Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X155 - 1X156

2012. február 21. 22:45 - Hódos Hajnalka

A válaszom határozott nem. Arra, hiányozni fog-e. Ami hiányozni fog, az ilyen levelek: "nem tudom, feltűnt-e, de vera a kiválóan dokumentált előéletét tekintve fantasztikus megoldást választott fülbevaló gyanánt egy stilizált pöcs képében. gondoltam elküldöm, hátha beépíthető az infó." Be hát. Sőt, meg is mutatom:

Bemelegítésként - mert szükségünk van rá - akkor megosztanám a nagyérdeművel az új vellanybojlerünk műszaki leírásának kezdő sorait. "Ez a készülék nem alkalmazható olyan személy (beleértve a gyermekeket is), csökkentett testi, érzékszervi és mentális képességek, vagy annak hiánya tapasztalataikat és ismereteiket, hacsak nem kaptak felügyelete vagy utasítás érintő, a berendezés személy felelős biztonsági szempontból. Gyermekek felügyelni, hogy azok ne játssz a készüléken." A bojler felett lakó Magnézium Manóra (magnézium anód) ki se térek, pedig szívem szerint róla mesélnék. Jó, befejeztem, csak el kell kezdenem írni a Veráról. Balázs rögtön az öfi elején mutat valamit, á, csak az állást, 44-56 és felhívja a figyelmünket, időben még ott tartunk, hogy a kihi előtt.

Attila lehetőséget kap, hogy egy villáminterjú keretében kifaggassa a lehetséges jelölteket, mert hiába várakozik a nap huszonnégy órájában egy mentő kényszerzubbonyostul a Villa bejárata előtt, Verát csak nem kellett még puskával, nyugtatólövedékekkel leteríteni és leszíjazva elszállítani a Villából. Az első Sehi, hát akkor, róla ennyit. Vera azért áll konfliktusban Attilával, mert annak a kis bandának az utolsó tagja, akik már kihullottak és benne nincsenek hibák. Ő gyakorlatilag egy szent. Nem véletlenül kerülte el a párbajt eddig Attilával, megalázó lenne kiesni ellene. Csaba töke is tele van Verával, nem tudja elképzelni, hogy a dramaturgia meg a tetmozgás nem tudatos színjáték. Pedig nem az, az van, hogy Vera belefáradt abba, Attila keresi vele a kötekedést. A másik hülye már sértve érzi magát, az egyik hülye egyenesen üldözi! Persze, mert botrány, amit megengedett magának itt! Megy a süket szövegelés, mind a ketten mossák ki magukat abból a gödörből, amit ők szartak tele, Attila végül előhúzza a legszánalmasabb kártyát is, azér', mer' nő, mindent megengedhet magának? A válasz még mindig a levegőben lebeg, mint a harmatos libafing, na nézzük a csajszis modellkedős napot, a Zimánylindával meg a Debreczenizitával.

Attila teljesen bepánikol, mert ezek a modell lányok élőben nagyon szépek és asse tudta, mi lesz, le kell vetkőzni és modellkedni kell? Nem, csak igyekeznek betekintést adni, a bagoly ragasztóval a padlóra rögzített hullazsák a kifutó, azon kell kifutni. Seri fél, hogy az Ő Nagy Napja Miss Libás lesz, Vera má' nyavalyog, ő próbálta ezt (is) és ha valami idegesíti, hát ez. Khm. Zita megmutatja, hogy kell levetni egy zakót, hát igen, Attilánál még kiforrja magát, azon meg, hogy a kurvajó nők olyanok, mintha Fecó testvérei lennének, még Csaba is röhög. Attila Bözsének rimánkodik, azt kívánja, a Zújnők aludjanak benn a Villában, hogy Erzsi mit válaszolt, nem hallottam, mert éppen lebasztak, ne kössek csomót az OFC rézkábelre, még kínomban se. Csíz, pózolnak pohárral meg kifutnak egyenként, igen szórakoztató a műsor ezen része, tényleg. Hát még a találgatás, Sehinek halványlila gőze nincs egyszerűen, Vera egy rohadt prédának érzi magát, Csaba nem? Mint egy kis gazella, aki futkározik és le fogják lőni. Helyesbítek, dromedár bazmeg. Attila Fecót baszogatja, mongyamáki, hogy szeretné, ha kiesne, aztán hamleti nagymonológ a riportban ilyen szavakkal tarkítva, mint sors, felelősség, teher.

Kihi után Csaba teát főz, Seri elszív egy cigit, Vera nem akar se komoly dolgokról beszélgetni Attilával, se vitázni. A kocka egyébként el van vetve a Rubicon folyó partján, úgyhogy jaj a legyőzötteknek és valaki jön, lát, győz. Vuk. Csaba végre megvilágosodott, nem hiába volt csomószor zenbe az elmúlt napokban, Attilát várja vissza, ez mi? Na látod bazmeg, ha nem vagy ilyen erkölcscsősz, még haverok is lehettünk volna, pironkodik Attila, na és mit gondolsz, Tuja, mi lesz, ha az Sajtreszelő jön vissza? Csaba azt gondolja, hogy mi van, még a végén megnyeri, bazmeg? Sehi nem akar összebújni Attilával, meg állást foglalni se akar, nehogy a Verának rosszul essen, meg eszébe jutott az is, hogy délután használta a kerámia krumplipucolót, mi lesz, ha Vera keresni kezdi? Ugyanmá, dehogy kerültek közel egymáshoz, Vera tett neki egy szívességet. Hát, Attilám, nekem is tehetne. Nemcsak Vera, mindegyikőtök. Seri szexelni akar gyorsan, mert különben kiveri a ragya, az ország meg nagy összecsapásra számít. Magyarországról van szó egyébként, csak mondom, és addig szavazhatunk, míg le nem zárják a szavazást.

Attila korábban kelt, mint a többiek, kiült a kanapéra és ott nézett bambán, közben azon gondolkodott, mennyi élmény, mennyi mindent történt, blablabla, Vera nagyon csendes lett. Nagyon jó idő van, Csaba és Attila napoznak, Seri cigizik, Fecó valószínűleg az Idegen szavak szótárát bújja a nyugiban, Csaba elcsodálkozik, tán Attila is ember, Kovács Kati: Ha legközelebb látlak, sajnos Seri is énekel, aztán örömködés, mert kipróbálhatják a nyereményautót. A lányok választanak, úgy, ahogy a lányok választani szoktak, szín alapján, úgyhogy a kék. Vera és Seri a kis kilencven lóerő vaddisznóval hasítanak, a fiúk szerint a csajok autója bevásárlóautó, aztán Csabával geciskednek, ha úgyis öt percre lakik innét, akár. Fecót lenyűgözi a huszonegyedik századi technika, jé, eccé köll megnyomni és lemén az ablak! A Villában kiválasztják a Nyertes Autóját, az öt ajtós fekete Tom Cruise lesz az. Az igazmondó urnából cetliket kell húzni, a cetliken érzelmek, arról kell beszélni. Vera nem fél attól, ha kiesik, azzal fog szembesülni, hogy tévedett, mert tudja, milyen szembesülni. Dehogy tudod, anyukám! Attól fél, hogy az Attila iszonyatos módon felidegesíti a párbajon. Attila féltékeny volt Csabára, nemcsak rá, az összes hímriválisra és piszkosul száninak tartja magát amiatt, hogy beleszeretett a Hisztérikába. Igen, Csaba és Fecó bariságára hatással volt, hogy Fecó és Vera egymás seggében lógtak, Vera még mindig nem rontott visítozva senkire, hogy kikaparja legalább a fél szemét, ezért házaspárbajos feladat, hátha majd most.

Verának a fiúk seggét, Attilának a lányok hasát kell fogdosni, hogy felismerjék, melyik az ellenfélé, az is kiderül, Attila alsógatyája zöld, Vera meg nem 75C-s melltartót hord. Csodálkoztam volna, azon a teniszpálya háton egy hetvenötös melltartó, ne vicceskedjünk már. A befejezetlen mondatok feladatnál hálistennek összeugatnak, Vera akkor volt a legcikibb, mikor tudatosan hergelte a Kingát. Attila meg akkor, mikor kiestek a barátai és akkora lett, mint egy kis... pöcs helyett manót mond Vera, pedig biztos pöcsöt akart! Bezzeg neki nem kellettek barátok, hogy ő legyen itt benn valaki! Hö. VVVerának lenni, az valami, tényleg. Attila akkor haragudott a legjobban, mikor Vera lekurvázta az anyját, ezen is összeugatnak, mer' az nem is úgy volt, hanem úgy, hogy Vera szegény nem tudott mit mondani, Attila úgy felhergelte. Igaz, eszébe jutott még az is, hogy beveri a pofáját úgy, hogy kiesnek a fogai, de azért kizárták volna, úgyhogy inkább kurvaanyázott, mert az ő tengermély érzései ezt diktálták. Vera egy ponttal nyer, Fecó megint jobban tenné, ha meg se szólalna, mégis, persze, hogy azt mondja, de durva. A kurvaanyázás de durva. Vera még beleköt Seribe, aztán együtt cigiznek, én röhögök, mert Seri azt mondja neki, maradj finom és nőies, mindezt a kamionosbézbólsapkában, szétvetett lábakkal terpeszkedő Verának, aki ILYEN.

Este igazán testhezálló feladat Verának, kocsmárosné, oppardon pultos, Attila taktikája egyszerű, mint a faék, jóllakat, utána leitat mindenkit. Be is basznak emberesen, ordítozva énekelnek és mindenki elmondja, milyen jól érezték magukat. Még szappanybuborékokat is fújtak, Fecónak meg Veránál csúcsosodott. Végre összecsap a két meghatározó alak, hánemtom, Lolka meg Bolka az volt, de ezek? Kapcs a Villát, hogy érzik magukat, nagyon izgulnak. Viszony kisfilm, Verának picit kellemetlen ezeket visszanézni, nekem az a ruha is picit kellemetlen lenne, amit felszuszakolt magára, ugye a stilizált pöcs fülesről már szót ejtettem a poszt elején. Attila nem akar nagy zárómondatokat, jókat röhögtek, jókat vívtak, a Bözse vizét cserélgessék, mert besárgul, ha meg nem adnak neki enni, megdöglik, Hutyutyu, téged várlak odakint. Legjobb pillanatok, Attila a stúdióban, az van, hogy akasztják a hóhért, de az ma nem ő lesz. Verát nem lehet kirakni a Villából, de valamelyiküknek ma mennie kell. Diplomatikusan határozott lesz, de ha kell, megvédi magát. De ne feledkezzünk el Veráról. Miért ne, kérdezi Attila, bólogatok, majd' leesik a fejem. Vera feszült, rettentően, de nem akar lelkizni. Maradjanak ilyenek, még mindig lehet fordítani, rakják oda magukat. Legjobb pillanatok, érthető okokból ezt nem néztem meg, Vera a stúdióban, Attilával nincs pacsi, mert ezt is tőle tanulta. Persze, Attila beszélni is tőle tanult. Egyébként kemény ellenfél, igen, biztos nagyon szeretik. Mi változna, ha Vera kiesne? A műfű kivirágozna és a falak rózsaszínné változnának. Vera má' meg van bántva, mert Attila reggel beleköt. Mert antiszociális. És azt is mondta, hogy kiszívat mindenkit a Villából. Bement a szobába vetkőzni, és Attila azt mondta rá, hogy fúj. És pinpongoztak az asztalon, mikor ő ebédelt. Attila elismeri, igen, sokszor átlépte a határt. Kisfilmek, finom, pozitív dolgokkal kezdünk, kicsit megnyugszom, szóval a sajtreszelő később jön. Attila pozitív kapcsolatai. Érzelemmentesen akarta pedig. Vera szerint nem volt őszinte kapcsolata, érzéketlenül jött a Villába és felhasználta a kapcsolatait. Eljátssza a hattyú halálát. Még pszichológiai könyveket is olvasott, hogy kell kicsinálni a másikat! Bolondot csinált a műsorból, meg Liluból is! Vera pozitív kapcsolatai kisfilm, legalább három másodpercig tarthatott, de nem tudom, mert áttekertem. Az ő kapcsolatai őszinték és ő mindent fel is vállalt. Fecót és Serit tényleg megkedvelte. Ááááá, jön a sajtreszelős sztori, jé, immunis vagyok rá, van remény! Egyébként a sajtreszelő lehetett volna egy balta is, Attila röhög, na még az kellett volna! Leszállni a baltámról egyszer és mindenkorra!

Attila értékeli a saját játékát, logikai-taktikai játékot szeretett volna, de mindent elbénáztak. Nem gonoszak akartak lenni, hanem taktikázni akartak. De Vera szerint nem, mert Attila a Sátán. Neki vannak érzései, hiába mondja a Csaba, hogy ő tudatosan generál, az egy együttes volt, és nem a mosóporos dobozon olvasta. Az ő konfliktusai már okokozatok, mert elindult a lavina. És őt mindenki báncsa. Kortesbeszédek, Balázs csak annyit kér, Fecó maradjon életben a végére. A Dumagép hadonászással és ugrándozással akarja kifejezni, amit elmondani a boga faszáér nem tud, de most legalább nem sír, meg nem veti magát térdre. Attila saját magának mond kortest, öt hónapja mutatja, milyen ő, aki ezzel tudott azonosulni, nyomjon, hadd legyen a sok szerep után finalista is. Az állás 24-76, Attila remeg, ha ez Vera, az nagyon-nagy pofon lesz! Vera elégedett, mert Attila nem baszta fel az agyát. Így is marad, Attila nyeri a párbajt, Vera búcsúzóul még leszemetezi, Vera Seritől búcsúzik, mert ő maradt az egyetlen női versenyző, hú de rohadtul untam, most meg nézhetem, mi volt előtteközbeutána.

Beadták nekik a pézt, Fecó bazmeg. Igen, megkérdezte, hogy ez igazi-e. Seri olyan fejet vág, mintha közölték volna vele, abban az esetben, ha ő lesz a győztes, a nyeremények átvételének feltétele egy klitorszpirszing behelyezése, és mindezt élő adásban közvetíti a Fókusz, Fecó közben szagúgatja is, van szaga. Seri azért boldog is akar ám lenni, Fecó lekötné a gyerekeinek a pénzt, miután kifizette a kábé kétmillió adósságát, Attilának természetesen már nincsenek vágyai, ő már csak normális életet akar, hüpp. Seri jobban belegondol és levonja a mély konzekvenciát: ez nagyon durva. Üzemi bizottsági ülés occó kínai abrosszal, pogácsa meg bambi nincs, Serin elvtársnőn se kurta a szoknya. Érveket kell felhozni. Mondom, érveket, ezeknek. Reszelős sztori, alap. Mer' az Attila morog és önti az olajat a tűzre. Csaba szerint Vera meg beképzelt, öntelt, arrogáns és még valami. Attila röhög, Vera nem érti ezt, meg a kérdést se. Attila tagadja a szívatások szándékosságát, ő nem volt rosszindulatú soha. Legtöbbször úgy került konfliktusba, hogy viccelt valamivel, amit a másik nem tartott viccesnek. Ezt felénk előre megfontolt szándékú kúrogatásnak híjják, de mindegy, a plafon se szakadt még le. És Attila soha nem mondott megalázó poént. Miből lehet a plafon? Megszületik az ítélet, mindketten sárosak, egyik kutya, másik eb. (Pötyike, bocsánat, nem én mondtam.) Vera belátóbb, Attila nem ismeri el, hogy ő is gyökér. Pedig a határokat illene tudni.

Utolsó veszekedés a kortesek miatt. Vera Fecóval és a hálóban akar lenni, Attila senkivel és ő is ott, mert pakol. Ja, akkor egy büdös bunkó paraszt. Attila kimegy, a hülye nő Attila cuccaival eltorlaszolja az ajtót, a kupac tetejére rárakja a kukát, Attila benyit, a pokoli torony összedől, mécsinátad, méjösszbe? Amíg az ugatást hallgatom, azon gondolkodom, ezt unom jobban, vagy a Kingus nyűglődést és még mindig nem tudtam eldönteni, egy biztos, én Verát ott helyben elástam volna a betonba, szerszám nélkül, a puszta körmömmel. Párbaj után Seri csak öt percet sír, aztán megy bulizni, Fecó a vécében bőg, Attila szerizi Serit és gratulálnak neki, ő a försztlédi, Vera titokleveléből Fecó annyit fog fel, fingja nincs, mi az a mismásolás. Elmagyarázzák neki, én sírok. Attila titoklevele megint csupa móka és kacagás, Vera dugott Petivel és csillogott a szeme, mikor erről mesélt neki. Valaki még a finálé előtt párbajozik, beköltöztek a nyilván kiesettek, Fecó meg sírni fog, mikor Vera elmondja neki, hogy pornózni akart, mert fiatal volt és kellett a pénz. A fürdőben, igen. Lehet, térdre is fog megint borulni.

Címkék: vv5
890 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.21. 23:16:58

Viszlát!

Hogy oszlottak meg a jelek?

sogeking 2012.02.21. 23:23:39

@elnö_kúr: azt te honnan tudod? :)

holnap csinálok egy Magnézium Manó reget :D

gonoszkiralylany 2012.02.21. 23:25:12

ez megint egy tökéletes poszt volt :)

Líder Máximo 2012.02.21. 23:27:34

@Mazlee: Ez egy meglehetősen rasszista hozzászólás volt!

Jó lenne ha törölnétek a kommentet! Plusz a hozzászólót is!

gonoszkiralylany 2012.02.21. 23:29:23

@Mazlee: én nem vagyok benne biztos, hogy elég tökös lesz Attilát kihívni. de igazából, szerencsére mindegy kit hív ki, mert kiesik.

gonoszkiralylany 2012.02.21. 23:30:30

egyébként a jelrakásból nekem úgy tűnik, Csaba is ki akarta küldeni Fecót párbajozni, akármennyire nagy barátok.

Zsoofka 2012.02.21. 23:30:33

@gonoszkiralylany:
szerintem kiviszi atit.
karakteröngyilkosság lenne, ha nem vinné, sőt egy nőt vinne e a helyébe...

Hurri Kán 2012.02.21. 23:31:16

Vera miért akar egyszerre 47 deka selyemsonkát a szájába tömni?

TapOut 2012.02.21. 23:32:04

még az előző poszthoz:
@fény az éjszakában: Kinga nem fogja tudni rábeszélni Serire. Az a Fecó akit én 5 hónapja nézek biztos, hogy Attilát viszi. Ha ki is esik ellene, legalább emelt fővel távozhat.
@kamarti: az adást nem tudom nézni, csak innen tájékozódok, kire tett Csaba?

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:33:09

@mokamini:

Egyelőre nem látok szavazótábort Fecó mögött, rosszul látom?

2012.02.21. 23:34:22

Hogy oszlottak meg a jelek?

Zsoofka 2012.02.21. 23:34:29

@fény az éjszakában:
szeerintem is ki fog esni fecó, csak azért van még benn, mert elkerülte a párbajt. amit tényleg szenzációsan csinált. ki fogja hívni atit és ki fog esni.

Hódos Hajnalka 2012.02.21. 23:34:33

Na, akkor most lefekszem. Ha holnap reggel egy cigányozós-segélyezős kommentet meglátok, teszek róla, hogy az illető másik nicken SE tudjon visszajönni. jó éjt.

bigél 2012.02.21. 23:35:03

@szerivan: Attika és Serike Fecókára pakolt, Fecóka Attikára, Csabika pedig Serikére

2012.02.21. 23:36:31

@bigél: Köszi! Azt hittem Seri megy. De Fecó visszamegy Seri ellen.

Zsoofka 2012.02.21. 23:37:28

@szerivan:
Szerinted is Serit viszi?
Szerintem tuti nem.

bigél 2012.02.21. 23:37:32

@szerivan: amennyiben őt hívja ki. De sanszos, hogy bevállalja Attit.

Hurri Kán 2012.02.21. 23:37:36

@mokamini:
Egyik képen. Na jó, ha nem is egéyz selyemsonka, de akkora szendvics, amit annak idején egész napos kirándulásra vittem magammal. :D

Zsoofka 2012.02.21. 23:38:18

Miért nincs onlány? Mit csinál az a sok agyament, hogy nem merik mutatni? Arénáznak? :)

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:39:09

@mokamini:

Sajnos Csabit a jelrakásai és kihívásai miatt ejtettem a szimpatikusok közül,

így ideálisan egy fecó-seri végjátékot látnék, amire jelen állás szerint semmi esély...

Zsoofka 2012.02.21. 23:39:28

Én megyek alsza.... jó éjt!

Mazlee 2012.02.21. 23:39:32

nekem nincs másik nickem és mi rasszista abban amit írtam?

bigél 2012.02.21. 23:39:49

@gonoszkiralylany: vagy lehetőség szerint ő nem akart párbajra menni. ha Atti a kiválasztott, akkor őt is vihette volna.

sogeking 2012.02.21. 23:40:54

@gyvy: mukoggy hat az onlájnra is ?

bigél 2012.02.21. 23:41:15

@fény az éjszakában: mi a baj a jelrakásával? ha Attira rak, jobb lett volna?

TapOut 2012.02.21. 23:41:25

@bigél: @mokamini: köszi, akkor beigazolódott, amit Csabáról gondoltam, egy sunyi kis pöcs, remélem elbukja a fődíjat.

Zsoofka 2012.02.21. 23:42:27

@bigél:
az a baj, hogy ha ez alapján tett jelet, akkor az már taktikázás, ami meg azt jelenti, hogy elragadta a setét oldal! :) (szerintem meg tök normális reakció). na további szépeket és hosszú onlányt nektek. pá.

sogeking 2012.02.21. 23:42:52

@gyvy: én mindig vittem vagy 10 szenyót, és a felét haza is fuvaroztam :D

Mazlee 2012.02.21. 23:42:53

@Líder Máximo: ez rám nézve diszkriminativ ezért kérném hogy téged töröljenek... na meg a ...

melyik szóval szabad illetni a kissebbségi nemzetiségűeket ami nem rasszista?

Hurri Kán 2012.02.21. 23:42:57

@sogeking:
Hidd el, rendkívül elszántan gyakorlom. Ha mostani szériában nem is, VV6 alatt már okvetlen hatni fog. :D

nosce 2012.02.21. 23:43:18

@szerivan:
szijjjaaa Puffffi, dobozoltál ? :)

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:43:45

@bigél:

Igen, jobban bírtam volna, ha Attilára tesz, mert neki Attila az igazi ellenfele, és ez a sokadik gyáva húzása Csabának, de én a korábbi jelrakásaira és kihívásaira is gondolok.

Mazlee 2012.02.21. 23:44:00

@gonoszkiralylany: különben segget csinál a szájból.

bigél 2012.02.21. 23:44:10

@mokamini: jó éjt! (az onlányt én hanyagolom, de azért köszi :))

gonoszkiralylany 2012.02.21. 23:45:04

@bigél: ez is benne van, mindenesetre Csabi már a saját seggét akarta menteni (amivel nincs is semmi baj szerintem).

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:45:04

@Mazlee:

Akármit csinálsz, ideje abbahagyni!

2012.02.21. 23:45:13

@mokamini: Sose kedvelte és sokszor egymásra raktak, másrészt nem tudom elképzelni Nyehit a finalisták között. Nem csinált semmit 5 hónapig csak sminkelt, pucsított, sminkelt, pucsított.

nosce 2012.02.21. 23:46:47

@Mazlee:
"melyik szóval szabad illetni a kissebbségi nemzetiségűeket ami nem rasszista?"

mondd h roma...

bigél 2012.02.21. 23:46:53

@fény az éjszakában: többször rakott Attilára, a múltkor is, amikor megvolt róla győződve, hogy ő lesz a kihívott.

2012.02.21. 23:47:10

@nosce: Készültem a fináléra, de hiányzott a szép hátad :))

bigél 2012.02.21. 23:47:28

@gonoszkiralylany: szerintem pont ezt írtam :D :D

Hurri Kán 2012.02.21. 23:47:36

@sogeking:
Hát mi is volt, ha már végképp nem tuttuk megenni, és olyan helyen mentünk, ahol pl. voltak kutyák, inkább nekik odaadtuk :)

@szerivan:
Csaba is ezt csinálta mínusz sminkelés. :D

Mazlee 2012.02.21. 23:48:29

@nosce: az jobb?

kurvát se szabad mondani csak örömlányt? :)

2012.02.21. 23:48:31

@gyvy: Ez nem igaz, edzett is.

bigél 2012.02.21. 23:49:00

@szerivan: és léggitározott!!!! :D :D

nosce 2012.02.21. 23:50:05

Fecónak ha van esze Sehit viszi, akkor visszajöhet és a 2 nagy párbaja közben akár nyerhet is, ha Attit viszi akkor valszeg kint marad és akkor Seri is megnyerheti a vv5-t...

busifa 2012.02.21. 23:50:24

Hajni! Az OFC rézkábel a magnézium manó rögzítéséhez kell? :-)))))

gonoszkiralylany 2012.02.21. 23:50:25

@bigél: na, hát én is erre gondoltam, hogy Fecót akarta kiküldeni, mivel Attila számára veszélyes lenne, ennyi, egyre gondoltunk :)

MagasMacska 2012.02.21. 23:51:13

@szerivan: Dehogynem csinált. Körmözte a lakkját.

Mazlee 2012.02.21. 23:51:36

@nosce: szerinted a buta fejével képes lenne ilyen bölcs taktikai lépésre? szerinted el mismásolná az eddigi kijelentéseit hogy attival kell mennie? :D

nosce 2012.02.21. 23:51:41

@Mazlee:
"az jobb?"

az kevésbé offenzív...

TapOut 2012.02.21. 23:52:10

@bigél: mert Serivel akarta kivitetni az állítólagos barátját (nem most először), aki bevallása szerint is csak hátrány neki a fináléban.

nosce 2012.02.21. 23:52:26

@szerivan:
neked is a szép arcod :)

Hurri Kán 2012.02.21. 23:52:36

@szerivan:
Jogos. És tüzet rakott hupikék vécépapírból. Azt hiszem ezt sokára fogom elfelejteni. :D

@jadebulgari:
Kicsoda? :-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.21. 23:53:37

@sogeking: én mondjuk ezekért a nagy feladatokért amik ott mentek fel sem építettem volna az udvaron is elfértek volna na de... tudjuk nem én ötletelem a vévét :)
@gyvy: há Vera

genevieve 2012.02.21. 23:54:00

@TapOut: a fináléban mindenki hátrány a többinek...tudod, csak egy maradhat:-)

2012.02.21. 23:54:15

@gyvy: Az mikor volt? És az tilos?

kamarti 2012.02.21. 23:54:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azon, hogy miből lehet a plafon a Villában, már én is gondolkodtam...

egyébként Vera levelét megbeszélték, Fecó, Csabi és Atti is elmondta róla, amit gondolt, a mismásol csak aztán jött. hát a szerkik szerint ez volt az érdekes, mit tegyünk...
(ahogy ma Balázs szerint is azért simogatta az állát Fecó a Vera-Peti-Krisz cuccon, mert nem értette. mert ő hülye. és nem azért, mert ő is volt már csalásos sztoriban, amit mindenki tud, még Balázs is tán...)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.21. 23:54:39

@Mazlee: ne butázzuk le Ferencet, jó ember és őszinte és lehet hogy fog ő még itt meglepetést okozni nem attól ember az ember hogy tudja mit jelent a mismásolni

Mazlee 2012.02.21. 23:55:06

@nosce: hát ez csak intellingencia kérdése, de egye fene legyen róma :)

nosce 2012.02.21. 23:55:19

@Mazlee:
sztem Fecó inkább egyszerü ember (és nem buta) inkább okos és dörzsölt, ezt úgy mondják nagy a játékintelligenciája, nem véletlen h a végén megy csak párbajozni. Ha hiúsági kérdést csinál a kihívásból, akkor valszeg rábaszik ha kimatekozza akkor jól is járhat...

sogeking 2012.02.21. 23:55:28

@jadebulgari: azért voltak jó feladatok is, bár most egy sem jut eszembe :)

Hurri Kán 2012.02.21. 23:56:28

@jadebulgari:
Neeem. Pedig adtam volna neki... Spesziális szenvicset. :D

@szerivan:
Pár hete... Valami udvaron, tűzön főzős feladat volt, ha jól emlékszem. :D

genevieve 2012.02.21. 23:56:32

@szerivan: meg megnyert pár arénát és feladatot:-)

Mazlee 2012.02.21. 23:57:10

@jadebulgari: jó embernek lehet hogy az de többször kiderült hogy hazudik és ferdít szóval őszintének nem nevezném.

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:57:58

@TapOut:

Többször volt olyan érzésem a játék folyamán, hogy Csaba a csendes rémes fiú. Eeerie. Nem bírtam egyik kiválasztását sem, és a legtöbb jelrakását.

Mazlee 2012.02.21. 23:59:02

@nosce: szerintem igenis buta. olyan alap dolgokat nem ért ami az alap intelligencia része kellene hogy legyen.

hogy miért csak most párbajozik azt inkább annak tudom be hogy mindenhova simult ahol nagyobb volt az erő. de nem tudatosan hanem bárgyúságból.

fény az éjszakában 2012.02.21. 23:59:41

@jadebulgari:

Ha Fecó kivinné Attilát, és kinn is hagyná, az azt jelentené, hogy egy új országban ébredünk.

kamarti 2012.02.21. 23:59:52

@nosce: sztem ez nála nem hiúsági, hanem elvi kérdés. nem véletlenül pislogott Atti sem a kiválasztás után. Fecót nem tudta visszaédesgetni, őt nemigen tudja Seri felé terelni, szóval bajban van ő is

bigél 2012.02.21. 23:59:57

@fény az éjszakában: Phű anyám, te aztán jó sok fényt nyomhattál az este. :D :D

TapOut 2012.02.22. 00:00:01

@genevieve: persze, de Seri előző kiválasztása még nem volt finálé :-)
Csaba nekem egyre kevésbé tetszik. Ez van.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 00:00:09

@sogeking: hát akkor köszi a hozzászólást :D ezért érdemes volt megvédeni a zarénát :D
@gyvy: ej te fiju
@Mazlee: nem vettem észre hogy hazudik Ferenc egy egyszerű srác de nem rosszindulatú

kamarti 2012.02.22. 00:01:11

@Mazlee: elég egyoldalúan látod ezt a dolgot sztem

sogeking 2012.02.22. 00:01:33

Anikó spánielnek öltözött :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 00:01:55

@fény az éjszakában: nézd nem rosszabb mint bárki más de lehet hogy jobb mint egyesek... nem biztos h kevésbé érdemli meg mint a többségkedvencemanipulátor... szerintem

genevieve 2012.02.22. 00:02:03

@TapOut: valóban nem volt finálé, ahogyan sehinek sem volt mikor többször is csabira rakta:-)

Hurri Kán 2012.02.22. 00:02:24

@jadebulgari:
Hát egy kis nyugtatóval kiegészítve. ;-) Kicsit többet szundikált volna. Istenem. :D

fény az éjszakában 2012.02.22. 00:02:31

@bigél:

Igyekszem, bár hitem sok nincs benne.

elnö_kúr 2012.02.22. 00:02:35

@Mazlee: Nem tudom olvastad-e a másikon hajnalka a lelkimengelézés elítélésére írott bejegyzését. Ha nem, akkor idézem neked:
"Ja, és még valami. Azok, akik szemforgatva szörnyülködnek azon, Lelki Mengelének neveztem egykor, a kezdet kezdetén Attilát, és ez bassza az ő csőrüket, gondolkozzanak el azon, Napóleon miatt pl. hányan haltak meg és mennyire lehetett népszerű a maga korában, ennek ellenére szerencsétlen faszi a "napóleonnak képzeli magát" kifejezéssel az elmebetegség egyik szinonimája lett. Na meg Orbáné, nemtom, melyik a rosszabb, hehe.

Az én véleményem az, hogy mindennel lehet viccelni és ezt azzal támasztom alá, ha Istennek nem lett volna ill. nem lenne humorérzéke, nem létezne ez a Föld nevű állatkert sem.

Mivel a blogolás szubjektív műfaj, a posztok a saját véleményemet tükrözik, oszt néha elfelejtem, hogy még mindig vannak olyanok, akik ma IS máglyára vetnék Giordano Brunót pusztán azért mert állított valamit ill. véleménye volt valami olyan dologról, ami nem teccett."
Remélem érted a lényeget;)
Quod licet Iovi, non licet bovi.

Mazlee 2012.02.22. 00:03:27

@jadebulgari: pedig sokszor kamuzott. csak a legutolsót említeném amikor vera pakolta az attila cuccait nem mondta neki hogy ne, de amikor attila kérdezte hogy hogy állhat ki vera mellett ezek után is akkor azt hazudta hogy hát igen mondta verának hogy ezt nem kéne.

kamarti 2012.02.22. 00:03:35

na, a felismerhetetlen nő (mádai vivien) nem csípi Fecót, és éppen ideje volt
X-Faktor Norbi Attit várta
Ani a BV-ben

TapOut 2012.02.22. 00:03:55

@Mazlee: kiderült? hm, érdekes.
Ez alapján tudsz olyan embert mondani a villában aki véleményed szerint őszinte?

gonoszkiralylany 2012.02.22. 00:03:56

@Mazlee: én is így látom. és persze nem jellemhiba, ha valaki buta... csak én pl szívesebben néztem volna Petit még pár hétig :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 00:05:57

@gyvy: óóóóte
@Mazlee: nem akart belefolyni a konfliktusaikba, jól tette, én sem tettem volna, nem neki lehet felróni egy megmérettetésen :)

nosce 2012.02.22. 00:06:48

@Mazlee:
"szerintem igenis buta. olyan alap dolgokat nem ért ami az alap intelligencia része kellene hogy legyen."

nem elég múvelt a fecó az azért van, és nem azért mert buta a kettőt sokan keverik sajnos Balász is. ha feco is főiskolát végzett volna mint a zöme akkor ő is értené az összes szót...

sogeking 2012.02.22. 00:07:10

Szandika már megint lerúgta a kamerákat

Mazlee 2012.02.22. 00:07:59

@elnö_kúr:

számomra a lényeg hogy hiába nevezzük leánykori nevén attól még az ami :)

kamarti 2012.02.22. 00:08:27

@Mazlee: bakker,az nem onlájn volt, hanem vágott anyag
ki tudja, ott ki mit mondott

TapOut 2012.02.22. 00:08:33

@Mazlee: mindenhova simult, ahol nagyobb volt az erő????
Ember, te mit néztél? Végig szembement az erősnek hitt emberekkel, Attilával és Péterrel. Csak azért nem pakolták meg jelekkel, mert Péter fosott tőle. Majd mint kiderült, Attila is.

sogeking 2012.02.22. 00:08:56

Aninak mindjárt a szájába lóg a haja :D

genevieve 2012.02.22. 00:09:06

@nosce: nem hiszem, hogy egy főiskola elvégzése jelentené a sok szó ismerését:-)

azt inkább az olvasottság segíti:-)

Mazlee 2012.02.22. 00:09:06

@TapOut: nem, de nem is állította senki a többiről hogy őszinte. inkább olvass vissza.

nosce 2012.02.22. 00:11:09

@kamarti:
Ezt Fecónak kell eldönteni h mit lép, az ő fődíjesélye nem a mienk :)

Mazlee 2012.02.22. 00:11:20

@nosce: én sem végeztem fősulit mégsincsenek ilyen gondjaim.

elnö_kúr 2012.02.22. 00:11:26

@Mazlee: Szerintem is. Én veled értek egyet.

Hurri Kán 2012.02.22. 00:11:32

@sogeking:
Kúúúúrva kamerák. Csak a baj van velük. :D

nosce 2012.02.22. 00:12:24

@genevieve:
nem függ össze azt gondolod ? Egy főiskolához elég sokat kell olvasni :)

Mazlee 2012.02.22. 00:12:27

@TapOut: napba néztél. vagy nem értetted az összefüggéseket.

kamarti 2012.02.22. 00:12:30

na, most hogy újranézem a belevalóban, el kell ismernem, Atti ügyes: nem áll Krisz és Shadi (!) mellé a Vera kérdésben (hogy szembe kelljen mennie Kinguval + 35-en pofázzanak bele a monológjába), hanem kivonul nagymonológozni a szaunába

hm, Norbi túl bonyolult Aninak. Talán a csókon jár az esze? :)

nosce 2012.02.22. 00:13:02

@szerivan:
pufika el ne tünj !!!! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 00:13:26

@nosce: @genevieve: mindkettőben van valami de a butához valóban nem kötném én sem

@TapOut: így van, köszi

sogeking 2012.02.22. 00:13:36

@gyvy: szerintem már rég kijöttek :)

kamarti 2012.02.22. 00:15:15

@nosce: persze. de vele nem beszélgethetek erről :)

sogeking 2012.02.22. 00:15:32

ezt nem hiszem el, a szőke szkájpos már nem is lesz ????

2012.02.22. 00:16:29

@nosce: Nincs online, miért? Mi vár még ráááám?!!!

genevieve 2012.02.22. 00:16:41

@nosce: tematikusan igen:-))

mint ahogyan az intelligencia sem függ össze azzal, hogy ki és milyen iskolát végzett el...

feco olyan közegben élt ahol vagy nem alakult ki az igénye vagy nem volt lehetősége a "művelődésre"...ettől tényleg nem lett rossz ember...sőt, ő nem mismásolja el a tudatlanságát, hanem rákérdez és megtanulja...

fogadok, hogy van bent pár ember aki sokszor csak pislog, de inkább nem szól, nehogy sötétnek tünjön

sogeking 2012.02.22. 00:17:16

valaki horgászni szeret, valaki pornózni, nagy ügy :) (by Király L. Norbi )

kamarti 2012.02.22. 00:17:29

na, a két nő sápítozik a pornón (Anitól kifejezetten hiteles, mit mondjak), Norbi az egyetlen, aki normálisan áll a dologhoz

kamarti 2012.02.22. 00:18:43

@szerivan: még csak most kapták meg a piát :)

2012.02.22. 00:19:00

BTA maradhatott volna otthon.

nosce 2012.02.22. 00:19:09

@Mazlee:
nem mondtam h a fősuli szükséges csak h elégséges :)

Hurri Kán 2012.02.22. 00:19:42

@sogeking:
Az operatőrt is felrúgta? Vagy le...a? :DDD

busifa 2012.02.22. 00:19:53

Király L. Norbi: valaki horgászik, valaki pornózik, mindenki mással foglalkozik :-DDD

fény az éjszakában 2012.02.22. 00:19:53

@gyvy:

Te meg szerintem szóródj a szélbe! Jó utazást! Legyen könnyű álmod.

foxglove (törölt) 2012.02.22. 00:20:01

@kamarti: hát őszintén szólva nekem is azon jár az eszem, hogy megvolt-e Aninak Norbi:P
remélem, igen:)

Mazlee 2012.02.22. 00:20:26

@nosce: oké :) de oda be is kell kerülni :D

nosce 2012.02.22. 00:20:26

@szerivan:
"Nincs online, miért? Mi vár még ráááám?!!!"

nincs onlány ????
hát akkor így hogy éljük meg a villalétet ? :)

TapOut 2012.02.22. 00:21:18

@Mazlee: mit olvassak vissza??? Ez minden amit reagálni tudsz?
Szerinted többször kiderült, hogy hazudott.
Szerintem ez faszság. Egy agyonvágott videó az érved egy olyan villából, ahol a többiek mellett még Fecó az, akit talán nem lehetett hazugságon kapni.

kamarti 2012.02.22. 00:21:24

mádai vivien szerint Veron igazi nő, szüksége van rá, hogy irányítsa egy férfi
köszönjük, vivi

sogeking 2012.02.22. 00:21:28

@genevieve: kicsit legalább feldobja a műsort :)

@gyvy: becsalogatták egy kis selyemsonkát lóbálva, bezárták a WC-be, majd kiszöktek :)

fény az éjszakában 2012.02.22. 00:22:13

@Mazlee:

Nem láttuk annak a résznek az elejét, éppenséggel mondhatta is Verának, hogy ne pakoljon az ajtó elé. De mindenképpen azt mondta Attilának, hogy ő ezzel nem értett egyet, és ez most erős volt.

foxglove (törölt) 2012.02.22. 00:22:25

ez mádai vivien kicsit hasonlít Viva Biancára a Spartacusból

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 00:22:55

@Mazlee: nem most mesélted h te nem kerültél be?...

genevieve 2012.02.22. 00:23:07

@sogeking: hát, eléggé csillogtatja:-)

TapOut 2012.02.22. 00:23:15

@Mazlee: ne haragudj, de ez nagyon gyenge...

sogeking 2012.02.22. 00:23:43

@genevieve: mondjuk abban a környezetben nem nehéz :D

Hurri Kán 2012.02.22. 00:24:01

@fény az éjszakában:
Majdan azt szeretném, hogy a Dunába szórják a hamvaimat. Szélben nem szeretnék szállni, tériszonyom van. De ha akad egyéb konstruktív javaslatod, szívesen meghallgatom.

vallatas 2012.02.22. 00:24:21

Anikó ma nem szép, kezd Lilusodni...
pedig egyébként szép csaj.

Király L Norbert még él? jó tudni... ezek az x-faktorok termelik ki a sok minősíthetetlen előadót.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 00:24:28

@TapOut: ne húzd fel magad :) mit vársz valakitől aki c..oz?

elnö_kúr 2012.02.22. 00:24:51

@kamarti: Nebasszáfel! Ez a mádaivivien? Teljes fejplasztikán esett át?

sogeking 2012.02.22. 00:25:44

cuki Aninak jó ez a domború pólója

genevieve 2012.02.22. 00:25:45

@sogeking: aszondja, hogy alekosz:-DDDD

nekem szimpi ez a srác:-))

kamarti 2012.02.22. 00:25:49

@jadebulgari: nem kicsi

Norbi szerint Alekosz lesz a finalista :)

@foxglove: sztem ő is ezen gondolkodik :)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 00:25:50

@genevieve: csabivillantásra felkészülni!

bigél 2012.02.22. 00:26:16

@genevieve:
"sőt, ő nem mismásolja el a tudatlanságát, hanem rákérdez és megtanulja..."

ezt én is bírom benne

genevieve 2012.02.22. 00:26:24

na, azért ez most jól esik a szememnek...és ez a zene, remélem jó ómen lesz:-DDD

sogeking 2012.02.22. 00:26:34

@genevieve: persze, mert nagy Alek rajongó voltál :)

kamarti 2012.02.22. 00:26:54

Ani, de nagyot sóhajtottál :)

genevieve 2012.02.22. 00:28:22

@foxglove: helyes:-))

bár eddig nekem nem ez jött le a szavaiból:-)

genevieve 2012.02.22. 00:28:54

na, akkor én most el is megyek szépen aludni:-)

vallatas 2012.02.22. 00:29:03

Anikó mindig ilyen lagymatag belevalókat csinál?:-(
Béci, Oli sokkal jobb hangulatot teremt!

na majd a VV6 alatti BV-t Ati, Csaba, Peti trió viszi, kíváncsian várom.

kamarti 2012.02.22. 00:29:10

@elnö_kúr: nemtom, de már délután is mondtam, hogy csak a beszédhibáját tartotta meg tavalyról...

foxglove (törölt) 2012.02.22. 00:29:40

@genevieve: pedig már többször elárulta magát, én figyeltem... szerintem ha vége a vv-nek, összejönnek:) most megint tippeltem:)

nosce 2012.02.22. 00:31:41

@foxglove:
és mi lesz a Bencével ???? :)

elnö_kúr 2012.02.22. 00:32:08

@kamarti: Tényleg, emlékszem. Bár akkor meg azt nem tudtam, hogy ki az a mádaivivien:)

kamarti 2012.02.22. 00:32:34

@vallatas: Csaba??? gondolom, viccelsz :)

én ma két dologra gondoltam: hogy sajnos Lilut a döntőre és az utsó párbajra pihentetik nyilván (szegény Fecó, bár asszem, neki tök mindegy, Lilu vagy Balázs), viszont a Csillag Születikhez elejtőernyőző Lilu pótlására még bejöhet Balázs mellé Atti, nem véletlenül sózott annyit
szép kilátások...

foxglove (törölt) 2012.02.22. 00:32:58

@nosce: bence majd talál magának egy helyes fiút:)

sogeking 2012.02.22. 00:33:47

@kamarti: elég jellegtelen lett, pedig aranyos volt

nosce 2012.02.22. 00:34:12

miafaszért nincs onlány ?

kamarti 2012.02.22. 00:36:06

@foxglove: boldog párkapcsolatban él a szentem :)
ami azt illeti, ma elég genyók voltak vele a kollégák: a vendége Norbi, akivel csókolózott, a téma a pornó, emlékszünk a szexipari kolléganőjére és rá a paplan alatt, a villantásokban Csabi, ami után felolvassa, hogy a holnapi vendég a pasija... ja, előtte még bemondja Bécit és Olit... nem csoda, hogy sápatag volt :)

nosce 2012.02.22. 00:36:18

@foxglove:
" bence majd talál magának egy helyes fiút:)"

Csabát ? :)

TapOut 2012.02.22. 00:37:46

@jadebulgari: tudom...de komolyan fáj, amikor ilyen baromságokat olvasok.
Ok, Fecóról is lehet rosszat mondani, de hogy mindig oda simult, ahol az erőt érezte??? Ne már

bigél 2012.02.22. 00:37:49

@foxglove: Csabát ;) és megvan az édes hármas :D

2012.02.22. 00:38:09

Rajtam kívüll drukkol más is Feclinek?

kamarti 2012.02.22. 00:38:15

@sogeking: hát ja, viszont baromi bölcs lett, ahogy hallottuk...
elvégre férjes asszony, komoly médiamunkás

bigél 2012.02.22. 00:38:35

@nosce: hoppá, egy kaptafára jár az agyunk :D :D

foxglove (törölt) 2012.02.22. 00:39:47

@kamarti: ebbe így nem is gondoltam bele, de tényleg!
@nosce: @bigél: rosszak vagytok!
@szerivan: ha a bambanővel megy, mindenképpen

nosce 2012.02.22. 00:40:14

hát én így onlány nélkül nemtom megélni a villalétet, a faszomatbazdmag!!!!!!!!

egy fiesta lehetett volna ez az utólsó hét, de4 a görény retek elbassza....

nosce 2012.02.22. 00:41:01

@szerivan:
Atti után én is Feclinek drukkolok :)

bigél 2012.02.22. 00:43:37

@szerivan: a mostani párbajnál valszeg neki szurkolok, a fináléban már nem ő a favoritom

(bár IGAZÁNDIBÓl akkor sem dőlök a kardomba, ha másképp alakul)

nosce 2012.02.22. 00:43:49

@foxglove:
" ha a bambanővel megy, mindenképpen"

ez jó :)
jóéjt :)

kamarti 2012.02.22. 00:45:02

@foxglove: mer csak nézel, de nem látsz :P :)

@nosce: nemtom, mi a fenét titkolnak, ha csak nem gruppen van vagy hogy mondja esztike? :)
az öfiben meg majd nézhetjük Veront és Kriszt, meg Kingut... :(

2012.02.22. 00:45:09

:) Pedig azt hittem meg leszek dobálva naranccsal!

fény az éjszakában 2012.02.22. 00:47:51

@kamarti:

nem úgy néz ki veronika, mint aki irányításra vár, pedig sokan pályáztak már nála erre a posztra, és vivien se tűnik irányításra készen, úgyhogy ezek szerint ő se igazi nő, vészesen csökken az igazi nők száma a földön...

nosce 2012.02.22. 00:50:05

@kamarti:
"nemtom, mi a fenét titkolnak, ha csak nem gruppen van vagy hogy mondja esztike? :)
az öfiben meg majd nézhetjük Veront és Kriszt, meg Kingut... :("

a szart, Atti beszélt Verával meg egy asztalnál zabáltak amikor elvették. Sztem Vera agybaja megfertőzte őket....

2012.02.22. 00:50:20

Gergő-Kinga fürdőszobás jelenetén fognak kérődzni holnap az öfiben? :O Nem történt ott semmi.

sogeking 2012.02.22. 00:51:06

@szerivan: nem baj, majd forgatnak hozzá még pár részt :)

2012.02.22. 00:51:50

@TapOut: Úgy látom itt is van egy csipet-csapat :)

fény az éjszakában 2012.02.22. 00:52:43

Fecó ha már úgyis ki kell esni, akkor nem akarna egy nő ellen kiesni, és itt a végén, ha már nem tudja legyőzni Attilát, akkor az az egy nap különbség már édes mindegy, ennek a logikának a mentén Attilát fogja vinni, de nem úgy tűnik, hogy sok lenne a szavazója.

2012.02.22. 00:53:10

@sogeking: Pingut sem értem miért sápad le, Seri bekönnyezése meg túmáccs.

sogeking 2012.02.22. 00:55:02

@szerivan: gondolom bement kikapcsolódni, erre csapatépítés van :)

nosce 2012.02.22. 00:57:28

@fény az éjszakában:
te dugulj már el bazdmeg, huzzál vissza a rókalyukadba....

nosce 2012.02.22. 00:58:28

@szerivan:
"Seri bekönnyezése meg túmáccs."

Seri bekönnyezte vele magát a döntőbe :)

vallatas 2012.02.22. 00:58:28

nem, nem viccelek!
Csabi simán lehet műsorvezető, ha Aniko is lehetett az.

vagy mit gondoltok kik fogják tovább vinni a BV-t?

2012.02.22. 00:59:41

@nosce: FB+ ettől félek.

@vallatas: Vera hiteles lenne, csak fogyjon le és borotválkozzon meg.

kamarti 2012.02.22. 01:00:24

@szerivan: Kinga bőszen tagadott anno, sztem ezen kívül még bevághatták a Dyás beszélgetését és a randit is, az úgy együtt már sápasztó lehet azért...
Seri meg Gergő miatt könnyezett sztem, nem Kinga miatt.

@nosce: úgy érted, róla beszélnek? Attinak muszáj erősíteni a jóember vonalat, egyszer már bejött, és ez kiváló alkalom

nosce 2012.02.22. 01:01:23

@szerivan:
"Vera hiteles lenne, csak fogyjon le és borotválkozzon meg."

meg bugyit és fogat is mosson :)

2012.02.22. 01:01:54

Kalocsai minta Eszter köpenyén?! :O

nosce 2012.02.22. 01:02:34

@kamarti:
nem valami tök semlegesről beszéltek, éppen Cris dicsérte Attit szembe amikor lekapcsolták...

2012.02.22. 01:03:40

@kamarti: De nem történt köztök semmi! Flörtnek nevezném maximum, de az nem tilos.

kamarti 2012.02.22. 01:05:01

@vallatas: Csabi sztem írásban jobb
szóban túl körülményes vagy nem is tudom, mi a jó szó arra, ha valaki nem fekete-fehéren gondolkodik és beszél

Hurri Kán 2012.02.22. 01:06:02

@szerivan:
Sapkát kell cserélni? :)

kamarti 2012.02.22. 01:06:44

@szerivan: persze, ez igaz. de Kinga ezt is tagadta (konkrétan idegrohamot kapott), plusz épp ő volt az, aki Esztert legjobban savazta, még a gondolatért is, ha emlékszel

kamarti 2012.02.22. 01:07:47

@nosce: akkor tényleg nem értem, mi a bajuk
vagy nekik is sok Krisz? :)

2012.02.22. 01:08:25

@kamarti: Ő a szemcsillogást tagadta, az hogy bejön neki a díler azt sskk nem.

kamarti 2012.02.22. 01:08:58

na, asszem én se várok tovább az onlájnra, megyek olvasni.
jóccakát nektek!

2012.02.22. 01:09:38

@kamarti: Majd este leadják az öfiben. Ezen a héten egy képkockát nem fogunk látni az aktív játékosokból...

Hurri Kán 2012.02.22. 01:10:19

@szerivan:
Hogy a pcsába mismásolnék FB+, mikor eltűnt a sajtreszelőm???

vallatas 2012.02.22. 01:10:47

@kamarti: nem tud érthetően beszélni, általában így mondják.

online kipukkadt.

kamarti 2012.02.22. 01:11:02

@szerivan: jó, hát ez azér a szemcsillogásnál több volt sztem :) de nem fogunk összeveszni, majd holnap úgyis elmagyarázza maga AL,AASSAN :)

Hurri Kán 2012.02.22. 01:11:35

FB+... onlánykészítők monnyanak le. Viszonlátásra.

2012.02.22. 01:12:28

@kamarti: Kicsoda?
@gyvy: Mi van a sapkával?

kamarti 2012.02.22. 01:15:06

@szerivan: ja, hát én épp ezért nem örültem a beköltözésnek. én nem rájuk vagyok kíváncsi, kurvára nem
bár jelenleg senkiből nem látunk semmit :(

@vallatas: nem. én arra gondolok, ahogy például Vera faék kérdésére (ki a jobb barátod, Atti vagy Fecó) próbált válaszolni. annak, aki tőmondatokban gondolkodik és beszél, ez persze túl van az ingerküszöbén.
akkor te mégis vicceltél

na, de tényleg jóccak!

2012.02.22. 01:15:32

@gyvy: Sapkacseréről beszéltél.

fény az éjszakában 2012.02.22. 01:15:35

@nosce:

Nem kell tőlem engedélyt kérjél, hogy eldugulj, és visszahúzz a rókalukadba, menj csak nyugodtan, ha erre vágysz!

Ne felejtsd magadra húzni a redőnyt is!

kamarti 2012.02.22. 01:16:01

@szerivan: a lány, akinek a seggiből süt a nap, csak ez túl hosszú má ilyen későn, azé rövidítettem :)

Talpig Jimmy 2012.02.22. 01:18:58

a rohadt életbe! 40 GB RAM-om van és nincs online-om :(

Hurri Kán 2012.02.22. 01:20:34

@szerivan:
Igen. Hogy azért dobáljunk naranccsal, úgy olcsóbb a fejeden lévő héjat újra cserélni.

@Talpig Jimmy:
60 GB kell, mogyi.

Talpig Jimmy 2012.02.22. 01:25:35

@gyvy: akkor veszek még hozzá 40-et, hogy biSZtos legyen :D

zsolyo 2012.02.22. 07:28:12

@szerivan: Én Fecónak drukkolok:-)))

bigél 2012.02.22. 07:44:55

@kamarti: Írásban viszont nemcsak, hogy jobb, hanem tényleg jó.

egyemakisszíved 2012.02.22. 07:49:43

Remélem Fecó Serit viszi ki. Csaba és Attila is jött már vissza győztesen nőkkel vívott csatából, nem söpörte el őket a nép haragja, miért nem férfival párbajoznak. Tényleg azt sugallja, hogy Atti lesz ellenfele, de don Fernando nagy színész. Lehet hogy most készíti elő nagyjelenetét, a ráolvasásnál leordítja Atti fejét – de mindez dőljön el majd a döntőn, mondja, s egy hirtelen mozdulattal Serire teszi kendőt.

lac64 2012.02.22. 08:03:48

Szép reggelt!

Párt kommentben szerepel, hogy Csaba sunyi, meg a Fecót akarja kiküldeni párbajozni.
Szerintem egyszerűen be szeretne jutni a döntőbe, és már csak magáért játszik. Ha ez azzal jár, hogy helyette Fecó menjen párbajozni, hát ez van. Nem hinném, hogy ebben a szituációban Fecó másképp döntött volna (a legutóbbi arénában, ahol pont Csabával szemben állt, ő sem hajította el a rudakat, hogy védje Csabát, pedig sanszos volt, hogy megszórják Csabát)
Egyébként pedig Csaba akár rakhatott volna Attilára is, Fecónak a beszéde miatt mindenképp párbajoznia kellene. Attila vagy őt jelölte volna, vagy ha megtartja magának a zöldet, akkor Fecó dumája után megfutamodásnak tűnne bárki más kihívása, hiszen gyakorlatilag kesztyűt dobott Attila arcába.

Sultan 2012.02.22. 08:05:59

Fura ezt mondani, de többet vártam, hogy visszamentem a kiesettek. Azt hittem hogy kicsinálják majd a Verát, vagy legalább törlesztenek.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 08:22:38

@Sultan: Atti rájuk szólt (az RTL nevében), h ne tegyék.

Mazlee 2012.02.22. 08:54:43

@fény az éjszakában: tehát mondta vagy nem? a felvétel alapján nem.

de mint mondtam többet is lehetne sorolni csak minek. aki nem vak az észreveszi

Mazlee 2012.02.22. 08:59:39

@jadebulgari: én azt írtam hogy nem VÉGEZTEM fősulit.

ugye érzed a különbséget?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 09:10:46

@Mazlee: megmondom őszintén pont leszarom, arra vagyok kíváncsi Hajni mikor olvassa el a tegnapi ámokfutásodat és mikor kapod a baltás áldást az életed további részleteire pont nem vok kivi

Mazlee 2012.02.22. 09:13:36

@jadebulgari: ámokfutás? a vélemény nyilvánítás az ámokfutás? óó

nem is szándékoztam elmesélni csak a hibás meglátásodat javítottam ki.

biohazard 2012.02.22. 09:18:24

Most komolyan nem értem ezt a felhajtást: Vera elment egy castingra, leszopott egy faszt, és kényeztette magát. Ha ettől pornós lesz, akkor mindenki az. (amúgy meg a Csapd le csacsi óta tudjuk, hogy minden nő kurva).

Hódos Hajnalka 2012.02.22. 09:21:15

@hutyutyu-hutyutyu: bő nyál nélkül se. kis pöcsökkel - a szó szoros és átvitt értelmében sem foglalkozom. szellemileg megnyomorodott szarháziakkal meg pláne, így jártál.

hha96 (törölt) 2012.02.22. 09:23:07

@biohazard: "Vera elment egy castingra" Na itt a hiba...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.22. 09:35:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az a leggázabb, amikor egy kis pöcs nagy f@sz akar lenni...:DDDDD

Hódos Hajnalka 2012.02.22. 09:37:51

@hha96: viccelni most is lehet. engem provokálni is.

hha96 (törölt) 2012.02.22. 09:46:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: okok, értjük, tudjuk, negatív kontextusban nem szerepelhet. Peace.

Mazlee 2012.02.22. 09:47:47

@hha96: tehát lehet "róma" :) az nem negatív

az én rózsám vasutas 2012.02.22. 09:48:03

Szegény Vera. Kipakolja a csöcseit, rakosgatja a lábait, a nézők meg a füleit nézik. Így már érthető a 26%.

@biohazard: Azt nem a Csinibaba óta tudjuk? Most miattad meg kell néznem a cslcs-t.

biohazard 2012.02.22. 09:53:57

@hha96: A legtöbb castingon szopni kell, még ha mosóporreklámről van is szó. Csak nem készül róla film.

@Binbir gece: Mea culpa, Csinibaba. De azért nézd meg a cslcs-t :)

Hódos Hajnalka 2012.02.22. 09:56:43

@Mazlee: kivettem a kommentedet, azért, mert nem akartam, hogy kezdete legyen egy olyan dolognak, amit nem akarok.
nem azért vettem ki, mert mások hüledeztek.
úgyhogy a mártírom óbégatást a barikád tetején be lehet fejezni, mert kezdem baszottul unni.
ha még mindig nem érted, elmagyarázom még egyszer, szívesen.

Mazlee 2012.02.22. 10:00:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

megértettem már az elején is, hiszen láthatod, változtattam.

óbégatás meg nem volt.

Hódos Hajnalka 2012.02.22. 10:03:44

@Mazlee: hála istennek, akkor főzök egy kávét.

Tjuca 2012.02.22. 10:17:21

@Mazlee: hát pont ez a gond. nem a formával van gond, hanem a tartalommal.

Zsoofka 2012.02.22. 10:17:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Látom megint az óvónéni szerepre kárhoztattak.... :) Egészségedre a kávét! Megyek iszom egyet én is.
Van valakinek onlánya? Volt egyáltalán?

hha96 (törölt) 2012.02.22. 10:20:32

@mokamini: Volt valami, bele is néztem, csak mindenki óbégatott, akkora hangzavar volt amit szervezetem éjfél után nem tudott befogadni. Így shut down lett a vége.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 10:20:47

@Tjuca: attól h más szavakkal írja le még ugyanúgy nem pc-k a hozzászólásai... no comment az ilyet nem komázom

Tjuca 2012.02.22. 10:21:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne felejtsd el a páleszt mellé. :-P jobb, mint a cataflam. :-D

Zsoofka 2012.02.22. 10:24:44

@hha96:
sejtem, mert már előző éjszaka is hasonló volt, egy csomó embör csak kereste a helyét... látszik, hogy csak statisztának küldték be őket, kivéve, akiket a vágóhídra (Vera, Roni, Cris...) - na azok meg búvalbaszottak.... :)
Szóval ezek szerint nem lett jobb....

Zsoofka 2012.02.22. 10:26:10

@hha96:
sejtem, mert már előző éjszaka is hasonló volt, egy csomó embör csak kereste a helyét... látszik, hogy csak statisztának küldték be őket, kivéve, akiket a vágóhídra (Vera, Roni, Cris...) - na azok meg búvalbaszottak.... :)
Szóval ezek szerint nem lett jobb....

Zsoofka 2012.02.22. 10:29:32

onlány híjján nézem a bv-t.... egy kicsit túllőtték Ani haját :)

Mazlee 2012.02.22. 10:38:04

@Tjuca: még mindig ezen rágódtok? ez egy tök objektív állítás. csak az tesz mögé plusz tartalmat aki direkt generálni akarja a feszkót.

mengelézés, tujázás, ribizligizizés és még ki tudja milyen jelzők repkednek. azokba is ugyanugy bele lehet kötni.

inkább a műsorról beszélgessetek mint ilyen butaságról.

Zsoofka 2012.02.22. 10:38:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ezek szerint nemcsak nekem b.szakodik az oldal :) te is dupláztál :)

hha96 (törölt) 2012.02.22. 10:39:09

@lac64: Köszi! 41 perc, hát nem sok mindent hagytak a népnek...

Zsoofka 2012.02.22. 10:40:16

@lac64:
köszi! hálám üldözni fog :) a bv-nek már vége és tök uncsi volt :)

Zsoofka 2012.02.22. 10:42:20

@hha96:
ne légy telhetetlen :)
íme a konfliktus forrása: ati már a 22. másodpercben eszi shadi selyemsonkáját :)))) gyanítom, hogy ennél izgisebb rész nem is lesz benne.... nagyon lazák így a végére a szerkik :(

lac64 2012.02.22. 10:50:11

@mokamini: Szerintem emiatt sem fogod lerágni a körmödet. :)

Zsoofka 2012.02.22. 10:50:51

attila milyen jól elvan verával.... valaki írta tegnap, hogy rokonlelkek, azonos a villábamenésük motivációja, maximálisan igazat adok neki :)

Mazlee 2012.02.22. 10:51:21

egyébként amennyire nem tetszett az ötlet annál inkább jót mulattam a régieken.

Peti nagyon jól játszott krisszel.

viszont gergő, sádi, dya, mari csak a levegőt szívta el a többiek elől.

Zsoofka 2012.02.22. 10:54:42

@Mazlee:
peti tuti forgatókönyv alapján játszik, de még így is gusztustalannak tartom. pedig benn tetszett a játéka, meg a kiszólásai....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 10:55:28

@mokamini: jó reggelt Mincike :D
@lac64: köszi én is belenézek
@Tjuca: hallod-e még meg van mondva miről beszélgessünk nem semmi ez a nagy mellény egyeseken...

Mazlee 2012.02.22. 10:57:32

@mokamini: persze hogy gusztustalan, de külső szemlélőként nekem inkább tanulságos és szórakoztató.

és ha igaz akkor ez egy pozitív lökés azoknak aki azt hiszik hogy csak a szépfiúk érvényesülhetnek a csajoknál.

Zsoofka 2012.02.22. 10:58:14

@Mazlee:
ati be is szólt marinak: te csak jössz-méssz itt.... :) fura valami vagy te :)

Mazlee 2012.02.22. 10:58:23

@jadebulgari: kezdesz szánalmas lenni. ne erőltesd már ennyire az igazságod.

Mazlee 2012.02.22. 10:59:06

@mokamini: attól a játékostól még most is kiráz a hideg.

Zsoofka 2012.02.22. 10:59:10

az viszont nagyon teccik, hogy ati leszállt kingáról és nem nyűglőnek....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 10:59:26

@mokamini: megmondanád a kis embernek aki még nem nőtt bele a nagymellénybe hogy előbb nőjön fel ja és ne szóljon hozzám, köszi drágám :)

Zsoofka 2012.02.22. 11:01:54

@jadebulgari:
:)
mindjárt jön az óvónéni és szétosztja a lapátokat :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 11:01:59

@mokamini: eltűnt a hsz-m na átadnád a rasszisztának hogy ne szóljon hozzám? megköszönném, puszi

Zsoofka 2012.02.22. 11:04:26

@jadebulgari:
én már tegnap majdnem bajbakerültem miatta, mert lecsaptam egy labdáját :) szóval most csak az elefántok (villalakó) szexuális viszonyiról beszélgetünk :)

Tjuca 2012.02.22. 11:04:27

@Mazlee: én nem vagyok sem az anyukád, sem az óvónénid. ha az lennék, nem írnál olyasmiket, amiket.

"mengelézés, azokba is ugyanugy bele lehet kötni."
bele is kötöttem. pláne, hogy szinonim fogalmak, már, ha érted miről beszélek. hajni elég világosan leírta, hogy nem a szavakkal van a gond, hanem ami mögötte van. látom nem akarod érteni...

Tjuca 2012.02.22. 11:08:27

orrjóslás: ha sherit viszi, visszamegy, ha attilát, akkor attila győz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 11:12:53

@Tjuca: pont most tartok ott az onlányban h. erről beszél Fecó, Seri v Ati... mégis ha tutira akar menni inkább Seri sztem

fény az éjszakában 2012.02.22. 11:20:17

@jadebulgari: @Tjuca:

Fecó senkivel szemben nem megy vissza. De ha férfiasan akar elvérezni, akkor vigye Attilát.

Van onlány link? kiraknátok?

Mazlee 2012.02.22. 11:21:30

@jadebulgari: sértegetéssel magadat járatod le mint VVVera :) de kivánságod számomra parancs. hozzád többet nem szólok mert még a végén letompul az agyam.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 11:22:41

@Mazlee: kisgyerek szakadjál le rólam most szólok utoljára köszi

Mazlee 2012.02.22. 11:23:13

@Tjuca: és Hajni meg is értette a válaszom. tedd te is ha lehet.

Hódos Hajnalka 2012.02.22. 11:24:34

fejezzétek már be, lécci.

Mazlee 2012.02.22. 11:25:19

@mokamini: azért volt még ott 3asban fetrengés :) azt spec nem értettem.

Mazlee 2012.02.22. 11:27:15

@mokamini: azért tegnap volt egy 3as fetrengés. azt spec nem értettem.

Zsoofka 2012.02.22. 11:28:10

OFFFFF! Előre is bocs!
Pizzalapot akarok sütni, tudna nekem valaki küldeni egy megbízható finomat priviben! A neten 100 fajta van 1000féle elkészítési móddal :)

MagasMacska 2012.02.22. 11:28:58

"Nem kellett ugyanis sokat a várnia a következő megjegyzésre, ami hatalmas vitához vezetett. A botrányt Péter (34) robbantotta ki megjegyzésével, a villa pedig egy csapásra piactérré változott, ugyanis mindenki egyszerre mondta a magáét. Veronika (21) megsértődött azon, hogy Cristofel (19) kiállt Vera mellett, Péter azon, hogy Attila Verát védte, Shadi (23) természetesen szintén Vera mellé állt, ahogy Fecó (28) is."

Szóval ezért volt 40 perc az online...

Mazlee 2012.02.22. 11:29:44

@mokamini: nosalty-n nézted már? mi onnan szoktuk

Zsoofka 2012.02.22. 11:30:04

@Mazlee:
Én se :)
De Ati nagyságrendekkel jobban viseli Kingát, mint gondoltam. egyértelműen nem ott folytatják, ahol abbahagyták. És tetszik, ahogy ati a riportban nyilatkozott kingáról, hogy érzi, hogy más, mint volt vele, simán lejött neki, hogy nem ő a kedvenc - és nem koslat utána, ami meg a főjó. :)

nosce 2012.02.22. 11:30:34

@anica inkognitóban:
"az a leggázabb, amikor egy kis pöcs nagy f@sz akar lenni...:DDDDD"

ha kis pöcs, akkor legyen legalább egy bazi nagy terepjárója, azzal lehet hasítani a Balaton jegén :)

Zsoofka 2012.02.22. 11:31:52

@Mazlee:
az a baj, hogy minden ilyen oldalon van vagy 100, gondoltam jó lenne egy megbízható, de ha nem lesz bevált családi recept, akkor bökök egyet valamelyikre.
De tényleg bocs, nem akarom szétoffolni a blogot!

Mazlee 2012.02.22. 11:33:04

@mokamini: ati nagyon átment empatikus barátkozósba. ha tényleg készült a játékra akkor lehet ez az újabb "szerep" hogy mostmár nem a genyó, öfibekerülős taktika kell hanem a jófiús.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.22. 11:34:28

@nosce: szerinted az túlkompenzálás?? ááááá.....:DDDD

Zsoofka 2012.02.22. 11:35:53

@Mazlee:
Nekem ez simán belefér ati játékába. Ezért különb mint péter: már nincs vera játékban, minek alázza tovább. ő nyert ellene egy párbajt és tud szépen nyerni. Péter meg még mindig rugdossa verát, tudom, forgatókönyv miatt, de akkor is gusztustalan, meg eszter is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 11:37:21

@nosce: eszembe jutott, hogy miből feltételezed, hogy kicsi van neki? Lehet, h óriási, és még mellé van egy hummerja is:)

Zsoofka 2012.02.22. 11:39:19

@jadebulgari:
tudom, béna vagyok, de hol a fenében tudom megnézni az üziket?

Mazlee 2012.02.22. 11:39:49

@mokamini: azért az szép volt atitól a párbajon hogy viszont látásra :D

Zsoofka 2012.02.22. 11:40:56

Megtalálatm őket :) Köszönöm mindenkinek!

Zsoofka 2012.02.22. 11:41:58

@Mazlee:
Erre írta itt valaki, hogy majd máskor nem viccel ilyenekkel, ha meglássa Verát másnap az ajtóban, ahogy tódul befele :)

nosce 2012.02.22. 11:42:41

@MagasMacska:
"
Szóval ezért volt 40 perc az online..."

na és akkor mi van ha leadják onlányban? megmondom, az h legalább 10%-kal növelik az esti öfi nézettségét az erről szóló napközben felszopó cikkek, hülyék mint a segg....
szar volt a válogatás, szar volt a szerkesztés, szar volt a moderálás, ezért bukás a vv5. Mert ha a vv5 nézettségéből levonjuk a 10%-t ami nézettsége akkor is van ha semmi nem megy a csatornán, mondjuk bünti miatt kikapcsolják, akkor egyértemű bukás ez a széria, Atti mentette meg úgy ahogy ha nem ilyen kitartó meg vitalitású akkor talán idő alőtt be kell fejezni a cuccost, és akkor a kínálkozó jó lehetőséget is így elbasszák...idióták...

gonoszkiralylany 2012.02.22. 11:43:18

volt valami érdekes az online-ban?

Mazlee 2012.02.22. 11:43:47

@mokamini: a vera kiesésekor a bv-ben olyan undorran mondta vera hogy ő nem szivesen megy vissza aztán elsőnek rohant be mintha ingyen vibrátor osztogatás lett volna :)

nosce 2012.02.22. 11:44:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

persze, az is lehet h akkora fasza van h csak egy hummerbe fér bele :)

nosce 2012.02.22. 11:45:32

@gonoszkiralylany:
"volt valami érdekes az online-ban?"

volt, csak nem mutatták :)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 11:45:48

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/02/22/vv_seherezade_anyjat_mindenki_otthagyta_a_valo_vilag_miatt/

Szakadok:)
"a legkomolyabb csalódás pedig az volt, amikor arról szereztem tudomást, hogy a barátaink a bokszmeccsen Kingának szurkoltak."
ditti barátai jó arcok:)

Zsoofka 2012.02.22. 11:47:30

@lac64: @jadebulgari:
Hihihihi! Ez tuti jó recept lesz! Egy féldeci víz és egy evőkanál olaj eltéréssel ugyanazt küldtétek!
Még egyszer csók érte :)

MagasMacska 2012.02.22. 11:48:33

@Mazlee: Igen, ezen én is jót vigyorogtam. Előtte este sírva mondogatta, hogy az nem ér, hogy nem ő nyeri meg, mert ő mindent odatett, az nem ér, hogy ő kiesik, érted, nem ér!! Másnap: ő már belefáradt, alig várta, hogy ne kelljen visszamenni, ő már undorodik az egésztől... Hát igen, savanyú a szőlő...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 11:49:12

@nosce: most ismét bólogatok:) Én cizelláltabban fogalmaztam volna, meg persze csipkés kesztyű is van rajtam:P

A kamionosoknak még nagyobb van?:)

@lac64: nekem is plííííííííízzzz:)

Zsoofka 2012.02.22. 11:50:41

@nosce:
jogos.
biztos sok jelentet újra kellett forgatni, mert peti nem jól játszotta a gaz csábítót, kris a féltékeny atomtudóst, roni a szende szüzet .... :)
és seri is csak hatodjára volt hajlandó megtépni kinga fürtjeit :)

fran7 2012.02.22. 11:51:34

@foxglove: A végén kiderül, hogy abban a családban is Seri a normális egyedül, gogotáncos, WAP és kitartott mivolta ellenére.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 11:53:32

Ditti Ditti néven született? V kb úgy, mint a lánya?:P

Mazlee 2012.02.22. 11:54:01

@MagasMacska: mondjuk teljesen egyértelmű hogy az esetleges unalmas utolsó hetet akarták feldobni, de azért csak járt a fejemben hogy nem arról volt szó hogy kinti infót nem lehet bevinni? erre vera eldumálja a dolgot ami tuti befojásolja a még bent játszókat.

és mi lett volna ha - persze lehetetlen - fecó nem mondja el a többieknek és csak ő tudja?

Zsoofka 2012.02.22. 11:54:07

@fran7:
hááát néha nem tudom eldönteni ditti nem árt e többet, mint hasnyál..... :)

Zsoofka 2012.02.22. 11:55:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: talán Edit? egyszer mondták a bv-ben, de elsikkadt ez a fontos infó :)

MagasMacska 2012.02.22. 11:57:49

@Mazlee: Kizárt, hogy ennyi ember közül egy se kottyantsa el. Nem véletlen, hogy Vera Fecónak gyónt, így nem külső infónak számít, mégis azonnal kiderült.

foxglove (törölt) 2012.02.22. 11:58:12

@fran7: pár év és ugyanolyan lesz, mint az anyukája. persze magyarázhatjuk, hogy minden eddigi lépésére az anyuka kényszerítette pisztollyal.

fran7 2012.02.22. 12:06:25

@foxglove: Én ezt pont fordítva gondolom, ha Dittin múlt volna nemcsak gogotáncos lesz a lányból, nem ragadt volna le az egy Claudionál. Serinél ez a fajta viselkedés valamiféle konzervatív forradalom, ellenállás is lehetett egy ilyen édesanya mellett. Persze mindez feltevés és hipotézis.

kamarti 2012.02.22. 12:07:43

@lac64: nézd meg a VV oldalon Csabi kisfilmjének a címét: Csaba pálfordulása. Ha Attira rak (akinek szinte kötelező lett volna Fecót vinnie, de vihette volna Serit is, mert nyitva hagyta magának ezt a kaput, ha meg Csabit viszi, akkor előrehozott döntő), nem ez lenne a cím, illetve a ráaggatott szerep. Szóval nem csak Fecónak jött rosszul a Serire rakott jele. Főleg így, hogy ezerrel épül Atti jóságszobra.

az onlájnt köszi!

Hurri Kán 2012.02.22. 12:08:58

@Mazlee:
Ennél jobban? el ne felejts levegőt venni, vigyázz.

kamarti 2012.02.22. 12:10:29

@foxglove: na, SzuperDitti tovább vágja a fát a lánya alatt. rendíthetetlen a szegény ostobenkó....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 12:19:22

Majd jövök, főzni is kell:)

@jadebulgari: igyekszem válaszolni:)

Mazlee 2012.02.22. 12:27:29

@gyvy: most aztán jól megmondtad :)

gratulálok :)

Mazlee 2012.02.22. 12:31:28

@gyvy: végre lecsitult a hülyeség erre egy újabb nethuszár lépett a színre? nemár!

inkább vihorásszatok tovább a homokozóban.

és legyen kicsit több eszed neked is. Hajni kérte hogy hagyjuk abba. Szerintem elég érthető volt. Nem szeretnék ilyen idióta beszólogatások miatt a Balta céltáblája lenni.

Hurri Kán 2012.02.22. 12:36:42

@Mazlee:
Figyi, mindjárt kész az ebédem, utána kávézom, akkor lesz tíz percem, hogy sajnáljalak, aztán csinálom tovább a dolgom.

Mazlee 2012.02.22. 12:36:53

@MagasMacska: ezért mondtam hogy biztos hogy a feszkókeltés és az érdeklődés fenntartása volt a cél.

lehet azt gondolták ati majd ezen nagy parádét csap. ez nem jött be.

Mazlee 2012.02.22. 12:37:54

@gyvy: engem ugyan ne csak ne fárassz a butaságoddal. épp elég volt a másikból is.

Ormi 2012.02.22. 12:40:48

@gyvy:
Nethuszár...Ez jó. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 12:42:24

@Mazlee: tudod kit butázzál meg hülyézzél te itt
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: vállalom ha kivágsz de ezt most már kikérem magamnak

Hurri Kán 2012.02.22. 12:46:20

@Ormi:
Ugye? Minnyár fel is pattanok a világhá-lóra, aztán száguldozok rajta fel s alá. :)

Mazlee 2012.02.22. 12:47:27

@jadebulgari: megkértél hogy ne szóljak hozzád de akkor hagyjál már békén! szóltam én hozzád? nem. ne sározz már be az isten szerelmére

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 12:49:48

@Mazlee: nem én sározlak te hülyézel másokat le és azért álljon már meg a menet hogy még te kéred ki

lac64 2012.02.22. 12:52:38

@kamarti: Lehet, hogy rosszul jött neki, de én nem is ezt vitattam. Én azt próbáltam leírni, hogy van abban logika, ahogy döntött, és szerintem ez a döntés nem is Fecó ellen irányult.
Az RTL címadásai meg szokás szerint manipulatívak. Ennek a videónak lehetett volna ezzel az erővel az Attila pálfordulása címet is adni :)

Mazlee 2012.02.22. 12:54:33

@jadebulgari: én nem hülyéztem le és butáztam le senkit.

próbáld meg újra értelmezni amiket írtam és azután gondolkozz el azon miket írsz.

és most én kérlek. hagyj békén.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 12:55:44

@Mazlee: hú nagyon nagy fogalmi zavarokban szenvedsz te

kamarti 2012.02.22. 13:04:26

@lac64: naja, csakhogy Attilától ez pozitív. tőle az Atti felé fordulás meg negatív. én is el tudok képzelni többféle motivációt is a jelrakásra, de persze ődolguk, meglátjuk, mi lesz

lac64 2012.02.22. 13:10:50

@kamarti: Negatív? Ne viccelj, Attit lassan szentté avatják, hiszen Verával is milyen rendes volt :)

Zsoofka 2012.02.22. 13:17:04

@kamarti:
épp a múltkori bv után (amikor ditti meg angi játszott iq-párbajt) írtam, hogy ezek mindent megtesznek, hogy a saját családtagjuk játékát megnehezítsék.
Akkor már jobb A-nak, aki az elején kitalálta a magányos farka szerepet és így legalább nem tesznek alá :) persze azért Imi-testvért csak megtalálta valamelyik média :)

fény az éjszakában 2012.02.22. 13:28:16

@jadebulgari:

Lehet igazad van, ha megmozdul érte a közössége, de ha nem mozdul meg, akkor, de azt nem tudhatjuk, mindenesetre vigye attilát, nekem az is nagy poén volna, ha atti esne ki, bár erre most nem látok esélyt, nagyon elszántnak tűnnek a hívei.

Engem a történetből egyedül seherezádé érdekel, csaba összességében nagyon lejáratta magát nálam a jelrakásaival és kihívásaival és emberi választásaival és ki-nem-állásaival a villában, hiába első látásra szimpatikus csaba, de nagyon bizonytalanul érezném magam mellette.

Attilával szemben legalább ki lehet állni, lehet tudni hol az ellen, meg lehet küzdeni vele, csabának pedig se íze, se bűze, szerelme kinga pedig kifejezetten ellenszenves.

kamarti 2012.02.22. 13:32:19

@lac64: valamit félreértettél: Atti pillangóvá válását én is írtam, Csabitól viszont negatív az Atti felé fordulás, mert a jóbarátjától (Fecótól) fordul el. legalábbis ezt sugallják már mióta

@mokamini: nemhogy nem tesznek alá, hanem amikor kell (így a vége felé), ők is beszállnak a pozitív imidzs-építésbe. Nem véletlenül, Kozmix Lala még idézte is, milyen utasítást kapott Attitól, mit mondjon a sajtónak...

Zsoofka 2012.02.22. 13:45:36

@kamarti:
Nemcsak sugallják. Vmelyik hülye feladatban feltették neki a kérdést: ki neki a szimpatikusabb és nem felelt. Mismásolt :) Szerintem elege van Fecóból. Unja. Ő is, én is :)

lac64 2012.02.22. 13:46:20

@kamarti: Nekem a Fecótól elfordulás tipikusan a tyúk, vagy a tojás esete.
Fecó elkezdett bandázni Verával, sülve főve együtt voltak, gyakorlatilag hanyagolta Csabát, legalábbis a korábbiakhoz képest. Emiatt Csaba is keresett új társakat, először Kingával töltött sokkal több időt, hiszen annak Attis ideje felszabadult, aztán Kinga kiesése után Attilával.
Egyébként ha belegondolsz, kivel tudott volna beszélgetni Csaba azon a héten, amikor Kinga már kiesett, Vera meg még bent volt, hiszen Fecó ki sem bújt Vera fenekéből. Még egy dolog: Fecót nem nagyon lehetett hallani, ahogy fékezni próbálná Vera Csaba ellen irányuló támadásait, márpedig, ha nekem csinálná egy barátom a másik barátommal szemben, akkor biztos ezt tenném.

fény az éjszakában 2012.02.22. 13:52:47

@jadebulgari:

Ignoráld szerintem a "mázlistát". Nem éri meg felbosszantani magad. Bízd a Baltásra mit töröl tőle, mert végül is a Baltás a felelős, ha valami kinn marad, amiért megbüntethetik a blogot.

Szép napot!

kamarti 2012.02.22. 14:13:18

@mokamini: Vera kérdése volt, és válaszolt, normálisan. Előtte a Valentájn estén mondta el, mit gondol a Fecó barátságról stb.
számtalanszor beszélt erről magától is, feladatban is, sőt, Fecó a Vera levelére elmondta, ő mit gondol erről - csak ezek mind kimaradtak az öfikből valamiért...

nosce 2012.02.22. 14:16:21

@fény az éjszakában:
"Bízd a Baltásra mit töröl tőle, mert végül is a Baltás a felelős, ha valami kinn marad, amiért megbüntethetik a blogot."

gondolom már fel is nyomtad, nem hiába Vera volt a kedvenced :)

kamarti 2012.02.22. 14:20:53

@lac64: Fecó rajongó típus, Vera nem tudta megrendíteni a barátságát, sőt, szeretetét Csabi iránt. Ezt elmondta, többször is. Hogy Verával szemben nem vállalta fel ezt konfliktusként - hát tudjuk, hogy konfliktuskerülő és láttuk Verát harcolni, ugye...

Az, hogy változik egy kapcsolat, sztem tök normális, főleg úgy, hogy nem is ismerték egymást, amikor "barátok" lettek. Még azt is aláírom, hogy Csabinak Fecó nem szellemi partner.
Én nem látok kivetnivalót egyikük viselkedésében sem.
Az, hogy Csabi ezeket az érzéseit, gondolatait elmondja, tök normális, és muszáj is volt neki beszélni erről (feladat, kérdés is volt erre kihegyezve, nyilván nem véletlenül). Az én bajom az ebből "párfordulást" kreáló retekkel, meg a feketén-fehéren gondolkodó és ítélő nézőkkel van.

Ja, és Kinga legalább annyit ártott ennek a kapcsolatnak szerintem (és ezzel közvetve mindkét barátjának), mint Vera vagy Atti...

Zsoofka 2012.02.22. 14:22:40

@kamarti:
Kinga sok-sok ember kapcsolatának ártott a villában. Igazi energiavámpír, önző lény

elnö_kúr 2012.02.22. 14:23:10

@fény az éjszakában: Na, ebben a témában már csak a te állásfoglalásod hiányzott!

Hódos Hajnalka 2012.02.22. 14:26:24

@fény az éjszakában: mi van?! na jó, most lett tele a faszom.
az hagyján, hogy én vagyok az oka, hogy ideszabadulnak olyanok, akik egyesek szemét csípik és engem próbáltak meg felelőssé tenni azért, mert én leírtam egy jelzőt kb. négy hónappal ezelőtt, de ez már mindennek a teteje.
nem mintha félnék, de a velem való példálózást meg takarózást lehet egy életre elfelejteni, és ha még egy kibaszott kurva szót meghallok, a mai és az összes többi posztnál lezárom a kommentelést a picsába.

kamarti 2012.02.22. 14:28:50

@lac64: ja, és még valami: Atti igyekszik úgy beállítani a dolgot (és a retek ebben partner), mintha Csabi kapcsolatait alapvetően Fecó határozta volna meg a villában, később meg a Fecó-Vera barátság.
hát ez nagyon nem így volt azért.

és akkor ehhez jött még Vera, aki meg arról győzködte a búcsúvacsiján Fecót, hogy tulképpen Fecónak is nagy szüksége volt rá már az elején, mert Csabi elfordult tőle a Veronikás párbaj alatt - ez sem állja meg a helyét.
volt is valamelyik öfiben egy szép párhuzamos vágás, amiben Atti Csabit, Vera meg Fecót győzködte.... biztos mindkettő önzetlenül, szívjóságból

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 14:29:35

@lac64: Ez igaz, Fecó dobta mindig a nagy barátait, akik aztán még 1 jó ideig próbáltak visszaférkőzni a kegyeibe. Így járt Atti + Kinga is.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 14:35:58

@kamarti: A Verás dolog teljesen egyértelmű, Atti viszont sztem arra tör, h Csabi azt ismerje be, h ő is uolyan taktikus, mint Atti, és ez a jó-rossz szembenállás is csak taktika volt a részéről.

genevieve 2012.02.22. 14:39:47

@MolnarErik: az, hogy valaki taktikus egy dolog...a jó és rossz oldal meg egy másik...
taktikázni minden oldalon lehet:-)

a jó és rossz oldalt szerintem nem csabi találta ki:-)

kamarti 2012.02.22. 14:43:56

@MolnarErik: és ezzel együtt a Fecó barátság is, persze. Én átlátok Attin :), Csabiban nem vagyok biztos.
Kinga azzal próbált visszaférkőzni Fecó kegyeibe, hogy kikezdte és kétségbe vonta a barátságát és az őszinteségét?

@mokamini: Az a lány nem csak önző volt, hanem rendszeresen fúrt is mindenkit, és mindig magából indult ki - ezért nem bízott senkiben, ő maga mondta, hogy Csabiban is csak a legvégén, miután többször kihallgatta (!), mit mond róla a háta mögött....

kamarti 2012.02.22. 14:45:28

@genevieve: bizony nem, ezt meg is beszélték Attival, és ez (véletlenül :)) még az öfiben is benne volt

Tjuca 2012.02.22. 15:04:04

@genevieve: tudod az úgy van, hogy jó az jó. a rossz meg csalafinta, mert használja az eszét. ha jó csalafinta, akkor má' nem jó. az ész és a jóság eleve kizárják egymást. érted? nem érted?

ha érted, akkor nem vagy jó. ha nem érted, akkor jó neked.

érted?
érted...

nagy legyintés.

:-P

8->

genevieve 2012.02.22. 15:04:48

@Tjuca: :-)))))))

vágom a témát:-)

genevieve 2012.02.22. 15:05:59

el sem hiszem, hogy pár nap és vége az egésznek:-)

genevieve 2012.02.22. 15:10:26

holnap már kiválasztás, pénteken párbaj?

na legalább megúszunk egy kampányolási időszakot...(remélem)

Mazlee 2012.02.22. 15:11:00

@genevieve: és a tehetségkutató után jön a vv6? :)

Spéter46 2012.02.22. 15:11:19

A tegnapi nap vitathatatlanul Balázsé volt egyrészről, hogy a sivatagban a kulacsot nem bízná Fecóra, másrészről, hogy látja Fecó szemén, miszerint még mindig azon gondolkodik, hogy került mennyi ember a villába.
Majdnem összeszartam magam a röhögéstől!!!

foxglove (törölt) 2012.02.22. 15:12:53

nekem tetszik, hogy így a legvégére kicsit kiegyenlítődtek a szerepek... ati megmutatta, hogy tud jó arc lenni, csabi meg azt, hogy ő sem esett a feje lágyára... szép játék volt mindkét fél részéről!

kamarti 2012.02.22. 15:16:46

@Spéter46: ami azt illeti, én Balázsra nem bíznék kulacsot a sivatagban...
ócska és uncsi Fecón poénkodni, nála még a lenézett szexmunkás, Szandál is összetettebben és emberségesebben képes gondolkodni és nyilatkozni pl. Fecóról

MagasMacska 2012.02.22. 15:25:28

@Spéter46: Jó neked. Én sajnos taplónak találtam, és nem igazán tudtam vidámkodni rajta.

nathalie 2012.02.22. 15:28:08

Most tudtam meg, hogy Fecó lett a kiválasztott.csudiszupijó. remélem kiesik

veryti 2012.02.22. 15:30:36

MR2-őn épp Tankcsapda szól.
Szegény Ati azt sem tudja, hogy mire kijön a villából már a Tankcsapda sem a régi :)

TapOut 2012.02.22. 15:30:42

@kamarti: like!
Fecóra elöbb bíznám a kulacsot, mint mondjuk Balira, akit nyilván csupán tehetsége és egyenes jelleme juttatott oda, ahol van.

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 15:34:07

Tegnap 5 percre belenéztem vesztemre ebbe a ...-ba, és megdöbbenve láttam a Roni-Peti-Chris szappanoperázást.
Ezek meg mi a jó istent csinálak 3-an???:)))
Mondjuk megérdemlik egymást, ezzel a gondolattal kapcsoltam el.
3 zsák meg a fóttya.:D
1. A DonHujan, akinek lecsapja a kezéről a csaját egy ducitörpe
2. Az Aranka, aki nem tud dönteni egy DonHujan és egy manipuláló törpe között
3. Egy manipuláló törpe, akinek csak a más csaja jó, abból is csak olyan, aki nem tudja eldönteni, hogy ki kell neki.

:)))))))) Ne kő ide Teresa, meg Isaura, van itten Veronika!:D:D:D

nathalie 2012.02.22. 15:35:59

@Lotyóbridzsida:
nem értem. most akkor ő meg peti? vagy ő meg cristofel vagy ki kivel? mi történt tegnap? nem láttam :(

veryti 2012.02.22. 15:37:39

@Lotyóbridzsida: És még csak most jön Eszter terhességi tesztje:
valovilag.hu/video/159497

veryti 2012.02.22. 15:45:18

Milyen fordulat jöhet még?
Vili bácsi a legközelebbi BK-ban nem a Camponára mászik fel, hanem bemászik a villába? :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 15:46:54

@genevieve: Hanem Fecó?
Egyébként a randijukon ezt már úgyis beismerte Csabi, mondta, h mikor látta, h ez a jó vs. rossz már túl lett lihegve, leszállt a témáról.

TapOut 2012.02.22. 15:47:26

@Lotyóbridzsida: ez az egész PVC szerelmi háromszög egy hatalmas kamunak tűnik :-)
@MolnarErik: ez valóban megnyugtató.

nathalie 2012.02.22. 15:48:08

@veryti:
atyaisten, ez de szánalmas. Ezt valaki beveszi, hogy neki PONT száz kamera előtt kell ráhugyozni a tesztre, hogy megtudja, hogy terhes-e? egy nap után. és ki a haláltól lenne terhes? és kit érdekel?
még jó hogy nem vittek be egy nőgyógyászt és ott mindenki előtt vizsgálta volna meg. bár ami késik nem múlik. EZ az idióta seri meg hogy "izgul". na ez felháborítóan szar forgatókönyv volt. ennél többet várnék.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 15:49:22

@veryti: Á ilyen nem lesz, mert ez túl kreatív ötlet :)
Egyébként helyesen: "Mi vár még?"

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 15:51:54

@veryti:

Roni és Eszter egyszerre fognak szülni kis gonosz manópalántákat???:D:D:D

foxglove (törölt) 2012.02.22. 15:52:18

@nathalie: ez de szar baszki. seri úgy izgul, hogy előtte belenéz a kamerába a biztonság kedvéért, hogy veszi-e.
eszter meg basszus... no comment, undorító.
"azt hittem, jön a kiseszti" áááááá

hha96 (törölt) 2012.02.22. 15:52:49

Fecó jól kitaktikázta magát, már ha ezt lehet taktikának nevezni: Sehi ellen semmi esélye, Attila ellen abszolút semmi (őt kell, ha nem akar segget a szájából), Csaba ellen főleg abszolút semmi.
Terhesteszt után mi jöhet még? Hüvelygomba? Lábgomba? Vizenyő?

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 15:55:43

@nathalie:

valaki számolja már ki, hogy biológiailag lehetséges-e, hogy 2,5 hét alatt amióta kint van lehetséges-e, hogy teherbe essen, HA a kintlétének első éjszakáján azonnal megkettyintette valaki...:))))

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 15:57:40

@hha96:

szerintem fecónak csak rohadt nagy szerencséje volt, hogy nem bökte senki szemét hamarabb. kb ezért van még bent, nem taktikából.:)

bigél 2012.02.22. 16:00:23

@Lotyóbridzsida: simán megeshetett, hogy Eszti megesett :)

nathalie 2012.02.22. 16:01:20

@Lotyóbridzsida:
ne legyenek illúzióink. esztert tuti valaki lekúrta már az első este. Hiszen ő egy független, magabiztos nő, aki szexuálisan aktív és vannak teljesen természetes emberi szükségletei, amit nem fél kimutatni és elmondani (lehet nem pontosan idéztem).

@foxglove: várom, hogy AM.re mit osztott az RTL. Már beharangozták, hogy lesznek meglepetései..
Vera, eszti, Veronika, péter és Cris kipipálva.
Gergő gondolom megkéri csilla kezét, majd serit tanúnak. :D
Shadi is bent van?

nosce 2012.02.22. 16:02:43

@Lotyóbridzsida:
"Ne kő ide Teresa, meg Isaura, van itten Veronika!:D:D:D"

Hát az qrva jó volt amikor Cris kiállt fürdőgatyában az udvarra ordítani h SZERETLEK VERONIKAAAA utána pár perc múlva Petti elárulta neki h lekúrta Veronikát de persze ne vájkáljanak biológiailag az eseményekben :)
A Veronika valóságsó igazi exportcikk lehetne, Fecó játszhatná a plébánost akinek a megbotlott pornós meg Veronika is rendszeresen meggyón :), letarolnánk vele dél-amerikát :)

kamarti 2012.02.22. 16:04:15

@foxglove: sztem idáig nem is lehet csupán a szerencsének köszönhetően eljutni, kell hozzá stratégia (ész) vagy legalább jó ösztön

nathalie 2012.02.22. 16:04:48

@Lotyóbridzsida:
sztem meg senki nem merte kivinni, hogy nehogy rasszizmussal vagy akármivel meg legyen gyanúsítva. Vagy egyszer hozza szóba Fecó családját és az "szidod a családom???" rögtön be is következik.

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 16:05:19

@nathalie:

akkor biSZtos csak én vagyok ilyen rinyagép-maradi állat, hogy ha szerelmeskedem, védekezem is.:D

kamarti 2012.02.22. 16:05:53

@veryti: viszont van új gitárosuk már :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 16:06:48

@nathalie: Vagyis levezetendő a kiesés izgalmait, elugrott 1 swingerklubba :)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 16:08:35

@nathalie: azért remélem, volt annyi esze az rtlnek, hogy ne menjen le adásba olyan jelenet esztikéről, ahogy a nagy babavárás közben piál és cigizik:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 16:08:54

@nathalie: "Shadi is bent van?"
Nem vetted észre, h folyamatosan szivatja Attit a poénjaival?
Én se.

nathalie 2012.02.22. 16:09:09

@Lotyóbridzsida: biztos van abban valami izgalom, hogy swingerklubban minden vadidegen megdug és baszok a védekezésre (is). Hiába, élni tudni kell :D

nathalie 2012.02.22. 16:10:29

@foxglove:
lehet hogy az a terv, hogy most örömében hogy nem terhes, úgy bebaszik, hogy cristofel megdugja és valóban terhes lesz :D

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 16:11:03

@nathalie:

igen, tudtam, hogy én vagyok túl merev a témában...:D

kamarti 2012.02.22. 16:11:38

@veryti: ez a nő egyre szánalmasabb. vagy így harcol a kamarai tagságért? vagy ő i Petivel háromszögelt?

nosce 2012.02.22. 16:12:35

@nathalie:
"biztos van abban valami izgalom, hogy swingerklubban minden vadidegen megdug és baszok a védekezésre (is). Hiába, élni tudni kell :D"

ez az igazi adrenalin fokozó kockáztatás, nem a sziklafal mászás :)

az én rózsám vasutas 2012.02.22. 16:12:48

@Lotyóbridzsida: Eszter is védekezett, de Petti erősebb volt.

nosce 2012.02.22. 16:14:23

@nathalie:
"lehet hogy az a terv, hogy most örömében hogy nem terhes, úgy bebaszik, hogy cristofel megdugja és valóban terhes lesz :D"

Ha Cris megdugja akkor utána tutti h Petti is megdugja, ez 2 in 1 csomagban megy :)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 16:15:14

@nathalie: de akkor mi lesz majd az "eleget tanultam, most már bulizni akarok" projecttel?... kegyetlen az élet esztikével...

nosce 2012.02.22. 16:15:48

@Binbir gece:
"Eszter is védekezett, de Petti erősebb volt."

sztem Eszter nem védekezett, mert Petti védekezett.
Elszaladt :)

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 16:15:51

@nosce:

ja, a siklóernyőzés kutyaf.a ehhez képest.:D

foxglove (törölt) 2012.02.22. 16:16:10

a szilikoncsöcsről, ckm fotókról nem is beszélve:(

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 16:17:39

@Binbir gece:

valamijé nekem elég aggályos, hogy a petti az egyetlen alfahím a villán innen és túl...:D azért azt gondolnám, hogy egy friss VV celeblányt több szép fiú környékez meg, mint 1 db Petti...

Zsoofka 2012.02.22. 16:23:28

Ez az eszter-pisi de szánalom. Ha valakinek volt egy csepp kétsége affelől, hogy a roni-peti-cris nyűglődés nem forgatókönyv alapján megy, annak most végképp elszállt.....

beacska 2012.02.22. 16:24:35

@Lotyóbridzsida: Szépfiúból ott van neki Chris, nem véletlen, hogy az érvei, amik Peti mellett szóltak nem a külsőségekre vonatkoznak. Simán megértem, hogy egy csajnak kell, hogy felnézzen a kanjánra, és nem fizikailag...

szélfúttahaj 2012.02.22. 16:25:04

@kamarti: Na ez aggaszt engem is! Nemcsak ő lett az érzelmes lány a szívjóság Fecó, a szenvedélyes, már minden álarcot magára aggat a retekkel együtt. Minek húzzák-vonják ezt az utolsó pár napot. Nézni sem birom Attikát. Húzzon el,adják neki a nyereményt, oszt jónapot!

Zsoofka 2012.02.22. 16:25:16

@nosce:
@binbir:
lehet ez még fokozni?
Jók vagytok :)))))))))))) Vinnyogva röhögök, ahogy látom magam előtt,a hogy Eszti kergeti Törppetit :)

nosce 2012.02.22. 16:26:57

@Lotyóbridzsida:
"valamijé nekem elég aggályos, hogy a petti az egyetlen alfahím a villán innen és tú"

mijjjé? nem úgy van h a nők legfontosabb erogénzónája az agya ? Abban meg Petti elég erős :)

Lotyóbridzsida 2012.02.22. 16:31:59

@nosce:

úgy érted erősebb a többinél, aki bent van a villában?:D
mert hogy általában elég erős, az kicsit túlzás. aki a veronikákra bukik, az max a kukijában lehet erős, máshol nem nagyon.
nem tartom magam hülye/buta nőnek, és kifejezetten az okos, intelligens fiúkat kedvelem, de pettiben nem látok semmit a világon.

gonoszkiralylany 2012.02.22. 16:33:14

@nosce: nekem tényleg Peti az egyetlen fiú, aki bejön a villából, bár külsőre nem igazán :D

de ez az Eszter terhes sztori elképesztően bénán van előadva. egyszerűen nem így reagál erre egy nő, meg egy barátnő, ahogy ők Serivel.

veryti 2012.02.22. 16:39:02

Lehet, hogy már elkezdték a leépítéseket. Azért ilyen gyenge az utolsó hét. Vagy a dolgozók már tojnak az egészre...

foxglove (törölt) 2012.02.22. 16:46:22

mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy konfolják fel ezt a terhessztorit. ha szerencsénk van, Balázs lesz, és röhögőgörcsöt kap.

jooasszony 2012.02.22. 17:23:49

@foxglove: A jelenet annyira abszurd... valószínű, hogy a szereplők - meglehetősen sután - egy gyorsteszt szponzort kiszolgáló "titkos feladat" -ot oldanak meg.

nosce 2012.02.22. 17:35:12

@foxglove: @jooasszony:
Lehet h Eszti nem volt biztos benne vagy abban bízott, h végül Petti nem (csak) az ujját dugta be :)

vallatas 2012.02.22. 17:41:48

na legalább most mindenki láthatja, hogy ez forgatókönyv alapján megy javarészt.
az új lakók túl natúrban adták elő, ugyanis csak egy hetük van, így sietni kell, ezért nagyon feltűnő az alakításuk
:-) ha 1hónapra jöttek volna be, akkor jobban adagolható lett volna.

@veryti:
persze, kétszáz ember... ez nem foci meccs. [10 emberrel szerintem ennél nagyobb királyságot forgatnék.]

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.22. 17:46:00

Mondtam már, hogy szerintem Vera pornós karrierje azért nem indult be, mert rögtön az első videóján beSerizték a fejét? Pedig minden jól alakult, csak a végén rontotta el, amikor hagyta, hogy összekenjék azzal a Seriséggel... :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.22. 18:20:57

@MagasMacska: A sok gyíkarcú inkább nézne magába!

@foxglove: Ez a kampányolás még nem ok arra, hogy akárkit is elhagyjanak, elforduljanak tőle! Engem elszórakoztat Ditti működése a háttérműsorokban! Szórakoztató, csípem a buráját!

sandokan 2012.02.22. 18:59:55

@kamarti: "Én átlátok Attin :), Csabiban nem vagyok biztos."

Igen, ezt tudjuk. Pedig az elmúlt hónapokban túl sok sikerélményed nem volt, de a lelkesedés és a magabiztosság töretlen. Mindent bele.

sandokan 2012.02.22. 19:05:59

@nathalie: jó pár brazil klasszikust fogunk látni még így az utolsó héten.

még a múlt héten írtam, hogy attila egy héten belül két párbajjal és döntővel szinte reménytelen helyzetbe került.

de fecónak is csak akkor van esélye a döntőben, ha most serit hívja ki, mert egy fecó vs attila párbaj a győztest is hazavágja. bízzunk kingában és a forgatókönyvben.

2012.02.22. 19:14:45

@sandokan: Mit mondott Kingu? Adhatnak tanácsot?

MagasMacska 2012.02.22. 19:15:04

@nathalie: Lehet. Végtére is, mint mondta "no majd legközelebb".

csicserierika 2012.02.22. 19:16:33

@Peter_Cs: nézzed a fókuszt ! Neked való csemegék lesznek úgymint : Pandóra, sissy meg a többi idegesítő lény :)
Nekem is lesz egy kis Oki :)

MagasMacska 2012.02.22. 19:25:08

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Megint volt vagy 40 perc online, abban sem történt semmi, hát miről beszélgessünk?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.22. 19:41:25

@csicserierika: Köszi! Remélem Györgyusz is köztük lesz!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 19:59:01

@Peter_Cs: pedig kíváncsi lettem volna, h vele mi van, de ezek szerint Ő nem vetkőzött.

sogeking 2012.02.22. 20:03:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia :)

mi történt az onlájnon? semmi? :D

sogeking 2012.02.22. 20:06:30

@gyvy: hátha valaki még nem ismeri :)

Hurri Kán 2012.02.22. 20:07:57

@sogeking:
Sok itt az amnéziás, nem? :D

MagasMacska 2012.02.22. 20:09:47

@sogeking: Biztos sok minden, csak azt mind nem mutatták.

csicserierika 2012.02.22. 20:12:37

@Peter_Cs: és igen, volt Györgyusz is, meg Évi cica :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 20:17:48

@gyvy: ki amnéziás pl?:)

@csicserierika: jaaaaaaa, róla lemaradtam akkor:), most vissza is kell néznem:)

Talpig Jimmy 2012.02.22. 20:19:23

@csicserierika: lehet még könyvet (a tudod melyiket) kölcsönözni
tőled?

csicserierika 2012.02.22. 20:22:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: majd megkérjük petics-t, biztos belinkeli, ha kiteszik az oldalukra.@Peter_Cs: igaz ? :)

csicserierika 2012.02.22. 20:24:05

@Talpig Jimmy: ne kötekedGGyünk kérem, mert nem vezet az jóra :)
Most inkább lapítok, mint Veronka a Krisz-Peti párbeszéd alatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 20:30:46

@sogeking: de az is börtön, és még sok a kamera is, most így jó lesz nekem?:)

csicserierika 2012.02.22. 20:35:14

@Talpig Jimmy: dehogy tagadom, csak nem akarom kivenni a hő-és légnedvesség szabályozós tárlómból :)

avanivi/ 2012.02.22. 20:38:55

@sogeking: lassan meglesz a 140 mill.kattintás :))))

Zsoofka 2012.02.22. 20:42:57

jó estét!

nem bírom eldönteni, hogy a legyenönismill vagy az egypercésnyelsz reklámja idegesít e jobban az rtl-n....
mit fogok én nézni a jövő héten?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 20:44:32

@mokamini: azt nem tudom, de azt igen, hogy utána levő héten mit:D

@beacska: szió! Mi a véleményed eddig a hétről?:)

avanivi/ 2012.02.22. 20:45:59

@csicserierika: hozom vissza a régit, ha tudom:)))

csicserierika 2012.02.22. 20:47:44

@anivivi: az jó, mert így nem ismerlek meg :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 20:48:05

@mokamini: Éden Hotelt!:)

@sogeking: ne vigyorogj, állj elő a farbával:) Igen, v nem?:)

beacska 2012.02.22. 20:49:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :) tegnap itt volt az apu, úgy rágyógyult a tévére 21.00-22.00-ig, hogy le sem lehetett vakarni. Úgy nézte, a Péter-Veron-Christofel történetet, mintha az élete múlna rajta..:)))...mondtam, neki, hogy relaxáljon, de mindent látni és hallani akart :DDD

kamarti 2012.02.22. 20:49:10

@mokamini: hétfőn péel Kiss, kiss, bang, bang-et kellett volna nézni.... és én már a Dr. Csontot is nagyon várom

Zsoofka 2012.02.22. 20:50:15

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
ááááá
én nem láttam még viasatos sót, bár ha jól belegondolok ez előtt még másik vv-t se, szóval lehet belenézek. kíváncsi vagyok :) az is napi szinten van? ti szeretitek a műsorvezető csajt? engem kiráz tőle a hideg.....

avanivi/ 2012.02.22. 20:52:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Most bevitt a csőbe, mert megnyitottam, pedig már el tudom énekelni :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 20:55:14

@anivivi: sebaj, azt hiszem, h csak a végighallgatást számolja:D

@mokamini: nem Évát kell szeretni, hanem a közösséget:D Hétfőtől csütörtökig van, pénteken extra 18as karikával:)
El lehet rajta szórakozni:)

@beacska: és végül túlélte?:) Én már nagyon untam a sztorit, Krisztől kiráz a hideg...:D

beacska 2012.02.22. 20:58:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem már most ott izgul, hogy mi lesz a fejlemény ma este....:DDD...csak nehogy kiderüljön, hogy Péternek Eszter volt meg, nem Veron, mert szívinfarktusban meghal :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 21:00:38

@sogeking: ez nem igen, v nem:D

Persze, h igen, vagy persze, h nem?:D:D:D:D:D

@beacska: hűha, már izgulok, de nagyon:D Sőt, az is lehet, h Vivien volt meg....Valahogy:D Drukkolok, h túlélje:)

mocskosmacska 2012.02.22. 21:02:02

Szerintem eszter terhességi tesztjét fokozni kellene, hogy először mellépisil, aztán felfázás miatt nem tud újra csurgatni.

beacska 2012.02.22. 21:02:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én azon izgulok, mi lesz a közönségszavazás állása: vajon, megcsalta-e Veron Crist? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 21:03:59

@sogeking: most megnyugodtam:) Tudtam, h megérdemlem, a jóságomért:)

@beacska: igen??? És fordítva?:D (megyek egy körre a kutyával, utána jövök)

fran7 2012.02.22. 21:09:47

Ne, mit vétettünk? Csütörtök is szitokszó lesz?

mocskosmacska 2012.02.22. 21:09:53

Sehi tök boldog, mert az hiszi, hogy most kingát és gergőt jól zavarba hozták.
Gergőnek igaza van, szarni kell rá. Túl van fújva.

nathalie 2012.02.22. 21:10:39

na,akkor délutáni kérdésemre meg is lett a válasz. milyen meglepivel készült kinga és gergő.

már csak am,shadi és a gyogyós van vissza.

mocskosmacska 2012.02.22. 21:12:39

ESzer és veronika jóban van, nem? Akkor barátnő csak egy van.

sogeking 2012.02.22. 21:13:10

a hangmérnök is szabin van, nem lehet hallani, Veronika mit motyog

genevieve 2012.02.22. 21:14:17

de jó, ati-kinga nyígás helyett nézhetünk veron-cris nyígást...

mocskosmacska 2012.02.22. 21:16:18

@genevieve: Ezt legalább cris stílusa feldobja.

fran7 2012.02.22. 21:16:53

@sogeking: Nem szabin, kirúgták, s azt hiszik még nem tudja, pedig igen.

mocskosmacska 2012.02.22. 21:17:02

@genevieve: De egyébként cris sem lehet annyira hülye, hogy verával és petivel beszélje meg a kapcsolatát és rájuk hallgasson.

genevieve 2012.02.22. 21:18:49

cris az oknyomozó riporter...

mocskosmacska 2012.02.22. 21:18:49

Eddig nekem nem tűnt fel, hogy verának fasz alakú a fülbevalója, de annyiszor mondtátok már, hogy már én is látom benne.

Hurri Kán 2012.02.22. 21:19:03

@mocskosmacska:
Ezt nem jelenteném ki ilyen elhamarkodottan.

mocskosmacska 2012.02.22. 21:20:07

Na, verácsak nem fogja vissza magát, tovább teszi a megjegyzéseket a többi lány erkölcseire.

fran7 2012.02.22. 21:20:22

Shadi Dya hős mongám barátja majdnem megfektette Veront. Magdi anyus meg Barthával jött össze majdnem.

mocskosmacska 2012.02.22. 21:20:52

@gyvy: Melyik hozzászólásomat?

genevieve 2012.02.22. 21:21:30

minek nekik ellenség, ilyen barátok mellett:-DDDD

Hurri Kán 2012.02.22. 21:21:52

@mocskosmacska:
"De egyébként cris sem lehet annyira hülye, hogy verával és petivel beszélje meg a kapcsolatát"
Ezt. :)

sogeking 2012.02.22. 21:21:54

@fran7: BK-ből csak a Tildákat követem :)

mocskosmacska 2012.02.22. 21:23:16

Gergőnek igaza van, itt pitiáner dolgok lettek felfújva.

genevieve 2012.02.22. 21:24:05

na, most ezért tartották ezt eddig vissza, hogy ati lehessen a megcsalt és becsapott mártír?

mocskosmacska 2012.02.22. 21:24:21

@gyvy: Ja, ezért nagoyn átlátszó, hogy megrendezett a dolog.

kamarti 2012.02.22. 21:25:12

ezt nem hiszem el, most tényleg ezt a Veron-Krisz szenvedést kell nézni?
aztán megválaszolni a megizélte-e Péter Veront kérdésre?
a műsor második felében pedig jön Atti Mi vár még rám? jelenete a fürdőben?
klassz....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.22. 21:25:15

@mocskosmacska: A legjobb beszólás az övé volt! Jól nyomja még mindig!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.22. 21:25:22

Ez a Peti, tisztára mint a Török Szultán :)
Alig megírt.
Shadin látszott a legjobban.

mocskosmacska 2012.02.22. 21:26:33

@Peter_Cs: Ha vera fingana egyet azt is a humor csúcsának tartanád.

nosce 2012.02.22. 21:27:24

@sogeking:
"a hangmérnök is szabin van, nem lehet hallani, Veronika mit motyog"

sztem azt már le is építették, mi a fasznak ? :)

fran7 2012.02.22. 21:27:56

@sogeking: Aztán a retek nehogy feljelentsen zaklatásért.;) Különben lógathatsz feliratokat a Campona tetejéről.

sogeking 2012.02.22. 21:28:17

@MolnarErik: legalább jó lenne, ha meg van írva

kamarti 2012.02.22. 21:28:25

@genevieve: ja, ezt érdemli szegény a JÓSÁGÁÉRT....

foxglove (törölt) 2012.02.22. 21:29:15

@nathalie: érthetetlen, hogy miért nem dya lett majdnem terhes shaditól.

nosce 2012.02.22. 21:29:31

@Peter_Cs:
"A legjobb beszólás az övé volt! Jól nyomja még mindig!"

sztem az még jobb volt amikor shádi mondta Verának h kabd be a faszom, az nagyon ott volt :)

sogeking 2012.02.22. 21:30:03

@nosce: már a stúdiót is eladták?

nathalie 2012.02.22. 21:31:25

@foxglove: most szakítottak?
vagyis ami fontosabb az rtl-nek: dugnak? :d

kamarti 2012.02.22. 21:31:26

a négy bent lévőből eddig Sehert láttuk csak, mert dohányzik, meg Eszter a barinőja

nosce 2012.02.22. 21:31:27

@sogeking:
el, hát Vasárnao éjjel már költöznek is be :)

sogeking 2012.02.22. 21:31:33

@foxglove: kell valami médiatörténelmi esemény holnapra is :)

fran7 2012.02.22. 21:32:45

@kamarti: Még Attilát se mutatják.. Mi ez?

sogeking 2012.02.22. 21:32:50

@nosce: kellene nekem egy olyan sajtreszelő :D

kamarti 2012.02.22. 21:33:22

Gergő hozza a formáját továbbra is. mekkora paraszt még mindig

mocskosmacska 2012.02.22. 21:33:36

@nosce: Szerintem meg amikor annamari azt mondta fasz kivan, akkor az .......hát az összes stand upos elbújhatott mögötte.

mocskosmacska 2012.02.22. 21:34:21

@kamarti: Gergőnek paraszt a stílusa, de egyébként igaza van.

kamarti 2012.02.22. 21:34:49

@fran7: majd most jön a nagyjelenete
úgy látom, ő lett a zemberek (Vera, Gergő) védelmezője, innen majd jön a nagy csapás/csalódás

nathalie 2012.02.22. 21:34:57

ez a gergő sem lett szimpatikusabb :d

lac64 2012.02.22. 21:35:38

Fecó és Csaba szabin van?

nosce 2012.02.22. 21:35:50

Seri felszopja magát meg a nézőket a párbajra :)

fran7 2012.02.22. 21:36:14

@mocskosmacska: Még az amerikaiak is. Louis CK is, meg Jerry Seinfeld is odaadná az összes bevételét azért, hogy ilyen vicces legyen.

foxglove (törölt) 2012.02.22. 21:36:42

ezért megérte, sehere fejéért:DDD

nathalie 2012.02.22. 21:37:36

ez a kinga milyen ronda lett:)

sogeking 2012.02.22. 21:37:54

@lac64: most hallottam Fecó hangját :):)

mocskosmacska 2012.02.22. 21:39:58

Tetszett. Sehi olyan fejet vág, mintha egy apáca, aki előtt feltárulnak egy római orgia részletei, gergő meg röhögcsél.

De amilyen szabadosan viselkednek egymással bent, szerintem ebben a kisfilmben sok kompromittáló nem volt.

"Bekurvulás". Attila tegnap mondta, hogy ő nem ítéli el verát a pornója miatt. Akkor ezzel mi a baja?

nathalie 2012.02.22. 21:40:22

@sogeking:
de. nagyon kis ronda smink nélkül:D

kamarti 2012.02.22. 21:40:29

@mocskosmacska: sztem nincs igaza. Kingával is, Serivel is addig ment, ameddig a lányok hajlandóak voltak, rajta nem múlott (illetve Atti befenyegette)
és most meg vigyorog és nő az arca, hogy ő mekkora pasi
plusz prosztó is

sogeking 2012.02.22. 21:41:19

@nathalie: ezen nem fogunk összeveszni, szerintem nem :)

MagasMacska 2012.02.22. 21:41:20

@nathalie: Nem, de sajnos igazat adok neki. Szakított Serivel, akkor mit kérnek rajta számon?

kamarti 2012.02.22. 21:42:15

@mocskosmacska: muszáj volt belekevernie magát, hiszen a filmben nem ő volt benne, hanem Fecó.
aki ezek szerint bben az ügyben hallgatott, mint a sír, pedig tudott mindent...

felka 2012.02.22. 21:42:53

gergő hatalmas paraszt, de szegény seri amikor nekiáll basztatni...hogy is mondjam...helyette égek.

MagasMacska 2012.02.22. 21:43:09

Felforgatták az életet a villalakók - nem az RTL forgatta fel véletlenül??

kamarti 2012.02.22. 21:44:39

ki is írta, hogy Kinga rábeszéli Fecót Seherre? hát bakker, és tényleg, képes
ha ez a két barbapapa még mindig ad a szavára, megérdemlik a sorsukat

mocskosmacska 2012.02.22. 21:44:39

Shadinak igaza van, hogy nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

genevieve 2012.02.22. 21:45:17

nem is tudom mi a probléma, hiszen most megy a műsorozás, ármány, cselszövés, egymás basztatása....nem ez a só???:-)

nathalie 2012.02.22. 21:46:08

@MagasMacska:
hát aki hónapokig semmit nem csinált bent,amit fellehetne hozni,illetve csak egy kisollót, nos az így jár :D

genevieve 2012.02.22. 21:47:16

@mocskosmacska: ebben a műsorban shadinak nem lehet igaza :-)

mocskosmacska 2012.02.22. 21:47:23

@kamarti: Igazából sehivel volt valami nyüglődés, amiben nem tudom, hogy melyik volt bunkó a másikkal, szerintem kölcsönösen és amikor mosolyszünet volt, akkor flörtölt kingával. Ebben én sok rosszat nem látok.
Sehivel nem 20 év házasság és 3 gyerek van mögöttük, hogy szakítás után is tekintettel legyen az érzelmeire.

kamarti 2012.02.22. 21:47:46

@MagasMacska: hát igen, nem tehet rolla, hogy ekkora kan és tapadnak rá a nők. ő csak túrt szegény akkor is :)
kb. ez volt a fején

lac64 2012.02.22. 21:48:03

Shadi megmondta a frankót. Gergő nem hagyta ott Seherét (illetve nem Kinga miatt), Kinga meg nem nyomult tovább. Mi a probléma?

vallatas 2012.02.22. 21:48:30

szakadok a röhögéstől :D
Azért mikor Kinga elkezdett pakolni...
kár, hogy nem 3hónappal korábban kezdte
:D

Gergő bunkó stílusa is hiányzott már! elernyedten fekszik a kanapén, majd flegmán kiugat a kopasz fejéből :-)

Sehi meg pofozkodni akar?:-D
do it!

nosce 2012.02.22. 21:48:45

@genevieve:
"ebben a műsorban shadinak nem lehet igaza :-)"

dehogynem, amikor azt mondta verának h kapd be a faszom igaza volt :)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 21:49:01

azért ez vicces, hogy most az az "áldozat", aki már az első héten bekurvult (ati szavaival élve). mindenki más hülye bunkó és kurva. hehe.

kamarti 2012.02.22. 21:49:21

@mocskosmacska: sztem sem ez a Kinga flört volt ott a fő baj (Seher nem is ezen borult most sem ki), de Gergő - a maga paraszt módján ráadásul - úgy tesz, mint aki ott se volt

nosce 2012.02.22. 21:50:09

@lac64:
"Kinga meg nem nyomult tovább. Mi a probléma?"

Kinga a szaunában nem azt mpondta Fecónak h Geri megfogta a punciját ? :)

lac64 2012.02.22. 21:50:26

Az azért kiderült, hogy a beköltözés előtti értekezleten az RTL a forgatókönyv minden részletét azért nem osztotta meg a visszaköltözőkkel :)

beacska 2012.02.22. 21:50:27

kedden VÉGRE kezdődik a Grace Klinikaaaaa!!!

MagasMacska 2012.02.22. 21:51:06

@genevieve: Na de ez már lerágott csont! Műsorozzanak valami újat, azt elfogadnám. Ezt már mindenki únja.

nyekmec 2012.02.22. 21:51:12

sziklafal mászás? siklóernyőzés? hmhm

kamarti 2012.02.22. 21:51:40

@lac64: hogy Kingu letagadta (a motivációját egyébként én megértettem, Atti most nagyon álszent volt ebben a kérdésben)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 21:52:10

@sogeking: köszönöm, hogy legalább szóbaállsz velem, de így még nem tudom:D

@beacska: jaja, de majd március 5.én:D

nathalie 2012.02.22. 21:52:18

ez a shadi gyerek mióta lett párbaj szakértő?? :d

sogeking 2012.02.22. 21:52:56

@lac64: mert a közértes néni még nem volt kész vele

jooasszony 2012.02.22. 21:53:11

@felka: Serinek a Gergős sztori a TÖRTÉNET, más nem nagyon történt vele... erre lehet a mártír figurát és a kamerába könnyezést hozni..

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 21:53:23

@genevieve: egyik se marad el, pakol a ribanc. csak egyvalaki állíthatja meg, és a neve A-val kezdődik. Meg kell tennie, mert ez a Végzet. Isten, Kolosi, ahogy megfelel.

nosce 2012.02.22. 21:53:34

@nathalie:
"ez a shadi gyerek mióta lett párbaj szakértő?? :d"

aki nem tudja az szakérti :)

lac64 2012.02.22. 21:53:41

@nosce: Arra már nem figyeltem. Arra gondoltam, hogy a randi után nem volt folytatás.

genevieve 2012.02.22. 21:54:10

@MagasMacska: az rtl szerint nem unja mindenki...

katorna 2012.02.22. 21:54:31

Szerintem is az a fő gáz, ahogy Kinga reagált akkor Vera levelére. Meg az h tulajdonképpen mindenki tudta h igaz, mégis szegény Kingát ápolgatták.
És igenis eshetett rosszul serinek, még ha már szakítottak is!

genevieve 2012.02.22. 21:55:38

@kamarti: mikor nem az?:-D

sehinek az a csodálkozó feje:-)

mikor előtte vágták be, hogy tényleg összebeszéltek atival:-DDDDD

vallatas 2012.02.22. 21:56:16

@katorna: na végre, valaki!
jól látod :-)

Kinga dührohama meg... :-D

genevieve 2012.02.22. 21:56:56

@kárpátia56: valaki megállította, mert még bent van a villában...

mocskosmacska 2012.02.22. 21:56:57

@katorna: De vera levelében gyakorlatilag semmi konkrétum nem volt, csak homályos, rosszindulatú célozgatások, gyanúsítgatások.

nathalie 2012.02.22. 21:56:59

komolyan mondom most beállok a tükör elé és megdöbbentő dolgokat fogok magamnak mondani,hogy megnézzem én is ilyen fejet vágok-e mint seri. mindig felröhögök a kis gombóc fején,amikor csodálkozik :d

vallatas 2012.02.22. 21:58:00

letárgyalták a kiválasztást, érted???
:-DDDDD
húbazdmeg mekkora szemete :DDD
szakadok :-D

genevieve 2012.02.22. 21:58:10

szegény csabi, most nagyon sajnálom:-)))

vallatas 2012.02.22. 21:59:24

ez a Fecó banda nagyon álszent, Csaba meg a szája szélén röhög rajtuk :-D
azért ő is inkább Sehire rakott :DD
Fecóék viszont csak az összeesküvésen szörnyülködnek :DDD
tényleg buták.

sogeking 2012.02.22. 21:59:33

Balázs pólóján Lilu van?

foxglove (törölt) 2012.02.22. 21:59:46

@nathalie: "beállok a tükör elé és megdöbbentő dolgokat fogok magamnak mondani"
:DDD
<3

kamarti 2012.02.22. 22:00:03

most akkor nem az Atti-Kinga-Csaba izét szavazták meg a nézők? vagy az nem sikerült érdekesre?
desajnálom...

nathalie 2012.02.22. 22:00:39

@vallatas:
persze,hogy csaba röhög,amikor olyan nagymonológokat kell végig hallgatnia a kezével bolond módon csapkodó dyától,hogy seri meeeennnnnyyyyire buta :D

sogeking 2012.02.22. 22:01:00

@nathalie: esetleg segíthetünk :):)

mocskosmacska 2012.02.22. 22:01:23

Jól látom? Crisnek tényleg feketére van festve a haja?

felka 2012.02.22. 22:01:54

@jooasszony: az a baj hogy szegény lány azon kívül hogy csak hápog, (fogd vissza magad, nem a seggedből rángattál ki stb.)legalább mondaná annak a parasztnak, hogy az a bajom vazzeg, h. hülyitettél hónapokig, átb.sztál...legalábbis seri szemszögéből ez történt.

nathalie 2012.02.22. 22:02:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
ilyeneket : szeritem fecónak kellene megnyerni a játékot.
már most ledöbbentem,hogy ez felmerült benne.Futok a tükör elé...:d

vallatas 2012.02.22. 22:02:57

@nathalie:
:-DDDDD
abban a szobában az átlag inteligenciát, ha nem lenne Csaba szerintem nem lehetne kimutatni :-D
azért Csaba is eszes, szépen feltűnés nélkül bevonult így a döntőbe :)
deduuurva

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:03:02

@mocskosmacska: igen, tegnap mondta hogy Veron festette be a haját

nathalie 2012.02.22. 22:03:15

annyira örülök,hogy ha én sírok,akkor üvöltök mellé.sokkal jobb mint amikor egy nő sír és közben nyávogva beszél,egy bizonyos hangszínen,ami pontosan a gyűlölet központomra hat.

sogeking 2012.02.22. 22:03:22

de erőltetett ez a beszélgetés, a vágások meg nevetségesek :)

genevieve 2012.02.22. 22:04:16

@nathalie: rutinosan nem is szólt bele a cicák háborgásába:-))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 22:04:40

@jooasszony: szerintem ez a normális. ennyi fasz közt (vegyük Gergőt), nekem tetszik, hogy nem állt le sorba szopni őket.

foxglove (törölt) 2012.02.22. 22:04:43

de jó, hogy veronikáék már korán kiestek:)

kamarti 2012.02.22. 22:05:13

@genevieve: jó, hát nem akartam odatenni az is-t...

@vallatas: most álszentek vagy buták? Sztem Csabi azon gondolkodott, mit csinált volna egy Kinga*-Dya párossal a nyakán...
amin szörnyülködtek, abban meg véletlenül igazuk volt - bár sztem ebbe a csapdába Seri belesétált, mert Attinak muszáj volt truvájkodni még egyet a táblánál, ha már ő az utolsó kiválasztás utolsó jelrakója, érted :)

nosce 2012.02.22. 22:05:15

Petti a nagy Machiavelli, még egy kibaszott köszönömöt se kap Ronikától :)

genevieve 2012.02.22. 22:05:31

veron bajban van:-)

nem jönnek be a megszokott kis műhisztijei a pasiknál:-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 22:05:48

@nathalie: na, milyen arcot vágtál?:D

@mocskosmacska: @jadebulgari: és mennyire jól áll neki:D:D:D:D:D

HAJRÁ PETI!:D:D:D

nathalie 2012.02.22. 22:06:06

egyre jobban izgat,hogy am-nek mi lesz a szerepe.
szerintem meztelenül ül holnap ebédhez :D

vallatas 2012.02.22. 22:06:55

@kamarti: igen, mindkettők.
Fecó álszent, és buta.
a másik kettő Dya, Kinga szintén.
Csabika meg csak pislogott, hogy mi az ami olyan hude dulva :)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 22:07:01

@nathalie: én is ezen gondolkodom folyamatosan:D

kozi001 2012.02.22. 22:07:03

@mocskosmacska:
Pozitív! Mondta egy BV-ben is.

kamarti 2012.02.22. 22:07:55

gyerekek, sztetek ezek kint is ezt csinálják? ezzel töltik az életüket?
mert nekem az a szörnyű gyanúm, hogy bakker igen.
ez a durva, nem a vv :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:07:55

@vallatas: Dya nem álszent csak buta, ő nem tudja mi az az álszent csak ráng a feje

lac64 2012.02.22. 22:08:27

@nathalie: Ahogy nézem a koncepciót, biztos lesz egy Shadi, Dya, AM háromszög is :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.22. 22:08:43

@jadebulgari: tudom, ahhoz türelem kell, és gondolkodni, most lapos csiga vagyok:)

kamarti 2012.02.22. 22:08:52

@foxglove: csak nem hálásnak kell lenni Csabinak? :)

nem hiszem el, még a harmadik napon is ez lesz????

genevieve 2012.02.22. 22:08:56

hát ez csodálatos:-DDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:09:09

@sogeking: ezt mindig megkérdezed amikor fej van a pólóján :D

nathalie 2012.02.22. 22:09:31

@lac64:
akkor mindenképpen hányok :D

vallatas 2012.02.22. 22:09:34

@kamarti: ja, hogy kint?
persze, kint is szinészkednek eleget :)

@jadebulgari: :-) jó ő talán tényleg, csak buta.

nathalie 2012.02.22. 22:10:41

@vallatas:
szerintem azon gondolkozott,hogy egy kibaszott csoda történt itt,hogy én úgy kerültem be a döntőbe,hogy ezekkel voltam jóban :D

genevieve 2012.02.22. 22:11:00

azért van még remény, kinga azt ejtette el, hogy 4 napra mentek be
tehát holnap húznap haza, gondolom a kiválasztás után, párbaj előtt

foxglove (törölt) 2012.02.22. 22:11:01

Hát a holnapi rész előzetesét nézve a legszörnyűbb helyzete Verának lehet, mert neki most kussolnia kell, pedig szerintem annyira kikívánkozna belőle egy jóízű ribizligizizés:)

@kamarti: én Csabinak drukkoltam:)

lac64 2012.02.22. 22:11:06

@kamarti: Milyen csapdába sétált be Seri? Magától is Fecóra rakta volna, hiszen végig egymást csesztették.

fran7 2012.02.22. 22:11:42

Azért Veronnak, majd ha megjön a magához való esze, akkor nehezen fogja megérteni, hogy miképp fekhetett össze Alekosszal, Cristofellel, meg Petivel. Mindenre nem lehet magyarázat: a fiatalság bolondság.

vallatas 2012.02.22. 22:11:59

@nathalie: :-DDDDDDDDDDD
maga köré gyűjtötte a gügyéket :DDDDd

kamarti 2012.02.22. 22:12:34

@vallatas: félreértettél. sztem NEM színészkednek, ilyenek, bakker. ez most már meggyőződésem. (nincs itt forgatókönyv, meg bezártsági stressz, lóf.szt, látod, Esztertől Veronig mid ugyanazt nyomja, mint amikor még bent voltak)

nosce 2012.02.22. 22:12:59

azért Petti megnyugtatta Attit h ha Fecó vistzi akkor nem lesz gond. Remélhetőleg Kinga meg Csaba meg Dya rábeszéli h Sehit vigye, bár az ész nem velük van :)

MagasMacska 2012.02.22. 22:14:07

@vallatas: Ha Attira rak, egyenlőség van. Atti magát választja és kiviszi Fecót. Így viszont Fecó választhat.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 22:14:13

@vallatas: ezek is aranyosak. :D szerintem most először, v. másodszor nem volt taktika. @jadebulgari: A szépség és a szörnyeteg. Krisz a szépség. :D a szörnyeteg odaadó, be is zselézi, igaz, Peti két lecidázása között.
:DDD

katorna 2012.02.22. 22:14:20

@foxglove: és milyen igaza lenne..

nathalie 2012.02.22. 22:14:29

@vallatas:
ha megnyeri, én a helyében oda mennék petihez és közölném vele:amíg Te csak probálkoztál a retardáltakkal csapatot alakítani,én megnyertem velük a játékot :D
ez után mindent megbocsátanék csabinak :d

nosce 2012.02.22. 22:15:22

@nathalie:
"szerintem azon gondolkozott,hogy egy kibaszott csoda történt itt,hogy én úgy kerültem be a döntőbe,hogy ezekkel voltam jóban :D"

én úgy láttam Csabinak sincs több esze náluk, de majd kivi vagyok mit javasol Fecónak, kit vigyen...

kamarti 2012.02.22. 22:15:57

@nathalie: ezt osztom. és magában hálát adott Eszternek, hogy legalább Dyától időben megszabadította.... (és minket is)

@foxglove: :)

@lac64: mivel Attiban nem bízik (jogosan), nyugodtan gondolhatta, hogy kicseszik vele, és mégis ráteszi, nem Fecóra, annak ellenére, hogy neki 5 perce mást mondott. közben meg Atti megint csak viccelt ugye....

csicserierika 2012.02.22. 22:16:10

több Dyát kérek kedves szerkesztők, engem szórakoztat :)

nosce 2012.02.22. 22:16:14

@jadebulgari:
egyszer majd eltalálja, Binbir meg mindig fecót tippeli :)

katorna 2012.02.22. 22:16:16

@nosce: szerintem sincs, embert barátjáról..

kamarti 2012.02.22. 22:16:56

@fran7: igazi nő, és kell neki a férfi, akire felnézhet... :) ez az oka :)

nosce 2012.02.22. 22:18:09

@csicserierika:
"több Dyát kérek kedves szerkesztők, engem szórakoztat :)"

sztem is adjanak neki lehetőséget, vihesse randira Shádit vagy ollózon Annamaryval vagy valami :)

MagasMacska 2012.02.22. 22:18:58

@fran7: Gondolod, hogy megjön az esze? Még ha magához való is?

kamarti 2012.02.22. 22:19:03

@nosce: sztem Fecó tényleg seget csinál a szájából, ha Serit viszi. Viszont Csabi nem győzködheti Attiról, mert az se venné jól ki magát
kíváncsi vagyok, mire jutnak, és sajnálom Fecót, mert ez a két liba belekavarhat ezekbe a dolgokba

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:19:05

@kárpátia56: ezé jár a jutalompalacsinta :)
@nosce: szerintem meg valami mőővész lehet... :D

genevieve 2012.02.22. 22:19:19

@kamarti: petire csak akkor, ha az sámlira áll:-)

mocskosmacska 2012.02.22. 22:19:20

@foxglove: ugyan, ne álmodozz, hogy ennyi szeméremérzet van benne, amikor veronikáról beszéltek nem fogta vissza magát.

csicserierika 2012.02.22. 22:19:40

@nosce: elég csak nézni, amint a napi "teendőit " teszi :) Nem akarom elhinni, hogy ilyen van, és életképes :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:19:53

@csicserierika: mi szórakoztat rajta? engem a fejrángása kifejezetten aggaszt

kamarti 2012.02.22. 22:20:02

@MagasMacska: Atti elmondta, hogy Fecót választotta volna egyenlőségnél

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 22:20:54

@nathalie: de akkor legalább a nevetését szereted, nem? :D

nosce 2012.02.22. 22:22:10

@katorna:
hát aki ilyen hosszú ideig jót tudott beszélgetni Fecóval, annak nehéz alulbecsülni a képességeit :)

nosce 2012.02.22. 22:23:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"és a szerkesztők sem velük vannak?:)"

ezt sajnos nem tudjuk mert basztak onlányt adni :)

felka 2012.02.22. 22:23:52

@kamarti: én pedig mindig állítom, hogy olykor félrehívják őket a szerkik, és pontos instrukciókat kapnak. az nem lehet hogy mindig mindenkivel történik valami.
csinálnék egy privát vv-t legszívesebben, hogy lemérjem .. ha bezárok kb. 15 hasonló példányt ugyanilyen mozgalmas lenne-e a műsor..sztem irányítás nélkül csak lődörögnének hónapokig még inkább agyhalottként..

kamarti 2012.02.22. 22:23:56

@genevieve: nem én mondtam. Mádai szakértő Vivien :)

@nosce: ahhoz képest, hogy nincs esze és nem csinált semmit, ő az egyetlen biztos döntős....

genevieve 2012.02.22. 22:24:06

most olvassa fel sehi, hogy ma az utolsó estéjük igy közösen:-)))

holnap kiköltöznek a beköltözöttek...

veryti 2012.02.22. 22:24:46

Van online!
Van uj poszt!
Van Isten! Holnap mennek haza a regiek!

genevieve 2012.02.22. 22:25:25

retro buli lesz, most kaptak ruhát:-)

kamarti 2012.02.22. 22:26:38

@genevieve: jó soká tartott... és Kinga végigröhögte... :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.22. 22:26:43

@vallatas: Kinga azért rovázott és hisztériázott, mert érezte, hogy elvesztette potenciális szponzorát, Attilát!

nosce 2012.02.22. 22:27:02

@kamarti:
" sztem Fecó tényleg seget csinál a szájából, ha Serit viszi. Viszont Csabi nem győzködheti Attiról,"

engem nem érdekel h mire veszi vagy nem veszi rá Fecót, henem h hogy nyilvánul meg a kérdésben az végső bizi lesz Csabiról plusz vagy minusz :)

nézd meg mit mondott petti Attinak 3 szót, nem lesz gond, de azt kétszer. Na ez agy , akik meg Fecóval voltak azok a seggek :)

genevieve 2012.02.22. 22:29:51

@nosce: hát, ha peti mondja, hogy nem lesz gond, akkor biztosan nem lesz:-)

csicserierika 2012.02.22. 22:30:28

@jadebulgari: a kéz koordinációja , és gondolkodás módja :)

genevieve 2012.02.22. 22:30:52

van uj poszt, de nem lehet kommentelni

nosce 2012.02.22. 22:31:32

@genevieve:
"hát, ha peti mondja, hogy nem lesz gond, akkor biztosan nem lesz:-)"

más volt bentről, meg kintről :)

kamarti 2012.02.22. 22:31:37

@genevieve: akkor most, hogy már úgyis mindenki mindent tud, igyanak sokat és alakuljon meg mindenki azzal, akivel valójában akar :) és akkor Eszti is nézhetne, mint a klubban :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:32:12

@csicserierika: különleges jelenség az kétségtelen... de szegény olyan koordinálatlanul ráng bármit csinál

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.22. 22:32:31

@veryti: @genevieve: Ezt írja ki: Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!

nosce 2012.02.22. 22:32:58

@Peter_Cs:
"Kinga azért rovázott és hisztériázott, mert érezte, hogy elvesztette potenciális szponzorát, Attilát!"

Kinga főszponzora a kiesése óta Csabxcsi volt és ő is a játzék fő esélyese, még....

sogeking 2012.02.22. 22:33:17

@genevieve: lehet, hogy csak holnap lehet kibontani

kamarti 2012.02.22. 22:34:08

@nosce: csakhogy Petti kiesett játékos, ezt ne feledd (persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy több esze van, mint pl Dyának vagy Kingunak, akik szintén) :)

genevieve 2012.02.22. 22:34:13

@nosce: petinek nem mindegy honnan, ő a nagyon okos:-))

azért is van most kint:-)

nosce 2012.02.22. 22:35:08

@sogeking:

biztos mert brrrr befenyegette a blogot h felnyomja a kommentek miatt :)

kamarti 2012.02.22. 22:35:54

@nosce: nem véletlen, hogy Fecó ölelgetéséből (aki egyébként szinte búcsúzkodott) rögvest Csabi nyakába ugrott...
lehet, hogy nem is ösztönös helyezkedő és Atti tévedett :)

fran7 2012.02.22. 22:35:58

Elvileg van új poszt, de nem tudok hozzászólni.

nosce 2012.02.22. 22:37:10

@kamarti: @genevieve:

ok, ez is egy vélemény :)

lac64 2012.02.22. 22:38:54

@nosce: Mégis az "agy" jött látogatóba :)

"hát aki ilyen hosszú ideig jót tudott beszélgetni Fecóval, annak nehéz alulbecsülni a képességeit :)" Ezzel Attilát is minősíted :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 22:39:05

@vallatas: Csabi jól beijesztett az elején, pont azzal, hogy nem csinált semmit. A többi zsigerileg nem tudhatta ezt értékelni vagy átvenni, inkább az idő előrehaladtával még jobban is féltek tőle, mert a fizikuma messze meghaladja az átlagot (a box erről nem árul el sokat, pláne a vadállat Gergő ellen), sorban hozta a lila kendőket.
Ő és Seri nagyon ügyesek szerintem, a háttérből fináléba figurák.
Jerzsi se a napi hisztirohamaival jutott a top3-ba. Ez egy általános eszmefuttatás, de egyikük 100, mindkettő 50% eséllyel finalista (asszem, bár statból 4x buktam). :DD

nosce 2012.02.22. 22:39:21

@sogeking:
olvasd vissza, persze nem teljesen ez volt a kontextus :)

nathalie 2012.02.22. 22:41:02

@genevieve:
percek óta próbálom elküldeni,hogy ELSŐ!!! :D
de akkor ide írom: Ott első vagyok!

genevieve 2012.02.22. 22:41:07

na veron és crisz már csókolgatják egymást

nosce 2012.02.22. 22:41:38

@lac64:
majd nézd meg 1 év múlva ki hol dolgozik, az sok mindent eldönt :)

MagasMacska 2012.02.22. 22:42:05

Veronikáék megint kibékültek??

MagasMacska 2012.02.22. 22:42:38

Én is próbálom. És én gbagyok az ELSŐ!
Különben is gyerekes dolog,,,

csicserierika 2012.02.22. 22:42:43

na, álágám van megyek aludni :)
Jó éjt !

nosce 2012.02.22. 22:42:58

@sogeking:
ebben, de valami fény a fasz tudja honnan volt a neve :)

katorna 2012.02.22. 22:43:29

@genevieve: minő meglepetés...
pedig vártam h az igaz szerelem kibontakozik petivel!

nosce 2012.02.22. 22:44:37

éljenek az onlájn moderátorok, őket kéne a legalőbb elküldeni :)

lac64 2012.02.22. 22:45:00

@nosce: Ja Te a verbális kommunikációra gondolsz. Abban kétségtelenül Attila nagyon jó, kenterbe veri Csabát. De ha egyéb dolgokat is nézel, pl. írások, akkor kiderül, hogy Csaba egyáltalán nem buta.

nosce 2012.02.22. 22:46:54

én is lépek mielőtt felbasz ez a nemlétező onlány adás...jóéjt :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:47:53

@ő-szinte: szia mogyi :) belém kötött egy butamogyi, megvédett egy másik aztán őt kizárták mert Hajniba belekötött; a villában meg megtárgyalták a seri megcsalatását kingával akinek megpiszkálta a Gergő a csUnyáját (nosce mondta)

nosce 2012.02.22. 22:48:42

@ő-szinte:
szia :), vicces volt a 2 szerelmi háromszög, nézd meg az öfit :)

sogeking 2012.02.22. 22:49:09

@lac64: azért annyira Attila sem jó, csak hát a többiek gyengék

sogeking 2012.02.22. 22:50:28

amíg a másik helyre nem lehet írni, egy kis zene :D:D

www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

nosce 2012.02.22. 22:50:42

@jadebulgari:
"akinek megpiszkálta a Gergő a csUnyáját (nosce mondta)"
én úgy értettem, és kédőjel volt h más is azt hallotta ?, mert a hangmérnököt már leépítették :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:51:51

@nosce: ó elnézést én csak a szemmeregetést láttam meg a célozgatást de ki nem mondta Kinga de akármit is nem mondott ki azon Fecó megrőkönyödött
akkor elnézést a meggyanúsításért :D

nosce 2012.02.22. 22:53:11

@jadebulgari:
valamit mondott de nemtom mit, mert motyogott :)

sogeking 2012.02.22. 22:53:24

@nosce: holnaptól az egész feliratos lesz, és angol

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 22:53:59

utálom, mikor azt mondjátok, nincs on. ugye nem hazudtok?!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 22:54:54

@nosce: akármit is mondott az Serinek megvilágosította hogy van oka felháborodni
@sogeking: akkor talán majd értjük :)
@kárpátia56: valaki mondta h van

sogeking 2012.02.22. 22:55:29

@kárpátia56: Cris puszilgatja Veronikát

nosce 2012.02.22. 22:56:07

@sogeking:
akkor még a tolmács megvan ? :)

MagasMacska 2012.02.22. 22:56:38

@sogeking: Dehogy lesz!! Hát ki feliratozná???

MagasMacska 2012.02.22. 22:57:14

@kárpátia56: Mi nem. Csak az, aki azt írja, hogy a közvetítés moindjárt folytatódik.

hájdí 2012.02.22. 22:58:16

ehh most látom, h kommentelni nem lehet..

sogeking 2012.02.22. 22:59:58

@nosce: persze, Bach Szilvia

@MagasMacska: talán Bandika, ha jól emlékszem tud valamicskét olaszul :D

@jadebulgari: mondjuk nem lesz nehéz dolguk, csak fb+, durva, nyihihi, meg ilyenek :D

MagasMacska 2012.02.22. 23:01:35

@sogeking: Seri kamillázásával bajban lesz...

sogeking 2012.02.22. 23:01:47

ki milyen szóval próbálta beindítani a másik posztot?
(csak hogy ne próbálkozzak feleslegesen)

mukoggy nem jó :D

MagasMacska 2012.02.22. 23:04:10

@sogeking: "Most már lehet?" - de sosem lehet.

MagasMacska 2012.02.22. 23:05:56

Ez a közvetítés olyan, mint a C dúr skála Két egész, egy fél, három egész, egy fél (perc/másodperc)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:06:48

nincsen élesítve? MÉG MI VÁR???

sogeking 2012.02.22. 23:08:31

az lesz, hogy az első beírás "
már megint nem lehet kommentelni" lesz

MagasMacska 2012.02.22. 23:09:40

Na jó, én feladom. Megyek videót nézni, az nem áll le folyton.

sogeking 2012.02.22. 23:10:09

@kárpátia56: Hajniii, rizsfelfújt szintén nem jó

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:13:22

nekem már a blog.hu akar segíteni, dafke nem kérek belőle! Hajni, gyere már, vagy természetesen élesítsd vagy zaklasd a nevemben a zaklatandót (említve, hogy "kárpátia56 felhasználó sok szociológust ismer, és éjjel se fél bevetni őket)!

genevieve 2012.02.22. 23:17:53

nem mindegy hova írtok?:-DDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:18:13

a posz jó Hajni, de nélkülünk pusztába kiáltott szó!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:19:06

@genevieve: végülis, megmondtad a frankót, csajé. :D

sogeking 2012.02.22. 23:19:18

úgy látszik, Pötyinek nem jött be a piros margarétás dizájn, és elásta a posztindító billentyűt egy gödörbe :D

genevieve 2012.02.22. 23:19:53

@kárpátia56: na, akkor el is megyek aludni:-)

barakka 2012.02.22. 23:22:27

Csak szólok,van új poszt:)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 23:23:20

jaj bekapcsoltam az onlinet, pont mikor vera átsuhant a képernyőn.... egy haspólóban...

sogeking 2012.02.22. 23:27:01

@barakka: igen, de inkább ide írunk, ott spórolunk a hellyel

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:31:30

@genevieve: :D nem eszik olyan forrón. minél több bagolycsajét akarunk.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 23:33:10

@kárpátia56: most volt épp retro party van a villában - mindenről lemaradsz ? :D

Hurri Kán 2012.02.22. 23:35:10

Múkoggy!!! -ra se indul. :(

2012.02.22. 23:44:19

Igazándiból azon sem csodálkoznék ha ez most nem technikai hiba lenne.

liberaliskonzervativ 2012.02.22. 23:47:37

ne röhögjetek, de kajak bekommenteltem, vagy háromszor, h elsőőőő....az új poszthoz.

aztán rájöttem, h már másfél óra eltelt a publikálás óta, olyan nem létezik, h én lehetek az első még így is.

ekkor már feltételeztem, h nem stimmel valami.

2012.02.22. 23:48:38

@liberaliskonzervativ: Inkább azt mondd, Feclinek drukkolsz?

2012.02.22. 23:49:16

@gyvy: Feltételes módot használtam.

sogeking 2012.02.22. 23:49:25

@liberaliskonzervativ: én régebben egyszer egy másik témájú poszthoz elsőztem :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.22. 23:55:24

De komoly, én is megettem az elsőséges trükköt :D
Holnap az első száz komment ez lesz :D

kamarti 2012.02.22. 23:57:07

a BV végén volt élőben a villából, amiben Peti és Eszti éppen Attizott, és Petti azt fejtegette, tudta, hogy neki be kell jönnie, és annyit mondania Attinak, hogy nyugi, mert akkor tudni fogja, hogy nem kell aggódnia és nem kombinálja tűl a dolgokat
ha jól gondolom, ez az onlájnban már nem volt benne, és nyilván az öfiben sem lesz

2012.02.22. 23:59:13

Csepregi Éva és Kóbor János szerelemgyereke a villában.

busifa 2012.02.23. 00:00:29

Hajni és a kis zsiráf! Húú, de durva..!!

Meg a leleplező Pötyi videòk! (gondolom az ùj fekhelyéről) :-DDD

sogeking 2012.02.23. 00:02:38

@szerivan: milyen okleveleket írnak?

2012.02.23. 00:03:06

@sogeking: Leget. Nem érted cunci?

foxglove (törölt) 2012.02.23. 00:03:36

de buták. hát csabi a legjobb seggű, ez könnyű.

kamarti 2012.02.23. 00:04:08

ja, és a BV-ben ma egy nagyon szellemes vers volt, sztem még Sztív is élvezte, ha esetleg valakit érdekel (asszem, ez volt az utsó)

kamarti 2012.02.23. 00:07:01

@foxglove: :) de most nem tudtuk meg, mi lett, Atti kedves szavait viszont hallhattuk

néztem ezt az onlányt vasalás közben - hát szörnyű ez a két hp, ahogy max egymást ölelgetik és egymással beszélnek (a többiekről) oldalvást. Egy sáska és egy hordó :)

Hurri Kán 2012.02.23. 00:07:25

Hűbazz... tiszta Vúdsztokk :DDD

kamarti 2012.02.23. 00:09:32

@gyvy: affenét, Studio54 inkább :)

Hurri Kán 2012.02.23. 00:10:26

@kamarti:
Ha folytattyák a közvetítést, megmondom. :D

kamarti 2012.02.23. 00:11:03

@szerivan: kimás? :) most képzeld el, milyen vénasszonyok lesznek ezek bakker, ha már most ilyenek. a hidegráz mind a kettőtől

kamarti 2012.02.23. 00:13:29

@gyvy: a zene is segített, bevallom :) Jimmy Hendrixet még nem hallottam, de Bee Gees-szel kezdtek, az biztos :)

kamarti 2012.02.23. 00:14:15

Verának és Attinak nagyon megy a pozitív leg...ezés, mit mondjak

2012.02.23. 00:16:33

Miért sír Dya a szobában?

kamarti 2012.02.23. 00:17:08

úgy látom, Dyának is sikerült valami kedveset mondani, mert bőg a szobában
Atti meg egy paraszt megint

kamarti 2012.02.23. 00:18:20

@szerivan: gondolom Atti kedves köszöntője és meleg kézfogása nyomán szakadt el a cérnája (ami amúgy se lehet valami vastag)

2012.02.23. 00:19:27

@kamarti: Szegénynek gyengének tűnnek az idegei.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 00:21:12

na ez is félrement, a legmacsóbb gergő lett. szegény vera.

ő-szinte 2012.02.23. 00:21:45

@szerivan: seri hogy ki van kinga miatt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamarti 2012.02.23. 00:23:08

@szerivan: igen, egyértelműen
(Attit már biztos megrúgtam volna párszor pár ember helyében, de hát itt nem egy, hanem 13 tuja volt bakker, ezért lett ilyen truyti ez a széria)

vallatas 2012.02.23. 00:23:16

szegény Dya
valaki hátulról beszólt valamit, Krisz szólt, hogy azt ne...
és utána már csak azt látni, hogy bőg

legmacsósabb lett a Gergeli :-)
hehe

2012.02.23. 00:23:30

@ő-szinte: Azt mondta termékenységi tánc :) Ez egy gogos szájából furcsántorz.

ő-szinte 2012.02.23. 00:23:47

mi volt ez a nagy kirugdosás meg mifaszom itt a blogon????

ő-szinte 2012.02.23. 00:24:44

@szerivan: hehehehehe
az:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.02.23. 00:25:09

közben a kirájlány és Sehi összekapott :-D
hehe, de minek veszik ilyenkor el az onlinet?

2012.02.23. 00:25:31

@vallatas: Csak a szilikonjára tett megjegyzést veheti ennyire a mellére.

2012.02.23. 00:26:30

@vallatas: Öfiben mit néznél? A Köki terminált?

vallatas 2012.02.23. 00:28:01

@szerivan: nem, öfit nem néznék.
elég az online

kamarti 2012.02.23. 00:30:39

@szerivan: igen, egyértelműen
(Attit már biztos megrúgtam volna párszor pár ember helyében, de hát itt nem egy, hanem 13 tuja volt bakker, ezért lett ilyen truyti ez a széria)

kamarti 2012.02.23. 00:32:17

na, ettől a díjkiosztótól még a gépem is lefagyott... inkább el is mék
jojszakát nektek!

vallatas 2012.02.23. 00:32:45

Sehi lett a legalfanőbb :-))))
Kirájlány fejét megnéztem volna :-D

Shadi üres oklevelet fog kapni :-D
Gergő szerint ezt érdemli.

sogeking 2012.02.23. 00:33:02

@vallatas: az a két perc, amit naponta adnak? :)

foxglove (törölt) 2012.02.23. 00:33:08

@kamarti: jó éjt, én is megyek csitulni.

vallatas 2012.02.23. 00:34:59

@sogeking: hát ha lenne normális online
:-) úgy értem.

@foxglove: hutyutyu anyukám, még csak most kezdődik a buli.

kamarti 2012.02.23. 00:36:54

jaj, ezt még elkaptam: VV Vera a legorleans-i szűzebb :)

vallatas 2012.02.23. 00:39:22

@kamarti: :-D
kapják a savat, és mennyire örülnek neki
:-D

vallatas 2012.02.23. 00:45:13

Dya ki van akadva, hogy nem a belső értékéről találnak ki leg jelzőt...
ez a csaj de setét :-D

sogeking 2012.02.23. 00:54:48

@vallatas: nem értem, ha már semmi tétje az egésznek, akkor miért veszik ennyire komolyan

ő-szinte 2012.02.23. 01:07:38

@sogeking: biztos a zsé miatt amit kapnak:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.23. 01:10:47

Szegény Dya úgy néz ki, mint egy rossz transzvesztita...:-O

busifa 2012.02.23. 01:11:00

lehet àm már odaát is kommentelni! :-)

sogeking 2012.02.23. 01:12:02

@ő-szinte: és Bandika túl sokba került volna?

busifa 2012.02.23. 01:19:32

A legtujàbb VV5- ös díját nem osztották ki?

ő-szinte 2012.02.23. 01:36:27

@sogeking: húlllllllllllyyyyyyyyeeee:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása