Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7919-7920. rész

2016. június 10. 10:00 - Gillotte

Miki az éjszaka közepén lemegy a víztornyos telekre megnézni, vajon mitől önthette el a víz az alapot. Reggel ér csak haza, mialatt Timi megint próbálkozik elmondani az oklevelét Nórának, sőt, egy nagy borítékban a kezében is van már, de Nóra annyi mindent kérdez, hogy a Trollnak nincs lehetősége eldicsekedni. A borítékot az asztalon hagyja, s megint átmegy Tóbiáshoz panaszkodni a figyelmetlen szüleire. Mire Nóra kiér a zuhany alól Timi sehol nincs, de a boríték ott van. Nóra kíváncsi anya lévén kibontja, s amint meglátja az oklevelet rohan át Tóbiáshoz, hogy megölelje hihetetlenül újszerű Timikéjét. Mikivel kiegészülve meg is ünneplik a dolgot, miközben ő elmeséli, hogy az alapot elöntötte a víz, és valami srácok fürdenek benne. De miért fürdenének hideg vízben? Merül fel a kérdés…talán mert meleg? Úr Isten, lehet, hogy termálvíz van az alap alatt?! Miki arckifejezése pillanatok alatt olyanná lesz, Jockey Ewingé, ha olajat talál…

bk_majus26_1.png

Kristóf, a tűzoltó megunja a Tóbiásra való várakozást, úgyhogy elmegy. Tóbiás eközben otthon küldi el Hannát az érdeklődés miatt, amikor kérdezi, mi volt. Ádám is átmegy kérdezősködni a randi kimeneteléről, s megtudni, Tóbiás miért nem ment el. Választ nem kap, csak személyeskedő Tóbiást, úgyhogy felhívja barátja figyelmét, hogy ő legalább nem olyan gyáva, hogy ne menne el egy randira. A gyáva erre elgondolkozik, és a tűzoltósághoz megy magyarázni a bizonyítványát. Ugyan Kristóf nem haragszik, de nem erőltetné ezt a dolgot a továbbiakban. Hát Tóbikám, ezt eltoltad…

bk_majus26_2.png

Laci készülődik a zarándokútra, hatalmas hátizsákjába ruhákat, kaját, és rádiót pakol, de Gizi ez utóbbit nem engedi, hisz háttérzene nem szükségeltetik a lelki megtisztuláshoz. Ne zsörtölődjél már Gizi, búcsúztasd méltóképp a mackókádat! (El se hiszem, hogy ezt leírtam…) Kora reggel Novák indul, Bözsi diabetikus búcsúpitét készített neki nagyon kedvesen. Laci mindenkit megölelget, majd derűlátón elindul az egyhónapos túrára. Istenem, egy egész hónap Novák ostoba sztorijai nélkül, köszönjük, írók! Elég hamar felhívja azért a feleségét telefonon, Gizi azt hiszi, hogy azért olyan rossz a vétel, mert Laci már messze jár, miközben még csak a Szabadság hídnál van. Meg se lepődik az ember.

bk_majus26_3.png

Emánuel jól ébred Hannánál, s a sikeres szexre való tekintettel megkérdi, benne lenne-e a lány egy picit extrémebb mókában. Hanna kap némi sokkot, így lemegy Alízhoz, s a Rózsa mosdójában kitárgyalják a dolgot. Furcsa, eddig sosem használták a bisztró mosdóját, most pedig minden harmadik jelenet ott játszódik. Hannának egyébként nem igazán tetszik ez az extrémebb szex ötlet, hisz azért ott még nem tartanak. Emánuel másképp áll a dologhoz, az egyetemen összefut Natasával, és húzza egy kicsit a Hanna dologgal, hogy milyen tökéletes barátnő is ő, s Natasának köszönhetően jobban megismerhetik egymást. Kiráz a hideg a pasi tekintetétől.

bk_majus26_4.png

Emília és lánya szakmai oldalról próbálják megközelíteni a problémát, hogy Natasa beledumált Hanna szerelmi életébe. Emília szerint most hagyni kell és kivárni míg Hanna vagy örül a pszichotanárral való kapcsolatának, vagy szüksége lesz Natasa vállára, hogy kudarc esetén kisírja magát, márpedig mivel Natasa hallotta Hanna hozzáállását az extrémebb dolgokhoz így nyilván kelleni fog a válla.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.06.10. 10:20:03

Hannának az a régebbi palija is igen irritáló volt - az a külföldi, lövésem nincs hogy hívták - de ettől a hideg kiráz. Amúgy Hannának ez hányadik kapcsolata?

Cimili 2016.06.10. 15:29:10

@hannamontanna: 100+1 :) Ettől a palitól engem is kiráz a hideg, félelmetes nézése van.

Gillotte 2016.06.10. 21:19:43

@Cimili: Ezek szerint viszont jól választották ki az ürgét a szerepre! :)

Cimili 2016.06.11. 16:10:26

@Gillotte: Szerintem is jó választás volt. :)
süti beállítások módosítása