Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 2x19 - Édes Caroline

2008. január 11. 10:05 - sixx

A cím túl sok titkot már nem tartogat az epizód tartalmát illetően: középpontban az elnöknő, és a körülötte zajló események, azaz a mexikói bagázs (Szukre Keresztes Máriával súlyosbítva, az odafelé repülő Bellik meg Tíbeg) megy a háttérbe, csakúgy, mint a előző rész végén szó szerint lógva hagyott Színót. Végül is mindegy kire fókuszálnának, ebben a részben kivétel nélkül mindenki szopóágra került. Nu, Színót ne menjen hóhérnak, egy kurva kötelet nem tud rendesen a nyaka köré applikálni, pedig. Jönnek, sietnek, kiabálnak, levágják - volt valaki aki azt hitte tényleg meghal? Ugyan már.

Ugrunk Chicagóra, ahol Kellerman tizennyolc másodpercre van attól, hogy kajakra golyót eresszen az USA (geci) elnökének a fejébe. Májkül, Sára és Link meg sokkot kapott, hiszen a csudahangfelvétel csak nem jó semmire, mert másolat, Mehón meg szalad fel a lépcsőn. Mivel csak a 2. percben vagyunk, nincs az az isten, hogy a szobában találja a tesókat. Nem is, mindketten leléptek, Sára az ágy alá bújik, pont amikor Mehón úgy rúgja be a szobaajtót, mint Bugrács a budiét a Videó presszóban. Körülnézés, mű elmenés, Sára ágy alól kijövés, lebukás. Ez sem néz tévét ezek szerint, ilyen trükkel kit lehet átbaszni? Mehón kissé ideges, izzad, remeg, hadar, klasszikus én-drogos-vagyok-és-nem-kaptam-anyagot-régen karaktert hoz meggyőzően, olyannyira, hogy Sára arcán látjuk: megsajnálja ezt az embert valahol.

Menjünk el Mexikóba egy kicsit, ahol Doktor Tíbeg megy a csomagért, amit elsőre és másodikra sem értünk: ha feladom a cuccot Ferihegyen, szállhatok én át akár Frankfurtban vagy Várnában, a csomagot nem kell leszedni a gépről. Sebaj, kel a dráma, ami abból áll, hogy Bellik is a csomagjára vár, így Tíbeg beslisszol a csomagtérbe, és ott keresi a zsákot, de csak melósokat talál, akik közül egyet agyon is vág, de a csomag - na az marad. Színót sztorijára is rápillantunk, de minek, a nyaka kicsit horzsolt, és mindenkinek azt magyarázza, hogy van egy ember odakünn, aki utazik rá és a családjára. Addig kiabál, míg megengednek neki egy telefont, de Mehónnal nem tud beszélni, csak a többi FBI-ügynökkel, akiknek fogalmuk sincs semmiféle kötélről, meg megegyezésről, de már kezdik sejteni, hogy Mehón meggárgyult.


Ugrás vissza Chicagóba, Link egy haverral találkozik, aki majd feljuttatja egy Panama felé menő hajóra, ad neki 50 dollárt meg sört is - jó, nem most azonnal, de ennek a szálnak ez a vége, zárjuk le, mert nem annyira érdekes, sőt. Kellerman nem lövi le az elnököt, mert útban egy kisgyerek, azt meg azért csak nem veszi be a gyomra. A távcsövön keresztül azonban látjuk, ahogy Májkül megjelenik az elnökasszony mellett, annak ellenére, hogy ő az USA egyik leginkább körözött bűnözője, sőt, megragadja a kezét, nem engedi, míg egy pár testőr le nem gyűri. Ez volt a terv. Zseniális. Kellerman szeme úgy forog, mint a 120-as Skoda kalaptartóján a bólogató kutya feje egy hatvanas kanyarban. Májki azért emberkedett mellesleg, mert üzenete volt Rejnoldsznak: Nálunk a szalag, muhaha!


Az üzenetet vette a nő, mert Májkit fejére húzott dzsekivel viszik, mint a véres kardot, egyenesen MiszterKim színe elé. Szájkarate indul, beszélni akarok az elnökkel - nem fogsz, hol a tesód, te félnótás - majd biztos pont neked fogom elmonadni, és így tovább. Kim leveszi a zakóját, sóhajt egyet, majd elkezdi verni Májkit, ami annyira nem is nagy baj, ideje, hogy valaki letörölje a vigyort a képéről. Mexikó, Szukre és Keresztes Mária az ágyban, a tévében éppen Tíbeg menekül a reptéren, táska nélkül, amiből Szukre levonja a következtetést: a csomag a reptéren maradt, tehát értemegy, mert 5 millió dollárból nagyon sok aranykeresztet lehet venni kedvesének. Ezt a faszkalapot. Azért előtte még kimegy a kertbe mittudoménmiért.


Mehón továbbra is darabokban, Sára már nagyon-nagyon sajnálja, MiszterKim meg kezd belejönni a tetovált ember verésébe, hiszen Májki már vért köp. MiszterKim mintegy mellékesen közli, hogy ő Májkit már csak sportból is agyonveri, míg Mehón, a megszállott, kötelességtudatból lohol Link nyomában. Mielőtt kiverhetné Májki összes fogát, megjelenik Reynolds elnök, és beszélni akar Májkival. A beszélgetés annyira nem érdekes, Májki zsarol, az elnöknő szarul érzi magét a bőrében. Közjáték: Mehón fegyverrel fenyegeti Sárát, Szukre hazamegy Máriához, de Belliket találja otthon, aki egy elektromos sokkolóval megdádázza egy kicsit.


Májki felhívja Linket, aki bejátsza végre a rohadt hangfelvételt, és kérem szépen, az elnökasszony és Terence Steadman nevű testvére afféle vérfertőzéses viszonyban voltak egymással, helló. Még szép, hogy ezt a szalagot nem kéne bejátszani a reggel nyolcórás hírek előtt. Közjáték: Színót Mehón egyik emberével tárgyal, az ajánlat tiszta és világos: ha felnyomod Mehónt, életben maradsz. Közjáték námbörtú: Bellik megbilincseli Szukrét, aki kétségbeesésében felajánlja neki, hogy megkeríti az ötmillió dollárt, és Tíbeget is vele együtt, nahát. Vissza a Rémségek Konyhájába, ahol az elnökaszony taktikát vált, és könyörgőre fogja a dolgot, de Májki hajthatatlan, engem nem lehet ezzel meggyőzni. Amnesztiát akarok magamnak meg Linknek, mertkülönben. Sőt, mindezt élőben, kamerék előtt tessék szíves, és letegezi a nőt. Hehe, ez jó volt.


Reynolds közli MiszterKimmel, hogy mi az ábra (amnesztia), és Májki elsétál. Mehón már darabokban, elejti a gyógyszert, és jobban izzad, mint Camacho a spanyol kispadon vagy két vébével ezelőtt, pedig az sem volt semmi. Megszólal a telefon, Sára nem veszi fel, Mehón remeg, pisztoly a földön, Sára ugrik, pisztoly megvan, ne mozdulj, Alex, mert szétlövöm a fejed. Na, itt már tuti volt, hogy ez csak afféle megjátszásiból előadott elvonási bohózat, ennyire hülye nem lehet Mehón. Sára elrohan, Mehón benyúl a zsebébe, benne egy mobil meg a tár, tudtam én. A telefon másik végén Mehón hű társa, aki így már simán követheti Sárát Májkihoz, hiszen a csaj úgy tudja, hogy ő most meglépett. MiszterKim közben a főnökével dumál, hát ezt most nagyon megszívtuk, mondja, a gonosz kopaszember nem szól egy szót sem, csak odalök neki egy dossziét: SONA felirattal. Én ezt jól megjegyezném.


Májki a hajógyári irodában Linkkel, megcsináltuk, vállveregetés, de hogy egy klasszikust idézzünk: ne kezdjük el egymás faszát szopni, van még epizód az évadból, kissé furcsa lenne most megoldani a nagy rejtélyt. Miközben mindenki a tévét bámulja, és várja, hogy mit akar mondani az elnökasszony a hirtelen öszehívott sajtókonferencián, MiszterKim még egyszer megfenyegti, hogy ő is tud ám titkokat, de Reynolds kiröhögi, ugyan már, kisfiam, lófaszjóskasenki vagy te. Aztán kilép a pódiumra, és bejelenti, hogy ő bizony rákos, bele fog halni, és EZENNEL LEMOND AZ ELNÖKSÉGRŐL, na bazdmeg, ezt valóban nem gondoltam volna. Mindenki meg lett szívatva, és kezdődik a menekülés előről. Kitartás, már csak 3 epizód a végéig.

Címkék: a szökés
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Consuela 2008.01.11. 11:11:02

Tíbeg megint nagy volt, ahogy félkézzel
agyonverte a poggyászpakolással naponta
edzegető reptári csákót. Naggyon életszerű.Kár, hogy ez az egész szál már
rohadtul nem érdekel, felőlem Bellik is
viheti a lóvét, legalább elköltözhet a
mutterjától.

La Pantera 2008.01.11. 11:56:31

Most már csak azért is be kéne játszani a szalagot, a vérfertőzés is elég gáz, ezzel jól befűtenének Reynoldsnak és az egész körének, azért vkit csak érdekelne, akkor is ha elnök, ha nem...

Gabba 2008.01.11. 12:12:37

Szegény Májkit nagyon megverhette Miszterkim, ha ilyen összeggel akar fogadni a Lokira...

szirk one 2008.01.11. 13:20:27

sixx, aprosag, de:
'Szukre Mehón egyik emberével tárgyal, az ajánlat tiszta és világos: ha felnyomod Mehónt, életben maradsz'
ez nem Szinot volt?...

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2008.01.11. 15:44:08

És a gonosz kopaszember értelmet adott a profilom nevének, végre :) Jól jegyezzétek meg tényleg a nevemet... SONA :)

www.lovardakalauz.hu

EasyFriend 2008.01.12. 20:36:32

Tíbeg pont azért ment hátra a csomagkiadóhoz, mert Bellik ott állt az elülső csomagkiadónál, és ha ott veszi le a szalagról, tuti észreveszi. Mondjuk így se jutott sokkal előrébb, szóval ez tényleg egy kicsit hülyén volt megírva.

EasyFriend 2008.01.12. 20:40:24

Jah és ezt megnézte valaki egyébként?
www.reynolds-again.com
Az utolsó képen látszik is a transzparens alja.
"Kitartás, már csak 3 epizód a végéig." - ha legalább kinyírnának mindenkit akkor, vagy bármi is megoldódna, akkor érteném, de úgyse lesz semmi ilyen...
süti beállítások módosítása