Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x19 - Feloldozás

2013. január 17. 13:00 - fuszulykavirág

A múlt heti rész utolsó nagy meglepetése az volt, hogy Emily Papát nemcsak börtönbe juttatták a gonosz Graysonék, de ott még meg is ölették. A felkavaró élmények hatására Emily visz egy szál virágot az apja sírjára, és mostantól a jóisten irgalmazzon Graysonéknak. Daniel ugye elvileg szabad ember, hiszen Victoria verőlegénye magára vállalta Tyler megölését mielőtt felkötötte volna magát (?), de a közvélemény szemében azért több mint gyanús ez a szerencsés véletlen. Jack félti Declant Graysonéktól, nehogy megbosszulják a fiú hamis tanúzását. Emily újra előveszi az apja halálának ügyét, próbál rájönni, kit fizettek le Graysonék, hogy megölje őt, és most Victoria emberét is.

1.JPG

De a Grayson família sem egységes front már, Conrad elüldözte Victoria festőjét, asszonya pedig véres bosszút esküszik ezért. Emily meglátogatja Charlotte-ot, aki éppen igazi apukájával ismerkedik korabeli sajtótermékeken keresztül. Van egy fényképe is róla a halálának napjáról, amit az anyjától nyúlt le, és ez Emily számára is értékes darabnak bizonyul, ugyanis a képen éppen jegyzetelget valamit közös ősük. Emily gyorsan rájön, hogy egy napló hiányzik az apja dobozából, fel is hívja Nolant, hiszen anno tőle kapta meg a dobozt. Nolan tagad, miért ne adott volna oda mindent? Csakhogy közben előveszi a széfjéből a hiányzó naplót, és próbálná új helyre rejteni, de szerencsétlenségére Emily már ott áll a háta mögött.

Nolan szerint Apuka az utolsó időkben már paranoiás volt, és nem akarta, hogy Emily így emlékezzen rá, ezért nem adta oda a naplót. Nemes gondolat, bár Emily nem osztja a véleményemet, és a naplóval távozik. Apuka utolsó bejegyzései alapján nyilvánvaló, hogy pontosan tudta, hogy merénylet készül ellene, és egy rejtélyes C.M.-et említ, aki bizonyítékot hozna neki, csakhogy azt már nem éli meg, ugyanis a kialakuló verekedésben egy őr leszúrta. Pedig eddig úgy tudtuk, hogy egy másik rab volt. Emily utána is néz ennek a rejtélyes C.M.-nek. A Grayson Global alkalmazottai között talál egy Carole Miller nevű nőt, aki még rejtélyesebbé válik azáltal, hogy Apuka halála után két nappal ő is meghalt.

2.JPG

Charlotte megkapja a legfrissebb gyógyszerszállítmányát a régi-új barátjától-dílerétől, Declanról pedig hallani sem akar. Jack látogatja meg Emilyt, próbálja lebeszélni a házasulásról, vagy legalábbis arról, hogy a Graysonék közé házasodjon. Aztán még be is akar neki vallani valamit (gondolom a pulcsiról), de Emily megcsörrenő telefonja megmenti. Daniel hívja Emilyt, ejtették a vádakat, tényleg szabad ember már. Jack is érzi, hogy elszállt a lehetőség, úgyhogy lelép. Victoria egy havas padon találkozik valami ügynökkel, akitől védelmet kér, cserébe pedig minden kipakolna Conradról. De tényleg, mindent. Daniel kisétál a börtön kapuján Emilyvel a karján, ahol egy tömegnyi dühös tüntető várja, és még az autójukra is felfújták, hogy „gyilkos”.

3.JPG

Danielt otthon várja a szerető család, gyorsan meg is vitatják a következő időszak stratégiáját a sajtóval (Ashley még mindig elemében), de Daniel inkább aludna egyet már. Ashley bejelenti Victoriának a felmondását, nem partyszervező ő már régóta. Graysonék sztárügyvédje egyébként is állást ajánlott neki. Addig azért még marad, amíg Daniel meg nem tartja a nagy interjúját az ő igazságáról. Emily szigorúan zárás után keresi fel a kórház archívumát, és próbál megtudni valamit a titokzatos C.M. haláláról. Mint kiderül, nem is annyira halott, más néven, de él és virul. Emily megkeresi a rejtélyes hölgyet, és belbiztonsági szakembernek álcázza magát, aki Conrad után érdeklődik.

4.JPG

Egy váratlan pillanatban a kedves és rejtélyes hölgy egy méretes puskát fog Emilyre, de hirtelen Nolan szalad le az emeletről, és elmondja Carole néninek, hogy ez itt bizony nem más, mint a kis Amanda. Döbbent arcok mindenhol. Carol néni elmeséli, hogy volt bizonyítékuk Conrad ellen, de nem volt alkalmuk felhasználni, aztán meg menteni kellett az irhájukat, ezért is hamisították őt halottnak. Viszont mesél egy ősz hajú, kék szemű fickóról, aki néha meglátogatta Conradot az irodában, és még Conrad is rettegett tőle, de semmit nem tudni róla. Nolan meg csak Carole nénit védte azzal, hogy elhallgatta az utolsó naplót.

5.JPG

Jack, a hős, meglátogatja Danielt, és elmondja neki, hogy bizony ő is ott volt a parton azon az éjjelen, ő ráncigálta fel Tyler testét a víztől, ő vette ki Tyler zsebéből Daniel telefonját (ami amúgy mit csinált ott?), és most visszaadja, és övé volt a véres pulcsi, amit Victoria verőlegényénél találtak. Ja, és szerinte a Grayson szülők állnak az egész mögött, és Daniel lelkiismeretére bízza a dolgot innentől. Charlotte iskolai szekrényéből előkerülnek a gyógyszerek, mert Declan csak jót akar neki, habár ez mindkettőjük iskolai karrierjébe kerülhet. Victoria megosztotta sztárügyvédjükkel azt az apró részletet, hogy anno Ashley szivárogtatta ki a sajtónak Daniel véres szmokingos fotóit, és ezzel sikeresen el is intézte, hogy az ügyvéd visszavonja az állásajánlatát.

6.JPG

Közben Conrad irodáját ellepik az ügynökök, és visznek mindent. Szó szerint mindent. Conradot pedig szívélyes elbeszélgetésre várják. Victoria bosszújától ments meg bárkit, uram! Daniel várja Emilyt otthon, elújságolja a nagy hírt, miszerint holnap lesz interjú, ennek Emily örül, én mondjuk inkább aggódom, ki tudja mit fog mondani Daniel, mostanában még az is kitelik tőle, hogy beismeri Tyler megölését. Conrad a másnapra hangolódva meglehetősen ittasan ücsörög az asztalánál, amikor Daniel bekukkant hozzá, Conrad meg minden mindegy alapon megoszt vele néhány dolgot: például azt, hogy az anyja verette meg a börtönben, hogy házi őrizetbe kerülhessen. És aki ezt intézte, az valóban nem ölte meg Tylert, hiába írt erről vallomást. És igen, nem önszántából akasztotta fel magát.

7.JPG

Conradnak végül igazán megered a nyelve, és egészen David Clarke-tól kezdi el mesélni a történetet. Emily meg a szomszédból lehallgatja az egészet – nem mintha lenne olyan részlet, amit ne tudna még. Charlotte-ot felfüggesztették, Victoria meg csak észreveszi végre, hogy a lánya szeretne megtudni dolgokat az apjáról. Úgy értem, az igaziról. Daniel elég feszülten készül az interjúra, Emily próbálja meggyőzni, hogy legyen őszinte, szakítson a családi hagyománnyal, Victoria meg inkább lefújná az egészet, aggódik, hogy miket mondhat a kamerának egyetlen szeretett fia. Daniel végül hű marad a nevéhez, nem tereget ki semmilyen családi szennyest, sőt még az apját is védelmébe veszi, készülve a jövőjére a vállalat élén. Emily meg láthatóan csalódott az események ilyetén módon való alakulása miatt.

8.JPG

Conrad egy új Lexus-szal lepi meg az éppen távozó Ashley-t, és állást is ajánl neki a Grayson Globalnál. Kedveli az ilyen sunyi embereket, na. Graysonék nyilván nem fizetik tovább Declan iskoláztatását, de szerencsére Nolan igen, úgyhogy továbbra is járhat a szupersuliba a gyerek. Victoria elviszi Charlotte-ot az apja sírjához, és cseppet megijednek, amikor meglátják Emily egy szál virágját a síron. A hosszú nap végén Emily Nolannek sírja el bánatát a Potyautasban, miszerint Daniel is csak egy a Galád Graysonok hosszú sorában, és mint ilyen, nem érdemel mást, mint hogy Emily hozzámenjen. Jó, valójában azért akar hozzámenni, hogy megtalálja az embert, aki megölte az apját. Ha pedig megtalálta, meg fogja ölni. Ilyen egyszerű ez. Emily talál egy képet az író, Mason felvételein a rejtélyes ősz hajú, kék szemű férfiről, aki szerepelt Charlotte fotóján is, mint fegyőr, és szerintem biztosak lehetünk afelől, hogy ő ölte meg Apukát. Úgyhogy koránt sincs vége a vadászatnak, még csak most lendülünk bele. 

Címkék: bosszú revenge
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2013.01.17. 20:55:54

közeledik az igazság pillanata, nem szeretnék a Grayson szeniorok helyében lenni...

2013.01.18. 18:27:33

Madeline Stowe-ot mi a banatert nem foglalkoztattak eddig?! Elvezet nezni ezt a not!
Hihetetlen milyen szinten sistereg a kepernyo ha megjelenik! Elkepesztoen jo formaban van! Imadom! Csodalatos szineszno!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.01.19. 13:23:01

@vágtázó halottkém: ízig-vérig az! évek óta visszavonultan él egy farmon a családjával, és nagyon ritkán vállal szerepet, nagy vívmány lehetett megnyerni őt erre a szerepre. Gondolom nem véletlenül mondott igent, és itt nem pénzre gondolok, hanem a szerep nyújtotta kihívásokra.

fofofo 2013.01.21. 19:34:33

nagyn tetszett, koszi!
süti beállítások módosítása