Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7851-7852. rész

2016. április 28. 10:00 - Gillotte

Miki rossz kedvvel lép be az irodába, s elmeséli Attilának, hogy valszeg Liza csinálta ki Robit, és emiatt Ági rejtegeti. Nyilván ez a nyers változat, de lényegében mi is ezt sejtjük. Attila egyből Julira gondol, miszerint ha Liza vallomást tesz, Julit végre kiengedik. Attila különböző megoldásokat javasol, mint például szólni Nórának, hogy jelezze a rendőrségnek a történteket, de Miki szerint ezt házon belül kéne intézni, így kitalálják, hogy Ági mobiljáról kéne hívni Lizát, hiszen úgy bizonyára felveszi a telefont. Miki átmegy Ágihoz, elküldi egy szerződésért, s közben megcsörgeti Ági telefonját, mintegy véletlenül, hát nem elfelejtette lezárni a billentyűzárat? Amint Ági elmegy a szerződésért Miki lecsap a csörgetés által lokalizált telefonra, és tárcsázza Lizát. Utasítja a lányt, hogy jöjjön vissza, s mondandóját nyomatékosítja a ,,fogd már fel azzal a csirke eszeddel!” összetétellel. Amint Ági meghallja, mit tesz Miki, elzavarja a fenébe. Hazaérve Miki megnyugtatja Nórát, hogy lányuk jól van, nem kell se felhívni, se aggódni miatta. Később Ági őrjöngve megy át Mikihez, mert már nem éri el a lányát, a szállásán sem tudják, hogy hova lett.

bk_aprilis7_1.png

Juli véraláfutásos karral ül a cellájában, s ugyan Piros próbálna segíteni rajta, Juli nem engedi, hisz cellatársa akkor nem segített, mikor kellett volna, hanem ott hagyta, hogy hadd csináljon vele Marika, amit akar.

bk_aprilis7_2.png

Laci és Vili jót röhögnek Ottón, aki háromágú villát keresett Laci kérésére. Hirtelen meg is jelenik az emlegetett szamár egy kosárnyi háromágú villával a kezében. Az üzletvezetőnő az üdvözletét küldi – mondja – s ezeket a háromágú villákat, majd mintegy teljesen véletlenül leejti a kosárnyi villát, amit majd Laci szépen összeszedhet. Novák rettentően bedühödik, és üvölti a távozó Ottó után, hogy megmondhatja a főnöknőjének, hogy ez bizony háborút jelent. Jó nagyot balhéznak az udvar közepén Novákék, még a potenciális vevők is kifordulnak. Bözsi jön ki elbeszélgetni Gizivel, ugyanis már egy olasz családra kezdenek hasonlítani Novákkal. Bözsi szerint a Rózsa tehet minden vitáról, de Gizi szerint csupán az, hogy Laci nem támogatja, nem ismeri el, hogy Gizi jó valamiben. Vili eközben Lacival beszélget el, és csak kibukik Novákból, hogy az a baj, hogy Gizi mindenben jó: mikor közös képviselő akart lenni az is ment, mikor a Rózsát akarja vezetni, az is megy, mintha ő lenne a férj, és nem Novák.

bk_aprilis7_3.png

Kinga és Lili csajos napot tart, dumálgatnak a rukkoláról, annak az ízéről, s hogy terhesség alatt hogy változik az ember ízlése. Lili tapogatózik, hogy milyen kapcsolatban van Kinga és Ádám így, hogy van egy közös gyerekük, de Kinga megnyugtatja, hogy a világon semmi sincs köztük, hisz ő boldogan él Gézával. Miután Lili lelép, Kinga Ádámmal beszélget, hisz Ádám aggódik, hogy ugye a férfiasságáról nem volt szó. Kinga szerint Lili nagyon szimpi csaj, és Ádám is alátámasztja, hisz úgy érzi, belezúgott a lányba. A beszélgetés nem tart sokáig, ugyanis Kinga már indul is, hogy éjfél előtt hazaérjen. Mire Lili hazaér Kinga már rég távol jár, de kellemeset borozgatnak Ádámmal, és az őszinte válasz reményében kérdezgetnek egymástól. Ádám képet mutogat az anyukájáról, és elmeséli, milyen konfliktusa volt az apjával anno. Miközben Ádám mélázik Lili megtalálja a képeket, amiket Ádám csinált róla, melynek munkacíme: Szép és olcsó utcalány. Lili teljesen kiakad amiért a fiú átvágta, és nem mondta meg, valójában miről fognak szólni a képek.

bk_aprilis7_4.png

Attila jópofáskodva megy haza, de Peti nincs olyan kedvében, hogy viszonozza. Attila a pénztárcáját keresi, hisz pizzát készül rendelni, ám feltűnik neki, hogy két tízezresnek híja van, meg is kérdezi nevelt fiát, hogy hova tűnt a pénz, csak két sörre hívta meg őket. Petinek nagy a pofája, érdeklődik, hogy miért kell Attilának annyira az a pénz, ha egyszer olyan jól elvan Nórával. Attila addig cseszteti a témát, hogy Peti ,,itt van a szaros pénzed!” felkiáltással elédob két tízezrest, s kéri Attilát, hogy ő legyen az utolsó aki prédikál neki. Attila ezután összezavarodva megy át Nórához, ugyanis szerinte Peti sejt valamit, nyilván Ottótól. Attól tart, hogy esetleg Peti már be is rohant Julihoz elmondani, mi történik a háta mögött a hitvesi ágyban, viszont ha még nem mondta el, akkor Attila kénytelen elmondani, hisz annál nem történhetne rosszabb, hogy Juli mástól értesüljön a megcsalásról. Attila az első adandó alkalommal be is megy Julihoz, aki kardigánját magára terítve ücsörög, rosszkedvűen. A hűtlen férj érdeklődik, hogy Peti volt-e már bent, de nem volt. Juli menne, mert fáradt, Attila megragadja a karját, de Juli felnyög fájdalmában. Juli kérésre megmutatja véraláfutásos karját, így Attila rájön, hogy Julinak pillanatnyilag kisebb gondja is nagyobb annál, hogy félrekefélt a férje. A csalfa férj firtatná a kar témát, de Juli azt mondja, csak nekiesett az ágynak, semmi komoly.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.04.28. 10:11:44

Nem hiszem el, Attika megint félrekefélt? Ez a vetésforgó nagyon működik a sorozatban. Mondhatni már csak ez működik. Amikor leül a sztori, akkor valaki összejön valakivel, vagy újra összejön stb. Csak lassan elfogynak a szereplők, már majdnem mindenki lefeküdt mindenkivel.

Gillotte 2016.05.02. 10:23:57

És mekkora húzás, hogy valóban mindenki lefekszik mindenkivel, de a legutóbbi gyermek foganásához mégsem közösült senki senkivel :P
süti beállítások módosítása