Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8271-8272. rész

2017. február 20. 12:00 - Gillotte

Attila szerelmes és kanos, úgyhogy körbeugrálja Julit. Még titokban szeretnék tartani a dolgot, mégiscsak újra kell szokni a helyzetet, a többiek ráérnek megtudni. A dolog nem tart sokáig, ugyanis Nóra kajálást rendez valami üzleti vacsora maradékából, áthívja Mikit, Attilát és Julit is, úgyhogy hamar kiderül a románc, nem is értem, miért szenteltem neki egy egész bekezdést. Nóra megemlíti, hogy az idejét sem tudja már, hogy mikor voltak így négyen együtt utoljára. Megválaszolom én neked: soha, mivel valaki mindig balhézik Mikivel. Most minden esetre minden idilli és családias, eszegetnek, iszogatnak, nevetgélnek, a háttérben lágy muzsika szól.

bk_februar7_1.png

Ági még estig meg akarja kapni a pénzt amivel Félix tartozik, s mivel a férfi nem akarja elveszteni Emíliát, muszáj belemennie a dologba. Átviszi a pénzt, s míg Ági átszámolja, a Herr neki is sűrűn pislog, és mintha nyöszörögne is. Föl fog az épülni, én nem félek tőle, hogy nem! Ági jókedvében van, van pénze, minden oké a vallomással, úgyhogy egy jó büdös füstölőt tol a Herr orra alá csak azért, hogy minden tökéletes legyen. Egy dologgal azonban nem számol: a nyomozó csönget, hogy közölje, Ági és Gizi vallomása nem egyezik, úgyhogy újra kell vallania Áginak.

bk_februar7_2.png

Novák csak Gizi vallomástételére tud gondolni, úgyhogy tahó a vevőkkel, aminek következtében Tóbiás hazazavarja inkább, és behívja helyette Kristófot. Tóbiás egyébként nagyon megértő Lacival, és ez zavarja Kristófot, úgyhogy barátja elmondja neki, hogy azért extra kedves Novákékkal, mert miatta büntették meg a kisboltot egymillió forintra a penészes kenyér miatt. Kár, hogy ezt Novák a pékáru takarásában pont meghallja.

bk_februar7_3.png

Emília nem bírja magában tartani: jelzi Áginak segítő szándékát, ugyanis valószínűnek tartja, hogy Ági nem tudta feldolgozni amit a Herr tett vele, ezért ,,kezeli” üvöltő zenével, és fal felé fordítással, ám Ági szerint a Herr még így is jobb ellátásban részesül, mint amit megérdemel. Nem sok idő van filózni rajta, ugyanis ebéd van. ,,Imádom a kárfiollevest!” kiált fel Irma lelkesen, teljesen úgy hangzik, mint Kutya és Sümeghy a Szomszédokban, ők beszéltek ilyen ,,előkelős á-val”. Peti érkezik, szól Emíliának, hogy Hannának segítségre lenne szüksége, mert picit meg van zuhanva. Emília rámondja, hogy persze, szeretettel várja Hannát, de azért van egy kis probléma: egyetlen gyermeke szerelmes érzelmeket táplál Peti iránt, akinek Hanna a barátnője épp. Na ilyenkor mi a teendő? A hivatás, vagy a család?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása