Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x04 - Kétszínűség

2012. szeptember 13. 14:00 - fuszulykavirág

Kezdésképpen Emily beszél boldog gyermekéveiről egy pszichológusnak, meg a szülei elvesztéséről (autóbaleset a fedősztori), meg arról, hogy van ez az új fiú az életében, és jól akarja csinálni, de fél. Búcsúzóul ölelés, ami inkább arról szól, hogy a könyvespolcra rejtett kamerát csekkolja Emily, majd távozása után a pszichomókus még feljegyzést készít: nem hiszi, hogy Emily valaha is túljut majd a bizalmi gondjain. Eközben a Grayson-palotában Conrad azzal vádolja Victoriát, hogy ő intézte el a szenátort (emlékszünk, Conrad gépéről küldték az üzeneteket). Victoria persze nem, inkább Charlotte-ot akarja meggyőzni valami anya-lánya eseményről, amin meg kell jelenniük. Charlotte persze nem akarja, de apuci kedvéért megteszi, Conrad pedig lelép üzleti útra.

1.JPG

Egy páros teniszmeccsen az Emily-Daniel oldal földbe döngöli az Ashley-Tyler párost – nyilván ők még nem annyira összeszokottak. Estére programot terveznek, Tyler kocsmázna, de Daniel ugye nem iszik újabban, meg amúgy is, Emily vacsit főz. A Porter tesók az örökségükről beszélgetnek. Declan eladna mindent, az anyja jegygyűrűjét is, meg a Potyautast is. Jack azért nem ugrana bele gondolkodás nélkül, de utánanéz a lehetőségeknek. A pszichológus következő kliense Victoria, aki a házassági problémáiról mesél (Conrad csalja, aztán hülyeséggel vádolja), Emily pedig az irodában lévő kamerán keresztül kukkolja a beszélgetést. Megnyit aztán egy másik videót is, egy régi felvétel, amin ő még Amanda, egy intézetbe zárva, és ugyanez a pszichológusnő tartja őt ott, és nem engedi ki. Hát így, Dr Michelle Banks lesz az eheti áldozat.

Emily meglátogatja Ashelyt, aki az anya-lánya teadélutánon dolgozik, és persze véletlenül Victoriába is belebotlik, akinek elmondja, hogy ő is ott lesz a rendezvényen, meg hogy egy éve jár már a jó Dr Bankshez, aki beszédet fog mondani. Aztán Danielt keresi, de csak Tylert találja, aki bár segítőkésznek tűnik, de valahogy a szeme sem áll jól. Emily ott is hagyja, Tyler viszont azt hazudja Danielnek, hogy Emily lemondta a vacsorát, mert közbe jött valami, majd amikor Emily telefonon hívja Danielt, akkor Tyler elrejti a telefonját. Mi ez itt Tylernél? Féltékenység? Nolan egy kávézó teraszán részesíti éppen pénzügyi tanácsadásban Jacket, amikor beléjük botlik Emily. Kiderül, hogy az Amanda már Nolané, Jack pedig a bárt is el akarja adni, Emily szerint meg tegyen, ahogy jónak látja. Amikor Emily tovább megy, Nolan az óvodások nyávogásával cukkolja Jacket, hogy itt bizony szerelem lesz.

2.JPG

Declan egy padon hódítja éppen Charlotte-ot, meglepően jó eredménnyel. Amikor Victoria hozzájuk lép, Declan épp egy gyűrűvel a kezében térdel a lány előtt, ami persze csak a látszat, de ettől egy pillanatra leveri a víz a királynőt. Declan mindenesetre tovább áll, a lányok pedig mennek a ruhapróbára. Este Emily várja a vacsival Danielt, aki persze nem jön Tyler közbenjárására. Viszont beugrik Jack, hogy (ismét) megköszönje, amiért Emily visszavitte Sammyt legutóbb. Ha ló nincs, jó a szamár is alapon Emily beinvitálja Jacket borozni, csevegnek, Jack elmondja, hogy a szezon végéig nem adja el a Potyautast, hátha talál valami jó okot a maradásra. Értjük, egy kedves lányt például... Csakhogy a kellemesen beszélgető párocskát Daniel látja meg, aki sértetten elvonul. Amúgy meg miért ment oda egyáltalán, ha úgy tudta, hogy Emily lemondta?

3.JPG

Az anya-lánya teapartin anyák és lányaik jelennek meg, egyforma ruhákban, ami a giccs netovábbja. Dr Banks nagyon hálás a rendezvényért, Victoria meg megdicséri a video prezentációt, amit készített. Charlotte is felbukkan anyjához illő ruhájában, minden tökéletes. A színfalak mögött azonban nagy a pánik, Ashely nem találja a DVD-t. Emily megmenti a helyzetet, és megleli a DVD-t a lejátszóban. Ashely kicsit másnapos, jót mulatott Tylerrel előző este. Nolan is megérkezik egy golfautón, látni akarja a műsort, de csak anyák és lányaik, ugye. Emily még letolja, hogy ne keverje bele ebbe Jacket, de Nolan kétségkívüli élvezi a műsort. Daniel égre-földre keresi a mobilját, Tyler persze nem látta. Daniel elmeséli, hogy egy másik fickót látott Emilynél, eléggé ki van bukva emiatt. Tyler pedig egy igaz barát, így hát itatja cimboráját.

4.JPG

Conrad meglátogatja Lydiát szép új lakásában, ami nyilván Conrad pénzéből van. Még mindig azt próbálja kideríteni, ki kényszerítette visszavonulásra Kingsly szenátort, de azért Lydiából szerintem nem sokan néznének ki ennyit. A teadélutánon Dr Banks mond beszédet, és bemutatja a videó prezentációját, ami tulajdonképpen gyerekek fényképei megható zenére. Ám hamar izgalmassá válik a műsor, amikor a gyerekfotókat Dr Banks irodájából származó vallomások váltják fel. Sőt, egy egész honlapot szenteltek a szennyes kiteregetésének, ezt ni. Az első döbbent pillanat után Ashely elviharzik leállítani a műsort, de azért még láthatjuk, amint Emily beszél az intimitással való gondjairól, illetve Victoria azon tűnődik, hogy vajon hiba volt-e bevállalni a második gyereket. Mármint Charlotte-ot, aki ott ül mellette. Azt kell, hogy mondjam, ez több mint zseniális.

5.JPG

Victoria megfenyegeti Dr Bankset, hogy tönkre fogja tenni ezért, és mégis hogy képzelte, hogy felveszi a beszélgetéseket. Hiába védekezik a terapeuta, hogy csak magáncélra rögzítette őket. (Off. Muszáj hozzátennem, hogy soha, egyetlen pszichológus sem rögzít semmit a kliens tudta nélkül. Se képet, se hangot. Se magánhasználatra, se másra. Durva szakmaiatlanság. On.) Victoria fenyegető üzeneteket hagy a doktornőnek, Szögletesarcú Frank viszont óva inti ettől. A baj csak az, hogy túl sok minden lehet azokon a felvételeken ahhoz, hogy Victoria megnyugodjon. És íme a kapcsolat a doktornő és Victoria között: Victoria szép magánpraxist ígért neki tehetős kliensekkel, ha intézetbe záratja a kis Amandát. Mivel a magánpraxis megvan, sejthetjük, hol nőtt fel a kislány. Declan már alkudozik is egy motorra, amikor Jack benyögi, hogy amúgy nem adják el a bárt. Legalábbis a nyár végéig biztosan nem.

6.JPG

Tyler és Daniel érkeznek meg a Potyautasba, elég vidámak már mindketten, és még csak most kezdődik az este. A parti háznál Nolan várja Emilyt, hogy gratuláljon a teadélután műsorához, különösen ahhoz a részlethez, hogy saját magát is áldozattá tette. Kérem, vegyük észre Nolan rikító színű cipőit, fantasztikusak. Victoria aggódva próbálja elérni a lányát, aki nem akarja, hogy az anyja elérje, amikor rendőrök kopogtatnak Graysonéknál. Merthogy a jó doktornő eltűnt, mármint elrabolták, és mivel Victoria nem egyszer megfenyegette, logikus nála kérdezősködni. Szögletesarcú Frank a nehéz helyzetbe került gazdag asszonyok megmentője, pillanatok alatt megszabadul a nyomozóktól. Viszont rossz hírek is vannak: eltűntek Dr Banks felvételei. Victoria felhívja Conradot is, nem árt tudnia, mi folyik otthon, Conrad viszont Lydia ágyában héderelve nyomja ki a telefont.

7.JPG

Daniel nagyon el van ázva, hű barátjával és két csajjal jól mulatnak a Potyautasban. Emily a szobájában festeget, miközben arra emlékszik, hogy Dr Banks milyen keményen dolgozott, hogy meggyőzze őt arról, hogy az apja egy gonosz ember, aki másokat bántott. Közben Nolan küld egy videót neki a bárban mulató fiúkról. Ashley elmeséli az eltűnt majd megkerült DVD esetét, mikor hazaérkezik a nagyon részeg Daniel és a meglepően összeszedett Tyler. Tyler előadja, hogy ő csak vigyázott Danielre, Victoria meg nyilván dühös. És Tyler tényleg józan. Nem értem én ezt a fiút. Emily lemegy a Potyautasba, de a fiúk már nincsenek ott, Nolan viszont kíváncsi rá, hogy vajon hova tűnhetett Dr Banks. Választ persze nem kap. Jack próbálkozik maradásra bírni Emilyt, de ő sem jár sikerrel. Nolan megadja Jacknek ennek a weboldalnak a címét, azzal a megjegyzéssel, hogy szépeket mondott róla Emily.

8.JPG

Emily lányunk végső bosszúja a doktornőn: bezárta őt egy konténerbe, hogy tehetetlenül püfölje az ajtót, és könyörögjön a szabadságáért. Persze nem sokáig, egy névtelen bejelentő elvezette a rendőröket a helyszínre, és ki is szabadítják. Frank összegyűjti a híreket: a doktornő nem látta a támadóit, de Victoria ellen folytatják a nyomozást, mert a konténer, amiben megtalálták, a Grayson Global tulajdona. Victoria nem akar egyedül éjszakázni a házban, ezért megkéri Franket, hogy maradjon. Declan és Charlotte lelkiznek az éjszakában nagytesókról, anyákról. Ja, és Charlotte öröklött szakértelemmel megállapítja, hogy Porter Mama jegygyűrűje csak egy ócska bizsu, szóval pénzzé tenni sem érdemes.

9.JPG

Emily még megpróbálja felhívni Danielt, akit kiütött az alkohol, Tyler pedig az összes üzenetét kitörli a fiú telefonjából. Charlotte is hazatér végül, de még nem áll szóba az anyjával. Jack megnézi a felvételt Emilyről a kiteregetős honlapon, ahol arról beszél, hogy találkozott egy fiúval, és talán ő lesz az igazi. Nolan elejtett megjegyzéseiből pedig Jack érteni véli, hogy itt bizony róla beszélnek. A doktornő egy másik felvételén Victoria arról beszél, hogy egyszer mennyire szeretett, és bizony nem Conradot, Emily viszont arra emlékszik, hogy ez a nő elárulta az apját.

Címkék: bosszú revenge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása