Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Z, mint Zombi 1x07 - Welcome to the Fu-Bar

2015. december 15. 11:00 - Zirowe

Ugye most mindenki szomcsi Vóren faszija miatt, de sajnos az élet megy tovább, szóval lássuk mi vár ránk a mai részben, mármint persze a kötelező kör gyászolások után. A rájdolás sajnos nem tart sokáig, mert az autó lerohad, Vóren meg nincs olyan állapotban, hogy nekiálljon szerelni, amit Mörfi nem képes felfogni, hiszen tudjuk, hogy empátiából nem jeleskedik. Viszont egyre idegesebb, hiszen több, mint 2000 mérföldre van még a céljuk, a helyzetük pedig ugye egyre kilátástalanabb. Vöriék felajánlják, hogy előre mennek a mocijukkal megnézni hátha van valami használható az út mentén.

01.jpg

Közben 10.000-nmek sikerül valamennyire összefoltozni a kocsit és ennek örömére a volán mögé ül, de csak indulás után árulja el a többieknek, hogy még életében nem vezetett. Tehát továbbra sem a z-k „hőseink” fő ellensége.. Mek legszívesebben nem menne vissza a csapathoz, de Vörinek ez nem tetszik, benne továbbra is él a csapatszellem, főleg, hogy most Vóren maga alatt van. A páros visszafordulna a többiekhez, de útjukat egy nagy z felhő állja. Közben a többiek az út szélén egyre csábítóbb táblákat látnak „fegyverbemutató” és „szesz”, Doki szerint gyakrabban kéne 10.000-nek vezetnie, hiszen ilyen jó lehetőségeket rég látott. Meg is érkeznek a helyre, ahol 7 a belépő. 7 töltény, 7 gramm oxy, vagy bármi ami nálad van és benne van a 7-es. A kócerájt Doki egyik régi cimbije vezeti, Mekléjn.

03.jpg

Elő is adja a sztoriját: találtak egy teherautónyi fegyvert és lőszert, megtisztították a placcot a kósza z-ktől, és azóta van ez a várási mutatvány a helyszínen. Gyorsan be is mutatja a rendelkezésre álló fegyvereket és megnyugtatja a többieket, hogy itt nyugodtan lehet durrogtatni, mert mindenhol csak puszta veszi körül őket, itt aztán nincs z veszély. Vóren azonnal megindul a szesz felé, Dokinak meg kéne egy új verda. Semmi nincs ingyen, de szerencsére most rendezik a helyi céllövő versenyt, aminek a nyereménye egy fasza mesterlövész puska több száz tölténnyel, amit sokan szívesen elcserélnének egy működő verdára, szóval 10.000 megkapta a mai feladatot, de nehéz lesz nyerni, mert adott egy helyi volt Katona, mint nagy esélyes. Doki már előre iszik a medve bőrére, ezért elindul megkeresni azt, akinek kellhet a fegyó, de sajnos túlpiálta magát és legalább 2 napig ki lesz még ütve.

04.jpg

De egy üzlettársa, Fórmen, leírja, hogy neki milyen fasza verdája van, viszont azt az életbe nem fogják tudni megvenni, hiszen felbecsülhetetlen értékű. Mörfinek nem is kell több, Fóremen után indul, amikor az kimegy pisilni, leüti és megkaparintja a kulcsait, de sajnos bajban van, mert fingja nincs ,hogy melyik kocsihoz jók a kulcsok. Közben megindult a verseny, persze nem holmi céltáblákra kell lövöldözni, hanem kósza z-kre, amiket zenélő fagyiskocsival terelgetnek. Persze 10.000 nagyon penge, a végére már csak hárman maradnak a versenyben. Ezalatt Fórmen is magához tér és mondja a nagy hírt, nem elég, hogy ellopták a kulcsait, de még meg is harapta egy zombinak kinéző valami, de nem tudja, hogy miért nem változott még át. Ezzel sikerül a többieket felhergelni és megindulnak levadászni Mörfit, amire már Vóren is felnéz a pohara aljáról.

05.jpg

Nyilván, ha csak ennyi lenne a heti konfliktus, akkor túl egyszerű lenne, de Polgi észreveszi, hogy a helyszíntől nem messze egy Zunami, egy z árhullám közeledik nagy erőkkel, ami nagy para, szóval aki csak tudja, rohanjon el a környékről. Amikor Fórmenék körbeveszik Mörfit, Doki már tudja, hogy nagy szarban vannak, hát még amikor motozás közben meglátják Mörfi csinos felsőtestét. Mórfi megmentése közben Doki pár embert félrelök és azok golyói következtében pár nem kívánatos z jelenik meg a táborban, köztük egy letolt gatyás csávó, aki éppen könnyítés közben lett meglőve. Korai volt a vészharangot kongatni, mert a sok fegyverőrült gyorsan kordában tartja a friss z-ket, a verseny pedig folytatódik, hiába közeledik a Zunami. Azt is megtudjuk, hogy 10.000 már 2119-nél tart, good for him.

06.jpg

A végén már csak a kiscsaj és 10.000 marad, érezzük, hogy szoros a verseny, de a koncentrációt már megint pár kósza z zavarja meg, de szerencsére megint akad pár jelentkező, aki szívesen elintézi a móka elrontókat. A kiscsaj meg 10.000 döntetlenre hozzák ki az utolsó z-t, ezért folytatják tovább a párharcot, a Zunami meg ugye egyre közelebb kerül, már a fagyiskocsi sofőrjét is elkapták, aki kap egy gyors fejmörszit 10.000-tól, amiért győztesnek hirdetik ki. Miután vége a mókának, mindenki gyorsan összepakol, hogy végre tiplizhessen erről a szerencsétlen helyről, miközben a z-k koncentrációja egyre magasabb lesz. 10.000 segít a második helyezet kiscsajnak megmenteni az apját, és túlzott jó szándéktól vezérelve nekik ajándékozza a puskát. Ja, amúgy a rész alatt Vórennek sikerült sok piával és egy megkínzott z-nek köszönhetően túltennie magát faszijának elvesztésén, remek.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2016.01.12. 13:03:46

Egyik legjobb része a sorozatnak.
süti beállítások módosítása