Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x16 – Az Igazi Prue

2008. június 05. 14:28 - Hartmann

Már rögtön kezdéskor kapunk az arcunkba egy gyilkosságot, mivel a rosszfiú megkésel (inkább kardol) egy boxolót. A használt fegyver sem egy mindennapi kard, hiszen teljesen átlátszó a pengéje, és a gyilkolás után kéken izzik, mintha valami energia járná át. A rosszfiú meg természetesen boldogan távozik a színhelyről. Ha már a küzdősportoknál tartunk, a lányok is megdöbbenéssel konstatálják, hogy Phoebe is hódol eme szenvedélynek, olyannyira, hogy társa is van már hozzá, egy püfölő robot személyében. Időközben látomása is támad a kistestvérnek, mégpedig az, hogy a kardos rosszfiú a nővérét kardozza keresztül éppen.

Sikerül visszaidéznie a kardot, papírra is veti, de sajnálatos módon az Árnyékok Könyve nem tesz róla semmilyen említést. A tesói szeretnék ha Nagytesó otthon maradna, mert eléggé féltik, és nem akarnák keresztüldöfve viszont látni, de Prue inkább nem hallgat rájuk, szokás szerint, és elmegy dolgozóba, mert egy nagy ügylet van kilátásban. A hölgy szeretne mielőbb megszabadulni a műkincseitől, amik egészen az egyiptomi fáraók kincseiig nyúlik vissza az időben. Ahhoz, hogy felbecsülhesse a tárgyakat el kell mennie az aukciós házból, és ez a húgai fülébe is eljut. Természetesen bili borul náluk.

Phoebe végül mégis rálel a könyvben a kardra, amely a Hadak Urainak szimbóluma. A céljuk pedig a háborúk szítása, az ősidőktől kezdve. A kard pedig sebezhetetlenné teszi az emberek fegyverei szemben. Megtudjuk azt is, hogy miért akarja Pruet megölni, kell neki az ereje, hogy ismét teljes értékű Had Úr lehessen. Para már a tetőponton a két húgnál, de Prue nem fogadja a hívásaikat. Inkább a műtárgyakba feledkezik bele, olyannyira, hogy egy kaloda foglyává is válik két pillanat alatt. A színen pedig feltűnik a kardosbácsi, akin tényleg nem fog a fegyver.

A lányok kitalálják a tervet, amivel megszabadítják a Hadak Urát a kardjától, hogy az ismét sebezhető legyen. Ciciboszi talált egy varázsigét, ami megsokszorozza Prue erejét. El is mondja Nagytesó, a hatás nem marad el. Egyből megháromszorozódik az ereje, hiszen feltűnik még két Prue. A klónok megnyugtatják a tesókat, csak addig maradnak amíg kell. Csak addig nem lesz soha szabad a fürdő, fogy el a melegvíz már korareggel, amíg el nem intézik a Hadak Urát. El is indulnának nyomozni a Nagytesók, de Trudo megzavarja őket, és kedélyesen elcseveg Egyes Klónnal, akit meg is hív egy zenei programra.

Pruek megszerzik a lakcímét a kardosbácsinak, és mikor indulnának, hogy megmentsék a földet a gonosztól Claire állít be és számonkéri a klónon, hogy miért akarja az ügyfél azt a nagy ügyletet egy másik aukciósháznál értékesíttetni. Igazi Prue csatlakozik Clairehez, hogy meggyőzzék az ügyfelet, hogy jobb lenne a Bucklandnél aukciózni a tárgyakat, addig a két klón pedig felkeresi a Hadak Urát, és megpróbálják a lehetetlent. De Séfboszinak kétségei vannak, hogy ketten képesek-e megállítani a rosszfiút. Igaza is lesz, mivel Egyes Klónt megtámadja a kardosbácsi, de a kard valahogy nem kéklik. A klónnak nincs olyan lelke és ereje sem, mint egy igazi embernek.

A leszúrt klón ügyében Trudo kezd el nyomozni, aki mikor észreveszi, hogy Prue fekszik holtan a hullaházba rohan a lányokhoz, hogy közölje a rosszhírt a lányokkal. A nyomozó nem igazán érti, hogy miért fontos Phoebenek, hogy milyen ruhában volt a testvére, dehát neki nem is lehet elmondani, hogy három Prue létezik a varázslat miatt. De Phoebe megnyugszik, mikor kiderül, hogy csak az egyik klón halálozott el. De mikor a 2es klón feltűnik, Trudo szemei és álla a padlón koppan, ráadásul az igazi is belép az ajtón. Még jó hogy Piper tud fagyasztani, így megoldják a helyzetet. Az a kifogás, hogy mindenkinek van egy hasonmása meg elég gyenge, ráadásul a nyomozó megtalálta a halott személyes holmijai között a jegyeket, amit Pruenak adott. Trudo nem hagyja annyiban a dolgot, ujjlenyomatot szerez a lánytól, és a halottól is, amik természetesen megegyeznek.

Új tervet eszelnek ki, immár csak két főre, de még mindig csak Pruek vesznek részt az akcióban. Mindenképpen el akarják választani a kardjától a férfit, és ehhez minden eszközt bevetnek. Piper és Phoebe próbálja az igazi Pruet lebeszélni, hogy csak kettesben szálljanak szembe a gonosszal, ezt sajna az egyszem életben maradt klón is hallja, és így egymaga vág bele az akcióba. Közben a rosszfiú és a huga (a műkincses spiné) is tervelnek azon, hogy hogyan szabaduljanak meg Pruetól. Az igazitól. Otthonukban akarnak a lányokon ütni.

Akcióba is lendül a Prue klón, csapdába csalja a Hadak Urát, és a hugával zsarolja. A kardot a nő életéért. A férfi próbál keménykedni, de klónPruet is kemény fából faragták, kitart amellett, hogy megöli a nőt, ha nem adja át a fegyvert a kardosbácsi. Egy határozott mozdulattal megöli saját hugát, igy klónPrue már nem rendelkezik semmilyen tárgyalási alappal, és azon nyomban a lányra is ront, majd meg is öli a klónt.

Így a lányok áttérnek a B tervre, melyet otthon gyorsan meg is vitatnak. Mivel a Hadak Urát nem fogja semmilyen emberi fegyver, amíg a kardja nála van, hátha a kard azért sebezné. El is fogadják Kishugi ezen ötletét. A terv be is válik, a Hadak Ura rájuktámad, majd összesített hármaserővel megállítják a rosszfiút. Végül a kristálykard a kardosbácsi mellkasában köt ki, a következmények sejthetőek. Mivel az ügyet megoldották, a klónok is eltűntek. Pontosabban a klónok holttestei. A hullaházból is, ahová Trudo ráncigálta el az igazi Pruet, hogy adjon magyarázatot arra, hogy miért van belőle kettő. A gyanúja továbbra is megvan, hogy a lány titkol valamit, időközben a Prue Halliwell feliratú dossziéja is elég vastagra hízott a sok bizonyítéktól.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása