Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - Miklós Cár visszavág

2013. november 13. 15:39 - Mákszem

Ott vesszük fel a fonalat, hogy Balázs becsenget Miki és Zsófi eljegyzési partijára. (Hogy honnan tudja, hogy Miki és Nóra lakást cserélt, érthetetlen, és homályba vész.) Nem mindenki örül a tékozló fiú hazatérésének, Miklós az egyetlen, aki nem tud hová lenni boldogságában. Közben Hanna is ide-oda teleportálgat, hol távozik Claudiával, hol a háttérben meresztgeti a szemeit.

bk1.jpg

Claudia megtudja, hogy Hannát majdnem megerőszakolta Jónás, Laci és Gizi a kisbolt megmentésére gyárt ötleteket, miközben Miklós hiába próbálja kibékíteni a fiát, és Anikót. Szélsőségesek az érzelmek, amiket Balázs felbukkanása okozott, vannak, akik gyűlölik, és van, aki annyira boldog, hogy kolostorba vonulna ennek örömére. Lindáról van szó, ha nem lenne egyértelmű. Chenggel is szakít, mert komolyan veszi az esküjét.

bk3.jpg

Claudia és Hanna összefog Jónás ellen, de nem sokra mennek, pedig Claudia még Jónás apukáját is bevonja, tisztára, mint az alsó tagozatban. Gizi meg Bartha most éppen aggódó papás-mamást játszik, ugyanis meg kell menteni Lindát a zárdába vonulástól. A kisboltot viszont nem sikerül kihúzni az adósságok pöcegödréből, Laci kénytelen Nóra nyomásának eleget tenni, és csatlakozni a Mercadohoz.  El is látogat hozzájuk egy Tóbiás nevű, lelkes hülyegyerek, akinek feltett szándéka megregulázni a csapatot, telefújja „merkádó-illattal” a helységet, parancsba adja a mosolygást, és mindenkinek egyenruhát oszt.

bk4.jpg

Hannának végre leesett, hogy bizonyíték nélkül nem tudják megfogni Jónást, és félre kell tenni a sérelmeit, mert szüksége van Balázs vallomására. Juli és Atikám közben lázasan készülnek az esküvőre – vagyis inkább csak Juli, mert Attila pont leszarja, hogy milyen lesz az abrosz, vagy a torta. Juli emiatt képes lenne az egész esküvőt sztornózni és addig vergődik, míg Bözsi mamának kell tüzet oltania – Alizzal fél óra alatt vagy 5 féle tortát gyártottak, Juli pedig örül a fejének. Kicsi Szabi és New Bartha közös edzésbe kezd, Enikő persze ezt is ellenzi, mint minden mást, szerinte az az egészséges, ha az emberen van egy kis felesleg. Hát ő már csak tudja, rajta is van elég felesleg. E jelenet apropóján láthatjuk Kicsi Szabit félmeztelenül is, köszönjük, nem kérünk többet a látványból.

bk10.jpg

Balázst megtalálják a Vályogos fiúk, és már éppen vágnák le a lábát, mikor Nóra megzavarja őket. Balázs ismét bizonyítja, hogy micsoda férfi – apuhoz szalad, de az új Miklós már nem küldd bérgyilkosokat csak úgy mindenféle alakra, Balázska pedig vérig sértődik. Old Bartha szervezi a bokszmérkőzéseket a családi kávézója kapujában, még egy külön embert is felfogad arra, hogy a fogadásokkal foglalkozzon. Aliz szívesen mutogatná a táblát a félidőben, ingyen is elvállalja, csak had riszálja magát alulöltözve. Enikő persze ezt is ellenzi, fúj, erőszak, fúj meztelenkedés, tök gáz.

bk14.jpg

Miklós lelkigyakorlatot tart – csúnya bácsi volt, mit tett Nórával, Attilával, Andrással, Zsófikával. Kíváncsi vagyok, meddig tart ez a nagy bűnbánás, és mikor szarik megint a konyhakőre – amikor már Claudia is megpaskolgatja a kopasz fejét, hogy „Jólvan öreg barátom, gyere, ássuk el a csatabárdot?” Egyébként arra is van egy tippem, hogy ki fog betrollkodni Miki és Zsófi esküvőjére – az eljegyzésükre a halottnak hitt Balázs toppant be, az esküvőre talán András tér vissza hamvaiból? Peti hiába várja lufikkal, meg plüssökkel haza szerelmét – Roxi a webkamerán keresztül elmondja, hogy egy ideje találkozgat valakivel, úgyhogy szevasz van. Peti nagyon mérges, felrángatja a reggeliző asztal mellől Balázst, be fogja mószerolni a rendőrségnél, csupa ijesztő dolog hangzik el.

bk20.jpg

Lent közben kezdődik a bokszmérkőzés, Enikő, a fapicsa felzavarja az ikreket, beolvas New Barthának, mintha sok köze lenne hozzá. Az is kiderül, hogy Old Bartha a 200 rugót nem az öccsére, hanem a félzombi ellenfelére tette fel. Krisztián viszont tojik rá, hiába kéri meg őt a bátyja, hogy üttesse ki magát, kábé 3 percig tart a mérkőzés, és mondanom sem kell, Krisztián nem hagyja magát kiütni. Aliz is hisztizik, meg persze Zsolt is.

bk22.jpg

Miki és Nóra azon töri a fejét, mi lesz, hogyha Peti beváltja a fenyegetőzését, és tényleg feljelenti Balázst. Közben Linda találkozik egy nővérrel, és Gizivel együtt faggatják, hogy jó lesz e Lindának, ha tényleg zárdába vonul. Gizi nagy bánatára Linda csak még elszántabb lesz. Laci zavar ki egy nénit a boltból – idióta kérdéseket tett fel. Nagyon meglepődik, mikor Tóbiásunk lép be ugyanezzel a hölggyel – egy ellenőr, aki szintén Mercados. Tóbiás fel van háborodva, és még a merkádó-illat sincs a levegőben, szégyen, gyalázat, gyorsan körbe is fújkál mindent.

bk25.jpg

Miki megpróbálja lebeszélni Petit a feljelentésről, közben kicsit megfenyegeti, amit Atikám és Peti nem visel túl jól. Ezután Miklós suttyomban telefonál egyet, és innentől sejthetjük, hogy visszatért a Cár, a Kft, mert tuti, hogy nem pizzát rendel. Lacihoz és Petihez is vendég érkezik, míg előbbihez exneje, Orsi lép be, Petihez Roxi egyik bátyja, aki elmeséli, hogy az apját összeverték a sitten, és hogyha tanúskodik Balázs ellen, akkor neki annyi. Balázs zabál egy lábas spagettit gondterhelt arccal, majd jön Miklós Cár, és mellékesen megjegyzi, hogy már nem kell félnie, mert elintézte a Vályogosékat. Balázs vigyorogva tér vissza a spagettihez. 

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orchidea25 2013.11.14. 10:45:03

Végre! Nagyon szuper kis összefoglaló volt, csak így tovább:-)))

hannamontanna 2013.11.14. 12:11:44

Ezaz! De hogy ez a Balázs hogy irritál engem, az elmondhatatlan. Holtából visszatérve sem változott. Pedig milyen jófej gyerek volt amikor előkerült a semmiből.
süti beállítások módosítása