Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7921-7922. rész

2016. június 11. 10:00 - Gillotte

Miki kideríti, hogy a srácok, akik fürödtek az esetleges termálvízben nem dicsekedtek el senkinek, csak rajta lettek kapva s ez vala jó. Az építésvezető egyúttal azt is elmondja, hogy a víz 28 fokos, magyarán valószínűleg tényleg termál. Miki látja a tervet a szeme előtt: a határ mellett van, ideális helyszín, hogy külföldiek is menjenek, kész aranybánya. Már csak az kell, hogy a gazdagréti üzlettárs semmit ne tudjon erről, egyszerűen ki kell hagyni a buliból. Nóra szerint ez nem teljesen korrekt, de Miki és a korrektség olyan messze van egymástól, mint Felcsút Jeruzsálemtől. Elbúcsúztatják a Trollt, már megy is el, mindannyiunk legnagyobb örömére. Mikiék ezután áthívják potenciális üzlettársukat, küldenek bele egy kis pálinkát, hogy puhítsák. Míg Miki elmegy egy picit, János megkéri Nórát, hogy dolgozzon neki, hisz jó, ha van egy megbízható ügyvéd mielőtt belemegy egy üzletbe az ember. Mikor Miki visszajön nekiállna elmondani az infókat a termál vízről, de Nóra eltereli a témát, ugyanis mégis János alá akar pörkölni.

bk_majus27_1.png

Vili még mindig győzködi Bözsit az orvoshoz menéssel, de most már csak valami papírért kell menni, ami megmondja a tutit. Ezek szerint a múltkor tényleg elmentek végül, csak nem mutatták. Vili megint összefut Irmával, aki azt tanácsolja Vilinek, hogy menjen el ő a papírért aztán kész. Vili így is tesz, ám a recepción azt a választ kapja, hogy ha nem a férje a betegnek, csak az élettársa akkor nem kaphatja meg a borítékot tartalmazó papírost. Vili megkéri Alízt, hogy menjen el a papírért, hátha neki, mint az unokájának odaadják. Alíz ki van akadva, hogy ilyen körülményesek, ,,csak azért, mert nem a feleséged” – mondja. Vili elgondolkozik, hazamegy, s felvezeti a dolgot: lenne egy mondandóm, illetve kérdezendőm. – Mit nem találsz? – kérdi Bözsi. Jól indul, de Vili csak kiböki a kérdést: ,,hozzám jössz feleségül?” Bözsi rémülten bámul maga elé, na, ilyenkor mi a teendő?

bk_majus27_2.png

Zsolt hívja telefonon Gizit, hogy a dugóban ül épp, nem fog odaérni, de megy a potenciális új tulaj megnézni az árut, Gizi vezesse körbe. Zsolt érdeklődik Gizi üzletvezetői tanfolyamáról, ugyanis az új tulaj kirúgja a fenébe, ha nincs papír, és sajnos az még nincs. Megérkezik a vevő, rendkívül kedves Gizivel, aki azt állítja, nem találja az üzletvezetői papírját. Az új tulaj nem hülye, és sajnos az nem elég neki, hogy Gizi bejelentkezett a tanfolyamra. Tulaj stílust vált, átmegy bunkóba, hisz neki olyan személyzet kell, aki nem riasztja el a vendégeket, neki karcsú fiatal lányok kellenek, nem olyan, aki takarítani is csak sötétben takaríthat. Szegény Gizi nagyon kiborul, bemegy az irodába sírdogálni. Zsolt hívja, Gizi elpanaszolja neki, mekkora seggfej volt az új főnök. Zsolt ezután az ürgét hívja, aki Ági figyelmét magára vonva a Rózsában diktálja emberének, hogy min kell megváltoztatni. Tapétát lecserélni, díszítő-elemeket lecserélni, vöröshajú tramplit lecserélni. Zsolt kiakad amiért valaki így beszél a gyereke anyjáról, így visszamondja a bizniszt, ,,a megállapodást felrúgom, mielőtt magát rúgom fel”. Szép volt Zsolt!

bk_majus27_3.png

Hanna, Ádám, Alíz, és Rudi találgatják, hogy Tóbiás vajon miért nem ment el a randira Kristóffal, hisz annyira akarta. Nyilván szerelmes valakibe, és azért nem. Ádám felemlegeti, hogy egyszer együtt aludtak, s habár semmi olyan nem volt, ez elég a társaságnak ahhoz, hogy megfejtsék a rejtélyt: Tóbiás Ádámba szerelmes, ezért nem akart végül randira menni Kristóffal. Ádám átmegy Tóbiáshoz felgöngyölíteni az ügyet, s elmondja, hogy nagyon kedveli Tóbiást, de barátságnál nem akar többet, nem tudja viszonozni Tóbiás szerelmét. Tóbiás kínjában már-már elneveti magát, hát ekkora marhaságot még nem hallott! Ádám viszont nem érti a félelem okát, akkor vajon miért nem ment el Tóbiás a randira? Az ifjú apa nagy nehezen kinyögi, hogy még sosem volt senkivel, ezért nem mert randizni végül. Az egyszeri nézőnek lennének kérdései, de hagyjuk…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása