Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 6x56 - 12 osztva hárommal, az három

2014. március 08. 20:00 - sixx

Egyszer minden jónak vége szakad ugye, így a tegnapi adással annyi volt a sulihétnek, legalábbis az érdemi részének, mert a záróvizsga és az utána következő buli az már csak a hab lesz a tudás tortáján. Valahogy egyébként pont a tegnapi rész volt az, amiből kiderült, hogy ennyire sötét, iskolázatlan, ostoba, agyatlan gárda még nemigen volt a Való Világok történetében. Pedig a mezőny igen erős, emlékezzünk csak Pácsó Dzsörzére, a tükrökre hivatásszerűen ejakuláló legényre, hogy messzebb ne menjünk.

Már rosszul indult a nap, nulladik órával, ráadásul matekkal, Debil fel sem tudott kelni rendesen, és a többiek is darabokban, ki a fasz tudna egy óra alatt rendesen sminkelni, ugye. Valahogy mindenki odakeveredik a padokhoz, csak 501 nem, mert ő kisunnyogott a nyugiszobába, amit a naposként funkcionáló biorobot, Pink, csak kétszeri számolás után vesz észre és jelenti, hogy 1-en hiányoznak. 501 egyébként azért nem jött be az órára, mert nem készült, nem érdekli, és ő így mutatja, hogy milyen vagány. Teccik tudni, ez is a “felborítom a villa életét, ha visszamegyek” stratégia része. A matekórán, ha jól láttam, ált. isk. 5. osztályos anyag ment, háromszöget kellett szerkeszteni, de volt szó átlókról is, ami magával hozta az ún. Debilió-tételt

Az átló az így lefelé egy csík.

Screen Shot 2014-03-09 at 8.56.21.png

Az igazi tragédia, hogy ezen Traktoros is csak röhögni tud. A matek után magyar jön, a tanár azzal nyit, hogy Debilt lezombizza, aztán Vikinek szól oda, hogy nyelje le, ami a szájában van. Ettől Viki felbaszódik, nincs a számban semmi, mondja, közben Debrecenig hallom a csámcsogást, akkor viszont meg kéne mutatni az orvosnak ezt a kényszermozgást, szól vissza a tanerő, booyah, VIKI IZ PWND, motherfuckers. És ha már belejött, azért is lekúrja Vikit, hogy tátott szájjal ásít bele a pofájába, ebből meg az lesz, hogy Viki összepakol és bevonul a hálóba, kapja be a magyartanár. Van ilyen, nyugtázza emberünk és leszarja. Verstan jön, mi az az időmérték?

- hát behatározzuk az időt, hogy mikor (Debil)
- ennek van valami megfelelője (Ádám)
- hogy hányadik század (Debil)

Screen Shot 2014-03-09 at 9.05.16.png

A tanár kínjában röhög, de magyaráz tovább, a nyugalmából nemigen lehet kizökkenteni, amiért tisztelem, én már régen üvöltöttem volna. Sajnos nem tudjuk meg, milyen fogalmazásokat írtak az agyhalottak “Egy napom tíz év múlva” ill. “Az első szerelem” címmel, ha az RTL nyilvánosságra hozza a kordokumentumokat, mindenképpen lesz róluk egy külön poszt, most mondom. Az óra irodalom részének annyi, Vikit ki kéne hozni a szobából, mert osztályfőnöki megbeszélés lesz a másnapi vizsgáról, mire Zsóti felpattan és megfog egy kiflit

Ezzel ki tudom csalogatni, tanár úr!

felkiáltással, ami eddig a legviccesebb beszólás a VV6-ban. Debil is rátesz egy lapáttal,

Kajára jön!

amit a tanár ritka ocsmány megjegyzésnek titulál. Viki kijön. Értelme nem sok van a dolognak, kinek milyen tapasztalatai voltak a hétről, stb. Jó volt, csak korán kell kelni, ez a konszenzus, illetve Viki összefoglalja azt, amit mindenki gondol a tévék előtt:

Szembesültem azzal, hogy félelmetesen sötétek vagyunk, de jól éreztem magam.

Screen Shot 2014-03-09 at 9.17.47.png

És akkor testnevelés óra, a tornadresszbe bújtatott villalakókkal és a csöcseit Debil elé kipakoló tanárnővel, akitől Debilnek konstans merevedése támad, ezért még az óra előtt felírja az atlétájára, hogy I Love My Teacher, azaz szeretem a tanáromat. A szívet hozzá Traktoros rajzolja, neki már van rutinja ezek szerint. A tanárnő mellesleg folyamatosan úgy viselkedik, mint egy sárló kanca, és csak azért nem mászik rá Debilre, mert közönsége van. A nap feladata egyébként egy szekrényre való felugrás, majd onnan lelépés, nem mondom, hogy bonyolult, de van akinek nem jön össze. Komolyan. A legjobb az óra legvége, amikor Pinkre ráborítják a tornaszőnyeget, és bazdmeg, nem tud kijönni alóla.

Úgy éreztem magam, mint egy töltelék a palacsintában (Pink)

Screen Shot 2014-03-09 at 9.27.12.png

Jön a nyelvtan, amit ugye az a szőkenő tart, akit Zsóti húz, megintcsak érthetetlenül, de az óra fénypontja mégsem ez, hanem Pink verse, amit házi feladatban írt meg, tessék:

Karvaly varjú gólya
Hájas májas pulyka
Vajas karaj akadály
Mosoly muszáj máglyarakás

Mondjuk a központozással lehet rajta javítani kicsit

Karvaly! Varjú! Gólya!
Hájas májas? Pulyka!
Vajas karaj - akadály!
Mosoly, muszáj, máglyarakás!

Zsóti nem bír magával, és miközben Pink a táblát mossa, faszt rajzol a füzetébe, a tanár meg menten KokkIzára keni a dolgot, ami elég vicces azért, még ha csak poénból is mondta. Zsóti kimegy a táblához, mondatot elemezni. És kiderül, hogy Zsótinak van olyan mondatrésze is, hogy belejelző, ez a “tanárnőbe”. Zsóti közben felírja a telefonszámát a tanárnőnek, Dorka biztos örült neki. Az óra végén Debil a combját mutogatja a tanárnőnek, aki így reagál rá:

Untitled_3.gif

Az óra után Zsóti és Debil, a két sorstárs, a cigiskanapén beszélik meg éppen a tanárnőket, és azt, hogy ki, mikor, és hogyan piszkálná meg őket, amikor megjelenik Pink is, de pont egy mondat közben, nagyon jó a gádzsi, mondja Debil, majd Pink felé intve folytatja, nem te, nehogy azt hidd. Priceless.

 Az este első részében Traktoros és Debil a szaunában veszik át a magyar nyelvtan alapköveit, a beszélgetés leírhatatlanul szürreális, Debil rácsodálkozása a mondatrészekre, az alanyra és az állítmányra, a tárgyra (“az a mi?” “+t”, teszi hozzá Traktoros), a minőséghatározóra (neki olyan is van, kuss) egyszerűen lenyűgöző. Utána jön a matek, itt Viki segít neki, mert papíron osztani nem tud, és ez menten ki is derül, amikor 12-ben szerinte háromszor van meg a három. Amikor sikerült 102-t elosztania hárommal, annyira fellelkesül, hogy kijelenti:

Komolyan mondom, azt sem zárom ki, hogy bevállalok egy főiskolát.

Sírok.

Screen Shot 2014-03-09 at 9.58.05.png

A végén van még egy villarádiós szegmens is, amit Debil és Viki csinálhatott, mert nekik volt a legtöbb piros pontjuk. Az egyik riportalany Zsóti volt, ez hülyéskedésbe fulladt, a másik meg KokkIza, akitől perszehogy Traktorost kérdezték, szóval erről ennyit. Ma este ütős adás lesz, vizsga, bukás, buli, kiválasztás, mindez Liluval.

Screen Shot 2014-03-09 at 10.02.11.png

Screen Shot 2014-03-09 at 10.02.43.png

Tegnap vót

Van olyan, hogy az ember nem tud egy idegen szót. Olyan is, hogy többet. De baszki, a kuriózum mint emlék? Zsótikám, baszki, a nyelvtantanár zsinórtangájába ezzel soha nem nyalod be magad. Ma este tíztől megint VV6 összefoglaló. 

Címkék: vv6
392 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2014.03.08. 20:14:06

@nosce:
wikinek és zsótinak szeretettel a poénosaikért
kakadal
www.youtube.com/watch?v=WHR1ILUQirw

Akármi Áron 2014.03.08. 20:26:29

@nosce: Gratcsi Noscsi, ügyi vagy. Végre:))) Megérdemelted, én mondom:D

nosce 2014.03.08. 20:29:40

@Akármi Áron:
igen mert nem adtam fel a sikertelenségek idején is újra és újra megpróbáltam, összeszorított foggal küzdöttem, végig magamat adtam, és sikerült, dikk

Akármi Áron 2014.03.08. 20:31:38

Zsótinak jó az, biztos ritka, különleges emléke lehetett, amikor az emlékkel passzíntotta a kuriózumot...nem tudhattyuk mi azt:)))

Akármi Áron 2014.03.08. 20:33:08

@nosce: Sosene add fel, így is kell, hajcsad,űzzed:))))))))) )De végre jó volt látni a magaslatokban:D

Szentpeter 2014.03.08. 20:34:22

Köpd le a magyar tanárt Zsóti...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.08. 20:48:28

Ehhez a vidcsihez az én idegrendszerem gyenguci. Nincs valami nyugtató zsófis jelenet? Fésülködhetne vagy tipeghetne egyet köntösben vagy mittudomén. Viki kuncog Zsótin bazmeg aztán cserélnek. És ha most valaki erről fog rémálmodni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 20:56:28

Ma is láttam Dorkát, bibibí... :D
Tök jól nézett ki, tényleg.

Gonosz törpe 2014.03.08. 21:00:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Én meg Tahitótfaluban láttam, odamentem autogrammot kérni.
De az se Dorka volt.

ő-szinte 2014.03.08. 21:03:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de a nickedet még nem változtattat meg, szerintem be fog durculni úgymond

Cave Nick 2014.03.08. 21:04:01

Mindenki gyanús, aki szombat este itt kommentel.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.08. 21:10:45

@Cave Nick: Én telóról vagyok a tököli mambó bárból. Tudom hogy kell mulatni szombat meg a többi este.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 21:11:42

@Gonosz törpe: én olyat nem is mertem, épp csak feltűnés nélkül próbáltam leplezetlenül bámulni.

@én már a fény gyermeke vagyok: nem is ott voltam!

@ő-szinte: megfogadtam, ha még egyszer összefutok vele valahol, akkor megteszem. :D De erre most már kevés az esély, ennek a rendezvénynek vége mától... Ettől függetlenül még most se értem, hogy mi a rákot keresett ott.

@Cave Nick: miért, én pl. most dolgozom, de remélem azért az öfire hazaérek.
Aztán megint jól elalszom mielőtt elkezdődne...

Cave Nick 2014.03.08. 21:16:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Elegansan atfutottál azon a kérdés felett, hogy milyen rendezvényről volt szó, ahol a Durci jelenléte meglepő. Orvostovábbképzés, erotika expo, vagy mi?

nosce 2014.03.08. 21:21:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
"Ettől függetlenül még most se értem, hogy mi a rákot keresett ott. "

a rákollót kerste mert ő a rákpáncél

Schlomo Goldberg 2014.03.08. 21:21:23

Kedves Naplóm!

Tegnap este SEM nem néztem meg a VV öfit. Második nap VV nélkül. Élve ébredtem. Kipihenten, tiszta gondolatokkal. Már nincsenek rossz álmaim Kokkkizával. Főztem, mostam, takarítottam, produktív napom volt.

Hörcsögöm, Kicsi Hópihe lázas beteg, ma éjjel mellette leszek. Hűtőfürdőt fog kapni Goldi, az aranyhal üvegkalitkájában. Remélem reggelre jobban lesz.

ui.: Lilut továbbra is, mégiscsak egy igazi magyar kuriuzom.

nosce 2014.03.08. 21:23:34

@Cave Nick:
ez egyértelmű, fizikusi phd védés volt

nosce 2014.03.08. 21:25:10

@Schlomo Goldberg:
kakkantani ne felejts el, jó bélműködés, megfelelő bőr izomzat.

nosce 2014.03.08. 21:32:32

a mai nap kérdése h wikiék beleszarnak-e valaki tatyójába és kokkizék pedig belepisiknek-e a ziskola hét alkaámából ahogy igérték mikor kidolgozták a taktikát. Majd meséljétek el hogyvót mert én még kisérletben vagyok

Schlomo Goldberg 2014.03.08. 21:33:43

@nosce: köszönöm a jótanácsot kedves tagtárs, Durci emlékére meg is teszem amit a haza és a bőrőm megkövetel. Nem szeretnék eligényteledni.

Szőrös,a szúrós 2014.03.08. 21:35:45

Szóval mit keresett Durci a delfináriumban???

ő-szinte 2014.03.08. 21:44:36

@nosce: aszittem kísértésben :-DDDDDDDDDDDDDD
merazis egy műsor volt

@Szőrös,a szúrós: a harcsát :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szőrös,a szúrós 2014.03.08. 22:06:37

Köz-vetítést kérek,nincs teve a házban!

perszepolisz 2014.03.08. 22:09:14

6:20-kor kellnek, matek az első. Au majdnem nem megy, Sárlott meg nem is megy, mert a nyugiszobában másol(!) házit.

ő-szinte 2014.03.08. 22:09:21

@Szőrös,a szúrós: matek óra van, au produkálja magát
sárlik konkrétan nem ment matekórára, amiért 2 feketepontot kap

szmoti 2014.03.08. 22:11:20

@ő-szinte: lemaradtam a legelejéről, azt lehet tudni, hogy miért nem ment Ch. matekra?

ő-szinte 2014.03.08. 22:11:54

irodalom óra jön
au még mindig produkálja magát, hülyeségeket dumál, viki zabál
au fájtolgat wikivel

ő-szinte 2014.03.08. 22:13:07

@szmoti: én is lemaradtam :-S
viki kiviharzott az irodalomóráról, mert a tanár elkezdte baszogatni :-DDDDDDDDDDDDDD

perszepolisz 2014.03.08. 22:13:13

Viki folytatja a tegnapot, mindenkit kioktat, a a tanárt is és most látványosan kivonul az óráról.

perszepolisz 2014.03.08. 22:16:11

VV4 Szandikát pont egy ilyen lógás miatt akarták kirúgni, ha jól emlékszem.

g-ko 2014.03.08. 22:16:35

@szmoti: nem volt kedve (sokat dumált mellé, de ez volt a lényeg)

ő-szinte 2014.03.08. 22:16:49

a tanár hisztigépnek nevezte wikipédiát
Dzsóóóti kiflivel akarja kicsalogatni vikit az öfi órára
au meg azt mondja, hogy ne mert nem kutyát csalogat
erre a tancsibá lebassza, hogy ez nem volt szép megjegyzés
pedig de ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.08. 22:18:19

@perszepolisz: változnak az idők...
alacsony költségvetés van, már kirúgásra sincs pénz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

perszepolisz 2014.03.08. 22:19:30

@ő-szinte: Elfogytak a tartalék emberek.
Most már tesióra, Au szereti a tesitanárnőt, nem tagadja.

ő-szinte 2014.03.08. 22:20:08

torna óra van
a tancsinéninek meg műcsöcse

szmoti 2014.03.08. 22:20:29

nem biztos, hogy jól láttam, de Au kihagyta a teacheről az a-t ?:D

perszepolisz 2014.03.08. 22:21:51

Zsóti az egyetlen "férfi/fiú" akit ismerek és nem szereti a tesiórát.

szmoti 2014.03.08. 22:22:31

@szmoti: hopp, én meg a b-t :D

ő-szinte 2014.03.08. 22:23:07

szekrényugrás van
traki helyből felugrott :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
wiki majomkodik
tancsi néniről Popey felesége jut eszembe leginkább :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és szegény egyáltalán nem tud fegyelmet tartani :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
auval kokettázik a tancsinéni, akinek udvarol

ő-szinte 2014.03.08. 22:24:31

és nem utolsó sorban azt mondta au, hogy: aminek kell az meg fog történni
vonatkoztatva ezt a torna tancsinénire
hátttttttt síííííííííííírokkkk :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nyelvtan óra van

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 22:25:23

Jé, Sárlott még a villában van?? :O
Most nem azért, de a mai öfiben eddig ott volt egyáltalán?

ő-szinte 2014.03.08. 22:27:47

wiki szerint zsófi verse minősíthetetlen
az egész öfi nagyjából au-ról szól
meg zsóóótiról aki faszt rajzolt zsófi füzetébe
most a táblánál vall szerényen szerelmet zsóti a magyartanárnőnek :-DDDDDDDDDDDD

szmoti 2014.03.08. 22:28:15

milyen igénytelen redvás már a tábla:D tanerők, miért nem szólnak, hogy mossák már le? :D

perszepolisz 2014.03.08. 22:28:35

Szegény tanárnő feje meg már vöröslik.

chloep 2014.03.08. 22:31:48

Ehhhhh, biztosok vagyunk mi abban hogy AU tényleg megvan az az érettségi... Lehet hogy hat év kellet ahhoz hogy föladja a próbálkozásait, nem hogy letegye egészében...

csiberibe 2014.03.08. 22:32:56

Istentelen bence erőltetett kacaja fájt. Elég is volt mára 5 perc.

ő-szinte 2014.03.08. 22:33:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a nyugiban sztrájkolt matek óra alatt

Dzsóóóti felírtaa tancsinéninek a telefonszámát, biztos ami biztos alapon :-DDDDDDDDDDDD
mert ennyire szomorkodik durci miatt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerintem durci biztos nagyon megvárja kint ezek után...
hogy jól nyakon bassza ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014.03.08. 22:34:05

Tegnapi öfiben már ebben az trikóban ült Au a riportszobában, közben csak most rajzolta a feliratot. Össze-vissza vágják ezt a szart.

chloep 2014.03.08. 22:34:09

@perszepolisz: naja, legalább Zsolt elérte célját.

g-ko 2014.03.08. 22:34:11

Időmértékes vers Au szerint, hogy melyik században írták. persze kiakadtvazon, hogy wiki matekból lekegyelemkettesezte

lopiciG 2014.03.08. 22:34:15

Bence nyomott egy habpatront?

Gonosz törpe 2014.03.08. 22:38:44

@perszepolisz: igen. most is kicsit szigorúbbra vehették volna (és betarthattatak volna) bizonyos szabályokat. Legalább azt, hogy részt KELL venni az órákon.

Így kicsit kaotikus volt még a hülyéskedés is. És a tanárok hülyére vevése túlzottá vált.

ő-szinte 2014.03.08. 22:40:21

@szerivan: jahhh, dez mindig is így volt ;-)))))

traki tanítja au-t :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
au műsorozik még mindig(üvöltözik)

Cimili 2014.03.08. 22:43:12

Au: Annyira belejöttem, h bevállalok egy főiskolát.:DDDDDDDDDDDDDDDDD Imádom!!!!!!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 22:45:22

@Cave Nick: korábban jött el, mint én.

A két, általad felsorolt kategória (orvostovábbképzés - erotikaexpo) között azért létezik még néhány alternatíva. Sőt, van köztük igazi kuroizom is. :D

Ez most ilyen cukrászipari szakkiállítás volt. Én tolmácsolni voltam, de Durci ottlétére nem találtam észszerű magyarázatot, és hogy miért üldögél magába' az egyik standnál minden nap.

ő-szinte 2014.03.08. 22:45:58

viki interúzott zsóótival, aztán zene volt

Cimili 2014.03.08. 22:46:06

Ma sulizáró buli lesz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 22:47:56

@ő-szinte: Sárlott?? és miért sztrájkolt??

Mellesleg D.nak nem igazán volt jó kedve, kif. szominak tűnt.

ő-szinte 2014.03.08. 22:48:36

@Cimili: azt nem tom, de Dzsóóóti vv Bécivel hasonló vonásokat mutat, mindent utált a suliban és amolyan lázadó volt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 22:48:53

@ő-szinte: Szerintem is a hosssztessszekkel lehetett kapcsolatban a dolog, mert volt egy rakás tök egyforma kinézetű (olyan Iza-formák) kisegítő csaj annál a cégnél, gondolom, bérmunkások voltak és D. is csinálta ezt korábban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 22:50:44

Izának tegnap nem rövid volt a haja? Mondjuk elaludtam az öfin és lehet, h csak álmodtam?

ő-szinte 2014.03.08. 22:51:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): arról lemaradtam, hogy mijjé nem ment matekra :-O :-/
várjál, még a végén megsajnálom a kis durcit :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DE NEM! .-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.08. 22:53:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem álmodtad, rövid volt, még meg is jegyeztem, hogy leszedték a haját
szerintem ez volt korábban :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de majd meglássuk ;-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 22:53:42

@ő-szinte: ne merj röhögni, de én tényleg megsajnáltam. :D

chloep 2014.03.08. 22:53:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a "szöke" mind póthaj nála... Látszik sokszor hogy ha hátulról mutatják hogy kb még világ se ér az igazi haja...

ő-szinte 2014.03.08. 22:54:23

izé is volt interjún ahol igazándiból lófaszt sem mondtak

2014.03.08. 22:55:09

Viki féltékeny Zsófikára.

ő-szinte 2014.03.08. 22:56:21

hehe, vki megbukott, ezt láthassuk a holnapi öfiben :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

szmoti 2014.03.08. 22:56:47

@Cimili: szerintem tuti lesz és szerintem mi tuti nem látjuk :) különben mi lenne, holnap az öfiben?

ő-szinte 2014.03.08. 22:57:06

@szerivan: kire nem? :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

chloep 2014.03.08. 22:57:37

@szerivan: tisztába vagyok hogy mi az, nekem is van, de tán társaink itt nem ismerik a kifejezést.. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 22:58:03

@chloep: ja hogy úgy... értem. Eddig nem tűnt fel. De azért nem semmi, hogy milyen kiszolgálást kapnak ezek odabenn. Egy vagyon lehet ennyi póthaj felrakása, nem?
Vagy kifizettetik velük az ilyesmit?

Cave Nick 2014.03.08. 22:58:14

A tesitanár nénik hogy nőttek ekkora mellei a hétvégére?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.08. 23:00:09

@szerivan: erről mindig a Shrek c. film jut az eszembe, de fogalmam sincs, hogy miért.

chloep 2014.03.08. 23:00:38

^^ avval hogy mi az...

(Na abba kéne hagyni a telefonról való kommentelést...)

Ps: Eltudom képzelni milyen magas lehetett a vizsga szintje, ha csak 1 bukott meg rajta a sok agyhalott között)

SzilajSzilard 2014.03.08. 23:03:36

@Cave Nick: Jogos, de felmentésem van úgymond. Kajak beteg vagyok.

Szőrös,a szúrós 2014.03.08. 23:11:26

@ő-szinte:Őszintén köszönöm az őszinte közvetítést!
Holnap kaptok ajándékba egy verset.
Jóéjtpussssz!!!

ő-szinte 2014.03.08. 23:12:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): dehogy fizettetik, miből? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Cave Nick: a heti gázsijából :-DDDDDDDDDDDDD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.08. 23:13:49

Na tessék, már megint izgulhatunk holnapig. Ki bukott meg? Abszolút úgymond kilencesélyes.

chloep 2014.03.08. 23:15:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): gondolom mindig azokat rakják fel nekik (Zsófinak is van) újra amivel beköltöztek. Frisseket max majd a döntőbe kaphatnak. Azt tudjuk hogy natúr póthajuk van(nem szintetikus) mert már mutatták mindkettejüket ahogy vasalták, etc., Izaét saccra 70cm-re ítélném meg, Zsófikáét úgy 50cm-re. Menyiségre, Izának jóval több van mint Zs-nek. Ha kint csináltatják meg velük. Izáé, valszeg úgy 180 000 ft lenne, Zsófié kb 110 000 ft...

Cave Nick 2014.03.08. 23:18:00

@ő-szinte: :DD ezen most tényleg felnevettem

ewfuns 2014.03.08. 23:18:21

Sziasztok! 1 napos lemaradásban vagyok még az öfik terén, de mindig nevetek, mikor meglátom a lakókat iskolatáskával a hátukon. Aurelio minden szünetben felveszi és azzal megy ki az udvarra. :D

Cave Nick 2014.03.08. 23:19:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát ha standnál üldögélt, akkor hosztesz, nem? valaki biztos rögtön szerződtette, nade hogy egyedül üldögélt? semmi rajongók, perverzek?

ő-szinte 2014.03.08. 23:21:54

@SzilajSzilard: felmentés csak matekbúúúú jár ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Szőrös,a szúrós: szívesencsi ;-))))))

ő-szinte 2014.03.08. 23:26:01

@chloep: el kell szomorícccsalak, azok is szintetikusak :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
valódi hajat nagyon ritkán tudsz venni, általában mind kevert :-((((((((((

@Cave Nick: mijjjér? csak őszinte voltam :-DDDDDDDD

chloep 2014.03.08. 23:43:42

@ő-szinte: 100% hogy nem szintetikus póthajuk van. Hogy ha szintetikusok lennének akkor nem lennének ilyen állapotba, mert naponta mindenfajta forró sütőeszközökkel tövig égették volna már. Natúrba is vannak olcsóbb változatok. Én egy ilyenre adtam egy kb árat. A legdrágább lenne 500-600 ezer forint is..

ő-szinte 2014.03.08. 23:49:06

@chloep: hát olyan is a kinézete...
nekem volt
extra világos szőke, amire még rá lett blansolva
és az is kevert volt
mindent kibírt
csak én nem bírtam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.03.08. 23:51:27

@g-ko: Az szerintem csak poén volt, vagy kamuzás. Oreo Mo.-n járt iskolába nem? Eképzelhetetlen, hogy még ennyi se ragadt rá, ennyire hülye nem lehet. + állítólag érettségije van

Cave Nick 2014.03.08. 23:52:48

@ő-szinte: most milyen a hajad? csak hogy felismerjelek az utcán

pomac 2014.03.09. 00:14:47

traki megbukott "magyarbol meg nyeltanbol"

ő-szinte 2014.03.09. 00:19:07

@Cave Nick: SZŐKE
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát mondtam, hogy küldjél képet ha látni akarsz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
írjál szépen privit mint a többiek :-P
mit akarsz te tőlem az utcán? :-O :-DDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.09. 00:20:36

@szmoti: @pomac: @ewfuns: döntsétek már el, hogy melyik? :-DDDDDDDDDDDDDDD

ewfuns 2014.03.09. 00:21:14

Ennek mi értelme, hogy 20 mpre bekapcsolják az online-t?

ewfuns 2014.03.09. 00:22:04

@ő-szinte: Látod, milyen gyorsan változik a helyzet. :D

szmoti 2014.03.09. 00:24:10

azt hiszem, ma megint olyan este lesz, hogy fél perc on, fél óra khf :D

Cave Nick 2014.03.09. 00:30:28

@ő-szinte: valaki linkelt régebben valami homályos képet egy szőke lányról, hogy azon te vagy... hmm?

ewfuns 2014.03.09. 00:33:05

@szmoti: Mondjuk, úgyis rohadt uncsi. :(

pomac 2014.03.09. 00:35:35

@ő-szinte: trakit idéztem a saját szavaival kérd meg Öt hogy magyarázza el :DD

Lilith.Inanna 2014.03.09. 00:36:03

Sziasztok.Egyszer akartam éjszaka online-t nézni ,de ebből sem lesz semmi.
@ő-szinte: Köszi a fentebbi közvetítést.:)

Cave Nick 2014.03.09. 00:37:03

@ő-szinte: Nem merek privizni, még azt hiszed valami netes szatír vagyok. De ha már itt tartunk: kik írogatnak neked??

szmoti 2014.03.09. 01:02:07

megőrülök zsófika éneklésétől jesszusom :D

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:05:59

@szmoti: van online? akkor én mit nézek?:D please egy stream-et.

szmoti 2014.03.09. 01:08:43

@Lilith.Inanna: van, de most inkább bár ne lenne :D Zsófik három számot énekel felváltva, mindegyikből kb két sort tud, az egyik a boldogság gyere haza, a másiknak a címét nem tudom, de úgy kezdődik, hogy ó ha rózsa volnék, vagy valami ilyesmi, meg még valami nótár méri zenét nyom :D hopp és már nincs is onlány, egyébként a valovilag.hu- nézem

Cave Nick 2014.03.09. 01:09:00

@Lilith.Inanna: olyan mint az index: most megy, most nem megy, most megy, most nem megy

candyperfumegirl 2014.03.09. 01:10:13

Elég bizarr a mai onlány, a percenkénti megszakításokkal meg egyenesen fájdalmas.Valami ótvarszar zenére lötyögtek úgy, mint valami elvonóklub (Krisz megfogalmazása) tagjai, majd elvették a zenét, és azóta vonyítanak. A lehető legdepresszívebb dalokat, ez az igazi magyar életérzés. Zsófika harmadszor kezd bele a "Ha én rózsa volnék"-ba, közben meg Krisz felforgatja az egész szobát, mert keres valamit, közben egész este úgymond duzzog és látványosan kerüli Izát. Amúgy uncsiiiii.

szmoti 2014.03.09. 01:12:09

Zsolt és viki nem mennék Dzsakuzizni, mert mert belement sárli, vajon miért csinálják?

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:16:53

@szmoti: köszi.:) jelenleg ez van kiírva: a közvetítés hamarosan folytatódik.
@Cave Nick: :D :D

szmoti 2014.03.09. 01:18:40

@Lilith.Inanna: igen most lett ez pár perce, miután viki is zsóti megbeszélték, hogy no dzsaku, mert sárli benne van, aztán meg hogy cigiznek egyet és akkor lett khf.

szmoti 2014.03.09. 01:20:56

újra on iza fogat most, ha jól látom ő az, a háttérben Zsófika mintha még mindig énekelni próbálna :D

pomac 2014.03.09. 01:21:05

most nézd megint online

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:22:12

@szmoti: várj, kapás van . Te úr isten, azt a hangot kár kiengedni.:O

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:33:34

Hatalmas lemaradásban vagyok.Utoljára még VV Anikó idejében néztem ezt a műsort.....Bár akkor a nap 24 órájában adták.

ő-szinte 2014.03.09. 01:34:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem röhögök (...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD )

candyperfumegirl 2014.03.09. 01:36:23

Na úgy tűnik, Teó-Debilió fronton eksön van, és Iza is beindította a "vigasztaljuk meg Traktorost" projectet. Erre KHF.

szmoti 2014.03.09. 01:36:55

iza fetreng trakeszon, közben máshonnan is fura zajok jönnek :D

ő-szinte 2014.03.09. 01:37:58

@Lilith.Inanna: szívesen ;-)

@Cave Nick: szeretnéd tudni, mi? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:41:13

@candyperfumegirl: @szmoti: de úgy látom Trakesz nem igazán vevő a dologra. Várjuk ki a végét. Csak nekem idegesítő Teó hangja?

Commodore 2014.03.09. 01:41:29

kinyalod a hányást?

ő-szinte 2014.03.09. 01:42:17

@Cave Nick: hát vagy igen vagy nem :-P :-DDDDDDD

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:42:52

vigyázz mert most fényben vagyunk :D

szmoti 2014.03.09. 01:43:29

Izé kicsit offon van ahogy látom :D Teó hangja elég fura, néha olyan erőltetettnek érzem :D

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:47:52

@ő-szinte: visszaolvastam...engem át akartak vágni.Kemény 80 ezret akartak adni ..és rimánkodtak,adjam el a hajam. :D :D

ő-szinte 2014.03.09. 01:50:49

jéééééééés tényleg van :-OOOOOOOOOOO
hú ha zsófi énekel télleg :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és mindenki röhög rajta :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bebaszcsizott és énekelget

szmoti 2014.03.09. 01:53:09

ja hogy Zsófika szülinapja volt/ van / lesz :D nem tudják ők sem :D

pomac 2014.03.09. 01:53:23

úgy tünik holnap Zsófinak szülinapja lesz

Cave Nick 2014.03.09. 01:53:55

@ő-szinte: jó, majd küldök egy képet, aztán vagy én leszek rajta vagy nem :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Commodore 2014.03.09. 01:54:04

lerakom a kloákámat, vge van a hétnek.
.

Lilith.Inanna 2014.03.09. 01:54:27

Hamar gyorsan kell aludni és mindjárt reggel lesz.Amúgy még 20,mert esti gyerek.

szmoti 2014.03.09. 01:54:36

@pomac: na akkor mégis tudják :) köszi, én megzavarodtam már tőlük :)

candyperfumegirl 2014.03.09. 01:55:26

Hopp és megtudtuk, ki bukott meg :D

ő-szinte 2014.03.09. 01:57:41

@Lilith.Inanna: nem, nem akartak átvágni :-)
csak általában az vanhogy amit igaziként adnak el azt is keverik műanyaggal
és ma már olyan műanyagot csinálnak, amit alig tudsz megkülönböztetni a valóditól

ő-szinte 2014.03.09. 02:00:47

@Cave Nick: háttt, de aztán kérni fogok még egyet... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha a 20. is hasonlít akkor talán elhiszem, hogy te vagy :-P :-DDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.09. 02:03:21

Dzsóóóti megbukott, Zsófinak szülinapja lesz, trakiék durván szuszognak már :-DDDDD,és ádi igen alpári ahogy hallom, egyfolytában a brét mutogatja, de nem veszi a kamera :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomac 2014.03.09. 02:05:20

@candyperfumegirl: sőtt az is kiderült hogy holnap lesz a potvizsgája , persze ha hinni lehet nekik csak azt nem tudják hogy az irodalom vagy a nyelvtan tanár jön be

candyperfumegirl 2014.03.09. 02:05:26

Debilió és Zsóti azt próbálgatják eldönteni, hogy Izáék dugnak -e. Kapcsolják fel a villanyt :D

Commodore 2014.03.09. 02:05:33

Zsóti azé megnézi a qrást

ő-szinte 2014.03.09. 02:05:39

au valamire készül zsoltival :-DDDDDDDDDDDDDDD
gondolom mind kettő észre vette, hogy traki és izé kicsit bele melegedett
de persze egyből KHF

szmoti 2014.03.09. 02:06:21

szerintem tarki és iza ma szegecselni fognak, vagy hogy is van ez villanyelven :D

Cave Nick 2014.03.09. 02:06:22

@ő-szinte: és miután igazoltam magamat, utána mi lesz?

candyperfumegirl 2014.03.09. 02:06:27

@pomac: lehet, direkt megbuktatták, hogy legyen még egy köre a nyelvtantanárnővel.

pomac 2014.03.09. 02:07:06

@ő-szinte: traktoros bukott nem pedig Zsolti

pomac 2014.03.09. 02:09:04

@candyperfumegirl: Nem nézem ki hogy annyi eszük lenne a szavaikból kivéve ha még is az csak a véletlen müve :D

szmoti 2014.03.09. 02:10:00

na mi történhetett, khf alatt beszóltak, hogy mindenki kuss és alvás? :D

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:10:42

Sehol semmi.Néha Zsolti lába megmozdul .( Asszem ő az)

ő-szinte 2014.03.09. 02:12:37

@szmoti: szerintem ma sem lesz semmi :-DDDDDDDDDDDDDDD
@Cave Nick: majd meglátod ;-) :-P
@pomac: igazándiból?
én úgy értettem, hogy zsóti, mert ugye traki szájában iza nyelve volt tehát ő épp nem ért rá beszélni...

pomac 2014.03.09. 02:15:57

@candyperfumegirl: csak kérned kellet :DD
@ő-szinte: ezt még a buliban mondta akkor iza szája még a kozelben sem volt mert akkor még durci volt rá

szmoti 2014.03.09. 02:16:05

@candyperfumegirl: annyira izgalmasan próbálnak elaludni, hogy gyorsan kaptunk egy újabb khfet, csak hogy holnap ezeket a rettentő izgalmas késporokat is visszanézhessük az öfibe :D

szmoti 2014.03.09. 02:18:39

késporokat =képsorokat :D azthiszem fáradok :D

chloep 2014.03.09. 02:19:38

@ő-szinte: Valami mást mondhatott, már a pár órával ezelőtti online-ba mondta Krisz hogy Ö bukott meg.

ő-szinte 2014.03.09. 02:20:15

@candyperfumegirl: kellett neked reklamálni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tessék, újra KHF van, köszönjük neked...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy olyan kötsögök
ha nézhetjük, akkor is leginkább a semmit
és a szerkik miért nem értik, hogy ezek bizony nem fognak ott baszcsizni, mert iza művésznő vigyáz a renoméjára
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát ezen a mondatomon én is besírtam, mer az már rég nincs neki, úgy kb az első jakus(kétkezes faszátfogós) este óta :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
monnyuk én erősen a nyugiban altatnám őket heti 2-3x mert ott még hátha lenne vmi
amúgy meg nálam lehet fogadni, hogy traki megcsinálja-e izét a vellában vagy sem
és ha igen hányadik héten
úgymond

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:22:29

Bas..ki de megijedtem:Krisztián mikroport.:D

pomac 2014.03.09. 02:22:57

nem feltünő siri csen egyszer csak" traki mikroport" ::DD

candyperfumegirl 2014.03.09. 02:23:45

@chloep: azt mondta, hogy megbukott irodalomból és nyelvtanból, de összességében kihozták négyesre. Én így értettem.

Na megint smárhangok, és nézhetjük messziről a hálót.

ő-szinte 2014.03.09. 02:24:26

@pomac: @chloep: hiszek nektek

hehe, a gonosz szerki van bent :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD szerizem, mert legalább szól a nyomorultaknak, hogy MIKROPORT! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.09. 02:26:49

szokott horkolni vmelyik?

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:27:42

Ebből aztán hót ziher, hogy nem lesz szex.:D

ő-szinte 2014.03.09. 02:28:33

@pomac: @Lilith.Inanna: ez a szerki legalább végzi a munkáját
szandáléknak is ő szólogatott be állandóan a vv4 alatt :-DDDDDDDDDDDDDDD

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:33:02

@ő-szinte: rendes ember,gondol ránk is,épp reklamálni akartam, nem hallom rendesen a cuppogást.:D :D

ő-szinte 2014.03.09. 02:33:30

@Lilith.Inanna: ha trakin múlik soha sem lesz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bazdmeg, ezt nem hiszem el :-OOOOOOOOOOOOOOOOO
leveszi a mikroportot és aztán kezd el pofázni :-O
hát meg a faszomatbazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cave Nick 2014.03.09. 02:34:21

@ő-szinte: nem majd meglátom, hanem ha ilyen történne, utána minimum küldened kéne egy egész alakos meztelen képet, de nem ám úgy, hogy közben csuriban van a kezed

candyperfumegirl 2014.03.09. 02:34:50

Ezt a kameraállást tiltsák be, ez minek?

ő-szinte 2014.03.09. 02:35:19

@Lilith.Inanna: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
izé cigizni fog?

ő-szinte 2014.03.09. 02:39:04

@Cave Nick: jó, de ha a lábam van csuriban, akkor lófaszt sem fogsz látni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@candyperfumegirl: igen, ez bennem is erős igényként jelentkezett

ő-szinte 2014.03.09. 02:41:27

@Lilith.Inanna: nem, én tényleg dohányzásra gondoltam :-DDDDDDDDDDDDDD
mert úgy értettem a suttogást, hogy azt kérdezi, hogy: nincs kedved rágyújtani?
és utána volt pakolászás, zörgés

ő-szinte 2014.03.09. 02:42:54

@Lilith.Inanna: az meg miaz? :-O :-DDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.03.09. 02:43:05

@ő-szinte: úgy érzem, zsákutcába jutott a beszélgetésünk (patthelyzet, holtpont, vakvágány)

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:43:32

@ő-szinte: :D :D akkor most sodorják a cigit :D

ő-szinte 2014.03.09. 02:44:33

IZA, TRAKI MIKROPORT FASZOMATBAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cave Nick 2014.03.09. 02:44:49

@ő-szinte: most őszintén nem tudod?

ő-szinte 2014.03.09. 02:46:56

@Cave Nick: hát mert erről nem beszélgetni kell ;-)))))))))

@Lilith.Inanna: eskü most is azt hallottam izától, hogy: akkor gyújtsunk rá...

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:50:06

@ő-szinte: két cupp közben pusmorog, erős a háttérzaj..

Cave Nick 2014.03.09. 02:51:40

@ő-szinte: akkor átjössz ugye? :)))))))))

Commodore 2014.03.09. 02:53:18

iaza+krsz kúrás vége.. cigi..mikroport!

ő-szinte 2014.03.09. 02:54:17

@Lilith.Inanna: köcci :-)
és ez miért jó?

NA MEG KELL ÁLLAPÍTSAM, HOGY KIBASZOTT JÓ FÜLEM VAN :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jól hallottam, hogy azt mondta dohányozna
a szerki meg jól rászólt mikroport ügyileg mind kettőre

amúgy azért akart menni cigizni sztem, mert így akart szabadulni traki nyammogásától :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sztem már a fasza tele van, hogy nem hagyja aludni

ő-szinte 2014.03.09. 02:56:35

de akkor most ne a hálót mutassátok már odamondós szerki!!!!!!!!!!!!!!!!
ha már kimennek...
lécciléccilécci :-)))) <3

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:57:34

@ő-szinte: idézek : @candyperfumegirl: ez az áttekintő térkép :D

Kameraman bealudt.

Commodore 2014.03.09. 02:57:43

csokis lett a farka.. ?

ő-szinte 2014.03.09. 02:58:20

@Cave Nick: persze, írd a címet :-DDDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.03.09. 02:58:59

@ő-szinte: fogsz te még az én utcámba jönni

candyperfumegirl 2014.03.09. 02:59:00

Na most már halljuk őket...ahogy esznek. Nagyszerű.

Lilith.Inanna 2014.03.09. 02:59:48

Úgy látom a többit a képzeletünkre bízzák.

Lilith.Inanna 2014.03.09. 03:00:58

Eddig volt a cupp, most meg a csámcsodás...tsodálatos.
amúgy jól hallottam amit hallottam? :D :D :D

ő-szinte 2014.03.09. 03:01:21

@Commodore: nem volt szex miről beszélsz???
neked téveszmére van szükséged :-O :-DDDDDDDDDD

azért traki sejti, hogy ma sem lesz semmi, izé inkább eszik, meg cigizik, mint, hogy akár csak bottal is megpiszkálja :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.09. 03:04:17

@Lilith.Inanna: mit hallottál?
@candyperfumegirl: faszomatbazdmeg, hogy nekünk semmi sem jó ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
de ezt a kurvacsámcsogás-cuppogást abbahagyhatnák már :-/////

ő-szinte 2014.03.09. 03:07:42

KI A FASZOM AZ A GERGŐ, AKIRŐL IZÉ MOST BESZÉLT???????
AKIVEL A VILLÁBAN BESZÉLT NEM RÉG

Lilith.Inanna 2014.03.09. 03:07:52

@ő-szinte: egy análisan mélyen zengőt :D :D

Lilith.Inanna 2014.03.09. 03:09:54

az már mekkora lenne, ha a szerki elkiabálná magát,kameraman képváltás :D :D :D

ő-szinte 2014.03.09. 03:13:22

@Lilith.Inanna: de jó hogy nem hallottam, AHIJJA még nekem

heh, traki full levágta, hogy izé azért iszik, hogy ne kelljen basznia :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja kérem, a paraszti ész ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
izé nevetése meg erősen seherezádééra hajaz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.03.09. 03:15:24

ez a közvetítés ez mindennek a legalja

ő-szinte 2014.03.09. 03:15:32

asszem izé bele esetta jakuba
de az tuti, hogy úgymond gondolkodott a groteszk szón
(gondolom a holnapi vizsgára tanulták :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD )

Lilith.Inanna 2014.03.09. 03:16:16

Milyen izgalmas képsorokról maradunk le.

Lilith.Inanna 2014.03.09. 03:17:23

@ő-szinte de ki tudta mondani (groteszk) ,ergo annyira nem részeg.:D

ő-szinte 2014.03.09. 03:20:02

@Lilith.Inanna: hát az valóban jó lenne, mert legalább felébredne az ügyletes kameramann...
@Cave Nick: mindig van lejjebb... :-)

én asszem leveszem a mikroportomat mára, mert fasz ki van
jó éjt mindenkinek

ő-szinte 2014.03.09. 03:22:31

@Lilith.Inanna: majdnem groteksz lett belőle erősen gondolkodott, hogy hogy is kell helyesen ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
persze, hogy nem részeg
tanulatlan :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a részegséggel csak trakit akarta átbaszni, de az meg átlát rajta :-DDDDDDDDDDDDDD

jóóóóóóóóóóéjt

Lilith.Inanna 2014.03.09. 03:28:55

Kész,ennyi,feladom.Jó éjt mindenkinek. :)

chloep 2014.03.09. 03:44:37

@candyperfumegirl: Tényleg? Nálam a mondat második fele akkor kimaradt... De hogy istenből ment át ha megbukott 2 tantárgyból? Hát érdekes osztályozás ez is, főleg ha belegondol az ember hogy egy csapat 20on évesekről beszélünk akik állítólag (Iza kivételijével) mind érettségivel rendelkeznek...

chloep 2014.03.09. 03:45:52

^^ kivételével *
__

Azért egy EDIT gomb nem jönne ide rosszul....

bierkamp 2014.03.09. 07:03:28

a kúrva anyját aki kitalálta ezt a blog regisztrációt..valami Fidesz seggnyaló lehet!

0xFFFF 2014.03.09. 08:08:56

@Lilith.Inanna: Nem. És nem csak a hangja, hanem az az őstulok járás, amikor leng a feje mint a gémeskút gémje viharban, az is idegőrlő.

@chloep: Ez a "kivételije" ez passzolt a témához. Traktoros vagy te is? :D

A suttyó tahótótfalusi két-három alkalommal is jól szólt hozzá az órákhoz, ezzel két-háromszáz százalékkal túlteljesítve a körülötte ülő türhő nyájat. A tirpák talán egyszer tudott benyögni valamit, mégpedig akkor, amikor a tahótótfalusinak beígérték a piros pontot, no, akkor valami ilyen szakmaiságot tapasztalhattunk: "Dikk mán!" Azért ez szép teljesítmény volt a mindig piásvörös fejű kapakezelőtől. Zsótti sem maradt el mögötte, bemutatta a nagy lázadást és sapkában ment isibe. A brigád iskolai hetét úgy lehetne összegezni, hogy ha nekem ilyen fantáziátlan, bamba gyermekkorom lett volna 6 és 14 éves korom között, akkor valahol második környékén feltéptem volna az ereimet, hogy ne kelljen a maradék hat évet végig kínlódni. A víziló is próbált kitűnni, ami sikerült is neki, de nyilván nem a tudása tolta előtérbe a teherautónyi zsiradékot, hanem a szakadatlan kiabálása. A legszebb a háromnyelvű agyhalott vallomása volt a titkos szobában, ahol szerényen megjósolta, a tesitanárnőt meg fogja tolni. Eddig már annyi ilyet ígért, de még egy laza kézrázásra sem tellett tőle. Zsótti is odadürrögött a tényleg szimpatikus szőke tanerőnek, de hát zsótti maximum egy karakán dorkánál számíthat sikerre, aki viszont nem sok sikert halmozva kiérdemelte a viszlát dorka jegyet. Krisztián önérzete a helyén van, ez még kiderült az összefoglalóból, mert a faszhelikoptert korrepetálta nyelvtanból és közben nem érezte egyszer sem, hogy ezt nem kéne tenni a kétszavas szókincsével és a három karakterben összefoglalható gondolatvilágával. Mindenesetre ezt jól tette, mert most már tudom, hogy mi az a társhatározó. Tehát "min vagy te itt?" kérdést feltesszük mondatelemzés közben és a válasz az, hogy veled, akkor az társhatározó vagy mi a szösz. Ezen még gondolkodnom kell, mert mélyen megérintett. Látványelemekkel is dúsították az aktuális összefoglalót, legalábbis ennek tudható be a víziló szekrényen bemutatott "gyakorlata". Szummázva - újra - rettenetesen szürke, üres egy összefoglaló volt az utolsó. Leszámítva a proli humort - vagy amit ezen a címen művelnek - más nem történt. Iza végre megmutathatná már, hogy méltó Kovi meghívására és magába szívhatná valamelyik péniszt. Nem tudom mit válogat, egyforma mind, csak a pasi néz ki másképpen mindegyiken. A tartalom azonos. Tulajdonképpen a műsort kéne lassan befejezni egy kiadós kúrással, mert sok már nincs ebben a brigádban. Sárlik elsütötte a maximumot a párbaján - de hülye név ez a lilu fellépésére - nagy meglepetések szerintem nem lesznek már.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.09. 09:01:55

Ebből gigaképregény lesz. Egy hagyományossal sixx fél hatig kész szokott lenni.

nosce 2014.03.09. 09:32:12

@én már a fény gyermeke vagyok:
vagy rossz linket kapott ezért a hiradóról készít képregényt :)

nosce 2014.03.09. 09:34:41

@frissen hullott fehér bárány:
"„a műsort kéne lassan befejezni egy kiadós kúrással” – ez meg mindennek a teteje. Van, aki csak erre kíváncsi. A semmire, mert úgyse látna belőle semmit a paplan alatt."

így van mert mikroköltségvetésű a műsor, egy jó röntgen kamerával a paplan alá is látnánk

Szentpeter 2014.03.09. 09:44:14

Engem továbbra is az érdekel ebben a játékban hogy a társadalom azon része aki nézi ezt a műsort, mi alapján ad valakinek 50 millió forintot..
Mik azok a kritériumok ami alapján dönt ?

A VV4-VV5 -ben hamar lehetett tudni a végeredményt, szeretik a bohókás, esendő, taktikus jellemet...
Alek és Attila udvarlásai nem jöttek be, ebből következően ott van a sajnálat is..
Tehát így lehetne összegyúrni a VV6 győztesét is...

Aurelió : Hisztis fajta, ezt ezidáig nem szerette a néző, mellette bunkón bánik a lányokkal, ez a nézőket egyáltalán nem zavarta ezidáig, mert úgy gondolta hogy a lányok erre rászolgáltak, Aurelió faszpörgetése még elmegy, mivel idáig takarva láttuk, és nem premier plánba.,..

Ádám : Csöndes fajta, konfliktus kerülő, ez kevés a nézőknek, a férfi legyen férfi, udvaroljon és ossza a csajokat, esetleg Vikit leköphetné...

Sárlott : Hamar megkapta Simon, ezt a nézők nem díjazzák, a szerelemben meg nem hisznek, hogyisne, hogy jön valaki ahhoz..
Sárlott affektálásai borzolják a kedélyeket, de szeretik viszont ha egy nő saját lábon áll és taktikázik...

Iza : A szépségben egy szörnyeteg lakozik... a szörnyeteget nem szereti a néző..

Krisztián : Nyilvánvalóan több ennek a műsornak a vidéki nézője, tehát az hogy buta paraszt, sőt bunkó, ez vidéken nem nagy ügy.. esélyes az 50 millára..

Teo : A legnagyobb bűne hogy meleg, ezt visszafogott játékával enyhíteni tudja, szerintem egy érdekes játékos, nagyon érzéki és józan, a szürkéket a néző nem preferálja... sajnos ezt nem érzékeli bent...

Viki : Egy igazi némber, egy rohadt szívű " nő ", egy házisárkány, isten mentsen meg tőle... a néző szereti azt a nőt aki ossza a férfiakat, aki uralkodik egy férfin, az sem baj ha megalázza többször is.. ezért döntőbe várom..

Zsófi : A butaság nem erény, a szürkeség sem, a hiszti sem... hamar ki fog esni..

Zsolt : Tökbe ugyanaz mint Krisztián

nosce 2014.03.09. 10:07:40

@Szentpeter:
sztem azért problematikus ez a megközelítés (már írtam is) mert a mostani szavazók átlagéletkora vagy 25 évvel kevesebb mint a többinél (az appok miatt). Így valszeg nem azok a minták fognak működni.
Alekosz nyerése meg egyáltalán nem volt tuti, ha oliver nem kapányol neki a fácsén akkor sztem dzsörzé nyeri.
Attila nyerése meg annak köszönhető sztem h ügyesen/szerencsés párosításban ment párbajozni. Az pedig leginkább Péter játékának volt köszönhető (és persze olivérnek aki ennek az úttörője volt és még hatott lásd tuja jelző ), aki felértékeltette megszerettette a nézőkkel a taktikát. Ha Péter nincs kb. a közepén simán kihullik a tujától

Szentpeter 2014.03.09. 10:12:49

@nosce: Ennek a játéknak semmi köze az életkorhoz.... úgy hogy semmiben nem értünk egyet... ( mosolygok )

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.09. 10:14:01

@Szentpeter: Ezek a fiúk is udvarolnak, csak másképp mint Alekosz. Pörgetnek, lógatnak, csóválnak, igazán nem tehetnek arról, hogy ezeknek a benti lányoknak semmi sem tetszik. Fapina mind.

nosce 2014.03.09. 10:18:09

@Szentpeter:
"Ennek a játéknak semmi köze az életkorhoz"
a játéknak semmi köze, de azoknak akik szavaznak a gyöztesről van/lesz (előre mosolygok)

Szentpeter 2014.03.09. 10:20:37

@én már a fény gyermeke vagyok: Ezzel vitatkoznék... kint ezek a férfiak naponta visznek ágyba csajokat, igen is menők.. attól független ki miinek tartja őket
A lányokat kizárólag a kamera tartja vissza.. persze Sárlottot kivéve... de mint láthatjuk Sárlott erkölcsös, mert mással nem dugott...

Szentpeter 2014.03.09. 10:23:03

@nosce: Túl sok a fantázia benned... szereted a " ha " így ha úgy... ( mosolygok )
Az életkor egyáltalán nem számit, hiszen egy ívásuak akik most bent vannak... ( mosolygok )

sixx · http://comment.blog.hu 2014.03.09. 10:24:09

updatelve a poszt, tessen olvasni!

nosce 2014.03.09. 10:28:41

@Szentpeter:
na de bakkaer az én állításom az volt h most más lesz a szavazási minta mint az előző vv-kben (amiből te kiindultál) mert a szavazók átlagéletkora 25 évvel kevesebb, erre te azzal jössz h nem így van mert a játékban a kor nem számít és megindoklod azzal h a bentiek egyivásuak azzal akik kint szavaznak azaz az indoklásod szerint is számít a kor, tehát a véleményedből annyi maradt állva h nem értesz egyet mert csak (nevetek) :)

Szentpeter 2014.03.09. 10:49:06

@nosce: Én a játékosok koráról nem írtam semmit.... és ezt a semmit elemzed... ( röhögök )

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2014.03.09. 10:52:15

"ált. isk. 5. osztályos anyag ment, háromszöget kelleT szerkeszteni"
Legalább a villadebilek fejében az általános iskolai alapok helyében tátongó űrt szapuló posztban nem ártott volna egy ismételt helyesírásellenőrzés, mert ez így finoman szólva is ciki. (Ja a "tormaszőnyeg" sem rossz, biztos freudi elírás.)

(A "kellet" megismétlődik két kommentben is, külön grat chloepnek, aki Debilio érettségijét fikázza épp. Az ő magyar érettségije sem lehetett csillagos ötös. :-))

nosce 2014.03.09. 11:00:53

@Szentpeter:
nem kell írnod mert azt a vak is látja h a 20-as évük elején vannak a játékosok és konkrétan tudjuk is, és ez kb 10 évvel kevesebb mint az eddigi vv-nél, úgyhogy ha te nem irsz a játékosok koráról de írsz a játékosokró akkor implicit írtál a korukról is és miután azt is írtad h a szavazók egyivásuak a játékosokkal leírtad a szavazók korát is, tehát bebizonyítottad az állitásomat ( elégedett vagyok)

2014.03.09. 11:00:54

"Ennyire sötét, iskolázatlan, ostoba, agyatlan gárda még nemigen volt a VV történetében."

Meg akartam írni, hogy mégis mi a faszra számít, aki nézi, de aztán rájöttem, hogy kattintáskattintás!!, és áldozatul estem, pedig nem nézem ezt a fost. Well played, sixx.

Señor Mosquito 2014.03.09. 11:05:05

@Szentpeter: @nosce:
Én is jelentősnek tartom, hogy most csak az apposok véleménye fog számítani, és ez a populáció fiatalabb, mint a nézők átlaga.
De: az itteni (poljunkie, nem appos) szavazásokon mégis a véglegesekhez (appos) nagyon hasonló eredmények születtek.
Most például Zsófika a legnépszerűbb a poljunkie-n, Szentpéter szerint pedig hamar ki fog esni, mert buta, szürke, hisztis.
Hát nagyon kíváncsi vagyok.

nosce 2014.03.09. 11:12:42

"Krisztián : Nyilvánvalóan több ennek a műsornak a vidéki nézője, tehát az hogy buta paraszt, sőt bunkó, ez vidéken nem nagy ügy.. esélyes az 50 millára.."

Ez is egy érdekes kérdés, próbáljuk meg boncolgatni :),. Még az se biztos h vidéken több nézője lenne, a retek2-t eddig kábeltv-n nézték bejött közben a mindig tv, de az nem jár azonnali megrendeléssel általában. tehát trakesz falusi sztájlját városban és Bp-en kéne komázniuk és megszavazniuk, kétlem. De nem is ez a legnagyobb probléma hanem az h ha megnézzük az ország okosteló eloszlását, akkor velszeg az összes okostelo több mint fele Bp-en illetve az elővárosaiban lehet. Tehát nem csak a nézők hanem valszeg a lehetséges szavazók is bp-en (környékén) összpontosulnak, és még bejönek a külföldön dolgozók (a 30 ezres átlagos szavzószámhoz képest akár jelentős csoport lehet) akiknek az attitüdje is inkább városi, persze ettől függetlenül trakesz akár nyerhet is (kétlem), de másért...
peace

csiberibe 2014.03.09. 11:16:54

hetek óta azon agyalok, mi a khf. Kurva hosszú feketeség? :)

nosce 2014.03.09. 11:23:50

@Hópyhe:
Tényleg érdekes h eddig a junkie eltalálta az eredményt, bár az ide irogatóknak mindenkinek van okostelója sztem és lehetne nagyarázni az eddigi párokkal is. De az itteni népszerúség nem azonos a nyeréssel, mert a párbajnál két embör van és a preferenci relációk általában a népeknél soha nem tranzitívak, már csak azért sem mert időben is elcsúsznak 2 héttel darabonként, tehát van változás emiatt is.
Megjegyzem bence mindig mondja h a szimpátia szavazásnak nincs ráhatása pl. most a jel rakásra, hát ezt is kétlem, sztem ez a szerkiken keresztül visszaszivárog a villába de minimum kihat majd az öfi vágásokra.

Jock Ewing 2014.03.09. 11:34:25

Jó lenne, ha jövő héten fehérjefeldolgozós játék lenne.... A vikiből csinálnának műtrágyát.

Mók_Ica 2014.03.09. 11:40:18

@sixx: tegnap nem láttam, csak itt olvastam :) szokás szerint EZ itt jóóóóó volt :) gondolom maga az öfi nem volt ennyire szórakoztató!! köszi!

@ő-szinte: jó volt a közvetítés :) köszi

mára akkor ápdételtem magamat :) indulhat a hétvége hátralévő része :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.09. 11:41:40

Nekem tetszett Zsófi verse, ha ezt Wass Albert írja (csak szeretett volna ilyet), már ez lenne az új Himnuszunk.
@csiberibe: A k külföldiül 22-t jelent, a h pontot, az f 30-t. Magyarán a tavaszi időszámítás szerint 22.30-kor megy át a jnk khf-be.

Mók_Ica 2014.03.09. 11:43:48

@csiberibe: a közvetítés hamarosan folytatódik :)

ő-szinte 2014.03.09. 12:54:07

@Szentpeter: azért most mélyen csalódott vagyok mert azt hittem, hogy téged igazándiból az őskor érdekel úgymond

ő-szinte 2014.03.09. 13:11:49

@Hópyhe: sztem a döntőben iza lesz, viki és vmelyik fasz

0xFFFF 2014.03.09. 13:13:34

@frissen hullott fehér bárány: Ha nem érted azt, amit olvasol, akkor ne szólj hozzá! Segít okosnak maradni....

ő-szinte 2014.03.09. 13:18:20

@csiberibe: az amit éjkszaka láthatsz az online helyett :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.09. 13:30:07

@0xFFFF: már miért ne szólna hozzá???? :-O
ki vagy te itt, hogy bekussoltatsz bárkit is??????????????????????
és ha kis rózsaszín fingokról lesz kedve írni vagy azt reagálja a hozzászólásodhoz akkor úgy
dikk

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 14:04:17

Még szerencse, hogy a mindig tévén nem kódolatlan az RTL2. Ha esetleg megnyerné a 12 milliót az illető, adják neki oda három hárommilliós részletben.

Ha azt mondta volna a matektanár, hogy legalább az 50 százalékozok meg fog bukni, biztos lett volna olyan hülye, aki megjegyzi, hogy nincsenek is annyian.

0xFFFF 2014.03.09. 14:38:19

@ő-szinte: Mivel pingelsz, válaszolok. Tudva azt, hogy veled végzett az egyetem kombinatorika szaka, nem várom el az értő olvasást, hanem elmagyarázom:

Nem kussoltatta be senki a hozzád hasonló barinődet, csak jeleztem neki, hogy hallgatni arany. Ez tehát azt jelenti, hogy természetesen röföghet abban a hitben, hogy éppen most múlja felül Einstein gondolatmenetét a világegyetem tágulásáról, de ettől még az lesz a tényállás, hogy Hubble megerősítette Einstein gondolatait, bizonyította azok helyességét, szemben a barinőd ostobaságával, amin nem segít a te 3 km-es D sorozatod sem. A sorminta amúgy is divatjamúlt dolog úgymond.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 14:48:06

@ő-szinte: Minek hisztizel? Egy virtuális ismeretség miatt? Nekem innen úgy tűnik, hogy lebegőbárány bégetett be hexícímnek. Ráadásul ő legalább adja azt a formát, amit a te neved.

Cave Nick 2014.03.09. 14:51:38

@0xFFFF: Nana. Őszintéről leszállni mint a vonatról, de sürgősen. :D

ő-szinte 2014.03.09. 14:56:46

@0xFFFF: Sötét vagy , korlátolt, gonosz és rosszindulatú. Emellett általában ragaszkodsz is a butaságodhoz.
Az írásjelek jelentésével sem vagy tisztában teljesen és HAZUDSZ!
Nem érted a humort. Szövegkörnyezetből kiragadott mondatfoszlányokkal dobálózol, érvek helyett sértegetésekkel próbálkozol.
Rossz fára hugyoztál.

ő-szinte 2014.03.09. 15:01:47

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: neked fogalomzavarra van szükséged
összekevered az őszinteséget a fröcsögéssel

Nyuszomuszo83 2014.03.09. 15:12:10

@ő-szinte: A barátnőnél szerinted rám célzott vagy lemaradtam valamiről? Lájkollak amúgy! ;)

Señor Mosquito 2014.03.09. 15:31:09

@ő-szinte: akkor valamelyik fasz fogja nyerni, mert amíg a női szavazók vannak többségben, addig nő nem nyerheti, ahogy eddig se.

ő-szinte 2014.03.09. 15:50:41

@frissen hullott fehér bárány: kedves vagy és köszi, de itt nem az öribarizásró van szó :-))
egyszerűen zavaró hatással van az idegrendszeremre ha valaki másokat pocskondiáz úgy, hogy nem néz tükörbe.

@Nyuszomuszo83: nem tudom :-D úgy tűnik szerinte itt tartom a barinőimmel a cuki partit:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DE NEM! :-DDDDDDDDDDDDDDD
ettől függetlenül nem zárkózom el az új bariktól ;-)

Cave Nick 2014.03.09. 15:59:28

index.hu/video/2014/03/09/kriziskozpont_adomanygyujtes/

"A Blahán állít fel egy sátrat a hajléktalanokért a Krízisközpont március 15-én, ehhez gyűjtöttek adományokat VV Simonnal és a Kétfarkú Kutya Párttal."

Cave Nick 2014.03.09. 16:07:30

@ő-szinte: nem a bioritmusodra van zavaró hatással?

ő-szinte 2014.03.09. 16:07:50

@Hópyhe: volt valami statisztikai felmérés a szavazók nemével kapcsolatban?
fura, hogy igazából egyiknek sem adnám azt a fődíjat...
nem érdemlik meg, mert nem szórakoztatnak minket, mindegyik csak tujáskodik ott bent :-///

ő-szinte 2014.03.09. 16:15:12

@Cave Nick: szerencsére nem kell vele együtt élnem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szőrös,a szúrós 2014.03.09. 17:04:46

@ő-szinte: Szia,ha még vagy!
Ki lesz a mai kiválasztódás alanya,állítmányilag?

Szőrös,a szúrós 2014.03.09. 17:05:37

@ő-szinte: Szia,ha még vagy!
Ki lesz a mai kiválasztódás alanya,állítmányilag?

szmoti 2014.03.09. 17:10:49

Sziasztok! Én valamiért úgy érzem, hogy ma Krisztiánt, Vikit, vagy Zsófit választják ki.

arctic spicy 2014.03.09. 17:11:03

elválik a sz@r a májától... vagy a villától

ő-szinte 2014.03.09. 17:18:36

@Szőrös,a szúrós: szia :-)
erről fogalmam sincs, szerintem eléggé eloszlanak majd a jelek, mert szinte mindenkit utál valaki :-DDDDDDDD

Señor Mosquito 2014.03.09. 17:19:35

@ő-szinte:
Egyiknek se járna a fődíj, mégis valamelyik megkapja majd, ebben van – úgymond –valami ellentmondás.
Bosszankodunk az agyhalottakon, aztán mégis a mi szavazataink alapján (is) valamelyik megnyeri.
Valami bizonytalan statisztika volt a nemi összetételre, de lehet, hogy ez is csak mendemonda, mint az őskor.

Szőrös,a szúrós 2014.03.09. 17:30:43

@ő-szinte: Az eloszlással egyetértek,ám nem utálat,hanem valami taktikacsíra alapján.Debilre tippelek közös háttérmegegyezéssel,aki majd Ádit viszi ki.Biztos......,hogy meglátjuk.......

mézescsók 2014.03.09. 17:41:59

Szerintem nem választják ki Vikit, Zsoltot, Zsófit, Teot, Aureliót és persze Sárlottot. Marad Izabella, Ádám és Krisztián. Közülük Izát látom befutónak.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.09. 17:44:52

Aurélióra még kíváncsi valaki ?
Meg kéne szavazni, hogy lökjék ki a villából :)
Nincs egy emberi tulajdonsága ami szimpatikus, haljon meg zsemle evés közben :P

Szentpeter 2014.03.09. 17:47:39

A kiválasztásnak semmi jelentősége, ezt illene már tudni.. ellenben a kihívásnak...

0xFFFF 2014.03.09. 17:55:17

@Cave Nick: Miért, mi lesz? Haza írsz?

@ő-szinte: Ó! Az írásjelekről nem te fogsz kioktatni, mert a használatuk nálad egy kiéhezett koakinista viselkedésére utal. Jó a humorom. Azt jó ha te tanulod meg, hogy aki nem vevő a te humorodra vagy zsóttiéra, az nem feltétlenül besavanyodott, depressziós alkat aki éppen átlépi a szuicid gondolatokat dédelgető ember és az ámokfutó sorozatgyilkos közötti vékony határt, egyszerűen csak más szinten mozog, a fikapöckölést már kinőtte. Minden állításom megállta a helyét, csak te próbáltad elhitetni, hogy a szövegkörnyezetben másképp kell értelmezni. Nem. Ha így lenne, nem idéznék csak egy mondatot. A fákra nem szoktam "hugyozni", a fa értékes. Rád előbb tenném, de te csak fafejű vagy. ;)

0xFFFF 2014.03.09. 18:03:08

@Szentpeter: Nézd, van aki erre rájött az első szériánál és van a célközönség, akinek a hatodik széria legizgalmasabb része a kiválasztás. :) Egyébként ha valamiféle taktika előferdül esetlegesen, akkor a kiválasztásnak is lehet jelentősége. Szerintem zsóttinak már dereng erről valami és dorka is másképpen "taktikázna" ha tudna az időben utazni. :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.09. 18:05:46

Ma Aurél lesz a kiválasztott. A lányokkal (és Vikivel) szemben ő legganéééébb, így mindegyik rá teszi a jelet. Ezek a lányok egyenesek mint négyszögben az átló, nem szaroznak a kis pöccsel. Zsóti csalódott a barátjában, ez már 6. Két helikopter nem fér meg egy csárdában, Ádámé a 7. jel, Krisztiáné a 8. Ő Ádámot akar írni a papírra, de véletlenül Aurélt ír.

Szentpeter 2014.03.09. 18:09:15

@0xFFFF: Egy biztos, mindenki fog párbajozni, az a jó ha te vagy a kiválasztott, ezt gondolom mindenki tudja, az egy más kérdés hogy amikor az ember megkapja a kendőt, izgalmában rosszul lesz... a többi játékos meg elkezd neki nyalni...

0xFFFF 2014.03.09. 18:15:23

@Szentpeter: Nyilván annál az előny, aki először üt, de ezt kb. óvodában megtanulja az ember...vagy ha nem, akkor nyomor lesz az iskola, középiskola, egyetem, munkahely, kocsma, utca, stb..... :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.09. 18:16:29

@én már a fény gyermeke vagyok:
Nem pakolják meg mert hurkalevek.
Ádika a leggyengébb, őt szórják meg szerintem, őt bárki kint haggya.
De tényleg Orálka érdemelné meg a legtöbb jelet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 18:17:06

@Szentpeter: mikor menjek zuhizni?

@Farmotorosgiliszta: pont ezért érdekes, nert szinte hihetetlen :DDDD

0xFFFF 2014.03.09. 18:17:19

@én már a fény gyermeke vagyok: Szerintem meg nem a helikopter gyerek lesz, igazán nem haragszik rá senki zsófin kívül - mondjuk zsófin belül sem.

nosce 2014.03.09. 18:19:21

@0xFFFF:
hogyne lenne szerepe a kiválasztásnak, egyrészt kijelöli a kíhívót másrészt ha nem takatikából pakolták a jeleket akkor 90%.ban azok közül választ a kiválasztott akik rápakoltak

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:20:00

@ő-szinte: "neked fogalomzavarra van szükséged
összekevered az őszinteséget a fröcsögéssel"

Htekere visszamenőleg nem fogom a ki kit sértett meg kérdéskört kielemezni, de amit én látok, hogy Hexacím a szereplőket vesézte ki hasonlatosan, mint a hogyvoltos szerzők Géjza és korábban Sixx vagy Hódos Hajnalka a Baltás Rém, mire a lebegő kecske vagy birka vagy valami hasonló nevű barátosnőd elkezdte sértegetni. Te ebbe fröccsentél bele, úgyhogy baromira nincs igazad.

Ezt csak úgy, mint külső megfigyelő mondom, nem mint a feszültségkeltő. Nekem is a fröcsögés és őszinteség közötti különbség tűnt fel, ha érted amire gondolok.

Cave Nick 2014.03.09. 18:21:28

@Szentpeter: jó meglátások, de azt az 50 milliót ki honnan veszi? 12 millió + 4-5 millás autó, nem hiszem hogy 30+ milliós lakást kapnak. Balekosz meg Vattila nyereménylakása hol van földrajzilag nem tudja valaki?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:22:51

@Cave Nick: Hát ehhez a Blahás sátrazáshoz nem tudok gratulálni. Így is elég nagy putri van ott.

Cave Nick 2014.03.09. 18:23:09

@Iszmat Ambipur: kaptam, sőt már össze is házasodtunk

Cave Nick 2014.03.09. 18:24:22

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: az idők kezdete óta a Blaha az ingyen ételosztás helye

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:26:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "nem fogják kidobni, mert megosztó."

Max annyira megosztó, hogy ki mennyire utálja. Kétségesnek tartom, hogy bárki is szimpatizálna vele.

0xFFFF 2014.03.09. 18:26:40

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Szerintem ne erőltessed. A borsó drága, a festés sem olcsó.

@nosce: Ha taktika van mögötte, akkor van. Ha nincs taktika, akkor majdnem mindegy, mert akkor egy pillanatnyi benyomás vagy az általad leírt buta módszer adja a kihívás tárgyát.

nosce 2014.03.09. 18:28:31

@0xFFFF:
ez nem buta módszer hanem statisztika :)

Iszmat Ambipur 2014.03.09. 18:32:54

@Szentpeter:
Nekem meg fingom sincs, ki lesz a kiválasztott.
Arra viszont fogadni mernék, hogy nem mindenki fog párbajozni.

0xFFFF 2014.03.09. 18:33:48

@nosce: A statisztika a buta módszert mutatja ki. Nézz a dolgok mögé és a világ kitárul.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 18:34:15

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: a mai fiatalok közül? Egy NB IIIIIIIIIIIIIIIII-as focistával? :D Ne viccelj már :D

@Cave Nick: Attiláé nem épült meg, az máshol lett volna. Ő végül vett máshol vmi kérót. Csődbe ment a kivitelező (értsd: túl sok pénz loptak el) 1 évig szállodában élt. Majd az Rtllel megegyezett, hogy vesz magának lakást.

@Mók_Ica: pusszancs.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:34:48

@Cave Nick: "az idők kezdete óta a Blaha az ingyen ételosztás helye"

Ezzel még kevés problémám lenne, csak zavaró a sok hajléktalannak látszó alkesz gyökér tanyázása. Konkrétan az óbégatás és a húgyszag irritál. Dulakodnak egymással a pillepalack alján maradt féldeci tablettáson.

Mók_Ica 2014.03.09. 18:35:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Atti lakása is? az sztem nem, arra nagyon sokáig várt és a végén ő választott helyet...

nosce 2014.03.09. 18:38:00

@0xFFFF:
a staisztika nem mutat semmilyen módszert legfeljebb valamilyen eloszlást reprezentál amit ráadásul nem is feltétlenül tudsz és nem is feltétlenül érdekes. Nézz a fogalmak mögé és kitárul a matematika

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:41:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Az általad említett célcsoportban gyökérkedni szeretnek, nem gyökereket bámulni. Ez a Debilió karakter az, amelyik kifejezetten utálja a saját fajtáját. Amit csinálnak másokkal, az annyira kiakasztja őket, hogy azért másnak bebasznának egy mokeszt, ha velük csinálják. Így törvényszerűen elkülönülnek egymástól.

Cave Nick 2014.03.09. 18:42:58

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: abban a szerencsében van részem, hogy ritkán kell arra járnom és akkor sem gyalog

0xFFFF 2014.03.09. 18:43:48

@nosce: Nos, rád kell hagynom. Ez az egyszerűbb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.09. 18:44:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Alekosznak végül mi lett a lakásával? Visszavette az rtl, vagy meghagyták neki?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:48:02

@Cave Nick: Még egy talponálló vagy kocsma sincs a környéken, de tíz km-s körzetből odacsődül a söpredék. Egy időben a négerek jártak oda, de nekik is sok volt amit láthattak. Van olyan haverom, aki meghülyöl a néger nők hatalmas kufferéért, és ő jegyezte ezt meg.

Mók_Ica 2014.03.09. 18:49:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: láttam, asszem vv szakértők vagyunk :) :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:50:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem kicsengette a TV2, mint Pongónál a perköltséget az RTL. Nagy hülye a gyerek, de szerintem annyira nem, hogy ezt ne papírozta volna le előre.

Cave Nick 2014.03.09. 18:54:48

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: azt gondoltam volna, hogy az europeum vagy milyen bevásárlókp. megnyitásával javult a helyzet

0xFFFF 2014.03.09. 18:54:51

@nosce: Inkább a kényelem vezérelt és az, hogy nem vagyok gyógypedagógus. Ha a tetszésedet megnyerte, akkor két legyet ütöttem egy csapásra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 18:55:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem, ez még a per tárgya, nem tudom, h van-e döntés róla.

@Mók_Ica: ez dicsőség? :)

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: oh, eleget vok fiatalok között, az alapján mondtam, mert nekik az abszolút kedven pont h AU.

Iszmat Ambipur 2014.03.09. 18:58:07

@Cave Nick: én meg mintha olyanokat olvastam volna, hogy elküldött a cicába

nosce 2014.03.09. 18:59:41

@0xFFFF:
én inkább azt gondolom beláttad h hallgatni arany főleg ha valamihez nagyon nem értesz :)

Cave Nick 2014.03.09. 18:59:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: milyen fiatalok között? nem 27 vagy? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.09. 19:00:41

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: értem, köszi.
Valszeg Pumpa kollégának lesz igaza, nem hinném, hogy Alekosz ne biztosította volna be magát előre ezzel kapcsolatban, a huzavona meg csak a show része volt. Ami mindkét csatornának +reklámot jelentett...

ő-szinte 2014.03.09. 19:02:01

@Hópyhe: azén szavazatom alapján egyik sem nyer ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Farmotorosgiliszta: engem szórakoztat a hisztije :-DDDDD

@0xFFFF: okoskodhatsz, de ettől csak szimplán szánalmas leszel NEM okos :-))))

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: akkor csak mint külső megfigyelőnek mondom el - mert annyira megfigyelted a dolgokat - hogy kurvára nem a barátnőm, de még csak kommentelni sem kommenteltem vele korábban, csak itt az utóbbi franc tudja hány napban láttam. De te (és akkor nevezzem én is barátodnak??? :-O DE NEM! :-DDD LOL) és a megmondóember már csak tudjátok... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.03.09. 19:03:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én sem emlékszem, hogy lenne végleges döntés.. Alekosz ragaszkodik a lakáshoz, bár úgy tudom Érden lakik továbbra is.

hogy dicsőség-e nem tudom, bár simán ledoroktorálnék belőle és lehetek akkor dr. phd Mók Ica :)

Szentpeter 2014.03.09. 19:04:40

@nosce: Mondja a bagoly a verébnek... ( röhögök )

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:09:53

@Cave Nick: "azt gondoltam volna, hogy az europeum vagy milyen bevásárlókp. megnyitásával javult a helyzet"

Van kitől lejmolni kannásra, ennyi a javulás.

nosce 2014.03.09. 19:11:55

@Szentpeter:
te vagy -1 is ? Mijön még ?

ő-szinte 2014.03.09. 19:14:40

@Szentpeter: ő pont ért hozzá... :-)

van új posztcsi ;-)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:21:13

@ő-szinte: Szerintem veled többet röhigcséltem itt közösen az Alekoszos VV nemtom hányban (Doktor Kotász nicken, csak kibanolt Sixx a Commentcomról, mert leírtam a cigány szót), míg ő nekem friss mármint Hexaxím. Ettől függetlenül jegyeztem meg, amit. Nekem tényleg az jött le, hogy repülő Bárány szólt be neki, és ez nálam nem szimpátia kérdése.

De mondom, hogy tedd magad ezen túl, mert tök marginális kérdés, és csak a korrektség kedvéért emeltem fel a szavam, és nem a hangom. Szomorú látvány lenne, ha elkezdenének itt az emberek azon izmozni, hogy ki a szimpatikus a kommentelők között, és akkor majd jól elzavarjuk egymást játékot kezdeni.

0xFFFF 2014.03.09. 19:21:40

Hopp! A blogmotor némi korláttal rendelkezik....

0xFFFF 2014.03.09. 19:23:15

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Márpedig elkezdődött a klikkesedés itt is. Létrehoztam a villa digitális változatát ügyesen. A személyeket is párhuzamba lehet állítani, de ez már ne az én dolgom legyen. :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:23:36

@0xFFFF: Szerintem te se izgasd már fel magad ennyire, mert neked lesz ciki, még ha érti is az ember a mögöttes tartalmat.

0xFFFF 2014.03.09. 19:23:56

@0xFFFF: A LOL kimaradt...elnézést!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 19:25:19

@Cave Nick: tizenévesekre gondoltam, de te meg menőzz, h öreg vagy :)

@0xFFFF: ezen most nagyon röhögtem :)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): persze, előre megdumcsizta úgymond a tv2-vel. Lehet, h azt a lakást bukja, de talán kapott másikat, akár.

@Mók_Ica: az így is lehetsz snittpali után szabadon :P

0xFFFF 2014.03.09. 19:25:27

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Én teljesen nyugodt vagyok...illetve kezdem magamat szénné röhögni és kezdem azt hinni, hogy a villába bekerülésnek mégis csak feltétele volt legalább annyi IQ/EQ, amennyivel egy hangya rendelkezik. :) A virtuális villáról ezt nem lehet elmondani. Izé...idézem a nagyokat: :DDDDDDDDDDDDDDDDD LOL :-O !!!!!!!!!!!!!!!!!!

0xFFFF 2014.03.09. 19:26:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ennek örülök, mostantól nekem köszönhetsz öt percet az életedből. :)

Cave Nick 2014.03.09. 19:27:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ööö elárulom h fiatalbb vagyok nálad :))))

Cave Nick 2014.03.09. 19:29:00

@0xFFFF: akkor legyen az én dolgom, kezdjük veled: te a VViki vagy

0xFFFF 2014.03.09. 19:29:52

@Cave Nick: És itt be is fejeztük ügyesen. "úgymond LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

nemszázas 2014.03.09. 19:32:39

@0xFFFF: én is röhögök, de figyeld meg az ellenreakció az lesz, hogy beír 2x ennyi D-t és 4x ennyi LOL-t.

0xFFFF 2014.03.09. 19:34:57

@Dr. Lilu: "Dikk mán!" Pont ezt csinálja már egy ideje! :)

nemszázas 2014.03.09. 19:37:28

@0xFFFF: félek, végképp elszabadítottad itt most a D betű özönt:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 19:38:54

@Cave Nick: akkor még taknyos vagy, tehát csi21 :P

@0xFFFF: kb addig tartott kiolvasnom, megküSZdöttem érte :P

0xFFFF 2014.03.09. 19:40:21

@Dr. Lilu: Ilyen a villalét. :)

@Szentpeter: Lehet, reggelente a kv-hoz nézem a szerencsétleneket, akkor még én sem hallok jól és halkan is kell néznem, mert mások még alszanak körülöttem. :) Halmazati büntetést érdemlek azért, mert nem forgok "Dikk"-es közegben, így a "gádzsin" kívül elég sok olyan szakszót használnak, amit nem értek. :)

lopiciG 2014.03.09. 19:42:20

@0xFFFF: háháháhá, ez nagyon jó volt! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 19:45:20

@0xFFFF: mindent megteszek érte, hogy mindenre oda tuGGyak figyelni :)

Szentpeter 2014.03.09. 19:46:54

@0xFFFF: Én pechemre proli családban nőttem fel a VIII kerületben, nem mondom hogy perfekt vagyok cigányból, de ismerem a nyelvet...

Szentpeter 2014.03.09. 19:48:32

Aurelio például inkább roma mint bármi más...

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:50:08

@ő-szinte: De mekkora. Csak egy Fresh Newst hozott ki a posztoló, hogy valaki megbukott. Ez mekkora!

0xFFFF 2014.03.09. 19:54:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hejes! :)

@Szentpeter: A mai világot tekintve erős előnyre tettél szert. Én II. kerületi születésű vagyok, s bár 11 éves koromban kőbányára költöztünk panelba, de sosem tudott az a közeg beszippantani teljesen, így a mai napig nem tudom a bazmeget kötőszóként használni sajnos úgymond. Ez erős hátrány volt 35 éves koromban, amikor az agglomerációba emigráltam. A kocsmákat élveztem, mert Rejtő regényeit felidéző alakokkal vannak tele, de igazán szót érteni nem tudok velük a saját nyelvükön, így hosszú évek teltek el, amíg olyan szintre hoztam fel őket, hogy érthetően beszéljenek. (helyes mondatképzés, stb. Az alkohol hatását az artikulációra képtelenség kinevelni belőlük, mert már reggel hatkor olyan picsa részegek, amilyet még soha nem láttam.)

Lilith.Inanna 2014.03.09. 20:02:05

Sziasztok .:)
@0xFFFF: "őstulokjárás"" ez tetszett. :)

ő-szinte 2014.03.09. 20:02:31

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: én nem izmozok :-)
és bárány sem hinném, szerintem az ő idegrendszerére is zavaró hatással vannak az ilyen megnyilvánulások
és más őszintének lenni mint parasztnak :-)))
ráadásul ahogy nézem ő neki az okoz élvezetet, hogy másokat próbál alázni
(szép kis pszichopata vonás )
jelzem, azért írtam, hogy próbál, mert nem igazán megy neki
persze ő ezt sem így látja :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és valami szintet emleget ami miatt nem érhetünk fel hozzá, mert ő olyan okos, intelligens stb
persze a téveszmére is vannak gyógyszerek :-DDDDDDDDDDD ami nála már rögeszme :-)
lassan peticsé és brrrr-i magaslatokba emelkedik :-DDDDD
és szegény nem látja a fától az erdőt... :-)

Szentpeter 2014.03.09. 20:03:19

@0xFFFF: A problémádat pontosan értem, mivel most a II kerületben lakom már egy pár éve...

ő-szinte 2014.03.09. 20:05:10

@0xFFFF: hát nem láttál át a plexin, így jártál :-)))))

Szentpeter 2014.03.09. 20:05:17

@ő-szinte: Nyugodtan használd csak azt a sok D betűt... ez a védjegyed.. DDDDD

0xFFFF 2014.03.09. 20:07:26

@Szentpeter: Nemrég jártam arrafelé...hát nem a régi. Az emberek milyenségét nem tudom meghatározni, mert nincs már annyira kontaktom arrafelé, de ami a környékkel történt....szóval odaköltöztek sokan a zöldövezet miatt, hajrá! Lesz lomb, meg minden....és szépen beépítették azt, ami a vonzerő volt. Mára elég undor lett pasarét és környéke. Kár érte.

ő-szinte 2014.03.09. 20:12:51

@Szentpeter: hát nem egy szánalmas pszichopatától fogom függővé tenni, hogy milyen menyiségű D-t használok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

0xFFFF 2014.03.09. 20:16:43

...hiába no, fröcsögök itt ezerrel! "LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Szentpeter 2014.03.09. 20:22:05

Lilu.. istenem, mint egy ribanc...

ő-szinte 2014.03.09. 20:31:35

@0xFFFF: igen, de ne is zavartasd magad, boldogok a lelki szegények ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jock Ewing 2014.03.09. 20:36:44

Az okádék sertés hallgatózott.

0xFFFF 2014.03.09. 20:38:54

@ő-szinte: ...jaj csak ne fröcsögnék! "LOL!!!!!!!!!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDék!"

ő-szinte 2014.03.09. 20:40:01

@0xFFFF: hát ezen könnyen segíthetsz :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

lopiciG 2014.03.09. 22:07:32

ő-szinte and OxFFF: most Jézus nem örül nektek

0xFFFF 2014.03.10. 04:00:58

@lopiciG: Nekem semmi közöm Jézus öröméhez. Neki az enyémhez szintén nincs.
süti beállítások módosítása