Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7979-7980. rész

2016. július 16. 14:00 - Gillotte

Hanna elég rendesen kiakad Natasára, amiért kerek-perec megmondta Petinek, hogy az anyja az oka mindennek, ugyanis ilyen lelkiállapotban talán nem kellett volna ezzel indítani az úgymond terápiát. Hanna felhívja Peti barátait, de egyikük sem tudja, merre lehet a fiú, és Juli is tőlük érdeklődik, hogy hogy van a fia, úgyhogy Natasa és Hanna elindulnak keresni, de Julinak bekamuzzák, hogy Peti alszik. Mi látjuk, hogy valójában nem alszik, hanem tántorogva bóklászik a Duna partjának egy susnyásabb részén, bekap két tablettányi drogot, nyomat rá egy kis piát, majd pár lépés után elvágódik a fűben. A lányok eközben egy parkban keresik, de nyilván nincs ott, és Hanna egyszercsak gondol egyet, hogy kimegy a Dunához megnézni, ott van-e Peti. Végülis, csak pár kilométeren át folyik Pestnél a Duna, hajrá Hanna, tű a szénakazalban. De ez a Barátok közt, ahol minden simábban megy, úgyhogy Peti pillanatok alatt előkerül, bár erre rásegít, hogy Hanna hívja a telefonját, és hallja csörögni. Hanna a hang irányába rohan, ahol megtalálja az eszméletlen Petit. Szólítja Natasát, hogy azonnal jöjjön, és hívja a mentőket, majd kétségbeesve próbálja élesztgetni barátját.

bk_julius7_1.png

Emília állítja a rendőröknek, hogy ajándékba kapta az ellopott festményt, de a rendőrök kezdeményezik, hogy inkább az őrszobán beszéljék ezt meg, és hamár úton vannak, ugorjanak be a festményért is Emília irodájába. Eközben Zsolt nagyon lebaszarintja Ágit amiért felnyomta Emíliát a zsaruknál a festmény miatt, holott mindenki tudja, hogy nem ő lopta el, nyilván csak az volt a cél, hogy ezzel a lépéssel megalázza Emíliát. Zsolt Nórához fordul segítségért, de Nóra szerint ha Emília együttműködik, és bebizonyosodik a jóhiszeműségük a képpel kapcsolatban akkor maximum vissza kell adni a festményt és kész, no para.

bk_julius7_2.png

Vili nagyon készül a kincskereső kalandra, de lecsekkolja Bözsinél, hogy tuti biztos nem probléma-e, hogy elmegy Irmával egy ilyenre. Bözsi megnyugtatja Vilit, miért lenne baj, de mi, nézők látjuk, hogy nem esik neki jól. Az indulás előtt Bözsi nagyon kimért Irmával, pedig ő is kedvesen kérdezi, hogy Bözsi nem megy-e velük. Míg Vili készülődik, a két nő beszélget, Irma látván a kockacukrot az asztalon érdeklődik, hogy nem akarja-e Bözsi leváltani a cukrot, ugyanis ma már számtalan egészségesebb alternatíva van. Bözsinek nem tetszik a kritika. Miközben búcsúzik Vilitől csak kijön belőle, hogy valójában tuskónak tartja Vilit amiért Irmával megy el a kettejük tavához, ám Vili megvédi magát, hisz Bözsi ötlete volt, hogy barátkozzanak, ez nem az ő problémájuk, ha hirtelen meggondolta magát. Mikor Alíz hazaér Bözsi még mindig búskomor, azt sikerül kiszedni belőle, hogy azért dobja ki a gyógyszereit, mert jól van, de most más baj van: Vili elvitte Irmát a tóhoz, vele keresi a kincset ahelyett, hogy Bözsivel keresné. Alíz szerint nagyon cuki, hogy nagymamája féltékeny, ugyanakkor emlékezteti, hogy ő megmondta előre, hogy hülye ötlet volt idejekorán összeboronálni őket. ,,De miért most az egyszer kellett, hogy igazad legyen?” – kérdezi Bözsi.

bk_julius7_3.png

Nóra lemegy a falusiakhoz, s ott a főfickó tájékoztatja, hogy Miki már elkezdette a fúrást. ,,A szegény ördögnek csak a pénz kell” – mondja bölcsen. Nóra szégyelli, hogy valaha közösen akart üzletelni Mikivel, s a falusit megnyugtatja, hogy már csak Miki ellen kell harcolni, ha úgy alakul, hisz Nóra immáron mellettük áll. Kimennek a kúthoz, aminek helyén egy nagy, megkezdett lyuk tátong. Nóra ebben látja a gyenge pontot: a lyuk nincs körbekerítve, bárki beleeshet, és tök mindegy, hogy kiszúrja-e az ember szemét, vagy sem, a szabály az szabály, körbe kellett volna keríttetnie Mikinek. Erre rárepülvén hazamegy, és lekapja Mikit és Julit a tíz körméről amiért elmulasztották vészvillogókkal körbevenni a lyukat. Miután Nóra elmegy Miki elbizonytalanodik, ugyanis ha nem vesz vissza, Nóra szóba sem fog állni vele, de Juli emlékezteti, hogy mehetnek a híd alá, ha nem jön össze ez az ásványvíz dolog. Össze kell kötni a családok életét, be kell venni a falusiakat a munkába, hogy a Berényi kft sikere az ő sikerük is legyen. Hú, de jól hangzik, nyomtassátok ki motivációs plakátnak, jól fog kinézni az árnyékszék ajtaján ott a faluba’!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása