.

Brian csak azt üvölti folyamatosan, hogy nem, nem, nem, de sajnos igen nagy a baj, borzasztóan nagy. David közben a gépen várja Mikeyt, és nem tudja, hogy párja már majdnem beszállt a gépbe. Mikey ekkor kapja telefonon a hírt arról, hogy mi történt. A mentő megérkezett Justinnal a kórházhoz, természetes Brian is vele jött. A hordágy csurom vér és a selyemsál is, amit Brian nem tesz le a kezéből semmilyen áron. Mikey is megérkezik a korházba, és szó nélkül, csak simogatva vigasztalja a legjobb barátját, aki csak sírni tud, szinte élni is képtelen a fájdalomtól.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annieke 2008.07.25. 13:41:42

Nem is tudok mit mondani, ez a rész nagyon megrázó, ha olvasom, ha nézem.

smidgen 2008.07.25. 22:43:28

kb. mint a Barátok közt szezon fináléja, cliffhangerrel meg minden

mazogirl 2008.07.25. 23:54:47

Csak ez jobb, mint a Barátok közt. Sokkal jobb! Szegény kis Justin olyan nehéz az évad vége.

mininyul 2008.07.26. 15:32:44

az a rész amikor Brian otthon élvezkedik az önakasztás előtt meg a zene egyszerűen zseniális... annyira jól össze van rakva h nagyon. meg ugye a tánc-fejberverés is elég ütős lett. de a meztelen 30as orgia... sosem fogom elfelejteni :)

mazogirl 2008.07.26. 16:54:29

Nekem van olyan ismerősöm, aki kipróbálta a fojtást, majdnem bele is halt, úgy hogy egyáltalán nem veszélytelen.

Lukri 2008.07.26. 21:20:56

Mikey sem bánta, hogy még időben érkezett. Nagyon jó ez a rész még ha szomorú is a vége.

sunshine66 2008.08.05. 18:04:46

Képzeljétek el milyen lehetett, amikor itt véget ért a sorozat és mindenkit a totál bizonytalanságban hagytak (kb. fél évre)
Én begolyóztam vóna...

mazogirl 2008.08.05. 22:24:09

Én emlékszem rá, kemény volt.
süti beállítások módosítása