Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x01-05 - Mizu, vidéki vagy?

2013. március 16. 12:00 - pabblo

Vegyünk hat budapesti, de minimum a fővároson, a Szex és New Yorkon és némi marihuánán szocializálódott huszonévest, valamint egy ex-celebet, aki az egykori reality után most végre a _való életben_ is kipróbálná magát, de tényleg. Az alapszitu szerint Baltaarcú Joe örökölte meg a Duna-parti sokszobás pecót, nyilván hülyén venné ki magát, hogy autószerelőként egy ilyen kéró tulaja lehet. Aztán ott van a mi Szopósszájú Zsófink, aki valószínűleg az egyik alkalommal túl szorosra húzta a copfját, így a száján kívül az arcán lévő összes bőr és izom hátraugrott és ott is maradt, elölve azt a néhány maradék agysejtjét, amit nem ölt ki a hoszteszmunka terhe. Van egy Lalink, aki kívülről olyan, mint Éder mester Pumuklija, belülről meg olyan, mint Éder mester, amikor kicsit tovább maradt a kelleténél a bútorragasztó mellett. Malacképű Reginánk Joe műhelyében adogatja a franciakulcsokat, Festettszőke Ritánknak pedig egyedülálló szuperképessége, hogy bármilyen témájú beszélgetésből öt mondat után képes kihozni egy indokolatlan sértődést, amit vagy hisztivel, vagy bőgéssel, vagy ezek kombinációjával tud keverni. Marciról mondanánk, hogy rendben van, de ő meg művész, aki ki akar törni, szóval inkább hagyjuk is. Inkább lássuk, mivel telt hőseink első hete.

130316_budapest01.jpg

VV Anikó vonyítva diktálja a tempót a budapesti forgalomban CUM rendszámú népautójával, mintha csak sejtetni akarnák a rendezők, itt valami szopás következik. Erről viszont mit sem tud az ex-villalakónk,csak örül a kis szíve, hogy végre fölszakadhat az ország legnagyobb falujába. Meg is érkezik, ahogy illik, de kiderül, Marci átbaszta, mint szart a palánkon, ugyanis senkinek sem szólt, hogy megígérte Anikónak, hogy ott lakhat majd velük. Hiába, ilyenek ezek az exek, nemhogy kiontotta volna a vérét anno, most nem lenne ilyen gond. De van, a többiek meg nem is értik, hogy ezt most hogy. Rita szuperképességének köszönhetően azonnal kideríti, hogy Anikó és Marci között volt valami, és ahogy kell, egyből meg is sértődik, elvégre születésnapja is van, amire mindenki nagy ívben szarik. Kiderül, a pecóba mások is jelentkeztek, casting lesz. Na, vajon kit választanak majd lakótársnak: egy statisztát, vagy olyat, aki állandó szereplője a stáblistának? Nyilván az utóbbit.

130316_budapest02.jpg

Pumuklifejű Lalinak és baltaarcú Joe-nak rögtön összetűzése támad, Lajosunk ugyanis feltehetőleg inkább költötte fűre a pénzt, mint hogy fizesse a lakbért, ráadásul munkája sincs, válság, ugye. Baltaarcúnak örül a kis szíve, látszik rajta, hogy alig bírja visszatartani a pénzbehajtó vérét, de azért csak kérleli a gyereket, hogy fizessen. Vagy repül. Ritát közben orrba-szájjba szopatják, mindenki úgy csinál, mintha elfelejtenék a születésnapját, amitől csak még zabosabb lesz a lány, főleg úgy, hogy a nap végén Anikó egészségére isznak, aki beköltözik, és nem az övére, aki ünnepel. A piaszagot megérzi Joe munkatársa, Gábor is, aki családtagnak számít a kommunában, egyből mennek is csapatni az éjszakát. Nagy nehezen Ritát is elrángatják, aki aztán úgy vigyorog a születésnapi biciklire, mint pék kutyája a meleg kiflire. Ez az első dolog, amin nem sértődött meg, ebből is látszik, milyen egomán picsa. A bulit végül Hanna, a Baltaarcú pulyája vágja haza, amikor bőgve beállít az éjszaka közepén, hogy ő nem bír az anyjával együtt élni, Rita pedig csak azért is sértődéssel zárja a napot, mikor meglátja, hogy Anikó és Marci egy ágyban fetrengenek.

130316_budapest03.jpg

A második rész is 12-es karikával kezdődik, itt se lesznek csöcsök, legfeljebb meztelen lányok ruhában. Rita majdnem előbb sértődik meg, mint hogy fölkeljen, de szerencsére nem téveszti el a sorrendet, úgyhogy a konyhában puffog a Malacképűnek, aki tortával és reggelivel várja. Nem teljesen érteni a koncepciót, miért van a lánynak két napon át születésnapja, de le is van szarva, a szomszédban ugyanis már Baltaarcú fenyegeti Pumuklifejűt, hogy szedje össze az ötven ropit péntekig. Hanna Baltaarcúékhoz akarna költözni, mert az anyja gecizik vele, gondolom szíjjal veri és külön fizikára járatja. Malacképű fürdőbe viszi Ritát, ha már születésnapja volt, meg különben is, nyugodjon lefele. Pedig ha a csaj tudná, hogy Anikó épp a cuccait hordja föl, és festi a szobát, biztos szétbaszná az ideg. Nembaj, este pótolják a dolgot, Anikó pedig közli: kabbebazmeg, akkor ráhajtok a Marcira.

130316_budapest04.jpg

Pumuklifejű közben aggódik, hogy honnan lesz meg a zseton, így aztán egy kapualjból hoz ki egy köteg Deákigazolványt, hasitasi adta, napi 1 százalék kamatra. Be is megy egy üzletbe rögtön, hogy vegyen magának egy kalapot, elvégre egy úr a válságban is úr. Ritka szarul áll az amorf fején, de nem különösebben érdekli a vizuális környezetszennyezés, egy Patrícia nevű csaj ugyanis elhívta bulizni. Az ex-villalakót eközben Marci beprotezsálja egy tetováló szalonba, elvégre ez a lány álma, de a tulaj közli vele, hogy szart se fog ő csinálni, nemhogy tetoválást. Söprögetni még éppen jó lesz. Menet közben kiderül, Baltaarcú Hannája baszott iskolába menni, hiába vitte el őt a közoktatási épület szélesre tárt kapujáig. Hazaviszi Baltaarcúnéhoz, aki egyből előkapja a verbális faszkorbácsot, és addig üti vele Joe-t, amíg az meg nem futamodik. Pumuklifejű addig élősködik Gáboron, hogy végül elmennek a Patríciás buliba, de mielőtt megmutathatta volna neki girhes kis testét, kidobták őket a helyről. Dráma.

130316_budapest05.jpg

Bugyinedvesítő jelenettel indítják a harmadik részt, Joe félmeztelenül üti a boxzsákot, mert szétbassza az ideg Hanna miatt. A legtöbben felébrednek, és úgy osztják neki az észt a hajnali edzés közösségromboló hatásáról, mintha övék lenne a pecó. Én kivágnám őket, az fix. Rita félrehívja Malacképűt, hogy végre ő is megértse, Anikó igazából nem ember, csak egy jól álcázott humanoid a Ribanc bolygóról, és egyetlen célja, hogy Marci veteményeskertjéből ellopja a tököt. Amíg Pumuklifejű azon tanakodik, hogy milyen kalapban menjen újra Patríciára vadászni, addig művészünk kap egy ajánlatot, egy kőgazdag öregasszony akar vele festetni valamit: kiderül, egy félmeztelen csajt kell testfesteni, mert hát buli lesz, a sok orvos-ügyvéd-manáger meg hiába sznob, akkor is a csöcsökre bukik. Anikó megkapja az ívet, jól rajzol, csak szart. Nembaj, rajzolgasson csak, addig sem kell beszélnie, mellé meg kap egy első ránézésre is ön- és közveszélyes tetoválógépet, ami érintésvédelmileg csak annyira biztos, egy belügyminisztériumi jó tanács. Menjen haza, tetováljon malacbőrt, addig is kussba van.

130316_budapest06.jpg

Baltaarcú lánya megjelenik a műhelyben, le is húzza a fatert, mert hát persze, hogy moziba megyünk, nem fűre meg piára kell a zsé, és az is csak véletlen, hogy a sarki dílernél pont 5 ropi a speed. Joe agya helyén is izom van, odaadja a zsetont, a csaj meg jobbra el. Helyette megjelenik Pumuklifejű, hogy Gábort újra rávegye a bulira, az meg persze fosik, hogy az asszony kidobja, de végül mégis rábólint, elvégre dugni nemcsak vele lehet. Ha tudná Enci, hogy mire készül ura, helyi Chuck Norrisként rendezne ipari méretű vérfürdőt. Malacképű is elkövet egy óriási hibát: hazaérve szóba áll Anikóval, Ritának meg kapóra jön a dolog, mert ma még alig sértődött meg valamin. Jön a szokásos női harc: gyerekesvagy, hagyjálbékén, nemvagyabarátnőm. Íve van ennek, mint a kőnek. Baltaarcú kénytelen éjszakázni, kiderült, a gyerek mégiscsak átbaszta, és mozi helyett vedelni ment. Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be. Baltaarcúnéval vadásszák a gyereket az éjszakában, meg is találják, aki szerint meg vérciki a helyzet. Naná, még a szopásig se jutott el, pedig azt már minden magára valamit is adó tinilány csinálja, hiszen az nem szex, és ha kiköpi, nem is lesz terhes. Pumuklifejű eközben Gáborral csapatja, végül a félig üres kocsmában sikerül is felhajtani Patríciát, akit a jelek szerint inkább a pénz, mintsem Lali érdekli. Ilyenek ezek a mai lányok...

130316_budapest07.jpg

Ki is derül miért: Pumuklifejű bekurvázott, ráadásul nem is feküdtek le, maximum aludni. Laller bukta a csajt, a zsetont és azzal együtt a lakbért is, szóval megint szarban van, Baltaarcú meg már készíti a boxert és a baseball ütőt. Szopósszájú Zsófika megígéri Ritának, benéz hozzá meló közben, de persze csak a pultosgyereket akarja kerülgetni, hogy a hétvégére már ő is kenegethesse magát a gombaölővel. Hiába minden ellenérv, neki kell az a srác, mert hát fúdejóképű.

130316_budapest08.jpg

Baltaarcúhoz beállít a műhelybe egyszem lánya, hogy bocsánatért esedezzen. Gondolom fél tőle, nehogy őt is megruházza, ha esetleg túlpörögné a Pumuklifejű adósságrendezését, el is mennek beszélgetni egyet. Hihetetlen, de Joe coming out-ol egyet, kiderül, négy évet ült súlyos testi sértésért, így mondjuk már meg lehet érteni, miért önti el a rinyalé Lalit. Cserébe Hanna bemutatja a faternak a pattanásos barátját, aki persze kalandvágyó gyerek, úgyhogy ott frissen melegében le is smárolja a lányt. Baltaarcú magában fortyog, túl sok a tanú az aluljáróban, nem lehet csak úgy lapátra tenni a gyereket. Kár, 3D tévén biztos hatásos lett volna a vér fröccsenése, a médiahatóság meg vakarja csak a Szalai Annamáriáját.

130316_budapest09.jpg

Művészmarci menet közben megindítja az opöréjsön testfestést, ott a lakás kellős közepén, az öreglány és a barátnője meg stírölik, gondolatban pedig már fel is tárcsáztak valami jó hosszú számot. Persze igyekszik is kitenni magáért, elvégre 200 ropit ígértek neki a melóért, plusz a partira is elmehet, hogy bekerülhessen a tutiba, és begyűjtsön pár számot. Eközben a művészpresszóba Szopósszájú is megérkezik, körberajongja Bájgúnár Kristófot, aki meg szeretné hazakísérni a lányt, elvégre a mai világban bármi megtörténhet, és mégis csak ő szeretne lenni, aki leszakítja a rózsáját. Vagy legalább megnézi a bimbókat. Ehelyett viszont egy förtelmes nyávogást kap ének címén, úgyhogy inkább lesmárolja a csajt, csak legyen már végre kussban. A nézők és a szépérzék nevében: köszönöm! Rita továbbra is fölbaszva érzi magát, de azért jópofizik Malacképűvel, az meg helyre rakja, mint a büdös szart. Nembaj, békülésként csajos bulit tartanak a szobában, berátnják a Szopósszájút is, csak Anikó marad ki, aki a kitetovált malacbőr után inkább aludna, de nem tud a ricsaj miatt. Mondjuk a szomszédokat se értem, miért nem hívják a rendőröket, vagy legalább a helyi Vágási Ferit, de végül aztán Anikó akar rendet tenni, akit cserébe párnával vágnak pofán. Káröröm a köbön. Joe és Marci eközben a sznob partiba készülődik, ahonnan aztán a Baltaarcú viszi haza a testfestett csajt, hogy lenyalja róla a munkaruhát.

130316_budapest10.jpg

Eljött a péntek, Pumuklifejűnek pedig továbbra sincs pénze, ezért nyalni akar, és reggelit készít. Elbassza, megsüti Anikó kitetovált malacbőrét, ráadásul Joe se hülye, csak sittes, egyből levágja a szitut. Anikó sík ideg, mert ki fogják rúgni, jól jönne most egy kiadós dugás, ehelyett viszont csak az élet bréjét vette szájra, most már sokadszor. Szopósszájú eközben a fürdőszobában készülődik a következő mítingre Bájgúnárral, hogy elhívja az esti partiba. Baltaarcú indulni készül, amikor beállít Gábor. Kiderül, az asszony kivágta, mint macskát szarni, úgyhogy meghúzná magát az egyik sarokban. Pumuklifejűből előtör a mocskos kapitalista, és rávágja, hogy nála alhat, de csak, ha kifizeti az 50 ropit, amivel Joe-nak lóg. Gábor rááll, de így legalább már tudjuk, mennyibe kerül egy barátság.

130316_budapest11.jpg

Anikót majdnem kirúgják, de kap még egy esélyt, hurrá, menjünk is tovább. Baltaarcú körül forog a világ, rájön, a muffnál hagyta a bukszát, szóval kénytelen lesz elmenni érte. A csaj persze csak egy kiadós kúrás után hajlandó visszaadni neki, de Joe-nak már nem tetszik a szitu, így fényes nappal, testfestés nélkül még rondább, mint amilyenre elsőként emlékezett. A kiálló borda az én szememet is böki, a 12-es karika miatt szerencsére nem mutatják túl sokáig a nyalakodást. Művészmarci visszamegy az öreglányhoz a zsetonért, ők viszont többet is akarnának főhősünktől, aki kikéri magának, majd távozik. Pedig két ilyen Milf egyszerre igazi lehetőség lett volna, kár, a címüket azért remélem felírta valahova.

130316_budapest12.jpg

Leszáll az est, Baltaarcúéknál ismét buli, továbbra sem értem, hogy a szarba nem hívják rájuk a rendőröket. Mindegy, megy a vonyítás, ünneplik, hogy Pumuklifejű kifizette a lakbért, ő meg annak örül, hogy nincs tartozása – a hasitasit úgy tűnik elfelejtette, lesz ebből még verés, az tuti. Megérkezik Bájgúnár Kristóf is, mellé meg Hanna és a pattanásos pasija, megtelt a kérő, stábbuli van. Marci maga alatt van, sárba tiporták a méltóságát, pedig csak a brét kellett volna belengetni. Anikó vigasztalja, de a srác többet akar, smárolás, miegymás. Anikót annyira nem izgatja a dolog, így inkább táncol a baltaarcúval, Marci így Ritára is rárepül. Hiába, Anikó rájuk nyit, elmondja az előzményeket, Marci pedig egyszerre bukja a sértődős picsát és az ex-villalakót is. A másik szobában Kristóf feszegeti a médiahatóság erkölcscsőszeinek határait, hogy mi fér még bele egy 12-es karikába. Elvileg semmi sem történik, szavakkal viszont szépen körülírják a dugást, amit a srác 10 perc alatt akar lezavarni. Szopósszájú megsértődik, és a bejárati ajtóig taszigálja újsütetű barátját, hiába na, minden férfi disznó. Záróakkordként Baltaarcú nyit be Pumuklifejű szobájába, ahol Gábor mellett Hannát és a pattanásos hülyegyereket is megtalálja, akikbe épp a töményet diktálja Lajosunk. Joe-nál elpattan a húr, mégiscsak ki tudja ereszteni a sittes énjét, tombol, poharakat dobál, embereket taszigál. Végül beközli Pumuklifejűnek, szedje össze a holmiját és takarodjon a büdös picsába, légy szíves. Zárul Miki mókatára, mi pedig itt maradtunk egy büdös nagy cliffhangerrel. Vajon kiteszik Lali szűrét? Új agyat kap Szopósszájú? Lesz olyan adás, amikor nem sértődik meg Rita? SMS-ét a 3.14159265358979323846-os számra várjuk, a nyeremény egy egyéves Hogyvolt előfizetés.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.03.16. 13:54:25

Ennél a Ritánál a berohanok a fürdőbe és bedurcogok/lógatom az orrom alap.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 14:27:36

@kozi001: Mert Anikóért vagy odáig, nincs is ezzel semmi gond :)

judy7 2013.03.16. 19:40:53

Pabblo, zseni vagy :) Hibátlan karakterleírások.. Eddig ez a kedvencem!

Akármi Áron 2013.03.16. 21:06:06

Szuper volt, végig röhögtem, írtó élvezetes volt, köszcsi.
Majd csak küld valaki sms-t is a számra:DDD ha más nem, majd a BM?:)))

egyemakisszíved 2013.03.17. 09:31:56

Joe-ban felsejleni vélem egy leendő kormányfő arcélét. (Másutt is megesett már, hogy egykori színész jutott magas posztra.) Egy ember, aki hisz a demokráciában, egyenlő jogokban. Szavaztat, amikor hatalmi helyzetből mindent eldönthetne egy személyben. Még akkor is, ha kockáztatja, hogy a végeredmény nem teljesen a szája íze szerint való lesz. A lakók nyugodtan bírálják, nem félnek tőle. Erőt annyit és akkor alkalmaz, amikor kell. A lakbéremelést ellenvetés nélkül elfogadták, nem hőzöngött senki. Hol fog indulni, melyik választókörzetben? Oda költözöm. (Jó, a múltban megbotlott. Ki nem hibázik? A ló is megbotlik, pedig négy lába van. Azóta egyszer sem hibázott.)
süti beállítások módosítása